Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Κυριακη 2 Ιουλιου 2017




Γιώργος Αλεξάτος
Έχει συμπληρωθεί μήνας από τη μέρα που άρχισαν οι κινητοποιήσεις στις φυλακές και ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να σωπαίνει επιδεικτικά. Γνωρίζοντας πως εγκληματεί. Και για να μην πεταχτεί κάνας αναίσθητος και με χαρακτηρίσει υπερβολικό, όντας ο ίδιος πλήρως αδιάφορος για το πώς ζουν οι κρατούμενοι στις φυλακές, μια σύντομη αναφορά πρώην κρατούμενης είναι αποκαλυπτική.

Η Έφη Αχτσιόγλου, μέσα στην αναλγησία της, πήρε ήδη μια εργαζόμενη γυναίκα στον λαιμό της. Ας ελπίσουμε πως το επόμενο θύμα δεν θα έχει ως θύτη τον Κοντονη..
Όπως έγραφα και το απόγιομα, οι κρατούμενες στις φυλακές της Θήβας ζουν ανά 20-23 σε κελιά των 12 ατόμων, με θερμοκρασία που φτάνει τους 45 βαθμούς, χωρίς κλιματισμό και χωρίς το δικαίωμα ν΄ ανοίγουν τις πόρτες παρά ελάχιστες ώρες.
Έμαθα αργότερα πως ήδη κάμποσες απ' αυτές λιποθυμούν από τη ζέστη.
Ο Κοντονής τα ξέρει πολύ καλά όλ' αυτά. Και όπως φαίνεται, δεν δίνει και ιδιαίτερη σημασία αν θα είναι ο επόμενος δολοφόνος.

Όπως γράφει η Σαββατούλα Καλπακίδου, στις χτισμένες πάνω σε βάλτο, από τσιμέντο και σίδερο, γυναικείες φυλακές της Θήβας, η θερμοκρασία φτάνει τους 40-45 βαθμούς. Για κλιματισμό ούτε λόγος, ενώ ελάχιστες ώρες επιτρέπεται να είναι ανοιχτές οι πόρτες ώστε τα κελιά να αερίζονται. Μιλάμε για κελιά 12 ατόμων στα οποία στοιβάζονται 20-23 γυναίκες.
Για την υγιεινή τους τους δίνουν μηνιαίως 4 χαρτιά υγείας, 1 πακέτο σερβιέτες, 1 σαπούνι, 5 χούφτες σκόνη πλυσίματος και από μισό μπουκαλάκι του μισού λίτρου αφρόλουτρο και σαμπουάν. για τα οποία υπογράφουν πως στοιχίζουν 50 ευρώ! Τα λεφτά πάνε στην τσέπη των αρμοδίων.
Οι κρατούμενες υποβάλλονται ολόγυμνες σε εξευτελιστικούς σωματικούς ελέγχους μετά από κάθε επισκεπτήριο, ενώ ανά πάσα ώρα και στιγμή οι δεσμοφύλακες εισβάλλουν στα κελιά για έρευνα, κατά την οποία όλα τους τα υπάρχοντα (μαζί και οι σκόνες πλυσίματος και τα σαμπουάν κ.λπ.) σκορπιούνται στο πάτωμα.
Όλα αυτά και πολλά άλλα τα ξέρει ο κ. Κοντονής. Και απλώς αδιαφορεί. Τι ζόρι τραβάει αυτός; Μήπως αν νοιαστεί για τις συνθήκες κράτησης θα αγοράσει κι άλλη διαμερισματάρα στο Κολωνάκι;
Και δεν ντρέπεται!




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Γιώργος Αλεξάτος
Λέγεται Έφη Αχτσιόγλου, είναι υπουργός Εργασίας και υπεύθυνη για τον θάνατο της 62χρονης εργάτριας καθαριότητας.
Αυτό το ανάλγητο κοινωνικό παράσιτο αδιαφόρησε για την εφαρμογή του νόμου που προβλέπει τη λήψη μέτρων για την προστασία των εργαζομένων σε υψηλές θερμοκρασίες.
Αυτή η δολοφόνος πρέπει να δώσει λόγο, για παράβαση καθήκοντος και κατάφωρη παραβίαση του νόμου, που είναι σαφέστατος.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------




Εσύ, ρε παλιάνθρωπε, που τόσες μέρες φώναζες να σταματήσει η απεργία γιατί γέμισε ο τόπος σκουπίδια, ούτε ένα σχόλιο τώρα για τη γυναίκα που πέθανε μαζεύοντάς τα στα 62 της χρόνια, μέσα στον καύσωνα;
Εκτός κι αν είσαι αραχτός στην παραλία σήμερα και δεν το έμαθες.
Ανθρωπάκι! Χιτλερίσκο της πλάκας!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σαν σήμερα, τὴν 1ην Ἰουλίου τοῦ 1906 ξεκίνησε ἡ καταστροφὴ τῆς Βάρνας (ἀρχαία Ὀδησσός) ἀπὸ τοὺς βουλγάρους. Ὁ πολυπληθὴς ἑλληνικὸς πληθυσμὸς της ἐξοντώθη ὁλοσχερῶς μὲ τοὺς βανδαλισμούς, τὶς θηριωδείες καὶ τὶς φρικαλεότητες τῶν βουλγάρων.
20 Ἰουλίου 1906, ἐπλήγη ἡ Ἀγχίαλος, ὅπου περίπου 1500 κομιτατζῆδες κατέστρεψαν κάθε τι τὸ ἑλληνικὸ καὶ ἐξόντωσαν δεκάδες Ἑλλήνων ἀστῶν.
Οἱ διωγμοὶ ἐξαπλώθηκαν σὲ ὅλα τὰ ὑπόλοιπα ἀστικὰ κέντρα μὲ ἑλληνικὸ πληθυσμό.
Μεγάλες καταστροφὲς ἔγιναν καὶ στὴν Στενήμαχο, στὶς 23 Ἰουλίου 1906, ὅπου μέχρι τότε διατηροῦσε τὴν ἑλληνικότητά της.
Διωγμοὶ ἑλληνικῶν πληθυσμῶν στὴν Ἀν. Ρωμυλία, τὸ 1906…
Μετὰ τὴν προσάρτηση τῆς ὑπὸ ὀθωμανικὸ ἔλεγχο αὐτόνομης ἐπαρχίας τῆς Ἀνατολικῆς Ρωμυλίας στὴν βουλγαρικὴ ἠγεμονία (1885,) ἐπιδιώχθηκε ἀπὸ βουλγαρικῆς πλευρᾶς ἡ κατάργηση τῆς ἑλληνικῆς ἐκπαιδεύσεως. Ταυτόχρονα οἱ βουλγαρικὲς ἀρχὲς ἀρνοῦνταν νὰ ἀναγνωρίσουν τὶς ἑλληνικὲς ὀρθόδοξες κοινότητες ὡς νομικὰ πρόσωπα, μὲ συνέπεια τὴ δήμευση κοινοτικῶν περιουσιῶν καὶ τὴν ἀρπαγὴ πατριαρχικῶν ἐκκλησιῶν. Αὐτὸ θὰ εἶχε ὡς ἀποτέλεσμα τὴν ἀφομοίωση τοῦ ἑλληνικοῦ στοιχείου τῆς περιοχῆς.
Ὅλες αὐτὲς οἱ ἐνέργειες σὲ συνδυασμό μὲ τὴν αὔξηση τοῦ βουλγαρικοῦ ἐθνικισμοῦ, καὶ τὴν ἐπιτυχὴ δράση τῶν τῶν ἑλληνικῶν ἀνταρτικῶν σωμάτων στὴν Μακεδονία, ποὺ ἀνέτρεπε τὰ κατακτητικὰ σχέδια τῶν βουλγάρων, ὁδήγησαν στὴν ἐκδήλωση τῆς ἀνθελληνικῆς ἐκστρατείας ποὺ ἄρχισε νὰ ἐκδηλώνεται στὶς ἀρχὲς τοῦ καλοκαιριοῦ τοῦ 1906, στὴν Ἀνατολικὴ Ρωμυλία.
 Στὴν περιοχὴ αὐτὴ ὑπῆρχε ἀκμαῖος Ἑλληνισμός. Οἱ πόλεις Φιλιππούπολη, Ἀγχίαλος, Πύργος, Βάρνα, Στενήμαχος, Τατὰρ – Παζαρτζίκ, Ζαγορὰ καὶ ἄλλες ἀποτελοῦσαν κέντρα τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Τὸν Ἰούλιο τοῦ 1906, ἄρχισαν ἄγριοι διωγμοὶ τῶν Ἑλλήνων μὲ πρῶτο στόχο τὴ Βάρνα, ὅπου ὁ βουλγαρικὸς ὄχλος, παρακινούμενος ἀπὸ τὶς ἀρχές, προέβη στὴν λεηλασία καὶ καταστροφὴ ἑλληνικῶν σχολείων, καταστημάτων καὶ σπιτιῶν, καθὼς καὶ στὸν φόνο Ἑλλήνων.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ένας ηγέτης οφείλει να υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια και τα δίκαια του λαού του, ΟΧΙ να τον διασύρει και να τον ταπεινώνει υιοθετόντας τις θέσεις του κατακτητή!
Η στάση του Νέλσον Μαντέλα στις συνομιλίες με το ρατσιστικό απαρτχάιντ (1990-94) ας γίνουν παράδειγμα για την αποτυχημενη τακτική της πλευράς μας των τελευταίων 43 ετών!
Ο Νελσον Μαντελα απερριψε λυση τυπου Διζωνικης Δικοινοτοικης Ομοσπονδιας ως «διατηρηση του ρατσισμου»
Απερριψε την πολιτικη ισοτητας της λευκης μειοψηφιας (15%) με τη μαυρη πλειοψηφια (85%)
Απερριψε την εκ περιτροπης προεδρια
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ = ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Πρωθυπουργός Λουξεμβούργου: Ποια “Μακεδονία”;
– Μια χώρα με πρωτεύουσα τα Σκόπια
Διπλωματική απάντηση έδωσε ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ σε δημοσιογράφο που του έκανε ερωτήσεις για το μεταναστευτικό.
Όταν ο δημοσιογράφος, ο οποίος είναι γνωστός για το ότι χρησιμοποιεί τη λέξη «Μακεδονία» πολλαπλές φορές στις ερωτήσεις του, του έκανε ερώτηση για τους μετανάστες και την «Μακεδονία», ο κύριος Μπετέλ, ο οποίος είναι γνωστός για τα φιλελληνικά του συναισθήματα, δεν έπεσε στην παγίδα και με διπλωματικό τρόπο απάντησε πως «δεν είχα καμία συζήτηση για μετανάστες στη χώρα της οποίας η πρωτεύουσα είναι τα Σκόπια», αναφέρει το star.gr.
Ως γνωστόν ο Μπετέλ έχει σπουδάσει για έξι μήνες στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στην Θεσσαλονίκη, συμμερίζεται και υιοθετεί τις ελληνικές ευαισθησίες.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μια νεκρή, 62 ετών παρακαλώ, πάνω στην ώρα του καθήκοντος, στην αποκομιδή των απορριμμάτων.
Κι όμως γι αυτήν πολύ λίγοι θα κλάψουν, πολύ λίγοι θα στενοχωρηθούν γιατί αυτή ανήκε...στη "συντεχνία" εκείνων που με την...παράλογη απεργία τους "βρώμισαν την Αθήνα κι επιχείρησαν να ρίξουν τη λαοφίλητη κυβέρνηση"!
Υ.Γ. Το ότι σε ηλικία 62 ετών αυτή η άμοιρη ήταν αναγκασμένη να δουλεύει σε ένα τέτοιο επάγγελμα αντί να απολαμβάνει τη σύνταξη της...είναι Σάββατο κι έχει καύσωνα!
#ξεφτίλες




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο συριακός Στρατός χτυπά στρατιωτική συνάντηση Ισραηλινών, ισλαμιστών και φιλοδυτικής συριακής «αντιπολίτευσης»
Από Iskra -
01/07/2017
Την Παρασκευή (30/6) ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατάφερε βαρέα πλήγματα σε θέσεις της Hay’at Tahrir al-Sham (HTS), παλαιότερα γνωστής ως Jebbhat Al-Nosra, θυγατρικής της Al-Qaeda και των συμμάχων της τουΕλεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) στην Χαμντανία, νότια της πόλης Αλ-Μπάαθ στην επαρχία της Κουνέιτρα.
Οι δυνάμεις του συριακού Στρατού ξεκίνησαν επίσης μια νέα προσπάθεια να επανακτήσουν μερικά σημεία ανάμεσα στην Αλ-Μπάαθ και την Χαμντανία, όμως ήταν αδύνατον να συνεχίσουν την επίθεσή τους εξαιτίας των βομβαρδισμών από την πλευρά του Ισραήλ.
Η ισραηλινή Αεροπορία χτύπησε ένα τεθωρακισμένο όχημα και μία συστοιχία πυροβολικού των 105 mm του συριακού Στρατού στην κωμόποληΣαμαντανία Αλ-Σαρκία και στα περίχωρα της Αλ-Μπάαθ.
Σύμφωνα με πηγές του συριακού Στρατού, ισραηλινά drones πετούν ακόμη πάνω από την Αλ-Μπάαθ. Φιλοκυβερνητικές συριακές πηγές σημείωναν, ότι το ισραηλινό χτύπημα ήλθε αφότου το συριακό Πυροβολικό χτύπησε μίασυνάντηση που συμπεριελάμβανε Ισραηλινούς αξιωματούχους των Δυνάμεων Ασφαλείας και στρατιωτικούς διοικητές του FSA και της HTS στην παλιά πόλη της Κουνέιτρα.
Πηγές του συριακού Στρατού επιβεβαίωσαν τον βομβαρδισμό της συνάντησης ανάμεσα σε διοικητές μονάδων της HTS και του FSA και επιβεβαίωσαν ότιισραηλινά ασθενοφόρα μπήκαν στο συριακό έδαφος και απομάκρυναν ορισμένο αριθμό τραυματιών, ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν την παρουσία Ισραηλινών αξιωματούχων των Δυνάμεων Ασφαλείας στη συγκεκριμένη συνάντηση.
(μα εχουν σχεσεις το Ισραηλ και οι Τζιχαντιστες του ΙΣΙΣ και της Αλ Νουσρα? πεφτω απο τα συννεφα/καποιοι αρνουνται κατηγορηματικα να δουν την πραγματικοτητα και επιμενουν σε φαντασιωσεις που μια χαρα αλλωστε βολευουν το ΝΑΤΟ και τα γερακια του )




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------




*Η Σαββατούλα Καλπακίδου γραφει
Σήμερα θα τα πούμε έξω απο τα δόντια....
μια κουβέντα μόνο για των διαχωρισμό κρατουμένων.Γυναίκα που δεν δούλεψε ποτέ στο δημόσιο,κατηγορήθηκε για απάτη κατά της υπηρεσίας(νομος 1608),δώδεκα χρόνια κάθειρξη(αυτό για κάποιος ευαίσθητους που οτι είναι μόνο επίκαιρο το αναπαράγουν).
Ακόμα είναι στην Θήβα...αν επεκταθώ και σε άλλες περιπτώσεις δεν μας παίρνει η μέρα!!
Ξεκινάω,οτι πώ αφορά το σύνολο των φυλακών και ας μιλώ για την Θηβα πιο αναλυτικά,καθώς το έζησα!
Χτισμένη η φυλακή σε έλος,τσιμέντο και σίδερο,αυτήν την στιγμή αν η θερμοκρασία ειναι 40 εκεί μέσα είναι 45!
ο σωφρονιστικός κωδικας λέει πως για να μείνουν οι πόρτες των θαλάμων ανοιχτές για να υπάρξει ενα ας πούμε ρευματάκι το μεσημέρι και δυό ώρες παραπάνω το βράδυ(απο εννέα να κλείσουν 11),η θερμοκρασία πρέπει να ξεπερνάει τους 38 βαθμούς,φυσικά δεν υπάρχουν κλιματιστικά!!
Οι θάλαμοι είναι χωρητικότητας 12 ατόμων,20-23 γυναίκες μέσα!
Οι τουαλέτες μέσα στους θαλάμους δεν εχουν εξαερισμό ούτε παράθυρο(νομίζω δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια),η καθαριότητα γίνετε από τις κρατούμενες με δικά τους έξοδα σε χλωρίνες και απορρυπαντικά!
οσες/οι δεν εχουν πόρους...
η κοινωνική υπηρεσία τους προμηθεύει τα εξής:τέσσερα χαρτιά υγείας ενα πακέτο σερβιέτες,ενα σαπούνι,πέντε χούφτες σκόνη πλυσίματος και σε δύο μπουκαλάκια του μίσου λίτρου στην μέση αφρόλουτρο και σαμπουάν αυτά για έναν μήνα.
Οταν τα παραλαμβάνεις υπογράφεις και το κόστος τους είναι 50 ευρώ!!!
(νομίζω πως δεν χρειάζονται εξηγήσεις).
Πάμε στην έρευνα!!!!!αφού θα εγκριθεί το ανοιχτό επισκεπτήριο,θα πάει μια μάνα στο κλειστό,με το τζάμι και με τηλέφωνο να μιλήσει θα κατέβει κάτω σε έναν χώρο με ένα ξύλινο τραπέζι να χωρίζει την κρατούμενη με τα μέλη της οικογένειας της,παρουσία σωφρονιστικού υπαλήλου,αν είναι μικρό το παιδί σε αφήνουν να το αγκαλιάσεις,αν είναι μεγάλο μόνο άγγιγμα του χεριού και τελειώνει το επισκεπτήριο και πρέπει πια να μπείς στην πτέρυγα...
θα περάσεις απο την έρευνα θα σε ξεντύσουν τελείως,θα σε βάλουν να κάνεις βαθύ κάθισμα και να βήχεις(πιστεύω πως καταλαβαίνετε όλοι) και αφού εχεις υποστεί ύψιστο εξευτελισμό της ανθρώπινης υπόστασης θα πας στην πτέρυγα.
Μπορούν να μπούν στους θαλάμους για να κάνουν έρευνα οτι ώρα θέλουν,να ξαναπεράσεις τον ίδιο εξευτελισμό της σωματικής έρευνας και να μην αφήσουν τίποτα που να μην ελεχθεί,θα αδειάσουν καφέδες,ζάχαρη,σκόνη για τα ρούχα στο πάτωμα και θα φύγουν....χωρίς να υπολογίσουν αν εσύ δεν εχεις χρήματα να πάρεις άλλα!!
και δεν δικαιούσε να πάρεις απο την φυλακή.
Για τους εισαγγελείς τα είπα!!!για τους γιατρούς τα δημοσιευσαμε,αυτά μαζί με άλλα αιτήματα ζητάνε σήμερα οι κρατούμενοι!!!
Οι φυλακισμένοι αγωνίζονται και θα συνεχίσουν για τα αυτονόητα.
Στην κρίση σας αν τους σταθήτε!!!
*''Δεν παρακάλεσα ποτέ κανέναν για τον εαυτό μου και δεν ζητώ τίποτα!!!
Στο θέμα των φυλακών θα παρακαλέσω,θα φωνάξω...
σας παρακαλώ πολύ!!
εχουν κλείσει μήνα που αγωνίζονται και συνεχίζουν και ουτε ραδιόφωνα ουτε τηλεόραση καμία αναφορά!
ναι απο εδώ στόμα με στόμα, με κοινοποιήση,μπορεί να ακουστεί,μαζί και με τον αγώνα που κάνουμε εξω απο εδώ.
Τι να σας περιγράψω;οτι καίγονται αυτήν την στιγμή!!!
να σας πώ πως μάνες απέφευγαν τα ανοιχτά επισκεπτήρια με τα παιδιά τους για να μην υποστούν τον απόλυτο εξευτελισμό της ανθρώπινης υπόστασης τους απο την ερευνα!
πως παιδίατρος στην Θήβα είναι εθελοντής συνταξιούχος..
.πως με την οικονομική κρίση οι νόμοι που δικαζόμαστε είναι του 1950!!
πώς ενα χρέος στην εφορία δικάζεται με τον κατάπτυστο νόμο 1608 του 1953 για απάτη κατά του δημοσίου.
Βεβαίως την ευθύνη φέρουν οι εκάστοτε υπουργοί καθώς δεν τολμούν να συγκρουστούν με την δικαστική εξουσία!
Η δικαστική εξουσία φέρει σφοδρές αντιδράσεις σε οποια αλλάγη του ποινικού κώδικα,η δικαστική εξουσία κρίνει τα πάντα.
Την βοήθεια σας ζητάμε να ακουστούν τα αιτήματα των έγκλειστων!!!
δεν ξέρω ποιό να τονίσω και ποιο να αφήσω ..ολα είναι σημαντικά!!
Δεν ζητάμε τον οίκτο σας,την συμπαράσταση σας ζητούμε!!!''

(ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ οι κρατούμενες στις γυναικείες πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού αγωνίζονται, με άρνηση κλειδώματος των κελιών από τη Δευτέρα 27-3-17, ζητώντας και αυτές την αυτονόητη πρόσβαση στην υγεία.
Τα αιτήματα τους περιλαμβάνουν την αποφυλάκιση των βαριά αρρώστων κρατουμένων, την ύπαρξη γιατρού στη φυλακή, στην οποία ως τώρα ιατρικό προσωπικό έρχεται κάποιες μόνο μέρες και για λίγες ώρες, και την απόκτηση του απαραίτητου εξοπλισμού. Αφορμή για τον αγώνα ήταν η υπόθεση μιας κρατούμενης με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, η οποία αν και έχει μόνο λίγους μήνες ζωής παραμένει στη φυλακή.)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο Belal Yaghi γραφει ''Η Γαζα ειναι πολυ σκοτεινη χωρις ρευμα,εχουμε ρευμα μονο για 4 ωρες καθε 12ωρο..Οταν περπαταει κανεις εξω δεν βλεπεις την μυτη σου το βραδυ και τα φωτα απο τα αυτοκινητα μας πληγωνουν τα ματια ''



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Γερμανία: Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Αμβούργο κατά της G20
 Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017, 16:01
Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία και τους οργανωτές, συγκεντρώθηκαν ειρηνικά σήμερα στο Αμβούργο (βόρεια Γερμανία) για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο σ' αυτή τη χανσεατική πόλη.
Στην πρώτη αυτή μεγάλη διαδήλωση των αντιπάλων της G20, οι οποίοι προβλέπουν να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον τριάντα στη διάρκεια της εβδομάδας, η αστυνομία μέτρησε περίπου «10.000 ανθρώπους», σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο.
Οι οργανωτές, οι οποίοι χθες υπολόγιζαν ότι θα συμμετείχαν «πολλές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι», έκαναν λόγο από την πλευρά τους για μια κινητοποίηση «πολύ μεγαλύτερη» των 10.000, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία τους.
Η συγκέντρωση είναι «εντελώς ειρηνική», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Σε μάλλον οικογενειακή ατμόσφαιρα και κάτω από τη βροχή, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αργά το πρωί μπροστά από το δημαρχείο του Αμβούργου όπου πολλοί πήραν τον λόγο για να ζητήσουν «μια άλλη πολιτική», να απευθύνουν έκκληση για σεβασμό του περιβάλλοντος ή να επικρίνουν τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Παράλληλα διαδηλωτές σε κανό και μικρά πλεούμενα ανέβηκαν τον Άλστερ, τον ποταμό που διαρρέει το Αμβούργο.
Μέσα στο λιμάνι του Αμβούργου, μέλη της Greenpeace διαδήλωσαν επίσης μπροστά από ένα φορτηγό πλοίο φορτωμένο κάρβουνο ζητώντας να σταματήσει η χρήση άνθρακα στην παραγωγή ηλεκτρικού, ανακοίνωσε η μκο.
Οι αρχηγοί κρατών των 20 μεγαλύτερων αναδυόμενων και βιομηχανικών χωρών θα συνεδριάσουν την Παρασκευή και το Σάββατο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Αμβούργο, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν πολλές διαδηλώσεις κατά της G20.
Οι οργανωτές αναμένουν να συγκεντρωθούν τις ημέρες αυτές συνολικά πάνω από 100.000 διαδηλωτές.
Οι γερμανικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να ξεσπάσουν βιαιότητες λόγω της παρουσίας αριστερών εξτρεμιστών. Ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ δηλώνει στη σημερινή κυριακάτικη έκδοση της Bild ότι οι εξτρεμιστές αυτοί ανέρχονται σε «περισσότερους από 8.000».
Η γερμανική αστυνομία εκφράζει επίσης φόβους ότι πολλές υποδομές μπορεί να αποτελέσουν στόχους και περιμένει επίσης ότι θα πραγματοποιηθούν πολλές δράσεις με στόχο να παρεμποδισθεί η διεξαγωγή της συνόδου της G20, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Die Welt επικαλούμενη εσωτερικό έγγραφο του BKA, του εγκληματολογικού τμήματος της γερμανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας.
«Η βία πρέπει να πνιγεί στο αυγό», λέει ο ντε Μεζιέρ στην Bild. «Η ελευθερία του συνέρχεσθαι ισχύει μόνο για τις ειρηνικές διαδηλώσεις», επέμεινε.
Περίπου 15.000 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν για την ασφάλεια της συνόδου κορυφής, στους οποίους θα προστεθούν άλλοι 3.800 ομοσπονδιακοί αστυνομικοί που θα επιτηρούν το αεροδρόμιο και τα τρένα.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Κόκκινος συναγερμός σε Βουλγαρία και Ρουμανία λόγω καύσωνα
Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017, 15:39
Κύμα καύσωνα με εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες πλήττει εκτός από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει έως και στους 44 βαθμούς Κελσίου.
Στη Βουλγαρία ενεργοποιήθηκε χθες ο κόκκινος συναγερμός σε 17 περιοχές της χώρας. Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού, το οποίο ενεργοποιείται φέτος για πρώτη φορά. Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες στη βουλγαρική πρωτεύουσα, όπου η θερμοκρασία έφτασε τους 38 βαθμούς.
Μέχρι νωρίς το πρωί του Σαββάτου οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν αντιμετωπίσει περίπου 200 περιστατικά. Επρόκειτο ως επί το πλείστον για περιπτώσεις ανθρώπων που αδιαθέτησαν εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης. Ο Νικολάι Κιρίλοφ, γιατρός στο τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου της Σόφιας απηύθυνε έκκληση στους πολίτες «να παραμείνουν στα σπίτια τους με τα παράθυρα κλειστά και αν έχουν να ανοίξουν τα κλιματιστικά, να πίνουν περισσότερα υγρά και να μην τρώνε βαριά».
Όπως αναφέρει τηλεγράφημα του Reuters, εδώ και χρόνια υπάρχει στη βουλγαρική πρωτεύουσα σοβαρή έλλειψη ασθενοφόρων, με μόλις 25 οχήματα να καλύπτουν σήμερα τις ανάγκες μιας πόλης δυο περίπου εκατομμυρίων ανθρώπων.

Κόκκινος συναγερμός και στη Ρουμανία
Παρόμοια ήταν η εικόνα χθες και στη Ρουμανία. Με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου, οι αρχές σήμαναν «κόκκινο συναγερμό» σε 20 περιοχές και «πορτοκαλί» σε οκτώ περιοχές της χώρας.
Από το πρωί της Παρασκευής μόνον στο Βουκουρέστι περισσότεροι από 1.400 άνθρωποι που αδιαθέτησαν λόγω καύσωνα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία. Πολλοί άνθρωποι λιποθύμησαν ενώ περπατούσαν στο δρόμο. Στην πρωτεύουσα οι αρχές έστησαν τις τελευταίες μέρες 15 σημεία παροχής πρώτων βοηθειών.

Στους 43 βαθμούς Κελσίου την Κυριακή ο υδράργυρος στην Κύπρο
Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017, 23:26
Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την Κύπρο, η οποία μπήκε σε κλοιό καύσωνα. Η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι αύριο, Κυριακή, στο εσωτερικό ο υδράργυρος θα ανέλθει στους 43 βαθμούς Κελσίου από τους 41, που ήταν σήμερα. Στα παράλια η θερμοκρασία ήταν 35 βαθμοί και 32 στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε , σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία η θερµοκρασία θα είναι 27 βαθµοί στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Στα ίδια επίπεδα με την αυριανή θα παραμείνει η θερμοκρασία και την Δευτέρα.
Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών οι ιατρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας εξέδωσαν οδηγίες προς το κοινό για την πρόληψη ανεπιθύμητων επιδράσεων στον ανθρώπινο οργανισμό από τον καύσωνα.




------------------------------------------------------------------------------------------------------




Καναδάς: Η χώρα γιορτάζει την 150η επέτειο από την ίδρυσή της
Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017, 21:05
Χιλιάδες Καναδοί, μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ακόμη και ο Μπόνο θα συγκεντρωθούν σήμερα στην Οτάβα, την πρωτεύουσα του Καναδά, για να γιορτάσουν την 150η επέτειο από την ίδρυση της χώρας με ένα τεράστιο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Περίπου 500.000 άνθρωποι αναμένεται να βρεθούν στην Οτάβα για τις πολυαναμενόμενες εορταστικές εκδηλώσεις της Ημέρας του Καναδά, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μεγάλη υπαίθρια γιορτή μπροστά στο εθνικό κοινοβούλιο με ακροβάτες, πυροτεχνήματα και μουσικούς, μεταξύ τους τα μέλη του ιρλανδέζικου ροκ συγκροτήματος U2.
'Αλλες πόλεις γιορτάζουν με πιο ασυνήθιστους τρόπους. Το Τορόντο, η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, έβαλε μια μεγάλη κίτρινη πάπια από καουτσούκ να επιπλέει στο λιμάνι του, ενώ το Κάλγκαρι θα γιορτάσει με μια "ζωντανή σημαία" που αποτελείται από ανθρώπους ντυμένους στα κόκκινα και στα λευκά.
Τα μέτρα ασφαλείας είχαν ήδη ενισχυθεί ενόψει του εορτασμού της 1ης Ιουλίου και όσοι μετέχουν στις εκδηλώσεις συναντούν αποκλεισμούς δρόμων και οδοφράγματα κατά μήκος των εισόδων στο Λόφο του Κοινοβουλίου, που βρίσκεται στο κέντρο της Οτάβας.
Η εθνική και η τοπική αστυνομία είναι επίσης σε επιφυλακή μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Λονδίνο, στο Παρίσι και στη Γερμανία.
Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την 150ή επέτειο από την ίδρυση της Συνομοσπονδίας την 1η Ιουλίου 1867, με την οποία ο Καναδάς έγινε επίσημα χώρα. Η Βρετανία κυβερνούσε τη χώρα αυτή πριν από το 1867.
Οι πανεθνικοί εορτασμοί πραγματοποιούνται τη στιγμή που ο υπόλοιπος κόσμος παρατηρεί με ασυνήθιστο ενδιαφέρον τον Καναδά, κυρίως λόγω της εκλογής του χαρισματικού και λάτρη της σέλφι φωτογραφίας πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.

Ωστόσο, οι προγραμματισμένοι εορτασμοί έχουν προκαλέσει κάποια διαμάχη στο εσωτερικό, ιδιαίτερα μεταξύ των "Πρώτων Εθνών" που υπογραμμίζουν την ιστορία της κακομεταχείρισης των αυτοχθόνων από τον Καναδά. Ακτιβιστές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία την Πέμπτη στο Λόφο του Κοινοβουλίου.
"Ως κοινωνία, πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη του παρελθόντος και να ζητήσουμε συγνώμη, αλλά και να χαράξουμε μια πορεία για τα επόμενα 150 χρόνια", δήλωσε ο Τριντό πριν από την επίσημη έναρξη των εορτασμών.
Η οργάνωση των δικαιωμάτων των αυτοχθόνων λαών του Καναδά Idle No More ("Τέλος στην αδράνεια"), απηύθυνε έκκληση σήμερα για μια εθνική μέρα δράσης, καλώντας τους υποστηρικτές της να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και να δραστηριοποιηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εκατοστής πεντηκοστής επετείου πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα φέτος, με το συνολικό κόστος για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να ανέρχεται σε μισό δισεκατομμύριο δολάρια. Πυροτεχνήματα, ελεύθερη είσοδος στα μουσεία, υπαίθριες συναυλίες σε όλη τη χώρα αλλά και περισσότερες από 50 ειδικές τελετές ορκωμοσίας νέων πολιτών.
Οι χρήστες του Twitter μοιράζονται τα αγαπημένα τους καναδικά τραγούδια και τρόφιμα, μαζί με τις φωτογραφίες των προετοιμασιών υπό το hashtag Canada150.
Ο Τριντό θα κηρύξει την έναρξη των εορτασμών σήμερα στην Οτάβα μαζί με τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η Δούκισσα της Κορνουάλης άρχισαν την Πέμπτη τριήμερη περιοδεία στον Καναδά με ένα ταξίδι στο βόρειο έδαφος του Νούβανουτ, όπου ζει μεγάλος αριθμός των Ινουίτ και των "Πρώτων Εθνών".
Το πάρτι στην Οτάβα θα κορυφωθεί με ένα μουσικό θέαμα με πυροτεχνήματα, από τα ακριβότερα που έχουν γίνει ποτέ για την Ημέρα του Καναδά. Θα διαρκέσει 20 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα για τον εορτασμό του 2017.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------




να σταματήσει η δίωξη - να αποφυλακιστεί άμεσα ο Feyyaz Bayram

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Ο Feyyaz Bayram είναι ένας κούρδος φίλος μας και μέλος του HDP, στις 9 Οκτωβρίου του 2016, προσπαθούσε να περάσει με καράβι από την Τουρκία προς την Ιταλία, ωστόσο πρόκυψε πρόβλημα στο καράβι, στα ελληνικά χωρικά ύδατα, και διασώθηκαν όλοι από το Λιμενικό Σώμα ελληνική ακτοφυλακή.
Ο ίδιος επειδή ξέρει Αγγλικά, Κουρδικά και Τουρκικά επικοινώνησε και με την οικογένεια του, τους συγγενείς και τους γνωστούς του αλλά και με το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα για να ζητήσει βοήθεια για τη δάσωσή τους. Όταν το Λιμενικό Σώμα πληροφορήθηκε ότι το καράβι ήταν έτοιμο να βυθιστεί διέσωσε τον Feyyaz Bayram και τους υπόλοιπους πρόσφυγες που βρίσκονταν στο καράβι. Όμως επειδή επικοινώνησε τηλεφωνικώς για την δάσωση τους, κατά την διάρκεια που το καράβι ήταν έτοιμο να βυθιστεί κατηγορείται ότι είχε σχέση με τους διακινητές.
Ο Feyyaz Bayram, επειδή το Τούρκικό κράτος την δεκαετία του 1990 έκαιγε τα κουρδικά χωριά αναγκάστηκε σε παιδική ηλικία να μεταναστεύσει μαζί με την οικογένεια του στο κέντρο του Ντιγιαρμπακίρ. Ο ίδιος και η οικογένεια του καταπιέζονταν συνεχώς από το Τουρκικό κράτος. Όταν σπούδαζε στην Άκυρα στο πανεπιστήμιο Hacettepe στο τμήμα Ιατρικής, συμμετείχε σε πολλές πολιτικές δραστηριότητες. Όμως, λόγω των πολιτικών αυτών δραστηριοτήτων του συλλαμβάνεται και βασανίζεται.
Ενώ συμμετείχε μόνο σε πολιτικές δραστηριότητες για το HDP κατά την περίοδο των σπουδών του στην Άγκυρα, κατηγορείται ότι ήταν μέλος του PKK και καταδικάζεται σε 9 χρόνια ποινή φυλάκισης. Υπάρχουν ακόμα 2 υποθέσεις στο όνομά του που συνεχίζουν και δεν έχουν βγει η δικαστικές αποφάσεις.
Ο Feyyaz Bayram ως θύμα των διακινητών είναι εδώ και 8 μήνες κρατούμενος στο νησί Χίος. Παρόλο που υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι θύμα και όχι διακινητής, ωστόσο συνεχίζεται η κράτηση του. Ηθελε μόλις ένα χρόνο για να πάρει το πτυχίο του όμως το Τουρκικό Κράτος άλλαξε όλη την ζωή του. Ο Feyyaz Bayram, είναι ένα κούρδος και βρίσκονταν μέσα στο πολιτικό αγώνα. Δεν αποδεχόμαστε σε καμία περίπτωση την κατηγορία ότι είναι διακινητής.

Ζητάμε την συμπαράσταση της κοινής γνώμης.

Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν




----------------------------------------------------------------------------------------------------------



o Sibilla Greca η αλλώς SIBILLA CUMANA. εχει επιδοθει μετα την συγκεκτρωση της ''επιτροπης αλληλγγυης στη Συρια'' εξω απο το υπουργειο εξωτερικων που δεχθηκε την επιθεση ανθρωπων του FSA σε ενα πολεμο φθορας εναντιον της επιτροπης με προσχημα το γεγονος οτι μετεχουν και μελη της ΛΑΕ. Οχι μονο δεν κατηγγειλε την επιθεση των πρακτορων του FSA αλλα εχει θεσει ως κυριο εχθρο την επιτροπη αυτη . Ειναι προφανες ποιον ευνοει αυτο. Ευνοει μονο τα πρακτορια του FSA . Ειναι προφανες οτι σε κοινη δραση με τους πρακτορες του FSA προσπαθει να εμποδισει την αναπτυξη της επιτροπης και την παραπερα δραση της υπερ της Συριας και των συμμαχων της. Ενδεικτικα ο συγκεκριμενος ανθρωπος . ειναι πρωην ΚΥΠΑΤΖΗΣ και ονομαζεται ΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΤΣΙΚΑΣ. Το 2008 εχει φωτογραφηθει στην αποστoλη του καραβιου για την Γαζα με ανθρωπους που σημερα ονομαζει '' Νατοικη αριστερα'' Κανενας προοδευτικος ανθρωπος δεν μπορει να εχει εμπιστοσυνη σε τετοιους ανθρωπους και στα λεγομενα τους. Σε ανθρωπους που προερχονται απο την ΚΥΠ.μην δινετε καμια βαση




--------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ισραηλ ..σκοτωνουν ενα νεαρο κοριτσι εν ψυχρω,την βαζουν σε μια πλαστικη σακουλα και μετα κοιτανε την σχολικη της τσαντα για να βρουν δηθεν κατι που τους απειλει ..
πραγματικα δεν ξερω πια τι να πω για ανθρωπους  που εχουν γινει το συμβολο της απανθρωπιας και της κτηνωδιας ...

Έτσι φέρονται οι σιωνιστές στα παιδιά των παλαιστινίων. Πυροβόλησαν το κορίτσι του σχολείου και τυλιξαν το μικρό σώμα της σε μια πλαστική σακούλα και μετά έψαξαν τη σχολικη της τσαντα για να δουν αν υπάρχει κάτι εκεί μέσα για να απειλήσει την ασφάλειά τους.





-------------------------------------------------------------------------------------------------------------





«Θα επιτρέψουμε να καταστραφεί μια ανθρώπινη ύπαρξη;»
28.06.2017, 13:58
Συντάκτης:
Ευτύχης Μπιτσάκης*
«Εν φυλακήν ήμην και ουκ ήλθατε προς με»

Δυο νέοι άνθρωποι, η Ηριάννα και ο Κωνσταντίνος, είχαν την ευτυχία να αγαπιούνται.
Ο Κωνσταντίνος κατηγορήθηκε για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς».
Η ψευδής κατηγορία κατέπεσε και ο «τρομοκράτης» αθωώθηκε. Αργότερα η φίλη του συλλαμβάνεται και οδηγείται στο δικαστήριο.
Κατά τον αρμόδιο ιατροδικαστή της ΕΛ.ΑΣ., το τμήμα του DNA που χρησιμοποιήθηκε ως ενοχοποιητικό στοιχείο δεν ήταν αρκετό για να υπάρξει ταυτοποίηση.
Και όμως, χωρίς στοιχεία, η νέα κοπέλα, υποψήφια διδάκτωρ, καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλακή.
Θα αφήσουμε τη νέα κοπέλα να καταστραφεί; Το κάθε ανθρώπινο ον είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο.
Και όχι μόνο: είναι πρόσωπο φορέας ελπίδων και δυνατοτήτων που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.
Ποιος, ελαφρά τη καρδία και χωρίς αποδείξεις αποφασίζει για τη ζωή του μοναδικού προσώπου;
Στα χριστιανικά μας δικαστήρια κρέμεται η εικόνα του Χριστού και ενίοτε η επιγραφή «Μηδενί δίκην δικάσης πριν αμφοίν μύθον ακούσης». Λοιπόν;
Κατά την περίοδο του εμφυλίου, δεκάδες χιλιάδες σύρθηκαν στα στρατοδικεία και στα κακουργιοδικεία, δικάστηκαν, εκτελέστηκαν ή πέρασαν 5, 10, 20 χρόνια στη φυλακή.
Τότε ήταν εμφύλιος. Η ανθρωποφαγική τακτική της Δικαιοσύνης δεν δικαιολογείται, αλλά κατανοείται χωρίς να αθωώνεται.
Εγώ, νεαρός φοιτητής, κατηγορήθηκα ότι έστελνα όπλα στον Δημοκρατικό Στρατό, ότι θα παρέδιδα τη Μακεδονία στους Σέρβους και τη Θράκη στους Βουλγάρους.
Τόσο σπουδαίος ήμουν κατά το κατηγορητήριο. Ο βασιλικός επίτροπος ζήτησε την καταδίκη μου σε θάνατο, επειδή δεν αποκήρυξα το ΚΚΕ.
Συνέπειες: Εμεινα 7,5 χρόνια φυλακή και 8 έξω από το Πανεπιστήμιο και άλλα τόσα χωρίς διαβατήριο.
Ποιος θα μου δώσει τα 7,5 χαμένα χρόνια της νιότης μου, τα 15 χρόνια της χαμένης επιστημονικής μου ζωής;
Ποιος θα απολογηθεί για την οδύνη των γονιών μου και της οικογένειάς μου;
Χρησιμοποίησα την προσωπική μου περίπτωση ως τυπική, αντιπροσωπευτική των χαλκευμένων αποφάσεων της τότε Δικαιοσύνης.
Τότε ήταν εμφύλιος. Αλλά τώρα έχουμε δημοκρατία και «αριστερή» κυβέρνηση και οι ιερείς ψάλλουν: «Δικαιοσύνην μάθετε, οι ενοικούντες επὶ της γης».
Θα μείνουμε αδιάφοροι μπροστά στην καταστροφή μιας νέας γυναίκας; Και όμως, ένα κίνημα διαμαρτυρίας αναπτύσσεται ήδη, εδώ και στο εξωτερικό.
Αίτημα: Να ανασταλεί η κράτηση της Ηριάννας μέχρι την εκδίκαση στο Εφετείο. Και να ελπίσουμε ότι η «τυφλή» Δικαιοσύνη δεν είναι και αναίσθητη.
Πρόταση: Οι δικαστές που καταδικάζουν αθώους, να δικάζονται για το έγκλημά τους. Η σημερινή κυβέρνηση ας ψηφίσει σχετικό νόμο.
*Καθηγητής




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------





AΚΙΝΤΖΙ  - ΤΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΔΒΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ[Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΔΩΘΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ]




--------------------------------------------------------------------------------------------------------




Στη διαδικτυακή ομάδα, Πόλος Μαρξιστικού προβληματισμού (ΚΚΕ Μπουλκουμέ) με 16.000 μέλη από όλη την Ελλάδα, λογοκρίνουν αυθεντικά κείμενα των Μαρξ, Ενγεκλς και Λένιν, όπως τα παρακάτω. Μόλις σβήσαν την παρακάτω ανάρτηση μου, επειδή ενοχλήθηκαν ορισμένοι ανώνυμοι Χ... Ολοι καταλαβαίνουμε, περί τίνος πρόκειται... Τα πουστράκια που μπλέχτηκαν σε λογομαχία μαζί μου, τα έχω χεσμένα. Η ουσία είναι, οτι ο ευρύτερος χώρος της "αριστεράς" είναι καπελωμένος....ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΝΑ ΤΗ ΖΗΛΕΥΕΙ ΩΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
Μαρξ, Ένγκελς, Λένιν κατά της μετανάστευσης
Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ:

«Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών από τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς» (Μαρξ).

Το ΡΕΣΑΛΤΟ από την πρώτη μέρα της έκδοσής του έκανε σημαία του το παραπάνω, δραματικά επίκαιρο, σύνθημα του Μαρξ, καθώς και τη ρήση του Λένιν:
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες, είτε είναι αντιδραστικές».
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6679





---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Aliki Papachela
Οταν η αίσχιστη "έγκριτη" Ανδριανού επί ένα δίμηνο λασπολογούσε εναντίον μου με αφορμή την καταπάτηση του ξενοδοχείου μου κι έβγαζε "ειδήσεις" ψευδείς κι ανυπόστατες για μένα, όπως ότι η περιουσία μου είναι προϊόν "χουντικού δώρου" ή ότι νονός μου ήταν ο...
Μομφεράτος, ή μαζί με την άλλη χαϊδω την Σοφία Δασκαλάκη-Μαυρομανωλάκη διέδιδαν ότι λέω ψέμματα κι έχω παντρευτεί αλλά δεν το έχω δηλώσει για να παίρνω την σύνταξη του πατέρα μου ως "άγαμη κόρη" (!!!) και ων ουκ έστιν αριθμός, με επιστέγασμα την στημένη εκπομπή που έκανε στην ΕΡΤopen, με καλεσμένους κάτι ΑΝΤΑΡΣΥΟΥΣ που μ έβριζαν κι έβαζαν άσχετα θέματα, κι ο Κωνσταντίνου ανάμεσά τους, και τους πρώην εργαζόμενους του Τσατσάνη που αφού ύμνησαν τον πρώην εργοδότη τους, που φυσικά ποτέ δεν ήμουν εγώ, παραδέχτηκαν εν ολίγοις ότι στήριξαν την καταπάτηση για να εκβιάσουν εμένα και το κράτος να αποζημιωθούν κι όχι αυτόν που πραγματικά τους χρωστάει, αφού τον εξυμνούν τα τσιράκια του, γιατί ήξεραν ότι απ τον εξοπλισμό δεν θα βγαζαν τίποτα, ωμή ομολογία, τους έκοψε κιόλας να μην πουν γιατί βάρεσε κανόνι αφού ήταν τόσο καλός εργοδότης (!!!), συνέχισε να στηρίζει την προεκλογική της εκστρατεία για να επαναψηφιστεί στον "πόλεμο" εναντίον μου, γλείφοντας την Χριστοδουλίδου και την παράταξη με την οποία κατέβαινε, που στηριζόταν απ την "αριστερά".
Τότε επικοινώνησα με μέλη της ΕΣΗΕΑ και του πειθαρχικού συμβουλίου της, θέλοντας να κάνω καταγγελία για την συγκεκριμένη για διασπορά ψευδών ειδήσεων, λασπολογία και συκοφαντία στο πρόσωπό μου και φυσικά αντιδεοντολογική συμπεριφορά όσον αφορά την δημοσιογραφία. Συμφώνησαν μαζί μου, την χαρακτήρισαν από "γελοίο υποκείμενο" μέχρι ότι θες και είπαν ότι θα με στηρίξουν και βοηθήσουν στο να την καταγγείλω, πριν τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ.
Αυτό, όχι μόνο δεν έγινε ποτέ, αλλά πέσαν λυτοί και δεμένοι να με αποτρέψουν με πολλούς τρόπους. Και στο τέλος δεν έγινε τίποτα.
Αυτοί, λοιπόν, οι ίδιοι σήμερα, που την έλεγαν απαράδεκτη, την στήριξαν για να επανεκλεγεί και τώρα διεκδικούν και το δίκιο της επειδή κάποιοι έβγαλαν τα προσωπικά της δεδομένα στον αέρα, νοσηλεία σε κλινική, λέγοντας να της ρίξουν μαύρο στις εκλογές.
Ετσι χρυσουλάκια μου, μοιάζει η κόλαση κι ο βόθρος εδώ που ζούμε. Μόνο συμφεροντολογικά στηρίζονται "δίκια" και "άδικα" αλλιώς σε τρώει ο Καιάδας.
Η συνεχής αναγούλα που νοιώθω δεν οφείλεται στον καύσωνα, αλλά στο σκατό που μας έχει πνίξει ολούθε.