Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Τεταρτη 13 Ιουνιου 2018


Το μεγάλο «ΝΑΙ» 12.06.2018, Μίκης Θεοδωράκης
Η χώρα μας σύρθηκε σε μια πράξη ιστορικής ήττας και εθνικής μειοδοσίας με απρόβλεπτες επιπτώσεις σε βάρος της χώρας και του Λαού μας.
Συνάμα ποδοπατήθηκε η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.
Από την εποχή του ΕΑΜ υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες οι Έλληνες αριστεροί υποχώρησαν μπροστά σε δοκιμασίες, που τις περισσότερες φορές έφταναν στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.
Σήμερα, για πρώτη φορά, κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται αριστεροί, υποχωρούν υπερασπιζόμενοι το προσωπικό τους συμφέρον. Συμπαρασύροντας έτσι σ’ αυτόν τον κατήφορο την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.
Μετά από αυτό το μεγάλο «ΝΑΙ» του κ. Τσίπρα, εκείνο που πονάει πιο πολύ δεν είναι μόνο οι κίνδυνοι που ξανοίγονται μπροστά μας αλλά προ παντός η μεγάλη Ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα.
Αθήνα, 12.6.2018
Μίκης Θεοδωράκης



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ναι ειναι καραμπινατη Εθνικη Προδοσια. Εχουμε να κανουμε με Εθνοπροδοτες. Πρεπει να πεσει η κυβερνηση και να ακυρωθει η συμφωνια με την απειλη αποχωρησης απο το ΝΑΤΟ, αν δεν την παρουν πισω. Το γουδη ειναι το λιγοτερο...

Έχει επιτευχθεί μια ιστορική συμφωνία με την Ελλάδα και έχει επιτευχθεί λύση στην 25χρονη διαμάχη με την Ελλάδα, δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξη τύπου στην οποία πλαισιώνονταν από όλα τα μέλη της κυβέρνησής του .

Ζ.Ζαεφ: Εχουμε μια ιστορική λύση. Με την απόφαση ενισχύουμε τη μακεδονική ταυτότητα. Μακεδόνες, προστατευμένοι και ενισχυμένοι για πάντα.
Τέρμα πια το πΓΔΜ. Δεν υπάρχουν πλέον διεθνείς συμφωνίες όπου αποφεύγεται η μακεδονική γλώσσα.
Ένα αξιοπρεπές και γεωγραφικά ακριβές όνομα - Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας (με μετάφραση, σε όλες τις γλώσσες).
Μακεδονική, χωρίς υποσημειώσεις. Η υπηκοότητα είναι Μακεδόνες / πολίτες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.
Τα κέρδη μας είναι ανεκτίμητα - μια ενισχυμένη ταυτότητα και εγγύηση για την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ευημερία
Η συμφωνία προβλέπει την επιβεβαίωση της μακεδονικής γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη.
Αγαπητοί πολίτες, αυτή είναι η σωστή λύση! Τον πήραμε μέσα από μια αφοσιωμένη και πατριωτική δέσμευση. Όλες οι λεπτομέρειες είναι μπροστά στο κοινό.
Μετά την επικύρωση, η Ελληνική Δημοκρατία θα στείλει επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, όπου θα ενηημερώνει ότι οι δύο χώρες δεν θα αμφισβητείται ότι δεν υπάρχουν εμπόδια για την χώρα να λάβει πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσοι μιλούν για "λύση" στο Σκοπιανο οφείλουν προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία με δημοψηφισμα και μόνον! Ειδάλλως είναι προδοτες!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Πρέσπες - Γενικός Ξεσηκωμός. Ενεργοποίηση του άρθρου 120

Η κυβέρνηση επιδεικτικά αγνοεί και περιφρονεί την βούληση του Ελληνικού Λαού στο Σκοπιανό ζήτημα, που είναι αμετακίνητη, και η οποία είναι ΠΟΤΕ να μην παραχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας με κανέναν όρο.
Αντιλαμβανόμενοι απολύτως το ιστορικό βάρος της ευθύνης αποτροπής της απόλυτης καταστροφής της Ελλάδας, και αναλαμβάνοντας την ευθύνη αυτή προς πάσα κατεύθυνση, ενημερώνουμε και ζητούμε επίταση της προσοχής του Ελληνικού Λαού στα γεγονότα που αφορούν το όνομα της Μακεδονίας.
Να γνωρίζουν αυτοί που διαπράτουν τις πράξεις της εσχάτης προδοσίας (με σφετερισμό του κρατικού τους αξιώματος η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση της θεμελειώδους αρχής της λαικής κυριαρχίας και της από τον λαό εκπήγασης όλων των εξουσιών, υπέρ αυτού και του έθνους), και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας, ότι θα διωχθούν δικαστικά για τις πράξεις τους οποτεδήποτε κι αν αυτό καταστεί εφικτό, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρεθούν, οπουδήποτε και αν ζητήσουν καταφύγιο. Και θα εφαρμοστούν τα νόμιμα.

Πρέσπες - Γενικός Ξεσηκωμός. Ενεργοποίηση του άρθρου 120
Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



η Μανταμ του Βερολίνου χαιρέτισε την συμφωνία! Οτι δεν κατάφεραν οι ΝΑΖΙ...το κατάφεραν σήμερα ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΕΡΚΕΛ..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προδότες ή πράκτορες;;
" 3 0 0 + 1 "
Όλοι τους είναι συνένοχοι Εσχάτης Προδοσίας; ή σφετερισμού; ή...


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ντροπή θα στιγματίζει για πάντα, αυτούς που δεν αντιδρούν, στον διαμελισμό της Ελλάδας. Ανάξιοι, σε παιδιά και πατεράδες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Θα συνεχίσουμε αδιάφοροι;;;
#ΕΠΑΜ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαμέλισαν την Ελλάδα για χάρη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δηλαδή με το 10% του ελληνικού λαού που υποστηρίζει τον Σύριζα αυτή τη στιγμή ποιός του είπε του ΝΕΝΕΚΟΥ ότι μπορεί να υπογράψει συμφωνία για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα χωρίς να κάνει δημοψήφισμα
Άντε και πιστέψουμε τα στημένα γκάλοπ που δίνουν στο Σύριζα ένα εκλογικό ποσοστό αυτή τη στιγμή 20%, δηλαδή στο σύνολο του ελληνικού λαού έχει 10% από αυτό το 10% ακόμα και οι μισοί από αυτούς τους ψηφοφόρους του Σύριζα είναι κατά της συμφωνίας που παρουσίασε χθες ο Τσίπρας, άρα με την σύμφωνη γνώμη μόνο του 5% του ελληνικού λαού θελει να υπογράψει την προδοσία ο γιος χουντικού
Ότι είναι αδίστακτος και είναι αποφασισμένος να πουλήσει ακόμα και τα παιδιά του για την καρέκλα το έχει καταλάβει και ο πιο αδαής Έλληνας πλέον, βλάκας όμως δεν είναι, αν προχωρήσει σε αυτή τη συμφωνία ξέρει ότι κάποια στιγμή θα δικαστεί για εσχάτη προδοσία
Η αγανάκτηση του κόσμου από χθες μετα το διάγγελμα του ΝΕΝΕΚΟΥ είναι μεγάλη, έχει το 90% τουλάχιστον του ελληνικού λαού απέναντι του, δύσκολα πολύ δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζωη Κωνσταντοπουλου
Το μήνυμά μου για τη Μακεδονία στις 14/1/2018 ισχύει σήμερα όσο ποτέ.
Η συμφωνία της Κυβέρνησης Τσίπρα αποτελεί πλήρη εκχώρηση των πάντων. Αποτελεί έγκλημα σε βάρος των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας, που κανείς μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να διαπράξει.
Αυτό το ιστορικό και πολιτικό ξεπούλημα δεν έγινε στο όνομα του Ελληνικού λαού.
Και δεν δεσμεύει τους Έλληνες πολίτες.
Όπως και το Μνημόνιο, μπορεί όμως να επιβληθεί ετσιθελικά.
Και θα επιβληθεί, αν δεν αντιδράσουμε οι ίδιοι οι έλληνες πολίτες.
Διεκδικώντας κι ανακτώντας την κυριαρχία μας.
Εγώ θα κάνω αυτά που οφείλω και μπορώ. Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει απ´ το χέρι μας για να μην ολοκληρώσουν το έγκλημα.
Και για να πάνε επιτέλους στο σπίτι τους αυτοί που 3 χρόνια παραδίδουν και προδίδουν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/6 Ε’Μνημόνιο.16/6 Σκοπιανό.ΠανηγυρίζουνΕΕ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ.Οργή στη Β.Ελλάδα.Ζαίοι στην γνωστή στάση:στά 4-Χεράκια Ψηλά-Κωλαράκια έξω



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας ο εφιάλτης καί δεύτερος ο Τσίπρας η ιστορία δεν έχει καταγράψει κάτι ανάλογο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝ"ΟΨΕΙ ΜΕΤΡΩΝ 4"ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαίνεται η μάχη για την κατάληψη του Χοντέιντα στην Υεμένη
 Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018, 13:44
Με τρία χρόνια και πλέον να έχουν συμπληρωθεί μαίνεται ο απάνθρωπος αλητικος αποικιοκρατικος πόλεμος στην Υεμένη χωρίς να διαφαίνεται ότι πλησιάζει το τέλος του.
Από τα ξημερώματα, ισχυρότατος αλητικος ουαχαμπιτικοφασιστικος στρατιωτικός σχηματισμός υπό την σιχαμενη καθυστερημενη σουνιτοφασιστικη Σαουδική Αραβία,  έχουν αρχίσει μεγάλη πολεμική επιχείρηση για την κατάληψη του κυρίως λιμένα της χώρας Χουντέιντα.
Η επιχείρηση για την ανακατάληψη του ζωτικότατης σημασία λιμένα ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και αφού οι πατριωτες υεμενιτες αντάρτες Χούθι απέρριψαν τελεσίγραφο, αρνούμενοι να παραχωρήσουν τον έλεγχο της πόλης ως το βράδυ της Τρίτης.
Τελεσίγραφο που είχαν θέσει τα σιχαμενα σουνιτοφασιστικα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως γράφει η «Al Arabiya».
Την μεγάλης έκτασης επίθεση υποστηρίζουν σουνιτοφασιστικε αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις της υπό την σιχαμενη ουαχαμπιτικοφασιστικη Σαουδική Αραβία σουνιτοφασιστικης συμμαχίας που συγκλίνουν προς την πόλη από διαφορετικές κατευθύνσεις, σύμφωνα με πληροφορίες στρατιωτικής πηγής αναφέρει το δημοσίευμα.
Οι αλητες σουνιτοφασιστες σε ανακοίνωση που εξέδωσαν υποστηρίζουν πως «αυτή είναι και η υστάτη προσπάθεια να αποκατασταθεί η νομιμότητα σ’ ολόκληρη την εθνική επικράτεια και να εκδιωχθούν οι Χούθι από το Χοντέιντα, απ΄όπου και ανεφοδιάζονται».
Αναμένεται μεγάλη καταστροφή
H ανακατάληψη του Χοντέιντα αποτελεί μεγάλη σπουδαιότητα για την αποικιοκρατικη σουνιτοφασιστικη συμμαχία. Η σιχαμενη ουαχαμπιτικοφασιστικη Σαουδική Αραβία είχε επανειλημμένα προσπαθήσει να αποκλείσει τον λιμένα, κατηγορώντας ότι από εκεί ανεφοδιάζονται οι πατριωτες υεμενιτες αντάρτες Χούθι, και ο Υεμενιτικος λαος,  αλλά τελικά υπαναχώρησε κάτω από τις διεθνείς πιέσεις για να αποκατασταθεί ο ανεφοδιασμός με είδη πρώτης ανάγκης, για ανθρωπιστικούς λόγους.
Πριν λίγες ημέρες, ο ΟΗΕ, είχε προειδοποιήσει ότι η προετοιμαζόμενη τότε πολεμική επιχείρηση εναντίον της πυκνοκατοικημένης πόλης θα μπορούσε να κοστίσει ακόμη και σε 250.000 ζωές. Χώρια που η επίθεση θα διακόψει την μεταφορά της διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον πληθυσμό της Υεμένης που περνά τα πάνδεινα, λόγω των συνεχιζόμενων από το 2015 αποικιοκρατικων πολεμικών επιχειρήσεων.
Πριν μερικούς μήνες ο ΟΗΕ είχε ανακοινώσει πως από το Χοντέιντα προς το Άντεν είχαν κατευθυνθεί περί του 47.000 κάτοικοι για να γλιτώσουν από τους ουαχαμπιτικοφασιστικους σαουδαραβικούς βομβαρδισμούς.
Ακόμη και η Ουάσινγκτον, η μεγαλύτερη τροφοδότης χώρα όπλων στην Σαουδική Αραβία αναγκαστηκε υποκριτικα για τα ματια του κοσμου  -σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες- να μιλησει εναντίον της πραγματοποίησης της επιχείρησης, παροτι αυτή είναι που εφοδιαζει τους σουνιτοφασιστες, και η Ουασινγκτον τους εχει διαταξει να κανουν πολεμο. Επειδή λενε οι κωλοαμερικανοι αποικιοκρατεςιμπεριαλιστες «δεν πρόκειται να ενισχύσουν επιχειρήσεις που θα απειλούσε την καταστροφή δομές απαραίτητες για την συνέχιση της αναγκαίας ανθρωπιστικής βοήθειας» όπως δήλωσε στο Reuters την περασμένη εβδομάδα, αληταρας εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας του Λευκού Οίκου.
O πόλεμος της αλητικης σουνιτοφασιστικης σιχαμενης Σαουδικής Αραβίας και των αληταραδων βρωμιαριδων εμιριδων συμμάχων της εναντιον της Υεμένης, από τον Μάρτιο του 2015 θεωρείται ιδιαίτερα απάνθρωπος με αποτέλεσμα συνεχείς εκατόμβες αμάχων και έχοντας προκαλέσει έντονη ανθρωπιστική καταστροφή και επιδημίες, λόγω της σχεδόν παντελούς έλλειψης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεσηκωμος  στις Παμμακεδονικες οργανωσεις, διοργανωνουν συλλαλητηριο στις Πρεσπες το ερχομενο Σαββατοκυριακο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μηνυμα από την βαση στην ηγεσια των ΑΝ.ΕΛ.
Γ. Τσακιρης από Καβαλα. «Αν οι ΑΝ.ΕΛ. παραμεινουν στην κυβερνηση με τον ορο Μακεδονια, εμεις δεν εχουμε καμια θεση στο κινημα».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεσα σε μια νυχτα καταργει τεσσερα δρομολογια στο Βολο. Ψυχολουσια στο επιβατικο κοινο από την αφνιδιαστικη ανακοινωση, που χρησιμοποιουν το δρομολογιο Βολος – Λαρισα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μακεδονία είναι μία: Τα Σκόπια. Με υπογραφή Τσίπρα και προσεχώς Παυλόπουλου... Όταν θα έρθει η πρώτη διεθνής δικαστική διεκδίκηση α λα Τσαμουριά θα τα ξαναπούμε...

Μια συμφωνία- ραδιουργία!
Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Η συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ για τα Σκόπια δεν είναι συμφωνία. Είναι κατ' αρχήν συμφωνία. Και δεν είναι τελική. Είναι προσωρινή. Δεν είναι καν δεσμευτική. Υπόκειται σε αλλαγές και ανατροπές. Και δεν αφορά σ αυτήν την κυβέρνηση απαραίτητα! Μπορεί να πέσει στην επόμενη! Πρόκειται για κέντημα ραδιουργίας περισσότερο παρά συμφωνίας.
Συγκεκριμένα:
1. Ο κ Τσίπρας συμφώνησε σε παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας από την Ελλάδα ερήμην της ελληνικής Βουλής. Η συμφωνία του με τον Ζαεφ προβλέπει ότι το...
θέμα θα έρθει στην ελληνική Βουλή για έγκριση όταν και όποτε περάσει από τη Σκοπιανή Βουλή, από το σκοπιανό δημοψήφισμα, από την αναθεώρηση του σκοπιανού Συντάγματος. Δηλαδή, πιθανώς μετά και από τις ελληνικές εκλογές του 2019!
Για όποιον δεν κατάλαβε, μ αυτόν τον κουτοπόνηρο τρόπο ο κ Τσίπρας έβγαλε από πάνω του την υποχρέωση, αλλά και τον κίνδυνο να υποστεί την ψηφοφορία της Βουλής για το θέμα. Την έστειλε στην επόμενη Βουλή. Ταυτόχρονα απάλλαξε από τη δύσκολη θέση και τον εταίρο του Πάνο Καμμένο. Ο οποίος, ξέροντας τη συμφωνία μπορεί να πουλάει ανέξοδα πατριωτισμό!
Είναι πλέον βέβαιο ότι η σκοπιανή πλευρά θα καθυστερεί όσο μπορεί από τη στιγμή που θα έχει εξασφαλίσει το κατ αρχήν πράσινο φως της Αθήνας για την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, αλλά και την ταυτότητα και τη γλώσσα από την ελληνική κυβέρνηση για τη διεθνή κοινότητα.
2. Η συμφωνία του Τσίπρα δεν είναι erga omnes!
Το σλαβικό όνομα Severna Macedonia (Βόρεια Μακεδονία) θα ισχύει έναντι της Ελλάδας! Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο θα είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά ως North Macedonia (βορεινή)! Όχι Northern (βόρεια) όπως είναι η Ιρλανδία. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο κράτος Μακεδονία, θα λέγονται απλώς Μακεδονία! Όπως και σήμερα. Κέρδος, μηδέν.
3. Αλλά, και η ελληνική μακεδονική ταυτότητα με την μακεδονική ελληνική εθνικότητα έχουν παραδοθεί κανονικά στους σλαβομακεδόνες. Αντί για σλαβομακεδόνες και αλβανοί θα είναι Μακεδόνες! Και σε μια υποπαράγραφο ψιλών γραμμάτων, που δεν θα διαβάσει ποτέ κανείς, σημειώνεται ότι δεν έχουν σχέση με τους Μακεδόνες της αρχαίας Ελλάδας.
Στα διαβατήριά τους και στις ταυτότητές τους θα ονομάζονται Μακεδόνες/υπήκοοι της Βόρειας Μακεδονίας. Δηλαδή Μακεδόνες! Υπάρχουν και άλλοι Μακεδόνες ως έθνος κράτους; Όχι.
Στη συμφωνία, όμως, προβλέπεται αυτή η διπλή ταυτότητα των σκοπιανών! Αναγνωρίζονται από την Ελλάδα και από όλο τον ντουνιά ως Μακεδόνες ΚΑΙ ως υπήκοοι της Βόρειας Μακεδονίας! Διαλέγετε και παίρνετε.
4. Η ίδια διπλή ταυτότητα συμφωνήθηκε και για τη γλώσσα.
Η κυβέρνηση των Αθηνών αναγνώρισε ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας. Με μια υποπαράγραφο που λέει ότι δεν έχει σχέση με την …ελληνιστική (!!) της εποχής του Μεγαλέξανδρου, αλλά είναι σλαβική διάλεκτος! Οι αμόρφωτοι του υπουργείου και των επιτροπών (προφανώς απόγονοι των ανταρτών του ΣΝΟΦ στον εμφύλιο) δεν ξέρουν ότι οι Μακεδόνες μιλούσαν ελληνικά δωρικά ως ελληνικό φύλλο από πάντα!
Η υποπαράγραφος δεν προσθέτει τίποτε στα ήδη συμφωνημένα από το 1977. Όταν στον ΟΗΕ γινόταν σαφώς ο προσδιορισμός της γλώσσας ως σλαβικού- βουλγαρικού ιδιώματος!
5. Το επίσης σημαντικό κομμάτι με τα εμπορικά σήματα (μακεδονικός χαλβάς, μακεδονικά κουλούρια κλπ) δεν διευκρινίζεται! Επιτροπές ακαθόριστης υπόστασης θα αναλάβουν τις διαπραγματεύσεις για το θέμα! Δηλαδή η Μακεδονία, που έχει πολλαπλάσια παραγωγή και προϊόντα, θα διαπραγματευτεί επί ίσοις όροις με τα Σκόπια, με ορατό κίνδυνο να χάσει τα σήματά της και τις ονομασίες προέλευσης, έναντι υποδεέστερου παραγωγού! Μιλάμε για αλμπανισμό του αισχίστου είδους.
6. Η συμφωνία προβλέπει ότι με την έγκριση της συμφωνίας από τη σκοπιανή Βουλή η ελληνική κυβέρνηση θα δώσει το πράσινο φως ώστε τα Σκόπια να αποκτήσουν το δικαίωμα να ενταχθούν στην ΕΕ και, κυρίως, στο ΝΑΤΟ!
Χωρίς προηγουμένως η ελληνική Βουλή να έχει αποφασίσει!
Η κυβέρνηση διατυπώνει την τεράστια μπαρούφα ότι αν δεν εκπληρώσει πλήρως τα συμφωνηθέντα η ΠΓΔΜ θα αναιρεθεί η ένταξή της στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ! Δηλαδή, θα πάει η ελληνική κυβέρνηση, που γυαλίζει τα παπούτσια της Μέρκελ και του Τραμπ, να αξιώσει από τη Μέρκελ και τον Τραμπ να βγάλουν από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ τα Σκόπια, γιατί δεν τηρούν τη συμφωνία! Είτε αυτοί που τα συμφώνησαν είναι ηλίθιοι είτε περνάνε εμάς για ηλίθιους. Ή και τα δύο.
7. Με την αναγνώριση Βόρειας Μακεδονίας, η μία και μοναδική ελληνική Ιστορική Μακεδονία γίνεται αυτομάτως Νότια Μακεδονία. Συνειρμικά και συνεπακόλουθα για όλους τους πολίτες και όλες τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Επειδή οι απάτριδες και ανιστόρητοι σημερινοί κυβερνήτες διαπραγματεύονται το όνομα, την ιστορία, τη γλώσσα και τα όρια της ιστορικής Μακεδονίας με όρους Οθωμανικής Μακεδονίας!
Και επειδή ο πλανήτης κινείται γύρω από το internet και τις μηχανές αναζήτησης δεν έχει παρά να γκουγκλάρει κανείς τη λέξη Μακεδονία για να διαπιστώσει με τα ματάκια του την παντελή απουσία της Ελλάδας από τον πόλεμο προπαγάνδας που κάνουν οι σκοπιανοί εδώ και δεκαετίες. Και πώς η Ελλάδα έχει εγκαταλείψει την ιστορία της και την πολιτιστική της κληρονομιά σε άσχετους και σε σφετεριστές.
Τι προβλέπει η συμφωνία για αυτά; Τίποτε! Σιγά μην ενδιαφέρονται οι Αθηναίοι κυβερνήτες, φανεροί υποστηρικτές των σλαβομακεδόνων εδώ και χρόνια, και δηλωμένοι φανατικοί εχθροί της ελληνικής ιστορίας, για την Ελλάδα και την ιστορία της. Όλα καρέκλα.
8. Τα παραμύθια που αράδιασε ο Τσίπρας εχτες για την ανάγκη συμφωνίας είναι για μωρά παιδιά. Ούτε τα Σκόπια απειλούντο με αποσταθεροποίηση, ούτε αποδυναμώνονταν οι… προοδευτικές δυνάμεις της γείτονος «που θέλουν λύση», ούτε φρενάρονταν οι εθνικιστικές δυνάμεις εκεί. Όλες εθνικιστικές δυνάμεις είναι. Και μάλιστα ultra φανατικές σε βάρος της Ελλάδας. Έτσι έχουν μεγαλώσει εδώ και 80 χρόνια. Για κορόιδα στην Αθήνα ψάχνουν. Και τα βρήκαν.
Και το μόνο σοβαρό επιχείρημα που είπε ο κ Τσίπρας ήταν ανατριχιαστικό!
Πρώτον γιατί δεν είναι δικό του, είναι καθ υπαγόρευση του ΝΑΤΟ,
και δεύτερον γιατί υπονομεύει τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία!
Είπε ο αυλόδουλος αυτός πρωθυπουργός ότι η συνέχιση της διένεξης «θα ενίσχυε το ρόλο τρίτων δυνάμεων στα βόρεια σύνορά μας»! Υπονοώντας σαφώς τη Ρωσία. Μάλιστα κύριε Παπάγο!
9. Η τελευταία μικρότητα και ανθελληνική αθλιότητα ήταν που πρώτα ειδοποίησε τις ΗΠΑ και το Βερολίνο για την επίτευξη συμφωνίας και μετά πήγε να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Από τον οποίο πήρε τα εύσημα για το ανοσιούργημα. Να υποθέσουμε ότι ο Βούδας της Ραφήνας είναι ικανοποιημένος και με τη συμφωνία και με την πρόταση του Πάκη Παυλόπουλου για μια τόσο σοβαρή θέση. Η σιωπή του είναι πιο καταστροφική από τις άλλες επιλογές του.
10. Όπως είπαμε και στην αρχή, το κόλπο Τσίπρα είναι να έρθει στη Βουλή το θέμα, του Αγίου Ποτέ. Δηλαδή, όταν δεν θα είναι κυβέρνηση ή δεν θα είναι συγκυβέρνηση με τον Π. Καμμένο. Αλλά, με πρόθυμους ηλίθιους σαν το Ποτάμι ή άλλα αντίστοιχα ορφανά του σημιτικού εκσυγχρονισμού. Εκεί ποντάρει.
Εν κατακλείδι, η συμφωνία είναι άθλια, στο πόδι, περιφρονεί την ελληνική Μακεδονία, τη βούληση του ελληνικού λαού, την ελληνική Βουλή και δικαιώνει τον αλυτρωτισμό των σλαβομακεδόνων, που παλεύουν γι αυτόν εδώ και 75 χρόνια.
Όταν θα έρθει η πρώτη διεθνής δικαστική διεκδίκηση α λα Τσαμουριά θα τα ξαναπούμε. Κι όταν σας ρωτήσουν αν είσαστε από τη Νότια Μακεδονία θα τα ξαναπούμε. Αν σας ρωτήσουν και δεν θεωρήσουν ότι είσαστε σκοπιανοί. Γιατί Μακεδονία είναι μία: Τα Σκόπια. Με υπογραφή Τσίπρα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανεπάγγελτε Παπαδημούλη ήρθες δεύτερος... σε πρόλαβε ο πατροκτόνος κι εθνικός καταστροφεας Γιωργάκης...

"Παπαδημούλης: Είναι μια καλή συμφωνία, η οποία υλοποιεί 100% όσα προσπάθησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
* Ανεπάγγελτε Παπαδημούλη ήρθες δεύτερος... σε πρόλαβε ο πατροκτόνος κι εθνικός ολετήρας Γιωργάκης..."
Φυσικά και μόνο η ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Μητσοτάκη (του πιο ακραιφνούς νεοφιλελεύθερου Εφιάλτη) είναι αποκαλυπτικότατη…
Τέτοια κυνική ομολογία υπεράσπισης του δωσιλογισμού του Μητσοτάκη δεν δείχνει, απλώς, τον δωσίλογο χαρακτήρα των «κεντροαριστερών» ανδρεικέλων του ΣΥΡΙΖΑ(Ο ΓΑΠ ήταν πάντα το υφυπουργείο των ΗΠΑ), αλλά και την έπαρση του...θράσους τους και της βλακείας τους…
Καυχώνται τα «κεντροαριστερά» υποζύγια ότι πέτυχαν αυτά που ούτε ο Μητσοτάκης μπόρεσε να πετύχει!!!
Ο Παπαδημούλης, όπως και όλη οι κεντροαριστεροι  συριζαίοι με πρώτο και καλύτερο τον Τσίπρα επιβεβαιώνουν, καθημερινά και θορυβωδώς τη γνωστή ρήση του Ανιέλι:
«Υπάρχει ένα είδος Κεντροαριστεράς που είναι πιο χρήσιμη από την Δεξιά. Πρόκειται για εκείνη την Κεντροαριστερά που μπορεί να κάνει όλα όσα δεν θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά».
Θα συμπληρώναμε επίσης: «Πρόκειται για εκείνη την Κεντροαριστερά που μπροστά στο δικό της ΨΕΥΔΟΣ, το ψεύδος της Δεξιάς ωχριά…».




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μεγάλο ψέμα η πολιτική απάτη του Τσίπρα (για το σκοπιανό)

Παρακολούθησα το διάγγελμα του Τσίπρα για το Σκοπιανό που ήταν μια πολιτική απάτη. Συγκεκριμένα ο Τσιπρας είπε ότι εάν δεν επικυρωθεί η συμφωνία από τα Σκόπια τότε η συμφωνία παύει να ισχύει.
Εδώ είναι το μέγα ψέμα και απάτη.
Από την στιγμή που η Ελλάδα δώσει το... πράσινο φως και για ΝΑΤΟ και για Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή ισχύει ούτως η άλλως και δεν έχει την δυνατότητα η Ελλάδα να ανακαλέσει την έγκριση της.
Και για να γίνω πιο σαφής εάν στα Σκόπια γίνει δημοψήφισμα και δεν εγκριθεί η συμφωνία μπορεί μεν η κυβέρνηση των Σκοπίων που μπορεί και να αλλάξει στην εξέλιξη του χρόνου να κατηγορηθεί για πολιτική αφερεγγυότητα τότε το ναι το δικό μας και για Ευρωπαϊκή Ένωση και για ΝΑΤΟ δεν μπορεί να ανακληθεί.
Παίζεται ένα θλιβερό παιγνίδι εξαπάτησης της κοινής γνώμης στηριζόμενο στην άγνοια των πολιτών δυστυχώς με την κάλυψή του μεγάλου μέρους των Μ.Μ.Ε, και ορισμένων πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης που δυστυχώς λειτουργούν ως βαποράκια είτε της Γερμανίας είτε των ΗΠΑ.
Δυστυχώς ο Τσιπρας κάθε μέρα και περισσότερο δείχνει την πολιτική του δουλικότητα σε κάθε κατεύθυνση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΥΕΜΕΝΗ Ένα νέο θεραπευτικό κέντρο χολέρας χτυπήθηκε από αεροπορική επιδρομή στο Αμπς της Υεμένης τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 5:40 π.μ.
#Stop_the_genocide_on_Yemen
 Αυτό έρχεται όταν η υεμένη υπέστη το χειρότερο ξέσπασμα χολέρας στην καταγεγραμμένη ιστορία, με πάνω από 1 εκατομμύρια υποθέσεις μόνο το 2017



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



εδω ο εγκληματιας Νετανιαχου ,τολμαει και απευθυνει μυνημα στους Ιρανους ,στους οποιους προσφερει ...νερο (!)
ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΕΧΟΥΝ 90% ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ
ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΕ ΨΟΦΑ