Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Σαββατο 31 Μαρτιου 2018


ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΗΣ 31ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1946, Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ
Ένα χρόνο μετά από την υπογραφή της Συμφωνίας της Βάρκιζας, η κατάσταση στην Ελλάδα διέψευδε με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο τις προσδοκίες πως θα μπορούσε να υπάρχει ομαλή δημοκρατική διέξοδος από την πολιτική κρίση που προκαλούσε η αντιπαράθεση των δυνάμεων της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος με τις δυνάμεις του γερμανοτσολιαδισμού, οι οποίες είχαν και ισχυρή βρετανική πολιτική και στρατιωτική στήριξη.
Τον αφοπλισμό και τη διάλυση του ΕΛΑΣ ακολούθησε ένα όργιο κρατικής και παρακρατικής βίας, με συνέπεια –σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το ΕΑΜ– να έχουν σημειωθεί, από τον Φεβρουάριο 1945 μέχρι τον Φεβρουάριο 1946, 1.289 φόνοι αγωνιστών της Αντίστασης και της Αριστεράς (οι 953 από παρακρατικές συμμορίες), 6.671 τραυματισμοί, 509 απόπειρες φόνου, 165 βιασμοί γυναικών, 34.931 συλλήψεις, 31.632 βασανισμοί, 18.767 λεηλασίες και υλικές καταστροφές, και 677 καταστροφές γραφείων εαμικών οργανώσεων.
Εντούτοις και παρά το τρομοκρατικό όργιο, η επιρροή του ΚΚΕ και του ΕΑΜ (που λειτουργεί ως συνασπισμός πολιτικών κομμάτων) παραμένει εξαιρετικά ισχυρή, όπως αποδεικνύει η κατάκτηση της πλειοψηφίας στο σύνολο, σχεδόν, των οργανώσεων του μαζικού κινήματος, ακόμη και της ΓΣΕΕ, της ΠΑΣΕΓΕΣ, του ΣΕΓΑΣ κ.λπ. Η ΕΠΟΝ παραμένει μαζική οργάνωση της νεολαίας, ισχυρό παραμένει το γυναικείο κίνημα, συγκροτημένο στην Πανελλήνια Ένωση Γυναικών και κατόπιν στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Γυναικών, η κυκλοφορία του «Ριζοσπάστη» και των άλλων εντύπων του ΚΚΕ και του ΕΑΜ, εξακολουθεί να κινείται σε ψηλά επίπεδα κ.λπ.
Στις συνθήκες αυτές τίθεται το ζήτημα της εξομάλυνσης της πολιτικής ζωής της χώρας με τη διεξαγωγή εκλογών, για τις οποίες, όμως, δεν υπήρχαν οι αναγκαίες προϋποθέσεις. Εκτός του ότι δεν είχαν πραγματοποιηθεί οι εκκαθαρίσεις των εκλογικών καταλόγων από όσους δεν βρίσκονταν, πλέον, στη ζωή, δέκα χρόνια μετά από τις προηγούμενες εκλογές του 1936, πράγμα που ευνοούσε τη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος, η κρατική και παρακρατική τρομοκρατία, ιδιαίτερα έντονη στην ύπαιθρο, προδίκαζε τη διεξαγωγή τους υπό καθεστώς βίας από την πλευρά της Δεξιάς, στην οποία εντάσσονταν και όλοι εκείνοι οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στα 1941-44 με τις δυνάμεις κατοχής.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



πηγε και ο νεροβραστος Γιαννης Κοτσιρας να παιξει στο Ισραηλ (ε δεν πειραζει που ειναι κρατος απαρχαιντ αφου πληρωνουν)και τραγουδησε ενω ελευθεροι σκοπευτες πυροβολουσανε στο ψαχνο αοπλους διαδηλωτες στον φραχτη της μεγαλης φυλακης ,δηλαδη της Γαζας ..θα ακουνε απο τα αστερια την μουσικη σου Κοτσιρα ,οι 17 νεκροι και απο το νοσοκομειο οι 1500 τραυματιες
οι περιβοητοι ''απολιτικ''και ''η τεχνη για την τεχνη'',αλλη μια μαστιγα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φραχτης της (φυλακης)Γαζας /Απολογισμος της σφαγης : 17 νεκροι και 1500 τραυματιες σε ειρηνικη διαδηλωση πυροβολημενοι απο Ισραηλινους ελευθερους σκοπευτες

μουγγα φυσικα απο τους συνηθως λαλιστατους εδω μεσα ''αναρχοελευθεριακο-αριστεροδικαιωματικο-κατι'' που βελαζουν για την Ρωσια ,τον Πουτιν και τον χασαπη Ασαντ ...και ουτε κιχ για ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
μουγγαφον για την σφαγη αοπλων διαδηλωτων ...εκτος απο τους χρησιμους ηλιθιους ,ειναι πολλοι οι υποκριτες ,οι δειλοι τραμπουκοι του πληκτρολογιου (οταν δεν πληρωνονται απο την υπηρεσια νατοικης προπαγανδας)...
τιμη και δοξα στους Παλαιστινιους (καθε Παλαιστινιο)που μας μαθαινουν την αξιοπρεπεια και την γενναιοτητα ..οι Παλαιστινιοι μας διδασκουν αντισταση ,οι Παλαιστινιοι μας διδασκουν ζωη
ενας λαος που μαχεται μονος του εδω και δεκαετιες και σφαγιαζεται μπροστα στα ματια μας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑΤ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ???ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣΙ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν αντιλέγω, έχουν σίγουρα την πλάκα τους τα εξωτικά πτηνά που έχουν βγει σεργιάνι αυτές τις μέρες για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα τού Σιωνιστάν βάζοντας στο μίξερ Νετανιάχου, Χίτλερ, Τουρκία, Ολοκαύτωμα, Ερντογάν, αντιφασισμό και ό,τι άλλο τούς κατεβάσει η κούτρα τους (εντάξει, όχι μόνο η κούτρα τους - η κούτρα τους και τα εγχειρίδια τής Χασμπάρα, γκουχ γκουχ).
Εγώ όμως έχω αδυναμία στους άλλους. Αυτούς που υποστηρίζουν με πάθος την Παλαιστίνη, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα κάθε τι που αποδυναμώνει τους συμμάχους της και εχθρούς τού Σιωνιστάν (Συρία, Χεζμπολλά, Ιράν). Και μετά κλαίνε που η Παλαιστίνη είναι αδύναμη.
ΥΓ. Αν κάποιος από την πρώτη κατηγορία το κάνει τζάμπα, ας μάθει πως έχει πιαστεί κορόιδο. Συμφέρο του είναι να ενωθεί με τους υπόλοιπους παπαγάλους και γυμνοσάλιαγκες απολογητές τού κράτους-άπαρτχάιντ και όλοι μαζί να απαιτήσουν από την πρεσβεία ψηλότερο αντίτιμο για την εκπόρνευσή τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ: Πισώπλατα σκότωσαν οι αστυνομικοί τον Αφροαμερικανό
 Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018, 09:44
Ο Στέφον Κλαρκ, ένας νεαρός Αφροαμερικανός που έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών στο Σακραμέντο της Καλιφόρνιας όταν βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της γιαγιάς του, δέχθηκε οκτώ σφαίρες κυρίως στην πλάτη και τα πλευρά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε έπειτα από αίτημα της οικογένειάς του.
Καμία σφαίρα δεν χτύπησε τον Κλαρκ στο μπροστινό μέρος του σώματός του, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο 22χρονος δεν αποτελούσε κίνδυνο για τους αστυνομικούς, δήλωσε ο Μπέντζαμιν Κραμπ δικηγόρος της οικογένειας.
Οι πληροφορίες αυτές ενίσχυσαν την οργή των διαδηλωτών, που πραγματοποιούν κινητοποιήσεις εδώ και ημέρες και οι οποίοι βγήκαν ξανά χθες το βράδυ στους δρόμους του Σακραμέντο.
Το βίντεο της αστυνομικής επέμβασης στις 18 Μαρτίου, το οποίο τραβήχτηκε από ελικόπτερο της αστυνομίας και τις κάμερες που φέρουν πάνω τους οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Κλαρκ στον κήπο του σπιτιού της γιαγιάς του, δείχνουν ότι έριξαν εναντίον του συνολικά 20 σφαίρες, όταν πίστεψαν ότι κρατά όπλο. Στην πραγματικότητα ο νεαρός είχε απλώς ένα iPhone.
Ο Στέφον Κλαρκ «είναι θύμα ενός από τους πιο παράλογους φόνους της αστυνομίας σε ολοένα και πιο ύποπτες συνθήκες», σχολίασε ο Κραμπ.
Η αστυνομία επενέβη όταν έλαβε ανώνυμη κλήση για κάποιον που έσπαγε τα παράθυρα αυτοκινήτων σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της γιαγιάς του Κλαρκ, ο οποίος παραμένει ο βασικός ύποπτος, σύμφωνα με την αστυνομία.
Οι δύο αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων είναι Αφροαμερικανός, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Χθες το βράδυ το κίνημα Black Lives Matter ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί νέα κινητοποίηση μπροστά από το δημαρχείο του Σακραμέντο. «Η πρώτη σφαίρα τον χτύπησε στο αριστερό πλευρό, κάτι που σημαίνει ότι έμπαινε στο σπίτι του και όχι ότι προσπαθούσε να αποφύγει τους αστυνομικούς», έγραψε η οργάνωση στον λογαριασμό της στο Facebook.
«Ο ισχυρισμός ότι ήταν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς δεν αποδεικνύεται από τα στοιχεία της νεκροτομής», δήλωσε ο ιατροδικαστής Μπένετ Ομάλου στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
«Κοιτούσε προς το σπίτι, με την αριστερή του πλευρά στραμμένη προς τους αστυνομικούς. Δεν τους κοίταζε», πρόσθεσε.
Ο 22χρονος υπέφερε επί 3 με 10 λεπτά προτού ξεψυχήσει, «ο θάνατός του δεν ήταν ακαριαίος», τόνισε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτι έχει αρχίσει να βρωμάει με το θεματάκι μας με το νερό εδώ στη Θεσσαλονίκη. Ίσως να 'ναι βέβαια κι από την απλυσιά τόσες μέρες!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ζητανε και τα ρεστα από τον παππου του Λιμενικου που πυροβολισε τους κλεφτες.
Ο Τοσκας επιτεθηκε λεκτικα στον 88χρονο, αντι να του ζητησει συγνωμη για την εγκληματικοτητα. «Δεν ειμαστε Φαρ Ουεστ να πυροβολουμε τους κλεφτες» ειπε ο αληταρας υπουργισκος. Οι ηλικιωμενοι όμως ζουν όμως με τον τρομο των κακοποιων, όπως στην αγρια δυση.
80 κλοπες στον Βαρναβα Αττικης, μεσα σε μια βδομαδα. Το χωριο εχει ολο κι ολο 250 γεροντες κατοικους, οι οποιοι τρομοκρατημενοι και απογοητευμενοι από την παντελη απουσια της αστυνομιας, εχουν οπλιστει με καραμπινες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστέκεται έμπρακτα στο Σιωνιστικό Κράτος Κατοχής της Παλαιστίνης, του οποίου τις χθεσινές εκτελέσεις επικροτεί, ξυλοφορτώνοντας τους διαδηλωτές και πνίγοντας με χημικά την σημερινή συγκέντρωση έξω από την Σιωνιστική Πρεσβεία στην Αθήνα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΣΟΚ! Συνέλαβαν αξιωματούχους μυστικών υπηρεσιών...
...και αξιωματικούς του στρατού που συντόνιζαν τους τρομοκράτες αποκεφαλιστές στη Γκούτα!
Αμερικανοί, Άγγλοι και Γάλλοι στα χέρια του Αραβικού στρατού της Συρίας!
Τώρα κατάλαβες γιατί ανησυχούσαν τόσο πολύ για τα "παιδάκια στη Γκούτα" τα σούργελα της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" ακόμη κι η Νατοϊκή Σύγκλητος του ΑΠΘ;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Οι Αναρχικοι ανακατελαβαν 3 καταληψεις. Την καταλληψη της Καλλιδρομιου, και της Ζαιμη στα Εξαρχεια, και χθες στο Κουκακι στη Ματροζου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πανακριβη η υγεια για τους Ελληνες. Πληρωνουν από την τσεπη τους 3 δις τον χρονο. Συμφωνα με τα στοιχεια της ΕΛΣΤΑΤ, το 2016 οι προσωπικες δαπανες των Ελληνων για την υγεια ηταν 5,057 δς ευρω, η αλλιως το 34,3% των συνολικων δαπανων υγειας. Προ κρισης το ποσοστο αυτό ηταν 29,3%. Στη Γαλλια οι ιδιωτικες δαπανες για την υγεια είναι μολις το 6,8% των συνολικων στην Ολλανδια το 12,25%, ενώ μονο στις Ανατολικες χωρες το ποσοστο είναι υψηλοτερο από την Ελλαδα.