Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Κυριακη 1 Απριλιου 2018


Ο Ερντογάν απασφάλισε και είναι πλέον απρόβλεπτος. Μια σχεδόν .. εμπόλεμη κατάσταση
 Απριλίου 01, 2018
Ο Ερντογάν απασφάλισε και είναι πλέον απρόβλεπτος.
Στο εσωτερικό θεωρεί εχθρό όποιον Τούρκο έχει έστω και στο παραμικρό αντίθετη άποψη για τα πεπραγμένα του. Φυλακίζει με εξοντωτικές ποινές, εξαφανίζει όσους διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά του, κλείνει όσα κανάλια και εφημερίδες δεν τον υμνούν, υιοθετεί χαιρετισμούς των φασιστικών ομάδων, απειλεί ότι θα σταματήσει τις σπουδές σε όσους είναι κομμουνιστές, Γκιουλενιστές, όσους πιστεύουν στην ειρήνη, στην ελευθερία του λόγου, και από χθές και σε όσους δεν καταδικάζουν τις "προδοτικές ενέργειες" του Κεμάλ!
Στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, φέρεται τόσο υπερφίαλα και
επιθετικά, που θυμίζει την πολιτική του Γ Ράιχ την εποχή 1938-1939. Ίδια επιθετικότητα, ίδια αλαζονεία, ίδια μέθοδος διαστρέβλωσης της αλήθειας. Μέχρι που ονόμασε "κλάδο ελαίας" μια επιχείρηση εισβολής με βομβαρδισμούς που σκόρπισαν τον θάνατο και ανάγκασαν 200.000 ανθρώπους να ξεκληριστούν.
Τώρα φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του για το τις σχέσεις του με την Ελλάδα και την Κύπρο.
Ουσιαστικά με τις απαιτήσεις στο Αιγαίο και την Κύπρο, με τα τελεσίγραφα για τις ΑΟΖ και την "συνεκμετάλλευση" , απαιτεί επαναφορά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας με μετατροπή της Ελλάδας, της Κύπρου, αλλά και των Σκοπίων και της Βουλγαρίας, σε "επαρχίες φόρου υποτελείς στον Σουλτάνο".
Στον αέρα, στην θάλασσα, σε νησιά και σε στεριά, η Τουρκία έχει απασφαλίσει, σαν να περιμένει μια αντίδραση από την Ελλάδα για να βρεί δικαιολογία να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.
Και αν δεν αντιδράσει η Ελλάδα .. όλο και κάποιο κέδρος θα έρθει για τον ίδιο και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί.
Άλλωστε παρ όλο που στους στόχους του είναι και η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ και η Γαλλία ... υπάρχει μια δηθεν ανοχή αλλά και σιωπή, από τις πλευρές αυτές, που εχουν όμως ξεκαθαρισει οτι "δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους". Πουλησε τσαμπουκα στους Ιταλους που τον επαιρνε, για τα θαλασσια οικοπεδα νοτια της Κυπρου, αλλα μολις επιχειρησετο ιδιο για τους Γαλλους και τους Αμερικανους, οι μεν Γαλλοι κουβαλησανε την ιδια την υπουργο Αμυνας τους, στην πλωτη εξεδρα, μαζι με τα πολεμικα πλοια της Γαλλιας, οι δε Αμερικανοι κουβαλησανε το αεροπλανοφορο Ιβο Τζιμα από τον Ειρηνικο μαζι με τα πλοια συνοδειας του. Στην δε Συρια, οι Αμερικανοι δεν κουνανε ρουπι από την κουρδικη πολη Μανπιτζ, που εχουν φτιαξει τη μεγαλυτερη βαση τους στη Μεση Ανατολη, ενώ οι Γαλλοι ξεκαθαρισαν ότι θα στειλουν στρατευματα.
Ο Πουτιν εκμεταλευεται την κατασταση, τον εχει αφησει να εισβαλλει στο κουρδικο τμημα της Συριας, ελπιζοντας να προκληθει αντιπαραθεση και ρηξη μεταξυ των Δυτικων και της Τουρκιας. Αλλα φυσικα δεν είναι συμμαχος του Ερντογαν, απλως πονταρει στις αντιθεσεις μεταξυ των αποικιοκρατων.
Μέσα στην Αγια Σοφιά προσδιόρισε και την έκταση που έχουν τα "σύνορα της - τεράστιας - καρδιάς του". 5.000.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα!! 4.200.000 περισσότερα από όσα καταλαμβάνει τώρα!!
Είναι σίγουρο ότι τα αναρίθμητα παραδείγματα στην ιστορία μας δείχνουν ότι αυτή η πρακτική θα οδηγήσει τελικά τη χώρα του σε μεγάλα δεινά και μεγαλύτερη συρρίκνωση.
Αυτό όμως υπάρχει φόβος να γίνει μέσα από πολύ αίμα και πολύ πόνο για όλη την περιοχή και με θυσίες από όλους τους λαούς που συνορεύουν με τη χώρα που "φιλοξενεί" έναν πρόεδρο που όλα δείχνουν ότι έχει παραφρονήσει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
Ενώ η Ελλάδα πραγματοποιεί κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το κράτος-τρομοκράτη της ανατολικής Μεσογείου, ο συμπλεγματικός ανθρωπάκος που παριστάνει τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε τους ένστολους χρυσαυγίτες κατά των διαδηλωτών έξω από την ισραηλινή πρεσβεία.
Δεν περνάει μέρα, πια, που να μην ξαμοληθούν οι ένστολοι τραμπούκοι για να ξεσπάσει το μίσος του αμόρφωτου κοινωνικού δολοφόνου του ελληνικού λαού και του συμμέτοχου στη δολοφονία των παιδιών της Παλαιστίνης, ενάντια σε όσους αγωνίζονται.
Για μια ακόμη φορά, πείθομαι πως αν δεν βάψει τα χέρια του στο αίμα αγωνιστών αυτός ο αλητάμπουρας δεν πρόκειται να ησυχάσει. Αβυσσαλέο το ταξικό μίσος του γόνου των εργολάβων. Και ανυπόφορο το απωθημένο, καθώς υποχρεώθηκε να κάνει τον αριστερό προκειμένου να αναδειχθεί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



*Κανενα αλλο κρατος στον κοσμο δεν θα μπορουσε να πυροβολησει ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ 773 αοπλους διαδηλωτες(οι υπολοιποι τραυματιες ειναι απο πλαστικες σφαιρες)ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ
Το κρατος του Ισραηλ ειναι ενα γενοκτονικο εθνικιστικο μιλιταριστικο κρατος απαρχαιντ ...ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
#BDS



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολωνός πολιτικός υποστηρίζει ότι η Ρωσία δεν δηλητηρίασε τον Σκριπάλ γιατί δεν έχει κανένα συμφέρον να το κάνει αντίθετα πολλά να χάσει ενόψει του ρωσικού μουντιάλ.
Αντίθετα πιστεύει ότι η δηλητηρίαση έγινε από την CΙΑ που ελέγχεται από κύκλους των ΗΠΑ που θέλουν πόλεμο με την Ρωσία και την Κίνα. Άλλωστε από την ενορχηστρωμένη, άμεση και καλά προετοιμασμένη αντίδραση των Νατοικών μετά την δηλητηρίαση φανερώθηκε και ποιος είχε το κίνητρο και τον σχεδιασμό και αυτός που έχει το κίνητρο πρέπει να είναι και ο βασικός ύποπτος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λίγη υπομονή φίλες και φίλοι από Θεσσαλονίκη. Ο υπουργός διαστήματος, Ν. Παπάς, ανακοίνωσε, πως ενημερώθηκε από την ΝΑΣΑ για τις περιοχές του Άρη που εντοπίστηκε νερό και είναι θέμα ημερών η υδροσύνδεση της πόλης με τον πλανήτη....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη "Γασάν Καναφάνι" καταγγέλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και άμεση σωματική βία στους διαδηλωτές στη συγκέντρωση έξω από τη σιωνιστική πρεσβεία χθες, 31 Μαρτίου, που οδήγησε στον τραυματισμό ενός διαδηλωτή.
Τη στιγμή που οι δυνάμεις κατοχής των σιωνιστών χτυπούν ανελέητα τους Παλαιστίνιους διαδηλωτές την Ημέρα της Γης, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 15 νεκρούς, η "ελληνική" αστυνομία και οι εντολείς της φυλάνε τη γιάφκα των σιωνιστών από "τρομοκράτες" διαδηλωτές, Παλαιστίνιους και Έλληνες, άντρες, γυναίκες και παιδιά, που ζητούν το αυτονόητο: "Μην πυροβολείτε τα αδέρφια μας".
Η ολοκληρωτική ήττα του ιμπεριαλισμού και του τοποτηρητή του στη Μέση Ανατολή είναι ο μόνος δρόμος για να δουν οι λαοί χαΐρι στον τόπο τους. Αυτό μας κινεί και δεν είμαστε ούτε χομπίστες ούτε "φιλεύσπλαχνοι ανθρωπιστές" των ΜΚΟ, ώστε να μας σταματήσουν με τέτοιες μεθόδους.
Πρός το παρόν, ένα έχουμε να πούμε: τιμή και δόξα στους νεκρούς της Ημέρας της Γης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάνεις μια ανάρτηση που αφορά τους παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους και σκάει στον τοίχο η γνωστή περίπτωση του «αναρχο-τροτσκιστο-σιωνιστή» που είναι «φίλος του Ισραήλ» και η μόνη του σχέση με την ιστορία και τη θεωρία είναι μέσω του γνωστού blog που επιτελεί τα καθήκοντα του εκπρόσωπου τύπου της Πρεσβείας του Ισραήλ, στην Ελλάδα, το ΧΥΖCONTAGION.
Είναι η γνωστή περίπτωση του αντιεθνικιστικού και αντιφασιστικού φεμινισμού, που είναι τέτοιος μόνο έξω από τα σύνορα του Ισραήλ. Εντός του Ισραήλ, σιωπή για τα εγκλήματα του σιωνιστικού κράτους, ακόμη και αν είναι τα ίδια ακριβώς εγκλήματα , εναντίον πχ αφρικανών μεταναστών ή παλαιστινίων διεμφυλικών, για τα οποία κάνουν κακό χαμό όταν συμβαίνουν οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Αυτοί οι τύποι δεν είναι ότι σωπαίνουν μπροστά στα καθημερινά εγκλήματα του, ναζιστικού τύπου κράτους απαρτχάιντ, του Ισραήλ. Τα ξεπλένουν «αντιφασιστικά» και «αντιεθνικιστικά», θεωρώντας τα ως νόμιμη αυτοάμυνα του κράτους του Ισραήλ. Είναι πιο σιωνιστές από τους σιωνιστές.
Η μεγαλύτερη απρέπεια και η μεγαλύτερη προσβολή απέναντι στην ιστορική μνήμη είναι όταν επιχειρούν να ξεπλύνουν την εγκληματική φύση αυτού του κράτους-που είναι της ίδιας τάξης με του γερμανικού στον μεσοπόλεμο-διαμέσω του Ολοκαυτώματος.
Η ιστορική μνήμη του Ολοκαυτώματος δεν ανήκει στο κράτος του Ισραήλ, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που δεν ανήκουν τα Γαυγάμηλα και οι Παλαιολόγοι στο ελληνικό κράτος. Η μνήμη του Ολοκαυτώματος ενσωματώθηκε –και μάλιστα αργά-στην εθνική αφήγηση του κράτους του Ισραήλ, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ιδεολογικό αντίβαρο τόσο απέναντι στην γενοκτονική του πολιτική απέναντι στους παλαιστίνιους(Nakba) όσο και απέναντι στην επιθετική του πολιτική απέναντι στα αραβικά κράτη της περιοχής.
To κράτος αυτό αντιμετώπισε τους επιζώντες των «στρατοπέδων συγκέντρωσης» , που επέλεξαν να εγκατασταθούν στο Ισραήλ, ως επήλυδες, ριψάσπιδες και προδότες. Απέναντί τους στήθηκε ένα «καθεστώς εξαίρεσης» από την αρχή, απαγορεύοντας τους κάθε πρόσβαση στην πολιτική εξουσία, που αποτελούνταν στην συντριπτική της πλειοψηφία από τους σκληραγωγημένους εποίκους του μεσοπολέμου, που κατέβηκαν στην «ιστορική Παλαιστίνη» για να υλοποιήσουν το αποικιοκρατικό όραμα του σιωνισμού.
Ο σιωνισμός της εποχής των Εντολών(Mandates)δεν μάσαγε τα λόγια του, όπως πολλές φορές είναι αναγκασμένος να κάνει σήμερα. Όταν ζητούσε από τον Μπάλφουρ το δικαίωμα εγκατάστασης στην «ιστορική Παλαιστίνη, επιχειρηματολογούσε για το εγχείρημα. Έλεγε ότι οι Εβραίοι άποικοι, ως λευκοί Ευρωπαίοι, εκπροσωπώντας τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, μπορούν να αποτελέσουν το τείχος εκείνο που θα απομονώσει τον υπόλοιπο κόσμο από την ασιατική βαρβαρότητα, εννοώντας βεβαίως τους Άραβες.
Μιλάμε για τον ορισμό του αποικιοκρατικού εγχειρήματος και την κεντρική ιδέα πίσω από το ναζιστικό lebensraum. Η διαφορά τους από τους ναζί ήταν ότι οι σιωνιστές θα εφάρμοζαν την αποικιοκρατική τους πολιτική σε μη-ευρωπαίους, σε αντίθεση βέβαια με τους ναζί.
Το κράτος του Ισραήλ είναι το τελευταίο που έχει το δικαίωμα να αναφέρεται στο Ολοκαύτωμα.
Η οποιαδήποτε απόπειρα συμψηφισμού του Ολοκαυτώματος με την εγκληματική πολιτική του κράτους απαρτχάιντ του Ισραήλ-ο συμψηφισμός των 15 νεκρών και των 1000 τραυματιών του χθεσινού εγκλήματος με το Άουσβιτς-είναι ανιστόρητη και προσβλητική απέναντι στα θύματα του παλαιστινιακού αγώνα, για όποιους τουλάχιστον από μας μοιραζόμαστε τα ιδανικά και τις αξίες της αριστεράς.
Ο Παλαιστινιακός αγώνας είναι το σύμβολο του αντι-ιμπεριαλιστικού αγώνα, στην Μέση Ανατολή, γιατί αντιτίθεται στη βασική ιδέα, στο βασικό σχέδιο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, που είναι η ιδέα του κράτους του Ισραήλ. Ενός κράτους- εγχειρήματος που εκτός των άλλων, εκπροσωπεί και την ιδέα του εγχειρήματος του «δημοκρατικού καπιταλισμού» στην περιοχή.
Ας το έχουν υπόψη τους (κάποιοι το έχουν) όσοι επαγγέλλονται την σοσιαλιστική επανάσταση στην περιοχή, ότι για να υψωθεί η κόκκινη σημαία σε κάποιο από τα κράτη της περιοχής, πρέπει να καταστραφεί η δυνατότητα αυτού του αντεπαναστατικού κράτους, του κράτους του Ισραήλ δηλαδή, να κάνει πόλεμο.
Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης, Λευτεριά στους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εξάδα νερά 1,5lt πωλείται από 1,60-2,5€ ενω το νερο 1,5lt πωλείται μεμονωμένα από 0,60-1€. Ξαφνικά, εδώ και 3 μέρες στη Θεσσαλονίκη, εξαφανίστηκαν οι εξάδες και ολα τα νερά πωλούνται μεμονωμένα.
Σε περίπτωση που είχατε αμφιβολία για το πόσο καθίκια είναι οι σουπερμαρκεταδες



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν αντιλέγω, έχουν σίγουρα την πλάκα τους τα εξωτικά πτηνά που έχουν βγει σεργιάνι αυτές τις μέρες για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα τού Σιωνιστάν βάζοντας στο μίξερ Νετανιάχου, Χίτλερ, Τουρκία, Ολοκαύτωμα, Ερντογάν, αντιφασισμό και ό,τι άλλο τούς κατεβάσει η κούτρα τους (εντάξει, όχι μόνο η κούτρα τους - η κούτρα τους και τα εγχειρίδια τής Χασμπάρα, γκουχ γκουχ).
Εγώ όμως έχω αδυναμία στους άλλους. Αυτούς που υποστηρίζουν με πάθος την Παλαιστίνη, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα κάθε τι που αποδυναμώνει τους συμμάχους της και εχθρούς τού Σιωνιστάν (Συρία, Χεζμπολλά, Ιράν). Και μετά κλαίνε που η Παλαιστίνη είναι αδύναμη.
ΥΓ. Αν κάποιος από την πρώτη κατηγορία το κάνει τζάμπα, ας μάθει πως έχει πιαστεί κορόιδο. Συμφέρο του είναι να ενωθεί με τους υπόλοιπους παπαγάλους και γυμνοσάλιαγκες απολογητές τού κράτους-άπαρτχάιντ και όλοι μαζί να απαιτήσουν από την πρεσβεία ψηλότερο αντίτιμο για την εκπόρνευσή τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Περιγραφή ενός γραφειοκράτη»
«Η Κουβανική Επανάσταση επιβιώνει, επειδή εφευρίσκει, δημιουργεί και τολμά. Όμως δεν της λείπουν οι εχθροί. Ένας από τους επίφοβους εχθρούς της είναι και ο γραφειοκράτης, καταστροφικός όσο και ο κυκλώνας, ασφυκτικός όσο και ο ιμπεριαλισμός: δεν υπάρχει επανάσταση που να μην τον φέρει μέσα της.
Ο γραφειοκράτης είναι ο άνδρας από ξύλο, γεννημένος από λάθος των θεών, που τον έκαναν δίχως αίμα, δίχως πνοή, αλλά με αντοχή, και που δεν προφέρει λέξη.
Είναι η ηχώ, όχι η φωνή.
Ξέρει να μεταφέρει διαταγές, όχι ιδέες.
Θεωρεί αίρεση την οποιαδήποτε αμφιβολία, προδοσία την οποιαδήποτε αντίφαση.
Συγχέει την ενότητα με την ομοφωνία, και πιστεύει ότι το λαό, αιώνιο ανήλικο, πρέπει να τον τραβάς από το αυτί.
Ο γραφειοκράτης σπανίως ρισκάρει τη ζωή του. Και αδιανόητο να ρισκάρει τη θέση του».
Εντουάρντο Γκαλεάνο (Μνήμη της φωτιάς-Ο αιώνας του ανέμου)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μεθοδευμένη η βλάβη στο δίκτυο του νερού Θεσσαλονίκης
ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.
Αν μπείτε στη σελίδα της ΕΥΑΘ το βρίσιμο που ρίχνει ο κόσμος στους εργαζόμενους δεν έχει προηγούμενο, λες και η βλάβη ή οι υποδομές είναι έργο των εργαζόμενων και όχι των διοικήσεων που ήταν κομματικά όργανα των εκάστοτε κυβερνήσεων..
Γράφει ο άλλος ο ανεγκέφαλος λοιπόν: "Στους ιδιώτες να περάσει η ΕΥΑΘ και 420€ μισθό κοπρόσκυλα". .(!!!!!!)
Κατόρθωσαν έτσι οι Συριζαίοι με ένα τάχα μου "τυχαίο" γεγονός αυτό που ήθελαν, να αλλάξουν άρδην την εικόνα του κόσμου απέναντι στο δημόσιο φορέα του νερού της Θεσσαλονίκης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Μονο με γελοιες καταγγελιες «ανωνυμων» επεβαλλαν 6 χρονια ποινη σε αγωνιστη του Μποικοταζ στα προιοντα της Coca Cola. Δεν θα το βαλουμε κατω. Συνεχιζουμε….
Χωρις μαρτυρες και αποδειξεις , μονο με «ανωνυμες» καταγγελιες. Επεβαλλαν ποινη 6 χρονια σε πρωτεργατη του μποικοταζ στα προιοντα της  Coca Cola. Στηριξτε τον αγωνα μας. Συνεχιζουμε…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγαλυτερος κινδυνος η αγνοια κινδυνου
Ο τουρκικος επεκτατισμος απειλη για τους λαους, τα εθνη και την ειρηνη
Η ιδια η πραγματικοτητα μαζι με την αγωνια του κοσμου, οδηγησαν στην πληρη καταρρευση των ανοησιων που διοχετευαν ΜΜΕ  και Μαξιμου. Ότι ταχα υπαρχει μεγαλο «παραθυρο ευκαιριας» και όχι τουρκικη απειλη.
Στο πολιτικο σκηνικο ξαναπροβαλλε η λαικη κινητοποιηση. Με τη μορφη των συλλαλητηριων (πιο προσφατο αυτό της Ορεστιαδας) , αλλα και με οσα ρητως επισημαινουν ολες οι δημοσκοπησεις (80%  δεν θελει εκχωρηση της Μακεδονιας, και 92% θεωρει πρωτο κινδυνο την Τουρκια – «εθνικιστες» ολοι αυτοι). Η διασταση αυτή δεν μπορει να αγνοηθει από κανεναν.
Οι δυο παραγοντες ( γεγονοτα και κινητοποιηση) οδηγησαν στην τροποποιηση της στασης αφασιας και τηλεφωνηματων προς τα εξω. Την παθητικοτητα και τον συγκαλυμμενο πανικο διαδεχονται τωρα μετρα και κινησεις όπως ασκησεις επιφυλακες και επισκεψεις σε ακριτικες περιοχες.
Ο πολιτικος κοσμος όμως νοιωθει περισσοτερο κινδυνο από την πολιτικη κινητοποιηση του λαου, παρα από την υπαρκτη απειλη. Με μεγαλη ευκολια ο Τσιπρας χαρακτηρισε τους συμμετεχοντες στα συλλαλητηρια «ετεροκλητο οχλο», ενώ ο Βενιζελος (όπως και πολλοι αλλοι) ανακηρυσσει  τον  «εθνολαικισμο ως πρωτο κινδυνο.
Εκεινο που χρειαζεται τωρα, όπως σωστα επισημαινει ο Λαοκρατης Βασσης, είναι, «Στρατηγικη ρηξης με τους επικυριαρχους, αλλα και νεα στρατηγικη ( με τα ποδια μας στη γη) για την αντιμετωπιση των νεοθωμανικων ορεξεων του Σουλτανου, ενθυμουμενοι ότι η αμυνα αρχιζει από τη ψυχη του λαου μας».
Εφημεριδα Δρομος της Αριστερας



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δείτε πως υποδέχθηκαν οι Αλβανοί τα πρώτα διόδια στην χώρα τους

Εκατοντάδες διαδηλωτές από την πόλη Κούκες, αλλά και από το Κοσσυφοπέδιο συγκεντρώθηκαν σε νέο σταθμό διοδίων για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην επιβολή ‘οδικού φόρου’- διοδίων, στη νέα εθνική οδό που συνδέει την Αλβανία με το Κοσσυφοπέδιο.
Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν με πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, ενώ αντιμετώπισαν τα κλομπ της αστυνομίας και τη βία των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ασθενοφόρα έφθασαν στο σημείο των συγκρούσεων για την παραλαβή τραυματισμένων πολιτών.
Οι διαμαρτυρόμενοι έβαλαν φωτιά στα περίπτερα των διοδίων, και χρησιμοποίησαν ακόμη και αλυσοπρίονα για να τα διαλύσουν.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν λίγο στο Λαοδίκεια της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου την Κυριακή των Βαΐων των Ελληνορθόδοξων, κοσμοπλημμυρα στην εκκλησια!
Γι' αυτό μην πιστεύεις τη φασιστική ΕΡΤ, κι όλα τα ΜΜΕ και τις δημοσιογραφικές πόρνες!
Αυτή είναι η κοσμική Συρία της ανεξιθρησκίας που θέλουν να υποδουλώσουν οι ιμπεριαλιστές!
Ας δούμε πως πριν από λίγο έτρεμαν μπροστά στο καθεστώς του χασάπη Άσαντ που ξεπούλησαν στους ιμπεριαλιστές, ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος των κονδυλίων για τους "μετανάστες":
Αυτός είναι ο Luka el Khoury, επίσκοπος του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αντιοχείας, Πατριαρχικός βικάριος στη Δαμασκό...
Ο πρώτος Χριστιανός ηγέτης που κάλεσε τη Χριστιανική Νεολαία της Συρίας να πάρει τα όπλα και να υπερασπιστεί τη Συριακή Πατρίδα από τους εισβολείς μισθοφόρους φονιάδες!
Το Αδέσποτο κι Αδούλωτο Πατριαρχείο Αντιοχείας με έδρα τη Δαμασκό (η Αντιόχεια είναι υπό τουρκική κατοχή, αφού οι Γάλλοι αποικιοκράτες την παραχώρησαν στην Τουρκία) δεν δέχθηκε στα 7 χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας ούτε μία υποκριτική δήλωση συμπαράστασης από τον αξιωματικό του τουρκικού στρατό Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο...