Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Κυριακη 12 Οκτωβριου 2014


11/10/2014
Ως άλλος Ερντογάν η Βούλτεψη εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαδικτύου – Θέλει να υπάρχουν μόνο τα παπαγαλάκια της…
Σε μια επίθεση άνευ προηγουμένου εναντίον του διαδικτύου προχώρησε σήμερα από το βήμα της Βουλής η Σοφία Βούλτεψη θυμίζοντας έντονα τις οργισμένες ομιλίες του Ερντογάν τις μέρες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας τα σκάνδαλα διαφοράς. Η εκπρόσωπος της ΝΔ με λίγα λόγια έριξε την ευθύνη για την αποτυχία της κυβέρνησής της στο διαδίκτυο, το οποίο όπως εν ολίγοις είπε διασπείρει ψευδείς ειδήσεις ή διαστρεβλώνει τις «επιτυχίες» τους. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Αμφίπολης λέγοντας ότι κάποια sites ή blogs αναπαρήγαγαν την είδηση για μια επιγραφή που βρέθηκε στην Αμφίπολη και η οποία δεν υπάρχει. Δεν είπε όμως η Βούλτεψη ότι η κ. Παναγιωταρέα την οποία έχει εγκαταστήσει η κυβέρνηση στην Αμφίπολη ανέβαζε status στο Facebook, σχολιάζοντας τις εξελίξεις των ανασκαφών. Με λίγα λόγια η κυρία Βούλτεψη μας είπε σήμερα ότι όλοι εμείς του διαδικτύου είμαστε ψεύτες και αντικειμενικοί είναι μόνο τα γνωστά παπαγαλάκια που εκθειάζουν το έργο της κυβέρνησης μιλώντας για πρωτογενή πλεονάσματα, φοροελαφρύνσεις και ανάπτυξη. Ψεύτες είμαστε όλοι εμείς που μιλάμε για χιλιάδες αυτοκτονίες, για άστεγους, για σκάνδαλα, για φωτογραφικές διατάξεις υπέρ επιχειρηματιών, για φοροδιαφυγή επιχειρηματιών, και αντικειμενικοί είναι μόνο όσοι θέλουν να μας πείσουν από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, ότι αν δεν ψηφίσουμε Σαμαρά θα πεθάνουμε και ότι είναι ο μόνος που δίνει μάχη για την σωτηρία της πατρίδας. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!! Αυτοί κυβερνούν!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Συγχαρητήρια, προσλαμβάνεσθε στην εταιρία μας . - Για τον μισθό δεν είπαμε ? - Λυπάμαι , απολύεστε.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
οι Κούρδοι ξεσηκώνονται και καίνε τον Κεμάλ..... είπες τίποτε Διαμαντοπούλου; κλαίς Ρεπούση; οδύρεσαι Δραγώνα; έφαγες κατακέφαλο Βερέμη; γλύστρισες Τζέφφρυ; φάε την μπανάνα σου Μπουτάρη....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚH ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ISIS Οι Κούρδοι σκότωσαν τον «Ράμπο» των τακφιριστών
11/10/2014 21.48
Έναν από τους καλύτερους μαχητές και πλέον αδίστακτους τακφιριστές σκότωσαν οι Κούρδοι υπερασπιστές της Κομπάνι σήμερα σε καταδρομική επιχείρηση μιας ομάδας Κούρδων μαχητών στις γραμμές των τακφιριστών. Οι Κούρδοι κατάφεραν να διεισδύσουν τα ξημερώματα σε ένα από τα στρατόπεδα των τακφιριστών, τα οποία κτύπησα με βολές ευθυτενών όπλων RPG-29 και εν συνεχεία πολυβόλησαν την μονάδα του ISIS που βρισκόταν μέσα, καταστρέφοντας ταυτόχρονα το απόθεμα πυρομαχικών και όπλων που υπήρχε στο στρατόπεδο. Μεταξύ των νεκρών ήταν και ο Εμπού Γουαλέντ Αλ Τουνσί (Ebu Waleed Al Tunsi), από την Τυνησία, κορυφαίος διοικητής των τακφιριστών, ένας πραγματικός «Ράμπο» για το Ισλαμοφασιστικό Κράτος, πολεμούσε στην πολιορκία της Κομπάνι. Σκόρπιζε τον τρόμο στους αντιπάλους του και ενίσχυσε το ηθικό των σαλταρισμένων συμπολεμιστών του. Ωστόσο, οι Κούρδοι αντάρτες του YPG έβαλαν τέλος στην… «καριέρα» του. Οι τακφιριστές θρηνούν τον θάνατό του και θεωρείται ότι θα επηρεάσει το ηθικό των πολιορκητών αρνητικά. Να επισημάνουμε ότι από την Παρασκευή ο αριθμός των πολιορκητών τακφιριστών αυξήθηκε από 5.000 στις 9.000 με ενισχύσεις που έλαβαν. Θεωρείται ότι στην Κομπάνι πολεμούν οι καλύτεροι μακελάρηδες του Ισλαμοφασιστικού Κράτους, απέναντι σε 2.000 Κούρδους πολιτοφύλακες του YPG, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι πριν το 2011 ήταν απλοί καθημερινοί άνθρωποι, φουρναραίοι, μπαρμπέρηδες, υπάλληλοι.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κομπάνι: Αυτή είναι η γυναίκα στρατηγός των Κούρδων που αντιστέκεται στους τζιχαντιστές
H Ναλίν Αφρίν είναι η στρατηγός και γενική στρατιωτική διοικητής των Κούρδων στην Κομπάνι και η οποία μάχεται με σθένος το Ισλαμικό Κράτος. Πρόκειται για τη γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία, στους προμαχώνες της πόλης, να παρακολουθεί της κινήσεις των τζιχαντιστών. Ο άνδρας στα δεξιά της, ο Μαζλούμ Μπαγκόκ σκοτώθηκε πριν δύο εβδομάδες. Στις κουρδικές δυνάμεις του YPG η συμμετοχή γυναικών είναι τόσο μεγάλη που όταν το 2011 ιδρύθηκε το YPG αμέσως πάρθηκε η απόφαση να σχηματιστεί ξεχωριστό στράτευμα γυναικών που ονομάστηκε YPJ. Γυναίκες και άνδρες απολαμβάνουν απόλυτης ισονομίας και δεν υπάρχει καμιά διάκριση μεταξύ τους, είτε στους βαθμούς είτε στις μάχες. Το 2013 αυξήθηκε σε τέτοιο βαθμό η εθελοντική κατάταξη γυναικών που για κάθε δέκα άνδρες που εντάσσονταν στο YPG, στο YPJ έμπαιναν 20 γυναίκες. Οι Κούρδισσες πήραν τα όπλα διότι είδαν τι κάνει το Ισλαμικό Κράτος στις γυναίκες. Στην Τελ Χαρράν, όταν έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών, οι γυναίκες σύρθηκαν γυμνές στους δρόμους και βιάστηκαν πάνω στα πεζοδρόμια. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγουν τους βιασμούς, τις ατιμώσεις ή να πουληθούν σκλάβες, ήταν να πάρουν τα όπλα και να ντυθούν στο χακί. Αντίπαλος της Ναλίν Αφρίν, διοικητής των ορδών του Ισλαμικού Κράτους που πολιορκούν εκείνη και τους αντάρτες της στην Κομπάνι, είναι ένας Κούρδος προδότης, ο Χατάμπ Αλ Κουρντί.
Σχολιο.- Μπαίνοντας στον αγώνα οι γυναίκες, παράλληλα με τη συμμετοχή στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, ξεφεύγουν κι απ' την καταπίεση της συντηρητικής κοινωνίας - κερδίζοντας αναγνώριση και, τελικά, αλλάζοντάς την. Ακριβώς όπως συνέβη και με το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ στην κατοχή.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Τσίπρας βλέπει Καμμένο αλλα και τον ακροδεξιο νεοφιλελερα ποταμισιο Θεοδωράκη-Τι περιλαμβάνει η ατζέντα
Διαδοχικές συναντήσεις με τους επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και του ακροδεξιου νεοφιλελερα Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, θα έχει την εβδομάδα που έρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Με τον Πάνο Καμμένο ο Αλεξης Τσίπρας αναμένεται να συζητήσει για το ενδεχόμενο συγκλίσεων μετά τις εκλογές, στη βάση των μεγάλων ζητημάτων που θεωρούν και οι δύο κομβικά για τη χώρα. Η συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον ακροδεξιο νεοφιλελερα ποταμισιο Σταύρο Θεοδωράκη θα γίνει στο πλαίσιο των πολιτικών επαφών που κάνει ο δεύτερος ώστε το κόμμα να διαμορφώσει την τελική στρατηγική που θα ακολουθήσει στις επόμενες εκλογές, χαράσσοντας τους βασικούς άξονες για πολιτικές συνεργασίες. Ο ακροδεξιος ποταμισιος νεοφιλελερας Θεοδωράκης θα συναντηθεί το προσεχές διάστημα και με τον πρωθυπουργό.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Citizenfour: Η επεισοδιακή καθημερινότητα του Σνόουντεν σε ντοκιμαντέρ
Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τα βήματα του Έντουαρντ Σνόουντεν λίγες ημέρες προτού αυτός διαρρεύσει απόρρητες πληροφορίες της NSA στα ΜΜΕ.
Οκτώβριος 12 2014 10:32
Μαζί με τη σύντροφό του Λίντσεϊ Μιλς φαίνεται πως ζει πλέον στη πρωτεύουσα της Ρωσίας ο Έντουαρντ Σνόουντεν, όπως αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ με τίτλο Citizenfour, που ρίχνει φως στην επεισοδιακή καθημερινότητα του πρώην συμβούλου της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA). Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Ο Σνόουντεν, ο οποίος καταζητείται από τις ΗΠΑ για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών στον Τύπο, είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη σύντροφό του το 2013 στη Χαβάη, στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης από τις ομοσπονδιακές αρχές. Το ίδιο έτος ο πρώην σύμβουλος της NSA κατέφυγε στη Ρωσία όπου του χορηγήθηκε άσυλο. Το ντοκιμαντέρ, το οποίο φέρει την υπογραφή της Λόρα Πόιτρας, ακολουθεί τα βήματα του Σνόουντεν λίγες ημέρες πριν αυτός εγκαταλείψει το Χονγκ Κονγκ και ξεκινήσει το ταξίδι του για τη Ρωσία, καθώς και τις συναντήσεις με δημοσιογράφους από τις εφημερίδες Washington Post και Guardian στις οποίες ο Σνόουντεν διέρρευσε απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της NSA. Η Πόιτρας κατέγραψε τις περισσότερες σκηνές του ντοκιμαντέρ όταν αυτή και ο δημοσιογράφος Γκλεν Γκρίνγουολντ ταξίδεψαν στο Χονγκ Κονγκ με σκοπό να συναντηθούν με τον Σνόουντεν τον Ιούνιο του 2013. Στο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτονται επίσης οι λόγοι που ώθησαν τον πρώην σύμβουλο της NSA να διαρρεύσει σε μέσα μαζικής ενημέρωσης απόρρητες πληροφορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. «Αφηγείται την ιστορία κοινών ανθρώπων οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσεις», δήλωσε ο Σνόουντεν στην εφημερίδα Guardian.
Σχολιο.- Σαν ελεύθεροι πολίτες το μόνο που θα έπρεπε να κάνετε είναι να εκφράσετε την υποστηριξή σας σε ένα Άνθρωπο που θυσίασε την ''ζωούλα'' του και την καριέρα του για να μάθει επιτέλους ο καθημερινός κόσμος και επίσημα, την πλεκτάνη μαζικού ελένχου που οι οικονομικές κυβερνήσεις του ''κόσμου'' έχουν στήσει έδω και δεκαετίες. Συνεχίστε να ασχολήστε με την Lady Gaga και τους πραγαμιτικούς σας ήρωες!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο οικονομικός "τακφιρισμός" στη Θράκη
Το 2010, ο πρώην υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας και σημερινός Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, συνέγραψε ένα βιβλίο το οποίο αναφερόταν σε έναν "Ιερό Πόλεμο". Μήπως δεν δώσαμε την πρέπουσα σημασία
Οκτώβριος 11 2014 09:37
Τον τελευταίο καιρό με αφορμή τα πασίγνωστα σε όλους αποτρόπαια εγκλήματα των Τακφιριστών, υπάρχει μια εκτενής συζήτηση περί του όρου «Τζιχάντ» και των διαφορετικών μορφών που μπορεί να πάρει. Πέρα όμως από όλα αυτά, και εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων, κρίνεται σκόπιμο να αναφερθούμε σε μια διαφορετική μορφή «Τζιχαντισμού» που λαμβάνει χώρα στην περιοχή της Θράκης και επηρεάζει τις κοινωνικοοικονομικές σχέσεις. Θα ήταν λοιπόν δόκιμο να αναφερθούμε σε αυτή την μορφή ως «Οικονομικός Τζιχαντισμός». Πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2010, ο πρώην υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας και σημερινός Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, συνέγραψε ένα βιβλίο το οποίο αναφερόταν σε έναν «Ιερό Πόλεμο», ο οποίος θα γινόταν όχι μέσω των όπλων, αλλά μέσω της Οικονομίας. Το συγκεκριμένο βιβλίο μεταφράστηκε πρώτα στα ελληνικά παρά σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα και βοήθησε ώστε να γίνουν γρήγορα αντιληπτές οι προθέσεις της τουρκικής πολιτικής, με κύριο εκφραστή τους τον κ. Νταβούτογλου. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους αν λάβει κανείς υπόψη το πρόσφατο παράδειγμα της στοχευμένης αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας σε αναξιοπαθούντες μουσουλμανικής καταγωγής της Θράκης, κυρίως όμως αυτό των άτοκων δανείων που χορηγούνται στους μουσουλμανικής καταγωγής κατοίκους υπό την αιγίδα του τουρκικού κράτους, προκειμένου να εξαγοράζουν εκτάσεις, καταστήματα και κατοικίες από Ορθόδοξους Έλληνες πολίτες. Τα γεγονότα αυτά είναι γνωστά στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, ωστόσο μάρτυρας αυτών είμαι και εγώ ο ίδιος εξαιτίας της συχνής επαφής που έχω με τους ντόπιους κατοίκους της Κομοτηνής και των γύρω περιοχών. Πολλοί από εμάς αγνοούμε ότι κάτι τέτοιο είναι αντιστοίχως εφικτό και για τους Έλληνες Χριστιανούς που κατοικούν στην Τουρκία και όχι μόνο. Όμως το κρίσιμο σημείο είναι πως το τουρκικό κράτος έχει προνοήσει για τις επιπτώσεις αυτού του μέτρου και με τον νέο βακουφικό νόμο του 2012/Άρθρο 5, προβλέπει πως σε περίπτωση που καταστεί άμεση ανάγκη, οι περιουσίες που έχουν αποκτηθεί με αυτόν τον τρόπο θα δημεύονται με σκοπό την ασφάλεια της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, μέτρο το οποίο δεν προβλέπεται αντίστοιχα από κάποιον ελληνικό νόμο. Αναρωτιέται επομένως κανείς αν οι ομόλογοι τους στο ελληνικό κράτος έχουν έστω εξετάσει το συγκεκριμένο θέμα με τη δέουσα προσοχή, ή στο βωμό της οικονομικής κρίσης αποκεφαλίζουμε οποιαδήποτε κληρονομιά μας έχει απομείνει, χωρίς φυσικά να σκεφτόμαστε τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρει αυτό στην Πατρίδα μας.
Σχολιο.- Ένα εκατομμύριο φορές τα έχουμε πει. Η Τουρκία είναι παράδειγμα προς μίμηση στο πως δημιουργεί κρίσεις προς όφελος της και η Ελλάδα παράδειγμα προς αποφυγή στο πως χειρίζεται αντίστοιχες υποθέσεις. Δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κάποιος ότι η Θράκη θα αποτελεί ανάμνηση σε κάποια χρόνια. Δεν γίνεται να έχεις στο έδαφος σου "Έλληνες" που όμως είναι και αισθάνονται Τούρκοι και αντιστοίχως "Τούρκους" που είναι Έλληνες. Η Τουρκία ανά 20 χρόνια δημιουργεί μια κρίση και στέλνει πίσω στην πατρίδα τους όπως αυτή ορίζεται από τον χάρτη, τους Έλληνες. Η Ελλάδα τους χαϊδεύει τα αυτιά και τους επιτρέπει να υποδέχονται με τιμές αρχηγού κράτους τον Ερντογαν. Πέντε χρόνια έζησα μαζί τους (δεν ήμουν στρατιωτικός) έχω πολλούς φίλους και πραγματικά δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, αλλά ξέρω πως αισθάνονται. Και δεν τους κατηγορώ και γω Έλληνας θα αισθανόμουν και ας ήμουν Τούρκος υπήκοος. Το θέμα είναι τι έκαναν οι εθνοσωτηρες από το 1922 και μετά. Θα μου πεις: Ρε φίλε εσύ Σύριζα ψήφιζες που τα βλέπει όλα ωραία μαζί τους. Θα συμφωνήσω αλλά στο συγκεκριμένο διαφωνώ με τον Συριζα και επίσης όλοι αυτοί που είχαν την ευθύνη (ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, Λαϊκός συναγερμός, Ένωση Κέντρου, Ε.Ρ.Ε, χούντα) δεν έκαναν κάτι για να μην φτάσουμε στο σημείο να ξανά τυπώσουμε τον χάρτη. Σχολιο.- Δεν έχει σημασία ποιο κόμμα στηρίζεις,αρκεί να διατηρείς ακέραια τα ηθικά και πολιτικά σου αντανακλαστικά και να μην δέχεσαι άκριτα ό,τι κάνει ή δεν κάνει το κομμα της προτίμησής σου.Τώρα για τους μουσουλμάνους της Θράκης δεν μπορείς να κάνεις πολλά σε ο,τι έχει να κάνει με αυτούς που έχουν διαμορφωμένη τουρκική συνείδηση,Έλληνες δεν μπορούν και δεν πρέπει να γίνουν με το ζόρι.Άλλο αυτό και άλλο να αφήνουμε τον Ντεντέ,τον Ψευδομουφτή τους και άλους του ιδίου φυράματος να δρουν ανενόχλητοι σαν πέμπτη φάλαγγα. Σχολιο.- παππουδες ανταρτες ειχαμε ,αν γινει κατι τετοιο εμεις δεν θα κατσουμε με σταυρωμενα τα χερια. Αλλα τα ιδια εκανε και η χουντα,γιατι κι εγω απο κομοτηνη ειμαι. Εδινε δανεια στους χριστιανους ατοκα για να αγορασουν οικοπεδα απο μουσουλμανους.τωρα γυρισε το παιχνιδι και ολοι κοιμουνται. Το θεμα ειναι οτι οι μουσουλμανοι ειναι ενωμενοι και φανηκε και στις εκλογες,ενω εμεις αναλωνομαστε σε εκδηλωσεις μισους στον Γραμμο και στον Μελιγαλα,σε αντιφασιστικες πορειες και σε ξυλο μεταξυ οπαδων ομαδων αντι να ειμαστε και εμεις ενωμενοι σαν λαος.καλη μας νυχτα Σχολιο.- Το επομενο Κοσοβο θα ειναι η Θρακη. Εμεις κοιμομαστε. Σχολιο.- Τίποτα δεν αποκλείεται σε μια τόσο ρευστή γεωπολιτική συγκυρία αλλά σε διαβεβαιώνω οτι θα υπάρξουν δεκάδες νέα "Κόσοβα" πριν έρθει η ώρα της Θράκης. Και η πρώτη που θα χάσει εδάφη αν μπούμε σε αυτή τη λογική θα είναι η ίδια η Τουρκία που οι (15 εκατομμύρια) κούρδοι διεκδικούν , όντας μάλιστα πλειοψηφία , σχεδόν το 1/4 του σύγχρονου τουρκικού κράτους (βόρειο κουρδιστάν). Καλώς η κακώς σε αυτές τις περιπτώσεις επικρατεί πάντα μια ισορροπία τρόμου. Και απορώ με το κυριο αρθρο που μιλάει για ένα γεγονός απομονώνοντας το από το διεθνές γεωπολιτικό περιβάλλον. Σχολιο.- Δεν βρισκεις απιστευτα προκλητικο να μιλανε οι φασιστες για τα εθνικα θεματα;Aμα θυμαμαι καλα,τελευταια φορα που βαλαν το χερακι τους χασαμε και την μιση Κυπρο. Διπλωματικο ειναι το προβλημα -οπως και το μεταναστευτικο- οχι φυλετικο, Πας να επιβαλεις τα κομπλεξ σου Σχολιο.- Ορισμένοι είναι χαμένοι για τον Ελληνισμό(sic). Αλλά υπάρχουν και οι Πομάκοι που δεν τους πρόσεξε κανείς. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ,για να πας στα Πομακοχώρια,έπρεπε να περάσεις στρατιωτικές μπάρες.Υπάρχει κάποιος Πομάκος δάσκαλος (που να θυμάμαι όνομα?),ο οποίος για 1η φορά έφτιαξε λεξικό Ελληνικής-Πομακικής γλώσσας. Τεράστιο έργο αν σκεφτείς ότι δεν υπάρχει Πομακική γραπτή γλώσσα. Σχολιο.- Ο δάσκαλος είναι Έλληνας και λέγεται Νικολαϊδης (το μικρό δεν το θυμάμαι) Σχολιο.- Νικολαϊδης ή όχι ,ήταν Πομάκος. Σχολιο.- παντως εδω στην Κομοτηνη οπου ζω ολο και περισσοτεροι από τα χωρια ερχονται (τουρκοι,ρομά,κτλ) για μονιμη κατοικια και πολλοι ελληνες φευγουν Σχολιο.- Είμαι από Κομοτηνή, ετών 32. Επιτέλους ένα άρθρο που αναφέρεται στο τι αληθινά συμβαίνει στα μέρη μας... Όλα τα ακίνητα (όταν λέω ακίνητα εννοώ φιλέτα στο κέντρο της πλατείας, σπίτια και αγροτικές εκτάσεις, γενικά τα πάντα) που είναι ιδιοκτησίες χριστιανών πωλούνται, ή μάλλον ξεπωλούνται... Αιτία είναι η κρίση στην Ελλάδα που έχει φέρει τους Έλληνες στο αμήν. Αγοραστές είναι οι μουσουλμάνοι, για τους οποίους δεν υπάρχει κρίση, καθώς παίρνουν άνετα δάνεια με εγγυητή το τουρκικό προξενείο. Οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν φύγει στο εξωτερικό, λόγω ανυπαρξίας θέσεων εργασίας, χριστιανικά χωριά ερημώνουν, ή απλά μένουν σε αυτά λίγοι τελευταίοι παππούδες... Από την άλλη όλα τα μουσουλμανικά χωριά είναι γεμάτα, ενώ και στην ίδια την Κομοτηνή πλέον όλοι το ξέρουμε ότι οι μουσουλμάνοι είναι περισσότεροι και είναι θέμα χρόνου το πότε θα εκλέξουν και δικό τους δήμαρχο. Όσο ελπίζουμε να έρθει κάποια αλλαγή από τους υπεύθυνους για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας σε όλα τα επίπεδα, λυπάμαι πολύ, αλλά είμαστε καταδικασμένοι...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απίστευτο βίντεο: Αστυνομικός κλέβει 1.300 δολάρια από περαστικό και τον ψεκάζει με σπρέι πιπεριού
Αστυνομικός κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 1000 ευρώ σε σωματικό έλεγχο και στη συνέχεια "ψέκασε" έναν αθώο πολίτη.
Οκτώβριος 10 2014 17:42
Η αστυνομική αυθαιρεσία στις ΗΠΑ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Αυτή τη φορά ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης κατηγορείται ότι έκλεψε 1.300 δολάρια κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχουν ενός περαστικού στο Κόνεϊ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Το θύμα που ονομάζεται Lamard Joye και εργάζεται σε κατασκευές δημοσίων έργων κατήγγειλε αρχικά το περιστατικό στις αρχές οι οποίες τον αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Το βίντεο όμως που κατεγράφη από ιδιώτη και δημοσιεύθηκε στη N.Y. Daily News καταμαρτυρά την αλήθεια. Το όργανο της τάξης φαίνεται ξεκάθαρα να βάζει το χέρι μέσα στην τσέπη του "υπόπτου", να του παίρνει τα χρήματα και να τον απωθεί. Ο Joye φωνάζει "φέρε πίσω τα λεφτά μου" και ο αστυνομικός τον ψεκάζει στο πρόσωπο με σπρέι πιπεριού. Την υπόθεση την έχει αναλάβει ο εισαγγελέας του Μπρούκλιν αλλά και το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.
Σχολιο.- Και το τραγικό είναι ότι (αν δεν υπήρχε το βίντεο) θα μπορούσε ο άνθρωπος να καταλήξει στις Αμερικάνικες φυλακές σιδεροδέσμιος για αντίσταση κατά της αρχής κλπ κλπ κλπ και άντε μετά να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας! Οι "δικοί" μας πάντως φρόντισαν να ...ποινικοποιήσουν το βίντεο για να μην αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο! Ο φασισμός χτυπιέται ΜΟΝΟ με περισσότερη Δημοκρατία και όχι με περιορισμό της! Σχολιο.- Σε όλο τον κόσμο, τα γουρούνια έχουν την ίδια φάτσα. Σχολιο.- Το απίστευτο που είναι; Σχολιο.- Τι είναι αυτά ρε, τον ξάφρισε τον άνθρωπο στη ψύχρα. Δηλαδή ευτυχώς που υπάρχει το βίντεο, δε γίνεται να μην δικαιωθεί ο άνθρωπος. Σχολιο.- Αυτός ΙΣΩΣ να δικαιωθεί! Τι θα γίνει όμως με όσους ΔΕΝ κατέγραψε μια κάμερα? Σχολιο.- Στις ΗΠΑ η αστυνομία έχει το δικαίωμα να σου πάρει τα λεφτά εάν θεωησει ότι είχες σκοπό με αυτά τα λεφτά να κάνεις κάτι παράνομο! Ακόμα και αν δεν έχει καμμία απόδειξη! Μπορεί απλά να ισχυριστεί ο αστυνομικός ότι κάποιος είχε ύποπτη φάτσα και να του πάρει τα λεφτά! Σχολιο.- Η διαδιακαςια αυτη λεγεται civil forfeiture και στην ουσια σημαινει πως αν ενας αστυνομικος νομιζει οτι εισαι υποπτος μπορει να σου κατασχεσει οτι θελει. Απο λεφτα μεχρι σπιτι. Και δεν χρειαζεται κανενα αποδεικτικο της ενοχης σου. Θα προτεινα το ομωνυμο βιντεο του εκπληκτικου John Oliver το οποιο ειναι διαφωτιστικοτατο. Σχολιο.- τι τους εμποδίζει μετά τους αστυνομικούς να μην καταγράψουν/αναφέρουν το περιστατικό και ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ? Σχολιο.- Τα ήθελε για χαρτζιλίκι....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το δραμα ενός χρυσαυγιτη. Πώς να ζησει κανεις με το μισθο του βουλευτη? ….καιει πολύ και η μερσεντες!Αποκαλυπτικο βιντεο με πρωταγωνιστη τον βουλευτη Μεσσηνιας Δημητρη Κουκουτση
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εγγραφο-ντοκουμεντο. ΚΤΕΛ κανουν «στασεις θανατου» πανω στην Εγνατια οδο
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακολουθησεις και υποκλοπες. Ποσα ξερω για σενα! Κινητα – σπιουνοι και «τρυπες» στο facebook. Κοριος που σε καυαγραφει. Snifers και ασυρματοι χαφιεδες. Μετατεχνολογια και «ψηφιακοι ιατροδικαστες».
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κομπανι, η πολη - συμβολο της αντιστασης
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πασκουαλε Φαλαιτσι, απο την Οπερα της Ρωμης. «Δεν θα μας κλεισουν όπως την ΕΡΤ»
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σκανδαλο! Σε ξενη ιδιωτικη τραπεζα τα αποθεματα χρυσου της Ελλαδας
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απιστευτη απατη. Νέο οργιο φοδιαφυγης από BMW – Mercedes
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θα δουλεύουμε τσάμπα! Φέρνουν προσλήψεις μηδενικού μισθού... και με το νόμο!
Αφού διέλυσαν κάθε έννοια εργασιακού δικαίου, αφού εκτίναξαν την ανεργία, αφού τσάκισαν τους μισθούς, τώρα είναι έτοιμοι να περάσουν στο επόμενο στάδιο!
Στις προσλήψεις ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ μισθού! Καλά διαβάσατε: Με απόφαση του Αρείου Πάγου νομιμοποιείται η εργασία χωρίς μισθό! Πάρτε αυτήν την Κυριακή Το ΧΩΝΙ και διαβάστε την έρευνα - σοκ του εργατολόγου Διονύση Τεμπονέρα: - ποιες είναι οι νέες μορφές ελαστικής απασχόλησης, - πώς καθιστούν ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ τον εργοδότη και πιόνι χωρίς δικαιώματα τον εργαζόμενο, - με ποιον τρόπο θα... δεσμεύουν ανθρώπους και θα τους χρησιμοποιούν όποτε, όπως και αν θέλουν, - γιατί θα είναι αστείο, πια, να μιλάμε για εργασιακά ή συνδικαλιστικά δικαιώματα, - σε ποιο (φρικτό) καθεστώς θα ζουν οι ελαστικά απασχολούμενοι! Στην Ελλάδα των Σαμαράδων ο... homo mnimonius θα είναι ευέλικτος, πάντα στην διάθεση του εργοδότη και με πενιχρό ή και καθόλου μισθό!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Που καταντησαμε!! Μας εβαλε τα γυαλια η Μποτσουανα και η Ρουαντα! Πολύ πιο μπροστα από την Ελλαδα σε ανταγωνιστικοτητα! Δε μας τα ειπε καλα ο υφυπουργος Αναπτυξης Νοτης Μηταρακης μιλωντας στο συνεδριο prodexpo στην Αθηνα την περασμενη βδομαδα. Ειχε και το θρασσος να θριαμβολογησει. Παρελειψε να πει ότι η Ελλαδα βρισκεται στην 81η θεση μαζι με την Μολδαβια και την Ουρουγουαη. Στην εκθεση του Παγκοσμιου Οικονομικου Φορουμ για την ανταγωνιστικοτητα η Μποτσουανα είναι στην 74η θεση και η Ρουαντα στην 62η θεση
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Αγκυρα ριχνει 10.000 αμαχους Κουρδους του Κομπανι στα νυχια του Ισλαμοφασιστικου Χαλιφατου
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Ελλαδα πρεπει να διεθνοποιησει το θεμα. Στο ματι εχουν βαλει οι ισλαμοφασιστες τη Μονη της Αγιας Αικατερινης του Σινα. Την εμπλεκουν σε σεναρια συνωμοσιων για να εξαλειψουν τα κοπτικα μοναστηρια
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και το Ερρικος Ντυναν περναει στην Τραπεζα Πειραιως
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12/10/2014 19.29
Πανικός στην Τουρκία: Κατέβηκαν οι Αλεβίτες στον δρόμο
Στο πλευρό των Κούρδων και ενάντια στον Ταγίπ Ερντογάν και τον βρώμικο ρόλο που παίζει με το Ισλαμικό Κράτος, κατέβηκαν κατά χιλιάδες οι Αλεβίτες στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και σε άλλες πόλεις. Ο Ντογάν Ντεμίρ που επικεφαλής των Αλεβιτών της Τουρκίας δήλωσε ότι διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας στα εγκλήματα του Ισλαμοφασιστικού Κράτους. «Είμαστε υπέρ της συνύπαρξης των Σουνιτών και των Αλεβιτών» στην πολύ προσεγμένη ομιλία του σε μια προσπάθεια να μην ταυτίσει όλους τους σουνίτες με τους τακφιριστές του Ισλαμοφασιστικού Κράτους. Οι Τούρκοι Αλεβίτες, μετεξελιξη των σουφιστων δερβισιδων έχουν παραδοσιακά καλές σχέσεις τόσο με τους Κούρδους όσο και τους σιίτες του Ιράν. Οι φανατικοί σουνιτες μουσουλμανοφασιστες τους θεωρούν αλλόθρησκους όπως και αρκετοί Οθωμανοί Αυτοκράτορες που είχαν πολλές φορές προσπαθήσει να τους εξαφανίσουν. Από το 2002 που ανέβηκε στην εξουσία ο Ταγίπ Ερντογάν και οι ακραίοι υποστηρικτές του, οι Αλεβίτες έχουν υποστεί αρκετές διώξεις και πρόσφατα στις Προεδρικές εκλογές είχαν δηλώσει επίσημα ότι δεν θα ψηφίσουν Ερντογάν. Οι Αλεβίτες είναι 20 εκατομμύρια στην Τουρκία και η σημερινή διαδήλωση κατά του ισλαμικού κράτους και υπέρ των Κούρδων είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και παράγοντας εξελίξεων.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12/10/2014 22.44
ΕΚΤΑΚΤΟ: Έδιωξαν τους Τούρκους και άνοιξαν τα σύνορα του Κουρδιστάν
Αυτό που έγινε σήμερα στην Νίσιβη (Nusaybin) δεν έχει ξαναγίνει ούτε στην ιστορία της Τουρκίαςούτε στην ιστορία του Κουρδιστάν. Οι Κούρδοι που ζουν στην Τουρκία κατέλαβαν το φυλάκιο των Τούρκων στα σύνορα με την Συρία, έδιωξαν τους στρατιώτες και άνοιξαν τα σύνορα. Οι Κούρδοι της Τουρκίας και οι Κούρδοι της Συρίας πια δεν διασχίζουν σύνορα.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τον έχουν «τελειωμένο» τον Ερντογάν – Το CNN έδειξε χάρτη του Κουρδιστάν
7/10/2014 22.45
Υπάρχει μια εκτίμηση, από κύκλους που γνωρίζουν τα πράγματα, ότι οι ΗΠΑ τον έχουν «ξεγραμμένο» τον Ερντογάν και την Τουρκία και προσανατολίζονται προς νέους συμμάχους. Δεν είναι αυτή η ανάρτηση ο χώρος που θα αναλύσουμε όλη την πληροφόρηση που φτάνει στα γραφεία μας, ωστόσο, οι σχέσεις του Ερντογάν με το Ισλαμικό Κράτος, η Τουρκία που παραμεγάλωσε πληθυσμιακά και παριστάνει, πάλι, την Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι θεωρίες του Νταβούτογλου για χαλιφάτα, όλα αυτά δεν αρέσουν… Οι σύμμαχοι θεώρησαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ότι η επικράτεια που άφησαν στην Τουρκία, αφού της απέσπασαν τη Μέση Ανατολή και τη Μεσοποταμία και τις ευρωπαϊκές κτήσεις της εκτός της ανατολικής Θράκης, ότι την είχαν φέρει στα μέτρα τους. Και πράγματι, για έναν αιώνα περίπου η Τουρκία (εάν εξαιρέσει κανείς τα προβλήματα που δημιουργούσε στην Ελλάδα), ήταν μια υπάκουη χώρα, καμιά σχέση με την Οθωμανική Αυτοκρατορία που ήταν υπερδύναμη της εποχής. Τα τελευταία είκοσι χρόνια όμως η πληθυσμιακή έκρηξη στην Τουρκία σε συνδυασμό με τον Ερντογάν στην ηγεσία της και η αναβίωση του οθωμανισμού (μαζί με τον ισλαμισμό), όπως και οι τσαμπουκάδες του Ερντογάν σε Αμερικανούς, Ευρωπαίους και Ισραήλ, είναι αυτό που λένε «σήκωσε ψηλά τον αμανέ». Η Τουρκία πρέπει να «κοπεί», να έρθει πάλι στα μέτρα της και… επιτέλους οι Κούρδοι (τώρα τους θυμήθηκαν) να αποκτήσουν πατρίδα. Είναι δυνατόν έθνος 40.000.000 να μην έχει πατρίδα; Την Τρίτη, λοιπόν, το CNN έδειξε στους Αμερικανούς ποιο είναι το Κουρδιστάν, να αρχίσουν να το συνηθίζουν στον χάρτη… Περισσότερα, αναλυτικά, σε επόμενη ανάρτηση.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κι όμως, αυτή η χώρα δεν γιορτάζει τη μέρα της απελευθέρωσής της! Κάτι τέτοιο, δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου. Να γιορτάζεται, δηλαδή, η έναρξη ενός πολέμου όπως είναι η 28η Οκτωβρίου και όχι η μέρα της απελευθέρωση της
Τι συνέβη το 1944 σαν σήμερα; Ξεκίνησαν τρομακτικές διαδηλώσεις με τον κόσμο στους δρόμους να γιορτάζει την απελευθέρωση. Υψώθηκαν γαλανόλευκες, αλλά και σημαίες κόκκινες, με σφυροδρέπανα, όπως και αμερικάνικες και αγγλικές. Ειδικά για τους Άγγλους είχαν αναρτηθεί πανό, που έγραφαν «Welcome», από το ΕΑΜ/ΚΚΕ που είχε συλλογική ηγεσία αλλά και τον Εθνικό Δημοκρατικό Ελληνικό Σύνδεσμο (ΕΔΕΣ) με επικεφαλή τον Ναπολέοντα Ζέρβα. Κι όμως, αυτή η χώρα δεν γιορτάζει τη μέρα της απελευθέρωσής της! Κάτι τέτοιο, δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου. Να γιορτάζεται, δηλαδή, η έναρξη ενός πολέμου όπως είναι η 28η Οκτωβρίου και όχι η μέρα της απελευθέρωσης. Για πιο λόγο, πιστεύεις, ότι δεν την γιορτάζουμε; Διότι τον Οκτώβρη ακολουθεί σύντομα ο Δεκέμβρης. Ένας εμφύλιος. Οι σύμμαχοι, που στις 12 του Οκτώβρη καλωσορίζονταν με πανό, το Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου συγκρούστηκαν με τον λαό και το ΕΑΜ (Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο) στη μάχη της Αθήνας, η οποία κράτησε 33 ημέρες και έληξε με τη συμφωνία της Βάρκιζας τον Φλεβάρη του ‘45, ως μία προσπάθεια για να αποφευχθεί ο εμφύλιος. Αλλά δεν αποφεύχθηκε. Δέκα χρόνια η χώρα ήταν σε συνεχείς πολέμους και εμφυλίους. Ποια κοινωνία μπορεί να αντέξει τέτοιο βάρος; Μέχρι σήμερα αυτός ο εμφύλιος είναι ένα τραύμα που δεν έχουν καν αγγίξει οι έλληνες, όχι μόνο δεν το έχουν διαχειριστεί.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Διαδηλώσεις στην Τουρκία για τη δολοφονία διαδηλωτή από σφαίρα στο κεφάλι
Ένας νέος εργαζόμενος, ένας κομμουνιστής, μέλος της νεολαίας του Κόμματος Εργασίας (ΕΜΕΡ), δολοφονήθηκε με σφαίρα στο κεφάλι την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή Esenyurt. Ο Μερτ Ντεγκιρμεντσί, έχασε τη ζωή του διαδηλώνοντας για την πόλη Κομπάνι που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία και κινδυνεύει να πέσει στα χέρια του ISIS. Η πολιτική του ιμπεριαλισμού και το καθεστώς της Τουρκίας έχουν τα δικά τους σχέδια για την περιοχή, οι λαοί και οι εργαζόμενοι μάχονται για την ελευθερία και τα δικαιώματά τους. Ο δεκαοκτάχρονος σύντροφος είχε στρατολογηθεί στην οργάνωση της νεολαίας του ΕΜΕΡ στη διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων του πάρκου Γκεζί. Δεν είναι ο μόνος που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια των διαδηλώσεων οργής και αλληλεγγύης στους Κούρδους μαχητές του Κομπάνι. Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, 31 διαδηλωτές σκοτώθηκαν, ενώ έγιναν 1024 προσαγωγές αγωνιστών 58 από τους οποίους οδηγήθηκαν στις φυλακές. Ήδη η αιματοβαμμένη κυβέρνηση του Ερντογάν, ετοιμάζει την Τρίτη σκληρό νομοσχέδιο που θα δίνει περισσότερη εξουσία στις δυνάμεις καταστολής και θα σέρνει τους αγωνιστές στα δικαστήρια σαν εγκληματίες. Τραγική ειρωνεία: Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά τη δολοφονία του, ο Μερτ εικονιζόταν μπροστά σε αφίσα με αγωνιστές που έπεσαν, για να πάρει ο ίδιος μια θέση δίπλα τους στο πανό της σημερινής διαδήλωσης. Δεν έχει ακόμα διευκρινισθεί επίσημα αν η σφαίρα που τον βρήκε στο κεφάλι βγήκε από όπλο των κρατικών ή παρακρατικών δυνάμεων καταστολής. (Ίσως αύριο ακούσουμε ότι ‘εξοστρακίστηκε’…) Στα Άδανα, όπως σε πολλές πόλεις της Τουρκίας, έγιναν το Σάββατο διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Μερτ Ντεγκριμεντσί Συλλυπητήρια στους συντρόφους από την άλλη πλευρά του Αιγαίου. Εδώ, όπως κι εκεί, «Ο λαός δεν ξεχνά -Τους αγωνιστές τιμά». Στη χώρα του Γρηγορόπουλου και του Καλτεζά, του Κουμή και της Κανελλοπούλου, του Σιδέρη Ισιδωρόπουλου, της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου και τόσων άλλων, το αίμα έχει το ίδιο κόκκινο χρώμα. Το χρώμα της διεθνιστικής αλληλεγγύης, το χρώμα του αγώνα. Το πανό της νεολαίας του ΕΜΕΡ λέει σε ελεύθερη μετάφραση: «Ο Μερτ Ντεγκριμεντσί θα ζει στους αγώνες μας για έναν κόσμο χωρίς τάξεις, πολέμους και εκμετάλλευση». Συνεχίστηκαν και σήμερα οι διαδηλώσεις συμπαράστασης στους Κούρδους πολεμιστές. Η φωτό από Κωνσταντινούπολη: «Μην στηρίζετε το ISIS –Ανοίξτε διάδρομο ενίσχυσης για το Κομπάνι»
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το φουσκωμένο στήθος του χρυσαυγίτη
Σ' αυτήν τη χώρα ούτε χρυσαυγίτης δεν μπορείς να γίνεις! Πες ότι σε χτυπάει μια πέτρα, ότι παθαίνεις ένα ελαφρύ εγκεφαλικό, ότι σου διαλύει το νευρικό σύστημα ένας ιός και αποφασίζεις να ενταχθείς στον Λαϊκό Σύνδεσμο. Δεν αρκεί να το αποφασίσεις, πρέπει να υπερπηδήσεις και διακόσια εμπόδια τουλάχιστον. Να ξυρίσεις την κεφάλα σου, να πάρεις σαράντα κιλά, να ξεχάσεις τα ελληνικά και την ορθογραφία τους, να μειώσεις τον δείκτη της νοημοσύνης σου κατά 60%, να γίνεις κάθαρμα, ρατσιστής, ναζιστής, τραμπούκος, ρουφιάνος. Κι αυτά, πάει στο διάολο, αντέχονται. Μη μου ζητάς όμως, ρε φίλε, να μην φοράω πουκάμισα τύπου χονολουλού και να μην ακούω Στανίση, γιατί αυτό δεν αντέχεται με τίποτα. Αν δεν επρόκειτο περί εγκληματικής οργάνωσης, το σαβουάρ βιβρ των χρυσαυγιτών που αναγράφεται στη δικογραφία θα είχε πολύ μεγάλη πλάκα. «Εθνικισμός ή φοβερός αγωνιστής δεν είναι αυτός που του ρίχνουν τo προφίλ συνέχεια στο facebook», λέει ο πυρηνάρχης στα μέλη του κόμματος. Κοίτα, ρε, πού καταντήσανε οι ναζιστές. Έχουνε το φέισμπουκ ως έσχατο οχυρό, είναι γι' αυτούς ό,τι ήταν το Δυτικό Μέτωπο για τα χιτλερικά στρατεύματα. «Στρατηγέ, σήμερα είχαμε 10.000 νεκρούς και 15.000 like, άρα καλά τα πήγαμε». "Εθνικισμός ΔΕΝ είναι η διαδικτυακή επανάσταση του τύπου σφάζω 100 στο γόνατο και το βράδυ βάζω καψουροτράγουδα για να ξεκουραστώ από το σφάξιμο", συνεχίζει ακάθεκτος ο πυρηνάρχης. Προσέξτε τη σκέψη του ανδρός: Το θέμα δεν είναι ότι σφάζεις 100 στο γόνατο, αλλά το ότι μετά τη σφαγή ακούς καψουροτράγουδα του στυλ «Έρωτά μου τοκογλύφε, απ' το γλείφε, γλείφε, γλείφε έχω μείνει ο μισός». Αν ακούς τις «Βαλκυρίες» του Βάγκνερ δεν πειράζει να σφάξεις 100 κι αν ακούσεις ολόκληρο το «Δαχτυλίδι των Νιμπελούγκεν», σφάξε και διακόσιους, άμα λάχει. Παρεμπιπτόντως, φίλοι χρυσαυγίτες, μην σφάζετε στο γόνατο, γιατί θα πάθετε μηνίσκο και δεν θα μπορείτε να κυνηγάτε Πακιστανούς. «Να είμαστε ευπρεπός ντυμένοι στα γραφεία (εδώ πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση όχι μόνο σε επίπεδο κλιστώ, αλλά και σε φίλους και απλούς πολίτες που έρχονται στα γραφεία μας). Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε συναγωνιστές να έρχονται στα γραφεία με παντόφλα -διχάλα και βερμούδα της Χονολουλού και γυναίκες με μίνι και ξόπλατες μπλούζες ή με τα στήθη έξω». Τι έγινε, αγαπούλες; Όταν βγαίνετε έξω φοράτε τζιν και μαύρες μπλούζες κι όταν μαζευόσαστε αναμετάξυ σας ντυνόσαστε σαν καλιφορνέζοι που έχουν πάει διακοπές στη Χαβάη, λικνίζονται στα ψάθινα μπαρ και πίνουνε Πίνα Κολάντα; Κι αυτό με τα στήθη έξω τι είναι; Μήπως ο πυρηνάρχης τα λέει στην πεθερά για να τα ακούσει η νύφη; Μήπως τα λέει στις γυναίκες για να τα ακούσουν οι μπρατσαράδες που από την πολλή ορμόνη έχουν γίνει σαν την Κιμ Καρντάσιαν; Εκτός κι αν οι χρυσαυγίτες φουσκώνουν τα στήθια τους για λόγους εθνικούς: για να τα προτάξουν στον εχθρό, όταν έρθει η άγια εκείνη ώρα.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σνόουντεν: «Mείνετε μακριά από το Facebook, το Dropbox και τη Google»
Ο Edward Snowden συμβουλεύει όσους νοιάζονται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής τους να παραμείνουν μακριά από δημοφιλείς και ευρείας χρήσης υπηρεσίες Internet όπως το Dropbox, το Facebook και η Google. Ο Snowden έδωσε συνέντευξη στα πλαίσια του New Yorker Festival, όπου του ζητήθηκε να δώσει εναλλακτικές που θα διαφυλάξουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής μας. Πρώτη απάντηση του ήταν να απαιτηθεί αλλαγή πολιτικής και μεταρρυθμίσεις από τις κυβερνήσεις. "Μερικοί άνθρωποι απαντούν ότι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν αλλά αυτό είναι λάθος που αντιστρέφει το μοντέλο ευθύνης για το πώς λειτουργούν τα ανθρώπινα δικαιώματα", ανέφερε στη δημοσιογράφο Jane Mayer που του έθετε ερωτήματα. "Όταν λέτε, «δεν έχω τίποτα να κρύψω», αυτό που ουσιαστικά λέτε είναι πως δεν σας νοιάζει για το δικαίωμα αυτό, ενώ αυτός που θα πρέπει κανονικά να λογοδοτήσει είναι η κυβέρνηση," συμπλήρωσε ο Σνόουντεν. "Οι χρήστες θα πρέπει να αναζητήσουν κρυπτογραφημένα εργαλεία και να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες που είναι εχθρικές προς την προστασία της ιδιωτικής ζωής." συνέχισε ο Σνόουντεν. H κριτική του εναντίον του Dropbox, του Facebook και της Google υπήρξε σκληρή. Ο ίδιος συμβούλεψε όσους θέλουν να διατηρήσουν τα προσωπικά τους δεδομένα μακριά από τα χέρια τρίτων, να παραμείνουν μακριά από τις πλατφόρμες των υπηρεσιών. Αν και παραδέχτηκε πως οι ανωτέρω υπηρεσίες έχουν επιδείξει σημαντικές βελτιώσεις σε ζητήματα ασφαλείας των χρηστών, τόνισε πως εξακολουθούν να παραμένουν επικίνδυνες. Στην ίδια συνέντευξη ο Σνόουντεν εξομολογήθηκε πως μοιάζει ειρωνικό να βρίσκει καταφύγιο στη Ρωσία που έχει κατηγορηθεί για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά δικαιολογήθηκε πως η μετάβαση του στη χώρα ήταν αρχικά προσωρινή με σκοπό να συνεχίσει το ταξίδι του στη Λατινική Αμερική.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όταν το αστυνομικό κράτος του Ερντογάν εξαπλώνεται στην Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης…
Από την σημερινή παρέμβαση της Κίνησης Πολιτών «Άρδην» στο τουρκικό προξενείο. Η αστυνομία κουβάλησε 5 κλούβες για 50 άτομα, και μας απαγόρευσε να σταθούμε απέναντι από το προξενείο, γιατί λέει ενοχλείται ο πρόξενος από τα συνθήματα και τις ντουντούκες. Αργότερα μας απολογήθηκαν ότι έχουν εντολές να αντιμετωπίζουν με απόλυτη αυστηρότητα κάθε διαδήλωση που πραγματοποιείται προς το τουρκικό προξενείο, καθώς το προξενείο κάνει ρηματική διακοίνωση έπειτα από κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας. Φαίνεται πως το αστυνομικό κράτος του Ερντογάν έχει επεκταθεί και στην Αγίου Δημητρίου… Τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παράσταση διαμαρτυρίας, πέρα από το αναγραφόμενο, ήταν: «Λευτεριά στο Κουρδιστάν», «Ελεύθερο Κομπάνι, Ελεύθερη Συρία/ να πάνε στο διάολο ΗΠΑ και Τουρκία», «Κερύνεια-Γάζα-Κουρδιστάν, οι λαοί παλεύουν για την λευτεριά», «Ερντογάν φασίστα δολοφόνε», «Οι μπάτσοι του πλανήτη/ δεν μας σταματάν/ Κύπρος, Παλαιστίνη/ Κουρδιστάν» κ.ά… Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για την πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, στις 6.30μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΧΑΚΕΡΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ UNICEF!
ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι διεθνείς απατεώνες, οι εγκληματίες της Unicef, μόλις πριν λίγο κι αφού το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι "τελείωσε με τη Γάζα"... χωρίς ντροπή εξέδωσαν ανακοίνωση! Η Unicef είναι κι αυτή ένα εγκληματικό σιωνιστικό-ναζιστικό εργαλείο των Τραπεζιτών!
Σύριοι χάκερς αηδιασμένοι απο την αφωνία της UNICEF για τις σφαγές παιδιών σε Συρία και Ουκρανία, έκαναν παρέμβαση βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. Μπράβο παλικάρια, μπράβο λιοντάρια της Συριας που... παλευετε μόνοι σας ενάντια στα ταγματα του σκότους.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η “πρόθυμη” βουλευτής της ΔΗΜΑΡ έχτισε πολυτελές οικογενειακό ξενοδοχείο. Λογικό να επιλέγει “σταθερότητα”...
Η κυρία Νικη Φούντα, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ που δήλωσε πως ενδέχεται να ψηφίσει προεδρο δημοκρατιας ανοίγοντας έτσι τον δρόμο των προθύμων, εχει κάθε λογο να επιθυμεί “σταθερότητα”. Η κατασκευή του πολυτελούς ξενοδοχείου της, ολοκληρώθηκε πρόσφατα και κόστισε εκατοντάδες χιλιαδες ευρώ. Ειναι λογικό λοιπόν, με τόσες υποχρεώσεις π.χ. προς τις τραπεζες να μην θέλει να δει την χωρα να μπαίνει σε περιπέτειες. Άλλωστε η... ΔΗΜΑΡ δεν ειναι κάποιο “περιπετειωδες” κομμα. Αν δεν υπήρχαν και τέτοιες επενδύσεις στελεχών, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθει “κώμα”. Πληροφορίες λένε πως και ο επόμενος πρόθυμος βουλευτής ειναι και αυτός ξενοδόχος με πολλές υποχρεώσεις προς τις τραπεζες.