Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τεταρτη 25 Απριλιου 2012

Έχουμε πόλεμο! Ξεκίνησαν προεκλογικά οι κατασχέσεις σπιτιών για οφειλές 300 ευρώ στην εφορία από τους αρχιψεύτες Βενιζέλο & Σαμαρά!
Νομίζετε δωσίλογοι ότι θα μας πάρετε εύκολα τα σπίτια για να τα προσφέρετε στην τρόικα; Οι κυβέρνηση Τσολάκογλου και οι υποστηρικτές της Σαμαράς-Βενιζέλος, που προεκλογικά μας παραμυθιάζουν, έδωσαν εντολές και ξεκίνησαν προ-κατασχέσεις σπιτιών για οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν όλα τα Χαράτσια που μας επέβαλαν. Αντί να κυνηγήσουν τους χρηματοδότες τους φοροφυγάδες, έβαλαν στο στόχαστρο τα... σπίτια μεροκαματιάρηδων για 300 κωλοευρώ! Έχουν αναλάβει υποχρεώσεις απέναντι στους τραπεζίτες να εξαφανίσουν την ελληνική οικογένεια. Παρουσιάζουμε την ειδοποίηση για κατάσχεση οικίας, που υπογράφει η προϊσταμένη της ΚΒ Εφορίας κα. Ευσταθία Κοντοπούλου. Οι Σαμαράς-Βενιζέλος επέλεξαν να οδηγήσουν τον λαό μας σε εμφύλιο πόλεμο; Έχουν την εντύπωση -επειδή ελέγχουν τους δικαστές και τα σώματα ασφάλειας- ότι ο λαός θα παραδώσει έτσι τα σπίτια του; Τον ιδρώτα μιας ζωής για τα παιδιά του; Θα πιουν αίμα χωρίς αντίσταση; Τα ΜΜΕ των νταβατζήδων καναλαρχών, των εργολάβων δημοσίων έργων, οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας θα αποσιωπήσουν το θέμα. Όμως, κι αυτοί θα έχουν το τέλος των δωσίλογων… Έχουμε πόλεμο!
---------------------------------------------------------------------------
Μιας και ορισμένα blogs Υπηρεσίας (υπάρχουν κι αυτά) διαδίδουν πλασματικά αποτελέσματα ερευνών, αποκαλύπτουμε τις 3 τελευταίες έρευνες! Παρελήφθησαν σήμερα από τα δύο μεγάλα κόμματα τρεις μεγάλες τηλεφωνικές έρευνες σε όλη την Επικράτεια με δείγμα 3.000 άτομα η κάθε μια. Και οι τρεις δείχνουν περίπου τα ίδια αποτελέσματα με αναγωγή των αναποφάσιστων ψηφοφόρων. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 17% ΠΑΣΟΚ 9% ΚΚΕ 14% ΣΥΡΙΖΑ 12% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ... ΕΛΛΗΝΕΣ 11% ΔΗΜΑΡ 7% ΛΑΟΣ 4% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4% ANΤΑΡΣΥΑ 3% ΕΠΑΜ 3% ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2% ΔΗΣΥ 2% ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 1% ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 5%
----------------------------------------------------------------------------
Ο Θεόδωρος Λαμπράκης είναι μεταξύ των προσώπων που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Το όνομά του ίσως θυμίζει κάτι σε πολλούς. Είναι ο γιος του αγωνιστή της Αριστεράς, Γρηγόρη Λαμπράκη. anonymos Ο γιός του Γρηγόρη Λαμπράκη στο Επικρατείας της ΝΔ. Τι ντροπή και τι κρίμα... anonymos Ο Γρηγόρης Λαμπράκης έχει δύο γιους έναν με την σύζυγο και έναν εξώγαμο. Ο εντός γάμου ηταν πάντα με τη δεξιά. ο άλλος είναι στο ΚΚΕ... anonymos Mια συνέντευξη που έδωσε ο γιος του, Θεόδωρος, στο ΒΗΜΑ το 2010. Ο φάντης με το ρετσινόλαδο έχουν μεγαλύτερη σχέση απ΄ότι ο πατέρας με το γιο (μοσχαναθρεμένο άτομο που τώρα, εξαργυρώνει και γραμμάτια με τη Ν.Δ.) anonymos Μήπως κάποτε πρέπει να σταματήσουμε την αστική λογική της "αρσενικής συνέχισης του πατέρα"; Και ο γιός του Μπελογιάννη ίδιος δεξιός είναι, μόνο που αυτός είναι στη δημαρ του Κουβέλη. Και να μην ξεχνάμε ότι είναι κάτι άγνωστο για αυτούς οι πατεράδες τους, δεν μεγαλώσανε μαζί τους. Πιο πολύ σχέση έχει ένας οποιοσδήποτε αγωνιστής που τους τιμάει, παρά αυτοί που φέρουν ένα όνομα σαν μορφή συνονυμίας!
------------------------------------------------------------------------------
Κατερίνα: “Εγώ Χελίν γεννήθηκα, Χελίν θε να πεθάνω!” 24/04/2012 Mια μοντέρνα Ελληνοπούλα, η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου, αυτοπαρουσιάζεται μέσω ενός εν μέρει χιουμοριστικό βίντεο που έχει αναρτηθεί στο YouTube εμπνευσμένη από το βίντεο “I am Canadian“. Συμπαθητικό και όμορφο το κορίτσι, διευκρινίζει εξαρχής ότι δεν είναι «ούτε δημόσιος υπάλληλος ούτε κλέφτρα», ότι δεν είναι παιδί του «όπα!», με άλλα λόγια δεν είναι θηλυκός Ζορμπάς, δεν θέλει να το παίξει γραφική και παραδοσιακή. «Μιλώ πέντε γλώσσες», λέει. (Συμπτωματικά, τόσες μιλά και η Ελεωνόρα Μελέτη, που ήρθε πια ο καιρός να γυρίσει και αυτή ένα βίντεο.) Στη συνέχεια αναπτύσσει μια διασκευή του γνωστού άσματος «Μου χρωστάς, δεν σου χρωστάω». Αυτός που μας χρωστάει είναι η Ευρώπη και ο κόσμος όλος, αφού η Ελλάδα επινόησε την «ελεύθερη αγορά» (η οποία, αν δεν κάνουμε λάθος, συμπεριλάβαινε και το εμπόριο των δούλων), τη δημοκρατία και την κριτική. Και όλα αυτά με υπόκρουση τον εθνικό ύμνο σε χαμηλή ένταση. Στην οθόνη εμφανίζονται ελληνικά τοπία, ενώ η Κατερίνα, που έχει πάρει φόρα, δηλώνει ότι «μπορεί να κολυμπήσει σε 6.000 νησιά». (Λεπτομέρεια: την ίδια στιγμή, μερικά εκατομμύρια συμπατριώτες της δεν μπορούν να πληρώσουν το εισιτήριο για να κολυμπήσουν στη Λούτσα ή στην πλαζ της Βουλιαγμένης.) «Η οικογένειά μου είναι ιερή!» δηλώνει αγανακτισμένη, λες και κάποιος της έβρισε τη μάνα και τον πατέρα. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο, η Κατερίνα γίνεται μαινάδα. Αγριεύει, γουρλώνει το μάτι, με κάποιους θυμώνει… αλλά με ποιους; Προφανώς με αυτούς που μας λένε Greeks όχι Ηellenes. Eίμαι, “Χελίν, Χελίν, νο Γκρικ!” ουρλιάζει ενώ ο εθνικός ύμνος δυναμώνει και η Κατερίνα γίνεται ηρωίδα αρχαίας τραγωδίας, γίνεται Μήδεια που είναι έτοιμη να σφάξει όχι τα παιδιά της αλλά αυτούς που τη θεωρούν βάρβαρη. Δεν ξέρουμε ποιες είναι οι προθέσεις της καλλιτέχνιδος. Μπορεί να είναι αγνές και πατριωτικές. Δεν ξέρουμε όμως τι θα συμβεί αν ακολουθήσουν το παράδειγμά της και άλλα πρόσωπα της σόου μπιζ, από τον Κώστα Πρέκα μέχρι την Άντζελα Δημητρίου…
--------------------------------------------------------------------------------
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ψευδές το πρωτοσέλιδο της ρυπαροφυλλαδας του κωλοτουμπα Αντωνακη Ελεύθερου Τύπου
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 10:20 Διαψεύδουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το σημερινό πρωτοσέλιδο της ρυπαροφυλλαδας του κωλοτουμπα Αντωνακη «Ελεύθερος Τύπος» ο οποια φυλλαδα χρηματοδοτητε απο τους κατοχικους, για έμμισθη σχέση υποψηφίου του κόμματος με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Η εφημερίδα παρουσιάζει «ντοκουμέντο-βόμβα», όπως το χαρακτηρίζει, για χρηματοδότηση από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δημοσιογράφου που κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και υποψήφιο στην Ήπειρο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Βασίλη Χήτο, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Ιανουάριο του 2012, έλαβε αμοιβή 30.000 ευρώ, από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ. Ο ίδιος ο υποψήφιος χαρακτήρισε ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα, γνωστοποιώντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας. Το δημοσίευμα είναι ψευδές, τόνισε μιλώντας στο Radio 9, και ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος και προανήγγειλε σκληρή απάντηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Χήτος δήλωσε πλήρη άγνοια και υποστήριξε ότι η απόδειξη είναι πλαστή. «Δεν μπορούν να χτυπήσουν αλλιώς τον Πάνο Καμμένο και τον χτυπούν με αυτόν τον τρόπο. Δηλώνω πως αν έχω οποιαδήποτε σχέση με μυστικές υπηρεσίες να δημευτεί η περιουσία μου. Είναι πλαστή η απόδειξη. Η μοναδική φορά που πάτησα το πόδι μου στην ΕΥΠ ήταν προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για την κριτική που ασκούσα στην ΕΥΠ και βάσει της οποίας έχασα ακόμη και τη δουλειά μου».
---------------------------------------------------------------------
Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Το αδιέξοδο της οικονομίας συνεχίζεται»
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 00:09 Για «αδιέξοδο της ελληνικής οικονομίας» κάνει λόγο το γραφείο πολιτικού σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την ανακοίνωση των ΕΛΣΤΑΤ- EUROSTAT. Παρατίθεται η ανακοίνωση: Το κοινό Δελτίο Τύπου ΕΛΣΤΑΤ-EUROSTAT αναδεικνύει το αδιέξοδο της Ελληνικής Οικονομίας και την απόλυτη αναποτελεσματικότητα του μνημονίου. Οι πολίτες έχασαν πάνω από το 25% των εισοδημάτων τους μεσοσταθμικά και βέβαια πάνω από 1.000.000 έχασαν την δουλειά τους. Παρά τις περικοπές οι δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης μειώθηκαν μόνο κατά 0,1% του ΑΕΠ! Άρα οι σπατάλες συνεχίζονται από τους συγκυβερνώντες. Οι συνταξιούχοι απειλούνται από την απώλεια των 12 δις που χάθηκαν με το κούρεμα του χρέους αλλά δεν ανακεφαλαιοποιήθηκαν όπως έγινε για τις τράπεζες. Το έλλειμμα είναι καρφωμένο πάνω από το 9% και το χρέος ακόμα πάνω από όσο ήταν το 2008. Το χρέος εκτοξεύτηκε στο 165,3% από 113% που ήταν το 2008. Αριθμοί της Ελληνικής Οικονομίας και πολιτικοί των συγκυβερνώντων οδηγούν χωρίς ντροπή την χώρα σε καταστροφή, μετά τις υπογραφές της εθνικής ταπείνωσης. Η χαμένη ελπίδα έγινε οργή για τιμωρία των υπευθύνων. Και ακόμα μεγαλύτερη γίνεται η οργή όταν ακούγονται παροχές και υποσχέσεις αντί αλήθειες για το τι έχει συμφωνηθεί για τον Ιούνιο. Βενιζέλος και Σαμαράς αρνούνται να ξεκαθαρίσουν τι θα είναι τα 10,5 δις μέτρων μέχρι το 2014 και ακόμα αρνούνται να πουν πως σκέπτονται να γεφυρώσουν το έλλειμμα που προκαλεί η μείωση εσόδων το πρώτο τρίμηνο του 2012. Είναι προφανές ότι οι πρωταγωνιστές της αποτυχίας δεν έβαλαν μυαλό ούτε μπορούν να αλλάξουν νοοτροπία.
--------------------------------------------------------------------
ΙΡΑΝ - ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
Διαμάχη για τα Ιρανικα νησιά στον Περσικό
ΤΕΧΕΡΑΝΗ.-- Νομοσχέδιο που θα ανακηρύσσει μια νέα επαρχία, υπό την επωνυμία «επαρχία του Περσικού Κόλπου» όπου θα συμπεριλαμβάνονται νησιά του Κόλπου μεταξύ των οποίων και τα τρία διαφιλονικούμενα νησιά μεταξύ Ιράν και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αμπού Μούσα, Μεγάλη Τανμπ και Μικρή Τανμπ, προετοιμάζει αρμόδια επιτροπή του ιρανικού Κοινοβουλίου. Σύμφωνα με βουλευτές που συμμετέχουν στην επιτροπή, στην νέα επαρχία θα συμπεριλαμβάνονται και τα νησιά Κις, Κεσμ και Λαβάν, αλλά πρωτεύουσα της επαρχίας θα είναι το Αμπού Μούσα, κίνηση που, λογικά, αναμένεται να πυροδοτήσει σοβαρές αντιδράσεις από αραβικής πλευράς. Πρόκειται για νησιά που σήμερα ανήκουν στην επαρχία Ορμογκζάν, και αποτελούν το αρχιπέλαγος που βρίσκεται στην είσοδο των στενών του Ορμούζ, κατέχοντας στρατηγική θέση. Στα νησιά κατοικεί, σχεδόν αποκλειστικά, αραβικός πληθυσμός που κατοικοι ομως στο Ιραν, ο μεγαλύτερος σε αριθμό μετά από τη λεγόμενη «αραβική» επαρχία του Ιράν, το Κουζεστάν. Τα νησιά ήταν ιρανικό έδαφος μέχρι το 1908, οπότε πέρασαν υπό βρετανικό ζυγό. Μετά την αποχώρηση των βρετανικών αποικιοκρατικών δυνάμεων, στα τέλη της δεκαετίας του '60, το Ιράν διακήρυξε την κυριαρχία του επί των νησιών, κάτι που αμφισβήτησαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μετά τη δημιουργία τους ως κράτος το 1974, επικαλούμενα έγγραφα της βρετανικής αποικιοκρατίας, όσον αφορά τα τρία εξ αυτών. . Το θέμα προκαλεί σοβαρές τριβές μεταξύ Ιράν και ΗΑΕ. Τελευταίο επεισόδιο ήταν η, προ ημερών, έντονη αντίδραση των ΗΑΕ αλλά και όλου του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου που χαρακτήρισε «πρόκληση» την επίσκεψη στο Αμπού Μούσα του Ιρανού Προέδρου Αχμαντινετζάντ, ο οποίος με τη σειρά του, δήλωσε ότι το Αμπού Μούσα, και όλη η περιοχή, «ήταν και θα είναι ιρανικά». Επίθεση από χάκερς στην υπηρεσια των αμερικανων , κατήγγειλε το ιρανικό υπουργείο Πετρελαίου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην ιστοσελίδα του και στην ιστοσελίδα της Εθνικής Εταιρείας Πετρελαίου, τα οποία, όμως, αντιμετωπίστηκαν γρήγορα.