Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Σαββατο 28 Απριλιου 2018


Πριν από 41 χρόνια, στις 25 Απριλίου 1974, ξεκινά στην Πορτογαλία η "Επανάσταση των Γαρυφάλλων", μια εξέγερση Αριστερών Αξιωματικών με σκοπό την ανατροπή της χούντας του Αντόνιο ντε Ολιβέιρα Σαλαζάρ και την επαναθέσπιση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, μετά από 48 ολόκληρα χρόνια! Ονομάστηκε "Επανάσταση των Γαρυφάλλων" γιατί οι κυβερνητικοί στρατιώτες έβαλαν, με την προτροπή του εξεγερμένου λαού, στις κάννες των όπλων τους Κόκκινα Γαρύφαλλα!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον άφησαν με 14 κατσίκια, απο 50 που είχε, λόγω ποσοστώσεων της Ευρώπης κ του ευρώ. Στα όρια επιβίωσης. Γιορτάστε εσείς...
Σχολιο.- Θα σας κανουν τα ιδια με τα ελαιοδενδρα προχετε πολύ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά από πολυήμερες πολύνεκρες συγκρούσεις στη Νικαραγουα που προκάλεσαν οι εργοδοτικές οργανώσεις, με τη συμμετοχή φοιτητών προερχόμενων από τις πλούσιες συνοικίες της Μανάγουα και τη στήριξη από τη δεξιά Φιλελεύθερη Συμμαχία της Νικαράγουα (ALN) και τις ΗΠΑ, η κυβέρνηση του προέδρου Ντανιέλ Ορτέγκα επιδιώκει την αποκλιμάκωση της έντασης.
Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση των σαντινίστας κάλεσε σε διάλογο, με τη μεσολάβηση τη Καθολικής Εκκλησίας, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία που ανατρέπουν τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης για δολοφονίες διαδηλωτών μονομερώς από τις κυβερνητικές δυνάμεις. ‘Οπως αποκαλύφθηκε, ο δολοφονημένος με πυροβόλο όπλο δημοσιογράφος Angel Gahona, εργαζόμενος σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, υπήρξε θύμα ένοπλων αντικυβερνητικών, ενώ αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα μικρού παιδιού το οποίο η αντιπολίτευση εμφάνιζε σαν δολοφονημένο από την αστυνομία, αλλά ζει εδώ και ένα χρόνο στην Ισπανία.
Οι συγκρούσεις ξέσπασαν όταν η κυβέρνηση της Νικαράγουα απέρριψε τις προτάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης των εργαζομένων πάνω από τα 60 χρόνια, καθώς και της υποχρεωτικής ασφάλισης πάνω από τα 15 χρόνια που ισχύουν έως τώρα, για τη θεμελίωση δικαιώματος στη σύνταξη. Την αντίδραση της δεξιάς αντιπολίτευσης προκάλεσε η κατάθεση κυβερνητικού νομοσχεδίου, με το όποιο οι εισφορές των εργαζομένων αυξάνονται κατά 0,75%, έναντι 3,5% που αυξάνονται οι εργοδοτικές εισφορές.
Η δεξιά αντιπολίτευση και οι εργοδοτικές οργανώσεις έχουν την πλήρη στήριξη των ΗΠΑ, οι οποίες έχουν εντάξει και τη Νικαράγουα στο συνολικότερο σχέδιο αποσταθεροποίησης των αριστερών κυβερνήσεων στην “πίσω αυλή τους”, όπως χαρακτηρίζουν τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΡΑΚ ..Εδω Αμερικανοι στρατιωτες που ελευθερωσαν απετελους την χωρα,επιδεικνυουν τα όπλα μαζικής καταστροφής ..Χρυσος
* τα θύματα μεταξύ των Ιρακινών ανέρχονται σε πανω απο 1 εκ. ή το 5% του πληθυσμού και για να υπάρχει μια δυνατότητα σύγκρισης να αναφέρουμε ότι οι νεκροί της Γερμανίας κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανήλθαν στο 10% του πληθυσμού.
Οι νεκροί στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και την Λιβύη ανέρχονται επιπλέον σε 220.000, 80.000 και 50.000. Σύνολο 1.350.000 αθώοι άνθρωποι, που έχασαν την ζωή τους εξ αιτίας δηθεν του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, στην ουσια ομως της αποικιοκρατικης απόφασης των ΗΠΑ να πάρουν υπό τον έλεγχό τους την περιοχή που εκτείνεται από την Κεντρική Ασία και φθάνει στη Βόρεια Αφρική.
αυτη η εκτιμηση ηταν πριν 3 χρονια το 2015
Ο  αποικιοκρατικος πόλεμος των αμερικανων άφησε 1,3 εκ. νεκρούς
21/04/2015



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προχθές είχαμε την ομιλία του Γιόζεφ Ντάχερ, σε εκδήλωση που οργάνωσαν οι δυνάμεις που κινούν στην χώρα μας οι ΗΠΑ.
Ο Ντάχερ που έχει την τύχη και την χαρά να ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Open Democracy έχει την χαρά να "συντηρείται" από τους παρακάτω. Δηλαδή από τους ίδιους που συντηρούνται και τα δικά μας καμάρια




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η μεγαλύτερη σφαγή παιδιών φαίνεται ότι έγινε στο Περού. Εντοπίστηκαν εκαντοντάδες σκελετοί με ίχνη τομών στο στέρνο που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι καρδιές είχαν αφαιρεθεί από τα σώματα

Ίχνη μιας πρωτοφανούς μεγέθους μαζικής ανθρωποθυσίας παιδιών στην Αμερική- πιθανότατα η μεγαλύτερη στην παγκόσμια ιστορία- ανακαλύφθηκαν στη βόρεια ακτή του Περού, δήλωσαν αρχαιολόγοι στο National Geographic…
Πάνω από 140 παιδιά και 200 μικρά λάμα φαίνονται να θυσιάστηκαν σε τελετή που έλαβε χώρα πριν από περίπου 550 χρόνια, σε έναν ανεμοδαρμένο βράχο πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, στη σκιά αυτού που ήταν τότε η πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Τσιμού. Επιστημονικές έρευνες από μια πολυεθνική ομάδα υπό τους Γκαμπριέλ Πριέτο (Universidad Nacional de Trujillo) και Τζον Βεράνο (Tulane University) είναι σε εξέλιξη, με χρηματοδοτική στήριξη από τη National Geographic Society….
Αν και έχουν καταγραφεί περιστατικά μεγάλης κλίμακας ανθρωποθυσιών μεταξύ Αζτέκων, Μάγια και Ίνκα, και έχουν βρεθεί ίχνη τους σε αρχαιολογικές έρευνες, η συγκεκριμένη θυσία θεωρείται άνευ προηγουμένου- και προκαλεί επιπλέον εντύπωση, λόγω του ότι ο πολιτισμός των Τσιμού δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός.  Ο χώρος της θυσίας είναι γνωστός ως Χουαντσακίτο- Λας Λάμας και βρίσκεται στα βόρεια της επαρχίας Χουαντσάκο του Περού. Σχετικά κοντά βρίσκεται το Τσαν Τσαν, αρχαίο κέντρο διακυβέρνησης των Τσιμού και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Στο ζενίθ της, η αυτοκρατορία των Τσιμού έλεγχε μία έκταση άνω των 960 χλμ κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού, με πεδιάδες που εκτείνονταν από τα σημερινά σύνορα Περού- Εκουαδόρ στη Λίμα. Μόνο οι Ίνκα ήταν ισχυρότεροι στην προκολομβιανή Νότια Αμερική, και ήταν αυτοί που υπέταξαν την αυτοκρατορία των Τσιμού γύρω στο 1475. Η περιοχή είχε εμφανιστεί στην επικαιρότητα αρχικά το 2011, όταν βρέθηκαν τα λείψανα 42 παιδιών και 76 λάμα σε ανασκαφές. Περαιτέρω έρευνες, που διήρκεσαν ως το 2016, έφεραν στο φως συνολικά πάνω από 140 λείψανα παιδιών και 200 νεαρών λάμα στην περιοχή. Η χρονολόγηση άλλων ευρημάτων στην περιοχή με ραδιενεργό άνθρακα δείχνει πως ανάγονται στο 1400-1450….
Η ανάλυση των σκελετών των παιδιών και των ζώων υποδεικνύει ίχνη τραυμάτων στο στέρνο και στα πλευρά, κάτι που με τη σειρά του δείχνει πως είχαν κόψει και ανοίξει τα στήθη των θυμάτων τους- ενδεχομένως με σκοπό την αφαίρεση της καρδιάς. Επίσης βρέθηκαν και απομεινάρια τριών ενηλίκων, ενός άνδρα και δύο γυναικών, που είχαν δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι: Οι αρχαιολόγοι εκτιμούν πως ίσως να έπαιξαν κάποιον ρόλο στη θυσία και να εκτελέστηκαν αργότερα. Τα παιδιά που θυσιάστηκαν ήταν από 5 έως 14 ετών, με τα περισσότερα να είναι μεταξύ 8 και 12. Τα περισσότερα θάφτηκαν «κοιτώντας» προς τα δυτικά, προς τη θάλασσα. Τα λάμα ήταν κάτω των 18 μηνών και θάφτηκαν «κοιτώντας» προς τα ανατολικά- στις κορυφές των Άνδεων. Οι επιστήμονες θεωρούν πως όλα τα θύματα σκοτώθηκαν σε μία τελετή….
Όπως προαναφέρθηκε, εάν τα συμπεράσματα των αρχαιολόγων στέκουν, μάλλον πρόκειται για τη μεγαλύτερη ομαδική ανθρωποθυσία παιδιών στην ιστορία: Μέχρι τώρα, το μεγαλύτερο συμβάν τέτοιου είδους για το οποίο υπάρχουν στοιχεία είναι η θυσία και ταφή 42 παιδιών στο Templo Mayor στην Τενοχτιτλάν του σύγχρονου Μεξικού, αρχαία πρωτεύουσα των Αζτέκων (και σήμερα κομμάτι της Πόλης του Μεξικού)….
Πρακτικές ανθρωποθυσιών υπήρξαν κατά καιρούς σχεδόν σε κάθε μέρος του κόσμου, και θεωρείται ότι έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση των ιεραρχικών δομών. Ωστόσο, οι περισσότερες είχαν να κάνουν με ενηλίκους, καθώς η θυσία παιδιών είναι πιο δύσκολο να επεξηγηθεί ως πρακτική, για πολλούς και διάφορους λόγους. Στην περίπτωση του Λας Λάμας εκτιμάται πως ίσως να είχε να κάνει με κλιματικές μεταβολές στην περιοχή, που είχαν καταλυτική επίδραση στο κράτος των Τσιμού, αποδυναμώνοντάς το- άλλωστε, όπως προαναφέρθηκε, υπέκυψαν στους Ίνκα λίγες δεκαετίες μετά τις ανθρωποθυσίες στο Λας Λάμας. Οι θυσίες παιδιών ενδεχομένως να ήταν μια απόπειρα εξευμενισμού των θεοτήτων και των υπερφυσικών δυνάμεων της περιοχής στις οποίες αποδίδονταν τα καταστροφικά φαινόμενα, όταν διαπιστώθηκε πως οι «συμβατικές» θυσίες ενηλίκων «δεν απέδιδαν»…


Στα αρχαια χρονια, ηταν διαδεδομενη η ανθρωποθυσια. Ακομα και στην Ευρωπη. Κατι που καταργησε ο Χριστιανισμος. Ακομα και στην αρχαια Ελλαδα ηταν διαδεδομενη η ανθρωποθυσια. Αυτό μας λεει ο ιδιος ο Ομηρος στην Ιλλιαδα, όταν ο Αγαμεμνονας θυσιαζει την κορη του Ιφιγενεια, για να εχουν ουριο ανεμο τα καραβια για την εκστρατεια για την Τροια. Ιδια περιπτωση είναι η αποφαση του Αβρααμ να θυσιασει τον γιο του Ισαακ.Ειναι η εποχη που αντικαθισταται η ανθρωποθυσια με τη ζωοθυσια.
Επισης, οι τρεις μεγαλες φυλες της Λατινικης Αμερικης, οι Αζντεκοι στο Μεξικο, οι Μαγιας στη Γουατεμαλα, και οι Ινκας στο Περου, ειχαν ολοι στα ιερα τους βιβλια γραμμενο, ότι θαρθει  καποιος ιερος ανθρωπος από την Ανατολη, και θα τους απελευθερωση από τα βασανα τους. Γιαυτο δεν υπηρξε αρχικα μεγαλη αντισταση στους Ισπανους κονκισταδορες αποικιοκρατες. Παντως τους απελευθερωσαν από τα βασανα τους. Τους στειλανε ολους στον άλλο κοσμο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αχιλλέας Πεκλάρης
Ένας συνειδητοποιημένος Σιωνιστής ο οποίος κουνάει περήφανα την σημαία του Σιωνισμού, ένας Σιωνιστής που ξεκίνησε από την Χρυσή Αυγή ως γόνος φιλοβασιλικών, συνέχισε στην Νέα Δημοκρατία και κατέληξε να είναι σημαντικός Αναρχοσυριζαίος με βασικό ρόλο στο Στέκι Μεταναστών.
Ένας άνθρωπος που έχει αρθρογραφήσει σε "έγκριτες"(Αμερικανοκινούμενες) φυλλάδες όπως Athensvoice και το Lifo είχε και έχει άμεση εμπλοκή με ΜΚΟ...
Ένας άνθρωπος με όλα αυτά τα προσόντα που στα πλαίσια της "αλληλεγγύης" προς τους Πρόσφυγες έκανε ταξίδια σε κάμπ προσφύγων στην Τουρκία.

Ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Έχει συνεργαστεί με τον ραδιοσταθμό Αθήνα 984, τις εφημερίδες «Αξία», «Athens Voice» και «Καθημερινή».
Ο "σύντροφος" και πρώτης γραμμής "αλληλέγγυος" του Προσφυγικού ήταν παλιά στέλεχος της Χρυσής Αυγής με την οποία είχε σχέσεις σε μικρή ηλικία λόγω της επιρροής που είχε(όπως ο ίδιος λέει) από την φιλοβασιλική οικογένειά του.
Ο Πεκλάρης "λογικεύτηκε" όμως και έμαθε από τα λάθη του. Ανεξαρτοποιήθηκε από την Χρυσή Αυγή και μετά πήγε στην ΝΔ την οποία κάλυπτε σαν δημοσιογράφος.
Μετά και από αυτή την κακή εμπειρία κατέληξε στην Αριστερά από την οποία έδωσε μάχες υπέρ των Προσφύγων τους οποίους βοηθάει μέσω του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και το Στέκι Μεταναστών
Ο Πεκλάρης παράλληλα έχει ισχυρούς συμμάχους μέσα στον χώρο της Αριστεράς και συγκεκριμένα της "Αριστεράς" του ΝΑΤΟ,οι οποίοι τον προστατεύουν από τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από πολλούς και διάφορους στις κατηγορίες που του προσάπτουν όπως το οτι είναι "επαγγελματίας του προσφυγικού" και "πράκτορας της Μοσάντ"
Στην φωτογραφία βλέπουμε τον λογικό και σύντροφο πλέον Αχιλλέα Πεκλάρη να κρατάει υπερήφανα την Σιωνιστική σημαία για τους εορτασμούς του πιο φασίστικου κράτους επί της Γης. Το Ιμπεριαλιστικό και Σιωνιστικό κράτος της Κατεχόμενης Παλαιστίνης.
Το ψευδοκράτος του Israhell!!!

Το Δίκτυο του κύριου Γιαννόπουλου είχε συμμετοχή και στην προχθεσινή εκδήλωση για την "Επανάσταση" στην Συρία



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aliki Papachela
Είσαι άτομο πολύ δημοφιλές στο φατσομπούκι, με χιλιάδες φίλους και λάϊκ, και μέχρι πριν έναν χρόνο φίλη/ος με την υποφαινόμενη επί χρόνια, όπου φαινόταν ότι συμπαθιόσασταν και ανταλάσσατε λάΪκ και καρδουλωνόσασταν, συμφωνώντας σε πολλά.
Πριν ένα χρόνο γράφεις ένα κείμενο στήριξης στην καταπάτηση City Plaza, όπου με βρίζεις και αισχρά με χαρακτηρισμούς άγριους, υιοθετημένους απ τους υποστηρικτές του εγχειρήματος, και με μπλοκάρεις.
Ενα χρόνο μετά γράφεις νέο κείμενο που λες ότι έκανες λάθος κι ότι τα στοιχεία που έχεις δείχνουν απάτη στο City Plaza. Προς τιμήν σου παραδέχεσαι δημόσια το λάθος σου.
Φυσικά είμαι ακόμα μπλοκ και δεν μπορώ να διαβάσω, αλλά τα καταφέρνω να διαβάσω τα πάντα.
Και γίνεται της μουρλής το πανηγύρι και της κοινής γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα από κάτω στα σχόλια.
Φροντίζεις να γράψεις πεντακόσιες φορές ότι δεν "πας" την Παπαχελά, ότι με τίποτα δεν την στηρίζεις και δεν έχεις καμμία σχέση μαζί της.
Κι αυτό πυροδοτεί ξανά τον κανιβαλισμό και το "character assassination" της Παπαχελά.
Ολα με την ρητορική των καταληψιών και των υποστηρικτών τους που φαίνεται να υιοθετείς πλήρως.
Αλλά εσύ επικεντρώνεσαι πάντα στο ναι μεν είναι απάτη, αλλά δεν μας ενδιαφέρει η ιδιοκτήτρια, ούτε θέλουμε ν αδειάσει.
Και τι "ψεκασμένη" η Παπαχελά, από κάτω, τι "είπε ότι την κατάληψη στηρίζουν αγάμητες φεμινίστριες", τι έκανε περιουσία επί Χούντας, τι είναι εμετική η Παπαχελά και τι και τι, πράγματα που ουδέποτε είτε έχω πεί ή καν στηρίξει, ψέμματα από ανθρώπους που ούτε γνωρίζω ούτε με γνωρίζουν, ρητορική τεράστιου μίσους εναντίον μου που ουδέποτε προκάλεσα. Ολος ο βόθρος εναντίον μου, μέχρι κι ότι είμαι κολλητή του Αδωνι και ζητάω βοήθεια απ την ΝΔ, είπαν!!!
Ναι, παραδέχθηκες το λάθος σου, προς τιμήν σου, ξαναλέω, αλλά μην αυτοαναιρείσαι βγάζοντας τεράστιο μίσος και κανιβαλισμό εναντίον ανθρώπου. Είναι κρίμα.
Κατά τ άλλα ευγνώμων που όλο και περισσότεροι παίρνουν μύρουδο πιά τι εστί "κατάληψη City Plaza" κι ας τα φώναζα απ την αρχή κι ας υπέστην τοοοον κανιβαλισμό κι έπρεπε να περάσουν και δύο χρόνια για να το καταλάβετε.
(Υ.Γ. Σε όσους αμφισβητούν τα στοιχεία που δείχνουν το τεράστιο οικονομικοπολιτικό σκάνδαλο City Plaza, πέραν της συμπάθειας ή του προσωπικού μίσους στο πρόσωπό μου, υποστηρίζοντας ότι απλά αυτά είναι όσα ισχυρίζομαι εγώ κι όχι αντικειμενικά στοιχεία, θα τους πρότεινα να μην είναι τουλάχιστον τόσο αφελείς. Μην το πάθουν κι αυτοί σαν την τελευταία Πόντια πουτάνα.)

Eleftheria Meto
Πριν από ένα χρόνο ακριβώς έγραψα ένα κείμενο στο οποίο τασσομουν υπέρ της κατάληψης του city plaza.
Ένα χρόνο μετά και έχοντας στα χέρια μου όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχει στηθεί ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο στην πλάτη των μεταναστών, οφείλω να ανακαλέσω.
Ξεγελαστηκα. Μου μετέφεραν ψευδή στοιχεία και μου απέκρυψαν την αλήθεια για να τους στηρίξω.
Γιατί στηρίζω όλες τις καταλήψεις. Όλες. Αλλά όχι τις κυβερνητικές που εκμεταλλεύονται τον πονο βασανισμένων ανθρώπων για να βγάλουν λεφτά.
Σκατα σε όποιον καταριέται και λιντσαρει μετανάστες, αλλά διπλά σκατα σε όποιον τους στοιβαζει τον έναν πάνω στον άλλον για να βάλει στην τσέπη του λεφτά πάνω στην πλάτη τους και που αρπάζει χρήματα από τις δωρεές που δεν πανε ποτέ στους μετανάστες παρα μονο στις τσέπες τους

Φάνης Στρατουδάκης Να συμπληρώσω μόνο ότι αν είναι να κάνουμε καταλήψεις σε ιδιωτικές περιουσίες υπάρχουν "καλύτερες" υποψήφιες περιουσίες. Πρόπερσι το καλοκαίρι που ήμουν Θεσ/κη, έγινε κατάληψη, σε άδεια και χωρίς συντηρητική κατάσχεση, ή κατάσχεση στα εισκομισθέντα, εργαζομένων,
σε μια ιδιωτική περιουσία, για εγκατάσταση μεταναστών, στο 8όροφο της Καρόλου Ντηλ κ εντός μιας βδομάδας μπούκαραν τα ΜΑΤ με τον ιδιοκτήτη κ τους έβγαλαν όλους κλωτσηδόν ασκώντας σκανδαλωδώς και ποινικές διώξεις. Γιατί τέτοια διαφορά μεταχείρισης άραγε; Η ως άνω ανάρτηση δίνει απάντηση!
Giorgos Pagoudis Ελευθερία sorry αλλά στα λέγαμε απο τότε αυτά . Τα στοιχεία υπήρχαν , αλλά κάποιοι κάνατε ότι δεν τα βλέπατε .
και αυτό χωρίς να παραγνωρίζω ότι σαφως to Plaza (δυστυχώς) δεν είναι η μοναδικη περίπτωση στο κανόνα που περιγράφεις

Aliki Papachela
Βρε παιδιά, εντάξει, το εμπέδωσα!
Μην σκίζεστε άλλο!
Η Παπαχελά είναι σκατά και να ψοφήσει άσχετα ότι η απάτη είναι απάτη και γίνεται στην δική της πλάτη!
Κατά τ άλλα εγώ είμαι η σκληρή, αυστηρή, φασιστάκι κλπ κλπ.
Και μόνο που προσωποποιήτε το όλο θέμα λασπώνοντας έναν άνθρωπο για να δικαιολογήσετε τ αδικαιολόγητα αρκεί!
Το δίκιο της απάτης υπερισχύει και το κρατάμε επειδή εμείς που δεν την ξέρουμε λέμε ότι η Παπαχελά είναι σκατά και δεν μας ενδιαφέρει τι θα πάθει αυτή!
Ελα να γυρίζει η ρόδα του μίσους!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αναδοχή παιδιών (!!) από ομοφυλόφιλα ζευγάρια με την ευγενική χορηγία της αμερικανικής πρεσβείας και του Ισραήλ...
Έρχεται λοιπόν και στην Ελλάδα η αναδοχή παιδιών από τους ομοφυλόφιλους, ο Δυτικός lifestyle ατομικισμός θεμελιωμένος με κοινωνικά συμβόλαια οικονομικής αναφοράς marketing στο χώρο κακοποιημένων παιδιών, αλλά και κακοποιημένων "γονέων" (!): ο καθένας πρόθυμος να βγάλει μια υπεραξία εξωραϊσμένη πάνω στον δυτικό δικαιωματισμό και τον μετα-άνθρωπο των υπεραναπτυγμένων τεχνοκρατικά ιμπεριαλιστικών δυτικών κοινωνιών.
Την ώρα που ένας κόσμος καίγεται στη φωτιά των βομβών, της αποξένωσης, της φτώχειας, της υπερεκμετάλλευσης, η δυτική προοδευτική "αριστερά" ενδιαφέρεται να συνταγματοποιήσει κάθε πτυχή αμερικάνικου τρόπου ζωής...




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δαμασκός: Ο στρατός διεξάγει σφοδρή μάχη κατά του Ισλαμοφασιστικού Κράτους
 Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, 18:02
Ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του διεξάγουν σήμερα σφοδρή μάχη εναντίον των ενοπλων αληταραδων του Ισλαμοφασιστικού Κράτους σε θύλακο νοτίως της Δαμασκού που ελέγχεται από την τζιχαντοφασιστική συμμορια.
Αυτόπτες μάρτυρες του Ρόιτερ, το Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για την Συρια και η κρατική τηλεόραση έκαναν λόγο για σφοδρές μάχες με χρήση πυρών πυροβολικού και μικρών όπλων.
Ο στρατός προώθησε πολύ τις θέσεις του, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Το Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για την Συρια ανακοίνωσε πως ο κυβερνητικός στρατός ελέγχει πλέον αρκετά κτίρια στην περιοχή, όπου η δόμηση είναι πυκνή.
Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες που δείχνουν άρματα μάχης να διασχίζουν αγρούς στις παρυφές του θυλάκου, που περιλαμβάνει τμήματα της συνοικίας αλ-Κάνταμ, την περιοχή αλ-Χατζάρ αλ-Ασουάντ και τον παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό Γιαρμούκ.
Αυτόν τον μήνα ο Σύρος Πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ νίκησε τους ισλαμοφασιστες στο μεγαλύτερο προπύργιό τους κοντά στη Δαμασκό, την Ανατολική Γούτα, και έκτοτε έχει επικεντρωθεί στην εξουδετέρωση των ισλαμοφασιστων σε μερικούς μικρότερους θυλάκους κοντά στη συριακή πρωτεύουσα.
Εξάλλου ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα, αφού συναντήθηκε στη Μόσχα με τους ομολόγους του της Τουρκίας και του Ιράν, πως οι τρεις χώρες πρέπει να βοηθήσουν την κυβέρνηση της Συρίας να καθαρίσει τη χώρα της από τους τρομοκράτες.
Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε από την πλευρά του ότι η Ρωσία, το Ιράν και η Τουρκία πρέπει να δουλέψουν μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη για να εξασφαλίσουν τη νομιμότητα οποιασδήποτε πολιτικής λύσης στη Συρία, καθώς οποιαδήποτε στρατιωτική λύση θα ήταν παράνομη και μη βιώσιμη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Υεμένη: Δεκάδες πατριωτες Υεμενιτες αντάρτες σκοτώθηκαν από την αεροπορικη επιδρομή των αληταραδων καθυστερημενων σαουδαραβων στη Σαναά
 Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, 13:34
Δεκάδες πατριωτες Υεμενιτες αντάρτες, μεταξύ των οποίων ηγετικά τους στελέχη, έχασαν τη ζωή τους χθες το βράδυ από την επιδρομή που πραγματοποίησε ο αληταραδικος αποικιοκρατικος συνασπισμός δυνάμεων υπό την ηγεσία της γαμιμενης ισλαμοφασιστικης Σαουδικής Αραβίας στην πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya έδωσε στη δημοσιότητα έναν απολογισμό 38 νεκρών από την επιδρομή αυτή, η οποία είχε στόχο, σύμφωνα με το ίδιο, ένα κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών στη Σαναά το οποίο ελέγχεται από τους πατριωτες Υεμενιτες αντάρτες Χούτι.
Το αληταραδικο καθυστερημενο σουνιτοφασιστικο κρατικό σαουδαραβικό δίκτυο El Ekhabariya μετέδωσε παράλληλα ότι τουλάχιστον δύο διοικητές των πατριωτων Υεμενιτων ανταρτών Χούτι βρίσκονται μεταξύ των νεκρών από την επιδρομή αυτή.
Στην Σαναά, οι πατριωτες Υεμενιτες αντάρτες Χούτι,  επιβεβαίωσαν ότι έγινε επιδρομή στην πρωτεύουσα, την οποία είναι ελευθερη από τους αληταραδες σουνιτοφασιστες σαουδαραβες σειχιδες, αλλά δεν διευκρίνισαν περαιτέρω.
Η αεροπορική αυτή επιδρομή έγινε την ώρα που στην Σαναά γίνονταν προετοιμασίες για την κηδεία του πλέον υψηλόβαθμου πολιτικού υπευθύνου των πατριωτων Υεμενιτων ανταρτών Χούτι, του Σάλεχ αλ Σάμαντ, ο οποίος σκοτώθηκε στις 19 Απριλίου από επιδρομή στην επαρχία Χοντέιντα, στη δυτική Υεμένη, η οποία είχε στόχο τον ίδιο και την ευθύνη γι αυτήν ανέλαβε ο αληταραδικος σουνιτοφασιστικος αποικιοκρατικος συνασπισμός δυνάμεων υπό το Ριάντ.
Την ίδια ώρα, οι πατριωτες Υεμενιτες αντάρτες Χούτι ανακοίνωσαν ότι εκτόξευσαν σήμερα οκτώ βαλλιστικούς πυραύλους προς την νότια επαρχία Τζιζάν της Σαουδικής Αραβίας.
Οι πύραυλοι αυτοί εξαπολύθηκαν εναντίον «οικονομικών και ζωτικής σημασίας στόχων», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Saba, το οποίο ελέγχουν οι πατριωτες Υεμενιτες αντάρτες Χούτι.
Το Al Arabiya μετέδωσε σχετικά επικαλούμενο πηγές του αληαταρδικου ουαχαμπιτικοφασιστικου σαουδαραβικού υπουργείου Εσωτερικών ότι 4 πύραυλοι που είχαν στόχο την επαρχία αναχαιτίστηκαν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ισραηλινοναζιστικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το λιμάνι της Γάζας
 Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, 02:16
Η ισραηλινοναζιστική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι αεροσκάφη της εξαπέλυσαν μια επιδρομή την Παρασκευή το βράδυ ενάντια στο κύριο λιμάνι της Λωρίδας της Γάζας, με Παλαιστίνιους αξιωματούχους να αναφέρουν ότι μια επίθεση μη επανδρωμένων αεροσκαφών κατέστρεψε δύο ψαραδικα πλοιαρια, χωρίς να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες.
Θα πρόκειται για τον πρώτο βομβαρδισμό ισραηλινοναζιστικών αεροσκαφών στην περιοχή έπειτα από την μεγαλη επιθεση  των σιωναζι του 2014.
Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη «στοχοθέτησαν δύο πλοία στο λιμάνι της Γάζας», υπογράμμισε μια ανακοίνωση του το υπουργείο Εσωτερικών της Λωρίδας της Γάζας, που διοικείται από την Χαμάς.
Ο ισραηλινοναζιστικός στρατός ανέφερε ότι αεροσκάφη του «στοχοθέτησαν έξι στρατιωτικούς στόχους που ανήκαν στις ναυτικές δυνάμεις της οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας». Δεν διευκρινίστηκε στην ανακοίνωση ποια ήταν τα ακριβή σημεία των βομβαρδισμών.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι δύο πλοία υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας της Χαμάς εμπόδισαν δημοσιογράφους να προσεγγίσουν το σημείο.
Χθες, 5η συνεχόμενη Παρασκευή των κινητοποιήσεων για την «πορεία της επιστροφής», με την οποία οι Παλαιστίνιοι επικαλούνται το δικαίωμά τους να επιστρέψουν στα εδάφη απ’ όπου εκδιώχθηκαν μετά την ίδρυση του κρατικου μορφωματος των σιωναζι που ονομασαν «ισραήλ» το 1948, τουλάχιστον 3 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τις σφαίρες ισραηλινοναζιστών στρατιωτών στον παλαιστινιακό θύλακα.
Ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας την 30η Μαρτίου, ανέρχεται σε 44.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εποχή στο γύψο
ΣΤΑΘΗΣ

Πανηγύριζε χθες η «Αυγή» για την κανονικότητα που επιτέλους θα αποκτήσει η Ελλάδα ως χώρα μετά τα μνημόνια, την επόμενη ημέρα!
Ποια κανονικότητα; των 3.500 πλειστηριασμών τον μήνα;
Ποια κανονικότητα; της προνομοθετημένης μείωσης των συντάξεων και του...αφορολογήτου.
Η μόνη κανονικότητα που θα απολαύσει αυτή η χώρα είναι η κανονικότητα του προτεκτοράτου. Δηλαδή   η αγωνία του μισθωτού καθώς βλέπει τον μισθό του να τελειώνει στις 15 του μηνός.
Κανονικότητα μετά τα μνημόνια δεν είναι μόνον η άγρια επιτήρηση που εξήγγειλε ο κ. Τσακαλώτος (πάνω στο… ολιστικό πρόγραμμα… Τσακαλώτου), αλλά ηδιαιώνιση τέτοιων τερατολογιών. Κανονικότητα για αυτήν την κυβέρνηση είναι ηκανονικότητα Πολάκη και η κανονικότητα Παππά – μια Αυλή των Θαυμάτωνδίχως έλεος για τη λογική, την ηθική και την ευπρέπεια.
Ποια κανονικότητα; εκείνη των τρολ; Ή μήπως μόλις βγούμε από τα μνημόνια τα γεμιστά της Θεανώς θα συνοδεύονται από ραπανάκια για την όρεξη; Είπε προχθές ο κ. Γιούνκερ δύο τρία κουρασμένα κομπλιμέντα για το προγονικό και υπέδειξε στο απογονικό, ή μάλλον υπαγόρευσε στο προτεκτοράτο το δέον γενέσθαι, ώστε να συνεχισθεί η λεηλασία κανονικότατα – αυτή είναι η κανονικότητα που μας περιμένει. (Γύρω στα 3,5 δισ. κέρδη έχει βγάλει μόνον η Μπούντεσμπανγκ από τα ελληνικά ομόλογα τα τελευταία οκτώ χρόνια). 
Για τα ελληνικά ομόλογα δουλεύετε εσείς. Κουμάντο στις υπεραξίες που βγάζετε κάνουν οι πολυεθνικές και οι τράπεζες. Αυτή είναι η κανονικότητα. Κανονικότητα είναι η κατάθλιψη της συντριπτικής πλειονότητας του λαού.
Η διαρκής διεύρυνση των κινδύνων – να μην ξέρεις αν θα σου φάει το μαγαζί ή το σπίτι η τράπεζα ή το κράτος.
Ζήτω η κανονικότητα! Ελληνική και Ευρωπαϊκή. Να πεθαίνουν οι Άγγλοι εργαζόμενοι περιμένοντας μήνες και μήνες το πάλαι ποτέ κραταιό σύστημα Υγείας σε αυτήν τη χώρα να τους φροντίσει.
Κανονικότητα στη Γαλλία έχει γίνει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στη Γερμανία τα επιδόματα, στην Ισπανία το ξεσπίτωμα, στην Ιταλία η μαύρη οικονομία, κανονικότητα είναι πλέον η άνοδος της Ακροδεξιάς σε όλη την ήπειρο, η αναζωπύρωση του αντισημιτισμού καθώς και η έξαρση της ισλαμοφοβίας και τουρατσισμού.
Κανονικότητα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι η σωματεμπορία των προσφύγων από τις ΜΚΟ και η εξάπλωση του πολέμου.
Για ποια κανονικότητα μιλάμε; την κανονικότητα του Τσίπρα να λέει διαρκώς ψέματα, να κάνει διαρκώς κουταμάρες, να αναβάλλει μονίμως τα σπουδαία για αύριο, προκειμένου να τα κάνει διαρκώς χειρότερα;  Τι από την κανονικότητατου χρεοκοπημένου δικομματισμού άλλαξε η Αριστερά Που Γονάτισε; Μόνον η ικανότητα των Συριζαίων να κάνουν πλέον το μαύρο άσπρο μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελεί μια νέα κανονικότητα για αυτήν την έρμη χώρα – τη μόνη που προσετέθη στις δασύτριχες προηγούμενες.
Να περιμένει κανείς από τον Τσίπρα και τα άλλα κωλοτουμπόπαιδα να ’ναι φειδωλοί στις αμετροέπειες, θα ήταν μια κανονικότητα τρέλας – όμως όσον κι αν μας έχει τρελάνει αυτή η παραφροσύνη, δεν μας έχει χαζέψει κιόλας. Τουλάχιστον όχι τους περισσότερους.
Αυτή η κανονικότητα είναι ιταμή και η ερχόμενη κανονικότητα άτιμη. Η προδιαγεγραμμένη πορεία από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη δεν αποτελεί κανονικότητα, αποτελεί πορεία από τη δικτατορία των μνημονίων στη δικτατορία της επιτήρησης.
Αποτελεί μια καθαρή έξοδο στον γύψο…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν αυτοί φύγουν από την εξουσία, θα είναι πολύ χρήσιμο να μας γράψουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μετατρέπονται σε γουρούνια ή πως τα γουρούνια προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις πυρηνικές του δοκιμές και μετά τους είπε, "δεν θα κάνω άλλες".
Μετά, πέτυχε την υπογραφή Συμφώνου Ειρήνης, που επί 65 χρόνια οι ΗΠΑ δεν επέτρεπαν να υπογραφεί, με τη Νότια Κορέα, σε απ΄ευθείας συνομιλίες με τον Νοτιοκορεάτη Πρόεδρο.
Κατά τ΄άλλα, "έπεσε ένα ακόμα προπύργιο του κομμουνισμού"!!!

Σχολιο.- Όπου επεμβαίνουν οι Αμερικανοί γίνονται όλα Σκατά!
Αφγανιστάν-Ιρακ-"Αραβική Άνοιξη"-Συρίας-Βιετνάμ-Πόλεμος Κορέας και Παντού!!!!
Μην Ξεχάσουμε Λατινική και Νότια Αμερική!!! Πάντοτε ΣΚΑΤΑ!!!
ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!