Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Τεταρτη 22 Μαιου 2019


πάει και ο ρουβίκωνας και τους κάνει την μούρη κρέας .....α !! από τους γύρο στους 300 αστυνομικούς που φυλάνε την Βουλή δεν βρέθηκε κανείς για να τους αποτρέψει...
και είμαστε όλοι δικαιωμένοι, απονευρωμένοι στις πολυθρόνες , τα ντιβάνια και την κόλαση μας...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επέτειος της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη σήμερα από το παρακράτος της Δεξιάς και ειναι βέβαιο πως τα επικοινωνιακά σαινια του ΣΥΡΙΖΑ θα θελησουν να "συγκινηθούν". Για να μην ξεχναμε λοιπον:
"...ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έπλεξε το πολιτικό εγκώμιο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον οποίο χαρακτήρισε «ξεχωριστή προσωπικότητα της σύγχρονης Ελλάδας» και ως τον πολιτικό εκείνο «που κατάφερε μια σπάνια πολιτική και προσωπική υπέρβαση», δηλαδή «να υπερβεί τα ασφυκτικά όρια που είχαν επιβάλει τόσο στη χώρα όσο και στην παράταξή του».
υ.γ. τι ωραια που θα ειναι η στιγμη που καποιος νεοκοπος κυβερνητικός θα ρωτησει : "μα τι σχεση εχει ο Καραμανλης με τη δολοφονια του Γρηγορη Λαμπρακη";;;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



C(h)ipralex… χωρίς κόκκινη γραμμή. Στην Ελλάδα τα 4 τελευταία χρόνια η κατανάλωση των αντικαταθλιπτικών πολλαπλασιάστηκε κατά 35 φορές.
22/5/2019
Στην Ελλάδα την περίοδο των τελευταίων 4 χρόνων η κατανάλωση των αντικαταθλιπτικών πολλαπλασιάστηκε κατά 35 φορές ενώ ο αριθμός των αυτοκτονιών εκρήχθηκε.
Το 37% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας που είναι και το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη.Οι φόροι του μισού του πιο φτωχού πληθυσμού αυξήθηκαν κατά 339%, ενώ το 10% που είναι και στην πιο δύσκολη κατάσταση έχασε το 86% των εσόδων του. Η κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα είναι δραματική. Το 40% των νοικοκυριών περιορίστηκαν ν’ αποποιηθούν τις φροντίδες υγείας λόγω έλλειψης μέσων.
Το Ακαθάριστο Εθνικό προϊόν έπεσε κατά 25% σε 20 χρόνια και η ανεργία έφθασε σχεδόν το 20% εκ των οποίων το 40% στους νέους.Η φτώχεια αγγίζει τον έναν στους 3 Έλληνες. Περί το μισό εκατομμύριο συμπατριώτες μας έφυγαν ως νεομετανάστες στο εξωτερικό για την ακρίβεια 700.000.Η χώρα είναι χρεωμένη για άλλα 40 χρόνια και ο δείκτης ανάπτυξης μόλις άγγιξε το 2%.
Σύμφωνα με τους Financial Times: o αντιδραστικός έγινε οικονομικός μεταρρυθμιστής ».  »Ο Chipras έγινε κατ΄ουσίαν ένας ενθουσιώδης υπερασπιστής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών υπό τις επιδοκιμασίες του οικονομικού τύπου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έγινε ο ζηλωτής προωθητής της οικονομικής ορθοδοξίας. »
Λαμία 22/5/19 (κατάσταση της χώρας πριν ευρωεκλογές 2019)
ΥΓ. Η εσκιταλοπράμη, γνωστή και με τα εμπορικά ονόματα Cipralex κ.α είναι ένα αντικαταθλιπτικό φάρμακο.Όλα τα στοιχεια είναι τεκμηριωμένα από σχετική αρθρογραφία ξένου τύπου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σ αυτή τη φωτογραφία φαίνεται ολοκάθαρα ότι έχει χαθει το φιλότιμο.
Αγκαλιά με τον Μητσοτακη ο Χάρης Πασβαντίδης ο συγγραφέας του βιβλίου Ο Εφιάλτης που χαρακτήριζε εφιάλτη τον πατερα του Κουλη
Είναι και υποψήφιος του Πατουλη




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Απάντηση του ΕΠΑΜ Βορείου Αιγαίου στην ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
22 ΜΑΪΟΥ 2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
του ΕΠΑΜ Βορείου Αιγαίου
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Βορείου Αιγαίου επιλέγει ως προεκλογική τακτική  να αναλώνεται στη λασπολογία και σε  ρετσέτες σπιλώνοντας όποιον σκέφτεται διαφορετικά. Ρετσέτες και χαρακτηρισμούς -ετικέτες, χρησιμοποιεί  κάποιος ελλείψει επιχειρημάτων ή λόγω θολών και ασαφών θέσεων. Σε ανακοίνωσή της στις 21/5/2019, η μόνη κατηγορία που προσάπτει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η προδοσία του αντιφασιστικού αγώνα, αλλά κανένα σχόλιο για τις πολιτικές που εφαρμόζει υπέρ των δανειστών και εναντίον του λαού ξεπουλώντας δημόσια περιουσία. Στην ίδια ανακοίνωση, οι άλλοι αντίπαλοί της φαίνεται ότι περιορίζονται  στο χώρο της Αριστεράς: στο ΚΚΕ, στη ΛΑΕ και στην κίνηση «Ο Άλλος Δρόμος» του Στ. Γεωργούλα, κατακρίνοντας τους δύο τελευταίους για τη συνεργασία με το «εθνικιστικό ΕΠΑΜ». Η άποψη αυτή για το ΕΠΑΜ, αποτελεί μάλλον παγιωμένη γενικότερη θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πανελλαδικά. Προφανώς επιλέγει τη ρετσέτα αυτή, συγχέοντας σκόπιμα το «εθνικιστικό» με το πατριωτικό, επιχειρώντας να προβάλλει ένα «διεθνιστικό» και «αντιφασιστικό» προφίλ μιας ασαφούς και «αμόλυντης» Αριστεράς, χωρίς να κάνει κουβέντα για το ουσιαστικό διακύβευμα.
Η εν λόγω ανακοίνωση στη συγκεκριμένη φάση του προεκλογικού αγώνα, αποδεικνύει όχι μόνο τον σκοτεινό, αλλά και το διχαστικό ρόλο του εν λόγω κόμματος. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ φαίνεται πως σκόπιμα παραβλέπει ότι την εποχή ιδίως της παγκοσμιοποίησης και του ευρωπαϊκού ολοκληρωτισμού, ο διεθνισμός οφείλει επιτέλους να ανταποκρίνεται στο πραγματικό περιεχόμενο του όρου, να περνάει δηλ. μέσα από το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης των λαών. Ή, για να το θέσουμε αλλιώς, από το δικαίωμα του κάθε λαού να αποφασίζει ο ίδιος για τις τύχες του κι όχι αυτές να καθορίζονται από υπερεθνικούς σχηματισμούς. Από το δικαίωμα κάθε λαού να αγωνίζεται για την απελευθέρωση της πατρίδας του!  Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,  αυτό εκφράζεται με την άρνηση του λαού να παραδώσει τα χρηματικά διαθέσιμά του στην εγκληματική οργάνωση που αυτοαποκαλείται ΑΑΔΕ και να προασπίσει την δημόσια περιουσία του από την εκχώρησή της στο Υπερταμείο, δηλαδή στους δανειστές.
Αυτά αποτελούν βασικές αρχές για το ΕΠΑΜ, πάνω στις οποίες στηρίχτηκε κάθε μορφής πολιτική συνεργασία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στις ίδιες πολιτικές αρχές στηρίχτηκε και η συνεργασία με την κίνηση για την Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου «Ο Άλλος Δρόμος» με επικεφαλής τον κ. Στ. Γεωργούλα. Και οι αρχές αυτές ορίζουν ένα σαφές  και συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο, σε αντίθεση με τις ασάφειες και αοριστίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Μόνο ένας λαός που προασπίζεται τα δικαιώματά του, μπορεί να σεβαστεί τα δικαιώματα και των άλλων λαών. Όταν δεν εκφράζεις έμπρακτα την αλληλεγγύη σου στον συμπολίτη σου, στον συμπατριώτη σου που δυναστεύεται από τον ίδιο τύραννο με σένα,  είναι υποκριτική η αλληλεγγύη που προφασίζεσαι για άλλους λαούς.  Στις εποχές που ζούμε, προέχει η ενότητα του λαού ενάντια στις κατοχικές δυνάμεις που τον δυναστεύουν. Όποια εκ των άνω «λαϊκή» κίνηση επιχειρεί να διαρρήξει την ενότητα αυτή, εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα!
Σάμος, 22/5/2019
ΕΠΑΜ Βορείου Αιγαίου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ευρωπαϊκή "αριστερά" είναι νεκρή! Πέθανε... κι ενταφιάστηκε στον "προοδευτισμό" & τον "δικαιωματισμό"!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


22 Μάη 1963... πριν 56 χρόνια...
Δολοφονησανε τον Λαμπρακη!