Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Τριτη 6 Μαρτιου 2012

Νέο βίντεο από την επίθεση στον προδοτη Νταλάρα
Με απρόοπτα η μουσική περιοδεία του προδοτη κατοχικου Γιώργου Νταλάρα στις γειτονιές της Αθήνας, που δινει δωρεαν συναυλιες υπερ του κατοχικου Μνημονιου φωναζοντας "οι γερμανοι ειναι φιλοι μας" σαν νεος ταγματασφαλητης γερμανοτσολιας. Nέο βίντεο με τις έντονες αποδοκιμασίες απλών πολιτών. Επιτέθηκαν ακόμα και με καρέκλες. Τι δήλωσε ο καλλιτέχνης
Δημοσιεύτηκε: Μάρτιος 06 2012 10:05
Με καφέδες, γιαούρτια, καρέκλες και φραστικές επιθέσεις υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα πολλοί οπαδοί του, στο κλειστό γυμναστήριο "Γ.Κακούρης" στο Ίλιον την Δευτέρα. Στο τελος ο προδοτης Νταλαρας ηταν γεματος με γιαουρτια!
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αλληλεγγύης την οποία έδινε, ο προδοτης κατοχικος αποδοκιμάστηκε έντονα από ομάδα πολιτών που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ δεν έλειψε και το γιαούρτωμα.
Ο προδοτης Γιώργος Νταλάρας αντέδρασε ψύχραιμα και συνέχισε κανονικά την συναυλία.
"Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν", ανέφερε ο τραγουδιστής.
"Εγώ είμαι εδώ γιατί το θέλω και επειδή πιστεύω πως οι πράξεις είναι καλύτερες από τα λόγια. Ο καθένας πράττει και μετά κρίνει", κατέληξε ο καλλιτέχνης, ωστόσο το οργισμένο πλήθος φώναζε "Προδότη" και "Αυτή είναι η χειρότερη κατάληξη ανθρώπου".
Ο προδοτης Γιώργος Νταλάρας πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες συναυλίες "αλληλεγγύης", οπως τις εχει χαρακτηρισει, υπερ του Μνημονιου και της κατοχης, στις γειτονιές της Αθήνας, ενώ άγριο γιουχάισμα δέχτηκε και την πριν από λίγες μέρες στη Νίκαια
Adrian Croft
ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!
Χόρχε, έλα και στην πόλη μας... θα έχεις θερμή υποδοχή
cageorgantas
Κρίμα για τον George.Μα καλά τα ψάρια του Αιγαίου που ήταν να του συμπαρασταθούν; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ..
Μετονί Καιμετοσίγμα
Εμ κ. Νταλάρα όταν από όλα τα τραγούδια που έχεις πει τόσα χρόνια κράτησες το στίχο που λέει "...με τραγούδια για την φτώχεια και την ξενιτειά ρετιρέ παίρνω στη Κηφισσιά..." αυτά και άλλα πολλά χειρότερα θα πάθεις και για να παραφράσω το στίχο από το ανεμολόγιο του κυρίου Τριπολίτη "...άλλαξαν λέει τ' ανεμολόγια και οι ορίζοντες μας κάνουν χάρη που μας ανέχονται και που γελάσαμε τώρα δημόσια θα έχουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες..." ενώ παρακάτω συνεχίζει " ...Δήλωσε η τσούλα η ιστορία ότι γεράσαμε τις εμμονές μας περισυλλέγουνε τα σκουπιδιάρικα όνειρα ξένα ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσαμε και τώρα εισπράττουμε απ' την εξέδρα μας βροχή δεκάρικα..." ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Τα τραγούδια που ερμήνευσες εκφράσανε και εκφράζουν το λαό ενώ οι δηλώσεις και οι πράξεις σου μόνο το συμφέρον σου γι' αυτό και θα σε κατατρέχουν μια ζωή!!!!!!
D
Kala toy ekana toy prodoth, oi eleytheroi ki wraioi den symbadizoyn me thn politikh, to lamogio mia zwh etsi th bgazei, exei thisaurisei kai apo thn pisw porta kanei ayta poy ton voleuoun, o panoyshs exei xilia dikia gia to lamogio, GIAOYRTIA, PISSA KAI POUPOULA
Chilly
Όταν βγαίνεις για ψηφοθηρία και προεκλογική εκστρατεία για την γυναίκα σου, και αποφασίζεις να την αποκαλέσεις κίνηση «αλληλεγγύης» αυτά παθαίνεις και δικαίως! Νταλάρα, κάτσε σπίτι σου και άκου κανένα CD ή βάλε karaoke! τελείωσες και εσύ!
Athena
Aς παρηγορηθεί με μία βόλτα με το σκάφος του ρε αδερφέ, ας πάει μία βόλτα στα νησιά... που έχουν ένα σωρό ακίνητα με τη σύζυγο.
Ακης
Tον συμπονώ τον Νταλάρα....κρίμα τέτοιο ρεζιλίκι.Κατά βάθος όμως πιστεύω ότι του άξιζε.Έτσι γιά να καταλάβει ότι δεν είμαστε χαϊβάνια.
Adrian Croft
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους ΚΛΕΦΤΕΣ, τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ
Vasilis Panagopoulos
απο το υπουργειο εργασιας πληρωνεσαι γιωργο? παλισου κανονισε μεροκαματα η αννα πας να μαζεψεις τα ενσημα?
alix
'Οχι στον (καλλιτέχνη)Νταλάρα πέταξαν γιαούρτια, αλλά στο πολιτικό κόμα που εκείνος αντιπροσωπεύει.








Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 06, 2012 1:19 pm Θέμα δημοσίευσης: Απίστευτα καψόνια σε στρατόπεδο στη Λέσβο
Απίστευτα καψόνια σε στρατόπεδο στη Λέσβο
Το δημοσίευμα είναι από το lesvosnews.gr και χωρίς αμφιβολία χρειάζεται διερεύνηση. Τα όσα περιγράφει προέρχονται από καταγγελίες στρατεύσιμων και ΕΠΟΠ, γίνονται σε στρατόπεδο της Λέσβου και πραγματικά είναι ασύλληπτα. Γι΄ αυτό και λέμε ότι πρέπει άμεσα να διερευνηθούν από το ΓΕΣ.
“Απίστευτα καψόνια, σωματικά και ψυχολογικά από το Διοικητή τους, καταγγέλλουν στο http://LesvosNews.gr ότι υφίστανται στρατιώτες και επαγγελματίες οπλίτες, σε στρατόπεδο της Λέσβου.
Ακούστε τι συμβαίνει εν έτει 2012 σε Ελληνικό στρατόπεδο…
- Διατάζει τους στρατιώτες να μαζέψουν …φύκια από τη θάλασσα !!!
- Στις ημέρες με την κακοκαιρία και τα χιόνια, κατάβρεξε την ώρα της αναφοράς στρατιώτες στο πρόσωπο, με το λάστιχο !!!
- Έστειλε οπλίτη σε απόσταση 100 μέτρων και του έλεγε να φωνάζει δυνατά, για να τον ακούει !!!
- Αποκαλεί τους στρατευμένους χαραμοφάηδες που πληρώνονται άδικα από τον Ελληνικό λαό και τους λέει ότι η Τρόϊκα, πρέπει να τους κόψει το μισθό !!!
- Και προσέξτε το τελευταίο… Μία ημέρα που χιόνιζε, εμφανίστηκε στο στρατόπεδο με στολή βατραχανθρώπου και βατραχοπέδιλα.
Όλοι όσοι τον είδαν τα έχασαν… πολλοί πίστεψαν ότι δεν είναι στα καλά του…
Λίγο αργότερα τον είδαν να πέφτει στη θάλασσα κι αμέσως μετά να καλεί σε βοήθεια, γιατί πνιγόταν !!!
Έντρομος ένας στρατιώτης, έπεσε με αυτοθυσία και με τα ρούχα του μέσα στη θάλασσα, προκειμένου να τον σώσει.
Όμως, όταν έφτασε κοντά του, ο ίδιος άρχισε να γελάει και να προσπαθεί να τον βουλιάξει, βάζοντας το κεφάλι του μέσα στη θάλασσα…
Είδε κι έπαθε ο σοκαρισμένος στρατιώτης να ξεφύγει από τα χέρια του Διοικητή του, που ακόμα γέλαγε με το καψόνι που του έκανε.
Όχι… Όλα αυτά που σας περιγράφουμε, δεν είναι από σενάριο στρατιωτικής ταινίας…
Ναι… συμβαίνουν σε Ελληνικό στρατόπεδο της Λέσβου, εν έτει 2012 !!!
Το τόσο σοβαρό αυτό θέμα έχει καταγγελθεί και στο Στρατιωτικό Διοικητή της 98ΑΔΤΕ, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει φτάσει και στα γραφεία των υψηλών κλιμακίων του ΓΕΣ.
Εκτός όμως από τα απίστευτα αυτά καψόνια που επιβάλει ο συγκεκριμένος Διοικητής στους στρατιώτες του, οι ίδιοι καταγγέλλουν και για την εκτός στρατοπέδου κοσμική συμπεριφορά του, αφού θεάται πολύ τακτικά να συνευρίσκεται τρώγοντας αστακούς και τα τοιαύτα, με νεαρές στρατιωτίνες από το τάγμα του.
Να προσθέσουμε επίσης, ότι οι περισσότεροι στρατιώτες λένε ότι ο Διοικητής τους χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης, κάτι που μάλλον χρειάζονται και οι ίδιοι, αφού εξετάστηκαν από ειδικό ψυχολόγο, για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο στρατόπεδό τους και διέγνωσε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σε πολλούς από αυτούς”.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ






Διαδήλωση για τις οικονομικές συνθήκες στο Μαυροβούνιο
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012, 13:12
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την καταστροφική οικονομική κατάσταση στο Μαυροβούνιο και κυρίως στο βόρειο τμήμα της χώρας διοργανώθηκε στην πόλη Μπιέλο Πόλιε, έξω από το κτήριο της εισαγγελίας.
Οι διαδηλωτές από διάφορες πόλεις του Βορρά συγκεντρώθηκαν χθες, με κεντρικό σύνθημα «Αρκετά κλέψατε», και φώναζαν επίσης συνθήματα, όπως: «Μας δικάζουν εκείνοι που παραβιάζουν τους νόμους», «Μας πήρατε την ψυχή και μας δώσατε 33 ευρώ τον μήνα», «Κλέφτες».
Ο Μίλοραντ Μίτροβιτς από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Δίκτυο» τόνισε ότι οι διαδηλωτές ζητούν από τους κρατικούς θεσμούς να εξετάσουν τις αποτυχημένες ιδιωτικοποιήσεις επιχειρήσεων στο βόρειο τμήμα της χώρας, εξαιτίας των οποίων οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στον δρόμο.







ΡΩΣΙΑ
Επικράτηση Πούτιν στις εκλογές
Εντονες ενδείξεις νοθείας
Αρνήθηκε να τον συγχαρεί ο Γκ. Ζιουγκάνοφ
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Ρωσίας με καταμετρημένο το 99,99% ψηφοδελτίων, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, εκλέγεται Πρόεδρος της Ρωσίας από τον πρώτο γύρο, αφού συγκεντρώνει το 63,6% των ψήφων (45.586.781 ψήφους), περίπου 7% λιγότερο (απώλεια 5 εκατομμυρίων ψήφων) σε σχέση με το 2004, όταν και πάλι είχε επικρατήσει από τον πρώτο γύρο.
Δεύτερος ακολουθεί ο Πρόεδρος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ), Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, με ποσοστό 17,18% (12.316.390 ψήφους), περίπου (0,5% λιγότερο ή περίπου 1 εκατομμύριο ψήφους απώλειες σε σχέση με το 2008).
Τρίτος, ο εκατομμυριούχος Μιχαήλ Πρόχοροφ, που συμμετείχε για πρώτη φορά, συγκεντρώνει το 7,98% (5.717.529 ψήφους) κι ακολουθούν ο φασιστας κι ναζιστής Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, με 6,22% (4.457.603 ψήφους) και πτώση μεγαλύτερη του 3% και απώλεια 2,5 εκατομμυρίων ψήφων, κι ο «κεντροαριστερός» Σερκέι Μιρόνοφ με 3,86% (2.763.290 ψήφους), ενισχυμένος σε σχέση με τις εκλογές του 2004, όταν είχε συγκεντρώσει μόλις το 0,75% και μισό εκατομμύριο ψήφους.
Η συμμετοχή στις εκλογές έφτασε το 65,3%, ενώ βρέθηκαν και περίπου 800 χιλιάδες άκυρα ψηφοδέλτια. Να σημειωθεί πως, παρά την πρόφαση «διαφάνειας» που επιχείρησε το καθεστώς, τοποθετώντας κάμερες με απευθείας παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας μέσω ίντερνετ στο 99% των εκλογικών τμημάτων, και αυτή τη φορά υπήρχαν οι μεταφερόμενες κάλπες. (Σε κάθε εκλογικό τμήμα, μια σταθερή και μια περιφερόμενη στα σπίτια, για όσους δηλώσουν ότι δεν μπορούν να μετακινηθούν!) Επίσης, όσοι το ζήτησαν ψήφισαν νωρίτερα από τη μέρα των εκλογών! Ενώ πολλοί πήραν «βεβαίωση μη άσκησης του εκλογικού δικαιώματος» από την εκλογική επιτροπή της περιοχής τους για να ψηφίσουν σε άλλο εκλογικό τμήμα, χωρίς να είναι εγγεγραμμένοι στους εκεί εκλογικούς καταλόγους! Τα στοιχεία αυτά κάνουν σαφώς ανεξέλεγκτο το μέγεθος της νοθείας και σ' αυτές τις εκλογές.
ΚΕΚΡ: «Εμείς θα βαδίσουμε από άλλο δρόμο!»
Το Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας (ΚΕΚΡ), που είχε αυθαίρετα αποκλειστεί από τις εκλογές, σημειώνει σε ανακοίνωση του Α` Γραμματέα του, Β. Τιούλκιν, πως «η εκλογή του νέου προέδρου της αστικής Ρωσίας δεν προκαλεί στο ΚΕΚΡ ούτε αυταπάτες, ούτε απογοήτευση από το εκλογικό αποτέλεσμα». Το ΚΕΚΡ θεωρεί πως κανένας από τους υποψηφίους, που συμμετείχαν σ' αυτές τις εκλογές, δεν εκπροσωπούσε τα εργατικά συμφέροντα. «Γνωρίζουμε πως, παρά τις μεταξύ τους διαφορές, σε κρίσιμες καταστάσεις, άφησαν στην άκρη αυτές τις διαφωνίες τους και συνεισέφεραν στη σωτηρία αυτού του συστήματος». Στην ανακοίνωση σημειώνονται διάφορα παραδείγματα, της συναινετικής στάσης του ΚΚΡΟ, κυρίως εστιάζοντας στη στήριξη που παρείχε στην κυβέρνηση «εθνικής συναίνεσης», το 1998, κατά τη διάρκεια της καπιταλιστικής κρίσης στη Ρωσία. «Εμείς θα βαδίσουμε από άλλο δρόμο!», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΕΚΡ.
Χτες το βράδυ, μετά το τέλος της πληρωμενης απο τους αμερικανους αστικης αντικυβερνητικής συγκέντρωσης στην πλατεία Πούσκιν στη Μόσχα, όπου συμμετείχαν 14.000 έως 20.000 πληρωμενα καθαρματα πατωντας πανω και διαμαρτυρόμενοι για φαινόμενα νοθείας στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη διάλυση εκατοντάδων συγκεντρωμένων αληταραδων αμερικανοπληρωμενων που θέλησαν να παραμείνουν στην πλατεία. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έγιναν περίπου 50 προσαγωγές, ανάμεσα στους οποίους και ηγέτες αμερικανοπληρομενων αντικυβερνητικών ομάδων





BEΡΟΛΙΝΟ.-- Προειδοποιητικές απεργίες ξεκίνησαν χτες χιλιάδες Γερμανοί εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα με κεντρικό αίτημα μισθολογικές αυξήσεις περίπου 6,5%. Τη σκυτάλη των απεργιών κράτησαν χτες οδηγοί του μετρό στη Φρανκφούρτη και οι νοσηλευτές και γιατροί πέντε νοσοκομείων στη Ρηνανία Παλατινάτο. Σήμερα απεργούν στο Αμβούργο οι υπάλληλοι βρεφονηπιακών σταθμών και στη Βάδη-Βυρτεμβέργη οι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, λεωφορεία, δημόσια διοίκηση και καθαριότητα.
ΠΡΙΣΤΙΝΑ.-- Κατά της πραγματοποίησης των επικείμενων σερβικών βουλευτικών, προεδρικών και δημοτικών εκλογών στις σερβικές περιοχές του βορείου Κοσσυφοπεδίου τάχθηκε χτες ο Αμερικανός πρέσβης στο Κοσσυφοπέδιο Κρίστοφερ Ντελ, επειδή τάχα αυτό θα ήταν... « αντίθετο στο ψήφισμα 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την περιοχή και τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα του Βελιγραδίου».
ΠΡΕΤΟΡΙΑ.-- Ο αντιπρόεδρος του «Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου» Γκαλέμα Μοτλάντε, απέκλεισε χτες το ενδεχόμενο εθνικοποίησης των ορυχείων στη Ν. Αφρική.
ΒΙΕΝΝΗ.-- Ο Γιουκίγια Αμάνο, επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) προέβλεψε χτες ότι επιθεωρητές του οργανισμού θα επισκεφθούν τη ΛΔ Κορέας μέσα στις επόμενες λίγες βδομάδες.
ΚΑΜΠΕΡΑ.-- Οι Μουσουλμάνες στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία θα πρέπει να αποκαλύπτουν το πρόσωπό τους μπροστά σε εξουσιοδοτημένο μάρτυρα εάν φορούν μπούργκα, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητά τους κατά την επίσημη υπογραφή εγγράφων ή εφόσον ζητηθεί από τις αστυνομικές αρχές.
ΤΟΚΙΟ.-- Στην Ιαπωνία χτες Ιάπωνες σεισμολόγοι ανακοίνωσαν πως υπάρχουν 50% πιθανότητες για την εκδήλωση ενός μεγάλου καταστροφικού σεισμού στο Τόκιο μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.
ΧΑΓΗ.-- Ως τις 15 του μήνα θα διαρκέσει η παράθεση των επιχειρημάτων από την Εισαγγελία και την υπεράσπιση στη δίκη του αρχηγού του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος (SRS) Βόισλαβ Σέσελι που ξεκίνησε χτες στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) στη Χάγη.









Συκοφάντης και προβοκάτορας ο Πάγκαλος
Επιχειρεί με υπονοούμενα και χυδαία ψέματα να συνδέσει το εργατικό λαϊκό κίνημα και το ΚΚΕ με τις δολοφονίες που έκαναν παρακρατικοί στη «Μαρφίν»
Νέα συκοφαντική επίθεση στο ΚΚΕ και στο εργατικό λαϊκό κίνημα εξαπέλυσε ο Θ. Πάγκαλος, για λογαριασμό της συγκυβέρνησης και της πλουτοκρατίας, που βασανίζεται από την αδυναμία της να διαχειριστεί την κρίση και να βάλει στον ντορβά το λαό. Στην προσπάθειά του αυτή, είτε πρωτόβουλα, είτε σε διατεταγμένη υπηρεσία, επανέφερε σε συνέντευξή του στο «Βήμα» τη χυδαία προβοκάτσια με τους νεκρούς εργαζόμενους της «Μαρφίν», τους οποίους προσπάθησε να χρεώσει στο εργατικό κίνημα και στο ΚΚΕ.
Σε ερώτηση για τη «δημοσκοπική άνοδο της αριστεράς», ο αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης ισχυρίστηκε ότι «η πραγματική αριστερά στη χώρα παραμένει το ΠΑΣΟΚ» (!) και προσπάθησε να τσουβαλιάσει το ΚΚΕ με τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του Κουβέλη. Κλιμακώνοντας το παραλήρημα, είπε: «Οι δημοκρατίες - και αυτό τις διαχωρίζει από τα φασιστικά και κομμουνιστικά καθεστώτα - επιτρέπουν ακόμα και αμφισβήτηση της ίδιας της υπόστασής τους. Ετσι και εγώ δεν ενοχλούμαι όταν η κυρία Παπαρήγα ή ο κ. Τσίπρας καταδικάζουν τον κοινοβουλευτισμό, δηλαδή το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα της χώρας, όπως το προβλέπει και προστατεύει το Σύνταγμά μας».
Ο Πάγκαλος προσπαθεί χυδαία να ταυτίσει στις λαϊκές συνειδήσεις τον κομμουνισμό με το φασισμό, αναπαράγοντας την κυρίαρχη αντικομμουνιστική ιδεολογία της ΕΕ και των κομμάτων της στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας αυτό το ιδεολόγημα, υπερασπίζεται την αστική δημοκρατία, που είναι δικτατορία των μονοπωλίων και γέννημά της ήταν ο φασισμός. Υπερασπίζεται τη «δημοκρατία» που καταδικάζει το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση για να σωθεί η πλουτοκρατία, με μισθούς πείνας και μηδενικά δικαιώματα.
Αμέσως μετά, και εστιάζοντας στο ΚΚΕ, ο Πάγκαλος είπε: «Προσπαθώ να μην ενοχλούμαι ακόμα και όταν προαναγγέλλουν βίαιη επαναστατική ανατροπή, όπως έχουν κάνει επανειλημμένα μέσα στην αίθουσα της Βουλής. Με ενοχλεί η ανομία, οι βίαιες πράξεις οπαδών καθοδηγούμενων από αυτούς τους δύο πολιτικούς σχηματισμούς, οι οποίοι απαγορεύουν την άσκηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων συμπολιτών τους, καταστρέφουν και πυρπολούν περιουσίες και σε μερικές περιπτώσεις, όπως εκείνη της Marfin, οδηγούν σε αποτρόπαιο θάνατο αθώους εργαζόμενους».
Ο Πάγκαλος ανασύρει τη «Μαρφίν» και λέει συνειδητά ψέματα ότι οι δολοφόνοι έχουν σχέση με το λαϊκό κίνημα και το ΚΚΕ. Ξέρει καλά ότι οι μηχανισμοί, που δε διστάζουν ακόμα και να δολοφονήσουν εργάτες, για να τρομάξουν και να συκοφαντήσουν το κίνημα, είναι εργαλεία του κράτους, είτε φανερά, είτε συγκαλυμμένα. Οι ίδιοι προβοκατόρικοι μηχανισμοί που σκότωσαν τους υπαλλήλους της «Μαρφίν» στηριζουν την κατοχικη κυβερνηση με τις ενεργειες τους που διαλυουν τις συγκεντρωσεις αντιδρασης του κοσμου.
Καθόλου τυχαία, η δράση αυτών των μηχανισμών, τους οποίους ο Πάγκαλος και η κυβέρνησή του ξέρουν καλά, κορυφώνεται σε περιόδους όξυνσης της ταξικής πάλης και πανεργατικών απεργιακών κινητοποιήσεων, δείχνοντας τι πραγματικά φοβούνται οι αστοί και τα κόμματά τους. Αλλωστε, ο ίδιος ο Πάγκαλος ομολογεί ότι στόχος αυτής της τρομοκρατίας δεν είναι άλλος από την επιβολή των βάρβαρων μέτρων που έχει ανάγκη η πλουτοκρατία. Γι' αυτό και στην ερώτηση για το «αν βρισκόσασταν ξανά στην ίδια θέση σήμερα, θα ήταν ίδια η στάση σας;», απαντάει ευθαρσώς: «Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των μέτρων που αναγκαστήκαμε να πάρουμε, ναι, βεβαίως».





Επειδη πολυς λογος γινεται. Ποτε μη σωσει και ενωθει η αριστερα! Γιατι? Γιατι ο Συνασπισμος θελει να ενωθει με την Ανταρσυα, για να την καπελωσει και να της επιβαλει τη γραμμη του, για να μην ακουγεται πλεον καμια διαφορετικη φωνη. Γιατι το κκε, το πιο δογματικο και κολημενο κομμα της αριστερας, ακολουθει παντα τη γραμμη Φλωρακη, "ιριστιρα τις ιριστιρας ινι η δξα" (αριστερα της αριστερας ειναι η δεξια). Θελει να προβαλεται σαν το πιο αριστερο κομμα, ενω στην ουσια ειναι το πιο σεκταριστικο αντιδραστικο καθυστεριμενο και οπισθοδρομικο τμημα της αριστερας. Σε μια υποτιθεμενη ενωση της αριστερας το κκε θεωρει τον εαυτο του σαν το πιο αριστερο τμημα, και δεν ανεχεται κανενα σχημα στα αριστερα του. Συνεπεια μιας υποτιθεμενης ενωσης ειναι να φτιαχτει ξανα οπως εχουμε πλεον εμπειρια ενας Συνασπισμος στο στιλ του 1989, ο οποιος θα ξανασυμμαχησει παλι με την κατοχικη κυβερνηση και τους κωλοευρωπαιους κατοχικους. Καλυτερα λοιπον ο καθενας στο δρομο του. Απλως οποιος εχει μυαλο πρεπει να καταλαβει. Βαδιζουμε χωριστα, χτυπαμε μαζι.





μαζικό γιουχάϊσμα Νταλάρα στο Ίλιον
από * 22:38, Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012
Πρίν λίγες ώρες, σε προγραμματισμένη συναυλία-φιέστα του Νταλάρα και του δήμου Ιλίου, με πολλούς μπάτσους, ασφαλίτες, δημοτόμπατσους και μπράβους να προσπαθούν άδοξα να αποτρέψουν τη λαϊκή οργή, σύσσωμος ο κόσμος στο γήπεδο γιούχαρε τον Νταλάρα σχεδόν σε όλη του τη συναυλία. Ο γνωστός ευαίσθητος στις προεκλογικές περιοδους λαϊκός τροβαδούρος, μετά το πρώτο μαζικό γιουχάϊσμα από 300 περίπου άτομα που βρίσκονταν στο γήπεδο, προκάλεσε τους θεατές λέγοντάς τους ειρωνικά "μπράβο" , "ευχαριστώ που έχετε κάνει τις συναυλίες μου προεκλογικές", "άξια η δουλειά σας". Και όλα αυτά αμέσως μετά το πρώτο τραγούδι όπου διαπίστωσε πως σύσσωμο το ακροατήριο τον έβριζε και του φώναζε "πουλημένε-πουλημένε". Εξαίρεση αποτέλεσαν 30-40 άτομα που από νωρίς είχαν πάρει θέση σε μια γωνιά μπροστά από την σκηνή υπό την προστασία μπράβων και ασφαλητών, ομάδα έμμισθων θαυμαστών του που αποτέλεσαν το χειοκροτητήριό του όταν όλος ο κόσμος του φώναζε να φύγει από την σκηνή. Με ακουστικά στα αυτιά, ο Νταλάρας και όλοι οι μουσικοί του, συνέχιζαν να παίζουν προκλητικά δίχως να υπολογίζουν τα γιουχαϊσματα και δίχως να παίρνουν "ανάσες" μεταξύ των τραγουδιών, παίζοντας σχεδόν "ποτ-πουρί" για να μην δίνουν χώρο στον κόσμο να εκφράζει τις αποδοκιμασίες του στο ενδιάμεσο. Ο αξιαγάπητος των λαικών γειτονιών τραγουδοποιός δέχτηκε δεκάδες αυγά και γιαούρτια από το σύνολο του κόσμου που ήταν ακόμη πιο εξαγριωμένος αφού οι προκλήσεις του Νταλάρα στο μικρόφωνο και οι ειρωνείες του συνεχίστηκαν. Αναγκάστηκε να κατέβει τελικά από την σκηνή, δίνοντας τη θέση του σε τραγουδίστρια και τραγουδιστή που τον συνόδευε. Ενώ λίγο αργότερα όταν επιχείρησε να ξανα-ανέβει στην σκηνή, γέλασε και πάλι ειρωνικά σε όλο το γήπεδο που τον αποδοκίμαζε, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια ένταση μεταξύ διαμαρτυρομένων και μπράβων-μπάτσων που τον προστάτευαν και απέτρεπαν τον κόσμο να ανέβει στην σκηνή. Για να αποφύγουν τα χειρότερα, λίγο αργότερα οι διοργανωτές και οι υπεύθυνοι του γηπέδου, άναψαν τα φώτα του γηπέδου και σήμαναν τον τερματισμό της συναυλίας, με τον Νταλάρα να ενοχλείται για αυτή την κίνηση πριν καν ο ίδιος να έχει τελειώσει το τραγούδι που εκτελούσε εκείνη την στιγμή.
Αυτό που κυριάρχησε στο γήπεδο ήταν το σύνθημα "πουλημένε", "αίσχος", "έξω" και το "η αλληλεγγύη το όπλο των φτωχών-πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών".
Ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους ήταν και αριστεροπατριώτες του ΕΠΑΜ, ολιγάριθμοι στην παρουσία με τις "εθνικές" ιαχές.
Νωρίς είχαν μαζευτεί αντιεξουσιαστες όπου έγινε μανούρα με τους μπάτσους έξω από το γυμναστήριο γιατί ήθελαν να τους ψάξουν τα σακίδια πράγμα και το οποίο δεν έγινε. Μπήκαν μαζικά μέσα στο γήπέδο εκραξαν πεταξαν γιαουρτια καφεδες και καρεκλες και στο τέλος έφυγαν με πορεία (περιπου 70 άτομα) που κατέληξε στην πλατεία Ιλίου.
o επαμιτης που ανέβασε το βίντεο στο σχολιασμό από κάτω λεει ότι τα γιαούρτια ο νταλάρας τα έφαγε γιατί -όπως γράφει- είπε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και ότι δεν θέλει εθνική κυριαρχία. Το σύνθημα με το Αιγαίο ειναι σύνθημα των αναρχικών.





Αντανακλαστικα Του Κρατους
από Αυτοοργανωση 0:02, Τρίτη 6 Μαρτίου 2012
Τα Αντανακλαστικα Του Κρατους
Το κρατος βλεποντας οτι ο λαος κανει τα πρωτα βηματα εναντια στους διαμεσολαβητες και τους μεσαζοντες θελει να μας πεισει οτι ενδιαφερθηκε για τα δεινα που περναει και λειτουργει ως "αρωγος" προωθωντας την τακτικη φτηνα αγροτικα προιοντα στους καταναλωτες. Μεσω αρκετων δημων οπως Κηφησσιας, Γαλατσιου, Ελληνικου, Αργυρουπολης, Βυρωνα προσπαθουν να δειξουν το υποτιθεμενο "κοινωνικο" τους προσωπο. Ξεχνανε βεβαια να τονισουν οτι σε αυτη την "ανιδιοτελη προσφορα" φορολογουν με 13% τις πατατες τις οποιες οι παραγωγοι δινουν με 0,25 λεπτα το κιλο. Σιγα μην αφηναν να δημιουργηθουν τα πρωτα αυτοοργανομενα εγχειρηματα και να επεκταθουν και σε αλλους τομεις οπως κτηνοτροφια κ.α. χωρις το κρατος νταβατζης να εχει κερδος. Οταν λεμε χωρις μεσαζοντες εννοουμε ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.
Σιγα-σιγα παντως ο λαος εχει αρχισει να αντιλαμβανεται οτι οι βασικες του αναγκες μπορουν να καλυφθουν οργανωνοντας τες μονος του, και οι μερες που θα το δειξει παιρνοντας τη ζωη στα χερια του πλησιαζουν