Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Πεμπτη 10 Μαιου 2018


Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018
Ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης, Μαχμούντ Αμπάς στη Βενεζουέλα
Στις 9:45 την Κυριακή το βράδυ, ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης, Mαχμούντ Αμπάς, έφτασε στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας.
Κατά την άφιξη του στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σιμόν Μπολίβαρ, πολιτεία Βάργκας, ο παλαιστίνιος ηγέτης έγινε δεκτός από τον υπουργό Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάσα και την πρέσβειρα της Παλαιστίνης στη Βενεζουέλα, Λίντα Σομπέ Αλ.
Η επίσκεψη του παλαιστινίου ηγέτη ξεκίνησε επίσημα τη Δευτέρα και θα κορυφωθεί την Τρίτη, προκειμένου να αξιολογήσει με διάφορους πολιτικούς παράγοντες την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο εθνών που διατηρούνται από το 2009.
Και οι δύο χώρες διατηρούν συμφωνίες συνεργασίας στους τομείς της εκπαίδευσης, της οικονομίας, του εμπορίου, της ενέργειας, της γεωργίας, του πολιτισμού, του τουρισμού, της επικοινωνίας, του αθλητισμού, της άμυνας, της ασφάλειας και της υγείας.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Ο συριακος στρατος ισοπεδωσε 4 ισραηλινα φυλακια στο Γκολαν. Χτυπησε 10 στοχους. Τωρα ο συριακος στρατος απαντα χτυπωντας με βαρυ πυροβολικο το προκεχωρημενο φυλακιο του ισραηλινου στρατου στο ορος Al Shaykh ΒΑ των υψιπεδων του Γκολαν
10/5/2018
O συριακός στρατός τώρα απαντά στις απρόκλητες επιθέσεις ισραηλινού πυροβολικού και μαχητικών κατά θέσεων του στην πόλη  χτυπώντας το προκεχωρημένο φυλάκιο του ισραηλινού στρατού στο όρος  Al Shaykh ΒΑ των υψιπέδων του Γκολάν με βαρύ πυροβολικό. Συνεχείς συρο-ισραηλινές μάχες στη μεθόριο ο συριακός στρατός ξαναχτύπησε τις θέσεις εμπροσθοφυλακής  του Ισραήλ στα κατεχόμενα του Γκολάν με εκρήξεις και σειρήνες ακούγονται στα Υψίπεδα του Γκολάν από την πλευρά ισραηλινών. Αφού το Ισραήλ έπληξε και πάλι θέσεις του συριακού στρατού στην Khan Arnabeh στην Κουνέιτρα.
Προηγουμένως  η Τσαχάλ χτύπησε  από ξηράς και αέρος το συριακό στρατό. Ισραηλινοί πύραυλοι χτύπησαν τις συριακές δυνάμεις στην περιφέρεια της Quneitra κι ενώ μένονται σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ στρατού, συμμάχων του και τρομοκρατών της Ha’yat Tahrir al-Sham – τ.al-Nusra και του (FSA),  γύρω από την πόλη al-Baath στο κυβερνείο της Quneitra . Σε αυτή την μάχη οι ισραηλινοί διοχέτευσαν άμεση υποστήριξη στους τζιχαντιστές  πραγματοποιώντας αεροπορικές επιδρομές υπέρ τους. Σύμφωνα δε με το rt το ισραηλινό πυροβολικό έβαλε κατά της συριακής πόλης  al-Baath στο κυβερνείο της Quneitra στο Ν Συρίας. Με 2 οβίδες στοχεύθηκε η περιφέρεια της πόληςσύμφωνα με ακτιβιστές ενώ δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Τανκ ισραηλινά από Γκολάν έβαλαν κατά συριακού στρατού.Το Sky News Arabic επικαλείται το αντιπολιτευόμενο  Syrian Observatory κι αναφέρει πως 1 ισραηλινός πύραυλος  στόχευσε θέσεις συριακού στρατού συμμάχων του στην πόλη  al-Baath στην  Quneitra. Από τις βολές του ισραηλινού πυροβολικού ακούστηκαν 6 εκρήξεις. Η συριακή τηλεόραση μιλά για πολλές οβίδες ισραηλινών που έπεσαν στην περιοχή. Σειρήνες ηχούσαν στο Γκολάν…
ΤΩΡΑ μεσα στη νύχτα δεκάδες συριακοί πύραυλοι χτύπησαν 4 στρατιωτικές ισραηλινά φυλάκια  αναφέρει δημοσιογραφική πηγή του almayadeen. Tα ισραηλινά μίντια παραδέχονται τώρα  ότι στοχεύθηαν στρατιωτικές ισραηλινές θέσεις με 27 πυραύλους Katyusha που προήλθαν από  συριακό έδαφος.Σύμφωνα με το sana κατοχικές ισραηλινές αρχές ζήτησαν από κατοίκους να εισέλθουν στα καταφύγια.To αντιπυραυλικό σύστημα  «Θόλος Σιδήρου » αναχαίτισε πολλές ρουκέτες στο Golan που εκτοξεύθηκαν από Συρία,Στη ρίζα της επίθεσης είναι το Ιράν σύμφωνα με ισραηλινό
Ο ισραηλινός στρατός κατηγορεί την   al Quds, ιρανούς Φρουρούς Επανάστασης ότι έριξαν 20 και πλέον ρουκέτες στο Γκολάν αναφέρει το rt.
Σύμφωνα με την τηλεόραση συριακή sama Στόχοι συριακών πυραύλων στο Ισραήλ στρατόπεδα κ.α στρατιωτικό κέντρο τεχνικής αναγνώρισης .Διοικητήριο συνόρων 9900. Αρχικό κέντρο
συστημάτων τηλεπικοινωνιών. Για ηλεκτρονικό πόλεμο παρεμβολές κέντρο. Ελικοδρόμιο.Παρατηρητήριο μονάδας όπλων ακριβείας κατά τη διάρκεια εργασιών εδάφους.
Έδρα της Περιφερειακής Στρατιωτικής Διοίκησης της Ταξιαρχίας 810
Η έδρα του στρατιωτικού τάγματος στον Ερμών
Χειμερινό Αρχηγείο της Μονάδας Χιονιού.Το alahed αναφέρει κι αυτό τους 10 ισραηλινούς στόχους που χτυπήθηκαν με συριακούς πυραύλους.
1.56 π.μ η συριακή αεράμυνα τώρα στοχεύει πυραύλους ισραηλινούς πάνω από Δαμασκό …Διοικητήριο τάγματος 810 κ.α Ο συριακός στρατός αναχαιτίζει πυραύλους κοντά στη Δαμασκό που εκτοξεύθηκαν από μαχητικά από λιβανέζικο εναέριο. Οι ισραηλινοί βομβαρδίζουν την Ταξιαρχία 10 κοντά στη Δαμασκό. Επίθεση βομβαρδισμός ισραηλινών στη θέση  Qatana νότια της Δαμασκού στο Τάγμα 10.Πηγές από πεδίο μάχης αναφέρουν ότι η πρώτη δέσμη συριακών πυραύλων που στόχευσαν ισραηλινές θέσεις   ήταν πάνω από 50 . Al-Mayadeen/alahednews.
To Iσραήλ κατηγορεί την   al-Qods τους Φρουρούς της Επανάστασης που είναι όπως λένε παρόντες στη Συρία ότι εκτόξευσαν πάνω από 20 πυραύλους σε στρατιωτικές ισραηλινές βάσεις που είναι στη συνοριακή ζώνη στα υψίπεδα του Golan. Κανένας από τους πυραύλους Grad και Fajr, εκ των οποίων πολλοί αναχαιτίστηκαν από το σύστημα « Θόλος Σιδήρου » δεν έφτασαν στο ισραηλινό εδαφος ισχυρίζονται αν ακαι οι εικόνες τους διαψεύδουν όσο και οι μαρτυρίες περί εκρήξεων.
Προς τις 3 h τη νύχτα η Tsahal ανακοίνωσε ότι έκανε αεροπορικές επιδρομές  κατά 50 ιρανικών στόχων στη Συρία  (εκ των οποίων αποθήκες πυρομαχικών, οχήματα για εκτοξευτές ρουκετών.
Το συριακό DCA έριξε δεκάδες ισραηλινούς πυραύλους και εμπόδισε την πλειοψηφία τους να φτάσουν στους στόχους τους αλλά κάποιοι πέτυχαν να χτυπήσουν ένα αριθμό ταγμάτων με συστήματα αεράμυνας  και radar κι μια αποθήκη πυρομαχικών.SANA O συριακός στρατός σύμφωνα με εκτιμήσεις αναχαίτισε το 70% των ισραηλινών πυραύλων και ξαναεπιτέθηκε.
ΒΙΝΤΕΟ η στιγμή που συριακός πύραυλος χτυπά στακατεχόμενα από το Ισραήλ στο Γκολάν και ο ισραηλινός ανταποκριτής δακρυζει απο τρομο ....
Συρίας πύραυλοι χτύπησαν ισραηλινές στρατιωτικές θέσεις στα κατεχόμενα υψίπεδα του γκολάν μετά από πυρά του ισραηλινού πυροβολικού.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν πρόκειται μόνο για τους φασίστες, που υποστηρίζουν πως η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι με τον φασιστικό Άξονα κι έτσι να γλυτώσει και τις καταστροφές του πολέμου. Υπάρχουν και αφελείς ειρηνιστές που τρομάζοντας, όταν μαθαίνουν πως ο πόλεμος και η φασιστική κατοχή στοίχισαν τη ζωή στο ένα δέκατο του ελληνικού πληθυσμού (700 χιλιάδες σε εφτά εκατομμύρια), χαρακτηρίζουν βλακώδες το ότι αντισταθήκαμε στους εισβολείς.
Δεν τους περνάει απ' το μυαλό ότι σε περίπτωση νίκης του ναζισμού, οι νεκροί θα ήταν απείρως περισσότεροι καθώς η ζωή των μελαμψών βαλκάνιων Ελλήνων δεν θα 'χε καμία μα καμία αξία για την ανώτερη φυλή των Αρίων...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αναλώθηκε σε ύμνους για τους ιστορικούς δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και σκέφτηκα να υπενθυμίσω στιγμές και καταστάσεις άκρως ενδιαφέρουσες:
- Τότε που αιματοκυλούνταν τα νησιά του Ιονίου, με τον λαό τους να αγωνίζεται κατά της βρετανικής κατοχής.
- Τους αλλεπάλληλους αποκλεισμούς του Πειραιά από τον βρετανικό στόλο, κάθε που η ελληνική εξωτερική πολιτική δεν συμβάδιζε με τη βρετανική. Με κυριότερους αυτόν του Κριμαϊκού και του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με τους χιλιάδες νεκρούς από χολέρα, στην πρώτη περίπτωση, και από πείνα στη δεύτερη.
- Τη σφαγή του αθηναϊκού λαού στα Δεκεμβριανά του 1944.
- Το αιματοκύλισμα της Κύπρου που αγωνιζόταν για την απαλλαγή της από τη βρετανική αποικιοκρατία.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Οι συριακές δυνάμεις σήμερα το βράδυ ανταπάντησαν στους δύο απρόκλητους πρόσφατους ισραηλινούς βομβαρδισμούς που είχαν πάνω από 40 νεκρούς, με εκτόξευση ρουκετών προς ισραηλινές στρατιωτικές μονάδες στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψιπεδα του Γκολάν, που είναι συριακό έδαφος.''
(οι τραμπουκοι Ισραηλινοί νομίζουν ότι μπορούν να βομβαρδίζουν όποιον και οποτε γουστάρουν,και τωρα,θα αρχισουν να σκουζουν και να φωναζουν τον μπαμπα Τραμπ να εισβαλλει και να βομβαρδισει αλλη μια φορα την Συρια
(ενω συνεχιζουν αμεριμνοι και ανενοχλητοι να πυροβολουν Παλαιστινιους αοπλους διαδηλωτες χωρις να ακουγεται ΚΙΧ απο τον περιφημο ζε σουι πολιτισμενο λευκο κοσμο)




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπασάρ αλ Ασαντ: «Ο Ερντογάν είναι με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους» Ισως δεν είναι οργανωμένος, αλλά κλίνει προς αυτήν την ιδεολογία, μία σκοτεινή ιδεολογία...
Το βασικό θέμα είναι πως στόχος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε όλο τον κόσμο είναι να χρησιμοποιεί το Ισλάμ για να ελέγχει την κυβέρνηση μιας χώρας και να δημιουργεί πολλαπλές κυβερνήσεις αυτού του είδους, σαν ένα διεθνές δίκτυο από Μουσουλμανικές Αδελφότητες.
– Σε πρόσφατη προεκλογική του συγκέντρωση προανήγγειλε και νέα εισβολή στη Συρία. Πώς θα αντιδράσετε;
– Από την αρχή του πολέμου, ο Ερντογάν υποστήριζε τους τρομοκράτες, αλλά εκείνη την εποχή κρυβόταν πίσω από εκφράσεις όπως «η προστασία του συριακού λαού, η υποστήριξη των προσφύγων» κ.λπ. Είχε τη δυνατότητα να εμφανίζεται ως ανθρωπιστής. Τώρα, όμως, έβγαλε τη μάσκα και αποκαλύπτεται ως επιτιθέμενος. Αυτό είναι θετικό. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Ερντογάν που στέλνει τα στρατεύματά του στη Συρία και σε εκείνον που υποστηρίζει τους τρομοκράτες: εκείνοι είναι απλώς οι αντιπρόσωποί του. Επί επτά χρόνια πολεμάμε εναντίον του στρατού του. Η διαφορά ανάμεσα στο σήμερα και στο τότε είναι η επίφαση, ενώ η ουσία είναι ίδια. Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για κατοχή, μιλούσαμε για στήριξη στους τρομοκράτες. Τώρα, όμως, μπορούμε να μιλήσουμε για κατοχή, προκύπτει από την ίδια την ανακοίνωση του Ερντογάν, πλέον παραβιάζει ανοιχτά το διεθνές δίκαιο. Είναι θετικό ότι το ανακοινώνει έτσι ανοιχτά.

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ στην «Κ»: «Κατασκευασμένες οι κατηγορίες για χημικά»
ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ
http://www.kathimerini.gr/963386/gallery/epikairothta/politikh/apokleistikh-synentey3h-toy-proedroy-ths-syrias-mpasar-al-asant-sthn-k-kataskeyasmenes-oi-kathgories-gia-xhmika




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Μάρτη του 1970, κατά τη διάρκεια φοιτητικής κινητοποίησης στο πανεπιστήμιο του Πουέρτο Ρίκο, αστυνομικοί επιτέθηκαν στους φοιτητές. Μια 21χρονη νέα, η Αντόνια Μαρτίνες, βγήκε στο μπαλκόνι της και φώναξε στους αστυνομικούς "Κάνετε καταχρηση εξουσίας!". Ένας από αυτούς πυροβόλησε και την σκότωσε. Η τραγική είδηση έφτασε στον Ραφαέλ Κάνσελ Μιράντα, που τότε βρισκόταν σε φυλακή στις ΗΠΑ [για την ένοπλη επίθεση στο Καπιτόλιο μαζί με 4 συντρόφους τους] και ο οποίος της αφιέρωσε ένα ποίημα. Αργότερα δόθηκε το όνομα της άτυχης κοπέλας σε κεντρική πλατεία της πανεπιστημιούπολης.

Οι συνηθισμένοι τραμπούκοι
Γεια σας, παιδιά μου.
Το Μάρτιο του 1970, ένα φοιτητικό χτύπημα αναπτύχθηκε στο πανεπιστήμιο του Πουέρτο Ρίκο, του Ρίο πιέντρας. Όπως και η αιματηρή του συνήθεια, η αστυνομία έτρεξε, κυνηγώντας και macaneando τους νέους από τη λεωφόρο πόνσε de λεόν στο Ρίο πιέντρας. Μια νεαρή φοιτήτρια είδε τη σκηνή από το μπαλκόνι της υποβολή της και άγγιξε εκείνη φώναξε: " Νταήδες, νταήδες!" ακούγοντας την καταγγελία της, ένας από τους μπάτσους κοίταξε μέχρι το μπαλκόνι, την είδε, την πυροβόλησε και την σκότωσε.
Μέχρι τότε, ήμουν φυλακισμένος στη φυλακή του λέβενγουορθ, στο κάνσας, όπου ήρθε μια εφημερίδα με τη φωτογραφία της κοπέλας. Ο Ίρβιν φλόρες ροντρίγκεζ, ο οποίος φυλακίστηκε στην ίδια φυλακή, μου ζήτησε να κάνω μια ζωγραφιά με βάση τη φωτογραφία της εφημερίδας για να την ζωγραφίσει. Αυτό έκανα κι εγώ. Έγραψα επίσης το ποίημα που εγώ παρακάτω. Το νεαρό κορίτσι ονομαζόταν αντόνια martínez lagares, το οποίο η ελιά αθάνατος στο τραγούδι της "Αντωνία". φοιτητές του Πανεπιστημίου ονόμασαν την κεντρική πλατεία της Ένωσης του Ρίο πιέντρας με το όνομά της, και σήμερα εξακολουθεί να ονομάζεται plaza tonița martínez. Οι συγγενείς και οι φίλοι της την θυμούνται και γιορτάζουν τη ζωή της κάθε χρόνο στην επέτειο της αναχώρησης της.
Όπως μπορείτε να δείτε, οι αστυνομικές καταχρήσεις κατά και οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι και οι άνθρωποι σε μεγάλο βαθμό ξεκίνησαν πολύ πριν από τις 1 Μαΐου.
…..
Tonița
Αφιερωμένο στην Αντωνία Martínez, φοιτήτρια που δολοφονήθηκε
Από την αστυνομία στις εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου του Μαρτίου 1970.
Tonița martinez, δεν ξέρω ποιος ήσουν,
Δεν ξέρω τι όνειρα ονειρεύτηκε η αθωότητά σου.
Το μόνο που ξέρω είναι η σφαίρα που στέγνωσε τις φλέβες σου.
Έχει στεγνώσει μέρος της ύπαρξής μου.
Ήσουν ένα πουέρτο κορίτσι,
Γεμάτος ποιος ξέρει τι ροζ όνειρα,
Και ένα δολοφονικό χέρι, ύπουλο χέρι,
Σε έκλεψε από τη ζωή, σε έστειλε στο λάκκο.
Αθώα tonița, αθώο καλό κορίτσι,
Πέθανες για μένα, ακόμα κι αν δεν το ήξερες,
Αυτή η σφαίρα που σκοτώνει σφαίρα,
Βγήκε έξω για να βρει την πουέρτο ψυχή.
Λοιπόν, ποιος σε σκότωσε, αλλά ένα τέρας,
Αιμοδιψή θηρίο από πουέρτο αίμα,
Από ευγενές αίμα που δεν το έκανε,
Δεν ταπεινώνει ούτε τον εαυτό του, ούτε τον πουλάει ούτε τον αποκηρύξει.
Ένα εγκεφαλικό σοκ σου ξερίζωσε τη ζωή.
Το άρπαξαν, ποιος ξέρει γιατί,
Ίσως για την τιμή ενός πουκάμισο,
Ή την τιμή των νέων παπουτσιών.
Αλλά επίσης σε άρπαξαν από άλλους,
Άλλοι που πλένουν τα χέρια τους όπως ο Πόντιος,
Αλλά είναι ένοχοι για το πρόσωπό σου,
Τέρμα η ελπίδα, τα χαμόγελα, οι χαρές.
Θα σου δώσω μια αυτοκρατορία, μια αυτοκρατορία, μια αυτοκρατορία.
Και επίσης σταύρωσαν τους λακέδες σου,
Και οι αδιάφοροι και οι πολιτικοί,
Και αυτοί που στην ψυχή κουβαλάνε μια φωλιά από σκουλήκια.
Όλοι έριξαν αυτή τη σφαίρα.
Και ο στόχος ήταν ο λαός μας,
Αλλά αυτή η σφαίρα που στέλεχος τη ζωή σου θεραπεύει,
Βάλε μια τρύπα και σ ' αυτούς.
Και θα ζήσεις, αυτοί θα είναι οι νεκροί!
Γιατί αν και το πρόσωπό σου δεν χαμογελάει πια
Και η φωνή σου σαν παιδί δεν κους πια τον άνεμο,
Είσαι μέσα μας, και ζούμε μέσα μας, tonița!
Ακύρωση της Μιράντα, ραφαέλ. "Μάχη και ιδεολογία ενός πουέρτο", ιδιωτική έκδοση: Μαγιαγουές, 1971.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Προεδρος (της Ελλαδας) ευχαρίστησε τον διάδοχό (του Ηνωμενου Βασιλειου) ( μου φαίνεται διάδοχος θα πεθάνει..,) για τη συμμετοχή της Αγγλίας... Στη ναυμαχία του Ναυαρίνου!!!! Έκτος της προφανούς γελοιότητας, να θυμίσουμε πως η Αγγλία είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον σουλτάνο και είχε αφαιρέσει την αρχηγία του στόλου της Μεσογείου από τον υποναύαρχο Κοδριγκτον που απειλήθηκε και με ναυτοδικειο για " υπέρβαση εντολών"... Εκτός από μαριονέτες και ανιστόρητοι!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Θα τρελαθουμε εντελώς δείτε λίγο στη Βουλή για το νέο νομοσχέδιο των βρυκολακων περί υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους. Δε με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή ουτε στις επιλογές τους στην ερωτική αλλά οταν ακουω για παιδιά τρελαίνομαι. Εγώ δε θεωρώ τον εαυτό μου τέλειο και κάθε μέρα αναρωτιέμαι πόσο λίγη είμαι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω μάνα......Έχετε ιδέα ποσα παιδιά κακοποιούνται και ουτε καν εχουν βγει αλήθειες ποτε στην επιφάνεια;;;;Εσείς Δράκουλες που στηρίζεται και θα ψηφίσετε το νόμο αυτο για δικά σας συμφέροντα..Εσείς που δεν είστε άξιοι τοσα Χρόνια να παρέχετε δωρεάν Παιδεία που υπάρχουν κυκλώματα εκμετάλλευσης ανηλίκων που δεν μπορείτε ουτε στο 100% να παρέχετε δωρεάν υγειονομική περιθαλψη.....Έχετε ρε σεις αναρωτηθεί κανείς αν αυτό το παιδί που θα δώσετε για υιοθεσία σε ομοφυλόφιλους τι εικόνες τι πρότυπα και ΠΟΟΟΣΟΙ θα εγκληματισετε εναντίων αυτών των ψυχών. Τώρα κατηγορείτε τα ιδρύματα που φιλοξενούν ορφανά που είσαστε να νοιαστητε τοοοοοσο καιρο;;;;;Μάνες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά να σταθείτε κοντά τους σαν θέλατε να λέτε ότι σας νοιάζει για τη σωστή και υγιή ανάπτυξη των παιδιών και ποσα αλλα θελω να πω......Αλλά έφτασε η παρακμή αυτης της κοινωνίας εδω και καιρό. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ που είστε άξιοι εσείς να αποφασίσετε για το μέλλον τους Άθεοι και άθλιοι σας σιχαίνομαι. Παιδια λυποθημανε απο την πείνα ακόμα και μες τα σχολεία......Ανάξιοι να λεγόμαστε άνθρωποι. Πείτε οτι θέλετε δε με νοιάζει. Άλλοι βιάζουν σώματα παιδιών εσεις θα θα βιασετε και τις ψυχές τους.ο Θεός να μας λυπηθεί.......!!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» στο Δημαρχείο Τήνου
 Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, 16:37
Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» στο Δημαρχείο Τήνου, σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Το κείμενο αναφέρει ότι η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε ως διαμαρτυρία για ένα εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στις 30 Απριλίου, όταν δύο εργάτες έχασαν τη ζωή τους και ένας άλλος τραυματίστηκε έπειτα από πτώση απορριμματοφόρου.

Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε:
«Στις 30 Απριλίου, στην Ποταμιά Τήνου, άλλο ένα κρατικό έγκλημα συνέβη. Τρεις εργάτες του Δήμου, έπειτα από πτώση του απορριμματοφόρου, έπεσαν από ύψος περίπου 100 μέτρων. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο από αυτούς να ανασυρθούν νεκροί και ο τρίτος να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Ντόπιοι έχουν αναφέρει ότι είχαν γίνει και παλαιότερα πολλές φορές παράπονα για την κατάσταση των απορριμματοφόρων, τα οποία όμως παράπονα είχαν μηδαμινό αντίκρισμα.
Από τη δική μας οπτική, την οπτική των εργαζομένων σε διαφόρους κλάδους τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: οι άνθρωποι της τάξης η οποία προσφέρει τα πάντα στις μικρές και μεγάλες κοινωνίες κινδυνεύουν από τις εγκληματικές ελλείψεις όπου το παράσιτο και Δήμαρχος Γιάννης Σιώτος φρόντισαν να υπάρχουν. Ο ένας εκ των δύο νεκρών, μάλιστα, ήταν απλήρωτος από τον Ιούνιο του 2017. Εν ολίγοις, ένας εργάτης ο οποίος εργαζόταν επί ένα χρόνο απλήρωτος έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας. Πραγματικά, δεν υπάρχει καλύτερη λέξη να περιγράψει κανείς άτομα σαν το συγκεκριμένο, αλλά και άτομα του δημοτικού συμβουλίου, από τη λέξη παράσιτο. Πλουτίζουν με αυξημένους μισθούς δίχως να προσφέρουν τίποτα το ουσιώδες στην τοπική κοινωνία. Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι είναι η υποκρισία του δημοτικού συμβουλίου της Τήνου. 10 αποφάσεις λήφθηκαν μετά το συγκεκριμένο περιστατικό και όλες μηδαμινής ουσίας. Κάποιος, λανθασμένα, θα περίμενε πως οι ηθικοί αυτουργοί της ταξικής δολοφονίας δύο οικογενειαρχών θα επιχειρούσαν έστω, να πράξουν κάτι το ουσιώδες. Οι μεσίστιες σημαίες, τα στεφάνια και τα συλληπητήρια είναι πρακτικά άχρηστα, ούτε τις οικογένειες των αδικοχαμένων θα ζήσουν, ούτε τους συναδέλφους τους θα προστατέψουν σε ανάλογες περιπτώσεις.
Στις σχέσεις εργασίας που επικρατούν για τους υπάλληλους δήμων διαφέρουν εν μέρει από αυτές που καλούνται να αντιμετωπίσουν και να συμμετάσχουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Στην περίπτωση των πρώτων δεν υπάρχει συγκεκριμένο αφεντικό. Η ουσία του αφεντικού ( όπως συνηθίζει το κράτος να κάνει σε κάθε περίπτωση που υπάρχει κέρδος αλλά και ευθύνη) είναι διασπασμένη σε φορείς, διευθυντές, συμβούλια. Όμως η κεντρική εξουσία και οι όροι εκμετάλλευσης έχουν τεθεί από τους ανώτερους, δηλαδή το δημοτικό συμβούλιο και κυριότερα από το Δήμαρχο.
Για εμάς δεν είναι καθόλου δύσκολο να πάρουμε ένα πλοίο και να ξανάπαμε στην Τήνο. Αυτό το οποίο θέλουμε είναι να μην χρειαστεί ποτέ να ξαναπάμε στην Τήνο. Βέβαια, αν ο Σιώτος ( ο οποίος είναι και υποψήφιος διδάκτωρ εργασιακών δικαιωμάτων στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ) έχει την ελάχιστη ευφυία, τότε θα το θέλει πολύ περισσότερο από εμάς».
ΚΑΜΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΩΤΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΤΩΝ
ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ»




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συλλήψεις και προσαγωγές μελών του Ρουβίκωνα στην Τήνο, λίγο πριν την επιβίβασή τους στο καράβι
 Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, 19:02
Στη σύλληψη 8 και στην προσαγωγή άλλων 10 μελών του Ρουβίκωνα προχώρησαν οι αρχές στην Τήνο, λίγο πριν οι νεαροί επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής για να επιστρέψουν στην Αθήνα.
Είχε προηγηθεί μήνυση από τον δήμο Τήνου για την παρέμβαση που έκανε στο δημαρχείο ο Ρουβίκωνας, μετά τον θάνατο 2 υπαλλήλων του δήμου όταν το απορριμματοφόρο που οδηγούσαν έπεσε στο γκρεμό.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σύρου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ και Βρετανία υποστηριζουν τους σιωναζι και το ισραηλινοναζιστικο μορφωμα του να βομβαρδιζει την Συρια
 Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, 16:36
Σαν γνησια ναζιστογουρουνα που είναι!!! Δεν περιμενε αλλωστε καποιος κατι διαφορετικο από αυτά τα καθικια!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συρία: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα ισραηλιναζιστικά πλήγματα
 Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, 16:16
Η διοίκηση του συριακού στρατού ανακοίνωσε ότι τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν το μεγαλύτερο μέρος ενός «διαδοχικού κύματος» ισραηλινοναζιστικών ρουκετών που εκτοξεύθηκαν εναντίον των βάσεών του, προσθέτοντας πως από τα πλήγματα σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν πολλοί άλλοι.
Σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από τη συριακή κρατική τηλεόραση, εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε πως τα πλήγματα κατέστρεψαν επίσης έναν σταθμό ραντάρ και μια αποθήκη όπλων. Δεν διευκρίνισε ποιες τοποθεσίες επλήγησαν στη διάρκεια της νύχτας από το ισραηλινοναζιστικο μορφωμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αντιτίθεται στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια
 Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, 16:01
«Tην έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας», εκφράζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος με ανακοινωθέν που εξέδωσε. Επ' αυτού, χαρακτηριστικά τονίζει ότι «Δυστυχώς, επικράτησε και πάλι η "πολιτική ορθότητα'' ενάντια στη φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού».
Αναλυτικά το ανακοινωθέν έχει ως εξής:
«Μετά από τη χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διατυπώνει και πάλι την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να εμπιστεύεται ως βασική του αξία την οικογένεια. Δυστυχώς επικράτησε και πάλι η "πολιτική ορθότητα'' ενάντια στη φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού. Η Εκκλησία της Ελλάδος υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα δημόσιου λόγου, όπως και κάθε άλλος κοινωνικός φορέας, χωρίς να αξιώνει την επιβολή των απόψεών της στην Πολιτεία».




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο γνωστος αλητοκαθικαρας, σκατοπουστρα, γνωστος σιωναζι, Μακης Τριανταφλαροπουλος,  του zougla.gr, που πληρωνεται κανονικα από τους σιωναζι, εχει ξεσπαθωσει η σκατοπουστρα να στηριζει την ισραηλινοναζιστικη επιθεση στη Συρια, διαστρεφοντας τελειως την πραγματικοτητα, και γραφοντας ψεματα όπως το συνηθιζει, λεει ότι οι Συριοι επιτεθηκαν στους σιωναζι, ενώ τοσο καιρο οι αληταραδες σιωναζι βομβαρδιζουν με τα αεροπλανα τους την Συρια, χωρις να υπαρχει λογος, χωρις να εχουν δεχτει επιθεση, υποστηριζοντας τους ισλαμοφασιστες τους, τους οποιους περιθαλπτουν στα νοσοκομεια τους όταν τραυματιζονται.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο γηραιότερος ηγέτης της Μαλαισίας θα είναι ο 92χρονος Μαχάτιρ Μοχάμαντ
 Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, 09:24
Νέος πρωθυπουργός της Μαλαισίας αναμένεται να ορκιστεί σήμερα ο 92χρονος Μαχάτιρ Μοχάμαντ, μετά την ιστορική νίκη του συνασπισμού του στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές της Τεταρτης 9/5/2018.
«Θα ορκιστώ πρωθυπουργός σήμερα» δήλωσε ο Μοχάμαντ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενώ πρόσθεσε ότι μια κάποια «σύγχυση» που επικρατούσε γύρω από τη διαδικασία ορκωμοσίας έχει διευθετηθεί.
«Ελπίζουμε ότι έως τις 17.00 (τοπική ώρα, 12.00 ώρα Ελλάδας) σήμερα θα έχουμε πρωθυπουργό. Οποιαδήποτε καθυστέρηση σημαίνει ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση. Αν δεν υπάρχει κυβέρνηση, δεν υπάρχουν νόμοι και θεσμοί» προειδοποίησε.
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Νατζίμπ Ραζάκ έχει ανακοινώσει ότι δέχεται την ετυμηγορία της κάλπης, υπογραμμίζοντας όμως ότι ο βασιλιάς είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός, καθώς κανένα κόμμα από μόνο του δεν κέρδισε την πλειοψηφία. Η δημοτικότητα του Νατζίμπ είχε υποστεί ισχυρό πλήγμα εξαιτίας του αυξανόμενου κόστους ζωής στη Μαλαισία και ενός σκανδάλου πολλών δισεκατομμυρίων στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται.
Ο Μαχάτιρ κυβερνούσε τη Μαλαισία επί 22 χρόνια -από το 1981 έως το 2003 οπότε παραιτήθηκε- και η αναπάντεχη επιστροφή του στην πρωθυπουργία τερματίζει τη μέχρι πρότινος αήττητη ηγεμονία του Barisan Nasional, του συνασπισμού που βρίσκεται στην εξουσία από το 1957, οπότε η χώρα κέρδισε την ανεξαρτησία της από τη Βρετανία, και του οποίου ήταν παλαιότερα ο ίδιος επικεφαλής.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Αποσοβιετοποίηση με γοργούς ρυθμούς και στην Αρμενία: «Τελευταία φορά γιόρτασε η Αρμενία την επιβεβλημένη από το σοβιετικό καθεστώς εορτή [της αντιφασιστικής νίκης -Δ.Π.]. Αυτός δεν ήταν δικός μας πόλεμος, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες Αρμενίων σκοτώθηκαν για τα αυτοκρατορικά συμφέροντα του Στάλιν» δήλωσε ο άρτι διορισθείς (μετά από “λαϊκές κινητοποιήσεις”) πρωθυπουργός Νικόλα Παρσινιάν, γνήσιος εκπρόσωπος της ολιγαρχίας του κεφαλαίου, εκλεκτός του ευρωατλαντικού άξονα. Το πρώτο του διάταγμα, ήταν η κατάργηση της Ημέρας της Νίκης και η αντικατάστασή της από την “Ημέρα του πένθους”, 8η Μαΐου, ώστε “να συγχρονισθεί η εθνική μνήμη με αυτή της οικογένειας των λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης”!!!.."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aliki Papachela
Η Oxfam, που επιτέθηκε στα γραφεία της σήμερα ο Ρουβίκωνας, είναι βρεττανική ΜΚΟ που συνεργάζεται με την Unicef, υποτίθεται για να φροντίζει τα παιδιά του τρίτου κόσμου. Στελέχη της παρενοχλούσαν σεξουαλικά τα παιδιά που υποτίθεται φρόντιζαν και καταδικάστηκαν γι αυτές τους τις πράξεις, κι ο διευθυντής της άλλαζε πόρνες σαν τα πουκάμισα. Οσο για λεφτά; Δισεκατομμύρια τρέχουν απ την ευαισθησία του κόσμου για τα απροστέτευτα παιδιά. Αυτά που υποτίθεται σιτίζουν, προστατεύουν κλπ κλπ.
Ελάτε, πείτε μου πάλι πόσο καλές είναι οι ΜΚΟ και πόσο χρυσαυγίτικη ρητορική έχω εγώ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντονες αντιδρασεις μετα την «βομβα» Τραμπ  για αποσυρση από την συμφωνια για τα πυρηνικα του Ιραν.  Σαλος στις αγορες, στα υψη το πετρελαιο. Οξυτατες   αντιδρασεις από τους  Ιρανους, αλλα και από τους Ευρωπαιους, Ρωσους και Κινεζους. Τον στηριζουν μονο οι ισραηλινοναζι και οι και οι καθυστερημενοι σειχιδες σουνιτοφασιστες  του Αραβικου Κολπου.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τσιπρας επαναφερει τον Γιωργακη Τσαντ (Παπανδρεου). Επιστροφη του ασωτου με τις πλατες Τσιπρα. Ξαφνικη συναντηση στο Μαξιμου για τα εθνικα θεματα(!!!) και ραντεβου με Κοτζια αμεσως  μετα! Τα κολπα του Τσιπρα για να διασπασει το ΠΑΣΟΚ προσβαλλουν τους Ελληνες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Φαε σπανακι, εχει σιδηρο» συνιστουσαν επι δεκαετιες επιστημονες. Κατερρευσε όμως πλεον αυτος ο «μυθος». Επιστημονες ανακαλυψαν ότι το σπανακι εχει μεν σιδηρο, αλλα περιεχει και μια ποικιλια οξεων που δεν επιτρεπει στον ανθρωπινο οργανισμο να τα αφομοιωσει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απατη με το δεντρο που ματωνει  επειδη  εκει μαρτυρησε ο Αγιος  Αι-Νικολας ο Νέος στα Βουναινα της Θεσσαλιας. Ολοι οι Βιολογοι ξερουν ότι ότι δεν είναι αληθεια.
  Τα έθιμα και οι παραδόσεις, βέβαια είναι καλό να διατηρούνται, αλλά όταν η παράδοση παρουσιάζεται ως θαύμα, και μάλιστα επαναλαμβανόμενο, υπάρχει ηθικό ζήτημα.
Όπως διαβάζουμε στη σελίδα, στο τόπο του μαρτυρίου του Αγίου Νικόλαου του νέου, το «αίμα» τρέχει από τους κορμούς μερικών δέντρων (φτελιές), στα οποία σφαγιάστηκε ο άγιος μαζί με τους συνασκητές. Αλλά αποκλείεται τα δέντρα αυτά να είναι τα ίδια, γιατί ο Άγιος Νικόλαος ο νέος, έζησε τον 7ο με 8ο αιώνα.
Η «αιμορραγία» των δέντρων δεν είναι κάτι σπάνιο και σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν δέντρα που έχουν κόκκινα υγρά και «αιμορραγούν»
To φαινόμενο της αιμορραγίας των δέντρων (φτελιές) στον τόπο μαρτυρίου του αγίου, οφείλεται σε βακτηριακή μόλυνση (bacterial wetwood) και είναι μια κοινή (όχι ιδιαίτερα σοβαρή) ασθένεια της φτελιάς, μουριάς, και άλλων φυλλοβόλων δέντρων.
Τα σύμπτωμα της ασθένειας είναι η «αιμορραγία» του δέντρου. Τα βακτήρια μπαίνουν στο δέντρο από τραύματα στον κορμό, στα κλαδιά ή τις ρίζες και δημιουργούν υψηλή πίεση στο εσωτερικό του άρρωστου δέντρου. Τελικά τα αέρια και τα υγρά συνεχίσουν την πορεία τους μέσα από ρωγμές ή τραύματα του δέντρου.
Έτσι δεν μπορούμε να μιλάμε για θαύμα, αλλά για κάτι φυσικό. Όσο για τον ισχυρισμό πως το πήγαν στο Χημείο του Κράτους και έλαβαν απάντηση ότι «όντως αυτό το κόκκινο υγρό περιέχει στοιχεία γνήσια και αληθινά ανθρώπινου αίματος και ότι δεν μπορεί να καταταχτεί σε κάποια γνωστή ομάδα αίματος», γιατί δεν παρουσιάζουν την ανάλυση; Οι απίστευτοι ισχυρισμοί, χρειάζονται και τις ανάλογες αποδείξεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κυβέρνηση της "Αριστεράς" σε λίγο, έτσι όπως το πάει, θα μας φορέσει τον Κωνσταντίνο πάλι βασιλιά και οι Συριζομαλάκες ακόμα θα μας λένε για τους τεράστιους αγώνες που δίνει το ΣΥΡΙΖΑ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Γάζα σήμερα: "χαιρετισμός στον συριακό αραβικό στρατό από το Λαικο Ματωπο Απελευθερωσης της Παλαιστινης τον δημιουργό των νικών εναντιον του ιμπεριαλισμού και των αραβικών αντιδραστικών καθεστώτων". (pflp)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για τη λεσβία του ΣΥΡΙΖΑ καμία νομοθεσία; «Ήταν λεσβία η Πέμη Ζούνη, είχαμε δεσμό για δύο χρόνια ...»
Μόνον ΤΟ Τζέισον Αντιγόνη θα προστατεύει η προοδευτική νομοθεσία;
Μήπως είναι ρατσιστικό να μην προστατεύεται το δικαίωμα της λεσβίας όταν χωρίζει;


Η Πέμυ Ζούνη, στον απόηχο του σκανδάλου γύρω από την παράσταση στα τέλη Μαρτίου του 2017, στράφηκε  δικαστικα κατά της Μπέσσυς Γιαννακοπούλου κατηγορώντας την για απάτη που της προκάλεσε ζημία άνω των 200.000 ευρώ αλλά και αρπαγή, καθώς με δέλεαρ τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση την υποχρέωνε να διαμένει μαζί της σε σπίτι που τους είχε παραχωρήσει ο σύζυγος της ηθοποιού.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Δαμασκό μοιράζουν γλυκά & στο Ισραήλ περνούν τις νύχτες στα καταφύγια...
Η απάντηση της Δαμασκού έστειλε τους ισραηλινούς να περάσουν το υπόλοιπο της νύχτας στα καταφύγια...
Η προκλητικότητα του σιωνιστικού κατοχικού καθεστώτος ερμηνεύεται ως ύστατη προσπάθεια διατήρησης των κατεχομένων Συριακών εδαφών στα υψίπεδα του Γκολάν.
Σήμερα τα ξημερώματα (05:30) το Ισραήλ εξαπέλυσε πυραύλους εναντίον της Δαμασκού, στην περιοχή Al-Kiswa, χωρίς φυσικά αποτέλεσμα μιας κι αποτελούν πλέον υπόθεση ρουτίνας για τους  Συριακούς S-200.
Αστραπιαία η απάντηση της Δαμασκού και μη αναμενόμενη.
Συστοιχίες πυραύλων εξαπολύθηκαν εναντίον στρατιωτικών θέσεων των σιωνιστών στο κατεχόμενο Γκολάν που έπληξαν τους εξής συγκεκριμένους στόχους:
Γενικό Αρχηγείο των μονάδων 99000
Τεχνικές υπηρεσίες διασποράς
Αρχηγείο ηλεκτρονικού πολέμου
Σταθμό Επικοινωνιών
Αεροδρόμιο
Γενικό αρχηγείο μονάδας Hatmar 880
Παρατηρητήριο στο όρος Ερμών.
Κι οι ισραηλινοί μετά από πολλά χρόνια πέρασαν τη νύχτα στα καταφύγια, όπου θα είναι πλέον η προσωρινή τους κατοικία.
Σύμφωνα με ισραηλινές δημοσιογραφικές πήγες και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν οι ισραηλινοί έζησαν μια κόλαση στις αποκλειστικά στρατιωτικές μονάδες που κτύπησαν οι πύραυλοι της Συρίας.
Σύμφωνα με την ισραηλινή "The Times of Israel" 40 με 50 πύραυλοι έπληξαν το κατεχόμενο Γκολάν.
Η κατάρριψη τριών (3) ισραηλινών αεροσκαφών, ανεπιβεβαίωτο ακόμη αν επρόκειτο για μη επανδρωμένα drone αποδεικνύει πως σήμερα το Ισραήλ είναι πλέον στα πρόθυρα νευρικής κρίσης για την αποκάλυψη της ανικανότητας να υπερασπίσει αυτό που θεωρούν εθνικό τους χώρο.
Στη Δαμασκό και σ' όλη της Συρία έγινε πλέον μόδα η γιορτή και μοιράζονται κεράσματα για την άμεση απάντηση της Συρίας στο σιωνιστικό καθεστώς, καθώς ένα μόνον σύνθημα: Θάνατος στο Ισραήλ, Λευτεριά στο Γκολάν!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Άσαντ κι ο Νασράλα λογοκρίνονται από το facebook στην Ελλαδα! Assad and Nasrallah are censored by facebook in Greece!
Sibilla Greca Η δημοσίευση αυτή [φωτογραφία] παραβιάζει τους Όρους της κοινότητάς μας
Μόνο εσείς μπορείτε να δείτε αυτή τη δημοσίευση, επειδή παραβιάζει τους όρους μας.
Δεν σας επιτρέπεται προσωρινά να δημοσιεύετε
Αυτό το προσωρινό μπλοκάρισμα θα διαρκέσει 30 ημέρες και δεν θα μπορείτε να δημοσιεύσετε στο Facebook μέχρι να λήξει.
Αν δημοσιεύσετε ξανά κάτι που παραβιάζει τους όρους μας, ο λογαριασμός σας θα μπλοκαριστεί για άλλες 30 ημέρες.
Να θυμάστε ότι οι λογαριασμοί όσων δημοσιεύουν επανειλημμένα περιεχόμενο που δεν επιτρέπεται στο Facebook μπορεί να κλείσουν οριστικά.
* Δώστε μια άλλη εξήγηση εκτός από αυτή που δηλώνει τον πανικό σας!
Tώρα κατάλαβες τι "ελευθερία" και "δημοκρατία" επιτρέπει το αμερικανοσιωνιστικό facebook;
Ως εκεί που δεν πονάνε οι ιμπεριαλιστές!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ στην «Καθημερινη»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------