Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Δευτερα 16 Απριλιου 2012

Οι Ιαχωβαδες, που ειναι οργανα των αμερικανων και της CIA, διαδιδουν, οτι πρεπει να κανουμε αποχη απο τις εκλογες!
ΟΛΟΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!




Άμεσος στόχος των μνημονιακων κομματων της τροικας και της ξενης κατοχης, με το Μνημόνιο 2, είναι να κόψουν τους μισθούς και τις συντάξεις στο ένα τρίτο, στο ένα τέταρτο ή και ακόμη λιγότερο: μισθοί τρία, τέσσερα, πέντε κατοστάρικα, μέχρι 750 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση! - συντάξεις φιλοδωρήματα 200 ή 300 ευρώ! Να μην αφήσουν κανένα εργασιακό δικαίωμα: κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και επομένως κατάργηση του οκταώρου, της όποιας σταθερότητας-σιγουριάς της εργασίας, της εγγυημένης αμοιβής: θα δίνουν όχι μισθούς αλλά «κάτι» και όποτε θέλουν, θα δουλεύουμε όποτε γουστάρουν, θα μας απολύουν χωρίς αποζημίωση όποτε κρίνουν ότι δεν μας έχουν ανάγκη. H δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η δωρεάν παιδεία, η κοινωνική ασφάλιση, δεν θα είναι «αυτονόητες» ούτε καν συνταγματικά κατοχυρωμένες αξίες και έτσι θα συρρικνωθούν και θα υποβαθμιστούν απελπιστικά, και σιγά σιγά θα καταργηθούν και τυπικά.
- Πρεπει να καταγγελθει το κεφάλαιο και οι υπηρέτες του, ΑΥΤΟΥΣ που με τις πολιτικές τους έχουν δημιουργήσει πάνω από 1 εκατομμύριο άνεργους και άλλους τόσους υποαπασχολούμενους, 3 εκατομμύρια συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, χιλιάδες που συνωστίζονται καθημερινά για ένα «γεύμα» στα συσσίτια ή ψάχνουν στους κάδους των απορριμμάτων.
- Πρεπει να καταγγελθουν όλοι (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Παπαδήμ(ι)ο κλπ.) που κυβέρνησαν χωρίς καμία πολιτική ή δημοκρατική νομιμοποίηση, με διαρκή πολιτικά πραξικοπήματα και καταργώντας κάθε εθνική και λαϊκή κυριαρχία. Και ακόμη μαζί με τη Μέρκελ, τον Σαρκοζί και την άθλια παρέα τους έχουν επιβάλλει καθεστώς νεοαποικιακού τύπου, όπως κάνουν και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
- Πρεπει να δείξουμε ότι η ρίζα του προβλήματος είναι η κρίση του ίδιου του καπιταλισμού, η ίδια η λογική του συστήματος της εκμετάλλευσης και καταπίεσης, η λογική του κέρδους, της ατομικής ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής, του ανταγωνισμού. Και όχι όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι αστοί πολιτικοί και παπαγάλοι των ΜΜΕ ότι φταίνε κάποιοι «απο το λαο που μαζι τα φαγανε» ή πολύ περισσότερο οι «συντεχνίες» και η «καθυστέρηση των μεταρρυθμίσεων» στην Ελλάδα!



Ελεγαν ότι αν έρθουν οι κομμουνιστές στην εξουσία, θα πάρουν τα σπίτια των εργαζομένων. Τώρα, αφού τους έπεισαν να πάρουν δάνεια, τους αφαιρούν τη δουλειά, τους μειώνουν μισθούς και συντάξεις και κόβουν το εφάπαξ.
Αποτέλεσμα, εκατοντάδες χιλιάδες οικογενειάρχες να μην μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις και ήδη χιλιάδες σπίτια απειλούνται με κατασχέσεις.





Μέρες του ’89: Οταν η Αριστερά ήταν ενωμένη
15/04/2012
Ιούνιος του 1989: Όταν ήρθε η “ώρα της Αριστεράς”
Βιντεάκι που είδαμε πρόσφατα στο facebook. Μέρες του ’89, μέρες της κατάρρευσης του “υπαρκτού”, όταν η αριστερά (ΚΚΕ+EAΡ (του Κυρκου που προεκυψε απο το ΚΚΕ εσωτερικού)+μικρότερα κόμματα και παράγοντες (οπως ΕΔΑ του Γλεζου, ΚΟΔΗΣΟ του Πρωτοπαπα, Αγροτικο Κομμα Ελλαδας, ΕΣΠΕ του Παναγουλη, Δημοκρατικη Ενοτητα, ΠΑΚΕ, Σοσιαλιστικη Ενοτητα του Κωνσταντοπουλου) ήταν ενιαία και ενωμένη, (οι κύριες δυνάμεις της), και πήγε και συνεργάστηκε με τη Δεξιά στο όνομα της κάθαρσης. Η κοσμοπλημμύρα δεν έφερε την άνοιξη





SOA: Το αμερικανικό εμπάργκο στην Κουβα προκάλεσε αντιδράσεις
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012, 00:55
Η 6η Σύνοδος Kορυφής του Οργανισμου Αμερικανικων Κρατων (SOA) ολοκληρώθηκε την Κυριακή του Πάσχα χωρίς να εκδοθεί τελική διακήρυξη στην Καρθαγένα της Κολομβίας, καθώς για πολλοστή φορά οι οικονομικές κυρώσεις που επιβάλλουν οι Η.Π.Α. στην Κούβα προκάλεσαν αντιδράσεις.
«Δεν υπήρξε τελική διακήρυξη επειδή δεν υπήρξε συμφωνία. Η πλειονότητα των χωρών υποστηρίζει τη συμμετοχή της Κούβας», τόνισε ο πρόεδρος της Κολομβίας, Juan Manuel Santos, που προεδρευε της συναντησης, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση για την έναρξη της διαδικασίας ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα κατά τη διάρκεια της επόμενης Συνόδου Κορυφής».
Σχεδόν όλες οι συμμετέχουσες χώρες ζήτησαν την ενσωμάτωση του νησιού της Καραϊβικής κατά τη διάρκεια της επόμενης ηπειρωτικής διάσκεψης, μια επιλογή που απέρριψαν οι Η.Π.Α. και ο Καναδάς.
Αποκλεισμένη από την SOA εδώ και μισό αιώνα και υφιστάμενη τον οικονομικό αποκλεισμό των Η.Π.Α., η Κούβα δεν έλαβε ποτέ μέρος στις Συνόδους Κορυφής που διοργανώνονται κάθε τρία χρόνια από το 1994 ούτε ζήτησε την επανενσωμάτωσή της.
Οι χώρες της Alba (Μπολιβαριανή Συμμαχία για την Αμερική), ένας σοσιαλιστικός συνασπισμός που συνενώνει γύρω από την Κούβα τη Βενεζουέλα, τον Ισημερινό την Νικαραγουα και τη Βολιβία, οι οποιες δεν ελαβαν μερος στη συνοδο, και δεν αναγνωριζουν πλεον τον οργανισμο παρα σαν εκπροσωπο των βορειοαμερικανικων συμφεροντων, απείλησαν να μποϊκοτάρουν τις προσεχείς συνόδους κορυφής αν διατηρηθεί αυτός ο αποκλεισμός.






Με καθε επιφυλαξη!!! Απο ξεφτιλοsite
Σήμερα (Κυριακη του Πασχα 15/4) ο Καζάκης αντιλαμβανόμενος το εκλογικό του Βατερλό ανάγγειλε από ραδιοφώνου ότι θα ακυρώσει (!!!) την απόφαση του Συνεδρίου και δεν θα κατέβει στις εκλογές.
Αν αυτό συμβεί θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία: Λίγες μέρες μετά το Συνέδριο, ο «αρχηγός» πετάει στον κάλαθο των αχρήστων την απόφαση του Συνεδρίου!!!
Αυτό και μόνο αποκαλύπτει το τι Συνέδριο ήταν και το φαιότατο πρόσωπο του Καζάκη: Μια καρικατούρα δικτατορικής αυθάδειας και φρενοβλάβειας, χωρίς όρια και αναστολές…
(Τελικα ηταν χοντροψεματα του ασφαλιτικου χαφιεδικου ξεφτιλοsite, 17/4/2012)





1600 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι σε απεργία πείνας
Περίπου 1.600 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι σε ισραηλινές φυλακές ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη επ 'αόριστον απεργία πείνας για τη βελτίωση των συνθηκών φυλάκισης τους, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των κρατουμένων, Issa Qaraqe.




Απαγόρευση αντιασφυξιογόνων μασκών
από * 12:40, Δευτέρα 16 Απριλίου 2012
Προωθούν τη δια νόμου απαγόρευση των αντιασφυξιογόνων μασκών
Αντί ν' απαγορέψουν τα χημικά, απαγορεύουν τις μάσκες!