Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Σαββατο 11 Ιουλιου 2020


“Στη Βενεζουέλα επικρατεί το κράτος δικαίου. Κανένα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών δεν θα επιχειρεί εδώ ατιμώρητο. Τα αεροσκάφη που εισέρχονται παράνομα υπόκεινται σε επιβολή του νόμου. Η επιχείρηση μεταξύ του μεγαλύτερου παραγωγού και του μεγαλύτερου καταναλωτή δεν έχει θέση σε αυτήν την ιερή γη ".

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
Η αεράμυνα της Βενεζουέλας κατέρριψε ναρκεμπορικό βορειοαμερικάνικο αεροσκάφος

Η Στρατηγική Επιχειρησιακή Διοίκηση των Εθνικών Μπολιβαριανών  Ένοπλων Δυνάμεων (FANB)  ανέφερε την Τετάρτη στο λογαριασμό του στο Twitter ότι  μέλη της  Διοίκησης Αεράμυνας (CODAI) εντόπισαν ένα ύποπτο αεροσκάφος στον εναέριο χώρο της Βενεζουέλας.
Αφού εισήλθε  στον εναέριο χώρο  της Βενεζουέλας, "εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο του νόμου και εξουδετερώθηκε από  αεροσκάφη στρατιωτικής αεροπορίας", πρόσθεσε.

Οι αρχές της Βενεζουέλας μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει  λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό που κατασχέθηκε από το αεροσκάφος, ούτε πληροφορίες για το πλήρωμά του και την περιοχή του συμβάντος.
Ο  διοικητής του CODAI, Στρατηγός, Χουάν Τειξέιρα Ντίας, , δήλωσε στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο ότι “στη Βενεζουέλα επικρατεί το κράτος δικαίου. Κανένα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών δεν θα επιχειρεί εδώ ατιμώρητο. Τα αεροσκάφη που εισέρχονται παράνομα υπόκεινται σε επιβολή του νόμου. Η επιχείρηση μεταξύ του μεγαλύτερου παραγωγού και του μεγαλύτερου καταναλωτή δεν έχει θέση σε αυτήν την ιερή γη ", είπε.
Τον περασμένο μήνα, οι FANB ανέφεραν  την κατάρριψη δύο αεροπλάνων, που φέρεται να χρησιμοποιούνται από διακινητές ναρκωτικών, που είχαν εισέλθει στον εναέριο χώρο της Βενεζουέλας στη δυτική πολιτεία  Ζούλια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αεράμυνα της Βενεζουέλας έριξε αεροπλάνο που κουβάλαγε κοκαΐνη στις ΗΠΑ.
Να μείνουν χαρμάνια τα golden boys, να μη μπορούν να πάρουν όχι αποφάσεις, αλλά ούτε τα πόδια τους!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Επέτειος της γέννησης του Χαρίλαου Τρικούπη (11 Ιουλίου 1832) και θα διαβάσουμε και πάλι τα εγκώμια στον μεγάλο πολιτικό, που συνέβαλε στον εκδημοκρατισμό της πολιτικής ζωής με τη "δεδηλωμένη", που έκανε τόσα και τόσα έργα (δρόμους, σιδηροδρομικές γραμμές κ.ά.), που υπήρξε σημαιοφόρος της προόδου και του εκσυγχρονισμού.
Αυτό που δεν είναι και τόσο γνωστό και που παραβλέπεται από επισημους ιστορικους, είναι το ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε η πολιτική του γιου του Σπυρίδωνα Τρικούπη και εγγονού του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου. Έτσι, παραβλέπεται ή αγνοείται:
- Η πλήρης ευθυγράμμισή του με τη βρετανική εξωτερική πολιτική, που εκφράστηκε όχι μόνο με την καταδίκη των όποιων αλυτρωτικών κινημάτων του υπόδουλου Ελληνισμού (και κυρίως των Κρητών), αλλά και με συμμετοχή του ελληνικού πολεμικού ναυτικού στην καταστολή από τους Βρετανούς αποικιοκράτες της Επανάστασης των Αιγυπτίων, το 1882.
- Η σταθερή προσήλωσή του στη βασιλεία. Καθώς οι αντίπαλοί του (Δηλιγιάννης κ.ά.) εμφανίζονται ως συντηρητικοί, δεν λαμβάνεται υπόψη το ότι ήταν ο Τρικούπης ο κύριος στυλοβάτης της πολιτικής του Γεωργίου Α΄, που συνέπιπτε με τη δική του φιλοβρετανική και αστική εκσυγχρονιστική πολιτική.
- Η στενή σύνδεσή του με το δυναμικό ελληνικό παροικιακό κεφάλαιο, που εκφραζόταν και με την προσπάθεια δημιουργίας όρων προλεταριοποίησης των ανεξάρτητων παραγωγών -της μεγάλης πλειονότητας του ελληνικού λαού- ώστε να υπάρχει άφθονο και φτηνό εργατικό δυναμικό, απαραίτητο για την επένδυση του κεφαλαίου στη βιομηχανία.
- Η σθεναρή αντίθεσή του στην απαλλοτρίωση της μεγάλης γαιοκτησίας στη Θεσσαλία, που μετά την αποχώρηση των Τούρκων είχε περιέλθει ακριβώς σ' αυτό το ελληνικό παροικιακό κεφάλαιο.
- Η υπερχρέωση της χώρας για την πραγματοποίηση μεγάλων έργων υποδομής, αναγκαίων για την καπιταλιστική ανάπτυξη, με συνέπεια την υπερφορολόγηση των φτωχών λαϊκών τάξεων και τελικά την πτώχευση του 1893.
Μεγάλος πολιτικός ο Χαρίλαος Τρικούπης. Για το ελληνικό κεφάλαιο. Όχι για τον εργαζόμενο λαό.

σχολιο.-Κάτι ήξεραν όσοι ψήφισαν Γουλιμή!
-Εν τω μεταξύ, ο Μιλτιάδης Γουλιμής ήταν ένας από τους σοβαρούς πολιτικούς εκείνων των χρόνων. Πρώην τρικουπικός, προσχώρησε στο κόμμα του Δηλιγιάννη, αντιδρώντας στην άγρια φορολόγηση του φτωχόκοσμου. Ας μην ξεχνάμε ότι τον Τρικούπη ο κόσμος τον έλεγε "πετρέλαιο", για το χαράτσι στο πετρέλαιο που ήταν μέσο φωτισμού στα φτωχόσπιτα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυκλοφόρησε στο avaaz καμπάνια "όλοι οι Έλληνες υπογράφουμε να μετατραπεί σε οίκο ανοχής το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ"!
ΑΥΤΟ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑΟΥΜΜΜΜΜΜ!
Πέρα όμως από αυτές τις ανοησίες, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να μετατρεπόταν σε μουσείο ποντιακής και αρμενικής γενοκτονίας - αυτό θα τους έτσουζε πραγματικά.
Επίσης υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να αντιδράσει κανείς σε αυτά που κάνει ο Ερντογάν, αντί να παρακαλάει κλαψομουνιάζοντας τη "διεθνή κοινότητα" που μας έχει γραμμένους κανονικά και το έχει αποδείξει άπειρες φορές.
Μόνο που αυτοί οι τρόποι... δεν γράφονται από δω.
Ο καλύτερος βέβαια τρόπος, ο οποίος μπορεί να γραφτεί και από δω είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΣΙΚΟΛΕΣ.
Σχολιο.- Εξαιρετική ιδέα το "Ποντιακής και Αρμενικής Γενοκτονίας".. πρέπει να διαδοθεί..
Σχολιο.- Το σπιτι του Κεμάλ έχει αγοραστεί απο το τουρκικό προξενείο και ανήκει στο τουρκικό δημόσιο. Οποτε δεν είναι ρεαλιστική η αλλαγή χρήσης του απο το ελληνικό κράτος, που δεν έχει δικαιοδοσία σε αυτό.
Σχολιο.- Βορίδης σημερα: Να κάνουμε το μουσείο Κεμάλ μουσείο μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού
Σχολιο.- Το σπιτι του Κεμαλ Ατατούρκ ανηκει στο τουρκικο κρατος το οποιο και το συντηρει/λειτουργει ως Μουσειο. Μαλιστα παραχωρηθηκε στο τουρκικο κρατος με απόφαση του μπατριωτικου δημοτικου συμβουλιου της Θεσσαλονίκης το 1935  και έκτοτε ανηκει στο χωρο του τουρκικού προξενείου. Οποτε και να θελαμε, δεν μπορουμε να το μετατρεψουμε σε τιποτα.
Απλως οι Βορίδηδες κανουν το μονο που ξερουν καλα να κανουν: Μοιραζουν σανό στα γίδια τους.
Σχολιο.- Και τόσα χρόνια γιατί δεν έχουν φτιάξει μουσείο για τις γενοκτονίες;Την Αρμένικη εκκλησία στην Θεσσαλονίκη απέναντι απ΄την Χ.Α.Ν.Θ. την έχουν κρύψει εδώ και δεκαετίες με πανύψηλες πολυκατοικίες.Περί ποντίων,αν είναι να γραφούν τα πάντα,οι ελληναράδες καλά είναι να πάνε Τουρκία και να γίνουν προσκυνητές του Ταγίπ γιατί πάρα πολλοί πόντιοι που γλίτωσαν από τους Νεότουρκους,πέθαναν στα πλοία,στα ξερονήσια και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που έφτιαξε το επίσημο ελλαδικό κράτος μόνο για αυτούς.Που ακόμα και τώρα τους αποκαλούν τουρκόσπορους.Δεν είναι καθόλου τυχαίο που εκτός του Χρυσοχοϊδη,δεν έχει υπάρξει ποντιακής καταγωγής σε υψηλό αξίωμα στον στρατό,στην ελ.ασ. και στην πολιτική.Και το ίδιο ισχύει για τους μικρασιάτες και όσους έχουν καταγωγή από την Κων/πολη
Σχολιο.-  λάθος σύγκριση ισλαμισμου και χριστιανισμου!! Ο ένας μιλάει για αγάπη στον πλησίον και ο άλλος για θάνατο στους άπιστους !! Το ότι οι άνθρωποι που περιβάλουν την Ορθόδοξη εκκλησία δεν ΤΙΜΟΥΝ το αγαπάτε αλλήλους δεν σημαίνει ότι έτσι είναι !!! Μακάρι να ήταν όλος ο πλανήτης Χριστιανοί Ορθόδοξοι φίλε αλλά στα αλήθεια όχι για την Παραμύθα !!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ Δεκέμβριος 1939
Αμερικάνοι και ΓερμανοίΝαζί σε κοινή παρελαση στην Νέα Υόρκη. Αυτος ηταν και είναι ο Καπιταλισμος.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μια από τις πιο σημαντικές αναρτήσεις για το θέμα του Σίτυ Πλάζα, πριν 1 χρόνο ακριβώς. Αξίζει να διαβαστεί
11 Ιουλίου 2019
Τελικά,αφού ως πολίτες εκφράσαμε την αντίθεση μας στο εγχείρημα της αρπαχτής, μετά από τόννους ιντερνετικού μελανιού, και πολιτικά διαχωρήσαμε τη στάση μας, γιατί τολμήσαμε να αναδείξουμε τις αρπαχτές, τις διόλου υπόγειες διαδρομές μεταξύ πρωτεργατών και δευτεροπαληκαριών Σιτυπλαζαίων, ζαίων και γερμανοφραγκάτων μαϊμού ΜΚΟ, και αφού υποστήκαμε μπούλινγκ του κερατά, απειλές στις ινμποξιέρες, δημόσιους διασυρμούς από ευφάνταστους "εκδότες" αστέρια και μισοφέγγαρα, ήρθε η μέρα όλοι αυτοί που μας έλεγαν να κάνουμε τους κινέζους, να καταπιούν τη γλώσσα τους. Δυο μερούλες κατάπιαν και το μπαστούνι και τη γλώσσα τους.....
Αγαπητά αστέρια και μισοφέγγαρα της πολιτικής, ενώ ψάχνετε τί σας έφταιξε και δεν βρίσκετε άλλο από το ότι οι ψηφοφόροι είναι απλά μαλάκες, μια συγνώμη στην κυρία Παπαχελά δεν θα έβλαπτε, έστω και εκ των υστέρων, αφού δεν καταλάβατε ότι δεν αρκούν τα παχειά λόγια υπερ των πολιτών τη στιγμή που και με τα δυο χέρια κουβαλάγατε υλικά οικοδομής στους νέους "αφέντες" τους οποίους συνυπηρετήσατε σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση, ενάντια στα συμφέροντα του τόπου, των κατατρεγμένων κολασμένων θυμάτων των πολέμων, που πονηρά υπηρετήσατε, ξεσκίζοντας οποιαδήποτε κινηματική έννοια. .. Στα λαγούμια σας τώρα ...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Αγια Σοφια δεν ειναι απλα ενας ναος που γινεται τζαμί.Για τον Δυτικο κοσμο ειναι επιπεδου Αγιου Πετρου στο Βατικανο.Ηταν ο μεγαλυτερος καθεδρικος ναος του Χριστιανισμου για 10 αιωνες.
Το μηνυμα λοιπον του Ερντογαν ειναι σαφες.Προς τον Δυτικο κοσμο ειναι πολεμικο και δειχνει ποιος ειναι ο κατακτητης.
Προς τον Ισλαμικο κοσμο ειναι επισης πολεμικο και θριαμβικο.Η ανακοινωση γιορταστηκε σαν να εγινε ξανα αλωση της Πολης.Η κινηση αυτη μονο αναταραχη και μισος μπορει να φερει,τιποτε αλλο.
Σε δευτερο επιπεδο,πολιτιστικο,ειναι σαφες πως ειναι επισης χτυπημα.Στην Μουσουλμανικη θρησκεια απαγορευεται η τελεση λειτουργιας σε χωρους με συμβολα αλλοθρησκα.
Αυτο σημαινει πως ολα τα ψηφιδωτα της Εκκλησιας πρεπει να ξανακαλυφθουν ειτε με σοβα οπως παλια ειτε με πανια ή παραβαν.Αρα ειτε ετσι ειτε αλλιως θα χαθουν ξανα ποιος ξερει για ποσο.
Δεν ξερω αν το επομενο βημα ειναι η πολιορκια της Βιεννης,θα δουμε...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τραμπ "αδειάζει" τον Γκουαϊδό: Έχει χάσει τη δύναμή του
Η υπομονή των ΗΠΑ και του Ντόναλντ Τραμπ με τον Χουάν Γκουαϊδό έχει αρχίσει να εξαντλείται έτσι όπως προκύπτει τουλάχιστον από τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου.
11 Ιουλίου 2020 10:12
Ακόμα και ο Ντόναλντ Τραμπ συνειδητοποίησε οτι οι ΗΠΑ έχουν ποντάρει σε κουτσό άλογο σε ότι αφορά τις επιδιώξεις τους στη Βενεζουέλα.
Μιλώντας στο Telemundo ο Αμερικανός πρόεδρος έσφαξε με το βαμβάκι τον αναγνωρισμένο από τον ίδιο ως "πρόεδρο" της Βενεζουέλας λέγοντας ότι έχει χάσει κάποια από τη δύναμή του.
"Θέλουμε κάποιον" συμπλήρωσε εν συνεχεία ο Τραμπ "που να έχει την υποστήριξη του κόσμου. Υποστηρίζουμε αυτόν που θα εξασφαλίσει την λαϊκή υποστήριξη". Τουτέστιν ο Γκουαϊδό μάλλον δεν την έχει, οπότε απορρίπτεται και ως λύση.
Κατά τα άλλα ο ηλιθιος φασιστας Τραμπ συνέχισε στην κλασική του ρητορική: Δύο άτομα έχουν καταστρέψει τη Βενεζουέλα που ήταν μία πλούσια χώρα πριν απο 15 χρόνια, ο Τσάβες και ο Μαδούρο.
Πρόκειται για ένα φριχτό σύστημα και αυτό που που μπορώ να σας πω είναι ότι κάτι θα συμβεί με τη Βενεζουέλα".
Την ίδια ώρα πάντως δεν απέκλεισε συνάντηση με τον Νικολάς Μαδούρο!
Οι ΗΠΑ ήταν η πρώτη χώρα παγκοσμίως που αναγνώρισε τον Χουάν Γκουαϊδό ως "μεταβατικό πρόεδρο-δικτατορα της Βενεζουέλας πριν από περίπου 18 μήνες.
Εκτοτε ο εκλεκτός τους έκανε προσπάθειες να καταλάβει την εξουσία, ακόμα και πραξικοπηματικά αλλά βρήκε σε τοίχο.
Ο εκλεγμένος πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο ζει (πολιτικά) και βασιλεύει.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρτυρία 67χρονου: Εγώ είμαι ο "κουκουλοφόρος" που υπερασπίστηκε ο αστυνομικός
Το αφήγημα της ΕΛΑΣ περί αξιωματικού της αστυνομίας που εμπόδισε σύλληψη κουκουλοφόρου από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλά διάτρητα σημεία, όπως δείχνουν μαρτυρίες και βίντεο.
11 Ιουλίου 2020 11:40
Έγινε πολύς λόγος την Παρασκευή για τον αστυνομικό που είναι αποσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φέρεται να απέτρεψε σύλληψη κουκολουφόρου από το μπλοκ του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ωστόσο το αφήγημα της ΕΛΑΣ φαίνεται ότι έχει πολλά και σοβαρά κενά.
Πρώτα απ' όλα ο φερόμενος ως κουκουλοφόρος μίλησε, επωνύμως, στο KONTRA CHANEL και τόνισε από τη δική του πλευρά ότι φορούσε απλώς ένα καπέλο για τον ήλιο κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης και όχι κουκουλα.
Πρόκειται για τον 67χρονο Αγγελο Γκόγκογλου ο οποίος διέψευσε τον ισχυρισμό των ειδικών φρουρών ότι η σύλληψή του απετράπη από αστυνομικό.
Στο ίδιο κανάλι παρουσιάστηκαν και δύο video από τη διαδήλωση στα οποία δεν φαίνεται πουθενά προσπάθεια αποτροπής σύλληψης.
Στο παρακάτω video η συνέντευξη και τα δύο άλλα video από το 42ο λεπτό και μετά.
Για το θέμα είχε εκδώσει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ από την Παρασκευή.
"Ο κατασταλτικός εκτροχιασμός που εκδηλώθηκε χθες στο Σύνταγμα και στους δρόμους γύρω από αυτό, όταν χιλιάδες διαδηλωτές προσπαθούσαν να βρουν διέξοδο από τον κλοιό των δακρυγόνων, των χειροβομβίδων κρότου – λάμψης και των μοτοσυκλετών της περιβόητης ομάδας «ΔΡΑΣΗ» που ορμούσαν καταπάνω τους ασκώντας ασύστολη βία, παίρνει νέες διαστάσεις με το πλαστό αφήγημα περί «αστυνομικού του ΣΥΡΙΖΑ που απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου», το οποίο έλαβε και υπηρεσιακές προεκτάσεις.
Πρόκειται για ένα ανυπόστατο και χυδαίο ψέμα, συμπληρωματικό της βίας, των προπηλακισμών, των απειλών και της τρομοκρατίας που χρησιμοποιήθηκαν χθες με ιδιαίτερη ζέση εναντίον μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ακόμη περισσότερο, είναι ένα αφήγημα που χρησιμοποιήθηκε ώστε να αποτραπεί η δημόσια συζήτηση γι’ αυτά τα γεγονότα, αλλάζοντας την ειδησεογραφική θεματολογία.
Αν κάτι προέκυψε από τη χθεσινή ημέρα, δεν είναι το ζήτημα μιας δήθεν σύλληψης ενός ανύπαρκτου κουκουλοφόρου, η οποία υποτίθεται ότι απετράπη, αλλά η στοχοποίηση των μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και η αναίτια επίθεση σε ιστορικό στέλεχος του κόμματος, παρουσία αστυνομικού που έχει διατεθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια των στελεχών του κόμματος. Μια σειρά από μαρτυρίες, γεγονότα, αλλά και οπτικοακουστικό υλικό, καταδεικνύουν ότι τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του έτυχαν «ειδικής μεταχείρισης» από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Κι αντί, μετά από τόσες ώρες, ο κ. Χρυσοχοΐδης να έχει παραιτηθεί, καλύπτει πλήρως και το χθεσινό κρεσέντο καταστολής και την προσπάθεια πολιτικής τρομοκράτησης του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του μυθεύματος για τον παραβάτη «αστυνομικό του», όπου κάποιες διευκρινήσεις μετατράπηκαν σε «αποτροπή σύλληψης». Ενδεικτικά μόνο, κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων, τραυματίστηκαν και δέχθηκαν διαφόρων ειδών προπηλακισμούς, τα εξής στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του":




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε δίκη ο αστυνομικός που καταγγελεται ότι εμπόδισε σύλληψη διαδηλωτή από αλητες τραμπουκους «ειδικους φρουρους» όπως ονομαζονται πλεον τα αμορφωτα μπασιναριά
Στις 3 Σεπτεμβρίου θα δικαστεί ο αστυνομικός τον οποίο κατήγγειλε συνάδελφός του οτι εμπόδισε τη σύλληψη διαδηλωτή κατα τη διάρκεια της πορείς στο κέντρο της Αθήνας.
11 Ιουλίου 2020 15:21
Ποινική δίωξη για ελευθέρωση κρατουμένου άσκησε η Εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού που καταγγελεται ότι εμπόδισε τη σύλληψη διαδηλωτή (και όχι φυσικα τους δικους τους ασφαλιτες «αναρχικους» κουκουλοφορους) από αλητες τραμπουκους «ειδικους φρουρους» όπως ονομαζονται πλεον τα αμορφωτα μπασιναριά,
στην πορεία το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.
Ο κατηγορούμενος, που αρνείται την πράξη που του αποδίδεται υποστηρίζοντας ότι τα πραγματικά γεγονότα είναι εντελώς αντίθετα από αυτά που περιγράφει ο συνάδελφος του από την ομάδα Δράση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο όπου θα δικαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο αστυνομικός, αποσπασμένος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, βρισκόταν στην πορεία στο πλαίσιο των καθηκόντων του προκειμένου να προστατεύσει στελέχη του κόμματος, από ενδεχόμενη επίθεση. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο δεν υπήρξε καν πρόθεση σύλληψης διαδηλωτή από τον συνάδελφο του, συνεπώς ούτε και παρεμπόδιση του.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε ερντογανικές τουρκικες ιστοσελίδες διαδίδουν το μύθο ότι η Αγία Σοφία "αγοράστηκε" το 1453 από χριστιανούς παπάδες. Αλλά η αλήθεια που ομολογούν ορισμένοι είναι διαφορετική. Η Αγια Σοφια κατακτηθηκε.
Ο βλάκας στο εδάφιο συνέχισε λέγοντας ότι θα κάνουν τζαμί και το Βατικανό (χαχαχα). Τούβαλα γελάκι και βαριέμαι να διαβάσω τα υπόλοιπα. Είναι για γέλια ή για λύπηση. Το θέμα είναι ότι η σελίδα κοροϊδεύει τον κόσμο ότι είναι του Φίνκελστην ενώ είναι σαφώς τουρκική ή φιλο-τουρκική και λατρεύει την πολιτική του Ερντογάν. Οπότε έφυγα κι ησύχασα. Είχα δει κι άλλα παρόμοια κρούσματα αλλά αυτό ήταν το χειρότερο...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εξέλιξη με την Αγιά Σοφιά είναι πολύ σοβαρή, όχι βέβαια γιατί " πολυδακρυζει η Δέσποινα" ή γιατί θα μείνουν μισό τηγανισμένα τα ψάρια που πήδηξαν από το τηγάνι και θα μείνει νηστικός ο μαρμαρωμένος βασιλιάς.
Είναι μια επίδειξη δύναμης του σουλτάνου στο εσωτερικό του, ένα σοβαρό βήμα πίσω από το κοσμικό κράτος προς την οθωμανική λογική. Είναι προσπάθεια να κατοχυρωθεί σαν το " κέντρο" του μουσουλμανικού κόσμου στον πόλεμο των θρησκειών, πίσω από τον οποίο κρύβονται κολοσσιαία συμφέροντα και κινητοποιούνται εκατομμύρια φανατισμένων.
Το πρώτο αποτέλεσμα είναι η όξυνση του εθνικιστικού φανατισμού λίγο πριν έρθει η ώρα μεγάλων αποφάσεων που θα οδηγήσουν είτε σε ειρηνική διευθέτηση των διαφορών είτε σε περιπέτειες ολέθριες. Σε τέτοιο κλίμα, φωνές της ειρήνης και της λογικής πνίγονται.
Είναι τέλος άλλος ένας κρίκος στην οπισθοδρόμηση του πολιτισμού. Τα μεγάλα μνημεία της ανθρωπότητας θύματα και εργαλεία της κτηνώδους καπιταλιστικής βαρβαρότητας, των μεγάλων γεωπολιτικών συμφερόντων. Κι αυτό δεν το κάνει μόνο ο Ερντογάν, αλλα ολοι οι μουσουλμάνοι που θα είχαν κι αυτοί πολλά να πουν για το πόσα μνημεία κατέστρεψαν στο Ιρακ και στην Συρια. Και οσα δεν κατεστρεψαν αυτοι, τα ειχαν καταστρεψει και πουλησει προηγουμενος οι δυτικοι αποικιοκρατες.
Σχολιο.- Κι ας μην ξεχνάμε ότι ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος δεν δίστασε να υποστηρίξει και να υποκινήσει τους θρησκευτικούς φανατισμούς για να υπηρετήσει τα συμφέροντά του. Το Αφγανιστάν είναι ένα τρομακτικό παράδειγμα. Το πρόβλημα είναι, -μεταξύ άλλων- η έξαρση του ισλαμοφασιμού που τέτοιες κινήσεις πυροδοτούν. Κατά τα άλλα στην Ελλαδα αντιστοιχα εξοβελίζονται οι κοινωνικές επιστήμες από τα σχολεία μας, η ιστορία διδάσκεται όπως διδάσκεται και εκπαιδευτικοί καλούνται σε απολογία για το πώς δίδαξαν τα ...Θρησκευτικά και για αναρτήσεις τους στο fb.
Σχολιο.- Επί τη ευκαιρία της Αγιάς Σοφιάς να θυμηθούμε τι έγραφε προφητικά ο Παναγιώτης Κονδύλης το 1997:
"Η Ελλάδα μεταβάλλεται σταθερά σε χώρα με περιορισμένα κυριαρχικά δικαιώματα ενώ παράλληλα η στάση της γίνεται όλο και περισσότερο παθητική ή αντιφατική. Στον βαθμό όπου η Ελλάδα θα καθίσταται ανεπαίσθητα γεωπολιτικός δορυφόρος της Τουρκίας, ο κίνδυνος πολέμου θα απομακρύνεται, οι ψευδαισθήσεις θα αβγατίζουν και η παράλυση θα γίνεται ακόμα ηδονικότερη, εφ’ όσον η υποχωρητικότητα θα αμείβεται με αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς επαίνους, που τους χρειάζεται κατεπειγόντως ο εκσυγχρονιζόμενος Βαλκάνιος, και επίσης με δάνεια και δώρα για να χρηματοδοτείται ο παρασιτικός καταναλωτισμός. Ετσι, ό,τι στην πραγματικότητα θα συνιστά κάμψη της ελληνικής αντίστασης κάτω από την πίεση του υπέρτερου τουρκικού δυναμικού, οι Έλληνες θα συνηθίσουν σιγά-σιγά να το ονομάζουν «πολιτισμένη συμπεριφορά», «υπέρβαση του εθνικισμού» και «εξευρωπαϊσμό». Πράγματι, το σημερινό δίλημμα είναι αντικειμενικά τρομακτικό και ψυχολογικά αφόρητο: η ειρήνη σημαίνει για την Ελλάδα δορυφοροποίηση και ο πόλεμος σημαίνει συντριβή. Η υπέρβαση του διλήμματος αυτού, η ανατροπή των σημερινών γεωπολιτικών και στρατηγικών συσχετισμών απαιτεί ούτε λίγο ούτε πολύ την επιτέλεση ενός ηράκλειου άθλου, για τον όποιο η ελληνική κοινωνία, έτσι όπως είναι, δεν διαθέτει τα κότσια".
Σχολιο.- Τα "δάνεια και δώρα για να χρηματοδοτείται ο παρασιτικός καταναλωτισμός" τελείωσαν βέβαια, δεν απέμεινε ούτε αυτό το τυράκι...




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πανωλεθρία, λέει, στην έκθεση...
Μαθητές που πήγαιναν για 16-17-18 πήραν 12-13-14...
Ήταν η κορύφωση μιας φαρσοκομωδίας, απλώς, τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε φαντασία. Παιδιά με όνειρα, οικογένειες με στερήσεις, καθηγητές που δεν κοιμούνται από το άγχος πέφτουν θύματα ενός συστήματος με συστατικά την ανικανότητα και την αδιαφορία-σε βαθμό αλαζονείας...
Και εξηγούμαι:
-Τα θέματα είχαν λάθη (με αποκορύφωμα την έκφραση του Δ' θέματος), πράγμα που εξηγήθηκε από όσους γνώριζαν κάτι παραπάνω: υπέργηροι καθηγητές, με άγνοια του νέου συστήματος, κλήθηκαν να βάλουν θέματα...
-Δόθηκαν λανθασμένες απαντήσεις του ΚΕΕ (Κεντρική Εξεταστική Επιτροπή). Και εκεί υπήρχε αντίστοιχη αιτία. Στα εξεταστικά κέντρα, διορθωτές εξεγέρθηκαν και έγινε χαμός.
-Οι καθηγητές -διορθωτές δεν είχαν πλήρη γνώση του νέου συστήματος. Έτσι εξηγείται το ότι τυποποιημένα γραπτά, με βάση την προηγούμενη φιλοσοφία ή γραπτά διαγωνιζόμενων με το περυσινό σύστημα βαθμολογήθηκαν αντικειμενικότερα- και με καλύτερους βαθμούς. Και έχει την αποκλειστική ευθύνη το υπουργείο που σταμάτησε τα σεμινάρια των διορθωτών τον Μάρτιο (!), προλαβαίνοντας ένα μόνο, λόγω καραντίνας, και δεν φρόντισε να τα συνεχίσει ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι το τραγικό ποσοστό αναβαθμολόγησης (17%!). Στα άλλα μαθήματα ήταν από 3% και κάτω- Και να σκεφτεί κανείς ότι η αναβαθμολόγηση γίνεται όταν υπάρχει απόκλιση πάνω από 12 μόρια. Υπήρχαν πάρα πολλοί βαθμοί με 10-11 -12 απόκλιση!
Δυστυχώς, εμείς, στα φροντιστήρια είμαστε εργαλεία από τα οποία απαιτείται αποτελεσματικότητα, όχι αιτιολόγηση μιας αρνητικής πραγματικότητας. Το 13, έστω κι αν τελικά δεν είναι κακό για φέτος, δεν κάνει. Ένα παιδί νιώθει την αδικία και ένας γονιός την απογοήτευση... Και κάποια στιγμή οφείλουν να λογοδοτήσουν οι πραγματικοί υπαίτιοι...
αυτοί που παίζουν, αλήθεια, παίζουν με τις ζωές μας...
Υ.Γ. Οι μαθητές, δικαιούνται, βάσει νόμου να δουν το γραπτό τους το Σεπτέμβριο. Είναι πολύ χρήσιμο.
Σχολιο.- Πραγματικά ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί σε ένα σύστημα που όλα κρίνονται σε 4 ημέρες, πρέπει να υπάρχει ένα μάθημα τόσο υποκειμενικό όσο η Έκθεση. Προφανώς η σημασία της έκφρασης είναι σημαντική, αλλά μήπως η μαθηματική σκέψη πχ δεν είναι σημαντική? Πρέπει να υπάρχει αντικειμενικός τρόπος βαθμολόγησης σε όλα τα μαθήματα, όπου μάλιστα είναι εφικτό χωρίς καμία παρέμβση βαθμολογητή (πχ multiple choise, μια χαρά εξετάσεις είναι)




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.
1.-Ανάκληση από την Τουρκία ολόκληρης της Διπλωματικής της Αποστολής, συμπεριλαμβανομένου του Πρεσβευτή.
2.-Απέλαση εντός 24 ωρών του Πρεσβευτή και ολόκληρου του Διπλωματικού και Υπαλληλικού Προσωπικού της Τουρκίας.
3.-Πλήρης συνεπώς διακοπή των Διπλωματικών Σχέσεων επ αόριστο και τουλάχιστον μέχρις ανακλήσεως με συγγνώμη γιά την βεβήλωση του Μνημείου τού Ελληνισμού, Ιστορικού και Θρησκευτικού.
4.- Διάβημα-Καταγγελία στην UNESCO και στόν Ο.Η.Ε. απαιτώντας αποκατάσταση τού Εγκλήματος.
Φυσικά διακοπή απόλυτη των όποιων συνομιλιών γιά όποιο θέμα.
5.- Άμεση εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας με ότι προβλέπει γιά τα χωρικά ύδατα, δηλ. στά 12ν. μίλια και εν συνεχεί και σε συνδιασμό τήν οριοθέτηση επισήμως της Ελληνικής Α.Ο.Ζ.
6. Απαγόρευση διέλευσης διά της Εγνατίας Οδού τού διαμετακομιστικού εμπορίου πρός και από τήν Τουρκία.
Ακύρωση των όποιων δεσμεύσεων υπάρχουν σε βάρος μας από την συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας.
7.- Σφράγισμα απόλυτο των Συνόρων μας με τήν Τουρκία.
ΑΥΤΑ!!!!!
Σχολιο.- πολυ σωστα.....και ετσι ειναι Ναυαρχε......Αλλα με το προδοτικο προσωπικο.....και με εναν λαο .....που φοβαται ......τον ιο .. και φοραει μασχα .. τη ελπιδα να εχεις .........ο Θεος να μας φωτισει .......για να κανουμε κατι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΧΙ
Ταξιδια στην Τουρκια
Εισαγωγες από την Τουρκια
Εξαγωγες στην Τουρκια
Εμπαργκο ΤΩΡΑ




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μεγάλη Βρετανία δεν θα ενταχθεί στο πρόγραμμα εμβολίων της ΕΕ για τον κορωνοϊό
10/7/2020
Η κυβέρνηση της Βρετανίας αποφάσισε να μην ενταχθεί στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αγορά και διανομή εμβολίων με σκοπό την πρόληψη των μολύνσεων από τον νέο κορωνοϊό, διότι ανησυχεί πως θα έχει μεγάλες και δαπανηρές καθυστερήσεις στην εξασφάλιση των δόσεων των εμβολίων που θα χρειαστεί.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να ειδοποιηθεί για την απόφαση του Λονδίνου σήμερα, έγραψε χθες Πέμπτη η εφημερίδα The Telegraph, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές.
Ο υπουργός Επιχειρηματικότητας Αλόκ Σάρμα πιστεύεται πως πρότεινε η χώρα να αποσυρθεί από τις συνομιλίες για την ένταξή της στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα διότι δεν έλαβε «επαρκείς εγγυήσεις» ότι το ΗΒ θα εξασφαλίσει τον αριθμό των δόσεων των εμβολίων που χρειάζεται έγκαιρα, πρόσθεσε η εφημερίδα.
Αξιωματούχοι εκτιμούν ότι η ένταξη της χώρας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα θα μπορούσε να καθυστερήσει τη διανομή και αξιοποίηση ενός δυνητικά επιτυχούς εμβολίου στο ΗΒ κατά έως και έξι μήνες, σύμφωνα με την Telegraph, που επικαλείται πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον.
Το δημοσίευμα για την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης καταγράφεται μία εβδομάδα μετά τις δηλώσεις αξιωματούχων στο Λονδίνο και τις Βρυξέλλες κατά τους οποίους οι δύο πλευρές είχαν αρχίσει συνομιλίες για το εάν το Ηνωμένο Βασίλειο θα εντασσόταν στο πρόγραμμα της ΕΕ για την προμήθεια εμβολίων εναντίον του νέου κορωνοϊού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιστορική συνείδηση.
Έχει κάτι απομείνει;;;
Το μέγα ζητούμενο.
Ακόμα κι ο κ. Χρ. Γιανναράς μιλάει ανοικτά για προδοσία!!
Στην πλέον συντηρητική νεοφιλελευθερη φυλλάδα Καθημερινη, με το τουρκοκάναλο ΣΚΑΙ.
Εμείς φοβισμένοι, απονευρωμένοι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευτυχώς που είμαστε στο ΝΑΤΟ κ μπορούμε να φοβερίσουμε την Ρωσία, στο σπίτι της.
Το επόμενο βήμα, να πάμε να καταλάβουμε την Κριμαία.
Κι οι Τούρκοι αλωνίζουν στα νησιά μας.
Κι οι νησιώτες, αιχμάλωτοι των εποίκων.
Ωραία ψηφίζουμε...
Στη Μαύρη Θάλασσα για το ΝΑΤΟ το πλοίο γενικής υποστήριξης του ΠΝ «ΑΛΙΑΚΜΩΝ»
Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2020
Στη Μαύρη Θάλασσα μπήκε το πλοίο γενικής υποστήριξης του ΠΝ «ΑΛΙΑΚΜΩΝ», ΠΓΥ, για να πάρει μέρος σε ασκήσεις με ΝΑΤΟικό καπέλο, την ώρα που κλιμακώνεται η κόντρα του ευρωατλαντικού άξονα με τη Ρωσία για τον έλεγχο της περιοχής.

Το «ΑΛΙΑΚΜΩΝ» επιχειρεί εδώ και μερικές βδομάδες, έχει ενταχθεί ως «πλοίο διοίκησης» (ναυαρχίδα) της μόνιμης αντιναρκικής ναυτικής δύναμης του ΝΑΤΟ (SNMCMG2). Μαζί με τα άλλα πλοία της αρμάδας, ανάμεσά τους και το τουρκικό «TCG AMASRA», πέρασε τα Στενά για να μπει στη Μαύρη Θάλασσα ώστε να πάρει μέρος, στο διάστημα 10 - 19 Ιούλη, στην άσκηση του βουλγαρικού ΠΝ «BREEZE 20», όπου αναμένεται να μετάσχουν και βασικές μονάδες των Ρουμάνων.
Όπως μεταδίδει το TASS o ρωσικός στόλος παρακολουθεί στενά την άσκηση στην οποία συμμετέχει εκτός της Ελλάδας, η Ιταλία και η Ισπανία.
«Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας παρακολουθεί τις επιχειρήσεις των συγκεκριμένων πλοίων στην περιοχή.
Τελευταία φορά που οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις παρακολούθησαν τις δραστηριότητες του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα ήταν στις 17 Ιουνίου.
Οι δυνάμεις μας παρακολουθούν τις κινήσεις της ναυτικής ομάδας του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, ανέφερε την Τρίτη το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας (ανήκει στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας).
Αμέσως μετά, 20 με 26 Ιούλη αναμένεται η αμερικανο-ουκρανική άσκηση «SEA BREEZE - 2020» στα βορειοδυτικά της Μαύρης Θάλασσας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πάρουν εκεί μέρος και πλοία της ΝΑΤΟικής αρμάδας, με ανοικτό το ενδεχόμενο της παρουσίας και του «ΑΛΙΑΚΜΩΝ».
Την ίδια ώρα, πλοία του τουρκικού ΠΝ «οργώνουν» το Αιγαίο πάντα με «καπέλο» ΝΑΤΟ. Χαρακτηριστική περίπτωση το πλοίο «TCG YILDIRIM», που συνόδευσε το γερμανικό πλοίο γενικής υποστήριξης FGS BERLIN, το οποίο ανεφοδίασε εν πλω τη ναυαρχίδα έτερης ΝΑΤΟικής αρμάδας, της SNMG2, το ισπανικό «ALVARO de BAZAN»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έπρεπε ή όχι να είναι πρώτη είδηση στα ΜΜΕ; Είδατε που πιάνουν τόπο τα αργύρια της ντροπής! Διαδώστε το. Ας τους καταργήσουμε επιτέλους ως μέσα αποχαύνωσης του λαού!
Έξωση ηλικιωμένων με την αστυνομία να σπάει την πόρτα
9/7/2020
Έξω από το σπίτι τους έβγαλε η αστυνομία ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Πετράλωνα εξαιτίας τραπεζικών χρεών. Μάλιστα προκειμένου να γίνει η έξωση, οι αστυνομικοί έσπασαν τη πόρτα.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μισή Κύπρος κατεχόμενη, τα νησιά γεμάτα εποίκους και το πρόβλημα είναι η Αγιά Σοφιά.
Χάνεται η χώρα μας κι εσείς αλλού...

Σχολιο.- Είναι θέμα πολιτικής εκτίμησης, για τα τερτύπια ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΎ.
Επίσης, είναι το κλασσικό και συνεχιζόμενο θέμα, ο υβριδικός πόλεμος. Η Αγιά Σοφιά είναι μικρό μέρος του ψυχολογικού πολέμου.
Ας μην παίζουμε το παιγνίδι του.
Ας μιλήσουμε τώρα, ισχυρά, επίμονα, για ΕΙΣΒΟΛΉ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΉ στην Κύπρο, για να καταλάβουν πως θυμώμαστε.
Ας μιλήσουμε για συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, για τα άθλια με Κύπρο και Λιβύη.
Σπαταλιόμαστε...
Σχολιο.- Όμως, έχετε αντιληφθεί ότι διαλύουν την Ελλάδα;;;
Έχετε αντιληφθεί ότι η Ελλάδα είναι υπό πλήρη κατοχή;;
Ότι εμείς, ο λαός της, εξαφανιζόμαστε από τα ανδρείκελα που παριστάνουν πως κυβερνούν;;
Η Αγιά Σοφιά ήταν κατεχόμενη. Κι αυτό δεν άλλαξε.
Μα για την Κύπρο, για τις εκκλησιές εκεί, που βρίσκονται οι σημερινοί;;;
Σχολιο.- Ελλαδα. Εκλεγμένη μοναρχία, την αποκαλούν.
Μα κυρίως, υπό κατοχή. Σκεφθείτε κυβερνήσεις σε καιρό κατοχής, για να έχετε τον αναλογισμό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνειδητοποιείτε την ποιότητα πολιτειακής κ πολιτικής ηγεσίας;;; Κι όμως, διαχειρίζονται δήθεν, τιμή-ζωή-ταμείο όλων μας! Αυτοί!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο έλεγχος χθες χάθηκε και καμία αστυνομία δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις ανεξέλεγκτες ορδές των λαθρομεταναστών που έσπαγαν και έκαιγαν σε Μόρια και Παναγιούδα ενώ το πρωί είχαν εισβάλει στον σταθμό παραγωγής ενέργειας της ΔΕΗ εγγύς της πόλης της Μυτιλήνης.
Για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα περιστατικό με απόπειρα κατάληψης στρατηγικού σημείου της νήσου από το οποίο εξαρτάται η ενεργειακή κάλυψη του νησιού.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες τα είχαμε γράψει και σε σχετικό μας άρθρο όπως αυτό θα το διαβάσετε παρακάτω.
Όχι γιατί είμαστε το μαντείο των Δελφών αλλά γιατί υπήρχαν όλες οι ενδείξεις για το που βαδίζει η κατάσταση.
Όμως η κυβέρνηση εφάρμοσε το δόγμα και τη πολιτική της πλήρους αδράνειας. Γι αυτό και αναφερόμαστε σε εγκληματικές αμέλειες και ευθύνες τόσο από υπηρεσιακούς φορείς όσο και από πολιτικούς.
Το επόμενο βήμα είναι η αιματοχυσία. Φυσικά οι λιγοστές και αδύναμες αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούν να το αποτρέψουν όπως χθες δεν απέτρεψαν τις λεηλασίες και τους εμπρησμούς.
Είναι θέμα χρόνου. Και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε ή δεν γνώριζε.
Καλές οι αναλύσεις για φρεγάτες και μαχητικά αλλά στο τέλος θα χαθεί ελληνικό εδαφός χωρίς να πέσει μια τουφεκιά από την εισβολή των λαθρομεταναστών και τον μαζικό εποικισμό που διεξάγεται.

7 Ιουλίου στις 3:43 π.μ.
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ "ΠΑΡΟΥΝ" ΤΟ ΝΗΣΙ
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ "ΑΟΠΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ"..
(Πέτυχε η καταληψη του σταθμου ηλεκτροπαραγωγης.
Στην επομενη ασκηση στοχος θα ειναι ίσως η ύδρευση)
Φυσικα δεν ειναι μονο οι Τουρκοι που δινουν το συνθημα.
Ειναι και οι εγχωριοι δοσιλογοι που δινουν το "ΟΚ".
(Και την εντολη στους μπατσους "καντε πως κοιμοσαστε και να δερνετε μονο Ελληνες", αν αντιδρασουν)
Δεν μου λετε "δεξιουληδες μπατριωτες",,, Το μετρο της απαγορευσης της κυκλοφοριας δεν το εχετε σκεφτει καθολου ή το εξαντλησατε, για δεκαετιες, αποκλέιστικα στους Πομακους; Που στο φιναλε, ειναι πιο Ελληνες απο εσας και δεν ειχαν δημιουργησει ποτέ θεμα...
Το επόμενο βήμα θα εχει ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ…Δυστυχώς όσους και να μεταφέρουν στην ενδοχώρα δεν αλλάζει τίποτα στα νησιά του Αιγαίου ..αντιθέτως μεταφέρουν ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟ σε ολη την Επικράτεια και όταν ξεσπάσει κάτι στην ελλαδα η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ θα απλωθεί ΠΑΝΤΟΥ…

Διαβάστε τι γράφει από την Μυτιλήνη:
”Στη Μυτιλήνη τα χθεσινά γεγονότα ήταν σοβαρά. ” Πολύ σοβαρά όμως που ελάχιστοι αντιλήφθηκαν. Δυστυχώς, στη κυβέρνηση αποδείχθηκαν πολύ λίγοι στη διαχείριση του μεταναστευτικού.
Οι λαθρομετανάστες χθες εξεγέρθηκαν, έκαψαν, λεηλάτησαν, πλιατσικολόγησαν, κατέστρεψαν περιουσίες Ελλήνων πολιτών.
Μέσα στην ίδια μας τη χώρα ξένοι εισβολείς επιβάλουν τη βούληση τους με παράνομες και υποκινούμενες πράξεις. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Στα αρμόδια Υπουργεία επικρατεί βαθύς ύπνος. Πολύ βαθύς. Φυσικά τα περισσότερα media πλήρως καθοδηγούμενα και κατευθυνόμενα απέκρυψαν τα γεγονότα και συγκεκριμένα τα παρουσίασαν σαν άλλη μια έκρυθμη στιγμή στο νησί.
Επειδή εμείς εδώ ούτε εξαρτόμαστε από κανέναν ούτε και μας πληρώνει καμία ΜΚΟ λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Ο έλεγχος χθες χάθηκε και καμία αστυνομία δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις ανεξέλεγκτες ορδές των λαθρομεταναστών που έσπαγαν και έκαιγαν σε Μόρια και Παναγιούδα ενώ το πρωί είχαν εισβάλει στον σταθμό παραγωγής ενέργειας της ΔΕΗ εγγύς της πόλης της Μυτιλήνης.
Για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα περιστατικό με απόπειρα κατάληψης στρατηγικού σημείου της νήσου από το οποίο εξαρτάται η ενεργειακή κάλυψη του νησιού.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες τα είχαμε γράψει και σε σχετικό μας άρθρο όπως αυτό θα το διαβάσετε παρακάτω.
Όχι γιατί είμαστε το μαντείο των Δελφών αλλά γιατί υπήρχαν όλες οι ενδείξεις για το που βαδίζει η κατάσταση.
Όμως η κυβέρνηση εφάρμοσε το δόγμα και τη πολιτική της πλήρους αδράνειας. Γι αυτό και αναφερόμαστε σε εγκληματικές αμέλειες και ευθύνες τόσο από υπηρεσιακούς φορείς όσο και από πολιτικούς.
Το επόμενο βήμα είναι η αιματοχυσία. Φυσικά οι λιγοστές και αδύναμες αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούν να το αποτρέψουν όπως χθες δεν απέτρεψαν τις λεηλασίες και τους εμπρησμούς.
Είναι θέμα χρόνου. Και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε ή δεν γνώριζε.
Καλές οι αναλύσεις για φρεγάτες και μαχητικά αλλά στο τέλος θα χαθεί ελληνικό εδαφός χωρίς να πέσει μια τουφεκιά από την εισβολή των λαθρομεταναστών και τον μαζικό εποικισμό που διεξάγεται.

Έκαψαν τη Μόρια κατέλαβαν την ΔΕΗ οι λαθροεισβολείς στην Μυτιλήνη
6/7/2020
Τα πληρωμένα και στρατευμένα Μέσα ενημέρωσης δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ για τα νησιά του Αιγαίου….Τα έχουμε χάσει και αφηνουν στο σκοτάδι οτι και αν γίνει…Είχαμε άλλη μια εξέγερση Λαθροεισβολέων υποκινούμενη .Έκαψαν Μορια και Παναγιούδα και εισβολή στον σταθμό της ΔΕΗ!!! Η Αστυνομία δεν κατάφερε να αποτρέψει κατάληψη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ σημείου όπως η ΔΕΗ που ηλεκτροδοτεί το νησί!!!
Το επόμενο βήμα θα εχει ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ…Δυστυχώς όσους και να μεταφέρουν στην ενδοχώρα δεν αλλάζει τίποτα στα νησιά του Αιγαίου ..αντιθέτως μεταφέρουν ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟ σε ολη την Επικράτεια και όταν ξεσπάσει κάτι στην ελλαδα η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ θα απλωθεί ΠΑΝΤΟΥ…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωτοφανές: 10.000 ευρώ από την λίστα «Πέτσα» πήρε κανάλι του Έβρου που έχει πρόεδρο την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ
10/07/2020
Στην «μαύρη» λίστα της ντροπής με τα ΜΜΕ τα οποία επιχείρησε να εξαγοράσει η κυβέρνηση για να προμοτάρουν την πολιτική της φαίνεται να βρίσκεται και τοπικός τηλεοπτικός σταθμός του Εβρου με την επωνυμία «Αλφα Τηλεόραση», ο οποίος έλαβε περί τις 10.000 ευρώ και στον οποίο φαίνεται πως πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του συγκεκριμένου σταθμού είναι εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. για τα περιφερειακά Μέσα και στενή συνεργάτιδα του Στέλιου Πέτσα, Ελενα Σώκου!
Δηλαδή η κυβέρνηση της Ν.Δ. χρηματοδότησε με 10.000 ευρώ το κανάλι στο οποίο είναι εν ενεργεία πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του Alexandroupolisonline, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της λίστας του Εβρου, κυρίως στα ποσά που μοιράστηκαν για τα ΜΜΕ αλλά και στο ποια ΜΜΕ θα «κοπούν» από την καμπάνια.
Και Σύμφωνα με την Εφημερίδα Των Συντακτών ακόμη και σήμερα στα επίσημα έγγραφα του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ) αλλά και στον επίσημο κατάλογο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εμφανίζεται η Ελένη (Ελενα) Σώκου του Παντελή ως πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της επιχείρησης «Επιχειρηματικός Οργανισμός Διεθνείς Υπηρεσίες Α.Ε.» που κατέχει τον τηλεοπτικό σταθμό Αλφα Τηλεόραση, χωρίς να έχει παραιτηθεί από τη θέση αυτή όταν ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., ενώ μάλιστα η ίδια υπογράφει και τις πρόσφατες οικονομικές καταστάσεις του σταθμού.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτα ειναι τα αφεντικα .......που μας εχουν τσιρακια Για να εκμεταλευθουν την περιουσια μας ....τα Φασισταρια του ΡΑ'Ι'Χ

Οι Γερμανοί & επίσημα στο πλευρό του Ερντογάν: Ναυπηγούν για την Τουρκία 4 φρεγάτες MKS-180
Μετά την απόφαση για κατάπαυση πυρός στην Λιβύη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και στο πλαίσιο που τέθηκε στο Βερολίνο, η Γερμανία ναυπηγεί για την Τουρκία με τέσσερις φρεγάτες MKS-180. Η απόφαση λήφθηκε 17 Ιουνίου από το γερμανικό Κοινοβούλιο το οποίο και ενέκρινε το πρόγραμμα ναυπήγησης των φρεγατών συνολικού κόστους € 5,5 δισεκατομμυρίων
Ηκίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου Ε. Μακρόν για τα τουρκικά σχέδια στη Λιβύη: “Αυτή η υποστήριξη συνδυάζεται με εχθρική και απαράδεκτη συμπεριφορά των θαλάσσιων δυνάμεων της Τουρκίας προς τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, με στόχο την παρεμπόδιση των προσπαθειών για την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων των Ηνωμένων Εθνών. Αυτές οι συμπεριφορές, όπως όλες οι ξένες παρεμβάσεις στη σύγκρουση στη Λιβύη, πρέπει να σταματήσουν.”Ακόμη, σήμερα με αφορμή την Σύνοδο Κορυφής για το Ταμείο Ανάκαμψης, η στάση της Γερμανίας ως ισχυρότερη οικονομία της Ευρωζώνης είναι “να μην πληρώσει στο τέλος όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς”, την ώρα που οι περισσότερες ευρωπαϊκές οικονομίες έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Τελικά ο δήθεν κουκουλοφόρος δεν ήταν άλλος από το 67χρονο στέλεχος της Αριστεράς, που, δεκαετίες τώρα, χωρίς καμία ‘κουκούλα', συμμετέχει ενεργά στους αγώνες του λαού, 'Αγγελος Γκόγκογλου»
 Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 20:54
«Τελικά ο δήθεν κουκουλοφόρος δεν ήταν άλλος από το 67χρονο στέλεχος της Αριστεράς, που, δεκαετίες τώρα, χωρίς καμία ‘κουκούλα', συμμετέχει ενεργά στους αγώνες του λαού, 'Αγγελος Γκόγκογλου», τονίζει σε δήλωση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιάννης Δραγασάκης.
Ο βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θέτει το ερώτημα αν επρόκειτο για «λάθος ή ατυχία των εκτελεστικών οργάνων», για να σχολιάσει πως «το πράγμα θα ήταν αστείο αν δεν αποκάλυπτε προθέσεις και τάσεις επικίνδυνες για τη δημοκρατία». Επικρίνει την κυβέρνηση ότι «καλλιεργούν το φόβο, αναβιώνουν τον αυταρχισμό, οργανώνουν προβοκάτσιες διότι δεν εμπιστεύονται το λαό, φοβούνται την κοινωνία».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντυπωσιακή άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου στα σύνορα με τη Λιβύη - Η απάντηση της Τουρκίας
 Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 19:15
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αιγύπτου επιδεικνύουν την ισχύ τους σε απόσταση αναπνοής από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις της Αιγύπτου, μαζί με τις ειδικές δυνάμεις της χώρας, ξεκίνησαν το Σάββατο (11/07) στα σύνορα με τη Λιβύη την μεγάλη στρατιωτική άσκηση, η οποία φέρει την κωδική ονομασία «Decisive 2020».
Η μεγάλη στρατιωτική άσκηση της Αιγύπτου έρχεται λίγο μετά την προειδοποίηση του Προέδρου της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσιγια, για πιθανή εμπλοκή της χώρας του στον πόλεμο της Λιβύης, με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Yeni Safak» να χαρακτηρίζει «εχθρική» τη νέα κίνηση της Αιγύπτου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του αιγυπτιακού στρατού, αυτή η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου εκπαίδευσης μάχης για τους σχηματισμούς και τις μονάδες των ενόπλων δυνάμεων.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σερβία: Δεκάδες συλλήψεις στο Βελιγράδι έπειτα από έφοδο φασιστών στη Βουλή
 Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 09:03
Δεκάδες συλλήψεις έγιναν αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Βελιγράδι, καθώς ξέσπασαν εκ νέου νέα επεισόδια ανάμεσα σε φασιστες πληρωμενους από τους αμερικανους και αστυνομικούς στο κοινοβούλιο, ενώ διαδηλωτές, που φώναζαν φασιστικά συνθήματα, επιτέθηκαν εναντίον δημοσιογράφων και όσων κατέγραφαν τα γεγονότα.
Νεαροί φασιστες ξεπέρασαν χιλιάδες άλλους διαδηλωτές, έκαναν πέρα τα μεταλλικά κιγκλιδώματα κι εξαπέλυσαν έφοδο στην αφύλακτη κεντρική είσοδο της σερβικής Βουλής, στο κέντρο του Βελιγραδίου. Αστυνομικοί που βρίσκονταν μέσα στο κτήριο τους απώθησαν, προτού στήσουν περίμετρο ασφαλείας μπροστά σε αυτό.
Υπέστησαν κατόπιν οι αστυνομικοι καταιγισμό αντικειμένων - μπουκαλιών, πετρών, κομματιών μπετόν, φωτοβολίδων... - από τους φασιστες των αμερικανων, που νωρίτερα φώναζαν συνθήματα όπως «Βούτσιτς κλέφτη», αναφερόμενοι στον πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
Η αστυνομία αρχικά απέφυγε να κάνει χρήση δακρυγόνων, αλλά εντέλει οι δυνάμεις της προχώρησαν στην χρήση τους, όπως και στη χρήση ροπάλων, για να αποκρούσει τους νεαρούς, που σε δημοσιεύματα στον σερβικό Τύπο περιγράφονται με όρους όπως «εθνικιστές» ή «χούλιγκαν».
Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ που επικαλέστηκαν την αστυνομία, τέθηκαν υπό κράτηση τουλάχιστον 70 φασιστες που φέρονται να ενεπλάκησαν στα επεισόδια. Αναφέρθηκαν αρκετοί τραυματισμοί, κατά την εφημερίδα Blic.
Η κεντρική πορεία και συγκέντρωση πάντως νωρίτερα χθες ήταν ηρεμη.
Η χθεσινή ήταν η τρίτη νύχτα βίαιων ταραχών στο Βελιγράδι μέσα στην εβδομάδα. Οι κινητοποιήσεις άρχισαν την Τρίτη, όταν ο Βούτσιτς ανακοίνωσε πως θα οι αρχές θα επέβαλλαν απαγόρευση κυκλοφορίας τις επόμενες ημέρες, λόγω της επιδείνωσης της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.
Μόνο την Πέμπτη δεν ξέσπασαν ταραχές, διότι τις απέτρεψαν αλλοι διαδηλωτές.
Δυνάμεις της αστυνομίας με εξοπλισμό αντιμετώπισης ταραχών είχαν αναπτυχθεί μπροστά στο κοινοβούλιο τα δύο πρώτα βράδια των κινητοποιήσεων, όμως προχθές Πέμπτη και χθες Παρασκευή αναπτύχθηκαν μέσα στο κτίριο και πίσω από αυτό.
Τις πρώτες δύο νύχτες διαδηλώσεων, η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης,  στο κέντρο του Βελιγραδίου.
Αν και αρχικά οι διαμαρτυρίες στρέφονταν εναντίον της επανεπιβολής περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού, πολύ γρήγορα συμφωνα με τις εντολες και το σχεδιο της CIA και του Σορος μετατράπηκαν σε υπολριτικη καταγγελία του αυταρχισμού, της διαφθοράς ή της εθνικής μειοδοσίας που προσάπτουν οι πληρωμενες από τον Σορος και τους αμερικανους μερίδες διαδηλωτών στον Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Χθες ειδικά οι νεοφιλελε προδοτες φασιστες κατήγγειλαν την «προδοσία» του όσον αφορά το Κόσοβο.
Χθες Παρασκευή ο Βούτσιτς βρισκόταν στο Παρίσι, όπου συμμετείχε σε βιντεοδιάσκεψη με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ και τον Κοσοβάρο πρωθυπουργό Αβντούλα Χότι.
Μετά τη συζήτηση, που είχε στόχο να δοθεί ώθηση στην τελματωμένη διαδικασία εξομάλυνσης των σχέσεων ανάμεσα στο Βελιγράδι και την Πρίστινα, ο Βούτσιτς αναγνώρισε ότι η Σερβία πλέον έχει μείνει ουσιαστικά μόνη στην προσπάθειά της να διατηρήσει με κάποιο τρόπο την κυριαρχία της στο Κόσοβο, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι Αλβανοί, οι οποιοι συμφωνα με τις εντολες που εχουν από την CIA και τον Σορος καταπιεζουν οσους Σερβους εχουν παραμεινει στο Κοσοβο και δεν τους εχουν δολοφονησει. Η πάλαι ποτέ σερβική επαρχία «ανακήρυξε την ανεξαρτησία της» το 2008, μετα τους βομβαρδισμους των αμερικανων και των ευρωενωσιτων στη Σερβια, και οι αμερικανοι εφτιαξαν στο Κοσοβο τη μεγαλυτερη στρατιωτικη βαση τους στην Ευρωπη, ωστόσο το Βελιγράδι δεν αναγνωρίζει το προτεκρορατο των Αμερικανων. Η εξομάλυνση των σχέσεων Σερβίας-Κοσόβου έχει μετατραπεί σε προαπαιτούμενο για να προχωρήσει η διαδικασία ένταξης της χώρας της Βαλκανικής στην Γερμανικη Ευρω Ένωση.
Νωρίτερα, ο Βούτσιτς και η πρωθυπουργός Άνα Μπρνάμπιτς προέτρεψαν τους φασιστες νεοφιλελε «διαδηλωτές» των αμερικανων και του Σορος να απόσχουν από τη βία αλλά και να συμβάλλουν να αποτραπεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, που έχει φέρει το σύστημα υγείας στα πρόθυρα κατάρρευσης.
Η Σερβία των 7 εκατομμυρίων κατοίκων κατέγραφε ως χθες 370 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 17.728 κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
«Διαδηλώσεις» χωρις επεισοδια έγιναν χθες και σε άλλες σερβικές πόλεις, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




H μετατροπή της Εκκλησίας της Αγίας του Θεού Σοφίας σε τζαμί είναι μια παράδοση του χαλίφη των Omeyyades του Ben Abdelmalek, που μετέτρεψε τη παλαιοχριστιανική βασιλική 4ου αι μ.Χ του Αγ. Ιωάννη του Βαπτιστή στη Δαμασκό (‘όπου βρίσκεται ως σήμερα η Τίμια Αποτμηθείσα Κεφαλή του )στο τζαμί των Omeyyades αφού πρόσθεσαν 3 μιναρέδες για να δείξει πως πρόκειται για ένα ισλαμικό επεκτατισμό και κύριος του παγκόσμιου ισλάμ. Ο El Othmani Erdogan κάνει ακριβώς το ίδιο.Ο σκοπός είναι προφανής..αποτελεί κάλεσμα στους ισλαμιστές τρομοκράτες από όλον τον κόσμο να ενταχθούν στις τάξεις του στρατού του εννοείται ως παραστρατιωτικές πολιτοφυλακές για να πολεμήσουν για τον ιερό σκοπό σε κάθε ξένη γη…
Ο χαλίφης Omar Ibn Al-Khattab αρνήθηκε να προσευχηθεί σε μια εκκλησία από το φόβο ότι οι μουσουλμάνοι μετά από αυτόν δεν θα την τροποποιήσουν σε ναό.Σήμερα οι νεοθωμανοί οι αυτοανακηρυχθέντες χαλίφηδες οφείλουν να σεβαστούν τους τόπους χριστιανικής λατρείας αλλά ωστόσο κάνουν το σύμβολο του χριστιανισμού τζαμί με προεδρικό διάταγμα και συνοπτικές διαδικασίες.Ο Σουλτάνος διέκοψε τη χιλιετή συνθήκη*(Συνθήκη του Umar) που έκλεισε ο Omar Ibn Al-Khattab και οι χριστιανοί ( στην προκειμένη περίπτωση αυτοί της Συρίας)…Η συνθήκη/συμφωνία ορίζει : “ότι οι (χριστιανικές μειονότητες) έχουν πλήρη ασφάλεια/διασφάλιση αναφορικά με τη ζωή τους τις εκκλησίες τους τη πίστη τους και ολα τα προσκυνήματα που διαθέτουν στο εσωτερικό ή εκτός πόλης δηλ. το KAMAME (ναός της Αναστάσεως), ναός Γεννήσεως Βηθλεέμ, (να είναι προστατευμένοι σύμφωνα με το λόγο του ”προφήτη”). Ομοίως, οι υπόλοιποι Χριστιανοί που ζουν εδώ…” Tareekh  – Ibn Khaldoun λόγιος του ισλάμ (2/225).
Ο Ερντογάν εκτός από σουλτάνος γίνεται πλέον και άτυπος χαλίφης. Επιδιώκει να μετατρέψει την Αγία Σοφία και την Κωνσταντινούπολη σε κέντρο του Ισλάμ.Θέλει να γίνει ο πολιτικός ηγέτης του παγκόσμιου ισλάμ..Άλλωστε η αναφορά του στο τζαμί αλ Ακσά (τον χρυσό θόλο) ότι η μετατροπή της Αγια – Σοφιάς σε τζαμί ”αποτελεί προάγγελο της απελευθέρωσης και του αλ Ακσά” (στην Ιερουσαλήμ) είναι ενδεικτική.Επιχειρεί να συσπειρώσει και να ηγηθεί….
*H Συνθήκη του Umar εκδόθηκε το 717 μ.Χ από τον Χαλίφη omeyyade Umar ben Abd al Aziz (682-720), γνωστό ως Umar II. Είναι μια συνθήκη μεταξύ αυτού του χαλίφη και των μη μουσουλμάνων των ”λαών της Βίβλου”, τοποθετημένων υπό το καθεστώς της dhimma  (κι αποκαλούμενων dhimmis).Αποδίδεται ή συνθήκη και στον β χαλίφη τον Omar bin al-Khattâb.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εστησαν κατηγορια «για απελευθερωση κουκουλοφορου» εις βαρος αστυνομικου που παρενεβη για να σωσει  από κακοποιηση το ιστορικο στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αγγελο Γκογκογλου.67 ετων.
Πληρης καλυψη της σκευωριας από τον Χρτσοχοιδη το γνωστο τσουτσεκι της CIA και των αμερικανων, που αφου κρυβοταν επι ωρες από τους εκπροσωπους του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπελυσε χυδαια επιθεση παραπληροφορησης.
Ατελειωτος καταλογος τραυματιων από την προβοκατσια αστυνομιας-Χρυσοχοιδη 40 μελη της νεολαιας του ΣΥΡΙΖΑ, 6 μελη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωην υπουργος Εθνικης  Αμυνας Πανος Ρηγας αναμεσα στους χτυπημενους.
Τα μελη της νεολαιας ΣΥΡΙΖΑ που υπεστησαν την παραλογη και αγρια αστυνομικη βια καταγγελουν τη συμμοριτικη ομαδα Δραση (πρωην Δελτα) της αστυνομιας «Περασαν από πανω μας τα μηχανακια της αστυνομιας»




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χωρις αντιπολιτευση
Πεντε χρονια από το Δημοψηφισμα και ενας χρονος κυβερνησης Ν.Δ. Σε βουρκο η πολιτικη ζωη, με τα «μαγαζια» συνενοχα. Με γοργους ρυθμους η αποικιοκποιηση της χωρας. Βαθιες πληγες σε οικονομια, υγεια, παιδεια, δημοκρατια. Ψηφιστηκε η περιστολη διαδηλωσεων.  Τετελεσμενα από Τουρκια σε βαρος της ελληνικης κυριαρχιας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΒΒΑΤΟ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
Σύγχρονη πειρατεία; Το Ηνωμένο Βασίλειο υπεξαίρεσε το χρυσό της Βενεζουέλας
Το Ηνωμένο Βασίλειο αρνείται την πρόσβαση της Βενεζουέλας στον χρυσό της στην Τράπεζα της Αγγλίας. 31 τόνοι χρυσού έχουν κατατεθεί σε βρετανικά ταμεία για 50 χρόνια. Η κυβέρνηση του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο θέλει να χρηματοδοτήσει με αυτόν, τον αγώνα κατά της COVID-19, αλλά το Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου αρνείται να της τον παραδώσει. Απλά, επειδή αναγνωρίζει τον ηγέτη του πραξικοπήματος Χουάν Γκουαιδό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ
Δολοφονία 29χρονου Παλαιστίνιου
ΡΑΜΑΛΑ.--
Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν αργά το βράδυ της Πέμπτης εν ψυχρώ έναν 29χρονο Παλαιστίνιο την ώρα που πήγαινε βόλτα με τους φίλους του, επειδή τον θεώρησαν ύποπτο ...για τη ρίψη μολότοφ σε φυλάκιο του στρατού. Στη διάρκεια του ίδιου περιστατικού τραυματίστηκε από τις σφαίρες των Ισραηλινών στρατιωτών στα πόδια ένας ακόμα νεαρός Παλαιστίνιος. Το φονικό έγινε κοντά στο χωριό Κιφλ Χάρις της περιφέρειας Σαλφίτ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το τουρκικό φασιστικό καθεστώς δεν έχει εισβάλει στην Κύπρο μας και έχει επιβάλει κατοχή στο 40% της Νήσου;
Υπέρ της Τουρκίας στην εισβολή της στη Συρία δεν έχει ταχθεί χρόνια τώρα (πρόσφατα κάποιος Δένδιας) η επίσημη Ελλάδα των υποταγμένων στο 4ο Ράιχ;
Υπέρ του φασιστικού τούρκικου καθεστώτος δεν βρίσκεται η επίσημη Ελλάδα ΟΛΩΝ δουλικών μνημονιακών κυβερνήσεων;
Όλο αυτό το δουλικό πολιτικό προσωπικό της ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν ξεπούλησε τη Μακεδονία μας;
Τώρα "κεντροαριστεροί" και δεξιοί "πολιτικοί" υπάλληλοι των ναζί της Ε.Ε.... γιατί διαμαρτύρονται;