Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Σαββατο 27 Ιουλιου 2019


Γαύδος: Νοίκιαζε lux σκηνές μέσω AirBnB! Την έδιωξαν άρον – άρον
 27.07.2019 | 11:36
Μια Επιχειρηματίας από τα Χανιά προσπάθησε να νοικιάσει 7 lux σκηνές μέσω AirBnB στην ακριτική Γαύδο προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις!
Ο Δήμος Γαύδου είναι από τους ελάχιστους στην χώρα που επιτρέπει με αποφάσεις του το ελεύθερο κάμπινγ. Η δαιμόνια επιχειρηματίας από τα Χανιά πήγε στο νησί στις αρχές Απριλίου και έστησε 7 lux σκηνές σε περιοχές του νησιού και μάλιστα τις διάλεξε καλά έτσι ώστε να έχουν καλή σκιά και τις νοίκιαζε μέσω AirBnB! Μόλις την πήραν χαμπάρι την κάλεσε η δήμαρχος να κατεβάσει την αγγελία και το έκανε αλλά την ανέβασε σε άλλη πλατφόρμα!
Η δήμαρχος Γαύδου Ευαγγελία Καλλινίκου με ανάρτηση της στα social media, αναφέρει:
«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και στρεβλών ερμηνειών του πολύ σωστού κειμένου που κυκλοφόρησε: ο Δήμος Γαύδου με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχει αναγνωρίσει την ελεύθερη κατασκήνωση ως δικαίωμα όλων και έχει αναρτημένες οδηγίες συμπεριφοράς στην ελεύθερη κατασκήνωση γι αυτούς που για πρώτη φορά το τολμούν, όπως και έχει χαρακτηρίσει τις παραλίες γυμνιστών, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο χάρτη που διανέμεται δωρεάν στο νησί. Ένα μεμονωμένα περιστατικό που παρουσιάστηκε από επιχειρηματία Χανίων μετά από παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής αλλά και συνέλευσης παραθεριστων έλαβε τέλος. Τα δέντρα άρχισαν να ελεύθερα και πάλι για όποιον θέλει να φιλοξενηθεί. Εμπορικές δραστηριότητες στις καβάτζες δεν επιτρέπονται.»




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Teleperfomance στην Καλλιθέα. Εκεί όπου τη μέρα του σεισμού απολύθηκε ο υπεύθυνος τμήματος που μετά την κατάρρευση της οροφής του 4ου ορόφου έβγαλε έξω τους εργαζόμενους.
Εκεί όπου ήδη από τις αρχές Ιουλίου, μετά από διαμαρτυρία εργαζομένων, η Πυροσβεστική έχει κρίνει ακατάλληλο το κτίριο.
Ε! Η ζωή μερικών δεκάδων εργαζομένων εκτίθεται σε καθημερινό κίνδυνο. Δεν είναι δα και η είσοδος των γραφείων του ΣΕΒ όπου πετάχτηκαν μπογιές και έγιναν συλλήψεις και κυνηγητά!

Cosmote, Vodafone, Teleperformance εξέθεσαν τους εργαζόμενους σε κίνδυνο κατά τον σεισμό
20/7/2019
Ενώ η Αθήνα συγκλονιζόταν από τον μεγάλο χθεσινό σεισμό, οι Cosmote e-Value, Vodafone 360 Connect και Teleperformance εξέθεταν τους εργαζόμενους σε κίνδυνο, προκειμένου να συνεχίσουν να εργάζονται ακόμη και μέσα σε κτίρια επικίνδυνα.

Συγκεκριμένα, στο κτίριο της Cosmote e-Value στη Δάφνη, εν μέσω του σεισμού και ενώ κυριολεκτικά σείονταν τα πάντα οι προϊστάμενοι φώναζαν“δεν κλείνουμε τις κλήσεις!” ενώ ταυτόχρονα ψευδοροφές υποχωρούσαν και έπεφταν πάνω στα γραφεία των εργαζόμενων, και άνοιγαν ρωγμές στους τοίχους του κτηρίου! Όταν δε οι εργαζόμενοι άρχισαν να κινούνται προς την έξοδο, οι προϊστάμενοι φώναζαν “ποιος σας είπε να βγείτε; δεν έχουμε εντολή εκκένωσης”. Τελικά, η εντολή εκκένωσης ήρθε 15 λεπτά μετά, και ενώ ήδη είχαν συμβεί μετασεισμοί με τους εργαζόμενους εντός του κτιρίου.
Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στο κτίριο της Vodafone 360 Connect στην Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια του σεισμού, το κτίριο υπέστη φθορές με ψευδοροφές να πέφτουν και να σπάνε σίδερα του κτηρίου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εργαζομένων. Λίγη ώρα μετά την εκκένωση και ενώ είχαν συμβεί όλα αυτά, οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να ξαναγυρίσουν στο γραφείο και να συνεχίσουν κανονικά τη δουλειά τους σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Μετά από έντονες διαμαρτυρίες των εργαζομένων, ότι τίθεται ζήτημα ασφάλειας και ότι πρέπει να εκκενωθεί οριστικά το κτίριο, η διοίκηση πιέστηκε και επέτρεψε σε όποιον εργαζόμενο ήθελε να φύγει.
Δυστυχώς, όμως, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, μιας και μετά από κάποια ώρα και ενώ η πλειονότητα των εργαζομένων είχε αποχωρήσει, δέχθηκαν τηλέφωνα από προϊσταμένους που τους επέπλητταν και τους ζητούσαν το λόγο που έφυγαν. Επιπλέον, η διοίκηση άρχισε να λέει μισόλογα για το αν θα μετρήσει τη συγκεκριμένη μέρα ως εργάσιμη με αποτέλεσμα όσοι εργαζόμενοι έφυγαν να μην είναι σίγουροι ότι θα πληρωθούν το μεροκάματο και κάποιοι άλλοι να αναγκάζονται να μείνουν να δουλέψουν υπό τον φόβο ότι θα το χάσουν.
Το τρίτο περιστατικό αφορά το κτίριο της Teleperformance στην Καλλιθέα. Εκεί ο υπεύθυνος ενός τμήματος πληροφορήθηκε για την κατάρρευση της οροφής στον τέταρτο όροφο, παρότρυνε τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν από τα πόστα τους. Λίγα λεπτά αργότερα απολύθηκε από την κεντρική διοίκηση.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΗ ΒΙΚΤΟΡΙΑΝΗ ΕΠΟΧΗ δεν μπορούσες
να αναφέρεις τη λέξη παντελόνια
μπροστά σε μια δεσποινίδα.
Έτσι λοιπόν στις μέρες μας ορισμένα
πράγματα δεν λέγονται δημοσίως.
Έτσι ...
Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ
φέρει το καλλιτεχνικό όνομα
" οικονομία της αγοράς."
Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ
λέγεται πλέον. "παγκοσμιοποίηση"
ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ
δεν λέγονται θύματα αλλά
"χώρες υπό ανάπτυξη "
δηλ σαν να αποκαλείς τους νάνους παιδιά.
Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ
δεν λέγεται πια έτσι αλλά "πραγματισμός".
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ
πλέον λέγεται "ρεαλισμός".
Η ΦΤΩΧΕΙΑ
λέγεται "στέρηση ή στενότητα και οι φτωχοί άνθρωποι με ανεπαρκείς πόρους".
Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ από το εκπαιδευτικό σύστημα είναι γνωστή πια με το όνομα "σχολική λιποταξία" .
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ
να απολύει τους εργάτες χωρίς αποζημιώσεις ή εξηγήσεις
λέγεται "ευελιξία της αγοράς" .
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ
αναγνωρίζει τα δικαιώματα των γυναικών
ως δικαιώματα μειονοτήτων,
λες και ο άλλος μισός αρσενικός πληθυσμός
της ανθρωπότητας είναι η πλειονότητα.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,
λέμε "μεταβατική κυβέρνηση" .
ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ
λέγονται 7παράνομος καταναγκασμός ή φυσικές και ψυχολογικές πιέσεις" .
OΤΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δεν λέμε κλέφτες αλλά "κλεπτομανείς" .
Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ
των δημόσιων αποθεμάτων από διεφθαρμένους πολιτικούς φέρει
το όνομα "αθέμιτος πλουτισμός" .
ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
που διαπράττουν τα αυτοκίνητα
καλούνται .. "ατυχήματα" .
ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΥΦΛΟΙ,
λέμε "μη διορατικοί" .
ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ
δεν είναι μαύροι είναι απλά "έγχρωμοι".
OΠΟΥ ΔΕΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ
και επάρατος ασθένεια,
πρέπει να καταλάβεις ότι μιλάμε
για καρκίνο ή AIDS.
ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
για την καρδιακή ανακοπή.
ΠΟΤΕ ΔΕN ΛΕΜΕ ΘΑΝΑΤΟΣ,
λέμε το μοιραίο.
ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ
όσοι εξοντώνονται στις στρατιωτικές επιχειρήσεις
Οι νεκροί της μάχης είναι απώλειες
και οι απλοί πολίτες που σκοτώνονται,
χωρίς να φταίνε σε τίποτε,
είναι παράλληλες απώλειες .
Εδουάρδο Γκαλεάνο
(3 /9/1940 - 13/4/ 2015) συγγραφέας, χρονικογράφος και δημοσιογράφος.

Σχολιο.- Και οι έμποροι που απομυζούν την Ελλάδα, ονομάστηκαν "θεσμοί".

Σχολιο.- Και οι μεταφορα λαθρομεταναστων για να πεσουν τα εργατικα μεροκαματα και να δημιουργηθει στρατος αναργιας ονομαστικε «διασωση προσφυγων». Και η συστηματικη πιεση για να αλλαξει η ταυτοτητα η εθνοτητα και ο πολιτισμος ενός λαου ονομαστηκε «πολυπολιτισμος». Και οι δολοφονιες οι βιασμοι των ισλαμοφασιστων που μας εφεραν στην  Ευρωπη ονομαζονται «αλλα ηθη και εθιμα».




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονικη
 Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019, 23:10
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην οδό Μοναστηρίου σχεδόν απέναντι από τον Ν.Σ. Σταθμό, όταν ομάδες αλλοδαπών (Πακιστανων και Αφγανων) συνεπλάκησαν μεταξύ τους.
Δυο Αφγανοι τραυματίστηκαν και αναμένεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο.
Στη συμπλοκή χρησιμοποιήθηκαν καδρόνια, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.
Στη διάρκεια της μάλιστα, οι δράστες Αφγανοι έσπασαν και τη τζαμαρία ενός καταστήματος Πακιστανου, στο οποίο συχνάζουν αλλοδαποί.
Δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της συμπλοκής μεταξύ Πακιστανών-Αφγανων που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της Μοναστηρίου.
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έλεγαν στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ότι φοβούνται να κυκλοφορήσουν, ειδικά τη νύχτα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικάνικος στρατός κατοχής και οι ντόπιοι συνεργάτες του οι SDF έκαναν επιδρομή σε 3 χωριά στα Α της Deir Ezzor και εκτέλεσαν έναν άνδρα και συνέλαβαν 40 πολίτες.
27/7/2019
Ορισμένα μέλη των SDF επιτέθηκαν στα χωριά »Sabkha », « al-Shaitat »και Al-Qahawi στ΄ανατολικά της Deir Ezzor. « Περισσότερα από 20 στρατιωτικά οχήματα, και 6 αμερικανικά αυτοκίνητα έκαναν επιδρομή στα χωριά ενώ ελικόπτερο της Συμμαχίας των ΗΠΑ πετούσε διαρκώς στην περιοχή.
Πηγές επιβεβαίωσαν ότι τα τζαμιά στην πόλη προειδοποίησαν τους κατοίκους για απαγόρευση της κυκλοφορίας που αρχίζει στις 2:00 μετά τα μετά τα μεσάνυχτα μέχρι κι αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια ένταση αφού ένα αμερικάνικο κομβόι κατευθύνθηκε στο σπίτι ενός νεαρού άνδρα του Fadi Habr Zeban Naev και τον σκότωσαν το πρωί της Δευτέρας . Οι ίδιες δυνάμεις προχώρησαν σε συλλήψεις 40 ατόμων στο χωριό « Sabkha »:
Πηγές ανέφεραν ότι οι άνθρωποι συνελήφθησαν χωρίς να γνωρίζουν τις κατηγορίες εναντίον τους ή τις υποψίες που προέκυψαν γι αυτούς. Συνελήφθησαν αυθαίρετα υπό την απειλή βαρέων όπλων γεγονός που τρομοκράτησε και τους λοιπούς κατοίκους της περιοχής. Δίνεται από τοπικά μέσα η λίστα με τους αμάχους που αιχμαλωτίστηκαν από τις δυνάμεις κατοχής.
Tα χωριά αυτά με αραβογενείς Σύριους κατοίκους που είναι υπό την κατοχή των Αμνερικανών και των ντόπιων συνεργατών τους των SDF πρόσφατα έκαναν κινητοποίησεις κατά της παρουσίας SDF αλλά και με αιτήματα για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής..
Aπό την πλευρά της κούρδικη πηγή αναφέρει πως οι SDF σε συνεργασία με την Δυτικοι Αποικιοκρατικη Συμμαχία αναγνωριστικά αεροπλάνα, ελικόπτερα έκαναν επιδρομές σε αρκετά χωριά κοντά στον Ευφράτη. Τουλάχιστον 30 ύποπτοι συνελήφθηκαν με την κατηγορία κατοχής ελαφρών όπλων στα σπίτια τους……
Μόνοι τους ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Υπό αμερικάνικη σημαία οι SDF. Yπό αμερικάνικη Κατοχή η Β Συρία…




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σ . Μπέκετ: « Ήδη δοκίμασα. Ήδη απέτυχα. Λίγη σημασία έχει. Δοκιμάζω ακόμη. Αποτυγχάνω ακόμη. Αποτυγχάνω καλύτερα. » Τι σημαίνει αυτό το  »Αποτυγχάνω καλύτερα » ;
27/7/2019
O σπουδαίος Ιρλανδός δραματουργός, ποιητής και λογοτέχνης Samuel Beckett γράφει : « Ήδη δοκίμασα. Ήδη απέτυχα. Λίγη σημασία έχει. Δοκιμάζω ακόμη. Αποτυγχάνω ακόμη. Αποτυγχάνω καλύτερα. »
Τι σημαίνει αυτό το  »Αποτυγχάνω καλύτερα » ;
H φράση αυτή του Samuel Beckett ανατρέπει ολοσχερώς την πίστη ότι η αποτυχία σημαίνει λάθος. Μας μαθαίνει μια εντελώς άλλη στάση. Ή μήπως αντί να είμαστε τέλειοι μας μαθαίνει να είμαστε ακριβώς ανθρώπινοι;;;;




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δικαια αποφαση Τραμπ για την επαναφορά των εκτελέσεων
 Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019, 22:53
Το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι αίρει το μορατόριουμ στις εκτελέσεις σε ομοσπονδιακό επίπεδο έπειτα από 16 χρόνια και αμέσως προγραμμάτισε την εκτέλεση πέντε θανατοποινιτών.
«Το Κογκρέσο επιτρέπει ξεκάθαρα την επιβολή της θανατικής ποινής μέσω νομοθεσίας που έχει υιοθετηθεί από τους εκπροσώπους των πολιτών και στα δύο σώματά του και η οποία έχει υπογραφεί από τον πρόεδρο» ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ.
«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης τηρεί το κράτος δικαίου και το οφείλουμε στα θύματα και στις οικογένειές τους να προχωρήσουμε στην εφαρμογή των ποινών που έχει αποφασίσει το δικαστικό μας σύστημα» πρόσθεσε ο Μπαρ στην ανακοίνωσή του.
Η τελευταία ομοσπονδιακή εκτέλεση πραγματοποιήθηκε το 2003.
Έκτοτε η δικαστική διαμάχη για τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στις εκτελέσεις δεν επέτρεπε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να προχωρά στην εφαρμογή της θανατικής ποινής, σύμφωνα με αξιωματούχους του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Χθες ο Μπαρ επεσήμανε ότι θα εκτελεστούν πέντε θανατοποινίτες, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για φόνους ή βιασμούς παιδιών ή ηλικιωμένων. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εκτελέσεις είναι προγραμματισμένες για τον Δεκέμβριο του 2019 και τον Ιανουάριο του 2020.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ζητήσει να αυξηθεί η χρήση της θανατικής ποινής για τους διακινητές ναρκωτικών και για τους δράστες περιστατικών μαζικών πυροβολισμών, ένα αίτημα για το οποίο το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αρχίσει να θέτει τις βάσεις.
Στην αρχή της προεδρίας Τραμπ ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς ζήτησε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φυλακών να εξετάσει ποια βήματα χρειάζονται για να επανέλθει η χρήση της θανατικής ποινής σε ομοσπονδιακό επίπεδο, επεσήμανε αξιωματούχος του υπουργείου.
Τον Μάρτιο του 2018 ο Σέσιονς είχε ζητήσει από τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να ζητούν την επιβολή θανατικής ποινής σε υποθέσεις που αφορούν διακινητές ναρκωτικών στο πλαίσιο της εκστρατείας για την αντιμετώπιση της κρίσης των οπιοειδών.
Την ίδια ώρα το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ είναι διχασμένο σχετικά με τη θανατική ποινή και τον τρόπο με τον οποίο αυτή εφαρμόζεται.
Κάποιοι φιλελεύθεροι δικαστές έχουν δηλώσει ότι η εσχάτη των ποινών, όπως εφαρμόζεται τώρα στις ΗΠΑ, ενδέχεται να αντίκειται στην 8η Τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος που απαγορεύει τη σκληρή και ασυνήθιστη τιμωρία. Έχουν, επίσης, εκφράσει επιφυλάξεις για τη χρήση θανατηφόρων ενέσεων.
Ωστόσο, η συντηρητική πλειοψηφία του Ανώτατου Δικαστηρίου, με δύο δικαστές να έχουν διοριστεί από τον Τραμπ, δεν φαίνεται διατεθειμένη να χαρακτηρίσει τη θανατική ποινή αντισυνταγματική.
Στο μεταξύ, ο Ρόμπερτ Ντάνχαμ του Death Penalty Information Center δήλωσε ότι η απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν τον εκπλήσσει.
«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ένθερμος υποστηρικτής της εσχάτης των ποινών και έχει προτείνει αρκετές ακραίες χρήσεις της, μεταξύ άλλων εναντίον διακινητών ναρκωτικών και για τους φόνους πολιτειακών και τοπικών αστυνομικών» επεσήμανε.
«Οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θα προσπαθούσε να προχωρήσει σε εκτελέσεις. Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι του πήρε τόσο χρόνο» πρόσθεσε.
Αυτήν την περίοδο υπάρχουν 62 κρατούμενοι σε ομοσπονδιακές φυλακές που αναμένουν την εκτέλεσή τους, ανάμεσά τους ο Τζοκάρ Τσαρνάγεφ, ο οποίος ευθύνεται για τη βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστόνης το 2013.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι και οι πέντε εκτελέσεις που έχει προγραμματίσει θα γίνουν με θανατηφόρα ένεση και τη χρήση του φαρμάκου πεντοβαρβιτάλη.
Κι άλλες εκτελέσεις θα ακολουθήσουν στο μέλλον.
Από το 2010, 14 πολιτείες των ΗΠΑ έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν την πεντοβαρβιτάλη για να προχωρήσουν σε περισσότερες από 200 εκτελέσεις, καθώς δεν κατάφεραν να βρουν άλλα φάρμακα που χρειάζονταν.
Μεταξύ των θανατοποινιτών που πρόκειται να εκτελεστούν πρώτοι είναι ο Ντάνιελ Λιούις Λι, ένας υπέρμαχος της υπεροχής της λευκής φυλής που καταδικάστηκε στο Άρκανσο για τον φόνο μιας τριμελούς οικογένειας, ανάμεσά τους και ενός 8χρονου κοριτσιού.
Ένας άλλος είναι ο Λέζμοντ Μίτσελ, ένας αυτόχθων Αμερικανός που κρίθηκε ένοχος από σώμα ενόρκων στην Αριζόνα για τον φόνο μιας 63χρονης γυναίκας και επειδή ανάγκασε τη μικρή εγγονή της να κάτσει δίπλα της στο αυτοκίνητο για ώρα προτού σκοτώσει και εκείνη.
Οι άλλοι τρεις θανατοποινίτες που θα εκτελεστούν είναι ο Ουέσλι Άιρα Πέρκι που βίασε και σκότωσε μία έφηβη, ο Άλφρεντ Μπουρζουά που κακοποίησε σεξουαλικά και σκότωσε τη μικρή του κόρη και ο Ντάστιν Λι Χόνκεν που πυροβόλησε και σκότωσε πέντε ανθρώπους.
Ο Λι θα εκτελεστεί πρώτος στις 9 Δεκεμβρίου.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιταλία: Συγκίνηση μετά τη δολοφονία ενός καραμπινιέρου από Αμερικανό τουρίστα για υποθεση ναρκωτικων
 Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019, 13:15
Ένας νεαρός και πλούσιος Αμερικανός τουρίστας ομολόγησε, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τη δολοφονία ενός καραμπινιέρου στο κέντρο της Ρώμης.
Τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, ο Μάριο Ρέγκα Τσερτσιέλο, ένας 35χρονος καραμπινιέρος ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από τον μήνα του μέλιτος, σκοτώθηκε με οκτώ μαχαιριές από έναν από δύο αληταραδες νεαρούς άνδρες κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους για την κλοπή ενός σακιδίου πλάτης σε μια πλούσια συνοικία κοντά στο Βατικανό.
«Οι ύποπτοι φαίνονται στις κάμερες επιτήρησης της κυκλοφορίας, δεν θα μας ξεφύγουν. Προφανώς, δεν είναι Ιταλοί, τι έκπληξη!» έσπευσε να δηλώσει ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, ζητώντας την επιβολή «ισόβιων καταναγκαστικών έργων» για «αυτούς τους μπάσταρδους».
Ιταλοί χρήστες των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης συνέχισαν στο ίδιο ύφος, ένα μέρος της πολιτικής τάξης άρχισε να σχολιάζει, ενόσω τα ιταλικά ΜΜΕ περιέγραφαν τους υπόπτους ως καταγόμενους από το Μαγκρέμπ.
Οι τελευταίοι συνελήφθησαν το απόγευμα: πρόκειται για δύο Αμερικανούς, 19 ετών, που διέμεναν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και είχαν βγάλει αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής το ίδιο βράδυ.
Αργά το βράδυ, ο ένας από τους δύο ομολόγησε ότι ήταν ο δράστης της δολοφονίας, μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ επικαλούμενα την αστυνομία.
Και η υπόθεση αποδείχθηκε λίγο πιο πολύπλοκη: το θύμα της ληστείας ήταν έμπορος ναρκωτικών που είχε πουλήσει στους δύο τουρίστες ταμπλέτες ασπιρίνη την οποία είχε παρουσιάσει ως κοκαΐνη.
Για να τον εκδικηθούν, οι δύο Αμερικανοί επέστρεψαν για να κλέψουν το σακίδιο πλάτης του ντίλερ και του έδωσαν ραντεβού στις 3.00 το πρωί για να του το επιστρέψουν έναντι 100 ευρώ, σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ.
Ο ντίλερ κατήγγειλε την κλοπή στους καραμπινιέρους που εμφανίστηκαν στο σημείο του ραντεβού με πολιτικά. Η σύλληψη των δύο νεαρών μετατράπηκε στη συνέχεια σε τραγωδία.
Οι δύο Αμερικανοί τέθηκαν υπό κράτηση για ανθρωποκτονία και απόπειρα εκβιασμού, κατηγορίες οι οποίες θα πρέπει τώρα να επιβεβαιωθούν από δικαστή.
Στο σημείο, πολίτες κατέθεταν σήμερα λουλούδια στη μνήμη του χωροφύλακα ο οποίος θα ταφεί τη Δευτέρα στη γενέτειρά του, στους πρόποδες του Βεζούβιου, παρουσία πολλών εκπροσώπων του κράτους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό δεν θα δείξουν ή γράψουν οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές τσούλες!
Το μικρό αγγελούδι... η μικρούλα Salam Mustafa Al Ali...
Μαρτύρησε δολοφονημένη από ρουκέτες μισθοφόρων φονιάδων της "πολιτισμένης" δύσης στη Hamadanyyeh, αφού πάλαιψε στο νοσοκομείο.
Η μητέρα της κι ο αδελφός της τραυματίστηκαν βαριά και συνεχίζουν να δίνουν μάχη για τη ζωή (ποια ζωή, άραγε;)...
Τα δυτικά ΜΜΕ, οι αργυρώνητες χυδαίες πόρνς της "δημοσιογραφίας" δεν κάνουν καμία αναφορά για τη μικρή Σαλάμ...
Οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις, όλες εδώ κι εννέα (9) χρόνια έχουν συμμετοχή στο έγκλημα στη Συρια που διαπράττει η Ευρώπη των τραπεζιτών!
Η ψυχή της μικρής Σαλάμ θ' αναπαυθεί, θα ησυχάσει μόνον όταν κι ο τελευταίος φονιάς των δυτικών... εξολοθρευτεί!
Κι αυτό θα γίνει!




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Βολιβία με ιρανικά αεροσκάφη UAVs και ιρανική υψηλή τεχνολογία...
Mohammad Javad Zarif και Evo Morales... χθες στη Βολιβία…




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οπως βλέπετε, πεντακάθαρα, όλοι, από τις 7 πολιτικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στις εργασίες της νέας Ευρωβουλής, τελευταία σε δύναμη (με μόλις 41 ευρωβουλευτές), κάτω ακόμη και από την ομάδα της ακροδεξιάς (ΝΙ), είναι η ομάδα της Αριστεράς (και νάχαμε να λέγαμε), στην οποία συμμετέχουν παπαδημούληδες, Γεωργούληδες και Κουντουράδες.
Εκ του αποτελέσματος συνάγεται το συμπέρασμα ότι, η εν λόγω Ομάδα, ουδέν μπορεί να κλάσει, καμια παρέμβαση της προκοπής δεν μπορεί να έχει στα δρώμενα της Ευρωβουλής και συνεπώς, ότι και να λένε οι ευρωβουλευτές της γράψτε το στα παπάρια σας



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΟΛΗ η Κλιματολαγνεία είναι προπαγάνδα για καταστολή ζήτησης ενέργειας και επιδοτήσεις πονηρών (και απευθύνεται σε ηλίθιους)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αποθέωση του "φαίνεσθαι", στην προαιώνια κόντρα του με το "είναι".
Αυτό παρακολουθήσαμε, στην "Γιορτή της Δημοκρατίας".
Μετά την "ευπρέπεια", σύμφωνα με τους κλακαδόρους δημοσιογράφους, που έφεραν οι καλοντυμένοι κύριοι και κυρίες, στη Βουλή με τις γραβάτες, τα κοστούμια και τα συνολάκια τους, πιστεύοντας ότι η Βουλή αποκτά, αυτομάτως και κύρος, είχαμε μία ρεπετισιόν και στο Προεδρικό μέγαρο.
Πασαρέλα των κυριών του κυρίου, αβρότητες και ψεύτικα χαμόγελα, χαριεντισμοί και σαμπάνιες, ανάμεικτα με τον Εθνικό Υμνο.
Γι΄αυτό το συνολάκι σας, μανδάμ, "χτυπούσαν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα";
Γι΄αυτήν την πανάκριβη γόβα σας, μανδάμ, έμενε ανάπηρος ο Μουστακλής;
Γι΄αυτό το κρυστάλλινο, καλογυαλισμένο ποτήρι σας, μανδάμ, ένα παιδί ξυπνούσε, πριν καν ξημερώσει, από χτυπήματα στην πόρτα, που δεν έμοιαζαν με του γαλατά;
Γι΄αυτό το στυλάτο σας φράκο, κυριούλη μου, στο ΕΑΤ-ΕΣΑ, ο Θεοφιλογιαννάκος χτύπαγε τα σίδερα, σ΄ένα συγκεκριμένο, διαφορετικό, κάθε μέρα, κελί και έλεγε:"Είναι η σειρά σου, να φας ξύλο το βράδυ!";;
Γι΄αυτό το υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ, στους κήπους του Μεγάρου, χιλιάδες άνθρωποι έστελναν λογοκριμένα "Δελτάρια", από τις εξορίες, στις οικογένειες τους, λέγοντας "Είμαι καλά, πολύ καλά!";;
Γι΄ΑΥΤΗΝ την Δημοκρατία σας;;;;;
Λυπάμαι!!!