Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Δευτερα 4 Ιουνιου 2018




Καλό είναι η πλακίτσα που μας κάνει η ελληνική δικαιοσύνη να μην έχει θύματα αγωνιστές. Δεν εκδώσαν τους Κεμαλιστές-Γκιουλενιστές, επειδή δεν θα είχαν δίκαιη δίκη και εκδώσαν τον κομμουνιστή Τ.Καγιά, που το μαρξιστικό - λενινιστικό κόμμα του θεωρείται a priori τρομοκρατική οργάνωση ! Μιλάμε για ασχετοσύνη, ελαφρότητα και σκοπιμότητα, που προκαλεί εμετό!
Σχολιο.-  Ασχετοσύνη όχι σκοπιμότητα Ναι. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Γιατί δεν τους ονομάζουμε τους Σκοπιανούς Δυτικοβούλγαρους, αφού αυτό είναι, ή και ομοσπονδία Δυτικοβούλγαρων και Αλβανών αφού το 35% των κατοίκων αυτής της χώρας αυτό είναι, ή και Δάρδανοι αφού όλοι έχουν φαγωθεί να καβαλήσουν τις χιλιετίες και να γίνουν Νεαντερτάλιοι ή ακόμη πιο ένδοξοι Αυστραλοπίθηκοι. Και για να μη μείνουν δυσαρεστημένοι και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί προτείνω να μετονομαστούν και τούτοι σε Σιού, την πιο ένδοξη φιλειρηνική και πολιτισμένη φυλή της προκολομβιανής Β. Αμερικής. Ενδιαφέρον επίσης θα ήταν να ονομαστούν Νότια Γιουγκοσλαβία, αφού διατηρεί ακέραιο τον πολυεθνικό χαρακτήρα της διαλυμένης σήμερα Γιουγκοσλαβίας. Αυτό βέβαια δεν θα άρεσε καθόλου μα καθόλου στους Αμερικανούς και τους Αυστρογερμανούς.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σ. Κοντονή, ο οποίος είναι πλέον ο μόνος αρμόδιος και έχει την δυνατότητα να αποτρέψει αυτή τη δικαστική κατρακύλα, να μην επιτρέψει την έκδοση του Καγιά στην Τουρκία. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ίδιος και η κυβέρνησή του θα φέρουν ακέραια την ευθύνη για εξευτελισμό της δημοκρατίας από την χώρα μας, ως προϊόν μιας υπόγειας, αθέμιτης συναλλαγής με την τουρκική κυβέρνηση.

Η ΛΑ.Ε. απαιτεί την παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης για την μη έκδοση του αγωνιστή Τουρκούτ Καγιά στην Τουρκία
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΛΑ.Ε. ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Αδιανόητα απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη είναι η απόφαση του Αρείου Πάγου, στις 30/5/18, να επικυρώσει την απόφαση έκδοσης του Τούρκου αγωνιστή Καγιά Τουργκούτ στην Τουρκία, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο άδικης καταδίκης που του έχει επιβληθεί από τουρκικό δικαστήριο για την δράση του υπέρ της ελευθερίας και τα δικαιώματα των Κούρδων.
Ο 45χρονος Καγιά Τουργκούτ, ιστορικός και δημοσιογράφος, με δημόσια πολιτική δράση από τα φοιτητικά του χρόνια ως αριστερός με φιλοκουρδικές απόψεις, για την οποία έχει υποστεί σοβαρές διώξεις από τις τουρκικές αρχές, όπως αυθαίρετες συλλήψεις και κρατήσεις, βασανιστήρια και κακομεταχείριση, 6ετή προφυλάκιση σε φυλακές τύπου F με βάση τον τουρκικό «αντιτρομοκρατικό» νόμο, είναι σήμερα αιτών άσυλο στην Ελλάδα. Η έκδοσή του στην Τουρκία συνεπάγεται ότι θα φυλακιστεί για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, θα κινδυνεύσει να υποστεί βασανιστήρια και κακομεταχείριση, ενώ θα αντιμετωπίσει και πρόσθετες ποινικές διώξεις και καταδίκες λόγω των πολιτικών του φρονημάτων και της υποστήριξής του στο κουρδικό κίνημα.
Η απόφαση του Αρείου Πάγου να επικυρώσει την έκδοση του Τουργκούτ Καγιά, που αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Θράκης, σε μία μάλιστα περίοδο μαζικών διώξεων από την άκρως αυταρχική και αντιδημοκρατική κυβέρνηση Ερντογάν  σε βάρος των πολιτικών της αντιπάλων, της φυλάκισης ακόμη και βουλευτών, της στρατιωτικής κατοχής του Αφρίν και του ανελέητου πολέμου που διεξάγεται σε βάρος των Κούρδων, ανοίγει έναν ολισθηρότατο δρόμο για την έκδοση Κούρδων και Τούρκων αγωνιστών που παλεύουν για την ελευθερία, τη δημοκρατία και τον τερματισμό των πολέμων.
Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σ. Κοντονή, ο οποίος είναι πλέον ο μόνος αρμόδιος και έχει την δυνατότητα να αποτρέψει αυτή τη δικαστική κατρακύλα, να μην επιτρέψει την έκδοση του Καγιά στην Τουρκία. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ίδιος και η κυβέρνησή του θα φέρουν ακέραια την ευθύνη για εξευτελισμό της δημοκρατίας από την χώρα μας, ως προϊόν μιας υπόγειας, αθέμιτης συναλλαγής με την τουρκική κυβέρνηση.
   Άμεση απελευθέρωση και χορήγηση πολιτικού ασύλου στον Τουργκούτ Καγιά
   Όχι στην έκδοσή του στην Τουρκία
Επιτροπή Δικαιωμάτων ΛΑ.Ε
1/6/2018



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόση μιζέρια κρύβουν αυτά τα "ποτέ μην αφήνεις να σε γνωρίσει ο άλλος, γιατί χάνεται η μαγεία του έρωτα"!
Πόση κακομοιριά στην προσπάθεια να γοητεύσεις, κρατώντας αποστάσεις!
Το πιο πιθανό είναι να φοβάσαι πως αν σε γνωρίσει για τα καλά, θα πάρει δρόμο. Και το βέβαιο ότι τρέμεις στην ιδέα πως η γοητεία σου έχει συγκεκριμένα όρια. Αυτά που καθορίζει η περιορισμένη σου φαντασία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




To facebook μπλοκάρει άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου κατά του ναζισμού
3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Σήμερα, Κυριακή 3 Ιουνίου 2018,  στις 2 το μεσημέρι το facebook μετά από αιτήματα που δέχτηκε – από ποιους άραγε; – μπλόκαρε το προφίλ «Νίκος Μπογιόπουλος» εξαφανίζοντας ταυτόχρονα την ανάρτηση με τίτλο «Τι κάνατε στην Κάνδανο, Κασιδιάρη;» που είναι άρθρο δημοσιευμένο στον «Ημεροδρόμο» (εδώ: http://www.imerodromos.gr/ti-kanate-sthn-kandano-kasidiari-toy-nikoy-mpogiopoyloy/)
Ταυτόχρονα το facebook μπλόκαρε την σελίδα «Μπογιόπουλος Νίκος» για 24 ώρες και παράλληλα στη φωτογραφία που συνοδεύει το συγκεκριμένο κείμενο έριξε «μαύρο» με τη σημείωση ότι «η φωτογραφία αυτή μπορεί να δείχνει βίαιο ή σκληρό περιεχόμενο»:
Το facebook, ενημέρωσε τον διαχειριστή της σελίδας, δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο, ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση: «Παραβιάζει τους όρους λειτουργία του». Μάλιστα, προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογη ανάρτηση θα ακολουθήσουν νέες κυρώσεις.
Το μήνυμα που απέστειλε το facebook, σύμφωνα με το οποίο το αντιναζιστικό άρθρο παραβιάζει τους «όρους λειτουργίας του», είναι το παρακάτω:
Ποιοι φοβούνται την Ιστορία; Ποιοι τρέμουν μπροστά στην αλήθεια; Ποιοι επιδιώκουν να «θαφτούν» τα εγκλήματα του ναζισμού; Ποιοι θέλουν να σβήσουν τα ίχνη που συνδέουν τους χιτλερικούς φονιάδες της Βέρμαχτ με τους ιδεολογικούς απογόνους τους, της Χρυσής Αυγής; Ποιοι επιθυμούν να ξεχαστεί η φρίκη της Κανδάνου;
Σημειώνουμε:
α. Το άρθρο αναφέρεται σε ένα από τα ειδεχθέστερα  εγκλήματα των ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
β. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο αποτελούν πολύτιμα ιστορικά ντοκουμέντα της θηριωδίας. Ειδικά η μια φωτογραφία (την οποία και δημοσιεύουμε ξανά παραπάνω) είναι από τα ιστορικά τεκμήρια της ναζιστικής κτηνωδίας. Πρόκειται για φωτογραφία του Franz Peter Weixler που ήταν ο πολεμικός ανταποκριτής της Βέρμαχτ που φωτογράφισε την εκτέλεση στο Κοντομαρί. Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο ο ναζί ρίχνει την χαριστική βολή.
γ. Αναρωτιέται κανείς ποιοι ακριβώς όροι λειτουργίας του facebook παραβιάζονται από άρθρα και φωτογραφίες – ιστορικά ντοκουμέντα που υπενθυμίζουν τη θηριωδία του ναζισμού και αποκαλύπτουν τους σύγχρονους απογόνους των Ες Ες.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΣΥΡΙΑ Πάνω από 70 συριακές φυλές εξέδωσαν κοινή δήλωση το Σάββατο, η οποία ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας συνδυασμένης δύναμης που θα πολεμήσει τις πολιτοφυλακές των SDF που υποστηρίζουν οι ΗΠΑ και τα ξένα στρατεύματα στη βόρεια Συρία.
Οι φυλές από τις επαρχίες Al-Hasakah, Aleppo και Al-Raqqa ανέφεραν ότι συναντήθηκαν στην πόλη Deir Hafer, όπου όλοι συμφώνησαν ότι θα ενωθούν για να εκδιώξουν τις ΗΠΑ και τις πολιτοφυλακές τους από τις επαρχίες τους. Δεδομένου του μεγέθους αυτών των φυλών, θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα σοβαρό πρόβλημα για τις κουρδικές  Δημοκρατικές Δυνάμεις στη Συρια (SDF) που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ στη βόρεια Συρία, εάν λάβουν στρατιωτική βοήθεια από τον Συριακό Αραβικό Στρατό (SAA).
(ήδη έχουν σχηματιστεί δύο ένοπλες ομάδες, η μια στη Hasakah και η άλλη στη Raqqa με σκοπό την εκδίωξη των ΗΠΑ και των SDF.)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΞΕΦΤΙΛΕΣ !
Στα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή βρίσκεται το μέλλον του 45χρονου Τούρκου αγωνιστή Τουργκούτ Καγιά μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ της έκδοσής του στην Τουρκία, απόφαση που θέτει ανοιχτά τη ζωή του σε κίνδυνο.
Από σήμερα ο Καγιά ξεκινά απεργία πείνας ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος. «Φίλοι, σύντροφοι. Η δικαστική απόφαση είναι ενδεικτική για το πώς αντιδραστικά κράτη συνεργάζονται όταν χρειάζεται. Το ίδιο δικαστήριο αποφάσισε τη μη έκδοση των Τούρκων αξιωματικών που οργάνωσαν το φασιστικό πραξικόπημα. Αυτό δείχνει ότι τα αντιδραστικά κράτη συνεργάζονται όταν πρόκειται για επαναστάτες και κομμουνιστές. Δύο τάξεις, δύο εχθρικά στρατόπεδα συνεχίζουν την πάλη. Συνελήφθην στην Ελλάδα ως επαναστάτης. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που κυκλοφορεί εξυπηρετεί την αντίδραση και τον εχθρό. Δεν εξυπηρετεί την τάξη μας και τον λαό μας» δήλωσε χθες από τη φυλακή ο Καγιά.
Αιτών πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, δημοσιογράφος και ιστορικός στο επάγγελμα στη γειτονική χώρα, ο Καγιά έχει υποστεί επανειλημμένα σοβαρά βασανιστήρια από τις τουρκικές αρχές και έχει περάσει χρόνια στην απομόνωση (6 χρόνια σε κελιά τύπου F) εξαιτίας των αγώνων του για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Συνελήφθη αρχικά στα μέσα Απριλίου του 2015 μαζί με άλλους τρεις Τούρκους σε μια συντονισμένη πανευρωπαϊκή επιχείρηση κατά μελών της ΑΤΙΚ, της Συνομοσπονδίας Τούρκων Εργατών στην Ευρώπη.
Απελευθερώθηκε και συνελήφθη εκ νέου τον περασμένο Φεβρουάριο από τις ελληνικές αρχές ύστερα από ερυθρά αγγελία της Ιντερπόλ.
Σε προηγούμενη καταγγελία του Τουργκούτ Καγιά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της κυβέρνησης της Τουρκίας για κακομεταχείριση, η τουρκική κυβέρνηση αναγκάστηκε να δεχτεί εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω των συντριπτικών αποδεικτικών στοιχείων εναντίον της.
«Η απόφαση του Αρείου Πάγου είναι άδικη και υποκρύπτει πολιτική συμφωνία ή συμπαιγνία με την καταπιεστική κυβέρνηση της Τουρκίας υπό την ηγεσία του Ερντογάν και του ΑΚΡ. Καλούμε κάθε προοδευτικό και δημοκράτη, κάθε οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο να συσπειρωθούν και να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την υπόθεση του Τουργκούτ Καγιά» αναφέρει η Επιτροπή Αλληλεγγύης που συστάθηκε με στόχο την άμεση απελευθέρωσή του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ειλικρινά θα θελα κι εγώ να μάθω πως το σκέφθηκαν οι έλληνες αρχαιολόγοι, ο συλλογος τους,  και πως συνέδεσαν το παράνομα καταπατημένο κτίριο του City Plaza με τους αρχαιολογικούς διαλόγους.
Πάτε καλά ή το χετε χάσει ολούθε και παντιοτρόπως;
Το city plaza με τους αρχαιολογικους διαλόγους, που συνδέεται ? Αυτό που συμβαίνει με το υπο κατάληψη ξενοδοχειο , το οποιο εχει μετατραπει σε επικερδη επιχειρηση, για τους καταληψιες, τηρουμένων ολων των αναλογιών , μονο με αρχαιοκαπηλεια μπορεί να συγκριθεί, απο κάθε άποψη.
Τι βλακειες είναι αυτές και γιατί εμπλέκονται οι αρχαιολόγοι, σε τέτοια θέματα. Αδυνατω να καταλάβω. Το ήθος των αρχαιολόγων παίζεται εδώ, Άκου, the ethos of city plaza, οπτικη εθνογραφια, αστικό τοπιο, αρχαιολογικοί διάλογοι. Απαραδεκτο. Και μπούρδες ξεγυρισμενες εν είδει επιστήμης. Μπουρδοτατες. Διότι όταν θέλουμε όλοι να σέβονται τον αρχαιολογικό νομο .....πρεπει και οι αρχαιολόγοι και οι άλλοι να σεβόμαστε και τους αλλους νόμους του κράτους.

δείτε την ξεφτιλα την ταινία "Το ήθος του City Plaza", που έγινε με ΕΣΠΑ και την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Λάτση. Οσοι δλδ την χάσατε στην μέρα των μουσείων!
Ξαναπαίζει, ε κάπως πρέπει να βγάλουν κι άλλα λεφτουδάκια.
Η ντροπή δεν είναι δουλειά.
Διδάσκοντας Οπτική Εθνογραφία στη Μητρόπολη
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων
Κυριακη 3 Ιουνιου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25-10-1963
Ο υποψήφιος στο νομό Κοζάνης της Ενωσης Κεντρου Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, το 63,  μετέπειτα υπουργός - απευθυνόμενος στην ΕΡΕ ... : «Εμείς όταν πιάσαμε τον Μπελογιάνη, τον σκοτώσαμε. Εσείς πιάσατε τον Γλέζο και τον αφήσατε»
Σχολιο.- Αντί οι μαλάκες οι Έλληνες να τον κρεμάσουμε ανάποδα που ήταν δωσίλογος στην Κατοχή, ενώ του έδωσε ο Τσολάκογλου τη μεγάλη μονάδα ηλεκτρισμού στην Πτολεμαΐδα και πλούτισε, τον έβαλαν και στη Βουλή, τον έκαναν και εθνοπατέρα!
Εμ πώς μετά να σωθεί αυτός ο γιδότοπος;;;
Σχολιο.- Δεν μου κάνει εντύπωση. Πάντα τα κόμματα του κέντρου στη προσπάθεια τους να γίνουν αποδεκτά και αρεστά από το σύστημα αποδεικνιοντουσαν παλιοχαραχτηρες.  Έτσι είναι λογικό κάποιοι να επιχειρούσαν τότε και τώρα να δίνουν συνεχώς διαπιστευτήρια στο σύστημα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κρατούμενη στη Θήβα με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, αυτοκτονική, τοξικομανής, με πληθώρα αυτοτραυματισμών, οροθετική. Έχει ζητήσει εδώ και μήνες μεταγωγή σε ψυχιατρικό κατάστημα -το αίτημά της αγνοείται. Όταν (το Δεκέμβριο) την είδα, οι συγκρατούμενές της μου ανέφεραν ως περιστατικό ρουτίνας ότι μόλις την ξεκρέμασαν, γιατί ενημερώθηκε ότι ήρθε δικηγόρος. Όταν το είπα στην υπηρεσία, η αντίδραση ήταν "α στο καλό, και γιατί δεν μας το είπαν εμάς ότι κρεμάστηκε και το είπαν σε σας;" και της κανόνισαν τηλε-ψυχίατρο. Πριν μερικές μέρες μέρες μιλήσαμε, μου έλεγε ότι την "ρίχνουν" πάρα πολύ οι θάνατοι στη φυλακή, ότι δεν ξέρει τι φάρμακα της δίνουν, ότι πολλές έχουν παραισθήσεις μ' αυτή τη σκόνη που τους δίνεται αντί των φαρμάκων τους. Ελλείψει κατάλληλης μεταχείρισης, αμέσως μετά έφτασε πάλι σε άκρα: έκοψε το αριστερό της χέρι και το λαιμό της, πηγαίνοντας μακριά από τις υπόλοιπες για να μην τις εκθέσει σε κίνδυνο και βασικά για να μην τις αγχώσει με το αίμα της. Αντίδραση της φυλακής: αυτοκόλλητο στα ανοιχτά τραύματα. Επί εκκλήσεών της να την πάνε στο νοσοκομείο για ράμματα: Διατύπωση κατηγορίας για πειθαρχικό αδίκημα, αυτό του "αυτοτραυματισμού προς επίτευξη ωφελημάτων από το προσωπικό".
Τη Δευτέρα θ' ακουστεί ως πειθαρχικώς διωκόμενη. Θ' ακουστούν κι αυτά που έχουν ν' ακούσουν. Και να 'ναι σίγουροι πως η παράλληλη αυτή φωνή αυτή θ' ακουστεί πολύ πιο μακριά απ' ότι φτάνουν τα μεγάφωνα της φυλακής κι οι σειρηνες της πόλης.
Γιατί τ' ανθρώπινα μεσάνυχτα σήμαναν "νταααααν" στη Θήβα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώην ειδικός στην αντιτρομοκρατική του FBI: "Η CIA ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ISIS"

" δημιουργήσαμε την ISIS. Εννοώ ότι η ISIS δεν είναι λιγότερο από τους ανθρώπους στο islamburg, όχι λιγότερο από το gülen. Είναι μια δημιουργία της CIA. Ο Τζον Μακκέιν, για όνομα του Θεού, ήταν εκεί με τους αξιωματούχους της ISIS.
Εμείς τα δημιουργήσαμε. Ήρθαν από το al-Νούσρα μέτωπο, το απελευθερωτικό μέτωπο της Συρίας. Αυτές οι δύο οργανώσεις συνδυάζονται και μεταμορφώθηκαν στην ISIS. Είναι η δημιουργία μας!
Τους δημιουργήσαμε και ακόμα τους άμεση! Όταν οι πολεμιστές της isis τραυματίζονται στη μάχη, πού μεταφέρονται; Μεταφέρονται, για όνομα του Θεού, στο Ισραήλ! Αντιμετωπίζονται από ισραηλινούς σε ισραηλινά νοσοκομεία και επέστρεψαν στη μάχη!"




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περισσότεροι από 15.000 Ορθόδοξοι Εβραίοι Χαρεντίμ συγκεντρώθηκαν σε μία Αντισιωνιστική συγκέντρωση, στο "Nassau Veterans Memorial Coliseum", στο Λονγκ Άιλαντ στις ΗΠΑ.
Αυτή η συγκέντρωση έγινε αμέσως λίγες ώρες μετά από την ετήσια παρέλαση προς τιμήν του Ισραήλ που γίνεται στις ΗΠΑ.

Που είσαστε όλοι εσείς που μιλάτε για κάποιους λίγους και γραφικούς Ορθόδοξους Εβραίους που αντιτίθενται στον Σιωνισμό και το δημιούργημά του, το κράτος του Ισραήλ;
Η Εβραϊκή θρησκεία και όσοι την ακολουθούν είναι αντίθετα από τον Σιωνισμό και η αλήθεια ολοένα και εξαπλώνεται

Xιλιάδες Ορθόδοξοι Εβραίοι μαζεύτηκαν στο Nassau Coliseum στη Νέα Υόρκη για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον Σιωνισμό και το κράτος του Ισραήλ.Η είδηση δεν θα παιχτεί πουθενά γιατί όλα τα ΜΜΕ υπηρετούν τους τοκογλύφους που βρίσκονται πίσω από τον Σιωνισμό...και που ήταν υπεύθυνοι για όλους του διωγμούς που υπέστησαν γενικά οι Εβραίοι ανεξαιρέτως επαγγέλματος ή κοινωνικής τάξης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Ο λόγος περί εθνικισμού...
Προφανώς εθνικιστές ήταν η επονιτισα Παναγιωτα  Σταθοπουλου που ορμησε πανω στο γερμανικο τανκ και χτυπαγε με το τακουνι της τον πολυβολητη πριν τη σκοτωσει, και η Κουλα Λίλη της γαλλικης φιλολογιας που δολοφονηθηκαν στην μεγαλη διαδηλωση του ΕΑΜ εναντια στην βουλγαρική κατοχη της Μακεδονιας.
Προφανώς εθνικιστής ήταν και ο συνταγματαρχης Ε.Μπακιρτζης που συνέτριψε με την ομάδα μεραρχιων του ΕΛΑΣ Μακεδονίας τα δύο τάγματα των σλαυοφωνων αυτονομιστων του Γκοτσεφ πρώην Δημάκη που θέλησαν να καταλάβουν την Φλώρινα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ :
«Π.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Η Ζ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ»
ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ!!!
ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ»ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ Tribune.gr ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΗΡΗΣ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ο βουλευτής Κέρκυρας της Χρυσής Αυγής Ι. Αϊβατίδης με δελτίο τύπου που εξέδωσε δίνει συγχαρητήρια στους διοργανωτές της συναυλίας διαμαρτυρίας κατά του ΧΥΤΑ Λευκίμμης που έγινε το σάββατο και σε όσους την παρακολούθησαν για την ''αξιοπρεπή στάση τους'' κατά τη διάρκειά της και με αυτό δεν εννοεί τίποτα άλλο από την αποδοχή που είχε ο ίδιος και η παρεούλα του και τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ που ζήτησε από μικροφώνου να πάρουν τον πούλο τα ναζίδια
#πάτος
#να_τον_χαιρεστε_συντοπιτες_μου_ευγε_ξεφτίλες

καμία συμμετοχή στο εξής από την αφεντιά μου στις κινητοποιήσεις κατά του ΧΥΤΑ Λευκίμμης από τη στιγμή που στην αποψινή συναυλία-διαμαρτυρία κατά του ΧΥΤΑ ο σύλλογος ''Αλεύχιμον'' που διοργανώνει τις κινητοποιήσεις και πρωτοστατεί σε αυτές αρνήθηκε μετά από σχετική έκκληση εκπροσώπων του ΠΑΜΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης να ζητήσει να αποχωρήσουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που ήταν παρόντα, με μαχαιροβγάλτες ναζιστές, με τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και τόσων μεταναστών ούτε στην ίδια καφετέρια δεν κάθομαι, θα κατέβω στο δρόμο μαζί τους? #ουστ

αποχώρησα πολύ εκνευρισμένη, η συναυλία συνεχίζεται...
Και αρχισαν τις μαλακιες οι τύποι απο το αλευχιμον "είμαστε ακομματιστοι" και "δεν περισσεύει κανεις'' ρε άντε γαμηθειτε δεν σας ζήτησε κανείς να μείνουν μονο οι κουκουεδες έλεος, δε ζήτησε κανεις να φύγουν ξέρω γω οι λαετζηδες ηταν κι ο Στρατουλης εκεί, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ , Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ, α στο διάολο πια έχω πολλά νεύρα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



περιμένω να δω πώς θα δικαιολογήσουν οι εν Ελλάδι υποστηρικτές του ψευδοκράτους των σιωνιστών την εκτέλεση της 21χρονης εθελόντριας νοσοκόμας Razan al-Najjar στη Λωρίδα της Γάζας, περιμένω....


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να βάλει 12 άτοκες στους φόρους, δεν το κόβω για προσφορά τύπου Κωτσόβολου.
Μάλλον ετοιμάζονται για χειρότερη φορομπηξία, που ξέρουν ότι είναι αδύνατον ν αντιμετωπίσουμε.
Αντί τυρί, ρύζι, γάλα, Καμπά, θα είναι μηνιαία η λίστα και δεν θα φτάνει ο μισθός ή η σύνταξη ούτε μέχρι τις 5 του μήνα.
Ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, κινητό, νοίκι, κοινόχρηστα, φόρος, φόρος, φόρος, φόρος, φόρος, φόρος, φόρος, φόρος, φόρος...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Ιορδανίας
 Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, 15:18
Ο πρωθυπουργός της Ιορδανίας Χάνι Μούλκι υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στον μονάρχη Αμπντάλα, δήλωσε επίσημη πηγή, μια κίνηση που έχει σκοπό να εκτονώσει την εκτεταμένη οργή για οικονομικές πολιτικές οι οποίες έχουν προκαλέσει τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων ετών και δεκάδες συλλήψεις. Χιλιάδες Ιορδανοί κατέβηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας Αμάν και των κυριότερων πόλεων και πάλι χθες.
Πριν από λίγο υπουργική πηγή δήλωσε πως ο μονάρχης της Ιορδανίας ζήτησε από τον Όμαρ αλ-Ρατζάζ να σχηματίσει τη νέα κυβέρνηση.
Ο Ρατζάζ, οικονομολόγος που υπηρέτησε στην Παγκόσμια Τράπεζα, ήταν υπουργός Παιδείας στην απερχόμενη κυβέρνηση.
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας υποστράτηγος Φάντελ αλ-Χαμούντ δήλωσε πως οι δυνάμεις ασφαλείας προσήγαγαν 60 υπόπτους για παραβιάσεις του νόμου και πως 42 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας τραυματίστηκαν, ορισμένα από πυροτεχνήματα, όμως οι διαδηλώσεις παραμένουν υπό έλεγχο.
«Η ηρεμία είναι διασφαλισμένη. Η Ιορδανία είναι μια ασφαλής χώρα και τα πράγματα είναι υπό έλεγχο», δήλωσε ο υποστράτηγος Χουσέιν Χαουάτμεχ, επικεφαλής του τμήματος ασφαλείας της χωροφυλακής, ο οποίος εμφανίστηκε δίπλα στον Χαμούντ σε συνέντευξη Τύπου.
Η δημόσια οργή για τις κυβερνητικές πολιτικές έχει αυξηθεί μετά την απότομη αύξηση του φόρου επί των λιανικών πωλήσεων νωρίτερα αυτό τον χρόνο και την κατάργηση των επιδοτήσεων στο ψωμί, μέτρα που ελήφθησαν με σύσταση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Πολιτικές πηγές είχαν δηλώσει νωρίτερα πως ο Αμπντάλα είχε καλέσει για ακρόαση τον Μούλκι στο παλάτι.
Σε μια ένδειξη πως οι αυξήσεις φόρων μπορεί να ανακληθούν, το πρακτορείο ειδήσεων Petra, επικαλούμενο τον πρόεδρο του κοινοβουλίου, μετέδωσε πως οι βουλευτές είναι έτοιμοι να ζητήσουν την άδεια του βασιλιά προκειμένου να πραγματοποιήσουν έκτακτη συνεδρία με την πλειοψηφία να ζητεί την απόσυρση των αλλαγών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαλβίνι: «Η Ιταλία δεν μπορεί να μετατραπεί σε προσφυγικό καταυλισμό»
 Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, 14:27
Στο  λαθρομεταναστευτικό αναφέρθηκε και πάλι ο νέος Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, μιλώντας στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό Rtl 102,5.
«Η Ιταλία δεν μπορεί να μετατραπεί σε προσφυγικό καταυλισμό. Θα εργασθούμε για να ευαισθητοποιήσουμε τις γειτονικές χώρες», δήλωσε.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «θα ήθελε να αυξήσει την αίσθηση ασφάλειας των Ιταλών» και ότι «ελπίζει ότι θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».
Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με την Ρωσία, ο γραμματέας της Λέγκα τόνισε ότι «η ιταλική οικονομία θα μπορούσε μόνο να ωφεληθεί από καλές σχέσεις με την Ρωσία» διότι «ο εχθρός, αυτή την στιγμή, είναι η ισλαμική τρομοκρατία και όχι ο επεκτατισμός της Ρωσίας».
Παράλληλα, με tweet του, ο επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών της Ρώμης, αναφερόμενος πάντα στο λαθρομεταναστευτικό, τόνισε: «ή η Ευρώπη θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε την ασφάλεια στην χώρα μας ή θα πρέπει να διαλέξουμε άλλες οδούς».
Σε σχέση, τέλος, με τις πρώτες κινήσεις του, ο Ματέο Σαλβίνι έκανε γνωστό ότι «θα εργαστεί για να μπορέσουν να γίνουν πιο αποτελεσματικές οι πολιτικές πρωτοβουλίες ελέγχου, απομάκρυνσης και απέλασης».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ρότζερ Γουότερς για τον Ασάνζ: «Εύχομαι να ήσουν εδώ»!
 Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, 12:54
Ειδική αναφορά στον συνεχιζόμενο αποκλεισμό του ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Εκουαντόρ στο Λονδίνο έκανε, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Βερολίνο το βράδυ του Σαββάτου, ο πρώην τραγουδιστής των Πινκ Φλόιντ, Ρότζερ Γουότερς. Του αφιέρωσε, μάλιστα, τη γνωστή επιτυχία «Wish you were here» (Εύχομαι να ήσουν εδώ).
Ταυτόχρονα άναψε τεράστια επιγραφή «νέον», στην οποία αναγραφόταν: «Αντισταθείτε στην απόπειρα να κλείσουν το στόμα του Τζούλιαν Ασάνζ».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρότζερ Γουότερς κάνει πολιτική παρέμβαση από τη σκηνή.
Ο Αυστραλός Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος έχει καταφύγει στην πρεσβεία του Εκουαντόρ στο Λονδίνο από το 2012, εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν δύναται να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ενώ του αφαιρέθηκε το κινητό, η δυνατότητα να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και να δέχεται επισκέψεις.
Παρόλο που έχουν εκπέσει οι εναντίον του κατηγορίες που εκκρεμούσαν στη Σουηδία, οι βρετανικές Αρχές επιδιώκουν να εφαρμόσουν αίτημα έκδοσής του στις ΗΠΑ, για τις αποκαλύψεις του μέσω του WikiLeaks.
Κι όλα αυτά επειδή ο Ασάνζ πήρε θέση αντίθετη με αυτή της βρετανικής κυβέρνησης στην υπόθεση της δηλητηρίασης με χημικό όπλο του πρώην διπλού κατασκόπου Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του Γιούλια στο Σόλσμπερι. Αλλά και μετά τις διαμαρτυρίες της ισπανικής κυβέρνησης για τις θέσεις που είχε εκφράσει ο Ασάνζ για την αυτονομία της Καταλονίας.
Τον Απρίλιο, σε άλλη συναυλία του, στη Βαρκελώνη, ο Ρότζερ Γουότερς είχε χαρακτηρίσει ως όργανο δυτικής «fake» προπαγάνδας την αποικιοκρατική ΜΚΟ  «Λευκά Κράνη» της Συρίας, που «ωφελούσε τους τζιχαντιστές και τους τρομοκράτες». «Είναι πεποίθησή μου» είχε τονίσει.
Σε συνέντευξή του τον περασμένο Αύγουστο στο RT.com είχε καταφερθεί εναντίον της κυβέρνησης Νετανιάχου του Ισραήλ καλώντας «να αποδοθούν ίσα δικαιώματα στους Παλαιστίνιους».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Bάγκενκνεχτ: Να επανέλθει η Ρωσία στους G-7 ως αντίβαρο στις ΗΠΑ
Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, 11:59
«Να επανέλθει η Ρωσία στην ομάδα των σημαντικότερων βιομηχανικών χωρών G-7, διότι έτσι μπορεί να δημιουργηθεί ένα αντίβαρο στα συμφέροντα των ΗΠΑ σε αυτό το όργανο. Η ασφάλεια στην Ευρώπη είναι δυνατή μόνο με τη Ρωσία - και όχι εναντίον της» είπε η Σάρα Βάγκενκνεχτ, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke), σε συνέντευξή της στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο (Deutschlandfunk).
Παράλληλα, η αριστερή Γερμανίδα πολιτικός τάχθηκε «υπέρ μιας αυτόνομης παρουσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις διατλαντικές σχέσεις. Η Ευρώπη πρέπει να θέσει στο επίκεντρο τους δικούς της στόχους», όπως είπε.
Επίσης, κάλεσε την κυβέρνηση Μέρκελ «να ενισχύσει την εγχώρια ζήτηση και να μειώσει την οικονομική εξάρτηση της Γερμανίας από τις εξαγωγές».
Η κα Βάγκενκνεχτ πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να τρέχουμε πίσω από τις ΗΠΑ σε θέματα εξοπλισμών», ενώ τάχθηκε και «κατά της πρότασης του Γάλλου προέδρου Mακρόν να δημιουργηθεί στρατός επέμβασης της Ε.Ε.» και τόνισε ότι «το γερμανικό Σύνταγμα ορίζει σαφώς ότι ο (γερμανικός) στρατός/Bundeswehr είναι στρατός άμυνας - και αυτό πρέπει να παραμείνει έτσι».
Η Γερμανίδα αριστερή πολιτικός επέκρινε τέλος την κοινωνική πολιτική «πολλών χωρών της Ε.Ε. Τα οικονομικά συμφέροντα είναι πολύ ισχυρά: η Ε.Ε. είναι ένα εγχείρημα μεγάλων επιχειρήσεων και δεν είναι προσανατολισμένο σε ισχυρά κράτη πρόνοιας. Αυτό εξοργίζει τους πολίτες, οδηγεί σε έναν αυξανόμενο διχασμό της κοινωνίας και δημιουργεί μια νέα γενιά χωρίς ευκαιρίες. Έτσι, η Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται αιτία για την ώθηση του εθνικισμού».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιορδανία: Αναμένεται παραίτηση του πρωθυπουργού
Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, 05:25
Ο μονάρχης της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ αναμένεται να ζητήσει σήμερα την παραίτηση του πρωθυπουργού του Χάνι Μούλκι, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την οργή των πολιτών για την οικονομική πολιτική, εν μέσω των μεγαλύτερων διαδηλώσεων των τελευταίων τουλάχιστον πέντε ετών, σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές.
Εδώ και πολλά βράδια χιλιάδες διαδηλωτές απαιτούν την παραίτηση του Μούλκι και διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις των φόρων που περιέχονται σε νομοσχέδιο το οποίο καταρτίστηκε με βάση τις συστάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Το ΔΝΤ ενέκρινε το 2016 πιστώσεις στην Ιορδανία ύψους 723 εκατομμυρίων δολαρίων, για μια χρονική περίοδο τριών ετών, με αντάλλαγμα την προώθηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής, με σκοπό τη μείωση του ελλείμματος και του δημόσιου χρέους.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος χαρακτηρίζεται φίλα προσκείμενος στον κόσμο των επιχειρήσεων, διορίστηκε το 2016 και του ανατέθηκε να αναζωογονήσει την οικονομία και να τονώσει το κλίμα εμπιστοσύνης των επιχειρηματιών εν μέσω της αναταραχής στην περιοχή.
Όμως η οργή των Ιορδανών για την οικονομική πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση ακολουθώντας τις οδηγίες του ΔΝΤ, ειδικά τη μεγάλη αύξηση του ΦΠΑ νωρίτερα εφέτος και την κατάργηση της επιδότησης του ψωμιού, βασικού διατροφικού είδους για τους φτωχότερους, κλιμακώθηκε.
Οι αυξήσεις των φόρων και του κόστους ζωής είχαν ως αποτέλεσμα να κατακρημνιστεί η δημοτικότητα του πρωθυπουργού.
Πηγές ανέφεραν στο Reuters πως ο βασιλιάς διέταξε τον Μούλκι να πάει στο παλάτι αργότερα το πρωί.
Οι τιμές των καυσίμων έχουν αυξηθεί πέντε φορές από την αρχή της χρονιάς, ενώ οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν καταγράψει αύξηση κατά 55% από τον Φεβρουάριο.
Χιλιάδες Ιορδανοί βγήκαν στους δρόμους του Αμάν κι άλλων μεγάλων πόλεων το βράδυ της Κυριακής, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις που άρχισαν την περασμένη Τετάρτη.
Οι διαδηλώσεις πήραν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις το Σάββατο, αφού ο Μούλκι αρνήθηκε να αποσύρει σχέδιο νόμου που αυξάνει τη φορολογία για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, δηλώνοντας ότι επαφίεται στο κοινοβούλιο να αποφασίσει.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, χιλιάδες διαδηλωτές συνέκλιναν κοντά στην έδρα της κυβέρνησης παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ξεκαθάρισαν ότι θα διαλυθούν μόνο αφού η κυβέρνηση αποσύρει το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στο κοινοβούλιο τον Μάιο. «Η κυβέρνηση μας άφησε άφραγκους, μας πήρε τα χρήματα από τις τσέπες», «τα αιτήματά μας είναι δίκαια, όχι στη διαφθορά», «αυτός που αυξάνει τις τιμές βάζει φωτιά στη χώρα», «είμαστε ο λαός, είμαστε η κόκκινη γραμμή» φώναζαν οι διαδηλωτές.
Επικριτές της κυβερνητικής πολιτικής υποστηρίζουν ότι επιδεινώνει το βιοτικό επίπεδο των περισσοτέρων. Συνδικάτα του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα κάλεσαν σε γενική απεργία την Τετάρτη, μετά την άρνηση της κυβέρνησης να βάλει στο συρτάρι το επίμαχο σχέδιο νόμου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σλοβενία: Νικητής των βουλευτικών εκλογών το κεντροδεξιό κόμμα SDS
 Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, 03:30
Το κεντροδεξιό Σλοβενικό Δημοκρατικό Κόμμα (SDS) φαίνεται να είναι ο νικητής των σημερινών βουλευτικών εκλογών που διεξήχθησαν στη Σλοβενία.
Σύμφωνα με τα τελικα αποτελεσματα του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου, το κόμμα του συντηρητικού πρώην πρωθυπουργού, Γιάνεζ Γιάνσα, συγκέντρωσε το 24,94 των ψήφων και 25 εδρες στις 90 του κοινοβουλιου.
Το κόμμα του ανεξάρτητου Μάριαν Σάρετς, δημάρχου του Κάμνικ, συγκέντρωσε το 12,6% και 13 εδρες, ενώ η κεντροαριστερά του Σοσιαλδημοκρατικου κομματος του απερχόμενου πρωθυπουργού, Μίρο Τσέραρ, ακολούθησε στην τρίτη θέση με 9,92% και 10  εδρες.
Τα αλλα κομματα συγκεντρωσαν, το Μοντερνο Κεντρωο Κομμα 9,75% και 10 εδρες, το κομμα η Αριστερα 9,32% και 9 εδρες, οι Χριστιανοδημοκρατες 7,13% και 7 εδρες, το Κομμα της Αλενκα Μπρατουσεκ 5,12% και 5 εδρες, το Κομμα των Συνταξιουχων 4,91% και 5 εδρες, και το Σλοβενικο Εθνικιστικο Κομμα 4,19% και 4 εδρες.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όρμπαν, έσπευσε να εκφράσει τη στήριξή του στον Γιάνσα, φθάνοντας στο σημείο να τον χαρακτηρίσει «εγγυητή της επιβίωσης του σλοβένικου λαού».
Ο 59χρονος Γιάνσα, ο οποίος έχει καταδικαστεί για διαφθορά, έχει ως κύριο πολιτικό του αφήγημα την «εισβολή των μεταναστών» στη χώρα.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τετ α τετ Μπασάρ αλ Άσαντ - Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα
 Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018, 19:05
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ σκοπεύει να επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα για να συναντηθεί με τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν, ανακοίνωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA.
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ θα είναι ο πρώτος αρχηγός κράτους που θα γίνει δεκτός από τον Κιμ στη χώρα του.
«Θα επισκεφθώ τη Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας και θα συναντηθώ (…) με τον Κιμ Γιονγκ Ουν» είπε ο Σύρος πρόεδρος, χρησιμοποιώντας το επίσημο όνομα της Βόρειας Κορέας.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε, την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε την Παρασκευή τη διεξαγωγή στη Σιγκαπούρη την 12η Ιουνίου της ιστορικής συνόδου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.
«Ο κόσμος χαιρετίζει τα σπουδαία γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πρόσφατα στη χερσόνησο της Κορέας χάρη στην εξαιρετική προσωπικότητα και τη σοφία του ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν» επεσήμανε ο πρόεδρος της Συρίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων KCNA, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης την Τετάρτη με τον πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας Μουν Γιονγκ Ναμ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιταλία: Τροποποιήσεις από τη νέα κυβέρνηση στη μεταρρύθμιση του Ρέντσι για τα εργασιακά
 Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018, 17:31
Η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας θα τροποποιήσει τη μεταρρύθμιση για τα εργασιακά που εισήγαγε η προηγούμενη κυβέρνηση του Ματέο Ρέντσι, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Βιομηχανίας Λουίτζι ντι Μάιο.
Η μεταρρύθμιση που υιοθετήθηκε το 2015 έδινε στις μεγάλες επιχειρήσεις μεγαλύτερη ευχέρεια στις απολύσεις, ενώ παρείχε ευνοϊκά, προσωρινά φορολογικά κίνητρα για επιχειρήσεις που προσελάμβαναν μόνιμους εργαζόμενους με νέους, λιγότερο προστατευμένους όρους.
«Ο κόσμος όχι μόνο δεν έχει καμιά (εργασιακή) ασφάλεια για να παντρευτεί, αλλά δεν έχει ούτε (εργασιακή) ασφάλεια για να κλείσει κάπου να πάει στις διακοπές του», έγραψε ο Ντι Μάιο, επικεφαλής του Κινήματος των 5 Αστέρων, σε μήνυμά του στο Facebook.
O Ντι Μάιο διορίστηκε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επικεφαλής του νεοσύστατου υπουργείου Εργασίας και βιομηχανίας.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Στο λαθρομεταναστευτικό δεν θα επιλέξουμε σκληρή γραμμή, αλλά εκείνη της κοινής λογικής»
 Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018, 17:16
Στο λαθρομεταναστευτικό αναφέρθηκε ο γραμματέας της Λέγκα και νέος υπουργός εσωτερικών της Ιταλίας, Μ. Σαλβίνι, κατά την διάρκεια σημερινής επίσκεψής του στην Σικελία.
«Στο λαθρομεταναστευτικό δεν θα επιλέξουμε σκληρή γραμμή, αλλά εκείνη της κοινής λογικής», δήλωσε ο Σαλβίνι και πρόσθεσε ότι «θα ληφθούν υπόψη μόνον όσα περιέχονται στο κυβερνητικό συμβόλαιο με τα Πέντε Αστέρια».
Παράλληλα, όμως, τόνισε ότι «χρειάζονται κέντρα για να γίνονται απελάσεις» διότι «δεν θα μείνει απαθής να παρακολουθεί τον πολλαπλασιασμό των αποβιβάσεων» και «η Σικελία δεν μπορεί να μετατραπεί σε προσφυγικό καταυλισμό της Ευρώπης».
Ο νέος επικεφαλής του ιταλικού υπουργείου εσωτερικών υπογράμμισε, δε, ότι «δεν με ενδιαφέρουν τυχόν αμφισβητήσεις, διότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα που η κυβέρνηση αυτή πρέπει να κάνει».
Με αναφορά, τέλος, στους δεκάδες ανθρώπους που έχασαν σήμερα την ζωή τους στην Μεσόγειο, ο Ματτέο Σαλβίνι δήλωσε: «υπάρχει μόνον ένας τρόπος για να σωθούν οι ζωές αυτές. Να επιβιβάζονται λιγότεροι άνθρωποι στα πλοιάρια και να μπορέσουν να γίνουν περισσότεροι επαναπατρισμοί».


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και αγριες καταστασεις από ισλαμοφασιστες λαθρομεταναστες στη Μορια της Λεσβου. Βεβηλωσαν νεκροταφειο, εσπασαν σταυρους, και εριξαν χριστιανικες εικονες στη θαλασσα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ούτε στους τάφους δεν τους θέλουν τους Παλαιστινιους! Τα σιωναζιστικά κτήνη που καταστρέφουν ΚΑΙ νεκροταφείο στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, μόνον το καυτό μολύβι από τις κάννες των όπλων μπορούν να κατανοήσουν!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Οι αποβάσεις κι η υποδοχή εκατοντάδων χιλιάδων "ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" δεν μπορεί να συνεχιστεί και να είναι ένα πρόβλημα όχι μόνον ιταλικό.
Ή η Ευρώπη μας βοηθάει να θέσουμε σε ασφάλεια την πατρίδα μας, ή εμείς θα επιλέξουμε άλλες οδούς"
Matteo Salvini
Επίσης τονίζει κι επισημαίνει πως το πρόβλημα είναι και της Ελλάδας και της Κύπρου και της Ισπανίας...
Εδώ οι μπίζνες κι οι κονόμες των ΜΚΟ και των προσκείμενων στο καθεστώς... καλά κρατούν!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιος να πει στον Τράγκα ότι ο Μπερλουσκόνι είναι εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης και...
..να σταματήσει να λέει μαλακίες για την κατάσταση στην Ιταλία (και για τον Γκρίλο λέει μαλακίες επιστημονικού αυνανισμού), ώστε να "πιέσει" τον Κούλη για λογαριασμό άλλων στη δεξιά!
Όλοι οι μνημονιακοί είναι ίδια γουρούνια με ίδια μούρη!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



30 νεκροι Γαλλοι και αμερικανοι στρατιωτες από την επιθεση κατά της βασης Ain Issa. Αναληψη ευθυνης από τη Λαικη Αντισταση.

 Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση κατά της γαλλο-αμερικανικής βάσης έκανε η  Λαική Αντίσταση.
Δήλωση της Λαϊκής Αντίστασης στη Raqqa
Στο όνομα του Αλλάχ του Ελεήμονα
Η ειρήνη είναι  σε σας και το έλεος του Θεού και οι ευλογίες του λαού μας στον αγώνα. Τη Δευτέρα 4  Ιουνίου 2018 με την βοήθεια του Παντοδύναμο  πυροδοτήσαμε ένα κάρο μπροστά από την είσοδο της 93ης ταξιαρχία στην Ain Issa. Στοχεύθηκε ένα convoi των δυνάμεων κατοχής των ΗΠΑ και με τη βοήθεια του Θεού είχαμε επιτυχία και πετύχαμε να στείλουμε στο θάνατο πάνω από 30 μισθοφόρους μεταξύ των οποίων Αμερικανούς και Γάλλους και στοιχεία του διαβόλου.
Αγαπητοί αδελφοί της Raqqa, σας παροτρύνουμε να είστε μαζί μας και να μας βηθήσετε να διώξουμε τις βάσεις/ θέσεις των κατακτητών. Και βοηθήστε μας ν΄αποσύρουμε τα παιδιάς σας από τις τάξεις τους  όπου κι ανήκουν  και σε κάθε φράξια.
Όπως θυμούνται οι κούρδοι τ΄αδέρφια μας  αυτοί δεν είναι ο στόχος μας στην παρούσα στιγμή, αλλά οι αμερικανοί και οι γάλλοι κατακτητές. Αλλά αν αυτοί δεν επιστρέψουν με τη Συρία θ΄αποτελέσουν τον τρίτο στόχο για εμάς όπου κι αν είναι.
Νίκη στον SAA … και ο Θεός ας είναι βοηθός για τη Λαική μας Αντίσταση.
Ευχαριστούμε τους μάρτυρες και καλή ανάρρωση για τραυματίες.
Raqqa,4 Ιούνιος2018

Μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε τη βόρεια Raqqa τη Δευτέρα, που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από επίθεση με παγιδευμένο όχημα σε μια βάση στην οποία βρίσκονταν Αμερικανοί και Γάλλοι στρατιώτες, προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς.
Πηγές λένε ότι τουλάχιστον ένας στρατιώτης των ΗΠΑ τραυματίστηκε στην έκρηξη, ενώ άλλες πηγές επιβεβαιώνουν ότι τουλάχιστον 10 ξένοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και περίπου 12 τραυματίστηκαν.
H Ουάσιγκτον δεν σχολίασε το θέμα.
Οι μάρτυρες επιβεβαίωσαν ότι η έκρηξη έγινε στην περιοχή του « Ain Issa », ειδικά στην 93η Ταξιαρχία, η οποία βρίσκεται μεταξύ των ξένων δυνάμεων και των μαχητών.
Θεωρείται η πρώτη επίθεση κατά των ξένων βάσεων στην ανατολική περιοχή και συμπίπτει με τη δήλωση των 70 συριακών φυλών για την καταπολέμηση όλων των ξένων στρατών και το σχηματισμό «λαϊκών μονάδων αντίστασης».
« Η SDF διεξάγει εκπαιδεύσεις σε εκρηκτικά σε στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή από καιρό σε καιρό », ανέφερε στο Sputnik,  διοικητής της SDF διαψεύδοντας τα περί επίθεσης.
« Έτσι, εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μας μαχητές για το πώς να εξουδετερώσουν νάρκες και εκρηκτικά. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, πυροδοτούμε τις νάρκες  », πρόσθεσε.
Ο εκπρόσωπος της SDF Mustefa Bali επιβεβαίωσε επίσης ότι οι αναφορές για επίθεση ή τρομοκρατική επίθεση στη βάση του Ain Issa είναι αναληθείς.