Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Παρασκευη 2 Αυγουστου 2019


Θα στενοχωρηθούν, βέβαια, εκείνοι οι συνάνθρωποί μας του "τίποτα δεν βγαίνει, όλα μάταια είναι", αλλά να που η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου παρεμβαίνει για την επανεξέταση της απόφασης της δίκης Κορκονέα.
Αυτοί που -ίσως και χωρίς να το 'χουν σκεφτεί- έχουν απορρίψει τον πυρήνα της μαρξιστικής αντίληψης της ιστορίας, ως διαδικασίας κοινωνικών αντιθέσεων. Προσχωρώντας στην αστυνομική λογική του "όλα είναι συνωμοσίες κι η εξουσία παντοδύναμη".

σχολιο.-  να υποθεσω επισης οτι ο Αρειος Παγος δεν γνωριζει τον νεο ποινικο κωδικα ? Η μαλλον οτι το καθικι αυτο θα μπορουσε να παραμεινει στη φυλακη και μετα την ψηφιση του ?
σχολιο.- Ο νέος Ποινικός Κώδικας δεν όριζε να βγει στα 13 χρόνια. Το ανώτερο όριο που θέτει είναι τα 15. Και επίσης δεν ορίζει ως υποχρεωτική την προσμέτρηση του "πρότερου σύννομου βίου". Με βάση τον νέο Ποινικό Κώδικα γίνεται και η παρέμβαση του Αρείου Πάγου.
Σχολιο.- Δηλ με τα 15 χρόνια ανώτατη ποινή θα ήσασταν ευχαριστημενοι ;
Κ αυτό έλειπε να καταργούσε την αναίρεση ο νέος πκ
Σχολιο.- Πάντως σε καμία περίπτωση η μαρξιστική αντίληψη δεν λέει ότι και η δικαιοσύνη δεν είναι όργανο της κυρίαρχης τάξης και ότι είναι συνισταμένη κοινωνικών αντιθέσεων Αυτά τα λέει εσφαλμένα ο Πουλαντζας για το κράτος .
Σχολιο.- Για την ακρίβεια ο Πουλαντζάς λέει ότι ο κατασταλτικός μηχανισμός λειτουργεί άμεσα ως όργανο της κυρίαρχης ταξικής εξουσίας, σε αντίθεση με άλλους μηχανισμούς που διαθέτουν σχετική αυτονομία, χωρίς να παύουν να λειτουργούν προς το συμφέρον της άρχουσας τάξης. Και που όμως και αυτός ο μηχανισμός δέχεται τις επιδράσεις των κοινωνικών συγκρούσεων.
Σχολιο.- Προφανώς και δεν θα αναλύσουμε εδω τη συλλογιστική του Πουλαντζα περί κράτους η οποία κατά τη γνώμη μου αποτελεί την αφετηρία προς την ευρωκομμουνιστικη σοσιαλδημοκρατία.
Όμως σε καμία περίπτωση η παρεμβαση του Αρείου Πάγου δεν αναιρεί τον βαθύτατα ταξικό χαρακτήρα της δικαιοσύνης και το γεγονός ότι αυτη κάθε άλλο παρά στέκει ουδέτερα απεναντι στις κοινωνικές αντιθέσεις .
Όσο για την αστική πολιτική εξουσία γενικώς, είναι σαφές ότι επιβάλλεται η επαναστατική ανατροπή της μια και δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερος η πιο ανθρώπινος καπιταλισμός .




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ξαφνικά ανακάλυψαν οι συριζαίοι πως η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι κόρη του επί χούντας προέδρου της ΓΣΕΕ Φρίξου Δασκαλάκη.
Όταν τα έβρισκε με τον Τσίπρα, μάλλον θα 'ταν κόρη κανενός άλλου. Ίσως και αντιστασιακού, όπως ο πατέρας της Κουντουρά που έγραψε το Εμβατήριο της 21ης Απριλίου, αλλά τον στενοχώρησαν οι συνταγματαρχαίοι, που έδιωξαν τον βασιλιά! Και για να μάθουν αυτοί, δεν τους ξανάγραψε τραγούδι!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξέρεις ποιο θεωρώ ως το σοβαρότερο σύμπτωμα της βαθιάς κρίσης της Αριστεράς;
Αυτή την εντυπωσιακή έλλειψη ενδιαφέροντος και πληροφόρησης για σκληρούς αγώνες που διεξάγουν εργάτες σε μια σειρά εργοστάσια και για το αποτέλεσμά τους.
Με τη 10ήμερη νικηφόρα απεργία, π.χ., στο εργοστάσιο εκτυπώσεων των "Αφών Βλάχου" στο Κορωπί, δεν είδα να ασχολούνται παρά μόνο μία εφημερίδα (ο Ριζοσπάστης) και τρεις ιστοσελίδες: 902, Ίσκρα και ergasianet. Kαι είναι ζήτημα αν ήμασταν παραπάνω από 3-4 αυτοί που αναδείξαμε τον αγώνα των εργατών με δημοσιεύσεις



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και μετά την κυριαρχία του ΤΙΝΑ (There is no alternative) και της νέας κανονικότητας, επιστροφή σε εποχές κατά τις οποίες η λέξη "διακοπές" για τη λαϊκή πλειονότητα αναφερόταν μόνο στο νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα.
Το 2018 το 51% των Ελλήνων δεν πήγε διακοπές ούτε για μια βδομάδα, έναντι 28% του μέσου όρου της Ε.Ε.
Επιπλέον, το ποσοστό στην Ελλάδα αυξάνεται, ενώ πέφτει σταθερά στην Ε.Ε. τα τελευταία χρόνια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αθώωση του Σαραλιώτη, συνεργού στη δολοφονία, που του επιτρέπει να ξαναπάρει το κουμπούρι και να ξαναμπεί στην ΕΛ.ΑΣ. διεκδικώντας και τους μισθούς που έχασε όλ' αυτά τα χρόνια, δεν οφείλεται σε κανέναν Ποινικό Κώδικα, παλιό ή νέο.
Στην προστυχιά του ρυπαρού δικαστικού σώματος οφείλεται. Αυτής της χαίνουσας πληγής που μολύνει το κοινωνικό σύνολο. Έχοντας υπηρετήσει ξένες κατοχές και δικτατορίες, χωρίς ουδέποτε να υποστεί την ελάχιστη κάθαρση.
Σχολιο.- ...μα...μα... μα... η δικαιοσυνη αποτελει εναν απο τους πυλωνες της αστικης δημοκρατιας μας... εξ ισου ανεξαρτητο με τους υπολοιπους!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως, οι αντιδράσεις κάποιου κόσμου για τις χυδαιότητες σε βάρος όσων δεν μπορούν να πληρώσουν εισιτήριο στα ΜΜΜ, είναι εντυπωσιακά υποκριτικές.
Μόνο το "αποβράσματα της κοινωνίας" που είπε ο Καραμανλής ακούσανε. Το "τζαμπατζήδες" που πρέπει να αντιμετωπιστούν, που έγραψε ο Παπαδημούλης, ούτε που το πήραν χαμπάρι!
Ωραίοι άνθρωποι και ευαίσθητοι! Πάντα τους συγκινούσε η απελπισία των από κάτω, ιδιαίτερα όταν τους βρίζει ο Καραμανλής. Όταν κάνει το ίδιο και ο Παπαδημούλης είναι πρώτη του μήνα και φεύγουμε για διακοπές!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



αρλουμπες περι ενος ασύλου που βολευε κοσμο και κοσμακη ο εξευτελισμος του :




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για Κορκονέα - Εξετάζει νέα δίκη
Ζητά να του διαβιβαστεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, μόλις καθαρογραφεί, για να ελέγξει αν θα πρέπει να αναιρεθεί ή όχι.
02 Αυγούστου 2019 - 12:53
Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσε η ποινή «χάδι» που επιβλήθηκε στον ειδικού φρουρού Επ. Κορκονέα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλουστα Εξάρχεια την 6η Δεκεμβρίου του 2008.
Το ανώτατο δικαστήριο ζήτησε από αρμόδιο δικαστήριο να διαβιβαστεί αντίγραφο της απόφασης, μόλις αυτή καθαρογραφεί, προκειμένου αφού αναγνωστεί το σκεπτικό, να αποφασιστεί αν θα πρέπει να ασκηθεί αναίρεση υπέρ του νόμου ή όχι. Να σημειωθεί πως το αν και σε ποιο πλαίσιο θα διεξαχθεί νέα δίκη θα εξαρτηθεί από την τελική κρίση του Αρείου Πάγου, η οποία αναμένεται να εκδοθεί τους επόμενους μήνες.
Η πρωτοβουλία του ανώτατου δικαστηρίου ήρθε μόλις πέντε ημέρες από την απόφαση του ΜΟΕ Λαμίας σύμφωνα με την οποία ο ειδικός φρουρός Επ. Κορκονέας πυροβόλησε ευθεία και σκότωσε με άμεσο δόλο τον 15χρονο Αλεξ. Γρηγορόπουλο.
Ωστόσο, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών, «σπάζοντας» τα ισόβια δεσμά, που είχε επιβάλει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας και προκαλώντας αντιδράσεις για την άμεση αποφυλάκισή του από τις φυλακές Δομοκού, όπου κρατείτο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Dear Koula, Why do you kratas moutra me? Afou you know I love you karga. Mexri yesterday we had gamo tis moments don’t mou tin spas tora. What allakse now? ... ... You don’t goustareis me anymore? You have found a gomeno mori???? I believe that there is kanenas like me.Who is the tsoglan you goustareis and what exei more than me? Remember!!! ηλιας de masaei. Ma giati re Koula do you pikreneis me at ...this difficult moment of my life? Afou you know i have to mazepso elies. To FELEK MINE!!!!!!! I don’t want to kouraso you, but don’t give to my nerves giati I’ll give you shoot. Mexri kai lessons agglikon you always wanted ekana, to see how much I am kapsouris with you. Kisses...
Μεταφραση κειμενου
Αγαπητή Κούλα, γιατί με moutra; Afoou ξέρεις ότι σ ' αγαπώ καργα. Mexri χθες είχαμε gamo της στιγμές μην μου τιν spa τόρα. Τι allakse τώρα ;...... δεν με goustareis πια; Έχεις βρει μια γομενο μόρι???? Πιστεύω ότι υπάρχει kanenas σαν κι εμένα. Ποιος είναι ο τσογλαν που goustareis και τι exei περισσότερο από μένα; Θυμήσου!!! Ηλιας de masaei. Μα γιατί ρε Κούλα με πικρενεις σε... αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μου; Afoou ξέρεις ότι πρέπει να mazepso την κάλυμνο. Για να felek το δικό μου!!!!!!! Δεν θέλω να σε kouraso, αλλά μην δίνεις στα νεύρα μου γιατί θα σου δώσω γύρισμα. Mexri και μαθήματα agglikon πάντα ήθελες ekana, για να δεις πόσο είμαι kapsouris μαζί σου. Φιλιά...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοιμόταν ο Τάκης, χτυπάει το κινητό του, το σηκώνει κι αρχίζει ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΡΕ @ΡΧΙΔΙ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΡΕ Γ@ΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...
Τελικά δεν τον πήρε κανείς, το ξυπνητήρι χτύπησε...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γράφει η άλλη "παιδιά,καήκαμε..αύριο 40"και τρέχει ο γύπας να απαντήσει.."να τα εκατοστίσεις ούτε 25 δεν φαίνεσαι,αστέρι"!
Σχολιο.- Δεν πρέπει να είναι γύπες. Μάλλον για φαλακραετός κάνει.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε εκπομπή μαγειρικής λέει η άλλη: "Θα φτιάξουμε μια πανεύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε σπίτι..."
Τα υλικά ήταν: πραλίνα πεκάν, βανίλια Μαδαγασκάρης, μπισκότα τζίντζερ και τυρί μασκαρπόνε...
Δεν πιστεύω να μην έχετε ΟΛΟΙ στο σπίτι;
Εγώ ξέχασα να πάρω κι είμαι να σκάσω!
Σχολιο.- Εγω λατρεύω την ατάκα: Παίρνουμε τη λαδόκολλα και την στρώνουμε στον πάτο μας
Σχολιο.- Εχει ακουστει αυτό;
Σχολιο.- Συνεχεια το λενε
Σχολιο.- φαινεται δεν παρακολουθω συχνα αναλογες εκπομπες
Σχολιο.- Κι ετσι δεν θα μάθεις ποτέ (σε αντίθεση με εμάς που μάθαμε) πώς στρώνουμε καλά την λαδόκολλα στον πάτο μας..
Σχολιο.-  Στη λαικη εχει Πεκαν
σχολιο.-  Καλά αυτά που δεν έχεις, υπάρχουν και αυτά που δεν έχεις ξανακούσει και έρχεται ο τηλεοπτικός σεφ να σε ξεβλαχέψει, ας πούμε!!!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατεχομενη Παλαιστινη : τρομοκρατισσα ετων 8
τριτο περιστατικο απο τον στρατο κατοχης που συννελαβε μικρο παιδι για ανακριση ..εδω η 8χρονη kατηγορειται για ''παρενοχληση Ισραηλινου Αποικου''
Το τρίτο του είδους του, οι ισραηλινές αρχές καλούν το παλαιστινιακό νεαρό κορίτσι για ανάκριση
Οι ισραηλινές αρχές κάλεσαν χθες το βράδυ ένα 8 χρονο κορίτσι από τη νότια Δυτική Οχθη της χεβρώνα για ανάκριση, ανέφεραν παλαιστινιακές πηγές ασφαλείας, η Τρίτη τέτοια κλήτευση των παιδιών τις τελευταίες μέρες.
Οι πηγές είπαν στο wafa ότι ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν στο σπίτι του shadi σαντρ στο κέντρο της χεβρώνα και του έδωσαν μια κλήτευση για την κόρη του μαλάχ, 8, να εμφανιστεί σε ένα κέντρο ανάκρισης για φερόμενη παρενόχληση των βαριά ισραηλινών αποίκων στο κατεχόμενο μέρος του Η πόλη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ ενας δικαστης εβγαλε την α[πφαση οτι ο Ασαντζ ειχε δικαιωμα να βγαλει στοιχεια οποτε κανενας νομος δεν παραβιαστηκε.Αυτο σημαινει οτι μπορει να μπλοκαριστει η διαδικασια απελασης του Ασαντζ απο Αγγλια στις ΗΠΑ (οπως και η κρατηση της Μαννινγκ )
(πρεπει να προσεχει ο δικαστης μην βρεθει θυμα ''ατυχηματος'')



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποφυλακίστηκε ο καθηγητής «φακελάκης» του ΤΕΙ Σερρών - Τι λέει ο Κούγιας
Είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2018. Τι λέει  ο Αλέξης Κούγιας
έκα μήνες μετά την σύλληψή του αποφυλακίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην ΤΕΙ Σερρών) που κατηγορείται ότι έπαιρνε φακελάκια από φοιτητές του προκειμένου να τους περνάει τα μαθήματά του.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την προσφυγή του και ο καθηγητής βγήκε από τις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, όπου ήταν προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2018. Σύμφωνα με τον ίδιο, εκτός φυλακής είναι εδώ και μερικές μέρες και ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου των Σερρών, μέσω του οποίου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, γίνονταν οι πληρωμές.
Ο καθηγητής λογιστικής, γνωστός και ως «φακελάκιας» και το ζευγάρι των φροντιστών, συνελήφθησαν έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.  Ο πρώτος κατηγορείται ότι είχε στήσει «φάμπρικα» πώλησης προαγωγικών βαθμών, έναντι ποσών που κυμαίνονταν από 250 ως 400 ευρώ, ανάλογα με το μάθημα. Ο ίδιος φερόταν πως παρέπεμπε τους φοιτητές του στο φροντιστήριο, όπου πλήρωναν το ποσό που αντιστοιχούσε δήθεν σε ενισχυτικά μαθήματα που θα τους βοηθούσαν να γράψουν καλύτερα στην επόμενη εξέταση.
Σύμφωνα με ορισμένες καταγγελίες φοιτητών, σε κάποιες φοιτήτριες προτεινόταν η εναλλακτική επιλογή να «πληρώσουν» με ένα πέρασμα από το κρεβάτι του. Την περασμένη άνοιξη, από την συνεχιζόμενη έρευνα, στοιχειοθετήθηκε κατηγορία και σε βάρος δεύτερου καθηγητή του ίδιου ΤΕΙ, ο οποίος φέρεται πως εκπονούσε πτυχιακές εργασίες φοιτητών κατά παραγγελία, έναντι αμοιβής, και μάλιστα πάλι μέσω του ίδιου φροντιστηρίου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα που επιτέλους η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδωνη διόρισε στο υπουργείο την κολλητή της Άννα Παναγιωταρεα, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι επέστρεψε η κανονικότητα όπου η Παναγιωταρεα θα διοριστεί σε 7 διαφορετικές θέσεις κ θα δαγκώνει κρατικό χρήμα σαν πεινασμένος κροκόδειλος.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την 1η Αυγούστου 30 π.Χ. ο Οκταβιανός(μετέπειτα αύγουστος = σεβαστός,εξού πήρε το όνομα και ο μήνας) μπαίνει νικητής στην Αλεξάνδρεια.
Ο Μάρκος Αντώνιος αυτοκτονεί με το σπαθί του και η Κλεοπάτρα,πληροφορούμενη ότι θα αποτελέσει μέρος του ρωμαϊκού θριάμβου στη Ρώμη αυτοκτονεί μετά το δάγκωμα φιδιών.
Η ημερομηνία αυτή αποτελεί το τέλος της όποιας αυτονομίας της Αιγύπτου που μετατρέπεται πλήρως σε ρωμαική επαρχία και σηματοδοτεί την αλλαγή του Πολιτεύματος στην Ρώμη,από τριανδρίες τύπου δημοκρατικής διακυβέρνησης σε αυτοκρατορία με απόλυτο μονάρχη τον Οκταβιανό.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η «εκπρόσωπος τάφου», Άννα Παναγιωταρέα, επιστρέφει στο υπουργείο Πολιτισμού
Θέση στο υπουργείο Πολιτισμού λαμβάνει η Άννα Παναγιωταρέα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου η γνωστή δημοσιογράφος αναλαμβάνει -με απόφαση της  Λίνας Μενδώνη- «καθήκοντα Ειδικής Συμβούλου σε θέματα Επικοινωνίας στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού».
Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΦΕΚ, η κυρία Παναγιωταρέα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της αμισθί. Μόνο τα οδοιπορικά της θα πληρώνεται.
Υπενθυμίζεται πως η Άννα Παναγιωταρέα είχε τα καθήκοντα του λεγόμενου «εκπροσώπου τάφου» την εποχή των ανασκαφών στην Αμφίπολη.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκανε να διευκρινήσουν πως είναι άμισθος ο ρόλος της Γιάννας Αγγελοπούλου λες και μπήκαν ποτέ οι μίζες στο μισθό κάποιου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Δεν Εγκρίνουν 150 Ευρώ Για Την Καρέκλα Της Μυρτώς»
2 Αυγούστου 2019
Η μητέρα του κοριτσιού που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από Πακιστανό στην Πάρο, κατά τη διάρκεια των διακοπών της, καταγγέλλει την αντιμετώπιση που τυγχάνει το παιδί της από το ελληνικό Κράτος
Ηταν Ιούλιος του 2012 όταν η Μυρτώ έκανε τις διακοπές της με τη μητέρα και την αδελφή της στην Πάρο. Εκεί που ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς εντόπισε τη 15χρονη τότε κοπέλα, την ακολούθησε, και αφού την κακοποίησε σεξουαλικά, την άρπαξε από το κεφάλι χτυπώντας το με μανία στα βράχια. Όταν την βρήκε η μητέρα της, λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς η κατάστασή της ήταν ήδη πάρα πολύ σοβαρή.
Η Μυρτώ το πανέμορφο κορίτσι έγινε 21 ετών, αλλά οι ευχές , τα δώρα και οι αγκαλιές συγγενών και φίλων δεν αρκούν για να την επαναφέρουν στην κατάσταση που ήταν πριν από έξι χρόνια. Ένα ανέμελο κορίτσι που χαιρόταν τα χρόνια της εφηβείας της μαζί με την οικογένειά της. Σε δυο ημέρες συμπληρώνονται έξι χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα που η Μυρτώ δέχτηκε την επίθεση από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς στην Πάρο, όπου παραθέριζε με τη μητέρα της και την αδερφή της.
Τις προηγούμενες ημέρες η Μυρτώ γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά της και η 21χρονη πλέον κοπέλα δίνει ακόμη μάχη ζωής , με τη βοήθεια της μητέρας της που δεν την αφήνει λεπτό.
Κάθε χρόνο στα γενέθλιά της η οικογένεια , οι παλιές συμμαθήτριες και οι συγγενείς εύχονται στη Μυρτώ να γίνει γρήγορα καλά . Ωστόσο, παρά τις ευχές όλων, η πλήρης αποκατάσταση της 21χρονης κοπέλας είναι μάλλον αδύνατη να γίνει. Η μητέρα της, η κ. Μαρία Κοτρώτσου όπως η ίδια λέει στο protothema.gr δεν υπάρχει καμία βελτίωση στο θέμα κινητικότητας και ομιλίας του παιδιού.
«Η Μυρτώ μου έγινε 21χρονών και δυστυχώς τα καλύτερα χρόνια της ζωής της , τα περνάει καθισμένη πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Σε δυο μέρες κλείνουμε έξι χρόνια από τότε που αυτό το «τέρας » επιτέθηκε στο παιδί μου. Δυστυχώς η Μυρτώ είναι σχεδόν στην ίδια κατάσταση,δεν υπάρχει καμία αλλαγή παρόλο που κάνουμε φυσικοθεραπείες κάθε μέρα . Καμία εξέλιξη στο θέμα κινητικότητας και ομιλίας του παιδιού. Η Μυρτώ δεν τρώει μόνη της , σιτίζεται με γαστροσωλήνα και δυστυχώς δεν έχει επανέλθει το παιδί. Δεν κουνάει χέρια , δεν μπορεί να μιλήσει και κάποιες φορές χάνεται στις σκέψεις της. Της μιλάω και νιώθω ότι το μυαλουδάκι της ταξιδεύει και δεν ανταποκρίνεται,έτσι νιώθω. Ήταν μια εγκληματική ενέργεια αυτό που έγινε στη Μυρτώ όπου φυσικά και το κράτος έχει την ευθύνη του» λέει στο protothema.gr η μητέρα της Μυρτούς, κ. Μαίρη Κοτρώτσου.
«Το κράτος ξεπερνάει τον εαυτό του μερικές φορές. Προσφάτως ζήτησα να πάρω μια καρέκλα για να μπορώ να βάζω την κόρη μου να κάνει μπάνιο. Αυτό κοστίζει 150 ευρώ , δεν μιλάω για κάποιο εξωφρενικό ποσό . Και μου είπαν ότι δεν το δικαιούμαστε.Έμαθα ότι μέσα από το νόμο του ΕΟΠΠΥ , οι τεραπληγικοί άνθρωποι αλλά και οι παραπληγικοί δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μπάνιο γιατί δεν μπορείς να βάλεις το αναπηρικό καρότσι κάτω από το ντουζ ,γιατί θα σκουριάσει. Χάνουν αυτοί οι άνθρωποι το δικαίωμα να κάνουν μπάνιο κάτω από ένα ντουζ και σου λέει το κράτος : » πλύσου στο κρεβάτι ή πληρώστε το μόνοι σας».Το κράτος αυτούς τους ανθρώπους τους πετάει, δυστυχώς» λέει η κ. Μαίρη Κοτρώτσου.
Η μητέρα της Μυρτώς έχει κινηθεί δικαστικά κατά του Ελληνικού Δημοσίου και θα πάει μέχρι τέλους το δικαστικό αγώνα, προκειμένου κανείς να μην βρεθεί στη θέση της Μυρτώς. Δεν είναι δυνατόν, τόνισε η κυρία Κοτρώτσου, να αδιαφορεί το κράτος για τη Μυρτώ και να μην της παρέχει τα αναγκαία.
Έχουμε και δικαιώματα, όχι μόνο υποχρεώσεις και αυτά διεκδικώ με την αγωγή κατά του κράτους, σημείωσε επίσης, εξηγώντας πως αυτή τη στιγμή η Μυρτώ επιβιώνει λόγω της συνεισφοράς ιδιωτών, καθώς το κράτος αδιαφορεί πλήρως.
«Σε ένα άτομο που έχει 100% αναπηρία, δεν προβλέπει βοήθεια. Ίσως θεωρεί ότι ο γονιός πρέπει να είναι αρσιβαρίστας και να τα καταφέρει μόνος του», εξηγεί, προσθέτοντας: «Αυτή τη στιγμή ζούμε χάρη στη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που βοηθάνε χωρίς να θέλουν να φαίνονται. Κατ’ εμέ, αυτός είναι και ο σωστός τρόπος φιλανθρωπία. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς τους ανθρώπους».
Όπως αναφέρει, οι αρμόδιοι της είπαν ότι, αν ήταν Έλληνας ο δράστης, θα ήταν διαφορετική η κατάσταση. Επειδή όμως είναι Πακιστανός, η χώρα του δεν έχει υπογράψει κάποια διμερή σύμβαση με την Ελλάδα και η Ελλάδα δεν μπορεί να αναλάβει τα ιατρικά έξοδα της Μυρτώς.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
Τον Ιούλιο του 2012 ο Αχμέτ Βακάς που εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Πάρου, εντόπισε την 15χρονη Μυρτώ να περπατά μόνη της. Αφού την ακινητοποίησε, την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ στη συνέχεια την άρπαξε από το κεφάλι χτυπώντας το με μανία στα βράχια.
Την άφησε νομίζοντας πως έχει πεθάνει και εξαφανίστηκε. Η μητέρα της που την αναζητούσε την βρήκε μετά από λίγη ώρα σε τραγική κατάσταση.
Ύστερα από έρευνες ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα. Ο 21χρονος Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της περιοχής και έφυγε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό από το νησί με προορισμό την Αθήνα. Όπως κατέθεσε η μητέρα της Μυρτώς, λίγη ώρα μετά την επίθεση είδε έναν νεαρό να περνά από το σημείο φορώντας λευκό παντελόνι.
Μετά από πέντε μήνες νοσηλείας σε μονάδα ειδικής φροντίδας στον Ευαγγελισμό η μικρή Μυρτώ μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ. Μετά από 7 μήνες νοσηλείας στη Βοστώνη η 16χρονη Μυρτώ επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου υποβλήθηκε σε επεμβάσεις . Έκτοτε ο αγώνας της Μυρτώς συνεχίστηκε σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαδήλωση κατά τουρκικού στρατού στο κατεχόμενο από την Τουρκία συριακό al Bab.
2/8/2019
Στην ανατολική ύπαιθρο της επαρχίας του Χαλεπίου στην παραμεθόριο περιοχή στα σύνορα με την Τουρκία στο Al Bab που τελεί υπό τουρκική κατοχή οι κάτοικοι εξαγριωμένοι ξεσηκώθηκαν και πραγματοποίησαν μια διαδήλωση απαιτώντας από τις κατοχικές δυνάμεις αποζημιώσεις για την καταστροφή των σπιτιών τους εκεί που χτίστηκε μια παράνομη τουρκική βάση επί συριακού εδάφους.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποινές φυλάκισης από την χουντα της ΝΔ σε δύο μέλη του Ρουβίκωνα για τις μπογιές στον ΣΕΒ
 Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019, 19:04
Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της χουντας της ΝΔ καταδίκασε σε ποινές φυλάκισης πέντε και έξι μηνών αντίστοιχα δύο κατηγορουμένους που είναι μέλη του Ρουβίκωνα για τη ρίψη μπογιάς στα γραφεία του ΣΕΒ τον περασμένο Ιούλιο.
Το δικαστήριο καταδίκασε  τους δύο κατηγορούμενους για το πλημμέλημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, υιοθετώντας σχετική εισαγγελική πρόταση.
Η ποινή είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και έτσι οι δυο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δήλωση Νίκου και Ζωής Κωνσταντοπούλου για την παρέμβαση του Αρείου Πάγου σε σχέση με την αποφυλάκιση Κορκονέα
 Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019, 17:47
Με γραπτή τους δήλωση ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πληρεξούσιοι δικηγόροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου, παίρνουν θέση για την παρέμβαση του Αρείου Πάγου στην υπόθεση Κορκονέα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου:
«Η ενέργεια της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να ζητήσει την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας αποτελεί δικαίωση της αντίδρασης της πολιτικής αγωγής, αλλά και της κοινωνίας σε αυτήν την προβληματική, προκλητική και προσβλητική για τη Δικαιοσύνη και το αίσθημα δικαίου της κοινωνίας απόφαση. Το γεγονός ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης και την άμεση δική μας αντίδραση σε αυτή, ζητεί να ενημερωθεί για το ακριβές σκεπτικό του δικαστηρίου συνιστά πράξη καθήκοντος και ευσυνείδητης λειτουργίας του.
Από τη πλευρά της πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, θα υποβάλουμε και περαιτέρω επιχειρήματα για την αναίρεση της απόφασης τόσο στο στάδιο αυτό όσο και αφού γίνει γνωστό το γραπτό σκεπτικό, που, όποιο κι αν είναι, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απόφαση.
Θεωρούμε ότι η δημοσιότητα που δόθηκε στην υπόθεση μετά την απαγγελία της απόφασης έδρασε καταλυτικά στην αποκάλυψη των πραγματικών συνθηκών αποφυλάκισης του Κορκονέα και θεωρούμε σημαντικό για την αποκάλυψη της αλήθειας οι πολίτες να συνεχίσουν να ενημερώνονται από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις στην υπόθεση».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Σατανιστές έγιναν αποδεκτοί ως «θρησκευτική κοινότητα» στη Σουηδία
Προς κατάργηση τα Χριστιανικα θρησκευτικά σχολεία στη Σουηδία. Εξαιρουνται τα Εβραικα σχολεια
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019, 11:53
Με τη δικαιολογία ότι γίνεται προσπάθεια να χαλαρώσουν τα κοινά στερεότυπα που αφορούν σε θυσίες και με αίμα, η σατανιστική κοινότητα της Σουηδίας αγκαλιάζει το κοσμικό κράτος, τον φεμινισμό και γίνεται αποδεκτή από την κοινωνική δικαιοσύνη.
Ο ίδιος ο Σκοτεινός Κύριος θεωρείται λογοτεχνική φιγούρα με αποδεκτό πρότυπο ρόλου του αιώνιου επαναστάτη.
Παρά το γεγονός ότι η Εκκλησία ανέκαθεν θεωρούσε τον Σατανά ως την πηγή του κακού και του πρωταρχικού εχθρού του ανθρώπου, η σουηδική σατανιστική κοινότητα έγινε αποδεκτή με θρησκευτική ονομασία από τον Οργανισμό Νομικών, Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών της χώρας, ανέφερε η εφημερίδα «Dagen».
Για να γίνει αποδεκτή κάποια θρησκευτική κοινότητα στη Σουηδία, πρέπει να εκπληρώνει αρκετές προϋποθέσεις, όπως να έχει οργανωμένες θρησκευτικές υπηρεσίες, προσευχής ή διαλογισμού, και να έχει ένα όνομα που «δεν έρχεται σε αντίθεση με τα καλά έθιμα ή τη γενική έννομο τάξη». Σύμφωνα με τις Αρχές, οι σατανιστές ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις.
Επικεφαλής της ομάδας είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι, ο Erik και η Jenny Hedin από τη Στοκχόλμη. Και οι δύο έχουν γνώση στην ιστορία των ιδεών και της γλωσσολογίας και δεν έχουν άλλη σχέση με τα θρησκευτικά κινήματα.
Σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα, έχουν περίπου 100 οπαδούς. Το κίνημα ήταν εμπνευσμένο από τον Ναό του Σατανά (Satanic Temple), ομάδα ακτιβιστών από τη Μασαχουσέτη των Η.Π.Α., οι οποίοι μεταξύ άλλων έχουν ασκήσει πίεση για την παύση των σχολικών προσευχών.
Όσο για τον ίδιο τον Σατανά, θεωρείται μόνο ως «λογοτεχνική φιγούρα», σύμφωνα με τη σουηδική κοινωνία. Παράλληλα, ο Σατανάς είναι χαρακτηρισμένος ως μοντέλο του «αιώνιου επαναστάτη».
«Ο άνθρωπος είναι τέλειος όπως είναι, δεν χρειάζεται να ακούμε άλλους, αλλά να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Πρόκειται επίσης για την αμφισβήτηση αυθαίρετων κανόνων και αρχών» υποστήριξε η Jenny Hedin στην «Dagen».
Μέχρι στιγμής οι Σατανιστές δεν απολαμβάνουν κρατικές επιχορηγήσεις ή δικαιώματα για τη διεξαγωγή τελετών γάμου.
Ωστόσο, παρόμοια κίνηση - αυτή της αναγνώρισης - θα ήταν αδιανόητη πριν από μερικές δεκαετίες. Όμως, δεδομένου ότι η Εκκλησία της Σουηδίας διαχωρίστηκε από το κράτος το 2000, ξεκίνησε η ώθηση για μια πιο ίση μεταχείριση άλλων θρησκευτικών κοινοτήτων.
Τα τελευταία χρόνια, μια πληθώρα θρησκευτικών κοινωνιών έχει καταγραφεί στη Σουηδία, από την ισλαμική υπηρεσία fatwa μέχρι τους Σαηεντολόγους.

Προς κατάργηση τα Χριστιανικα θρησκευτικά σχολεία στη Σουηδία. Εξαιρουνται τα Εβραικα σχολεια

Η Σουηδή υπουργός Παιδείας Anna Ekström προωθεί νομοθεσία η οποία αναφέρει ότι οι θρησκευτικές σχολές «κάνουν κακό στην κοινωνία» και πως η διακοπή τους είναι απαραίτητη για την έννομη τάξη.
Η σουηδική κυβέρνηση σκοπεύει να σταματήσει τη μελλοντική ίδρυση ιδιωτικών θρησκευτικών σχολών, με την αιτιολογία ότι αποτελούν απειλή για το κοσμικό κράτος.
Ως αποτέλεσμα της συναίνεσης μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος της πράσινης αριστεράς και των κομμάτων υποστήριξης του Κέντρου και των Φιλελεύθερων, διεξάγεται τώρα έρευνα σχετικά με τα θρησκευτικά στοιχεία στο εκπαιδευτικό σύστημα.
Το έργο που έχει αναλάβει ο ειδικός ανακριτής Lars Arrhenius είναι να υποβάλει προτάσεις για τη συνολική στάση έναντι ίδρυσης νέων δημοτικών και δευτεροβάθμιων σχολείων που έχουν θρησκευτική υστέρηση.
Στο σουηδικό σχολείο, «κάθε μαθητής πρέπει να είναι ελεύθερος να διαμορφώσει τη δική του αντίληψη για το μέλλον. Ουδέν παιδί θα πρέπει να εξαναγκάζεται να συμμετέχει σε εξομολογήσεις ή να του απαγορευθεί η διδασκαλία, για παράδειγμα, της εξελικτικής θεωρίας ή του φύλου και της συμβίωσης. Είναι θέμα υπεράσπισης της ίδιας της ίδρυσης του σχολείου και η κύρια έμφαση πρέπει να δοθεί στη γνώση και την εκπαίδευση, όχι στη θρησκευτική εκπαίδευση» εξήγησε η Anna Ekström.
Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει μια αξιοσημείωτη εξαίρεση: τα εβραϊκά σχολεία πρέπει να απαλλαγούν από την απαγόρευση, διαβεβαίωσε ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός Πολιτισμού Ardalan Shekarabi μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε από το Εβραϊκό Κεντρικό Συμβούλιο.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόσχα: Και επίσημα «νεκρή» η συνθήκη INF μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ
 Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019, 12:13
Σήμερα 2 Αυγούστου, η Ουάσινγκτον αποχωρεί και επίσημα από τη συνθήκη INF για τα πυρηνικά όπλα μέσου βεληνεκούς μετά την παρέλευση έξι μηνών από τη μέρα που το ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο.
«Στις 2 Αυγούστου 2019, η συνθήκη μεταξύ της Ε.Σ.Σ.Δ και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για την εξάλειψη των πυραύλων μέσου βεληνεκούς  και μικρού βεληνεκούς, που υπογράφηκε στην Ουάσινγκτον στις 8 Δεκεμβρίου 1987, τερματίστηκε με πρωτοβουλία της αμερικανικής κυβέρνησης », αναφέρει η δήλωση του ρωσικού υπουργείο Εξωτερικών.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τη συνθήκη κατηγορώντας τη Ρωσία για την ανάπτυξη πυραύλου που φέρεται να παραβιάζει τους όρους της διεθνούς συμφωνίας.
Η Ρωσία επανειλημμένα αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς και με τη σειρά της επεσήμανε ότι τα συστήματα Aegis Ashore των ΗΠΑ μπορούν να εξοπλιστούν με πυρηνικούς πυραύλους, οι οποίοι συνιστούν επίσης παραβίαση της συνθήκης.
Η αποχώρηση των ΗΠΑ «κόβει το ανεκτίμητο φρένο» κατά της διάδοσης των πυρηνικών όπλων, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεκροί τέσσερις διαδηλωτές στο Σουδάν
 Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019, 03:34
Τέσσερις διαδηλωτές σκοτώθηκαν χθες Πέμπτη, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Ομντουρμάν, πόλη του Σουδάν, δήλωσαν γιατροί, μερικές ώρες πριν από την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των στρατηγών και εκπροσώπων του κινήματος διαμαρτυρία για να διευθετηθούν τα ζητήματα που εκκρεμούν για την εφαρμογή της συμφωνίας πολιτικής μετάβασης που κλείστηκε τη 17η Ιουλίου στην αφρικανική χώρα.
«Τέσσερις διαδηλωτές σκοτώθηκαν από σφαίρες και πολλοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Ομντουρμάν», ανέφερε σε ανακοίνωσή της επιτροπή γιατρών προσκείμενη στο κίνημα διαμαρτυρίας.
Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν χθες σε πολλές πόλεις του Σουδάν για να διαμαρτυρηθούν για τους θανάτους νωρίτερα αυτή την εβδομάδα άλλων έξι διαδηλωτών, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων μαθητών λυκείου.
Οι έξι διαδηλωτές σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τις ελλείψεις ψωμιού και καυσίμων στην πόλη Αλ Ομπέιντ, στην Πολιτεία Βόρειο Κορντοφάν (κεντρικά). Έξι σκοτώθηκαν από σφαίρες και άλλοι περίπου εξήντα τραυματίστηκαν.
Ο στρατηγός Τζαμάλ Όμαρ, μέλος του στρατιωτικού μεταβατικού συμβουλίου που ασκεί την εξουσία στη χώρα μετά την ανατροπή του τέως προέδρου Όμαρ Ελ Μπασίρ τον Απρίλιο, κατηγόρησε τους παραστρατιωτικούς των διαβόητων Δυνάμεων Ταχείας Υποστήριξης (ΔΤΥ) ότι πυροβόλησαν εναντίον του πλήθους τη Δευτέρα.
Υπό τη διοίκηση του Μοχάμεντ Χαμντάν Ντάγκλο, δεύτερου τη τάξει στο Συμβούλιο, οι ΔΤΥ κατηγορούνται επίσης για το μακελειό από ηγέτες του κινήματος διαμαρτυρίας, που κάλεσαν σε μια «πορεία ενός εκατομμυρίου» ανθρώπων για να εξασφαλιστεί η απόδοση «δικαιοσύνης».
Χιλιάδες Σουδανοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό στην πρωτεύουσα Χαρτούμ και σε άλλες πόλεις.
«Πού είναι η επιτροπή έρευνας;», φώναζαν διαδηλωτές που έκαναν πορεία στις συνοικίες Μπούρι και Μπάχρι. Πολλοί κράταγαν σημαίες και φωτογραφίες των διαδηλωτών που έχουν σκοτωθεί στις διαδηλώσεις από τον Δεκέμβριο, η σπίθα για την έναρξη των οποίων ήταν ο τριπλασιασμός της τιμής του ψωμιού σε μια χώρα σε απόλυτο οικονομικό μαρασμό.
Συγκεντρώσεις έγιναν επίσης στην Αλ Ομπέιντ, στη Μαντάνι, στο Πορτ Σουντάν και αλλού.
Από τον Δεκέμβριο, η καταστολή των διαδηλώσεων έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 250 ανθρώπους, σύμφωνα με μια επιτροπή γιατρών προσκείμενη στο κίνημα.
Οι θάνατοι των διαδηλωτών στην Αλ Ομπέιντ προκάλεσαν την αναστολή των διαπραγματεύσεων που προβλεπόταν να γίνουν την Τρίτη ανάμεσα στους στρατιωτικούς και το κίνημα διαμαρτυρίας για τη νομή της εξουσίας.
Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να επιτρέψουν την οριστικοποίηση ορισμένων εκκρεμών ζητημάτων μετά τη συμφωνία που κλείστηκε τον Ιούλιο, έπειτα από δύσκολες διαπραγματεύσεις. Προβλέπει να σχηματιστεί μεταβατική κυβέρνηση, αποτελούμενη από πέντε στρατιωτικούς και έξι πολίτες, που θα χειριστεί τη μεταβατική περίοδο, διάρκειας τριών ετών και κάτι.
Τα εκκρεμή θέματα αφορούν τις εξουσίες της μεταβατικής κυβέρνησης, την εντολή και την ανάπτυξη των δυνάμεων ασφαλείας και την αμνήστευση των στρατηγών που εμπλέκονται στην καταστολή των κινητοποιήσεων.
Η διαπραγμάτευση για τα θέματα αυτά έχει ανασταλεί επανειλημμένα ήδη, ιδίως μετά την πολυαίμακτη διάλυση την 3η Ιουνίου της καθιστικής διαμαρτυρίας μπροστά στο αρχηγείο του στρατού, όπου σκοτώθηκαν 127 διαδηλωτές σύμφωνα με μια επιτροπή γιατρών προσκείμενη στο κίνημα.
Παρότι επίσημη έρευνα συμπέρανε ότι τουλάχιστον οκτώ παραστρατιωτικοί, ανάμεσά τους και μέλη των ΔΤΥ, ενέχονταν σε αυτή τη σφαγή, ο στρατηγός Ντάγκλο αρνείται ότι είχαν οποιαδήποτε ευθύνη και κάνει λόγο για προσπάθεια σπίλωσης της εικόνας των δυνάμεών του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πιερια. Δηλωση-σοκ ιερεα που δεν κοινωνισε παιδακια ΑΜΕΑ.
«Αυτά τα παιδια είναι χαζα. Δεν εχουν αμαρτιες»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΤΕΝ.-- Βαλλιστική επίθεση Πατριωτων Σιιτών ανταρτων Χούτι σε παρέλαση σουνιτοφασιστών ενοπλων κατσαπλιαδων και μισθοφόρων των σιχαμενων βρωμιαρικων Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη νότια πόλη Αντεν και συντονισμένες επιθέσεις αυτοκτονίας σε άλλη συνοικία της πόλης προκάλεσαν χτες το θάνατο τουλάχιστον 51 ενοπλων σουνιτοφασιστών κατσαπλιαδων και πολλές δεκάδες τραυματίες.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βίντεο ακατάλληλο για ανηλίκους κι ενήλικους με προβλήματα υγείας! "Refuge welcome"!
Το ανθρωπόμορφο κτήνος που ήθελε να "εκδημοκρατίσει" τη Συρία και να φύγει ο "αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ"... ο 28χρονος "Σύρος... Παλαιστίνιος δηλώνει (;) πρόσφυγας" σφάζει στη μέση του δρόμου της Στουτγάρδης (Γερμανία) με ένα όπλο σπαθί...
Το 2015, μετά την αντεπίθεση του Αραβικού στρατού της Συρίας και την πρόσκληση της Συριακής κυβέρνησης για βοήθεια προς τη Ρωσία... άρχισε το φευγιό προς τη δύση των πρώτων Σύρων φονιάδων μισθοφόρων του "ελεύθερου συριακού στρατού".
Εύκολο φευγιό αφού είχαν μηνιαία μισθοδοσία 5.000 δολάρια το μήνα από...
αμερικανικά κι ευρωπαϊκά κονδύλια...
"Refuge welcome"!
Για να θυμηθούμε τους εγχώριους υποστηρικτές των "ανοικτών συνόρων":
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=z19pxTS0Ej8



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Mαρεβα Γκρομποβσκι-Μητσοτακη εχει αναλαβει την επιμελειτια της ενδυμασιας των εργαζομενων  της Λυρικης Σκηνης. Επι ΣΥΡΙΖΑ, τον Μαρτη 2019!
Σχολιο.- Εν το μεταξύ τα ρούχα της Μαρέβας δεν θα τα φορούσε ούτε ο Ψάλτης όταν έλεγε το «Φίλοι Ρωμαίοι φίλοι Σεπολιώτες»
Σχολιο.- Και τζάμπα νάτανε δεν θα τα φορούσα...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ο άλλος πήγε διακοπές στην Αίγυπτο, είδε στο πρόγραμμα ότι θα πήγαιναν να δουν Βεδουίνους και πήγε ο μαλάκας αγόρασε μπανάνες γιατί κατάλαβε μπαμπουίνους, 18 έφαγε για να μην γίνει ρεζίλι...