Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Δευτερα 16 Ιουλιου 2018


"Το Ισραήλ ηττήθηκε από ένα μικρό αντάρτικο κομμάτι, από μερικούς χιλιάδες μαχητές της Χεζμπολά που δεν μπορούν να συγκριθούν με τη δυναμική του στρατού του. (...) Από το 2006 και μετά στο Ισραήλ επικρατεί μια γενικευμένη δυσφορία. Υπάρχει θλίψη και έλλειψη πίστης στην ηγεσία, σχεδόν σε κάθε επίπεδο..."
Moshe Arens, πρώην υπουργός Άμυνας του Ισραήλ
****
12 χρόνια πριν, σαν σήμερα, στις 12 και 13 Ιούλη του 2006, ο διαπεραστικός ήχος των πυραύλων ΒΜ-32 (Κατιούσα) που χτυπούσαν στρατιωτικούς στόχους στο Ισραήλ σηματοδοτούσε την απαρχή αυτού που έμεινε στην ιστορία ως ο "πόλεμος του Ιούλη" ή "Δεύτερος Πόλεμος του Λιβάνου".
Ένα μήνα μετά (περίπου) οι εχθροπραξίες θα σταματήσουν με τους Ισραηλινούς να αποχωρούν από το νότιο Λίβανο ντροπιασμένοι. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο φονικός IDF υπέστη μια ξεκάθαρη ήττα που δεν μπορούσε ούτε επικοινωνιακά να αποκρύψει.
Ο λιβανέζικος λαός και οι μαχητές της Χεζμπολά είχαν δείξει ξανά σε ολόκληρο τον κόσμο ότι και οι δυνατότερες στρατιωτικές μηχανές μπορεί να λυγίσουν μπροστά στην οπλισμένη λαϊκή βούληση...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΥΨΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ: ΕΚΘΕΣΗ
19/6/17 ΣΤΙΣ 9:34 ΠΜ
Το Ισραήλ υποστηρίζει κρυφά τους ισλαμοφασιστες στη Συρια που λειτουργούν κοντά στο κατεχόμενο έδαφος του Golan Heights, παρέχοντας χρήματα, τρόφιμα, καύσιμα και ιατρικές προμήθειες, σύμφωνα με ισλαμοφασιστες μαχητές που ισχυρίζονται ότι λαμβάνουν την ενίσχυση.
Το Ισραήλ έχει αντιμετωπίσει προηγουμένως τραυματίες ισλαμοφασιστες από την Συρια στα νοσοκομεία του, αλλά συνεντεύξεις με ισλαμοφασιστες που διεξάγονται από την Wall Street Journal  υποδηλώνουν ότι το Ισραήλ υποστηρίζει άμεσα τους αντιπάλους του Συριακού Προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ στον εξαετή αποικιοκρατικο πόλεμο.
Το Ισραήλ αντιτίθεται στην κυριαρχία του Άσαντ και των δυνάμεών του. Επίσης, βλέπει μαχητές που ανήκουν στη λιβανέζικη πολιτοφυλακή Χεζμπολάχ, οι οποίοι υποστηρίζουν τις δυνάμεις του προεδρου Assad ως απειλή για την ασφάλειά του στα σύνορα του Γκολάν.
Οι πληρωμές αποσκοπούν στη δημιουργία μιας ομάδας φιλικών δυνάμεων στα σύνορα Golan Heights, σύμφωνα με το περιοδικό Journal, για να κρατήσουν τους εχθρούς τους σε απόσταση.
Αναφέρει ότι ο Ισραηλινός στρατός έχει άμεση επικοινωνία με τους διοικητές των ισλαμοφασιστών και παρέχει κεφάλαια σε αυτούς που πληρώνουν για τους μισθούς, τα πυρομαχικά και τα όπλα τους. Οι πληρωμές ξεκίνησαν το 2013 υπό τον πρώην υπουργό Άμυνας Moshe Yaalon και συνεχίστηκαν.
Μια συγκεκριμένη ομάδα που υποστηρίζεται ότι υποστηρίζει το Ισραήλ είναι ο Fursan al-Joulan ή οι Ιππότες του Γκολάν, ο οποίος έχει περίπου 400 μαχητές. Τους δίνουν 5.000 δολάρια το μήνα και η υποστήριξη του Ισραήλ εξασφαλίζει την ύπαρξή του, σύμφωνα με τα στοιχεία της ομάδας.
"Το Ισραήλ στάθηκε δίπλα μας με έναν ηρωικό τρόπο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας, Moatasem al-Golani, στην Εφημερίδα . "Δεν θα είχαμε επιβιώσει χωρίς τη βοήθεια του Ισραήλ." Είπε ότι η συνεργασία ξεκίνησε όταν οι τραυματίες αγωνιζόμενοι της ομάδας άρχισαν να νοσηλεύονται στα ισραηλινά νοσοκομεία.
Το Ισραήλ παρενέβη άμεσα στον αποικιοκρατικο πόλεμο της Συρίας γιατι αισθάνεται ότι απειλείται η εθνική του ασφάλεια. Ενέκρινε επιθεσεις σε φυλάκια ή βάσεις της συριακης δημοκρατιας σε αντίποινα για οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον του, όπως η μεταφορά όπλων από το Ιράν στη χώρα. Η Δαμασκός και η Χεζμπολάχ την κατηγορούν ότι πραγματοποίησε στοχευμένες δολοφονίες βασικών διοικητών της Χεζμπολά που εδρεύουν στη Συρία. Το Ισραήλ δεν σχολιάζει τις πράξεις.
Η Χεζμπολάχ και το Ισραήλ αγωνίστηκαν με έναν πόλεμο ενός μηνός το 2006, αλλά οι εντάσεις παραμένουν από τότε και η ισραηλινή στρατιωτική ελίτ ανησυχεί ολοένα και περισσότερο από την αυξανόμενη παρουσία της Χεζμπολά στη Συρία, όπου η ομάδα υποστηρίζει τον Άσαντ. Σύμφωνα με το Ισραήλ, η ομάδα αποτελεί ήδη μια απειλή για την ασφάλεια στα βόρεια σύνορά της με το Λίβανο. Η Συρία λεει την αληθεια αναγνωρισμενη από τον ΟΗΕ  ότι τα Υψίπεδα του Γκολάν είναι το έδαφός της, το οποίο το Ισραήλ κατείχε στον Πολεμο των Έξι Ημέρων το 1967.
Ο ισραηλινός στρατός δεν απάντησε σε αίτημα του Newsweek για σχόλια σχετικά με τις πληρωμές. Μια ισραηλινή πηγή δήλωσε στο περιοδικό ότι τα χρήματα εισέρχονται στη Συρία, αλλά μόνο ως ανθρωπιστική βοήθεια, που αντιφάσκει με τους ότι λενε οι ισλαμοφασιστες μαχητες.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σημαντική υπενθύμιση
Στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και για δύο μέρες, θα τραγουδάει αφιλοκερδώς ο Γιώργος Νταλάρας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Συντοφε ανησυχω! Ο ΣΥΡΙΖΑ βοηθαει τα Σκοπια να μπουνε στο ΝΑΤΟ! Ο ΣΥΡΙΖΑ απελασε Ρωσους διπλωματες! Εμεις ρε Νωντα που ειμαστε αριστεροι λεω να παμε στο βουνο… Μη μας στειλουν στη Μακρονησο…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



  Απογοητευμένος από την πορεία οικοδόμησης τού σοσιαλισμού στην Κούβα δήλωσε ο Ματτ, νεαρός ακτιβιστής από τη Νέα Υόρκη, που δεν προλαβαίνει να μετράει νίκες ενάντια στην αστική του τάξη. Μαζί του συμφώνησε και το ελληνικό μπλογκ Κατιούσα του ΚΚΕ, που ανήγγειλε το "τέλος εποχής για την Κούβα". [Μνήσθητί μου, Αλλάχ μου.]
Σχολιο,- Άλλο λεει. Επρέπε να λεει, βαθαίνει ο σοσιαλισμός στην Κούβα, καθώς προωθείται η ιδιωτική πρωτοβουλία.
Το μπλογκ Κατιούσα χαρακτηριστικά αναφέρει.

"Παρότι δεν οφελεί κανείς να προδικάσει τις εξελίξεις, η ιστορική εμπειρία δείχνει πως τέτοιες μεταρρυθμίσεις δεν προοιωνίζονται τίποτε καλό για το μέλλον της σοσιαλιστικής οικοδόμησης στην Κούβα. Αυτό είναι διαπίστωση κι όχι κάποιου είδους ιερεμιάδα ή αφ’υψηλού κριτική, με δεδομένες τις πραγματικά αντίξοες συνθήκες ιμπεριαλιστικής περικύκλωσης στις οποίες λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο κουβανικός λαός που εμπλέκεται ενεργά στα πολιτικά δρώμενα είναι εκείνος που θα έχει τον τελικό λόγο για την πορεία της χώρας του και θα υποστεί και τις αντίστοιχες συνέπειες. Η αλληλεγγύη προς αυτόν είναι δεδομένη και δεν αντιφάσκει καθόλου προς τη δικαιολογημένη ανησυχία και την έντιμη κριτική για τα τεκταινόμενα."
Σχολιο.- Ε τότε να προσέχετε τους τίτλους που βάζετε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κακά τα ψέματα, το μεγάλο πρόβλημα της Γραικολάνδης δεν είναι οτι έχει μια κυβέρνηση ανδρείκελων και προσκυνημένων εθνοπροδοτών(αυτό το βλέπουν όλοι). Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει ικανή και αξιόπιστη αντιπολίτευση να ανατρέψει αυτή την εθνοπροδοτική πολιτική, που υπαγορεύεται από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Σχολιο.- Η αντιπολίτευση αλλάζει. Θαύματα δεν γίνονται.
Σχολιο.- Αλλαζει αλλα με παρεμβαση...Για την ωρα ειναι συνειδητα μπλοκαρισμενη...
Σχολιο.-  Αφού έχουν χρόνια τώρα καταφέρει να ελέγξουν πλήρως το πολιτικό σύστημα της χώρας. Όχι μόνο την εκάστοτε κυβέρνηση. Αυτό σημαίνει προτεκτοράτο άλλωστε




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ
Τα ΜΑΤ του Τσίπρα έδωσαν και πάλι χθες ένα μάθημα στους καράβλαχους. Αυτή τη φορά έπνιξαν στα χημικά τους 350 κατοίκους (άνδρες, γυναίκες και παιδιά) στο Νιοχώρι Λευκίμμης, που επιδίωξαν με το "έτσι θέλω" να πάνε στα χωράφια τους, χωρίς τις υπεύθυνες δηλώσεις που απαιτεί η αστυνομία. Ο Τσίπρας τους έδειξε ότι τσαμπουκάδες δεν περνάνε και όποιος δεν συμμορφώνεται θα μακελεύεται.
Από τη ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης ξέσπασε και πυρκαγιά στον ελαιώνα της περιοχής. Να δούμε αν θα κάνουν τους μάγκες τα βλαχαδερά, αν μείνουν φέτος χωρίς λάδι!
Προτείνω στην αριστερή και προοδευτική διανόηση της χώρας να υπογράψουμε ένα κείμενο καταδίκης των οχλοκρατικών εκδηλώσεων της βλαχουριάς, που εμποδίζει την ανάπτυξη. Αν τα σκουπίδια δεν πάνε στα κωλοχώρια τους, πού στον διάολο θα πάνε;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ; Ή Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ;
Μπορεί να θεωρηθεί πως έχω κολλήσει. Δίκιο θα 'χει όποιος το πει, αλλά, ρε γαμώτο, 320 διανοούμενοι και καλλιτέχνες ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκαν, για να επικροτήσουν τον διεθνιστικό ρόλο του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια.
Σκέφτομαι, λοιπόν, τώρα που έσπασε η σιωπή, να πάρω μια πρωτοβουλία, ως συγγραφέας. Να τους καλέσω να υπογράψουμε όλοι μαζί και να μαζέψουμε υπογραφές κι απ' όσους άλλους μπορούμε, για ένα ζήτημα που δεν γίνεται να μη μας αγγίζει.
Πρόκειται για τη παρουσία των εγκληματικών συμμοριών των ΜΑΤ σε λαϊκές κινητοποιήσεις, σε απεργίες, ακόμη και στη Λευκίμμη αυτές τις μέρες, όπου ο κόσμος αγωνίζεται να σώσει τον τόπο του από την οικολογική καταστροφή. Να καταδικάσουμε τους ξυλοδαρμούς, τα χημικά, τα βασανιστήρια στα κρατητήρια και στις φυλακές, και να απαιτήσουμε την ποινική δίωξη Τόσκα και Κοντονή που έχουν άμεση πολιτική ευθύνη για όλη αυτή τη βαρβαρότητα.
Να το κάνω ή θα απομονωθώ θριαμβευτικά;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τριακόσιοι είκοσι άνθρωποι της διανόησης και της Τέχνης υπέρ της νατοϊκής επέκτασης στα Βαλκάνια, στο όνομα της... "διεθνιστικής φιλίας των λαών". Που την εγγυώνται τα όπλα του ΝΑΤΟ.
Βρόμικο ξέπλυμα, τη μέρα της μαύρης επετείου των αμερικανονατοϊκών εγκλημάτων του 1965 και 1974 σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου.
Άνθρωποι που δεν βρήκαν δυο λόγια να πουν σε κάποιο ανάλογο κοινό κείμενό τους για την κοινωνική καταστροφή που πραγματοποιεί ο... "διεθνιστής" Τσίπρας σε βάρος των φτωχότερων τμημάτων του ελληνικού λαού.
Ανάμεσά τους και κάποιοι που εκτιμώ. Και που ειλικρινά πόνεσα βλέποντας την υπογραφή τους πλάι σ' αυτές των βολεμένων καθεστωτικών φερέφωνων και των κομμουνιστοσυμμοριτοφάγων Μαραντζίδηδων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι ο Νίκος Μαραντζίδης κατά του εθνολαϊκισμού.
Ε, ναι! Χρόνια τώρα τον εθνολαϊκισμό των κομμουνιστοσυμμοριτών πολεμάει, μαζί με τον άλλον, τον πρακτορίσκο της CIA, Στάθη Καλύβα. Ξεπλένοντας τους ρεαλιστές ταγματαλήτες που μας έσωσαν από τον κόκκινο φασισμό και την εθνικιστική υστερία του ΕΛΑΣ που σκότωνε γερμανούς στρατιώτες - αδέρφια μας.
Άλλωστε, όπως αυτός υπογράφει κείμενο στο οποίο η νατοϊκή συμφωνία εμφανίζεται σαν... διεθνιστική απάντηση στον εθνολαϊκισμό, έτσι ακριβώς και οι ταγματαλήτες εμφάνιζαν την κατάκτηση της Ευρώπης από το Γ΄ Ράιχ σαν συναδέλφωση των ευρωπαϊκών λαών κατά του εβραιομπολσεβικισμού.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



320 στηρίζουν το ξεπούλημα της χώρας
500.000 μόνο στη Θεσσαλονίκη είπαν ΟΧΙ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



320 νεοδωσίλογοι με όνομα και επίθετο στο πλευρό των άθλιων εθνοπροδοτών του ΣΥΡΙΖ"Α". Ολη η ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ της ψευτο-"διανόησης" της Γραικολάνδης... ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !!!

Σχολιο.- Molis diabasa se parallhlh anarthsh, kataggelia ths Nenas Venetsanou oti den ebale pote thn upofragh ths sto parapanw keimeno. Isws h plastografhsh na afora kai allous/es... Kalo tha htan na diaxwrisoun dhmosia th thesh tous apo auta ta aspondula anthrwpakia...
 Νένα Βενετσάνου / Nena Venetsanou
Έμεινα έκπληκτη όταν είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω από ένα κείμενο που εκθειάζει την συμφωνία των Πρεσπών. Αναρωτιέμαι και πόσο είναι γνήσιες οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της Τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο! Αρνούμαι στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο θράσος κάτω από ένα κείμενο το οποίο ούτε διάβασα, ούτε το υπέγραψα ποτέ. Ποιοί είναι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και ποιά σκοπιμότητα υπηρετούν στην πραγματικότητα; Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους είδαν το όνομά τους χωρίς να έχουν υπογράψει να το δημοσιοποιήσουν. Είναι σοβαρό. Και παρακαλώ να εκλάβουν την δημοσίευση του ονόματός μου ως συκοφαντία και βαθειά προσβολή της ακεραιότητάς μου. Όποιοι κι' αν εμπνεύστηκαν αυτή τη φάρσα είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία, η φιλία και η συνεργασία των λαών όχι μόνο δεν ωφελούνται από τέτοιες κινήσεις τσουβαλιάσματος των πνευματικών ανθρώπων, αλλά πληγώνονται θανάσιμα από αυτές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΚΕΡΚΥΡΑ ,,Τα ΜΑΤ, καίνε, αυτή τη στιγμή, ελιές Λευκιμμιωτών, ρίχνοντας χημικά, παντού ..Ένας Λευκιμμιώτης στο νοσοκομείο..
*Λευκίμμη: Μια βρώμικη ιστορία περιβαλλοντικής υποβάθμισης και καταστολης
Μετά από δέκα χρόνια, η Λευκίμμη ξαναζεί τις μέρες του καλοκαιριού του 2008. Οι μακρόχρονες και μαχητικές κινητοποιήσεις των κατοίκων της Λευκίμμης στη Νότια Κέρκυρα ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή, κατά τη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκε μια νέα γυναίκα σε μια από τις επιδρομές των ΜΑΤ, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα σύμβολα αγώνα ενάντια στην περιβαλλοντική υποβάθμιση των τελευταίων δεκαετιών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΡΑΗΛ ριξτε μια ματια στην επικινδυνη τρομοκρατισσα ..Εγκυος,μητερα 4 παιδιων ,η δασκαλα ,κρατειται με χειροπεδες υπο καθεστως παρανομης κρατησης ,χωρις κατηγοριες ,χωρις δικη ..
ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ? ΜΟΥΓΓΑ και δω
Το Ισραήλ επέκτεινε την παράνομη φυλάκιση / απαγωγή της μάναλ shweiky σήμερα, δασκάλα του σχολείου από το silwan, κοντά στην Ιερουσαλήμ, η μάναλ είναι έγκυος και έχει τέσσερα μικρά παιδιά, ή αυτό που οι ισραηλινοί αναφέρονται ως " βόμβα πληθυσμού," χωρίς κατηγορίες, χωρίς δίκη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δολοφονική ρίψη χημικών χωρίς αιτία στην Λευκιμμη στην Κερκυρα μέσα σε παιδιά και γέροντες
Τα ΜΑΤ, καίνε, αυτή τη στιγμή (15/7/2018 – 16.00), ελιές Λευκιμμιωτών, ρίχνοντας χημικά, παντού !!! Ένας Λευκιμμιώτης στο κέντρο υγείας........



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



κυκλοφορει ενα φιλονατοικο κειμενο που υποτιθεται εχουν υπογραψει ''προσωπικοτητες της κουλτουρας και της Τεχνης
υπαρχουν ομως καλλιτεχνες οπως η ερμηνευτρια Νενα Βενετσανου και ο καλλιτεχνης Κυριάκος Κατζουράκης (εξαιρετικο τον βρισκω) που δηλωσανε πως δεν εχουν υπογραψει τιποτα και καποιοι εβαλαν την υπογραφη τους (!!)χωρις να τους ρωτησουν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



δεν κερδισε η λευκη αποικιοκρατικη Γαλλια,η πλειοψηφια των παικτων της Εθνικης Γαλλιας ειναι απο την Αφρικη και την Βορεια Αφρικη,χωρες που καταληστεψε ,βιασε,βομβαρδισε και διελυσε η ζε σουι Γαλλια που τωρα εκμεταλευεται τους ταλαντουχους αυτους αθλητες ..
Βασικα,στην ουσια,η Αφρικη κερδισε χτες



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρώσοι πράκτορες λέι προσπάθησαν να χρηματισουν συριζαιος βουλευτές
Ναι έδωσαν χρήματα σε συριζαιος βουλευτές που οι περισσότεροι από αυτούς σε 10 μήνες το πολύ θα είναι εκτός βουλής και αυτοί αρνήθηκαν, αρνήθηκαν να παρουν αυτά τα λιγουρια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αυτοί που για 5.000 ευρώ το μήνα από αριστεροί και αντιμνημόνιακοι με αντάλλαγμα τα μισθα μέσα σε ένα βράδυ έγιναν ακόμα ποίο δεξιοί και μνημονιακοι από Άδωνη - Βορίδη και Σαμαρά
Αυτοί που για ένα μήνα μισθό είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακόμα και την ίδια τους τη μάνα
Αυτά μονο βλάκας συριζαιος τα πιστεύει



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ! Πλαστογράφησαν την υπογραφή και της Λένας Αλκαίου...
 KAI Η ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ!
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συρία: Ο στρατός κατέλαβε έναν σημαντικό λόφο κοντά στα Υψώματα του Γκολάν
 Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, 16:35
Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις έθεσαν υπό τον έλεγχό τους έναν στρατηγικής σημασίας λόφο που βλέπει στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψώματα του Γκολάν, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας.
Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ο στρατός κατέλαβε τον λόφο Αλ Χάαρα, κατά τη δεύτερη ημέρα των επιχειρήσεών του για την ανακατάληψη των περιοχών της νοτιοδυτικής Συρίας, κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, οι οποίες παραμένουν στα χέρια των ισλαμοφασιστών.
Ο λόφος, στον οποίο υπήρχε μια σημαντική βάση ραντάρ, μέρος του συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας της Συρίας απέναντι στο Ισραήλ, πέρασε στον έλεγχο των ισλαμοφασιστών τον Οκτώβριο του 2014. Τις τελευταίες δύο ημέρες βομβαρδίστηκε από ρωσικά και συριακά αεροσκάφη, ενώ οι χερσαίες δυνάμεις πλησίαζαν πιο κοντά στα σύνορα, αφού ανακατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της επαρχίας Ντεράα, σύμφωνα με πηγές των ισλαμοφασιστών και μια αποικιοκρατικη ΜΚΟ που παρακολουθεί τις εξελίξεις επί του πεδίου.
Το Ισραήλ πλήττει φυλάκια κοντά στα σύνορα και σε άλλες περιοχές όπου υποπτεύεται ότι σταθμεύουν στρατιωτικές δυνάμεις υποστηριζόμενες από το Ιράν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συρία: Ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν στρατιωτική θέση κοντά στο Χαλέπι
 Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, 01:08
Συριακά κρατικά ΜΜΕ ανέφεραν σήμερα πως ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν συριακή στρατιωτική θέση κοντά στο αεροδρόμιο Ναϊράμπ, στα περίχωρα της πόλης Χαλέπι.
«Ο σιωνιστής εχθρός... στοχεύει μία από τις στρατιωτικές θέσεις μας βόρεια του αεροδρομίου Ναϊρμάπ, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές», μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο στρατιωτική πηγή.
Σύμφωνα με το πρακτορείο τα πλήγματα ήταν μια προσπάθεια του Ισραήλ να υποστηρίξει τους ισλαμοφασιστες στη νότια Συρία, όπου οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει επίθεση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πούτιν: να διευθετηθεί το ζήτημα του Γκολάν…

O Putin  στην κοινή συνέντευξη τύπου με Τραμπ από το Ελσίνκι κάλεσε σε διακανονισμό του προβλήματος στα υψίπεδα του  Golan μετά την ήττα τρομοκρατών στη Συρία. Aφού θέσαμε τέρμα στην καταστροφή της τρομοκρατίας στη ΝΔ Συρία πρέπει να διευθετήσουμε την κατάσταση στο  Golan και να βρούμε μια λύση κοινή στη συριακή κρίση με βάση τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και να επανέλθει η ειρήνη στην περιοχή.
 »Mετά την οριστική  νίκη επί των τρομοκρατών στη ΝΔ Συρία η κατάσταση επί των Υψιπέδων Golan οφείλει να γίνει συμβατή με τη συμφωνία του 1974 για την αποδέσμευση δυνάμεων συριακών και ισραηλινών », δήλωσε. O Putin είπε ότι υπάρχουν όλες οι προυποθέσεις για μια αποτελεσματική συνεργασία για τη Συρία καλώντας στην ενδυνάμωση της Συμφωνίας του 1974 και στην υλοποίηση της απόφασης 338 που προβλέπει για Συρία -Ισραήλ  διαχωρισμό των δυνάμεων τους για να επέλθει η ειρήνη στα Υψίπεδα του Γκολάν.
Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό θα επιτρέψει την επαναφορά της ειρήνης στην περιοχή όσο και στην εγκαθίδρυση καθεστώτος εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ Συρίας και θα διασφαλίσει με διαρκή τρόπο την ασφάλεια του Ισραήλ.
Το Ισραήλ κατέχει από το  1967 περί τα 1.200 km² των Υψιπέδων του Golan που ανήκαν στη Συρία πριν τον πόλεμο των 6 ημερών. Το 1981 το Ισραήλ τα προσάρτησε .Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ χαρακτήρισε παράνομη αυτή την προσάρτηση με την απόφαση  497 της 17 /12/ 1981. Η Συρία ελέγχει περί τα  510 km² των Υψιπέδων Γκολάν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O εγκληματίας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος…. Νέος βομβαρδισμός της δυτικης αποικιοκρατικης συμμαχίας των ΗΠΑ κατά του χωριού Sussa στη Deir Ezzor όπου πριν 2 μέρες σκότωσε 54 αμάχους. Τώρα σκότωσε πάνω από 10.
Μαχητικά της αμερικάνικης δυτικης αποικιοκρατικης συμμαχίας που ενεργούν πέραν κάθε νόρμας του ΟΗΕ επιτέθηκαν σήμερα το πρωί στο χωριό Soussa στην περιοχή του al Bukamal στην επαρχία της Deir Ezzor της Συρίας και σκότωσαν μέλη της ίδιας οικογένειας. Για πάνω από 10 νεκρούς μιλούν τα τοπικά μέσα και ντοκουμεντάρουν την επίθεση με υλικό.  Την Παρασκευή πάλι η παράνομη συμμαχία των ΗΠΑ βομβάρδισε το ίδιο χωριό και σκότωσε 54 αμάχους κυρίως γυναικόπαιδα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Λαϊκή Αντίσταση στη Raqqa στη Συρια ξαναχτυπά και σκοτώνει έναν μεγαλο-μαυραγορίτη και υποστηρικτή των τρομοκρατών και των συνεργατών των ΗΠΑ.

Η Λαϊκή Αντίσταση στη Raqqa ξαναχτυπά και σκοτώνει έναν μεγαλομαυραγορίτη και υποστηρικτή των τρομοκρατών και των συνεργατών των ΗΠΑ τον Haji Khader
Με ανακοινωθέν της η οργάνωση αναφέρει ότι  χτύπησε τον  Haji Khader Al-Ahmad.
Από την αρχή των γεγονότων και πριν από την πτώση της Al-Raqqa είχε το μονοπώλιο στη βενζίνη και έκανε λαθρεμπόριο καυσίμων με την ταξιαρχία Qassam και το τρομοκρατικό κίνημα της αλ Νούσρα….
Πριν από την κατοχή της πόλης, ο Haji Khader κατέβαλε στον τρομοκράτη Abu Luqman ένα χρηματικό ποσό για την υποστήριξη της λεγόμενης  »επανάστασης ».
Τώρα τα παιδιά του  Haji δουλεύουν ως πληροφοριοδότες και κάνουν κατασκοπεία στους κατοίκους της Raqqa για την πολιτοφυλακή του YPG.
Λαϊκή αντίσταση για την απελευθέρωση της Ράκα. 16/7/18



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Oι δυνάμεις του Τίγρη χτύπησαν κορυφή! Ανέκτησαν το στρατηγικό όρος Tal Harra (1100μ) στην Quneitra.
Oι επίλεκτες Μονάδες του Τίγρη ανέκτησαν ένα πολύ στρατηγικό σημείο το όρος -Jebel ( Tal) Harra με υψόμετρο 1.100 μ. Οι δυνάμεις του Τίγρη άρχισαν ν΄διεισδύουν από πολλούς άξονες στο ορεινό σύμπλεγμα αφού προηγήθηκε τα τελευταία 24ωρα σφυροκόπημα πυροβολικού κι από αέρος στις θέσεις και τα οχυρά των τρομοκρατών. Η συριακή σημαία κυματίζει τώρα στο πιο υψηλό σημείο στην κορυφή του ορεινού συμπλέγματος. Στη συνέχεια ο στρατός ανέκτησε και το Tell al-Ahmar.
Στο μεταξύ για α΄φορά σήμερα ρωσικά μαχητικά χτύπησαν τζιχαντιστές στην περιφέρεια της Quneitra αφού προενημέρωσαν ισραηλινούς για στρατιωτική τους δραστηριότητα.
Η κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε πως ο συριακός στρατός απελευθέρωσε στρατηγικής σημασίας ύψωμα κοντά στα κατεχόμενα του Γκολάν.
Mε μια μεγάλη επίθεση ο συριακός στρατός σήμερα το πρωί απελευθέρωσε από τους τρομοκράτες της Αλ Νούσρα την πόλη Taybah ενώ η πόλη  Harra δια της διαδικασίας συμφιλίωσης παραδόθηκε και μπήκε ο στρατός στην περιοχή της Quneitra. O στρατός ανέκτησε επίσης το Al-Jadira ανατολικά της πόλης Al-Hara. Στην Daraa τις τελευταίες ώρες ελευθερώθηκαν τα χωριά Simlin και Zimrin και Tayha (Tiha και Zamrine).
Νωρίτερα το Sana ανέφερε ότι ο στρατός απελευθέρωσε 4 χωριά στην ΒΔ ύπαιθρο της  Daraa τα Kafr Chams Om Awsaj, Tiha και Zamrine.
Ο στρατός σύμφωνα με τον τελευταίο χάρτη ανέκτησε τα Tayhah, Kafr Nasij, Um al-Awsaj, Khirbat Mulayah,διασφάλισε εντελώς τα  Masharah και Tell Masharah, και μπήκε στην πόλη Al-Harra δια συμφιλίωσης στο βορρά της επαρχίας Daraa.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Iσραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο Al-Nayrab στην περιφέρεια του Χαλεπίου.

Πριν από λίγο στρατιωτικές πηγές αναφέρουν επίθεση ισραηλινών μαχητικών στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Al-Nayrab στην περιφέρεια του Χαλεπίου. Προκαταρκτικές πληροφορίες μιλούν για υλικές ζημιές και ότι η επίθεση έγινε βόρεια της αεροπορικής βάσης σύμφωνα με άλλη πηγή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To διπλό παιχνίδι του Ερντογάν στο Ιντλίμπ σε αδιέξοδο: από τη μια υπόσχεται στη Ρωσία ότι  »δώσει» τους τρομοκράτες κι από την άλλη στους ηγέτες των τρομοκρατών λέει »είμαστε μαζί σας»

Η απόφαση ελήφθη για να απελευθερωθεί το Idlib από τις τρομοκρατικές ομάδες. Ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοι του βρίσκονται  προ μεγάλου έπους του Idlib. To διπλό παιχνίδι του Ερντογάν φτάνει σε αδιέξοδο. Από τη μια διαβεβαιώνει τη Ρωσία ότι είμαστε μαζί σας και θα συνεργαστούμε λογισμικά και τεχνικά . Υπόσχεται ότι οι υπηρεσίες του θα παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την έδρα των ηγετών των τρομοκρατικών οργανώσεων και τις θέσεις των αποθηκών όπλων και πυρομαχικών, καθώς και για τις κινήσεις των τρομοκρατών  και αυτό  λόγω της σχέσης της Τουρκίας με τους ηγέτες των οργανώσεων αυτών  κι από την άλλη  στέλνει μηνύματα διαβεβαίωσης στους ηγέτες των τρομοκρατικών ομάδων και λέει είμαστε μαζί σας.
Ωστόσο φαίνεται να υπάρχει μυστική συμφωνία και οι τούρκοι ήδη άρχισαν ν΄αποσύρονται από τις προκεχωρημένες θέσεις τους στο Idlib.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απ ό,τι αποδεικνύεται οι 320 διανοούμενοι που υπέγραψαν υπέρ των νατοϊκών "Πρεσπών" δεν ήταν όλοι ενήμεροι ότι...υπέγραψαν!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ελλάδα αμέσως μετά τη λήξη της Κατοχής ακολουθούν τα Δεκεμβριανά και ο Εμφύλιος και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Οι δωσίλογοι και αυτοί που ήταν γύρω από τους δωσίλογους θα γίνουν στηρίγματα της μεταπολεμικής αντικομουνιστικής πολιτικής κατάστασης που επικρατεί.
Η έννοια της εθνικοφροσύνης κυριαρχεί τουλάχιστον μέχρι την πτώση της Χούντας το 1974... Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που θα είναι οικονομικά και πολιτικά στηρίγματα των μετα-κατοχικών κυβερνήσεων έπρεπε με κάποιο τρόπο να προστατευθούν και αυτό ακριβώς έκανε η Δικαιοσύνη την περίοδο εκείνη, αφήνοντας ένα τεράστιο ερωτηματικό ως προς το λαϊκό αίσθημα δικαιοσύνης απέναντι στους συνεργάτες των Ναζί.

Οι έλληνες πράκτορες των ναζί
https://ethniki-antistasi-dse.gr/oi-ellines-praktores-ton-nazi.html



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρωμε τυρί με πριονίδι, μπίρα με εντόσθια!
Απιστευτες αποκαλυψεις για τρόφιμα «ζόμπι» καταγγέλλει ο επιστήμονας Νίκος Κατσαρός πρωην προεδρος του ΕΦΕΤ
Τυρί τριμμένο με πριονίδι ξύλου, κέτσαπ με υπερβολική δόση ζάχαρης, παγωτά με κίτρινο υγρό από τον πρωκτικό αδένα του κάστορα, πατατάκια με ουσίες που υπάρχουν σε καθαριστικά του μπάνιου... Αυτά είναι μόνο λίγα από τα «δηλητήρια» που φθάνουν καθημερινά στο τραπέζι μας, σύμφωνα με τις σοκαριστικές καταγγελίες που κάνει σε κείμενό του στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», με τίτλο «Ιδού τι τρώμε και με τη βούλα της Ε.Ε.», ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και πρώην πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) Νίκος Κατσαρός.
Οι αποκρουστικές λεπτομέρειες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο επιστήμονας δεν σταματούν εδώ. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενό του, εισαγόμενα πορτοκάλια και λεμόνια είναι καλυμμένα με κηρώδη ουσία που πρέπει να αφαιρείται, ενώ κάποιες μπίρες περιέχουν ουσία η οποία προέρχεται από την ουροδόχο κύστη των ψαριών!
Αυτά είναι μερικά από τα συστατικά που υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία τροφίμων που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι όλα εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) ή τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). «Οι αντίστοιχες Αρχές βεβαιώνουν ότι τα συστατικά αυτά είναι ασφαλή, όμως ο καταναλωτής δεν θα έπρεπε να ξέρει;» αναρωτιέται εύλογα ο Νίκος Κατσαρός.
Υπάρχουν, όμως, και άλλα τρόφιμα για τα οποία δεν γνωρίζουμε τα πραγματικά συστατικά τους. Οπως η κέτσαπ, η οποία -σύμφωνα με τον κ. Κατσαρό- περιέχει μεγάλες ποσότητες ζάχαρης, σχεδόν όση και η κόκα κόλα, αλλά και το τριμμένο τυρί που είναι αναμεμειγμένο με κυτταρίνη, κύριο συστατικό του ξύλου και όλων των φυτών για να μη σβολιάζει.
Μια και είναι καλοκαίρι, το παγωτό έχει την τιμητική του. Ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ καταγγέλλει: «Για την παρασκευή παγωτού βανίλια ή φράουλα, πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν, ως ενισχυτικό γεύσης, μία κιτρινωπή έκκριση από τον πρωκτικό αδένα του κάστορα, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα περισσότερα παγωτά φρούτων».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Το Ισραηλινό Ναυτικό αποφάσισε να περιορίσει την παλαιστινιακή αλιευτική ζώνη offshore στη λωρίδα της γάζας σε τρία ναυτικά μίλια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιος πούστης φασίστας, τραβεστί "αριστερός" υφαρπάζει με υποσχέσεις επιχορηγήσεων και πλαστογραφεί υπογραφές "καλλιτεχνών" υπέρ της Μακεδονίας των ΗΠΑ;
Ποιες είναι οι "προσωπικότητες" του κώλου και της κωλοτρυπίδας;
Πόσοι από αυτούς δεν σιτίζονται με κρατικά κονδύλια, επιχορηγήσεις και ευρωπαϊκά προγράμματα;
Ένας εισαγγελέας που δεν είναι μέλος στοών υπάρχει σ' αυτή την αποικία Ελλάδα;
Έστω για όσους είχαν την τόλμη, το κουράγιο να καταγγείλουν υποκλοπή, πλαστογραφία της υπογραφής τους, δεν υπάρχει δικαστής να ασκήσει τα καθήκοντα του κωλοαστικού νομοθετικού πλαισίου της αποικίας, που ακόμη δεν κατάργησαν;
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ! ΠΛΑΣΤΕΣ υπογραφές στο κείμενο (των 327) υπέρ των Πρεσπών...
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:
ΠΛΑΣΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΩΝ 300!!!!!!!!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
Νενα Βενετσανου
Kyriakos Katzourakis
Λενα Αλκαιου



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ήταν απλά ένας δημοσιογράφος... αλλά αυτό δεν συγκινεί τις δημοσιογραφικές πόρνες της δύσης και την πουλημένη ΕΣΗΕΑ!
Ο Μουσταφά, ένας νεαρος δημοσιογράφος 24 χρονων της Ελευθερης Δημοκρατικης Συριας... δολοφονήθηκε σήμερα στην Κουνέιτρ, κοντά στο κατεχόμενο από τους σιωναζιστές Γκολάν...
Ένας από τους δεκάδες δολοφονημένους Δημοσιογράφους (με Δ κεφαλαίο) που ποτέ δεν απασχόλησαν τις δυτικές πόρνες της δημοσιογραφίας...
Ούτε μία υποκριτική ανακοίνωση για τους Δημοσιογράφους που δολοφονήθηκαν στη Συρία δεν εξέδωσε ΠΟΤΕ στον 8ο χρόνο ιμπεριαλιστικής επίθεσης στη Συρία, οι πουλημένοι στο 4ο Ράιχ καρεκλοκένταυροι δημοσιοκάφροι πολλών Υπηρεσιών της ΕΣΗΕΑ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λευτεριά στο Μπαχρέιν! Οι "φιλάνθρωπες" ΜΚΟ του Σόρος, οι δημοσιογραφικές πόρνες θα πληρώσουν!

Το τυραννικό σιωνιστικό καθεστώς του παιδόφιλου μονάρχη Σαούδ θα ηττηθεί!
Οι "φιλάνθρωπες" ΜΚΟ του Σόρος, οι δημοσιογραφικές πόρνες θα πληρώσουν!

Το  τυρανικο καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας  διατρέχει με αίμα όχι μόνο την Υεμένη, αλλά και το Μπαχρέιν. Ενώ οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλεινουν τα μάτια τους, είναι ανθρώπινο καθήκον μας να υποστηρίξουμε τους καταπιεσμένους ανθρώπους του Μπαχρέιν και της Υεμένης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι φίλοι του Μπαρουφάκη... στας Ευρώπας
Την ώρα που ο δήμαρχος της Νάπολης συμμετέχει στο gay pride των "ατομικών δικαιωμάτων", κηδεύεται ένας δημότης ετών 21, o  Salvatore Caliano που σκοτώθηκε σε "εργατικό ατύχημα" καθαρισμού φεγγιτών...
Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία της Νάπολης που ένας δήμαρχος δεν είναι στο πλευρό των ανθρώπων που έχασαν το γιο τους σε ώρα "εργασίας"... Ποτέ δεν απουσίασε δήμαρχος από αυτές τις θλιβερές τελετές... ούτε την εποχή του μοναρχοφασίστα δημάρχου Λάουρο. πριν το 1980...
Ο δήμαρχος De Magistris συμμετέχει στο ευρωπαϊκό κόμμα του Μπαρουφάκη, μαζί με την Inna Shevchenko, υπάλληλο του Σόρος στο κίνημα της πολύχρωμης "Ουκρανικής επανάστασης".
Την ίδια ακριβώς ώρα χιλιάδες λαού στην κηδεία του 21χρονου παλικαριού... που για 35 "μαύρα ευρώ" καθάριζε φεγγίτη μεγάρου...
Ο  Salvatore Caliano έφυγε, το gay pride θριαμβεύει...
Οργή και πόνος...
"Όποιος δεν θέλει να επιλέξει την καμόρα (ναπολιτάνικη μαφία), σήμερα είναι υποχρεωμένος να δέχετε δουλειές για 100 ευρώ την εβδομάδα. Το κράτος να υποστηρίξει αυτούς τους νέους, να βάλει την καρδιά του σ' αυτή την ιστορία"... επισημαίνει στο βίντεο η κάτοικος της συνοικίας του άτυχου νέου, της Φορτέλλα (Forcella).
Τώρα κατάλαβες τη διαφορά "ατομικών δικαιωμάτων" και κοινωνικών δικαιωμάτων";



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Masharah απελευθερώθηκε και βρίσκεται μόλις 11 χιλιόμετρα από τα κατεχόμενα υψίπεδα του Γκολάν...
Κι ας θυμίσουμε τι έλεγε προχθές γι' αυτή την περιοχή ο Υποδιοικητής των Φρουρών της Ιρανικής Επανάστασης στρατηγός Hossein Salami... ¨Σε λίγο οι σιωνιστές θα μπορούν να ακούνε τις φωνές των Μαχητών της Αντίστασης πέρα από τα σύνορα"!
Α... η Μόσχα, ξέρετε οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις που λένε κι οι "αριστεροί" του Σόρος, διαβεβαίωσε πως το Ιράν θα παραμένει στη Συρία όσο το επιτρέπει και το θέλει η Μοσχα και στηριζει την  κυβέρνηση του χασάπη Άσαντ!
Τρεχάτε ποδαράκια μου όμως σιώνια... σε απλά λαϊκά ελληνικά...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H συμφωνία πρέπει να απορριφθεί με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Αν η Ελλάδα ΔΕΝ επικυρώσει την συμφωνία, οι σκοπιανοί θα είναι ή όχι μέλος του ΝΑΤΟ ; Η απάντηση είναι ΝΑΙ.
Η κυβέρνηση παραιτήθηκε από το βέτο ΠΡΙΝ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την κύρωση της συμφωνίας από τον ελληνικό λαό ή -έστω- το κοινοβούλιό του.
Παραβιάστηκε έτσι το πολίτευμα που είναι ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η πράξη αυτή ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ και ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ από τον ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.
Αρμόδιο Δικαστήριο είναι αυτό που ορίζει το άρθρο 87 του Συντάγματος....
ΥΓ. Η άποψή μου είναι ότι λόγω της σπουδαιότητας του θέματος, αλλά και για λόγους αντιμετώπισης των διπλωματικών πιέσεων, η συμφωνία πρέπει να απορριφθεί με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κιμούλης και Καταληφός
με τις υπογραφές τους δεν ποιούν ήθος
αλλά
Συριζαϊκή υποκριτική!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Σύριζα-ξευτίλες μέχρι και πεθαμένο έβαλαν στη λίστα υπογραφών υπέρ της ΝΑΤΟϊκής συμφωνίας των Πρεσπών! Και αν ο Χρήστος Ευθυμίου παραμένει ως άνθρωπος και ως ηθοποιός στις καρδιές μας, αντίθετα πέθαναν οριστικά οι ελάχιστες "προσωπικότητες" που υπέγραψαν πραγματικά το κατάπτυστο κείμενο του Σύριζα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι συκοφάντες του Άρη Βελουχιώτη- και κάποιοι ελάχιστοι από αφέλεια- κυκλοφορούν ένα ψευδοκείμενο, που δημοσίευσε ο πανίβλακας Χίος στο "Μακελειό", πως τάχα επιδίωκε ο Άρης τη συρρίκνωση της Ελλάδας μέχρι τη Λάρισα... και ίσως γι' αυτό την απελευθέρωνε απ' τους Γερμανούς φασίστες απ' άκρη ως άκρη της χώρας! Αστεία πράγματα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαϊμού εκατοντάδες υπογραφές "υπέρ" της ΝΑΤΟ ικής συμφωνίας των Πρεσπών!
Σύριζα ξευτίλες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟ ΤΟ "ΕΞΩΓΑΜΟ" του Ανδρέα το 1985... Σύμβουλος της Φώφης και η Παναγιωταρέα!
O δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης χρίστηκε γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής και η Ντέπυ Γκολεμά έγινε μέλος του Τομέα Πολιτισμού, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις εντός και εκτός Χαριλάου Τρικούπη, αλλά δεν είναι οι...
μόνοι που ανέλαβαν καθήκοντα…
Eυκαιρίας δοθείσης, έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά έχει και μια (άτυπη) σύμβουλο που την επηρεάζει πολύ για τα θέματα αυτά. Πάρα πολύ…
Ποια; Την δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα…
Οι παλαιότεροι θυμούνται ότι η Άννα έκανε το ντεμπούτο της στο πολιτικό ρεπορτάζ με την αποκάλυψη (λίγο πριν από τις εκλογές του 1985) για το εξώγαμο του Ανδρέα Παπανδρέου στην Σουηδία…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ! Όταν η Ντέπυ Γκολεμά χλεύαζε και την Φώφη Γεννηματά και την αποκαλουσε Λολεκ... Και Μπολεκ τον Βενιζελο…
Εχει χαρακτηρίσει κωμικούς τους δυο τελευταίους Προέδρους και εσεις κάθεστε και μου λέτε για πολυσυλλεκτικότητα και διεγραμμένα παρελθόν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε Κουρουμπλή μας θεωρείς μαλάκες, ή πάσχεις κι από κώφωση;
Λέτε να έχει κώφωση ο Κουρουμπλής; Ό,τι έκανε ο Τσίπρας με τα Σκόπια θα το έκανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου, ειπε...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγχαρητήρια στην Αφρικανική ήπειρο που για πρώτη φορά κατάκτησε το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου!
Συγκεκριμένα στους 34 ποδοσφαιριστές (23 βασικοί και 11 αναπληρωματικοί), οι 23 είναι Αφρικανοί...
* Η Εθνική Γαλλίας πρότυπο αντιεθνικιστικού κι αντιρατσιστικού κινήματος;