Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Δευτερα 29 Ιουλιου 2019



Ξίνισε η σούπα της παγκοσμιοποίησης: Κλαίνε, αν και το παίζουν άνετοι οι μανδαρίνοι της Ευρώπης.

Aπρόβλεπτος, γκαφατζής, τρελλάρας, σκανδαλιάρης, εν ολίγοις μία…κινούμενη βόμβα στο τιμόνι της έκτης μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη. «Πω, πω τι πάθαμε», αναφωνούν έντρομα τα παπαγαλάκια της παγκοσμιοποίησης. Και γεμίζουν με κατάρες για τον νέο…Αντίχριστο τις σελίδες των συστημικών μέσων ενημέρωσης. Τουλάχιστον δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι «αμόρφωτος», όπως συχνά-πυκνά λένε για τον Τράμπ.
Ο αριστούχος του Ητον και της Οξφόρδης, αγαπημένος αρθρογράφος της Μάργκαρετ Θάτσερ και δύο φορές εκλεγμένος δήμαρχος του Λονδίνου δεν ήρθε από το πουθενά. Ούτε στερείται πολιτικής εμπειρίας. Απλά δεν αρέσει στο διεθνές σύστημα εξουσίας που φροντίζει να του το δείχνει εμπράκτως. Οπως δεν άρεσε και ο σημερινός πρόεδρος της Αμερικής. Δυστυχώς όμως κάποιοι θα πρέπει να ζήσουν για τα επόμενα χρόνια και με τους δύο.
Αν κοιτάξει κανείς το προφίλ που επιφύλαξαν τα γνωστά και «έγκυρα» διεθνή μέσα ενημέρωσης στον νέο Βρετανό πρωθυπουργό, θα αντιληφθεί μονομιάς ότι στέρεψε η φαντασία. Πανομοιότυπο με αυτό που φιλοτέχνησαν στον Ντόναλντ Τράμπ. Τον πρόεδρο-κλόουν, ολίγων μηνών που είχαν στο μυαλό τους… Σήμερα ο Τράμπ απερίσπαστος δρομολογεί την επανεκλογή του και ο Μπόρις ξεκινά την δική του επεισοδιακή θητεία.
Πιο πέρα παραφυλάει ο Σαλβίνι έτοιμος να προκηρύξει εκλογές και να πάρει όλο το χαρτί στην ιταλική πολιτική σκηνή. Αφήστε που οι Πολωνοί, οι Τσέχοι και οι Ούγγροι έχουν αρχίσει να μην αισθάνονται καλά με το σύστημα στενής γερμανικής επιτήρησης. Και το χουν στρίψει τέρμα δεξιά…
Από την άλλη το σύστημα πλανητικής εξουσίας, τραπεζίτες, πολυεθνικάριοι, brokers, Σόρος και πάσης φύσεως αρπακτικά του «δικαιωματισμού», ματαίως ψάχνουν να βρουν το νέο delivery boy. Το κόμμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ σπαράσσεται σήμερα από καυγάδες μεταξύ εξτρεμιστών, ημίτρελλων και…συνταξιούχων της πολιτικής, η μπογιά της Μέρκελ ξεθωριάζει μαζί με το φαιδρό αφήγημα της…εξαιρετικής υγείας της και ο Μακρόν πείθει πλέον μόνο κάτι νεοφιλελεύθερους ζηλωτές τύπου Φέρχοφσταντ ή Στουρνάρα. Σίγουρα λοιπόν κάτι δεν πάει καλά. Η σούπα της παγκοσμιοποίησης ξίνισε και άρχισε να μυρίζει άσχημα…
Όλα ξεκίνησαν με την λαική εντολή του Βrexit εκείνο τον απρόβλεπτο Ιούνιο του 2016. Oι Βρετανοί έσωσαν για μία ακόμη φορά την τιμή της Ευρώπης, αναχαιτίζοντας την αθόρυβη γερμανική επέλαση. Το θηρίο εισέπραξε τη πρώτη βαθιά λαβωματιά, αλλά την θεώρησε απλή γρατζουνιά. Κάποιοι πίστεψαν ότι μπορούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αλά Τσίπρας, μεταφράζοντας την έξοδο σε παραμονή υπό προυποθέσεις. Κάποιοι άλλοι πίστεψαν ότι θα βάλουν τους Βρετανούς να ξαναψηφίσουν «για το καλό τους» με τη μέθοδο της τρομοκρατίας. Πρώτη πλάνη.
Η δεύτερη ήρθε με την εκλογή Τράμπ. Προσπάθησαν επίσης να την αποτρέψουν ανακαλύπτοντας ρωσικές συνομωσίες με χάκερς, σεξουαλικά σκάνδαλα με παρενοχλήσεις…ιερόδουλων και ότι άλλη ανοησία μπορεί να συλλάβει απελπισμένος ανθρώπινος νους. Εις μάτην. Ο τρελο-Ντόναλντ αποδείχτηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει και το ανέκδοτο πλέον που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ είναι ότι μετά την δεύτερη θητεία του ακολουθεί η Ιβάνκα!
Σιγά-σιγά ξεφουσκώνει και το μοντέλο Ευρώπη made in Germany. Μην βλέπετε τους λεονταρισμούς των μανδαρίνων τύπου Γιούγκερ και Μπαρνιέ που παριστάνουν τους άνετους. Τρέμουν σύγκορμοι μόνο και μόνο στην σκέψη ενός «μη συμφωνημένου Brexit». Βέβαια με όλα τα μέσα ενημέρωσης της Ευρώπης να αλυχτούν εναντίον του και τα στελέχη των Τόρις να παραιτούνται το ένα μετά το άλλο, η αποστολή του Μπόρις Τζόνσον δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Θα πρέπει να αντέξει το πρώτο διάστημα όπως ο Τράμπ.
Βραχυπρόθεσμα τα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά κέντρα εξουσίας θα παίξουν τα ρέστα τους για να υπονομεύσουν την βρετανική οικονομία σε σημείο διάλυσης, δίνοντας προς τα έξω την εικόνα ότι όποιος βγαίνει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος. Εδώ θα παίξει όμως ρόλο η στήριξη που θα λάβει ο Τζόνσον από τον «ομόδοξο» Αμερικανό πρόεδρο.
Μόνο και μόνο για να την…σπάσει στην Ευρώπη κυρίως όμως στους Γερμανούς ο Τραμπ θα κάνει ότι μπορεί για να εδραιώσει τον βρετανό «κλώνο» του.
Και οι εμπορικές σχέσεις ΗΠΑ-Βρετανίας μπορούν να γίνουν σημαντικότερες από αυτές με την Ευρωπαική Ενωση… Εχει βάθος λοιπόν η υπόθεση, φέρνοντας πίκρα και πόνο στους απολογητές της παγκοσμιοποίησης αλλά ευφορία και άφθονο γέλιο σε εμάς τους υπόλοιπους που βλέπουμε το θηρίο να ταπεινώνεται από αντισυμβατικούς αντιπάλους, που τους είχε για τα σκουπίδια…Η ιστορία εκδικείται.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ποιος πιστεύει ότι το πρόβλημα των Δήμων είναι η εξασφάλιση κυβερνησιμότητας; Αυτή η εμμονή είναι ιδεοληψία.
Όσοι μιλούν για κυβερνησιμότητα, εννοούν την αποτελεσματική διαχείριση της μνημονιακής λιτότητας στην Αυτοδιοίκηση.
Η ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ το 2018 ο πρόεδρος της Γ. Πατούλης έλεγε:
«Ποιος πιστεύει ότι το πρόβλημα των Δήμων είναι το σύστημα ανάδειξης των Δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων; Αυτή η εμμονή είναι ιδεοληψία. Όσοι αναγάγουν σε κυρίαρχο ζήτημα την απλή αναλογική, ουσιαστικά αγνοούν τα πραγματικά προβλήματα του θεσμού μας».
Το ίδιο ακριβώς ερώτημα τίθεται σήμερα από την ανάποδη βέβαια.
Ποιος πιστεύει ότι το πρόβλημα των Δήμων είναι η εξασφάλιση κυβερνησιμότητας; Αυτή η εμμονή είναι ιδεοληψία.
Τα μεγάλα προβλήματα που αναφερόταν ο κ. Πατούλης παραμένουν και είναι:
• Οικονομικός στραγγαλισμός της Αυτοδιοίκησης τουλάχιστον μέχρι το 2023
• Παρακράτηση των θεσμοθετημένων που αναμένεται να υπερβούν τα 20 δις
• Το παρατηρητήριο οικονομικής αυτοτέλειας που έχει ισχυροποιηθεί για να επιτηρεί στο διηνεκές την εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών
• Η επικάλυψη αρμοδιοτήτων Δήμων, Περιφερειών, Κράτους
• Η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού
Όσοι λοιπόν μιλούν για κυβερνησιμότητα, εννοούν την αποτελεσματική διαχείριση της μνημονιακής λιτότητας στην Αυτοδιοίκηση.
Η ίδια η ΚΕΔΕ παρουσίασε το Δεκέμβρη του 2018 την πρόταση της «ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» που αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση, ανεξάρτητα από τις σοβαρές διαφωνίες που κάποιος μπορεί να έχει. Στο κείμενο αυτό παρουσιάζονται 10 Στρατηγικές επιλογές για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση.
Στο 63σέλιδο κείμενο η μόνη αναφορά για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος διατυπώνεται σε 4 γραμμές στη σελίδα 5.
Και το ερώτημα που τίθεται φυσικά για την Κυβέρνηση της ΝΔ είναι γιατί δεν είπαν κουβέντα για όλα αυτά στις Προγραμματικές δηλώσεις, αλλά η μόνη «πρεμούρα» που είχαν ήταν το ξήλωμα της απλής αναλογικής για καθαρά κομματικές σκοπιμότητες.
Κομματικές σκοπιμότητες που έχουν να κάνουν με την ικανοποίηση των Δημάρχων που εξελέγησαν με την υποστήριξη τους, αλλά και την καθιέρωση στην Αυτοδιοίκηση του «ενός ανδρός αρχή» προκειμένου να περάσουν τα σχέδια της εκχώρησης στον ιδιωτικό τομέα δραστηριοτήτων της Αυτοδιοίκησης.
Εκχώρηση που συνεπάγεται μετακύλιση των πόρων της Αυτοδιοίκησης από τον Κρατικό Προϋπολογισμό στις τσέπες των πολιτών μέσω της ανταποδοτικότητας. Κατεύθυνση και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, διατυπωμένης στα συνέδρια της ΚΕΔΕ.
Γιατί τι άλλο σημαίνει να ΔΙΟΡΙΖΕΙ ο Δήμαρχος στις Επιτροπές και τα ΝΠΔΔ ανθρώπους της επιλογής του, κατά πλειοψηφία. Όπως επίσης και οι επιτροπές αυτές να υποκαθιστούν το Δημοτικό Συμβούλιο, αν δεν είναι δυνατή η επίτευξη πλειοψηφίας σε αυτό.
Ας μην προσπαθεί λοιπόν η ΝΔ να αποδράσει με κινήσεις εντυπωσιασμού από τον ίδιο μνημονιακό κορσέ που είχαν φορέσει και στους προηγούμενους οι δανειστές. Κινήσεις που δεν λύνουν κανένα ουσιαστικό πρόβλημα της Αυτοδιοίκησης
Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει και αυτός ευθύνες γιατί με το νόθο σύστημα της απλής αναλογικής που ψήφισε, με την έμμεση εκλογή δημάρχου τη δεύτερη Κυριακή, δικαίωσε τους αντιπάλους της απλής αναλογικής.
Και τους δικαίωσε γιατί αυτοί εξέλαβαν, εντελώς λανθασμένα, την άμεση εκλογή τους τη δεύτερη Κυριακή ως λαϊκή εντολή για την εφαρμογή του προγράμματος του εκλεγέντος Δημάρχου, έστω και να δεν ήταν καν πρώτος στον πρώτο γύρο.
Η επιδίωξη συναινέσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο θεωρήθηκε «εκχώρηση στις κοινωνικές μειοψηφίες να αμφισβητούν το δημοκρατικό δικαίωμα της πλειοψηφίας (?) των τοπικών κοινωνιών να αποφασίζουν για το μέλλον τους».
Όλα αυτά ήταν γνωστά ήδη από το 2017 και η τότε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έλαβε υπόψη της τις προτάσεις για έμμεση εκλογή του Δημάρχου από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αντί να μειώσει τον δημαρχοκεντρισμό πέτυχε τελικά το ακριβώς αντίθετο.
Σήμερα με τις προτεινόμενες αλλαγές επιχειρείται η παραβίαση της λαϊκής βούλησης.
Τόσο οι υποψήφιοι όσο και οι πολίτες που ψήφισαν ήταν σε γνώση του εκλογικού συστήματος και του συστήματος διακυβέρνησης των Δήμων.
Μετά τις εκλογές δεν νοείται καν η αλλαγή του για την περίοδο 2019-2023 και μάλιστα χωρίς καν να έχει εφαρμοστεί. Η διόρθωση ενός λάθους με άλλο λάθος θα οδηγήσει σε καινούργια αδιέξοδα.
Η ΚΕΔΕ το Δεκέμβρη 2018 πρότεινε το εκλογικό σύστημα στην αυτοδιοίκηση να θεσμοθετείται κατ` αναλογία με αυτά που ισχύουν για την Κυβέρνηση. Δηλαδή οι αλλαγές να ισχύουν από τις μεθεπόμενες εκλογές εκτός και αν συγκεντρώνουν τα 2/3 των βουλευτών. Σήμερα όμως για προφανείς λόγους δεν αναφέρεται καθόλου σε αυτό.
Στις σημερινές συνθήκες η μόνη ρεαλιστική δημοκρατική διέξοδος είναι οι συμπράξεις παρατάξεων και οι ευρύτερες θεσμοθετημένες προγραμματικές συμφωνίες.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι υποχρεωμένοι να απολογούνται καθημερινά για τις επιλογές τους και σε άμεση επαφή με τους δημότες. Δεν είναι ιδιοτελείς και ανεύθυνοι.
Αυτό ας το πάρουν σοβαρά υπόψη όσοι μιλάνε για συναλλαγές. Υποσκάπτουν οι ίδιοι το κύρος ενός θεσμού που εξελέγησαν να τον υπηρετήσουν. Υποσκάπτουν εν τέλει την ίδια τη Δημοκρατία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΝΑΤΟΪΚΗ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
Από τη μια, οι πολλοί που έχουν αποδεχτεί την ευθυγράμμιση της Αριστεράς με την καπιταλιστική - ιμπεριαλιστική στρατηγική της Ε.Ε. και την υποταγή στο ΝΑΤΟ ως μιας απολύτως φυσιολογικής πραγματικότητας.
Από την άλλη, εκείνοι που θεωρούν ότι δεν θα είναι οι ρήξεις με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ όροι για οποιοδήποτε ενδεχόμενο αντικαπιταλιστικής ρήξης. Και, ως εκ τούτου, δεν νοιάζονται και τόσο για την αποδυνάμωσή τους.
Και οι μεν και οι δε αδυνατούν να καταλάβουν ότι Αριστερά που αποδέχεται τη στρατηγική του κεφαλαίου ή που αδιαφορεί γι' αυτήν, κάθε άλλο παρά επικίνδυνη είναι για το σύστημα που τάχα πολεμάει.
Σχολιο.- Είναι κάποια δεδομένα που ορίζουν την έννοια Αριστερά. Δεν παίζει ρόλο η ταμπέλα, αλλά οι πράξεις. Γι αυτό και ο Τσίπριζα δεν θα γίνει ΠΟΤΕ Αριστερά. Και οι όμοιοι του.
Σχολιο.- Δεν υπάρχει πολιτικός χώρος για την αριστερά αν δεν είναι σε κατεύθυνση εθνικής ανεξαρτησίας. Σε αυτό το πλαίσιο αντί ΕΕ κι αντι ΝΑΤΟ είναι εκ των ουκ ανευ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ο μπάτσος έμπορος ναρκωτικών και ο δολοφόνος πλούσιος λευκός. Δύο σε ένα.
"Ισόβια καταναγκαστικά έργα γι' αυτούς τους μπάσταρδους" ζητούσε ο Σαλβίνι, για τους δολοφόνους Ιταλού αστυνομικού, βέβαιος πως πρόκειται για λαθρομετανάστες.
Ενορχηστρώνοντας, έτσι, μια αφηνιασμένη ρατσιστική υστερία στην οποία επιδίδονταν επί μέρες οι ιταλικοί ακροδεξιοί κύκλοι.
Τελικά, υποχρεώθηκαν να καταπιούν τη γλώσσα τους.
Η αστυνομική έρευνα κατέληξε στη σύλληψη του δολοφόνου, που δεν ήταν παρά ένας νεαρός πλούσιος Αμερικανός, στον οποίο ο αστυνομικός - έμπορος ναρκωτικών είχε πουλήσει ταμπλέτες ασπιρίνης αντί για κοκαΐνη!
Σχολιο.- Ο μπάτσος αυτή τη φορά δεν ήταν έμπορος ναρκωτικών. Ο έμπορος κάλεσε την αστυνομία για την κλοπή της τσάντας και για το ραντεβού που του είχαν δώσει οι δύο Αμερικανοί. Στο ραντεβού πήγαν οι μπάτσοι με πολιτικά και όταν πήγαν να τους συλλάβουν βγήκαν μαχαίρια και έγινε το σκηνικό.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευαγγελος Μυλιτηναιος
Φεσι 104 εκατ στη ΔΕΗ
Συμβιβαστηκε με 30 εκατ ευρω
Επι 3 χρονια δεν πληρωνει ουτε  1  ευρω
Πληρωνουν τα χαρατσια της ΔΕΗ τα κοροιδα οι Ελληνες



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τις τραγελαφικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Μορφου Κυπρου για τις συνέπειες της συνουσίας στην διαμόρφωση του σεξουαλικού προσανατολισμού ενός βρεφους, ο σκοταδισμός χτύπησε και την περιοχή μας. Σήμερα το πρωί στο εκκλησάκι των ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς Πάτερ αρνήθηκε την θεία κοινωνία στα παιδιά με ειδικές ανάγκες από τις κατασκηνώσεις Νηρηίδες. Με το εξωφρενικό σκεπτικό ότι " μην τυχόν φτύσουν την θεία κοινωνία". Περιττό να πω τον αντίκτυπο που είχε στην ψυχολογία των παιδιών. Ανεπίτρεπτο εν έτη 2019 η Εκκλησία που είναι για όλους να αποκλείει κάποιους ως αν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό που λένε οι γυναίκες, ότι οι άντρες τις βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας, ταιριάζει περισσότερο να το λένε οι άντρες για τις γυναίκες, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεται...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ω, μπαρούχ χάσεμ, είναι σπίτι, τα υπέροχα υπέροχα αγόρια μας. Βιαστές; Η ιδέα! Δεν βίασαν αυτό το αλλόθρησκη, απλά κάλεσαν όλους τους φίλους τους να παρακολουθήσουν, και μετά το τράβηξαν, και μετά δημοσίευσαν την ταινία. Τι είναι τόσο τρομερό; Και είδες, όταν επέστρεψαν στο αεροδρόμιο στην ιερή γη μας, φορούσαν γιάμουκας και προσεύχονται. Ω, τα δάκρυα της εβραϊκής υπερηφάνειας που αποθήκη. Ήταν σαν το εντέμπε. Ο Θεός μας παρέδωσε ξανά από τα χέρια των εχθρών μας.

Η ισραηλινή νεολαία καθαρίζεται από τις κατηγορίες βιασμού και επιστρέφουν από την Κύπρο
Οι οικογένειες που περιμένουν τους γιους τους στο αεροδρόμιο έξω από το Τελ Αβίβ δήλωσαν ότι είναι πολύ χαρούμενοι ότι η αλήθεια έχει φθάσει στο φως και ότι όλα τα αγόρια είναι ασφαλή, ενώ ένας από τους νεαρούς Ισραηλινους δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ποτέ δεν θα επιστρέψει στην Κύπρο μετά τη δοκιμασία του

Η αστυνομία της Κύπρου καθαρίζει τους Ισραηλινούς του ύποπτου βιασμού της συμμοριας, και συλλαμβανει την βρετανη για κατηγορούμενη
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η 19χρονη γυναίκα είναι ύποπτη για παραπλανητικές αρχές για επίθεση από 12 Ισραηλινούς, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις αφήνουν πολλά ερωτήματα αναπάντητα
29 Ιουλίου 2019 11:39 Π.Μ

Είναι δυνατόν να είχε συμφωνήσει η βρεττανίδα τουρίστρια να πάει με 12 άτομα???? Πως της πήραν τέτοια ομολογία?
Από το τι είπε στην αρχική της κατάθεση, αλλά και απ' ότι είπαν οι φίλες και φίλοι της που έτρεξε να τους βρει σε κατάσταση σοκ μετά, καταλαβαίνω ότι ξεκίνησε με σχετική συναίνεση με τον έναν αλλά εξελίχτηκε σε εφιάλτη για την ίδια. Πιστεύω ότι την πιέσανε ν' αλλάξει καταθέσεις, και πιαστήκανε από την αρχική της συναίνεση για να ακυρώσουνε όλα τα υπόλοιπα.
Το θέμα είναι ότι η βιντεοσκόπηση χωρίς συναίνεση από μόνη της συνιστά σοβαρό αδίκημα ― αν όχι βιασμό, πάντως κάτι εξίσου σοβαρό, και κρυφά να γίνονταν, αλλά ακόμα περισσότερο αφού διαμαρτυρήθηκε κατά τη διάρκεια της φάσης...
Ήξερε κάποιους και μάλλον πλακώσανε κι άλλοι, στην πορεία το μετάνοιωσε αλλά αυτοί την υποχρεώσανε, αυτό είναι βιασμός. Κακώς απαλλαχτήκανε αλλά το αποδίδω στην πίεση από την ισραηλινή πρεσβεία.
Μυρίζει από πολλές μεριές η υπόθεση... γιατί να ανακαλέσει (αναγκάστηκε;) η ψευδής κατάθεση διώκεται, βρέθηκε αυτή τώρα να έχει συλληφθεί και οι άλλοι να είναι ελεύθεροι.
-Μηδένα δικάσεις κλπ. Δεν ξέρουμε τί λέει το ιατροδικαστικό πόρισμα που φαίνεται να υπάρχει και να μην επιβεβαιώνει βιασμό, υποθέτω θα υπάρχει και το υλικό της βιντεοσκόπησης που η κοπέλα κατήγγειλε, ας περιμένουμε. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ ότι οι αρχές στήσαν την κατάσταση ή τσίμπησαν σε κάποιον συμβιβασμό των δύο μερών. Θα δείξει.
-Ναι εγώ έχω την υπόνοια ότι μπορεί να έγινε κάποιος συμβιβασμός. Μου κάνει εντύπωση που η φίλη της λέει ότι η κοπέλα ήταν σε κατάσταση σοκ όταν έφυγε από το δωμάτιο, δηλαδή τι, συνέλαβε ξαφνικά τι ψέμα θα έλεγε και το σκηνοθέτησε επί τόπου; Ήξερε κάποιους απ' όλους δεν τους ήξερε όλους και ξαφνικά της μαζεύτηκαν 12 άτομα που τη βιντεοσκοπούσαν λίγο δύσκολο όλα αυτά να εξελίχτηκαν με τη θέλησή της. Διάβασε στα σχόλια αποσπάσματα για το πως υποδέχτηκαν τους "ήρωες" στο Ισραήλ και γι α το τι γίνεται γενικά με τους Ισραηλινούς που ετοιμάζονται να πάνε στρατιώτες στα κατεχόμενα στα ξενοδοχεία στην Αγ. Νάπα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσοι δεν ξέρουν ας φροντίσουν να πληροφορηθούν, σ' αυτό το μέρος του πλανήτη όπου αναβιώνει ο ναζιστικός τρόμος, όπου φοιτήτριες συλλαμβάνονται και κάνουν 16 χρόνια στα κάτεργα, επειδή π.χ. μπορεί να έγραψαν ένα ποίημα στο φέησμπουκ, όπου παιδιά συλλαμβάνονται μέσα στα σπίτια τους και στα σχολεία τους, έχει την αμέριστη συμπαράσταση των αμερικανών και των ευρωπαίων, ο ναζισμός του σήμερα, που δημιουργήθηκε αποικιοκρατικά, διώχνοντας τους ντόπιους! Μια ανοιχτή πληγή που έχει κακοφορμίσει και βρωμίζει την ανθρωπότητα όλη. #BDS

Ο γιος του ιδιοκτήτη διαμαρτυρήθηκε επειδή κατεδαφίσαν το σπίτι του πατέρα του, το αποτέλεσμα ιδού: Οϋτε τα άγρια ζώα.
Κατεδαφίσεις στη Δυτική Όχθη της Παλαιστίνης #Εθνοκάθαρση #BDS




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οι απόγονοι του Αλάριχου στην πρώτη κατοχή στην Ελλάδα...δεν άφησαν τίποτα όρθιο, ούτε έμψυχο, ούτε άψυχο...
Η μάστιγα της Ευρώπης τότε και τώρα.....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !!!!!!!
Όσοι ξεχνούν την ιστορία τους, θα την ξαναζήσουν, λέει το γνωστό ρητό. Η μνήμη είναι το πιο ισχυρό αμυντήριο ενός λαού. Μνήμη είναι ελευθερία. Πρίν από 70 και χρόνια οι πρόγονοι των σημερινών θεσμών, δηλαδή των Γερμανών, επί χίλιες ημέρες επέβαλλαν το τότε μνημόνιό τους.
Πρίν από 3,5 χρόνια είχα γράψει σχετικά:
«Τον Οκτώβριο του 1944 οι Γερμανοί εγκαταλείπουν την Αθήνα, σπεύδουν να ξαναχωθούν τρομαγμένοι, ματωμένοι ως το λαιμό με αίμα ελληνικό, να ξανακρυφτούν στις μαύρες φωλιές τους. Να δούμε τι αφήνουν πίσω τους.
Στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής, που κράτησε σαράντα δύο μήνες, πέρασαν από τα γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα και τυφεκίσθηκαν τριάντα οκτώ χιλιάδες εννιακόσιοι εξήντα Έλληνες (38.960)!
Σκοτώθηκαν από σφαίρες «αδέσποτες» και άλλα στρατιωτικής φύσεως «ατυχήματα» δώδεκα χιλιάδες εκατόν τρεις (12.103).
Σκοτώθηκαν σε μάχες εβδομήντα χιλιάδες (70.000).
Πέθαναν από πείνα σ’ ολόκληρη την Ελλάδα περίπου εξακόσιες χιλιάδες, ιδίως νέοι! (600.000).
Πέθαναν προτού γεννηθούν, κατά τη γέννα ή αμέσως μετά τριακόσιες χιλιάδες παιδιά από την ασιτία και τις κακουχίες των μανάδων τους, δηλαδή μία ολόκληρη γενιά (300.000).
Θανατώθηκαν με τρόπο οικτρό σαράντα πέντε χιλιάδες Έλληνες στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, σαράντα πέντε χιλιάδες άνθρωποι, για τους οποίους δεν μίλησε κανείς ποτέ, αφού ήταν Έλληνες, δηλαδή όντα δευτέρας επιλογής (45.000).
Πέθαναν με τρόπο οικτρό επίσης εξήντα χιλιάδες Έλληνες, Εβραίοι το θρήσκευμα, για τους οποίους μίλησαν οι πάντες (60.000).
Φυλακίστηκαν στους σαράντα δύο μήνες κατοχής διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, εκ των οποίων οι περισσότεροι πέθαναν στην φυλακή ή αμέσως μετά την απελευθέρωσή τους (200.000).
Προσβλήθηκαν από βαριές ασθένειες, έμειναν δια βίου ανίκανοι πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες (1.000.000)!
Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής άδειασαν όλες τις αποθήκες και στην τελευταία γωνιά της χώρας. Άρπαξαν όλα τα δημητριακά, καπνό, σταφίδα, μπαμπάκι, λάδι, κάθε λογής τρόφιμα και αγαθά. Κατέστρεψαν αγροτικά μηχανήματα και καλλιέργειες. Άρπαξαν το 50% των μεγάλων ζώων, βόδια, γελάδια, άλογα, το 30% των μικρών, διέλυσαν την ελληνική κτηνοτροφία.
Κατέστρεψαν τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις, ανατίναξαν ορυχεία, αφάνισαν την βιομηχανία.
Κατέστρεψαν το 80% των σιδηροτροχιών.
Γκρέμισαν γέφυρες, ανατίναξαν σταθμούς και σήραγγες.
Από τις 220 ατμομηχανές των ελληνικών σιδηροδρόμων άφησαν πίσω τους φεύγοντας μόνο τις τριάντα τρεις (33).
Από τα τριακόσια δώδεκα (312) επιβατηγά βαγόνια βούτηξαν τα τριακόσια έξι! Άφησαν μόνο έξι (6)!
Από τα 4.544 φορτηγά βαγόνια των ελληνικών σιδηροδρόμων, οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, οι συμπατριώτες, οι δάσκαλοι, οι ομοϊδεάτες της Μέρκελ, του Ρέσλερ, του Σρόιντερ άφησαν πίσω τους εξήντα τρία (63)!
Οι Γερμανοί κατακτητές πήραν τα 70% των ελληνικών παντός είδους αυτοκινήτων και κατέστρεψαν το οδικό δίκτυο της χώρας.
Οι Γερμανοί κατακτητές ισοπέδωσαν τελείως εκατό χιλιάδες σπίτια (100.000) και μισογκρέμισαν άλλες πενήντα χιλιάδες (50.000).
Κατέστρεψαν οι βάρβαροι Γερμαναράδες τις μεγαλύτερες λιμενικές εγκαταστάσεις της Ελλάδος, ακόμη και τη διώρυγα της Κορίνθου.
Άρπαξαν οι βάνδαλοι του Βερολίνου το 73% των πλοίων της εμπορικής και επιβατικής ναυτιλίας της χώρας.
Σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ, η Γερμανία είχε υποστεί σε σχέση με το ετήσιο εισόδημά της ζημιές από τον πόλεμο της τάξεως του 135% και η Ελλάδα της τάξεως του 170%. Η κατεστραμμένη δηλαδή Γερμανία ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ελλάδα μόλις τελείωσε ο πόλεμος.
Στην διάσκεψη των Παρισίων, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος του πολέμου, οι εκπρόσωποι των «νικητριών» χωρών υπολόγισαν και καθόρισαν το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα σε δεκατέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, με αγοραστική αξία του 1938! Αυτά δεν τα απεφάσισε κάποιο πρωτοδικείο Χαλκίδος, κάποιο κακουργοδικείο Λαρίσης, κάποιο λαϊκό δικαστήριο Γρεβενών, αλλά το ανώτατο διεθνές νομικό όργανο του κόσμου, η διάσκεψη των Παρισίων, ό,τι δηλαδή επισημότερο μπορούσε να υπάρξει. Με βάση, άλλωστε τις αποφάσεις της διεθνούς διάσκεψης Παρισίων η Γερμανία εξόφλησε τις υποχρεώσεις της προς όλες τις χώρες που κατέστρεψε, πλην της Ελλάδος. Γιατί; Γιατί η Ελλάδα, από τον πόλεμο μέχρι σήμερα, κυβερνήθηκε από σάπιους, δειλούς και προδότες. Τρισεκατομμύρια χρωστούν οι «Ούννοι», αν συνυπολογιστεί και το «κατοχικό» δάνειο.
Και επιτρέπεται η σημερινή Γερμανία, αυτή που κατέστρεψε απ’ άκρου εις άκρον την πατρίδα μας, δολοφονώντας και τον ανθό της, να είναι η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης και η Ελλάδα να λιμοκτονεί και να εκλιπαρεί; Η απάντηση, ξαναλέω, υπάρχει: Γιατί την Ελλάδα την κυβέρνησαν Γραικύλοι και σάπιοι, καθάρματα που και σήμερα μπήγουν καρφιά στο φέρετρό της. Ανήθικα, διαλυμένα υποκείμενα που διόριζαν τις παρασιτικές οικογένειές τους στο δημόσιο. Που μαγάρισαν την πατρίδα μας>>.
Τούτος όμως ο τόπος βάδισε στην ιστορία με τα ΟΧΙ. ΟΧΙ, χίλιες φορές ΟΧΙ στους νεκροθάφτες τους Γένους.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



28/7/2019 στις 12:35 μ.μ.
Δες το ζαβό το κουλη πως γελάει που θα σου πάρουν το σπίτι...
Σε εξαιρετικά θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του επικεφαλής της Fairfax Prem Watsa με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.Ο επικεφαλής του ομίλου Fairfax, P. Watsa, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι η Eurobank θα είναι πολύ επικερδής τα προσεχή χρόνια.Μετά και την προσδοκώμενη συμφωνία με την Pimco για την πώληση της FPS, η τράπεζα θα είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει την οικονομία και να παράσχει χρηματοδοτικές λύσεις για τις επιχειρήσεις, δείχνοντας τον δρόμο”.
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ...FPS..
To 2012 η Eurobank κλήθηκε να αναλαβει το βάρος των κοκκινων δανειων..Εφτιαξε μια θυγατρικη για τη διαχείριση προβληματικών δανείων του τραπεζικού τομέα. Άλλαξε την επωνυμία της εταιρείας σε Εurobank Financial Planning Services (Eurobank FPS) και τροποποιήθηκε ο καταστατικός σκοπός της.
Το 2014 η Eurobank FPS έγινε η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε εξυπηρέτηση σε τρίτους για τιτλοποιημένα χαρτοφυλάκια ενυπόθηκων δανείων, ως υπεργολάβος της Τράπεζας Eurobank.
Το 2015 θεσπίστηκε το νομοθετικό πλαίσιο Αγοράς και Εξυπηρέτησης Τραπεζικών Δανείων (ΜΕΔ) ( Μη εξυπηρετούμενα Δάνεια) σύμφωνα με τον Ν.4354/2015 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του.
Τον Μάρτιο του 2017 η Eurobank FPS έλαβε άδεια για τη διαχείριση απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις με βάση το νέο νομοθετικό πλαίσιο.
Τον Σεπτέμβριο του 2017 απορρόφησε δια συγχωνεύσεως την ERS και διεύρυνε περαιτέρω τις δραστηριότητές της. Σύναψε σύμβαση για την εξυπηρέτηση ολόκληρου του χαρτοφυλακίου λιανικής τραπεζικής της Eurobank (ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις).
Τον Νοέμβριο του 2017 η Eurobank FPS σύναψε σύμβαση για την εξυπηρέτηση της πρώτης αγοραπωλησίας ΜΕΔ( Μη εξυπηρετούμενα Δάνεια) στην ελληνική αγορά.
Καταλάβατε τώρα τι μας περιμένει;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Αριστερά ή θα είναι ενάντια σε θρασύδειλες καταπατήσεις τύπου CITY PLAZA, ή θα γίνει ΣΥΡΙΖΑ!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Κάποιες φορές κοιτάμε συνομήλικούς μας και σκεφτόμαστε : ” Μα δεν μπορεί να’ ναι τόσο μεγάλος !”. Αν σας έτυχε ποτέ, τότε θα εκτιμήσετε δεόντως το παρακάτω ανέκδοτο:
——
Περίμενα στον προθάλαμο του οδοντίατρου που πρόσφατα μου είχανε συστήσει.Πρόσεξα το πτυχίο του, στην γωνιά του τοίχου, στο οποίο αναγράφονταν το πλήρες όνομά του, κλπ.
Ξαφνικά θυμήθηκα το ψηλό, καστανό, καλοφτιαγμένο παλικάρι με το ίδιο ονοματεπώνυμο, που είχα συμμαθητή στο γυμνάσιο – κάπου 40 χρόνια πίσω (και που για ένα φεγγάρι μάσαγα τα σίδερα για χάρη του )
Μπορεί να έχει σχέση μ’ αυτόν εδώ τον τύπο ; “Μπα, αποκλείεται ” , σκέφτηκα, άμα τον είδα. Τούτος εδώ ο μισοφαλακρός, ο κοιλαράς, μέσα στην ρυτίδα, παραήτανε γέρος για να ήτανε ο πρώην συμμαθητής μου…
Αφού μου εξέτασε τα δόντια, τον ρώτησα εάν είχε φοιτήσει, παρ’ ελπίδα, στο γυμνάσιο των Ιωαννίνων.
– “Άκου τώρα ! Ασφαλώς , και ήμουνα και σημαιοφόρος κάθε χρόνο ” , μου είπε με περισσό καμάρι.
– Πότε αποφοιτήσατε ; τον ρώτησα
– Το 1962 μου απάντησε – Γιατί με ρωτάτε ;
– Γιατί ήσασταν στη τάξη μου !!!!
Με κοίταξε προσεκτικά και όλο και πιο κοντά και κατόπιν,
αυτός ο κακομούτσουνος σκατόγερος, ο φαλάκρας, κοιλαράς, σταφιδιασμένος καραβλάκας, με ρώτησε :
– Τι μάθημα διδάσκατε ;;;; ……..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



`Ερχεται ο καθένας, που δεν αναγκαζόταν να φορέσει λευκό φρεσκοπλυμένο γιακά και μπλε ποδίτσα, να μας πει την άποψή του! ΟΚ! Ρε μεγάλε, ...θα σ' ακούσουμε, αλλά λίγο σέβας!!
σχολιο.- Τι τραβήξετε κι εσείς οι ηλικιωμένοι!!!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι πορείες των αστέγων στη Μαδρίτη
27 Ιουλίου 2019
Από τον περασμένο Απρίλιο στους δρόμους της Μαδρίτης συναντά κανείς ένα όχι και τόσο συνηθισμένο θέαμα. Δεκάδες άστεγοι της ισπανικής πρωτεύουσας έχουν συσπειρωθεί και διοργανώνουν πορείες. Στόχος τους να γίνουν «ορατοί» στις αρχές της ισπανικής πρωτεύουσας ζητώντας έμπρακτη βοήθεια. «Ήδη συμμετέχουν 150 με 200 άνθρωποι» λέει περήφανος ο 72χρονος Πάπι, που ζει εδώ και χρόνια στους δρόμους της Μαδρίτης. Ήδη η πρωτοφανής κινητοποίηση των αστέγων έχει ξεπεράσει τις 100 μέρες.
Ο νέος δήμαρχος της Μαδρίτης, Χοσέ Λουίζ Μαρτίνεζ-Αλμέιδα, που διαδέχθηκε την αριστερή δήμαρχο Μανουέλα Καρμένα, βλέπει καθημερινά από το γραφείο του τα πανό των αστέγων. «Κύριε Αλμέιδα είμαστε εδώ» γράφει ένα από αυτά. Η ξαφνική αυτοοργάνωση των αστέγων και οι κοινές διαμαρτυρίες τους είναι ασυνήθιστες. Συνήθως οι άστεγοι επιλέγουν να ζουν απομονωμένοι. «Κάποιοι περαστικοί μας δίνουν τρόφιμα και άλλα πράγματα. Αλλά παρόλα αυτά εμείς πρέπει κάθε μέρα να μεριμνήσουμε μόνοι για το φαγητό μας», λέει χαρακτηριστικά ο Κόνσταντιν. Ο 32χρονος Ρουμάνος άστεγος ασκεί έντονη κριτική στους Ισπανούς πολιτικούς αλλά και την εκκλησία. «Δεν έχουμε ακούσει και δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα από αυτούς» αναφέρει. «Είμαστε αόρατοι».
Άστεγοι από όλο το κοινωνικό φάσμα
«Στους κόλπους των αστέγων οι τοξικομανείς ή οι εγκληματίες αποτελούν μειοψηφία» διαβεβαιώνει ο Κόνσταντιν, τονίζοντας ότι άστεγος μπορεί να γίνει οποιοδήποτε και σε οποιαδήποτε ηλικία. Ο 32χρονος Κόνσταντιν ήρθε μετανάστης από τη Ρουμανία, ο 72χρονος Ισπανός Πάπι είχε κάποτε μια στρωμένη ζωή, ο Ένζο ήταν ιστορικός τέχνης στη Βενεζουέλα. Η καθημερινότητα στους δρόμους είναι μια επώδυνη εμπειρία. «Έχω τόσες άσχημες εμπειρίες από τη ζωή στους δρόμους που συχνά έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω» αναφέρει ο 28χρονη Ιτζιάρ που είναι έγκυος. «Πολλοί λένε ότι φταίμε εμείς που μείναμε άστεγοι αλλά δεν είναι έτσι», λέει από την πλευρά του ο Πάπι που στις αρχές τις δεκαετίας του ´70 είχε πάει να εργαστεί ως «γκασταρμπάιτερ» στη Φρανκφούρτη. Ένας χωρισμός και πολλά οικονομικά προβλήματα τον ανάγκασαν να μείνει στο δρόμο. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, λένε όλοι οι άστεγοι.
Σύμφωνα με στοιχεία ανθρωπιστικών οργανώσεων πέρυσι πέθαναν στη Μαδρίτη τουλάχιστον 46 άστεγοι. Συνολικά οι άστεγοι στην ισπανική πρωτεύουσα υπολογίζονται σε 1.000 άτομα σύμφωνα με κρατικά στοιχεία. Ωστόσο οργανώσεις όπως η Caritas κάνουν λόγο για τουλάχιστον 3.000 αστέγους στη Μαδρίτη και σχεδόν 40.000 σε όλη την Ισπανία. Πολλοί άστεγοι είναι ευάλωτοι σε ασθένειες ενώ έχουν καταγραφεί και περιστατικά δολοφονιών. «Τουλάχιστον ζω ακόμη» λέει με σκωπτικό ύφος ο Πάπι. Άλλα ένα μεγάλο πρόβλημα των αστέγων είναι το κρύο του χειμώνα. Με θερμοκρασίες υπό του μηδενός είναι δύσκολη η επιβίωση ειδικά τις νύχτες. Για τις δύσκολες μέρες υπάρχουν βέβαια τα δημοτικά καταλύματα για αστέγους αλλά όπως λέει ο Πάπι, ο Κόνσταντιν και πολλοί άλλοι, αυτά δεν δίνουν λύσεις ενώ σε πολλές περιπτώσεις μοιάζουν με γκέτο. «Δεν περιμένω τίποτα από τη διοίκηση της πόλης» λέει ο 36χρονος Μπγερν από το Αμβούργο που ζει άστεγος στην Μαδρίτη μαζί με τον Ντάνιελ από την Κολωνία.
Αυτό που ζητούν σήμερα οι άστεγοι της Μαδρίτης από τις αρχές δεν είναι στην ουσία τίποτα άλλο από την έμπρακτη υλοποίηση όσων προβλέπει το άρθρο 47 του Ισπανικού Συντάγματος: μια αξιοπρεπή και εγγυημένη στέγη για όλους. Κι αυτό βέβαια ακόμη και σε μια μεγαλούπολη όπως η Μαδρίτη, όπου οι τιμές των ενοικίων είναι απαγορευτικές για τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είστε πολύ ευχαριστημένοι με τον νόμο που περάσατε τελευταία στιγμή και τώρα ο Κορκονέας έφαγε μόνο 13 χρόνια και πιθανότατα θα βγεί;
Ο δικαιωματισμός σας μάρανε!
Σχολιο.- Ναι το κέρατό μου κι έχει ήδη εκτίσει 10-11 οπότε αποφυλακίζεται.
Σχολιο.- Δεν φτάνει που τον βρήκαμε ένοχο, θέτε και να τιμωρηθεί κιόλας. Λαϊκισμός... Πέρα απ' την πικρόχολη πλάκα, για να μη σκάσω και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο -τι φταίει κι ο τοίχος να υποφέρει-, η ανθρώπινη ζωή κατάντησε πολύ φτηνή. Σκέφτομαι να σκοτώσω κι εγώ κάποιον, τσάμπα είναι...
Σχολιο.- ΣΥΡΙΖΑ/ χρυσή αυγή το ίδιο μαγαζί..
Σχολιο.- Όχι τώρα βγαίνει γιατί μειώνεται η ποινή αφού έχει εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Σχολιο.- ναι σωστά έχει εκτίσει πάνω απ το 1/10. Το υπόλοιπο στο σπίτι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε κοριτσια, εσεις που φωνάζετε «Ναι, Ναι, Ναι» όταν κανετε σεξ, πειτε μου : ποια ηταν η ερωτηση?
Σχολιο.- έχεις γκόμενο;;;
Σχολιο.- Ο πρώην ήταν καλύτερος ??



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σ' ένα παράλληλο σύμπαν ο δικαστής της Ιστορίας αποφασίζει την ανάσταση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στην ηλικία των 15 ετών.
Ο Κορκονέας ανέλαβε την ευθύνη θανάτου και του Νίκου Τεμπονέρα προκειμένου να αποκατασταθεί επαγγελματικά στον τραπεζιτικό τομέα μετά την αποφυλάκιση του.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να τους γαμησει λιγο τα πρεκια στους βορειοευρωπαιους ο καυσωνας, να δουμε ποιος είναι τεμπελης, όταν δουλευεις 12 ωρα με 40 βαθμους!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία συνέδραμε τα συριακά στρατεύματα να αποκρούσουν επιθέσεις των ισλαμοφασιστών των αποικιοκρατων
 Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019, 15:48
Η ρωσική αεροπορία συνέδραμε χθες τα συριακά δημοκρατικα αραβικα κυβερνητικά στρατεύματα να αποκρούσουν επιθέσεις που πραγματοποίησαν χθες ισλαμοφασιστες των δυτικων αποικιοκρατων στην επαρχία Ιντλίμπ, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Επιχειρήσεων του Γενικού επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αντιστράτηγος Σεργκέι Ρουτσκόι.
Ο Ρουτσκόι είπε ότι τα συριακά δημοκρατικα αραβικα στρατεύματα στην επαρχία Ιντλίμπ, απέκρουσαν μαζικές επιθέσεις των ισλαμοφασιστών των δυτικων αποικιοκρατων στις περιοχές Καφρ-Γιαζούντ και Τζαλάμα, προσθέτοντας ότι σε κάθε κατεύθυνση δρούσαν ομάδες που έφθαναν τους 300 ισλαμοφασιστες έχοντας την υποστήριξη πέντε αρμάτων μάχης,10 τεθωρακισμένων οχημάτων και περίπου 20 ημιφορτηγών. Ο Ρουτσκόι δήλωσε ότι οι επιθέσεις αυτές αποκρούσθηκαν από τον δημοκρατικο αραβικο κυβερνητικό συριακό στρατό με την υποστήριξη της ρωσικής αεροπορίας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιράν: Οι ΗΠΑ αρνούνται τον διάλογο, απέρριψαν πρόταση της Τεχεράνης
 Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019, 18:52
Το Ιράν δήλωσε σήμερα πως οι Ηνωμένες Πολιτείες απέρριψαν μια πρόταση της Τεχεράνης για πιο εμπεριστατωμένες επιθεωρήσεις του πυρηνικού προγράμματός της με αντάλλαγμα την άρση των κυρώσεων από την Ουάσινγκτον, η οποία Ουασινγκτον πολεον ξεκαθαρα αρνείται τον διάλογο.
Μετά τη μονομερή αποχώρησή της από τη διεθνή συμφωνία για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα που επιτεύχθηκε το 2015, η Ουάσινγκτον επανέφερε τις κυρώσεις  στο Ιράν
Βάσει του πρόσθετου πρωτοκόλλου της Συνθήκης Μη Εξάπλωσης των Πυρηνικών (TNP) το οποίο υπέγραψε η Τεχεράνη το 2015, το Ιράν δέχθηκε επιθεωρητές της IAEA να ελέγχουν όλες τις πυρηνικές δραστηριότητές του, να πολλαπλασιάσουν τις ξαφνικές επιτόπιες επισκέψεις και να αξιοποιήσουν χιλιάδες εικόνες βιντεοεπιτήρησης σε πραγματικό χρόνο.
Η IAEA έχει δηλώσει πολλές φορές πως το καθεστώς επιθεώρησης που τέθηκε στο Ιράν από το 2015 είναι το πιο αυστηρό στον κόσμο.
Όμως η Τεχεράνη δήλωσε πως πρότεινε στις Ηνωμένες Πολιτείες να προχωρήσουν ακόμη πιο πέρα στις επιθεωρήσεις του πυρηνικού προγράμματός του.
«Αν η Ουάσινγκτον επιδιώκει πραγματικά μια συμφωνία (...) το Ιράν μπορεί να μετατρέψει το πρόσθετο πρωτόκολλο σε νόμο (το 2019) και (οι Ηνωμένες Πολιτείες) μπορούν την ίδια στιγμή (...) να άρουν όλες τις παράνομες κυρώσεις», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, Αμπάς Μουσαβί.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ωστόσο πως η Ουάσινγκτον απέρριψε αυτή την ιρανική πρόταση.
«Όμως, όπως είχαμε προβλέψει, [η πρόταση] απορρίφθηκε, καθώς ξέραμε ότι δεν είναι υπέρ των διαπραγματεύσεων ή μιας συμφωνίας που θα έδινε ικανοποιητικά αποτελέσματα», είπε σε συνέντευξη Τύπου.
Σύμφωνα με τον ίδιον, η πρόταση έγινε από τον υπουργό Εξωτερικών Τζαβάντ Ζαρίφ, στη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να απορρίψει την ιδέα ότι «το Ιράν είναι κατά των συνομιλιών (ενώ) η Αμερική είναι υπέρ του διαλόγου».
Το Ιράν συμμετείχε χθες Κυριακή σε μια συνάντηση με εκπροσώπους κρατών που εξακολουθούν να είναι μέρη της πυρηνικής συμφωνίας (Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ρωσία και Κίνα) στη Βιέννη στην προσπάθεια διάσωσης της πυρηνικής συμφωνίας.
Το Ιράν μετα τις κυρωσεις των ΗΠ αποδεσμεύτηκε στις αρχές Ιουλίου από ορισμένες από τις δεσμεύσεις του και απειλεί να συνεχίζει τη σταδιακή αποδέσμευσή του από τη συμφωνία αν οι άλλες χώρες που υπέγραψαν τη συμφωνία δεν του επιτρέψουν να παρακάμψει τις αμερικανικές κυρώσεις.
Ο Μουσαβί είπε πως, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το Ιράν διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη «στάση και την απραξία (των Ευρωπαίων) και τη σύλληψη Ιρανών στην Ευρώπη με παρακίνηση της Αμερικής» καθώς και για τη σύλληψη ενός δεξαμενόπλοιου που μετέφερε ιρανικό πετρέλαιο ανοικτά του Γιβραλτάρ στις αρχές Ιουλίου, ενέργεια που συνέβαλε στην επιδείνωση ενός πλαισίου το οποίο είχε ήδη σημαδευτεί από μεγάλες εντάσεις στον Κόλπο.
Παρά τις διαφωνίες, οι συνομιλίες ήταν «ειλικρινείς και συμπερασματικές» και επέτρεψαν να «διευκρινιστούν πράγματα για τη συνέχεια της διαδικασίας», είπε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Η εξωτερική πολιτική του Ιράν θα αντιμετωπίσει την ηγεμονία των ΗΠΑ»
 Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019, 16:41
Η εξωτερική πολιτική του Ιράν πρέπει να αντιμετωπίσει την αμερικανική ηγεμονία και να προστατεύσει την πολυμέρεια, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Ιράν Εσάκ Τζαχανγκιρί, ο οποίος πρόσθεσε πως η μείωση των δεσμεύσεων που ανέλαβε το Ιράν βάσει της πυρηνικής συμφωνίας μπορεί να αντιστραφεί αν τα υπόλοιπα μέρη διατηρήσουν τη θέση τους στη συμφωνία.
Το Ιράν και οι Ηνωμένες Πολιτείες ήρθαν στα πρόθυρα του πολέμου τον περασμένο μήνα, όταν η Ισλαμική Δημοκρατία κατέρριψε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος των ΗΠΑ, προκαλώντας παραλίγο μια επίθεση ως αντίποινα, την οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ ακύρωσε την τελευταία στιγμή.
«Η εξωτερική πολιτική της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν είναι να προστατεύσει την πολυμέρεια και να αντιμετωπίσει την αμερικανική ηγεμονία», δήλωσε ο Τζαχανγκιρί, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων IRIB.
Οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Ουάσινγκτον επιδεινώθηκαν αφότου ο Τραμπ απέσυρε τις Ηνωμένες Πολιτείες από την πυρηνική συμφωνία του 2015 ανάμεσα στην Τεχεράνη και τις μεγάλες δυνάμεις, και επανέφερε τις κυρώσεις σε βάρος του Ιράν.
Ο Τζαχανγκιρί δήλωσε πως η μείωση των δεσμεύσεων που ανέλαβε το Ιράν βάσει της πυρηνικής συμφωνίας μπορεί να αντιστραφεί αν τα υπόλοιπα μέρη που υπέγραψαν τη συμφωνία διατηρήσουν τις δεσμεύσεις τους.
Το Ιράν δήλωσε τον Μάιο ότι θα μείωνε τις δεσμεύσεις που ανέλαβε βάσει της συμφωνίας, με την οποία ήρθησαν οι περισσότερες διεθνείς κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης σε αντάλλαγμα για την περικοπή της πυρηνικής εργασίας του Ιράν.
Το Ιράν πιστεύει ότι τα υπόλοιπα μέρη που υπέγραψαν τη συμφωνία μπορούν να κάνουν περισσότερα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της αποχώρησης των ΗΠΑ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κούβα στο πλευρό του δημοκρατικα εκλεγμενου Προεδρου Μαδούρο
 Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019, 05:52
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο συναντήθηκε με τον ομόλογό του της Κούβας Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ στο Καράκας, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από τις υπηρεσίες του πρώτου.
Ο πρόεδρος της Κούβας εξέφρασε εκ νέου -κατά την ανακοίνωση- την «ανεπιφύλακτη υποστήριξη» της Αβάνας «στη Βενεζουέλα και την μπολιβαριανή επανάσταση» και τη βούλησή του να βαθύνει τη συνεργασία των «αριστερών πολιτικών δυνάμεων» της περιφέρειας.
Η στρατηγική συμμαχική σχέση ανάμεσα στο Καράκας και την Αβάνα ανακοινώθηκε το 2000, όταν ο Ούγκο Τσάβες και ο Φιδέλ Κάστρο, οι στο μεταξύ θανόντες τότε πρόεδροι των δύο κρατών, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας στην οποία ανήγγειλαν πως θα προωθούσαν διαδικασίες ολοκλήρωσης των χωρών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής.
Ο Ντίας-Κανέλ πήγε στο Καράκας για να συμμετάσχει στην 25η σύνοδο του Φόρουμ του Σαν Πάουλου.
Πρόκειται για σχήμα κομμάτων της λατινοαμερικανικής σοσιαλδημοκρατικης αριστεράς το οποίο ιδρύθηκε στο Σαν Πάουλου της Βραζιλίας το 1990. Αποτελούσε κοινή πρωτοβουλία του Φιδέλ Κάστρο και του τότε Βραζιλιάνου προέδρου, του Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα, για την προώθηση του διαλόγου και της συνεργασίας των χωρών της περιοχής σε οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά ζητήματα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπαχρέιν: Ένας νεκρός σε αντικυβερνητική διαδήλωση
 Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019, 02:40
Ένας νεαρός σκοτώθηκε χθες Κυριακή έπειτα από επεισόδια ανάμεσα στην αστυνομία και αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στο Μπαχρέιν.
Ο Μοχάμεντ αλ Μικντάντ, 22 ετών, κατέληξε σε νοσοκομείο όπου διακομίστηκε αφού βρέθηκε αναίσθητος το βράδυ του Σαββάτου σε δρόμο του χωριού Μπιλάντ αλ Καντίμ, σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα Μανάμα, σύμφωνα με ακτιβιστές.
Στην περιοχή ξέσπασαν βίαια επεισόδια προχθές ανάμεσα σε αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, και πολίτες που διαμαρτύρονταν για την εκτέλεση δύο ανθρώπων που είχαν καταδικαστεί για «τρομοκρατία», κατά τους ίδιους.
Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι ο Μικντάντ πέθανε από φυσικά αίτια.
Ο νεαρός ήταν ανιψιός μιας σημαντικής μορφής της αντιπολίτευσης, του Μοχάμεντ Χαμπίμπ αλ Μικντάντ, ο οποίος εκτίει ισόβια κάθειρξη μετά την καταδίκη του ότι αποπειράθηκε να ανατρέψει το πολίτευμα στη χώρα του Κόλπου, απόλυτη μοναρχία όπου κυβερνά μια σουνιτική δυναστεία μολονότι οι περισσότεροι πολίτες είναι σιίτες.
Σύμφωνα με ακτιβιστές, ο θάνατος του 22χρονου ήταν αποτέλεσμα της χρήσης δακρυγόνων και της μεγάλης καθυστέρησης της διακομιδής του σε νοσοκομείο.
Το Ινστιτούτο για τα Δικαιώματα και τη Δημοκρατία στο Μπαχρέιν (Bahrain Institute for Rights and Democracy, BIRD) ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με τον άνθρωπο που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον Μικντάντ και με έναν αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο.
«Ανέφεραν πως ο σφυγμός του ήταν πολύ αδύναμος και εξέφρασαν ανησυχία για την καθυστέρηση στην έλευση του ασθενοφόρου», σημείωσε η ΜΚΟ.
Η υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μαριάμ αλ Χαουάτζα, μέλος του Ινστιτούτου, ανέφερε πως πιστεύεται ότι τα δακρυγόνα προκάλεσαν τον θάνατο του 22χρονου, επικαλούμενη παρόμοιες υποθέσεις.
«Έχουμε καταγράψει στην πορεία των ετών πολλές περιπτώσεις διαδηλωτών που πέθαναν εξαιτίας της έκθεσής τους στην υπέρμετρη χρήση δακρυγόνων», σημείωσε η Χαουάτζα.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
Δολοφονία 6 Πολιτοφυλάκων στη Βενεζουέλα

To “Επαναστατικό Ρεύμα Μπολίβαρ και Σαμόρα” και οι "Μπριγάδες Λαϊκής Άμυνας Ούγκο Τσάβες” (PDPHCH) καταγγέλλουμε στη χώρα και σε όλο τον κόσμο την δολοφονία έξι συντρόφων μελών των κινημάτων μας, από μια ένοπλη ομάδα που δεν ταυτοποιήθηκε ακόμη, πιθανόν μισθοφόρων πληρωμένων από τους δεξιούς γαιοκτήμονες της περιοχής (Μπαρίνας).
Οι δολοφονηθέντες σύντροφοι και η συντρόφισσά μας, είναι οι: Χοσέ Γκεράνδο Ρόχας- CI 17357016, Μανουέλ Κορδέρο Μπενίτες - CI 27628648, Αλέξη Οντιβέρος Μόρα - CI 26928273, Εουδες Ρόχας Πένια - CI 2051746, Κέβιν Νάβας Ροντρίγκες - CI 23007086, Μιλαίδις Νάβας Γκονζάλες.
Η δολοφονική επίθεση έγινε το Σάββατο 27 Ιουλίου στο 12ο χιλιόμετρο του αγροτικού δρόμου της ρεζέρβας Τιποκόρο, του δήμου Σούκρε της περιφέρειας Μπαρίνας, όπου οι σύντροφοι, μέλη των BDP, είχαν σταματήσει και επισκεύαζαν μία μοτοσυκλέτα.
Ο τρόπος που έγινε η δειλή επίθεση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πραγματοποιήθηκε από ομάδα που είχε στρατιωτική εκπαίδευση, η οποία πιθανότατα αποτελείτο από κολομβιανούς παραστρατιωτικούς, πρώην αστυνομικούς Βενεζουελάνους και από κοινούς ποινικούς εγκληματίες.
Πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες, οι αυτοαποκαλούμενες “Κολομβιανές – Βενεζουελάνικες Ομάδες Αυτοάμυνας”, πραγματοποίησαν επιθέσεις σε μονάδες των Εθνικών Μπολιβαριανών Ένοπλων Δυνάμεων (FANB) και με συστηματικό τρόπο, απειλές στα σώματα ασφάλειας και σε συντρόφους Τσαβίστας. Αυτό αποτελεί μέρος των σχεδίων επέμβασης στην πατρίδα μας. Το γεγονός ότι η επιχείρηση κατευθύνθηκε από μια γυναίκα με κολομβιάνικη προφορά, επιβεβαιώνει τα παραπάνω.
To “Επαναστατικό Ρεύμα Μπολίβαρ και Σαμόρα” και οι Μπριγάδες Λαϊκής Άμυνας (PDP) Ούγκο Τσάβες” ζητά να γίνει ταχύτατα η έρευνα που θα οδηγήσει στη διαλεύκανση του εγκλήματος και στην τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών. Έχουμε εμπιστοσύνη στα ερευνητικά και δικαστικά μας όργανα, όμως θα παραμείνουμε στον αγωνιστική ετοιμότητα καταγγελίας και ενημέρωσης, ζητώντας να μην μείνουν ατιμώρητες αυτές οι δολοφονίες.
Στους δολοφόνους λέμε, δεν θα μας εκφοβίσετε, ως ανθρώπινα όντα είμαστε ευάλωτοι, πνευματικά όμως, είμαστε ατσαλωμένοι σε αυτό που πάντα ήταν ο λαός μας, ένας λαός γενναίος και ανίκητος. Σε οποιονδήποτε πεδίο, θα μας βρουν όρθιους και αποφασισμένους.
Ας μην περιμένουν λύπηση, δρώντας με δόλο και δειλία. Το χέρι της μπολιβαριανής δικαιοσύνης είναι μακρύ και πάντα αποτελεσματικό.
Αυτές τις δύσκολες ώρες, στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στους συγγενείς των πεσόντων συντρόφων. Μέσα στο βαθύ πόνο σας, να νοιώθετε υπερήφανοι που οι αγαπημένοι σας έπεσαν σαν πατριώτες, σαν επαναστάτες. Δεν ήταν ληστές. Θα είναι για πάντα μάρτυρες αυτού του λαού, στρατευμένοι σε μια ευγενή υπόθεση, στην οποία πίστευαν και για την οποία έδωσαν τη ζωή τους.

Τιμή και δόξα στους πεσόντες αδερφούς και αδερφή μας!
Θα είναι πάντα παρόντες στην καρδιά και την σκέψη μας σε κάθε μέρα του αγώνα!
Θα φανούμε αντάξιοι της θυσίας σας,
και μαζί σας θα πάμε πάντα μέχρι την νίκη (hasta la victoria siempre) !

Ρεύμα Μπολίβαρ και Σαμόρα- Εθνικό Συντονιστικό

Σχολιο.- Ελληνική Επιτροπή Αλληλεγγύης "Είμαστε όλοι Βενεζουέλα"
Ας μην περιμένουν λύπηση, δρώντας με δόλο και δειλία. Το χέρι της μπολιβαριανής δικαιοσύνης είναι μακρύ και πάντα αποτελεσματικό. Αυτές τις δύσκολες ώρες, στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στους συγγενείς των πεσόντων συντρόφων. Μέσα στο βαθύ πόνο σας, να νοιώθετε υπερήφανοι που οι αγαπημένοι σας έπεσαν σαν πατριώτες, σαν επαναστάτες. Δεν ήταν ληστές. Θα είναι για πάντα μάρτυρες αυτού του λαού, στρατευμένοι σε μια ευγενή υπόθεση, στην οποία πίστευαν και για την οποία έδωσαν τη ζωή τους.
Τιμή και δόξα στους πεσόντες αδερφούς και αδερφή μας!
Θα είναι πάντα παρόντες στην καρδιά και την σκέψη μας σε κάθε μέρα του αγώνα!
Θα φανούμε αντάξιοι της θυσίας σας,
και μαζί σας θα πάμε πάντα μέχρι την νίκη (hasta la victoria siempre) !




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πραγματικό Ολοκαύτωμα... για το οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει!

«Αν εσείς οι λευκοί άνθρωποι δεν ερχόσασταν ποτέ,
αυτή η χώρα θα...
ήταν όπως έναν καιρό.
Τα πάντα θα διατηρούσαν την αρχική αγνότητα.
Εσείς χαρακτηρίσατε αυτό τον τόπο άγριο, αλλά δεν ήταν.
Ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
Τα ζώα δεν είναι άγρια, είναι μόνον ελεύθερα.
Κι εμείς είμασταν ελεύθεροι πριν τον ερχομό σας.
Εσείς μας μεταχειριστήκατε ως άγριους,
μας ονομάσατε βάρβαρους, απολίτιστους.
Αλλά εμείς είμασταν απλώς ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!»
Άνεμος Αντάρτης
100.000.000 εκατομμύρια αυτόχθονες, ιθαγενείς Αμερικανοί εξολοθρεύτηκαν: Γιατί κανείς δεν θυμάται τη μνήμη τους;
Κάτι περίεργο συμβαίνει με τα ΜΜΕ... Πως και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ολόκληρου του δυτικού "πολιτισμένου" κόσμου δεν μιλούν ποτέ γι' αυτό το αληθινό Ολοκαύτωμα;
Γιατί τα σχολικά βιβλία δεν γράφουν για το μεγαλύτερο έγκλημα Γενοκτονίας στην ανθρωπότητα;
Η πλήρης εξολόθρευση όλων των φυλών Ινδιάνων στη Βόρειο και Κεντρική Αμερική από τους δυτικούς.
Το Ολοκαύτωμα για το οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει: 31 Ιανουαρίου 1876, οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους Ινδιάνους (καταυλισμούς τα βάπτισαν) προκειμένου να εφαρμόσουν την "τελική τους εξόντωση"!
Τι παράξενη "συγκυρία"... πριν και μετά το ολοκαύτωμα των Εβραίων το θρήσκευμα (που το ταυτοποίησαν μάλιστα με το ναζιστικό σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς που δημιούργησαν στην Παλαιστίνη) υπάρχει το Ολοκαύτωμα που όλοι αποσιωπούν.
100 εκατομμύρια ανθρώπινες ψυχές αποδεκατίστηκαν. Σχεδόν όλες οι φυλές σφαγιάστηκαν εξολοκλήρου και η καταστροφή του βίσονα τους είχε στερήσει την επιβίωσή τους.
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα γκέτο που χαρακτήρισαν "νησιά κατοικίας" σε άγονες εκτάσεις για την "εκπαίδευσή" τους, ήταν δήθεν θεσμός για την προστασία των εθίμων τους. Εκεί, που η εξόντωση ήταν ένα "χάδι" μπροστά στους φούρνους των ναζί.
Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι πραγματικοί Αμερικανοί διώχτηκαν και δολοφονήθηκαν, απογυμνώθηκαν από τα πάντα. Όσοι επιβίωσαν μεταφέρθηκαν αργότερα σε χωματερές (χώρους υγειονομικής ταφής ή μολυσμένης γης), σε χωματερές πυρηνικών αποβλήτων κι οι γυναίκες στειρώθηκαν ενάντια στη βούλησή τους από την αμερικανική κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν το πρόγραμμα στείρωσης των γυναικών ώστε να σταματήσει η "διάδοση της ράτσας" και μόλυνσης των "πολιτισμένων" τον 20ο αιώνα.
Από το 1940 ως και το 1980 στειρώθηκε βίαια το 40% των αυτοχθόνων γυναικών. Ένα ανθρωποκυνηγητό εναντίον των γυναικών...
Μια τερατώδη γενοκτονία, γεμάτη με συνεχείς σφαγές, εξολόθρευση ολόκληρων χωριών, σατανικές μέθοδοι που λειτουργούν με επιστημονικό σχεδιασμό: λιμοκτονούν τους Ινδιάνους με σάρωση των κοπαδιών από βίσονες, βίαια εγκατάσταση σε ερήμους για να τους οδηγήσουν στο θάνατο από κακουχίες και ασθένειες.
Εκείνο που δεν συνέλαβε καν ο νους των ναζί...προμήθευαν τους Ινδιάνους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης με κουβέρτες όπου οι "πολιτισμένοι επιστήμονες" εμπότιζαν με  μικρόβια ευλογιάς, λέπρας και φυματίωσης. Η "επιστήμη" στην υπηρεσία της Γενοκτονίας ώστε να επιταχυνθεί και να επιλυθεί χωρίς φούρνους το "Ινδιάνικο Ζήτημα".
Κι όλα αυτά ακόμη και την ίδια περίοδο που οι "πολιτισμένες" ΗΠΑ πολεμούσαν τον "ναζισμό", που ήδη είχαν ξεπεράσει σε θηριωδία.
Πρόκειται για το Μεγαλύτερο Ολοκαύτωμα στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας, τόσο σε διάρκεια χρόνου (5 ολόκληρους αιώνες για να εξολοθρευτούν 100 εκατομμύρια Άνθρωποι), όσο και σε αριθμό ανθρώπων.
Οι ΗΠΑ προχώρησαν στη Γενοκτονία των 100 εκατομμυρίων κατοίκων... αλλά δεν πρέπει να γνωρίζουμε τίποτα για αυτό το Ολοκαύτωμα!
Δεν υπάρχει για τους "πολιτισμένους" Ημέρα Μνήμης για αυτό το Ολοκαύτωμα...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα στοιχεία αλληλοσυγκρούονται. Βρέθηκαν γραντζουνιές και χτυπήματα στα πόδια της. Η ίδια, η κοπελα η Βρετανιδα που βιασαν στην Κυπρο οι Ισραηλινοι, ακόμα και τώρα που έχει αλλάξει την κατάθεσή της εξακολουθεί να λέει ότι δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της για να βιντεοσκοπηθεί. Δεν είναι παράνομο αυτό; Επίσης στην αρχή είχαν αφήσει τους πέντε Ισραηλινοι, λόγω του ότι δεν βρήκαν DNA τους στην κοπέλα, αυτό σημαίνει ότι για τους εφτά Ισραηλινους που εξακολουθούσαν να κρατούνται μέχρι την ανάκληση της κατάθεσης της κοπέλας, βρήκαν. Όμως μόνο τρεις παραδέχθηκαν επαφή μαζί της. Για μένα όλ' αυτά είναι αντισυγκρουόμενα, ο δικηγόρος της είναι στη Βρεττανία και εδώ εκπροσωπείται από άλλον δικηγόρο, παίζει να είναι η κοπέλα φτωχή και μετά την τεράστια πίεση από το Ισραήλ, να έχει πάρει αυτή την τροπή η υπόθεση.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






Ο Ν. Μαδούρο ανοιγει την αγκαλια της Βενεζουέλας στους καταδιωκομενους από τα φασιστογουρουνα επαναστατες ανταρτες της Κολομβιας
 Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019, 23:47
Σε ανακοίνωση του ο Μαδούρο την Κυριακή δήλωσε ότι οι δύο αγνοούμενοι διοικητές των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας (FARC) που καταζητούνται από την φασιστικη κυβερνηση της Κολομβιας είναι «καλοδεχούμενοι στη Βενεζουέλα».
Το Σαββατοκύριακο ο Νικολάς Μαδούρο είπε ότι οι Σεουσίς Παουσίας Ερντάντες ή «Χεσούς Σάντριτς» και Λουσιάνο Μαρίν ή «Ιβάν Μάρκες», είναι «ηγέτες της ειρήνης». Και οι δύο εντάχθηκαν στο πολιτικό κόμμα των FARC μετά την ειρηνευτική συμφωνία του 2016 με την οποία τερματίστηκε ο εμφύλιος πόλεμος στην Κολομβία. Επρόκειτο να εκπροσωπήσουν τις FARC στο Κογκρέσο. Όμως ο Μάρκες εξαφανίστηκε πέρσι, αφού συνελήφθη από τα κολομβιανα φασιστογουρουνα ένας ανιψιός του και μεταφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να βασανιστεί σε μια έρευνα δηθεν για διακίνηση ναρκωτικών.
Αυτόν τον μήνα, το Φασιστικο ανώτατο δικαστήριο της Κολομβίας διέταξε τη σύλληψη του Σάντρις επειδή δεν εμφανίστηκε να καταθέσει δηθεν, στην ουσια να συλληφθει και να δολοφονηθει, κατηγορούμενος δηθεν για μια καραστημενη διακίνηση ναρκωτικών.