Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Πεμπτη 9 Μαιου 2019



Εθνικόφρονες, μακεδονομάχοι, αριστεροί του πολιτισμού και της προόδου, φιλελεύθεροι της τουριστικής βιομηχανίας, φωνάζουν για τα ελγίνεια μάρμαρα αλλά σφυρίζουν αδιάφορα όταν το αρχείο του Νίκου Γκάτσου περιέρχεται στην ιδιοκτησία του Χάρβαρντ. Χωρίς να έχει διεκδικηθεί από κανέναν φορέα του ελληνικού δημοσίου.
Στην εποχή της γενικευμένης πολιτιστικής και πολιτισμικής παρακμής, όταν πρότυπα ζωής αναδεικνύονται η γκλαμουριά των Πατουλαίων και των Ψινάκηδων, τα ζεϊμπέκικα κυβερνώντων και αντιπολιτευόμενων στα ακριβά ξενυχτάδικα, οι σκαφάτες διακοπές, οι παρέες με την εφοπλιστική γλίτσα και ο εξευτελισμός της ελληνικής γλώσσας με τις "τυμβοθηρίες"



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τζούλιαν Ασαντζ της WIKILEAKS που τόσο εύκολα παραδόθηκε στους βασανιστές του,προδόθηκε οσο κανενας αλλος και κανείς δεν τον αναφέρει(καν)στα περιβόητα ''δυτικά κινήματα''
ο Τζούλιαν λοιπόν υφίσταται βασανιστήρια με ψυχοτρόπα φάρμακα και του γίνεται χημική λοβοτομή εκει που κρατείται..
πριν τον παραδώσουν φυσικά στις ΗΠΑ.
ΜΟΥΓΓΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ WIKILEAKS

Ο συνταξιούχος συνταγματάρχης USAF, Karen Kwiatkowski, γράφει σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Lew Rockwell ότι ο Julian Assange λαμβάνει την ίδια μεταχείριση με τους υπόπτους τρομοκράτες, ενώ βρίσκεται σε αιχμαλωσία στη "φυλακή της ιεραρχίας" του Belmarsh.
Το FBI, το Πεντάγωνο και η CIA "συνεννοούνται" για τον Assange. Ο Kwiatkowski γράφει:
Η συνέντευξη είναι λάθος λέξη.   Θα ήθελα να πω για τους γιατρούς, γιατί θα ήταν πιο ακριβής, εκτός από το ότι η λέξη υπονοεί κάποια φροντίδα για ένα θετικό αποτέλεσμα.   Η χημική Gina έχει τα χέρια της σε αυτό και μας λένε ότι ο Assange «αντιμετωπίζεται» με 3-κινουκλιδινυλοβενζιλικό, γνωστό ως BZ.
Το BZ είναι ένα ισχυρό φάρμακο που παράγει ψευδαισθήσεις.
"Οι στρατιώτες στο BZ θα μπορούσαν να θυμούνται μόνο θραύσματα της εμπειρίας μετά. Καθώς το φάρμακο αφορούσε και τα άτομα είχαν πρόβλημα να διακρίνουν τι ήταν πραγματικό, πολλοί βίωσαν άγχος, επιθετικότητα, ακόμη και τρόμο ", ανέφερε ο New Yorker. "... Το αποτέλεσμα του φαρμάκου διήρκεσε για μέρες. Στην κορύφωσή τους, οι εθελοντές αποκόπηκαν απόλυτα στο μυαλό τους, τραυματίζοντας από μια κατακερματισμένη ύπαρξη στην άλλη. Είδαν οράματα: Οι παίκτες μπέιζ-μπώλ του Lillipu ανταγωνίζονται σε ένα επιτραπέζιο διαμάντι. ζώα ή ανθρώπους ή αντικείμενα που υλοποιήθηκαν και εξαφανίστηκαν ".
Ο Assange υποβάλλεται σε χημική λωβοτομοποίηση προτού εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να δικαστεί για ψευδείς χρεώσεις για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίες - και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης δεν θα σας το πει αυτό - πέρασαν το όριο των περιορισμών πριν από τρία χρόνια (βλ. 18 Κώδικα των ΗΠΑ § 371. Συνωμοσία για να διαπράξουν αδίκημα ή να εξαπατήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ).
Ξεχάστε το καθεστώς των περιορισμών. Η αμερικανική κυβέρνηση έχει παραβιάσει εδώ και καιρό το εσωτερικό και το διεθνές δίκαιο. Είναι ένα πατριωτικό έθνος που οδηγείται από έναν άγνονα κλόουν που άνοιξε την πίσω πόρτα και εισήγαγε νεοκονικούς ψυχοπαθείς διαβόητους για τη θανάτωση εκατομμυρίων. Σε κανονικές περιόδους, αυτοί οι εγκληματίες θα βρίσκονταν στην αποβάθρα στη Δοκιμή της Χάγης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αλλά δεν ζούμε σε κανονικές ώρες.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαλλία η δημοκρατία νικά!!
Ο 18 χρόνος διαδηλωτής είναι ένα από τα 24 θύματα από τις αρχές του χρόνου από τις επιθέσεις της αστυνομίας, χτυπήθηκε από ειδικού τύπου εκρηκτική χειροβομβίδα με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι του!!
ΓΑΛΛΙΑ ο 24ος διαδηλωτης που τυφλωθηκε (ο 18χρονος εχασε το ματι του) από τα όπλα της αστυνομίας από την αρχή διαδηλωσεων των Κίτρινο Γιλέκων.
Αυτή τη φορά από μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης (Χειροβομβίδα δυναμίτη GLI-F4)
Οι εκρηκτικές βομβίδες τού πολεμικού μοντέλου GLI -F4 . Είναι υπεύθυνες για σοβαρούς τραυματισμούς και ακρωτηριασμούς. Από το ξέσπασμα του κινήματος των κίτρινων γιλέκων,24 διαδηλωτές ακρωτηριαστηκαν . Το GLI -F4 περιέχει 25 γραμμάρια ΤΝΤ
. Η επικινδυνότητά του είναι γνωστή.
Στη Notre-Dame-des-Landes,είχε σκίσει ένα χέρι του μαθητή και προκάλεσε μη αναστρέψιμους τραυματισμούς .
Η Γαλλία είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί αυτό το είδος επιθετικής χειροβομβίδας ενάντια στον πληθυσμό της.
Ένα μοντέλο παρόμοιο του GLI- F4 σκότωσε τον Remi Fraisse στο Zad de Sivens το 2014 και τον αντι-πυρηνικό ακτιβιστή Vital Michalon το 1977. Η χειροβομβίδα που σκότωσε τον Remi Fraisse απαγορεύτηκε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χάρη σε ισραηλινούς καλλιτέχνες του κινήματος queer, το επίσημο βίντεο της ισραηλινής συμμετοχής, "HOME" βελτιώθηκε για να δείξει τι ακριβώς σημαίνει αυτή η "ΠΑΤΡΙΔΑ" για τους Παλαιστίνιους που ζουν υπό κατοχή και αποκλεισμό. Το βίντεο για το τραγούδι του Kobi Marimi είναι τώρα καλύτερο, καθώς τραβάει την προσοχή στις ισραηλινές πολιτικές των κατεδαφίσεων σπιτιών και στην άρνηση του διεθνώς κατοχυρωμένου δικαιώματος της επιστροφής όλων των προσφύγων στην ΠΑΤΡΙΔΑ τους.
"Στέκομαι όριθος, δεν παραδίδομαι,
Γιατί είμαι κάποιος. Είμαι κάποιος.
Τώρα φτάνει πια - γυρνάω .... στην πατρίδα μου."
(από τους Artists for Palestine UK)
https://www.youtube.com/watch?v=QA9jlwB4j_U&feature=share&fbclid=IwAR16U9iRm-cKl4m1F20XJCtpokG8qAAFrvUvRoSi1RvZIMnzwjLLCSm7dfI
Ηχηρό ράπισμα σε κάθε εναν που ισχυρίζεται ότι τα κινήματα για τα δικαιώματα των σεξουαλικά διαφορετικών κατευθύνονται από τον διεθνή σιωνισμό και τον... Σόρος!
Και να 'ταν μόνο οι νοσταλγοί του Χίτλερ (που με την ίδια λύσσα που εξόντωνε Εβραίους, σκότωνε και ομοφυλόφιλους) που τα λένε αυτά!
Το βίντεο αυτό, από Ισραηλινούς του κινήματος queer, για την αποκάλυψη των εγκλημάτων του Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων, είναι κόλαφος για τον κάθε υπανθρωπο που θεωρει ότι οι ομοφυλοφιλοι είναι ολοι διεστραμενοι.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




''Χθες το πρωί στην δική της χ.α. εξετάστηκε μόλις ένας μάρτυρας (κερδίζουν χρόνο οι χρυσαυγίτες), η συνεδρίαση τελείωσε νωρίς. Η Κυρία Μάγδα με ρώτησε αν θα ανέβω στην δική του Λουκμαν και συμφωνήσαμε να ανέβουμε.
Η πρόταση του εισαγγελέα που ακούσαμε, μας άφησες έκπληκτους καθώς η απόφαση του, αφήνει ελεύθερους σε λίγους μήνες τους δολοφόνους του Λουκμαν. Η χαρά του μπάτσου που τους συνόδευε ήταν έκδηλη, εξάλλου χαζογελαγανε με τους κατηγορούμενους Και έμοιαζαν σαν κολλητοί. Ήταν ο ίδιος μπάτσος που με το ζόρι έβαλε μια γυναίκα από το κοινό να σβήσει φωτο από το κινητό της .
Όταν λοιπόν ο πρόεδρος ανακοίνωσε της ποινές χαδι , ακουστηκαν συνθήματα, ένας σύντροφός πέταξε ένα μπουκαλάκι νερό στους κατηγορούμενους. Ο εν λόγο μπάτσος πήρε το μπουκάλι και το πέταξε σε έμας, βρίζοντας! Εκεί το έχασα, πήγα προς το μέρος του έφτασα στα ξύλινα διαχωριστικά. Τότε ο πρόεδρος έδειξε τρεις από εμάς και ζήτησε από τους μπάτσους να μας συλλάβουν, μείναμε εκεί φωνάζοντας, νιώθω ξαφνικά ένα χέρι να με τραβάει δυνατά ήταν η κύρια Μάγδα: Σπύρο μείνε πίσω! Χύνεται μπροστά τραβάει βίαια και τους άλλους δύο και μας σπρώχνει προς την έξοδο, η διμοιρία έρχεται κατά έμας. Τους σταματάει: δεν πρόκειται να συλλάβετε κανέναν, φύγετε τώρα, είμαστε εξοργισμένοι από την απόφασή. Εμείς νιώθουμε ότι η κύρια Μάγδα απειλείται και βγαίνουνε μπροστά, μας τραβάει ξανά: θα φύγουμε με αξιοπρέπεια και με ψηλά το κεφάλι μας λέει! Καπάκια γυρνάει μέτωπο στους μπάτσους: φύγετε ρε, τι θέλετε; δεν θα συλλάβετε κανέναν από εμάς! Μας βγάζει, σπρώχνοντας έξω από την αίθουσα, μια κοπέλα την στριμώχνουν οι μπάτσοι στην πόρτα και της πιέζουν το χέρι. Πάλι μπροστά η κύρια Μάγδα.
Την συνέχεια την ξέρετε από το βίντεο και ευχαριστώ την Eleftheria Koumandou που το κοινοποίησε και το είδαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, με την ελπίδα ότι κάποιοι θα αφυπνιστουν.
Δικαστές και μπάτσοι χθες ήθελαν τρεις από εμάς, υπολόγισαν χωρίς την Μάγδα Φυσσα!
Θα σου έλεγα ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά αν και τριάντα χρόνια στον Αναρχικό χώρο, νιώθω πολύ λίγος ακόμα και για να σε ευχαριστήσω.
ΚΥΡΙΑ ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ
(ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΊΑ μα όλα τόσο μικρά μπροστά στο μεγαλείο της)

Ο πρόεδρος στο Εφετείο των δολοφόνων του Λουκμαν Σαχζατ, έδωσε εντολή να συλλάβουν τρία άτομα από το ακροατήριο επειδή διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση που εσπασε τα ισόβια.
Η κ.Μαγδα Φύσσα ήταν εκεί. Και μπήκε μπροστά και τσακώθηκε και είπε:
-Δεν συλλαμβάνετε κανέναν, πάρτε τα μπατσαρια να φύγουμε χωρίς συνοδεία
- Με λέτε μπατσαρια
- Ναι , γιατί ευθυνεστε για την δολοφονία του παιδιου.... του παιδιού μου.
ΚΥΡΙΑ ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Δημητρης Κουφοντινας δικαιούται άδεια ,την πήρε ηδη πολλές φορές και από τη στιγμή που υπάρχουν οι νόμοι και λενε ότι εχουμε Δημοκρατια ,ειναι υποχρεωμενοι να τους τηρούν
Τοσο απλα .

Κρατείται στις φυλακές από το 2002 -οπότε και παραδόθηκε στις Αρχές- και είχε, με βάση τον νόμο, δικαίωμα να αιτηθεί άδεια εδώ και περίπου επτά χρόνια. Η πρώτη, μάλιστα, προσπάθεια έγινε το 2011, αλλά δεν ευδοκίμησε.
Αν και προβλέπεται από τον σωφρονιστικό κώδικα -ψηφίστηκε από τη Βουλή το 1999- ότι οι ισοβίτες δικαιούνται να ζητήσουν άδεια ύστερα από 8 χρόνια κάθειρξης (μοναδική εξαίρεση οι καταδικασθέντες για εμπορία ναρκωτικών οι οποίοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει 10 χρόνια) ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν έβρισκε ποτέ σύμφωνο το Τριμελές Συμβούλιο της φυλακής, με αποτέλεσμα να μην καρποφορεί η αίτησή του.......Όλα αυτά, όμως, μέχρι το 2017 όπου πήρε 48ωρη άδεια, την πρώτη που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών, έπειτα από αλλεπάλληλες αιτήσεις του, και στηριζόταν στις προϋποθέσεις που θέτει παλαιός νόμος που ισχύει για τη χορήγηση αδειών σε κρατούμενους. Σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η βαρύτητα των αδικημάτων που έχει διαπράξει ο κρατούμενος, αλλά η συμπεριφορά εντός της φυλακής (πειθαρχικά κ.λπ.). Έτσι, κάθε εξήντα ημέρες δικαιούται να κάνει αίτηση για να πάρει άδεια - έξι ημέρες και, υπό προϋποθέσεις, οκτώ.
Ο ισχύων σωφρονιστικός κώδικας ορίζει πως η συνολική διάρκεια των αδειών ενός καταδίκου δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τις 45 ημέρες τον χρόνο, ενώ για τους ισοβίτες -μετά τα 12 χρόνια στη φυλακή- η κάθε μία άδεια μπορεί να φτάνει και τις 9 ημέρες, χωρίς να μετρά σ’ αυτές ο χρόνος μετάβασης στον τόπο διαμονής. Ανάμεσα στη μία και την άλλη άδεια όμως θα πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον δύο μήνες.[ ]Αν και προβλέπεται από τον σωφρονιστικό κώδικα -ψηφίστηκε από τη Βουλή το 1999- ότι οι ισοβίτες δικαιούνται να ζητήσουν άδεια ύστερα από 8 χρόνια κάθειρξης (μοναδική εξαίρεση οι καταδικασθέντες για εμπορία ναρκωτικών οι οποίοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει 10 χρόνια) ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν έβρισκε ποτέ σύμφωνο το Τριμελές Συμβούλιο της φυλακής, με αποτέλεσμα να μην καρποφορεί η αίτησή του.
Όλα αυτά, όμως, μέχρι το 2017 όπου πήρε 48ωρη άδεια, την πρώτη που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών, έπειτα από αλλεπάλληλες αιτήσεις του, και στηριζόταν στις προϋποθέσεις που θέτει παλαιός νόμος που ισχύει για τη χορήγηση αδειών σε κρατούμενους. Σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η βαρύτητα των αδικημάτων που έχει διαπράξει ο κρατούμενος, αλλά η συμπεριφορά εντός της φυλακής (πειθαρχικά κ.λπ.). Έτσι, κάθε εξήντα ημέρες δικαιούται να κάνει αίτηση για να πάρει άδεια - έξι ημέρες και, υπό προϋποθέσεις, οκτώ.
Ο ισχύων σωφρονιστικός κώδικας ορίζει πως η συνολική διάρκεια των αδειών ενός καταδίκου δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τις 45 ημέρες τον χρόνο, ενώ για τους ισοβίτες -μετά τα 12 χρόνια στη φυλακή- η κάθε μία άδεια μπορεί να φτάνει και τις 9 ημέρες, χωρίς να μετρά σ’ αυτές ο χρόνος μετάβασης στον τόπο διαμονής. Ανάμεσα στη μία και την άλλη άδεια όμως θα πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον δύο μήνες.
Θέση για την άδεια έλαβε η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, η οποία σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας δικαιούται την εν λόγω άδεια. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι θα την είχε πάρει νωρίτερα, εάν δεν είχε παραβιάσει την άδειά του ο Χριστόδουλος Ξηρός.
Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία σημειώνει ακόμα ότι ο Κουφοντίνας πληροί τα κριτήρια χορήγησης της άδειας, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει υποπέσει σε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα μέσα στη φυλακή. «Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται. Ακόμα και όταν διαπιστώνουμε ότι μπορεί να αγγίζουν τις αντοχές της κοινωνίας μας»



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γάζα: Δεκατρία σχολεία καταστράφηκαν από τις ισραηλινές επιθέσεις του περασμένου σαββατοκύριακου
13 παλαιστινιακά σχολεία στη Γάζα υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τις ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας το περασμένο σαββατοκύριακο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 27 Παλαιστινίων και τον τραυματισμό 156.
Σε δήλωσή του, το υπουργείο Παιδείας στη Γάζα ανέφερε ότι τα παράθυρα και οι πόρτες 13 σχολείων υπέστησαν ζημιές και δημιουργήθηκαν ρωγμές στους τοίχους. Το υπουργείο εξέφρασε την «έντονη καταδίκη» του για τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα που κατέστρεψαν βασικές υποδομές σε όλους τους τομείς, τονίζοντας ότι πρόκειται για παραβίαση των διεθνών νόμων και συμβάσεων.
Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας στη Γάζα Ziyad Thabet κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να αναλάβει τις ευθύνες της και να σταματήσει τις ισραηλινές πρακτικές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



250.000 Γερμανοι παρελαυνουν αιχμαλωτοι στη Μοσχα το 45 . Ντροπιασμενοι απο τον Κοκκινο Στρατο για τα εγκληματα στην τεραστια αυτη χωρα .Οι λαοι ολου του κοσμου γιορταζουν την μεγαλη νικη ,το τελος του ολεθρου "απολαμβανουν " την αιωνια ντροπη της ανθρωποτητας




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Gazprom: Το 48% του αγωγού Nord Stream 2 (Βορειοευρωπαικος αγωγος) έχει ολοκληρωθεί
Η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom στην παρούσα χρονική φάση έχει τοποθετήσει στον πυθμένα της Θάλασσας της Βαλτικής περισσότερα από 1.170 χιλιόμετρα του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2 που αναλογούν στο 48% του συνολικού μήκους του αγωγού, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Οι Γερμανοί, για τον εαυτό τους, δεν υπολογίζουν αυτά για τα οποία παραμυθι΄ζουν ΕΜΑΣ. Ούτε εμπάργκο στους Ρώσους, ούτε τίποτα!!! Συνεργασία καλή κι απευθείας! Ενώ εμείς, ούτε μαρούλια δεν μας επιτρέπουν να πουλήσουμε. Απολαύστε δημοκρατία και δήθεν Ευρωπαϊκή δήθεν Ένωση.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



09/05/45. Μερα που σηματοδοτει
το τελος του Β' παγκοσμιου πολεμου.
Οι συμμαχικες δυναμεις στο μετωπο των οποιων συμμετειχε και η Ελλαδα ανακηρυξαν την 09/05 μερα νικης των αντιφασιστων κατα των Ναζι.
Η χιτλερικη Γερμανια παραδοθηκε
ανευ ορου, μετα την καταληψη του Βερολινου απ' τα Σοβιετικα στρατευματα.
 «Κάθε άνθρωπος που αγαπά την ελευθερία, χρωστάει στον Κόκκινο Στρατό περισσότερα από ό,τι μπορεί ποτέ να πληρώσει…»
Έρνεστ Χέμινγουεϊ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η 9η Μάη θα είναι πάντα η μέρα που θα τους στοιχειώνει.
Είναι η Παγκόσμια Μέρα που θα θυμίζει ότι η υπογραφή στην Ιστορία γράφεται πάντα με το αίμα των δούλων, των πληβείων, των κολασμένων, των προλετάριων.
Σε έναν πόλεμο που
η Βρετανία είχε 375.000 νεκρούς
και οι ΗΠΑ περίπου 400.000,
η ΕΣΣΔ προσέφερε πάνω από 20 εκατομμύρια παιδιά της!
Πάνω από 10 εκατομμύρια οι ανάπηροι και οι τραυματίες.
Ο ανθός των κομμουνιστών έφραξε με τα στήθια του το Στάλινγκραντ, το Λένινγκραντ, τη Μόσχα, το Κουρσκ, τη Σεβαστούπολη.
Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος στοίχισε στην ΕΣΣΔ σε υλικές ζημιές το κολοσσιαίο ποσό των 485 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μεγαλύτερο απ’ αυτό που δαπάνησαν ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία μαζί.
Πάνω από 1.700 πόλεις, πάνω από 70.000 χωριά, πάνω από 30.000 βιομηχανικές επιχειρήσεις, πάνω από 100.000 συνεταιριστικές μονάδες, αμέτρητες χιλιάδες νοσοκομεία, σχολεία, βιβλιοθήκες έγιναν στάχτη από τους ναζί
Αυτά πρόσφερε η ΕΣΣΔ στον πόλεμο κατά του φασισμού.
Αυτή είναι η σχέση του σοσιαλισμού και των κομμουνιστών με το φασισμό:
Σχέσεις που τις χωρίζει αίμα!
Το περισσότερο αίμα που χύθηκε ποτέ στην ανθρωπότητα!
Αυτή είναι η αμείλικτη ιστορική αλήθεια.
Όσοι μιλούν για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από τη σκοπιά του παραχαράκτη και του πλαστογράφου, είναι καταδικασμένοι να κουβαλάνε το «μπόι» που έχει το ψέμα τους.
Η Ιστορία γράφτηκε: Την πιο σκληρή, την πιο ανιδιοτελή, την πιο καθοριστική μάχη για τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού την έδωσε στην ανθρωπότητα το πρώτο εργατικό κράτος στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού.
Πόσο γελοίοι είναι οι πλαστογράφοι, αν νομίζουν ότι αυτή η εποποιία μπορεί να λασπολογηθεί ή να λησμονηθεί…
Και πόσο περίφημα τα περιγράφει, όλα αυτά τα «τσογλάνια» που ζουν ανάμεσά μας, που αρθρογραφούν ξεσκίζοντας την αλήθεια, που «φτύνουν» το Στάλινγκραντ με όλη τη χυδαιότητα που αρμόζει στη «ενσωματωμένη δημοσιογραφία» του ΝΑΤΟ, ο Βάρναλης:
«…Και συ τσούλα των δημίων επιστήμη,
της αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
και συ πρόστυχη πένα και μολύβι,
του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα…».
Όταν ο στρατιώτης του Κόκκινου Στρατού κάρφωνε τη σημαία της Επανάστασης στην καρδιά του ναζισμού, στο Ράιχσταγκ, σφράγιζε με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο την Ιστορία.
Η Κόκκινη Σημαία, σύμβολο ενός άλλου κόσμου, έμβλημα μιας ιδεολογίας ενάντια σε κάθε εκμετάλλευση, πλημμυρισμένη στο αίμα των δεκάδων εκατομμυρίων κομμουνιστών που έδωσαν τη ζωή τους και έφραξαν με τα κορμιά τους το δρόμο στις μεραρχίες του Χίτλερ, δε λασπώνεται.
Οι παραχαράκτες, οι λαθρέμποροι του αντικομμουνισμού, ο συρφετός που προωθεί στην ΕΕ τα «μνημόνια» καταδίκης του κομμουνισμού, αποτολμώντας τη συκοφαντική ταύτιση του κομμουνισμού με το φασισμό, κατάγονται από την ίδια κοιλιά του ίδιου φιδιού που γέννησε τον Χίτλερ.
Οι κομμουνιστές δε συνθηκολόγησαν ποτέ με τα φίδια.
9 Μάη 1945
Το μήνυμα, 74 χρόνια μετά, είναι ίδιο:
Το κόκκινο του μέλλοντος, αυτό είναι το αστείρευτο «μελάνι» της Ιστορίας. Μιας ιστορίας που γράφεται κάθε μέρα. Και που δεν πρόκειται να ‘ρθει το «τέλος» της, πριν δικαιωθούν οι δούλοι, οι πληβείοι, οι κολασμένοι, οι προλετάριοι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα ήταν γράφτηκε η Ιστορία στην αναμέτρηση του ανθρώπου με το τέρας και με το έγκλημα. Με την απανθρωπιά και την κτηνωδία.
Ήταν 9η Μάη 1945.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ουσιαστικά ο Κυμπουρόπουλος, επειδή είναι από πλούσια οικογένεια, τόλμησε να πει ότι οι ανάπηροι δεν θέλουμε επιδόματα, αλλά ίσες ευκαιρίες! Ευτυχως που θυμηθηκε να πει κάτι καλο οσο αφορα τα αμεα αφου ειδα χθες στην ερτ1 τον προεδρο των αμεα που ειπε οτι ειμαστε πολυ θυμωμενοι με τα λεγόμενα του υποψηφιου ευρωβουλευτή ενω ο ιδιος εχει χρησιμοποίησει ολα οσα του δινει ο νομος. και για του λογου το αληθες ακομα ειπε οτι ο γιατρος Κυμπουρόπουλος διοριστικε με τον νομο για τους Ανάπηρους, και όχι με την κανονική επετηρίδα, γιατί αν δεν υπήρχε ο νόμος για τους ανάπηρους, θα ήταν στο σπίτι του και θα βάραγε μύιγες.
Αυτά που λέγονται για τον Κυμπουρόπουλο από τους ανάπηρους κατ ιδία, δε λέγονται ούτε γράφονται! Εάν δε θέλει ο Κυμπουρόπουλος επιδόματα γιατί είναι πλούσιος, να τα δώσει σε κάποιον φτωχό ανάπηρο που τα έχει ανάγκη! Και αυτό που εκνευρίζει είναι κάποιοι ανάπηροι από το Βόλο, που την έχουν δει πολιτικάντηδες και συμπεριφέρονται παραταξιακά, και μας διαφημίζουν κιόλας τον Κυμπουρόπουλο!!! Είναι αυτό που λένε, βάλαμε τα χεράκια μας, και βγάλαμε τα ματάκια μας!!!
Υπάρχει μια διαφορά, άλλο να είσαι ανάπηρος και να λες σαν εκπρόσωπος κόμματος ότι δεν θελουμε επιδόματα οι ανάπηροι, και άλλο οι διαφορές μέσα στο αναπηρικό κίνημα, στο οποίο αναπηρικό κίνημα ο Κυμπουρόπουλος δεν συμμετείχε ποτέ!!!!
Ο Κυμπουρόπουλος είπε ότι οι ανάπηροι δεν θέλουν επιδόματα, αλλά ίσες ευκαιρίες στην ελεύθερη αγορά! Μέχρι στιγμής από αυτήν την κυβέρνηση σφαγιάζονται στις Επιτροπές Αναπηρίας όσοι έχουν 67%. Όλοι τα έχουμε διαβάσει και τα γνωρίζουμε. Όπως λένε, άμα καίγεται το σπίτι του διπλανού σου, σύντομα θα πάρει φωτιά και το δικό σου! Τώρα ο Κυμπουρόπουλος είπε ότι δεν πρέπει να παίρνουν επίδομα ούτε αυτοί που έχουν πάνω από 80%!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ο Κυμπουρόπουλος ψηφοθηρική γλάστρα έγινε και ο Κουρουπλής το ίδιο. Εθελοντικές γλάστρες.
Το να είσαι ΑΜΕΑ δεν σε κάνει λιγότερο πιράνχα για χρήμα και εξουσία, κάθε άλλη προσέγγιση είναι ρατσιστική...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Επιστολή Κουφοντίνα για τις συνθήκες νοσηλείας του
 Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, 15:46
Αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας ο οποίος ζητεί να μεταφερθεί από το 2ο υπόγειο του νοσοκομείου, όπου τώρα νοσηλεύεται, στην κατάλληλη κλινική καταγγέλλοντας ότι οι συνθήκες διαμονής του αυτήν τη στιγμή συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμού.
Αναλυτικά η επιστολή:
Προς τον Διευθυντή
Δέχτηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο σας, μετά από πιέσεις, προκειμένου να υπάρχει κατάλληλο  νοσηλευτικό περιβάλλον (υποστήριξη νοσηλευτικού προσωπικού),   δεδομένου ότι είμαι από 2/5 σε απεργία πείνας.
Οι συνθήκες διαμονής μου εδώ, στην αποθήκη του 2ου  υπογείου  του κτιρίου  του νοσοκομείου, δίπλα από το νεκροτομείο , συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμό .
Γι΄αυτό
Ζητώ  να  μεταφερθώ άμεσα σε κατάλληλη κλινική του νοσοκομείου , ώστε να υπάρχει παρουσία νοσηλευτών  υποβοήθησης στην κάλυψη των στοιχειωδών ατομικών αναγκών.
ΑΛΛΟΙΩΣ   ΔΗΛΩΝΩ
Ότι  δεν θέλω να παραμείνω  άλλο στο νοσοκομείο σας και δηλώνω και υπογράφω  με κάθε ευθύνη μου ότι  θέλω να επιστρέψω άμεσα  στην ΕΑΚΝ Κασσαβέτειας ,  στο  χώρο κράτησης μου   και όπου  θα συνεχίσω την απεργία πείνας.
ΚΑΙ
Μέχρι τότε  δεν θα δεχθώ καμία  επίσκεψη και παρακολούθηση    από οποιονδήποτε γιατρό ή νοσηλευτή του νοσοκομείου σας , που θεωρώ  εκ των προτέρων     προσχηματική    και προσβλητική  και   Δηλώνω  ότι κάθε  τέτοια  προσπάθεια  συνιστά βίαιη και αναγκαστική νοσηλεία  η οποία δεν μπορεί να γίνει χωρις τη θέληση μου,  στην οποία δεν συναινώ.
Η παρούσα δήλωση  δεν στρέφεται  σε καμία περίπτωση κατά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού  που κάνει ευσυνείδητα  μέσα στις αντίξοες αυτές συνθήκες τη δουλειά του.
                                                                                                                9/5/2019
                                                                                                                Δημήτρης Κουφοντίνας
                                                                                                                2ο Υπόγειο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιάννης Αγγελικουσης(Έλληνας εφοπλιστής με τεράστιο στολο και με κυρια ενασχόληση την μεταφορά LNG-στο top 5 παγκοσμίως):πρόσφατα στο παλάτι που έχει φτιάξει κοντά στο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος είχε μια εκδήλωση,που οι παρευρισκόμενοι ουσιαστικά υποστήριξαν ότι ο Σύριζα είναι η καλύτερη κυβέρνηση για τα δικά τους συμφέροντα.Κάποτε ο Αγγελικουσης έκανε εκστρατεία ενάντια στο Σύριζα,ενώ τώρα προτρέπει και όσους Έλληνες εργαζόμενους απασχολεί να ψηφίσουν Τσίπρα δαγκωτό..-Είναι αυτή η "χρήσιμη αριστερά"που έλεγε ο Ανιελι στο παρελθόν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Η 9η Μαΐου πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα. Δε χρειάζεται να ξέρεις το λόγο, τον ξέρουν οι φασίστες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παραλύει ο δημόσιος τομέας στη Γαλλία
 Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, 16:21
Απεργίες σήμερα στη Γαλλία με το σύνολο των συνδικάτων του δημοσίου να κατεβαίνει σε διαδηλώσεις. Οι εργαζόμενοι απορρίπτουν νομοσχέδιο για αντιδραστικες νεοφιλελε μεταρρυθμίσεις στο νομους εργασίας τους που πρόκειται να συζητηθεί στη Βουλή, αναφέρει η Deutsche Welle σε ανταπόκρισή της από το Παρίσι.
Γράφει η γερμανική εφημερίδα:
Πρόκειται για μια ενιαία κινητοποίηση στην οποία κατεβαίνουν συντονισμένα και τα εννέα συνδικάτα των υπαλλήλων του Δημόσιου.
Με απεργίες και 150 διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα διαμαρτύρονται κατά του αντιδραστικου νομοσχέδιου για τις νεοφιλελε ακροδεξιες αλλαγές στις συνθηκες εργασιας των δημοσίων υπαλλήλων, που θα συζητηθεί στη Βουλή από την ερχόμενη Δεύτερα.
Γύρω στα 5,5 εκατομμύρια υπολογίζονται οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο τομέα. Η λειτουργία σχολείων, νοσοκομείων και μέσων μαζικής μεταφοράς αναμένεται να διαταραχθεί σήμερα ενώ δεν αποκλείονται και ακυρώσεις πτήσεων στα αεροδρόμια.
Ο Μακρόν αντιμέτωπος με το σύνολο των συνδικάτων
Παράλληλα οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν και τη αντιδραστικη νεοφιλελε μεταρρύθμιση στην παιδεία και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία την υποβάθμιση του τομέα της υγείας.
Για πρώτη φορά ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται αντιμέτωπος με το σύνολο των συνδικάτων που απορρίπτουν το αντιλαικο νομοσχέδιό του τα οποία καταγγέλλουν ότι αυτό θα έχει σοβαρές συνέπειες τόσο για τους υπαλλήλους, όσο και για το μέλλον των δημοσίων υπηρεσιών.
Σε πρώτη θέση, θέμα ακανθώδες είναι η διευκόλυνση που δίνεται στη σύναψη συμβάσεων με εξωτερικούς συνεργάτες. Η νεοφιλελε αντιδραστικη κυβέρνηση την παρουσιάζει ως αναγκαιότητα για να γίνει η Δημόσια Διοίκηση ελκυστικότερη στις νεοφιλελε αλλαγες και ικανή να ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες των Γάλλων μπουρζουαδων. Πιο ευέλικτες οι δημόσιες υπηρεσίες, με μικρής διάρκειας συμβάσεις με εξωτερικούς συνεργάτες, θα μειώσουν έτσι τον αριθμό των μονίμων.
Βέβαια προεκλογικά ο Μακρόν μιλούσε για σαρωτική μείωση 120.000 υπαλλήλων, το θέμα όμως μοιάζει να έχει βγει από τις προτεραιότητες του παρόντος.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ακόμα μια νίκη - ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των "Μαγικών Μανιταριών"
- Η πόλις Ντένβερ στην Πολιτεία Κολοράντο, ΗΠΑ, αποποινικοποίησε τα ψυχοδηλωτικά μανιτάρια ψιλοκυβίνης με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
Υπενθυμίζουμε ότι τα μανιτάρια ψιλοκυβίνης:
- Είναι αβλαβής ουσία με ιατρικές και ιερατικές εφαρμογές που αξιοποιούνται σε προσωπική και φαρμακευτική χρήση.
- Με την Ορθή Χρήση είναι εξαιρετικά χρήσιμοι σύμμαχοι στην Αυτογνωσία και ψυχοθεραπεία, στην αποκατάσταση της δυνατότητας για ευφορία και ηδονή, την θεραπεία κατάθλιψης, παθολογικών εμμονών, ψυχαναγκασμών, φοβιών, συσσωρευμένου άγχους και του συνδρόμου της Μετατραυματικής Αγχώδους Ταραχής.
- Οι φαρμακευτικές ιδιότητες του μανιταριού προσφέρουν θεραπευτικές προοπτικές στη ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ από παράνομες και νόμιμες ουσίες εξάρτησης όπως αλκοόλ, ταμπάκο, ψυχοφάρμακα, κοκαΐνη, ηρωίνη, μεθαμφεταμίνες.
- Αποκαθιστούν την δυνατότητα για γόνιμη φαντασία, απαγκίστρωση από τον αυταρχισμό, και συνδράμουν στην επίλυση υπαρξιακών εσωτερικών συγκρούσεων και απόγνωσης, και ανοίγουν νέους δρόμους για νοηματική διευρεύνηση της Ύπαρξης.