Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Τεταρτη 16 Σεπτεμβριου 2020


"Δεν θα κρεμάσουμε κανέναν για ένα λάθος €6εκ στις μάσκες" είπε η Ντόρα και συμφωνώ!
Κι εγώ αν βρω 6εκ στο δρόμο δε τα μαζεύω καν



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου λοκντάουν", λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας αλλά... ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, δηλαδή τόσο κρίσιμη η κατάσταση, επέμεναν να ανοίξουν τα σχολεία και δημιουργήσανε το σχετικό χαμό με τις μάσκες.
Υ.Γ.: αν τελικά γίνει νέο λοκντάουν, μην περιμένετε επιδόματα. Να σας κόψουν και το ηλεκτρικό ρεύμα να περιμένετε.
Σχολιο.- Κούλη κι ας μην έχω ούτε νερό στην βρύση, θα πίνω τα δάκρυα μου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Herman Goring στην δίκη της Νυρεμβέργης, ερωτήθηκε:
”Πως καταφέρατε τον Γερμανικό λαό να το αποδεχθεί όλο αυτό;”
Απάντησε:
Ήταν εύκολο και δεν έχει να κάνει με τον ναζισμό,
αλλά με την... ανθρώπινη φύση. Οι ανθρωποι δεν θελουν πολεμο.
Μπορείτε να το κάνετε στη Ρωσια στην Αγγλια στην Αμερικη.
Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις στους ανθρώπους, είναι να τους φοβίσεις.
Εάν μπορείς να βρεις ένα τρόπο να φοβίσεις τους ανθρώπους, τότε μπορείς να τους κάνεις, να κάνουν ότι θέλεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βάσει ποιών επιστημονικων μελετών τα πανιά φιλτράρουν τους ιούς;
Σχολιο.- Ειλικρινά δεν είναι αυτό το ζήτημα Το ζήτημα είναι ότι δεν κόβεις δέντρο με νυχοκόπτες.
Άφησαν και πέρασε το καλοκαίρι με παπαριες και καραντίνες και πάμε σε χειμώνα με ανύπαρκτη ανοσία κοινοτητας.
Να ελπίζεις ότι ο ιός έχει μεταλλαχθεί με τα ελάχιστα έστω περάσματα του στον πληθυσμό ή ότι είναι φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες το 2ο κύμα.
Αλλιώς εμείς "θα φταίμε"
Σχολιο.-   Αν το ψάξεις πιο βαθιά ότι stock και ρετάλι έχει απομείνει σε βιοτεχνίες θα γίνει μάσκες. Ξέρω τι λέω είμαι στη δουλειάς.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Σαν σήμερα: To 1941 το Αρχηγείο της Βέρμαχτ διατάζει για κάθε φόνο Γερμανού στρατιώτη να εκτελούνται 50 ή 100 ντόπιοι."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πώς αλλάζουν οι καιροί Πρό κορωνοϊου έτσι και πήγαινες με μάσκα στην τράπεζα στην έπεφτε η αστυνομία , τώρα έτσι και πας χωρίς μάσκα πάλι στην πέφτει κάποιος από την τράπεζα και φωναζει την αστυνομια




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά κι απ' τη νέα προκλητική εμφάνιση του Μπακογιάννη σε χώρο κατάμεστο από κόσμο, που ανήκει στον Δήμο Αθηναίων και όπου επιτράπηκε να τραγουδήσει η Βίσσυ, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας:
Με μέτρα υποτίθεται, αλλά το αδιαχώρητο και χωρίς μάσκα.
Και την επόμενη ημέρα ανακοινώνουν οριζόντια μέτρα για την Αττική.
Όταν οι ίδιοι είναι τόσο ανεύθυνοι και σε κοροϊδεύουν μες τα μούτρα σου, πως και τι να προσάψεις στον απλό κόσμο;
Από τη στιγμή που επιβάλλουν στα παιδιά μας να φοράνε μάσκα ακόμα ΚΑΙ στο διάλειμμα, να κόψουν το λαιμό τους και να φοράνε ΠΑΝΤΟΥ, ώστε να μας αποδείξουν πως δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δυο σταθμά.
Αλλά που να βρουν τη συνείδηση και το φιλότιμο να το κάνουν;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συ(η)ψας: «Δεν αγκαλιάζουμε τα παιδιά μέσα στο σπίτι»
1.έχει σίγουρα δίπλωμα ιατρικής ο κύριος?
2. όλοι εσείς οι "ψεκασμένοι" συνένοχοι της τρομοϋστερίας του κωρονοφασισμού μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον "γιατρό". Μαζέψτε όμως κι ένα γερό κομπόδεμα ΚΑΙ για τους ψυχιάτρους σε λίγα χρόνια....




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύλληψη ιερέα στο Ρέθυμνο - Εκανε κήρυγμα κατά της μάσκας
16.09.2020 -  09:16
 Τελευταία Ενημέρωση16.09.2020 10:07
Το κήρυγμά του έκανε το γύρο του διαδικτύου
Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ένας ιερέας στο Ρέθυμνο, ο οποίος πήγε σε νηπιαγωγείο να τελέσει τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς  εκανε τον αγιασμο, και μετα έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας. Μιλωντας εκτος μικροφώνου, ο παπάς καλούσε τους παρευρισκόμενους γονείς, νηπιαγωγούς και παιδιά να αντισταθούν στην υποχρεωτική χρήση της μάσκας και οι παραινέσεις του καταγράφηκαν σε βίντεο κι έκαναν το γύρο του διαδικτύου.
Τελικά, σήμερα το πρωί, ο ιερέας οδηγήθηκε στο τμήμα, καθώς οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και ακολούθησαν τις καθεστωτικες  διαδικασίες προχωρώντας στη σύλληψή του.
Καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στον ιερέα που είχε το θάρρος της γνώμης του. Κατά δεύτερον ο λόγος που συνελήφθη είναι στο πρώτο σχόλιο. Κατά τρίτον ο ψάλτης ή ο μπουμπούκος που έλεγαν τα ίδια πριν κάποιους μήνες γιατί άραγε δεν συνελήφθησαν? Κύριοι έχετε χάσει την ψυχραιμία σας γιατί το αφήγημα σας δεν "βγαίνει"!!! Μόνο σε πραγματικούς "ψεκασμένους" από τον ιό της παραπληροφόρησης και της Γκεμπελικής προπαγάνδας του κωρονοφασισμού....
Παρεπιπτόντως είχα ακούσει τον συγκεκριμένο ιερέα σε συγκέντρωση κατά των μασκών στο Ρέθυμνο, πριν κάποιες μέρες, και ήταν συγκλονιστικός καταγγέλοντας την ιεραρχία της εκκλησίας που έχει συμπαραταχθεί στο παγκόσμιο κωρονοφασισμό. Ξανά μπράβο του
Σχολιο.- Αλλά ο Μπακογιάννης είναι ελεύθερος...γεια σου ρε παπααααααα τα τιμάς τα ράσα σου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10 χρόνια τώρα το πολιτικό προσωπικό στο σύνολο του προσπαθεί να χρεοκοπήσει την χώρα χωρίς αποτέλεσμα (έκλεισε τις τράπεζες, αύξησε δραματικά τους φόρους, δυσκόλεψε την επιχειρηματικότητα, αύξησε την γραφειοκρατία, δυσκόλεψε τις συναλλαγές με τις υπηρεσίες με χιλιάδες προσκόμματα κτλ) Μάταια όλα. Ζούμε σε ένα "μαγαζί γωνία", οι άνθρωποι εδώ δουλεύουν σαν σκυλιά όλη την μέρα (σε αντίθεση με τους δημόσιους υπαλλήλους που δεν δουλεύουν ή μάλλον δουλεύουν εις βάρος αυτών που εργάζονται πραγματικά). Τελικά βρήκε τον τρόπο παίδες. Καταργεί στα μουλωχτά την εκτός σχεδίου δόμηση. Εαν δεν το καταλάβατε όλα σχεδόν τα οικόπεδα που έχετε θα κάνουν μόνο για βοσκοτόπια. Θα έχουν μηδενική αξία. Επιτρέπει μόνο στους στρατηγικούς επενδυτές.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρχηγός Αεροπορίας ΗΠΑ: “Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για έναν πόλεμο σαν τον Β’ΠΠ”
Ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Πτέραρχος Τσαρλς Μπράουν, σε δηλώσεις του στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Defence News, διευκρίνησε πως οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προετοιμασμένες για νέας κλίμακας πολεμικές αναμετρήσεις με την Κίνα και την Ρωσία.
Συγκεκριμένα ο Μπράουν (πρώτος Αφροαμερικανός που ηγείται οποιουδήποτε όπλου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων) φέρεται να δήλωσε πως «πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διεξάγουμε έναν πόλεμο με απώλειες και κινδύνους μάχης για το έθνος που είναι παρόμοιοι με εκείνους που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου».
Ο Μπράουν, σε πρόσφατο κείμενό του με τίτλο “Accelerate Change or Lose” έκανε αναφορά στην ανάγκη ριζικών αναδιαρθρώσεων σε επίπεδο Πολεμικής Αεροπορίας ενόψει ενός πιθανού πολέμου με Κίνα και Ρωσία στο μέλλον.
 Έχουν αρχίσει και φοβούνται πλέον ότι ο μελλοντικός πόλεμος δεν θα αφήσει ανέπαφες τις ΗΠΑ, οπως στον Β΄ΠΠ, όπου δεν έπεσε ούτε σφαίρα στο έδαφος των ΗΠΑ. Ξέρουν πολύ καλά ότι αν τολμήσουν και επιτεθούν κατά Ρωσίας και Κίνας θα δεχτούν καταιγισμό πυραύλων στο έδαφός τους με πυρηνικές κεφαλές καθώς ,όπως τους έχει προειδοποιήσει ο Πούτιν, τα αντιπυραυλικά τους συστήματα είναι ανίκανα να αναχαιτίσουν τους πολυηχητικούς Ρωσικούς πυραύλους. Γιαυτό και προκαλούν συνεχώς πολέμους με αντιπροσώπους (proxy war), κυβερνοεπιθέσεις και χρωματιστές επαναστάσεις ώστε να φθείρουν μεν τους αντιπάλους τους χωρίς να ρισκάρουν όμως ένα μεγάλης κλίμακας πόλεμο. Αυτό βέβαια έχει και τα ρίσκα του, όπως για παράδειγμα στη Λευκορωσία, όπου τους έγινε καθαρό από τη Μόσχα ότι με την παραμικρή τους κίνηση για ανατροπή του στάτους εκεί , πάμε για ολική σύγκρουση. Ο μαύρος στρατηγός τεσσάρων αστέρων, φαίνεται ότι έπιασε καλά το μήνυμα του Κρεμλίνου.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων The Associated Press (AP), το καθεστώς του Ντόναλντ Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μπλοκάρει τουλάχιστον 50 πλοία που προσπάθησαν να φέρουν καύσιμα στη Βενεζουέλα ως μέρος του σχεδίου της Ουάσινγκτον να ασφυκτιά στον πληθυσμό της Βενεζουέλας και να ανατρέψει το κυβέρνηση με επικεφαλής τον Πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν εδώ και μήνες να σταματήσουν τις αποστολές καυσίμων της και προς τη Βενεζουέλα, ελπίζοντας ότι θα επιταχύνει την πτώση του Νικολά Μαδούρο, στερώντας του τα πετρελαϊκά έσοδα που αποτελούν το κύριο οπλο της σοσιαλιστικής κυβέρνησής του. Αλλά οι πιο κατεστραμμένοι ήταν οι Βενεζουέλες, οι οποίοι πρέπει να περιμένουν μέρες για να γεμίσουν τις δεξαμενές του οχήματός τους λόγω της έλλειψης ραφιναρισμένης βενζίνης στη χώρα, αναφέρει το κείμενο του AP.
Το γραφείο του αμερικανικού οργανισμού επισημαίνει επίσης ότι η βενζίνη που έχει μπλοκάρει οι Ηνωμένες Πολιτείες και μεταφέρεται στο κεντρικό κέντρο πετρελαίου στην αμερικανική χώρα, Χιούστον, Τέξας, δημοπρατείται τώρα στον υψηλότερο πλειοδότη.
Προσθεσε AP ότι την ερχόμενη Τετάρτη οι αμερικανικές αρχές θα προσφέρουν την αποστολή του Άλκημου, αγκυροβολημένου στο Χιούστον και διαθέτει 100.266 βαρέλια βενζίνης υψηλής οκτανίου, αξίας περίπου 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η δημοπρασία πραγματοποιείται αφού η Αμερικανίδα δικαστής Lynn Hughes διέταξε να κατασχεθεί το φορτίο, λέγοντας ότι πιθανότατα θα είχε πάει στη Βενεζουέλα καθώς η διαδικασία διαιτησίας συνεχίζεται πάνω από ένα δικαίωμα διατήρησης 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων, προσθέτει η υπηρεσία στο πλοίο που ανήκει στην Capital Ship Management Corp ., με έδρα τον Πειραιά, Ελλάδα.
Μεταξύ των αποστολών βενζίνης, σύμφωνα με το AP, είναι και πλοία που έκαναν αεροπειρατεία οι Ηνωμένες Πολιτείες που ανήκουν στον Έλληνα επιχειρηματία Ευάγγελο Μαρινάκη, έναν από τους σημαντικότερους και ιδιοκτήτες του πιο επιτυχημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Νέος κύκλος βίας στην Παραγουάη μετά την απαγωγή πρώην αντιπροέδρου
 15/09/2020
Εντείνονται οι εχθροπραξίες στην Παραγουάη στις συνεχιζόμενες συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και των ανταρτών του μαρξιστικού κινήματος του Λαϊκού Στρατού της Παραγουάης (EPP) που δραστηριοποιείται στα βορειοανατολικά της χώρας.
Ο νέος κύκλος βίας ξέσπασε μετά την απαγωγή ενός πρώην αντιπροέδρου της χώρας από τις δυνάμεις των ανταρτών σε αντίποινα για τον θάνατο δύο 11χρονων κοριτσιών από τις δυνάμεις του στρατού. Τα ανήλικα κορίτσια έπεσαν θύματα κατά τη διάρκεια επιχείρησης του στρατού κατά των αναρτών του EPP ενώ οργανώσεις για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγορούν τον στρατό για «κρατικό έγκλημα και δολοφονία».
Ο απαχθείς Όσκαρ Ντενίς, είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Παραγουάης από το 2012 έως το 2013. Βρισκόταν στην έπαυλή του όταν απήχθη μαζί με έναν υπάλληλό του στις 9 Σεπτεμβρίου. Σημειώματα που βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο όχημα του πρώην αντιπροέδρου απέδιδαν την ευθύνη της απαγωγής στον EPP.
Για τις κρατικές αρχές η EPP είναι εγκληματική οργάνωση υπεύθυνη για δεκάδες απαγωγές και περισσότερους από 60 θανάτους από το 2008 που πρωτοεμφανίστηκε στη χώρα.
Σύμφωνα με την EPP ο Όσκαρ Ντενίς θα θανατωθεί εάν οι αρχές δεν προχωρήσουν στην απελευθέρωση δύο ηγετικών στελεχών της μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Επίσης ζήτησαν από την οικογένεια του απαχθέντος λύτρα δύο εκατομμυρίων δολαρίων για να διανείμουν τρόφιμα και άλλα αγαθά στους φτωχούς των αγροτικών κοινοτήτων της Παραγουάης.
Σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εσωτερικών, Εουκλίντες Ασεβέντο, απέρριψε το ενδεχόμενο απελευθέρωσης των ανταρτών δηλώνοντας: “Είναι πόλεμος και αθλητικό τουρνουά”.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!
Οι χρυσαυγίτες δεν είναι κάποιοι «ανεξάρτητοι» από το κράτος φασίστες. Από την αρχή της εμφάνισης τους ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ οργανωμένοι απευθείας από τις μυστικές υπηρεσίες του παλαιότερα Υπουργείου «Δημόσιας Τάξης» και τώρα «Προστασίας του Πολίτη». Η Αποστολή που τους έχει ανατεθεί (όπως και σε άλλες χώρες του εξωτερικού) είναι να παρεμβαίνουν και να δυσφημούν ως «φασίστες υποστηρικτές» κάθε κινητοποίηση του Ελληνικού Λαού που δεν χειραγωγείται και δεν μπορεί να ξεπουληθεί από τις επίσημες κομματικές παρατάξεις. Η κατευθυνόμενη από την κρατική ασφάλεια δυσφήμηση των κινητοποιήσεων, η συμμετοχη των φασιστων και των ναζιστων, όπως και τώρα με το κίνημα «Γονείς κατά της υποχρεωτικής μάσκας και εμβολίων στα σχολεία», ήταν και παραμένει αποτελεσματική διότι οπλίζει με «αντιφασιστικά επιχειρήματα» όλα τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και τα Κομματόσκυλα του Διαδικτύου, που έχουν πουλήσει τον Ελληνικό Λαό, να επιτίθενται σε κάθε ανεξάρτητη κινητοποίηση που καταλαβαίνουν ότι βάζει σε κίνδυνο και τη δική τους παρασιτική ύπαρξη.
Και να πως ενεργούν τώρα σε σχέση με τα συλλαλητήρια και της καταλήψεις στα σχολεία. Πετανε τρικακια γυρω από τα σχολεια.
Ο Κασιδιαρης, ακομα και αν πηγαινε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των Γονέων για να τις εκθέσει, θα περιβαλλοταν από το 40% της συγκεντρωσης, γιατι είναι δικοι του οπαδοι.
Αυτό που κάνουν είναι να σκορπούν τρικάκια γύρω από τα συλλαλητήρια και από τα σχολεία. Έτσι, στα μουλωχτά και για να κάνουν τη ζημιά εμφανίζονται ως υποστηρικτές του κινήματος «κατάργησης της μάσκας» (που οι διεκδικήσεις του δεν περιορίζονται μονάχα σε αυτό αλλά και στις αποζημιώσεις όσων καταστράφηκαν μέχρι και την τιμωρία των ενόχων της ιοτρομοκρατίας).
Για να το ξεπουλησουν μετα αργοτερα όπως κανουν παντα. Θυμηθειτε. Η χρυσαυγη υπερ της εξοδου από την ΕΕ και υπερ της επιστροφης στη δραχμη, και μολις εκλεχθηκαν στο κοινοβουλιο, «δεν είναι τωρα καιρος να βγουμε από την ΕΕ».
Πρέπει λοιπόν να προστατέψουμε τη ΝΙΚΗ του κινήματος μας όχι μόνο διαδιδοντας την αληθεια για αυτούς τους ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ αλλά και να τους χαρακτηρίζουμε δημοσίως ως έχουν και από πού παίρνουν τον μισθό τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ- ΟΧΙ ΜΑΣΚΕΣ ΦΙΜΩΤΡΑ!- Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλήθεια,πως αντέδρασαν οι Τσιόδρας,Σηψας,Γωγος,
Μαγιορκινης,Λινου κλπ,όταν έκλειναν τα νοσοκομεία & τα τμήματα λοιμωδών νόσων κατα τα μνημονιακα χρόνια...?
Κανοντας τουμπεκί...???
Σχολιο.- Εγώ θα συμπλήρωνα και τους λαλίστατους προέδρους των ΠΙΣ και ΙΣΘ όταν έκλεινε το νοσοκομείο λοιμωδών στην Θεσσαλονίκη



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ και χρόνια, η τακτική της εξουσίας για να φθείρει την κάθε μορφής αντίδραση στους σχεδιασμούς της, είναι η υπονόμευση μέσα από κοινωνικούς αλλά και πολιτικούς αυτοματισμούς.
Οι μέθοδοι είναι δύο.Πολλές φορές χρησιμοποιούνται μαζί. Από την μία, οι γνωστοί άγνωστοι, οι λεγόμενοι ''μπαχαλάκηδες'', που παίζοντας τον ρόλο του λαγού, βοηθούν τις κατασταλτικές δυνάμεις να διαλύσουν συγκεντρώσεις, συχνά πολύ μεγάλες.
Από την άλλη, η χρησιμοποίηση της πέμπτης φάλαγγας.Από τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία,τις αντιδράσεις των κατοίκων των νησιών που βιώνουν τα προβλήματα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης,μέχρι την διαμαρτυρία για τις μάσκες, η μέθοδος είναι απλή και αλάνθαστη. Εμφανίζονται 2-3 επώνυμοι νεοναζί και καμιά πενηνταριά ταγματασφαλίτες και η κάθε συγκέντρωση βαφτίζεται ακροδεξιά. Ο στιγματισμός και η δαιμονοποίηση έχει επιτευχθεί.
Το πραγματικά θλιβερό, είναι η απουσία ή καλύτερα το ''σκούριασμα'' του πολιτικού ενστίκτου, όσων άμεσα τσιμπάνε στην έξυπνα καθοδηγούμενη προπαγάνδα.Χωρίς να σημαίνει ότι θα έπρεπε πάντα να συμπορεύεσαι με κάθε διαδήλωση, η αποδοχή της ''γλέντζας'', δεν είναι τίποτε άλλο παρά σύμπλευση με τα άνομα σχέδια της εξουσίας.
Δεν χρειάζονται ανακλαστικά, δεν χρειάζεται ο αιώνιος φόβος της....Βαϊμάρης,χρειάζεται απλά σκέψη και ανάλυση, κύρια σε αυτό που λέγεται στα δικαστήρια, ''cui bono'', ποιός ωφελείται τελικά όταν μια οργανωμένη αντίδραση αποδομείται.
Και όπως πάντα, κυνηγώντας μια δράκα λίγων φασιστών, ξεχνάς τον πραγματικό φασισμό που σε έχει διαλύσει...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη δυστοπία του Ευγένιου Τριβιζά "Η τελευταία μαύρη γάτα", οι πολιτικοί και οι κεφαλαιοκράτες κατηγόρησαν τις γάτες για όλα τα δεινά που περνά ο λαός και διέταξαν την εξόντωσή τους...
"Ελάχιστοι άνθρωποι αντιστάθηκαν, ή έφεραν αντιρρήσεις, ή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν και όσοι το έκαναν κατηγορήθηκαν για γατοφιλία, θεωρήθηκαν επικίνδυνοι και βρήκαν τον μπελά τους. Κατασυκοφαντήθηκαν οι ίδιοι, τα παιδιά τους μπήκαν σε άσυλα, τα σπίτια τους λεηλατήθηκαν και οι περιουσίες τους δημεύτηκαν.
Μερικούς γατόφιλους τους λιντσάρανε. Έναν ιερωμένο, που τόλμησε να κατακεραυνώσει τους γατοκτόνους από τον άμβωνα, τον κατηγορήσανε για κάποιο σκάνδαλο και τον καθαιρέσανε.
Ακόμα κι εκείνοι που δεν πίστευαν, ούτε κατά διάνοια, ότι οι γάτες κάνουν κακό, που ήξεραν πολύ καλά ότι άλλοι είναι οι υπεύθυνοι για τα δεινά του τόπου, λούφαξαν και δεν τολμούσαν να πουν κουβέντα. Οι γατοσχίστες είχαν γίνει εθνικοί ήρωες. Όλοι κυνηγούσαν γάτες…".
Οποιαδήποτε ομοιότητα με σημερινές καταστάσεις, είναι, φυσικά, απολύτως συμπτωματική. Εγώ ένα παραμύθι ήθελα να σας πω...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημοσιογραφος : Αφου ειχαμε 400 ΜΕΘ πως γεμισε το 60% με 67 νοσηλευομενους?
Κοντοζαμάνης : 400 ειχαμε παλια! Τωρα εχουμε 200.
Απορια
Το 60% του 200 είναι 120 νοσηλευομενοι, όχι 67.
Αρα, εχουμε εν λειτουργια 111 ΜΕΘ, για να γεμιζει το 60% με 67 ασθενεις, όχι 200 ΜΕΘ, ουτε  400 ΜΕΘ!
Κι αυτό το πετυχε το υπουργειο εν μεσω δευτερου κυματος της πανδημιας!
Φροντιστε να μην αρρωστησετε!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μετά τη Μόρια εμπρησμός και στη Σάμο – Εκτός ελέγχου οι λαθρομετανάστες
16 Σεπτεμβρίου 2020
Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε λόφο που βρίσκεται 300 μέτρα από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης λαθρομεταναστών στη Σάμο. Αν και επικρατούσε άπνοια, η φωτιά πήρε μεγάλη έκταση περιμετρικά του κέντρου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην δομή εμφανίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό καθεστώς καραντίνας χθες. Σύμφωνα με τοπικό ΜΜΕ, άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος προχώρησαν σε επτά προσαγωγές για την πυρκαγιά. Στη Μόρια τώρα, έξι Αφγανοί συνελήφθησαν για την πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το κέντρο. Οι πέντε από τους συλληφθέντες εντοπίστηκαν στη Λέσβο και ο έκτος, ένας ανήλικος Αφγανός, στη δομή της Πιερίας, όπου είχε μεταφερθεί την επομένη του εμπρησμού. Κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της ΕΥΠ ερευνούσαν από την πρώτη στιγμή την υπόθεση των διαδοχικών εμπρησμών.
Η δράση των εμπρηστών, μάλιστα, καταγράφηκε σε βίντεο που συμπεριλήφθηκε στην έρευνα της ΕΛΑΣ. Δεν είναι απίθανο να δούμε και άλλες συλλήψεις, καθώς οι συμμετέχοντες ήταν περισσότεροι. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε τις συλλήψεις, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι πράγματι επρόκειτο για εμπρησμό. Αναφέρθηκε, όμως, και στη νεοσυσταθείσα δομή και στην άρνηση της πλειονότητας των μεταναστών να στεγαστούν στις σκηνές που τοποθετήθηκαν στο πεδίο βολής στο Καρά Τεπέ, επιμένοντας να παραμένουν στο δρόμο.
«Οι μετανάστες, όπως και οι κάτοικοι, έχουν συμφέρον να αποδεχθούν τις προτάσεις μας και την πραγματικότητα της νέας δομής. Ένα είναι βέβαιο. Η Μυτιλήνη δεν αντέχει άλλα συνθήματα, θέλει σοβαρότητα και στιβαρή διοίκηση. Σας διαβεβαιώ πως λογική και η νομιμότητα, η ασφάλεια, η υγεία και η κανονική ζωή θα επικρατήσουν», δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να μην υποκύψει στις πιέσεις των μεταναστών, καθώς κάτι τέτοιο θα πέρναγε μήνυμα ότι οι άνομες πράξεις επιβραβεύονται. Αυτός είναι ο λόγος που κανείς δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το νησί, εκτός από τους ανήλικους. Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου επιχειρεί να ενημερώσει και να πείσει τους μετανάστες να προσέλθουν στο Καρά Τεπέ, μοιράζοντας, μάλιστα, σχετικό έγγραφο και εξηγώντας σε αυτό ότι μόνο έτσι θα εξεταστεί το αίτημα ασύλου τους.
Ακόμα πάντως φαίνεται να αγνοούνται οι φορείς του κορωνοϊού που εξαφανίστηκαν μετά τη διάγνωσή τους. Συνεχίζεται η προσπάθεια των αρχών ασφαλείας να εντοπιστούν, ώστε ο ΕΟΔΥ να αναλάβει την επανεξέτασή τους και την καραντίνα στην οποία οφείλουν να τεθούν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν βλέπω γιατί δεν πρέπει να βραβευτεί στους διαδηλωτές του Χονγκ Κονγκ το βραβείο Νόμπελ (στη φαντασία θα ήταν καλό). Τελικά, οι χειρότεροι εγκληματίες το πήραν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μορια-ισλαμοφασιστες λαθρομεταναστες
Τους δινεις δωρεαν στεγη φαγητο και τα καινε
Στελνεις πυροσβεστικα και τα καταστρεφουν
Και τολμανε μερικοι ανιστοριτοι να συγκρινουν αυτά τα γουρουνια
Με τους Ελληνες Μικρασιατες Προσφυγες
Σχολιο.- Οι ισλαμοφασιστες λαθρομεταναστες τα καίνε επειδή είναι τζάμπα και  τζάμπα θα ξαναγίνει εκεί που ήταν.
Σχολιο.- Να και μια άποψη συριζαίου.
«Δεν θα ξεχασω όταν ενας 15χρονος (παρανομος μεταναστης) μπαινει εξαλλος στο γραφειο μου και αρχιζει να φωναζει : Που είναι το διαμερισμα μου, που είναι ο μισθος μου, που είναι η γυναικα μου.»
Γ. Μπαλκακάκης. Διοικητης του Κεντρου Υποδοχης στη Μορια
Περσινή (15/9/19) ανάρτηση, πάντα επίκαιρη:
"Ο Γιάννης Μπαλμπακάκης ήταν διοικητής στη διεύθυνση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών της Μόριας για τρία χρόνια (με κατά δύναμην αξιόλογο έργο) μέχρι προχθές που παραιτήθηκε. Για να καταλάβουμε κάποια πράγματα, αν θέλουμε βέβαια..




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προσχεδιασμένο το κάψιμο της Μόριας.
Η πολιτική του Δήμου Αθηνών για το μεταναστευτικό είναι συνδεδεμένη με το Solidarity Now του Σόρος.
Το ίδρυμα Ωνάσης είναι το κατ’ εξοχήν εθνομηδενιστικό κέντρο στην Ελλάδα.
Δεν ενδιαφέρονται για το ποιοι κατοικούν την Ελλάδα και προωθούν την αλλαγή πληθυσμού μέσω του «ανθρωπισμού».
Η Κυβέρνηση πρέπει να κόψει τις επαφές με αυτούς τους χώρους.
Η πολιτική του Δήμου Αθηνών έχει εγκαταλείψει το μεταναστευτικό στον Κασιδιάρη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αυτή η γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι του 8ου για να γλιτώσει από τον βίαιο σύντροφό της
«Με έκανε να νιώθω ότι ήταν ο μόνος που ενδιαφερόταν για μένα». Η 22χρονη Georgia Bodrick, είναι μία νεαρή χορεύτρια από τη Μελβούρνη που σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων δεν θα συναντήσουμε ποτέ τυχαία στον δρόμο. Την ιστορία της, όμως επιβάλλεται να την γνωρίζουμε. Η Bodrick υπήρξε θύμα της επιθετικής συμπεριφοράς του συντρόφου της. Ανέχτηκε πολλά από εκείνον, κάτι που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Είναι θαύμα που ζει.
Η Georgia πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί
Όσα ακολουθούν, συνθέτουν για ακόμα μια φορά τη θλιβερή διαπίστωση του πόσο καταστροφικές είναι αυτές οι σχέσεις. Αλλα και δινει την εξηγηση γιατι οι γυναικες παραμενουν σε αυτές τις αδιεξοδες σχεσεις. «Με έκανε να νιώθω ότι ήταν ο μόνος που ενδιαφερόταν για μένα». Το δράμα αυτής της νέας γυναίκας κορυφώθηκε τη στιγμή που μέσα στην απόλυτη απόγνωση, στράφηκε προς το κενό προκειμένου να σωθεί από τον γνώριμο πόνο της βίας που βίωνε μέσα στη σχέση της. Το δικό της ένστικτο της επιβίωσης απορρυθμίστηκε. Την ημέρα που πήδηξε από τον 8ο, η Georgia είχε μάθει πως ο σύντροφός της την απατούσε. Σε κατάσταση μεγάλης έντασης, κάλεσε τον πατέρα της, ζητώντας του να έρθει να την πάρει από το διαμέρισμά της, στο οποίο βρισκόταν και ο σύντροφός της, αφού γνώριζε πως το να ανοίξει την πόρτα και να φύγει δεν θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να κάνει ελεύθερα. Εκείνος όμως δεν μπόρεσε να είναι εκεί.
«Αν προσπαθούσα να τον αφήσω και να φύγω θα έμπαινε μπροστά στην πόρτα και δεν θα με άφηνε. Η οικογένειά μου προσπάθησε να με προειδοποιήσει. Οι δικοί μου άνθρωποι είχαν δει το πόσο χειριστικός είναι. Αυτός τους ακύρωνε και τους κατηγορούσε επίμονα για τις ανασφάλειές μου», λέει σε συνέντευξή της στην αυστραλιανή Daily Mail η Brodrick, η οποία σώθηκε από θαύμα μετά την πτώση της.
«Γεια σας παιδιά, όπως κάποιοι από εσάς ίσως ξέρετε, έκανα απόπειρα αυτοκτονίας πριν μερικές εβδομάδες πέφτοντας από το μπαλκόνι του 8ου ορόφου. Ήμουν σε κώμα και υποβλήθηκα σε πολλαπλές εγχειρήσεις», γράφει η Bodrick 3 εβδομάδες μετά το ατύχημα. Η αρχική εκτίμηση των γιατρών έκανε λόγο για 10% πιθανότητες να ζήσει και ένα εξίσου ελάχιστο ποσοστό να επιβιώσει χωρίς μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Αλλά η Georgia τους διέψευσε όλους. Σήμερα κινείται με αναπηρικό καροτσάκι μετρώντας τραύματα και σπασίματα στη μέση, τον λαιμό και την πλάτη αλλά προβλέπεται να περπατήσει και πάλι μέχρι τα Χριστούγεννα. Έχει δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν, όπως η φίλη της που άνοιξε ένα fund ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για τη νοσηλεία και την αποθεραπεία της.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



OI ΣΥΡΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
16/09/2020
Οι Σύριοι διαδηλωτες περικυκλώνουν τα τούρκικα κατοχικα παρατηρητήρια σε Χάμα κι Ιντλίμπ κι απαιτούν αν φύγουν. Διακοσιοι Σύριοι διαδηλώνουν μπροστά από το τουρκικό παρατηρητήριο-βάση στο Morek στην επαρχία Hama στη Συρία και απαιτούν την αποχώρηση των τουρκικών δυνάμεων κατοχής εισβολής. Ανάλογη κινητοποίηση μαζική έγινε και στο παρατηρητήριο Τal Τοuqan στο Ιντλίμπ…Αναφέρεται πως ο τούρκικος στρατός έκανε χρήση δακρυγόνων..”Ορισμένες ομάδες με πολιτική περιβολή, με επικεφαλής το άτομα του Προεδρου Άσαντ, πλησίασαν τα κατοχικα παρατηρητήριά μας 3,4,5,6,7,8 και 9 στη ζώνη αποκλιμάκωσης του Idlib,και επιτέθηκαν στο κατοχικο παρατηρητήριό μας 7, και διασκορπίστηκαν μετά τη λήψη των μέτρων,”αναφέρει το Yπ.Άμυνας Τουρκίας… Συνθήματα κατά Ερντογάν κραύγαζαν οι Σύριοι διαδηλωτές ενώ πάνοπλοι στρατιώτες Τούρκοι απάντησαν με δακρυγόνα..
Τούρκοι ελεύθεροι σκοπευτές-snipers και κιάλια αναπτύχθηκαν στις στέγες των τουρκικών σημείων, μπροστά από τις ειρηνικές διαδηλώσεις πολιτών που έχουν προχωρήσει προς τα σημεία για να απαιτήσουν την απομάκρυνση των Τούρκων από τα συριακά εδάφη εγκαίρως.Κάποιοι θαρραλέοι διαδηλωτές έφθασαν στην πύλη και ύψωσαν τη συριακή και την παλαιστινιακή σημαία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




O Donald Trump έσπασε κι ομολόγησε πως ήθελε να σκοτώσει τον Άσαντ και πως διέταξε τη δολοφονία του αλλά ο τ. Υπ.Άμυνας James Mattis αρνήθηκε…….
15/09/2020
O Donald Trump παραδέχθηκε τα δολοφονικά του ένστικτα και ομολόγησε ότι ήθελε να σκοτώσει τον πρόεδρο της Συρίας Bachar al-Assad….
Ο αγαθούλης καλούλης θεοφοβούμενος λάτρης και οπαδός προτεστάντης χριστιανάρας της Βίβλου Donald Trump παραδέχθηκε ότι ήθελε να σκοτώσει τον πρόεδρο της Συρίας Bachar al-Assad το 2017, κάτι που στο παρελθόν το είχε διαψεύσει. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε την Τρίτη στην τηλεόραση του Fox News ότι ήταν έτοιμος αλλά ο τότε Υπ. Άμυνας Jim Mattis, δεν ήθελε να το κάνει.
”Τον είχα έτοιμο. Ο Mattis δεν ήθελε να το κάνει. Ο Mattis ήταν ένας υπερβολικά υπερεκτιμημένος στρατηγός, “είπε ο Τrump στο” Fox & Friends “.
Ο Donald Trump δεν μετανιώνει που δεν επέμεινε αλλά χαρακτηρίζει τον Mattis “τρομερό στρατηγό, κακό ηγέτη”. Ο τ. Υπ. Άμυνας παραιτήθηκε το Δεκέμβρη του 2018 μετά την απόφαση του Trump ν΄αποσύρει τις αμερικάνικες δυνάμεις από τη Συρία.
Σε βιβλίο που δημοσιεύθηκε το 2018,ο δημοσιογράφος Bob Woodward έγραφε ότι ο Donald Trump είχε εξορκίσει στην κυριολεξία τον Mattis να σχεδιάσει τη δολοφονία του Bachar al-Assad μετά τις υποτιθέμενες χημικές επιθέσεις στη Δαμασκό. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωνε τότε πεισματικά κι επίμονα ότι ποτέ δεν προσανατολίστηκε σε μια τέτοια επιλογή.
«Ας τον σκοτώσουμε! Ας μπούμε μέσα. Ας σκοτώσουμε πολλούς από αυτούς », είπε ο Τrump, σύμφωνα με τον Woodward.
Σύμφωνα με τον Woodward, ο Mattis είπε στον Trump ότι θα το κάνει, αλλά μετά είπε σε έναν βοηθό «θα είμαστε πολύ πιο μετρημένοι». Τελικά, η ομάδα του ανέπτυξε ένα σχέδιο για μια αεροπορική επίθεση σε στόχους που ο Τrump τελικά διέταξε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αριστερά ο παραγωγός της σερβιέτας.
Εεε.. της μάσκας ήθελα να πω!!
Τις έκανε στα μέτρα του το ούφο...
- Σε βιομηχανία... αλουμινίου ανέθεσαν τις μάσκες-εκτρώματα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 €
Παιδικές μάσκες με φανταστικά σχέδια και χρώματα, στις καλύτερες τιμές...
Και δεν υπάρχει ένας/μία "επιστήμονας" που ντρέπεται...
Βέβαια, όταν είσαι "γιατρός"-πλασιέ φαρμακοβιομηχανιών... γιατί να ντρέπεσαι;