Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Τεταρτη 6 Νοεμβριου 2019


Το τίμημα της πολυπολιτισμικής προόδου είναι να καταντάει μια κοινωνία να μαλώνει για τα χοιρινά και τις μπύρες.
Ακόμα και πιο αυτονόητες συμπεριφορές της καθημερινότητας φτάνουν να θεωρούνται βέβηλες --βασικά, για πρώτη φορά μετά την κατάργηση της Ιεράς Εξέτασης με τέτοια ένταση, αναδεικνύεται στην επικαιρότητα ως πρώτο θέμα το τι είναι βέβηλο και τι όχι.
Εμείς δεν έχουμε συνηθίσει αλλά στην Δυτική Ευρώπη μαλώνουν εδώ και δέκα πέντε χρόνια, για το αν τα τοστ στα σχολεία θα έχουν ζαμπόν ή όχι.
Τεράστιο ζήτημα: Μπορεί να διακρίνει κάνεις τον φασίστα από τον αντιφασίστα, τον φιλάνθρωπο από το κτήνος, και αντίθετα, τον άνθρωπο του λαού από τον άνθρωπο των ελίτ, ανάλογα με το τι θέση παίρνει ο κάθε ένας για το ζαμπόν στα τοστ των σχολείων;;
Είναι αυτό που έλεγε ο ποιητής: "Αυτός είναι ο τρόπος που τελειώνει ο κόσμος, όχι μ ένα πάταγο μα μ' ένα λυγμό", γιατί προφανώς είναι θλιβερό να βλέπει κανείς ολάκερο τον δυτικό πολιτισμό να καταρρέει μέσα σε μια Βαβέλ που σκοτώνεται για το ζαμπόν ενός τοστ.
Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν να ερμηνεύσουν σοβαρά αυτά τα φαινόμενα, ένας από αυτούς είναι ο Νίκολας Νασίμ Τάλεμπ, μια απίστευτη περίπτωση αμερικανολιβανέζου στοχαστή (ελληνορθόδοξης καταγωγής), με μεγάλη επιδραστικότητα στις ΗΠΑ.
Τι λέει ο Τάλεμπ; Ότι στις κοινωνίες που εγκαταλείπουν την αξιακή τους σφαίρα για να προχωρήσουν τον πολιτισμικό σχετικισμό, καταλήγει να επικρατεί η πιο άκαμπτη, συμπαγής, και μονολιθική κοινότητα: "Γι αυτό όλοι στη Δύση, θα καταλήξετε να τρώτε Χαλάλ", γράφει σκωπτικά...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είμαι ποινικώς κολάσιμος σαδιστής,
στηρίζω το έθιμο της γουρουνοχαράς
(παιδιόθεν )!
Το κακό είναι ότι έχω εθιστεί και στα καζάνια που βράζουν τα τσίπουρα (παιδιόθεν ) !
Ευτυχώς ο Γιαννουλης (της ΝΑΤΟικής αριστεράς ) αίρει της αμαρτίες των Ελλήνων ....με καθημερινή προσευχή στον αλλάχ (πεντάκισ )
Υ.Γ. Γουρουνοχαρά , είναι έθιμο της Μακεδονίας και της Θράκης (αλλά και προσφυγικό ) όπου μετά τα Χριστούγεννα σφάζανε γουρούνια και με το κρέας έφτιαχναν διάφορα καλούδια ,τσιγαρίδα και λίγδα (σε μας το λάδι ήταν δυσεύρετο ) στα κιούπια . Το όλο τελετουργικό συνοδευόταν από χορούς και τραγούδια (Φυσικά άφθονα τσίπουρα και κόκκινα κρασιά κυρίως ξυνόμαυρα και νεγκόσκα ) με συμμετοχή όλων των γειτόνων !
Δυστυχώς τα παλαιότερα χρόνια στην Β & Δ θεσσαλονίκη (Νεάπολη ,Βάρνα ,Σταυρούπολη Πολίχνη Επτάλοφο Κορδελιο Ευοσμο κτλ ) ήταν δήμοι με δεξιούς δημάρχους (αμόρφωτοι άνθρωποι , μπατριώτες και ρατσιστές ) . Όχι όπως σήμερα με αριστερούς , προοδευτικούς και δημοκράτες ΒΟΛΕΥΤΈΣ της περιοχής με απόλυτο σεβασμό στα Ισλαμικά έθιμα του τόπου τους !
Σχολιο.- Χοιροσφαγια το λέμε στις Κυκλάδες




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σαμαράς άνοιξε τις πύλες, ο σιμήτης και ο γιωργάκης υπόγραψαν την συνθήκη του Δουβλίνο ΙΙ ως ταφόπλακα ,οι υπόλοιποι πολιτικοί κάνουν την λάντζα στις ΜΚΟ ... χτες μάθαμε ότι είναι έγκλημα να ψήνουμε χοιρινό....το "μη χοίρον βέλτιστο",η κόλαση είναι μπροστά μας....



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Εντυπωσιακη η θεση του Μακρον: «το ερώτημα είναι εάν θέλουμε να είμαστε ένα αστικό κόμμα ή όχι. Η αστική τάξη δεν έχει πρόβλημα με τη μετανάστευση. Δεν την συναντούν πότε. Οι εργατικές τάξεις ζουν με αυτή. Η αριστερά δεν θέλησε να κοιτάξει το πρόβλημα αυτό για δεκαετίες. Οι εργατικές τάξεις έχουν επομένως μετακινηθεί προς την άκρα δεξιά».
Έτσι λοιπόν ο Εμανουέλ Μακρόν θεωρεί ότι μια σκληρή πολιτική για τη λαθρομετανάστευση θα τον βοηθήσει να αποκτήσει μεγαλύτερη πρόσβαση στα λαϊκά στρώματα και έτσι θα ανακόψει την εκλογική δυναμική της Μαρίν Λε Πέν στις προεδρικές εκλογές του 2022.
-Το προβλημα είναι ότι υποστηριχτης της λαθρομεταναστευσης είναι ο πρεζεμπορας Μαρινακης που εβαλε να γραψουν αρθρο υποστηριξης της λαθρομεταναστευσης στο in.gr που του ανηκει. Και φυσικα οι πληρωμενοι γραφιαδες που γραφουν στα μεσα του και το παιζουν «δημοσιογραφοι», δεν εχουν καμια ελευθερια και γραφουν ότι τους πει.
https://www.in.gr/2019/11/06/world/eyropi-frourio-den-thelei-allous-metanastes-ellada-thyma-ton-kleiston-synoron/?fbclid=IwAR2IfcdKrfBFbOFosYht3-8tkWpZR3PvEByzfYsaQX9LoSv287PAnwBjuFs
Το προβλημα είναι ότι η Αριστερα συμφωνει με τον πρεζεμπορα Μαρινακης με την Μερκελ, με τον Σορος, και ολους τους μεγαλοβιομηχανους και την ΕυρωΕνωση του 4ου Ραιχ. Απεμπολωντας και ξεχνωντας την Εργατικη Ταξη, την οποια εχουν αφησει στη μοιρα της, ξεχνωντας τους εθνικοαπελευθερωτικους αγωνες, ξεχνωντας τον Μαρξ τον Ενγκελς και τον Λενιν, ξεχνωντας το παρελθον της.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Μιτσέλ Μπατσελέ... τσούλα του Σόρος, ή Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα "ανθρώπινα δικαιώματα";
Αν αυτή η εγκληματική δράση των καραμπινιέρων στη Χιλή είχε συμβεί στη Συρία, την Κούβα, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, στο Ιράν, στη Ρωσία, στην Κίνα, ή σε οποιαδήποτε χώρα δεν είναι υποταγμένη στις ΗΠΑ και τη "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια" -όπως αρέσκονται ν' αποκαλούν το 4ο Ράιχ-, αυτές οι εικόνες θα είχαν κάνει το γύρο του πλανήτη. Τα αργυρώνητα ΜΜΕ κι οι δημοσιογραφικές πόρνες θα βομβάρδιζαν τη διεθνή κοινή γνώμη για την "καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων"...
Όμως, αυτό συμβαίνει στη χώρα της Μιτσέλ Μπατσελέ, Υπάτου Αρμοστού του ΟΗΕ για τα "Ανθρώπινα Δικαιώματα"... της "κεντροαριστερής" πρώην προέδρου της Χιλής, που αστραπιαία ενεργεί όταν καταπατούνται τα "ανθρώπινα δικαιώματα", δηλαδή τα συμφέροντα τιυ ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου, των τραπεζιτών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019
Η Βενεζουέλα απελαυνει διπλωματικό προσωπικό του Ελ Σαλβαδόρ

Η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας ανακοινώνει ότι αποφάσισε να κηρύξει ανεπιθύμητα τα μέλη του διπλωματικού προσωπικού της Δημοκρατίας του Ελ Σαλβαδόρ στο Καράκας, δίνοντάς τους προθεσμία 48 ωρών για αποχώρησή τους από την επικράτεια της Βενεζουέλας. Η απόφαση αυτή λαμβάνεται με αυστηρή εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητας, μετά την άνευ προηγουμένου ανακοίνωση της κυβέρνησης του Ελ Σαλβαδόρ για την απέλαση του διπλωματικού προσωπικού της Βενεζουέλας δεόντως διαπιστευμένου στη χώρα αυτή.

Είναι σαφές ότι στην προκειμένη περίπτωση οι αρχές του Σαλβαδόρ δεν προσπαθούν παρά να παράσχουν μια μικρή ανάσα στην εξασθενημένη στρατηγική της αμερικανικής παρέμβασης και τον οικονομικό αποκλεισμό εναντίον του λαού της Βενεζουέλας. Με αυτόν τον τρόπο, ο Najib Bukele αναλαμβάνει επισήμως το θλιβερό ρόλο του πιονιού της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, τιμώντας την ταπεινωτική μεταχείριση που η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών παρείχε στους συμπολίτες του στην μεταναστευτική πολιτική τους.
Η ιστορία της Αμερικής μας χαρακτηρίζεται από τους αγώνες και τις νίκες των ελεύθερων λαών επί προδοσίας και της παράδοσης. Αυτοί οι κυβερνήτες που εκμεταλλεύονται τη λαϊκή βούληση προκειμένου να υποτάχθούν στα σχέδια της αυτοκρατορικής αποστολής, εξαλείφονται αργά ή γρήγορα, καταδικασμένοι σε εξοστρακισμό και μια γενικότερη περιφρόνηση των λαών τους.
Η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας επιβεβαιώνει ότι θα είναι πάντοτε στη διάθεση του Ελ Σαλβαδόρ για την εδραίωση της ειρήνης, της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της ολοκλήρωσης. Καμία πρόσκαιρη φάρσα δεν θα επηρεάσει τους βαθιούς και ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν τους λαούς του Σαλβαδόρ και της Βενεζουέλας, από πάντα και για πάντα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περισσότεροι από 200 συμπολίτες μας υπογράφουν μέχρι σήμερα το κείμενο αλληλεγγύης προς τον λαό της Χιλής. Ανάμεσα τους, ακαδημαϊκοί, καλλιτέχνες, συνδικαλιστές, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, πρώην υπουργοί και βουλευτές, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης και ακτιβιστές οργανώσεων αλληλεγγύης. Η συλλογή υπογραφών θα συνεχιστεί μέχρι 17 Νοέμβρη 2019, θα δημοσιοποιηθούν, θα κατατεθούν στην πρεσβεία της Χιλής, στο ελληνικό κοινοβούλιο και στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα.
ΥΠΟΓΡΑΦΩ!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXdkh8fKYTm5HHc85tN3Vl1lPf32mt_N_rsdXXap_xFx4B-g/viewform?fbclid=IwAR2SM9JXR74LIFQ8iteSn8kFiZp0sBYN56C35UuSB04EgI7WGW9lI9xSLEY



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διδυμότειχο: Μπλόκο σε δασκάλα την ώρα που πήγαινε στο σχολείο – “Τρόμαξα από τις εικόνες που είδα μπροστά μου”
6/11/2019
Η δασκάλα περιγράφει τις στιγμές που έζησε στο δρόμο για το σχολείο. Η ενστικτώδης αντίδραση που περιγράφει...
H δασκάλα Κατερινα Φωτιαδου που καθημερινά διανύει μια απόσταση 235 χιλιομέτρων, με το αυτοκίνητό της, για να πάει στο σχολείο που διδάσκει στους Μεταξάδες, ένα χωριό του Διδυμοτείχου, έζησε στιγμές που θα θυμάται για καιρό.
Όπως περιγράφει στο Open, ομάδα μεταναστών της έστησε μπλόκο στο δρόμο και η ίδια αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή για να τους αποφύγει.
«Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου, είναι δυστυχώς συνηθισμένη. Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά. Μπλοκάρουν δρόμους. Μια πολυάριθμη ομάδα παράνομων μεταναστών, μου ανέκοψε την πορεία, πετώντας στο δρόμο τους σάκους τους. Έγινε στις 8:00 το πρωί» τόνισε η δασκάλα.
Κληθείσα να απαντήσει πώς ένιωσε αλλά και πώς αντέδρασε, επεσήμανε: «Ας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας τη λογική: Ένα αυτοκίνητο, μία οδηγός, μία ομάδα πολυάριθμη νεαρών ανδρών.
Πού θα έμπαιναν όλοι αν μου το έπαιρναν; Εγώ τι θα γινόμουν παρέα με τους υπόλοιπους; Τρόμαξα, όμως αντέδρασα όπως έπρεπε. Κοκάλωσα το αμάξι, έκανα αναστροφή κι έφυγα.
Ευτυχώς έχω συνηθίσει να οδηγώ σε στενούς επαρχιακούς δρόμους και αντέδρασα ακαριαία. Οι παράτυποι μετανάστες κρύβονται στα δέντρα μέσα και πετάγονται μπροστά μας. Η αστυνομία κάνει μπλόκα, πολλά, αλλά είναι πολύ μεγάλος ο νομός μας με ιδιαίτερη μορφολογία» καταλήγει.
Και εχθες Τριτη 5/11 εγινε παρομοιο περιστατικο, αλλα και σε ολη την διαρκεια της εκμπομπης του καναλιου OPEN σε ολη την διαρκεια που μιλουσε η δασκαλα πολλοι τηλεφωνησαν από τον Εβρο για να καταγγειλουν παρομοια περιστατικα.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών αλληλεγγύης στο λαό της Χιλής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“Ο Χιλιάνικος λαός με τις πλούσιες αγωνιστικές παραδόσεις, της περιόδου της κυβέρνησης Αλλιέντε αλλά και των αντιδικτατορικών αγώνων πέφτει σήμερα θύμα της σκληρής στρατιωτικής καταπίεσης της ανάλγητης, τυραννικής, νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Πινιέρα. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο λαό της Χιλής, στα συνδικάτα, στις φοιτητικούς συλλόγους και στους άλλους μαζικούς του φορείς που αγωνίζονται ενάντια στη φτώχεια, ενάντια τις βαθιές όσο και προκλητικές κοινωνικές ανισότητες, ενάντια στο πινοτσετικής έμπνευσης Σύνταγμα που ισχύει ακόμη”.
Περισσότεροι από 200 συμπολίτες μας (236 για την ακριβεια) υπογράφουν μέχρι σήμερα  το παραπάνω κείμενο αλληλεγγύης προς τον λαό της Χιλής. Ανάμεσα τους, ακαδημαϊκοί, καλλιτέχνες, συνδικαλιστές, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, πρώην υπουργοί και βουλευτές, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης και ακτιβιστές οργανώσεων αλληλεγγύης.
Η συλλογή υπογραφών θα συνεχιστεί μέχρι 17 Νοέμβρη 2019, θα δημοσιοποιηθούν, θα κατατεθούν στην πρεσβεία της Χιλής, στο ελληνικό κοινοβούλιο και στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα.

Ηλεκτρονική φόρμα υπογραφής:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXdkh8fKYTm5HHc85tN3Vl1lPf32mt_N_rsdXXap_xFx4B-g/viewform
Λίστα υπογραφών:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YUqGN0Jw3bwlXV_Djn3Fyd8UZ9vcim_gOQT8aR_6hL0/edit?usp=sharing



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Έβρος: Κυνηγοί καταγγέλλουν ενέδρες από μετανάστες και επιθέσεις με «παλούκια και τσεκούρι»
12:56 - 05.11.2019
Λαθρομετανάστες στήνουν ενέδρες, προσπαθώντας να επιτεθούν σε κυνηγούς, δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κυνηγών του Έβρου. Βρέθηκα περικυκλωμένος από 15 άτομα με παλούκια και τσεκούρι, λέει κυνηγός.
Καταγγελίες κυνηγών για ενέδρες λαθρομεταναστών στον Έβρο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM 93,6, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κυνηγών του Έβρου, Νίκος Λαμπρίδης, ανέφερε ότι λαθρομετανάστες στήνουν μπλόκα σε κυνηγούς, κρατώντας ξύλα και παλούκια και μένουν κρυμμένοι, περιμένοντας να επιτεθούν.
Ο ίδιος συνέστησε σε όσους βρεθούν αντιμέτωποι με ένα τέτοιο περιστατικό να απομακρυνθούν άμεσα, ενώ υπογράμμισε την κρισιμότητα των περιστατικών αυτών και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τέτοιες περιπτώσεις, δεδομένου του ότι οι κυνηγοί κρατούν όπλα και ενδέχεται να βρεθούν σε άμυνα.
Σε ανάλογη καταγγελία προχώρησε και ένας κυνηγός στο Δέλτα του Έβρου, ο Γιώργος Αποστολόπουλος, μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο ίδιος εξιστορώντας μία προσωπική του εμπειρία, ανέφερε ότι ενώ είχε βγει βόλτα από την καλύβα του με τα σκυλιά του, βρέθηκε περικυκλωμένος από 15 άτομα που κρατούσαν παλούκια και τσεκούρι.
«Αυτούς του ανθρώπους τους ξέρουμε τριάντα χρόνια τώρα... Δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έρχονταν παλιά», είπε, προσθέτοντας: «Είναι νεαροί και είναι αγριεμένοι, είναι επιθετικοί».
«Τα πράγματα είναι σοβαρά και σοβαρεύουν», προειδοποίησε ακόμη, σημειώνοντας ότι σε διάστημα λίγων μόλις ημερών, έχουν αναφερθεί τέσσερα - πέντε ανάλογα περιστατικά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιτσέλ Μπατσελέ... τσούλα του Σόρος, ή Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα "ανθρώπινα δικαιώματα";
Αν αυτή η εγκληματική δράση των καραμπινιέρων στη Χιλή είχε συμβεί στη Συρία, την Κούβα, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, στο Ιράν, στη Ρωσία, στην Κίνα, ή σε οποιαδήποτε χώρα δεν είναι υποταγμένη στις ΗΠΑ και τη "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια" -όπως αρέσκονται ν' αποκαλούν το 4ο Ράιχ-, αυτές οι εικόνες θα είχαν κάνει το γύρο του πλανήτη. Τα αργυρώνητα ΜΜΕ κι οι δημοσιογραφικές πόρνες θα βομβάρδιζαν τη διεθνή κοινή γνώμη για την "καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
Όμως, αυτό συμβαίνει στη χώρα της Μιτσέλ Μπατσελέ, Υπάτου Αρμοστού του ΟΗΕ για τα "Ανθρώπινα Δικαιώματα"... της "κεντροαριστερής" πρώην προέδρου της Χιλής, που αστραπιαία ενεργεί όταν καταπατούνται τα "ανθρώπινα δικαιώματα", δηλαδή τα συμφέροντα τιυ ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου, των τραπεζιτών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Εκατοντάδες πολίτες τυφλώθηκαν, έχασαν τα μάτια τους, αφού οι καραμπινιέροι πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες στο ύψος του κεφαλιού...
Μέχρι χθες... και τα επίσημα στοιχεία του φασιστικού καθεστώτος της Χιλής... 1.659 τραυματίες (άγνωστος ο αριθμός αυτών που δεν κατέφυγαν για περίθαλψη σε δημόσια νοσοκομεία, για να μην συλληφθούν), 4.364 φυλακισμένοι, άγνωστος αριθμός αγνοουμένων...
Φυσικά η γερμανική Ευρώπη της ναζιστικης νέας τάξης, οι ευαίσθητοι και "πολιτισμένοι" που ανησυχούν για τα "ανθρώπινα κι ατομικά δικαιώματα" επιβάλλοντας δολοφονικά εμπάργκο εναντίον λαών κι υπέρ του "εκδημοκρατισμού" (Συρία, Υεμένη, Ιράν, Κούβα, Βενεζουέλα, Λ. Δ. Κορέας, Ρωσία...), δεν βλέπουν, δεν διαβάζουν, δεν ακούνε... όταν δεν το ζητούν οι τραπεζίτες.
Αυτή η αργυρώνητη τσούλα του Σόρος και του ΟΗΕ για τα "ανθρώπινα δικαιώματα", Μπατσελέτ, επεμβαίνει αστραπιαία όπου θίγονται τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. Για παράδειγμα, πριν λίγους μήνες -γιατί δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου- διαπίστωνε παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον Μαδούρο στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας και στην Ιταλία, γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση ήθελε οι λαθρομετανάστες να διασκορπίζονται αναλογικά στις χώρες της ΕΕ, όπως οι ίδιες τους οι "Συνθήκες αλληλεγγύης" προβλέπουν...
O OHE, ο πιο αναξιόπιστος διεθνής οργανισμός στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστών, έριξε τη... μάσκα του και πέρασε σε μια χυδαία επίθεση που ούτε ο γερμανικός ναζισμός του Χίτλερ δεν θ' αποτολμούσε.
Να θυμηθούμε λίγο μόνον αυτές τις "κεντροαριστερές" πολιτικές της Μπατσελέ;
Η "κεντροαριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κι ο Faisal bin Hassan Thad, πρέσβης στον ΟΗΕ του μοναρχικού δικτατορικού καθεστώτος της Σαουδικής Αραβίας και με την υπόδειξη κι υποστήριξη των ΗΠΑ Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα -εκεί κατάντησε ο ΟΗΕ-, μπροστά στην άρνηση της ιταλικής κυβέρνησης να δέχεται παράνομους μετανάστες, αποφάσισαν: «Στην Ιταλία επικρατεί βία και ρατσισμός. Θα σταλεί μια ομάδα από το προσωπικό μας...».
Η "κεντροαριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που την επόμενη της εκλογικής της νίκης στη Χιλή (2013) η Κεντρική Τράπεζα της χώρας (Banco del Cile) έδωσε "δάνειο" 10.3 εκατομμυρίων δολαρίων στη σύζυγο του Sebastian Davalos, δηλαδή του γιου της. Το μέγα σκάνδαλο που είναι σε εξέλιξη κι έχει ονομασθεί  "Nuora-Gate" (Σκάνδαλο Νύφης).
Η "κεντροαριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, εννέα ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων της ανακοίνωσε πως ο ΟΗΕ θα στείλει κλιμάκια στελεχών της στην Αυστρία και την Ιταλία, για να αξιολογήσει τα στοιχεία που δείχνουν αύξηση των περιστατικών βίας και ρατσισμού κατά μεταναστών, αλλά και -ειδικά για την Ιταλία- «ατόμων με αφρικανική καταγωγή και Ρομά. Η ιταλική κυβέρνηση δεν επέτρεψε την είσοδο πλοίων των ΜΚΟ. Αυτό το είδος πολιτικής συμπεριφοράς και άλλες πρόσφατες εξελίξεις έχουν τρομερά καταστρεπτικές συνέπειες για άτομα που είναι ήδη ευάλωτα».
Η "κεντροαριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που εισήλθε στην πολιτική μετά από μια πολύ καλά χρηματοδοτούμενη υποτροφία στις ΗΠΑ (1998) από το Inter-American Defense College di Washington, όπου "σπουδάζουν" κι "επιμορφώνονται" κυρίως τα επίλεκτα στελέχη της Cia και του Πενταγώνου, αλλά κι επίλεκτα άτομα που έχουν έφεση στη "μάθηση" από όλο τον κόσμο.
Αυτή είναι η "κεντροαριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα "Ανθρώπινα Δικαιώματα",  που μαζί με τον "φιλάνθρωπο" πολυεκατομμυριούχο Σόρος και τον κανακάρη του, στην πρόσφατη συνάντησή τους αποφάσισαν για να συντονίσουν τις δράσεις του ΟΗΕ εναντίον των "εθνικισμών, του ρατσισμού", για "ανοιχτά σύνορα"!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι δυνατοι επιλεγουν την μοναξια τους γιατι δεν εμαθαν να κανουν εκπτωσεις στα συναισθηματα τους.
Σχολιο.- Συμβαίνει όμως να μην κάνουν έκπτωση και στον εγωισμό που ποτίζεται από την δύναμή τους.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



6 ΧΡΟΝΙΑ
Γιά να φτάσει ο αρχιναζί στο εδώλιο και να δουν όλοι πόσο κότες είναι οι φασίστες. Αρνούνται τις πράξεις και την ιδεολογία τους, όπως έκαναν πάντα μόλις έρχονταν τα ζόρια. Μόνο το τομάρι τους να σώσουν θέλουν. Αυτοί ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ, και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωτάει Παπαδάκης γυναίκα κάτοικο Νάουσας:
- Γιατί φοβάστε και δε θέλετε πρόσφυγες στην περιοχή σας;
- Λόγω της εγκληματικότητας, για τις κλοπές, τους βιασμούς..
- Και που ξέρετε ότι κάνουν αυτά;
- Αφού εσείς τα δείχνετε όλη μέρα στις ειδήσεις!
- Πάμε σε διαφημίσεις... Τσααακ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγαίνεις το βράδυ από το τσιπουράδικο στη Nαουσα, βλέπεις αυτό, να εχουν βγει στο δρομο 3 μαλακες ντυμενοι σαν αρχαιοι μακεδονες να σταματανε πουλμαν με γριες που πανε να προσκυνησουν, νομιζοντας ότι είναι λαθρομεταναστες, μπαίνεις ξανά μέσα, πιάνεις από τον γιακά τον ταβερνιάρη και του λες λέγε ρε μαλάκα τι βάζεις στο τσίπουρο;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε από έκρηξη στα καμίνια της ΛΑΡΚΟ πατέρας τριών παιδιών
«Βρέχει φωτιά στη στράτα μας…» έλεγε η προφητική καταγγελία μια μέρα πριν του Συνδικάτου Μετάλλου!
Μία ακόμη μαύρη ημέρα ξημέρωσε στην πολύπαθη νικελοβιομηχανία της ΛΑΡΚΟ.
Στην πρωινή βάρδια της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου ένας 55χρονος εργάτης πατέρας τριών παιδιών έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη στην αίθουσα της χαλυβουργίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ επρόκειτο για πολύπειρο εργάτη χρόνια στη ΛΑΡΚΟ που εκτελούσε κανονικά την εργασία του στο Τμήμα όταν συνέβη η έκρηξη.
Σοκαρισμένος ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Παναγιώτης Πολίτης, βλέποντας δίπλα του έναν ακόμη εργάτη να χάνει τη ζωή του την ώρα της δουλειάς, μπόρεσε να πει στο LamiaReport μόνο μια φράση: «δεν πάει άλλο…».
Άλλωστε το Συνδικάτο Μετάλλου μόλις μία μέρα πριν, έκανε βαρυσήμαντη καταγγελία για παραλίγο ομαδικό δυστύχημα στην αίθουσα των ηλεκτροκαμίνων στο ίδιο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Διαβάστε την προφητική καταγγελία:
«Καταγγελία - Κάλεσμα για το παραλίγο ομαδικό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ
Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 γύρω στις 11 το πρωί, στην αίθουσα των ηλεκτρικαμίνων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, έλαβε χώρα σοβαρότατο συμβάν όπου από θαύμα δεν καταγράφεται ως ομαδικό δυστύχημα.
Συγκεκριμένα. Στην μία από τις τρεις γερανογέφυρες της αίθουσας, κατά την ώρα ηλεκτρολογικών δοκιμών στο άγκιστρο 25 τόνων, έχοντας αγκιστρωμένο και φορτωμένο  τον κάδο μεταφοράς  μεταλλεύματος (ben), κόπηκε το συρματόσχοινο με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί πτώση του φορτίου . Οι πρώτες, εμπειρικές προσεγγίσεις, με κάθε επιφύλαξη, δείχνουν κακή ποιότητα συρματόσχοινου.
Όσοι εργαζόμαστε στη ΛΑΡΚΟ καλούμε κάθε αρμόδια υπηρεσία να πάρει μέτρα. κυριολεκτικά, βρέχει φωτιά στη στράτα μας.
Από θαύμα δεν χτύπησαν οι συνάδελφοι ηλεκτρολόγοι που έκαναν τις δοκιμές. Από θαύμα δεν έπεσε το Ben με το πυρωμένο μετάλλευμα  που μεταφέρει επάνω σε εργαζόμενους, όπου συχνό φαινόμενο είναι να βρίσκονται ανά δεκάδες σε διάφορες εργασίες στην αίθουσα.
Καταγγέλλουμε και πιστοποιούμε πως στο σύνολο του εργοστασίου η κατάσταση ως προς την ασφάλεια της εργασίας έχει ξεφύγει σε επίπεδο ρεκόρ.
Υπάρχουν ελλείψεις στη χορήγηση μέτρων ατομικών προστασίας αλλά και όταν δίνονται είναι κακής ποιότητας. Ολόκληρες εγκαταστάσεις και μηχανήματα έχουν άμεση ανάγκη από επισκευές, δεν λειτουργούν οι αυτοματισμοί ασφαλείας, έχει σαπίσει μεγάλο μέρος τους.
Το δε, κρυμμένο στους εργαζόμενους, μη αναρτημένο οργανόγραμμα της ΛΑΡΚΟ,  ακόμη και αυτό που είναι προϊόν δικιά της σκέψης και λογικής, έχει κατακρεουργηθεί.
Είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα και καθημερινά φαινόμενα να βλέπεις βοηθώ χωρίς μάστορα και μάστορα χωρίς βοηθό. Έναν Θολαττζή να φυλάει και να τροφοδότη δύο καμίνια. Έναν εργαζόμενο στο πόστο της ρευστής σκουριάς. Λειψούς απομεταλλωτές, κοκκοποιητές, θερμοδόμους, χειριστές εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Συνεργεία δίχως αριθμητικά επαρκείς εργαζόμενους για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες. Πάγιες και διαρκείς ανάγκες του εργοστασίου καλύπτονται με εργαζόμενους στις εργολαβίες εδώ και χρόνια.
Παράλληλα είναι ανύπαρκτα υποτυπώδη μέτρα υγιεινής, όπως πόσιμο νερό, καμαράκια με θέρμανση, ντουλάπες για τα προσωπικά αντικείμενα των εργαζομένων  κ.α.
Σε όλα τα τμήματα, σε όλα τα πόστα, η κατάσταση είναι τραγική. Οι ασθένειες ατυχήματα, οι υπερωρίες και η εργασία στα ρεπό, όσα καταγράφονται, τεκμηριώνουν την εντατικοποίηση.
Δεν πάει άλλο. Όλα αυτά καθημερινά οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ τα βιώνουν κάτω από τον φόβο της ανασφάλειας, κάτω από τον εκβιασμό, για το αν θα συνεχίσει η λειτουργία της, για το αν θα έχουν μεροκάματο αύριο.
Είναι έγκλημα και  οι εγκληματίες έχουν ονοματεπώνυμο.
Η αιτία που  γεννά όλα τα παραπάνω είναι η συνειδητή  γενική απαξίωση της ΛΑΡΚΟ, από τις κυβερνήσεις και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στόχο έχουν την εκποίηση αυτής, για να προσφέρουν ανταγωνιστικότητα και κέρδη σε επιχειρηματικούς ομίλους.
Αυτό είναι έγκλημα απέναντι στους εργαζόμενους και τα λαϊκά συμφέροντα και αυτοί είναι οι εγκληματίες.
Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ως συνέχεια της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, εγκληματεί εις βάρος μας, για να εξυπηρετήσει τις εντολές του κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως κράτος και ως κυρίως μέτοχος της ΛΑΡΚΟ συνεχίζει την πλήρη απαξίωση αυτής αδιαφορώντας  για τη ζωή των εργαζομένων.
Όποιος κλείνει τα μάτια ή αποσπά αυτή τη συνολική εικόνα από τη γενική πολιτική που ακολουθείται, προσπαθώντας να μας πείσει πως δεν συνδέονται όλα μεταξύ τους, είναι συνένοχος στο έγκλημα.
Καλούμε τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ να συσπειρωθούν μαζί μας, να μπουν οι ίδιοι μπροστά για  να υπερασπιστούμε  τη ζωή μας ως εργαζόμενοι απέναντι στο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του.
Στις 2 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από το μαζικό εργατικό δυστύχημα του 1979 που στοίχισε τη ζωή σε έξι εργαζόμενους και τραυμάτισε δεκάδες.
Δεν είμαστε προκαταληπτικοί, θα μπορούσε το συγκεκριμένο συμβάν να συνέπιπτε κοντά στις 10αδες ημερομηνίες που καταγράφουν δυστυχήματα. Η εμπειρία όμως από την τότε άμεση αντίδραση των εργαζομένων είναι ανάγκη να αξιοποιηθεί. Τότε πραγματοποίησαν 10 ημέρες απεργία αναγκάζοντας τον Μποδοσάκη να υπογράψει πρωτόκολλο μέτρων ασφαλείας όπου έφερε αποτέλεσμα. Επανδρώθηκαν συνεργεία, εφαρμόστηκαν κανονισμοί, έγιναν προσλήψεις, επανδρώθηκε το ιατρείο και άλλα. Με αυτά τα μέτρα που επέβαλλαν οι εργαζόμενοι και όσο τα περιφρουρούσαν μέσα από τα σωματεία τους, σώθηκαν πολλές ζωές, γλύτωσαν πολλούς τραυματισμούς.
Η πείρα του εργατικού κινήματος στη ΛΑΡΚΟ δείχνει το δρόμο για το τι πρέπει να κάνουμε τώρα, πριν χυθεί άλλο αίμα, πριν μείνουμε χωρίς εργασία, πριν χτυπήσουν ακόμα και τα δικαιώματα που μας έχουν απομείνει.
Το συνδικάτο μας μπαίνει μπροστά και άμεσα θα στείλει, για ακόμη μία φορά, στην ΕΜΝΕ και σε κάθε αρμόδιο συγκεκριμένη καταγραφή όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Δεν έχουμε αυταπάτες όμως ότι το κράτος που νομοθετεί και υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων, θα προστατεύσει παράλληλα και τους πολλούς.
Είναι μονόδρομος ο αγώνας για να σταματήσει η συνειδητή απαξίωση και μην ιδιωτικοποιηθεί παραπέρα η ΛΑΡΚΟ για να εκποιηθεί.
Είναι ανάγκη και όρος για την ασφαλή εργασία,  να καταργηθεί το σκλαβοπάζαρο των εργολαβιών , να γίνουν προσλήψεις και να υπογραφεί η συμφωνημένη Επ.Σ.Σ.Ε.
Επιβάλλεται να διεκδικήσουμε να χρηματοδοτηθεί η ΛΑΡΚΟ από τον κύριο μέτοχο, το Κράτος, για τον εκσυγχρονισμό της, την παραπέρα αξιοποίηση του νικελίου, την διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας της, την διασφάλιση των συμφερόντων του λαού μας.
Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έχουν πείρα. Αν συνειδητοποιήσουν ότι καθημερινά ρισκάρουν την ζωή τους για να παραχθεί  ο πλούτος του σιδηρονικελίου που τον καρπώνονται λίγοι δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν. Κυβερνήσεις, Διοικήσεις και μια χούφτα παράσιτα γύρω από αυτούς, είναι πολύ μικροί για να τα βάλουν με τον γίγαντα που λέγεται αποφασισμένη εργατική τάξη.
Απλώνουμε το χέρι σε όλους τους εργαζόμενους και του καλούμε σε γενικό ξεσηκωμό.
Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά συνάδελφε μπορούμε  χωρίς αφεντικά.
Τους δολοφονημένους για τα συμφέροντα των λίγων νεκρούς μας τους τιμάμε με αγώνες. Για να μην υπάρξουν άλλοι.
Όλοι στον αγώνα. Είμαστε εργαζόμενοι και απέναντι μας έχουμε τους δυνάστες και τα τσιράκια τους που πρέπει να πετάξουμε από το σβέρκο μας.»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεκρός μεταλλεργάτης στην ΛΑΡΚΟ...σε έκρηξη..αποτέλεσμα της εσκεμμένης λειτουργικής έκπτωσης της εταιρίας με σκοπό την αρπαγή...
Σχολιο.- Πρεπει να την απαξιωσουν. Μια μεγαλη εταιρεία που εδεινε δουλεια και ειχε δωσει ζωη στην περιοχη που ηταν ξεχασμενη. Με λιμανι με σχολειο με σπιτια για τους εργαζομενους ηταν γαλλικη μετα την πηρε το κρατος και τωρα την απαξιωνει για να την πουλησουν μπιτ παρα. Έχει εμπειρια οο Χατζιδακης σε τετοιες ενέργειες.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας ξεμπερδεύουμε με τα "δικαιωματιλίκια".Η αριστεροί παλεύουν για λευτεριά κι αυτοδιάθεση.Την πλύση εγκεφάλου και θεοκρατική επιβολή την αντιμάχονται.Τα επίδικα προβλήματα στην κοινωνία δεν είναι οι συριζαίϊκες "μπαναστατικές κραυγές"στα στημένα θεατρικά περί "διατροφικού σαδισμού αλκοόλ και χοιρινού"αλλά η παύση της προσφυγοποίησης με ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις κάθε είδους των λαών.Και η αδιάκοπη προσπάθεια ακύρωσης των θεο-εξουσιαστικών επιβολών και καταδυναστεύσεων.Οτιδήποτε παραμύθιασμα οξυνει τις ανερμάτιστες και εκτός πραγματικότητας αντιπαραθέσεις των λαών.Συννενοηθήκαμε;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Pamela Anderson λοιπόν. Υπάρχουν κι αυτοί/ες που θα πουν ότι είναι πολύ "δεύτερη" και πουλάει την σεξουαλικότητα της κτλ κτλ. Σωστό κι αυτό. Όμως αυτή η "δεύτερη" είναι από τις λίγες φωνές που έχει ο Julian Assange στο πλάι του κι επειδή το παρακολούθησα λίγο πιο στενά ξέρει και τί λέει και πώς να το κάνει για να βοηθήσει τον Assange. Πάντα είναι ευχάριστο να σε εκπλήσσουν τόσο θετικά οι άνθρωποι.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φόρεσε μπλέϊζερ με ολόχρυσα κουμπιά, πήρε το πουκάμισο του μακαρίτη, κότσαρε μανικετόκουμπα, μόστρα ρολογιά, μόνο η εικόνα του άη-Βαγγέλα λείπει κι αυτός ο φλώρος διορίστηκε πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ που πρέπει να παίρνει αποφάσεις για την απεξάρτηση των ανθρώπων που παρακολουθούν τα προγράμματα. Τι σχέση μπορεί να έχει τούτο το παφουμαρισμένο πράγμα με τους ευάλωτους και αδύναμους αυτούς ανθρώπους? Ντρέπομαι που ζω τέτοια κατάντια...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι ομως, εαυτη ειναι η ειδηση της ημερας, αλλο ενα σπιτι εργατη εκλεισε. Και αν καποιοι θελουν να κανουν "αφιερωματα", ας ψαξουν λιγο: Πάνω απο 70 (ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ) εργατες εχουν σκοτωθει στη ΛΑΡΚΟ...
Διαβαστε οσα καταγγελλουν οι εργαζομενοι...
υ.γ. κανενας "προοδευτικης συμμαχιας" να μας πει για "υγιη επιχειρηματικοτητα";



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Microsoft «σέβεται και προωθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα», εκτός κι αν πρόκειται για τους Παλαιστίνιους, οπότε και χρηματοδοτεί την καταπάτησή τους.

Η MICROSOFT ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ
05/11/2019
Η Microsoft περηφανεύεται πως είναι ηγέτης στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, δίνοντας έμφαση στην «ιδιωτικότητα (που είναι) ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα».
Ο βασισμένος στην Ουάσινγκτον γίγαντας του λογισμικού αφιερώνει πολλή προσοχή, τουλάχιστον στα χαρτιά, στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Η Microsoft είναι δεσμευμένη να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα», υποστηρίζει η Δήλωση Παγκόσμιων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της εταιρείας. «Το καταφέρνουμε τιθασεύοντας την ωφέλιμη δύναμη της τεχνολογίας για να βοηθήσουμε στην πραγμάτωση και τη διατήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παντού».
Στην πραγματικότητα όμως, τα λόγια της Microsoft δεν ευθυγραμμίζονται με τις πράξεις της, τουλάχιστον όχι όταν τα αποφθέγματά της για τα ανθρώπινα δικαιώματα εφαρμόζονται στους υπό κατοχή και πολιορκία Παλαιστίνιους.
Γράφοντας για το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο NBC News στις 27 Οκτωβρίου, η Ολίβια Σόλον ενημέρωσε για τη χρηματοδότηση από τη Microsoft της Ισραηλινής εταιρείας AnyVision, που χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου «για να παρακολουθεί κρυφά τους Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη».
Μέσω του βραχίονα επιχειρηματικού κεφαλαίου της, την εταιρεία M12, η Microsoft έχει επενδύσει 78 εκατ. δολάρια στη νεοφυή Ισραηλινή επιχείρηση που «χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου για να παρακολουθεί Παλαιστίνιους σε όλη τη Δυτική Όχθη, παρά τη δημόσια δέσμευση του τεχνολογικού γίγαντα να αποφύγει τη χρήση τεχνολογίας αν αυτή παραβιάζει δημοκρατικές ελευθερίες».
Η AnyVision έχει αναπτύξει ένα σύστημα λογισμικού «προηγμένης τακτικής παρακολούθησης», που ονόμασε «Καλύτερο Αύριο» και που, σύμφωνα με την κοινή έρευνα του NBC News και της Haaretz, «επιτρέπει στους πελάτες να αναγνωρίζουν άτομα και αντικείμενα σε οποιαδήποτε ζωντανή μετάδοση, όπως οι κάμερες ασφαλείας και τα κινητά τηλέφωνα, και να τα ακολουθούν καθώς κινούνται μεταξύ διαφορετικών μεταδόσεων».
Όσο ανησυχητική κι αν ακούγεται η αποστολή του «Καλύτερο Αύριο», παίρνει μια ακόμη πιο σκοτεινή τροπή στην περίπτωση της Παλαιστίνης. «Σύμφωνα με πέντε πηγές με γνώση του θέματος», έγραψε η Σόλον, «η τεχνολογία της AnyVision τροφοδοτεί ένα μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα παρακολούθησης σε όλη τη Δυτική Όχθη».
«Μία πηγή είπε ότι το πρόγραμμα έχει το παρατσούκλι “Google Ayosh”, όπου “Ayosh” είναι οι κατεχόμενες Παλαιστινιακές περιοχές και το “Google” υποδηλώνει τη δυνατότητα της τεχνολογίας να αναζητά ανθρώπους».
Με έδρα το Ισραήλ, η AnyVision έχει μια σειρά γραφείων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανόμενων των ΗΠΑ, του ΗΒ και της Σιγκαπούρης. Έχοντας στο νου τη φύση της δουλειάς της AnyVision, και του εγγενούς δεσμού μεταξύ του Ισραηλινού τεχνολογικού τομέα και του στρατού της χώρας, θα έπρεπε να έχει γίνει η υπόθεση ότι το λογισμικό της εταιρείας χρησιμοποιείται πιθανότατα για την αναγνώριση Παλαιστίνιων αντιφρονούντων.
Τον Ιούλιο, η Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz κατέδειξε ότι «η AnyVision λαμβάνει μέρος σε δύο ειδικά προγράμματα με τα οποία βοηθά τον Ισραηλινό στρατό στη Δυτική Όχθη. Το ένα αφορά σύστημα που έχει εγκαταστήσει στα στρατιωτικά σημεία ελέγχου, από όπου περνάνε καθημερινά χιλιάδες Παλαιστίνιοι καθ’ οδόν προς την εργασία τους από τη Δυτική Όχθη».
Πρώην εργαζόμενοι της AnyVision μίλησαν στο NBC News για τις εμπειρίες τους στην εταιρεία, με έναν/μία μάλιστα να ισχυρίζεται ότι ο ίδιος/η ίδια «δεν είδε αποδείξεις ότι ηθικού περιεχομένου σκέψεις οδηγούσαν τις επιχειρηματικές αποφάσεις» της εταιρείας.
Παρά τις αντιδράσεις οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μεταξύ των οποίων και η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU), η Microsoft έχει συνεχίσει να στηρίζει τη δουλειά της AnyVision.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft πιάνεται «στα πράσα» να στηρίζει τον Ισραηλινό στρατό ή κριτικάρεται για άλλες ανήθικες πρακτικές.
Σε αντίθεση με τη Facebook, την Google και άλλες εταιρείες, που συνεχώς και δίκαια επιπλήττονται για την παραβίαση κανόνων ιδιωτικότητας ή την επιρροή της πολιτικής στην ατζέντα τους, η Microsoft έχει επί το πλείστον αφεθεί εκτός των επίμαχων συζητήσεων. Αλλά, όπως οι υπόλοιπες, και η Microsoft πρέπει να αντιμετωπίσει τις ευθύνες της.
Στη «Δήλωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» της, η Microsoft δηλώνει τον σεβασμό της για τα ανθρώπινα δικαιώματα, βασισμένη στις διεθνείς συνθήκες, ξεκινώντας με τη Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.
Με την κατοχή και την καταπίεση των Παλαιστινίων, το Ισραήλ παραβιάζει κάθε άρθρο αυτής της Διακήρυξης, ξεκινώντας με το Άρθρο 1 που δηλώνει πως «Όλα τα ανθρώπινα όντα γεννιούνται ελεύθερα και ισότιμα σε αξιοπρέπεια και δικαιώματα», και συμπεριλαμβανομένου του Άρθρου 3: «Όλοι έχουν το δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την ατομική ασφάλεια».
Η Microsoft θα χρειαστεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να δίνει ένα link σε κείμενο του ΟΗΕ, για να αποδείξει τον αληθινό και ειλικρινή σεβασμό της στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Όντως, για μία εταιρεία που απολαμβάνει μεγάλου σεβασμού στη Μέση Ανατολή και την ίδια την Παλαιστίνη, ένα αναπόφευκτο πρώτο βήμα προς τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι να αποσύρει άμεσα την επένδυσή της στην AnyVision, μαζί με μια συγγνώμη σε όλους όσους έχουν ήδη πληρώσει το τίμημα αυτής της απειλητικής Ισραηλινής τεχνολογίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λευτεριά στον Τζουλιάν Ασάνζ!
Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι», στο πλαίσιο της ευρύτερης αντιιμπεριαλιστικής του πολιτικής τοποθέτησης, η οποία είναι συγχρονισμένη με τη διεθνή κοινή πάλη των λαών, καλεί σε συγκέντρωση έξω από τη Βρετανική Πρεσβεία σήμερα 6 Νοεμβρίου 2019 στις 14:30 μ.μ. με αίτημα την απελευθέρωση του Τζουλιάν Ασάνζ και τη μη έκδοσή του στις ΗΠΑ.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ: Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΖ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ
04/11/2019
Ο Ειδικός Εισηγητής των Ηνωμένων Εθνών για τα Βασανιστήρια, Νιλς Μέλτζερ, εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση της υγείας του Τζούλιαν Ασάνζ, προειδοποιώντας ότι εάν ο δημοσιογράφος δεν αφεθεί άμεσα ελεύθερος και δεν του παρασχεθεί η ιατρική φροντίδα που χρειάζεται, είναι πιθανόν να πεθάνει πίσω από τα κάγκελα της Βρετανικής φυλακής του Μπέλμαρς.
Σε δήλωσή του στο Associated Free Press, o Μέλτζερ είπε πως η δήλωσή του βασίζεται σε «νέες ιατρικά σχετιζόμενες πληροφορίες».«Η υγεία του κ. Ασάνζ έχει εισέλθει σε μια καθοδική σπείρα αυξανόμενου έντονου άγχους, στρες και ανημποριάς, που είναι τυπικά συμπτώματα για άτομα εκτεθειμένα σε παρατεταμένη απομόνωση και συνεχή αυθαιρεσία».
Ο Μέλτζερ, διεθνώς αναγνωρισμένος νομικός ειδικός στα βασανιστήρια και τις επιπτώσεις τους, εξήγησε: «Παρά το γεγονός ότι η ακριβής εξέλιξη είναι δύσκολο να προβλεφθεί με σιγουριά, αυτό το μοτίβο συμπτωμάτων μπορεί γρήγορα να εξελιχθεί σε μία απειλητική για τη ζωή του κατάσταση, που περιλαμβάνει την καρδιαγγειακή ή νευρική κατάρρευση».
Όλα αυτά έρχονται έπειτα από την τελευταία εμφάνιση του Ασάνζ απέναντι σε Βρετανό δικαστή, στις 21 Οκτωβρίου, σε μια διαδικασία που έχει χαρακτηριστεί ως δικαστική παρωδία. Ο Ασάνζ παραμένει υπό κράτηση στην υψίστης ασφαλείας φυλακή του Μπέλμαρς από τις 11 Απριλίου, αναμένοντας την απόφαση των Βρετανικών αρχών για την έκδοσή του στις ΗΠΑ.
Έπειτα από την επίσκεψή του στον Ασάνζ τον Μάιο, συνοδεία δύο γιατρών, ο Μέλτζερ απέστειλε στις Βρετανικές αρχές επιστολή, με την οποία απαιτούσε «να λάβουν άμεσα μέτρα για την προστασία της υγείας και της αξιοπρέπειας» του φυλακισμένου δημοσιογράφου.
Την Παρασκευή ο Μέλτζερ δήλωσε ευθέως ότι οι προειδοποιήσεις του αγνοήθηκαν. «Αυτό που έχουμε δει από την κυβέρνηση του ΗΒ είναι πλήρης περιφρόνηση για τα δικαιώματα και την ακεραιότητα του κ. Ασάνζ. Παρά την ιατρική επείγουσα ανάγκη στην οποία αναφέρθηκα και τη σοβαρότητα των καταγγελόμενων παραβιάσεων, το ΗΒ δεν έχει λάβει κανένα μέτρο έρευνας, πρόληψης και επανόρθωσης, που απαιτούνται υπό το διεθνές δίκαιο».
Η Βρετανία, σύμφωνα με τον Μέλτζερ, δεν έχει απλά παραβιάσει τη διεθνή συνθήκη κατά των βασανιστηρίων. Έχει επίσης στερήσει θεμελιώδη νομικά δικαιώματα από τον Ασάνζ, αποτρέποντας την πρόσβασή του σε νομικά κείμενα και άλλους τρόπους προετοιμασίας της υπεράσπισής του.
Οι δηλώσεις του Μέλτζερ επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες ότι επιχειρείται μια ψυχολογική και σωματική εξόντωση του Ασάνζ από τη Βρετανική κυβέρνηση, δρώντας υπό τις εντολές της αντίστοιχης αμερικανικής, ως αντίποινα για τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου, ιδρυτή του Wikileaks, για τα εγκλήματα πολέμου, τις διπλωματικές συνωμοσίες και τις μαζικές επιχειρήσεις παρακολούθησης.
Αφενός ο Ασάνζ αντιμετωπίζει την προοπτική έκδοσής του στις ΗΠΑ, όπου πιθανή του κατάληξη θα είναι η εφ’ όρου ζωής φυλάκιση ή ακόμα και η θανατική ποινή. Και αφετέρου, η παραμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο σημαίνει συνέχιση της κράτηση σε ουσιαστικά πλήρη απομόνωση στη φυλακή Μπέλμαρς (που έχει χαρακτηριστεί το Βρετανικό Γκουαντανάμο), χωρίς πρόσβαση σε επαρκή ιατρική φροντίδα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέος Ποινικός Κώδικας:παρότι δεν είμαι νομικός η μόνη πολύ αυστηρή ποινή με την οποία συμφωνώ είναι εκείνη για όσους οδηγούν υπό την επήρεια μέθης.Θα μου πει κάποιος ότι καταστέλλονται τα πάθη των ανθρώπων με βάναυσο τρόπο.Η απάντηση είναι κάποιος να μπορεί να βιώσει τα παθη του,αλλά υπό την επήρεια μέθης είναι κινητός θάνατος ένας οδηγός τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους άλλους.Σκεπτόμενος τι συμβαίνει στους ελληνικούς δρόμους και στον τόπο καταγωγής μου[Κρήτη]σκέφτομαι ότι ο φόβος ίσως λειτουργήσει θετικά ως μέσο προληπτικής καταστολής.Προφανώς πρέπει να γίνουν και έργα οδοποιίας[ο νέος ΒΟΑΚ εν προκειμένω στην Κρήτη],αλλά πρέπει να σταματήσει η βαρβαρότητα στους ελληνικούς δρόμους.Όσον αφορα τις υπόλοιπες διατάξεις του, κινείται σε ακόμη πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Προσοχή : αν πέσει κάποιος μουσουλμάνος καταμεσής στην Τσιμισκή και προσεύχεται μην τυχόν και κορνάρετε η βγείτε από το αυτοκίνητό σας και τον αρχίσετε στα μπινελίκια. Θα θεωρηθείτε σαδιστής, βάναυσος, κτηνώδης και ανάλγητος και θα κινδυνέψετε να συλληφθείτε για παρεμπόδιση τέλεσης θρησκευτικών καθηκόντων αλλόθρησκου αλλοδαπού .
Αυτό όμως που μπορείτε να κάνετε είναι να τον πλακώσετε στα κλωτσίδια και να ισχυρισθείτε ότι αυτός ούτε αλλοδαπός είναι ούτε μουσουλμάνος , παρα ένας γνωστός σας Έλληνας Χριστιανός ,που μένει στη γειτονιά σας , που κάνει τέτοιες ελεεινές πλάκες για να διασκεδάσει.
Πως είπατε; Κι αν είναι αληθινός αλλοδαπός μουσουλμάνος ;
Μα τότε θα κληθεί να το αποδείξει. Και πως θα το κάνει αφού κανένας τους δεν έχει χαρτιά μαζί του;
Αν εμφανίσει χαρτιά τότε πιθανότατα θα απελαθεί μιας και θα είναι αποδεικτικά στοιχεία ότι δεν είναι πρόσφυγας αλλά λαθρομετανάστης . Άρα δεν θα το κάνει.
Πιστέψτε με . Είναι η μόνη λύση για να την βγάλετε καθαρή και να συλλάβουν αυτόν και όχι εσάς .
Αυτός βέβαια θα ωρύεται στα Αφγανικά και σεις θα του λέτε : -Έλα ρε Μήτσο, άσε τη πλάκα σου τώρα , έχουμε και δουλειές

Σχολιο.-  είναι πολύ απλο.
Τα κομματοσκυλα ερωτεύτηκαν τρελά το ισλαμ, γιατί πήραν γραμμή από τους καθοδηγητες τους να το ερωτευτούν. (Με αντίτιμο φυσικά κανένα κοκκαλο)...
Οι καθοδηγητες, πήραν γραμμή από τους κομματαρχες (καθώς και μεγαλύτερο κόκκαλο)
Οι κομματαρχες κονομανε τρελά. Προκειμένου να αγαπάνε το Ισλάμ... Από τους τραπεζίτες. (Ο κόσμος λέει Σορος. Είναι όμως συμμορία).
Ο λόγος που οι τραπεζίτες θέλουν Ισλάμ, είναι απλός. Οι μουσουλμάνοι είναι απολύτως ελεγχομενοι απ τους παπάδες τους.
Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεια. Είναι σύστημα κοινωνικού ελέγχου.
Το έχουμε ξαναδεί το έργο, με τους χριστιανούς.
Για τους ίδιους λόγους είδε το όραμα π κων/νος.
Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι, δεν είναι υπακουοι. Αμφισβητούν!
Κι η αμφισβήτηση δεν αρέσει σε καμία απολυταρχια...
Κατά συνέπεια οι επιλογές που θα έχουμε στο μέλλον είναι τρεις.
Ισλαμ, θανατος, αντάρτικο...
Κατάλαβες γιατί θελαν σώνει και καλα, ανεμογεννητριες στα βουνα; Για να υπάρχουν δρόμοι...
 για τους ίδιους λόγους που έφτιαξε τους δρόμους η χουντα...
Όταν υπάρχει δρομος, το βουνο, παύει να είναι βουνο... Αποκτά ο στρατός πρόσβαση...
Αν ήταν απλώς θέμα κονομας, θα γέμιζαν ανεμογεννητριες τα πρανη των εθνικών οδωμ. Δεν θα έσκαγαν ενα κάρο λεφτά για να τις στήσουν στις κορυφές των Αγραφων... Ακόμα και η τοποθέτηση τους σε βραχονησίδες, θα είχε μικρότερο κοστος, από αυτό που χρειάζεται η ανεμογεννήτρια για να στηθεί στην κορυφή ενός βουνού...
σχολιο.- Πολυφυλετισμος είναι ο σωστος ορος!  Οχι Πολυπολιτισμος. Που τον ειδαν τον πολιτισμο???
Σχολιο.- Εντωμεταξυ στα οχετοκαναλα συνεχιζουν να κανουν το ασπρο μαυρο!!! Ειναι απιστευτη η ανθελληνικη και φιλοισλαμικη παραλληλα προπαγανδα τους....η τιμωρια που επιφυλασσεται  σε ολους τους Εθνοπροδοτες πολιτικαντηδες και δημοσιογραφισκους θα ειναι βαρυτατη!!! Οργη λαου-Οργη Θεου!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Έχει ακούσει κανείς σας έστω κι ΕΝΑ επιχείρημα απ'την συμμορία της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης (ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ,ΚΚΕ,ΜΕΡΑ25+ και ακομα Πλευση Ελευθεριας, ΛΑΕ, κτλ, το γνωστό παρακράτος των αντίφα) υπέρ της αθρόας πλην άναρχης μετανάστευσης/εποικισμού, εκτός από εκείνο της επίκλησης συναισθήματος? έστω ΕΝΑ, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Μόνο οι ίδιοι οι πουλημενοι πολιτικοι και πουλημενοι δημοσιογραφοι, ισχυρίστηκε ότι γίνεται για να λυθεί το δημογραφικό μας πρόβλημα (εδώ γελάμε). Και δεν φτάνει η κραυγαλέα ανεπάρκεια τους, μας κουνάνε και το δάκτυλο επιτιμητικά και έχουν και το απύθμενο θράσος να μας κρεμάνε και υβριστικές ταμπέλες (φασίστας, εθνίκι,ξενοφοβικός κτλ). Λες και δεν είναι αυτοί που εφαρμόζουν κατά γράμμα τις εντολές της υπερεθνικής ελίτ της αναβίωσης του οράματος της Τελικής Λύσης του Αδόλφου...μόνο που την θέση των Εβραίων του τότε, παίρνουν τώρα οι Ευρωπαϊκοί λαοί (κυρίως της περιφέρειας) και οι διακριτοί πολιτισμοί τους.
Σχολιο.- δεν είναι επιχειρημα το δημογραφικό και το γνωρίζουν πως αυτό ειναι γελοίο γιατί οι μουσουλμανοι δεν ενσωματώνονται στις κοινωνίες με άλλες θρησκείες αλλα επιβάλουν τις δικές τους ...ενα το κρατουμενο ..αν αυτό ήταν επιχείρημα ως αυξηση του πληθυσμού θα εδιναν κινητρα στους νεους να δημιουργησουν συνθηκες και οικογεννειες στον τοπο τους ...δεν θα ειχαν φοροεισπαρκτικές πολιτικές και προπάντων δεν ξεπουλουσαν πλουτο της χωρας ...θα ειχαν ανάπτυξη σε ολους τους κλάδους ...και σαν απιστη εγω ας με διαψευσουν το μονο επιχείρημα τους ειναι οι τσέπες τους ...αυτές γεμισαν και θα γεμίζουν ξεπουλωντας και δημιουργώντας ασφυκτικές συνθηκες διαβίωσης των Ελληνων ...αντεπιχειρημα δεν νομιζω να σταθεί σε αυτά που βιωνουμε ως λαός και εθνος και με τον ρατσισμό που βιωνουμε πλέον εμείς ...
Σχολιο.- υποτίθεται οτι θα μας βοηθήσουν να πάρουμε σύνταξη ... σύμφωνα με τον ΟΗΕ θα χρειαστούν περιπου 230,000,000 μετανάστες για να ελπίζουμε στην βιώσιμη αναλογία 3 εργαζόμενων για έναν συνταξιούχο ΑΝ οι μετανάστες δεν ζουν με τα επιδόματα .. αλλά αν αποφασίσουν να εργαστούν .. απο το 2025 θα αρχίσει το μεγάλο μεταναστευτικο ρεύμα ... ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Σχολιο.- να εργαστουν ομως που ?..σε τι ?σε ποια παραγωγή σε ποιο τομέα ?..
Σχολιο.- Απλό. Το real estate (τα πάντα) τα μοιράζονται τα ξένα κυρίως και τα ντόπια λαμόγια ( .= οι φεουδάρχες, μεγαλοτσιφλικάδες). Οι μετανάστες θα ναι οι νέοι κολίγοι που θα τους υπηρετούν (τουρισμός, υπέδαφος, αγροτική παραγωγή. κλπ). Εμείς...? Μετανάστες στη Γερμάνια (ξαναντούκου απ' την αρχή...)....
Σχολιο.- όπου να'ναι θα ξεφυτρώσουν στην ελληνική περιφέρεια οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, που ετοιμάζει η Γερμανία fast track. Ξεκίνησαν με τον Φούχτελ και τον άλλο τον κοκκινοτρίχη, αν θυμάσαι.
Ε, εκεί θα τους βάλουν να δουλέψουν με 150€ μισθό.
Σχολιο.-  .. στη Γερμάνια δεν είναι ρόδινα...
πολλοί οι άνεργοι, μείον η ανάπτυξη
Σχολιο.-  και ποιος σου είπε ότι δικός μου εχθρός είναι ο μετανάστης? από που έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα?
 Και τι είναι η Ελλάδα φίλε μου; το άσυλο των δισεκατομμυριων κατατρεγμενων του πλανήτη;
Σχολιο.- όταν είσαι προτεκτοράτο δεν απαιτείς. Η εκάστοτε κυβέρνηση μας ως γνωστόν αναπαράγει τις επικύψεις και τίποτα άλλο. Τι ακριβώς θες να κάνει ο λαός? σφάξε με αγά μου ν'αγιάσω?
Σχολιο.- Και καποιοι λενε να ανοιξουν τα συνορα να πανε στην Ευρωπη, γιατι αυτό θελουν. Ελα που όμως η Ευρωπη δεν τους θελει και εχει κλειστα τα συνορα της! Και θα μας τους στελνουν πισω στην Ελλαδα, ειτε ημαστε  στη Σεγκεν, ειτε φυγουμε.
Σχολιο.-  Αμα δουλευεις σε ΜΚΟ και παιρνεις πεντε χιλιαρικα τον μηνα , καλα κανεις και τα γραφεις αυτα . Παντως εμεις θα ρωτησουμε : α ) η Τουρκια που ειναι ασφαλης χωρα - δεν τους αρεσε ? ( η" δεν τους ταιζει με τα χρηματα των φορολογουμενων Τουρκων ? ) β) καθε εβδομαδα και ενας σφαγμενος μεταξυ τους . ( οι τελευταιοι προχθες στην Ομονοια - Αιγυπτιος και Ιρακινος απο Αλγερινο ) Θα παει μακρια το σουγιαδιασμα ? γ ) στην Τουρκια περιμενουν να ερθουν εδω , 4 εκατομμυρια ......κατατρεγμενα ατομα ....... ( θα τους περιθαλψουμε ολους ? ) δ ) ειτε εχεις δικιο - ειτε οχι , ειτε καλως ειτε κακως - η πλειοψηφια του Ελληνικου λαού - δεν τους θελει . ( τελικα εχουμε δημοκρατια και εκτελειται η λαικη εντολη ? Η" εχουμε χουντα μασκαρεμενη ? ) ε ) πες κατι για το που βρηκαν ολοι αυτοι δεκα με εικοσι χιλιαρικα για να φτασουν εδω και πως πληρωνουν τα τηλεφωνικα τελη επι ενα χρονο στα βαθη της Τουρκιας για να λειτουργουν τα smartphone ? ζ ) πως γινεται να αυτοκτονουν 2 Ελληνες την εβδομαδα , και το Ελληνικο κρατος να ενδιαφέρεται για να εχουν σπιτι και επιδοματα διαβιωσης .....οι Ασιατες ? ...... η ) βαση της συμφωνιας του Μαροκου για το μεταναστευτικο , ........η Ελλαδα μπορει να δεχτει .........30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ .......! ( ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ......
Σχολιο.- Άκου συλλογισμό φίλε μου... Έχουμε ευθύνη σα λαός γιατί οι κυβερνήσεις μας εισεβαλαν στις χωρες τους, είναι οι yesmen των σφαγέων των λαών! "Συλλογική ευθύνη" λοιπόν
.. μαιστα!
Μαύρη κατάμαυρη αντίδραση, μαύρη σαν καλιακουδα!
Και τώρα πρέπει να σε πάρουμε στα σοβαρά και να σχολιάσουμε και τις μπούρδες που ταυτίζουν την προσφυγιά της Σμύρνης με τη μετανάστευση της Μ.Ανατολης, που προχωρουν ένα βήμα παρακάτω τον πολιτισμικό σχετικισμο
Σχολιο.- σε τι διαφέρει η προσφυγιά της Σμύρνης από την μετανάστευση της μ ανατολής;
oι μεν ήταν Έλληνες ΚΑΙ πρόσφυγες οι δε μετανάστες και μουσουλμάνοι
Στο οτι οι Μικρασιατες δεν ειχαν τραπεζικες καρτες φορτωμενες απο τον Σορος στο ταξιδι τους , και δεν ειχαν smartphone και εντολη να πανε στο Αφγανισταν για εγκατασταση ωστε να το ......εξιχριστιανησουν .............( ουτε ειχε ενημερωθει η πουλημενη Αφγανικη κυβερνηση να τους περιμενει με ανοιχτες αγκαλες , να τους ταιζει και να αφηνει τους Αφγανους να πεθαινουν στην πεινα .... )
Σχολιο.- Αντιμετωπιζεις διαφορετικές καταστάσεις με το ισοπεδωτικό "Όλοι είναι άνθρωποι " .Λες και αυτό απο μονο του ορίζει τις κοινωνίες και τη συγκρότηση ταξεων. Τουτεστιν τρία πουλάκια κάθονταν
Σχολιο.- Αναρωτιέμαι γιατί ασχολείστε με τέτοια υποκείμενα που δικαιολογούν την αθρόα μετανάστευση προς τη χώρα μας με την ημιμάθειά τους πως όλα τα κακά που έχουν βρεί τις ισλαμιστικές και τις αφρικανικές χώρες είναι αποτέλεσμα της Δύσης και της Ευρώπης .Ξεχνούν όλα αυτά τα ''μπαναστατικά τίποτα'' πως οι χώρες της μέσης ανατολής δεν μιλούν ποτέ για τους 5 αιώνες της τουρκικής κυριαρχίας ..επειδή ήταν ομόθρησκοι αλλά τονίζουν τις κυριαρχίες των χριστιανών δυτικών. Ξεχνούν πώς όποια αραβική κουλτούρα υπήρχε σταμάτησε 8 αιώνες πριν γίνει λόγος για κατακτητική επέκταση της Δύσης.
''Εξάλλου και αυτή η ίδια η αραβική κουλτούρα βασίστηκε στις κατακτήσεις, την εξόντωση και τη λίγο έως πολύ βίαια επιβολή της ισλαμικής θρησκείας στους κατακτημένους πληθυσμούς. Στην Αίγυπτο το 550 μ.X. δεν υπήρχαν Άραβες, όπως δεν υπήρχαν Άραβες, τότε, στη Λιβύη, στην Αλγερία, στο Μαρόκο, στο Ιράκ. Οι Άραβες που βρίσκονται τώρα εκεί είναι απόγονοι των κατακτητών που κυρίευσαν αυτές τις χώρες και που επέβαλαν, με ή χωρίς βία, στους τοπικούς πληθυσμούς τη δική τους θρησκεία. Δεν βλέπω όμως να γίνεται καμία κριτική αυτών των γεγονότων μέσα στο χώρο του αραβικού κόσμου. Κατά τον ίδιο τρόπο μιλάμε, βεβαίως, για το δουλεμπόριο των Μαύρων από τους Ευρωπαίους (16ος αιώνας και εντεύθεν), αλλά δεν μιλάμε ποτέ για το γεγονός ότι το δουλεμπόριο και η συστηματική υποδούλωση των Μαύρων στην Αφρική τα εγκαινίασαν Άραβες έμποροι (11ος-12ος αιώνας και εντεύθεν), με τη συνενοχή-συμμετοχή, όπως πάντα, βασιλιάδων και φυλάρχων. Επίσης, δεν μιλάμε για το γεγονός ότι η δουλεία δεν καταργήθηκε αυθόρμητα σε καμία ισλαμική χώρα και ότι σε κάποιες από αυτές η δουλεία ισχύει ακόμη και σήμερα. Στην ιστορία της Δύσης, όπως και σε όλες τις άλλες ιστορίες, υπάρχουν θηριωδίες και φρικαλεότητες. Αλλά, όμως, μόνον η Δύση δημιούργησε την ικανότητα για εσωτερική αμφισβήτηση των ίδιων των θεσμών και των ιδεών της εν ονόματι της λογικής συζήτησης μεταξύ των ανθρώπων, η οποία παραμένει ανοιχτή στο διηνεκές και δεν αναγνωρίζει έσχατο δόγμα. ''
Λοιπόν ας αφήσουν το συνεχώς αντιδυτικό τους παραμύθι όλοι αυτοί οι προφανώς εμπαθείς- προς καθε τι δυτικό-ηττημένοι της υποστήριξης της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης -η οποία μάλιστα ήταν τακτική των ''ελίτ'' και των κεφαλαιούχων για να κρατούν την εργατική τάξη σε εισοδηματική δουλεία όπως έγραφε ο Μαρξ- γιατί ανοίγοντας κερκόπορτες μόνο κακό κάνουν στο ότι έχει μείνει όρθιο σε αυτήν τη χώρα .
Σχολιο.-  "Νέα εποχή"..."Νέα τάξη πραγματων"...ελεγε ο Χιτλερ και οι ναζιστες το 1930… "Παγκοσμιοποίηση"... "Νέα Ποχή" (ΓΑΠ)... "Νέα παγκόσμια τάξη" ΝWΟ... "Global governance". Ίδιος ιδιοκτήτης... ίδιος στόχος... ίδιο σχέδιο... ίδια συνθήματα. Οι καιροί αλλάζουν, αλλά εδώ και 200 χρόνια το ηγετικό κλαμπ υπανθρώπων συνεχίζει εντατικά και συστηματικά την προσπάθεια.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ελεύθερη η Ιορδανή-παλαιστινιακής καταγωγής Heba al-Labadi που είχε βρεθεί στα άθλια κάτεργα του Ισραήλ και υπέστη βασανιστήρια, ενώ πήγαινε στην Παλαιστίνη για να παρευρεθεί σ' έναν γάμο. Η κοπέλα κρατήθηκε με το φασιστικής έμπνευσης σύστημα της διοικητικής κράτησης (administrative detention) χωρίς να της έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία. Η κοπέλα έκανε επί 41 ημέρες απεργία πείνας και είχε ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με την υγεία της να καταρρέει, καταγγέλοντας την παράνομη κράτησή της, τις άθλιες συνθήκες, και τα βασανιστήρια που υπέστη στα χέρια των Ισραηλινών.! Μαζί της είχε συλληφθεί με τον ίδιο τρόπο, και ο επίσης Ιορδανός, παλαιστινιακής καταγωγής, Abdulrahman Mar’i, ο οποίος πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο από το 2010, και είχε επίσης ανάγκη ιατρικής παρακολούθησης. Η Ιορδανία είχε αποσύρει τον πρέσβη της από το Ισραήλ, μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα της παράνομης κράτησης των δύο πολιτών της. Ακόμα 500 Παλαιστίνιοι κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές, με το ίδιο σύστημα της διοικητικής κράτησης, δηλαδή χωρίς απαγγελία καμίας απολύτως κατηγορίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι είναι ο Σιωνισμός ;; είναι αυτή η αγέλη των στρατιωτών που εισέβαλαν σε παλαιστινιακό χωριό Αλ-Εσαουίγιε κοντά στη Ιερουσαλήμ για να συλλάβουν έναν 11χρονο παιδί ..θαυμάστε τον ατρόμητο στρατό του προφήτη του Ισραήλ




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα υπερνικήσουμε τα εμπόδια ότι κι’ αν γίνει! Έχοντας ως "Ανοικτό Φιλοσοφικό Σχολείο" πάρει προ καιρού την άδεια του Δήμου Καλλιθέας για την Αίθουσα Συνεδριάσεων, μοιράσαμε υλικό και καλέσαμε εκδήλωση-συζήτηση για μια κριτική αποτίμηση των πολιτικών και φιλοσοφικών θέσεων του ανυπότακτου εργάτη και ηγέτη, Δημήτρη Τούμπανη (1940-2019). Αλλά ξαφνικά… μας ενημέρωσαν πως την Αίθουσα Συνεδριάσεων των Δημοτών και του Δ.Σ Καλλιθέας, "την χρειάζεται εκτάκτως ο κύριος Αντιδήμαρχος"- για την ίδια ώρα και μέρα που είχαμε πάρει την άδεια ως Ανοικτό Φιλοσοφικό Σχολείο!
Ας είναι. Δεν μας μένει παρά να περιοριστούμε στον παραδοσιακό πολιτιστικό χώρο «Χατζίνειο» και να τον γεμίσουμε ασφυκτικά και με πλούσια συζήτηση!
Παρασκευή 15 Νοέμβρη, ώρα 7.00 μ.μ, οδός Ματζαγριωτάκη 118, πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού Καλλιθέας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χάρη στις διατροφικές συνήθειες των εποίκων
Τέρμα και το "Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι"!!!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Νεο Ναζι πολιτοφυλακή την οποια εκπαιδευσε ο αμερικανικος στρατος στην Ουκρανια,τωρα εκπαιδευει με την σειρα της Αμερικανους φασιστες στις ΗΠΑ
FBI: Νεοναζιστική πολιτοφυλακή που εκπαιδεύτηκε από στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στην Ουκρανία Τώρα Εκπαίδευση Αμερικανών λευκών υπερασπιστών
Η εκπαίδευση που προσέφεραν οι ΗΠΑ στο Τάγμα Αζόφ επανέρχεται στις ΗΠΑ, καθώς η νεοναζιστική ομάδα εκπαιδεύει και ριζοσπαστικοποιεί τις αμερικανικές ομάδες με παρόμοιες ιδεολογίες γεμάτες μίσος και πίστη στη λευκή φυλετική υπεροχή.
από την

LOS ANGELES - Σύμφωνα με πρόσφατο κατηγορητήριο του FBI, αρκετοί Αμερικανοί λευκοί υπερασπιστές υποτίθεται ότι ριζοσπαστικοποιήθηκαν και έλαβαν εκπαίδευση από το νεοναζιστικό τζαζ της Ουκρανίας , το οποίο λαμβάνει χρηματοδότηση από την σημερινή κυβέρνηση της Ουκρανίας καθώς και από την αμερικανική κυβέρνηση. Η ομάδα έχει επίσης λάβει όπλα από την ισραηλινή κυβέρνηση .
Το κατηγορητήριο , που κατατέθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα, ισχυρίζεται ότι τέσσερα αμερικανικά μέλη του συν-ιδρυτή Robert Rundo και Rober Boman, Tyler Laube και Aaron Eason "Rise Above Movement" (RAM) είχαν "επιτεθεί βίαια και επιτέθηκαν σε αντι-διαδηλωτές "σε πολλά λευκά εθνικιστικά και λευκά ρατσιστικά γεγονότα σε όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του βίαιου ράλλυ " Unite the Right " στο Charlottesville πέρυσι.
Τα άτομα που κατονομάζονται φέρονται να έχουν "χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυο για να συντονίσουν την εκπαίδευση μάχης για την προετοιμασία των εκδηλώσεων" και να γιορτάσουν "τις πράξεις βίας τους για να προσλάβουν μέλη για μελλοντικά γεγονότα".
Τα έγγραφα του δικαστηρίου αναφέρονται στη RAM ως «ομάδα εξτρεμιστών λευκής υπεροχής» ενώ η ομάδα αυτοαποκαλείται ως «έτοιμη για μάχη, μαχητική ομάδα ενός νέου εθνικιστικού λευκού κυριαρχικού / κινήματος ταυτότητας».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



'Τα κτήνη του Πινιέρα στη Χιλη πυροβολούν μέσα στο σχολείο μαθητές και ασκούν σεξουαλική βία ακόμη και σε οκτάχρονα παιδιά.
Έξαλλοι δημουλά, μαρκουλάκης, αρβελέρ, τριανταφύλλου, φλέσσα, αφροδίτη μάνου, μίκυς μητσοτάκης, σαββόπουλος και λοιποί έλληνες μακεδόνες των χρημάτων και των τεχνών του κικίλιου πολιτισμού ετοιμάζουν υπόμνημα διαμαρτυρίας απαιτώντας τον σεβασμό των βασικών ανθρωπινων δικαιωμάτων από τον μαδούρο.
Δεν παρέλειψαν δε να χαιρετήσουν την κατάργηση του ασύλου στα σχολεία της Χιλής.''

Χιλή: Καραμπινέρος πυροβολούν σε σχολείο και τραυματίζουν μαθήτριες
 06 Νοεμβρίου 2019 16:16
Η αστυνομία του Πινιέρα έφθασαν να εισβάλλει και να πυροβολεί στα σχολεία! Δύο ανήλικες μαθήτριες τραυματίστηκαν, 8χρονο παιδί κατήγγειλε σεξουαλική βία από τους άνδρες της τάξης και ασφάλειας.

Οι καραμπινέρος του Πινιέρα έχουν αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό που έφτασαν να πυροβολούν εναντίον σχολείων τραυματίζοντας ανήλικες μαθήτριες.
Οι Καραμπινέρος χωρίς καμία αφορμή πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες και σκάγια στο εσωτερικό δύο σχολείων, στο Σαντιάγκο τραυματίζοντας δύο μαθήτριες, και τη Ρένκα, όπου πυροβόλησαν προς το εσωτερικό σχολείου.
«Τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την είσοδο αστυνομικών στην αυλή ενός σχολείου και να πυροβολούν εναντίον των ανήλικων. Η παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι απαράδεκτη για τον κάθε άνθρωπο. Θα λάβουμε νομικά μέτρα. Οι καραμπινέρος της Χιλής δεν μπορούν να μπαίνουν σε ένα σχολικό κτίριο και να πυροβολούν εναντίον των μαθητών. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε. Ελπίζω ότι όπως έκαναν συνέντευξη Τύπου για να καταγγείλουν εγκληματικά γεγονότα, όπως αυτά που βίωσαν δύο γυναίκες καραμπινέρος, να κάνουν και συνέντευξη Τύπου  για να καταδικάσουν με σαφήνεια το γεγονός και μακάρι να επισκεφτούν τις ανήλικες μαθήτριες που υποφέρουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση», τόνισε η Συνήγορος του Παιδιού Πατρίσια Μουνιός. Ο δεξιός δήμαρχος του Σαντιάγκο Φελίπε Αλεσάντρι αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.
Οι καραμπινέρος φρόντισαν να διαψεύσουν τις δηλώσεις του προέδρου Πινιέρα στο BBC, ότι χρησιμοποιούν μόνο χημικά και αντλίες, αφού κατά την επιδρομή τους στο Λύκειο 7 του Σαντιάγκο πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες και σκάγια διασποράς εναντίον των ανήλικων μαθητών.
Στη Ρέκνα οι καραμπινέρος επεφύλαξαν την ίδια μεταχείριση, πυροβολώντας εναντίον των μαθητών που ήταν μέσα στο σχολείο, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν θύματα.
Η Συνήγορος του Παιδιού αποκάλυψε ότι μίλησε με 8χρονο παιδί που κατήγγειλε σεξουαλική βία από καραμπινέρος.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο Χριστιανικός σιωνισμός αποτελεί συντόμευση για την ιδέα πως η επιστροφή των Εβραίων στους ιερούς τόπους είναι προϋπόθεση για την επιστροφή του Ιησού του Μεσσία. Οσοι πιστοί υιοθετούν αυτήν την άποψη στην κυριολεκτική της μορφή (και νοούνται γι' αυτόν το λόγο ως φονταμενταλιστές) είναι κεντρικοί παίκτες στο παλαιστινιακό δράμα εδώ και δύο αιώνες.
Ενας συγκεκριμένος βιβλικός στίχος έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία τέτοιων Χριστιανών. Είθε η σωτηρία του Ισραήλ να προέλθει από τη Σιών! Οταν ο Θεός αναστρέψει την αιχμαλωσία του λαού του, ο Ιάκωβος θα ανακουφιστεί και το Ισραήλ θα ευτυχήσει (ψαλμός 56:6), ενώ και ο Παύλος, στην επιστολή προς Ρωμαίους, αναφέρει ότι ολόκληρος ο λαός του Ισραήλ θα σωθεί, όπως έχει προφητευθεί: «Θα έρθει από τη Σιών ο Λυτρωτής και θα απομακρύνει τις ασέβειες από τον Ιακώβ».
Οι Καθολικοί θεωρούσαν ανάθεμα την επιστροφή των Εβραίων, αλλά και η σπουδή των Προτεσταντών γι' αυτήν την εξέλιξη δεν ήταν ανιδιοτελής. Οι Εβραίοι θα έπαιζαν απλώς ρόλο εργαλείου για τον τελικό θρίαμβο του Χριστιανισμού. Από την πλευρά τους οι Εβραίοι στο Ισραήλ θα αντιμετώπιζαν την επιλογή ανάμεσα στον προσηλυτισμό και τον αφορισμό.
Ολα αυτά μπορεί να ηχούν σαν ενδοθρησκευτική παραφιλολογία, αλλά ενέπνευσαν δύο από τους τρεις σημαντικότερους παράγοντες για τη δημιουργία και επιβίωση του κράτους του Ισραήλ, τη βρετανική παρέμβαση στην Παλαιστίνη και την αμερικανική υποστήριξη προς το εβραϊκό κράτος.
Παρ' όλα αυτά, υπήρχαν πάντοτε πρόσθετα στοιχεία που έπαιζαν ρόλο, όπως η αυτοκρατορική επέκταση, ο κοσμικός σιωνισμός, τα αποθέματα πετρελαίου και οι πολιτικές των υπερδυνάμεων. Ωστόσο, ο θρησκευτικός ζήλος των Χριστιανών έκαιγε επίμονα. Οταν ο Βρετανός πρωθυπουργός Λόιντ Τζορτζ απέστειλε τον στρατάρχη Εντμουντ Αλενμπι στην Παλαιστίνη το 1917, ούτε η στρατιωτική ούτε η πολιτική στρατηγική είχε ιδιαίτερη σημασία. Ο Τζορτζ είπε στον Αλενμπι να καταλάβει την Ιερουσαλήμ και «να την προσφέρει στον βρετανικό λαό ως χριστουγεννιάτικο δώρο».
Η χριστιανική προοπτική της επανεγκατάστασης των Εβραίων στη βιβλική γη ώθησε πολλούς Ευρωπαίους να ταξιδέψουν στην Ιερουσαλήμ. Η περιοχή της δυτικής Ιερουσαλήμ, γνωστής ως «Γερμανικής Παροικίας», κατοικήθηκε από Γερμανούς Ευαγγελιστές που ήρθαν για να προσελκύσουν Εβραίους. Το ίδιο συνέβη και στην «Αμερικανική Παροικία», από την οποία απομένει το ομώνυμο κομψό ξενοδοχείο στην ανατολική Ιερουσαλήμ.
Στην πραγματικότητα, οι Χριστιανοί σιωνιστές έγιναν ισχυρότεροι στις ΗΠΑ απ' ό,τι στην Ευρώπη. Πάνω από 3,5% των Αμερικανών ήταν Ευαγγελιστές Χριστιανοί και το όραμα αυτό ενέπνευσε τους περισσότερους εξ αυτών. Η ιδέα που ξεκίνησε ως εμμονή των θρησκευόμενων γενικεύτηκε και άγγιξε ακόμη και προσωπικότητες, τόσο αποστασιοποιημένες όσο ο Αβραάμ Λίνκολν. «Η επιστροφή των Εβραίων στην Παλαιστίνη είναι ένα ευγενικό όνειρο, το οποίο μοιράζονται πολλοί Αμερικανοί», έγραφε το 1863.
Η άρνηση του Βατικανού να αναγνωρίσει το κράτος του Ισραήλ, το 1948, απηχούσε την Καθολική θεολογία της εβραϊκής διάχυσης. Στον αντίποδα, η ευαγγελική άποψη για την ανάγκη επιστροφής των Εβραίων ώθησε τον πρόεδρο Χάρι Σ. Τρούμαν να αναγνωρίσει το Ισραήλ εντός λίγων ωρών από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χιλιάδες επιστρέφουν στους δρόμους του Valparaiso
"Piñera cobarde tus manos tienen sangre"
"Πινιέρα, δειλέ, τα χέρια σου είναι βαμμένα με αίμα"



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυκλοφόρησε ψεύτικη φήμη ότι ερχονται πρόσφυγες. Έστησαν μπλόκο μεχρι τα ξημερώματα στο έμπα της Νάουσας 20 βλάκες, με μπροστάρη εναν βλάκα με περικεφαλαία (Μακεδονομάχο).
Με αποτέλεσμα να σταματήσουν με κραυγες και ουρλιαχτά κάτι λεωφορεία με ηλικιωμένες τρομοκρατημένες γυναικες, προσκυνήτριες, που πήγαιναν εκδρομή.
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο «σώζων εαυτόν σωθήτω» στη Χρυσή Αυγή
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 20:41
Ο  «σώζων εαυτόν σωθήτω», επικρατεί, όπως φαίνεται, στη Χρυσή Αυγή μετά την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος  κράτησε για τον εαυτό του τις ιδεολογικές αρχές της οργάνωσης και τις ποινικές ευθύνες για την εγκληματική δράση της, αποτινάσσοντας από πάνω του  τις κατηγορίες που μπορεί να τον οδηγήσουν στη φυλακή.
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του προσπάθησε να διασώσει  το πολιτικό του μέλλον, υπερασπίζοντας τις ιδεολογικές θέσεις της οργάνωσης που θα του επιτρέψουν να εξακολουθήσει να κατέχει  τον ηγετικό του ρόλο στο κόμμα. Στην προσπάθειά του αυτή δεν δίστασε να «θυσιάσει» τα μέλη της ΤΟ στη Νίκαια που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Την ίδια στάση έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να κρατήσει ακόμη και για  τους συγκατηγορουμένους του πρώην βουλευτές
«Είχα να αντιμετωπίσω και να  αμυνθώ για τον εαυτό μου και το κόμμα..», τόνισε με νόημα ο «αδιαφιλονίκητος» αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο οποίος συνεχίζοντας άρχισε να αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας όλους εκείνους που  θεωρεί ότι μπορεί να τον παρασύρουν στην καταδίκη. «: Απομακρύνθηκαν όσοι ήταν μέλη, τους άλλους τι να τους κάνω...», συμπλήρωσε, αρνούμενος ότι γνώριζε καν το Γιώργο Ρουπακιά, τον οποίο χαρακτήρισε οπαδό της Χρυσής Αυγής.
Απολογούμενος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποδείχτηκε …κατώτερος των προσδοκιών που έτρεφαν μέσα τους πολλοί από τους συγκατηγορουμένους τους οι οποίοι αισθάνθηκαν όχι μόνο να τους  αφήνει ακάλυπτους αλλά και να τους πετάει σαν …την τρίχα από το ζυμάρι για να καταφέρει να γλυτώσει ο ίδιος τα χειρότερα.
Αρνούμενος  την ύπαρξη ταγμάτων εφόδου αλλά κάθε πράξη βίας , ο κατά τα άλλα πανίσχυρος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, φάνηκε αρκετά «μελετημένος» στην απολογία του ενώ δεν δίστασε να απαξιώσει τους  συνοδοιπόρους του στο κόμμα, για να πείσει πως δεν διηύθυνε μόνος του και πολύ περισσότερο μαζί τους, εγκληματική οργάνωση.
Έτσι, ο Ν. Μιχαλολιάκος  χαρακτήρισε τον Δημ. Κουρούτση "παλαιοκομματικό και Μαυρογιαλούρο" , τον Στ. Μπούκουρα "πρώην Πασόκο  που πουλούσε τυρόπιτες και πεϊνιρλί στο Περιστέρι " και τον Κ. Μπαρμπαρούση "βοσκό που έβοσκε πρόβατα στην Αιτωλοακαρνανία". " Πώς γίνεται να κάνω εγκληματική οργανωση με έναν που πουλούσε τυρόπιτες στο Περιστέρι, ενώ ο άλλος είχε εμπορικό κατάστημα στην Πέλλα;" ανέφερε χαρακτηριστικά .
Ανασκευάζοντας για άλλη μία φορά τα περί πολιτικής ευθύνης που είχε  δηλώσει ότι αναλαμβάνει για τη δολοφονία Φύσσα, ισχυρίστηκε στην απολογία του ήταν …ρητορικό σχήμα και πως εννοούσε το πολιτικό κόστος για αυτήν. Αίσθηση ωστόσο έκανε σε όλους πως επί τέσσερις ώρες δεν είπε ούτε μία φορά το όνομα του Παύλου Φύσσα, αρκούμενος στην καταδίκη της δολοφονίας που, όπως είπε, ουδόλως ωφέλησε τη Χρυσή Αυγή. «Τη δολοφονία στο Κερατσίνι την καταδίκασα από την πρώτη στιγμή… Αλλά μην ξεχνάμε ότι για ανάλογο περιστατικό δεν δικάστηκε ούτε κατηγορήθηκε ποτέ η ΟΝΝΕΔ ή η ΝΔ», πρόσθεσε.
Ο  γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής  παρουσίασε λίγο πολύ ως …ασύντακτη τη δομή της οργάνωση  για να δείξει πως όχι  μόνο  δεν υπήρχε συνοχή  σ’ αυτή αλλά επιπλέον αποτελείτο από ένα «ετερόκλητο πλήθος».
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Νίκος Μιχαλολιάκος επέμεινε ότι τόσο αυτός όσο και το κόμμα δεν έχει σχέση με τη δολοφονία Φύσσα, διαψεύδοντας εμμέσως πλην σαφώς το  Γιώργο Πατέλη πως η κινητοποίηση το μοιραίο βράδυ μέσω SMS είχε σκοπό τη διανομή φυλλαδίων ενόψει της ομιλίας του,  τα επόμενα εικοσιτετράωρα. " Μου φάνηκε περίεργο " είπε και συνέχισε "Στο μυαλό μου ήμουν διστακτικός δεν είχα αποφασίσει ότι θα κάνω την ομιλία . Λόγω των γεγονότων με το ΠΑΜΕ ήθελα ησυχία".
Όταν δε ρωτήθηκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής γιατί του φάνηκε  παράξενο που θα μοίραζαν τρικάκια, εκείνος απάντησε με νόημα: «Γιατί αυτά γίνονται συνήθως μεσημέρι...», αφήνοντας έκθετο το Γιώργο Πατέλη . Μαζί του βέβαια  και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης στην Νίκαια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρίκαλα: Αγριογούρουνα στο κέντρο της πόλης
 Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 18:02
Σύμφωνα με τις πληροφορίες και το βίντεο του trikalavoice.gr, περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, αγριογούρουνα εθεάθησαν να κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, στην περιοχή γύρω από το Μουσείο Τσιτσάνη.
Τα φοβισμένα ζώα έτρεξαν για να βρουν καταφύγιο στους κήπους του Επισκοπείου της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, όπου εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Διοργανωτής μπάρμπεκιου: «Ευρηματικός και πρωτότυπος τρόπος διαμαρτυρίας»
 Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 12:54
Για έναν πρωτότυπο και ευρηματικό τρόπο διαμαρτυρίας, με σκοπό να αναδειχθούν τα προβλήματα της περιοχής λόγω των μεταναστών, έκανε λόγο ο ένας εκ των διοργανωτών του μπάρμπεκιου που πραγματοποιήθηκε στα Διαβατά απέναντι από το σημείο όπου φιλοξενούνται μετανάστες και πρόσφυγες.
Ο κ. Δ. Ζιαμπάζης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, όπου καλεσμένος ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος σχολίασε πρώτος το μπάρμπεκιου λέγοντας ότι είναι «ποινικά κολάσιμο ψήσιμο χοιρινού δίπλα σε δομές προσφύγων μουσουλμάνων», προκαλώντας τους χρήστες των social media.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ζιαμπάζης είπε: «Θα φάμε χοιρινό και θα πιούμε αλκοόλ για να αναδείξουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τα φαινόμενα γκετοποίησης που βλέπουμε και στην Ευρώπη», προσθέτοντας πως οι άνθρωποι αυτοί «έχουν διαφορετική κουλτούρα» και υποστηρίζοντας ότι «όλα αυτά τα χρόνια, η εμπειρία στην Ευρώπη δείχνει ότι δεν αφομοιώνονται από τις τοπικές κοινωνίες».
Κληθείς να σχολιάσει ότι πρόκειται για πρόσφυγες και μετανάστες, είπε: «Να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Το 80% δεν είναι καν από εμπόλεμες περιοχές, φοράνε ακριβά ρούχα και πολλές τοπικές κοινωνίες έχουν πρόβλημα με αυτό ακριβώς. Παρενοχλούν τις κοπελίτσες».
Ο Δ. Ζιαμπάζης προειδοποίησε ότι «στο μέλλον θα περάσουμε σε πιο ακραίες καταστάσεις» και επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς «ακραίοι».
«Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να έχει το "ακραίο μέτρο"» είπε και χαρακτήρισε «τυχοδιώκτες» τους αιτούντες άσυλο, οι οποίοι εκτιμά ότι δεν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες.
«Εμείς είμαστε πραγματικά ανθρωπιστές και δημοκράτες. Αν ήταν ανθρωπιστές οι της παράταξης του Γιαννούλη, θα ενδιαφέρονταν για τους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών που υποβιβάζονται» κατέληξε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Βολιβία: Διασύνδεση μεταξύ πολιτικών, πρώην στρατιωτικών και αμερικανικών σχεδίων για πραξικόπημα
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 11:50
Το ραδιοφωνικό εκπαιδευτικό δίκτυο της Βολιβίας (Erbol) διέρρευσε πληροφορίες που αποδεικνυουν πως ηγέτες της αντιπολίτευσης επιδίωκαν πραξικόπημα κατά της κυβέρνησης του προέδρου Evo Morales και πως η πολιτική δράση θα είχε συντονιστεί από την αμερικανική πρεσβεία στη χώρα των Άνδεων.
Μεταξύ αυτών που αναφέρονται στο ηχητικό υλικό ότι συμμετείχαν περιλαμβάνει τους γερουσιαστές των ΗΠΑ Marco Rubio, Bob Menendez και Ted Cruz, οι οποίοι θα διατηρούσαν επαφή με την αντιπολίτευση της Βολιβίας προκειμένου να επιτύχουν πιθανή αλλαγή καθεστώτος στη χώρα της Νότιας Αμερικής.
Τα ηχητικά μηνύματα αποκαλύπτουν επίσης τη συμμετοχή στην πολιτική συνωμοσία του πρώην νομάρχη της Cochabamba, Manfred Reyes Villa, ο οποίος κατηγορήθηκε για διαφθορά το 2009 και εγκατέλειψε τη Βολιβία για να ζητήσει άσυλο στις ΗΠΑ, όπου ζει σήμερα.
Οι πληροφόρησης του Erbol αναφέρουν επίσης τις προσκλήσεις από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης για την πυρπόληση δομών κυβερνητικών κόμματος και τη πραγματοποίηση γενικής απεργίας σε ολόκληρη τη χώρα.
Όλες αυτές οι ενέργειες, οι οποίες αναμενόταν να διαφημιστούν ως «βασισμένες σε κοινωνική αγανάκτηση» θα αποτελούσαν μέρος της απάντησης στον θρίαμβο του Evo Morales στις τελευταίες προεδρικές εκλογές.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συρία: Τζιχαντιστές με γερμανικό άρμα Leopard συμμετέχουν σε Τουρκική εισβολή
 Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 18:21
Σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφόρησης της Ροτζάβα οπτικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε από επίσημα κανάλια, δείχνει τζιχαντιστές της οργάνωσης Jaysh-al-Islam να προελαύνουν στην περιοχή του Ρας Αλ Αΐν υποστηριζόμενοι από ένα γερμανικό άμα Lepoard 2A4.
Τον Φεβρουάριο του 2018, με αφορμή την τουρκική εισβολή στο Αφρίν, δύο εκθέσεις του γερμανικού κοινοβουλίου είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα γερμανικά Leopard δεν είχαν εμπλοκή σε παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου.
Επιχειρούν μαζί με μα οργάνωση η οποία, κατά δήλωσή της, θέλει να επιβάλει ισλαμικό κράτος στη Συρία. Η Jaysh-al-Islam έχει κάνει στο παρελθόν βασανιστήρια κι έχει χρησιμοποιήσει αιχμαλώτους ως ανθρώπινες ασπίδες.
Είναι σαφές ότι για μια ακόμα φορά είναι μεγάλη η απόσταση μεταξύ λόγων και πράξεων των ευρωπαϊκών χωρών.
Ο συγκεκριμένος τύπος αρμάτων έχει πουληθεί από τη Γερμανία στην Τουρκία, με την προϋπόθεση ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιχειρήσεις που παραβιάζουν το διεθνή νόμο.
Τα Leopard συμμετέχουν σε επιχείρηση σε έδαφος άλλου κυρίαρχου κράτους η οποία δεν καλύπτεται από τον ΟΗΕ.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Ρωσία δεν θα συνεργαστεί με τις ΗΠΑ στο ζήτημα του συριακού πετρελαίου
 Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 16:26
Η Ρωσία δεν θα συνεργαστεί με τις ΗΠΑ στο ζήτημα των πετρελαϊκών κοιτασμάτων της Συρίας, καθώς αποτελούν περιουσία του συριακού λαού, δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Βερσίνιν. Η ανακοίνωση έρχεται μετά από δημοσιεύματα Μέσων Ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε σχέδιο βάσει του οποίου στην Συρία θα παραμείνουν τουλάχιστον 800 Αμερικανοί στρατιώτες, με βασική αρμοδιότητα, μεταξύ άλλων, να εγγυηθούν τον έλεγχο των πετρελαιοπηγών.
«Στο ζήτημα του συριακού πετρελαίου δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με τους Αμερικανούς. Πρόκειται για συριακό πετρέλαιο, δηλαδή για περιουσία όλου του συριακού λαού» δήλωσε ο Βερσίνιν, συμπληρώνοντας ότι «είμαστε πεπεισμένοι ότι ο συριακός λαός είναι αυτός που πρέπει να διαχειρίζεται τον φυσικό του πλούτο, περιλαμβανομένου και του πετρελαίου».
Ο Σεργκέι Βερσίνιν ανέφερε επίσης ότι στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με βάση το σχήμα της Αστάνα για την διευθέτηση της συριακής κρίσης. Απαντώντας στο ερώτημα αν ο ρωσικός στρατός είναι έτοιμος να συνδράμει τον συριακό στρατό ώστε να ανακτήσει τον έλεγχο των στρατοπέδων στα οποία κρατούνται αιχμάλωτοι τζιχαντιστές, την φύλαξη των οποίων έχουν οι Κούρδοι, ο Βερσίνιν υπογράμμισε ότι η Μόσχα γενικά συνδράμει την Δαμασκό ώστε να αποκτήσει τον έλεγχο της επικράτειας της χώρας.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Λαβρόφ: Δεν υπάρχει λόγος να αφαιρεθεί η διαπίστευση από την Deutsche Welle
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 18:00
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν βλέπει τον λόγο που θα πρέπει να απελαθούν από τη χώρα οι ανταποκριτές του γερμανικού δημοσίου δικτύου Deutsche Welle.
Τον Αύγουστο, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είχε κατηγορήσει την Deutsche Welle ότι παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας με τον τρόπο που καλύπτει τις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης στην Μόσχα πριν από τις τοπικές εκλογές.
Στη συνέχεια, τον Σεπτέμβριο, επιτροπή της Κρατικής Δούμας (της ρωσικής Βουλής) είχε ζητήσει να καταχωρηθεί το γερμανικό δημόσιο δίκτυο στην μαύρη λίστα, ισχυριζόμενη ότι προπαγανδίζει τον εξτρεμισμό με το να προβάλλει έναν ακτιβιστή που καλούσε σε πράξεις βίας κατά της αστυνομίας.
Ωστόσο ο Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι δεν βλέπει τον λόγο που θα πρέπει οι δημοσιογράφοι της Deutsche Welle να χάσουν την διαπίστευσή τους, καθώς το γερμανικό δίκτυο «παραδέχθηκε» ότι οι ενέργειες του ήταν «ανάρμοστες».
Νωρίτερα πάντως ο Λαβρόφ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το TASS, ισχυρίσθηκε ότι η Deutsche Welle βοήθησε στην οργάνωση των διαδηλώσεων της αντιπολίτευσης.
Ο εκπρόσωπος της Deutsche Welle, Κριστόφ Γιούμπελτ, δήλωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων Dpa ότι το γερμανικό δίκτυο της Deutsche Welle ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι έκανε κάτι λάθος στην κάλυψη των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης. Επίσης δήλωσε ότι το δημόσιο γερμανικό δίκτυο χαίρεται που άκουσε ότι η Μόσχα δεν θα επιβάλει οποιεσδήποτε κυρώσεις.
Ο Γιούμπελτ διέψευσε επίσης δημοσιεύματα ρωσικών ΜΜΕ σύμφωνα με τα οποία η Deutsche Welle ζήτησε συγνώμη για τον τρόπο που κάλυψε τις διαμαρτυρίες στην Μόσχα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, λέγοντας «πιθανόν, στην περίπτωση αυτή να έχει γίνει παρεξήγηση».
Ο Σεργκέι Λαβρόφ προέβη στις δηλώσεις αυτές, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε διάσκεψη στη Μόσχα με τίτλο: «Η ελευθερία των ΜΜΕ και η ασφάλεια των δημοσιογράφων στην Ρωσία και την περιοχή του ΟΑΣΕ: Προκλήσεις και Ευκαιρίες στην ψηφιακή εποχή».




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κυβέρνηση Μακρόν σκληραίνει τη στάση της Γαλλίας απέναντι στη λαθρομετανάστευση
 Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 15:26
Η Γαλλία θα κατεδαφίσει κάποιους από τους αυτοσχέδιους καταυλισμούς λαθρομεταναστών, θα επιβάλει ποσοστώσεις για τους λαθρομετανάστες που πηγαίνουν στη χώρα για να εργαστούν, ενώ θα στερήσει από τους νεοαφιχθέντες αιτούντες άσυλο πρόσβαση σε μη επείγουσα ιατρική περίθαλψη, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να δείξει στους ψηφοφόρους ότι ακούει τις ανησυχίες τους αναφορικά με τη λαθρομετανάστευση.
«Θέλουμε να ανακτήσουμε τον έλεγχο της μεταναστευτικής μας πολιτικής», τόνισε ο Γάλλος πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ στους δημοσιογράφους παρουσιάζοντας τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τη μετανάστευση.
«Αυτό σημαίνει ότι όταν λέμε “ναι” σημαίνει πραγματικά “ναι”, και όταν λέμε “όχι” σημαίνει πραγματικά “όχι”», εξήγησε.
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επιθυμεί να επανεκλεγεί το 2022 και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η μάχη με την επικεφαλής της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, η οποία έχει αυξήσει τους υποστηρικτές της καταγγέλλοντας τη χαλαρή στάση του Γάλλου προέδρου απέναντι στη μετανάστευση, θα είναι δύσκολη.
Μέχρι στιγμής η κεντρώα κυβέρνηση του Μακρόν είχε αντισταθεί στην πίεση από την ακροδεξιά, όμως ανακοινώνοντας τα νέα μέτρα ακολουθεί το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών χωρών --όπως η Ιταλία, η Βρετανία και η Σουηδία-- που έχουν υιοθετήσει αυστηρότερη μεταναστευτική πολιτική.
Ο Φιλίπ επεσήμανε ότι τα νέα μέτρα θα σηματοδοτήσουν «μια Γαλλία που είναι ανοικτή, αλλά όχι αφελής».
«Πιστεύω ότι βρήκαμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ του καθησυχασμού των πολιτών και της αντίστασης στον λαϊκισμό», εκτίμησε ο ίδιος.
«Η γενική αίσθηση των δράσεών μας είναι η κυριαρχία (…) Είναι να εκφράζουμε και να υιοθετούμε ξεκάθαρες επιλογές σε ό,τι αφορά την υποδοχή και την ενσωμάτωση» και να διασφαλίσουμε «μια δίκαιη ισορροπία μεταξύ δικαιωμάτων και υποχρεώσεων», ξεκαθάρισε ο Φιλίπ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να προσπαθούν να επιβάλλουν εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο
 Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 02:31
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να επιβάλλει εμπάργκο στο πετρέλαιο του Ιράν, έκρινε την Τρίτη ο Μιχαήλ Ουλιάνοφ, πρέσβης της Ρωσίας στους διεθνείς οργανισμούς στη Βιέννη.
«Για να σωθεί το ΚΟΣΔ [σ.σ. το Κοινό Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης, η διεθνής συμφωνία για το ιρανικό πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας], όλα τα μέρη οφείλουν να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους. Οι ΗΠΑ με τη σειρά τους πρέπει τουλάχιστον να πάψουν να επεμβαίνουν με παράνομες απόπειρες να επιβληθεί εμπάργκο στο πετρέλαιο» της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ανέφερε μέσω Twitter ο Ουλιάνοφ, κάνοντας λόγο για «μια λύση που είναι εύκολο να διατυπωθεί, αλλά πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί».
Ο Ρώσος διπλωμάτης χαρακτήρισε εξάλλου «μάλλον προβλέψιμες» τις εξελίξεις όσον αφορά το ιρανικό πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας.
«Οι νέες αποκλίσεις του Ιράν από το ΚΟΣΔ είναι μάλλον προβλέψιμες. Η Τεχεράνη τηρεί την απόφασή της να λαμβάνει μέτρα κάθε δύο μήνες», εξήγησε ο πρέσβης. Για την «επιβίωση της συμφωνίας» του 2015 για το ιρανικό πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας «επείγει να αναληφθούν το συντομότερο προσπάθειες για την αποκατάσταση της ισορροπίας», ιδίως ως προς την οικονομική πτυχή της συμφωνίας, πρόσθεσε ο Ουλιάνοφ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ελλαδα αυτό που γινεται με τον αποικισμο των λαθρομεταναστων, είναι απειρως χειροτερο από αυτό που εχει γινει ηδη στην Ευρωπη. Στην Αγγλια, το Λονδινο πλεον θυμιζει Ισλαμαμπαντ. Αλλα η επαρχια της Αγγλιας παραμενει ανεπαφη. Στη Γαλλια, το Παρισι θυμιζει εδώ και δεκαετιες Αλγερι. Αλλα η επαρχια παραμενει ανεπαφη. Στην Ελλαδα, δεν είναι πλεον μονο τα νησια, δεν είναι μονο η Αθηνα που θυμιζει το Μπρονξ της Νεας Υορκης, διαχεουνε τους λαθρομεταναστες σε ολη την επαρχια. Για να μην μεινει τιποτε ανεπαφο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οοοοοοοχι!!!
Δεν είναι "ένας εργάτης νεκρός, στην Λάρκο"!
Είναι νεκρός ο Γεώργιος Ψαρράς, οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών και σκληρά εργαζόμενος, για τα κέρδη της εταιρίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακούει κανείς, στο Υπουργείο Εξωτερικών;
Νίκος Καρατουλιώτης (Υποστράτηγος Ε.Α)
Η Ελληνική κοινότητα της Συρίας γιόρτασε την εθνική επέτειο "ΌΧΙ" παρουσία του Πατριάρχη Αντιοχείας και εκπροσώπων της νομίμου Συριακής κυβέρνησης "Ασαντ".
Η Ελλάδα "πιστή" στα κελεύσματα των συμμάχων μας, έχει κλείσει την...
ελληνική πρεσβεία και ουσιαστικά έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις από 2012, "προξενική εξυπηρέτηση των Σύρων πολιτών στην Ελλάδα πραγματοποιείται από τη Συριακή Πρεσβεία στη Σόφια".
Οι ελληνορθόδοξοι της Συρίας
αποτελούν την μεγαλύτερη Χριστιανική κοινότητα της Συρίας και ιστορικά ισχυρό δεσμό μεταξύ των δύο λαών.
Μήπως πρέπει να επανεξετάσουμε την πολιτική μας στο Συριακό πρόβλημα;




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός είναι ντιπ βλαμμένος!
Κικίλιας : Θα επιδοτήσουμε θερμάστρες για να καπνίζει ο κόσμος έξω
Αυτός είναι ντιπ βλαμμένος
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο φόντο της επίσκεψης Δένδια στη Μόσχα, στη μνήμη έρχεται μια φράση του Λαβρόφ προς τους Ευρωπαίους πριν 10-12 χρόνια αναφορικά με το Κόσοβο: Αν έχετε κάποια δίκη σας θέση, να τη συζητήσουμε - Αν είναι να μας πείτε την αμερικανική, δεν χρειάζεται, μιλάμε απ' ευθείας μαζί τους!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας κουνάνε το δάκτυλο αυτοί που ψήφιζαν (222) τα μνημόνια με χέρια και με πόδια !
Γουρούνια Γουρούνια Γουρούνια .....και κόκκινο κρασί .... άμα λάχει ναούμαι !
Αυτοί που έδιωξαν από την ελλάδα 1.000.000 έλληνες μας μιλούν για ανθρωπισμό κι αυτοί που κλείνουν τα σχολεία (γιατί δεν διορίζουν δασκάλους ) μας μιλούν για την παιδεία των λαθραία εισελθόντων μεταναστών ...... Αυτοί που κλέβουν τα σπίτια του κοσμάκι , βολέυουν τους λαθραία εισελθόντες σε σπίτια κι αυτοί που αφήνουν νηστικά τα ελληνάκια ,γιατί αφήνουν άνεργους τους γονείς τους, δίνουν φαγητο στα παιδιά των λαθραία εισελθόντων στην ελλάδα . Σε αγαστή συνεργασία ΝΔ (Ντόρα ) ΣΥΡΙΖΑ (γιαννούλης) και προοδευτουργιά των ΜΜΕ (Αυγή - ελληνοφρένεια )
Α! υπάρχουν και δάσκαλοι που ΔΕΝ γνωρίζουν ιστορία και βάζουν στην ίδια ζυγαριά την προσφυγιά των ελλήνων της Μ.Ασίας και της αν. ρωμυλίας(1922) με τους τυχοδιώκτες , οπορτουνιστές ΑφροΑσιάτες (ενίοτε και τζιχαντιστές ) του σήμερα . Εκτός από τους Γνωστούς Ρεπούση Βερεμης και CIA και δάσκαλοι ενεργείς σε σχολεία της περιοχής μου