Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Πεμπτη 2 Μαιου 2024


Ψεκάζουνε συνέχεια στον ουρανό.

Αυτό κάνουν όλη μέρα, κάθε μέρα, σε κάθε χώρα του ΝΑΤΟ. Και μπορούμε να το δούμε. Στην αρχή έλεγαν για να καμουφλάρονται με θεωρίες χαμηλού επιπέδου ότι ήταν καυσαέρια που άφηναν πίσω τους τα αεροπλάνα επειδή πετούσαν ψηλά.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ πχ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΧΝΗ ;;; 

WAKE THE FUCK UP



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Mελέτη διαπιστώνει ότι το CO2 πρασινίζει τη γη και μεγαλώνει τη βλάστηση παγκοσμίως

1/5/2024

Ο κόσμος γίνεται όλο και πιο πράσινος χάρη στις εκπομπές άνθρακα, ανακάλυψαν ερευνητές

Το παγκόσμιο πρασίνισμα συνεχίζεται παρά το αυξημένο άγχος της ξηρασίας από το 2000 αναφέρεται στον τίτλο του άρθρου, που δημοσιεύτηκε στο Global Ecology and Conservation τον Ιανουάριο.

Η μελέτη, η οποία υποστηρίχθηκε από το Εθνικό Ίδρυμα Φυσικών Επιστημών της Κίνας και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Καινοτομίας Έρευνας & Πρακτικής της επαρχίας Jiangsu, ήθελε μια πιο ακριβή ανάγνωση μετά από πρόσφατες μελέτες που βρήκαν τόσο πράσινες όσο και καστανές τάσεις.

«Η λίπανση με CO2 από κοινού με τη διαχείριση της γης έδειξε ότι κυριαρχεί το πράσινο. Ωστόσο έχουν επίσης αναφερθεί ευρέως παγκόσμια σημάδια καφετιάσματος λόγω ξηρασίας», εξήγησαν οι ερευνητές.

«Χρησιμοποιήσαμε τα τέσσερα τελευταία σύνολα δεδομένων δείκτη επιφάνειας φύλλων (LAI) για να εξερευνήσουμε αυτό το αμφιλεγόμενο θέμα και διαπιστώσαμε ότι το παγκόσμιο πράσινο συνεχίστηκε από το 2001 έως το 2020. Η επιτάχυνση πρασίνου σημειώθηκε στο 55,15% του πλανήτη, ενώ η επιτάχυνση των καφέ περιοχών σημειώθηκε μόνο στο 7,28%».

Το επιταχυνόμενο πρασίνισμα επικεντρώθηκε κυρίως στην Ινδία και στις ευρωπαϊκές πεδιάδες.

Οι ερευνητές, τέσσερις από τους οποίους είναι συνδεδεμένοι με πανεπιστήμια στην Κίνα και ένας στην Αυστραλία, είπαν ότι τόσο η κλιματική αλλαγή όσο και οι εκπομπές άνθρακα βοηθούν το πρασίνισμα και ότι σε ορισμένα σημεία αυτό συνέβαινε παρά την ξηρασία.

«Το παγκόσμιο πράσινο είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός», επιμένουν οι ερευνητές.

«Σε συνδυασμό με τις μετεωρολογικές μεταβλητές, διαπιστώσαμε ότι η αλλαγή του CO2 κυριαρχούσε στην τάση LAI, ενώ η κλιματική αλλαγή καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την τάση αύξησης του LAI. Είναι σημαντικό ότι η μελέτη μας τόνισε ότι η τάση της ξηρασίας δεν προκάλεσε απαραιτήτως καφέ χρώμα της βλάστησης, αλλά επιβράδυνε τον ρυθμό πρασινίσματος».

Οι ερευνητές είπαν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, τα χαμηλότερα επίπεδα υγρασίας βοηθούν τις καλλιέργειες να αναπτυχθούν. Το έλλειμμα πίεσης ατμών (VPD) είναι η διαφορά μεταξύ της ποσότητας υγρασίας που υπάρχει στην πραγματικότητα στον αέρα και της ποσότητας υγρασίας που θα μπορούσε να συγκρατήσει ο αέρας στον κορεσμό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τραμπ συγχαίρει την αστυνομία για την καταστολή των φοιτητών που διαδηλώνουν κατά της γενοκτονίας στη Γάζα

1/5/2024

Η πρύτανης του Κολούμπια, Μινούς Σαφίκ ειχε δώσει διορία μέχρι τις 21.00 (χθες το βράδυ) στους φοιτητές να αποχωρήσουν από τους χώρους του πανεπιστημίου, με τους φοιτητές να απαντούν «δεν θα φύγουμε, παρά μόνο δια της βίας» καταγγέλλοντας ότι οι τακτικές εκφοβισμού «δεν σημαίνουν τίποτα μπροστά στο θάνατο περισσότερων από 34.000 Παλαιστινίων».

Η καταστολή στο Κολούμπια και άλλων πανεπιστημίων ξεκίνησε με ζωντανή μετάδοση από τα αμερικάνικα ΜΜΕ σε πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ όπου η αστυνομία συνέλαβε δεκάδες φοιτητές, τους οποίους σύμφωνα με καταγγελίες ψέκασε με σπρέι πιπεριού. 

Το Associated Press ανέφερε ότι περίπου 1.000 άνθρωποι έχουν συλληφθεί σε πανεπιστημιουπόλεις όλης της χώρας εν μέσω των διαδηλώσεων. Οι φοιτητές ζητούν τα πανεπιστήμια να αποκοπούν πλήρως από τις εταιρείες που προωθούν τις στρατιωτικές ενέργειες του Ισραήλ στη Γάζα και απαιτούν άμεση κατάπαυση του πυρός. 

Με παρέμβασή του ο Ντόναλντ Τραμπ σε μία από τις εκπομπές του Fox News, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση με το ξύλο που έτρωγαν οι φοιτητες και ανάλυση όσων διαδραματίζονταν στο πανεπιστήμιο Κολούμπια, σημείωσε πως η αστυνομία της Νέας Υόρκης ήταν εντυπωσιακή στην απομάκρυνση των φιλοπαλαιστινίων από τους χώρους του πανεπιστημίου και «δεν φοβόταν τίποτα»…

Έσπευσε να σημειώσει πως η επέμβαση της αστυνομίας «θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Και δεν έπρεπε ποτέ να αφήσει να συμβεί αυτό» αναφερόμενος στην κατάληψη του κτιρίου Hamilton Hall.

«Έπρεπε να το είχαν κάνει πολύ πριν καταλάβουν το κτίριο, γιατί θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν απομάκρυναν τις σκηνές παρά να φτάσουν να μπουν κτίριο. Που έχει γίνει και τεράστια ζημιά» είπε…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντράπηκε και η ντροπή με τη χθεσινή επίσκεψη Κασσελάκη στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, της «ιερής αμυντικής συμμαχίας» - όπως ο ίδιος χαρακτήρισε το ΝΑΤΟ - και του «καλώς βρίσκεται η φρεγάτα στην Ερυθρά», έκανε ένα διάλειμμα από τις lifestyle εμφανίσεις του και προσπάθησε να μετατρέψει το Θυσιαστήριο της Λευτεριάς, τον τόπο θυσίας των κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών, σε προεκλογικό ντεκόρ για την «αριστερά» του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, της πολεμικής εμπλοκής και του «στρατηγικού διαλόγου» με τις ΗΠΑ. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Σχολιο.- Το δρόμο τον άνοιξε πρώτος ο Τσιπρας,χτίζοντας αριστερό προφίλ. Ακόμα και το Γλέζο και το Θεοδωράκη ξεγέλασε. Τουλάχιστον αυτός εδώ φαίνεται από μακριά περί τίνος πρόκειται.

Σχολιο.- Περαστικός και φευγάτος ήταν..

Σχολιο.- Έκανε και ο κασελακης αντίσταση όπως ο 6 μηνών Μητσοτάκης ρε τα τομάρια!!.!

Σχολιο.- Ρε.... μιλάμε για κατάντια Ηλιακού συστήματος.... Πρώτη φορά στα γεράματα μου.... περπατώ και ντρέπομαι....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά την απόκρουση της επίθεσης ακροδεξιών οπαδών του Τραμπ και Αμερικανοεβραίων φασιστών, οι φοιτητές του UCLA αντιμετωπίζουν συνεχείς επιθέσεις ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. 

Επιχειρείται και στο Λος Άντζελες αυτό που έγινε στο Κολούμπια. Και η αμερικάνικη κοινωνία ξαναζεί σκηνές από το παρελθόν. Από τα χρόνια των κινητοποιήσεων κατά του πολέμου του Βιετνάμ το 1968.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι οι αντιδράσεις στις ΗΠΑ συνεχίζονται, με 57 από τους 212 δημοκρατικούς βουλευτές να καλούν τον Μπάιντεν να απειλήσει τον Νετανιάχου με πάγωμα της παροχής στρατιωτικής βοήθειας, σε περίπτωση εισβολής στη Ράφα.

Μάταια θ' αναζητήσετε αντιδράσεις και από κάποιους ρεπουμπλικάνους. Αυτοί βέβαια, ως γνήσιοι αναγεννημένοι χριστιανοί, θεωρούν ότι η Γη της Επαγγελίας ανήκει στον Περιούσιο Λαό του Ισραήλ. Όπως και η πλειοψηφία των δημοκρατικών.

Μας ενδιαφέρουν αυτές οι ενδοαστικές διαφορές; Μας ενδιαφέρει το ότι για πρώτη φορά, από τότε που υπάρχει Ισραήλ, αναπτύσσονται τόσο ισχυρές αντιδράσεις στις ΗΠΑ κατά της στήριξης των εγκλημάτων του; Που ξεκινάνε από τα πανεπιστήμια και φτάνουν, πλέον, μέχρι τη Βουλή των Αντιπροσώπων; 

Μικρή σημασία έχει. Σίγουρα ενδιαφέρουν τον πληθυσμό της Γάζας, που αδιαφορεί για το αν μας ενδιαφέρουν κι εμάς.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δέκα χρόνια από τη σφαγή της Οδησσού. Όταν, την επόμενη της Πρωτομαγιάς του 2014, οι Ουκρανοί ναζιστές πυρπόλησαν το Κτίριο των Συνδικάτων, δολοφονώντας δεκάδες αντιφασίστες αγωνιστές.

Κι όμως! Υπάρχουν και παλιάνθρωποι για τους οποίους όλα εκεί πάνω άρχισαν μόλις πριν δύο χρόνια, με την στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας να απελευθέρωση των Ρώσων μετά από 8 χρόνια σφαγής από τους ουκρανοναζί της CIA.

Όπως και στην Παλαιστίνη, ντε! Που όλα άρχισαν με την επίθεση της Χαμάς τον περασμένο Οκτώβρη. Μέχρι τότε και επί τόσες δεκαετίες, πόσο όμορφα συμβίωναν Ισραηλινοναζί άποικοι κατακτητές και Παλαιστίνιοι τσαλαπατημένοι και εκτοπισμένοι!

Σχολιο.- Νέα Τάξη πραγμάτων και πρόθυμοι οσφυοκάμπτες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ευρω Ένωση αποσύρει το βραβείο του Πρωταθλήματος Κουνγκ Φου που παρέλαβε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Najm Al-Din Akioz από την Τουρκία, για την ύψωση της παλαιστινιακής σημαίας και τον χορό της Dabka στην τελετή απονομής.

Ο πρωταθλητής απαντά στην ΕΕ:

Αυτό το πέναλτι με κάνει πιο υπερήφανο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα που είχα ποτέ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φεύγουν οι νησιώτες κι οι εκδρομείς μαζικά με τα εφοπλιστικά καράβια.Το σύνταγμα προβλέπει δημόσιες συγκοινωνίες.Δεν εξαιρεί τα νησιά.Γιατί ποτέ δεν υπήρξε δημόσια ακτοπλοΐα;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για κάθε παραπεμπτικό θα πληρώνουμε συν 1€ (αιματολογικές), συν 3€ (απεικονιστικές) σε ιδιώτες παρόχους. Εκτός από την συμμετοχή μας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέλος του προσωπικού του Πανεπιστημίου Indiana (ΗΠΑ), συνοδεύει δύο ελεύθερους σκοπευτές στην οροφή του κτιρίου - για να πάρουν θέση κατά των φοιτητών που διαδηλώνουν ειρηνικά υπέρ της Παλαιστίνης(!)

Σχολιο.- Άντε, να κατεβάσουν και τα τανκς, αυτό έμεινε μόνο...

Σχολιο.- Η δημοκρατία στο Μεγαλείο της.

Σχολιο.- Πω.πω!!!στην χώρα της ελευθερίας????για Φαντάσου!!!

Σχολιο.- Θυμίζει κάτι από τον Μάι του 68 στο πανεπιστήμιο του Κολούμπια, τότε για το Βιετνάμ τώρα για την Παλαιστίνη. Για το 1968 είχε γίνει αργότερα και ταινία "Φράουλες και αίμα" είχαν σκοτωθεί τότε φοιτητές. Πιστεύω να μην ξανά συμβεί...

Σχολιο.- Παντα βρωμικα ενεργουσαν σε ολη την ιστορια τους! Αυτο ξερουν αυτο κανουν!!!

Σχολιο.- Τώρα καταλαβαίνω από ποιόν διδάχθηκε η δική μας χούντα στο Πολυτεχνείο....

Σχολιο.- Οι δημοκρατικές πρακτικές της ελεύθερης δύσης!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



2/5/2024     -      16.00

- 2 Μάη σήμερα και κλείνουν κιόλας 10 χρόνια από τη σφαγή των πολιτών της Οδησσού στο Κτήριο των Συνδικάτων από Ουκρανοναζί πουλημένα τομάρια, κατ’ επιταγή βεβαίως των πατρώνων και χρηματοδοτών τους της CIA και του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου που επιβλήθηκε μετά το οργανωμένο από την CIA ναζιστικό πραξικόπημα «Μαϊντάν» από τις 22 Φεβρουαρίου 2014 και μετά. Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος όχι μόνο παραμένουν ατιμώρητοι, αλλά αποτελούν στελέχη και αναπόσπαστο μέρος του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου από τότε μέχρι σήμερα. 48 νεκροί και 200 τραυματίες ανακοινώθηκαν τότε επισήμως από τους ουκρανοναζί, ωστόσο οι πραγματικοί αριθμοί οδηγούν κάπου στο διπλάσιο, στους 98 νεκρούς και 400 τραυματίες. Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων είναι, ότι εάν οι νεκροί ήταν επίσημα πάνω από 50, θα έπρεπε να διεξαχθεί ανεξάρτητη διεθνής προανάκριση, κάτι που φυσικά οι ναζί του Κιέβου κάθε άλλο παρά επιθυμούσαν. Δεκάδες, λοιπόν, θύματα της ναζιστικής επίθεσης εναντίον τους περιμένουν ήδη 10 χρόνια τη δικαίωσή τους. Εύχομαι κι ελπίζω να μην φτάσουμε στην 11η επέτειο έχοντας μείνει «επί τ’ αυτά»…

- Στο μέτωπο δυτικά του Αρτιόμοφσκ, οι προσπάθειες περικύκλωσης των μονάδων των VSU εντός του Τσάσοφ Γιαρ συνεχίζονται. Οι ρωσικές δυνάμεις προωθήθηκαν από τα ΒΑ και την πλευρά της Μπογκντάνοφκα, αλλά και από τα ΝΑ και την πλευρά του Κράσνογε (Ιβάνοφσκογε), όπου και στις δύο περιπτώσεις έχουν φτάσει στο τεχνητό κανάλι Σέβερσκι Ντονιέτς-Ντονμπάς, χωρίς ακόμη να το έχουν υπερκεράσει. Φυσικά, όπως έχω ήδη επαναλάβει αρκετές φορές, το Τσάσοφ Γιαρ θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη, οπότε θα χρειαστεί υπομονή με τις εξελίξεις σε αυτήν τη στρατηγικής σημασίας πόλη. Να σημειωθεί εδώ, ότι η ηγεσία των VSU, στην προσπάθειά της να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο την άμυνα των μονάδων της εντός της πόλης, έχει αποστείλει ως ενίσχυση μονάδες του νεοναζιστικού και εγκληματικού σχηματισμού «Κράκεν» (Στγ: ένας ακόμη λόγος για τις ρωσικές δυνάμεις να χτυπούν αλύπητα από αέρος τον οικιστικό ιστό της πόλης).

- Στο μέτωπο της Χερσώνας δεν υπήρξαν κάποιες «συγκλονιστικές» εξελίξεις, πέραν του ότι ο αρχηγός των VSU Αλεξάντρ Σύρσκι μάλλον πήρε στο λαιμό του ομάδα των VSU που επιχείρησε απόβαση σε νησάκι στις εκβολές του Δνείπερου, το οποίο ωστόσο δεν βρισκόταν υπό ρωσικό έλεγχο, δεδομένου ότι βρίσκεται πολύ πιο κοντά στη δυτική όχθη του ποταμού, που ελέγχεται από το καθεστώς του Κιέβου. Με βάση τις συντεταγμένες που, άθελά του (;;;) έδωσε ο… «περιορισμένης ευθύνης» Σύρσκι, η ρωσική αντικατασκοπεία ανακάλυψε τις θέσεις των Ουκρανών στρατιωτικών και με τα κατάλληλα εναέρια μέσα τους… «εξαΰλωσε»…

- Κατά τα λοιπά, είχαμε πριν από 2 μέρες την έκτακτη και μη ανακοινωθείσα επίσκεψη του Γενς Στόλτενμπεργκ στο Κίεβο, όπου η πιο σημαντική είδηση που βγήκε ήταν ότι η Ουκρανία… δεν προβλέπεται να γίνει δεκτή «με την καμία» στο ΝΑΤΟ.

- Είχαμε επίσης και το άνοιγμα της έκθεσης τροπαίων στο Πάρκο της Νίκης στη Μόσχα, όπου εκτίθενται πάνω από 30 τεθωρακισμένα οχήματα διαφόρων ειδών προερχόμενα από χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ, τα οποία απέσπασαν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις στο πεδίο της μάχης από τους αντιπάλους τους. Ανάμεσά τους βρίσκεται και 1 παραγωγής ΗΠΑ M1A1 Abrams, 1 γερμανικής κατασκευής Leopard 2A6 και πολλά ακόμη οχήματα προερχόμενα (κατασκευαστικά) εκτός από τις 2 προαναφερθείσες χώρες και από τη Γαλλία, τη Βρετανία, την Πολωνία, την Αυστραλία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία και, βεβαίως, την πρώην ΕΣΣΔ.

- Η απίστευτη «τρολλιά» που σκέφτηκαν οι διοργανωτές (δηλαδή το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας) ήταν οι επιγραφές που βρίσκονται στην είσοδο και σε διάφορα σημεία εντός της έκθεσης. Στην κεντρική είσοδο, λοιπόν, υπάρχει ένα τεράστιο πλακάτ που γράφει: «Στους υπαλλήλους των πρεσβειών ΗΠΑ, Βρετανίας, Γερμανίας, Γαλλίας και Πολωνίας η πρόσβαση για τη θέαση των οπλικών συστημάτων γίνεται ΕΚΤΌΣ ΣΕΙΡΆΣ»!!! Η σχετική φωτογραφία αναρτάται κάτω από το παρόν κείμενο σε ξεχωριστό σχόλιο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ: Εξετάζεται η διεύρυνση του ορισμού του αντισημιτισμού

02 Μαϊ 2024 

Η Βουλή των Αντιπροσώπων, χθες (1/5) ενέκρινε με ψηφοφορία της τη διεύρυνση του ορισμού του αντισημιτισμού που χρησιμοποιεί το υπουργείο Παιδείας, μέτρο που προτάθηκε σε απάντηση στο κύμα διαδηλώσεων υπέρ των Παλαιστινίων που σαρώνει τις πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ.

Με λίγα λίγα ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φοιτητρια στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ κρατάει πινακίδες που λένε "Harvard δεν θέλω το βραβείο σου.

Υποστηρίζεις ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ "

Αυτό οταν πρόκειται να παραλάβεις το δίπλωμα σου σήμερα..

Αυτοί οι φοιτητές θα μείνουν στην ιστορία

Υ.Γ Όλα αυτά ενώ τους έχουν απειλήσει με αποβολές ,έχουν συλληφθεί ,έχουν χτυπηθεί από μπάτσους ,έχουν υποστεί βία από τους τραμπούκους του ADL ,όλα αυτά ενώ η Βουλή των Αντιπροσώπων, χθες (1/5) ενέκρινε με ψηφοφορία της τη διεύρυνση του ορισμού του αντισημιτισμού που χρησιμοποιεί το υπουργείο Παιδείας, μέτρο που προτάθηκε σε απάντηση στο κύμα διαδηλώσεων υπέρ των Παλαιστινίων που σαρώνει τις πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ,ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ

Σχολιο.- Και δω τεράστιος σεβασμός προς τους αγωνιζόμενους Αμερικανούς φοιτητές του πανεπιστημίου UCLA που παρά την φασιστική και τρομακτικη βία των φιλοσιωνιστων του ADL που υπέστησαν προχτές , συνεχίζουν τον αγωνα σημερα 

Ειλικρινά ,έχω βάλει τα κλάματα 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Canelo Alvarez Λέει στον κόσμο ότι θα Δωρίσει 30 εκατομμύρια δολάρια στους ανθρώπους της Γάζας μετά τον επερχόμενο αγώνα πυγκαχίας.

Ο Santos Saúl Álvarez Barragán, κοινώς γνωστός ως Canelo, είναι ένας Μεξικανός επαγγελματίας πυγμάχος

‘Canelo’ Alvarez : Ο πρωταθλητής που πούλαγε νερό και παγωτά στους δρόμους από 5 ετών και δεν ξέχασε ποτε...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η 2α Μαΐου είναι η Ημέρα Μνήμης για όσους σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στην πόλη της Οδησσού στις 2 Μαΐου 2014

-Στον τόπο και τον χρόνο που διέπραξαν τις θυριωδίες τους οι Ναζί του Κιέβου. 

Στο Σπίτι των Συνδικάτων στην Οδησσό.

Άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί, έγκυες πυροβολήθηκαν

-Το έγκλημα παραμένει ατιμώρητο από την πλευρά της Ουκρανίας ακόμα και της Ε.Ε. 

Δεν αναζητούνται οι ένοχοι, φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί

-Αντιθέτως, τα ρωσικά στρατεύματα αναζητούν έναν έναν τους δράστες αυτής της απάνθρωπης θηριωδίες στις λάσπες του SVO στις τάξεις του ουκρανικού στρατού και των ναζιστικών ταγμάτων του



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το @ucla επέτρεψε την επίθεση σε άοπλους φοιτητές από ρατσιστικό όχλο εκδικητών που πέταξαν πυροτεχνήματα, χειροβομβίδες λάμψης και χρησιμοποίησαν χημικά μέσα στα παιδιά. Για όλη τη συζήτηση περί "ασφάλειας πανεπιστημιούπολης" UCPD και LAPD εμφανίστηκαν ώρες μετά την επίθεση και στάθηκαν λέγοντας στους φοιτητές ότι δεν εμπλέκονται. Τελικά καθάρισαν τον ρατσιστικό όχλο αλλά ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. Ένας μαθητής έχει ένα σπασμένο χέρι. Αρκετοί μαθητές ξυλοκοπήθηκαν με ξύλα. Σύμφωνα με την αναφορά φοιτητών ιατρικής - πάνω από 100 νοσηλεύτηκαν στην ιατρική σκηνή για αμβλύ τραύμα και έκθεση σε χημικά. Πρόκειται για ρατσιστικό εκφοβισμό, παρενόχληση και επίθεση, με κυρώσεις από το UC σύστημα. Οι φοιτητές εξακολουθούν να βρίσκονται στον ειρηνικό καταυλισμό τους παίρνοντας περισσότερες προμήθειες για να κρατηθούν ασφαλείς από την αστυνομία και τον λευκό ρατσιστικό/σιωνιστικό τρόμο Μια ενδιαφέρουσα FYI - η ιατρική σχολή του UCLA έχει έναν στρατιώτη IDF. Το Στάνφορντ έχει και στρατιώτες IDF. Πώς δραστηριοποιούνται αυτοί οι ξένοι στρατιωτικοί πράκτορες στη βία που βλέπουμε και από πού προέρχονται οι χειροβομβίδες λάμψης και τα χημικά όπλα; Πόσοι στρατιώτες των IDF είναι εγγεγραμμένοι σε αμερικανικά πανεπιστήμια;

Σχολιο.- Πάντα τα ίδια και παντού... Με την ανοχή της αστυνομίας και των μμε οι φασίστες και οι ναζί στο απυρόβλητο. Τυχαία βγήκε το σύνθημα "μπάτσοι - tv - χρυσή αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί"... ;; Ε; Δεν ξέρω... Ρωτάω...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περίεργο πόσο ταλαντούχος μπορεί να είναι (η να ήταν)ένας άνθρωπος και συγχρόνως πόσο καθίκι και αδιάφορος για την δολοφονία 15 000 παιδιών να αποδεικνύεται 

Fuck you De Niro !!

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έβαλε τις φωνές σε φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές -«Η Χαμάς θα το ξανακάνει, λέτε ανοησίες»

Σχολιο.- Κρίμα. Σχεδον απομυθοποίηση -στα μάτια μου- ενός ανθρώπου / Ηθοποιού! Ο οποίος κυριολεκτικά παραδίδει μαθήματα υποκριτικής ακόμα και εκτός δραματικών σχολών... Δηλαδή απλά παρακολουθώντας τον... Δεν θέλω να τ' αποδεχθώ, δεν θέλω να το πιστέψω...

Σχολιο.-Ένα κάθαρμα ήταν πάντοτε… Ποτέ δεν τον χώνεψα…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ελευθερος ο μιχαλολιακος

ποση ποινη εκτισε;;;

ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εεε;;;;;

ο εισαγγελεας ειπε οχι διοτι ειναι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ..

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ..

https://www.youtube.com/watch?v=eVPMunwuxdw



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



…. και όποιο μαλ@κιστίρι μιλήσει ξανά για εισβολή των Ρώσων το 2022 στη χώρα των ουκρανοναζί , θα τους απαντήσω : και άργησαν παρά πολύ !!! 

…η «εισβολή» έπρεπε να γίνει στις 3 Μαΐου του 2014

Οδησσός, 2 Μαΐου 2014: Το έγκλημα των Ουκρανών νεοναζί στο Κτίριο των Συνδικάτων δεν θα παραμείνει ατιμώρητο !



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γεωργία Ψαριά- Έφυγε από τη ζωή και η 49χρονη δημοσιογράφος μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Είχε λάβει τα εμβόλια COVID-19!

Η ισοπεδωτική προπαγάνδα μπάζωσε μεταξύ άλλων και ένα από τα πλέον σπουδαία εργαλεία του ρεπορτάζ. Την έρευνα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, προκαλώντας το λαϊκό αίσθημα... Αποφυλακίζεται το αυγό του φασισμού 

Έτσι για να μην έχετε καμία αμφιβολία τι παίζεται με αυτή την κυβέρνηση....Η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου με αντίθετη εισήγηση της Εισαγγελέως κλείνει το μάτι στους ακροδεξιούς και άστεγους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής για να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία .... Έξω και παιδοβιαστές έξω και οι υπεύθυνοι για την τραγωδία στο ΜΑΤΙ πέρασε και τον γάμο των ομοφυλόφιλων για να πάρει ψήφους και απ τους ΛΟΑΤΚΙ+ έδωσε και ιθαγένεια στους λάθρο και έτσι έκανε υπέρβαση στο αφήγημα «ψηφίζουν και τα δένδρα» και τώρα θα λέμε  «ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ».

Σχολιο.- Ενώ  ο Κασιδιαρης φταίει για όλα...!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 2-5-2014, Ουκρανοί νεοναζί είχαν εγκλωβίσει ρωσόφωνους πολίτες στο μέγαρο των συνδικάτων της Οδησσού, τους οποίους τους έκαψαν ζωντανούς.Από την πυρκαγιά βρήκαν μαρτυρικό θάνατο 98 άνθρωποι.

Ανάμεσα στους νεκρούς βρισκόντουσαν και έγκυες γυναίκες οι οποίες μάλιστα είχαν υποστεί βιασμό πριν το μαρτυρικό τους θάνατο.

Είναι ένα έγκλημα που έμεινε ατιμώρητο και η Μόσχα υπόσχεται ότι θα αποδώσει δικαιοσύνη ακόμα και μετά από τόσα χρόνια.

Αυτό σημαίνει πως σκοπεύει να καταλάβει την Οδησσό ότι κι αν συμβεί. Μέχρι τότε η στρατιωτική επιχείρηση δεν θα έχει λήξει.


Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν σήμερα το βράδυ 1/5/2024 την Οδησσό όπου και χτύπησαν μία μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών στην οποία είχαν μεταφερθεί βλήματα των 155 χλστ. που μόλις είχαν παραληφθεί από τις ΗΠΑ.

Τα πυρομαχικά ήρθαν στην Οδησσό διαμέσου της Ρουμανίας. Ήταν ένα σημαντικό πλήγμα το οποίο θα επηρεάσει την επιμελητεία των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή της Ζαπορίζια.Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι έχει γίνει δύσκολη η μεταφορά πυρομαχικών από την Οδησσό στο βόρειο Ντόνμπας αφού οι Ρώσοι μετά την κατάληψη του Οτσερετίνο ελέγχουν ουσιαστικά τον αυτοκινητόδρομο Ποκρόβσκ-Σλαβιάνσκ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 2 Μαΐου του 2014 εμφανίστηκε ένα φάντασμα από το παρελθόν στην Ουκρανία. Το φάντασμα του ναζισμού. Στη Οδησσό που είχε ανακηρυχθεί «Ηρωική Πόλη» από τη Σοβιετική Ένωση για την αποφασιστική αντίσταση των κατοίκων της στην γερμανική ναζιστική κατοχή. Τα γεγονότα λίγο πολύ γνωστά, ναζιστικές συμμορίες, οι οποίες λίγο αργότερα θα έπαιρναν την μορφή συγκροτημένων ένοπλων ναζιστικών ταγμάτων και θα αιματοκυλούσαν το Ντονμπάς, εισβάλλουν στην Οδησσό και κατευθύνονται προς το Μέγαρο των Συνδικάτων το οποίο αποτελούσε την βάση των αντιφασιστικών κινημάτων, του κινήματος ενάντια στο ναζιστικό πραξικόπημα του «Μαϊντάν» . 

Το μακελειό της 2ας Μαΐου του 2014, έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα χειρότερα εγκλήματα φασιστικής βίας στην Ευρώπη. Ακόμη και χρόνια μετά την σφαγή, οι παραστρατιωτικοί του ναζιστικού «Δεξιού τομέα» την παραμονή της επετείου της τραγωδίας, απειλούσαν τους κατοίκους της Οδησσού ότι αν κάποιος τολμήσει να αναφερθεί στην μνήμη των δολοφονημένων θα έχει τις ίδιες συνέπειες με αυτούς. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ !!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο βρετανός βουλευτής Άντριου Μπρίτζεν μίλησε στη βουλή για την τεράστια αύξηση των υπερβολικών θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο που ξεκίνησε με τους εμβολιασμούς κατά του Covid, χαρακτηρίζοντάς το ως «το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο στη χώρα σε ζωντανή μνήμη».

Ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και τους υπερβολικούς θανάτους, ο Ανεξάρτητος πλέον βουλευτής (πρώην βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος) υποστήριξε ότι θα υπήρχε «λιγότερη κοινή σκέψη» εάν περισσότεροι βουλευτές είχαν επιστημονικό υπόβαθρο και έκαναν δικές του έρευνες.

«Είμαστε μάρτυρες του μεγαλύτερου ιατρικού σκανδάλου σε αυτή τη χώρα σε ζωντανή μνήμη. Οι υπερβολικοί θάνατοι το 2022 και το 2023 είναι αυτό το σκάνδαλο. Οι αιτίες τους είναι πολύπλοκες, αλλά η νέα πειραματική ιατρική θεραπεία που περιγράφεται ως εμβόλιο Covid είναι το μεγάλο μέρος αυτού του προβλήματος.

Αυτή η συζήτηση και άλλες παρόμοιες θα υπάρξουν από τις μελλοντικές γενιές και θα αναρωτηθούν γιατί τα στοιχεία αγνοήθηκαν για τόσο καιρό, γιατί οι πραγματικές ανησυχίες λογοκρίθηκαν, και όσοι τις έθεσαν ήταν διωκόμενοι, χαρακτηρισμένοι με ύβρεις», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής (βουλευτής των Συντηρητικών μέχρι τον Απρίλιο του 2023)

Και συνέχισε λέγοντας: «Πολλά νοσοκομεία εισήγαγαν μια πολιτική συμφωνία με την οποία δεν θα δέχονταν ασθενείς με DNRs (εντολή μη ανάνηψης) και το αποτέλεσμα είναι άνθρωποι που πέθαναν ενώ δεν έπρεπε να πεθάνουν και οι νοσοκόμες χόρευαν σε άδεια νοσοκομεία και ανέβαζαν τα βίντεο στο TikTok.»

Ο Βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen, έξω απο την βουλή απαντώντας σε ερώτηση απο δημοσιογράφους για την δήλωση του που τον έθεσε εκτός κόμματος, όταν συνέκρινε το ολοκάυτωμα με τα εμβόλια είπε:

«Πιστεύω ότι είναι μεγαλύτερο από το Ολοκαύτωμα γιατί νομίζω ότι θα είμαστε κάπου μεταξύ 10 και 20 εκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν σκοτωθεί από αυτά τα πειραματικά εμβόλια σε όλο τον κόσμο — και ο αριθμός εξακολουθεί να αυξάνεται».

«Γνωρίζουμε γιατί, είναι το SV40, η περιοχή του υποκινητή του ιού του Πιθήκου 40 που η Pfizer δεν αποκάλυψε στα εμβόλια της που προκαλλούν τον καρκίνο», είπε.

«Η ρυθμιστική αρχή του Health Canada επιβεβαίωσε το 2023 την παρουσία θραυσμάτων αλληλουχίας DNA του ιού του Πιθήκου 40 (SV40) στο εμβόλιο Pfizer COVID-19, το οποίο ο κατασκευαστής δεν είχε αποκαλύψει προηγουμένως».

Το δικό μου σχόλιο είπε: όταν δημοσιεύτηκε η κυκλοφορία του εμβολίου για τον Covid, οι σκέψεις μου ήταν… αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλους αριθμούς ανεπιθύμητων αντιδράσεων από τα προϊόντα και σε διακρίσεις εις βάρος εκείνων που δεν κάνουν τα εμβόλια για οποιονδήποτε λόγο. Και τα δύο σενάρια πραγματοποιήθηκαν. Η υγεία και οι βασικές ελευθερίες μας έχουν δεχθεί επίθεση από τις δικές μας κυβερνήσεις και εταιρείες. ΤΕΛΕΙΑ».

Μετά την ομιλία του Μπρίτζεν, επευφημίες και χειροκροτήματα ακούστηκαν, απο το πλήθος που άκουγε την συνομιλία.

Να υπενθυμίσουμε, πως σε όλες τις χώρες (πλην Ελλάδος) συζητούν δημόσια για το τι προκάλεσε τους υπερβολικούς θανάτους που δεν εξηγούνται διαφορετικά, όπως και το ίδιο πρωτόκολλο θεραπείας το οποίο δεν ήταν κάτι άλλο από Ιατροκτονία των ασθενών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοσμοσυρροή και μεγάλες ουρές, από Μοσχοβίτες που επισκέπτονται την πρώτη μέρα της Έκθεσης Δυτικού Πολεμικού Υλικού που αιχμαλωτίστηκε στην Ουκρανία!

Περικυκλωμένα από κόκκινα πανό με συνθήματα, δεκάδες δυτικά άρματα μάχης και οχήματα, δυτικά όπλα πυροβολικού, πυραυλικά συστήματα κλπ που … διαφημίζονταν ότι ήταν τόσο … τέλεια που “θα άλλαζαν την τροπή του πολέμου στην ουκρανία” τώρα κατάντησαν σκηνικό για … σέλφις.

-Φυσικά τα πιο … δημοφιλή είναι τα αμερικανικά Abrams, τα γερμανικά Leopards, τα βρετανικά Challengers και παρόμοια…

-Ε, ας φέρουν κι άλλα! Σε κάθε πλατεία! Σε κάθε πόλη! 

Προς τι ο … συνωστισμός;

-Στην Μόσχα, στην είσοδο της Έκθεσης των αιχμαλωτισμένων όπλων του ΝΑΤΟ, υπάρχει η εξής επιγραφή:

“Προσοχή! 

Οι υπάλληλοι των πρεσβειών των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Πολωνίας,

έχουν πρόσβαση να επιθεωρήσουν τον συλληφθέντα εξοπλισμό από τις χώρες του ΝΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΟΥΡΑΣ.”

Σχολιο.- Ο απόλυτος, ο πιο "κυριλέ" ευτελισμός του Δυτικού καναγια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κουνγκ Φου / Απειλείται με κυρώσεις πρωταθλητής που σήκωσε στο βάθρο την Παλαιστινιακή σημαία

Έρευνα ανακοίνωσε ότι διεξάγει η Ομοσπονδία Wushu Kungfu της Ευρώπης, σχετικά με περιστατικό που συνέβη τον Δεκέμβριο του 2023, όταν ο Necmettin Erbakan Akyüz, Τούρκος αθλητής πολεμικών τεχνών με έξι πρωταθλήματα, ανέβηκε στο βάθρο και αφού του απονεμήθηκε το μετάλλιο ξεφίπλωσε μια παλαιστινιακή σημαία μετά την τελετή απονομής πάνω στο βάθρο του πρώτου.

«Μπορείτε να με τιμωρήσετε, μπορείτε να μου αφαιρέσετε τα πρωταθλήματα. Δεν με νοιάζει. Το έκανα ρισκάροντας το τέλος της αθλητικής μου καριέρας»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1/5/2024

Ήταν μια όμορφη ηλιόλουστη πρωτομαγιά.

Μια υπενθύμιση διαρκούς ταξικού αγώνα. Όσο ποτέ αναγκαιου καθώς οι συνθήκες για την εργατική τάξη έχουν γίνει οσο ποτέ δύσκολες.

Οι εργαζόμενοι/ες δουλεύουν πιο πολλές ώρες για πολύ λιγότερα χρήματα. Με την ακρίβεια να θεριζει όνειρα και επιθυμίες.

Σε μια εποχή τεραστίων παραγωγικών και τεχνολογικων δυνατοτήτων, 

όπου μπορούμε να εργαζόμαστε όλοι και όλες οσο γίνεται λιγότερο ώρες και να απολαμβανουμε οσα μπορούμε περισσότερα, αρκεί να βγάλουμε από την μέση το κέρδος του κεφαλαίου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις ΗΠΑ υψώθηκε η σημαία του Αντίχριστου Εβραίου ”Μεσσία” από φιλο-ισραηλινοναζιστές  αντιδιαδηλωτές στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας!!! ΒΙΝΤΕΟ

02/05/2024

Οι φιλοισραηλινοναζιστές αντιδιαδηλωτές που επιτέθηκαν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Los Angeles (UCLA) που διαδήλωναν υπέρ ειρήνης στη Γάζα και κατά της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη ύψωσαν τη σημαία του Αντίχριστου που έγραφε ΜΕΣΣΙΑΣ με φόντο ένα στέμμα..

Είναι σημαία του κινήματος του μεσσιανικού σιωνιστικού – ναζιστικού κινήματος Habad που πρεσβεύει ότι ο ηγέτης του ραβίνος Menachem Mendel Schneerson του αποκαλούμενου Lubavitch δεν πέθανε και είναι πράγματι ο Μεσσίας που θα μπορούσε να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή! Η αστυνομία έχει εισβάλει αυτή την ώρα στο UCLA και επιχειρεί βίαιη εκκένωση. Προηγουμένως 1700 φοιτητές συνελήφθηκαν στις ΗΠΑ για τις κινητοποιήσεις διαδηλώσεις καταλήψεις υπέρ της Παλαιστίνης..

https://twitter.com/i/status/1785901776631210263

Η σημαία του Αντίχριστου σηκώθηκε οι διαχωριστικές είναι πλέον διακριτές.

ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

https://twitter.com/i/status/1785769804680343997

Η σημαία του ψευδομεσσία ‘‘Lubavitch Mashiach”.. κανείς πλέον δεν μπορεί να δηλώνει ότι δεν ήξερε…

τραμπούκοι σιωνιστές άνοιξαν κεφάλια φοιτητών με την ανοχή της αστυνομίας

https://twitter.com/i/status/1785592812433494262



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυσιάστηκε η κόκκινη δαμάλα στα Ιεροσόλυμα στις 23/4/24 άρχισαν οι προετοιμασίες ανέγερσης Τρίτου Ναού που σηματοδοτεί Έλευση Εβραίου ”Μεσσία” (Αντίχριστος). Αρχίζουν τα μεγάλα γεγονότα σε Μ Ανατολή και κόσμο, γενικός πόλεμος! ΒΙΝΤΕΟ

02/05/2024

Ρωσόφωνο κανάλι ρίχνει την είδηση θυσιάστηκε τελικά η κόκκινη δαμάλα στα Ιεροσόλυμα στις 23 Απριλίου στις 5 π.μ το πρωί στο όρος Ελαιών στην Ιερουσαλήμ κι αρχίζουν οι προετοιμασίες για ανέγερση Τρίτου Ναού που σηματοδοτεί έλευση ”Μεσσία” (Αντίχριστος) !! Σύμφωνα με το ρωσόφωνο κανάλι το γεγονός ότι έγινε η θυσία των κόκκινων δαμαλιών σημαίνει ότι θ΄αρχίσουν σύντομα τα μεγάλα γεγονότα σε Μέση Ανατολή και στον κόσμο και γενικός πόλεμος

Αναφέρει ότι την ανατολή του ηλίου, 23 Απριλίου στις 5 το πρωί, η κόκκινη δαμαλίδα θυσιάστηκε στο Όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ, ανέφερε το νέο κανάλι sky7 στο YouTube!

Το κανάλι κάνει μια διευκρίνιση λέγοντας ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την πληροφορία αλλά έχουν πηγή και διάφορες μαρτυρίες!!

Η κόκκινη δαμάλα θυσιάστηκε κι αυτό είναι μια υπόμνηση ότι τα μεγάλα γεγονότα ο μεγάλος πόλεμος σύντομα θ΄αρχίσει στη Μέση Ανατολή που θα μετεξελιχθεί σε ένα πυρηνικό πόλεμο σε έναν γενικό πόλεμο

Για Ιουδαϊσμό αυτή η ζωοθυσία συμβολίζει ότι έρχεται ο Μεσσίας δηλ ο Αντίχριστος . ‘‘Ο Χριστός των Ιουδαίων αυτός θα είναι ο Αντίχριστος” λέει ο Ρώσος σχολιαστής του καναλιού. ”Είναι ο Αντίχριστος η στέψη του οποίου θα γίνει στο Ναό του Σολομώντα που θα ξαναδομηθεί” Για ν΄αρχίσει η ανέγερση του Τρίτου Ναού θα πρέπει να καθαγιασθεί αυτός ”με τη ζωοθυσία κόκκινων δαμαλιών αυτό έγινε σήμερα και δεν θα βρείτε πουθενά αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο. Αυτοί θα πουν ότι δεν έγινε..Υπάρχουν πολλές ανώνυμες μαρτυρίες γι αυτό. Θα γίνουν πολλά τρομερά πράγματα μετά από αυτό το τελετουργικό . Να έχετε το νου σας μετά από κάποιες εβδομάδες θ΄αρχίσει ολοκληρωτική βαρβαρότητα και θα υπάρξει επιδείνωση των πολεμικών συρράξεων μέσα στο κόσμο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι και  πνευματικός.. και έχει ήδη αρχίσει!

02/05/2024

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι και πνευματικός.. και έχει ήδη αρχίσει.. θα είναι Αποκαλυπτικός η πνευματική πάλη με τον Αντίχριστο και το θηρίο. Είναι η εποχή της μεγάλη ρήξης της μεγάλης σύγκρουσης και το πεδίο θα είναι και πνευματικό.

Στην καρδιά της πάλαι ποτέ χριστιανικής Ευρώπης σε δημόσιους χώρους Ιουδαιστικές σέκτες διαφημίζουν την έλευση του Μεσσία Αντίχριστου)

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Στη Γαλλία σε δημόσιους χώρους διαφημίζουν την έλευση του ”Μεσσία” (Αντίχριστου)! Είναι ο Ραβίνος ”που δεν πέθανε” και αναμένεται να έρθει ως ”Μεσσίας” ηγέτης του μεσσιανικού κινήματος Hadad!!!

Μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες του Ισραήλ προειδοποιούν:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! τ. Πρωθυπουργός του Ισραήλ Εhud Barak: η στρατηγική των μεσσιανιστών Υπουργών Νετανιάχου είναι η κλιμάκωση ώστε να επιταχυνθεί η έλευση ”Μεσσία”/Αντίχριστου! Ο

Είναι η εποχή της μεγάλη ρήξης της μεγάλης σύγκρουσης και το πεδίο θα είναι και πνευματικό. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι και πνευματικός.. Και η Εκκλησία η Ορθοδοξία έχει σαλπίσει σιωπητήριο κι απόσυρση άτακτη οπισθοχώρηση..

Δεν υπάρχει Εκκλησία χωρίς απεταξάμην μόνο ως συνεταξάμην..

Η Εκκλησία ως θεσμός ως κατεστημένο θα δώσει την Αποκαλυπτική μάχη για την οποία προετοιμάζεται 2000 χρόνια ή όχι; Tι περιμένει ..

είναι επί θύραις το θηρίο και κροταλίζει τα μάνταλα όπως περιγράφει άγιος του 20ου αιώνα. Ο αντίπαλος έχει οριστεί εξ αρχής με σαφήνεια στην Αγία Γραφή και Ιερή Παράδοση είναι ο διάβολος και οι κορυφαίες ενσαρκώσεις του Αντίχριστος , θηρίο κλπ

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι και πνευματικός.. και έχει ήδη αρχίσει..H μάχη θα δοθεί ως ομολογία μαρτυρία και μαρτύριο.

Τον κηρύσσουν τον Αντίχριστο τον προαναγγέλλουν τον φέρνουν και η άρχουσα τάξη της Εκκλησίας αντί να είναι στις επάλξεις να ενημερώνει να πληροφορεί να ορθοτομεί να σημάνει συναγερμό και επιστράτευση έχει σαλπίσει σιωπητήριο . Ένα ακόμη Σημείο των καιρών η στάση της….

‘Εχει πέσει πνευματικό πυρηνικό σιωπητήριο και έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του αρχές αξίες παγκόσμιες πνευματικές σταθερές.

Ο πνευματικός κόσμος το πνευματικό σύμπαν έχει ήδη διασαλευθεί..

Οι μεγάλες φυσικές καταστροφές σεισμοί λιμοί καταποντισμοί έχουν ήδη υλοποιηθεί στον χωροχρόνο. Έρημος …

Η λάμψη του Εωσφόρου λάμψη πνευματική έχει γοητεύσει επιστήμονες πολιτικούς διανοούμενους ως και μέρος του ιερατείου.. λάμψη ακτινοβόλα ως έκλυση ατομικής ενέργειας .. η θερμική ακτινοβολία του εξακοντίζεται και κατακαίει τα πάντα στο γαλαξία της ψυχής .. Έρημος…

ο αντιδραστήρας της ψυχής κατεστραμμένος εγκαταλελειμμένος συνεχής διαρροή….

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Στη Γαλλία και σε ΗΠΑ σε δημόσιους χώρους διαφημίζουν την έλευση του Εβραίου ”Μεσσία” (Αντίχριστου)! Είναι ο Ραβίνος ”που δεν πέθανε” και αναμένεται να έρθει ως ”Μεσσίας” ηγέτης του μεσσιανικού κινήματος Hadad!!!

02/05/2024

Στη Γαλλία σε δημόσιους χώρους διαφημίζουν την έλευση του Μεσσία (Αντίχριστου) Μεγάλες αφίσες σε ταμπλό δίκην διαφήμισης σε δημόσιες χώρους εξαπλώθηκαν φέτος σε όλη τη Γαλλία, ιδιαίτερα στο Παρίσι και το Drancy, και ανακοινώνουν την άφιξη του Mashiach (του Εβραίου μεσσία -Αντίχριστου σύμφωνα με χριστιανική εσχατολογία).

Οι αφίσες παρουσιάζουν ένα ραβίνο και η λεζάντα γράφει με κεφαλαία γράμματα: ”ο Μεσσίας φθάνει να είμαστε έτοιμοι να τον δεχθούμε!” Ενώ με μικρά αναφέρεται: ”Nα προστεθούμε στην αγάπη του πλησίον”Οι αφίσες παριστάνουν έναν Ραβίνο που θεωρείται ότι δεν πέθανε και αναμένεται να επανεμφανιστεί και να έρθει ως Μεσσίας..

Είναι μέρος της αυτοαποκαλούμενης ”Εκστρατείας για τη διάδοση των 7 νόμων του Νώε”

που πραγματοποιήθηκε φέτος το φθινόπωρο.

Με κομπασμό ανακοινώνουν οι διοργανωτές ότι η η τρίτη τέτοια αφίσα τοποθετήθηκε στο Drancy, 21 elloul – 7 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα των εγκαινίων του 770 της Νέας Υόρκης το 1940. αφού αυτή την ημερομηνία Εβραίοι εκτοπισμένοι από τη Γαλλία έφυγαν από το Drancy προς τα στρατόπεδα συγκέντρωσης , σήμερα η θρυλική καλοσύνη του Lubavitch Rebbe μεταδίδεται σε πάνελ 4m επί 3m Το φως θριαμβεύει πάνω στο σκοτάδι.

Να σημειωθεί :

Η πρώτη αφίσα τοποθετήθηκε στο Le Bourget τον Απρίλιο του 2023,

Η 2η στη ράμπα εισόδου στον περιφερειακό δρόμο Porte de la Villette τον Ιούνιο του 2023,

Η 3η στο Drancy τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ο Ραβίνος που δεν πέθανε και αναμένεται να έρθει ως Μεσσίας..

Ο ραβίνος της δημόσιας αφίσας δεν είναι τυχαίος. Είναι ο Menachem Mendel Schneerson γνωστός ως Ραβίνος Rabbi του Loubavitch ηγέτης του εβραϊκού κινήματος Habad που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Εβραίος Μεσσίας (Αντίχριστος).

Δηλ. εδώ υπάρχει ένα παράλληλο με τη δοξασία σιιτών περί 12ου κρυμμένου ιμάμη του Μαχντί που θα εμφανιστεί επίσης τους έσχατους καιρούς αλλά για τον σιιτισμό δεν είναι μεσσίας.

Σύμφωνα με χριστιανική εσχατολογία ο Χριστός θα επανέλθει κατά τον καιρό της Αποκάλυψης, κατά τη Δευτέρα Παρουσία.. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα έλθει ως Αμνός αλλά ως Λέων. Κρίνοντας ζώντες και νεκρούς…

Ο ραβίνος της αφίσας ταυτοποιήθηκε ως ο Menachem Mendel Schneerson, γνωστός στους οπαδούς του κινήματος Chabad-Lubavitch ως Lubavitcher Rebbe ή απλά ο Rebbe, ήταν Ορθόδοξος ραβίνος και ο πιο πρόσφατος Rebbe της δυναστείας των Λούμπαβιτς των Χασιδών. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς Εβραίους ηγέτες του 20ου αιώνα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εργατική Πρωτομαγιά. Βούλιαξε το κέντρο από τις μαζικές συγκεντρώσεις εργαζομένων του ΠΑΜΕ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εργατική Πρωτομαγιά. Πλήθος κόσμου στις απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες του ΠΑΜΕ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Καταγγέλλει τη νέα αντικομμουνιστική αθλιότητα του Ευρωκοινοβουλίου

Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα αντικομμουνιστική αθλιότητα του Ευρωκοινοβουλίου, με τη διακίνηση προεκλογικού διαφημιστικού σποτ για τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη.

Οπως σημειώνει:

«Στο ολιγόλεπτο φιλμ οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της ΕΕ κατόρθωσαν να φτιάξουν έναν ανιστόρητο αχταρμά, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι δηλώσεις ανθρώπων που έζησαν τη ναζιστική θηριωδία με "μαρτυρίες" σκοπιμότητας από τις χώρες του σοσιαλισμού, αναπαράγοντας την ανιστόρητη εξίσωση του φασιστικού τέρατος με τον κομμουνισμό. Μάλιστα αυτή τη φορά η ΕΕ κατάφερε να ξεπεράσει και τον ίδιο της τον εαυτό, αφού το σποτ είναι ένα μνημείο αντικομμουνισμού, με ολίγον από αντιφασισμό για το "ξεκάρφωμα".

Η χυδαία αυτή ιστορική παραχάραξη αξιοποιείται για να διαφημίσει τη "δημοκρατία" στην ΕΕ, έχοντας στο στόχαστρο τη νέα γενιά. Συνιστά θράσος να εμφανίζονται τα όργανα της ΕΕ σαν υπερασπιστές της "δημοκρατίας" και των ελευθεριών, την ίδια ώρα που σε μια σειρά κράτη - μέλη της ΕΕ τα Κομμουνιστικά Κόμματα απαγορεύονται και η κομμουνιστική ιδεολογία διώκεται σαν ποινικό αδίκημα, με τον "δημοκρατικότατο" ισχυρισμό ότι "υποκινεί διαφωνίες", όπως συνέβη πρόσφατα στη Λετονία. Ενώ στο Ευρωκοινοβούλιο ήδη έχει ξεκινήσει "κυνήγι μαγισσών" με κατηγορίες περί "κατασκοπείας", πρόστιμα και κυρώσεις σε όσους ευρωβουλευτές δεν συμφωνούν με τη γραμμή στήριξης του Ζελένσκι και των ναζί του Αζοφ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την καπιταλιστική Ρωσία. Την ίδια στιγμή, σε μια σειρά κράτη - μέλη της ΕΕ απαγορεύονται διαδηλώσεις και συλλαμβάνονται αγωνιστές που διατρανώνουν την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό, προκειμένου να μη διαταραχθεί η στήριξη της ΕΕ στο κράτος του Ισραήλ, που συνεχίζει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού. Αποτελεί πρόκληση να παριστάνει την υπέρμαχο των ελευθεριών η ΕΕ της καταστολής των εργατικών απεργιών και των αγροτικών κινητοποιήσεων, που αναγορεύει τα επιχειρηματικά λόμπι σε "ζωτικό στοιχείο της ευρωπαϊκής δημοκρατίας", που εκτοξεύει την ακρίβεια και τη φτώχεια, μετατρέπει σε εμπόρευμα την Παιδεία, την Υγεία και κάθε κοινωνική υπηρεσία.

Αυτό το ξεθώριασμα της ΕΕ στα μάτια των λαών προσπαθεί να καλύψει με τέτοια σποτ. Ο λαός και η νεολαία, που σε όλες τις δημοσκοπήσεις εκφράζουν με μεγάλα ποσοστά από διαφωνία, έλλειψη εμπιστοσύνης, ανησυχία έως και ερωτηματικά για τον ρόλο της ΕΕ στη διαρκή επιδείνωση της ζωής τους, μπορούν στις ευρωεκλογές να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης αυτής της φυλακής των λαών, της ιμπεριαλιστικής συμμαχίας των μονοπωλίων. 

Το γελοίο ανιστόρητο σποτ :

https://www.youtube.com/watch?v=bmd24cIiF5I&t=3s



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαζικές και με παλμό οι Πρωτομαγιάτικες Απεργιακές Συγκεντρώσεις

Οι εργαζόμενοι έχουν τη δύναμη! Συνέχεια με πιο δυνατούς αγώνες.

-Στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο η εργατική τάξη τίμησε αγωνιστικά την 1η Μάη, διαδηλώνοντας «στη σωστή πλευρά της Ιστορίας» για σύγχρονα δικαιώματα, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

-Βήμα αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και αλλού. Πλήθος εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ – “ΤΑΚΙΜΙΑ” ΚΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΑ 12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Μ. ΠΕΜΠΤΗΣ – ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΛΑΟ – ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ, Ο ΑΘΕΟΣ ΚΟΥΛΗΣ – ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ; Η ΜΑΡΕΒΑ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ; ΓΙΑΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ;

02|05|2024 21:47

Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο τύπος ακόμα και τις Άγιες Μέρες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης στην Μητρόπολη Αθηνών. Εκεί που είναι και ο… κολλητός του πλέον Ιερώνυμος.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε στη Μητρόπολη στις 20:30, ενώ χαιρετήθηκε με τον «αρχιεπίσκοπο» Λιάπη διά χειραψίας.

«Νόμιζα ότι θα είχατε ήδη φύγει για διακοπές» είπε ο άθεος πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους, στην είσοδο, ενώ συνομίλησε με παιδιά που βρίσκονταν έξω από τον Ναό.

«Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε τη σταύρωση του Χριστού και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε», δήλωσε νωρίτερα ο «αρχιεπίσκοπος» Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Λιάπης, προσερχόμενος στον Καθεδρικό Ναό, όταν ρωτήθηκε για το εάν η παρουσία του πρωθυπουργού είναι σημαντική.

Ο Κούλης προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι θρήσκος, αλλά δείτε τη χαμογελαστή ηλίθια φάτσα του και θα καταλάβετε την κοροιδία

Σχολιο.- Στην πρώτη φωτό είναι τελείως Mr. Bean!

Σχολιο.- ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ

Σχολιο.- Ο τύπος είναι βέβαιο ότι δεν αντιλαμβάνεται που βρίσκεται.

Ο δε Τζερόνιμο έχει εξελιχθεί σε κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τον Κούλη

Σχολιο.- ΡΕ ΓΚΑΣΜΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ

ΚΑΛΑ, ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΎΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ !!

Σχολιο.- Ο κόσμος φταίει. Έπρεπε να φύγουν όλοι… Ο Ιερώνυμος έχει τακιμιασει με την εξουσία και νομίζει ότι κοροϊδεύει τον πιστό λαό του Θεού και συνεχίζει. Μα μην ξεχνάει όμως ότι ο Θεός δεν εμπαίζεται. Και φοβερόν το εμπαισείν εις χείρας Θεού ζώντος… Καλή μετάνοια σε όλους…

Σχολιο.- ΚΟΙΤΑΤΕ ΦΑΤΣΑ ΤΡΕΛΟΥ..ΙΔΙΟΣ Ο ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ

Σχολιο.- Κάθε πιστός ορθόδοξος χριστιανός πηγαίνει στην εκκλησία ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του……

Είναι ολοφάνερο το αποψινό προεκλογικό σόου του Μιζοτάκη για να ψαρέψει μερικές ψήφους πιστών, αλλά τον έχει προδώσει η οικογένειά του με την απουσία της…..που πιστεύει μόνο στον Μαμωνά του πλουτισμού…..της αδικίας, της εξαπάτησης και της ακατάσχετης ψευδολογιας….

Σχολιο.- Η κεφαλή της εκκλησίας είναι ένας τράγος. Μπράβο τράγο που κάνεις παρεούλα και τα βρήκες μια χαρά με τον μπουχέσα-αυτιστικό που δωρίζει τα παιδιά στους κίναιδους, οι εκκλησίες έπρεπε να είναι άδειες όσο ο τράγος το παίζει αρχιεπίσκοπος, α να χαθείτε ξεφτιλισμένα αποβράσματα!

Σχολιο.- Χαζογελάει ο αφορισμένος που έπρεπε να τον έχουν πετάξει έξω από την εκκλησία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΓΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

02|05|2024 20:00

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση εναντίον του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απαγόρευσε τις ισραηλινές εισαγωγές και εξαγωγές, βάζοντας μπλόκο στα λιμάνια, ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από πλοία.

Ο Ίσραελ Κατς, έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πρόεδρο της Τουρκίας:

“Ο Ερντογάν σπάει τις συμφωνίες μπλοκάροντας τα λιμάνια για ισραηλινές εισαγωγές και εξαγωγές. Έτσι συμπεριφέρεται ένας δικτάτορας, αδιαφορώντας για τα συμφέροντα του τουρκικού λαού και των επιχειρηματιών και αγνοώντας τις διεθνείς εμπορικές συμφωνίες.

Έχω δώσει εντολή στον Γενικό Διευθυντή του του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ να συνεργαστεί άμεσα με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στην κυβέρνηση (του Ισραήλ) για τη δημιουργία εναλλακτικών λύσεων για το εμπόριο με την Τουρκία, εστιάζοντας στην τοπική παραγωγή και τις εισαγωγές από άλλες χώρες.

Το Ισραήλ θα αναδυθεί με μια ισχυρή και τολμηρή οικονομία”, τονισε ο Ισραηλινός υπουργός. “Εμείς θα κερδίσουμε, αυτοί θα χάσουν”, καταλήγει ο κ. Κατς.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρενέβη σήμερα στον δημόσιο διάλογο γύρω από τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στα αμερικανικά πανεπιστήμια, λέγοντας ότι οι αρχές επιδεικνύουν «σκληρότητα» στην καταστολή των φιλοπαιλαιστίνιων φοιτητών και καθηγητών.

Οι διαδηλώσεις κατά του πολέμου του Ισραηλινοναζιστικού καθεστώτος στη Γάζα έχουν εξαπλωθεί σε πανεπιστημιουπόλεις σε όλες τις ΗΠΑ, ενώ έγινε επίθεση της αστυνομίας  σε όλες τις περιπτώσεις, και παντού σε όλα τα Πανεπιστήμια οι αρχές προχώρησαν και σε συλλήψεις φοιτητών και καθηγητών.

«Οι ευσυνείδητοι φοιτητές και ακαδημαϊκοί, μεταξύ των οποίων και αντισιωνιστές Εβραίοι σε ορισμένα περίβλεπτα αμερικανικά πανεπιστήμια, διαμαρτύρονται για τη σφαγή» στη Γάζα, είπε ο Ερντογάν σε μια εκδήλωση στην Άγκυρα. «Οι άνθρωποι αυτοί υφίστανται βία, σκληρότητα, ταλαιπωρία, ακόμη και βασανιστήρια επειδή λένε ότι η σφαγή πρέπει να σταματήσει», συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι υπάλληλοι πανεπιστημίων «απολύονται και λιντσάρονται» επειδή στηρίζουν τους Παλαιστίνιους.

Η Τουρκία, σύμμαχος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, επικρίνει με δριμύτητα την επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα και την άνευ όρων  υποστήριξη που λαμβάνει η χώρα αυτή από τους Δυτικούς συμμάχους της. Οι ΗΠΑ είναι ο κορυφαίος προμηθευτής στρατιωτικού εξοπλισμού για το Ισραηλινοναζιστικού καθεστώτς και έχει προστατεύσει τη χώρα σε κρίσιμες ψηφοφορίες στον ΟΗΕ.

«Τα όρια της δυτικής δημοκρατίας καθορίζονται από τα ισραηλινά συμφέροντα. Οτιδήποτε καταπατά τα συμφέροντα του Ισραήλ είναι αντιδημοκρατικό, αντισημιτικό για αυτούς», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Περισσότεροι από 34.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας τους τελευταίους επτά μήνες, 30.000 περίπου είναι αγνοούμενοι, μάλλον νεκροί, καταπλακωμένοι στα ερείπια των σπιτιών τους από τους ισραηλινοναζιστικούς βομβαρδισμούς εναντίον αμάχων, και  περίπου 70.000 βαριά τραυματίες, σύμφωνα με Παλαιστίνιους αξιωματούχους των υπηρεσιών υγείας. 

Σχολιο.- Ρε τον μεμετ αγα τον πειραξε που προσπαθησαν να εισβάλουν στα πανεπιστημια ε;

Ξεχασε πολυ γρηγορα οταν επισκευτηκε τον λευκο οικο οι μπρανοι του πως ξυλοκοπουσαν αθωους διαδηλωτες κουρδους ε; Ή τις εισβολες της δικής του αστυθνομίας στα τουρκικά πανεπιστήμια…

Σχολιο.- Δεν χαλάνε οι σχέσεις αυτών μας δουλεύουν κανονικά, θα τους βοηθήσουν και στην γαλάζια πατρίδα όπως έκαναν πάντα .

Σχολιο.- Τουρκία και Ισραήλ μέχρι το 2010 ήσαν σύμμαχοι.

Όλα άλλαξαν όταν το τουρκικό πλοίο Μαβί Μαρμαρά που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα εδέχθη επίθεση από Ισραηλινούς κομάντος σε διεθνή ύδατα με αποτέλεσμα τον θάνατο επτά Τούρκων. Τα ξαναβρήκανε πάλι μετά από δυο χρόνια, τώρα τα ξαναχαλάνε μέχρι να τα ξαναφτιάξουν…

Οι Εβραίοι με τους Οθωμανούς μουσουλμάνους είχαν επί αιώνες καλές σχέσεις.

Σχολιο.- Μπορεί εμείς να μη τον πάμε τον Ερνι, αλλά έχει κάκκαλα και φροντίζει τον λαό του όπως και όπου πρέπει. Παίρνει αποφάσεις χωρίς να δειλιάζει,όπως ο μικρός δικός μας ηγήσκος, που τρέμει και τον ήσκιο του μπροστά στις μεγάλες αποφάσεις, που ταλανίζουν τον Πλανήτη. Κάνει τον κόκκορα μόνο εκεί που τον παίρνει, δηλ. σ’εμάς



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΞΕΚIΝΗΣΕ ΠΑΛΙ Η ΕΠEΜΒΑΣΗ ΣΤΟ UCLA: ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ: ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

02|05|2024 16:40

Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών σημειώνονταν το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) στο campus του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες (UCLA) με εκατοντάδες αστυνομικούς να ξηλώνουν οδοφράγματα και να κάνουν συλλήψεις, εκτοξεύοντας κρότου λάμψης και λαστιχένιες σφαίρες.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές, ενώ σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται διαδηλωτή, έχουν ξεκινήσει συλλήψεις.

Ο Μπεν Κέρστεν, από την Εβραϊκή Φωνή για την Ειρήνη στο UCLA, υποστηρίζει ότι σχηματισμοί αστυνομικών δυνάμεων έχουν συγκεντρωθεί σε διάφορες πλευρές γύρω από τον καταυλισμό, στις άκρες του οποίου και στην είσοδο έχουν αρχίσει τις συλλήψεις. 

Οι διαδηλωτές μέσα στον καταυλισμό έχουν αρχίσει να γκρεμίζουν τα οδοφράγματα στη μία πλευρά για να τα μεταφέρουν σε άλλο σημείο. Οι δυνατοί κρότοι που ακούγονται στην περιοχή δείχνουν να προέρχονται τόσο από κρότου λάμψης από τους αστυνομικούς, όσο και από πυροτεχνήματα που πετούν οι διαδηλωτές.

Η αστυνομία απομακρύνει κάποιους διαδηλωτές, ενώ οι αστυνομικοί επιχειρούν να γκρεμίσουν τα οδοφράγματα γύρω από τον καταυλισμό.

Κάποιοι κρατούμενοι διαδηλωτές φαίνονται να κάθονται στο γρασίδι με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη τους, ενώ η αστυνομία τους έχει περικυκλώσει. Ένας εξ αυτών φαίνεται να απομακρύνεται από την αστυνομία με δεμένους καρπούς πίσω από την πλάτη, λέγοντας στις κάμερες ότι είναι φοιτητής του UCLA.

Είχε προηγηθεί το τελεσίγραφο στους διαδηλωτές να εκκενώσουν το κτίριο με τους φοιτητές να έχουν στυλώσει τα πόδια ζητώντας το τέλος του αιματοκυλίσματος στη Γάζα. Σύμφωνα με τον Guardian στο εκπαιδευτικό ίδρυμα βρίσκονται πάνω από χίλιοι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθούν για να υπερασπιστούν το αίτημά τους.

Σχολιο.- Ισως οι Αμερικανοι εχουν κανει το Ισραηλ DE FACTO την 51 πολιτεια και δεν μας το ειπαν ακομα

Σχολιο.- Πίνεις κάτι ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΝΔΟΥΛΗ;

Σχολιο.- Περιληπτικα σιωνιστικη νεοταξιτικη …μαλακοκρατια βασει του…διεθνους δικαιου που …επιτρεπει τις γενοκτονιες! Μη χαλασουμε τη κομποστα του καθε ναζινιαχου!

Σχολιο.- Στην Αμερικη υπαρχουν τουλαχιστον 20 καναλια που προπαγανδιζουν 24/7 υπερ του Ισραηλ ,και ουτε ενα υπερ των Παλαιστηνιων !! Δημοκρατια στο αποκορηφομα της ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Σχολιο.- Φαντασου σε μια Χωρα 350 εκ , 20 καναλια λιβανιζουν τους Ιουδαιους με ουτε ενα υπερ των Παλαιστηνιων και στην Ελλαδα των 10 εκ , 30+ καναλια λιβανιζουν τους Ιουδαιους με ουτε ενα παλι υπερ των Παλαιστηνιων . . Μ Π Α Ν Α Ν Ι Σ Τ Α Ν ΟΛΕ !!

Σχολιο.- USA=ISRAHELL…ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΛΟΜΠΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!! ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!!

Σχολιο.- Ο Μητσομπαιντεν τι λεει για ολα αυτα ; Φημες λενε οτι στον Επιταφιο των Οικουμενιστων Τραγων θα τυλιξει τον Εσταυρωμενο με την Ιουδαικη Σημαια για συμπαρασταση . Ο Βοθρολομαιος ηδη του εχει δωσει την ευχη του κ διαδιδει στον κοσμο οτι τον Χριστο τον Σταυρωσαν οι … Ρωσοι 

Σχολιο.- ολα αυτα στην χωρα της ελευθεριας και του παγκοσμιου τρομοκρατη

Σχολιο.- Οταν η διαδηλωσι ειναι εναντια στην Ρωσσια η Σερβια ,ολα ειναι ΟΚ ,αλλα οταν η διαδηλωσι ειναι εναντια στους Εβραιους σιωνιστες τοτε πας φυλακη !! Γεια σου αμερικα με την δημοκρατια σου !!

Σχολιο.- …όλα τα πόστα στο Αμέρικα δεν τα έχουν ούτε οι Σέρβοι ούτε οι Ρώσοι ούτε οι αμερικάνοι… άλλοι τα έχουν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Φόρος βροχής»! Το πάνε σε άλλο επίπεδο για να διαλύσουν τους ανθρώπους

02|05|2024 23:58

Η ιδέα της δημοτικής κυβέρνησης του Τορόντο να εισαγάγει μια νέα χρέωση για ιδιοκτήτη σπιτιού την οποία οι επικριτές ονόμασαν “φόρο βροχής” έχει προκαλέσει οργή και κριτική από πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, του γιου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, καθώς όλα δείχνουν πως θα εξαπλωθεί παντού!

Υποτίθεται πως ο φόρος αυτός επιβάλλεται, προκειμένου να… ενθαρρύνει τους ανθρώπους να έχουν γρασίδι και φυτά στην ιδιοκτησία τους αντί να στρώνουν την γη τους με άλλου είδους υλικά! Ωστόσο, σύμφωνα με τους επικριτές, κάτι τέτοιο θα εμποδίζει την συγκέντρωση βρόχινου νερού!

“Τα όμβρια ύδατα είναι βροχή και λιωμένο χιόνι. Όταν δεν απορροφώνται στο έδαφος, τα όμβρια ύδατα τρέχουν από σκληρές επιφάνειες, σε δρόμους, σε αποχετεύσεις ομβρίων και μέσω ενός δικτύου σωλήνων το μεταφέρουν σε τοπικές πλωτές οδούς”, έγραψε η πόλη του Τορόντο στον ιστότοπό της.

“Σε αστικές περιοχές όπως το Τορόντο, υπάρχουν πολλές σκληρές επιφάνειες. […] Υπερβολικά όμβρια ύδατα μπορεί να κατακλύσουν το αποχετευτικό σύστημα της πόλης, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε πλημμυρισμένα υπόγεια και επιπτώσεις στην ποιότητα των επιφανειακών υδάτων στα ποτάμια, τα ρέματα και την λίμνη Οντάριο του Τορόντο προκυμαία», συνεχίζουν οι αρχές, προκειμένου να δικαιολογήσουν τον φόρο!

Η προτεινόμενη φορολογία έχει πυροδοτήσει οργισμένες αντιδράσεις και επικρίσεις στον Καναδά και τις ΗΠΑ, με τον Warren Kinsella, ιδρυτή της εταιρείας στρατηγικής πολιτικής εκστρατείας Daisy Consulting Group, να γράφει ένα άρθρο γνώμης στην Toronto Sun κατηγορώντας τις αρχές της πόλης ότι θέλουν να φορολογήσουν τη βροχή, μια ιδέα, την οποία χαρακτήρισε «παραφροσύνη».

Ωστόσο, στόχος είναι, όπως τόσες φορές έχει γράψει ο Λιακόπουλος, η απαγόρευση συγκέντρωσης υδάτων, προκειμένου ο κόσμος να μην έχει αυτονομία ούτε στο νερό!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μακρόν θέλει να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία και ο…. Λαβρόφ ξεσπάει σε γέλια

02|05|2024 23:45

Η κόντρα ανάμεσα σε Κρεμλίνο και Παρίσι καλεί κρατεί. Με έναν μάλλον απρόσμενο τρόπο αντέδρασε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, όταν δημοσιογράφος του ζήτησε να κάνει ένα σχόλιο για την δήλωση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν περί ενδεχόμενου αποστολής δυτικών δυνάμεων την Ουκρανία.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το TRT World, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών εμφανίζεται να ξεσπάει σε δυνατά και ειρωνικά γέλια αδιαφορώντας για την ερώτηση.

Ως τώρα το Κρεμλίνο δεν έχει σχολιάσει επίσημα την τοποθέτηση του Γάλλου προέδρου.

Νωρίτερα ο Μακρόν επανέλαβε τα εξής: Δεν αποκλείεται η αποστολή χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία εάν η Μόσχα επιχειρήσει να σπάσει τις γραμμές του μετώπου και εάν ήταν αίτημα του Κιέβου.

https://twitter.com/i/status/1786027942687952970



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πούτιν, για την υποταγή της ΕΕ στις ΗΠΑ...

«Μερικές φορές μου φαίνεται ότι αν αύριο η Αμερική έλεγε στους Ευρωπαίους ότι πρέπει όλοι να κρεμαστούν, οι Ευρωπαίοι θα ρωτούσαν ευσυνείδητα αν θα μπορούσε να γίνει με σχοινιά εγχώριας παραγωγής.

Αλλά, ακόμα και τότε θα έρχονταν αντιμέτωποι μ' ένα φιάσκο, γιατί είναι απίθανο ότι η Αμερική θα έχανε μια τόσο μεγάλη παραγγελία στην κλωστοϋφαντουργία»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, για την υποταγή της ΕΕ στις ΗΠΑ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Το Ισραήλ βομβάρδισε στη Συρία...

2/5/2024     -     23.58

Κτίριο των συριακών δυνάμεων ασφαλείας δέχτηκε ισραηλινά πλήγματα

Συναγερμός έχει σημάνει στη Δαμασκό της Συριάς, μετά από αναφορές για ισραηλινό χτύπημα σε κτίριο των συριακών δυνάμεων ασφαλείας.

Πηγή ασφαλείας, που υποστηρίζει την κυβέρνηση της Συρίας, δήλωσε στο Reuters ότι το κτίριο στα περίχωρα της πρωτεύουσας δέχτηκε τα ισραηλινά πλήγματα το βράδυ της Πέμπτης (2/50, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες. Από τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής αναφορά για χτύπημα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η διεφθαρμένη σιωνιστική παλαιστινιακή αρχή... δολοφονεί Αγωνιστές της Αντίστασης!

2/5/2024    -    18.41

«Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα στην απόλυτη ασφάλεια

και η διασφάλισή της είναι καθήκον μας!»

Μαχμούντ Αμπάς, δωσίλογος συνεργάτης των σιωναζί

28 Απρίλη 2024... με 14.500 δολοφονημένα παιδιά, 40.000 αμάχους...

Χθες, οι δυνάμεις ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής (Αμπάς), συνεργάτες των σιωναζί κατακτητών κι εκπαιδευμένοι και μισθοδοτούμενοι από τις ισραηλινές κι αμερικανικές υπηρεσίες, δολοφόνησαν τον Ahmad Abu al-Ful, έναν Παλαιστίνιο Αγωνιστή της Αντίστασης κι έναν από τους Διοικητές της Ταξιαρχίας "Σαράγια Αλ Άκσα" του Τουλκάρμ (το ένοπλο τμήμα της "Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ", το Παλαιστινιακό πολιτικό κόμμα και Κίνημα... για να μην σας ταΐζουν σανό οι δημοσιογραφικές πόρνες, περί "τρομοκρατίας").

Σε διατεταγμένη υπηρεσία των σιωνιστών κατακτητών, οι ασφαλίτες του Αμπάς, οι χωροφύλακες των σιωναζί άνοιξαν επανειλημμένα πυρ εναντίον του αυτοκινήτου του στην κατεχόμενη πόλη Τουλκάρμ της Δυτικής Όχθης, υπό διοίκηση της διεφθαρμένης παλαιστινιακής αρχής.

Ένας 40χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών, από τον καταυλισμό προσφύγων Τζαμπάλια, έχασε τη σύζυγό του και τρία από τα τέσσερα παιδιά του στη βόρεια Γάζα...

Αιώνια Τιμή και Δόξα στον Μάρτυρα Παλαιστίνιο Αγωνιστή!

Οργή για τους διεφθαρμένους παλαιστίνιους συνεργάτες των κατακτητών!

Τώρα... τον λόγο έχει η Παλαιστινιακή Αντίσταση!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑΤΙ αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος;

2/5/2024    -          17.09

Τη βεβαίωση ότι έχει απολυθεί υπό όρους από τις φυλακές Δομοκού αναμένει εντός της ημέρας ο καταδικασμένος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης,  Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο καταδικασμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν βρισκόταν στην φυλακή, καθώς το τελευταίο διάστημα παρέμενε σε κέντρο αποκατάστασης λόγω προβλημάτων υγείας που έχει επικαλεστεί ότι υπέστη. Ο Μιχαλολιάκος είχε εισαχθεί από τις φυλακές Δομοκού τον Μάρτιο του 2022 σε ΜΕΘ λόγω covid και είχε νοσηλευθεί επί πολλές ημέρες. Ακολούθως είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στους Αγίους Αναργύρους από όπου πλέον πήρε τον δρόμο για την οικία του.

Πού στηρίχθηκε η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου

Η υπό όρον απόλυση του 67χρονου, καταδικασμένου σε κάθειρξη 13 ετών ως αρχηγού του, από την φυλακή, αποφασίστηκε από το δικαστικό Συμβούλιο Λαμίας με βάση την ισχύ του Ποινικού Κώδικα του 1950, ο οποίος κυρώθηκε στην δημοτική με το Προεδρικό Διάταγμα 283/1985 και καταργήθηκε τον Ιούλιο του 2019.

Για την απόλυση του Μιχαλολιάκου οι δικαστές έλαβαν υπόψη τους τις διατάξεις του άρθρου 105 και τον υπολογισμό της έκτισης, που καθόριζε για την απόλυση υπό όρους, η οποία για περιπτώσεις πρόσκαιρης κάθειρξης οριζόταν στα 3/5 της ποινής. Οι δικαστές έλαβαν υπόψη τους και τις διατάξεις για αναδρομική ισχύ του ηπιότερου νόμου.

Ο νόμος που ελήφθη υπόψη του δικαστικού συμβουλίου, ορίζει ότι σε περιπτώσεις πρόσκαιρης κάθειρξης, όπως εν προκειμένω, ο κρατούμενος μπορεί να αιτηθεί την απόλυση του εφόσον έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, ενώ ορίζονται και επιπλέον ευεργετήματα σε περιπτώσεις ζητημάτων υγείας και νοσηλείας. Στην παράγραφο 6 ορίζεται ότι «για τη χορήγηση της υφ’ όρον απόλυσης, ως ποινή που εκτίθηκε θεωρείται αυτή που υπολογίστηκε ευεργετικά σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Προκειμένου για ποινές κάθειρξης δεν μπορεί να χορηγηθεί πάντως στον κατάδικο η υφ’ όρον απόλυση, αν δεν έχει παραμείνει στο σωφρονιστικό κατάστημα για χρονικό διάστημα ίσο με το ένα τρίτο της ποινής που του επιβλήθηκε».

Στην παράγραφο 2 του άρθρου ορίζεται μεταξύ άλλων ότι: «Μετά τη συμπλήρωση του εξηκοστού πέμπτου (65ο) έτους της ηλικίας του καταδίκου, κάθε ημέρα παραμονής του σε σωφρονιστικό κατάστημα υπολογίζεται ευεργετικά ως δύο (2) ημέρες εκτιόμενης ποινής. Αν ο κατάδικος εργάζεται, κάθε ημέρα απασχόλησης υπολογίζεται ως επιπλέον μισή ημέρα εκτιόμενης ποινής. Αν για τους κατάδικους αυτούς προκύπτει από άλλες διατάξεις ευνοϊκότερος υπολογισμός, εφαρμόζονται εκείνες».

Το συμβούλιο της Λαμίας έλαβε υπόψη του τα εξής δεδομένα:

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών, στις 22 Οκτωβρίου 2020. Η προσωρινή του κράτηση για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου 2013, λίγες ημέρες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και έληξε με άρση της προφυλάκισης στις 20 Μαρτίου 2015, έχοντας συμπληρώσει 18 μήνες.

Η πραγματική έκτιση της ποινής συμπληρώνεται στις 30 Απριλίου 2032.

Το 1/3ο της ποινής συμπληρώθηκε στις 30 Αυγούστου 2023.

Το δικαστικό Συμβούλιο υπολόγισε πως ο Μιχαλολιάκος, που έχει πολύμηνη νοσηλεία, μέχρι την σύνταξη του βουλεύματος έχει πραγματική έκτιση 4 χρόνια, 9μήνες και 8 ημέρες. Σε αυτό προστίθενται οι 18 μήνες κράτησης καθώς η πλασματική έκτιση, λόγω ηλικίας, που προσδιορίστηκε στα 3 χρόνια και 25 μέρες.

Να σημειωθεί ότι κατά του βουλεύματος που χορήγησε την υφ’ όρον απόλυση, έχει δυνατότητα να ασκήσει έφεση ο εισαγγελέας, εντός συγκεκριμένου ορίου ημερών.

Οι δικαστές δεν δέχθηκαν την θέση του εισαγγελέα ότι ο 67χρονος κατάδικος δεν έχει μεταμεληθεί και ότι δεν πρέπει να απολυθεί ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο διάπραξης νέων αδικημάτων.


Οικογένεια Φύσσα: Μέγιστη προσβολή των θυμάτων

Για μέγιστη προσβολή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους, οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η αποφυλάκιση με χρήση των ευεργετικών διατάξεων έκτισης ποινής του νεοναζί αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης η οποία «μάτωσε» την ελληνική κοινωνία και δημοκρατία διαπράττοντας συστηματικά κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις, συνιστά μέγιστη προσβολή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής και των οικογενειών τους καθώς και για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Είναι δεδομένο ότι ο εν λόγω καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δεν έχει επιδείξει κανένα ίχνος μεταμέλειας από την καταδίκη του έως και σήμερα. Είναι επίσης δεδομένο ότι η εγκληματική δραστηριότητα του νεοναζί εγκληματία ξεκίνησε το μακρινό 1978 και συνεχίστηκε για 35 έτη μέχρι να φτάσουμε στη δολοφονία του Παύλου, η οποία και οδήγησε στη σύλληψή του.

Είναι απορίας άξιο, λοιπόν, πως ένας τέτοιος αμετανόητος νεοναζί εγκληματίας με ηγετική εγκληματική δράση, ο οποίος λίγες ώρες μετά την πρωτόδικη καταδίκη του δήλωνε «υπερήφανος για τις Ιδέες μου, για τις οποίες αγωνίστηκα από ηλικίας 15 ετών, από το 1972, επί 48 ολόκληρα χρόνια…» και του οποίου οι ναζιστικές ιδέες σύμφωνα με το σκεπτικό της καταδικαστικής αποφάσεως του Τριμελούς Εφετείου αποτέλεσαν το κίνητρο της εγκληματικής δράσης της Χ.Α. κατά όσων έκρινε ως αντιφρονούντες, των πολιτικών και ιδεολογικών αντιπάλων της και των μεταναστών, κρίθηκε από την ελληνική δικαιοσύνη ως μη ύποπτος τελέσεως νέων αξιόποινων πράξεων.

Ενόσω συνεχίζεται η διαδικασία του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου και τα θύματα της Χ.Α. παλεύουν για τη δικαίωσή τους, το εν λόγω βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου προκαλεί και δοκιμάζει τις αντοχές τους. Αναμένουμε από τις ανώτατες εισαγγελικές αρχές της Πολιτείας να πράξουν δεόντως τα δικονομικώς δυνατά και να προσβάλουν το βούλευμα αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενόψει και της απορριπτικής πρότασης του εισαγγελέα προς το συμβούλιο, η οποία δεν έγινε δεκτή.

Μάιος 2024

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Χρύσα Παπαδοπούλου

Ελευθερία Τομπατζόγλου

Μαρίνα Δαλιάνη

Αργύρης Συρίγος»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ! Αμερικανίδα διπλωμάτης παραιτήθηκε (από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ) λόγω του πολέμου στη Γάζα...

2/5/2024    -      11.30

Αμερικανίδα διπλωμάτης εξηγεί γιατί παραιτήθηκε από την κυβέρνηση Μπάιντεν λόγω του πολέμου στη Γάζα - Μια ακόμα είδηση που έκανε πάταγο στις ΗΠΑ κι εδώ αποσιωπήθηκε - Αν είχε παραιτηθεί για να στηρίξει το Ισραήλ, θα ήταν πρωτοσέλιδο!

Η Χάλα Ράριτ, παραιτήθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την περασμένη εβδομάδα λέγοντας, «Δεν θα είμαι εγώ ο λόγος για τον οποίο κάποιος μισεί περισσότερο την Αμερική».

Η Χάλα Ράριτ, μια βετεράνος διπλωμάτης των ΗΠΑ λειτουργούσε πάντα στους διαδρόμους της εξουσίας και όχι στα φώτα της δημοσιότητας, όταν επέλεξε μια αλλαγή πριν από δύο χρόνια για να γίνει ένα από τα πρόσωπα της αμερικανικής διπλωματίας για τα αραβικά μέσα ενημέρωσης.

«Νόμιζα ότι θα ήταν συναρπαστικό», εξήγησε η Ράριτ σε μια από τις πρώτες της συνεντεύξεις μετά την παραίτησή της την περασμένη εβδομάδα από την 18χρονη καριέρα της στο Στέιτ Ντιπάρτμαντ επειδή, όπως είπε, δεν μπορούσε να υπερασπιστεί την πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν στη Γάζα. «Δεν περίμενα καθόλου αυτό το τέλος».

Σχεδόν επτά μήνες μετά την αμέριστη υποστήριξη της κυβέρνησης προς το Ισραήλ στον πόλεμο κατά της Χαμάς, η Ράριτ έγινε η πρώτη διπλωμάτης καριέρας που παραιτήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για μια πολιτική που θα ανατρέψει τα συμφέροντα της Ουάσιγκτον στον αραβικό κόσμο για μια γενιά. Είπε στην Washington Post ότι ένιωθε ότι η συνεχής ροή αμερικανικών όπλων προς το Ισραήλ επέτρεπε την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα και πυροδότησε οργή προς την Ουάσιγκτον στον αραβικό κόσμο. Μέσα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είπε, οι διπλωμάτες φοβούνται να εκφράσουν απόψεις αντίθετες με την επίσημη πολιτική, σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα ζητήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας της, όπου η έντονη συζήτηση ήταν ο κανόνας.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες της παραίτησής της, επικαλούμενο θέμα προσωπικού. Ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε ότι χαιρετίζει τις αντικρουόμενες απόψεις και διαβάζει τα μηνύματα που έρχονται από το επίσημο κανάλι διαφωνίας του υπουργείου.

Η αποκήρυξη της Ράριτ για τον χειρισμό της κρίσης από τον Πρόεδρο Μπάιντεν υπογραμμίζει πώς έχει διχάσει τόσο έντονα την Ουάσιγκτον. Ακόμη και οι κεντρώοι Δημοκρατικοί έχουν γίνει επικριτικοί για τη μεταχείριση των αμάχων στη Γάζα από το Ισραήλ και συζήτησαν τη διακοπή της στρατιωτικής βοήθειας εάν η ισραηλινή συμπεριφορά δεν αλλάξει. Οι πανεπιστημιουπόλεις σε όλη τη χώρα έχουν καταληφθεί από διαδηλώσεις. Και παρόλο που ο Μπλίνκεν βρίσκεται στη Μέση Ανατολή και επιδιώκει να μεσολαβήσει για μια κατάπαυση του πυρός και να αυξήσει τη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στο παλαιστινιακό έδαφος, οι Ισραηλινοί ηγέτες έχουν δηλώσει ότι σχεδιάζουν να εισβάλουν στη νότια πόλη της Ράφα ό,τι κι αν συμβεί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ γελάει ακούγοντας για την πιθανή αποστολή δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία από τον Ε.Μακρόν 

Φαίνεται να ξεσπά σε δυνατά και ειρωνικά γέλια, αγνοώντας την ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου

02.05.2024 | 23:31



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελβετία: Φιλοπαλαιστίνιοι φοιτητές κατέλαβαν μία είσοδο στο Πανεπιστήμιο της Λοζάνης

Παλαιστινιακές σημαίες τοποθετήθηκαν ακόμη και στο πάτωμα

02.05.2024 | 21:36

Φοιτητές απέκλεισαν μία είσοδο στο Πανεπιστήμιο της Λοζάνης (UNIL) στην Ελβετία.

Ζητούν το ακαδημαϊκό μποϊκοτάζ των ισραηλινών θεσμών και την άμεση και μόνιμη κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.

Περίπου 100 φιλοπαλαιστίνιοι φοιτητές  και γενικά διαδηλωτές έχουν αποκλείσει την είσοδο του κτιρίου Géopolis στο Πανεπίστήμιο της Λοζάνης στην Ελβετία.

Η ενέργεια αυτή «ακολουθεί το παράδειγμα των κινητοποιήσεων στα πανεπιστήμια του Καναδά, των ΗΠΑ ή ακόμη και της Γαλλίας» εξηγούν οι οργανωτές στην ανακοίνωσή τους.

Ο πρύτανης του UNIL Φρέντερικ Χέρμαν πήγε επί τόπου για να συζητήσει με τους διαδηλωτές, πρόσθεσε το πρακτορείο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μ.Καρυστιανού: «Πρέπει να παίρνω ένα ηρεμιστικό πριν ακούσω τον Κ.Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη» 

«Στόχος μας: Να μην γλυτώσει κανένας από τους εμπλεκόμενους σε αυτό το διπλό έγκλημα»

02.05.2024 | 13:22

Η Μαρία Καρυστιανού κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης τόνισε πως «κάθε φορά λέω ότι πρέπει να παίρνω ένα ηρεμιστικό πριν ακούσω τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη. (Μιλώντας για την «συνέντευξη του Μητσοτάκη στη νύφη του Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ). Το ξεχνάω όμως δυστυχώς και κάθε φορά έχω τις ίδιες παρενέργειες».

«Δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Πάλι βγήκε αλαζονικά να μας πει ότι αν γύριζε ο χρόνος πίσω, δεν μετάνιωσε που δεν συμμετείχε σε κάτι ώστε να αποτραπεί αυτό το τραγικό συμβάν στην Ελλάδα, δεν θα άλλαζε κάτι στις δράσεις που έγιναν επί του πεδίου – γιατί όπως καταλαβαίνετε τα στοιχεία έπρεπε να συγκαλυφτούν – δεν θα άλλαζε κάτι.

Τα ίδια θα έκανε, ίσως λίγο πιο προσεκτικά, παρά μας είπε ότι θα φρόντιζε να βουλώσει το στόμα μας πολύ πιο νωρίς», σημείωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην TRT.

«Είναι δυνατόν, τόσους μήνες μετά, με όλα αυτά που έχουν βγει στο φως να τολμά να μας μιλά για θεωρίες συνομωσίας;

Τελικά όποτε ακούμε “θεωρία συνομωσίας” από τον ίδιο και την παράταξή του, θα καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για την πλήρη πραγματικότητα που δεν θέλουν ούτε να την ακουμπήσουμε, ούτε να την σχολιάσουμε, ούτε να την αναλύσουμε.

Αυτό λοιπόν που θέλουμε να κρύψουμε πολύ καλά, το ονομάζουμε θεωρία συνομωσίας και τελείωσε…», πρόσθεσε η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τέμπη 2023.

«Εκνευρίστηκα από το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά η συνέντευξη έγινε σε πολύ ασφαλές περιβάλλον, με δημοσιογράφο ένα συγγενικό του πρόσωπο, αυτό είναι τραγικό, γελοίο, αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό, έστω και ως θεατής, οπότε είδα αποσπασματικά…», τόνισε σχολιάζοντας την πρόσφατη συνέντευξη Μητσοτάκη.

Όσον αφορά τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται σχετικά με τα Τέμπη, η Μαρία Καρυστιανού υπογράμμισε ότι «με δική μας πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια έχουμε φέρει στο φως κάποια πράγματα, τα οποία είχαν σκοπίμως χαθεί. Μπορέσαμε να τα βρούμε και να τα φέρουμε στην επιφάνεια.

Για εμάς είναι ένας συνεχιζόμενος Γολγοθάς, όχι μόνο για το πένθος αλλά και για την αγωνία αν θα καταφέρουμε να συλλέξουμε τα στοιχεία προκειμένου να μπορέσουμε να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι, να μην γλυτώσει ούτε ένας. Αυτός είναι πλέον ο μοναδικός στόχος μας: Να μην γλυτώσει κανένας από τους εμπλεκόμενους σε αυτό το διπλό έγκλημα».