Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Τεταρτη 11 Ιουλιου 2018



Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018
Νέα δολοφονία Σαντινίστα στη Νικαράγουα
Μια ομάδα κουκουλοφόρων δολοφόνησε τον Ρομπέρτο Καστίγιο Κρους, μέλος του Σαντινιστικού Μετώπου Εθνικής Απελευθέρωσης (FSLN) στο Δήμο Χινοτέπε της περιφέρειας Καράσο στη νότια Νικαράγουα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων, ο Καστίγιο έχασε η ζωή του δεχόμενος πολλαπλούς πυροβολισμούς στη συνοικία Λα Κρους ντε Γουαδελούπε.
Ο Καστίγιο ήταν πατέρας του νεαρού Κρίστοφερ Καστίγιο Ροσάλες, που πριν μία εβδομάδα είχε δολοφονηθεί με τον ίδιο τρόπο σε αυτή την περιοχή. Μέσω ενός βίντεο, ο Καστίγιο είχε καταδικάσει τη δολοφονία του γιου του από τις ίδιες ομάδες βίας που δολοφόνησαν και τον ίδιο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή η εταιρεία με έδρα στην Θεσσαλονίκη περιγράφει με αρκετά ξεκάθαρο τρόπο, πως η κυρία ασχολία της είναι η τροποποίηση του καιρού.
Δηλαδή με λίγα λόγια, παίζει με τα καιρικά φαινόμενα και τα αλλοιώνει κατά παραγγελία.
Αυτό σημαίνει, πως ένας που έχει την οικονομική δυνατότητα, θα μπορεί να απευθυνθεί σε αυτή την εταιρεία και να της ζητήσει μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή, σε ένα συγκεκριμένο σημείο, να εφαρμόσει το πρόγραμμα της.
Με λίγα λόγια την ώρα εσύ που κάθεσαι και χασκογελάς με τους αεροψεκασμούς, κάποιος είναι πάνω από το κεφάλι σου και σε λούζει με όλα αυτά τα συστατικά που χρησιμοποιούν για να πετύχουν τον πρόγραμμα.
Επίσης την ώρα που εσύ χασκογελάς, μπορεί να θέλεις να κατέβεις σε κάποια συγκέντρωση και να βρέχει καρέκλες
Το σάιτ της εταιρείας είναι το www.3dsa.gr
https://www.3dsa.gr/el/drasthriothtes/tropopoihsh-kairou



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tι εννοει ο επιτροπος Περειφερειακης Πολιτικης και Διευρυνσης  Γιοχανες Χαν με τη θεση περι αναδιαρθρωσης συνορων Ελλαδας-Αλβανιας
Κι ενώ δημιουργείται τεράστιο θέμα με την Ρωσία ο Χαν μίλησε για αναδιάρθρωση συνόρων Ελλάδας-Αλβανίας.

σχολιο.- Κατά τα άλλα, η αριστερά του Σόρος θεωρεί ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι "ενδοκαπιταλιστικά παιχνίδια"!!!!!!!!!!!
Kάποιοι νομίζουν ότι το πρόβλημα ήταν το όνομα και όχι η εδαφική, μετά την οικονομική, συρρίκνωση της Ελλάδας. Κι άλλη απερίσκεπτη δήλωση του Κοτζια.
Και εντελώς απερίσκεπτά άνοιξε θέμα αποζημιώσεων των Τσάμηδων ο Κοτζιάς.

Σχολιο.- Ιούνιος 24, 2018. 16:30
Ο γνωστός Αμερικανός καθηγητής, Τζορτζ Φρίντμαν, λέει ότι το μέλλον των (Δυτικών) Βαλκανίων δεν είναι ελπιδοφόρο.
Ως καλός γνώστης της γεωπολιτικής, ο Φρίντμαν,  λέει ότι μπορεί να υπάρξει πόλεμος στα Βαλκάνια.
Ισχυρίζεται ότι  οι Σέρβοι έχουν την υποστήριξη των Ρώσων σε κάθε βήμα που θα κάνουν, ενώ οι Αλβανοί υποστηρίζονται από τους Αμερικανούς, του Κροάτες και τους Γερμανούς.
Ο Φρίντμαν είναι πεπεισμένος ότι είναι θέμα χρόνου η έκρηξη πολέμου στα (Δυτικά) Βαλκάνια.
Τα Βαλκάνια δεν είναι η μόνη περιοχή στον κόσμο που συμβαίνουν αυτά, αλλά δεν υπάρχει άλλη περιοχή στον κόσμο που είναι τόσο σημαντική, για τόσες πολλές μεγάλες δυνάμεις. (Σημ. εννοεί πιθανόν  ως ενεργειακός κόμβος).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



βαθύ κράτος ΗΠΑ: "Ουουουου, Ρώσοι χάκερ μάς χακάρανε τις εκλογές!! Και τις εκλογές τού Μπινόμο, του φανταστικού νησιού στη Νότια Σινική Θάλασσα!!"
βαθύ κράτος Αγγλίας: "Ουουουουου, Ρώσοι σκοτώσανε τον Σκρίπαλ - ώπα περίμενε, ο Σκρίπαλ ζει - εεεε... κακιά, κακιά Ρωσία!!"
βαθύ κράτος Ελλάδας: "Ρώσοι προσπάθησαν να παρέμβουν σε ιδιαίτερα ευαίσθητα εθνικά ζητήματα και συμφέροντα της Ελλάδας στα Βαλκάνια."
Αν μη τι άλλο, η πατρίδα μας επιδεικνύει μια σαφώς μεγαλύτερη σοβαρότητα στην κατασκευή ψεύτικων προσχημάτων με σκοπό την περαιτέρω κλιμάκωση τής νατοϊκής επιθετικότητας ενάντια στη Ρωσία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και μόλις πριν λίγο διάβασα συριζαίους να εξυμνούν το ΝΑΤΟ που -ούτε λίγο ούτε πολύ- μας προστατεύει από τον ιμπεριαλισμό του Πούτιν.
Γιατί, λέει, με κάποιον πρέπει να 'σαι. Κι αν είναι να διαλέξεις, μια χαρά είναι το ΝΑΤΟ!
Θα μου πεις, εδώ δέχτηκαν τη μνημονιακή κοινωνική καταστροφή. Στο ΝΑΤΟ θα κολλήσουν;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ χαιρέτισε και επίσημα τη Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ και δήλωσε πως το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να δεχτεί στους κόλπους του τη γειτονική χώρα.
Εύγε στον Τσίπρα! Εύγε στους συριζαιους υποστηρικτές της Συμφωνίας!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΙΚΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΒΟΥΤΥΡΟΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΙΑΣ
Με τα ΜΑΤ επιχείρησε η κυβέρνηση του γόνου των εργολάβων, και των Τσακαλώτων, Σταθάκηδων, Σκουρλέτηδων και Φλαμπουράρηδων, να παραδώσει τέσσερα μικρά χωράφια 75χρονης γυναίκας στους μεγαλοξενοδόχους της Χαλκιδικής.
Το κίνημα της Θεσσαλονίκης δεν το επέτρεψε και ο πλειστηριασμός δεν έγινε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μην έρθεις! Δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ!", γράφει η αφίσα της τουρκοκυπριακής Επαναστατικής Κομμουνιστικής Ένωσης.
Ξεσηκώθηκε ο τουρκοκυπριακός λαός και ο σουλτάνος αναγκάστηκε να φύγει άρον-άρον από τα κατεχόμενα, χωρίς να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του μεγάλου τεμένους όπως σχεδίαζε.
Εδώ, στη χώρα των Μακεδονομάχων, αλωνίζει ο Πάιατ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ενώ ο Πάιατ αλωνίζει την Ελλάδα, στη φετινή ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι οι ΗΠΑ.
Τέτοια πήγαιν' έλα δεν είχε τολμήσει κανένας άλλος αμερικανός πρεσβευτής. Ακόμη και στα χρόνια του Εμφυλίου και της Χούντας ήταν αναγκασμένοι να κρατάνε τα προσχήματα.
Και καμιά κυβέρνηση δεν εξευτέλισε τόσο τη χώρα μας, με τόσο γλείψιμο στους ιμπεριαλιστές φονιάδες, όσο ετούτη. Ακόμη και οι κυβερνήσεις του Εμφυλίου και της Χούντας κρατούσαν τα προσχήματα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάλλον δεν πήραμε ακόμη χαμπάρι με τι ακριβώς συνδέεται η απέλαση των ρώσων διπλωματών και τι σημαίνει για τις διεθνείς σχέσεις της χώρας μας, για την έκταση της ευρωατλαντικής κυριαρχίας στον τόπο μας, για το μέλλον της ειρήνης στην περιοχή, για τη ζωή μας την ίδια που δεν εξαρτάται μόνο από τα μνημόνια.
Δεν πειράζει. Θα ασχοληθούμε όταν και αν γίνει κεντρικό θέμα στις ειδήσεις το βράδυ στην τηλεόραση. Όπως γίνεται και με τόσα και τόσα άλλα θέματα της επικαιρότητας, τη σπουδαιότητα των οποίων μας την υποδεικνύουν τα κανάλια. Που, όπως λέμε, διαμορφώνουν τα ενδιαφέροντα της μάζας από την οποία ξεχωρίζουμε κ.ο.κ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΕ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΩΝ;
Το ερώτημα προκύπτει από την είδηση πως απελάθηκαν ρώσοι διπλωμάτες και την ανακοίνωση της Ρωσίας πως θα υπάρξουν κυρώσεις.
Η κυβέρνηση που επιμένει στη στρατιωτική συμμαχία με το κράτος - τρομοκράτη, το Ισραήλ, προκαλώντας τους αραβικούς λαούς αλλά και τη Ρωσία, η κυβέρνηση που έχει καταστήσει την Ελλάδα δεύτερη χώρα μετά τις ΗΠΑ σε νατοϊκές δαπάνες, η κυβέρνηση που με την πρόσφατη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ άνοιξε τον δρόμο για την επέκταση του ΝΑΤΟ σε ολόκληρη τη Βαλκανική, η κυβέρνηση που διατηρεί θαυμάσιες σχέσεις με τη νεοφασιστική Ουκρανία και διέθετε τα νοσοκομεία της για την περίθαλψη ουκρανών φασιστών που τραυματίζοντας από τους αντιφασίστες στο Ντονμπάς κ.λπ. κ.λπ., παίζει πολύ βρόμικα και επικίνδυνα παιχνίδια κατά της ασφάλειας του ελληνικού λαού και της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή.
Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει πάρει ξεκάθαρα θέση υπέρ του ΝΑΤΟ και κατά της ειρήνης. Την απάντηση να τη δώσουμε σήμερα κιόλας, με τη συμμετοχή μας στα αντιπολεμικά αντινατοϊκά κινητοποιήσεις.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι επίγονοι του Πούλου, του Δάγκουλα, του Φον Γιοσμάς και του Γκοτζαμάνη, εν πλήρει δράσει!
Βεβήλωση του Μνημείου που στήθηκε για το Εβραϊκό Νεκροταφείο που κατέστρεψαν οι ναζί στην Κατοχή και στη θέση του δημιουργήθηκε η Πανεπιστημιούπολη της Θεσσαλονίκης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτρης Τζανακόπουλος: "Θυμίζουμε στον κ. Μητσοτάκη και τον ΣΕΒ ότι δεν θα ακολουθήσουμε το υποχρεωτικό 12ωρο του Κουρτς".
Σωστός! Εδώ η εφαρμογή του, σε μαγαζιά, βιοτεχνίες, εργοστάσια, χωράφια, γραφεία, είναι εθελοντική. Μόνο αν το θέλει ο εργοδότης. Δεν θα τον υποχρεώσουμε κιόλας τον άνθρωπο!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ
Στα 2012-15 δέχονταν με ενθουσιασμό βουλευτές που είχαν αποχωρήσει από ΠΑΣΟΚ κυρίως, ενώ συνεχίζουν να δέχονται και τώρα τα ρετάλια του κόμματος του Λεβέντη και άλλους φαιδρούς κι απίθανους. Εντούτοις, οι ίδιοι, με αφορμή δηλώσεις της Σακοράφα, ξαναθυμούνται πως εκλέχτηκε στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και στηλιτεύουν το ότι δεν παραιτήθηκε για να παραδώσει την έδρα, μιας και διαφώνησε και αποχώρησε από το κόμμα που μεταλλάχθηκε σε μνημονιακό.
Κάποιοι κάνουν και αναφορά στους αποστάτες του 1965, αποδεικνύοντας την ασχετοσύνη τους σχετικά με την ιστορία. Την άγνοιά τους ότι τότε συνέβη το εντελώς αντίθετο απ' αυτό που έγινε το 2015.
Τότε οι αποστάτες αποχώρησαν για να ακολουθήσουν μια πολιτική που στήριζαν τα ντόπια και ξένα κέντρα ισχύος, σε αντίθεση με το πρόγραμμα με το οποίο είχαν εκλεγεί βουλευτές της Ένωσης Κέντρου.
Τώρα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που εγκατέλειψε το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχτηκαν οι ευρωβουλευτές του το 2014. Τη λαϊκή εντολή την ποδοπάτησαν εκείνοι που για άλλο λόγο εκλέχτηκαν και άλλη πολιτική ακολούθησαν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις απαιτήσεις των ντόπιων και ξένων κέντρων ισχύος. Αυτοί που τσαλαπάτησαν τη λαϊκή εντολή για μια πολιτική κατά της μνημονιακής κοινωνικής καταστροφής και της εκχώρησης της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι 2 Έλληνες όμηροι των Τούρκων, είδαν άραγε την κόρη Μητσοτάκη να χαμογελά, στην γιορτή του αρπαγά τους;;;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν.
Όσκαρ Ουάιλντ
Ειλικρινια. Ένα καλο προσον που βοηθαει να γερασεις μονος



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι γερμανοτσολιαδες τα σκυλάκια των Αμερικανών πήγαν και τα έβαλαν με τους Ρώσους



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας τον μαζεψει καποιος....
Ο Ανθρωπος ειναι επικινδυνος... γεννηθηκε για την καταστροφη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχολιο.- ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΛΕΣ ΌΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ;ΑΠΟ ΤΑ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΩΣ ΠΡΙΝ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΑΡΙΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ;ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ;ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωταθλήτρια στον σεξοτουρισμό την παιδική πορνεία, την καταναγκαστική παιδική εργασία και το εμπόριο οργάνων η Ταϊλάνδη.Μαζί με μια σειρά χώρες την Ασίας,Αφρικής και Λατινικής Αμερικής γίνονται ο απόπατος της "πολιτισμένης"Δύσης .Μετά το σπήλαιο ας κατευθυνθούν τα σωστικά συνεργεία στο πιο κοντινό μπουρδέλο που τα παιδιά πεθαίνουν για να ικανοποιηθούν τα ένστικτα διεστραμμένων Δυτικών,στο πιο κοντινό άθλιο καταγώγιο μεγάλης πολυεθνικής που τα παιδιά είναι δεμένα στις μηχανές ας πάνε στο πιο κοντινό σφαγείο που τα παιδιά πεθαίνουν αιμμοραγώντας.Μακάρι να αρχίζουν να βγάζουν-σώζουν πέντε-πέντε,δέκα-δέκα,χιλιάδες-χιλιάδες ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.Ας μην κλείνει τα μάτια η Δύση ας δείξει αγωνία και γι αυτά,ας πάψει να τα χρησιμοποιεί.Είναι πολύ ευχάριστη η είδηση του απεγκλωβισμού των παιδιών της ομάδας και του προπονητή τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O τσίπρας,η πιό ελεεινή φιγούρα της πολιτικής κατά Μελανσόν, απέλασε ρώσους διπλωμάτες σέ μια αναβίωση τού ψυχροπολεμικού κλίματος



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



διπλωματική ένταση:
απελάθηκε κάτοικος της οδού Ελληνορώσων που κατείχε μικροποσότητα ρώσικης σαλάτας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



οι μπάτσοι που έχουν κατακλύσει την περιοχή της Λευκίμμης καταγγέλλουν τις ''συνθήκες γαλέρας'' υπό τις οποίες ''εργάζονται''!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έκανα καινούριο συκώτι από τα γέλια όταν διάβασα την ανακοίνωσή τους! τα καημένα μωρέ, ταλαιπωρούνται όταν μας ρίχνουν δακρυγόνα και κρότου λάμψης, όταν συλλαμβάνουν κόσμο σωρηδόν, όταν κυνηγούν 14χρονα μέσα στις αυλές των σπιτιών τους, όταν μας απειλούν φωνάζοντας ''θα σας γαμήσουμε'', όταν δεν αφήνουν αγρότες να πάνε στα κτήματά τους και ηλικιωμένους να πάνε στο κέντρο υγείας, και όταν δεν τα κάνουν αυτά υποφέρουν στημένοι στις γωνιές με τη φραπεδιά στο ένα χέρι και το κινητό στο άλλο να μιλάνε με τις ώρες με τη γκόμενα....φρίκη, φρίκη!
#NA_ΠΑΤΕ_ΣΤΟΝ_ΑΓΥΡΙΣΤΟ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ . ΑΝΑΤΡΕΨΤΕΤΟΥΣ!!!ΤΩΡΑ ΛΑΕΜΑΖΙ ΜΕΤΟ ΕΠΑΜ!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΩΣΑΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΙΩΠΗ ΑΝΟΧΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΝΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ.Ξ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.ΑΣ ΤΗΝ ΝΙΩΣΟΥΝ!ΑΝΑΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ!!! ΤΩΡΑ ΛΑΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαβάζοντας για την απέλαση των δύο ρώσσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα άλλων δύο, μου ήλθε αμέσως στο μυαλό η εξαιρετική ταινία του Στάνλεϋ Κιούμπρικ "SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα".
Θυμήθηκα μια καταπληκτική ατάκα της ταινίας που έλεγε: "Κύριοι, δεν μπορείτε να πλακώνεστε εδώ μέσα. Είμαστε στην αίθουσα πολέμου!".
Πανηλίθιοι της τρισάθλιας ελληνικής διπλωματίας, δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε;
Δεν καταλαβαίνετε ότι εξυπηρετώντας τα κακουργηματικά σχέδια ΝΑΤΟ - Ε.Ε. (βλέπε Γερμανία) μπλέκετε την περιοχή μας στο απίστευτα επικίνδυνο παιχνίδι των Μεγάλων Δυνάμεων, όλο και πιο βαθειά;
Δεν καταλαβαίνετε ότι τα Βαλκάνια είναι η "αίθουσα πολέμου" και αποφασίσατε να "πλακωθείτε εδώ μέσα";
Κι όμως να ξέρετε, ότι με ΛΑΘΟΣ Λαούς τα βάλατε. Και ο ελληνικός και ο ρώσικος Λαός έχουν χύσει ποταμούς αίματος για να είναι όλη η ανθρωπότητα ελεύθερη από τον Φασισμό. Δεν θα αφήσουμε να περάσετε τον Πλανητικό Φασισμό με τους σημερινούς δόλιους τρόπους σας. Ούτε εσάς, τους χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό τυχάρπαστους υπαλλήλους των άνομων σχεδίων στα Βαλκάνια, ούτε και τα αφεντικά σας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντινατοϊκό συλλαλητήριο και πορεία στο κέντρο της Αθήνας
 Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 18:56
Νωρίς το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε το αντινατοϊκό συλλαλητήριο, που πραγματοποιήθηκε από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία από τα Προπύλαια και κατέληξαν στην Αμερικάνικη πρεσβεία.
Με κεντρικό σύνθημα «έξω το ΝΑΤΟ κι οι βάσεις από τα Βαλκάνια» οι συγκεντρωμένοι απαιτούν την έξοδο από το ΝΑΤΟ, το κλείσιμο όλων των βάσεων στη χώρα μας και την «ανεξαρτησία από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και τους σχεδιασμούς τους», καθώς και «καμιά συμμετοχή - καμιά εμπλοκή άμεση ή έμμεση της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή».
Σημειώνεται ότι αφορμή αυτού του συλλαλητηρίου ήταν η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες στις 11 - 12 Ιουλίου. Μεταξύ των άλλων θεμάτων της είναι και η επέκταση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στα Δυτικά Βαλκάνια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκία: Έκλεισαν με διάταγμα η όπερα, τα κρατικά θέατρα και τα κρατικά μπαλέτα
 Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 12:57
Με διάταγμα έκλεισαν τα κρατικά θέατρα, η όπερα όπως επίσης και τα κρατικά μπαλέτα στην Τουρκία.
Τα τουρκικά μέσα αναφέρουν πως η όπερα, τα κρατικά μπαλέτα και τα κρατικά θέατρα έκλεισαν το βράδυ της Τετάρτης που εκδόθηκε το προεδρικό διάταγμα το οποίο αναφέρεται στην εναρμόνιση των φορέων τέχνης και πολιτισμού με το νέο σύστημα της  προεδρικής κυβέρνησης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεξικό: Το κόμμα του ΑΜΛΟ και οι σύμμαχοι εξασφαλίζουν την πλειοψηφία και στα δύο σώματα του Κογκρέσου
 Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 08:09
Ο εκλεγμένος πρόεδρος του Μεξικού, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, εξασφάλισε μαζί με τους συμμάχους του την απόλυτη πλειοψηφία στο μεξικανικό Κογκρέσο, με βάση τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 1ης Ιουλίου που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη το Εθνικό Εκλογικό Ινστιτούτο (INE), η εκλογική επιτροπή της χώρας.
Επί του συνόλου των 500 εδρών της Βουλής των Αντιπροσώπων, το κόμμα του Λόπες Ομπραδόρ, το Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης (MORENA), με 191 εδρες, μαζί με τους συμμάχους του, το συντηρητικό νεοφιλελευθερο ευαγγελικο Κόμμα Κοινωνικής Συναντησης (Partido Encuentro Social, PES), με 55 εδρες,  και το μαοικων καταβολων Κόμμα Εργατων (Partido del Trabajo, PT), με 61 εδρες, καταλαμβάνουν 307. Στη Γερουσία, θα καταλάβουν τις 69 από τις 128 έδρες, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του INE. MORENA 55, Εργατικοι 6 Ευαγγελικοι 7.
Τα αποτελέσματα αυτά είναι ακόμα προσωρινά, καθώς τα αποτελέσματα για τις 200 έδρες της Βουλής και τις 32 της Γερουσίας, που κατανέμονται με βάση τις ψήφους που εξασφάλισαν τα κόμματα σε εθνικό επίπεδο, μένει να επικυρωθούν από το εκλογοδικείο.
Αν όντως αυτός ο συσχετισμός πολιτικής ισχύος επιβεβαιωθεί, θα είναι η πρώτη φορά από το 1994 που ένας πρόεδρος του Μεξικού θα διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία και στα δύο σώματα του μεξικανικού Κογκρέσου.
Το πρωην κυβερνών διεφθαρμενο ρεφορμιστικο Επαναστατικό Θεσμικό Κόμμα (PRI) υπέστη συντριπτική ήττα: από τις 203 έδρες στη Βουλή, στελέχη του θα βρίσκονται σε μόλις 45 στην επόμενη.
Δεύτερη πολιτική δύναμη παραμένει η συμμαχία υπό το Κόμμα Εθνικής Δράσης (PAN, δεξιά, 82 εδρες) που, μαζί με τους συμμάχους του, το Κόμμα Δημοκρατικής Επανάστασης (PRD, κεντροαριστερά, 21 εδρες) και το Κίνημα Πολιτών 27 εδρες, εξασφάλισαν 130 έδρες στη Βουλή και 39 στη Γερουσία (PAN 24 PRD 8 Κινημα Πολιτων 7.
Ο Λόπες Ομπραδόρ κέρδισε τις προεδρικές εκλογές συγκεντρώνοντας το 53,19% των ψήφων, με τεράστια διαφορά από τον Ρικάρδο Ανάγια (PAN), που έλαβε 22,27%, και τον Χοσέ Αντόνιο Μιντ (PRI), ο οποίος δεν ξεπέρασε το 16,40%, σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Χάιμε Ροδρίγκες Καλδερόν έλαβε το 5,23% των ψήφων.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιράν: Η Τεχεράνη δεσμεύεται να πουλήσει όσο περισσότερο πετρέλαιο μπορεί εν όψει των αμερικανικών κυρώσεων
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 06:10
Ο αντιπρόεδρος της ιρανικής κυβέρνησης αναγνώρισε την Τρίτη ότι οι αμερικανικές κυρώσεις θα πλήξουν την οικονομία, αλλά υποσχέθηκε η χώρα να «πουλήσει όσο περισσότερο πετρέλαιο μπορεί» και να προστατεύσει τις τράπεζες.
Ο Εσάκ Τζαχανγκιρί δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον προσπαθεί να σταματήσει τις ιρανικές εξαγωγές πετροχημικών, χάλυβα και χαλκού. «Η Αμερική προσπαθεί να μειώσει στο μηδέν τις ιρανικές πωλήσεις πετρελαίου, μια πηγή εισοδήματος ζωτικής σημασίας» δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Fars.
«Θα ήταν λάθος να σκεφτούμε ότι ο αμερικανικός οικονομικός πόλεμος σε βάρος του Ιράν δεν θα έχει αντίκτυπο» πρόσθεσε ο Τζαχανγκιρί.
Ο αληταρας κτηνος ναζιστης πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον Μάιο ότι θα αποσύρει τις ΗΠΑ από τη διεθνή συμφωνία βάσει της οποίας η Τεχεράνη συμφώνησε να περιορίσει την πυρηνική της ανάπτυξη με αντάλλαγμα τη χαλάρωση των κυρώσεων.
Το κτηνος Τραμπ είπε ότι θα επιβάλει εκ νέου κυρώσεις και η Ουάσινγκτον στη συνέχεια ανακοίνωσε στις χώρες ότι θα πρέπει να σταματήσουν να αγοράζουν ιρανικό αργό από τις 4 Νοεμβρίου, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν οικονομικές κυρώσεις.
Την Τρίτη, ο Αληταρας κωλοαμερικανός πρέσβης στη Γερμανία κάλεσε το Βερολίνο να μπλοκάρει την προσπάθεια του Ιράν να αποσύρει μεγάλα ποσά μετρητών από τραπεζικούς λογαριασμούς στη Γερμανία.
Ο Τζαχανγκιρί δήλωσε ότι το Υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν και η κεντρική τράπεζα έχουν λάβει μέτρα για να διευκολύνουν τις τραπεζικές δραστηριότητες του Ιράν παρά τις αμερικανικές κυρώσεις. Ωστόσο, δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες.
Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις, οι οποίες συνεχίζουν να στηρίζουν την πυρηνική συμφωνία, υποστηρίζουν ότι θα κάνουν ακόμα περισσότερα για να ενθαρρύνουν τις επιχειρήσεις τους να διατηρήσουν τις σχέσεις τους με το Ιράν – αν και αρκετές εταιρείες έχουν ήδη πει ότι σχεδιάζουν να αποχωρήσουν.
Οι υπουργοί Εξωτερικών από τις υπόλοιπες πέντε χώρες που υπέγραψαν την πυρηνική συμφωνία – Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Κίνα και Ρωσία - προσέφεραν την Παρασκευή ένα πακέτο οικονομικών μέτρων στο Ιράν, αλλά η Τεχεράνη είπε ότι δεν ήταν αρκετό.
«Πιστεύουμε ότι οι Ευρωπαίοι θα ενεργήσουν με τέτοιο τρόπο που να πληροί τις ιρανικές απαιτήσεις, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε» δήλωσε ο Τζαχανγκιρί.
Πρόσθεσε ότι οι αμερικανικές πιέσεις στο Ιράν ασκήθηκαν την ώρα που οι ΗΠΑ ξεκίνησαν «οικονομικό πόλεμο με την Κίνα και ακόμα με τους συμμάχους τους», αναφερόμενος στις εμπορικές εντάσεις μεταξύ της Ουάσινγκτον κα πολλών από τους βασικούς εμπορικούς τους εταίρους. Κατηγόρησε, επίσης, την Ουάσινγκτον ότι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις οικονομικές πιέσεις για να προκαλέσει διαδηλώσεις στο Ιράν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσια : Το ΝΑΤΟ είναι προϊόν του Ψυχρού Πολέμου με σκοπό την αντιπαράθεση με τη Ρωσία
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 03:44
Το Κρεμλίνο κατήγγειλε το ΝΑΤΟ ως «προϊόν του Ψυχρού Πολέμου» στόχος του οποίου είναι η «αντιπαράθεση» με τη Ρωσία, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι δε θέλει να παρέμβει στα όσα θα διαμειφθούν στη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.
Οι ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ στην επικειμενη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες την Τετάρτη και την Πέμπτη ανησυχούν ότι θα βρεθούν κάτω από την πίεση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος απαιτεί τον καταμερισμό του οικονομικού βάρους της Συμμαχίας.
«Οι μεταξύ τους διαφορές δεν μας αφορούν. Η σχέση μας με το ΝΑΤΟ είναι σε ολους γνωστή. Αυτή η συμμαχία είναι προϊόν του Ψυχρού Πολέμου και της αντιπαράθεσης που υπήρχε εκείνη την εποχή» δήλωσε ο Πεσκόφ.
Ο Ρώσος αξιωματούχος είπε επίσης οτι όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα η Συμμαχία - να διευρυνθεί προς τα σύνορα της Ρωσίας και να αναπτύξει στρατιωτικές υποδομές κοντά στη ρωσική επικράτεια- επιβεβαιώνουν κάθε φορά την ουσία αυτής της συμμαχίας. Πρόσθεσε τέλος, οτι παρ' όλα αυτά η Ρωσία διατηρεί ακόμα «αρκετά μέτριες επαφές» με το ΝΑΤΟ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διπλωματική κρίση Ελλάδας- Ρωσίας / To υπόδουλο ψευδοκράτος των Αθηνών απελαύνει 2 ρώσους διπλωμάτες κατ΄εντολήν των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Η Ρωσία απαντά στα ίσα : απέλαση 2 Ελλήνων διπλωματών. Ρώσος βουλευτής: η Ελλάδα δεν είναι σύμμαχος , « Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, αυτό από μόνο του αρκεί »
H ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε ν΄απελάσει 2 ρώσους διπλωμάτες και ν΄απαγορεύσει την είσοδο στο έδαφός της σε 2 άλλους. Η Αθήνα κατηγορεί τη Ρωσία για απόπειρα παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας και για διάπραξη παράνομων ενεργειών κατά της Εθνικής Ασφάλειας στην Ελλάδα αναφέρει το sputnik. Στην απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών, και την απαγόρευση εισόδου στη χώρα άλλων δύο, σκοπεύει να προχωρήσει η Αθήνα σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής.
Tους καταμαρτυρούνται έκνομες ενέργειες στην ελληνική επικράτεια όπως η απόπειρα αλίευσης και διακίνησης πληροφοριών καθώς και η προσπάθεια χρηματισμού κρατικών λειτουργών αλλά και κινήσεις απόκτησης επιρροής σε δήμους και μητροπόλεις, καθώς και στο ‘Αγιον Όρος.
Παράλληλα, γίνεται λόγος και για προσπάθεια παρέμβασης σε ευαίσθητα ζητήματα της χώρας στα Βαλκάνια, ειδικότερα, δε, στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
Όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, ανάμεσα στα άτομα τα οποία πρόκειται να απελαθούν βρίσκεται το στέλεχος της ρωσικής πρεσβείας Βίκτορ Γιάκοβλεφ. Σύμφωνα με το RΙΑ o ρώσος βουλευτής, ο Andrei Klimov Reuters, δήλωσε  ότι η Μόσχα θα απαντήσει στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών, απελαύνοντας δύο Έλληνες διπλωμάτες.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Andrei Klimov, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, στο RIA Novosti, η Ρωσία θα απελάσει 2  Έλληνες διπλωμάτες. Ο Klimov υποστήριξε ότι η Ρωσία δεν έχει θεωρήσει ποτέ την Ελλάδα ως σύμμαχο και εταίρο στην Ευρώπη. « Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, αυτό από μόνο του είναι αρκετό », υποστήριξε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Αλεξανδρέττας για την επίθεση των τρομοκρατών στην ορεινή Λατάκια: o μεγαλύτερος εχθρός της Συρίας είναι ο Ερντογάν που με τις μαριονέτες του συνεχίζει να καταστρέφει την περιοχή.
Ο ηγέτης του Λαικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Αλεξανδρέττας ο Καγιάλι Mihrac Oural  έβγαλε ανακοινωθέν στις 10/7/2018 από την ορεινή Λατάκια όπου μάχεται η οργάνωσή του στο πλευρό του συριακού στρατού κατά των ξενοκίνητων τρομοκρατών. Μεταξύ άλλων το ανακοινωθέν αναφέρει
Καθώς η Συρία κέρδισε τον πόλεμο και στο νότο ο αιμοσταγής δικτάτορας (Ερντογάν) και οι μαριονέτες του συνεχίζουν να καταστρέφουν την περιοχή.
Πρόκειται για παραβίαση του νόμου η επίθεση αυτή κατά του συριακού στρατού. Ένας από τους 25 μαχητές που έπεσαν ήταν ο μαρτυρικός διοικητής τους. Η μαριονέτα του ΝΑΤΟ ο πιο μεγάλος εχθρός της Συρίας είναι ο Ερντογάν ο αιμοδιψής δικτάτορας κι αυτό φάνηκε σε αυτές τις τελευταίες επιθέσεις για μια ακόμη φορά. .. Σε αυτή την περιοχή δεν υπάρχουν πλέον προϋποθέσεις ειρήνης. Οι όροι οι πιο βάρβαροι του πολέμου θα επικυρωθούν.
Ο Mihrac Oural όπως είναι το ψευδώνυμό του είναι επικηρυγμένος από το καθεστώς της Τουρκίας, ήταν επί σειρά ετών συγκρατούμενος στο ίδιο κελί με τον Οτσαλάν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ χτυπάει με πυραύλους τη Συρία στην περιοχή της Quneitra..Συνεχείς αεροπορικοί βομβαρδισμοί σε περιοχές της Quneitra.Aνταλλαγή πυραύλων μεταξύ συριακού στρατού και Ισραηλινών στα υψίπεδα Γκολάν και Al Quneitra .H συριακή αεράμυνα κατέρριψε πολλούς εχθρικούς πυραύλους.
O ισραηλινός στρατός συνεχίζει τις προκλήσεις του κατά της μαρτυρικής Συρίας. Πριν από λίγο πραγματοποίησε  επίθεση σε ένα από τα σημεία στην περιοχή του Tel Krom Juba στην κεντρική περιοχή της Quneitra και καμία αναφορά τραυματισμών ως τώρα. Ακούστηκαν ήχοι ισραηλινών ελικοπτέρων. Στρατιωτική πηγή αναφέρει ότι  ισραηλινά εχθρικά αεροσκάφη εκτόξευσαν αρκετούς πυραύλους σε ορισμένα σημεία του στρατού στην περιοχή της πόλης Hader και Tel Krom Juba και μόνο υλικές ζημιές. Η επίθεση έγινε με 3 πυραύλους ως τώρα που προήλθαν από τα κατεχόμενα εδάφη κι έπληξαν την περιοχή Hader σύμφωνα με άλλη πηγή. Αναφέρεται επίσης κι άλλη επίθεση κι ότι χτυπήθηκε θέση του στρατού στο Al Smdanyh στη Quneitra μεταδίδεται επίσης.
Συνεχείς επιθέσεις…..Το Ισραήλ  παρέχει κάλυψη στην Αλ-Νούσρα  κατά μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός μετά την εκκένωση των θέσεών τους στη Daraa και  την απόσυρσή τους με πλήρες εξοπλισμό στην περιφέρεια της  Quneitra. Nωρίτερα η Τσαχάλ χτύπησε την πόλη Al Ba’ath στην ίδια περιοχή με Spike πύραυλο. Τωρα νέα επίθεση στο Tal Al Jomoaa.
Aνταλλαγή πυραύλων μεταξύ συριακού στρατού και Ισραηλινών στα υψίπεδα Γκολάν και Al Quneitra .H συριακή αεράμυνα κατέρριψε πολλούς εχθρικούς πυραύλους.
Eν κατακλείδι τη νύχτα 11ης προς 12/7 ο συριακός στρατός βρίσκεται αντιμέτωπος με μεγάλη ισραηλινή επίθεση από αέρος αλλά και με πυραύλους από κατεχόμενα στη Quneitra.
 H συριακή αεράμυνα σύμφωνα με το SANA απώθησε την Τετάρτη μια επίθεση ισραηλινών πυραύλων σε θέσεις στρατού στη ΝΔ Συρία κοντά στα κατεχόμενα του   Golan.
«Η αεροπορία του ισραηλινού εχθρού εκτόξευσε πυραύλους σε πολλές θέσεις του στρατού» στην επαρχία της Quneitra (ΝΔ), προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές σύμφωνα με το SANA.
1.23 μεσάνυχτα στο κυβερνείο της Quneitra ο στρατός έχει εμπλακεί σε βίαιες συγκρούσεις στα προάστια της πόλης Tel Krom με τις τρομοκρατικές ομάδες που προσπαθούν να διεισδύσουν στα άκρα του μετά την επιθετικότητα του Ισραήλ. Η συριακή τηλεόραση addounia μεταδίδει τώρα πως σε συντονισμό με τις επιθέσεις του Ισραήλ τρομοκράτες στοχεύουν το χωριό Jaba στο κυβερνείο Quneitra με πολλές ρουκέτες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συριακές σημαίες και πλάι τους Παλαιστινιακές στη Νταράα!
Ο λαός υποδέχεται τους Ελευθερωτές!
...και κλάμα η ιμπεριαλιστική "αριστερά"!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα... Μάθανε ότι γαμιόμαστε είπαν να μας ξεσκίσουν!
Αναγνωρίζει η κατοχικη κυβερνηση Τζιφρα  Μακεδονικό Έθνος, Αναγνωρίζει Μακεδονική Γλώσσα, "διαπραγματευεται" τη Βόρειο Ήπειρο και "τσάμηδες", πουλάει με "διζωνικές" κι "ομοσπονδίες" την Κύπρο μας, συζητάει το Αιγαίο μας ως "θάλασσα συνεργασίας", γίναμε η μοναδική επίσημη αποθήκη λαθρομεταναστών και φονιάδων τζιχαντοφασιστών, υποθηκεύτηκε η πατρίδα μας για 99 χρόνια... τώρα -μετά το εμπάργκο εναντίον της Συρίας, της Ρωσίας και του Ιράν- εβαλε στο "κάδρο" τον Πούτιν με Απέλαση Ρώσων διπλωματών!