Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Δευτερα 26 Μαρτιου 2018


Η Σφαγή του Πληγωμένου Γονάτου συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου του 1890, κοντά στο Ρυάκι του Πληγωμένου Γονάτου (Λακότα: Čhaŋkpé Ópi Wakpála) στο στρατόπεδο Pine Ridge στην αμερικάνικη πολιτεία Νότια Ντακότα, ανάμεσα ,,Η φυλή των Ινδιάνων Σιου σφαγιαστηκε απο το 7ο σύνταγμα ιππικού των Ηνωμένων Πολιτειών, με την εντολή του ταγματάρχη Σάμιουελ Γουίτσαϊντ και στρατηγό τον Νέλσον Α. Μάιλς.
*Το 1890 οι συνθηκολογημένοι Σιου ζουν σε άθλιους καταυλισμούς που ελέγχονται από την Αμερικάνικη κυβέρνηση. Ο πόλεμος έχει σταματήσει. Οι όμορφες μέρες των Σιου και τα υψηλά στρατιωτικά τους επιτεύγματα είναι αρκετά πίσω. Έχουν περάσει 15 χρόνια από τη συντριβή του ψυχοπαθούς στρατηγού Κάρτερ. Η μεγαλύτερη επιτυχία των Σιου όμως δε μπορεί εύκολα να συγχωρεθεί από το αμερικάνικο μιλιταριστικό κατεστημένο. Δε θα αργήσει η ώρα της εκδίκησης.
Το 1890 λοιπόν στους καταυλισμούς των Σιου εμφανίζεται ένας μεσσίας που κηρύσσει την ειρηνική επανάσταση.
Μέσα σε ένα χρόνο υποστηρίζει θα έρθει το τέλος της λευκής και βάρβαρης κυριαρχίας. Το μόνο που μένει στους Ινδιάνους είναι η πίστη και ο χορός. Πιο συγκεκριμένα ο χορός των φαντασμάτων. Οι ινδιάνοι φοράνε ειδικά ρούχα που πάνω τους υπάρχουν σχήματα βουβαλιών και χορεύουν για ώρες πιστεύονταν έτσι ότι θα επισπεύσουν την προφητεία. Οι Αμερικάνοι επόπτες των καταυλισμών πανικοβάλλονται, ουσιαστικά χωρίς λόγο καθώς η εξέγερση είναι ειρηνική.
Καλούνε τον αμερικάνικο στρατό για ενίσχυση. Αν και οι διαταγές που έχει ο στρατός από την κυβέρνηση είναι ξεκάθαρες και μιλάνε για ειρηνική διευθέτηση του θέματος, κάποιοι μέσα στον αμερικάνικο στρατό δεν έχουν ξεχάσει τον Κάρτερ. Έτσι θα μετατρέψουν μία ειρηνική επανάσταση σε μία μαύρη σελίδα της Αμερικανικής ιστορίας.
Πρώτα εκτελείται αναίτια ο Καθιστός ταύρος, θρυλικός αρχηγός μίας φυλής Σιού που είχε συμμετάσχει στη συντριβή του Κάρτερ. Μία άλλη φυλή, που είχε επίσης πολεμήσει τον Κάρτερ, προσπαθεί να ξεφύγει. Περικυκλώνεται και οδηγείται στο λόφο του πληγωμένου γονάτου.
Εκεί θα ξεκινήσει το μακελειό. Ενώ είναι σχεδόν όλοι αφοπλισμένοι, οι αμερικάνοι ανοίγουν πυρ. Έτσι πάνω από 200 ινδιάνοι, μεταξύ τους και γυναικόπαιδα θα βρουν το θάνατο από τον αμερικανικό στρατό.
Η Αμερικάνικη κυβέρνηση παρασημοφορεί αρκετούς που πήραν μέρος στη σφαγή που την ονομάζει «η μάχη στο πληγωμένο γόνατο». Το 1990, εκατό χρόνια μετά, η αμερικάνικη κυβέρνηση θα ζητήσει επίσημα συγνώμη και θα σταματήσει να ονομάζει το ιστορικό γεγονός σαν μάχη. Η επίσημη ονομασία πλέον του γεγονότος είναι «Η σφαγή στο Πληγωμένο γόνατο»



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΑΛΛΙΑ -ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Εισβολή φασιστών ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ
στην Νομική Σχολή του Μονπελιέ και άγριος ξυλοδαρμός φοιτητών
μια συγκέντρωση υποστήριξης θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19 μμ στη σορβόννη!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018
Συγκλονίζονται οι ΗΠΑ από την “Πορεία για τις ζωές μας”

Χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχα αυτό το Σάββατο στην Ουάσινγκτον και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ σε μια μαζική διαδήλωση που ονομάστηκε “Πορεία για τις ζωές μας”.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι ΗΠΑ έχουν φτάσει σε ένα οριακό συναισθηματικό σημείο καμπής όσον αφορά την ένοπλη βία.
Περισσότερες από 600 εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλο τον κόσμο πραγματοποιήθηκαν αυτή την μέρα, σύμφωνα με την ομάδα προελέγχου όπλων Everytown.

Οι μεγαλύτερες πορείες, εκτός από την Ουάσινγκτον, πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Λος Άντζελες, ενώ διαδηλώσεις έγιναν και στο πάρκο Παρκλαντ της Φλόριντα, όπου ένας πρώην μαθητής σκότωσε 17 μαθητές στο γυμνάσιο Μάρτζορυ Στόνεμαν Ντάγκλας, μια τραγωδία που αποτέλεσε τον καταλύτη για τις πορείες που οργανώθηκαν και στο Λας Βέγκας, όπου ένας ένοπλος σκότωσε 58 άτομα σε ένα φεστιβάλ μουσικής πέρυσι.
Πορεία έγινε επίσης και στο Αρκάνσας, στην εικοστή επέτειο της ένοπλης επίθεσης σε ένα Γυμνάσιο, όπου βρήκαν τον θάνατο τέσσερις μαθητές και ένας καθηγητής.
Στην Ουάσινγκτον, δεκάδες χιλιάδες κατέκλυσαν τον περιβάλλον χώρο στο Καπιτώλιο, συμμετέχοντας στη διαδήλωση που ξεκίνησε το μεσημέρι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και επειδή η ανοησία αυτές τις μέρες ήταν στις δόξες της, για μια ακόμη φορά έγινε ψιλοχαμός με μια ακόμη ανιστόρητη γελοιότητα.
Αναφέρομαι σε μια ιμπεριαλιστικου αναρχικού τύπου εξυπνάδα που γράφτηκε πριν λίγα χρόνια σχετικά με την προέλευση της ελληνικής σημαίας και αναπαράγεται σταθερά. Πρόκειται για την "αποκάλυψη" ότι η γαλανόλευκη σημαία με τον σταυρό και τις ρίγες είναι αντιγραφή της σημαίας της Βρετανικής Εταιρίας Ανατολικών Ινδιών, με αντικατάσταση του κόκκινου από το μπλε, επειδή γαλανόλευκη ήταν η σημαία των Βαυαρών.
Τρικυμία εν κρανίω και λογική ανάλογη αυτής του "ο Κολοκοτρώνης πολέμησε τους Πέρσες στην Πίνδο".
Η συγκεκριμένη βρετανική σημαία είχε αντικασταθεί ήδη από το 1707 από άλλη, που επάνω αριστερά είχε την επίσημη σημαία τη Αυτοκρατορίας. Είναι μάλλον απίθανο να γνώριζαν την ύπαρξή της αυτοί που το 1822 αποφάσισαν να υπάρχει μια σημαία της ξηράς (γαλάζια με λευκό σταυρό στη μέση) και μία στη θάλασσα (όπως είναι η σημερινή εθνική σημαία).
Κι αν κάποιος είχε γκουγκλάρει τότε στο ίντερνετ και έτσι ήξερε για την παλιά βρετανική εμπορική σημαία, θα ήταν εντελώς απίθανο να προβλέψει και πως κάπου δέκα χρόνια αργότερα θα ερχόταν ο Βαυαρός βασιλιάς Όθωνας ώστε να της βάλει και βαυαρικά χρώματα! Άσε που υποχρεωτική στα καράβια την έκανε ο αντιβρετανός και ρωσόφιλος Καποδίστριας το 1828!
Βρε, τι τραβάμε με τον αποικιοκρατικο αναρχισμό και τα τροτσκικιστικα σουργελα σ' ετούτο τον τόπο!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ;
Και τώρα, αφού καθαρίσαν οι λαιφστιλ αναρχικοι με την Επανάσταση του 1821 αποκαλύπτοντας τους δολοφόνους που συμμετείχαν σ' αυτήν, αφού ανακαλύψαν, άλλος στα πενήντα του κι άλλη στα εξήντα της, πως δεν έγινε ακριβώς στις 25 Μαρτίου, αφού διαπιστώσαμε πως οι εμπνεόμενοι από τους αιμοσταγείς Ροβεσπιέρους της Γαλλικής Επανάστασης φιλέλληνες δεν ήταν παρά τυπικοί τρομοκράτες, ας μαζεύουν υλικό για την επόμενη επέτειο. Στις 6 Απριλίου.
6 Απριλίου 1941 ήταν όταν χάθηκε η ευκαιρία να συμφωνηθεί ειρηνική είσοδος των γερμανικών στρατευμάτων στην Ελλάδα, ώστε να μη χυθεί τσάμπα αίμα.
Αποκλείεται να μη βρούν στοιχεία για τους αιμοσταγείς των χρόνων 1941-44. Που δολοφονούσαν Γερμανούς στρατιώτες και μετά την αποχώρησή τους ξέσπασαν και πάνω σε Έλληνες. Στον Μελιγαλά, στο Κιλκίς και τελικά, τον Δεκέμβρη του '44, στην Αθήνα.
Ε, ναι! Γιατί αρκετά μας έχουν ζαλίσει τόσα χρόνια με τις επαναστάσεις και τις αντιστάσεις!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να πάω να πυροβολήσω τον αδελφό μου ή κάποιον πιο σκουρόχρωμο άνθρωπο ή κάποιους πεινασμένους ανθρώπους που ζουν στη λάσπη για το χατίρι της μεγάλης ισχυρής Αμερικής»
ο θρυλικός πυγμάχος Μοχάμεντ Άλι, όταν κλήθηκε να καταταγεί στον αμερικανικό στρατό για να πολεμήσει στο Βιετνάμ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ευχομαι κακο ψοφο στο φανατικό πολεμοχαρή ισλαμοφοβικο γερακι του πολεμου ,φανατικό φίλο του Τελ Αβίβ και συνεργάτη της mossad, φανατικό υποστηρικτή της ισοπέδωσης τόσο του ιράν όσο και της βόρειας κορέας....
ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ John Bolton τον καινουργιο ''προεδρικο συμβουλο εθνικής ασφάλειας'' του παραφρονα πολεμοχαρη γιανκι εκατομμυριουχου Τραμπ (για τον οποιο παρεμπιπτοντως δεν ακους καμια κριτικη απο την περιφημη ευρωπαικη δικαιωματικη αριστερα)
Ο νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του τραμπ έχει ένα σχέδιο για την Παλαιστίνη: να κόψει τη γη και να την παραδώσει σε άλλα αραβικά κράτη χωρίς να χορηγήσει στους παλαιστινίους την ελευθερία τους.
Ο Μπόλτον θέλει να δώσει «κομμάτια» της Παλαιστίνης στην Ιορδανία και την Αίγυπτο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κυβέρνηση των ΗΠΑ απείλησε εκ νέου ότι θα αποχωρήσει από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών, διαμηνύοντας πως χάνει την υπομονή της, μετά την απόφαση του οργάνου αυτού με έδρα τη Γενεύη να υιοθετήσει πέντε νέες αποφάσεις που καταδικάζουν το Ισραήλ, σύμμαχο της Ουάσινγκτον.
«Όταν το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μεταχειρίζεται το Ισραήλ χειρότερα από τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν και τη Συρία, είναι το ίδιο το Συμβούλιο που γίνεται ανόητο και ανάξιο του ονόματός του», κατήγγειλε η Νίκι Χέιλι, μόνιμη αντιπρόσωπος και πρεσβεύτρια των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, σε ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες της.
Στην ανακοίνωση της, η Χέιλι στηλιτεύει ιδίως το ότι το Συμβούλιο έχει υιοθετήσει πέντε αποφάσεις σε βάρος του Ισραήλ, αλλά μόνο μία σε βάρος της Βόρειας Κορέας, μία σε βάρος του Ιράν και μία σε βάρος της Συρίας.
«Η υπομονή μας δεν είναι απεριόριστη», προειδοποίησε η Χέιλι. «Οι σημερινές (σ.σ. χθεσινές) ενέργειες δείχνουν καθαρά ότι ο οργανισμός δεν έχει την αξιοπιστία που απαιτείται για να είναι αληθινός υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», έκρινε η ίδια.
Η Aμερικανίδα πρεσβεύτρια στα Ηνωμένα Έθνη έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα πως οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από το Συμβούλιο, που έχει 47 μέλη και ιδρύθηκε το 2006 για να προωθεί και να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα διεθνώς.
Η νέα απειλή της Χέιλι ότι η Ουάσινγκτον θα βροντήξει την πόρτα του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διατυπώθηκε μετά τον διορισμό του Τζον Μπόλτον, νεοσυντηρητικού γερακιού, στο αξίωμα του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλιφορνια /βρεθηκε Γλυφοσάτη στα κρασια της Καλιφορνια (μην ζηλευετε ,κυκλοφορει σ'ολη την ΕΕ αλλα και στην Ελλαδα)
Γλυφοσάτη απο το δηλητηριο της Monsanto, τοξικό ζιζανιοκτόνο, ύποπτο για καρκινογενέσεις. ...
ΑΝΤΕ ΠΙΕΙΤΕ ΚΡΑΣΙ ,ΚΕΡΝΑΕΙ Η ΜΟΣΑΝΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τις 24η Μάρτη 1999 το ΝΑΤΟ ξεκίνησε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον της Σερβίας, επειδή η τελευταία αρνείτο να υπογράψει τη συμφωνία για το μέλλον του Κοσσοβου
Το έγκλημα άρχιζε,και κράτησε 78 μέρες.
35.788 μαχητικές αποστολές εναντίον 200 γιουγκοσλαβικων πολεων με απαγορευμένου τύπου βομβες με θύματα χιλιάδες αμάχους... Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιδιου του αμερικανικού Πενταγώνου, η μία στις πέντε βόμβες που έπληξαν τη Γιουγκοσλαβία, δηλαδή περίπου 500.000 βόμβες, περιείχαν απεμπλουτισμένο ουράνιο.
Επίσης, σύμφωνα με στοιχεία, οι επιδρομείς εξαπέλυσαν κατά της Γιουγκοσλαβίας 35.450 δέσμες από τις βόμβες διασποράς, οι οποίες επισης είναι απαγορευμένες από τις διεθνείς συνθήκες.
*Η επίθεση του ΝΑΤΟ έγινε με πρόσχημα τα «ανθρώπινα δικαιώματα»
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΡΑ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



στους Ινδιάνους Μαπούτσε και σε όλους τους ιθαγενικούς λαούς που υπερασπίζονται τη γη τους ενάντια στην υφαρπαγή της από τους σύγχρονους κονκισταδόρες της ...εκφράζουμε την πλήρη αλληλεγγύη μας με τον λαό των Μαπούτσε και στηρίζουμε τις ιστορικές εδαφικές διεκδικήσεις τους και το νόμιμο δικαίωμά τους στην αυτοδιάθεση και την αυτονομία!
*η εταιρεια Μπένετον εξαγόρασε το 1991 την Εταιρεία των Εδαφών του Αργεντίνικου Νότου (CΤSA) κι όλα έγιναν νόμιμα και... ηθικά, όπως υποστηρίζει κάθε φορά που αναγκάζεται να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις, χωρίς να διευκρινίζει πόσο αγόρασε αυτές τις εκτάσεις.
Μόνο που η CTSA δημιουργήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν η κυβέρνηση δώρισε αχανείς εκτάσεις της Παταγονίας σε μικρή ομάδα Βρετανών επενδυτών σε ένδειξη ευγνωμοσύνης (αλλά και ως μέσο αποπληρωμής του χρέους της) για τη συνδρομή τους στην «Κατάκτηση της Ερήμου». Μια στρατιωτική επιχείρηση που σύμφωνα με ιστορικά κείμενα, κατέληξε με την εξόντωση δεκάδων χιλιάδων Μαπούτσε και άλλων ιθαγενών και την παραχώρηση των εδαφών τους σε ξένα κεφάλαια, κυρίως.
Σήμερα το 90% των 205.000 Μαπούτσε που απέμειναν στην Αργεντινή δεν έχουν κανέναν τίτλο ιδιοκτησίας γης.
Διεθνής Ντροπή: Οι γυναίκες mapuches, οι μικροί παραγωγοί, καταπιέζονται με όλη την καταπίεση των κατασταλτικά. Ας γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο καθώς παραβιάζεται ο λαός των mapuches από το κράτος της χιλής. Ισχυρισμός σε όλους τους αυτόχθονες λαούς μας!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Πολωνία απελαύνει τους Ρώσους διπλωμάτες. Φήμες που θέλουν τον Τουσκ να πηγαίνει αργά τη νύχτα στο σταυρό τού Κατίν και να προσθέτει άλλα 32 φανταστικά δισεκατομμύρια στον φανταστικό αριθμό των Πολωνών που σκότωσαν οι Ρώσοι ελέγχονται ως ανακριβείς.
Δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: όσο κι αν προσπαθήσαμε οι Σοβιετικοί να τους κάνουμε ανθρώπους, αποτύχαμε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαοθάλασσες δεν έχει μόνο στις ΗΠΑ!
Δεκάδες χιλιάδες κατοικοι της Υεμένης συγκεντρώθηκαν αυτή τη Δευτέρα στην πρωτεύουσα της χώρας Sanaa για την τρίτη επέτειο του πολέμου.
Η Sabaeen Square της Sanaa μπορεί να θεωρηθεί υπερπληρης με ανθρώπους, φέρνοντας σημαίες και αφίσες της Υεμένης, με εικόνες του ηγέτη Houthi Abdulmalik al-Houthi ή το σύνθημα «τρία χρόνια επιθετικότητας».
Η στρατιωτική σύγκρουση στην Υεμένη μεταξύ της ένοπλης αντιπολίτευσης Houthi και μιας δοσιλογης προδοτικης διορισμενης κυβέρνησης υποστηριζόμενης από τη Σαουδική Αραβία, με επικεφαλής τον αυτοεξόριστο δοσιλογο προδοτη Πρόεδρο της Υεμένης Αμπντ Ραμπούχ Μανσούρ Χάντι ξεκίνησε το 2015.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



η πιο αντιφατική μορφή της Επαναστασης ηταν ο Καραισκάκης.
Μεχρι και το 1824 ακολουθούσε καιροσκοπική τακτική, μετα το 1824 ήταν ο πιο συνειδητός και ταυτοχρονα στρατηγικός νους. Λίγο πριν τη δολοφονια του, ετοιμάζοντας τη μεγάλη μάχη με τον Κιουταχη, έρχεται σε σύγκρουση με τους δυο αγγλους πράκτορες, τον Τζωρτς και τον Κόχραν. Τα οργανα του τραπεζιτικού αγγλικου κεφάλαιου επεδίωκαν τη συντριβή της επαναστασης στην Στερεα και τον περιορισμό της στην πελοποννησο, σε ένα αγγλικο ουσιαστικα προτεκτορατο,.
Ο Καραισκάκης έχει παραγγείλλει για τη επικειμενη μεγαλη μαχη 20.000 ΔΕΚΑΡΙΑ φυσεκια, οι Αγγλοι πρακτορες του στελνουν 20.000 ΑΠΛΑ φυσεκια. Γινεται εξαλλος, διαταζει να τα πεταξουν στη θαλασσα και βγάζει προς τους στρατιωτες τον περιφημο λόγο που τελειωνει με την φραση "αν τη λευτερια ας τη δωσουν οι ξενοι, μπασταρδη θα ειναι..."!3 μερες αργοτερα θα δολοφονηθεί, μια απο τις πιο σκοτεινες στιγμες της ελληνικης ιστοριας...
υ.γ.1 φυσικα δικαιωθηκε, η λευτερια που ηρθε μπασταρδη ηταν...
υ.γ.2 μακαρι να τα πεταγαν στην θαλασσα τα φυσεκια, στην τραγωδια του Αναλατου αποδειχτηκε πως ηταν χαλασμενα
υ.γ.3 ηξερε οτι τον δολοφονησαν..."αν ζησω παιρνουμε χακι (εκδικηση), αλλιως ας μου κλασει τον μπουτζον κι αυτός", ηταν τα τελευταια του λογια...(δεν ηταν του καλου κοσμου, γνωστο αυτο)




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Φιλοζωικές οργανώσεις «αποδομούν» το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για τα ζώα και ζητούν την αλλαγή του
 Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018, 14:42
Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά στα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα, το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση (διαβάστε περισσότερα εδώ).
http://www.zougla.gr/pets/article/filozoikes-organosis-apodomoun-to-ipo-diavoulefsi-nomosxedio-gia-ta-zoa-ke-zitoun-tin-alagi-tou
Ακολουθεί η ανοιχτή επιστολής της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας:
«ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Υεμένη αντιστέκεται και δικαίως υπερασπίζεται ό, τι έχει απομείνει από αυτήν ...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ahmad Badreddine Hassoun, Μεγάλος Μουφτής της Συρίας, ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης των Μουσουλμάνων της Συρίας κι Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης... είναι δύο αδελφικοί φίλοι και δεν τους χωρίζει καμία θρησκευτική διαμάχη.
Αυτά συνάντησαν οι ιμπεριαλιστές κι οι λακέδες τους, η "αραβική άνοιξη made in USA" στη Συρία και γι' αυτό η ήττα τους είναι τεράστια!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός είναι ο Luka el Khoury, επίσκοπος του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αντιοχείας, Πατριαρχικός βικάριος στη Δαμασκό...
Ο πρώτος Χριστιανός ηγέτης που κάλεσε τη Χριστιανική Νεολαία της Συρίας να πάρει τα όπλα και να υπερασπιστεί τη Συριακή Πατρίδα από τους εισβολείς μισθοφόρους φονιάδες!
Το Αδέσποτο κι Αδούλωτο Πατριαρχείο Αντιοχείας με έδρα τη Δαμασκό (η Αντιόχεια είναι υπό τουρκική κατοχή, αφού οι Γάλλοι αποικιοκράτες την παραχώρησαν στην Τουρκία) δεν δέχθηκε στα 7 χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας ούτε μία υποκριτική δήλωση συμπαράστασης από τον αξιωματικό του τουρκικού στρατό Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Sanaa... Υεμένη... σήμερα εκατομμύρια λαού διαδηλώνουν για τη συμπλήρωση 3 χρόνων ιμπεριαλιστικής επίθεσης, 3 χρόνια Αντίστασης!
Χιλιάδες νεκροί, χολέρα, υποσιτισμός, δολοφονίες παιδιών και γερόντων...
Κανένας δεν ενδιαφέρεται...
Οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες σιωπούν...