Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Τεταρτη 31 Ιουλιου 2019


Για το City Plaza
Κι όμως υπάρχουν κ τώρα αναρτήσεις τιμωρών δηθεν εργαζομενων:Καλά κάνανε κ την πέσανε σε ιδιωτική περιουσία,αφού δεν πλήρωνε τους εργαζόμενους ο αλλος επιχειρηματιας!
Και λες με τόσους επαναστάτες πως έμειναν ανεκμετάλλευτες τόσες ιδιωτικές περιουσίες κ δεν επήλθε ήδη ο σοσιαλισμός;;
να μην παίζουν άλλοι παιχνίδια στην πλάτη τους για λόγους επαναστατικής "αντεκδίκησης"! Δεν παίρνω θέση για την κατάσχεση στα εισκομισθέντα, ξέρω ότι δύσκολα κάθε φορά ικανοποιεί τους κατάσχοντες, και είναι απλώς μέσο πίεσης! Από κει και πέρα όλες οι άλλες καταλήψεις σε ιδιωτικές περιουσίες ακόμα και εγκαταλελειμμένων κτιρίων έληξαν με την επέμβαση των ΜΑΤ του Συριζα εντός μίας εβδομάδας!Εγώ ξέρω ότι κατάσχουμε άδεια κτήρια του δημοσίου κ της εκκλησίας κ όχι ιδιωτικά χρησιμοποποιούμενα, με υπαρκτές ιδιωτικές διαφορές στα δικαστήρια. Ημουν στο κτίριο της Καρόλου Ντιλ στη Θεσ/κη όταν εντός μιας βδομάδας μας πέταξαν έξω χωρίς πολλά πολλά!! Επίσης πρώτη φορά είδα κατάσχεση ιδιωτικής περιουσίας με τις ευλογίες της κυβέρνησης δηλωθείσα μάλιστα ως διεύθυνση κατοικίας απ τους σιτιζόμενους σ αυτή από ΜΚΟ του εξωτερικού!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν το αδιανόητο γίνεται μονόδρομος....
Ζούμε στην χώρα που κάποιος είναι ελεύθερος μετά από δέκα χρόνια να σκοτώνει, αν έχει προηγουμένως "σύννομο βίο"...
Ζούμε στην χώρα που το κράτος, αν σκοτώσεις, σε τιμωρεί με μικρότερη ποινή απ'ότι εκείνη της καθαρίστριας που πλαστογράφησε έγγραφο, για να βρει τον επιούσιο για την οικογένεια της
Ζούμε στην χώρα που ο φίλος του δολοφονηθέντος, έφαγε περισσότερα χρόνια φυλακή από τον δολοφόνο, για ένοπλη ληστεία που έκανε- κίνητρο για την οποία ήταν η δολοφονία του δεύτερου
Ζούμε στην χώρα που αναβάλλεται το δικαστικό πόρισμα, εξαιτίας ασθένειας του συνήγορου υπεράσπισης, μέχρις ότου περάσει ο νέος Ποινικός κώδικας, βάση του οποίου ο πρότερος σύννομος βίος αποτελεί ικανή συνθήκη απελευθέρωσης ενός ψυχρού (και για μένα πληρωμένου) δολοφόνου
Αυτή η Νέμεσις πότε είπαμε ότι έρχεται?




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



...ένας ακόμη πορφυρογέννητος μαλ@κας έχει άποψη ...
...στο λήμμμα απόβρασμα ,
μπορείς χαλαρά να βάλεις το όνομα του και τα ονόματα όποιων ταυτίζονται με την άποψη του....

Προσέξτε καλά αυτή την φάτσα στην φωτογραφία.
Είναι ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών.
Είναι Καραμανλής τρίτης γενιάς.
Και δήλωσε:
"Θα κάμουμε μια μεγάλη καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. (στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) Το ζήτημα δεν είναι εγώ να σε πιάσω το ζήτημα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας".
Αυτός ο άθλιος τύπος θεωρεί ότι τα ΜΜΜ είναι κρουαζιερόπλοια και όποιος τα χρησιμοποιεί το κάνει για διασκέδαση. Όπως κανει αυτος που κυκλοφορει μονο με κρουαζεροπλοια, πολυτελη αυτοκινητα με οδηγο, και βιλες με πισινες που διασκεδαζουν αυτος και τα αλλα πολυτελη λαμογια που εχουν κλεψει  τα λεφτα του ελληνικου λαου!
Ότι νοιώθει καλά που δεν έχει να δώσει τα 30€ το μήνα.
Όταν είναι εργαζόμενος των 560€ ή των 240€ ή ακόμα χειρότερα εργαζόμενος για πολλούουους μήνες απλήρωτος.
Όταν δεν έχει να πάρει τα απαραίτητα για την οικογένεια του.
Όταν τον κυνηγούν τα χρέη για τα οποία ελάχιστη ευθύνη φέρει ο ίδιος.
Όταν τον πετάνε έξω από το σπίτι του.
Όταν φοιτητής δεν έχει ούτε για το νοίκι του.
Όταν έχει περιθωριοποιηθεί το 40 % του λαού!
Αλήτη υπουργέ αυτούς τους ανθρώπους θέλεις να στοχοποιήσεις προπαγανδίζοντας τον κοινωνικό αυτοματισμό και τα ενοχικά σύνδρομα.
Τους πιο αδύναμους και κατατρεγμένους!
Για την κατάσταση των οποίων υπεύθυνος είσαι εσύ και όλοι οι κυβερνώντες πρώην και νύν.
Αυτός λοιπόν ο άθλιος πορφυρογέννητος γόνος, που δεν έχει τη στοιχειώδη επαφή με την κοινωνία είναι υπουργός και αποφασίζει για τις τύχες μας.
Πιθανόν να τον δούμε και υποψήφιο για πρωθυπουργό.
Ε λοιπόν κύριε Κωστάκη Καραμανλή Νο3 εσείς και όσοι ταυτίζονται με τις απόψεις σας είσαστε τα πραγματικά αποβράσματα της κοινωνίας!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης επικεφαλής της Επιτροπής εορτασμού των 200 χρόνων της Γιάννας Αγγελοπούλου
Αν υποπτευθω ολες αυτες οι ετοιμασιες γινονται για την επετειο μιας επαναστασης που το Πατριαρχειο ειχε αφορισει , θα πηδηχτω απο το παραθυρο αγκαλια με τον μητροπολιτη Μορφου

Από αύριο θα έχουμε πολλά να πούμε για το θέμα των 200 χρόνων, είναι σοβαρό
προς το παρόν ας αρκεστουμε στη διαπίστωση πως μια γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομα της με μεγάλες στιγμές του έθνους, όπως η Ολυμπιάδα του 2004, μια γυναίκα που έχει εντρυφήσει στην ιστορία, μια - Παρ ολίγον- αυτόπτης μάρτυς των γεγονότων...είναι επικεφαλής!
Υ.γ. πρώτο σχόλιο, ιστορικό: η τουρκοπουλα που ο Καραϊσκάκης βάφτισε Μαριώ και φώναζε ... Ζαφείρη, ήταν απείρως αξιοπρεπεστερη!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλημέρα σας.. Σήμερα μου έκανε παρατήρηση για τον αυτιστικό γιο μου μία γειτόνισσα ότι την ενοχλεί που βγάζει κάποιες κραυγές να μην τον βγάζω στην αυλή.. Το σπίτι μου είναι μονοκατοικία και το δικό της απέχει τουλάχιστον 70 μέτρα πιο μακριά.. Μιλάμε για εξοχική κατοικία... Και δεν τον αφήνω εννοείτε όλο το μεσημέρι έξω γιατί κλείνω και βάζω αιρκοντισιον.. Μπορεί να μου κάνει κάτι; Εγώ δεν τον βγάζω έξω εν ώρα κοινής ησυχίας.. Με απειλεί ότι θα φέρει την αστυνομία... Είναι μια κυρία που μένει δίπλα μας κοντά στα 65 και μένει μόνιμα δίπλα στο εξοχικό μου.. Δεν θέλει μου είπε γιατί θα φέρει τα εγγόνια της να βλέπουν κι να ακούνε το αυτιστικό παιδί μου..

Αυτό το αφήνω εδώ απαλά να βρίσκεται από μια σελίδα ΑΜΕΑ που έφυγα γιατί δεν άντεχα να ακούω τέτοια κ κυρίως τις αντιδράσεις των ανθρώπων!... Ελάτε να ξαναμιλήσουμε για "τρομοκρατία",  κ ποιός φοβάται τι! Η κοπέλα αυτή, την τομάρια-"νοικοκυραία" δίπλα της τρέμει, κ όχι τον Μαζιώτη! έτσι; Να το ξεκαθαρίσουμε!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ!
Η ανάθεση των εορτασμών για τα 200 χρόνια της Επανάστασης στη Γιάννα Αγγελοπούλου μου θύμισε εκείνο το βράδυ του Σεπτεμβρίου 1997 που ανακοινώθηκε ότι οι Ολυμπιακοί του 2004 θα γίνουν στην Ελλάδα.
Ήμουν σε ένα Φεστιβαλ και με είχε εντυπωσιάσει μια παρέα γνωστών, η οποία, σε αντίθεση με τον κόσμο εκεί που τασσόταν κατά της Ολυμπιάδας, θριαμβολογούσε.
Τους ακούγαμε μαζί με τους αλλους και με τα πολλά μπήκαμε στην κουβέντα. Ε! Το τι επιχειρήματα ακούσαμε για την ανάπτυξη που θα 'ρθει με τους Ολυμπιακούς δεν λέγεται!
Κάποια στιγμή ο Γιάννης μου ψιθύρισε:
"Έχουν τους λόγους τους, οι ανθρωποι. Από αύριο θα κανονίζουν δουλειές. Είναι όλοι μηχανικοί!".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντάξει, τώρα! Δεν είναι δα και κανένα απόβρασμα της κοινωνίας! Κάνας τσαμπατζής του μετρό!
Στον εισαγγελέα παραπέμπεται ο Κώστας Καραμανλής για «αναιτιολόγητη» κατάθεση 380.000 ευρώ
 17.07.2018 | 18:49
Την παραπομπή του βουλευτή της ΝΔ Κώστα του Αχιλλέα Καραμανλή στον εισαγγελέα αποφάσισε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής για ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές η Επιτροπή  κατά τον έλεγχο που έκανε από το 2014 στον λογαριασμό του ένα ποσό  ύψους 380.000 ευρώ.Του ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία και τραπεζικά εξτρά αλλά λόγω παρέλευσης χρόνου ο βουλευτής είπε πως δεν τα διέθετε και έτσι αποφασίστηκε η παραπομπή της υπόθεσης στον εισαγγελέα.
Σχολιο.- Φαντάσου πόσα εισιτήρια μπορεί να αγοράσει.
Σχολιο.- Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί
Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές
Οι άνεργοι πεινούσαν
Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται
Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι
Κηρύχνουν τη λιτότητα
Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα
Ζητάνε θυσίες
Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους
Για τις μεγάλες εποχές που θα’ρθουν
Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο.. Μπρεχτ




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΡΗΞΗ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΠΟΥΛΗ
"Απόβρασμα της κοινωνίας" είναι όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο στο μετρό, σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή τον Γ΄.
Έτσι είναι! Γιατί άλλο να 'σαι άφραγκος και να μην έχεις ούτε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις μέσα μαζικής μεταφοράς, κι άλλο να 'σαι γόνος πολιτικής δυναστείας, καλοθρεμμένος και εξασφαλισμένος χάρη στο όνομα και το χρήμα της οικογένειάς σου.
Πού να ξέρει από απόγνωση ο παλιάνθρωπος!
Σχολιο.- Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλής(Γ') αποκαλεί όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο στα ΜΜΜ "αποβράσματα της κοινωνίας", θυμίζοντας μας την απόσταση που χωρίζει τους μισθωτή εργασία από μεγαλωμένους όπως αυτος στα αστικά σαλόνια, πορφυρογέννητους εκπροσώπους της άρχουσας τάξης.
Σχολιο.- Δυστυχώς, δεν είναι ο μόνος. Θυμάμαι και μια κυρία Λενα Διβανη το 2013 που είχε πει περιφρονητικά τζαμπατζή τον Θανάση Καναούτη, που σκοτώθηκε πέφτοντας από το λεωφορείο όταν ήρθε ο έλεγχος, το 2013. Μετά έκανε την αυτοκριτική της... γιατί, λέει, δεν ήξερε πως ήταν νεκρός όταν έγραφε το τουίτ. Αίσχος σ' αυτήν και σ' αυτόν.
Σχολιο.- Απόβρασμα και βάρος της κοινωνίας είναι αυτή η κουράδα.
Σχολιο.- Κόψε φάτσα ρε, το απόλυτο τίποτα...!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως παιδιά όλα είναι θέμα οπτικής, εγώ για παράδειγμα θεωρώ αποβράσματα κάποιες οικογένειες που έχουν κατακλέψει τη χώρα (δε λέμε ονόματα) και οχι κάποιον που δεν έχει 1 ευρώ για εισιτήριο στις μαζικές μεταφορές




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν κλεψεις το ελληνικο δημοσιο όπως ο Κωστας του Αχιλλεα Καραμανλης σε κανουν υπουργο και ανηκεις στην αφροκρεμα της κοινωνιας,
αν ομως δεν σου φτανουν να βγαλεις ουτε εισιτηριο για το μετρο γιατι εισαι ανεργος εισαι αποβρασμα!!




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Τελικά, ο Κούλης πόνταρε εκτός χρόνου στο κουτσό άλογο Γκουαιδό επιδεικνύοντας την παραδοσιακή υπαλληλική ευσυνειδησία και τον ιστορικά καταγεγραμμένο "υπερβάλλοντα ζήλο" του πολιτικού μας προσωπικού στα υπερατλαντικά αφεντικά τους. "Ανήκομεν εις την Δύσην" που έλεγε και ο γεροκαραμανλής. Που να φανταζόταν τότε, ότι θα τους έβγαιναν και Βενεζουέλες στη Δύση τους. Βλέπετε, εκείνη την εποχή, η Κούβα ήταν πολύ μόνη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
Καθυστερεί προσωρινά η αποχώρηση του πρέσβη Κοτροκόη
[...] ι ο νέος Έλληνας πρέσβης Σταύρος Βενιζέλος, που θα διαδεχθεί τον απερχόμενο πρέσβη Νίκο Κοτροκόη μετά από πάνω από 4 χρόνια δύσκολης, αλλά επιτυχημένης αποστολής στο Καράκας. Ο κ. Κοτροκόης επρόκειτο να αναχωρήσει από το πόστο του οριστικά τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Ωστόσο, από γερμανικές διπλωματικές πηγές έγινε γνωστό ότι η αναχώρηση του έλληνα πρέσβη καθυστερεί προσωρινά. Ίσως να σχετίζεται με το ότι η ελληνική κυβέρνηση αναγνώρισε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης και πρόεδρο της εκλεγμένης εθνοσυνέλευσης Χουάν Γκουαϊδό ως νόμιμο μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας, προκειμένου να προχωρήσει στην κήρυξη ελεύθερων και δημοκρατικών προεδρικών εκλογών. Σε αυτήν την περίπτωση η επίδοση διαπιστευτηρίων θα πρέπει να γίνει στον Γκουαιδό, που όμως μετά από 6 μήνες δεν κατάφερε να δημιουργήσει γύρω του κυβερνητικές δομές, και όχι στον Μαδούρο, κι αυτό φαίνεται να προβληματίζει την ελληνική πλευρά. Ίσως σε αυτήν την περίπτωση η Αθήνα να πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα ρεαλισμού του Βερολίνου, το οποίο αντελήφθη ότι η κατάρρευση της κυβέρνησης Μαδούρο δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση, όσο την είχε φανταστεί η διεθνής κοινότητα.

Ο Μαδούρο, ο Γκουαϊδό, η Ελλάδα και η Γερμανία
Οι σχέσεις Καράκας - Βερολίνου αποκαταστάθηκαν, δείγμα ρεαλισμού και των δύο πλευρών. Τώρα η νέα ελληνική κυβέρνηση, που έσπευσε να αναγνωρίσει ως μεταβατικό πρόεδρο τον Γκουαϊδό, πρέπει να επιδείξει τον ίδιο ρεαλισμό.
Η επιστροφή πριν λίγες ημέρες του Ντάνιελ Κρίνερ στο Καράκας πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. Δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμιά περίπτωση με το θόρυβο που ξεσήκωσε η κήρυξή του σε persona non grata από την κυβέρνηση Μαδούρο και η απέλασή του από τη χώρα πριν 4 μήνες, Ο πρέσβης της Γερμανίας στη Βενεζουέλα είχε ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό του Χουάν Γκουαϊδό, όταν αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της Βενεζουέλας στις 24 Ιανουαρίου.
Διάνοιξη και πάλι διπλωματικών καναλιών
Με δημόσιες δηλώσεις του είχε επανειλημμένα ζητήσει από τον Νικολάς Μαδούρο να παραιτηθεί, γεγονός που θεωρήθηκε ως ανάμειξη στα εσωτερικά της χώρας. Η αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών ήταν αποτέλεσμα ρεαλιστικής προσέγγισης και από τις δύο πλευρές. Αρχές Ιουλίου ο βενεζουελανός υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης Ιβάν Χιλ συναντήθηκε στο Βερολίνο με την εντεταλμένη του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών για τη Λατινική Αμερική και Καραϊβική Μάριαν Σούεγκραφ με στόχο την εξομάλυνση των διμερών σχέσεων και την επανέναρξη του διαλόγου, που σημειωτέον δεν είχε διακοπεί ποτέ, ακόμη και στο διάστημα που η θέση του Κρίνερ στη πρεσβεία στο Καράκας είχε μείνει κενή.
Από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρθηκε ότι η πρωτοβουλία αυτής της επαναπροσέγγισης ανήκει στη Βενεζουέλα, η οποία αρχές Ιουλίου ανακοίνωσε στο Βερολίνο ότι δεν θεωρεί τον Ντάνιελ Κρίνερ πλέον persona non grata. Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάσα δέχτηκε τον γερμανό πρέσβη στην Casa Amarilla, στην αίθουσα Jose de Sucre των επίσημων τελετών και συναντήσεων, μέσα στο υπουργείο των Εξωτερικών. Σε twitt ο Χόρχε Αρεάσα αναφέρει ότι «θα διατηρήσουμε την άμεση επικοινωνία και θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε μεγάλο μέρος της διμερούς ατζέντας».
Καθυστερεί προσωρινά η αποχώρηση του πρέσβη Κοτροκόη
Αυτό δεν θα χρειαστεί να κάνει ο νέος  Έλληνας πρέσβης Σταύρος Βενιζέλος, που θα διαδεχθεί τον απερχόμενο πρέσβη Νίκο Κοτροκόη μετά από πάνω από 4 χρόνια δύσκολης, αλλά επιτυχημένης αποστολής στο Καράκας. Ο κ. Κοτροκόης επρόκειτο να αναχωρήσει από το  πόστο του οριστικά τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, αφού αποχαιρέτισε συναδέλφους, φίλους, συνεργάτες στην πρεσβεία και την ελληνική κοινότητα. Μάλιστα η Βενεζουέλα του επιδαψίλευσε υψηλή τιμή. Του απένειμε το παράσημο Francisco de Miranda πρώτης τάξεως με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του. Σύμφωνα με το σκεπτικό της παρασημοφόρησης «ο Έλληνας πρέσβης προσέφερε υπηρεσίες στη υπόθεση της ειρήνης και του διαλόγου … ζητούσε πάντα πληροφορίες από πρώτο χέρι και δεν παρασύρθηκε ποτέ από τα ΜΜΕ, από άλλες κυβερνήσεις που έκαναν σκέψεις για τη Βενεζουέλα».
Ωστόσο, από γερμανικές διπλωματικές πηγές έγινε γνωστό ότι η αναχώρηση του έλληνα πρέσβη καθυστερεί προσωρινά. Ίσως να σχετίζεται με το ότι η ελληνική κυβέρνηση αναγνώρισε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης και πρόεδρο της εκλεγμένης εθνοσυνέλευσης Χουάν Γκουαϊδό ως νόμιμο μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας, προκειμένου να προχωρήσει στην κήρυξη ελεύθερων και δημοκρατικών προεδρικών εκλογών. Σε αυτήν την περίπτωση η επίδοση διαπιστευτηρίων θα πρέπει να γίνει στον Γκουαιδό, που όμως μετά από 6 μήνες δεν κατάφερε να δημιουργήσει γύρω του κυβερνητικές δομές, και όχι στον Μαδούρο, κι αυτό φαίνεται να προβληματίζει την ελληνική πλευρά. Ίσως σε αυτήν την περίπτωση η Αθήνα να πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα ρεαλισμού του Βερολίνου, το οποίο αντελήφθη ότι η κατάρρευση της κυβέρνησης Μαδούρο δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση, όσο την είχε φανταστεί η διεθνής κοινότητα. 




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να αλωνίζει με νόμους που ψήφισε ο Σύριζα γιατί το Κράτος έχει συνέχεια.
Και ως γνωστόν οι εισαγγελείς εκτελούν τις εντολές της αστυνομίας και οι δικαστικοί τις εντολές του Κράτους.
Άλλωστε η προκήρυξη και πρόσληψη 1500 νέων θέσεων ειδικών φρουρών προαναγγέλλει τι πρόκειται να γίνει επί ημερών της ΝΔ του Μητσοτάκη.
Θα ηταν πολύ πιο δύσκολο, έστω και αν θεωρητικά μπορούσε να συμβεί. Ο Κορκονέας έμεινε 11 χρόνια μέσα στη φυλακή. Ηταν καταλυτικός ο νέος Ποινικός Κώδικας. Γιατί στην πράξη, αυτό δεν γινόταν ποτέ μέχρι τώρα. Η διαφορά έγκειται στο ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου. Μετά το 2011-2012 υπήρξε εκτενής νομολογία - μέσω της έκδοσης δικαστικών αποφάσεων - που καθόρισε ότι απαιτείται ”θετική συμπεριφορά προς την κοινωνία”, ώστε να αναγνωριστεί ως ελαφρυντικό ο πρότερος έντιμος βίος. Δηλαδή, όχι απλώς δεν έπρεπε να υπάρχει αρνητική συμπεριφορά του κατηγορούμενου, αλλά έπρεπε και να υπάρχει θετική προς την κοινωνία συμπεριφορά (για παράδειγμα δωρεές, ή άλλη κοινωνική προσφορά συγκεκριμένη). Στο νέο Ποινικό Κώδικα αντικαταστάθηκε ο όρος πρότερος έντιμος βίος από τον όρο ”σύννομη συμπεριφορά”. Ο νόμος είναι έτσι διατυπωμένος, ώστε ο δικαστής να μην απαιτεί τίπορα περισσότερο από το να μην έχει διαπιστωμένα παρανομήσει στο παρελθόν ο κατηγορούμενος. Αυτό συνέβη και με τον Κορκονέα. Δεν είχε παρανομήσει στο παρελθόν και τα ισόβια έσπασαν. Εγιναν 13 χρόνια κάθειρξης και τώρα ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος ασφαλώς μπορεί να αποφυλακιστεί σύντομα»,
Και εγένετο η αποφυλάκιση σε λιγότερο από μια μέρα.
Σχολιο.- Εγώ σχολιάζω αυτά που είπε ο γόνος γι'αυτούς που δεν πληρώνουν εισιτήριο. Τώρα να ψάξω το γενεαλογικό του δένδρο και πως πλούτισαν διάφοροι στο μετεμφυλιακό κράτος δεν θα το κάνω.
Είναι γνωστές οι σχέσεις διαπλοκής επιχειρηματιών, πολιτικών και εξουσίας.
Εδώ απλά τσιράκια και "κουμποροφοροι " βρακοφοροι του Μητσοτάκη έγιναν πάμπλουτοι χωρίς να είναι τίποτα για το λόγο και μόνο ότι τον υπηρέτησαν πιστά .Να σου πω και δύο ονόματα ο ένας πήρε όλα τα κέντρα της νύχτας στην Παραλιακή ( Γιγουρτακης) .
Ο άλλος ο Λεφάκης που είναι και συγγενής μας και δεν είχε στον ήλιο μοίρα βρέθηκε με ξενοδοχείο στην Πλ.Κανιγγος με κινηματογραφική εταιρεία Γκρεκα Φιλμς κλπ κλπ . Από το δημοτικό στο χωριό του πατέρα μου και με μόνο προσόν ότι ήταν βρακοφορος στον Μητσοτάκη. Οι βρακοφοροι ήταν οι τότε σωματοφύλακες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν να ήταν έτοιμοι από καιρό:Ο Κορκονέας ήδη αποφυλακίστηκε και βρίσκεται σπίτι του μια μόλις ημέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου!
Πότε πρόλαβε το δικαστήριο να βγάλει την απόφαση,πότε αυτή καθαρογράφηκε,πότε πήγε απόσπασμα της στις φυλακές Δομοκού,πότε στάλθηκε ερώτημα στις φυλακές Κορυδαλλού με το ερώτημα πόσο χρόνο έχει εκτίσει ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ στις φυλακές και για πότε ο Κορυδαλλός καταπιάστηκε με το αίτημα,υπολόγισε το χρόνο κι έστειλε την απάντηση...κι όλα αυτά σε λιγότερο από 24 ώρες!ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!
Υ.Γ. Κι όσο θυμάμαι κάποιους άλλους που έπρεπε να αποφυλακιστούν,αλλά λόγω γραφειοκρατίας και...εκδικητικότητας περίμεναν και 3 και 4 ημέρες για το αποφυλακιστήριο!
#ξεφτίλες



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεξιό σκουλήκι ο Κωστας του Αχιλλεα Καραμανλης που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του κ δεν έχει μπει ποτέ σε ΜΜΜ κ ο μπάρμπας του (Μισελ Λιάπης) κυκλοφορούσε τζιπάρα ανασφάλιστη κ με πλαστές πινακίδες αποκαλεί "αποβράσματα" όσους μπαίνουν τσάμπα στο μετρό! Καλό;;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε στο Ρωμανό με μια ληστεία (14 χρόνια!!) μας ζαλίσατε τα ούμπαλα για να του δώστε άδεια να σπουδάσει, ενώ τώρα σε χρόνο dt ο Κορκονέας αποφυλακίζεται! Αιδώς Αχρείοι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιούλιος 30 2019
Εκδότης δημοσίευσε ανακοίνωση του ΚΚΕ και δέχτηκε μήνυση!

Ο πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας μήνυσε εκδότη-δημοσιογράφο τοπικού μέσου για δημοσίευση καταγγελίας του ΚΚΕ!
Ο δημοσιογράφος εκλήθη μάλιστα να μεταβεί και στο αστυνομικό τμήμα!

«Πρωτοφανές! Κινδυνεύει η ελευθερία του Τύπου στη Ν. Ιωνία;»
Εκδότης τοπικού διαδικτυακού μέσου μηνύθηκε διότι δημοσίευσε ανακοίνωση του ΚΚΕ!
Μηνύθηκε από τον πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για λογαριασμό του συλλόγου, και με προφανή στόχο να τον τρομοκρατήσουν και να τον αποτρέψουν από το να φιλοξενεί ανακοινώσεις του ΚΚΕ αλλά και κάθε φωνή που αποκαλύπτει τα έργα και τις ημέρες των νοσταλγών των πιο μαύρων ημερών του τόπου.
Το συμπέρασμα ότι πρόκειται για προσπάθεια τρομοκράτησης του συναδέλφου δημοσιογράφου προκύπτει από το γεγονός ότι μηνύθηκε μόνο ο εκδότης του ionianet.gr παρότι την ανακοίνωση του ΚΚΕ φιλοξένησαν και άλλα μέσα, μεταξύ αυτών το Ατέχνως αλλά κι ο Ροβεσπιέρος.
Και εμείς γίναμε αποδέκτες θρασύτατου αιτήματος (μέσω email) να κατεβάσουμε τη σχετική ανάρτηση το οποίο φυσικά κι αγνοήσαμε, όπως και ο Βασ. Μαγκαναδέλλης του ionianet.gr αλλά και άλλα μέσα.
Προς το παρόν περιοριζόμαστε στην αναδημοσίευση του σημερινού άρθρου του Βασ. Μαγκαναδέλλη(όπου περιγράφεται και όλο το ιστορικό της υπόθεσης) και δηλώνουμε προς άπαντες ότι δε θα χαριστούμε σε όλους όσους ονειρεύονται εποχές λογοκρισίας και στοχοποίησης αγωνιστών είτε στογονεϊκό κίνημα είτε στο μαζικό λαϊκό κίνημα.
Εκδότης δημοσίευσε ανακοίνωση του ΚΚΕ και δέχτηκε μήνυση!
«Πρωτοφανές! Κινδυνεύει η ελευθερία του Τύπου στη Ν. Ιωνία;»
«Ως εκδότης της εφημερίδας μας ionianet.gr δέχτηκα πριν λίγες ημέρες κλήση να παρουσιαστώ στο Αστυνομικό τμήμα Ν. Ιωνίας στο πλαίσιο προανάκρισης για τη διάπραξη του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου της πόλης μας.
Η εξέλιξη αυτή δεν μας βρήκε απροετοίμαστους ως εφημερίδα,αφού ο πρόεδρος του Συλλόγου μάς είχε ενημερώσει από τον Φεβρουάριο ότι θα υποβάλλει μήνυση… κάτι που έπραξε (20/02/19) σε σχέση με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα μας.
Για να καταλάβεις αγαπητέ συμπολίτη, η εφημερίδα μας δημοσίευσε ανακοίνωση (19/02/19) του ΚΚΕ Καλογρέζας – Αλσούπολης (ιδιαίτερα αιχμηρή όσον αφορά τις εκλογές στο Σύλλογο) χαρακτηρίζοντας τες νόθες και με πολιτικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, αναφέροντάς τους ως φασιστοειδή.
Η υπόθεση είναι γνωστή και αφορά διαμάχη μέσα στο Σύλλογο που έχει λάβει και πολιτικές προεκτάσεις και που απασχόλησε το Δημοτικό συμβούλιο, το οποίο εξέδωσε σχετικό ψήφισμα (13/11/18) με ψήφους 24 υπέρ και 4 αποχές.
Το ψήφισμα αναφέρεται σε χειραγώγηση των εκλογών του 2015 από τα παραπάνω μέλη του Συλλόγου και σε πολιτική δίωξη από τα ίδια πρόσωπα σε βάρος του τότε Προέδρου του.
Η υπόθεση είχε και συνέχεια αφού στις 23/01/19 ζητείται από το Δ.Σ. του Συλλόγου, χωρίς επιτυχία, από το Δημοτικό συμβούλιο Ν. Ιωνίας η ανάκληση του ψηφίσματος.
Μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης του ΚΚΕ από την εφημερίδα μας, δέχθηκα το ίδιο βράδυ τηλεφώνημα στα γραφεία μας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μαρκάτο, ο οποίος σε κατάσταση οργής μου ζητούσε να πληροφορηθεί ποιο άτομο μας έστειλε την σχετική ανακοίνωση και απαιτούσε τη διαγραφή της συγκεκριμένης ανάρτησης από την εφημερίδα.
Του απάντησα ότι η ανακοίνωση έχει ταυτότητα και δεν έχω υποχρέωση να τον ενημερώσω για οτιδήποτε άλλο, ούτε αποδέχθηκα τη διαγραφή της συγκεκριμένης ανακοίνωσης γιατί δεν είναι στις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που υπηρετούμε να διαγράφουμε μια ανακοίνωση κόμματος που εκπροσωπείται στη Βουλή επειδή το απαιτεί ένας αναγνώστης.
Θεωρήσαμε όμως υποχρέωσή μας, στο πλαίσιο πάλι της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, να αναφέρουμε κάτω από την ανακοίνωση ότι αρμόδιο για την ανακοίνωση είναι το ΚΚΕ Καλογρέζας – Αλσούπολης και όχι η ionianet μιας και δεν έχουμε κάνει σχετικό ρεπορτάζ και δεν μπορούμε να εκφέρουμε δημοσιογραφικά άποψη για την αλήθεια του περιεχομένου της ανακοίνωσης.
Σημειώναμε μάλιστα ότι θα δημοσιεύσουμε κάθε επιστολή του Συλλόγου που θα αντικρούει την ανακοίνωση του ΚΚΕ.
Ερωτήματα που προκύπτουν:
– Γιατί η μήνυση του Συλλόγου γονέων στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στρέφεται κατά αγνώστων, αναφερόμενη όμως στην δημοσίευσή της ονομαστικά στην ionianet;
– Δεν αντιλαμβάνονται ότι μας βάζουν στο κάδρο με συνέπεια να χρειάζεται να ετοιμάσουμε γραπτές εξηγήσεις εντός λίγων ημερών, να αναστείλουμε διακοπές, να παραμελήσουμε τις εργασίες μας και γενικώς να δημιουργηθεί θόρυβος στην πόλη με δυσμενείς για εμάς οικονομικές και άλλες επιπτώσεις,βάζοντάς μας καλοκαιριάτικα σε περιττές ταλαιπωρίες;
– Γιατί αυτή η επιλεκτική αναφορά στην ionianet αφού η εν λόγω ανακοίνωση δημοσιεύθηκε και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης;
– Γιατί η μήνυση στέφεται κατ’ αγνώστων ενώ η ανακοίνωση γράφει ξεκάθαρα τον αποστολέα της, την Κ.Ο. του ΚΚΕ Καλογρέζας – Αλσούπολης;
– Πιστεύουν ότι θα ήταν ποτέ δυνατόν το ΚΚΕ να αρνιόταν την πατρότητα της ανακοίνωσής του;
– Γιατί οι συμπολίτες μας μέλη του ΔΣ του Συλλόγου προβαίνουν σε μήνυση, ενώ θα μπορούσαν να στείλουν ανακοίνωση με τις απόψεις τους που βεβαίως θα την δημοσιεύαμε όσο αιχμηρή και να ήταν η απάντησή τους;
–Πιστεύουν άραγε ότι η μήνυσή τους θα βλάψει το ΚΚΕ ως κόμμα, αφού ως γνωστόν κάθε ενέργεια Τοπικής Οργάνωσης καλύπτεται από την Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος; Θα θιγεί δηλαδή σε κάτι ο Κουτσούμπας;
Εκδότης δημοσίευσε ανακοίνωση του ΚΚΕ και δέχτηκε μήνυση!
Συμπέρασμα:
Εκ των πραγμάτων λοιπόν μόνη θιγόμενη από την προανάκριση είναι η εφημερίδα μας επειδή στην ουσία δημοσίευσε την ανακοίνωση.
Αναγνωρίζουμε ότι η ανακοίνωση περιέχει βαρείς πολιτικά χαρακτηρισμούς και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου θεώρησαν τον εαυτό τους και τον Σύλλογό τους προσβεβλημένο.
Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι τέτοια ζητήματα δεν λύνονται με μηνύσεις, αλλά με παράθεση επιχειρημάτων και αποκατάσταση της κατά την γνώμη τους αλήθειας;
Αν τα Μέσα Ενημέρωσης αρνούνταν να δημοσιεύσουν ανακοινώσεις νομίμως λειτουργούντων πολιτικών κομμάτων και κινήσεων επειδή περιέχουν σκληρές εκφράσεις για την κυβέρνηση ή για την αντιπολίτευση, για πρόσωπα του πολιτικού μας βίου, τότε το 90% των ανακοινώσεων δεν θα έπρεπε να δημοσιεύονται επειδή κάποιοι θα το θεωρούσαν συκοφαντικό.
Μια απλή ανάγνωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, για να αναφερθούμε μόνο στα ταραγμένα χρόνια της οικονομικής κρίσης, βρίθει από χαρακτηρισμούς σε επίσημες ανακοινώσεις κομμάτων όπως, λαϊκιστές, ψεύτες, απατεώνες, προδότες, ταγματασφαλίτες, επικίνδυνοι κομμουνιστές ή φασίστες, Μερκελιστές, πράκτορες και τόσους άλλους που θα γέμιζαν μία σελίδα.
Τι πρέπει να κάνει ο Τύπος;
Στο όνομα της ελευθεροτυπίας και της ολόπλευρης ενημέρωσης κατά κανόνα δημοσιεύονται από τα ΜΜΕ όλα τα παραπάνω για να ενημερώνεται το αναγνωστικό κοινό και να κρίνει την αλήθεια των χαρακτηρισμών, αλλά και το ήθος και ύφος αυτών που τα γράφουν.
Αν κάθε τέτοια ανακοίνωση συνοδευόταν από μια μήνυση, ζήτω που καήκαμε.
Η ionianet είχε λοιπόν υποχρέωση να δημοσιεύσει την ανακοίνωση του ΚΚΕ, όπως είχε υποχρέωση να δημοσιεύσει κάθε αντίθετη επιστολή του Συλλόγου γονέων που όμως ΔΕΝ ΕΣΤΑΛΗ.
Επιπλέον η εφημερίδα μας με την εν λόγω ανακοίνωση έδινε την ευκαιρία στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου να παρουσιάσουν την δική τους άποψη για σειρά κατηγοριών εναντίον τους σε βαθμό που μέρος τους απασχόλησε, όπως προαναφέραμε και το Δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.
Αν το έπρατταν αυτό με επιχειρήματα θα δημοσιεύονταν και η δική τους άποψη, ενώ τώρα τι θα κερδίσουν με τις μηνύσεις, θα αλλάξει άποψη το ΚΚΕ;
Ή εμείς θα φοβηθούμε και δεν θα δημοσιεύουμε πλέον αιχμηρές ανακοινώσεις κομμάτων;
Εκδότης δημοσίευσε ανακοίνωση του ΚΚΕ και δέχτηκε μήνυση!
Και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα
Η ionianet είναι μια πλουραλιστική εφημερίδα που παρουσιάζει όλες τις πολιτικές απόψεις, χωρίς διακρίσεις πλην όσων σπείρουν το μίσος και τον διχασμό ή προτρέπουν σε πράξεις εμφανώς αντιδημοκρατικές.
Γι’ αυτή της τη στάση, την αδέσμευτη από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του συνόλου της τοπικής κοινωνίας και όλων των πολιτικών δυνάμεων που κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει στις σελίδες μας σωρεία ανακοινώσεων, χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί πρόβλημα.
Προσωπικά αισθάνομαι πολύ προβληματισμένος που για πρώτη φορά στα 29 χρόνια της εκδοτικής και δημοσιογραφικής πορείας μου στον Τοπικό τύπο καλούμαι σε προανάκριση για την ανάρτηση μιας ενυπόγραφης ανακοίνωσης πολιτικού κόμματος, που δεν αποτελεί κάποιο δικό μας ρεπορτάζ.
Αναρωτιέμαι αν το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου αντιληφθεί το σφάλμα του και το διορθώσει εγκαίρως ή επιθυμεί – αν δεν το κάνει – να θεωρηθεί ότι απολύτως συνειδητά και επιλεκτικά πράττει σε ενέργειες που είναι σε βάρος της τοπικής εφημερίδας,
που αν μη τι άλλο με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις έχει αναδείξει και στηρίξει τις προσπάθειες του Συλλόγου τους για την επίλυση των προβλημάτων του σχολείου τους.
Θα δώσω σε λίγες μέρες τις αναγκαίες εξηγήσεις στο αστυνομικό τμήμα και θα περιφρουρήσω την υπόληψη της εφημερίδας μας, η οποία επιχειρείται να θιγεί.
Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό ότι όλες οι τοπικές πολιτικές δυνάμεις, κόμματα, δημοτικές παρατάξεις και κινήσεις, οφείλουν να πάρουν θέση στα ερωτήματα.
– Θεωρούν δημοσιογραφικά ορθό μια εφημερίδα να λογοκρίνει τις ανακοινώσεις τους επειδή κάποιοι θα ενοχληθούν;
– Υπερασπίζονται την ελευθεροτυπία ακόμα κι αν περιέχει σκληρές πολιτικές εκφράσεις;
– Πρέπει οι εφημερίδες να καλούνται σε προανακρίσεις επειδή απλά δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις τους;
Ερωτήματα που πρέπει να πάρουν οριστικές απαντήσεις και η ionianet ευχαρίστως θα δημοσιεύσει κάθε σχετική επιστολή που θα λάβει από φορέα, σύλλογο ή πρόσωπο της τοπικής μας κοινωνίας».

https://www.rovespieros.gr/ekdotis-dimosieyse-anakoinosi-kke-kai-dextike-minysi/?fbclid=IwAR0q7t2lAoHCp4Fw5-ucTISDfLaLo3gL9MCJEbzPqwuLnoY2KjhrFNOm8yU




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Mαχητικό των ΗΠΑ βομβάρδισε θέση του συριακού στρατού και άλλες τοποθεσίες στο Κυβερνείο της Hasaka. Nεκρός 1 πολίτης…..
31/7/2019
‘Ένα μαχητικό των ΗΠΑ της διεθνούς συμμαχίας βομβάρδισε μια θέση του συριακού στρατού χθες τη νύχτα. Σήμερα έγινε γνωστό πως σκοτώθηκε από τα πυρά του ένας άμαχος ο Ragheb Saud al-Masoud στην ύπαιθρο τoυ χωριού Rashidiya στο Qamishli στο νότο του κυβερνείου της Hasaka στη Β Συρία. Το αεροπλάνο έριξε και Optical bomb στο δρόμο Hasaka -Al Qamshli. Xθες επίσης αεροπλάνα της Δυτικης Αποικιοκρατικης  Συμμαχίας που διευθύνουν οι ΗΠΑ πετούσαν πάνω από τα Tel Brak και Tel Hamis που ελέγχουν οι SDF στο κυβερνείο της Hasaka.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yπέρ της άρσης ασυλίας του Π. Πολάκη ψήφισε η ΝΔ στη Βουλή
 Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 13:00
Υπέρ της άρσης ασυλίας του πρώην υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη τάχθηκε η ΝΔ στη Βουλή κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, με 163 ψήφους υπέρ για την πρώτη υπόθεση για την οποία παραπέμφθηκε και με 162 για τη δεύτερη.
Ειδικότερα, η Ολομέλεια κλήθηκε να αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας του κ. Πολάκη για τις δύο υποθέσεις που αφορούν την στημενη κατηγορια για υποκλοπή της συνομιλίας του με τον γνωστο αληταρα προδοτη διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος καθικι Γιάννη Στουρνάρα και την στημενη κατηγορια για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του πρώην αληταρα κλεφτη προέδρου των Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ γνωστου καθικιου Σταμάτη Πουλή.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για συκοφαντίες και για «ξεκάθαρη πολιτική δίωξη σε βάρος του». Υποστήριξε ακόμη πως, επειδή είναι πολιτικό πρόσωπο, θα έπρεπε το αίτημα για άρση ασυλίας να στηρίζεται στο άρθρο 86 κι όχι στο άρθρο 62 του Συντάγματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την ομιλία του αποχώρησε από την αίθουσα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. «Δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε κατά κανέναν τρόπο τις αλλεπάλληλες παραβιάσεις του Συντάγματος σε αυτήν τη διαδικασία» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Η ΝΔ, το Κίνημα Αλλαγής και η Ελληνική Λύση δέχθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα το σκεπτικό του εισαγγελέα ότι τα όσα καταλογίζονται στον πρώην υπουργό δεν αφορούν στην άσκηση των υπουργικών του καθηκόντων αλλά στηρίζονται στο άρθρο 62 που έχει να κάνει με τη βουλευτική του ιδιότητα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




"Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου; Ο Κορκονέας"
 Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 10:33
Ένα κείμενο-γροθιά στο στομάχι δημοσιεύει στο προσωπικό του blog ο γυμνασιάρχης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου Γιώργος Θαλάσσης, με αφορμή την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα.
Το κείμενο υπογράφεται στις 30 Ιουλίου και σε αυτό ο κ. Θαλάσσης, δανειζόμενος τον τίτλο του αυτοβιογραφικού διηγήματος του Γεώργιου Βιζυηνού «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου», αναφέρεται στον τρόπο απονομής της δικαιοσύνης που εδώ και χρόνια μάς κάνει «όλους να ντρεπόμαστε».
Παράλληλα, μιλάει για τον Αλέξανδρο που ο ίδιος γνώρισε, ένα «πολύ καλό, ευγενικό και τίμιο παιδί, που αγαπούσαν όλοι οι δάσκαλοι και όλοι οι συμμαθητές του».
Ο Αλέξανδρος, σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό, είχε πολλούς φίλους και απέκτησε «αναρίθμητους μετά τον θάνατό του, όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλον τον κόσμο».
Το κείμενο του Γ. Θαλάσση:
Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου; Ο Κορκονέας. Μην το ξεχάσεις ποτέ.
(Ανοιχτή επιστολή στα παιδιά που γεννήθηκαν μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου)
Αγαπητά μου παιδιά,
Είστε η ελπίδα για την νέα ζωή, που όλοι μας έχουμε ανάγκη, αλλά δεν μας δίνεται πάντα. Είστε μικροί, για να διαβάσετε αυτά που γράφω, αλλά τα γράφω τώρα, γιατί δεν ξέρω αν θα υπάρχω, όταν φτάσετε στην κατάλληλη ηλικία, για να τα μάθετε.
Έχουν λεχθεί άσχημα πράγματα για τον Αλέξανδρο μετά τη δολοφονία του. Αλλά τα έχουν πει βρώμικα στόματα και τα έχουν γράψει βρώμικα χέρια. Μην πιστέψετε τίποτε και κανένα. Εγώ ήμουν σε θέση να ξέρω τον Αλέξανδρο καλύτερα από τον καθένα και σας λέω αυτό. Ο Αλέξανδρος ήταν πολύ καλό, ευγενικό και τίμιο παιδί, που αγαπούσαν όλοι οι δάσκαλοι και όλοι οι συμμαθητές του. Κι εκείνος αγαπούσε πολύ τους φίλους του και είχε πολλούς, πάρα πολλούς φίλους και οι φίλοι του έγιναν αναρίθμητοι μετά τον θάνατό του, όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλον τον κόσμο. Αλλά ο Αλέξανδρος δεν πρόλαβε να τους αγαπήσει, όμως η μεγάλη του καρδιά, είμαι βέβαιος ότι θα τους χωρούσε όλους αυτούς.
Χθες τέλειωσε η δίκη των δολοφόνων του σε δεύτερο βαθμό στο εφετείο Λαμίας. Μια δίκη που συνεχώς μας έκανε να αγανακτούμε και να ντρεπόμαστε για τον τρόπο που απονέμεται «η δικαιοσύνη» στη χώρα μας. Δεν θα επεκταθώ όμως σε όλα όσα λέχθηκαν και έγιναν σε αυτή τη δίκη που κράτησε πάνω από δυόμισι χρόνια. Λέω μόνο τούτο. Από την αρχή φάνηκε πως είχαν σκοπό να βγάλουν έξω τον Κορκονέα με κάθε τρόπο. Και τώρα θα σας πω μόνο για τη χθεσινή μέρα και αυτό φτάνει.
Η αδιάντροπη υπεράσπιση, που πρότεινε ένα σωρό ελαφρυντικά, πρότεινε και ως ελαφρυντικό την ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος. Λες και η υπεράσπιση δεν ήταν μέσα στην αίθουσα, όπου αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο Αλέξανδρος δεν έκανε τίποτε ανάρμοστο. Απλώς βρέθηκε σε ένα μέρος, όπου συχνάζουν πολλά παιδιά αυτής της ηλικίας. Για αυτό και το ελαφρυντικό αυτό δεν έγινε δεκτό. Αλλά η υπεράσπιση, όπως και άλλοι όμοιοι, πάντα προσπαθούσαν να βεβηλώσουν τη μνήμη του Αλέξανδρου και θα συνεχίσουν να προσπαθούν, αλλά εσείς να μη δέχεστε αυτά τα ψέματα.
Ο εισαγγελέας από την άλλη πρότεινε ως ελαφρυντικό τον πρότερο σύννομο βίο του κατηγορουμένου. Ποιος σύννομος βίος όμως; Ακόμη και τη δολοφονία του Αλέξανδρου προσπάθησαν να καλύψουν και να συσκοτίσουν οι δολοφόνοι, αλλά και οι συνάδελφοί τους τροποποίησαν τα ενοχοποιητικά στοιχεία και κατασκεύασαν ψευδομάρτυρα. Σκοπός τους ήταν να πουν ότι οι δολοφόνοι δέχθηκαν επίθεση και κινδύνεψε η ζωή τους και ο Κορκονέας πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα και η σφαίρα εξοστρακίστηκε και σκότωσε τον Αλέξανδρο. Και παρόλο που αποδείχθηκε ότι όλα αυτά ήταν ψέματα, δεν υπήρξε καμιά συνέπεια για τους αστυνομικούς που κατασκεύασαν αυτά τα σενάρια. Αν λοιπόν η υπηρεσία του προσπάθησε να απαλλάξει τον Κορκονέα από τη δολοφονία, δεν θα τον κάλυπτε για μικρότερα αδικήματα και μικρότερες εγκληματικές πράξεις; Και ακόμη ο εισαγγελέας είπε ότι οι συνάδελφοι του Κορκονέα τον αποκαλούσαν Ράμπο, γιατί ήταν καλός και αποτελεσματικός στη δουλειά του και όχι γιατί έδερνε αθώους ανθρώπους. Αλλά αυτά δεν έκαναν το δικαστήριο να αμφιβάλλει για τον σύννομο βίο του Κορκονέα και δέχθηκε το ελαφρυντικό, ενώ αμφέβαλε για την ενοχή του Σαραλιώτη και τον κήρυξε αθώο. Ο Σαραλιώτης αθώος! Που όλα τα έκαναν μαζί και δεν σκέφτηκαν οι δικαστές, ότι όσα έκανε μετά ο Σαραλιώτης τα έκανε, όχι για να καλύψει την ενοχή του Κορκονέα, αλλά για να καλύψει τη δική του συνενοχή.
Κι ακόμη είπε ο εισαγγελέας ότι ο Κορκονέας οδηγήθηκε σε αυτές τις πράξεις, επειδή ήταν αφελής και αντιδεοντολογικός, όχι γιατί είναι ένας στυγερός δολοφόνος, ένα παλιοτόμαρο της κοινωνίας. Αλλά χθες στην αίθουσα δεν είδα μόνο ένα παλιοτόμαρο, είδα πολλά.
Και η απόφαση του δικαστηρίου να δεχθεί την ενοχή του Κορκονέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο απέβλεπε στο να καλύψει τα νώτα του σε ενδεχόμενη αναίρεση, αλλά συγχρόνως είχε σκοπό να τον βγάλει αμέσως από τη φυλακή με την ποινή κάθειρξης 13 ετών.
Εύχομαι εσείς παιδιά να ζήσετε καλύτερες μέρες κι αν ποτέ σας πουν παραμύθι για τη λάμια που έτρωγε τα αθώα παλικαρόπουλα, να ξέρετε ότι αυτή δεν είναι η λάμια, αλλά η Λαμία.
Να ζήσετε σε καλύτερες μέρες, αλλά αυτές θα αργήσουν πολύ. Ήδη η κυβέρνηση θα στείλει αστυνομικούς με πολυβόλα ανάμεσα στους ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας και ο πρωθυπουργός ανήγγειλε ότι θα προσλάβει 1.500 νέους οπλισμένους Κορκονείς.
Για να έρθουν οι καλύτερες μέρες πρέπει να αγωνιστούμε πολύ και ελπίζω να συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτόν τον αγώνα όταν μεγαλώσετε.
Ο γυμνασιάρχης του Αλέξανδρου
Γιώργος Θαλάσσης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυναμική συγκέντρωση στα Εξάρχεια για την πρόωρη αποφυλάκιση Κορκονέα
 Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 20:28
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της πρόωρης αποφυλάκισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα πραγματοποιήθηκε στις 20.00 στα Εξάρχεια, στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Εκεί όπου στις 6 Δεκεμβρίου του 2018 έπεσε νεκρός ο ανήλικος Αλέξης βρέθηκαν φοιτητές, οικογένειες, μικρά παιδιά και μέλη συλλογικοτήτων του αναρχικού και αντιεξουσιαστικου χώρου στον οποιο ανηκε ο Αλεξης Γρηγοροπουλος, αριστεριστικες οργανωσειςς,  οι οποίοι λίγο μετά τις 20.30 ξεκίνησαν πορεία με προορισμό το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων. Οι διαδηλωτές δεν κατάφεραν να φτάσουν στο αστυνομικό τμήμα καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις τους έκλεισαν τον δρόμο.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άστεγοι κατασκήνωσαν έξω από δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο στη Μαδρίτη ζητώντας να τους δοθεί στέγη
 Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 20:52
Περισσότεροι από 150 άστεγοι έστησαν σκηνές έξω από το μουσείο El Prado στη Μαδρίτη, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, για να ζητήσουν ασφαλή στέγαση και να στείλουν μήνυμα ότι «δεν είμαστε αόρατοι».
Οι διαμαρτυρόμενοι, που έχουν κατασκηνώσει στη λεωφόρο Πασέο δελ Πράδο, μεταξύ του μουσείου και του δημαρχείου εδώ και τρεις μήνες, θέλουν να υπενθυμίσουν, με την κινητοποίηση αυτή, τις καταστροφικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης του 2008-2013.
«Δεν θέλουμε κανείς να εγκαταλείπεται στον δρόμο, διότι συνιστά καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του Συντάγματός μας» δήλωσε ο Μιγκέλ Καρέρα, ένας εκπρόσωπος των αστέγων.
Ο δήμαρχος της Μαδρίτης Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ- Αλμέιδα από το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα αποδοκίμασε την κινητοποίηση, επισημαίνοντας πως «ο δημόσιος χώρος δεν μπορεί να καταλαμβάνεται παρανόμως» στο πλαίσιο μιας διαμαρτυρίας, όμως δεν ανέφερε εάν οι αρχές σχεδιάζουν να απομακρύνουν τον «καταυλισμό».
Η αντιδήμαρχος Μπεγκόνα Βιλάθις είπε σε δημοσιογράφους ότι οι αρχές συναντήθηκαν με τους διαδηλωτές κι ότι «μονάχα 12 εξ αυτών είναι στην πραγματικότητα άστεγοι». Η ίδια σημείωσε ότι οι υπόλοιποι διαμαρτυρόμενοι είναι ακτιβιστές και υποσχέθηκε να παρασχεθεί στέγη στους 12 άστεγους έως την επόμενη εβδομάδα.
Ο Καρέρα κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι διασπείρει ψευδείς πληροφορίες υπογραμμίζοντας ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στη διαμαρτυρία είναι άστεγοι.
«Δεν είναι καταυλισμός ακτιβιστών, είναι η μοναδική λύση για στέγαση που διαθέτουν» τόνισε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι άστεγοι περιέγραψαν τα δεινά τους σε συναντήσεις που είχαν με μέλη του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης.
Στην Ισπανία, υπάρχουν περισσότεροι από 33.000 άστεγοι, σύμφωνα με τα στοιχεία από το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας.
«Δεν είμαστε αόρατοι» δήλωσε ο Καρέρα.
«Δεν θέλουμε να περάσουμε έναν ακόμη χειμώνα στους δρόμους».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επεισόδια στα Εξάρχεια λόγω... Κορκονέα
 Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 22:23
Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στα Εξάρχεια μεταξύ ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου και αστυνομικών. Προηγουμένως πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση του Επ. Κορκονέα στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Αλέξης Γρηγορόπουλος. Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων αλλά ισχυρές αστυνομικές που είχαν παραταχθεί στη Χαριλάου Τρικούπη τους εμπόδισαν και η πορεία κατέληξε ειρηνικά στην πλατεία Εξαρχείων.
Επίκεντρο των επεισοδίων είναι η οδός Χαριλάου Τρικούπη πολύ κοντά στο ιστορικό κτήριο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί διαδηλωτών και προσαγωγές.
Η αστυνομία κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Γερμανία: Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα δύο Γεζίντι να τους χορηγηθεί άσυλο
 Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 02:36
Δικαστήριο πόλης της βορειοδυτικής Γερμανίας απέρριψε χθες Τρίτη το αίτημα ασύλου που είχαν υποβάλει δύο μέλη της μειονότητας των Γεζίντι, αποφαινόμενο ότι δεν υφίστανται πλέον διωγμό στην πατρίδα τους, το βόρειο Ιράκ.
Το δικαστήριο έκρινε ότι αφού οι τζιχαντοφασιστες της συμμοριας Ισλαμοφασιστικό Κράτος (ΙΚ) απωθήθηκαν από την περιοχή όπου ζουν οι Γεζίντι, γύρω από το όρος Σίντζαρ, δεν είναι πλέον «πιθανό» να υποστούν διωγμό.
Για αυτόν τον λόγο το δικαστήριο της πόλης Λίνεμπουργκ, στην Κάτω Σαξονία, απέρριψε το αίτημα χορήγησης ασύλου που είχαν υποβάλει ένας υπήκοος του Ιράκ και η αδελφή του.
Το 2014, τζιχαντοφασιστες του ΙΚ περικύκλωσαν το Όρος Σίντζαρ, παγιδεύοντας πάνω από 10.000 μέλη της μειονότητας. Υπήγαγαν χιλιάδες γυναίκες και παιδιά στη σκλαβιά και σκότωσαν χιλιάδες άνδρες που ανήκαν στην κοινότητα των Γεζίντι.
Πολλοί από τους επιζήσαντες μπόρεσαν να βρουν καταφύγιο σε ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σουηδία: Ο αληταρας ράπερ A$AP Rocky δικάζεται για ξυλοδαρμό 19χρονου
 Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 00:19
Ένας έφηβος κατέθεσε την Τρίτη σε δικαστήριο της Στοκχόλμης ότι ο Αμερικανός αληταρας ράπερ A$AP Rocky και δύο πρόσωπα της συνοδείας του τον κλότσησαν και τον γρονθοκόπησαν κατά τη διάρκεια μιας αψιμαχίας έξω από ένα εστιατόριο χάμπουργκερ, τον περασμένο μήνα.
Ο 30χρονος αληταρας ραπερ, παραγωγός και μοντέλο, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρακίμ Μάγιερς, δήλωσε αθώος στην κατηγορία της επίθεσης, κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παρενέβη υπέρ του πριν από λίγες ημέρες.
Ο Μάγιερς συνελήφθη στις 3 Ιουλίου για το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου και του ασκήθηκε δίωξη για επίθεση με πρόκληση σωματικών βλαβών.
Περιγράφοντας την υπόθεση, παρουσιάζοντας βίντεο από κάμερες ασφαλείας και από κινητά τηλέφωνα των αυτοπτών μαρτύρων, ο εισαγγελέας Νάντιελ Σούνεσον είπε ότι μετά τον διαπληκτισμό, στο κέντρο της Στοκχόλμης, ο τραγουδιστής έριξε τον 19χρονο Μουστάφα Τζαφάρι στο έδαφος και δύο μέλη της συνοδείας του άρχισαν να τον κλοτσούν και να τον γρονθοκοπούν. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Τζαφάρι χτυπήθηκε με ένα μπουκάλι, με αποτέλεσμα να υποστεί εκχυμώσεις και μώλωπες.
Στην κατάθεσή του ο Τζαφάρι είπε ότι ο σωματοφύλακας του Μάγιερς τον έσπρωξε και τον άρπαξε από τον λαιμό έξω από το εστιατόριο. Εκείνος ακολούθησε την παρέα του καλλιτέχνη προσπαθώντας να πάρει πίσω τα ακουστικά του και τότε τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα μπουκάλι και τον ξυλοκόπησαν, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος.
"Δεν θέλαμε να συμπλακούμε. Τους είπα ότι είμαι καλό παιδί, όχι κακό παιδί. Δεν άγγιξα κανέναν από τους τρεις", πρόσθεσε.
Νωρίτερα, ο δικηγόρος του Μάγιερς, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας τη στολή της φυλακής, είπε ότι ο πελάτης του ενήργησε σε αυτοάμυνα. "Ο Ρακίμ Μάγιερς νόμιζε ότι αυτοί οι άνθρωποι (...) επιτέθηκαν στον σωματοφύλακά του και για αυτό έδρασε", είπε ο Σλόμπονταν Γιόβιτσιτς.
Ο ράπερ θα καταθέσει στο δικαστήριο την Πέμπτη.
Ο Μάγιερς υποστηρίζει ότι προκλήθηκε από τον Τζαφάρι. Αν κριθεί ένοχος, τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι, κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε φυλάκιση δύο ετών.
Η υπόθεση έχει τραβήξει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό η δίκη διεξάγεται σε μια αίθουσα ασφαλείας, παρουσία περισσότερων από 50 δημοσιογράφων. Παρούσα είναι και η μητέρα του Μάγιερς.
Διαφοροι του ειδους  αντέδρασαν για τη σύλληψη και κράτηση του A$AP Rocky, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και το Ροντ Στιούαρτ. Ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από τον Σουηδό πρωθυπουργό Στέφαν Λεβέν να βοηθήσει να αποφυλακιστεί ο καλλιτέχνης ενώ σε μηνύματά του στο Twitter εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη, ζητώντας από τους Σουηδούς "να αντιμετωπίζουν δίκαια τους Αμερικανούς". Έχει δηλώσει μάλιστα ότι θα εγγυηθεί ο ίδιος προσωπικά για να αποφυλακιστεί με εγγύηση ο Μάγιερς, όμως αυτό το σύστημα δεν υπάρχει στη Σουηδία.
Η δικαιοσύνη στη Σουηδία είναι ανεξάρτηση από το πολιτικό σύστημα και ο Λεβέν δήλωσε ότι δεν θα επηρεάσει την υπόθεση.
Ο Αμερικανός διπλωμάτης Ρόμπερτ Σ. Ο'Μπράιεν βρισκόταν στο δικαστήριο σήμερα, κατόπιν εντολής του Λευκού Οίκου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανία: Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε ο 40χρονος που έσπρωξε ένα αγόρι στις γραμμές του τρένου
 Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 00:17
Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση βρισκόταν στην Ελβετία ο 40χρονος Αμπτέ Αράγια από την Ερυθραία, ο οποίος προκάλεσε χθες τον θάνατο ενός 8χρονου αγοριού, σπρώχνοντάς το, μαζί με την μητέρα του στις γραμμές του τρένου, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο εισαγγελέας Τόμας Μπρέντλι νωρίτερα απόψε στη Ζυρίχη, η ελβετική αστυνομία ανακάλυψε στο διαμέρισμα του Αράγια έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι θεωρείτο ψυχικά ασθενής. Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε επιτεθεί εναντίον της συζύγου του και μίας ακόμη γυναίκας και τις είχε κλειδώσει στο διαμέρισμά του, μαζί με τα τρία του παιδιά, ηλικίας 1, 3 και 4 ετών. Η σύζυγός του κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία έκτοτε αναζητούσε τον δράστη, χωρίς ωστόσο να ενημερώσει τις γερμανικές ή τις ευρωπαϊκές αρμόδιες αρχές, καθώς δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι θα επιχειρούσε να διαφύγει στο εξωτερικό. Ο δράστης είναι χριστιανός ορθόδοξος και στο διαμέρισμά του δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο το οποίο να αφορά ενδεχόμενη ριζοσπαστικοποίησή του ή ακραία ιδεολογία.
Όπως ανέφερε ο Ελβετός εισαγγελέας, ο Αμπτέ Αράγια είχε διαφύγει από την Ερυθραία το 2006 και είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελβετία. Το 2008 η αίτησή του εγκρίθηκε και το 2011 έλαβε άδεια παραμονής στην χώρα. Στο πλαίσιο ειδικών προγραμμάτων για πρόσφυγες και μετανάστες, είχε σταθερή εργασία, ενώ μιλούσε καλά γερμανικά και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Τελευταία εργαζόταν στην τεχνική υπηρεσία της δημόσιας επιχείρησης μεταφορών στην Ζυρίχη. Στις περιοδικές εκθέσεις χαρακτηριζόταν ως συνεπής, πρόθυμος και καλά καταρτισμένος, ενώ περιγραφόταν ως «υπόδειγμα ομαλής ενσωμάτωσης». Σε μια από τις συνεντεύξεις του στις υπηρεσίες μεταναστευτικής πολιτικής είχε ερωτηθεί τι του άρεσε στην Ελβετία, για να απαντήσει: «Σχεδόν όλα. Η εκμάθηση της γλώσσας ήταν ένα εμπόδιο, αλλά το ξεπέρασα. Μου αρέσει ότι εδώ βρίσκει ο καθένας βοήθεια, ανεξαρτήτως του εάν είναι πλούσιος ή φτωχός. Όλοι έχουν φαγητό και η επιβίωση είναι εξασφαλισμένη. Η εκπαίδευση είναι πολύ καλή. Εδώ είναι ο πρώτος κόσμος». Ο αρμόδιος σύμβουλος είχε διαπιστώσει «κόπωση» και «εκνευρισμό» κατά την περίοδο αναζήτησης μόνιμης εργασίας. «Η υπόθεση συνεχώς αναβάλλεται. Αυτό είναι ενοχλητικό, αλλά κάθε φορά αποφάσιζα να συνεχίσω. Θα ήθελα τα τρία μου παιδιά να έχουν καλύτερη ζωή από μένα και ελπίζω σε 25 χρόνια να ζω ακόμη εδώ», είχε δηλώσει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ο Αράγια σταμάτησε να εργάζεται τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε και διαγνώσθηκε με ψυχολογικά προβλήματα.
Ο Γιόνας Γκεμπρεχιβέτ, δημοσιογράφος από την Ερυθραία στην Ελβετία, δήλωσε ότι ο Αράγια δεν ήταν γνωστός στην κοινότητα ομοεθνών του στη Ζυρίχη, η οποία, όπως ανέφερε, «είναι συγκλονισμένη από την πράξη του». Πρόσθεσε ακόμη ότι από χθες οι συμπατριώτες του βιώνουν άνευ προηγουμένου ρατσιστική συμπεριφορά. «Είμαστε σοκαρισμένοι από τα μηνύματα μίσους στο διαδίκτυο», δήλωσε.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κύπρος: Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το βίντεο με τη Βρετανή τουρίστρια -Τι ισχυρίζονται οι Ισραηλινοί
31|07|2019 | 05:23
Ενα από τα βίντεο που τράβηξαν οι Ισραηλινοί, την ώρα που είχαν στο κρεβάτι, στο ξενοδοχείο της Κύπρου, την νεαρή από την Βρετανία, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και φαίνεται πως ουσιαστικά δικαιώνει τους κατηγορούμενους από τις κατηγορίες του βιασμού.
Η νεαρή κοπέλα είχε καταγγείλει τους 12 Ισραηλινούς για βιασμό στην Αγία Νάπα, κάτι που οι ίδιοι αρνήθηκαν. Όπως αποδείχθηκε, η νεαρή κοπέλα πήρε πίσω την καταγγελία της και είπε πως δεν υπήρχε βιασμός, αλλά προχώρησε στην καταγγελία, επειδή την βιντεοσκοπούσαν χωρίς την έγκρισή της. Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα βίντεο έφτασε στα χέρια της αστυνομίας και όπως φαίνεται, η ίδια είχε συμφωνήσει να κάνει σεξ με ορισμένους από τους νεαρούς, ενώ δεν φαίνεται πουθενά να ζητά να κλείσουν την κάμερα. Μάλιστα φαίνεται να χαμογελά κιόλας μπροστά στην κάμερα, όπως αναφέρουν.
Το θέμα ωστόσο είναι πως το βίντεο έχει κυκλοφορήσει και στο ίντερνετ και ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, πλέον, κάνει λόγο για πράξη εκδίκησης. Ζήτησε από τις Αρχές μάλιστα να μάθει πως διέρρευσε στα social media το βίντεο, λέγοντας πως είναι προσβλητικό για την πελάτισσά του, αυτό που συνέβη. «Το ότι το βίντεο της πελάτισσας μου έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως, είναι πιο σοβαρό έγκλημα από αυτό που την κατηγορούν. Θέλουμε να μάθουμε ποιος το διέρρευσε και γιατί», σχολίασε.
Λάθος η βιντεοσκόπηση, παραδέχτηκε ένας εκ των Ισραηλινών
Την ίδια ώρα, οι Ισραηλινοί επέστρεψαν στα σπίτια τους όπου τους υποδέχτηκαν με αγκαλιές και πανηγυρισμούς οι συγγενείς τους. Ένας εξ αυτών ωστόσο, παραδέχτηκε πως η βιντεοσκόπηση ήταν ένα σοβαρό λάθος. «Δεν ήταν σωστό να τραβηχτούν βίντεο. Πρέπει να σεβόμαστε την γυναίκα σε κάθε περίπτωση», είπε ο Γιόνα Γκόλουμπ, που ωστόσο επεσήμανε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της.
«Σε κανένα από τα βίντεο δεν φαίνεται να υποφέρει ή να ζητά βοήθεια. Η αστυνομία είδε τα βίντεο και μπορεί κάποιος να διακρίνει ότι η πόρτα μένει ανοιχτή και ζητά η ίδια να την κλείσουν αντί να φωνάξει για βοήθεια. Μια γυναίκα που την βιάζουν, δε ζητά να κλείσουν την πόρτα», είπε ένας άλλος εκ των Ισραηλινών που ήταν μαζί της στο κρεβάτι και συμπλήρωσε:
«Πήγαμε στο δωμάτιο 723 και ήταν μαζί μας. Ήμασταν τρεις στο δωμάτιο μαζί της και αρκετοί έξω που έμπαιναν και έβγαιναν. Δεν είχαν καμία ανάμειξη οι υπόλοιποι. Η αστυνομία ήρθε απλά και με συνέλαβε όταν ήμουν στο κρεβάτι».

Σχολιο.- Νομίζω ότι θα πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι παγκοσμίως και να απαγορεύεται δια ροπάλου η οποιαδήποτε δυνατότητα το θύμα ή "θύμα" να μπορεί να διεκδικήσει οικονομική αποζημίωση. Και μάλιστα ο οποιαδήποτε εξωδικαστικός οικονομικός συμβιβασμός για βιασμό να είναι παράνομος και να επιφέρει ποινές ακόμα και για τους δικηγόρους. Πάει να ξεφύγει το πράγμα. Κάποιες προσπαθούν να κάνουν τζάμπα ονειρικές(όπως τις έχουν στο μυαλό τους) διακοπές, καταστρέφοντας ζωές άλλων.
Σχολιο.- Καλα της εκαναν. Πηγε.να τους χωσει φυλακή για βιασμο και τωρα μιλαει για προσβολη και εκδίκηση?
Σχολιο.- Αν σε βαλουν φυλακη για βιασμο καταστραφηκε η ζωη σου! Και γιατι? Επειδή η κυρια ηθελε μια γερη αποζημίωση απο την ασφαλεια. Ασ το εκανε χωρίς να καταστρεψει αθωους. Τωρα καλα της εκαναν. Ελεος με την γυναικεια υπερασπιση. Γι αυτο φτασαμε σε τετοια περιστατικα. Τωρα η επομενη θα το σκεφτει καλυτερα
Σχολιο.- Καλα της εκαναν της καριολας, αυτό το βιντεο είναι που τους εσωσε από την φυλακη, με το να γυριζεις και το άλλο μαγουλο είναι ξεπερασμενο, ευτυχως.
Κλασσικες Αγγλιδες, παιρνουν ότι ποτο και ναρκωτικο υπαρχει και μετα πηδιούνται με οποιον βρεθει μπροστα τους. Οταν ξεσουρωσουν και αρχιζουν να το βλεπουν παρθενες το ριχνουν στο βιασμο. Και εδώ στην Αγγλια βεβαια τα ιδια κανουνε, απειρες τέτοιες περιπτώσεις που διαβαζεις στις εφημεριδες, δεν τα κανουν μονο όταν πανε στο εξωτερικο για τουρισμο μακρια από το σπιτι των γονιων τους.
Ακομη χειροτερα εδώ στην Βρετανια, τον ονομα του κατηγορουμενου για βιασμο επιτρεπεται να δημοσιοποιειται με ολες τις συνέπειες που εχει αυτό, στο αμεσο κοινωνικο του περιβαλλον, επαγγελματικό του χωρο κτλ κτλ. Μετα αθωώνεσαι αλλά η ρετσινια κολλάει. Φυσικά αυτή που εκανε την καταγγελία προστατευεται και ποτε δεν ακους το ονομα της.
Μια περιπτωση που μου εκανε εντυπωση, μια προβατινα (λογω IQ) πηγε για παρτουζα με δυο αντρες, μετά για να δικαιολογηθεί στον αντρα της που αργησε να γυρισει από τη βραδυνη της εξοδο ειπε ότι επεσε θυμα βιασμου. Αθωωθηκαν όμως εξαιτίας λεπτομεριων που βρεθηκαν στο κινητο της, κανοντας την αστυνομια να ψαξει το θεμα λιγο παραπανω, αφου πρωτα βεβαια οι εφημερίδες και δικαστηρια καναν χιλια κομματια τα δυο αρσενικα "τερατα", καταστρέφοντας όχι μονο την υπόληψη τους, ψυχολογια αλλα και την επαγγελματικη τους καριερα.
Ευτυχως ο δικαστης θεωρησε ότι εχει παραγινει το κακο με τετοιες υποθεσεις και αποφασισε να δημοσιοποιήσει το ονομα της, κυριως ως παράδειγμα προς αποφυγη γιατι τέτοιες περιπτώσεις λειτουργούν αρνητικα ακομη και για τις γυναικες που οντως βιαζονται.
Σχολιο.- Χωρις βιντεο η αλλη δε θα ειχε παραδεχθει οτι ελεγε ψεματα.
Της θιχτηκε η υποληψη της βρετανιδας τρυπας ...
Σχολιο.- Κατήγγειλε ψευδός βιασμό... συνέπειες;;;




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΥΔΑΝ
Δολοφονία μαθητών Γυμνασίου σε διαδήλωση
ΧΑΡΤΟΥΜ.-- Ρέει ασταμάτητα το αίμα των διαδηλωτών στο Σουδάν με φόντο τους πρόσφατους συμβιβασμούς ορισμένων δυνάμεων της αντιπολίτευσης με τη στρατιωτική χούντα του στρατηγού Αμπντέλ Φατάχ Μπουρχάν, τρεις μήνες μετά το πραξικόπημα του περασμένου Απρίλη που εκτόπισε από την εξουσία τον πρώην Πρόεδρο Ομάρ αλ Μπασίρ.
Τη Δευτέρα, δυνάμεις «ασφαλείας» πυροβόλησαν πισώπλατα και σκότωσαν πέντε διαδηλωτές, εκ των οποίων οι τέσσερις μαθητές Γυμνασίου, ενώ συμμετείχαν σε κινητοποίηση κατά των ελλείψεων σε ψωμί και καύσιμα στην πόλη Αλ Ομπέιντ του κεντρικού Σουδάν. Η νέα δολοφονία διαδηλωτών προκάλεσε τις αντιδράσεις της Ενωσης Σουδανών Επαγγελματιών (SPA) που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις με τους στρατιωτικούς, που πρότεινε την επανάληψη λαϊκών κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα καταδικάζοντας τη δολοφονία των πέντε πολιτών στο Αλ Ομπέιντ. Παράλληλα, ο στρατηγός Μπουρχάν αποδοκίμασε υποκριτικά τη δολοφονία των πέντε διαδηλωτών στο Αλ Ομπέιντ, εκφράζοντας «λύπη», γιατί «ο θάνατος κάθε Σουδανού είναι μεγάλη απώλεια για τη χώρα». «Πρέπει να βρούμε μία λύση», είπε ο στρατηγός Μπουρχάν.
Πάντως η δολοφονία των μαθητών προκάλεσε νέες κινητοποιήσεις πρώτα από όλα στην πόλη Αλ Ομπέιντ όπου σε βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται μαθητές να διαδηλώνουν έξω από το κεντρικό νοσοκομείο της πόλης διαμαρτυρόμενοι για τους θανάτους και τους τραυματισμούς συμμαθητών τους. Εκατοντάδες έφηβοι, με σχολική στολή, φώναζαν «Αίμα για το αίμα, δεν θα αποδεχθούμε ματωμένα χρήματα». Αργότερα χτες το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Σουδάν, SUNA, μετέδωσε ότι οι αρχές της πολιτείας του Βόρειου Κορντοφάν έκλεισαν όλα τα σχολεία μέχρι νεωτέρας.
Ο Μοχάμεντ Κιντ Μοχάμεντ Χάμιντ, κυβερνήτης της πολιτείας του Β. Κορντοφάν, πρωτεύουσα του οποίου είναι η πόλη Αλ Ομπέιντ, κάλυψε το στρατό, δηλώνοντας τον ανήξερο για το ποιος άρχισε να πυροβολεί στη διάρκεια της μαθητικής κινητοποίησης.
Από τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν ξεκίνησαν οι πρώτες μαζικές λαϊκές κινητοποιήσεις που ανέτρεψαν στη συνέχεια την πολυετή χούντα του πρώην Προέδρου Μπασίρ, έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες διαδηλωτές από τις δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πραγματικός πόλεμος μεταναστών - πολιτών...
στο Cestel Volturno, στην περιφέρεια της Νάπολης στην Ιταλία
Οι μετανάστες, ιδίως μετά τους αυστηρούς ελέγχους για τη χρησιμοποίησή τους σε "μαύρη εργασία" με 5 ευρώ την ημέρα, δικαιολογημένα εξαπολύουν επιθέσεις αρπαγής, λεηλασίας σπιτιών και καταστημάτων Ιταλών πολιτών.
Το Cestel Volturno, λόγω του ποταμού στην περιοχή είναι ζώνη αναπτυγμένης παραγωγής γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, με χρήση παράνομων μεταναστών και μηδενικό κόστος για τους "επιχειρηματίες"... Έτσι οι έλεγχοι οδηγούν στην ανέχεια τους μετανάστες...
Οι πυρπολήσεις καταστημάτων και σπιτιών... επιφέρουν πυροβολισμούς στα πόδια μεταναστών για να σώσουν τα παιδιά τους, μέχρι να επέμβουν οι καραμπινιέροι...
Μια κόλαση που μεγαλώνει καθημερινά και δεν έχει σχέση με ρατσισμό, ξενοφοβία ή πολιτικές πεποιθήσεις...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Κιμ τρώει μωρά παιδιά, σκότωσε στρατηγό γιατί χασμουρήθηκε σε ομιλία του, ταΐζει σκύλους τους πολίτες που πεινούν...
Ακόμη και το "Ποντίκι" του Δελατόλα μας είχε αποκαλύψει το τυραννικό καθεστώς Κιμ: Αμφεταμίνες, κόκα, ψυχοδιεγερτικά, brain doping και «καλμαριστικά» για μεγαλύτερη απόδοση στην εργασία
Τρελός ο Άσαντ, τρελός ο Μιλόσεβιτς, τρελός ο Καντάφι, τρελός ο Κιμ, τρελός ο Μαδούρο... άντε και γαμηθείτε εσείς οι "λογικοί" παντελονάτοι!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καραμανλής junior... Το κράτος έχει συνέχεια...
Το προβλημα στην Ελλαδα είναι ότι αυτοι που θα επρεπε να είναι στην ψειρου είναι στην Ψαρρου…

Η δήλωση Καραμανλή junior, εμπεριέχει πλήρως την καλλιέργεια της συλλογικής ενοχής, για οιονδήποτε αδυνατεί να πληρώσει έστω το εισιτήριο του μετρό..
Ο φτωχός και ο υποτελής πρέπει να νοιώσει ξεκομμένος απο το...
κοινωνικο σύνολο και αποσυνάγωγος, ακριβως επειδή ειναι φτωχός και με αλλα λογια 'να παει να κόψει το κεφάλι του' για να ειναι 'ενταξει' με τις πολλές και βαρειές υποχρεωσεις του..
Το θεμα δεν ειναι μονο το εισιτήριο του Μετρό, αλλα οι λογαριασμοι ΟΤΕ, ΔΕΗ, οι ρυθμισεις της εφοριας, το πιθανο στεγαστικο δανειο κ.λ.π.
Το εισιτήριο στο Μετρό ειναι το 'πρόσχημα'
Ακομα κι αν έχει τσακιστεί, απο μια ταξικη πολιτικη ,ο φτωχος θα πρέπει να νοιώσει 'απόβρασμα' ,αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει..
Ειναι η λογική της 'εναρετης κουλτουρας πληρωμων',που τσουβαλιαζει κακοπληρωτες-και απαντες γνωριζουν ,ποιοι συνήθως ειναι κακοπληρωτές- και εκείνους που οντως αδυνατούν να ανταπεξελθουν..
Μην ξεχνάμε φυσικα πως παρομοια επιχειρήματα χρησιμοποιούσε η προηγουμενη κυβέρνηση για τους πλειστηριασμους πρωτης κατοικιας -εκει μας ενημερωναν ακομα και αναρχοζαιοι πως η προστασια της πρωτης κατοικιας γινεται απο υποστηρικτες της ατομικης ιδοκτησιας,αφου προφανως αυτα τα ξεφτιλισμενα κοιμοντουσαν στους αγρους- μην ξεχναμε πως ο Τσακαλώτος ειχε δηλώσει για τους συνταξιούχους πανω των 70 οτι θα 'λυθει το θεμα φυσικά',μην ξεχναμε πως και οι προηγουμενοι καλλιέργησαν μια χυδαια λογικη κοινωνικου αυτοματισμου-εφτασαν να κοινοποιουν στο διαδικτυο παρανομα,προσωπικα δεδομενα απο τον Τειρεσια,ανθρωπου που εκπλειστηριαζοταν το καταστημα του-και άλλα πολλα..
Η δηλωση του Καραμανλή junior έχει σαν στόχο την ενοχοποιηση του φτωχού
Το κράτος έχει συνέχεια...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαχρονική η Γιάννα Δασκαλάκη-Παρθένη-Αγγελοπούλου κ.α.π. Μετά τους Σημίτη-Γιωργάκη-Αλέξη και με τον Κούλη...
Εγινε κατανοητο τωρα ποιος κυβερνάει τον τόπο;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Εβραίοι, αν δεν είναι λευκοί, δεν είναι ασφαλείς στο ναζιστικό Ισραήλ...
Οι μαύροι ισραηλινοί όπως κι οι ισραηλινοί της αραβικής καταγωγής υποβάλλονται σε καθημερινό ρατσισμό που ξεπερνάει τη
ναζιστική θηριωδία του Χίτλερ...
Στο ναζιστικό σιωνιστικό καθεστώς μόνον η "υπέροχη λευκή ράτσα" έχει θέση...
Σε απόγνωση οι Εβραίοι Αιθίοπες κι άλλες φυλές... συνεχίζουν τις διαδηλώσεις μετά τη δολοφονία μιας νεαρής Εβραίας με καταγωγή την Αιθιοπία από ισραηλινό αστυνομικό...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κ. Καραμανλης. ...βουτυρομπεμπές, γόνος σογιού δυναστείας, που τα έχει όλα έτοιμα
Όταν το κάθε απόβρασμα της παρασιτικής αστικής τάξης (βουτυρομπεμπές, γόνος σογιού δυναστείας, που τα έχει όλα έτοιμα) εκφράζεται με τέτοιο θράσος για τους ανθρώπους που η τάξη του οδηγεί στην...
εξαθλίωση, δίνει εναργές μάθημα ταξικού μίσους. Ελήφθη! Την ίδια στιγμή αθωώνουν πρακτικά το όργανό τους που σκοτώνει με απ' ευθείας βολή στην καρδιά 15-χρονο παιδί!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια ημέρα, όχι πολύ μακρινή, θα μας ρωτήσουν που ήμασταν εμείς...
Αυτός είναι ο μόλις τριάμισι χρονών Mohammad Rabi Elayan...
Εναντίον του μικρού Μωχάμετ οι "δικαστές" του κατοχικού καθεστώτος της Παλαιστίνης έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης για "εγκληματική δράση"...
Χθες το πρωί οι ναζιστικές-σιωνιστικές δυνάμεις κατοχής της Παλαιστίνης εισέβαλλαν στο χωριόEsaweyah, στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ, για να συλλάβουν τον μικρό Μωχάμετ, αλλά οι κάτοικοι του χωριού πρόβαλαν ισχυρή αντίσταση, έκρυψαν τον μικρό κι η στρατιωτική αστυνομία των κατοχικών δυνάμεων -(διάβαζε του "δημοκρατικού Ισραήλ", του πιο στενού συμμάχου της Ευρώπης και της Ελλάδας, κυρίως του Τζιφρα και του φα σιτο-ΤΣΥΡΙΖΑ -
αναγκάστηκε ν' αποχωρήσει αφού επέδωσαν στον πατέρα του μικρού Μωχάμετ το ένταλμα και την "Εντολή εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα, ώστε να ανακριθεί σχετικά με διάπραξη εγκλήματος".
Κλήση προς τον τριάμισι χρονών Μωχάμετ: "Εντολή εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα, ώστε να ανακριθεί σχετικά με διάπραξη εγκλήματος"
Ο ηλικίας 3½ ετών Μωχάμετ, που είχε την "ατυχία" να γεννηθεί Παλαιστίνιος... συνοδευόμενος από τον πατέρα και τον παππού του μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα των κατοχικών δυνάμεων για να ανακριθεί με την υποτιθέμενη εγκληματική ενέργεια "ρίψης λίθου εναντίον ισραηλινών στρατιωτών"...




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι δικαστές αποφασίζουν "στο όνομα του ελληνικού λαού"... χωρίς ντροπή!
Για να βγάλεις σύνταξη χρειάζονται δύο και χρόνια...
Για να αποφυλακιστεί δολοφόνος 15χρονου χρειάζεται μια ημέρα μετά την απόφαση της "αδέκαστης δικαιοσύνης" (τρόπος του λέγειν), που εκδίδει μάλιστα ΟΛΕΣ τις αποφάσεις της "στο όνομα του ελληνικού λαού"... χωρίς ντροπή!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε!
Οι Δημοσιογράφοι (με Δ κεφαλαίο) πλήρωσαν μεγάλο τίμημα αίματος από την έναρξη της "αραβικής άνοιξης made in USA"...
Ούτε μία ανακοίνωση δεν εξέδωσαν οι δυτικές δημοσιογραφικές ενώσεις για τις δεκάδες δολοφονημένων συναδέλφων τους στη Συρία...
Δημοσιογραφική πορνεία σε υπηρεσία Υπηρεσιών!
Τότε... 30 Ιούλη 2017...
Με "ιδεολογική συνέπεια η ΕΣΗΕΑ, από την έναρξη της...
"αραβικής άνοιξης made in USA", ΠΟΤΕ δεν εξέδωσε ούτε μία ανακοίνωση για τους δεκάδες δολοφονημένους δημοσιογράφους στη Συρία, από τα ανθρωπόμορφα κτήνη του "ελεύθερου συριακού στρατού" (FSA) και τα παρακλάδια της Αλ Κάιντα. Με συνέπεια είναι στρατευμένη στην αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία της "κοινωνίας των πολιτών"-Σόρος, αποδεικνύοντας ότι κι οι δολοφονίες δημοσιογράφων έχουν "πολιτικό" περιεχόμενο. Ακόμη και σ' αυτή τη νέα δολοφονία δημοσιογράφου, σιωπούν υπηρετώντας τα ΝΑΤΟϊκά αφεντικά τους!
Παραμένουν σε διατεταγμένη υπηρεσία, όπως η κρατική ΕΡΤ και το κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ και θλίβονται μόνον για τη ΜΚΟ της Cia "λευκά κράνη"!
Αλήτες, Ρουφιάνοι, "δημοσιογράφοι" Υπηρεσιών και πρεσβειών!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Δεν χρειαζόμαστε πόλεμο για τη φτώχεια. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα πόλεμο εναντίον των πλούσιων"
Leroy Eldridge Cleaver
Αμερικανός συγγραφέας, πολιτικός μαχητής
και υπουργός πληροφοριών των Μαύρων Πανθήρων




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περι απαγορευσεως του καπνιζειν..
 μιλάμε για υστερία ! . Αυτοί που στραβίζουν στη δυσοσμία του κορδελιού και του ευόσμου Αυτοί που στραβίζουν στις σκουριές του αριστοτέλη στις διοξίνες του ΑΓΕΤ βόλου στα σκουπίδια τις Αττικής και της Κέρκυρας . Αυτοί που παθαν γλωσσοδέτη στα μεταλαγμένα (ντομάτες αγγούρια κτλ ) Αυτοί που ξέχασαν την ελληνική Γλώσσα για τις φορμαλδευδες των ιχθυοκαλειεργειών......Αυτοί που γέμισαν τα ελληνικά βουνά με ανεμογενήτριες .... ΜΑΣ κουνάνε το δάκτυλο ! έλεος πχιά



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



...πόσα ακόμα να κάνουν οι άνθρωποι σε 22 μέρες!!!
Α)αναγνώρισαν τον Γκουάιδο, λίγες μέρες πριν γερμανία και ΗΠΑ τα "βρουν" με τον Μαδούρο
Β) τα βρήκαν με τον λάτση για το Ελληνικό
Γ)δώσανε στους τραπεζίτες της Παναγιάς τα μάτια
Δ) δώκανε στην Γιάννα την φιέστα για το 1821 ,
με την εντολή να μας ξαναφέρει το ΔΝΤ
Ε)απώλεσε την ασυλία του ο Πολάκης