Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Τριτη 30 Ιουλιου 2019



....έχετε τις απαντήσεις ??
Γιατί οι ερωτήσεις υπάρχουν....
Όπα , είπα , είπα λέω....

Διαβαζω συνεχως, χρονια τωρα, για τον ΦΠΑ ότι αυξανεται, μειωνεται, καταργηται καποιος συντελεστης κι ότι η μειωση θα επιφερει τρυπα στα εσοδα και ότι πρεπει να ρωτησουμε τους δανειστες πρωτα κλπ. κλπ…
Μια ερωτηση : Πριν την 1 Ιανουαριου 1987 (που καθιερωθηκε ο ΦΠΑ και φορολογηθηκε και η λιανικη) από πού ειχε εσοδα η χωρα μας όταν αυτό που υπηρχε ηταν ο ΦΚΕ 3,6% (και μαλιστα μονο επι της χοντρικης)

Σχολιο.-  Το 1987 η Ελλάς ήταν χώρα νομισματικά και δημοσιονομικά αυτεξούσια. Και όπως θάπρεπε να γνωρίζομε μία τέτοια χώρα δεν έχει ανάγκη από έσοδα ή δάνεια γιά να πραγματοποιήσει δαπάνες! (Όπως ακριβώς το διαβάζετε.)
Σε μία τέτοια χώρα οι φόροι επιτελούν εντελώς άλλο έργο. Ρυθμίζουν την Ζήτηση. Δίνουν υπόσταση στο Εθνικό Νόμισμα. Υλοποιούν κοινωνική πολιτιική. Και άλλα παρόμοια. Δεν δίνουν πάντως στο κράτος λεφτά γιά να έχει να ξοδεύει.
Από το 2000 και μετά η χώρα μας είναι δημοσιονομικά και νομισματικά ευνουχισμένη. Αυτά όλα τελείωσανε και γίναμε εξαρτημένοι από τις αγορές!
Και παράλληλα το δημόσιο χρέος μας που ήταν κατά το μεγαλύτερό του μέρος στο εθνικό νόμισμα έγινε 100% σε ξένο συνάλλαγμα. Και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

Σχολιο.- ....το επόμενο ερώτημα μου είναι : όλοι αυτοί που αποφάσισαν για την υποτέλεια μας στο ευρωμάρκο , γιατί έχουν το κεφάλι τους στην θέση του??

Σχολιο.- Δεν υπερβάλλω ούτε ομιλώ εν βρασμώ και λέω ότι όλοι οι πρωθυπουργοί από ΓΑΠ περιλαμβανομένου και δώθε ομού μετά επιλεγμένων συνεργατών τους θα έπρεπε να έχουν περάσει από Ειδικό Δικαστήριο με την κατηγορία τής εσχάτης προδοσίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Δεν ζητάω συγνώμη από κανέναν 15χρονο!" είπε ο Κορκονέας και δεν έδωσαν άδεια ...στον Κουφοντίνα επειδή τον έκριναν αμετανόητο, παρόλο που δεν το απαιτεί ο νόμος!
Το καθαρό ποινικό μητρώο που ζητούν κατά τον διορισμό κάποιου στην αστυνομία τελικά δεν είναι προαπαιτούμενο διορισμού , αλλά καβάντζα πιστοποιητικό ελαφρυντικού ώστε να βγεις στο Εφετείο αν σκοτώσεις καναν 15άχρονο!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μητροπολίτης Μορφου "ξαναχτυπά" ισχυριζόμενος ότι οι ομοφυλόφιλοι "βρωμάνε".
Ο παπάς στο Αγρίνιο έλεγε ότι όσες κάνουν εκτρώσεις "βρωμάνε".
Απορώ, όλο αυτό το παπαδαριό με τόσο ευαίσθητη όσφρηση πώς και δεν μυρίζει τα σκατα που έχουν στο κεφάλι τους....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



'Εξω ο Κορκονέας, αθώος ο Σαραλιώτης. Βέβαια αν είχαν συμβεί όλα αντίστροφα, δλδ αν είχε δολοφονήσει ο Αλέξης τον Κορκονέα, θα είχε καταδικαστεί σε 7-8 φορές ισόβια.
Θυμήθηκα και μια άλλη υπόθεση που κρίθηκε πρόσφατα από την "ανεξάρτητη" και "περήφανη" ελληνική δικαιοσύνη.
Ακυρώθηκαν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από τους ελέγχους στην λίστα Λαγκάρντ. Το σκεπτικό ήταν ότι παρήλθε 5ετία χωρίς να αξιοποιηθούν τα στοιχεία από τις αρχές και άρα τα καταλογισθέντα πρόστιμα περίπου ενός δις διαγράφονται.
Θυμάστε γιατί παρήλθε η 5ετία? Γιατί Βενιζέλος-Παπακωσταντίνου-Διώτης ξέχασαν την λίστα στο συρτάρι. Θυμάστε τι ποινές τους επιβλήθηκαν γι'αυτό? Τιποτα-1 χρόνο με αναστολή-10 χρόνια με αναστολή.
Θυμάστε την ποινή της καθαρίστριας για το πλαστό απολυτήριο δημοτικού? 10 χρόνια κάθειρξη. Θυμάστε γιατί?
Γιατί ζημίωσε το δημόσιο με 150 χιλ, δηλαδή τους μισθούς που πήρε στα 20 χρόνια εργασίας.
Τα τρια παλικάρια που ζημίωσαν το δημόσιο με 1 δις τουλάχιστον, σήμερα μας κουνάνε και το δάχτυλο. Το μεσαίο προφανώς.
Και η δικαιοσύνη, με την πολιτική κάλυψη της νέας κυβέρνησης, μας χαμογελάει γιατί έχει ακόμα πολλές υποθέσεις να κρίνει... (NOVARTIS, ΚΕΕΛΠΝΟ, NOOR1, Χ.Α. κτλ κτλ κτλ).




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήταν ένας αρχιεπίσκοπος στο Σαν Σαλβαδόρ,ο Όσκαρ Ρομέρο που έλεγε:"η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια,δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους" κάτι ήξερε...




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοντολογίς, αν έχω καταλάβει καλά,αν όχι,διορθώστε με, η ποινή
του Κορκονέα,
(13 χρόνια),που δολοφόνησε εν ψυχρώ και με δόλο
ένα δεκαπεντάχρονο παιδί,
(και που εξ αιτίας της πράξης του,κάηκε η Αθήνα!!),
είναι,μέσες-άκρες σαν την ποινή (10 χρόνια!!) που είχε επιβληθεί
στη γυναίκα εκείνη,που διόρθωσε (βλέπε:πλαστογράφησε!!) την ηλικία της,
σε "δημόσιο έγγραφο"(sic!!),για να δουλέψει καθαρίστρια και να μπορέσει
να ζήσει τα παιδιά της!!!
Χαίρε,Ελληνική Δικαιοσύνη!!!...Εύγε εις τους και εις τας δικαστάς!!!
Να χαίρεστε τη Δικαιοσύνη,γενικώς!!!
Εβίβες και μπάμ-μπάμ!!!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολοι εσεις οι αθεοι που δεν πιστευετε στα θαυματα, πως εξηγειτε το γεγονος ότι ειμαστε  παρκαρισμενοι στο ιδιο σημειο το δικο μου αμαξι και ένα της εκκλησιας και εφαγα μονο εγω κληση?
Σχολιο.- Έκανε ο Θεός το θαύμα του κι έκανε αόρατο το αμάξι της εκκλησίας!!!!!!!!!!!! Θαμα, θαμα!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανακοίνωση-Ψήφισμα Συνέλευσης Παραλιών Γαύδου
Σαρακήνικο 28/07/2019

Η προσπάθεια ιδιοποίησης των κέδρων και των πεύκων του Σαρακήνικου για εμπορευματικές δραστηριότητες ηττήθηκε.
Η συλλογική δράση παραθεριστών και μόνιμων κατοίκων απέδειξε ότι μπορεί να είναι αποτελεσματική. Με την ίδια αποφασιστικότητα, θα αντισταθούμε σε οποιοδήποτε μελλοντικό εγχείρημα υπονόμευσης του κοινού αγαθού.
Η συλλογική δράση δεν απελευθέρωσε μόνο τον ίσκιο από τη λογική του κέρδους. Διασφάλισε και επιβεβαίωσε τις αξίες του νησιού:
- Ο ίσκιος διέπεται από τη λογική της κοινής χρήσης
Οι παραθεριστές και οι μόνιμοι κάτοικοι:
- Σέβονται και προστατεύουν τη φύση
- Υπερασπίζονται συλλογικά και αλληλέγγυα τον χαρακτήρα του νησιού
Ένα πνεύμα πλανιέται και πάλι πάνω από τη Γαύδο. Το πνεύμα του κοινού αγαθού.
Σχολιο.- Απ' ό,τι κατάλαβα πήρε μπούλο τελικά η δαιμονια επιχειρηματιας από τα Χανιά αλλά δεν έχουν το θεό τους. Το όνομα της δαιμόνιας επιχειρηματίας δεν μας λέει πάντως κανείς έτσι για την καταγραφή της πρωτοπορίας σ' αυτά που έρχονται.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλεκα
Πήρε ο άλλος για προσφορά του λέω δεν ενδιαφέρομαι και μου απαντάει με νεύρα καλώς,γειά και το κλείνει.
ΝΑΙ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είστε πολύ ευχαριστημένοι με τον νόμο που περάσατε τελευταία στιγμή και τώρα ο Κορκονέας έφαγε μόνο 13 χρόνια και πιθανότατα θα βγεί;
Ο δικαιωματισμός σας μάρανε!
Σχολιο.- Βάσει αυτού του νόμου βγήκε η ποινή. Γι αυτό και ο δικηγόρος του είχε πάρει αναβολή για να δικαστεί με τον νέο νόμο.
Σχολιο.- Δύο χρόνια μικρότερη ποινή να έτρωγε, θα τον μπερδεύαμε με την καθαρίστρια που είχε πλαστό πτυχίο δημοτικού....
Σχολιο.-  Και πως θα μπορούσε ο δικαστης να του ρίξει στα αυτιά, όταν ποτέ δεν υπήρχε αυτή η πρόθεση και προφανώς με τον νέο κώδικα, μπορεί να τον αποφυλακίσει;
Το δικαίωμα του το έδωσε ο νέος ποινικός κώδικας
 ο νέος ποινικός κώδικας προβλέπει ποινή για ανθρωποκτονία μέχρι 15 χρόνια. Το ήξεραν οι συνήγοροί του γι αυτό και τεχνιέντως ζήτησαν αναβολή της απόφασης για να ισχύει ο νέος ποινικός κώδικας.
Σχολιο.- Σε αυτόν τον καινούριο ποινικό κωδικα του ΣΥΡΙΖΑ πατησαν οι δεξιοι δικαστές



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



30 Ιουλίου 2019
Στη Βενεζουέλα ο πρόεδρος της Κούβας για το Φόρουμ του Σάο Πάολο

"Η Κούβα, η Νικαράγουα, η Βολιβία και η Βενεζουέλα αντιπροσωπεύουν μια κόκκινη γραμμή και αυτός που δεν έχει υποστηρίξει την Κούβα όλες αυτές τις δεκαετίες ή εκείνος που δεν έχει υποστηρίξει τη Βενεζουέλα ή τη Νικαράγουα, ας σκεφτεί αν ανήκει ή όχι στην αριστερά, ας κάνει την αυτοκριτική του γιατί οι επαναστάσεις και ο αντιιμπεριαλισμός είναι σπαρμένα εδώ"

Την περασμένη Κυριακή, ο Υπουργός Εξωτερικών της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, Χόρχε Αρρεάσα, υποδέχτηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Simón Bolívar de Maiquetía, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κούβας, Miguel Díaz-Canel, ο οποίος συμμετείχε στο Φόρουμ XXV του Σάο Πάολο.
Ο υπουργός Λαϊκής Εξουσίας των Εξωτερικών δήλωσε ότι χώρες όπως "η Κούβα, η Νικαράγουα, η Βολιβία και η Βενεζουέλα αντιπροσωπεύουν μια κόκκινη γραμμή και αυτός που δεν έχει υποστηρίξει την Κούβα όλες αυτές τις δεκαετίες ή εκείνος που δεν έχει υποστηρίξει τη Βενεζουέλα ή τη Νικαράγουα, ας σκεφτεί αν ανήκει ή όχι στην αριστερά, ας κάνει την αυτοκριτική του γιατί οι επαναστάσεις και ο αντιιμπεριαλισμός είναι σπαρμένα εδώ".
Από την πλευρά του, ο κουβανός πρόεδρος έθεσε την «ανάγκη για ενότητα και σύμπραξη όλων των αριστερών δυνάμεων στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική".




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δολοφονία Γρηγορόπουλου: "Nτροπή σας" ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα - Έτοιμος να αποφυλακιστεί ο Κορκονέας
Περίπου 40 άτομα βρέθηκαν στη μικρή κατάμεστη δικαστική αίθουσα. Ανάμεσά τους μερικοί αλληλέγγυοι της οικογένειας Γρηγορόπουλου και μάρτυρες. Απέναντι από το Εφετείο ένα πανό είχε τοποθετηθεί: "Οι ένοχοι αθώοι και οι αθώοι ένοχοι. Τα παιδικά χαμόγελα θα σας στοιχειώνουν για πάντα".
30 Ιουλίου 2019 07:12
Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, που ειχε το ψευδονυμο «Ραμπο» μεσα στους αστυνομικους και ολοι καταλαβαινουμε γιατι,  στόχευσε ευθεία το υπηρεσιακό του περίστροφο με πρόθεση να σκοτώσει, όπως και έκανε. Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας ύστερα από σχεδόν 11 χρόνια εγκλεισμού, τις επόμενες ώρες -με το αποφυλακιστήριο στο χέρι- θα περάσει ελεύθερος πια την πύλη των φυλακών Δομοκού. Αυτή είναι η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως την εξέδωσε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.
Την αρχική ικανοποίηση της ομόφωνης καταδίκης του πρώην ειδικού φρουρού για εκ προθέσεως ανθρωποκτονία με άμεσο δόλο, ακολούθησε το «πάγωμα» όταν πολιτική αγωγή και ακροατήριοάκουσαν την πρόεδρο του δικαστηρίου να ανακοινώνει την επίσης ομόφωνη χορήγηση του ελαφρυντικού του προτέρου σύννομου βίου και την ποινή κάθειρξης 13 ετών, ποινή κατά δύο χρόνια επιεικέστερη σε σχέση με αυτή που πρότεινε ο εισαγγελέας Β. Χανής. Ένα «ντροπή σας» ακούστηκε από το βάθος της αίθουσας, υπερκαλύπτοντας κάθε άλλο ψίθυρο.
Μπορεί η αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ήταν ακαριαία, λέγοντας: «η αποφαση Σας οπλίζει το χέρι του επόμενου Κορκονέα», ωστόσο ο άνθρωπος που πυροβόλησε, αφήνοντας νεκρό τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στην οδό Τζαβέλα, ήταν πλέον ελεύθερος. Οι διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα συνετέλεσαν στην ταχύτερη αποφυλάκιση, η οποία θα λάβει χώρα μόλις το απόσπασμα της απόφασης φτάσει στη φυλακή -δίχως κάποια άλλη αίτηση από την πλευρά του καταδικασθέντα. Ακόμα και ο παλιός Ποινικός Κώδικας να είχε εφαρμοστεί πάντως, ο Επ. Κορκονέας με την επίμαχη ετυμηγορία θα αποφυλακιζόταν τους επόμενους μήνες, έχοντας εκτίσει πραγματική ποινή 10 έτη, ενώ έκανε και μεροκάματα εντός της φυλακής, τα οποία υπολογίζονται ευεργετικά. Η μητέρα του Επ. Κορκονέα, που μαζί με το σύζυγό της ήταν -όπως σε κάθε συνεδρίαση- παρόντες, έδειξε να τρομοκρατείται προσωρινά στο άκουσμα της ενοχής για ανθρωποκτονία με άμεσο δόλο.
Περίπου 40 με 50 άτομα βρέθηκαν στη μικρή κατάμεστη δικαστική αίθουσα. Ανάμεσά τους μερικοί αλληλέγγυοι της οικογένειας Γρηγορόπουλου και μάρτυρες. Παρών και ο Γ. Θαλάσσης, δάσκαλος του Αλεξ. Γρηγορόπουλου και του φίλου του, Νίκου Ρωμανού, και μάρτυρας στη δίκη. Ο εκπαιδευτικός ξέσπασε μπροστά στις καμερες μιλώντας για ένα «καλό και τίμιο παιδί», όπως χαρακτήρισε τον 15χρονο Αλέξανδρο, αντιδρώντας για το ελαφρυντικό της ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος που ζήτησε η υπεράσπιση.
Το νεκρό μαθητή κλήθηκαν να υπερασπιστούν ακόμα μία φορά οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού η Τζίνα Τσαλικιάν, μητέρα του Αλ. Γρηγορόπουλου, δεν μπόρεσε να παρασταθεί στη δίκη, λόγω ασθένειας, όπως έγινε γνωστό. Μίλησαν για «τυμβωρυχία», όταν ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπεράσπισης, Βαγγ. Ανδρούλας, ζήτησε να γίνει δεκτή η ελαφρυντική περίσταση της ανάρμοστης συμπεριφοράς του παθόντος, ακολουθώντας τα βήματα του προκατόχου του, Αλ. Κούγια (το αίτημα απορρίφθηκε τελικά). Μίλησαν για «προσχηματική αιφνίδια ασθένεια συνηγόρου», εξαιτίας της οποίας δόθηκε η αδιανόητη διακοπή των 40 ημερών στην εκφώνηση της απόφασης, για να ισχύσουν οι ευεργετικές διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα. Μίλησαν και για τη «βολική» αλλαγή στη σύνθεση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, μόνο για την ημέρα της απόφασης και ενώ είχε δοθεί 40ήμερη διακοπή, καθώς ένας πάρεδρος συνταξιοδοτήθηκε στις 30 Ιουνίου και αντικαταστάθηκε με αναπληρωματικό λειτουργό.
Και οι δύο συνηγοροι πολιτικής αγωγής δεν άφησαν ασχολίαστη την φράση του εισαγγελέα της έδρας για «αμελή και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Επ. Κορκονέα», λιγα μόλις λεπτά μετά τη δικαστική κρίση ότι ο καταδικασθείς ενήργησε με άμεσο δόλο, ενώ δεν δίστασαν να σταθούν ενάντια στο υπερασπιστή του Επ. Κορκονέα όταν ο τελευταίος ζήτησε να διαγραφεί δήλωση της πολιτικής αγωγής από τα πρακτικά της δίκης.
Πολιτική αγωγή: Καταδικάσετε με άμεσο δόλο τον Κορκονέα. Ο δολοφόνος αυτός ήρθε στο δικαστήριο και ζήτησε ελαφρυντικό για ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος, συμπεριφέρθηκε ως τυμβωρύχος και σε αυτόν δώσατε ελαφρυντικό. Η πολιτική αγωγή θα ζητήσει την αναίρεση της απόφαση υπέρ του νόμου.
Υπεράσπιση: Να διαγραφεί η δήλωση από τα πρακτικά...
Πολ. αγωγή: Δεν μπορείτε να διαγράψετε αυτά που ειπώθηκαν, όπως δεν διαγράφονται το «ελεύθερος ο Σαραλιώτης, ελεύθερος ο Κορκονέας»...
"Έντονη συναισθηματική φόρτιση"
Από το περιβάλλον της Τζίνας Τσαλικιάν, ώρες μετά την εκφώνηση της ετυμηγορίας, γινόταν γνωστό πως η μητέρα του 15χρονου μαθητή δεν ήταν σε θέση να παραχωρήσει καμία δήλωση «λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης». «Μία οικογένεια καταστρέφεται για δεύτερη φορά με αυτή την απόφαση» ήταν τα σχόλια των λιγοστών παρευρισκόμενων, που θέλησαν να διανύσουν τα χιλιόμετρα για τη Λαμία, προκειμένου να είναι αυτήκοοι μάρτυρες στην αυλαία μιας από τις σημαντικότερες υπόθεσης των τελευταίων ετών, η οποία στιγμάτισε όχι μόνο συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά μια ολόκληρη γενιά. Την ίδια ώρα, το πανό με υπογραφή «Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Λαμίας» που έχει τοποθετηθεί έξω από το Μέγαρο του Εφετείου φαίνεται να εκφράζει αρκετούς: «Οι ένοχοι αθώοι και οι αθώοι ένοχοι. Τα παιδικά χαμόγελα θα σας στοιχειώνουν για πάντα».
Ο Βασίλης Σαραλιώτης πάλι, δεν είδε ούτε άκουσε τίποτα από όλα αυτά. Στο άκουσμα της απαλλαγής του από το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο πρώην ειδικός φρουρός συνοδευόμενος από συγγενείς του, αποχώρησε όχι μόνο από την αίθουσα, αλλά από τη Λαμία, επιστρέφοντας στη γενέτηρά του, τη Δράμα. Πίσω του άφησε τους συνηγόρους του, Ιω. Αλετρά και Χρ. Διαμάντη, και τον συγκατηγορούμενό του Επαμ. Κορκονέα, ο οποίος ατάραχος, ανέκφραστος και με καρφωμένο το βλέμμα στο πάτωμα, άκουγε από το εδώλιο κάθε απόφαση του δικαστηρίου, μέχρι την τελική ποινή των 13 ετών.


«ΕΣΠΑΣΑΝ» ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ
Αποφυλακίζεται μέσα στον Αύγουστο ο Κορκονέας
Σχολιο.- Και πολύ άργησαν να το βγάλουν.
Ετσι μπράβο, να αποκαθίσταται η κανονικότητα και σε αυτό το επίπεδο.
Τι έγκλημα έκανε άλλωστε ο καημένος;
Σκότωσε απλώς ένα παιδί και δεν ζήτησε ποτέ ούτε συγνώμη. Αθώος.
Σχολιο.- Με τον ίδιο νόμο και ο Ρουπακιας, με λευκό επίσης ποιν. μ. θα φάει 10 έως 13 χρόνια, κι επειδή μετράνε ΚΑΙ τα χρόνια που είναι κατ' οίκον, αποφυλακ. κι εκείνος.
Σχολιο.- Ο Ρουπακιάς ως μικρόσωμος που θα τον δουν οι δεξιοι δικαστες αν το παίξει ότι ήταν σε άμυνα σίγουρα θα γλυτώσει τα ισόβια κ θα αφεθεί ελεύθερος.
Σχολιο.-  ότι όποιος έχει λευκό ποινικό μητρώο κερδίζει ντε φάκτο το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, είναι επίσης γελοίο. Πήγαινε ρώτα κανέναν νομικό... Εκτός αν θέλετε να βγάλετε κανένα ιδιώνυμο, όπου αν το θύμα είναι αριστερός ή αναρχικός, δεν θα χρειάζεται καν δίκη, και η οικογένεια θα πληρώνει καθαριστήριο για τα ρούχα του θύτη. Μια τυπική Χρυσαυγίτικη ανάρτηση...
Σχολιο.- ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ...ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ....ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ...
Σχολιο.- Δεν υπήρχαν μολότοφ,ούτε εξοστρακισμός σφαίρας,φασισταριό του κερατά.Στυγνή και απρόκλητη δολοφονία υπήρξε,που μόνο ψυχοπαθείς σαν τη μούρη σου μπορούν να δικαιολογούν.
Σχολιο.- Με νόμο ΣΎΡΙΖΑ βγαίνει έξω κύριος ο μεσιε... Όταν φωνάζαμε για τους ποινικους εκτρώματα μας λέγατε φασίστες.. Λουστείτε λοιπόν "συριζα"
Επίσης με το νεο ποινικο κωδικα ο προτερος εντιμος βίος αποτελεί αντικειμενικο στοιχειο και οχι υποκειμενικο οπως με τον παλιό
Σχολιο.- Και ο Μελίστας επι Μητσοτάκη αθωώθηκε, τυχαίο;
Σχολιο.- Ζητήστε επιτέλους μια συγνώμη εκεί στο Συριζα για την κατάπτυστη αλλαγή του νέου ποινικού κώδικα
Ζωντοβολα συριζαιοι λουστειτε τα έργα σας ..
Με τον νέο νόμο του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει υποχρεωτικά να αποφυλακιστεί αφού έχει πραγματικά πρώην έντιμο βίο, με τον παλιό θα καθόταν μέσα καμιά δεκαριά χρόνια περισσότερο.
Σχολιο.- Και 20 χρονια να ετρωγε ο Κορκονεας πάλι θα εβγαινε εξω γιατι εχει εκτισει ηδη 11 χρονια συν 2 μιση χρονια πλασματικα αφου 5 χρονια εργαζοταν στις φυλακές παλι θα εβγινε
--Μόνο αν δεν εσπαγαν τα ισοβια θα καθόταν μέσα
Σχολιο.- Σε όλους τους δεξιους και τους ναζι σπάνε τα ισόβια, τα ίδια έγιναν και με εκείνον τον χρυσαυγιτη Στεφανάκη που σκότωσε την κοπέλα στην Νέα Μάκρη.
Σχολιο.- Σ. Κυμπουροπουλος. (ο αληταραςαναπηρος που στειλαν οι δεξιοι στην ευρωβουλη και ζητουσε να καταργηθουν τα ανπηρικα επιδοματα). Αν μπορεσουμε και πετυχουμε πιο συντομες αποφασεις η δικαιοσυνη μας τοτε θα εχει αποκτησει τη θεση που της αξιζει στη δημοκρατια μας. Αν και αργησαμε ο Γρηγοροπουλος δικαιωθηκε




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιφανής συριζαία της περιοχής έβριζε το ΚΚΕ που ψήφισε παρών στο φορολογικό της ΝΔ,ότι βοηθά τη ΝΔ, ενώ ο Συριζα ψήφισε ΝΑΙ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν μου κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι ο πατέρας( και παπάς) του δολοφόνου της Σουζαν Ητον είχε φιλικές σχέσεις με το Χρήστο Μαρκογιαννάκη.Από τη στιγμή που υπήρχαν καταγγελίες και από άλλες γυναίκες γιατί δεν υπήρξε κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού;;δεν υπήρξε κινητοποίηση εξαιτίας της πολιτικής κάλυψης του βαθέος κράτους σύμφωνα με πληροφορίες συντρόφων και φίλων που ερευνούν επισταμένα το ζήτημα.Πάλι θα υπάρξει συγκάλυψη,παλι δεν θα τα μάθουμε όλα.Μακάρι να διαψευστώ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



στην Κυπρο,αφησανε τους 7 Ισραηλινους που κατηγορηθηκαν για ομαδικο βιασμο της 19χρονης βρετανιδας και κατηγορειται τωρα αυτη για ''ψευδη καταθεση''...
καλα,εγω εναρωτιεμαι πως ειχε το κουραγιο(και την αφελεια) να τους κατηγορησει για βιασμο (τον οποιο βιντεοσκοπησαν χωρις την εγκριση της φυσικα)δεδομενου οτι το Ισραηλ και η Κυπρος εχουν πολυ στενες σχεσεις και ιδιαιτερα την συνεργασια για το κυπριακο και ισραηλινο αεριο ...
δεν τους αγγιζει κανεις τους Ισραηλινους οτι και αν κανουν (εθνοκαθαρση των Παλαιστινιων ? δεν κουνιεται φυλλο)
οπως τα δις πετροδολαρα της Σαουδικης Αραβιας με την αγορα οπλων ,εξαγοραζουν την σιωπη και ανοχη του ''πολιτισμενου δυτικου κοσμου''για το εγκλημα κατα της ανθρωποτητας που διαπρατεται στην Υεμενη..
η στην Παλαιστινη ...η στην Λιβυη ...η στην Αφρικη ..
η οπου αλλου λειτουργει η παγκοσμια μαφια του εγκληματος που δολοφονει τον ιδιο τον πλανητη
σχολιο.-   γυρνανε ως ηρωες πισω στο Ισραηλ οι σεξ παρτυ οι τυποι
σχολιο.-  H εξέτασή της μετά το συμβάν έδειξε ότι είχε εκδορές και χτυπήματ στους γλουτούς της. Το ίδιο κατέθεσε και η κοπέλα που την πήγε στο νοσοκομείο (είπαν ότι είχε φανερές μελανιές στο σώμα της). Πως ήταν τόσο συναινετικό λοιπόν; Μπορεί να ξεκίνησε σαν συναινετικό με έναν ή δύο ή ακόμα και τρεις από τους ισραηλινούς και στη συνέχεια να μπούκαραν στο δωμάτιο όλοι υπόλοιποι και να την κινηματογραφούσαν. Και τελικά με πόσους έκανε σεξ? ΓΙατί όλοι ήταν 12, και στην αρχή αφήσανε τους πέντε λόγω του ότι δεν βρέθηκε DNA τους πάνω της, κρατήσανε όμως τους άλλους εφτά (που σημαίνει ότι βρήκαν το DNA τους) ενώ στις καταθέσεις τους που τις άλλαζαν κι αυτοί συνεχώς μόνο τρεις παραδέχτηκαν ότι κάνανε σεξ μαζί της. Τα στοιχεία είναι γεμάτα αντιφάσεις, και πρέπει σίγουρα να εξεταστουν οι συνθήκες υπαναχώρησής της.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφού λύσαμε το θέμα του τσιγάρου που κάνει καρκίνο,περιμένω τον Μητσοτακη να εξαγγείλει μέτρα για το πρόβλημα με τους γεωργους και τα φυτοφάρμακα στα φρούτα και στα λαχανικά που προκαλούν όλους τους καρκίνους και τις παραφυάδες τους...
Τι φταίμε κύριοι να παθαίνουμε καρκίνο χωρίς να φταίμε επειδή τρώμε «υγιεινές τροφές»;
Εαν δεν το κάνετε να φέρτε πίσω τα τασάκια και να τα παρατήσετε αυτά περί «δημόσιας υγείας»..
Είμαστε όλοι (διατροφικά) πειραματόζωα !!!!!!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σελίδες απ’ την Εθνική Αντίσταση και τον ΔΣΕ: «Αυτή είναι Βουλγάρα, να γεννήσει μέσα στη φυλακή, να πεθάνει μαζί με το σκυλάκι που θα κάνει…»
30-07-2019
Τα μέλη των οικογενειών του Σπύρου Μπλαζάκη και του Γιώργη Τζομπανάκη υπέστησαν φριχτές διώξεις από τους ίδιους κυνηγούς κεφαλών που καταδίωκαν τους δυο αντάρτες σταυραετούς της Κρήτης.
Ο Σπύρος Μπλαζάκης και ο Γιώργης Τζομπανάκης έμειναν επί 33 ολόκληρα χρόνια στα βουνά της Κρήτης, ως αντάρτες! Η περίπτωσή τους είναι μοναδική και συγκλόνισε την Ελλάδα και την παγκόσμια κοινή γνώμη, όταν σε αποκλειστική συνέντευξη σε Βρετανό δημοσιογράφο, το 1972 κι ενώ το κυνηγητό εναντίον τους συνεχιζόταν, δήλωναν: «Ξέρουμε ότι όλα τα αδικήματα της περιοχής τα ‘χουν φορτώσει στο κεφάλι μας»
Από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως και τη μεταπολίτευση, διωγμένοι και κυνηγημένοι από τους Γερμανούς, στη συνέχεια τους Βρετανούς και μετά από τις κυβερνήσεις Πλαστήρα, Παπανδρέου, Στεφανόπουλου, Κανελλόπουλου με τελικό διώκτη τους τη χούντα. Οι διώξεις δε σταμάτησαν ούτε μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου και την πτώση της χούντας. Το βράδυ που έπεσαν οι δικτάτορες, οι δύο αντάρτες συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΤΕΑ και διέφυγαν για πολλοστή φορά.  Από τα βουνά των Χανίων τις Κρήτης, κατέβηκαν το 1975 οπότε άρθηκε η δίωξή τους, 26 χρόνια μετά από τη λήξη του εμφυλίου!
Το 1976 κυκλοφορεί το βιβλίο τους «35 χρόνια Αντίσταση», στο οποίο περιγράφουν τη ζωή τους στους γκρεμούς και τις σπηλιές της Κρήτης, στιγμές γεμάτες μάχες με τους χωροφύλακες και αποσπάσματα που αποτελούνταν από «εθνικόφρονα» αποβράσματα της περιοχής που τους κυνηγούσαν σα λυσσασμένοι για να εισπράξουν την παχυλή αμοιβή της επικήρυξης,  αλλά και μάχες με τις ανείπωτες δυσκολίες και κακουχίες, τραυματισμούς, πείνα, δίψα, αρρώστιες.
Από αυτό το βιβλίο των δυο αλύγιστων σταυραετών της Κρήτης, επιλέξαμε μερικά  αποσπάσματα που αφορούν στα μέλη των οικογενειών τους και στις φριχτές διώξεις που υπέστησαν από τους ίδιους κυνηγούς κεφαλών των Σπύρου Μπλαζάκη και του Γιώργη Τζομπανάκη.
Διηγείται ο Σπύρος Μπλαζάκης:
Εκαθίσαμε εκεί μέχρι την επομένη το βράδι και επήγαμε στο χωριό μου το Γαβαλοχώρι που ήθελα να δώ τη μάνα μου για οικογενειακούς λόγους. Επήγαμε και την ανακαλύψαμε στο κρησφύγετό της γιατί δεν έμενε στο σπίτι μας και μόλις με είδε άρχισε και έκλαιγε και μούλεγε τι έχει πάθει η οικογένειά μας. Μου έλεγε κλαίγοντας πως εσκοτώσανε τον Νίκο, έχουνε στη φυλακή εδά και έξη μήνες τον Γιώργη, τη Φιλιππισία την επιάσανε εδά και δυο μήνες και την εξορίσανε. Εγλίτωσε μπάρε μου η Αργυρώ γιατί είχε παντρευτεί πριν να ζορίσουνε τα πράγματα κι έφυγε στην Αμερική. Το γέρο τον επιάσανε πριν τέσσερις μέρες και τον επήρανε και μένα παρ’ ολίγο να μ’ έχουνε σκοτωμένη. Από καιρό εψάχνανε να μας βρούνε μα εμέναμε σε ξένα σπίτια έρημα και πιαίναμε στο σπίτι μας άμα είχε βραδιάσει. Μαγέρευα, τρώγαμε με το γέρο και απόις εφεύγαμε και μέναμε σ’ άλλο σπίτι. Την Τετάρτη αργά δεν είχε νυχτώσει καλά ακόμη κι επήγαινα στο σπίτι. Ο γέρος είχε πάει πιο ομπρός και όντενε εσίμωνα είκοσι μέτρα από την πόρτα θωρώ δυο ανθρώπους και στέκανε στην οξώπορτα στο δρόμο και ο γέρος εφώναζε από μέσα: «Δεν είμαι ο Μπλαζομανώλης, εμένα με λένε Μαργαρίτη». Ο κακομοίρης εκάτεχε πως όπου νάναι θα πάω κι εγώ κι εφώναζε για να τον ακούσω να φύγω να μη με πιάσουνε και μένα.
Άμα τσ’ είδα και άκουσα και το γέρο, εγύρισα προς τα πίσω, και τσιρίτουνα και οι χωροφύλακες μου φωνάζανε από πίσω να σταθώ και μου παίζανε μπαλωτές, μα δεν εστάθηκα και παραμέρισα στου Γύμπα το σοκάκι και χάσανέ με. Εφάγανε τα κομμάτια των να με βρούνε γιατί των εκόστισε πολύ που των έφυγα και λέγανε, «να μας εφύγει μωρέ η παλιό γρα και να της παίζουμε και μπαλωτές, δεν το περιμέναμε». Το λέγανε και το ξαναλέγανε και δεν των απόμπαινε. Ύστερα πήρανε το γέρο και φύγανε. Κανείς προδότης παιδί μου θα των είπε πως πάμε κείνηνα την ώρα στο σπίτι και μας παραμονεύανε. Να παιδί μου εκείνο το χαϊμαλί που σου το πεμπει η θεία σου η Καλογρέ και νάχεις το νου σου παιδί μου να μην πάθεις πράμα και να μη σταθείς να σέ πιάσουνε για ν’ αφήσουνε εμάς. Εσύ να προσέσεις να μην πάθεις κακό και άσε μας εμάς καί ό,τι θέλει ας μας εκάνουνε. Καλά μάνα, σ’ ευχαριστώ, της λέω. Τη φίλησα, την εχαιρέτησα, την εχαιρετήσανε και οι άλλοι συγκινημένοι, και φύγαμε.
Διηγείται ο Γιώργης Τζομπανάκης:
Με την ευκαιρία αυτή που επαρακολούθησε ο Γιώργης μια συζήτηση για την κατάσταση στην περιοχή και ιδιαίτερα για το χωριό του, θ’ αναφέρει ο ίδιος ορισμένα γεγονότα που διαδραματιστήκανε την τελευταία περίοδο. Και λέει: Αρκεί να γράφω και μερικά για το χωριό μου Κόκκινο Χωριό, πού το είχαν και εις το μάτι ένεκα πού το είχαμε λημέρι κι έγινε και δράση εκεί. Ήθελαν πάση θυσία να το γονατίσουν γιατί ό,τι και να έκαμαν ακόμα στεκότανε. Έπιασαν όλους τους αριστερούς χωριανούς και τους πήγαν εις το στρατόπεδο της Σούδας. Εκεί συγκέντρωσαν όλους εκείνους που είχαν για εκτόπιση. Τους συγγενείς των ανταρτών, τους αντάρτες που παρουσιάζονταν, τους υπόλοιπους τους πήγαν εις την υποδιοίκηση του Βάμου και άρχισαν τα βασανιστήρια και τους ξυλοδαρμούς. Αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα. Έστειλαν τα ρούχα τους να τα πλύνουν και οι φανέλες τους ήταν όλες ματωμένες.
Εκείνο τον καιρό πήγε και ο πατέρας μου εις τα Χανιά για να κρυφτεί εκεί γιατί εις το χωριό κινδύνευε να του πάνε οι ρουφιάνοι τούς χωροφύλακες. Στα Χανιά τον αντιλήφθηκε ο Μπλαβογιλάκης ο Δημήτρης και τον πρόδωσε και τον έπιασαν. Έπιασαν και την άλλη μου αδελφή την Κλεάνθη από τα Χανιά μ’ ένα μωρό τριών μηνών, Παρασκευά τον λένε, και την έβαλεν εις τη φυλακή.
Εκείνες τις μέρες που έβαλαν την μεγάλη μου αδελφή μέσα με το μωρό της ήτο εκεί και η άλλη μου αδελφή Αργυρώ που ήταν έγκυος και πλησίαζε στη γέννα. Έκαναν διαβήματα και οι δυο μαζί στον ανώτερο διοικητή χωροφυλακής Γεώργιο Βαρδουλάκη να τη βγάλει από τη φυλακή να πάει σπίτι να γεννήσει και η απάντηση ήταν ότι, αν δεν παρουσιαστεί ο αδελφός της δεν θα την αφήσουν. Αυτή είναι Βουλγάρα, να γεννήσει μέσα στη φυλακή, να πεθάνει μαζί με το σκυλάκι που θα κάνει. Φώναζε η άλλη μου αδελφή, φέρετέ μου ένα ψαλίδι να πιάσω να φαλοκόψω το παιδί. Την είχαν πιάσει οι φοβεροί πόνοι του τοκετού και τότε μόνο την έβαλαν σ’ ένα αυτοκίνητο και υπό συνοδεία την πήγαν εις το σπίτι της αδελφής της. Έπειτα από δύο ώρες γέννησε ένα χαριτωμένο αγοράκι και του δώσανε το όνομά μου, Γιωργάκη.
Τι έκαμε λοιπόν μετά ο κύριος Βαρδουλάκης; Έστειλε μια την πιο κακιά γυναίκα στον κόσμο, με την εντολή να τη βρίζει και να της κάνει ό,τι μπορεί για να τη σκάσει. Επάνω εις τους πόνους λοιπόν της έλεγε, δεν θα κάνεις παιδί, αλλά ένα σκυλάκι που να μη φτάξει να μεγαλώσει. Όταν το έκαμε, το άρπαξε σαν τη λύκαινα, το πέταξε εις το κρεββάτι και του πε ο διάολος να σε βγάλει. Έπειτα έφυγε.
Κάθε μέρα η Ασφάλεια πήγαινε και την έβλεπε και της είπαν ότι η μαμή θα σε φρουρεί μην τυχόν και φύγεις κι εμείς θα ερχόμαστε κάθε μέρα. Έχει δώσει η μαμή εντολή ότι δεν μπορείς να φύγεις κάτω από δέκα μέρες. Έχει δικαίωμα να σέ παρακολουθεί και αν τυχόν και φύγεις να σε σφάξει. Καθόταν εκεί κοντά η μαμή και ήταν ασφαλίτισσα. Όλη μέρα λοιπόν ήταν στο σπίτι και την έβριζε, της έκανε το βίο αβίωτο, μέχρι μαχαίρι έβγαζε να σφάξει το παιδί.
Μια μέρα της πήγε και την εφημερίδα που έγραφε ότι όλοι εις το Κόκκινο Χωριό συνελήφθηκαν και «μεταξύ αυτών είναι και ο άντρας σου. Μα καλά έκαναν». Με τέτοια που της έκανε της χτύπησε στα νεύρα και Θα υποφέρει σ’ όλη της τη ζωή.
Σαν πέρασαν δέκα μέρες, της επέτρεψαν να πάει να δει τον άντρα της στο στρατόπεδο της Σούδας. Τον βλέπει με σπασμένο το χέρι και ολομάτωτο και κείτονταν χάμω όλοι οι χωριανοί αριστεροί ολομάτωτοι. Την άλλη μου αδελφή την αφήσανε μέσα σ’ ένα μήνα περίπου, σαν αρρώστησε το παιδί και πιστοποίησε ο γιατρός ότι πρέπει να βγει μαζί με το παιδί, γιατί το παιδί αν δεν βγει θα πεθάνει. Την εβγάλανε και πήγε εις το σπίτι. Έδινε το παρόν κάθε μέρα στην Ασφάλεια.
Μια μέρα (πήγαινε σ’ ένα ξάδελφό μας να τον επισκεφτεί και να του ζητήσει και βοήθεια για το παιδί), τη συνέλαβε η αστυνομία και την πήγανε εις το τμήμα. Εκεί ήρθε η μαμή και της έλεγε, «τώρα μωρή Βουλγάρα θα τα πλερώσεις» κι άρχισε να τη φτύνει, «βγάλε μωρή τα γράμματα που έχεις στην τσάντα σου». Της έκαναν έρευνα και δεν βρήκαν τίποτα, την κράτησαν μια μέρα κι έπειτα την άφησαν. Ας μάθει λοιπόν ο κόσμος που θα διαβάζει τα χάλια τους.
Οι δυο αντάρτες έχουν αποκλειστεί για μέρες σε μια σπηλιά που το στόμιό της φράζει η φουσκωμένη θάλασσα. Εκτός από την υγρασία που τους περονιάζει τα κορμιά, έχουν να αντιμετωπίσουν το μαρτύριο της πείνας. Διηγείται ο Σπύρος Μπλαζάκης:
Την επομένη κατά το μεσημέρι μούρθε μια σκέψη για να καλμάρουμε λίγο την πείνα μας. Εσκέφτηκα ότι έχουμε κρύψει ένα μπουκάλι κι έχει λίγο λάδι που μας είχε περισσεύσει  κάποτε πούχαμε ξαναμπεί σ’ αύτή τη σπηλιά και τόχαμε κρύψει σε μια γωνιά. Θυμήθηκα τη μάνα μου που καμιά φορά, άμα δεν είχε τίποτα να κολατσίσει, έβαζε σ’ ένα πιάτο νερό αλάτι και λάδι, εθρούλιζε παξιμάδι κι έπιανε το κουτάλι και το ’τρωγε. Της έλεγα αστειεύοντας, πώς το λένε μάνα αυτό το φαγητό και μου απαντούσε, φτωχόσουπα. Μούλεγε να μου φτιάσει και μένα, αλλά εγώ έτρωγα καλύτερα λάδι, ψωμί και μια κεφαλή σκόρδο. Μια μέρα αποφάσισα κι έφαγα και γω μια φτωχόσουπα και δεν ήτανε κι άσχημη.
Η πείνα, λέει μια παροιμία, τέχνες κατεργάζεται. Τώρα και γω που μας τρέλαινε η πείνα εσκέφτηκα τη φτωχόσουπα και τόπα στον Γιώργη, ότι έτσι κι έτσι έκανε η μάνα μου. Εμείς τώρα δεν έχουμε παξιμάδι αλλά και χωρίς παξιμάδι θα μας τονώσει και να θυμάσαι. Φέρε το καραβανάκι σου (ένα κουτί της ραμώνας που εχρησιμοποιούσαμε για καραβάνα). Παίρνω λοιπόν την καραβάνα, βάζω μέχρι τη μέση θάλασσα και λίγο γλυκό νερό για να μην είναι πολύ αλμυρό, γιατί δεν είχανε τα παγούρια μας παρά λίγο νερό, βάζω και λίγο λάδι και του το δίνω. Του λέω, θα δεις μεγάλο καλό. Το πήρε και τόπιε και μου είπε μεγάλο καλό θα μου κάμει, να κάνουμε κι άλλο βράδυ. Έκαμα και γω το ίδιο και τόπια και του λέω ότι δεν είναι λάδι παρά μια φορά ακόμα και θα το φτιάσουμε αύριο το μεσημέρι γιατί δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει η φουρτούνα, αν δούμε το βραδάκι ότι πέφτει θα το φτιάσουμε απόψε. Επέρασε κι αυτή η μέρα και η θάλασσα δεν υποχώρησε και ξανά όταν ενύχτωσε εβγήκε και κουμπάσαρε τον καιρό και γυρίζει μου λέει: «Είδα τον ουρανό θολό και τ’ άστρα ματωμένα, έπαε μέσα ήτανε γραφτό μας ν’ αποθάνουμε από την πείνα. Ούλοι οι θάνατοι είναι κακοί μα σαν τση πείνας είναι ο χερότερος». Α, μωρέ, του λέω, μα να τη βγάλουμε θέλει, μα μερικοί κάνουνε απεργία πείνας και βαστά καμιά φορά σαράντα μέρες και δεν αποθαίνουνε και μείς δεν θα κρατήσουμε ένα μήνα, αν τύχει στη χειρότερη περίπτωση να κρατήσει η φουρτούνα, όπως μούπες πως θυμάσαι που εκράτησε, ένα μήνα; του είπα αστειεύοντας. Εκούνησε την κεφαλή του γιατί νόμισε πως του τόλεγα στα σοβαρά και μου λέει: «Αυτούς τσι παρακολουθεί γιατρός και άμα δει πως δεν σηκώνει περισσότερο, τους βάζουνε σ’ ένα φορείο και τους πάνε στο νοσοκομείο, γιατί δεν μπορούν να σταθούν ορθοί να περπατήσουν από την πείνα και την εξάντληση, εμάς μωρέ ποιος θα μας εβοηθήσει να σταθούμε στα πόδια μας να βγούμε από παέ μέσα;» Ο Ποσειδώνας ο θεός της θάλασσας, του απαντώ γελώντας.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




"Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε επί της αρχής το φορολογικό νομοσχέδιο.
Επί της αρχής εκτός από την ΝΔ ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ (επιφυλάχθηκε στην Ολομέλεια για ΕΝΦΙΑ και 120 δόσεις) και από το ΚΙΝΑΛ το οποίο υπερψηφίζει και τα άρθρα.
«Παρών» επί της αρχής και επί των άρθρων δήλωσε το ΚΚΕ. Η Ελληνική Λύση θα αποφασίσει αύριο στην Ολομέλεια. Το ΜεΡΑ25 καταψήφισε επί της αρχής και υπερψηφίζει τις 120 δόσεις.
Πριν το κλείσιμο υπήρξε μια ήπιων τόνων αντιπαράθεση μεταξύ του Χρήστου Σταικούρα και του Ευκλείδη Τσακαλώτου."
Καθαρά, τακτικά και ωραία!
Σχολιο.- Η "υπεύθυνη αντιπολίτευση" των φασιστοσυριζαιων και η συνεργασία που λέγαμε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ωραία τα σερβίρανε οι ζαίοι στους φασίστες.Ψηφίσανε τον νόμο έτσι που στο τέλος θα δώσουν κι αποζημίωση στον Κορκονέα..
Σχολιο.- Αυτό είναι το κράτος τους, αυτό είναι καί τό καθεστώς τους. Στάλιν που τους χρειάζεται. Η δικαιοσύνη εργαλείο της νομιμοποίησης τους σε ότι προαποφασίζουν έστω κι αν πρόκειται για τους δολοφόνους του Λαμπράκη ,τη χούντα τους φασιστες που εκτελούν έχοντας διατεταγμένη υπηρεσία τους ήρωες της καθημερινότητας μας .Για μας θα είναι παντα  Αθάνατοι !




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019
Μελίστας, Καλαμπόκας, Κορκονέας, Σαραλιώτης: Η Ελληνική Δικαιοσύνη στα καλύτερά της
Μελίστας. 2,5 χρόνια πρωτόδικα. Αθώος στο εφετείο. Ελεύθερος από την αρχή. Βραβείο ευδόκιμης υπηρεσίας.
Καλαμπόκας. Ισόβια πρωτόδικα. 17,5 χρόνια στο εφετείο. Ελεύθερος στα 7.
Κορκονέας. Ισόβια πρωτόδικα. 13 χρόνια στο εφετείο. Προσεχώς ελεύθερος.
Σαραλιώτης. 10 χρόνια πρωτόδικα. Αθώος στο εφετείο. Ελεύθερος.
Ρουπακιάς….. Προσεχώς καλύτερα, που έλεγε κι ο Ζήκος.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη στα καλύτερά της…. 34 χρόνια -ας μην πάμε πιο πίσω- στυγνές δολοφονίες που προκάλεσαν κοινωνικό αντίκτυπο και εξεγέρσεις (1985, 1991, 2008) αλλά τα αυτιά των ανώτερων δικαστικών δεν ιδρώνουν.
Προστασία, κυνισμός, κάλυψη πίσω από τις νομικές ακροβασίες που τους εξοπλίζουν οι εκλεγμένοι της εκτελεστικής εξουσίας του συστήματος (βλ. νέος ποινικός κώδικας).
Το …αυτοδιοίκητο της Γαλλικής Επανάστασης καλά χωνεμένο…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γραφει ο Γιωργος Καλαιτζιδης
28/7/2019
''Αύριο έχω το δικαστήριο με τις κατηγορίες της "διέγερσης" και της "ηθικής αυτουργίας για φθορές" για μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανα στο φέισμπουκ.
Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, στην Ελλάδα οι χρήστες του φέισμπουκ υπολογίζονται περίπου στους 6.800.000. Καθημερινά γίνονται χιλιάδες αναρτήσεις και εκατοντάδες από αυτές είναι απειλητικές. Κρεμάλες, απειλές ξυλοδαρμού, φόνοι και πάσης φύσεως απειλές εξαπολύονται καθημερινά, αρκετές φορές και από δημόσια πρόσωπα (στελέχη κομμάτων, πολιτικούς, βουλευτές, δημοσιογράφους κ.α).
Ένας μόνο μαλάκας όμως οδηγείται κάθε τρείς και λίγο σε αυτόφωρα, δίκες και προκαταρκτικές εξετάσεις για αυτά που γράφει. Αποδεικνύοντας έτσι το πόσο μεγάλη ελευθερία έκφρασης υπάρχει στην ελληνική δημοκρατία τους.
Κάνω ανάρτηση για το μακεδονικό; Διατάσσεται προκαταρκτική εξέταση σε ανώτατο βαθμό από τον Άρειο πάγο.
Κάνω ανάρτηση για τον Σκάι;
Συλλαμβάνομαι στο αυτόφωρο, δικάζομαι, αθωώνομαι. Μετά γίνεται έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης, ξαναδικάζομαι και καταδικάζομαι.
Κάνω ανάρτηση φωτό με κάλυκες από σφαίρες που ρίξανε μαφιόζοι στα Εξάρχεια μέσα στον κόσμο;
Αφήνουν τους μαφιόζους και διατάσσουν προκαταρκτική εξέταση για μένα για "διατάραξη της ειρήνης των πολιτών"!.
Κάνω ανάρτηση για ΣΕΒ;
"Διέγερση" και "ηθική αυτουργία". Προσέξτε, ηθική αυτουργία για ανάρτηση που ανέβηκε ΜΕΤΑ την παρέμβαση.
Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια είναι αυτά που έρχονται. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ όταν θα γίνεται κάποια παρέμβαση με την υπογραφή του Ρουβίκωνα, θα ασκείται δίωξη "σε όλα τα ταυτοποιημένα μέλη της ομάδας".
Με απλά λόγια θα είμαι εγώ στην Αλεξανδρούπολη,θα γίνει μια παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην Αθήνα και θα βρεθώ κατηγορούμενος. Και φυσικά οχι μόνο εγώ (που είμαι το στανταράκι) αλλά και ποιός ξέρει πόσοι άλλοι σύντροφοι-ες.
Όπως φαίνεται η ΝΔ αποφάσισε να κλείσει τελείως το καπάκι της κατσαρόλας με το βραστό νερό, μην αφήνοντάς τους ατμούς να φύγουν από κάπου.
Όποτε ο μάγειρας το κάνει αυτό η κατσαρόλα με το φαΐ λόγω της πίεσης σκάει σε δύο λεπτά (η 2 χρόνια; δεν θυμάμαι..) η κουζίνα γίνεται χάλια και ο σπιτονοικοκύρης αλλάζει τον μάγειρα.
Υ.Γ. Απλά να διευκρινίσω πως όταν γράφω κατσαρόλα με φαΐ εννοώ κατσαρόλα με φαΐ. Οχι βόμβα. Οκ;''
Γιώργος Καλαϊτζίδης




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Καθηγητής Φώσκολος: Μεγάλο παραμύθι η Κλιματική Αλλαγή!.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΘΑΤΣΕΡ ΤΟ 1978
Ως γνωστόν, ο άνθρωπος που έπεισε τους ξεφτιλισμένους πολιτικάντηδες να ξεκινήσουν έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο πέριξ της Κρήτης είναι ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος.
Τον καθηγητή Φώσκολο επί χρόνια λοιδορούσαν οι κάθε λογής «περιβαλλοντολόγοι», επειδή τολμούσε να μιλάει δημοσίως για τον τεράστιο ορυκτό πλούτο που κρύβει η θάλασσα της Κρήτης.
Πρίν λίγες ημέρες, στις 12 Ιουλίου 2019, ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη 100 λεπτών στο κρητικό κανάλι «CreteTV», όπου έκανε «σκόνη» τους κάθε λογής «δικαιωματάκηδες» των ΜΚΟ που μας παραμυθιάζουν για την Κλιματική Αλλαγή.
ΧΟΝΤΡΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ «ΛΙΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ» ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ
Μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Φώσκολος αποκάλυψε ότι η Κλιματική Αλλαγή είναι ένα πελώριο παραμύθι.
Πρόκειται για μία εφεύρεση της Μάργκαρετ Θάτσερ την δεκαετία του 1970, προκειμένου να εξοντώσει το πανίσχυρο συνδικάτο των ανθρακωρύχων.
Με τα χρόνια, την προπαγάνδα για την Κλιματική Αλλαγή εκμεταλλεύτηκαν οι παμπόνηροι «δικαιωματάκηδες» των Περιβαλλοντικών ΜΚΟ και κερδίζουν εκατομμύρια πουλώντας «αέρα κοπανιστό»!..
Παραμύθι είναι επίσης ότι τα αυτοκίνητα μολύνουν την ατμόσφαιρα, πράγμα που έχουν εκμεταλλευτεί οι εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων και θησαυρίζουν, παίρνοντας γενναίες επιδοτήσεις από τα Κράτη!..
Εξίσου παραμύθι είναι και το υποτιθέμενο «λιώσιμο των πάγων» στους πόλους, που υποτίθεται ότι θα ανεβάσουν την στάθμη των ωκεανών, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν από τον χάρτη (για παράδειγμα…) όλα τα νησιά του Αιγαίου!..
Επί 25.000 χρόνια, τόνισε ο διαπρεπής καθηγητής Αντώνης Φώσκολος, η θερμοκρασία της Γής ήταν + 2 βαθμούς μεγαλύτερη από ό,τι σήμερα και οι πάγοι δεν έλιωσαν.
Τέλος, άφησε μπηχτές για γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες που δεν θέλουν να εξορυχθεί το αποδεδειγμένα τεράστιο κοίτασμα Φυσικού Αερίου της Κρήτης, προκειμένου να θησαυρίζουν από την μεταπώληση του Ρώσικου Φυσικού Αερίου που η Ελλάδα το αγοράζει σήμερα σε διπλάσια τιμή από ό,τι θα στοιχίζει το Φυσικό Αέριο της Κρήτης!..
«ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ» ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!
Εξίσου χοντρό ψέμμα είναι ότι τάχα ο λιγνίτης που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ μολύνει την Ατμόσφαιρα.
Αυτό, πάντα κατά τον καθηγητή Φώσκολο, λέγεται για να χοντροκονομήσουν οι έμποροι των Ανεμογεννητριών και οι περιβαλλοντικές ΜΚΟ.
Όλοι αυτοί, μόνο τα τελευταία 10 χρόνια, τσέπωσαν από τον πενόμενο Ελληνικό Λαό πάνω από 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιδοτήσεις, τάχα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα!
Μεταφέρουμε επί λέξει ελάχιστα μόνο από όσα εκπληκτικά είπε ο καθηγητής Φώσκολος στις 12 Ιουλίου στο «CreteTV», για να αντιληφθείτε πόσο μεγάλη κομπίνα είναι η λεγόμενη Κλιματική Αλλαγή, από την οποία κυριολεκτικά θησαυρίζουν οι «δικαιωματάκηδες», πουλώντας «φύκια για μεταξωτές κορδέλλες».
ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ: «Όσα Πανεπιστήμια μιλάνε για Κλιματική Αλλαγή, λένε αρλούμπες.
ΑΝ δείτε πώς ξεκίνησε το θέμα της Κλιματικής Αλλαγής, θα γελάσετε:
Πρόκειται για πολιτικό θέμα.
Ξεκίνησε το 1978 από την Μάργκαρετ Θάτσερ, η οποία είχε πρόβλημα με τους Εργατικούς, οι περίφημες απεργίες που έκαναν τότε οι Ανθρακωρύχοι για να την ρίξουν.
Πάει, λοιπόν, η Θάτσερ και παίρνει χρήματα πολλά, πάει στους επιστήμονες και τους λέει:
«Πάρτε τόσα χρήματα και αποδείξτε ότι το διοξείδιο του άνθρακος που βγαίνει από το κάρβουνο καταστρέφει την ατμόσφαιρα».
Και τα πήρανε τα χρήματα οι επιστήμονες και δείξανε ψέμματα!..
Παρουσιάσανε ψεύτικα στοιχεία.
Θα τα κάνω επίσημη ανάλυση όταν με καλέσουν στο ΙΓΜΕ (σ.σ.: Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) και μου δοθεί η ευκαιρία.
Μού είπαν ότι θα με καλέσουν για να τους τα πώ… »




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενας της ΛΑΕ
Μια εβδομάδα το Facebook μέ ταλαιπωρεί αφάνταστα - τόσο που νομίζω οτι γίνεται επίτηδες καί για κάποιο λόγο - επιτρέποντας μου αραιά καί πού, εάν μπώ να γράψω καί νά σχολιάσω ελάχιστα εμφανίζοντας μου σταθερά καί μονότονα παρόμοια μηνύματα...« Δεν μπορείτε πρός το παρόν νά χρησιμοποιήσετε τό Facebook ελεγχουμε τήν φωτογραφία πού μας στείλατε - Αναζήτηση Google »...
Σχολιο.- Εδώ και μια εβδομάδα μια απο τα ίδια
Σχολιο.- φτιάξε καινούργιο προφίλ στο facebook.Είναι ζήτημα χρόνου να σε μπλοκάρουν....
Σχολιο.- Φαίνεται η ΝΔ εχει αποφασίσει νά ελεγξει το facebook  καί τίς ενοχλητικές παρουσίες...
Σχολιο.- Φτιαξε καινουυργιο λογαριασμο google. Προσφατα μου μπλοκαρε και τα δυο προφιλ και δε με αφησε να κανω τριτο. Καποιοι εχουν πολλα και διχως στοιχεια. Τυχαιο ?????
Sxolio.- Υποθέτω ότι άλλαξες e-mail και μπόρεσες και έκανες καινούργιο προφίλ στο FB;
Σχολιο.- Από τόν Σεπτέμβριο θά αρχισει νά ξηλωνεται τό πουλόβερ τής ΝΔ.. Νομιζουν οτι επειδη κραξαμε τόν αληταμπουρα τσίπρα μέ την συμμορία του αυτοί θα τήν βγάλουν χαλαρα.ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ..




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την αποφυλακιση δολοφονου Κορκονεα
Για άλλη μια φορά, δικαιοσύνη από τα Lidl. Ανάξια σχολιασμού... Το μόνο σχόλιο που επιβάλλεται να κάνω είναι ότι η υπόθεση Γρηγορόπουλου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ συνδεδεμένη με τις πυρκαγιές, με την δολοφονία του υπαλλήλου της Vodafone, τα "τρομοκρατικά" χτυπήματα, τους αγωγούς, και φυσικά την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια δυο χρόνια μετά....Μόνο έτσι μπορούμε να "καταλάβουμε" το γιατί της αποφυλάκισης
Σχολιο.- Βρείτε ποιός έφτιαξε τον νόμο, με τον οποίο αποφυλακίζεται ο Κορκονέας, ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν,  και μαντέψτε αν η ΝΔ θα τον καταργήσει ή όχι.
Όποιος κάνει λάθος θα ξυλοκοπείται αλύπητα από άτομο με "πρότερον έντιμον βίον".
Η καθαρίστρια που έφαγε 15 χρόνια φυλακή, δεν είχε "πρότερον έντιμον βίον" φαίνεται. Θα είχε περάσει την ζωή της βουτηγμένη στο έγκλημα, φαίνεται.
Σχολιο.- Ο Αλέξης με το νόμο Παρασκευοπουλου και με τη πρόσφατη αλλαγή του ποινικού κώδικα!!!

Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο Αλέξανδρος σήμερα θα ήταν 26 χρονών.
Για την εν ψυχρώ δολοφονία του, στα 15 του χρόνια, το Δικαστήριο αναγνώρισε στον Κορκονέα ελαφρυντικό «προτέρου συννόμου βίου», με βάση το νέο Ποινικό Κώδικα, επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης 13 ετών, με την οποία αποφυλακίζεται, και αθώωσε τον Σαραλιώτη «λόγω αμφιβολιών ως προς το διπλό δόλο».
Το χέρι του Κορκονέα όπλισε η ατιμωρησία που τα Δικαστήρια επιφύλαξαν στους επίορκους αστυνομικούς, που σκότωσαν πολίτες- και παιδιά- ξανά και ξανά τις τελευταίες δεκαετίες.
Η σημερινή απόφαση οπλίζει το χέρι του κάθε επόμενου Κορκονέα.
Η μεθόδευσή της ήταν προκλητική. Εμείς την καταγγείλαμε ήδη στις 19 Ιουνίου, όταν, με πρόσχημα την ασθένεια του συνηγόρου του Κορκονέα, ανέβαλαν την έκδοση αποφάσεως για τον Ιούλιο, μεταβάλλοντας και τη σύνθεση του Δικαστηρίου.
Στην υπόθεση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ενεργοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή οι μηχανισμοί της συγκάλυψης του εγκλήματος και της υπόθαλψης των υπαιτίων, με συμμετοχή κρατικών υπαλλήλων και λειτουργών: αλλοίωση προανακριτικών στοιχείων, φυτευτοί «μάρτυρες», μοντάζ και οργανωμένη προσβολή της μνήμης του παιδιού ήταν μερικές από τις μεθόδους που επιστράτευσαν.
Ό,τι δεν κατάφεραν το 2008, το 2009, το 2010, το πέτυχαν το 2019. Υπολογίζοντας ότι τα γεγονότα θα ξεχαστούν, οι αντιδρώντες θα κουραστούν, η οικογένεια του Αλέξανδρου θα εξουθενωθεί και, μια τέτοια απόφαση στην καρδιά του καλοκαιριού, θα παρέλθει.
Αυτό υπολογίζουν.
Εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να μην υπάρξει επόμενος Αλέξανδρος. Και για να δικαιωθεί η μνήμη του 15χρονου παιδιού, που του αφαίρεσαν τη ζωή με τρόπο αδίστακτο.
Με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο θα υποβάλουμε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αίτηση για την αναίρεση της απόφασης. Θα είμαστε στο πλευρό της οικογένειας του Αλέξανδρου, της μητέρας και της αδελφής του, όπως είμαστε εδώ και 9,5 χρόνια, πιστεύοντας βαθιά ότι το δίκαιο, στο τέλος, θα νικήσει. Και κάνοντας ό,τι περνάει απ´το χέρι μας για να νικήσει.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αμετανόητος Κορκονέας: Δεν θα ζητήσω συγγνώμη από κανένα δεκαπεντάχρονο
Ένταση στη δίκη για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Παραιτήθηκαν οι συνήγοροι υπεράσπισης. Όπως υποστηρίζουν, ο Επ. Κορκονέας δήλωσε στο δικαστήριο "ότι δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από κανένα δεκαπεντάχρονο"
03 Φεβρουαρίου 2017 12:10
Στην παραίτηση τους από τη θέση της υπεράσπισης του ειδικού φρουρού Επαμ. Κορκονέα, από το χέρι του οποίου έχασε τη ζωή του ο 15χρονος τότε Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, προχώρησαν οι δυο συνήγοροί του σήμερα το πρωί, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας.
Κατά την έναρξη της διαδικασίας, με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε στο δικαστήριο τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του, με την επίσης συνήγορό του , Βάσω Πανταζή, να προχωρά σε αντίστοιχη ενέργεια, συμφωνώντας στο κώλυμα του συναδέλφου της.
Όπως αναφέρεται στην επίμαχη δήλωση, κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, στις 23/12/2016 "έκπληκτος, στην κυριολεξία αποσβολωμένος, άκουσα τον κατηγορούμενο να απαντά στην ερώτηση της κας Προέδρου, για το τι έχει να πει για την υπόθεση αυτή και για την κατηγορία που αντιμετωπίζει, ότι είναι αθώος, ότι δεν την δέχεται, αλλά εκτός αυτού «ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ».
Αμέσως μετά, το Δικαστήριο διέκοψε και αμέσως μετά τη διακοπή μετέβην στο χώρο που κρατείτο ο κατηγορούμενος και τον ρώτησα τι είναι αυτό που είπε και γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη, όπως είχε κάνει κατ’ επανάληψη στο προηγούμενο Δικαστήριο και στην προανακριτική και ανακριτική του απολογία, και μου απήντησε ότι έτσι ένιωσε μετά την οκτάχρονη ταλαιπωρία που έχει υποστεί και μού απαγόρευσε να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη, γιατί το θύμα δεν ήταν ένα συνηθισμένο δεκαπεντάχρονο αλλά ήταν αντιεξουσιαστής".
Κι ενώ στο παρελθόν ο Αλέξης Κούγιας είχε κρίνει -όπως εξηγεί- πως η υπόθεση αφορούσε σε "μία κλασική περίπτωση ανθρωποκτονίας εξ αμελείας ή στην ακραία περίπτωση για μία ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο (την οποία άποψη δέχτηκε και η μειοψηφία της Προέδρου, του παλαιότερου Πρωτοδίκη και του ενόρκου της σύνθεσης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου)", μετά από αυτή την εξέλιξη "και επειδή πάντοτε από τότε που βρίσκομαι στα δικαστήρια ο συνήγορος υπεράσπισης πρέπει από τη στιγμή που αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου να ταυτίζεται με αυτόν, αδυνατώ να συνεχίσω την υπεράσπιση του συγκεκριμένου κατηγορουμένου".
Από την πλευρά της, η έδρα του δικαστηρίου μετά την ανάγνωση της επίμαχης δήλωσης ρώτησε τον Επ. Κορκονέα ως προς την επίμαχη τοποθέτησή του. Σύμφωνα με παρευρισκόμενους, ο κατηγορούμενος διευκρίνισε πως ο 15χρονος δεν είναι πια στη ζωή και κατ' επέκταση δεν είναι δυνατόν να ζητήσει συγγνώμη. Παράλληλα, εξήγησε το δικαστήριο ότι δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα για ένα νέο συνήγορο και άρα το δικαστήριο θα πρέπει να διορίσει αυτεπάγγελτα τον υπερασπιστή του.
Άμεση ήταν και η αντίδραση της πολιτικής αγωγής, καθώς μία τέτοια εξέλιξη οδηγεί στην περαιτέρω καθυστέρηση της διεξαγωγής της δίκης.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιφανής συριζαία της περιοχής έβριζε το ΚΚΕ που ψήφισε παρών στο φορολογικό της ΝΔ,ότι βοηθά τη ΝΔ, ενώ ο Συριζα ψήφισε ΝΑΙ!
Σχολιο.- Οχι, μάλλον αυτή δεν έχει πάρει καν γραμμή ότι όλα είναι συναινετικά στημένα στο εξής! έγραφε μάλιστα ότι το νομοσχέδιο της ΝΔ κάνει τους φτωχούς φτωχότερους! Δεν φαινόταν καν να έχει ιδέα ότι ο Συριζα ψήφισε ΝΑΙ!
Σχολιο.- Θα νομισε οτι ο Συριζα ψηφισε ΟΧΙ και το ΚΚΕ αντι να ψηφισει ΟΧΙ ψηφισε Παρων .Καποιος να της πει οτι το οχι δεν υπηρχε στις options ρε παιδια μην βασανιζεται η γυναικα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ζήτημα δεν είναι η ποινή. Με βάση τον νέο Ποινικό Κώδικα είναι προβλεπόμενη. Το ελαφρυντικό του " πρότερου έντιμου βίου" είναι επίσης προβλεπόμενο αφού δεν υπήρχε προηγούμενη καταδίκη.
Αλλού είναι το ζήτημα: πως και γιατί υπήρξε τέτοια καθυστερηση στην εκδίκαση ώστε να τεντωθεί τοοοοοοσο... ώστε να εκδικαστεί με τον νέο ποινικό κώδικα;
Σχολιο.-  Επίσης, από το απόγευμα πασχίζω να λάβω μία απάντηση κάποιον σχετικό ή νομικό (εγώ παντελώς άσχετος) αν ο Σαραλιώτης έχει πλέον νομικά το δικαίωμα να διεκδικήσει να επιστρέψει στην υπηρεσία του, αν ναι, υπό ποιο καθεστώς και αν φυσικά μπορεί να διεκδικήσει και αποζημίωση για την περίοδο κράτησής του (να τον πληρώσουμε δηλαδή κι από πάνω). Για να συλλάβουμε πλήρως την έκταση του σημερινού "εγκλήματος"
Σχολιο.- Η πολιτικη αγωγη εχει καταγγειλει την μεθοδευση απο τις 19/6.Αλλα ποιος τους ακουγε τοτε,τους Κωνσταντοπουλους...




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Δημήτρης Πουλικάκος για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Κορκονέα έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο facebook:
29/07/19 21:36
Κοντολογίς, αν έχω καταλάβει καλά, αν όχι, διορθώστε με, η ποινή
του Κορκονέα,
(13 χρόνια),που δολοφόνησε εν ψυχρώ και με δόλο
ένα δεκαπεντάχρονο παιδί,
(και που εξ αιτίας της πράξης του, κάηκε η Αθήνα!!),
είναι, μέσες-άκρες σαν την ποινή (10 χρόνια!!) που είχε επιβληθεί
στη γυναίκα εκείνη, που διόρθωσε (βλέπε:πλαστογράφησε!!) την ηλικία της,
σε "δημόσιο έγγραφο"(sic!!),για να δουλέψει καθαρίστρια και να μπορέσει
να ζήσει τα παιδιά της!!!
Χαίρε, Ελληνική Δικαιοσύνη!!!...Εύγε εις τους και εις τας δικαστάς!!!
Να χαίρεστε τη Δικαιοσύνη, γενικώς!!!
Εβίβες και μπάμ-μπάμ!!!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Δεν μου κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι ο πατέρας( και παπάς) του δολοφόνου της Σουζαν Ητον είχε φιλικές σχέσεις με το Χρήστο Μαρκογιαννάκη.Από τη στιγμή που υπήρχαν καταγγελίες και από άλλες γυναίκες γιατί δεν υπήρξε κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού;;δεν υπήρξε κινητοποίηση εξαιτίας της πολιτικής κάλυψης του βαθέος κράτους σύμφωνα με πληροφορίες συντρόφων και φίλων που ερευνούν επισταμένα το ζήτημα.Πάλι θα υπάρξει συγκάλυψη,παλι δεν θα τα μάθουμε όλα.Μακάρι να διαψευστώ.
Σχολιο.-  Είναι ο ίδιος ο Μαρκογιαννακης  πρωην βουλευτη της ΝΔ που κάλυπτε τους νταήδες ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Γιακουμάκη .




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Nέα επίθεση του συριακού στρατού κατά του παρατηρητηρίου του τουρκικού στρατού στο Sheir Magher. Οι Τούρκοι απαντούν με πυρά κατά SAA.
29/7/2019
Ο συριακός στρατός εντατικοποιεί τις επιθέσεις του κατά του παρατηρητηρίου του τουρκικού στρατού στο Sheir Magher που βρίσκεται στα διοικητικά όρια Χάμα και Ιντλίμπ. Για β΄ φορά σήμερα σε διάστημα 3 ημερών έβαλε με βαρύ πυροβολικό κατά της θέσης αυτής όπου χθες έσπευσαν ενισχύσεις τουρκικού στρατού την ώρα που οι υποστηριζόμενοι από Άγκυρα τρομοκράτες έχαναν το στρατηγικό Tal Malah. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές o τουρκικός στρατός ανταπέδωσε τα πυρά καταστρέφοντας μέρος των εξοπλιστικών συστημάτων από όπου προήλθαν οι βολές που δέχθηκε και τραυμάτισε κάποιους Σύριους στρατιώτες.Δεν υπάρχουν θύματα και από τις 2 πλευρές…..
Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση μέσα στον Ιούλη που πραγματοποιεί ο συριακός στρατός κατά του συγκεκριμένου τούρκικου παρατηρητηρίου.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υεμένη: 13 άμαχοι σκοτώθηκαν από πυρά του σαουδαραβικού πυροβολικού
 Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019, 05:26
Δεκατρείς άμαχοι Υεμενιτες, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών, σκοτώθηκαν χθες Δευτέρα από πυρά του πυροβολικού των δυνάμεων της σιχαμενης σουνιτοφασιστικης Σαουδικής Αραβίας εναντίον κοινότητας στο βορρα της Υεμένης, ανέφεραν υεμενίτες γιατροί.
«Διακομίστηκαν σε νοσοκομείο 13 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο γιατρός στο Αλ Θάμπετ αλ Σαάμπι, στην επαρχία Σαάντα. Οι οβίδες του σαουδαραβικού πυροβολικού τραυμάτισαν επίσης 26 ανθρώπους, ανάμεσά τους 12 παιδιά, σύμφωνα με γιατρούς.
Μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στους πατριωτες Υεμενίτες αντάρτες, συμπεριλαμβανομένου του τηλεοπτικού δικτύου Αλ Μασίρα, έκαναν λόγο νωρίτερα για πυρά του πυροβολικού της Σαουδικής Αραβίας εναντίον αγοράς στο Αλ Θάμπετ αλ Σαάμπι, στην καρδιά του οχυρού των Χούθι, στο βορρα της Υεμένης.
Το Αλ Μασίρα μετέδωσε ότι προκάλεσαν 36 θύματα, ενώ ο Μοχάμεντ Αμπντεσαλάμ, εκπρόσωπος των πατριωτων Υεμενιτων ανταρτών, έκανε λόγο για τουλάχιστον 10 αμάχους νεκρούς. Το τηλεοπτικό δίκτυο μεταφόρτωσε στον ιστότοπό του φωτογραφίες τραυματιών που δέχονταν τις πρώτες βοήθειες, διαβεβαιώνοντας πως πρόκειται για θύματα των χθεσινών πυρών.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των πατριωτων Υεμενιτων ανταρτών, τα σαουδαραβικά πυρά ακολούθησαν επίθεση με τηλεχειριζόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον στρατιωτικής βάσης στη νότια Σαουδική Αραβία.
Το βρωμιαρικο ουαχαμπιτικοναζιστικο Ριάντ, το οποίο ηγείται της αποικιοκρατικης σουνιτοφασιστικης στρατιωτικής συμμαχίας των εμιριδων του Κολπου που εισεβαλλε με πόλεμο στην Υεμένη εναντίον των Υεμενιτων πατριωτων ανταρτων Χούτι το 2015, δεν επιβεβαίωσε ούτε την επίθεση των πατριωτων ανταρτών, ούτε ότι υπήρξαν πυρά σε ανταπόδοση.
Οι Υεμενιτες πατριωτες σιιτες ανταρτες Χούτι, έχουν απαντησει στους σιχαμενους σουνιτοφασιστες με τις επιθέσεις τους με UAV και πυραύλους εναντίον του βρωμιαρικου ουαχαμπιτικοναζιστικου σαουδαραβικού βασιλείου τις τελευταίες εβδομάδες. Στις 2 Ιουλίου, εννέα άμαχοι τραυματίστηκαν σε επίθεση των Υεμενιτων πατριωτων ανταρτων Χούτι εναντίον του αεροδρομίου στην Άμπχα, σύμφωνα με τη βρωμιαρικη σουνιτοφασιστικη συμμαχία υπό το Ριάντ, που είναι ολοι τους οι εμιριδες δουλοι των κωλοαμερικανων. Τη 12η Ιουνίου, επίθεση με πύραυλο στο ίδιο αεροδρόμιο τραυμάτισε 26 καριολιδες μονο και η αποικιοκρατικη σουνιτοφασιστικη  συμμαχία  απειλησε πως θα προχωρούσε σε πολύ σκληρά αντίποινα.
Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε άλλη επίθεση με πύραυλο στο ίδιο αεροδρόμιο που ευθύνεται για τον θάνατο ενός Ισλαμοφασιστα σύρου. Από την επίθεση αυτή τραυματίστηκαν 21 καριολιδες σύμφωνα με το σιχαμενο Ριάντ.
Η αποικιοκρατικη σουνιτοφασιστικη συμμαχία εισεβαλλε με πόλεμο στα τέλη του Μαρτίου του 2015 στην Υεμενη.
Στον σουνιτοφασιστικο πολεμο εναντια στην Υεμένη έχουν σκοτωθεί δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, σύμφωνα με διεθνείς ξεφτιλισμενους οργανισμούς, που απλως παρακολουθουνε σαν τα ορνια τη σφαγη ενός λαου. Οι εχθροπραξίες των σιχαμενων σουνιτοφασιστων έχουν προκαλέσει μια ανθρωπιστική κρίση την οποία ο ξεφτιλοΟΗΕ χαρακτηρίζει τη χειρότερη στον πλανήτη, με εκατομμύρια ανθρώπους εκτοπισμένους και μεγάλο μέρος του πληθυσμού αντιμέτωπο με το φάσμα της λιμοκτονίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ: Η Γερουσία δεν κατάφερε να ακυρώσει το βέτο του Τραμπ και να εμποδίσει την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία
 Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019, 01:42
Η Γερουσία των ΗΠΑ δεν μπόρεσε να ακυρώσει το βέτο που άσκησε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε νομοσχέδια που ενέκρινε το Κογκρέσο για να εμποδιστεί η πώληση ορισμένων όπλων στη Σαουδική Αραβία.
Με το αποτέλεσμα να φθάνει τις 45 ψήφους υπέρ έναντι 40 κατά, δεν διαμορφώθηκε η πλειοψηφία δύο τρίτων που απαιτείται για να ανατραπεί το βέτο του αμερικανού προέδρου.
Πέντε από τους 53 Ρεπουμπλικάνους του σώματος τάχθηκαν υπέρ της ακύρωσης της προεδρικής αρνησικυρίας. Δεκαπέντε μέλη της Γερουσίας δεν ψήφισαν.
Αναμένεται να διεξαχθούν άλλες δύο ψηφοφορίες, για την ανατροπή του βέτο του προέδρου στα νομοσχέδια για την απαγόρευση της πώλησης προηγμένων όπλων στη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλες χώρες. Το αποτέλεσμα, προεξοφλούσαν αναλυτές, θα είναι παρόμοιο.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Aliki Papachela
Καλά, στάλα ντροπή δεν έχετε; Συνεχίζετε τα ψέματα και τον κανιβαλισμό; Την πτώχευση του Τσατσάνη που σας χρωστάει θα την πληρώσω εγώ;;;
Για φέρτε τις αποφάσεις που λέτε τι μου ανήκει και τι όχι κι αφήστε πιά τα σάπια!
Εκτός του ότι θα διωχθείτε ποινικά για συμμετοχή σε παράνομη καταπάτηση ξένης ιδιοκτησίας θα διωχθείτε γιατί δεν φροντίσατε κιόλας να είναι σε άψογη κατάσταση ο εξοπλισμός, ο οποίος ο μισός λείπει κι ο άλλος μισός είναι για πέταμα!
Σε τι καλείτε τον σύνδικο; Πάτε καθόλου καλά; Οποτε μας είπε ο σύνδικος ανοίξαμε κι ήμασταν στην διάθεσή του παρότι δεν είχε βγεί τελεσίδικη απόφαση.
Είστε συνυπεύθυνοι για φθορά ξένης περιουσίας και ζητάτε και τα ρέστα;
Κοπιάστε ρε ανερμάτιστα γίδια! Ελάτε να πάρετε τα σκουπίδια που αφήσατε!
Α, και μην υπογράφετε γενικώς και αορίστως "οι πρώην εργαζόμενοι του City Plaza".
Ονοματάκια δεν έχετε τσιράκια της εργοδοσίας;

Πρωην εργαζομενοι City Plaza : Για την αποκατασταση της αληθειας




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Βαρειά βιομηχανία ο τουρισμός..λένε οι προδότες φιλελέ.Ενδεικτικά στην Πάρο( δεν θα πάρω),3 εως5 ευρώ πιτόγυρο.30-50€ η ξαπλώστρα.
Σχολιο.- Υπάρχει και ο Λογαράς, παιδιά. Νοικιάζεις σπίτι μπροστά στο κύμα κι έχεις δωρεάν ξαπλώστρα!
Σχολιο.-  Τζάμπα πράμα. Στη Λευκάδα η ξαπλώστρα 20 η μια και 10 το παρκινγκ. Στο Πόρτο Κατσίκι




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Απόφαση που προκαλεί το αίσθημα δικαίου του λαού και της νεολαίας
Σχόλιο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου. Σε αυτό επισημαίνει:
«Προκαλεί δικαιολογημένα το αίσθημα δικαίου του λαού και της νεολαίας η σημερινή απόφαση του Εφετείου Λαμίας, η οποία "έριξε στα μαλακά" τον εν ψυχρώ δολοφόνο του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα, μειώνοντας την ποινή του στα 13 έτη, αντί της ισόβιας κάθειρξης που του είχε επιβληθεί από το πρωτόδικο Δικαστήριο, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για την αποφυλάκισή του.
Εντύπωση δημιουργεί η αναγνώριση στον συγκεκριμένο δολοφόνο του ελαφρυντικού του προηγούμενου σύννομου βίου, όταν αυτό δεν συμβαίνει στην πράξη σε μια σειρά άλλους δράστες, που διαθέτουν λευκό ποινικό μητρώο, αλλά δεν τυχαίνει να προέρχονται από το μηχανισμό της κρατικής καταστολής ή από οικονομικά εύπορα στρώματα.
Αποδεικνύεται επιπλέον στην πράξη το προβληματικό περιεχόμενο των διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα, όσον αφορά στο ύψος της ποινής που προβλέπει για το συγκεκριμένο αδίκημα, τις οποίες αξιοποίησε το Δικαστήριο.
Με την ίδια απόφαση, μάλιστα, το ίδιο Δικαστήριο αθώωσε τον άλλον κατηγορούμενο, Βασίλη Σαραλιώτη, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για συνέργεια στη συγκεκριμένη δολοφονία».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 «Κάθε πιθανό κίνητρο» διερευνούν οι γερμανικές αρχές αναφορικά με τον φρικτό θάνατο ενός οκτάχρονου αγοριού, όταν ένας 40χρονος άνδρας από την Ερυθραία το έσπρωξε, μαζί με την μητέρα του, στις γραμμές του τρένου, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης. Πριν από ένα 10ήμερο, μια 34χρονη γυναίκα στην πόλη Φέρντε, κοντά στο Ντούισμπουργκ της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, σκοτώθηκε με τον ίδιο τρόπο, όταν την έσπρωξε στις γραμμές του τρένου 28χρονος Κοσοβάρος.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 40ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ
Σοκ στη Φρανκφούρτη: Ανδρας έσπρωξε παιδί μπροστά σε διερχόμενο τρένο – Νεκρός ο οκτάχρονος
29|07|2019 | 14:54
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα οκτάχρονο αγόρι στη Φρανκφούρτη που το παρέσυρε τρένο, όταν ένας άνδρας το έσπρωξε μαζί με τη μητέρα του στις ράγες!
Αυτόπτες μάρτυρες στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης είπαν ότι είδαν έναν μαυροντυμένο άνδρα να σπρώχνει το παιδί και την 40χρονη μητέρα του μπροστά από ένα τρένο InterCity που ταξίδευε από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο. Παριστάμενοι κυνήγησαν, έπιασαν τον 40χρονο δράστη και τον παρέδωσαν στην αστυνομία. Σύμφωνα με την τελευταία, πρόκειται για άτομο αφρικανικής καταγωγής, από την Ερυθραία. Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρά του καθώς δεν φαίνεται να έχει σχέση με τα θύματα, ενώ συνεχίζεται η ανάκρισή του.
Η μητέρα κατάφερε να γλιτώσει καθώς κύλησε το κορμί της ανάμεσα στις ράγες, αλλά δεν πρόλαβε να σώσει το παιδί της. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ανακρίνεται. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης προσπάθησε να επιτεθεί και σ’ ένα τρίτο άτομο, το οποίο, όμως αντιστάθηκε.
Ταξιδιώτες ούρλιαζαν κατατρομοκρατημένοι βλέποντας το παιδί να πέφτει στις ράγες, καθώς έφθαναν περιπολικά, οχήματα της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρα κι ένα ελικόπτερο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης. Στο σημείο έσπευσαν και ψυχολόγοι για να στηρίξουν τους τρομοκρατημένους αυτόπτες μάρτυρες. Το τρένο που παρέσυρε το παιδί κινείται με ταχύτητες έως και 300 χλμ/ώρα.

Έλληνας αυτόπτης μάρτυρας στη DW
Ένας από τους δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες του αδιανόητου εγκλήματος ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο έλληνας μετανάστης εργάζεται εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους (DB) και εκείνη την ώρα περίμενε σε διπλανή αποβάθρα το τρένο του. «Τον είδα να σπρώχνει το παιδί στο τρένο», είπε στη Deutsche Welle.
«Το ίδιο έκανε και με τη μητέρα του». Όπως διηγείται, αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή ωστόσο άλλοι επιβάτες έτρεξαν πίσω του και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. «Ορισμένοι άρχισαν να τον χτυπούν, αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα κατέφθασε και η αστυνομία», λέει φανερά συγκλονισμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Και προσθέτει, «κάποια στιγμή δεν άντεξα, λύγισα και έβαλα τα κλάματα».
«Καταδιώχθηκε από περαστικούς»
Είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε δέκα ημέρες. Μια 34χρονη μητέρα έχασε η ζωή της σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ρηνανίας Βεστφαλίας με τον ίδιο τραγικό τρόπο. Οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουνν τα αίτια αυτής της νέας αποτρόπαιης πράξης. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Φραγκφούρτης Ιζαμπέλ Νόιμαν προσπαθεί να δώσει απαντήσεις. «Ενδείξεις για τα αίτια της πράξης δεν έχουμε, ο άνδρας ανακρίνεται από την αστυνομία. Είναι 40 χρονών και κατάγεται από την Ερυθραία, διαμένει όμως στην Ελβετία. Αμέσως μετά την πράξη του επιχείρησε να διαφύγει αλλά περαστικοί τον είδαν, ορισμένοι τον καταδίωξαν και τελικά με τη βοήθεια της αστυνομίας συνελήφθη στην περιοχή του σταθμού» τονίζει η Ιζαμπέλ Νόιμαν.

Οι μαρτυρίες των επιβατών κάνουν λόγο για έναν μαυροντυμένο ενήλικα, ο οποίος έσπρωξε μητέρα και γιο μπροστά από ένα τραίνο InterCity.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Δικαιοσύνη"... δεν χάνουν ευκαιρία να μας θυμίζουν πως είναι κατοχικοί υπάλληλοι, χειρότεροι από δημοσιογράφους & πολιτικούς, που έπονται
Η δικαιοσυνη είναι σαν τα φιδια. Δαγκωνει μονο τους ξυπολιτους.
«Υπήρξε μία αμελής και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από την πλευρά του κατηγορουμένου».
"Αμέλεια" η εκτέλεση εν ψυχρώ!!!
Φτου σας!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Πρότερος έντιμος βίος»...
Κορκονεας. «Κυρ εισαγγελεα ένα δεκαπενταχρονο φαγαμε, δε πλαστογραφησαμε και απολυτηριο δημοτικου»
Εισαγγελεας «σνιφ, κλαψ»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




«Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάν@ τη μάνα που σας γέννησε.»
Ζοζε Σαραμανγκου



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



δηλαδη αν σκοτώσει κάνεις έναν δικαστή (εν βρασμώ) μπαίνει δυο χρονιά φυλακή, φαΐ στεγή τσάμπα και ήρωας!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για ποιο λογο χρειαζονται τοσοι υπουργοι και υφυπουργοι?
Αφου τα νομοσχεδια ερχονται ετοιμα από τις Βρυξελλες.
Μονον δυο υπουργεια χρειαζομαστε.
Υπουργειο Μεταφρασεων και υπουργειο Υπογραφων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ;;;;
Χάρη στο σχέδιο «Ανοιχτά Σύνορα» του Τσίπρα και της κ. Τασίας, με πρόσχημα δήθεν την οργανωμένη μέσω των ΜΚΟ παράνομη "μετανάστευση" (πλέον την νομιμοποίησαν) , οι Ευρωπαίοι, για τη δική μας ασφάλεια, αποφάσισαν να μας στείλουν μισθοφορικό στρατό (πολλών εθνοτήτων εκ των οποίων και εχθρικών προς εμάς).
Δεν αποφάσισαν ότι ήρθε ο καιρός να σταματήσουν τη λαθρομετανάστευση, δεν αποφάσισαν ότι ήρθε ο καιρός να καταδικάσουν τους εμπόρους ψυχών και τις ΜΚΟ, αλλά αποφάσισαν ότι θα εγκατασταθεί στην χώρα μας Στρατός που θα έχει περισσότερα δικαιώματα από τις εθνικές κυβενήσεις! Και το έχουν θέσει σε εφαρμογή! Frontex και πράσινα άλογα! Και ακολουθεί ο Ευρωστρατός !!!!!
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ....καλά μπάνια !!!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά τα μινι μάρκετ στα χωριά στο πουθενά με κάτι γλυκούλες γιαγιάκες πως τ' αγαπώ που παίρνεις ένα νερό ενα παξιμάδι ένα καφέ και πληρώνεις 457 ευρώ γαμώ το σπιτάκι τους γαμώ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Πέμπτη στο κανάλι Όπεν έχει ταινία για το χωριό σου, μου λέει. Αχ ναι;; του λεω, και πώς την λένε;;; Ο πλανήτης των πιθήκων, μου λέει.
ΕΕΕΕ;;;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- Mάνα, σκέφτομαι να μην έρθω σήμερα, είμαι πτώμα
- Καλά, κι εγώ τις μπάμιες για ποιον τις μαγείρεψα;;
- Μάνα, δε θα ΄ρθω ούτε αύριο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι ενας εδώ απέναντι που κολυμπάει κόντρα στο ρεύμα εδώ και μισή ώρα και βρίσκεται ακριβως στο ίδιο σημείο,σα να κάνει θαλάσσιο διάδρομο ένα πράγμα