Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Κυριακη 7 Απριλιου 2019



Ανοιχτά σύνορα ΝΑΙ αλλά μόνο προς τα μέσα, γιατί προς τα έξω ΟΧΙ;;
Τι να κάνουμε δεν παίζουν φράγκα από τις ΜΚΟ αλλιώς!!!
Κυρίως προερχόμενα από την πολυαγαπημένη μας Γερμανία (πχ μέσω της ΜΚΟ Medico Internaional που χρηματοδοτεί την "κατάληψη" του City Plazza) ή από τον μόνιμο κάτοικο Βερολίνου Ουγγροεβραίο Σόρος μέσω του open society foundation και της Γενικής Διευθύντριας του, Αντιγόνης Λυμπεράκη.
Ναι θυμάστε αυτήν που έλεγε ότι "οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές και γι' αυτό είναι φτωχοί", ανιψιά του Μητσοτάκη, και πρώην ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΠΑΣΟΚ, Δημιουργία Ξανά και νυν Ποτάμι (!!!!!!)
Δουλίτσες να γίνονται φίλοι και φίλοι.
Μετατρέπουν τη χώρα σε αποθήκη ψυχών, χωρίς να τους νοιάζει η επόμενη μέρα, παρά μόνο το κέρδος και ταυτόχρονα διχάζουν την κοινωνία.
Πόσο επίκαιρη και σημερινή η γνωστή ατάκα από τον Ελληνικό κινηματογράφο , ''Είναι πολλά τα λεφτά Άρη'' !!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Δήμητρα Κινικλή, πολύτεκνη αγρότισσα στη Λέσβο, συνεχίζει την απεργία πείνας, αρνούμενη να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση.
Με την απεργία πείνας διαμαρτύρεται γιατί το κράτος της οφείλει 38.000 ευρώ και δεν της τα δίνει, εντελώς παράνομα, καταδικάζοντας την ίδια και την οικογένειά της σε εξαθλίωση.
Η Παρθένα Αλχαζίδου είναι μια 80χρονη γυναίκα, που πιάστηκε να πουλάει χωρίς άδεια χόρτα στη λαϊκή. Και αφού πλήρωσε 200 ευρώ πρόστιμο, σέρνεται και σε δίκη γιατί, λέει, δεν πληρούνταν οι υγειονομικές προδιαγραφές.
Πόση ακόμη προστυχιά θα επιδείξει αυτή η κυβέρνηση των χορτάτων πλουσιόπαιδων; Τι να καταλάβουν από φτώχεια και απόγνωση οι Τσίπρες, Τσακαλώτοι, Σταθάκηδες και Σκουρλέτηδες!
Σχολιο.- Ο μεγάλος κίνδυνος είναι ότι ο κόσμος που εξαθλιώνεται απελπίζεται από την πολιτική και απέχει. Δεν νομίζω να ψηφίσει αυτά τα λαμόγια. Δυστυχώς, όπως γίνεται συνήθως, κάμποσος απελπισμένος κόσμος μπορεί να ψηφίσει τα άλλα λαμόγια, της Ν.Δ., για να εκδικηθεί ετούτους εδώ. Και το αδιέξοδο αναπαράγεται. Ας φροντίσει η Αριστερά να προτείνει πειστική διέξοδο, αντί να σχεδιάζει οραματικά το μακρινό μέλλον.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ο θάνατος 500.000 παιδιών στο Ιράκ (την δεκαετία του ’90) εξαιτίας των αμερικανικών κυρώσεων άξιζε τον κόπο».
Μαντλίν Ολμπράιτ, πάλαι ποτέ «γεράκι» της αμερικανικής διπλωματίας



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κρήτη μετατρέπεται σε Στρατιωτική Βάση Ισραηλινών: Καζάκης
Ο Δημήτρης Καζάκης, Πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, αναλύει την οικονομική και στρατιώτική διείσδυση του Ισραήλ και της Αμερικής στην Κρητη και στην Κύπρο. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι Ισραηλινοί έχουν εξαγοράσει όλα τα Κρητικά ΜΜΕ, που συστηματικά προωθούν την ιδέα της ανεξάρτητης κρητικής πολιτείας. Μεγάλα ξένα κεφάλαια εξαγοράζουν τις μεγάλες επιχειρήσεις της Κρήτης μέσω της τακτικής του leveraged buyout.
Αναφέρεται στις δηλώσεις Αποστολάκη περί "ατυχήματος" στο Αιγαίο που θα προκαλέσουν πόλεμο κατά λάθος. Αναρωτιέται ποιος πόλεμος στην ιστορία έχει προκληθεί από ατύχημα, πέρα από τους πολέμους στις ταινίες του Χόλιγουντ.
Απόσπασμα από την εκπομπή της Τετάρτης 3/4/2019 στο e-roi
https://www.facebook.com/watch/?v=1054802744712588



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν κατάλαβα καλά πρώτα έφυγε ο Κουβέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά έφτιαξε τη ΔΗΜΑΡ, ύστερα έφυγε ο Κουβέλης από τη ΔΗΜΑΡ που έφτιαξε και η ΔΗΜΑΡ πήγε στο ΠΑΣΟΚ, κατόπιν ο Κουβέλης γύρισε στον ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και στο τέλος η ΔΗΜΑΡ γύρισε στον ΣΥΡΙΖΑ, σωστά;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κανονίστε κάποιοι άμα δώσει το Σύμπαν και μάθουμε καμιά μέρα ότι ψόφησε ο Μπογδάνος που όταν τον σκέφτεσαι μόνο σκατά σου έρχονται στο μυαλό, να μας πείτε να σεβαστούμε τον νεκρό.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η χωρα μας ξοδευει ετησιως για τις αναγκες του ΝΑΤΟ,
4,2 δισεκατομμυρια €υρω.
2,36 του ΑΕΠ ,
απιστευτο, κι ομως αληθινο!!

Σχολιο.- Σε σχεση με τον πληθυσμο της,ειναι στην πρωτη θεση των εξοδων για την αμυνα της-προς "χαριν"των εταιρειων της πολεμικης βιομηχανιας και των υποστηρικτων τους.
σχολιο.- Ειναι η δευτερη (2η) σε σειρα χωρα μετα τις ΗΠΑ, για τετοιο κονδυλι που αφορα δαπανες στρατιωτικου εξοπλισμου!!
Σχολιο.-  Με την μονη διαφορα,που οι ΗΠΑ εχει 200 εκ.πληθυσμου και ειναι χωρα παραγωγης και εξαγωγης πολεμικου υλικου και υψηλης τεχνολογιας.Ενω,η Ελλαδα εχει μονον 11 εκ.πληθυσμο και"εξαναγκαζεται"σε συνεχεις αγορες τετοιων πανακριβων υλικων.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Πόσο έκρυθμη κατάσταση έχει δημιουργηθεί πάλι στη Λιβύη;
 Κυριακή, 7 Απριλίου 2019, 10:34
Η Λιβύη βρίσκεται σε χαώδη κατάσταση, από τότε που οι ισλαμοφασιστικες δυνάμεις των αποικιοκρατων της CIA  που υποστηρίχθηκαν από το ΝΑΤΟ ανέτρεψαν τον Οκτώβριο του 2011 τον ηγέτη της ελευθερης χώρας, της Λιβυκης Τζαμαχιρια,  Μουαμάρ Καντάφι.
Οι Αποικιοκρατικες Δυτικές δυνάμεις μετα την δολοφονια του ηγετη της χωρας Μουυαμαρ Κανταφι, άρχισαν να ανησυχούν όλο και περισσότερο ότι το λεγόμενο Ισλαμοφασιστικό τους Χαλιφάτο  (ISIS), που ιδρυσαν, αλλα ειχε ξεφυγει από τον ελεγχο τους, ότι  έχει δημιουργήσει έντονη παρουσία στο βορειοαφρικανικό κράτος.
Στην αρχη οι ΗΠΑ, για να κανουν κατοχη στην ελευθερη Λιβυκη Τζαμαχιρια του ηγετη της Κανταφι ειχαν πραγματοποιησει αεροπορικες επιδρομες μαζι με τα αλλα αποικιοκρατικα δυτικα καθικια, δολοφονοντας τον λυβικο λαο, για να βοηθησουν τους ισλαμοφασιστες τους.
 Οι σημερινες αψιμαχιες στη Λιβυη, πολύ μικρο ρολο παιζουν. Η χωρα και ο λαος της είναι υπο κατοχη. Οποιο καθικι και να επιβληθει, θα είναι των αποικιοκρατων.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Τέλος εποχής στην Αλγερία σαν ανεξαρτητου κρατους;
 Κυριακή, 7 Απριλίου 2019, 06:22
Μετά την παραίτηση του Αλγερινού προέδρου Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα μπορεί κανείς να μιλήσει για επικρατηση των ισλαμοφασιστων της CIA; Ο διάδοχος του θα πρέπει να προβεί σε επικρατηση στους αποικιοκρατες γιανκιδες και τους ισλαμοφασιστες τους αν θέλει πράγματι να κρατησει την Αλγερια σαν ανεξαρτητη χωρα, και δεν είναι εξαγορασμενο τομαρι των αποικιοκρατων.
Στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση ο Αλγερινός πρόεδρος Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα φάνηκε υπερήφανος αλλά ταυτόχρονα σεμνός. Σε δημόσια επιστολή του προς τον αλγερινό λαό ανέφερε πως τα τελευταία είκοσι χρόνια αφιερώθηκε στη δουλειά και δεν δίστασε να ζητήσει συγγνώμη: «Επειδή τα λάθη είναι ανθρώπινα, σας ζητώ συγγνώμη για κάθε ένα από αυτά» δήλωσε και τόνισε πως δεν είχε λόγια για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του «επειδή τίποτα δεν διαρκεί για πάντα στη ζωή εγκαταλείπω την πολιτική σκηνή δίχως πικρία και δίχως φόβο για το μέλλον της χώρας μας» συμπλήρωσε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαλλία: 21ο Σάββατο κινητοποίησης των «κίτρινων γιλέκων»
 Σάββατο, 6 Απριλίου 2019, 23:57
Για 21ο Σάββατο, τα «κίτρινα γιλέκα» διαδήλωσαν στη Γαλλία, χωρίς σοβαρά επεισόδια, αλλά η κινητοποίηση ήταν η συνεχεια από την έναρξη του κινήματος την 17η Νοεμβρίου.
Οι διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη επικράτεια, όπως λενε οι σκατομπατσοι που συνεχιζουν τα ψεματα,  δεν συγκέντρωσαν σήμερα παρά 22.300 άτομα, 3.500 στο Παρίσι, την ώρα που την περασμένη εβδομάδα ήταν 33.700 στην Γαλλία και 4.000 στο Παρίσι (282.000 στις 17 Νοεμβρίου), σύμφωνα με τα συστηματικά παραποιημενα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, που φυσικά αμφισβητούνται από το κίνημα.
Οι σημερινές κινητοποιήσεις έγιναν τρεις ημέρες μετά την απόρριψη από το Συνταγματικό Συμβούλιο του βασικού άρθρου του νόμου της γαλλικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των ελευθερων διαδηλωσεων που χαρακτήρισαν το κίνημα των κίτρινων γιλέκων, πλήττοντας την εικόνα της Γαλλίας ως δημοκρατικη χωρα.
Το άρθρο αυτό προέβλεπε την επιβολή διοικητικών απαγορεύσεων συμμετοχής σε διαδηλώσεις σε άτομα, σε μια προσπαθεια της ξεφωνιμενης πουσταρας Μακρον να βαλλει τη Γαλλικη Δημοκρατια στο γυψο, όπως γινεται πλεον η προσπαθεια σε ολες τις αποικιοκρατικες χωρες,
Το Συνταγματικό Συμβούλιο ενέκρινε ωστόσο δύο άλλα άρθρα του νόμου, το σχετικό με την πραγματοποίηση έρευνας σε τσάντες και αυτοκίνητα στις παρυφές των συγκεντρώσεων και με την αναγνώριση της σκόπιμης κάλυψης του προσώπου ως αδικήματος.
Τα μέτρα αυτά δεν εφαρμόζονται ακόμη, αφού ο νόμος δεν έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ούτε τα οικόσιτα σας δε μπορείτε να κινητοποιήσετε, μαλακες συριζαιοι, σας λείπουν 1320...
Για τη συγκεντρωση του καθυστερημενου χαπακωμενου τζιφρα στο Γαλατσι
Μεγάλη επιτυχία, λέει, η συγκέντρωση στο Γαλάτσι, 3.500 -4000 κόσμου.
Και μπαίνω στον... πειρασμό, ως εμποράκος, να κάνω λογαριασμό.
Έχουμε και λέμε.
Δήμοι Αττικής 58Χ40 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στα ψηφοδέλτια, μας κάνει 2.320 περίπου.
Πούλμαν 30-35 Χ 60 νοματαίους 2000 περίπου.
Βάλε βουλευτές, δημάρχους, πασοκικά ρετάλια, ΦΕΚ, μετακλητούς, διορισμένα κομματόσκυλα και λοιπούς παρατρεχάμενους σε αναμονή, καμιά 1000δα και αυτοί.
Έχουμε και λέμε.
2.320 + 2000 + 1000 = 5.320 Σύνολο.
Παιδιά ... κάτι δεν πάει καλά.
Ούτε τα οικόσιτα σας δε μπορείτε να κινητοποιήσετε, σας λείπουν 1320.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η 7η Απρίλη της Συρίας
7 Απρίλη 1947... επέτειος ίδρυσης του Σοσιαλιστικού Αραβικού κόμματος Μπάαθ.
Το αραβικό σοσιαλιστικο κίνημα που αναπτύχθηκε κι εδραιώθηκε στο πρόταγμα της παγκόσμιας ανυπότακτης αριστεράς: "Πατρίδα ή Θάνατος... Η Συρία ανήκει στους Σύρους"!
Το αραβικό κίνημα που ανέτρεψε τη φεουδαρχία, την κοινωνία των φυλών...
Το αραβικό κίνημα που εισήγαγε στην κοινωνία της Συρίας τηνΔΩΡΕΑΝ Δημόσια Παιδεία σε όλες τις βαθμίδες, την ΔΩΡΕΑΝ Δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους, τις δωρεάν δημόσιες μεταφορές...
Το αραβικό κίνημα που εθνικοποίησε όλα τα εργοστάσια, τις τράπεζες, τα νοσοκομεία, τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, ακόμη και τα ξενοδοχεία...
Το αραβικο σοσιαλιστικο κινημα που κυβερνησε μαζι με τους κομμουνιστες στη Συρια.
Το αραβικό κίνημα που με αναδασμό πρόσφερε δωρεάν τη γη στους πολίτες του...
Το αραβικό κίνημα που δεν εγκατέλειψε ποτέ την Παλαιστινιακή υπόθεση...
Το αραβικό κίνημα που συμπαραστάθηκε σε όλα τα Εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα του πλανήτη...
Σ' αυτές τις αναφορές, ορισμένοι θα μπορούσαν να αντιπαρέλθουν την ιστορική αλήθεια με αφορισμούς περί "εθνικισμών" κι άλλες αστειότητες που έχει εφεύρει η ιμπεριαλιστική "αριστερά", οι κοσμοπολίτες που σιτίζονται από τον Σόρος και τους τραπεζίτες.