Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Παρασκευη 14 Ιουλιου 2017


ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ: ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ
13/07/2017
O Έλληνας διανοητής Βασίλης Ραφαηλίδης αποστομώνει περίτρανα τον υπερασπιστή ενός χυδαίου πουριτανισμού, στην γνωστή υπόθεση των αρχων της δεκαετίας του ’90 που αφορούσε σεξουαλικες σκηνές σε ταινία της Φρίντα Λιάππα.
Από τότε ο Σαββόπουλος ζήτησε επίσης να ανοίξουν τα ξερονήσια για τοξικοεξαρτημένα άτομα, να συγχωρέσουμε τον βασανιστή Μπάμπαλη, να καταργήσουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου, να απελευθερώσουμε τους πραξικοπηματίες και να καταδικάσουμε ή να τιμήσουμε το ΠΑΣΟΚ (ανάλογα με την περίσταση).
https://www.youtube.com/watch?v=gGamsZS_ll4



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τσε στην κουβανική τηλεόραση το 1960
Στα εγκαίνια του προγράμματος της Κουβανικής τηλεόρασης "Λαϊκό Πανεπιστήμιο" το 1960,
ο Τσε αναλύει θέματα  όπως η πολιτική κυριαρχία, η οικονομική ανεξαρτησία
και ο ρόλος του Πανεπιστημίου.
Το κουβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Prensa Latina, τιμώντας τα 50 χρόνια από τον θάνατο του Ηρωικού  Αντάρτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα δημοσιεύει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα που αποτυπώνει την πορεία του Τσε από το 1959 μέχρι το 1965.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ρε πούστη μου... αυτή η δικαιοσύνη είναι πραγματικά τυφλή!
4 χρονια φυλακη στον Γιαννο Παπαντωνιου εξαγορασιμη με 10 ευρω την ημερα, δηλαδη συνολο 14.600 ευρω, για αποκρυψη 1,3 εκατομμυριων !  Ενταξει,  τον γαμησαν!
Δύσκολο αυτό το "λειτούργημα" των φασιστομουτρων μασονων δικαστών...




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μήπως πάσχει από αγαμία η κυρία γεμιστά;
Θεανώ Φωτίου Αντουανέττα... Δεν έχετε να φάτε ψωμί...  φάτε Γεμιστά!
"Με γεμιστά θα τα καταφέρουμε"!
Τώρα είναι και υπέρμαχος ενός κινήματος κατά των εξώσεων και των δανείων... που η ίδια υπερψήφισε!
Χρειάζεται ψυχίατρος, σεξολόγος ή απλώς ψάχνει νέους μαλάκες;




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο 18χρονος Μπάρα Χαμάμντα Bara Hamamda (18) δολοφονήθηκε σήμερα από επιδρομή των δυνάμεων Κατοχής στο στρατόπεδο Προσφύγων Ντχάισεχ,στην Βηθλεέμ
"Εφόσον εξακολουθείτε να αγωνίζεστε για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειάς σας και για την απελευθέρωση της κατεχόμενη γης σας, όλα είναι καλά"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



...δεν θα περάσει ο φασισμός τραγούδησε ο νεοφασίστας Αδωνις Γεωργιαδης στη συναυλια του ξεφτιλοσκαι και του γεροντοξεφτιλοσαββοπουλου και μετά πήγε σπίτι και φίλησε ευλαβικά το αυτόγραφο του Παττακού



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Α! Στην διαδήλωση για την Ηριάννα έφαγαν ο Ξυδάκης κι ο Φίλης κάτι καφέδες στη μάπα... Καλό, δε λέω.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέταξαν καφέδες κατά Φίλη και Ξυδάκη -Ανεπιθύμητοι στη συγκέντρωση για την Ηριάννα Β.Λ

Η εμφάνιση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε την αντίδραση των συγκεντρωμένων και οι δυο τους δέχθηκαν λεκτικές επιθέσεις ενώ εκτοξεύθηκαν εναντίον τους νερά και καφέδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση σημειώθηκε όταν εμφανίστηκε ο Νίκος Φίλης. Ωστόσο τα πνεύματα οξύνθηκαν περαιτέρω όταν εμφανίστηκε και ο Νίκος Ξυδάκης.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος από οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΤΑΛΙΑ
Σε απόλυτη φτώχεια ζουν 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι
Στην Ιταλία 1,619 εκατομμύριο οικογένειες, δηλαδή 4,742 εκατομμύρια άνθρωποι, ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, σύμφωνα με στοιχεία της ιταλικής στατιστικής υπηρεσίας (Istat) για το 2016. Μάλιστα, η φτώχεια αυξάνεται στις κεντρικές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι πλήττει τις νέες οικογένειες, αντικατοπτρίζοντας το υψηλό επίπεδο της ανεργίας και τους χαμηλότερους μισθούς των νέων εργαζομένων. Επιπλέον, φαίνεται πως η φτώχεια μεγαλώνει όσο αυξάνεται ο αριθμός των μελών στην οικογένεια, ιδίως από τα τρία παιδιά και πάνω.
Το 2016, το 26,8% των οικογενειών με τρία ή περισσότερα ανήλικα παιδιά ζούσε σε απόλυτη φτώχεια (από 18,3% το 2015), δηλαδή 137.771 οικογένειες ή 402.814 άτομα. Επίσης το 12,5% των ανηλίκων ή 1,292 εκατ. είναι φτωχοί (από 10,9% το 2015).
Το επίπεδο αυτό της απόλυτης φτώχειας είναι το υψηλότερο που έχει καταγραφεί έως τώρα από την έναρξη της αυξητικής καμπής του αντίστοιχου δείκτη το 2005 και είναι διπλάσιο από αυτό του 2007.
Οσον αφορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της φτώχειας, προκύπτει, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, πως η συχνότητα εμφάνισης της απόλυτης φτώχειας μειώνεται όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο σπουδών. Ανέρχεται στο 8,2% για τους κατόχους απολυτηρίου δημοτικού και στο 4% εάν είναι κάτοχοι πανεπιστημιακού διπλώματος.