Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Τριτη 16 Μαιου 2017




Δρίτσας κ Λάμπρου στην εκδήλωση στη Νέα Φιλαδελφεια;; Και φύγαν κανονικά;;
Σχολιο.-   Και όχι μόνο..τι είδαν τα ματάκια μας..!! (το θετικό είναι ότι φύγαμε κι εμείς κανονικά...!!)
Σχολιο.- Και όχι μόνο!!Μέχρι και η Κυπριανίδου έβγαλε λόγο.
Σχολιο. Ο Βασιλόπουλος τι έκανε σήμερα?? Τώρα η μία βάρκα θα φύγει κ θα πέσει στο νερό κ ας πρόσεχε!
Σχολιο.-  Εχω την εντύπωση ότι ούτε ο ίδιος τους περίμενε
Σχολιο.- καλα δεν γινοταν να διωξει . Δημαρχος να βαραει η να διωχνει απο την συγκεντρωση.  Μετα θα λεγανε για ποια δημοκρατια μιλαει κλπ?? Ασε που θα το παιζανε τα καναλια αυτο και θα γινοταν ο αποπροσανατολισμος του αποπροσονατολισμου. Εδω αλλα κομματα ας πουμε κομμουνιστικα πανε στα συνεδρια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και βγαζουν λογους. Και δεν εχω προβλημα που το κανουν . Δεν ειναι παντως να βγαζουμε τα εσωψυχα μας καθε φορα.  Στην πολιτικη δεν μπορει να οδηγει το συναισθημα τη λογικη . Παντως στη συγκεντρωση η εκφωνητρια ελεγε εναντια στη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Σχολιο.- Και κάποιοι που θα βάλουν τις υπογραφές τους στο γήπεδο φαρδιά πλατιά...
Σχολιο.- Η συγκεντρωση δεν ηταν για το γηπεδο . Εγω θα ηθελα και κοσμο εκει που ειναι με το σχεδιο της δικεφαλος ΑΕ αλλα τελος παντων δεν ανεχεται τους τραμπουκισμους και την αντιδημοκρατικη συμπεριφορα.
Σχολιο.- Kαι για να μην το παίζω αμέριμνα "σφυριζαίος", ζητώ συγνώμη που ανέβασα την αφίσα για τη σημερινή εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια στον τοίχο μου, διαφημίζοντας την εκδήλωση, για την οποία με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν οριστικά και αμετάκλητα ξεκόψει απ τον Σύριζα κ την λογική του, ΕΝΩ τελικά συμμετείχαν οι ανεκδιήγητοι και γελοίοι αρχιπροδότες Δρίτσας και Λάμπρου και διάφορα άλλα νούμερα, που αύριο θα βάλουν την υπογραφή τους στην τελική θανατική μας καταδίκη!




-------------------------------------------------------------------------------------




''Ο Κασιδιαρης αποφυλακιστηκε το 2015 διότι οι εισαγγελεις αποφάσισαν οτι "δεν ειναι υποπτος τελεσης ΝΕΩΝ αδικηματων"
Για τον ιδιο λογο και δεν συλλαμβανεται τωρα. Διοτι η συλληψη του θα σημαινει και τελεσιδικη καταδικη της εγκληματικης οργανωσης.
Οποτε συσσωμο το πολιτικο και χουντικο σωμα εισαγγελεων μπατσων κανει το κοροιδο.''

Και λεω εγω..για να καταδικασουν εναν αθωο ανθρωπο ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ομως δεν εχουν κανενα προβλημα οι διεφθαρμενοι του δικαστικου σωματος
σχολιαζει ο Οτάσσιος Θεοφίλου
''Είναι πλέον προφανές πως με την εισαγγελέα παρακολουθήσαμε διαφορετική διαδικασία.
Κορυφαία στιγμή που συμπυκνώνει όλη την ουσία της εισαγγελικής βαρβαρότητας ήταν όταν διέκοψε την αγόρευση υπερ της ισόβιας καταδίκης μου για να διαμαρτυρηθεί για την απουσία κλιματισμού ενημερώνοντας μας ότι υποφέρει.''





------------------------------------------------------------------------------



Στα όρια της εκδίκησης η προταση της εισαγγελείας για τον Τάσο Θεοφίλου
Προτείνεται ισόβια κάθειρξη, και ενόχή ακόμα και για κατηγορίες που αθωώθηκε
15/5/2017
Την ευκαιρία να εξαντλήσει την αυστηρότητα που δεν έδειξε τόσο καιρό βρήκε η ελληνική δικαιοσύνη στην περίπτωση του αναρχικού Τάσου Θεοφίλου,  ο οποίος πλέον, αν το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων κάνει δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως,  αντιμετωπίζει την πιθανότητα ισόβιας κάθειρξης.
Η απόφαση της εισαγγελείας καθίσταται έωλη από τηνπολυήμερη διαδικασία, κατά την οποία, όπως και πρωτόδικα, κανένας αυτόπτης μάρτυρας δεν αναγνώρισε τον κατηγορούμενο ως έναν από τους δράστες της ληστείας Ωστόσο, η εισαγγελέας Έδρας, με την σημερινή αγόρευσή της, εξέφρασε την απόλυτη πεποίθησή της πως ο Θεοφίλου «υπήρξε μέλος της οργάνωσης “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” και προχώρησε με άγνωστους -για τη Δικαιοσύνη- συνεργούς στη ληστεία της τράπεζας, με απολογισμό έναν νεκρό».
Οι κατηγορίες, κατηγορίες για τις οποίες αρχικά είχε αθωωθεί,
 αφορούν  συμμετοχή σε ληστεία και απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία, αλλά και συμμετοχή στην οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατασκευή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών και διακεκριμένη κατοχή όπλων, κατηγορίες για τις οποίες αρχικά είχε αθωωθεί.
Ο Τάσος Θεοφίλου έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 25ετή κάθειρξη, πλην όμως κατά του αθωωτικού σκέλους της απόφασης ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου, από τον εισαγγελέα, η οποία συνεκδικάζεται με αυτήν που έχει ασκήσει ο ίδιος ο κατηγορούμενος.
Να σημειωθεί ότι ο Θεοφίλου είχε συλληφθεί στην Αθήνα, λίγες ημέρες μετά την ληστεία της Πάρου, καθώς, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, είχε «υποδειχθεί» από «τηλεφώνημα αγνώστου» ως δράστης της ληστείας. Η Αντιτρομοκρατική ανέφερε επίσης, ότι «είχε ταυτοποιηθεί DNA του» σε ένα καπέλο το οποίο ωστόσο, σύμφωνα με την υπεράσπιση, δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των αντικειμένων που συλλέχθηκαν και φωτογραφήθηκαν στον τόπο του συμβάντος.
Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε εμπλοκή του στην ληστεία της Πάρου, υποστηρίζοντας ότι τις επίμαχες ημέρες βρισκόταν στην Αθήνα, ενώ αρνείται κατηγορηματικά ότι σχετίζεται με την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Απολογούμενος στο πρώτο δικαστήριο, ο Θεοφίλου ερωτηθείς από τον πρόεδρο είχε υποστηρίξει ότι η «ΣΠτΦ» είναι «αναρχομηδενιστική οργάνωση» η οποία δεν πιστεύει «στο όραμα της κοινωνικής απελευθέρωσης» κάτι στο οποίο ο ίδιος πιστεύει «ως αναρχοκομμουνιστής».
Απολογούμενος στην παρούσα δίκη, μεταξύ άλλων ο Θεοφίλου είπε, ότι «η μόνη φορά που βρέθηκα κοντά σε όπλο, ήταν όταν μου το έβαλαν στον κρόταφο κατά την σύλληψή μου» ενώ επανέλαβε ότι διώκεται γιατί είναι αναρχικός: «Δεν διέπραξα κανένα από τα αδικήματα που με κατηγορούν. Διέπραξα ένα αδίκημα το οποίο περικλείει όλα τα…αδικήματα: στον ταξικό πόλεμο πήρα θέση με τους αδικημένους, είμαι αναρχικός».




-----------------------------------------------------------------------------------




Άλλο ένα προσχεδιασμένο σόου από τους ναζί που εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι (φαινομενικά ) είναι οι μόνοι (εντος Βουλής) που αντιδρούν "δυναμικά" στο μνημόνιο που ετοιμάζει η "δευτερη φορά αριστερά". Όσα (σωστά πιθανόν) πειθαρχικά μέτρα κι αν παρθούν, αν δεν κλειστεί όλη η συμμορία στη φυλακή, αυτές οι ενέργειες θα τους βγάζουν πιο δυνατούς. (Ας συνδυάσουμε τα προηγούμενα και με την άψογη συνεργασία που είχαν χθες με την ελας στον Ασπρόπυργο)...




-----------------------------------------------------------------------------------




Την τελευταία φορά που ο Ιούλιος Καίσαρας φώναξε στο Βρούτο "Φρουρά, φρουρά!" είδαμε τι έπαθε...
Σχολιο.- Ο Μπαλαούριος Καισαρας νομιζε οτι ηταν η ωρα να ριξει το σπερμα του Ταυρου στο τετοιο της αγελαδας! Γι αυτο εγινε στη Βουλη της σπερματοέγχυσης!



-----------------------------------------------------------------------------




#είναι_πράγματα_αυτά_Χρυσαυγίτης_να_ντουφεκάει_ΕΝΕΚίτη;
Ο Κασιδιάρης τσαντίστηκε γιατί η βουλή υποδέχτηκε το λείψανο του Δένδια με τιμές αρχηγού της Ακροδεξιάς.




-----------------------------------------------------------------------------




#τίμα_τα_παντελόνια_σου
Αν τιμούσε το όνομά του ο πρόεδρος της βουλής θα έπρεπε να κλείσει τους χρυσαυγίτες στο Μπαλαούρο.




---------------------------------------------------------------------------------




Στο κόλπο η ΝΔ με τον Σύριζα για να αποβάλλουν την Χρυσή Αυγή από την ψήφιση του Μνημονίου! Δείτε την διαδρομή του φιλομασόνου σιωνιστη Δένδια!!!
15 Μαΐου 2017
Εάν ο Δενδιας ηθελε να βγει εξω, μπορουσε να παει από τα μπροστινα εδρανα της Βουλης, που η πορτα είναι πιο κοντα, και όχι από τα εδρανα της Χρυσηςαυγης που μιλουσε ο Κασσιδιαρης.
Σχολιο.- Το κολπο ειναι στημενο απο την ΝΔ και τη χ.α σιγουρα , ισως και απο ολους ...(παρατηρησε τον Κασιδιαρη την ωρα που προκαλει -τσιγκλαει τον Δενδια και το Παπα διπλα του , και ξαφνικα η καμερα αλλαζει πλανο... για κλαματα η σκηνοθεσια , το θεμα ειναι οτι μας εχουν για μαλακες ρεεεε... θεατρο σκιων εχει καταντησει η βουλη μας ,για χαρη των Γερμανων ... απλα τα προβατα να συνεχιζουν να ψηφιζουν , να παιρνουν βουλευτικους μισθους τα θεατρα............




-----------------------------------------------------------------------------------




Πίτσα απαρτχάιντ
[της Μαριάννας Τζιαντζή]
Για πρώτη φορά μια αλυσίδα πίτσας αξιοποιεί τον βρόμικο ψυχολογικό πόλεμο που διεξάγει η ισραηλινή κυβέρνηση σε βάρος των φυλακισμένων απεργών πείνας.
Υπενθυμίζουμε ότι οι ισραηλινές αρχές δημοσιοποίησαν ένα βίντεο που δείχνει τον Μαρουάν Μπαργούτι, ηγέτη των απεργών πείνας, να τρώει στο κελί του με σκοπό να γελοιοποιήσει τον ίδιο και τους συντρόφους του. Αμέσως μετά εμφανίστηκε μια διαφήμιση της Pizza Hut που δείχνει τον Μπαργούτι στο κελί του και μια λεζάντα που λέει: «Μπαργούτι, αν είναι να σπάσεις την απεργία πείνας, γιατί να μην το κάνεις με μια πίτσα;». Η κατακραυγή που ακολούθησε ανάγκασε την Pizza Hut να ζητήσει συγνώμη και να αποσύρει τη διαφήμιση, ενώ δεν φαίνεται πιθανό να λανσάρει την «πίτσα απαρτχάιντ»
Το περιστατικό αυτό δεν συνέβη εν κενώ. Η συνολική απάνθρωπη στάση του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατουμένους δίνει το πράσινο φως γι’ αυτή τη διαφημιστική «παρεκτροπή». Kάποιοι μιλούν για μποϊκοτάζ της Pizza Hut. Ο μεγάλος ένοχος όμως είναι το κράτος του Ισραήλ, με το οποίο η Ελλάδα έχει άριστες σχέσεις, σε σημείο που να καταψηφίζει το πρόσφατο ψήφισμα της UNESCO που επικρίνει τη δράση του Τελ Αβίβ στα Κατεχόμενα.
Μετά το κρασί «που ανασταίνει νεκρούς», έρχεται η πίτσα που τάχα λυγίζει αγωνιστές. Αυτό όμως είναι μια παρωνυχίδα της μεγάλης ντροπής στην οποία μερίδιο έχει και η ελληνική κυβέρνηση. Εύκολα φαντάζεται κανείς τον κ. Τσίπρα να συμμετέχει διακριτικά ως ιδιώτης στο μποϊκοτάζ και να ΜΗΝ τρώει Pizza Hut, όχι όμως να δείχνει στοιχειώδη αξιοπρέπεια απέναντι σε ένα κράτος που συντρίβει ανθρώπους και ελευθερίες.
http://prin.gr/?p=15099




-------------------------------------------------------------------------------------




Για να σταματήσουν οι παπαριες,οτι : "η δραχμή δεν ειναι απο μόνη της φιλολαϊκή λύση"....!!!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ 5,256% ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ???
Επειδή το αρθρο....παρεληψε την ΟΥΣΙΑ...!!! Τα "κόκκινα δάνεια" πουλήθηκαν στο 5,256% της αξιας τους....!!!
ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ...!!! Γιαυτα πρέπει να παραπεμφθούν ΟΛΟΙ στα ειδικά δικαστήρια....!!! Ας τελειώνουμε με τους ΜΥΘΟΥΣ περί μνημονιακής και ευρωληγουρικης αριστεράς....!!! ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ,ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΣΤΑΣΗ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ...!!!

Πρώτη μεταβίβαση "κόκκινων" δανείων από την Attica Bank
Τις μεταβιβάσεις "κόκκινων" δανείων σε funds, εγκαινιάζει σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Attica Bank, η οποία ενέκρινε την πώληση χαρτοφυλακίου 1,3 δισ. ευρώ της τράπεζας στον χρηματοοικονομικό όμιλο Aldridge EDC.




-----------------------------------------------------------------------------------




Ιρλανδοί δημοκρατικοί κρατούμενοι " δήλωσαν την αλληλεγγύη τους με τους παλαιστίνιους πολιτικούς κρατουμένους που κάνουν απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενοι για ισραηλινή απάνθρωπη μεταχείριση.




---------------------------------------------------------------------------------------




ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΟ TWITTER… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
03/05/2017
Κάτι περίεργο φαίνεται να συμβαίνει με τους λογαριασμούς στο twitter που υποστηρίζουν κάθε κίνηση του Βασίλη Κικίλια. Όπως διαπίστωσε ο λογαριασμός @Veronikiflower, πολλές όμορφες νεαρές συμπτωματικά έκαναν μαζί λογαριασμό και ποστάρουν τα ίδια ακριβώς πράγματα – ουσιαστικά ότι λέει και κάνει ο Κικίλιας αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρόκειται μεταξύ άλλων για τα account @santygr3, @eleytheriapol1,@liageorgi κ.α
Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως ο διαχειριστής των συγκεκριμένων λογαριασμών μόλις συνειδητοποίησε ότι… τους πήραν χαμπάρι, άρχισε να κάνει μαζικά retweet για να καλύψει την προηγούμενη ροή στο Twitter.
Για την ιστορία την Λία Γεωργίου την εντοπίσαμε στο twitter και σαν Canan Akkus και Zeynep.
Το να κοροϊδεύεις τον κόσμο παρουσιάζοντας ψεύτικους «ακόλουθους» έχει γίνει δεύτερη φύση στη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται όμως ότι λόγω του τεράστιου χρέους που αντιμετωπίζει το κόμμα και του διαρκούς κινδύνου να βαρέσει κανόνι, έχουν αρχίσει να δίνουν τις δουλειές σε ερασιτεχνικές εταιρείες.
Ο εθνάρχης Καραμανλής, που όπως λέγεται έβαζε και τα δέντρα να ψηφίζουν, θα ήταν μάλλον απογοητευμένος από την προχειρότητα των επιγόνων του.
ο Κικίλιας κατασκευάζει ψεύτικους υποστηρικτές, και η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται σε... κατά φαντασία Πρώτη Δύναμη.
Νέα Δημοκρατία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΑ_





--------------------------------------------------------------------------------------




Nα λοιπον που γίνεται... μεχρι πριν ενα μηνα η Φιλαδελφεια εμοιαζε κατεχομενη πόλη από τους τραμπουκους. Πριν ενα μηνα η εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έσπασε πρωτη φορά τη σιωπή με τίμημα ανοιγμενα κεφαλια μελων της. Χτες έγινε μια μεγάλη συγκέντρωση και το μηνυμα σαφες, μπορούμε να σπασουμε τον τρομο.
Υ.Γ. 1 Φυσικα και διαφορα παρασιτα τυπου Δριτσα θα σπευσουν να χωσουν τη μουρη τους. Και στην αυριανη απεργια θα εμφανιστουν συριζεικα παρασιτα, αυτο δεν σημαινει πως δεν πρεπει να γινει απεργια
υ.γ. 2 η αθλητική φυλλάδα του "αφεντικού" ειδε ...150 ατομα! Τοσο τα μετρησανε τα 1.500 ατομα. Κατανοητος ο εκνευρισμος των υπαλληλων...




---------------------------------------------------------------------------------




Ομοφυλόφιλος είναι εκείνος που έλκεται σεξουαλικά -που καυλώνει, δηλαδή- από άτομα του δικού του φύλου. Ανεξαρτήτως του αν ο ρόλος του στην ερωτική συνεύρεση είναι ενεργητικός, παθητικός ή ενεργοπαθητικός.
Τον Κασιδιάρη τον κρίνουμε ως φασίστα, τραμπούκο και καθίκι. Αλλά η δημόσια δήλωσή του, πως τη βρίσκει σεξουαλικά με άντρες, αφορά σε καθαρά προσωπικό του ζήτημα.

Εγώ πάντως το μόνο βίντεο που είδα ήταν από τη Βουλή, όπου έκανε όντως τη δήλωση «γάμησα μια αδερφή», αναφερόμενος στο επεισόδιο που είχε λίγη λεπτά νωρίτερα με τον Δένδια, εναντίον του οποίου και χειροδίκησε (κάθαρμα-ξεκάθαρμα και ο Δένδιας, δεν παύει να είναι ο παθών του συμβάντος)... Οπότε μάλλον ως μεταφορική και ειρωνική θα πρέπει να την εκλάβουμε τη δήλωση αυτή (εφόσον φυσικά μιλάμε για την ίδια)... Αυτό δεν αναιρεί, βεβαίως, τα όσα ανέφερα πιο πάνω (και όχι μόνο εγώ) για την κρυπτο-ομοφυλοφιλία των ναζιδίων...
Την επόμενη, πάντως, φορά, που τα χρυσαύγουλα θα την «πέσουν» (ο μη γένοιτο) σε κάποιο άτομο (ομοφυλόφιλο ή όχι -
αδιάφορο!!!) και μάλιστα με τους γνωστούς λεκτικούς χαρακτηρισμούς, ας θυμηθούν ποιον έχουν για «συναγωνιστή» τους...
Πάντως, γκουγκλάροντας λίγο ανακάλυψα ότι ο Κασίδας έχει δίδυμο αδελφό ονόματι Μιχάλη (Michael Kasidiaris επί το αγγλικότερον), που από τα 13 του ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και είναι όντως γκέι (και μάλιστα εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει και γκέι καλλιστεία κλπ κλπ)...
Σχολιο.- Είναι τρολιά!
Σχολιο.- Μπορεί και να είναι, αν και είδα φωτογραφία του εν λόγω και κάποιες (φερόμενες ως) δηλώσεις του σε σχέση με την οικογένεια... Είμαι ειλικρινής, ως προς το ότι δεν έψαξα κάτι σε βάθος, απλώς γκούγκλαρα στα γρήγορα, μήπως και βρω κάτι σχετικό...
Σχολιο.- Αδιάφορη η σεξουαλική προτίμηση,αλλά γελάω γιατί τελικά οι «πολύ» άντρηδες,που που με τόση λύσσα πολεμούν την ομοφυλοφιλία...την γουστάρουν.
Σχολιο.-  Μα, ακριβώς περί αυτού πρόκειται! Πώς γαμάς τις "αδελφές", ρε φίλε, χωρίς να σου σηκωθεί; Άρα, καυλώνεις με κορμιά αντρικά!
Σχολιο.- Στο βίντεο που είδα εγώ πάντως, αναφέρεται με το «μόλις γάμησα μια αδελφή» στο επεισόδιο που είχε μέσα στο κτήριο της Βουλής με τον Δένδια, λίγα λεπτά πριν τη δήλωση... Κατά δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων, ο Κασίδας προπηλάκισε τον Δένδια και τον έβρισε χυδαία πριν βγει εξω από τη βουλη και στη διαδρομη κανει στα μικρόφωνα  αυτή τη δήλωση..




-----------------------------------------------------------------------------------




Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό το ότι κάθε που γίνεται μια αθλιότητα από τη ναζιστική συμμορία και λέμε κάτι, θα πεταχτούν κάμποσοι να μας "υπενθυμίσουν" πως ο εχθρός είναι τα μνημόνια και ο καπιταλισμός.
Κατά συνέπεια, δεν έχει νόημα και η ύπαρξη αντιφασιστικού κινήματος, αφού τα καλύπτει όλα ο αντιμνημονιακός ή/και ο αντικαπιταλιστικός αγώνας.
Όπως πάει το πράγμα, θα μας τη λένε και κάθε που κάνουμε αναφορά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα...
Εξαιρετικά ανησυχητική λογική και ιδιαίτερα επικίνδυνη. Έως και ύβρις προς τα δεκάδες εκατομμύρια των θυμάτων του φασισμού και όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για να μη γίνει ο πλανήτης ένα απέραντο Άουσβιτς. Αλλά να που κάποιος κόσμος, μέσα στην αμετροέπειά του, έχει την εντύπωση πως ζει στο Άουσβιτς.
Αυτά κάνει η αδιαφορία για την ιστορική γνώση και η ατομοκεντρική ιδεολογία που θέλει αυτό που βιώνει κάποιος να το φαντάζεται σαν ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί.




----------------------------------------------------------------------------------




Τάσος Θεοφίλου (Οτάσσιος Θεοφίλου):
Είναι, πλέον, προφανές, πως με την εισαγγελέα παρακολουθήσαμε διαφορετική διαδικασία.
Κορυφαία στιγμή, που συμπυκνώνει όλη την ουσία της εισαγγελικής βαρβαρότητας, ήταν όταν διέκοψε την αγόρευση υπέρ της ισόβιας καταδίκης μου, για να διαμαρτυρηθεί για την απουσία κλιματισμού, ενημερώνοντάς μας ότι υποφέρει.




-------------------------------------------------------------------------------



Ένοχος ο Τάσος Θεοφίλου (Οτάσσιος Θεοφίλου) κατά τον εισαγγελέα. Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Μόνο και μόνο γιατί αυτό επιθυμεί το βαθύ κράτος που αδιαφορεί προκλητικά για τον εξευτελισμό κάθε έννοιας δικαιοσύνης.
Εγκληματίες με γραβάτες και μισθούς παχυλούς. Άξια μέλη μιας κοινωνικής ελίτ που σαπίζει, επιδιώκοντας να μολύνει με τη σαπίλα της και ολόκληρο το κοινωνικό σώμα.

Δεν υπάρχουν λόγια για την κακοδικία...
Τελικά θα καταδικαστεί ένας άνθρωπος για τις ιδέες του;

Η εισαγγελική πρόταση σήμερα στη δική του Τάσου Θεοφιλού ήταν μια αρλούμπα λογικών αλμάτων που κατέληξε στο ότι πρέπει να κριθεί ένοχος για κάθε κατηγορία, κυρίως όπως καταλάβαμε για να μάθει να μην κάνει παρέα με αναρχικούς, τους οποίους μόνο με κοφτερά δόντια, κέρατα και ουρά δεν παρουσίασε.
Η εισαγγελέας ιδρώνοντας και αγκωμαχόντας κάποια στιγμή παραλίγο να μαστιγώσει και την γραμματέα του δικαστηρίου που δεν είχε βάλει στους σωστούς βαθμούς τον κλιματισμό.
Τέλος σημαντική ήταν η συμβολή του δικηγόρου της Τράπεζας Alpha Bank, ο οποίος μην έχοντας παρακολουθήσει καθόλου τις μέχρι τώρα δικασίμους, προσήλθε σήμερα και εντέλει η αγόρευσή του και οι αποδείξεις που είχε να παρουσιάσει περιορίστηκαν σ'ένα διαρκές "εεεε" και που λέτε "εεεεε" και καταλήγουμε "εεεεε" ότι πρέπει να καταδικάστεί "εεεεε".
Κοινώς αν δεν καταλαβάτε "εεεεεε" δεν ξέρουμε γιατί, αλλά "εεεε" ας τον καταδικάσουμε.




------------------------------------------------------------------------------------




"Τα μεγάλα διδάγματα της Πολιτιστικής Επανάστασης (…) υπενθυμίζουν ότι ο μαρξισμός δεν είναι ούτε μια θρησκεία της ιστορίας ούτε ένας εξελικτισμός ούτε ένας οικονομισμός. Υπενθυμίζουν ότι ο τομέας του ιδεολογικού είναι ένα από τα πεδία της ταξικής πάλης και ότι μπορεί να γίνει ο στρατηγικός τόπος όπου, σε ορισμένες περιστάσεις, κρίνεται η τύχη της ταξικής πάλης".
Λουί Αλτουσέρ
Το σύνθημα δόθηκε με ανακοίνωση του Π.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ. Κίνας, στις 16 Μαΐου 1966, και επί σειρά χρόνων η Λαϊκή Κίνα συγκλονιζόταν από μια πρωτότυπη επαναστατική διαδικασία. Από τη Μεγάλη Προλεταριακή Πολιτιστική Επανάσταση (ΜΠΠΕ), που στόχευε στην εμβάθυνση και εδραίωση της ίδιας της σοσιαλιστικής επανάστασης.
Έχοντας έρθει σε ρήξη με την ΕΣΣΔ, ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’60, αντιτασσόμενοι τόσο στην πολιτική της "ειρηνικής συνύπαρξης" με τον ιμπεριαλισμό -που θεωρούσαν πως απέβαινε σε βάρος των επαναστατικών και απελευθερωτικών κινημάτων- όσο και με την προώθηση της στρατηγικής του "ειρηνικού δρόμου για τον σοσιαλισμό", οι κινέζοι κομμουνιστές αναζητούσαν έναν άλλο δρόμο σοσιαλιστικής οικοδόμησης, που να μην επιτρέπει τη συγκρότηση της κομματικής και κρατικής γραφειοκρατίας σε νέα κυρίαρχη τάξη.
Στο επίκεντρο του προβληματισμού της αριστερής πτέρυγας του κόμματος βρέθηκε η αναπαραγωγή των σχέσεων κυρίαρχων και κυριαρχούμενων μέσα από τη διατήρηση της διάκρισης μεταξύ των ειδικών της διαχείρισης και των μαζών που επιτελούσαν ρόλους εκτελεστικούς. Άρα και η διάκριση μεταξύ διανοητικής και χειρωνακτικής εργασίας.
Ουσιαστικά, τέθηκε με νέους όρους και υπό το φως της εμπειρίας των σοσιαλιστικών μεταβατικών κοινωνιών, η θέση του Λένιν για την άσκηση της προλεταριακής εξουσίας από τη μαγείρισσα και την πλύστρα. Σύμφωνα με τον Μάο Τσε-τουνγκ και την Αριστερά του Κ.Κ. Κίνας, όσο η μεγάλη πλειονότητα των εργαζομένων θα αποκλειόταν από τη γνώση της διαχείρισης στην κοινωνική και πολιτική ζωή και στην ίδια της την εργασία, ακόμη και αν είχε το δικαίωμα να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων, η εξουσία θα παρέμενε στα χέρια εκείνων που κατείχαν αυτή τη γνώση.
Μέσα από σοβαρές αντιφάσεις, παιδισμούς και ακρότητες, ακόμη και με εκδηλώσεις προσωπολατρίας προς τον Μάο, η ΜΠΠΕ επιχείρησε μια νέα έφοδο στον ουρανό, με την επιτάχυνση των διαδικασιών περάσματος στην κομμουνιστική αταξική κοινωνία, όπου τη διαχείριση των ανθρώπων θα αντικαθιστούσε η διαχείριση των πραγμάτων.
Η ΜΠΠΕ ηττήθηκε, κάτω από το βάρος πολλαπλών προβλημάτων, κενών και αδυναμιών Η Δεξιά του Κ.Κ. Κίνας ανέκτησε τον έλεγχο της κατάστασης και αμέσως μετά τον θάνατο του Μάο, και την δικη των τεσσαρων, το 1976, δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες που οδήγησαν στη σημερινή κυριαρχία του συνασπισμού γραφειοκρατίας και καπιταλιστών.
Εντούτοις, η ΜΠΠΕ δεν παύει να αποτελεί σημείο αναφοράς ή έστω προβληματισμού, για εκείνους τους κομμουνιστές που αναζητούν απαντήσεις στο καίριο ζήτημα της μετάβασης προς τον κομμουνισμό.




------------------------------------------------------------------------------------




Και τώρα όλοι θα ασχολούνται με τα σκαμπιλίκια του Κασιδιάρη,αντί για το 4ο μνημόνιο
Σχολιο.- Γιατί άραγε όταν μιλήσει κάποιος και γι' αυτό ή για όποιο άλλο ζήτημα, σώνει και καλά σημαίνει πως παύει να τον απασχολεί το μνημόνιο;
 Δεν ειναι συνεδριαση ή αχτιφ το ΦΒ ώστε ο καθένας να τοποθετείται επί των καίριων ζητημάτων. Γράφει ο άλλος τα δικά του, αν κάτι τον εντυπωσιάσει το σχολιάζει ή μπορεί να τον απασχολεί και να μην πει τίποτα εδώ.
Σχολιο.-  Και στα κύρια δελτία ειδήσεων πάντως το βασικό θέμα κ ο διάλογος κ σχολιασμός με τον "καλεσμένο" έγινε με επίκεντρο τη συμπεριφορά Κασιδιάρη, κλέβοντας φανερά χρόνο απ τη συζήτηση περί μνημονίου! Να μην το παρατηρήσω ως φαινόμενο;;




---------------------------------------------------------------------------------------




Πριν διακόψει τη συνεδρίαση για 5 "λεφτά", (έτσι ακριβώς είπε, με τα ιδιότυπα ελληνικά του) ο Μπαλαούρας, φώναζε απεγνωσμένα "Φρουρά! Φρουρά!", για να αποβάλει τον Κασιδιάρη. Φυσικά καμία φρουρά δεν εμφανίστηκε ποτέ, όπως πάντα, γιατί η εκάστοτε "φρουρά" είναι κολλητάτρια των ναζί, με τις ευλογίες της κυβέρνησης. `Αμα ήταν να κάνουν καμιά σύλληψη, χωρίς λόγο, σε καμιά διαδήλωση, εκεί να δεις ζήλο η "φρουρά".




---------------------------------------------------------------------------------



Η εφημερίδα ad-Diyar τονίζει πως, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ FSA, έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές με βομβαρδισμού στα νοσοκομεία της Συρίας, καταστρέφοντας τον ιατρικό εξοπλισμό και τις ιατρικές προμήθειες. Γι αυτό το λόγο Σύριοι από την περιοχή του Χαλεπιού καταλήγουν στα τουρκικά νοσοκομεία αγνοώντας τον κίνδυνο.
Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι πως η FSA σε συνεργασία με ορισμένα ασθενοφόρα της Συρίας μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Τουρκίας όπου εκεί γίνεται η αφαίρεση και το εμπόριο οργάνων. Σε πολλά πτώματα τα οποία βρέθηκαν, έλειπαν όργανα όπως μάτια, νεφρά κλπ.




----------------------------------------------------------------------------------



Οι ατλαντιστές, όταν η Κύπρος αγόρασε τους S-300, εκίνησαν γην και ουρανόν για να ματαιωθεί η εγκατάστασή τους στην Κύπρο το κατάφεραν πρωθυπουργούντος του κ. Σημίτη.
Τώρα που αγορασε η Τουρκια S-400 ουδείς αμερικανονατοϊκός ή, όπερ το αυτό, Βρετανός διαμαρτύρεται.



----------------------------------------------------------------------------------



«ΜΕ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ»
Ο Δένδιας εξιστόρησε στους δημοσιογράφους τι του έκανε ο Κασιδιάρης
 15|05|2017 14:32
Τα όσα έγιναν μέσα στην Ολομέλεια, όταν δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη και τους άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, περιέγραψε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας.
«Μόλις τελείωσε η συζήτηση για το επείγον, περνάω μπροστά από τα έδρανα της Xρυσής Αυγής για να βγω από την Ολομέλεια. Την ώρα που μιλούσε ο κ. Κασιδιάρης, μου λέει ''πού πας ρε; Γιατί περνάς από μπροστά μου όταν μιλάω;''.  Γυρίζω να το κοιτάξω, με σπρώχνει με τα δύο χέρια και αρχίζει να φωνάζει "σήκω φύγε από δω ρε". Συνεχίζω να μη φεύγω και κινείται να μου επιτεθεί. Τον μαζεύουν κάποιοι, άλλοι τον πιάνουν και τον σπρώχνουν προς τα πίσω.  Αυτός αρχίζει να πιάνει μπουκάλια, να εκτοξεύει νερά και ό,τι άλλο έβρισκε. Θεώρησα ότι το σωστό ήταν να μη μετακινηθώ από εκεί, διότι αν το έκανα, σημειολογικά αυτό θα σήμαινε κάτι. Έμεινα εκεί και συνέχισε να με βρίζει και εμένα και τον Σαμαρά και τον Βορίδη. Μας έβριζε σχεδόν το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, πέταγαν μπουκάλια νερά και οτιδήποτε άλλο».
Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Είναι θεσμικό. Γιατί το πιο ανατριχιαστικό δεν ήταν οι βρισιές, που χαρακτηρίζουν τον υβριστή. Το ανατριχιαστικό είναι ότι υπήρξε τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, που εξηγούσε ότι η επίθεση δεν είναι μία επίθεση κάποιου που απώλεσε την ψυχραιμία του, αλλά είναι μία πολιτική θέση αυτοδικίας. Ότι "εσύ έστειλες κάποιες δικογραφίες που μας αφορούσαν στη δικαιοσύνη και εμείς δικαιούμεθα να σε χτυπήσουμε, να κάνουμε, να ράνουμε…"».
Κληθείς να σχολιάσει φράση του κ. Παπαχριστόπουλου κοινοβουλευτικου εκπροσωπου των ΑΝΕΛ ότι «και ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να έχει μετανιώσει για τη στάση του», ο κ. Δένδιας ζήτησε να μην ερωτάται για ένα θέμα που δεν αφορά τον ίδιο αλλά τον κ. Παπαχριστόπουλο, τον κ. Κασιδιάρη κ.λπ.
Μη με ρωτάτε για τη Χρυσή Αυγή, επισήμανε ο κ. Δένδιας, όταν δημοσιογράφος σχολίασε ότι υπάρχει ο νεκρός, ο Παύλος Φύσσας. «Μην ρωτάτε κάτι τέτοιο αυτήν την ώρα. Εγώ έχω εδραία πεποίθηση για το τι είναι η Χρυσή Αυγή και πού μπορεί να καταλήξει αυτή η δίκη. Εδραία πεποίθηση. Γι' αυτό έστειλα τις δικογραφίες», συμπλήρωσε.
Εξάλλου, ο βουλευτής της ΧΑ, Γιάννης Λαγός, μιλώντας σε δημοσιογράφους, και παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους αν καταδικάζει τη χειροδικία του κ. Κασιδιάρη, απέφυγε να το κάνει και ισχυρίστηκε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντέδρασε στην προκλητική συμπεριφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια, που πέρασε από μπροστά του την ώρα που είχε πάρει τον λόγο.
Επίσης, ο κ. Λαγός είπε ότι δεν αποχωρούμε από τη συζήτηση στη Βουλή αν το προεδρείο δεν μας πει ποιο συγκεκριμένο άρθρο του κανονισμού προβλέπει κάτι τέτοιο και και δεν δικαιολογήσει επαρκώς αυτήν την απόφαση. «Αν μας αποδείξει ότι έχει αυτήν τη δικαιοδοσία το προεδρείο, θα αποχωρήσουμε. Αν επιμείνει αβάσιμα το προεδρείο και δεν έχει τη δικαιοδοσία να το κάνει δεν θα αποχωρήσουμε», πρόσθεσε.




----------------------------------------------------------------------------------------




Μια υπενθύμιση προς φίλους και φίλες.
Το facebook δεν είναι επίσημο κομματικό όργανο ούτε και όλοι εμείς συντάκτες του κύριου άρθρου. Κατά συνέπεια, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να γράφει γι' αυτό που κάποιος άλλος θεωρεί κύριο ζήτημα της μέρας.
Στο facebook σχολιάζουμε την επικαιρότητα, αντιπαραθέτουμε διαφωνίες, μιλάμε για ευχάριστες ή δυσάρεστες κοινωνικές και προσωπικές στιγμές, βάζουμε (εμείς οι γοητευτικοί, τουλάχιστον) φωτογραφίες μας, σπάμε πλάκα, αυτοσαρκαζόμαστε, ανεβάζουμε τραγούδια κ.λπ. κ.λπ.
Ας ανεβάζει κι ας δημοσιεύει κάθε άνθρωπος αυτό που ο ίδιος κρίνει και γουστάρει, χωρίς να τον ενοχοποιεί κανείς για τις επιλογές του.
Μόνο σεξιστικές, ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις είναι απαράδεκτες.
Ας χαλαρώσουμε! Καλημέρα, σε όλους και όλες!




---------------------------------------------------------------------------------------




Ο ΜΑΡΚΟΥΣ ΧΑΤΣΙΝΣ
Αυτός είναι ο 22χρονος που «έσωσε» τον κόσμο από τον παγκόσμιο κυβερνοπόλεμο

15|05|2017 11:40
Κατάφερε να γίνει ο ήρωας του κόσμου μέσα σε λίγες μόνο ώρες, καθώς ήταν ο άνθρωπος που σταμάτησε την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκαν 150 χώρες και είχε 200.000 «θύματα».
Ο 22χρονος που εργάζεται στον τομέα των τεχνολογιών, ονομάζεται Μάρκους Χάτσινς και όπως αποκάλυψε συνεργάζεται ήδη με ειδική κυβερνητική ομάδα για να αποτρέψει δεύτερο ιό, σύμφωνα με την Daily Mail.
Ο Μάρκους, δεινός σέρφερ που ζει σε μια παραθαλάσσια πόλη, εμπόδισε την εξάπλωση του WannaCry σε ολόκληρο τον κόσμο, σταματώντας απροσδόκητα το κακόβουλο λογισμικό.
 Πλέον μπορεί να συνεργάζεται με το βρετανικό εθνικό κέντρο κυβερνητικής ασφάλειας για να αποφευχθεί μια νέα επίθεση, αλλά όπως λέει, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη δουλειά του στην Kryptos Logic.
«Υπάρχει μία πιθανότητα να μην μπορούμε να αποτρέψουμε το επόμενο χτύπημα», δήλωσε στην Daily Mail.
Παρόλο, που οι προϊστάμενοί του τον έχουν ανταμείψει με ταξίδι στο Λος Αντζελες για τη γενναία του προσπάθεια, ο Μάρκους φοβάται πως θα αντιμετωπίσει την εκδίκηση των χάκερς.

Ο Μάρκους, που είναι γνωστός ως Malware Tech, όπως αναφέρει η Telegraph, ζει στο βόρειο Ντέβον. Η μητέρα του και ο πατέρας του εργάζονται στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής βιομηχανίας και έχει έναν μικρότερο αδελφό.
Από τους λογαριασμούς του στα social media είναι φανερή η αγάπη του για το σερφ.
«Πιο πολύ ασχολούμαι με τεχνολογικά θέματα, ωστόσο, ασχολούμαι με το σερφ και ταξιδεύω. Συνήθως ταξιδεύω σε μέρη για δουλειά και κάποιες μέρες απολαμβάνω τη θάλασσα», λέει.
«Εργάζομαι όσο θέλω να εργάζομαι. Είμαι φαν της πίτσα επειδή με ένα τηλέφωνο είναι σπίτι σου. Σε περίπτωση που μαγειρέψω, σπαταλάω μόνο 20 λεπτά», αναφέρει ο Μάρκους.




------------------------------------------------------------------------------------------




 Έκκληση Μίκη Θεοδωρακη και πνευματικών ανθρώπων: Όλοι στο Σύνταγμα (Πέμπτη 18/5, 7μ.μ.)

Στο παρακάτω link, είναι το κείμενο του Μίκη για κάλεσμα στο Σύνταγμα.
http://www.iskra.gr/%CE%AD%CE% BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE% B7-%CE%BC%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%C E%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BD% CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84% CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE% B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF% 80%CF%89/


http://www.iskra.gr/%CE%AD%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CF%89/



-------------------------------------------------------------------------------------



Κανέλλη για Κασιδιάρη: Κοινοβουλευτικό survivor φασιστών
 Τρίτη, 16 Μαΐου 2017, 10:42
Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλάει για ακόμη μία φορά ανοιχτά για την επίθεση που είχε δεχτεί on air από τον Ηλία Κασιδιάρη και τη συγκρίνει με αυτή κατά του Νίκου Δένδια.

Με άρθρο της στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ» η βουλευτής του ΚΚΕ περιγράφει όλα όσα έζησε η ίδια στο στούντιο, όταν συναντήθηκε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής: «Δέχθηκα τέσσερις μπουνιές στο πρόσωπο. Προσπάθησα να μην πέσω κάτω. Ήθελα να αποφύγω το ρεζιλίκι του να έχω πέσει κάτω και μάλιστα σε στούντιο από τις μπουνιές».

Εστιάζοντας στο συμβάν της Δευτέρας εντός της Βουλής γράφει:

«Η κραυγή ''φρουρά, φρουρά'' που ακούστηκε την ώρα που την πέφτει ο χρυσαυγητάρης στον Δένδια ήταν ομόηχη του ''όχι, όχι, όχι'' που ακούστηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη την ώρα των ακίνητων πολιτικών μαρτύρων της πρώτης φοράς Χρυσή Αυγή on camera, εν δράσει».

«Το ξανάζησα μέσα στη Βουλή, κατάμεστη και βολική, σε ευθέως ανάποδη εικόνα από αυτήν της δίκης της Χρυσής Αυγής. Εκεί δεν εγκρίθηκαν κάμερες για να μη φαίνεται μονάχη στα έδρανα η μάνα του Φύσσα. Θύμα των πραγματικών φόνων και όχι των εικονικών που με τσαμπουκογροθιές και χαστουκοεκρήξεις η Χρυσή Αυγή μαζεύει ό,τι ψηφαλάκια περισσεύουν από τον Σώρρα. Η έκπληξη όμως δεν ήταν η Χρυσή Αυγή αλλά ο ανελίτης και γιατρός στο επάγγελμα Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που, σαν έτοιμος από καιρό, βγήκε να υπερασπιστεί τον καημένο τον Λιάκο που μάλλον δεν ήξερε τι έκανε» υπογραμμίζει στο άρθρο της.

«Το να ξαναζείς το ίδιο έργο από το προεκλογικό στούντιο στο Κοινοβούλιο των εκλεγμένων είναι σαν να υποχρεώνεσαι να παίζεις με το ζόρι στο κοινοβουλευτικό survivor των φασιστών. Η κάμερα, πάντως, έσβησε προστατεύοντας τάχα μου δήθεν τα χρηστά ήθη των Ελλήνων, τα θεωρεία ήταν κλειδωμένα για τους δημοσιογράφους και άνοιξαν μόνο για να μπουν σχολεία, να μάθουν από πρώτο χέρι πώς δρουν τα εργαλεία του σύγχρονου μιντιακού καπιταλισμού στο επίπεδο της παραγωγής κέρδους από την εικόνα. Το είχα πει μετά τη δίκη που έγινε κατόπιν αυτεπαγγέλτου του κράτους διώξεως, με το κράτος απόν και τους συνδαιτυμόνες τού τότε θεάματος επίσης απόντες. Κατείχαν ήδη μεγάλα αξιώματα. Από το στούντιο στη Βουλή μια ίδια Χρυσαυγή. Φαίνεται, άλλωστε, και από τις μετρήσεις, που δεν ξέρουμε πώς θα διαμορφωθούν, με την κοινοβουλευτική πρακτική της εγκληματικής οργάνωσης να εξελίσσεται σε ομαδικό εκτονωτικό οργασμό ύβρεων και μπουκαλοπεταγμάτων. Την Κασσάνδρα τη λέγανε κακιά επειδή προέβλεψε σωστά. Το επαναλαμβάνω, λοιπόν, χωρίς χαιρεκακία σε απαξάπασα την ελληνική δημοκρατία, αυτό που είπα μετά το τέλος της δίκης: ζωή σε λόγου σας» καταλήγει η κα Κανέλλη.





---------------------------------------------------------------------------------------





Διανομή δωρεάν τροφίμων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ στη Θεσσαλονίκη
 Τρίτη, 16 Μαΐου 2017, 08:58
Ο Δήμος Δέλτα Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους δικαιούχους του ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ-FEAD που έκαναν αίτηση το 2015 ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου και τυροκομικών στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου ως εξής:

Από την Τετάρτη 17/5/2017 έως την Παρασκευή 19/5/2017, από τις 08.30 έως τις 14.00, για τους δικαιούχους από τις Δημοτικές Κοινότητες Σίνδου, Ν. Μαγνησίας, Διαβατών καθώς και από τον οικισμό Αγίας Σοφίας.

Από τη Δευτέρα 22/5/2017 έως την Τρίτη 23/5/2017, από τις 08.30 έως τις 14.00, για τους δικαιούχους από τις Δημοτικές Κοινότητες Χαλάστρας, Ανατολικού, Κυμίνων, Ν. Μαλγάρων και Καλοχωρίου.

Η παράδοση των ειδών θα γίνεται αυστηρά μόνο τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες. Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν μέσω sms ή ηχητικού μηνύματος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει στην αρχική τους αίτηση. Για την παράδοση των ειδών απαιτείται η επίδειξη της εγκεκριμένης αίτησης του δικαιούχου (ή ο αριθμός αίτησης), η αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν μπορεί να παραλάβει τα τρόφιμα, μπορεί να εξουσιοδοτήσει γραπτώς κάποιο μέλος της οικογένειας.

Προτείνεται στους δικαιούχους να έχουν κάποιο μέσο μεταφοράς αγαθών, καθώς ο όγκος των ειδών που θα διανεμηθούν είναι μεγάλος. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις κοινωνικές λειτουργούς των τοπικών διαμερισμάτων.




----------------------------------------------------------------------------------




Θεσσαλονίκη: Σήμερα τα προνοιακά επιδόματα από τον Δήμο Καλαμαριάς
 Τρίτη, 16 Μαΐου 2017, 08:54
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο Φύλων του Δήμου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι «η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Μαρτίου-Απριλίου 2017 πραγματοποιείται σήμερα» στους δικαιούχους.




---------------------------------------------------------------------------------------




Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης σε συνεντευξη: «Χιλιάδες οι απεργοί πείνας στις ισραηλινές φυλακές, χωρίς καν κατηγορητήριο»
 Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017, 21:30
Το μήνυμα του για τη σημερινή επέτειο της «Ημέρας της Καταστροφής» - «Nakba» στα αραβικά-, που τιμάται στις 15 Μαΐου σε όλες τις χώρες του κόσμου όπου ζουν Παλαιστίνιοι, μεταφέρει μέσω συνεντευξης o Πρέσβης τους Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Marwan Emile Toubassi, αναδεικνύοντας κυρίως την ανάγκη για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση και για τους δύο λαούς -Εβραίους και Παλαιστίνιους - η οποία μπορεί να επέλθει, όπως τονίζει, μόνο με τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους, με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ.
Η «Nakba» αποτελεί την ενθύμηση του διωγμού του παλαιστινιακού λαού που συντελέστηκε αρχικά το 1948 και συμπίπτει με την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ.
Ο πρέσβης στη συνέντευξη του αναδεικνύει ακόμα το θλιβερό ζήτημα της απεργίας πείνας 1.900 παλαιστίνιων κρατουμένων, επί περίπου έναν μήνα, οι οποίοι, διαμαρτύρονται για τα βασανιστήρια και την κακομεταχείριση που υφίστανται, σε βαθμό παραβίασης κάθε διεθνούς έννοιας των δικαιωμάτων, ενώ για πολλούς από αυτούς δεν έχει απαγγελθεί ούτε καν επίσημη κατηγορία!

«Οι Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι στερούνται τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα που πηγάζουν από το διεθνές Δίκαιο και το ανθρωπιστικό Διεθνές Δίκαιο, το οποίο οι δυνάμεις κατοχής του Ισραήλ το παραβιάζουν καθημερινά», τονίζει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι περισσότεροι από 800.000 Παλαιστίνιοι έχουν περάσει συνολικά από τις ισραηλινές φυλακές.

Ο Marwan Emile Toubassi κατήγγειλε τους παράνομους εποικισμούς στην παλαιστινιακή γη, που τους εντάσσει στο πλαίσιο «ολοκλήρωσης του σιωνιστικού σχεδίου» και συνεχίζονται αμείωτα στις μέρες μας, και ανέφερε ότι η βία και η καταπίεση μαίνονται, ενώ «κατά μέσο όρο ένα παιδί πεθαίνει κάθε τρεις μέρες από ισραηλινές σφαίρες».

Ο Πρέσβης, τέλος, διατηρεί ελπίδες ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα συνεισφέρει στην προώθηση μιας δίκαιης λύσης.
«Έφτασε η στιγμή να υπάρξει λύση και να τελειώσει η Κατοχή και η βαρβαρότητα», επισημαίνει, ζητώντας από όλα τα κράτη που υποστηρίζουν τη δημοκρατία να αναλάβουν τις ευθύνες τους, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει τον ελληνικό λαό και κυβερνήσεις, που διαχρονικά υποστηρίζουν το όραμα της ίδρυσης του παλαιστινιακού κράτους.

Το επίσημο μήνυμα της Πρεσβείας της Παλαιστίνης για την επέτειο:

«Αυτές τις μέρες ο Παλαιστινιακός λαός θυμάται και τιμάει την ημέρα της Νάκμπα (καταστροφή της Παλαιστίνης το 1948) όπου ο Παλαιστινιακός λαός είχε υποστεί την χειρότερη γενοκτονία στην ιστορία του. Σιωνιστικές οργανώσεις τότε με άριστο εξοπλισμό και εκπαίδευση και με την στήριξη των κατοχικών δυνάμεων της Μεγάλης Βρετανίας τότε, εξαπέλυαν επιθέσεις κατά των χωριών, των πόλεων και των συνοικιών των Παλαιστινίων, με σκοπό το διωγμό του λαού μας από τις εστίες του, διαπράττοντας με αυτό τον τρόπο μαζικές σφαγές εις βάρος του άμαχου Παλαιστινιακού λαού. Ως αποτέλεσμα αυτού σκοτώθηκαν 15.000, δεκάδες χιλιάδες τραυματίστηκαν, καταστράφηκαν ολοσχερώς 415 Παλαιστινιακά χωριά, 70% από τον Παλαιστινιακό πληθυσμό εκτοπίστηκε δια βίας από την πατρίδα του για να καταλήξουν πρόσφυγες στις γύρω περιοχές, και 78% των εδαφών της ιστορικής Παλαιστινιακής γης κατελείφθηκε από τις Σιωνιστικές οργανώσεις για να διακηρυχθεί πάνω σε αυτά τα εδάφη το κράτος του Ισραήλ.

Η ανθρωπότητα γιορτάζει κάθε χρόνο την επέτειο της νίκης κατά του ναζισμού, μια νίκη που άνοιξε στον κόσμο και στους λαούς νέους ορίζοντες για την εφαρμογή των Αρχών της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, βλέπουμε ότι το μαρτύριο του Παλαιστινιακού λαού συνεχίζεται καθώς επίσης και η κατοχή των εδαφών του.

Φέτος συμπίπτει η επέτειος της Νάκπμα με την συνεχιζόμενη απεργία πείνας των Παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων στις Ισραηλινές φυλακές, όπου την Δευτέρα 17/04/2017 περισσότεροι από 1500 Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι στις Ισραηλινές φυλακές ξεκίνησαν απεργία πείνας. Οι απεργοί πείνας έχουν θέσει σειρά αιτημάτων που αφορούν την αυθαίρετη σύλληψη των Παλαιστινίων, τα βασανιστήρια και την κακομεταχείριση, τα ποινικά μέτρα κατά των κρατουμένων, την σκόπιμη στέρηση ιατρικής φροντίδας,  την απαγόρευση οικογενειακών επισκέψεων και επικοινωνιών με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και την έλλειψη εκπαίδευσης.

Αυτά είναι βασικά ανθρώπινα δικαιώματα που στερούνται οι Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι και πηγάζουν από το διεθνές Δίκαιο και το ανθρωπιστικό Διεθνές Δίκαιο, το οποίο οι δυνάμεις κατοχής του Ισραήλ το παραβιάζουν καθημερινά. Σήμερα ο αριθμός των απεργών πείνας έχει ξεπεράσει τους 1900 και αυξάνεται καθημερινά και όσο συνεχίζεται η απεργία τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος για τη ζωή των κρατουμένων.

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει την απεργία με περισσότερη κλιμάκωση της βίας και των απάνθρωπων μέτρων κατά των απεργών πείνας και ως συνέπεια αυτού πολλοί από αυτούς έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία και η ζωή τους και των υπολοίπων απεργών κινδυνεύει άμεσα.

Καλούμε την Διεθνή Κοινότητα και όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς να παρέμβουν άμεσα για την προστασία της ζωής των απεργών πείνας και την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Είναι καιρός να τεθεί τέλος στην αδιαλλαξία του Ισραήλ και στη συμπεριφορά του ως Κράτος άνω των νόμων, να εφαρμοστούν άμεσα όλες οι αποφάσεις της Διεθνούς Νομιμότητας που συσχετίζονται με την Παλαιστίνη, να τεθεί ο Παλαιστινιακός λαός στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης υπό καθεστώς
Διεθνούς Προστασίας ώστε έτσι να τεθεί τέρμα στα καθημερινά εγκλήματα που διαπράττει το Ισραήλ εις βάρος του λαού μας:

Κατάσχεση εδαφών, εποικισμός, συλλήψεις δολοφονίες χτίσιμο του ρατσιστικού τείχους, ιουδιοποίηση των Ιεροσολύμων, την κατάληψη και εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Παλαιστίνης.

Αυτή τη στιγμή το Ισραήλ καταλαμβάνει 85% από την έκταση της ιστορικής Παλαιστίνης και αυτό το ποσοστό αυξάνεται όλο και περισσότερο με την συνέχιση του εποικισμού. Το Ισραήλ αρνείται οποιαδήποτε πρωτοβουλία που θα μπορούσε να συμβάλλει στην ειρηνική διαδικασία στη Μέση Ανατολή. Με αυτό τον τρόπο το Ισραήλ σκοτώνει οποιαδήποτε ελπίδα για τη λύση των δύο κρατών συνεχίζοντας την εποικιακή του πολιτική, καταπίνοντας με αυτό τον τρόπο τα υπόλοιπα εδάφη της Παλαιστίνης.

Ήρθε η στιγμή να δικαιωθεί ο Παλαιστινιακός λαός με την άμεση αναγνώριση του Κράτους του ως μοχλός πίεσης κατά του Ισραήλ και ήρθε η στιγμή η Διεθνής Κοινότητα να πάρει έμπρακτα μέτρα για την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και του Ανθρωπιστικού Διεθνούς Δικαίου για την πραγμάτωση των αναφαίρετων δικαιωμάτων του Παλαιστινιακού λαού, το δικαίωμα αυτοδιάθεσης, το δικαίωμα επιστροφής των Παλαιστίνων προσφύγων στα πάτρια εδάφη (βάση τους αποφάσεις 194 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ), και την ίδρυση Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ».




------------------------------------------------------------------------------------




Ινδία: Τη βίασαν ομαδικά και της συνέθλιψαν το κρανίο
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017, 14:23
Ινδή εργάτρια 23 ετών έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τους δράστες οι οποίοι της συνέθλιψαν το κρανίο με τούβλα, όταν εκείνη απείλησε να τους καταγγείλει στις αρχές, ανακοίνωσε η αστυνομία στο κρατίδιο Χαριάνα της βόρειας Ινδίας.

Η αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες κατηγορούμενους για βιασμό και ανθρωποκτονία στην πόλη Σονιπάτ και άλλοι έξι ανακρίνονται έπειτα από σχετική καταγγελία της μητέρας του θύματος, η οποία τους κατηγορεί για ανάμειξη στο έγκλημα, δήλωσε στο Reuters ο αστυνομικός επιθεωρητής Ασουϊν Σενβί.

Η 23χρονη εργάτρια απήχθη από τους άνδρες - ένας εκ των οποίων ήταν γνωστός της - που επέβαιναν σε αυτοκίνητο κοντά από το σπίτι της στο Σονιπάτ. Την μετέφεραν στην γειτονική πόλη Ροχτάκ όπου την βίασαν, σύμφωνα με τον επιθεωρητή.

«Όταν τους απείλησε να τους καταγγείλει, της συνέθλιψαν το κρανίο με τούβλα. Ο τρόπος με τον οποίον την κακοποίησαν είναι φρικτός», πρόσθεσε.

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε την Πέμπτη σε χωράφι.

Η μητέρα του θύματος είχε στο παρελθόν καταγγείλει στις αρχές έναν από τους κατηγορούμενους επειδή πίεζε την κόρη της να τον παντρευτεί, αλλά η διαφωνία τους τελικά είχε διευθετηθεί.

Το Σονιπάτ βρίσκεται σε απόσταση 44 χιλιομέτρων βορείως του Νέου Δελχίου.

Η σεξουαλική βία εναντίον των γυναικών είναι πολύ ευαίσθητο ζήτημα στην Ινδία, όπου ο φρικτός ομαδικός βιασμός μιας φοιτήτριας μέσα σε εν κινήσει λεωφορείο στο Νέο Δελχί, ο οποίος οδήγησε στον θάνατό της το 2012, προκάλεσε την διεθνή κατακραυγή και διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα για την αποτυχία των αρχών να προστατεύσει τις γυναίκες.

Τα ινδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης τον ομαδικό βιασμό γυναίκας στην πόλη Γκουργκαόν, στα περίχωρα της πρωτεύουσας, στη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Κατά μέσον όρο, 50 εγκλήματα εις βάρος γυναικών καταγράφονται καθημερινά από την αστυνομία της πρωτεύουσας, περιλαμβανομένων τουλάχιστον τεσσάρων βιασμών, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του ομοσπονδιακού υπουργείου Εσωτερικών.





------------------------------------------------------------------------------------------





''Η ανεκδιήγητη εισαγγελέας στη δεύτερη δίκη του Θεοφίλου πρότεινε σήμερα ενοχή για όλες τις κατηγορίες. Ακόμα και για αυτές για τις οποίες δεν είχε καταδικαστεί στην πρώτη δίκη. Δηλαδή εκτός από ληστεία, τώρα και ανθρωποκτονία και ένταξη στη ΣΠΦ.
Προσέξτε. Δεν της φτάνει καν να φάει 20 χρόνια ένας άνθρωπος που μαζεύτηκε τυχαία από τη «δεξαμενή υπόπτων» της αντιτρομοκρατικής και του φορτώθηκαν ένα κάρο σοβαρότατες κατηγορίες με τον κρατικό μηχανισμό να στήνει στοιχεία από το πουθενά, πράγμα που έχει καταδειχτεί λεπτομερώς και στη δίκη. Η εισαγγελέας θέλει να του καταλογίσει και ανθρωποκτονία κι από πάνω, ενώ ούτε καν προκύπτει από πουθενά ότι ο τύπος στο βίντεο της τράπεζας που σύμφωνα με αυτούς υποτίθεται ότι ήταν ο Θεοφίλου, ήταν αυτός που πυροβόλησε κατά τη διάρκεια της διαφυγής.
Και δεν της αρκεί ούτε να φάει ισόβια για ανθρωποκτονία ένας άνθρωπος που δε θα έπρεπε να είχε βρεθεί ποτέ στη φυλακή. Θέλει να του φορτώσει και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση. Με μοναδικό «στοιχείο» ότι ο Θεοφίλου εθεάθη να τρώει σουβλάκια με το Σακκά. Ο οποίος επίσης δεν έχει καταδικαστεί ποτέ για συμμετοχή στη ΣΠΦ.
Να το πούμε ξεκάθαρα κάποια στιγμή. Πολιτικές διώξεις υπάρχουν στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος θα τα δώσει όλα για να συνθλίψει έναν άνθρωπο, ακόμα κι αν είναι αθώος. Αρκεί να είναι αναρχικός. Ο Θεοφίλου και ο κάθε Θεοφίλου πληρώνει την ιδεολογία του, βρίσκει απέναντι του ένα κράτος που άγραφο του δόγμα είναι η ποινικοποίηση του να είναι κανείς αναρχικός, με κάθε τρόπο. Κι όποιος δε δέχεται να φωνάξει για τον κάθε Θεοφίλου, όποιος λοιδωρεί αυτή την ανάγνωση, όποιος δέχεται να καταδικάζονται άνθρωποι στην τηλεόραση από τις Τατιάνες αυτού του κόσμου πριν καν αντιμετωπίσουν λυσσασμένους εισαγγελείς που θα αγνοήσουν αμέτρητα στοιχεία αθωότητας με ατάκες τύπου «οι μάρτυρες είναι αναρχικοί, άρα αναξιόπιστοι», όποιος ανέχεται να συμβαίνουν όλα αυτά στο όνομα του, στο όνομα της αστικής του νομιμοφροσύνης, μοιράζεται την ευθύνη που συμβαίνουν ακόμα πολιτικές διώξεις στην Ελλάδα, που καταδικάζονται αθώοι και καταστρέφονται ζωές ανθρώπων μόνο και μόνο επειδή αποτελούν ιδεολογικούς αντιπάλους του κράτους.
Τάσο Θεοφίλου, ελπίζουμε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. ''




---------------------------------------------------------------------------------------



Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας: Ηχηρό μήνυμα αντίστασης και δημοκρατίας
15/5/2017    23.00
Η δημοκρατική Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα μίλησε. Η μαζική παρουσία κατοίκων, συλλογικοτήτων, πολιτικών οργανώσεων, αυτοδιοικητικών σχημάτων και προσωπικοτήτων έσπασε τον κλοιό της τρομοκρατίας και της σιωπής που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στην πόλη μας.
Μια μεγάλη συγκέντρωση δυο χιλιάδων ανθρώπων στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν το πρώτο βήμα υπεράσπισης της δημοκρατίας στην πόλη, της ελεύθερης έκφρασης και των δημόσιων χώρων.
«Δεν θα ανεχτούμε τη φίμωση καμίας άποψης στην πόλη μας, ούτε θα αυτολογοκριθούμε για να γίνουμε αρεστοί σε κάποιους», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Άρης Βασιλόπουλος. Και συνέχισε:  «Αυτό που διακυβεύεται σήμερα είναι πολύ παραπάνω από το γήπεδο της ΑΕΚ και το δικαίωμα της να έχει γήπεδο στον ιστορικό της χώρο.
Αυτό είναι ξεκάθαρο για εμάς από την αρχή, μαζί με τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει και τις απαιτήσεις που έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε από την πολιτεία προκειμένου να μη λειτουργήσει εις βάρος της λειτουργίας της πόλης μας.
Σήμερα διακυβεύεται το δικαίωμα αυτής της κοινωνίας να μπορεί να έχει λόγο και φωνή σε ότι πρόκειται να γίνει. Και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν και για κανένα λόγο.
Και δεν το διαπραγματευόμαστε για τον επιπρόσθετο λόγο ότι δεν θέλουμε να γίνουμε ένα πειραματόζωο, το οποίο τελικά θα υποκύψει, ώστε μετά το πείραμα να προχωρήσει ανεμπόδιστα και στην υπόλοιπη χώρα».
Στη συγκέντρωση μίλησαν επίσης ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, ο εκπρόσωπος του Συντονισμού για την Υπεράσπιση των Ελευθεριών και των Κοινών Αγαθών Τάσος Κεφαλάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων – Τμήμα Αττικής Αντώνης Μαούνης.
Χαιρέτησαν ο Γιάννης Δελής από τους Οικολόγους Πράσινους και ο Γιώργος Μουργής από την ERT open. Στη συγκέντρωση παρεβρέθησαν οι Δήμαρχοι Ν. Ιωνίας Η. Γκότσης, Χαλανδρίου Σ. Ρούσσος. Περάματος Γ. Λαγουδάκης, Αγ. Παρασκευής Γ. Σταθόπουλος. Επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής Ερμίνα Κυπριανίδου, Χρ. Καραμάνος, Αγγ. Σαπουνά, Γ. Γαβρίλης και η Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Β. Αγαγιώτου, επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ». Ανάμεσα στους δεκάδες παρευρισκόμενους ήταν οι πρώην Υπουργοί Ν. Βαλαβάνη, Θ. Δρίτσας, Π. Λαφαζάνης (επικεφαλής ΛΑΕ), ο βουλευτης του  ΣΥΡΙΖΑ Πανος Λαμπρου, οι πανεπιστημιακοί Γ. Μηλιός, Ν. Μπελαβίλας, Γ. Τσιάκαλος, Σ. Βελισσαρίου, Χρ. Κεχρολόγου.
Η συγκέντρωση έκλεισε με συναυλία από το συγκρότημα IRIFEZ.
ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ




-------------------------------------------------------------------------------------




Τρίτη, 16 Μαΐου 2017
Την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ κατακλύζουμε το Σύνταγμα, αποκλείουμε το κοινοβούλιο, Ανατρέπουμε τη συμμορία που ξεπουλάει τη χώρα και αφανίζει τη κοινωνία.
Η μεθαυριανή Πέμπτη 18 του Μάη, ημέρα ψήφισης του πιο βάρβαρου και κοινωνιοκτόνου 4ου μνημονίου από τη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, αποτελεί ημέρα Ορόσημο για την εξελικτική πορεία της χώρας και για τον λαό.
Η παρουσία μας η η απουσία μας, θα σηματοδοτήσει την απαρχή αλυσιδωτών εξελίξεων αρνητικών η θετικών, θα σηματοδοτήσει το τέλος η την συνέχιση των καταστροφικών αντιλαϊκών βάρβαρων πολιτικών εξόντωσης, θα σηματοδοτήσει την Αντίσταση η την ολοσχερή παράδοσή μας στις ορέξεις της ντόπιας συστημικής ολιγαρχίας και της παγκόσμιας οικονομικής νομενκλατούρας που ζητάει αίμα, εξαθλίωση και υποταγή.
Θα πρέπει με τη παρουσία μας έξω από το κοινοβούλιο, να τους δυσκολέψουμε την εξίσωση και να τους αφαιρέσουμε το άλλοθι της ανοχής και αποδοχής του λαού αυτών των πολιτικών που του στερούν το παρόν, του διαγράφουν το μέλλον και τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.
Η παρουσία μας σαν δείγμα Ανυπακοής Αντίστασης και Ανατροπής μιας ακόμη, της πιο ενελέητης, βάρβαρης, νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης προθύμων και υποτελών, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση όλων.
Την Πέμπτη το βράδυ κατακλύζουμε το Σύνταγμα, αποκλείουμε το κοινοβούλιο, Ανατρέπουμε τη συμμορία που ξεπουλάει τη χώρα και αφανίζει τη κοινωνία.
Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.
http://kinhmaalanya.blogspot.gr/2017/05/blog-post_16.html?spref=fb




-------------------------------------------------------------------------------------




Η ΛΑ.Ε καλεί όλες και όλους στη μεγάλη συγκέντρωση ανυπακοής και αντίστασης, την Πέμπτη (18/5)
Η ΛΑ.Ε. στηρίζει την πρωτοβουλία του Μίκη Θεοδωράκη και των ανθρώπων των γραμμάτων και της τέχνης
Η ΛΑ.Ε. καλεί όλες και όλους στη μεγάλη συγκέντρωση ανυπακοής και αντίστασης, την Πέμπτη 18 Μαΐου, στο Σύνταγμα, στις 7 το απόγευμα και στις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα
Η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε.) στηρίζει το κείμενο – έκκληση του Μίκη Θεοδωράκη και των άλλων ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης, με το οποίο καλούν όλους και όλες να δώσουν το «παρών» στη μεγάλη εκδήλωση ανυπακοής και αντίστασης ενάντια στο τέταρτο μνημόνιο, την Πέμπτη (18/5) στο Σύνταγμα, στις 7 μ.μ., καθώς και στις αντίστοιχες εκδηλώσεις στις πλατείες όλων των πόλεων της χώρας.
Η Λαϊκή Ενότητα απευθύνει με τη σειρά της κάλεσμα από την σκοπιά της δικής της εναλλακτικής πρότασης, σε όλους τους πολίτες, στους νέους και στις νέες, για να δώσουν ενωμένοι το αγωνιστικό «παρών» την Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο Σύνταγμα και στις πλατείες όλης της Ελλάδας, ενάντια στο 4ο μνημόνιο.
Στόχος μας και επιδίωξη μας είναι να γεμίσουν πάλι οι πλατείες σε όλη τη χώρα, διεκδικώντας μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, ελεύθερη, κυρίαρχη, ανεξάρτητη, αντιιμπεριαλιστική και πραγματικά δημοκρατική με το λαό και τους νέους, αφεντικά στον τόπο τους.
Μοναδική διέξοδο από την κρίση αποτελεί ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης με διαγραφή του χρέους, έξοδο από την Ευρωζώνη, ρήξη με την Ε.Ε., μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, τερματισμό της λιτότητας και κατοχύρωση δημοκρατικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
‘Ολες και όλοι μαζί να πούμε «ΟΧΙ» στο 4ο Μνημόνιο, το οποίο ετοιμάζονται να ψηφίσουν οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με συνένοχη τη μνημονιακή αντιπολίτευση.
Όλοι και όλες στο Σύνταγμα – 7 μ.μ. την Πέμπτη 18 Μαΐου
Όλοι και όλες στις πλατείες των πόλεων της Ελλάδας
Γραφείο Τύπου
15/05/2017

http://www.iskra.gr/%CE%AD%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CF%89/




-----------------------------------------------------------------------------------------



Βενεζουέλα: Καταλήψεις κτιρίων και δρόμων από οπαδούς της αντιπολίτευσης

Οι αντίπαλοι του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο οργάνωσαν καταλήψεις κτιρίων και δρόμων στη χώρα χθες για να πιέσουν για εκλογές, αναζωπυρώνοντας τις διαμαρτυρίες εναντίον της κυβέρνησης που οδήγησαν στον θάνατο ενός νέου στην πολιτεία Τάχιρα κοντά στα σύνορα.

Ο Λουίς Αλβιάρες, 18, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στην εκρηκτική δυτική πολιτεία, σύμφωνα με το γραφείο του ombudsman (συνήγορου του πολίτη) της κυβέρνησης, το οποίο δεν παρέθεσε λεπτομέρειες. Ο θάνατος του Αλβιάρες αυξάνει τον αριθμό των νεκρών από τις ταραχές έξι εβδομάδων σε τουλάχιστον 39 άτομα.
Χθες, χιλιάδες συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί σε λεωφόρους στην πρωτεύουσα Καράκας και αλλού, φωνάζοντας συνθήματα, κρατώντας πανό και παίζοντας χαρτιά σε καρέκλες στο δρόμο, συμμετέχοντας σε αθλοπαιδιές και μοιραζόμενοι φαγητά.
Χρησιμοποιώντας κλαδιά δέντρων, πέτρες και σκουπίδια, οι διαδηλωτές έκλεισαν τον κύριο δρόμο του Καράκας, Φρανσίσκο Φαγιάρδο.

Το τωρινό κύμα διαμαρτυρόμενων, που ορισμένες μέρες έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, αποτελείται περισσότερο από τις οικονομικά ασθενέστερα στρώματα, τα οποία υποστήριζαν τον Ούγκο Τσάβες αλλά έχουν αποστραφεί από τον διάδοχό του Μαδούρο και έχουν υποφέρει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο στρώμα του πληθυσμού.
Οι περισσότερες όμως διαμαρτυρίες συνεχίζουν να διοργανώνονται σε περιοχές της μεσαίας τάξης.


Σέ άρθρο του ο δημοσιογράφος της Guardian Mark Weisbrot είχε καταγράψει τήν εικόνα και το προφίλ τών «αγανακτισμένων» Βενεζουελάνων
Οι οπαδοί της κυβέρνησης  ανήκουν στήν ασθενέστερη οικονομικά τάξη ενώ οι δυσαρεστημένοι ανήκουν στην ανώτερη τάξη είναι αυτοί που κυκλοφορούν με
Grand Cherokee Jeeps ,αξιας 40.000 $, και φορανε παπουτσια 300 $, αυτοί που δημιουργούν επεισόδια θέλοντας να παρουσιάσουν την κυβέρνηση ώς ανίκανη μέσω του #SOSVENEZUELA (κάτι αντίστοιχο με τους δικούς μας Μένουμε Ευρώπη)
Ανάμεσα στους «αγανακτισμένους» ο εκλεκτός τών ΗΠΑ Ενρίκε Καπρίλες

Εδώ απειλούν να μαστιγώσουν όποιον τολμήσει να βγεί στο δρόμο υπέρ της κυβέρνησης.
Δέν διστάζουν να πυρπολήσουν μέχρι και αποθήκες φαρμάκων,εδώ δέν μιλάμε πλέον για αγανακτισμένους πολίτες αλλά γιά τρομοκράτες.




-----------------------------------------------------------------------------------------



Yoav Galant... ναζί υπουργός του κατοχικού "κράτους" Ισραήλ: "Ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε τον Άσαντ"!

Η ισραηλινή εφημερίδα "timesofisrael" πως το ανθρωπόμορφο ναζιστικό ανθρωπόμορφο κτήνος και "υπουργός" του σιωνιστικού εκτρώματος δηλώνει: Israeli minister: ‘The time has come’ to kill Bashar Assad
Πάνες και φέρετρα έχει προμηθευτεί... άραγε;

Μιλώντας σε συνέντευξη έξω από την Ιερουσαλήμ,  ο υπουργός Κατασκευή και Οικισμού Yoav Galant, ένα απόστρατος στρατηγός IDF (ισραηλινου στρατου).
 «Κατά την άποψή μου, (ο Ασαντ) διασχισε την κόκκινη γραμμή. Και κατά τη γνώμη μου, ήρθε η ώρα να δολοφονήσουμε τον Άσαντ. Είναι τόσο απλό «, δήλωσε ο Galant, ο οποίος στο παρελθόν υπηρέτησε ως επικεφαλής της Νότιας Διοίκησης του Ισραηλινού Στρατού.
Ο Galant παρομοίασε τη δολοφονία του Άσαντ  να κόψει την «ουρά του φιδιού.» Μετά από αυτό, είπε, «μπορούμε να εστιάσουμε στο κεφάλι, το οποίο είναι στην Τεχεράνη.»
Σε μια συνομιλία με την εφημερίδα The Times του Ισραήλ μετά την ομιλία του, Galant στάθηκε με τα σχόλιά του.
Αναγνώρισε ότι οι στοχευμένες πολιτικές δολοφονίες θεωρούνται παράνομοι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, αλλά διευκρίνισε ότι «δεν μιλάμε για πρακτικές.»




----------------------------------------------------------------------------------------





Αξιωματικέ του τουρκικού στρατού (Βαρθολομαίε), Ιερώνυμε και Cia... κάτω τα ξερά σας από το Άδεσποτο κι Αδούλωτο Πατριαρχείο Αντιόχειας, τους Ελληνορθόδοξους στη Συρία!

Evangelical zionists trying to destroy syria orthodox tradations...
Ευαγγελικοί σιωνιστές  προσπαθούν να καταστρέψουν τις συριακές ορθόδοξες παραδόσεις ...

Οι Ευαγγελιστές βοηθούν στην «καταστροφή» της Συριακής Ορθόδοξης Εκκλησίας, λέει  ιερέας της Αντιόχειας

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - Ευαγγελικοί Χριστιανοί από τις Ηνωμένες Πολιτείες και απο άλλες περιοχές του κόσμου βοηθούν να «καταστραφει» η ιστορική Εκκλησία στην Αντιόχεια της Συρίας, προσφέροντας των φτωχών, των ευάλωτων ορθόδοξων χριστιανών βοήθεια και συνδρομή, αν «μεταστρέψουν» και να αρχίσουν λατρεία σε ευαγγελικές εκκλησίες, ενας εξέχουσας Συρίας ιερέας υποστήριξε.
Αρχιμανδρίτης Αλέξης Chehadeh, γενικός διευθυντής της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Τμήματος Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης της Αντιόχειας, ταξίδεψε από την έδρα της εκκλησίας στη Δαμασκό της Συρίας, στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα για να λάβει μέρος στην πρώτη φορά Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Υπεράσπιση της διώκονται οι Χριστιανοί που φιλοξενείται από τον Billy Graham ευαγγελικό Συλλόγο στο Mayflower Hotel.

http://www.christianpost.com/news/evangelicals-are-helping-destroy-the-syrian-orthodox-church-antiochian-priest-says-interview-183619/#.WRoeEzmNqPp.twitter




-------------------------------------------------------------------------------




Σεντόνι η εισαγωγή αλλά απαραίτητο για να καταλάβουμε τι "στήσιμο" μου έχει κάνει το κράτος κι η δικαιοσύνη...

Aliki Papachela
Λοιπόν, το πράγμα έχει ως εξής:
Αύριο δικάζομαι για "απάτη στο δημόσιο".
Η δίκη μου αφορά την μη πληρωμή του εγκληματικού χαρατσιού που ακούει στο όνομα "ΕΝΦΙΑ" σήμερα (εξ ου και τ όνομά μου περιλαμβανόταν στην περίφημη λίστα Ράϊχενμπαχ) και που πρώτος ο Βενιζέλος καθιέρωσε σαν έκτακτο φόρο το 2010, μετά έγινε εισπραττόμενος απ την ΔΕΗ και τέλος κατέληξε στην σημερινή του μορφή και ονομασία συνεχώς αυξανόμενος. Αφορά δε την ιδιοκτησία μου εκτός του City Plaza κι αυτό γιατί το πατρικό μου έτυχε να είναι σε μια περιοχή που τα 20 τελευταία χρόνια απέκτησε μεγάλη αξία, κυρίως μετά την φυγή πολλών Αθηναίων προς τα προάστια απ το κέντρο. Αυτό ήταν το "προικώο" της μάνας μου απ τον πατέρα της, που ήταν φαρμακοτρίφτης κι είχε φτιάξει το 1950 για τα παιδιά του μόνος του χτίζοντας με τα χεράκια του κάτι για τα παιδιά του σε μια περιοχή που ήταν φτηνή τότε, διότι μόνο τσακάλια κατέβαιναν. Που να φανταζόταν ότι θα γινόταν "πολυτελές προάστιο" καμμιά πενηνταριά χρόνια μετά με τεράστια αξία.
Στ όνομά μου ήρθε λίγο πριν τον θάνατο της μητέρας μου το 1990, που μου το μεταβίβασε με γονική παροχή διαισθανόμενη ότι θα πέθαινε, και σ αυτό κατοικούσε ο πατέρας μου μέχρι τον θάνατό του το 2012. Μετά τον θάνατό του, αν και συναισθηματικά πολύ δεμένη μ αυτό το σπίτι, προσπάθησα να το πουλήσω αλλά τα γνωστά κοράκια δεν έδιναν ούτε τα μισά απ την αντικειμενική και ούτε το 1/4 απ την πραγματική εμπορική του αξία. Τα απλήρωτα ΕΝΦΙΑ εν τω μεταξύ έτρεχαν, διότι χωρίς εισοδήματα απ το 2009, ήταν αδύνατον να πληρώσω τα βασικά για την επιβίωσή μου, πόσο μάλλον τα ιλιγγιώδη ποσά για τον ΕΝΦΙΑ...

Πέρυσι το καλοκαίρι, και μετά από τεράστιο εκβιασμό απ την EUROBANK, η οποία με λαμογιά είχε εγγράψει υποθήκες σε κείνο το σπίτι και για το σπίτι μου, ως "μεγαλύτερη διασφάλιση", και από κάποια δάνεια που είχε πάρει ο πατέρας μου απ αυτήν για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα τεράστια έξοδα φόρων και άλλων υποχρεώσεων της εταιρείας (ποσά που πληρωνόντουσαν μηνιαίως απ τα έσοδα της εταιρείας αλλά χωρίς να μειώνεται το αρχικό κεφάλαιο, ουσιαστικά πληρωμένα ήταν) ότι θα το πλειστηριάσει, δέχθηκα να το πάρει κάποιος που θα αποπλήρωνε την EUROBANK και τα προσωπικά μου χρέη στο δημόσιο λόγω ΕΝΦΙΑ, φυσικά χωρίς να μου μείνει τίποτα και σε τιμή ξεφτίλα. Και το έκανα, ουσιαστικά δέχτηκα να το χάσω, διότι με τον πλειστηριασμό πολύ πιθανά η τιμή θα ήταν ακόμα πιό ξεφτίλα, με αποτέλεσμα εγώ να εξακολουθώ να χρωστάω και στην τράπεζα και στο δημόσιο. Αυτό βέβαια δεν περιλάμβανε και το σπίτι μου που ακόμα με χρεώνει υπέρογκα η τράπεζα αυτή, έχοντας διπλασιάσει τα χρεωστούμενα, και που οσονούπω θα πλειστηριάσει.
Σεντόνι η εισαγωγή αλλά απαραίτητο για να καταλάβουμε τι "στήσιμο" μου έχει κάνει το κράτος κι η δικαιοσύνη.
Εκτός του ότι όσοι χρωστούν στο δημόσιο δικάζονται με νόμους του 1950, που από ένα ποσό και μετά θεωρείται κακούργημα και δικάζονται για απάτη στο δημόσιο, το παρανοϊκό είναι ότι δικάζομαι για κάτι που ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ!

Και τώρα το ακόμα καλύτερο!
Την μήνυση εναντίον μου την έκανε ο έφορος το καλοκαίρι του 2015, και αφορούσε τα ως τότε ποσά, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να φέρνει μνημόνιο (μετά το περίφημο "πατριωτικό καθήκον" της Βαλαβάνη) και τα πούλμαν για την Ειδομένη να έχουν ως σημείο εκκίνησης το City Plaza! Οι δε πρόσφυγες φεύγοντας απ την χώρα τους για εδώ είχαν ήδη στα κινητά τους χάρτες με σημειωμένο το City Plaza ως "hotspot" για τα λεωφορεία για τα σύνορα και τις διαρρήξεις στο ξενοδοχείο σε καθημερινή βάση επί δίμηνο από "κάποιους" που ποτέ η αστυνομία δεν έψαξε καν!
Και πάμε στα καλυτερότερα!
Ενώ αυτά τα ποσά πληρώθηκαν το καλοκαίρι του 2016, η δίκη μου ορίζεται τον Φλεβάρη του 2017 με δικάσιμο την 16/5/2017!
Και χωρίς να επισυνάπτεται κατάλογος χρεών! Δλδ ο έφορος, ο εισαγγελέας, κανείς δεν τσέκαρε αν έχουν πληρωθεί αυτά για τα οποία παραπέμπομαι;

Φυσικά εγώ αύριο πρέπει να παραστώ και να πληρώσω και τα δικηγορικά έξοδα, έχοντας όλα τα αποδεικτικά ότι αυτά έχουν πληρωθεί και κατ επέκτασιν να αθωωθώ.
Τι σκοπιμότητα μπορεί να έχει όλη αυτή η τζάμπα μαγκιά του κράτους εναντίον μου εκτός απ το να δημιουργήσει κλίμα εκφοβισμού και ψυχικής αναταραχής, ώστε να σκάσω και να μην διεκδικώ τα δικαιώματά μου που αφορούν το ξενοδοχείο μου; Ε;




---------------------------------------------------------------------------------




Ποτέ στη διαδικασία της βουλής δεν προσβάλουν ομιλητή και περνούν μπροστά του την ώρα αγόρευσης, για τους εξής λόγους:
1. Συνήθως μιλούν σε άδειες πολυθρόνες και η κάμερα δείχνει μόνον τον ομιλητή
2. Αποτελεί "άγραφο νόμο", χυδαία πρόκληση να την πέσει στο πλάνο βουλευτής άλλης παράταξης-κόμματος
3. Συνήθως συνωστίζονται πίσω, δίπλα σε ομιλητή, βουλευτές του κόμματός του για να τους δείξει λίγο η κάμερα και να λένε στους πελάτες (ψηφοφόρους) ήμουν κι εγώ εκεί
Τώρα... ή ο Δένδιας είναι ένας απλός ηλίθιος, αφού ανέβηκε στα επάνω έδρανα (εκεί "στεγάζουν" τους νεοφασίστες) ενώ η φυσιολογική έξοδος είναι στο κάτω διάζωμα, ή θέλησε να πάρει λίγη δημοσιότητα το πέρασμα από την κάμερα, ή είναι προβοκάτορας (σύμφωνα με αναγνώστρια που διαπιστωμένα εργάζεται στη βουλή).
Τώρα, να μιλούν για δημοκρατία και ήθος ο Δένδιας και ο νεοφασίστα Βορίδης... προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων..




---------------------------------------------------------------------------------------




..πλασμενοι για το τιποτα αυτοι που καμωνονται τους γιους των θεων

Αντιμνημονιακοι που ψηφιζουν μνημονια
Μνημονιακοι που δεν ψηφιζουν μνημονια
Ολιγαρχια που την αποκαλουν Δημοκρατια
Φασιστες με αγκυλωτο σταυρο που ομνυουν στην δημοκρατια.
Δημοκρατες που ειναι ωμοι ναζηδες
Προτεκτορατο της ξεφτιλας που εχει υμνο εις την ελευθερια... Απ' τα κοκκαλα βγαλμενη..
Μπουρδελο του Μεταξουργειου που θέλεις να σε αποκαλουν κρατος, σε σιχαθηκα αφορητα, εσενα και τους θεσμους-εσμους απατεωνων.
Ξανα στα 4 οι εκπροσωποι του εθνους, γελοιοι, ανοϊκοι οσφυοκαμπτες και ο λαος παγκοσμια ξεφτιλα.... Βρεθηκε σε ενα τοπο φωτεινο και τον εκανε πιο σκοτεινο απο το έρεβος. Ποσο μικροι? πλασμενοι για το τιποτα αυτοι που καμωνονται τους γιους των θεων. Το εθνος εαλω γιατι ποτε δεν υπηρξε.




------------------------------------------------------------------------------------




 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝH
Κινητοποιήσεις για τη μαύρη επέτειο της «Νάκμπα»
ΡΑΜΑΛΑ.--
Με την πολυήμερη απεργία πείνας, που ξεκίνησαν στις 17 Απρίλη χιλιάδες Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι στις ισραηλινές φυλακές, συνέπεσαν φέτος οι μαχητικές κινητοποιήσεις των Παλαιστινίων για την 69η μαύρη επέτειο από τη μέρα της Μεγάλης Καταστροφής («Νάκμπα» στα αραβικά) που επέφεραν οι βίαιες ένοπλες επιχειρήσεις των Ισραηλινών, σε συνεννόηση με τις τότε βρετανικές αποικιοκρατικές δυνάμεις σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης, ξεριζώνοντας πολλές χιλιάδες από τις πατρογονικές εστίες.
«Πριν 69 χρόνια, σιωνιστικές δυνάμεις, με άριστο εξοπλισμό και εκπαίδευση, και με τη στήριξη των κατοχικών δυνάμεων της Μ. Βρετανίας, εξαπέλυσαν επιθέσεις κατά πόλεων, χωριών και συνοικιών των Παλαιστινίων, με σκοπό το διωγμό του λαού μας από τις εστίες του», σημειώνει χτεσινή ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Πρεσβείας στην Αθήνα, θυμίζοντας ότι από τις επιθέσεις αυτές σκοτώθηκαν πάνω από 15.000 Παλαιστίνιοι, καταστράφηκαν ολοσχερώς 415 χωριά και κατελήφθη το 78% των εδαφών της ιστορικής Παλαιστίνης.
Χτες, πάντως, χιλιάδες Παλαιστίνιοι πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις σε πόλεις της Δυτικής Οχθης και της Λωρίδας της Γάζας, όχι μόνο για τη μέρα της «Νάκμπα», αλλά και για την πολυήμερη απεργία πείνας Παλαιστινίων κρατουμένων στις ισραηλινές φυλακές, που παλεύουν για ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ελευθερία.




--------------------------------------------------------------------------------------------




Κυβερνο-επιθέσεις με εργαλεία των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών...
ΛΟΝΔΙΝΟ - ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - ΠΕΚΙΝΟ - ΜΟΣΧΑ.--
Αξιοποιώντας εργαλεία των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών NSA, CIA (π.χ. το λογισμικό Eternalblue που εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες όλων των παλιότερων λειτουργικών προγραμμάτων της Microsoft), άγνωστοι χάκερς πραγματοποίησαν το τελευταίο τριήμερο κυβερνο-επιθέσεις σε περίπου 200.000 ηλεκτρονικούς εταιρικούς, οικιακούς και υπηρεσιακούς υπολογιστές 150 χωρών, επιδιώκοντας, μεταξύ άλλων, να προκαλέσουν χάος, αύξηση της πελατείας σε εταιρείες που πουλούν λογισμικό ασφαλείας και να αποκομίσουν λύτρα δεκάδων χιλιάδων δολαρίων.
Τα θύματα εντοπίστηκαν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης (εκτός από τη Φιλανδία, την Πολωνία, την Τσεχία, τα Βαλκάνια και την Ιρλανδία), της Μέσης Ανατολής (εκτός του Ιράν), της βόρειας και νότιας Αμερικής, της Ασίας και του Ειρηνικού (εκτός από τη Μογγολία, τη Βιρμανία). Οι επιθέσεις ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, χτυπώντας πρώτα 60 νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείας της Αγγλίας, ώσπου σύντομα επεκτάθηκαν σε δεκάδες χώρες.
Σύμφωνα με τις αρχές πολλών χώρων, για την αντιμετώπιση τέτοιων κυβερνο-επιθέσεων απαιτείται σχολαστική ενημέρωση των λειτουργικών προγραμμάτων υπολογιστών, προγράμματα προστασίας από ιούς, τήρηση αντιγράφων ασφαλείας αρχείων (back up) σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αποφυγή μετάβασης σε κακόβουλες ιστοσελίδες ή άνοιγμα μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από αγνώστους με ύποπτα επισυναπτόμενα αρχεία.




--------------------------------------------------------------------------------------




ΣΑΝΑΑ.-- Σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» κηρύχθηκε χτες η πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά, μετά το θάνατο δεκάδων ανθρώπων από επιδημία χολέρας που προκαλεί η καταστροφή βασικών υποδομών σε ύδρευση, αποχέτευση και υπηρεσίες υγείας, από τις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις της Σαουδικής Αραβίας και των συμμάχων τους. Η Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού ανακοίνωσε προχτές ότι από τη χολέρα σκοτώθηκαν 115 άνθρωποι και άλλοι 8.500 αρρώστησαν από τις 27 Απρίλη έως το περασμένο Σάββατο.

ΤΕΧΕΡΑΝΗ.-- Ο Μοχάμεντ Μπαγκερ Γκαλιμπαφ, που ήταν ένας από τους έξι υποψήφιους στις ιρανικές προεδρικές εκλογές της 19ης Μάη, αποχώρησε χτες, για να ενισχύσει, όπως είπε, την υποψηφιότητα του Εμπραχίμ Ραϊσί, συντηρητικού ισλαμιστή ιερωμένου, που θεωρείται ευνοούμενος του σιίτη Αγιατολάχ Αλί Χαμενεί.