Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Σαββατο 1 Σεπτεμβριου 2018



Αντιπροσωπεία ΛΔ Ντόνετσκ- Representative Office DNR
Δολοφονήθηκε ο 42χρονος ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Αλεξάντερ Ζαχάρτσενκο! Η έκρηξη στο καφέ "Σεπάρ", που βρίσκεται στην λεωφόρο Πούσκιν στο κέντρο της πόλης του Ντονέτσκ, αποδίδεται σε τρομοκρατική ενέργεια. Τρεις οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων ο υπουργός οικονομικών της ΛΔΝ Αλεξάντρ Τιμοφέγιεφ.
Αιώνα Τιμή και Δόξα στους ήρωες του Αντιφασιστικού Αγώνα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, το έκτακτο σχέδιο δράσης κατά του ιού του Δ. Νείλου και η καφρίλα των κάθε είδους Πατούληδων
Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2018
Σε ανακοίνωση του, που υπογράφει ο κ. Πατούλης ως πρόεδρος, ο ΙΣΑ  ζητά από τις αρμόδιες αρχές να εφαρμοστεί έκτακτο Σχέδιο Δράσης, για τον ιό του Δυτικού Νείλου και εφιστά την προσοχή στα ατομικά μέτρα προστασίας.

 "O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την έντονη ανησυχία του, για την συνεχιζόμενη αύξηση των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου που έχει εξελιχθεί σε μεγάλη υγειονομική απειλή και μάλιστα με σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις για τη χώρα καθώς αποτελεί πλήγμα για την τουριστική ανάπτυξή της."Τελικά δεν μπορείς να καταλάβεις  τι τους νοιάζει περισσότερο ή απλώς το αναφέρουν για να ενισχύσουν την "επιχειρηματολογία" σπέρνοντας πανικό ταυτόχρονα στους νοικοκυραίους ξενοδόχους, μελλοντικούς υποστηρικτές και ψηφοφόρους. Αν μας θεωρείτε κακεντρεχείς θα καταλάβετε παρακάτω γιατί το λέμε.
"Το  θέμα συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της οποίας  έγινε λόγος για τις τεράστιες ευθύνες των αρμόδιων αρχών που άφησαν αθωράκιστη τη χώρα." Πως και γιατί όπως και ποιοι είναι δεν αναφέρουν. Σκόπιμα βέβαια γιατί εκτός από τις ευθύνες της κεντρικής κυβέρνησης, την κύρια ευθύνη την έχουν οι περιφέρειες, και εκεί κυριαρχούν οι ομοϊδεάτες τους και οι μνημονιακοί. Η επίδειξη ενδιαφέροντος γίνεται για να αφεθούν υπόνοιες για τη Δούρου, η οποία παρεμπιπτόντως από την
πλημμελή αντιμετώπιση του κινδύνου από τις περιφέρειες έκανε ίσως την καλύτερη δουλειά, ανεπαρκή τελείως ίσως, αλλά καλύτερη απότους ομοϊδεάτες του Πατούλη, τύπου Τζιτζικώστα, ο οποίος "δρώντας" στην πιο πληττόμενη περιοχή έχει ασυλία και από τα ΜΜΕ, και από τον ΙΣΘ. Και έρχεται το κλου του ενδιαφέροντος και της επιστημοσύνης:   "Αποφασίσθηκε να  ερωτηθούν εξειδικευμένοι επιστήμονες, για τα  έκτακτα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, ειδικά στις αστικές περιοχές καθώς αναμένεται περαιτέρω αύξηση των κρουσμάτων." Οι αγροτικές και ημιαστικές περιοχές που βρίθουν από τα κουνούπια, τον κίνδυνο από τις αρρώστιες και την κόλαση της καθημερινότητας των κατοίκων από αυτά να πάνε να… Σα δε ντρέπονται οι Καραγκιόζηδες.
"Ο ΙΣΑ καλεί το Υπουργείο Υγείας να  ενημερώσει για το εάν έχουν γίνει μελέτες σχετικά με την κατανομή του πληθυσμού των κουνουπιών στον αστικό ιστό και να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία προκειμένου να λάβουν μέτρα οι περιοχές που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο." Πάλι ο αστικός ιστός πρώτος και καλύτερος! Εκεί είναι οι μάζες των ψηφοφόρων… Και γιατί δεν ρωτάνε και τους Τζιτζικώστηδες τι μελέτες έχουν κάνει για την περιοχή της Κ. Μακεδονίας που είναι η κόλαση των κουνουπιών στην κυριολεξία; Εννοείται ότι δεν απαλλάσσουμε από τις ευθύνες τους τούς κυβερνητικούς, τωρινούς και χθεσινούς, που αδιαφορούν πλήρως.
"Επίσης  να ενημερώσει εάν έχει γίνει  πρόσφατη καταγραφή των εστιών πολλαπλασιασμού των κουνουπιών, ειδικά στις περιοχές που έχουν καταγραφεί κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι οι ψεκασμοί  γίνονται πρόχειρα και αποσπασματικά." Αφού έχετε καταγγελίες γιατί δεν τις δημοσιοποιείται; Ή κάτι ακούσατε, κανένα κουνούπι στο Σύνταγμα σας τσίμπησε και αναλάβατε δράση;
"Ο ΙΣΑ καλεί την Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Υγείας να εφαρμόσουν άμεσα έκτακτο ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης, για την καταπολέμηση των κουνουπιών, σε συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα και να ενημερώσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους εμπλεκόμενους φορείς, για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν." Το κράτος που έχετε φτιάξει δεν πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα να έχει ολοκληρωμένο τέτοιο σχέδιο όχι και να το εφαρμόσει στο επόμενο διάστημα που απομένει από την "κουνουπική" περίοδο!
Καλεί τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας να υλοποιήσει έστω και τώρα ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, για τα ατομικά μέτρα προστασίας." Τελικά όλα καταλήγουν στο "σώζων εαυτών σωθήτω"…
«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι αρμόδιες αρχές αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων και καλούνται εκ των υστέρων να λάβουν μέτρα, για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της αδυναμίας τους να σχεδιάσουν μια αξιόπιστη εθνική πολιτική πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας. Η χώρα μας πληρώνει το τίμημα αυτής της ανικανότητας, με την απώλεια ανθρώπινων ζωών », σχολίασε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης και… με βλέψεις στην Περιφέρεια Αττικής. Όπως κάνουν όλοι οι Μαυρογυαλούροι λένε καμιά σωστή κουβέντα προεκλογικά για να τη ξεχάσουν αμέσως μετεκλογικά… Τα θύματα είναι πολλά, πολύ περισσότερα από τις ανακοινώσεις τους (16 τελευταία), γιατί και δεν υπάρχει αξιόπιστη καταγραφή  και ούτε αξιόπιστες δομές για να την κάνουν. Στο τέλος ο λαός με τη ζωή του πληρώνει την αναλγησία όλων των κυβερνώντων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αξιωματούχος: Οι ΗΠΑ ενδέχεται να έχουν λάβει μέρος στη δολοφονία του Ζαχαρτσένκο
31.08.2018 - 20:56
Συμμετοχή των ΗΠΑ στη δολοφονία του Αλεξάντρ Ζαχαρτσένκο βλέπει ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία.
Οι ΗΠΑ ενδέχεται να έχουν λάβει μέρος στη δολοφονία του ηγέτη της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία, Αλεξάντρ Ζαχαρτσένκο, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και εκπρόσωπος Τύπου για θέματα Άμυνας της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Έντουαρτ Μπασουρίν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η δολοφονία του Ζαχαρτσένκο έλαβε χώρα «υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ». «Οι ΗΠΑ έλαβαν άμεσα μέρος σε αυτήν», δήλωσε συγκεκριμένα ο ίδιος.
Ο Μπασουρίν, μιλώντας σε ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό, εξέφρασε την εκτίμηση ότι βασικός στόχος των δραστών ήταν η αποσταθεροποίηση της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, σημειώνοντας ότι οι Αρχές του Ντονέτσκ έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, μετά το συμβάν.
«Τονίζω για μια κόμη φορά ότι έχουμε επαρκή μέσα για να αντισταθούμε στην επιθετικότητα της Ουκρανίας ενάντια στους ανθρώπους που ζουν σε ένα ελεύθερο κράτος — την αυτοανακηρυχθείσα Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, και θα κάνουμε τα πάντα για να μην αφήσουμε περισσότερους πολίτες να πεθάνουν», είπε χαρακτηριστικά ο Μπασουρίν.
«Ήταν μια προμελετημένη δολοφονία που σχεδιάστηε από τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και επιμελήθηκε από τις ΗΠΑ. Θα ήθελα να πω στον πρόεδρο της Ουκρανίας Ποροσένκο και στην αιμοδιψή συμμορία του: Το σενάριο που σχεδιάσατε μαζί με τον δολοφόνο θα αποτύχει», ανέφερε ακόμη.
Υπενθυμίζεται ότι ο ηγέτης της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία, Αλεξάντρ Ζαχαρτσένκο, σκοτώθηκε σήμερα σε έκρηξη που σημειώθηκε σε εστιατόριο στο κέντρο του Ντονέτσκ, όπως δήλωσε νωρίτερα πηγή των τοπικών δυνάμεων ασφαλείας στο Sputnik.
«Ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR), Αλεξάντρ Ζαχαρτσένκο, σκοτώθηκε σε έκρηξη στο Separ cafe. Ο υπουργός Οικονομικών, Τιμοφέεβ, τραυματίστηκε στην έκρηξη», ανέφερε η πηγή.
Εν τω μεταξύ, όπως ανέφερε ο σύμβουλος του Ζαχαρτσένκο, Αλεξάντερ Καζάκοβ, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη υπόπτων για τη δολοφονία του Ζαχαρτσένκο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δολοφονήθηκε ο ηγέτης της Λ.Δ Donetsk. Η Μόσχα δείχνει το Κίεβο.
01/09/2018
Στα ύψη έχει εκτοξευθεί η ένταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, μετά την στυγερή και οργανωμένη δολοφονία του ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Alexander Zakharchenko, από βομβιστική έκρηξη σε καφετέρια του Donetsk.
Η Μόσχα δείχνει ευθέως το πραξικοπηματικό νεοφασιστικό καθεστώς του Κιέβου ως οργανωτή της δολοφονίας.
Πολιτικοί κύκλοι στο Donetsk δεν αποκλείουν, πάντως, η δολοφονία του AlexanderZakharchenko να είναι έργο επαγγελματιών πρακτόρων των ΗΠΑ. Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν ότι, ίσως, οι ΗΠΑ να επιδιώκουν την κορύφωση της έντασης στην Ανατ. Ουκρανία και ένα πολύ τεταμένο κλίμα ψυχρού πολέμου, ενδεχομένως και θερμού, ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, πράγμα που ελπίζουν ότι, πέραν των άλλων, μπορεί να απομονώσει τη Ρωσία και να ξαναδώσει ηγετικό ρόλο στις ΗΠΑ στον χώρο της Ευρώπης.
Έντονη είναι η συγκίνηση και η θλίψη στους πληθυσμούς της Ανατ. Ουκρανίας και όλης, σχεδόν, της Ουκρανίας και βεβαίως μέσα στον ρωσικό λαό, αφού ο AlexanderZakharchenko ήταν πολύ δημοφιλής και αγαπητός από τους πολίτες για την αγωνιστική του δράση και τις επαναστατικές κοινωνικές ιδέες του.
Ο Alexander Zakharchenko, 42 χρονών, υπήρξε ένας πραγματικός λαϊκός ηγέτης, ο οποίος είχε αναδειχθεί μέσα από την πρωτοπόρα αντάρτικη δράση του και τις ριζοσπαστικές σοσιαλιστικές ιδέες του. Γιος εργάτη, που μοχθούσε επί 30 χρόνια στα ανθρακωρυχεία του Ντονμπάς, ο Alexander Zakharchenko πούλησε την επιχείρησή του για να χρηματοδοτήσει και να αφιερωθεί στον αντάρτικο αγώνα.
Ο Alexander Zakharchenko, με πεντακάθαρο πολιτικό παρελθόν, με αντιγραφειοκρατικές αντιλήψεις, αναδείχθηκε από τα κάτω μέσα από τους λαϊκούςκαι αντάρτικους αγώνες και εκτιμάτο για την εντιμότητα και την ανιδιοτέλειά του, προτερήματα που τον ανέδειξαν σε εκλεγμένο, με ευρύτατη πλειοψηφία, Πρόεδροτης μη αναγνωρισμένης αλλά λαοπρόβλητης Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk.
Ο Alexander Zakharchenko πάντοτε απέκρουε την κατηγορία της Δύσης ότι στον αντάρτικο αγώνα τους για ελευθερία και δικαιώματα ενάντια στον φασισμό, συμμετείχαν Ρώσοι στρατιώτες, λέγοντας ειρωνικά ότι αν μετείχαν Ρώσοι, τότε ο πόλεμος θα διεξήγετο στα περίχωρα του Κιέβου.
Οργισμένη ήταν η αντίδραση από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για τη δολοφονίατου Alexander Zakharchenko ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk.
Αφού πρώτα κατηγόρησε τις ουκρανικές αρχές ότι βρίσκονται πίσω από την σημερινή βομβιστική επίθεση στη συνέχεια προειδοποίησε ότι «το Κίεβο έκανε τη επιλογή του: Και αυτή είναι να εμπλακεί σε ένα αιματηρό πόλεμο.»
Στο μεταξύ και σύμφωνα  με τα όσα μεταδίδονται ο ρωσικός Στρατός κινητοποιήθηκε  άμεσα μετά την είδηση για τη δολοφονία του ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk.
Η Μόσχα θεωρεί υπεύθυνο για την την βομβιστική ενεργεία που σκότωσε τον Alexander Zakharchenko το Κίεβο και ήδη Ρώσοι βουλευτές πιέζουν την κυβέρνηση για στρατιωτική επέμβαση.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγορώντας το Κίεβο ότι βρίσκεται πίσω  από την δολοφονία του Zakharchenko ανακοίνωσε πως το «Κίεβο αποφάσισε να εμπλακεί σε ένα αιματηρό πόλεμο».

Στη συνέχεια παραθέτουμε ένα κείμενο για τον Alexander Zakharchenko:

«Κι αν πεθάνω σαν αντάρτης να με θάψεις εκεί, στο βουνό, κάτω από τη σκιά ενός υπέροχου λουλουδιού»
Δολοφονήθηκε σήμερα στα 42 του, ο Αλεξάντερ Ζαχαρτσενκο, ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ, συνιδρυτής της Οπλότ, ήρωας του αντιφασιστικου αγώνα του λαού της ανατολικής Ουκρανίας κόντρα στο φασιστικό καθεστώς ευρωατλαντικής εθελοδουλειας του Κιέβου. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που υπέστη από επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στην καφετέρια «Separ», η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία του.  Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να τραυματίστηκε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας Αλεξάντερ Τιμοφέεφ.
‘Οταν ξεκίνησαν όλα αυτά και η Ουκρανία βάδιζε προς το χάος, όταν αυτός και άλλοι φτιάξανε την Οπλοτ στο Χαρκοβο, τρία χρόνια πριν ξεσπάσει το Μαϊντάν (θυμάστε αυτή η «εξέγερση της δημοκρατίας» που κατέληξε σε ηγεμονία, ανοιχτή, ναζιστών και φασιστών) ήταν μόλις 33… Στην «παραγωγική του ηλικία», όπως λένε, όπως και οι περισσότεροι από μια γενιά ανταρτών ηγετών στο Ντονμπάς της αν. Ουκρανίας, επέλεξε να σταθεί όρθιος απέναντι στο ναζιστικό τέρας που είχε όλη την στήριξη της ισχυρής Δύσης και όχι να γονατίσει, επέλεξε να πάρει το όπλο και να μην κυνηγήσει μια «επιτυχημένη καριέρα» γονυκλισίας, ρεαλισμού και ΤΙΝΑ.  Επέλεξε να έχει μοναδικό κριτή το λαό της αν. Ουκρανίας, προκαλώντας τους ισχυρούς πάσης φύσεως. Απλοί άνθρωποι που μπήκαν μπροστά κόντρα στα …προγνωστικά της «κοινής λογικής» σε μια παρτίδα σχεδόν σημαδεμένη, αποφασισμένοι να την πάνε μέχρι τέλους.
«Όταν οι ανθρακωρύχοι, οι μεταλλωρύχοι, οι αγρότες, αυτοί που μέχρι χθες έπιαναν το κομπρεσέρ σήμερα έχουν το τιμόνι ενός τανκ ή σήκωσαν το πολυβόλο, τα όρια έχουν ξεπεραστεί και κανείς δε μπορεί να τους σταματήσει» δήλωνε ο Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο, στις 24/8/2014. Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου επικράτησε, με εκλογές, άνετα στη θέση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.
Ο Ζαχαρτσένκο είναι ο τελευταίος ηγέτης, μιας μακράς λίστας, επαγγελματικών δολοφονιών λαϊκών ηγετών του αντιφασιστικού κινήματος στο Ντονμπάς, με γνωστότερο ίσως τον Αλεξέι Μοζγκοβόι, επικεφαλής του θρυλικού πλέον Τάγματος “Φάντασμα” (σσ. «Πρίζρακ» στα ρωσικά), των Λαϊκών Πολιτοφυλακών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, ο οποίος δολοφονήθηκε, επίσης, στις 23 Μαΐου 2015.
Κι αν η αντίδραση και οι φασίστες (και όσοι τους στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα ή ακόμη και στο πλαίσιο μιας «πολυδιάστατης» εξωτερικής πολιτικής  όπως της κυβέρνηση Τσίπρα) πιστεύουν ότι δολοφονώντας ανθρώπους που έγιναν σύμβολα, θα φοβίσουν, θα τρομοκρατήσουν, θα τελειώσουν με τον αντιφασισμό, τον αγώνα για το δίκιο και για τους ταπεινούς και καταφρονεμένους τούτου του πλανήτη, κάποιος θα πρέπει να τους πληροφορήσει (αφού δεν φαίνεται να μπορούν να διαβάσουν ιστορία), ότι θα υπάρχουν πάντα και εκείνοι που κατά πρόσωπο θα τους περιφρονήσουν και θα σηκώσουν το ανάστημά τους. Και δεν θα μπορέσουν ποτέ να τους εξαλείψουν γιατί είναι άνθρωποι απλοί, άνθρωποι της «διπλανής πόρτας», άνθρωποι που θα μπορούσαν να έχουν «κανονικές» ζωές και απλώς αποφασίζουν να σταθούν όρθιοι! Γιατί οι άνθρωποι περπατάνε όρθιοι, κοιτούν στα μάτια και έχουν βλέμμα καθαρό.
Αθάνατος! Αντίο καπετάνιε αντιφασίστα!
Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο (26 Ιουνίου 1976 – 31 Αυγούστου 2018)




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεκαεφτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα και λίγες μέρες μετά τρεις υπουργοί παραιτήθηκαν, αναγνωρίζοντας πως έχουν ευθύνη, γιατί δεν πήραν τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών στους δρόμους της χώρας.
Πρόκειται για τους υπουργούς Εσωτερικών, Μεταφορών και Περιφερειακής Ανάπτυξης της γειτονικής Βουλγαρίας.
Εδώ, με περισσότερους από 120 νεκρούς σε απανωτές τραγωδίες (Μάνδρα και Μάτι), παραιτήθηκε ένας (ο Τόσκας) για να καλμάρει η λαϊκή κατακραυγή, αλλά οι άλλοι άμεσα υπεύθυνοι, Σκουρλέτης, Σπίρτζης και Δούρου, καλά είναι και μας χαιρετάνε!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Την 1η Σεπτεμβρίου 1939, τη μέρα της επίθεσης στην Πολωνία και της έναρξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο Χίτλερ υπέγραφε την απόφαση εφαρμογής του προγράμματος ευθανασίας των ψυχικά ασθενών και ανάπηρων, με σκοπό "την κάθαρση της Άριας Φυλής από τα περιττά αυτά άτομα".
Είχε προηγηθεί πολύχρονη προπαγανδιστική εκστρατεία, κατά την οποία οι ψυχικά ασθενείς και ανάπηροι εμφανίζονταν ως βάρος της κοινωνίας, που την απομυζούσαν οικονομικά χωρίς να μπορούν να προσφέρουν τίποτα.
Το πρόγραμμα πήρε το τίτλο "Τ4" από τη διεύθυνση όπου στεγαζόταν η αρμόδια υπηρεσία, στην Tiergartenstrasse 4, στο Βερολίνο.
Σ' αυτό συμμετείχαν κορυφαίοι γερμανοί γιατροί και κατά τη διάρκειά του εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κλείστηκαν σε ειδικές κλινικές και στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου εξοντώνονταν συστηματικά.
Με μια σύντομη διακοπή κατά το 1941, εξαιτίας διαμαρτυριών της Καθολικής Εκκλησίας, το πρόγραμμα συνεχίστηκε μέχρι το 1945, με συνέπεια την εξόντωση περίπου 200.000 Γερμανών και Αυστριακών ψυχικά ασθενών και ανάπηρων.
Σχολιο.- Και μετά τον πόλεμο (γιατί όχι και κατά τη διάρκεια του;) οι ΗΠΑ πήραν την τεχνογνωσία της φρίκης και την προσάρμοσαν επί το πιο νεοφιλελεύθερο στα ταξινομικά τους εγχειρίδια, ή και την εφάρμοσαν σε ευαγή ιδρύματα, όπως οι φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Σχολιο.-  Και τώρα εφαρμόζεται με την περικοπή κονδυλίων προς ιδρύματα για την περίθαλψη αυτών των άνθρωπων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Όταν οι ανθρακωρύχοι, οι μεταλλωρύχοι, οι αγρότες, αυτοί που μέχρι χθες έπιαναν το κομπρεσέρ, σήμερα έχουν το τιμόνι ενός τανκ ή σήκωσαν το πολυβόλο, τα όρια έχουν ξεπεραστεί και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει".
Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο, 24 Αυγούστου 2014



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη χώρα όπου πλαστογραφήθηκε το αποτέλεσμα κοτζάμ δημοψηφίσματος, ο άλλος ξαφνιάζεται με μια πλαστογράφηση ιατρικής εξέτασης από το Φλωρο!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''το παλαιστινιακό ζήτημα βρίσκεται στην κρισιμότερη και δυσκολότερη φάση του.
αν ο Τραμπ και οι σιωνιστές κερδίσουν τον πόλεμο που έχουν κηρύξει στην UNRWA, την Υπηρεσία Αρωγής του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες στη Μ. Ανατολή, τα πράγματα θα είναι πάρα μα πάρα πολύ άσχημα.
Η απόφαση 192 της Γ. Σ. του ΟΗΕ του 1948 αναγνωρίζει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ των Παλαιστινίων προσφύγων στα εδάφη από τα οποία εκδιώχθηκαν κατά την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Η UNRWA αποδίδει πολύ σωστά το καθεστώς του Παλαιστίνιου πρόσφυγα σε όσους εκδιώχθηκαν από τα εδάφη τους όχι μόνο το 1948 αλλά και το 1967 και στους απογόνους τους (σύνολο 5,3 εκατομμύρια άνθρωποι). Αν περάσει ο εκβιασμός του Τραμπ που ζητά να αναγνωρίζονται ως Παλαιστίνιοι πρόσφυγες μόνο όσοι εκδιώχθηκαν το 1948 και οι οποίοι υπολογίζονται σε 40.000 ανθρώπους (οι νεώτεροι εξ αυτών 70ρηδες που δλδ το 1948 ήταν μωρά) σε μερικά χρόνια που και αυτοί οι 40.000 θα έχουν φύγει από τη ζωή, δεν θα υπάρχει καν ο όρος ''Παλαιστίνιος πρόσφυγας''.
Οι Παλαιστίνιοι της Δ. Όχθης, αν περάσει και το άλλο εγκληματικό σχέδιο της προσάρτησης της περιοχής στην επικράτεια του Ισραήλ, θα είναι ισραηλινοί πολίτες (''Ισραηλινοί Άραβες'' όπως αποκαλούν και τους Παλαιστίνιους εντός των εδαφών που κατακτήθηκαν το 1948), οι Παλαιστίνιοι των γειτονικών χωρών αφού θα έχουν χάσει την ιδιότητα του πρόσφυγα θα είναι απλώς ιορδανοί, σύριοι, λιβανέζοι ''παλαιστινιακής καταγωγής'', έτσι θα τους αποκαλούν, και θα απομένει μόνο η Λωρίδα της Γάζας, η κατεστραμμένη, διαλυμένη Λωρίδα της Γάζας, και οι Παλαιστίνιοι που ζουν στη Δύση να μας θυμίζουν ότι κάποτε υπήρξε η Παλαιστίνη....
ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Ψευδείς και βαριά προβληματικές οι ιατρικές βεβαιώσεις περί ασθενειών του "άριστου" Φλώρου βάσει των οποίων πήρε το περίφημο πιστοποιητικό για μνημειώδη αναπηρία 70% και αποφυλακίσθηκε.
Δηλώθηκε εγγράφως από την Διοικητή του Ευαγγελισμού.
Καμία έκπληξη!!!
Ο άνθρωπος, που καταδικάσθηκε για συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του αντίδικου δικηγόρου, τον χρηματισμό και την δωροδοκία τα έχει για στραγάλια.
Μαφίες, Νονοί, γιατροί και δικαστές (οκ όχι όλοι, γιατί δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις) σε ενα τρελό χορό σήψης και εκμετάλλευσης.
Όμορφος κόσμος αυτός ο κόσμος των αρίστων
Αγγελικά πλασμένος
Που δαιμονίζεται με τον "νόμο Παρασκευόπουλου" και τον ρίχνει στην πυρά
Που "φοβάται" την συμβολική και ανώδυνη διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα για τις σφαγές των Παλαιστινίων
Που "φοβάται" την νόμιμη άδεια του Κουφοντίνα
Το ερώτημα είναι πότε θα φοβηθεί πραγματικά;
οι μνήμες του Δεκέμβρη και του Φλεβάρη 12 είναι ακόμα ζωντανές, έστω για κάποιους



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάνος Μωραΐτης: Αυτός είναι o επικεφαλής του κυκλώματος των δουλεμπόρων και ιδιοκτήτης εταιρείας μισθοφόρων
Αυτός είναι ο επικεφαλής του κυκλώματος των δουλεμπόρων και ιδιοκτήτης εταιρείας μισθοφόρων, ASPIDA που έφερναν στην Ελλάδα χωρίς την παραμικρή δυσκολία αλλοδαπούς από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου έναντι αδρός αμοιβής, που έφτανε τα 2000 ευρώ το κεφάλι.
Ο Πάνος Μωραΐτης, CEO της Aspida είχε βραβευθεί το 2016 από την Αμερικανική Πρεσβεία και την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, για την πρωτοβουλία του να ιδρύσει το 2015 το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Emergency Rescue Centre International (ERCI), ο οποίος αναλαμβάνει την διεξαγωγή επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης.
Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Φεβρουαρίου του 2017 το ΥΠΕΞ είχε αποστείλει στην Εισαγγελία  43(!) υποθέσεις με ΜΚΟ  που εμπλέκονταν να παράνομες δοσοληψίες μεταξύ αυτών και της ERCI.
Βραβείο του απένειμε και το 2017 ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Από το περιβάλλον του Α/ΓΕΕΘΑ διαβεβαιώνουν πως επρόκειτο για μια τυπική βράβευση και πως δεν γνώριζαν την δράση του Πάνου Μωραΐτη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντυπώσεις Σλοβένου φίλου μετά από μια βδομάδα στην Αθήνα, έχει ταξιδέψει πολύ περισσότερο από μένα:
"Γιατί είναι τόσο εντυπωσιακές οι γυναίκες;"
"ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΠΑΡ."
"Το νερό της βρύσης είναι εξαιρετικό, ελάχιστες πόλεις έχουν τόσο ωραίο νερό." (Σημειωτέον ότι η πόλη του υδρεύεται από αλπικές πηγές)
"Η πόλη έχει ΠΛΑΖ;"
"Όπου και να περπατήσεις θα δεις κάτι συναρπαστικό." (αυτό μου το λένε μέχρι και ξινιόλες φίλοι Αυστριακοί)
"Είναι η πόλη της διαρκούς ευδαιμονίας."
Μάταια του έλεγα για τη φτώχεια ("ναι αλλά ο κόσμος δείχνει αλληλεγγύη"), τα σκουπίδια ("μάλλον έχετε μαλάκα δήμαρχο") και τον θόρυβο ("άμα θέλετε ησυχία να πάτε στην εξοχή").



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι αλήθεια πως γκρέμισαν τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιεράς Οδού 114 για να γίνει το Τζαμί;
Τα συνηθισμενα ψεματα των φασιστων!!!
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “Προς ενημέρωση του ποιμνίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σημειώνεται ότι δεν υφίσταται Ιερός Ναός επ’ ονόματι “Αγίας Τριάδος και Παναγίας Ελευθερώτριας”, ο οποίος υπάγεται στη δικαιοδοσία είτε της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ή νομικού προσώπου Αυτής, είτε της Εκκλησίας της Ελλάδος ή νομικού προσώπου Αυτής. Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε κατασκευή υφίσταται σε στρατιωτική έκταση αρμόδια είναι, σύμφωνα με το Νόμο, η αντίστοιχη στρατιωτική υπηρεσία.”
Το συμπέρασμα από όλα τα ανωτέρω είναι πως στην Ιερά Οδό 144, ουδέποτε υπήρξε επίσημος ναός, παρά μόνο ο ισχυρισμός μιας ομάδας ανθρώπων (στην οποία έχουν παρεισφρήσει και παραχριστιανικά στοιχεία) ότι χρησιμοποιεί ένα εγκαταλειμμένο μισοκατεστραμμένο κτίσμα που ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, ως χώρο λατρείας. Το οποιο κατεστραμμενο κτηριο λενε οτι ειναι εκκλησια!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νοτοπουλου.
Είναι 30 χρονών.
Με τον αέρα της όμορφης.
Διορίστηκε και πληρώθηκε σαν καθαρίστρια και δεν πάτησε μια φορά στην δουλειά.
Ανέλαβε το γραφείο πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη πριν κλείσει τα 30, που δημιουργήθηκε για να το αναλάβει, χωρίς να επιδείξει κανένα έργο.
Η μαμά της είναι η σύντροφος του πατέρα του δεξιού χεριού του πρωθυπουργού, του Νικου Παππα. (Οποιος λέει του αριστερού πλανάται πλάνην οικτράν.)
Δεν έχει εκλεγεί σε εκλογές, ούτε έχει δείξει δείγματα πολιτικής εμπειρίας και ικανότητας ως τώρα. Ούτε διοικητικής ικανότητας.
Υπουργοποιείται σε καίριο για την περίοδο υπουργείο, χωρίς εμφανή γνώση ή μελέτη των θεμάτων που καλείται να χειριστεί.
Αλλά εμείς είμαστε κάφροι κι ανθρωποφάγοι που λέμε ότι κάνουν ακριβώς ότι έκαναν κι οι προηγούμενοι που κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Οικογενειοκρατία, μέσα, διορισμοί απ το παράθυρο.
Οχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με την ηλικία ούτε με το επάγγελμα ούτε με την εξωτερική εμφάνιση.
Αλλού είναι το θέμα κι όποιος "δικαιωματικά" δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ευρώ "εκδίδεται" απο την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Δεν έχει πίσω του χρυσό όπως κάποιοι νομίζουν ακόμα, ούτε αντιπροσωπεύει πραγματική οικονομία. Είναι αυτό που λέμε "αέρας", ούτε κάν κοπανιστός.
Πώς όμως "πηγαίνει" στις χώρες το ευρώ?
Αυτό το χαρτί λοιπόν, του οποίου η αξία είναι όσο ακριβώς κοστίζει το χαρτί που τυπώνεται και τα μελάνια, η ΕΚΤ το ΔΑΝΕΙΖΕΙ στις τράπεζες των χωρών. Δεν το δίνει. π.χ. δεν λέει: Εσύ Ελλάδα είσαι το 2% του ευρωπαικού ΑΕΠ πάρε 2 ευρώ απο τα 100, εσύ Γερμανία πχ το 8% πάρε 8 ευρώ, ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ, ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ δηλαδή.
ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ στις τράπεζες και έτσι αρχίζει ο κύκλος της αγοράς ενός χαρτιού.
Πάμε λοιπόν: Σε μια απλή μορφή που ουδόλως αλλάζει την ουσία, το σύστημα έχει ως εξής:
Η ΕΚΤ το δανείζει στις τράπεζες με ένα επιτόκιο π.χ. 0,50%.
Στη συνέχεια οι οικονομικές μονάδες δηλαδή τα νοικοκυριά, οι επιχειρήσεις και το κράτος δανείζονται απο τις τράπεζες με διαφορετικά επιτόκια ο καθένας.
π.χ οι επιχειρήσεις με 8%, τα νοικοκυριά με 10% ή και 17% (πιστωτικές κάρτες) και τα κράτη ανάλογα την προσφορά και ζήτηση ομολόγων και εντόκων γραμματίων 5%, 6% κ.λ.π.
Αυτό που γίνεται λοιπόν είναι ότι σου δίνουν ένα χαρτί σχεδόν μηδενικής αξίας που εσύ το αγοράζεις πανάκριβα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩ.
'Ερχονται λοιπόν εκ των υστέρων και σου λένε: Είσαι χρεωμένος, φέρε τα λιμάνια σου, τα αεροδρόμια, τις υποδομές σου.
Τι κάνουν λοιπόν? Μετατρέπουν το σχεδόν μηδενικής αξίας χαρτί σε πραγματικά περιουσιακά στοιχεία.
ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ.
Παράδειγμα: Εγω είμαι ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος και διαθέτω 300 τόσα δισ. και αγοράζω σήμερα όλα τα ομόλογα κ.λ.π. του ελληνικού χρέους. Πάω λοιπόν στην κυβέρνηση και λέω: Όλο το χρέος το χρωστάτε σε μένα κι εγώ σας το χαρίζω και σκίζω τα ομόλογα του χρέους της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή είστε ξεχρεωμένοι.
Για πείτε μου όλοι εσείς οι ευρωλάγνοι πώς θα συνεχίσετε να ζείτε ξεχρεωμένοι, αφού την ίδια ακριβώς στιγμή για να έχετε ευρώ να λειτουργήσετε, θα αρχίσετε πάλι να χρεώνεστε. Την ίδια ακριβώς στιγμή στην over night. Όχι αύριο το πρωί. Την ίδια στιγμή θα ακολουθηθεί ο ίδιος κύκλος δανεισμού και σε μια 5ετία θα είστε πάλι στην ίδια κατάσταση των 300 τόσων δισ χρέους.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να έχεις το ευρώ πλην αυτού και πλην της περίπτωσης κεφαλαιοποίησης κερδών απο εξαγωγές π.χ. Γερμανία.
Το ευρώ έτσι στήθηκε και γι αυτούς τους λόγους στήθηκε. Για την αναδιανομή πλούτου υπέρ του κεφαλαίου.
Όταν θα έχει επιτελέσει τη λειτουργία του θα καταργηθεί.
Κάθε μέρα που περνάει ακόμα και το χρέος να μην υπήρχε θα ξεκινάγαμε να το δημιουργούμε.
Το παγκόσμιο ΑΕΠ είναι περίπου 70 τρισ. και το παγκόσμιο χρέος έχει ξεπεράσει τα 200 τρισ.
Να δούμε πότε θα σκάσει η φούσκα.
Οσο πιο γρήγορα φύγουμε απο αυτο το άντρο των ληστών τόσο πιο πολλές ελπίδες έχουμε να σωθούμε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου του 1939, η Γερμανία εξαπολύει επίθεση εναντίον της Πολωνίας σηματοδοτώντας την έναρξη του πιο αιματηρού πολέμου στην ιστορία της ανθρωπότητας
Οι λαοι. οταν ξεχνανε την ιστορια τους , ειναι αναγκασμενοι, να την ξαναζησουν.......




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Υπό την προστασία του ισραηλινοναζιστικού στρατού κατοχής, οι σιωναζιστές άποικοι συνεχίζουν να κλέβουν τα εδάφη των Παλαιστινίων αγροτών.
.... Ρας karkar,  δυτικά της ραμάλα.
28/08/18

Έτσι επεκτείνεται το Σιωναζιστικό Κράτος (sic) του Ισραήλ, με βία και αρπαγές γης.
Στο βίντεο ένα στιγμιότυπο από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο Παλαιστινιακό χωριό Ρας Καρκάρ, όπου το ισραηλινοναζιστικο καθεστως αποφάσισε πρόσφατα να "φυτέψει" άλλον έναν από τους παράνομους εποικισμούς του..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκλείστηκαν παιδιά πυρόπληκτων από τους παιδικούς σταθμούς
 Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 11:58
Εκτός παιδικών σταθμών θα μείνουν τα παιδιά πυρόπληκτων της Αττικής πέντε βδομάδες μετά τις φονικές πυρκαγιές. Σημειώνεται η λειτουργία των παιδικών σταθμών ξεκινά τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να βρίσκονται «στον αέρα».
Συγκεκριμένα, οικογένειες πυρόπληκτων ενημερώνονται ότι τα παιδιά τους δεν γίνονται δεκτά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του δήμου Μαραθώνα με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν θέσεις, ενώ άλλες οικογένειες, που έχουν χάσει τα πάντα και που μπορεί ακόμα να μην έχουν πάρει καν το έκτακτο επίδομα, καλούνται να πληρώσουν τροφεία για να γίνουν δεκτά τα παιδιά τους σε παιδικό σταθμό του δήμου Μαραθώνα.
Σύμφωνα όμως με τον Ριζοσπάστη, τα προβλήματα για τους πυροπαθείς δεν σταματούν εδώ, καθώς σε πολλούς εξ αυτών έρχονται ειδοποιήσεις για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ για τα σπίτια τους που έχουν καεί, παρότι η κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τους απάλλαξε από το φόρο –για το 2018- με την προϋπόθεση να κάνουν αίτηση στην οικεία εφορία. Ωστόσο, οι πυρόπληκτοι πρέπει να υποβληθούν σε μεγάλη ταλαιπωρία για να απαλλαγούν από την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, αν τελικά το καταφέρουν.
Η Επιτροπή Πυρόπληκτων και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής διοργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας για τα θέματα αυτά έξω από το δήμο Νέας Μάκρης - Μαραθώνα τη Δευτέρα στις 11 π.μ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Αστυνομία εμπόδισε τη σημερινή συγκέντρωση των «Μητέρων του Σαββάτου» στην Κωνσταντινούπολη
 Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 14:18
Αστυνομικές μονάδες αποκατάστασης της τάξης εμπόδισαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη την πραγματοποίηση καθιστικής διαμαρτυρίας από συγγενείς ανθρώπων που εξαφανίσθηκαν στη διάρκεια των δεκαετιών του 1980 και του 1990.
Οι οικογένειες των εξαφανισμένων πολιτικών ακτιβιστών, γνωστές ως οι «Μητέρες του Σαββάτου», έχουν δηλώσει ότι θα συνεχίσουν τις συγκεντρώσεις τους, μια παράδοση δεκαετιών, παρά την κυβερνητική απαγόρευση και την καταστολή τους την περασμένη εβδομάδα από την αστυνομία.
Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή με τεθωρακισμένα οχήματα που εκτοξεύουν νερό, κλείνοντας τον δρόμο της πορείας στην κεντρική Κωνσταντινούπολη λίγα μέτρα από το σημείο συγκέντρωσης, την πλατεία Γαλατάσαραϊ.
Οι «Μητέρες του Σαββάτου» συγκεντρώνονται κάθε Σάββατο από τον Μάιο του 1995 για μια συμβολική αγρυπνία στη συνοικία Μπεϊογλού, στον κέντρο της Κωνσταντινούπολης.
Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιούνταν η 701η τέτοια συγκέντρωση. Την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση περισσότερους από 20 ανθρώπους και έκανε χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει δεκάδες άλλους που συμμετείχαν στη συγκέντρωση.
Αφού εμποδίσθηκαν να εισέλθουν στην πλατεία Γαλατάσαραϊ, οι συμμετέχοντες στην πορεία ειρήνης έκαναν μια δήλωση στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια εγκατέλειψαν την περιοχή, σύμφωνα με την εφημερίδα Cumhuriyet.
«Βρισκόμαστε στo Γαλατάσαραϊ επειδή οι εγκληματίες δεν έχουν τιμωρηθεί παρόλο που οι ταυτότητές τους είναι γνωστές (στις αρχές)», αναφέρεται στη δήλωσή τους, σύμφωνα με την Cumhuriyet.
Σε χωριστή δήλωση, το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) ανέφερε την Τετάρτη πως δεν θα επιτραπεί η πραγματοποίηση της συγκέντρωσης.
Οι «Μητέρες του Σαββάτου» έχουν δηλώσει πως δεν θα σταματήσουν να ζητούν δικαιοσύνη μέχρι να μάθουν τι συνέβη σε κάθε έναν από τους εξαφανισμένους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βραζιλία: Το Aνώτατο Εκλογοδικείο ακυρωσε την υποψηφιότητα του Λούις Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα στις προεδρικές εκλογές
 Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 07:31
H πλειοψηφία των δικαστών του Aνωτάτου Eκλογικού Δικαστηρίου της Βραζιλίας, τέσσερις στους επτά συνολικά, ακύρωσε την υποψηφιότητα του Λούις Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα στις προεδρικές εκλογές της 7ης Οκτωβρίου.
Χωρίς μια απροσδόκητη μεταβολή -- οι δικαστές μπορούν αναθεωρήσουν την απόφασή τους μετά την ψήφο των δύο τελευταίων δικαστών που ακόμη δεν εκφράστηκαν επ΄αυτού-- ο πρώην πρόεδρος Λούλα, 72 ετών, φαβορί στις δημοσκοπήσεις αλλά φυλακισμένος από τον Απρίλιο από τους πραξικοπηματιες, δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει μια τρίτη θητεία.
Ωστόσο, άλλες προσφυγές είναι δυνατές, κυρίως ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Το αποτέλεσμα αυτό αναμενόταν, αλλά η ψήφος του δικαστή 'Εντσον Φατσίν, ο οποίος ήταν ο δεύτερος που μίλησε, επέτεινε στιγμιαία την αγωνία. Ο δικαστής στηρίχθηκε σε πρόσφατη σύσταση της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών για να υποστηρίξει "το σεβασμό του δικαιώματος του Λούλα να θέσει υποψηφιότητα" όταν εξαντληθούν όλες οι προσφυγές.
Ωστόσο οι ελπίδες του Λούλα τερματίστηκαν αργά το βράδυ μετά την απόφαση με πλειοψηφία 4 -1 του επταμελούς δικαστηρίου έπειτα από έξι ώρες συζητήσεων.
Η απόφαση του Ανωτάτου Εκλογοδικείου σβήνει ορισμένες αμφιβολίες για τις πιο αβέβαιες εκλογές της Βραζιλίας τις τελευταίες δεκαετίες, παρότι οι δικηγόροι του Λούλα δήλωσαν ότι θα προσφύγουν κατά οποιασδήποτε αρνητικής απόφασης στο Ανώτατο Δικαστήριο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βραζιλία: Το Κόμμα των Εργαζομένων (PT) στο πλευρό του Λούλα για τις προεδρικές εκλογές
 Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 08:10
Το Κόμμα των Εργαζομένων (PT) του Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα θα «αγωνιστεί με όλα τα μέσα για να εξασφαλίσει την υποψηφιότητά του» στις προεδρικές εκλογές της 7ης Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα της αριστεράς μετά τον αποκλεισμό του πρώην προέδρου που είναι φυλακισμένος.
Το Ανώτατο Εκλογικό Δικαστήριο ακύρωσε το βράδυ της Παρασκευής την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου ο οποίος από τον Απρίλιο εκτίει ποινή φυλάκισης 12 και πλέον ετών από την χουντα.
Χωρίς καν να περιμένει την ψήφο του τελευταίου των επτά δικαστών, το PT κατήγγειλε «τη βία που διαπράχθηκε» από το Ανώτατο Εκλογοδικείο σε βάρος της προσωπικότητάς αυτής της βραζιλιάνικης αριστεράς και ανακοίνωσε ότι θα «προσφύγει ενώπιον των δικαστηρίων για να αναγνωριστούν τα δικαιώματα του Λούλα που προβλέπονται από τον νόμο και τις διεθνείς συνθήκες που έχουν κυρωθεί από τη Βραζιλία».
«Θα υπερασπιστούμε τον Λούλα στους δρόμους, με τον λαό, γιατί ο Λούλα είναι ο υποψήφιος της ελπίδας», έγραψε η ηγεσία του PT σε ανακοίνωση.
«Είναι ψέμα να λέγεται ότι ο νόμος Ficha Limpa ("Καθαρό Ποινικό Μητρώο") εμποδίζει την υποψηφιότητα οποιουδήποτε προσώπου που έχει καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό», προσθέτει το κόμμα επικαλούμενο 145 υποψηφίους στις δημοτικές εκλογές του 2016 στην περίπτωση του Λούλα και από τους οποίους περισσότεροι από τους μισούς εκλέχθηκαν.
«Είναι ψέμα να λέγεται ότι ο Λούλα δεν μπορεί να μετάσχει σε μια εκλογή γιατί είναι φυλακισμένος», προσθέτει το PT, συνιδρυτής του οποίου ήταν ο Λούλα τη δεκαετία του 1980.
Το κόμμα επικαλείται επίσης τη σύσταση της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ που κάλεσε πρόσφατα τη Βραζιλία να επιτρέψει στον Λούλα να μετάσχει στις προεδρικές εκλογές έως ότου εξεταστούν όλες οι νομικές προσφυγές του. "Η Βραζιλία έχει την υποχρέωση να συμμορφωθεί" στην απόφαση της Επιτροπής, διαβεβαιώνει το κόμμα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αριθμός και πως κατανέμονται οι ξένοι τρομοκράτες σε Jisr al – Shughour-Χάμα-Λατάκια. Οι περισσότεροι είναι οι Τούρκοι 3000 συμπεριλαμβανομένων Γκρίζων Λύκων.

Οι ξένοι τρομοκράτες στο Ιντλίμπ και πως κατανέμεται η δύναμή τους σε θέσεις σε Jisr al – Shughour-Hama και Latakia:
*1200 /1500 Ουζμπέκοι στην περιφέρεια της Λατάκια Uzbeks και κάποιοι από αυτούς στη  Hama
*1500 /1900 Tουρκμένοι στον άξονα του Kabani ( Latakia) και κάποιοι από αυτούς στον άξονα του Morek (Hama)
2000 από Σαουδική Αραβία στη Βόρεια  Hama και στην ύπαιθρο της Lattakia.
2000 Αιγύπτιοι οι περισσότεροι από αυτούς στο Kabane ( Latakia) και στην Jisr al Shughur στο Ιντλίμπ.
*3000 Tούρκοι συμπεριλαμβανομένης ομάδας των Γκρίζων Λύκων.
*1800 Κινέζοι Ουιγούροι στον άξονα στα Τουρκμενικά  Όρη  (Latakia)
*1900 Τσετσένοι κύρια δύναμη στα περίχωρα της Jisr al – Shughour
*500 Ιρακινοί τρομοκράτες
*1800 τρομοκράτες από το Maghreb
Συνολικά οι τρομοκράτες σε Ιντλίμπ υπολογίζονται σε 70 με 100.000. Οι 10.000 ανήκουν στην Αλ Νούσρα σύμφωνα με τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για Συρία τον Μιστούρα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΙΓΑΙΟ! Πάνω από μισό δις € τα κέρδη για τη ΜΚΟ ERCI του προεδρου της Πανου Μωραιτη, που έκανε δουλεμπόριο... Παραλληλα ο Μωραιτης ηταν και ιδιοκτητης της εταιριας σεκιουριταδων και μισθοφορων ASPIDA.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1 Σεπτέμβρη 1969... μια ομάδα νεαρών αξιωματικών με επικεφαλής τον Muammar Al Gheddafi αποκαθηλώνουν τον βασιλιά δικτάτορα Idris και ιδρύουν την Αραβική Δημοκρατία της Λιβύης



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Που στο διάβολο βρίσκεται αυτή η "αντιφασιστική αριστερά";

«Πολλοί θεωρούν την ΕΣΣΔ ως αυτοκρατορία.
Για εμάς είναι η δική μας Πατρίδα.
Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει μια λογική λύση και
θα οικοδομήσουμε την Πατρίδα που ονειρευόμαστε»
Alexander Zakharchenko

Aleksej Mozgovoj... Pavel Dremov... Arsen Pavlov-Motorola... Michail Tolstych - Givi... Alexander Zakharchenko... σύμβολα παγκόσμιας αντιιμπεριαλιστικής πάλης που δολοφονήθηκαν άνανδρα κι όχι σε μάχες στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, στο Ντονμπάς, από το δικτατορικό καθεστώς στην Ουκρανία που εγκαθίδρυσε η "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια" της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πόσοι πρέπει να δολοφονηθούν ακόμη από τους ηρωικούς αντάρτες της Επανάστασης στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, ώστε να γίνει επιτέλους αντιληπτή από τους οπαδούς αριστερών κομμάτων και κινημάτων -οι ηγεσίες είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία του υπερεθνικού κεφαλαίου- η Γενοκτονία αθώων ψυχών, μαζί με τους ηρωικούς ηγέτες, από ένα σκληρό ναζιστικό καθεστώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Είναι δυνατόν απέναντι σε μια ωμή πραγματικότητα να υπάρχει αριστερά που μένει αδιάφορη και στη μεγάλη της πλειοψηφία να επικροτεί γιατί εκεί είναι ρωσόφιλοι κι ακόμη να δικαιολογεί αυτή η ευρωπαϊκή "αριστερά" τη χθεσινή δολοφονία του Alexander Zakharchenko ως απώλεια "ενός φίλο-ρώσου φασίστα στην υπηρεσία του Πούτιν";
Ο φίλος Ιταλός κομμουνιστής Massimo Marzano δεν συγκρατεί το θυμό του: "Είσαι της 'Κομμουνιστικής Επανίδρυσης' [αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ΑΝΤΑΡCIA], αλλά χαρακτηρίζεις τους αγωνιστές στο Ντονμπάς 'φιλο-ρώσους φασίστες πληρωμένους από τον Πούτιν' και κατεβαίνεις στις πλατείες να διαδηλώνεις μαζί με το Δ.Κ. [Δημοκρατικό Κόμμα, πρώην ΚΚΙ] και τους 'Περισσότερη Ευρώπη', τους υποστηρικτές τους αιματοβαμμένου καθεστώτος του Κιέβου;
Αυτοί οι "αριστεροί" σ' ολόκληρη την Ευρώπη διαδηλώνουν για τους ομοφυλόφιλους, τα "ανοιχτά σύνορα" για τη λαθρομετανάστευση, για ελεύθερη επιλογή αλλαγής φύλου κι υιοθεσιών από γκέι, λεσβίες, τρανς κ.α.π., για να πέσει ο Άσαντ και φυσικά να στηρίξουν τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών... Όχι μόνον δεν διαδηλώνουν ποτέ για να μην πεινάνε τα παιδιά στην Ευρώπη, να μπορούν να ζουν οι συνταξιούχοι με αξιοπρεπή σύνταξη, για δημόσια και δωρεάν παιδεία κι υγεία, για Δημόσιες Υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία... αλλά είναι αυτοί οι ίδιοι που στραγγαλίζουν τους λαούς.
Η ίδια κατάσταση στο χώρο της εγχώριας "αριστεράς" κι ακόμη χειρότερα.
Αυτή η "ελευθεριακή" νόσος της παγκοσμιοποίησης έχει πλήξει ανεπανόρθωτα, χωρίς επιστροφή και την ελληνική "αριστερά" στο σύνολό της. Αυτό που συνέβη στην εγχώρια "αριστερά" αναφορικά με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ αποτελεί πιστοποίηση πως η εγχώρια "αριστερά" είναι ένα πτώμα που δεν μπορεί ν' αναστηθεί ούτε με ψέματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τεράστια Ιρανική άσκηση των Δυνάμεων Ιρανικής Πολιτοφυλακής Basij...
Με την ονομασία "Ενότητα - Προώθηση" ξεκίνησαν στρατιωτικές ασκήσεις της Λαϊκής Πολιτοφυλακής στο Ιράν.
Ο τίτλος αυτών των γιγαντιαίων ασκήσεων σε ολόκληρη τη χώρα μεταφέρει το μήνυμα: "Όσο υπάρχουν εχθρικές απειλές από το εξωτερικό υπερασπιζόμαστε την Πατρίδα"...
Οι ασκήσεις στις οποίες συμμετέχουν 150.000 πολιτοφύλακες θα έχουν δύο φάσεις.
Η πρώτη θα διαρκέσει ως τις 20 Σεπτέμβρη...
Η δεύτερη θα αρχίσει μετά την Εβδομάδα Ιερής Άμυνας της Πατρίδας...
Οι ειδικές δυνάμεις άμυνας Basij είναι γνωστές με την ονομασία Fatehin (κατακτητές).
Το μήνυμα σε Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, ΗΠΑ σαφές!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπογράφτηκε σύμφωνο Αμυντικής Συνεργασίας Συρίας-Ιράν! Επίθεση εναντίον της Συρίας... επίθεση εναντίον του Ιράν!
Ενώ ΗΠΑ κι Ισραήλ καλούν το Ιράν ν' αποχωρήσει από τη Συρία... Ο υπουργός Άμυνας του Ιράν Amir Hatami επισκεπτόμενος τη Συρία (26, 27 Αυγούστου) υπόγραψε μια νέα Αμυντική Συμφωνία με τη Συρία!
Για να δούμε τους αμερικανοσιωνιστές...