Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Πεμπτη 17 Σεπτεμβριου 2020

 


Πριν λίγες μέρες, στις 9/9, ο "καθηγητής παθολογικής φυσιολογίας λοιμώξεων του ΕΚΠΑ", Ν. Σύψας, ήταν στο "παράθυρο" του ΣΚΑΙ στην πρωινη εκπομπη του Δημητρη Οικονομου και είπε, πράγματι, πολύ ενδιαφέροντα πράγματα!

Ο κ. Σύψας για άλλη μια φορά επαναλαμβάνει αυτό που έχει ξαναπεί και ο ίδιος, αυτό που ξέρουμε και από τον ΠΟΥ, και από άλλους ειδικούς και έρευνες:

"Τα παιδιά και ειδικά τα παιδιά του Δημοτικού [...] πρώτον μολύνονται δυσκολότερα και, δεύτερον, περνάνε τον ιό στους ενήλικες επίσης δυσκολότερα."

"Τα παιδιά είναι μια ομάδα που είναι περισσότερο ασφαλής [...] και πρέπει οι γονείς τους να είναι πολύ ήσυχοι..."

Κανείς δεν τον σταμάτησε εκείνη τη στιγμή να τον ρωτήσει: αφού τα παιδιά δεν κινδυνεύουν να αρρωστήσουν από τον ιό, αλλά και πολύ δύσκολα τον μεταδίδουν,

γιατί έγινε όλη αυτή η φασαρία για το αν, το πότε, και το με ποιον τρόπο θα ανοίξουν τα σχολεία;

γιατί υποχρεώθηκαν να φορούν μάσκες και μάλιστα από τα νήπια "για την ασφάλειά τους" και για "παιδαγωγικούς σκοπούς" όπως μας τονίζουν συχνά τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρωθυπουργός μας;

γιατί εκπαιδεύονται να κρατούν αποστάσεις από τους συμμαθητές τους;

γιατί κάνουν χωριστά διαλείμματα ανά τάξεις;

γιατί απαγορεύεται να ανταλλάσσουν αντικείμενα και να ακουμπάνε το ένα τα πράγματα του άλλου;

γιατί σε πολλά σχολεία οι δασκάλες έφτασαν στο σημείο να ενημερώνουν τους γονείς ότι δεν θα διορθώνουν πάνω στα τετράδια των παιδιών γιατί δεν πρέπει να ακουμπούν τα πράγματά τους; (μιλάμε για Α' Δημοτικού!)

Όχι μόνο δεν τον ρώτησαν, αλλά συνέχισαν τη συζήτηση σαν να μην τρέχει τίποτα, μέχρι που τον άκουσαν να λέει το εξής καταπληκτικό:

"Όταν είναι το παιδί στο σπίτι, φυσικά, δεν το αγκαλιάζουμε, δεν το φιλάμε, όταν μας πλησιάζει το παιδί φοράμε τη μάσκα μας..."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι η κατεξευτελισμένη δημοσιογραφία συνεχίζει τα δικά της!

Αφού εμφάνισαν τις μαθητικές καταλήψεις να γίνονται, τάχα, κατά της μάσκας, τώρα εμφανίζουν γυναίκα που αρρώστησε από τον κορονοϊό, πως τάχα συμμετείχε σε κατάληψη, επίσης κατά της μάσκας.

Κι ας λέει η ίδια πως δεν είναι αντίθετη στη μάσκα! Κι ας λέει πως συμπαραστάθηκε στα παιδιά για καλύτερες συνθήκες στο σχολείο και για μέτρα προστασίας της υγείας τους.

Τα ψέματα συνεχίζονται, για να μην αναγνωρίσουν ότι τα σχολεία με τις λειψές υποδομές και τα 25μελή τμήματα αποτελούν υγειονομικές βόμβες. Στηρίζοντας με τα ψέματα την κυβέρνηση των δολοφόνων!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«34.561 νεκροί στην Ιταλία

Ο covid-19 έφερε καλό στην Ιταλία:

κανένας θάνατος από καρκίνο,

κανένας θάνατος λόγω μεγάλης ηλικίας,

κανένας θάνατος από σπάνια ασθένεια,

κανένας θάνατος από καρδιακή προσβολή,

κανένας θάνατος από ιό νοσοκομείου,

κανένας θάνατος από λευχαιμία...

μόνον covid-19 .

Έτσι, μόλις βρούμε το εμβόλιο, θα είμαστε αθάνατοι!

Σχετικά με τις παρελθούσες και μελλοντικές παραφροσύνες μιας έκτακτης ανάγκης»

Καθηγητής Πανεπιστημίου Νάπολης Ιταλίας Giulio Tarro, βραβευμένος στις ΗΠΑ το 2018 ως ο “Καλύτερος ιολόγος της χρονιάς” κι ένας από τις κορυφές ιολογίας στον πλανήτη. Υποψήφιος για Νόμπελ Ιατρικής το 2015, απομόνωσε πρώτος το στέλεχος της χολέρας όταν ξέσπασε η επιδημία στη Νάπολη, μαθητής και βοηθός του Albert Sabin, πατέρα του εμβολίου εναντίον της πολιομυελίτιδας...




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ανθρωποι γεννιουνται χωρις γνωσεις, δεν γεννιουνται ηλιθιοι.

Ηλιθιοι γινονται μετα, κατά τη διαρκεια της εκπαιδευης

Bertrand Russell

Σχολιο.-  δείτε πόσο λίγοι ''πτυχιούχοι'' ξεφεύγουν από την τρομολαγνεια του συστήματος, οι περισσότεροι τρέμουν στην ιδέα να χαρακτηριστούν ψεκασμένοι συνωμοσιολογοι κτλ ακομα και αν βλέπουν την απάτη

Σχολιο.-  η Παιδεία φτιάχνει ειδικότητες και επουδενί προσωπικότητες




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν τω μεταξύ

8 Τούρκοι πέρασαν ανενόχλητοι τα σύνορα, περπατούσαν στον κάμπο των Φερών στον Έβρο, όταν δεν εντοπίστηκαν από στρατιωτικούς ή αστυνομικούς, αλλά από κτηνοτρόφο.

Τους ρώτησε πού πάνε, είπαν πως "είναι πρόσφυγες" και συνέχισαν το δρόμο τους. Εκείνος προσπάθησε -έχοντας νόμιμα και κυνηγετικό όπλο- να τους σταματήσει μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Τελικώς έγινε συμπλοκή, έπεσαν τουφεκιές, έφτασε η αστυνομία και συνέλαβαν τους Τούρκους.

Για το τέλος σας έχω το καλύτερο: Σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία, τόσο για τους Τούρκους, όσο και για τον κτηνοτρόφο (!) για τα αδικήματα της "απλής σωματικής βλάβης", της "απειλής" και του "νόμου περί όπλων". Άπαντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

Πώς είπατε;; Ναι, σήμερα είναι Τέταρτη, τα σύνορα τα έχει κλείσει ερμητικά η κυβερνησάρα, ενώ ο Σύψας είπε να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά σας.

Και το σημαντικότερο: Η Μαρέβα είναι υπέρκομψη.

Σχολιο.- Μονο για γελια πια ειναι αυτα που γινονται κ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ Τ'ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΝΩ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΟΥΝ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΒΙΣΣΗ, Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!

Σχολιο.- ποια σύνορα? αυτά τα θυμούνται όταν πάνε ν'αγοράσουν τίποτα όπλα

Σχολιο.- Κάτι περί υπεράσπισης συνόρων σε περίπτωση εισβολης δεν παίζει ε! Να το έχουν υπ όψη τους άλλοι αν τους τύχει κάτι τέτοιο.μην φωνάξετε αστυνομία.απλα θαψτε τους.

 ο λαός έχει δικαίωμα και καθήκον να υπερασπιστεί τον εαυτόν του την γη του την οικογένεια του.θαψιμο λοιπόν.ετσι κι αλλοιως χωρίς ταυτότητα μπαίνουν.ας πρόσεχαν.

Σχολιο.- Η αλλη μιση αλήθεια ειναι οτι ο κτηνοτροφος απλα τους ακινητοποιησε με την καραμπινα του και ειδοποιησε την αστυνομια. Οταν χαλαρωσε, του χυμηξαν ομαδικα, του αρπαξαν την καραμπινα και τον εσπασαν ολοι μαζι στο ξυλο. Αντισταθηκε και αυτος κι εριξε καμποσες - και στο μεταξυ ηρθε το περιπολικο για τα περεταιρω.

Η συνεχεια της αλλης μισης αλήθειας ειναι οτι "καποια" ΜΚΟ που ελεγχει (σε συνεργασια με την κυβερνησαρα μας, προφανως) την διέλευση απο τα ("στεγανα" και "φυλαγμενα", υποτιθεται) περασματα του Εβρου, έλαβε ενημερωτικο τηλεφωνο απο τους Τουρκους (οργανωμενα πραγματα, δηλαδη, απο πριν...) και αυτη, με τη σειρα της, ΑΠΑΙΤΗΣΕ απο την ηγεσια της ελληνικης αστυνομιας την συλληψη του κτηνοτροφου.

Η ηγεσια της ελληνικης αστυνομιας βαρεσε προσοχες, πεταξε ενα "Γιαβολ μαϊ Μάστερ!" κι εστειλε σημα στον Εβρο να κλεισουν τον κτηνοτροφο σε ενα μπουντρουμι, με τον μισο ποινικο κώδικα στην καμπουρα του.

Ειμαι περηφανος για τη χωρα μου..

Ο Ξενιος Διας (αγαπαμε τους εισβολεις) εγινε δικογραφο

Σχολιο.- Είμαι αναφανδόν υπέρ της οπλοκατοχής και ΝΑΙ υπέρ της οπλοχρησίας σε περιπτώσεις αυτοάμυνας. 

Σχολιο.- Υπερ της οπλοκατοχης, της οπλοχρησιας κ μην πω κ τιποτε αλλο δλδ, απαξ κ δοκιμασει κανεις να βλαψει εμενα η την οικογενεια μου!!! Δεν πανε στον διαολο λεω εγω που θα κατσουμε να μας π@@νε κιολας, ολα τα σκουπιδια που εχουν μαζεψει σ'αυτη τη φουκαριαρα τη χωρα, τα κοπροσκυλα της πολιτικης!

Κ να συμπληρωσω...Οχι υπερ του συνταγματος της Αμερικης, υπερ της νομοθεσιας του Τεξας! Καργα ομως!! Να κυκλοφορεις νομιμα με την καραμπινα. Ετσι επιτασσει πλεον, το μπαχαλο που μας εχουν επιβαλει απο αγυρτες λαθρο-εννοειται πως υπαρχουν κ οικογενειαρχες κ φιλησυχοι ανθρωποι!-, οι οποιοι με την βουλα της πολιτειας της πλακας, βαλλονται κατα των Ελληνων κατοικων της χωρας! Κλεβουν, επιτιθενται, βιαζουν, σκοτωνουν ζωα, κατακαινε περιουσιες, κοβουν δενδρα εκατονταδων ετων!! ΤΕΞΑΣ!! Νομος της Αγριας Δυσης κανονικα.

Σχολιο.- όταν έχεις υπουργούς που λένε δημόσια ότι αν μπουκάρουν σπίτι σου προσποιήσου ότι κοιμάσαι δεν έχεις άλλη επιλογή

Σχολιο.- Δλδ, εσεις θελετε να πειτε, πως αν μπουν σπιτι σας διαρρηκτες με σκοπο να κλεψουν, να βιασουν, να κανουν ο,τι γουσταρουν τελος παντων, εσεις θα κανετε πως κοιμαστε?? Σοβαρη ερωτηση κανω, οχι για να σας εμπαιξω εννοειται. Εσεις ως Ελλην πολιτης, που απειλειται μεν η οικογενειακη του εστια, κ που ξερει δε, πως δεν εχει καμμια ελπιδα βοηθειας, αν ειδοποιησει αστυνομια(ξερω προσωπικα, δεκαδες περιπτωσεις γι'αυτο που λεω!Περιστατικα, οχι αφηγηματα).

Σχολιο.- Μπήκαν οι Τούρκοι σταφραγο χωράφι πούναι η Ελλάδα Βρέθηκε ο κτηνοτρόφος νά τούς εμποδίσει σάν Έλληνας πού είναι Καί αντί βραβείου θά δικαστεί Ελλάς τό μεγαλείο σου με τέτοιους ανίκανους καί Ανθελληνες πού σέ κυβερνούν

Σχολιο.- Σύλληψη απο πολίτη έγινε και εφόσον δεν αποδειχθεί δόλος απο μέρους του κτηνοτρόφου, αυτός θα αθωωθεί.

"Οι Έλληνες Πολίτες έχουν δικαίωμα σύλληψης κάθε παραβάτη που διαπράττει προφανές αυτόφωρο πλημμέλημα η κακούργημα με την υποχρέωση την άμεσης προσαγωγής του στον εισαγγελέα η καλύτερα στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ώστε να μη μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα περιορισμού του δράστη (αρ.275, αρ.279 του ΚΠΔ)".

Σχολιο.- Σε εξέλιξη φωτιά στον Έβρο – 10 φωτιές μέσα σε 10 μέρες

Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς μιλά για τον προβληματισμό που έχουν δημιουργήσει οι τακτικές φωτιές που έχουν μπει στην περιοχή του Έβρου το τελευταίο διάστημα. Την ίδια στιγμή νέα φωτιά είναι σε εξέλιξη ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Μ' αυτό δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός;

Σχολιο.-  Κατηγορούμενος με τον αντιρατσιστικό νόμο δικάζεται ο κτηνοτρόφος για την συμπλοκή με τους Τούρκους!!!

16 Σεπτεμβρίου 2020

-Βαριές σωματικές κακώσεις και ρήξη τένοντα χεριού του προκάλεσαν οι Τούρκοι που του επιτέθηκαν

-“Παράνομη σωματική βία με ρατσιστικά χαρακτηριστικά”, είναι η βαριά κατηγορία εναντίον του βάση του αντιρατσιστικού νόμου

Αν είναι δυνατόν. Κατηγορούμενο με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, πάνε να δικάσουν τον κτηνοτρόφο από τις Φέρες, για την άγρια συμπλοκή με τους Τούρκους που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα, προχθές το απόγευμα σε αγροτική περιοχή κοντά στο Δέλτα του Έβρου!!!

 Ο νεαρός κτηνοτρόφος που οδηγήθηκε σήμερα, όπως και οι 5 ενήλικες Τούρκοι (υπήρχαν και 3 παιδιά) στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης για να δικαστούν στο αυτόφωρο αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, αντιμετωπίζει την κατηγορία της “παράνομης σωματικής βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά”. Οι Τούρκοι που του επιτέθηκαν και συνεπλάκησαν μαζί του δημιουργώντας του σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, κατηγορούνται για σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο στην χώρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακούστε την κραυγή των παιδιών σας: "Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε!"!!!!! Και πως τα χειραγωγούν οι άθλιοι δημοσιογράφοι- που κάποιοι εμπιστεύεστε- αντί να πάμε Όλοι Μαζί στα κανάλια και να τους λαριγγώσουμε!!


Τα δύο μικρά κορίτσια δεν κρύφτηκαν και όταν ρωτήθηκαν για το πως είναι το μάθημα απάντησαν αυτό που ένιωθαν.

Ρώτησαν πιτσιρίκια πως είναι το μάθημα και απάντησαν: «Χάλια»

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:35

Τα δύο μικρά κορίτσια δεν κρύφτηκαν και όταν ρωτήθηκαν για το πως είναι το μάθημα απάντησαν αυτό που ένιωθαν.

Τα παιδιά μιλάνε την γλώσσα της αλήθειας και δεν κρύβονται. Λένε πάντα αυτό που νιώθουν και το έδειξαν για ακόμα μία φορά το πρωί της Τρίτης.

Δύο κοριτσάκια που πηγαίνουν στο δημοτικό, κλήθηκαν να μιλήσουν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 για το πως είναι το μάθημα με την μάσκα.

Αμφότερα έδωσαν έδωσαν την αναμενόμενη απάντηση: «Χάλια», επισημαίνοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν και το πόσο άβολα νιώθουν.

Ωστόσο,  ακούνε τις συστάσεις της κυβερνησης και των πληρωμενων της και τις φοράνε, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά η μεγαλύτερη μετα από παρενεση της δημοσιογραφου : «Έτσι, είπαν οι γιατροί».




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρχεται κυκλώνας!

Φορέστε μάσκες!

Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η σημερινη ακροαματικη διαδικασία στη δικη του Ασαντζ είχε μια μεγάλη χαρά για μένα, να δω και να ακούσω ζωντανά το θρυλικό Νταν Ελσμπεργκ, τον άνθρωπο πίσω από τα Pentagon Papers. Και ήταν από αυτες τις σπάνιες, ωραίες μέρες, οχι μονο στο δικαστηριο, όχι μονο γιατι οδήγησε τους διώκτες του Ασανζ σε ατακτη υποχώρηση, αλλα και γιατί μου θυμισε ξανά ότι υπαρχει κι αυτη η ρατσα. Αυτη που δεν πρόδωσε ποτέ, δεν λύγισε ποτέ, δεν αποσύρθηκε ποτέ και δεν εγκατέλειψε την αλήθεια ποτέ.


«Αν εξαιρέσεις τους υπολογιστές, εγώ και ο Ασάνζ κάναμε ακριβώς τα ίδια»

Συγκλονιστική κατάθεση του Νταν Ελσμπεργκ, του ανθρώπου που έφερε στο φως τα Pentagon Papers, σήμερα έβδομη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας για την έκδοση ή μη του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020  -  21:05

Παρά τα 89 του χρόνια και την εξ αρχής δηλωμένη του βαρυκοϊα, ο ακτιβιστής, πάλαι ποτέ στρατιωτικός αναλυτής και σύμβολο όσων μπορεί να κατορθώσει η ελεύθερη δημοσιογραφία, Ντάνιελ ‘Ελσμπεργκ, κατάφερε σήμερα να δώσει τον τόνο στην αίθουσα του Ολντ Μπέιλυ, όπου συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για την έκδοση ή μη του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ.

Με στιβαρό και ξεκάθαρο λόγο, μυαλό ξυράφι και συγκροτημένη άποψη, ο Έλσμπεργκ κατάφερε να αναδείξει όλες τις ομοιότητες της δικής του ιστορίας, δίκης – είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε 115 χρόνια φυλάκισης- και αντιμετώπισης. Αναφέρθηκε εκτενώς στην άρνηση των διωκτών του να του επιτρέψουν να αναφέρει στη δίκη του τους λόγους που τον οδήγησαν να δώσει στη Δημοσιότητα τις 4.000 σελίδες απορρήτων εγγράφων για όσα διέπρατταν οι ΗΠΑ στο Βιετνάμ: το δημόσιο συμφέρον ‘όπως και ο Ασάνζ. Τόνισε πως ‘πατριωτική’ είναι η δική του στάση, η στάση όποιου, όπως η Τσέλσυ Μάννινγκ και ο Εντουαρντ Σνόουντεν, αποφασίζει να προασπίσει το λαό και όχι τα συμφέροντα, και τα έβαλε με όσους τον θυμήθηκαν μόνο και μόνο για να ρίξουν τον Ασάνζ στα τάρταρα: «οι ίδιοι που επί σαράντα χρόνια με κατέκριναν, βγήκαν να πουν ότι άλλο ήταν τα καλά Pentagon Papers κι άλλο τα κακά Wikileaks… αυτά όλα είναι ανοησίες, προσπαθούν να με χρησιμοποιήσουν αυτοί που ως χτες με κυνηγούσαν». Kαι τον κυνηγούσαν με τον ίσιο νόμο που κυνηγούν σήμερα τον Ασάνζ, το νόμο περί κατασκοπείας του 1917 (the espionage act).



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τη Μόρια εμπρησμός και στη Σάμο

16 Σεπτεμβρίου 2020

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε λόφο που βρίσκεται 300 μέτρα από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών στη Σάμο. Αν και επικρατούσε άπνοια, η φωτιά πήρε μεγάλη έκταση περιμετρικά του κέντρου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην δομή εμφανίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό καθεστώς καραντίνας χθες. Σύμφωνα με τοπικό ΜΜΕ, άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος προχώρησαν σε επτά προσαγωγές για την πυρκαγιά.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ... ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ... ΝΑΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΟΙ...???



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΠΡΑΒΟ !

Μόλις μπήκα σπίτι και τα πόδια μου ακόμα τρέμουν.

Γυριζαμε απο μια βολτα, ολοι χαρούμενοι! Σε ενα φανάρι στο Παγκράτι, βλεπω τρεις φουσκωτούς 35αρηδες, μαγκιωρους, απο αυτους πλυ περπατάνε λες και εχουν τουβλα στα σωβρακα τους, κυριολεκτικα να σέρνουν ενα αγορι γυρω στα 20,και ακουω το παιδι κυριολεκτικα να τους παρακαλαει να τον αφήσουν. Λεω στο Δημήτρη να σταματήσει, γιατι αναψε πρασινο και επρεπς να φυγουμε, και σταματαει. Κατεβαινω απο το αυτοκίνητο και μένω λιγα δευτορολεπτα να ακουσω για να βεβαιωθώ οτι όντως κατι τρέχει. Παω προς το μέρος του, καθως εχουν σταματησει λιγο πιο περα και τον εχουν κυκλωσει και οι τρεις, και το παιδι ακομα παρακαλαει. Σταματάω, πιανω το αγορι απο το χέρι και του λεω "δηλαδη ποση ωρα θα σε περιμένουμε;" και τον τραβαω προς το αμαξι. Κοσμος πηγαινε και ερχοταν, και ολοι εκαναν πως δεν εβλεπαν! Στην αρχη ο γλυκούλης νομιζε πως ήμουνα με τους αλλους γιατι εξω απο το αμαξι περίμενε ο Δημήτρης, και μου λεει σε παρακαλώ δεν θελω καυγάδες, με φωνη που ετρεμε και εκανε την καρδια μου να ραγισει! Του απανταω πως ουτε εγω θελω καυγάδες και πως πρέπει να παμε στο νοσοκομείο, καθώς ειχε φαει ηδη δυο μπουνιές, και η μυτη του νομιζω πως ειχε αλλαξει σχήμα! Βγάζουμε το ενα καρεκλακι, το χώνω οπως-οπως πισω, καθομαι στο πισω καθισμα και παιρνω αγκαλια τη Μελωδία. Τα αλλα δυο ειχαν κοιμηθεί!

Το αγορι το έλεγαν Μάξιμο (τι συμπτωση και αυτη) και ηταν κουρέας. Καποια στιγμη ο Μάξιμος πριν εναμιση χρόνο, απαντησε σε μια ρεπόρτερ της τηλεόρασης, στην ερώτηση αν οντως ειχε γινει μαχαιρωμα σε καποια συμπλοκή. Ο Μάξιμος ειχε απαντήσει πως ναι, υπήρξε μαχαιρωμα μιας και ηταν μάρτυρας. Και μάρτυρας στην αστυνομία! Εναμιση χρονο μετά, ο δράστης περασε τυχαία απο το κουρείο που δουλεύει ο Μάξιμος και τον ειδε! Και τον περίμενε μεχρι να σχολασει! Και οταν σχολασε, σαν γνησιο αρσενικό οπως όλοι οι νταήδες, πηρε αλλους δύο, τον πηραν σηκωτό και τον τραβαγαν πιο πέρα που ηταν κλειστα τα μαγαζια! Ο Μάξιμος κυριολεκτικά έτρεμε! Τον πήγαμε μεχρι τον Ευαγγελισμό, μας ειπε πως δεν υπήρχε λογος να μείνουμε και του δωσαμε τα στοιχεία μας για να κινηθει νομικα!

Κοσμος πέρναγε και γυρναγε το βλέμμα αλλού! Και οι τρεις εμετικπο φούσκες με το που μας ειδαν εξαφανιστηκαν! Οταν ο Μαξιμος κατεβηκε εβαλα τα κλάματα! Γιατί μεσα στο μυαλο μου γύρναγε μια σκέψη! Ποσα θα ηθελα να μπορουσα να τους σκοτωσω! Και τους 3! Και να γλιτώσω τον καθε Μάξιμο και την καθε κοπέλα απο αυτη τη βρωμιά! Ευχομαι ο Μάξιμος, που οπως μας ειπε φοβαται να παει για δουλειά τη Δευτέρα, να κινηθεί νομικα, και ευχομαι η αστυνομια να κανει το καθηκον της!

ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕ

σημερα ηταν ο Μάξιμος, αύριο μπορεί να ειναι ο γιος σας, η κορη σας, η μανα σας! Μην κανετε την "διασκεδαση" των νταηδων πιο εύκολη! Μην γυρνατε το βλέμμα! Σταθείτε διπλα στον καθε Μαξιμο!

Σας παρακαλώ

Update:

Χτυπησε το τηλέφωνο μου το πρωι απο αγνωστο, σε εμενα, αριθμό, αλλα επειδη επαιζε με τα παιδιά δεν το σηκωσα. Πριν λίγο που εβαλα τα μικρα για υπνο, πηρα πισω! Ηταν ο κος Χρήστος! Μπαμπας του Μάξιμου, ο οποθος οταν ενημερωθηκε χτες απο τον γιο του για το τι ειχε συμβεί, πηρε το αυτοκίνητο του και ηρθε Αθήνα απο Νεμέα. Πήγανε χτες το βραδυ στην αστυνομία για να κανουν μήνυση, καθώς ειναι η δευτερη φορά που κανουν επίθεση στον Μαξιμο. Η πρωτη επίθεση ειχε γινει στην Νεμέα, απο όπου ειναι και ολοι οι εμπλεκόμενοι. Στο τμημα τον αποθαρρύνουν στο θέμα μήνυσης, και αφου μιλανε με το ΑΤ Νεμέας, του λενε πως θα τους καλέσουν εκει για να τους εξηγήσουν πως εχουν τα πράγματα σε περίπτωση που γινει μήνυση. Ο πατερας θα επιστρέψει στην Αθηνα την Τετάρτη προκειμενου να δει τι έγινε και να αποφασισπυν αν θα κατατεθει μήνυση! Με ευχαρίστησε χίλιες φορές, η μαμα του Μάξιμου έκλαιγε και με ευχαριστούσε. Τους εξήγησα οτι δεν υπηρχε περίπτωση να αδιαφορησω για κανεναν άνθρωπο! Και κλεισαμε ραντεβού στην Νεμέα μεχρι τα Χριστούγεννα! Φυσικα μου υποσχεθηκαν πως θα με κρατανε ενήμερη για την υποθεση!

Ο Μαξιμος ειναι καλά, σαφως φοβισμενος αλλα καλα!

Θα ξαναπω, να στέκεστε διπλα σε οποιον σας χρειάζεται!!!!

Σχολιο.- ΜΠΡΑΒΟ !



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτάκης: "Αν δεν συμφωνήσουμε με την Τουρκία θα πάμε στη Χάγη". Για τι πράγμα? Για την κυριότητα των ελληνικών νησιών και των χωρικών μας υδάτων ? Σοβαρά ?

Σχολιο.- Η θα πάμε στη Χάγη για να παραχωρήσουμε ΥΦ/ΑΟΖ στην Τουρκία, χωρίς να αποδεχτεί προηγουμένως η Τουρκία ότι δεν υφίστανται ΚΑΙ άλλες ελληνο-τουρκικες διάφορες επί ελληνικής κρατικης κυριαρχίας, και άρα είναι υποχρεωμενη να άρει το Casus belli πριν πάμε στη Χάγη ?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επειδή τα μέσα προπαγάνδας

φτιάχνουν τους ''αντιπάλους''

που τους βολεύουν :

''Ως εκπρόσωπος του μαθητικού συνόλου του 2ου Γενικού Λυκείου Πατρών, θα ήθελα να αναφέρω μια παραποίηση του αιτήματος της κατάληψης (...). Αίτημά μας δεν ήταν η άρνηση στη χρήση μάσκας αλλά η δημιουργία ευνοϊκότερων συνθηκών στο σχολείο με σκοπό την προστασία μας. Θεωρούμε ότι η μάσκα δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα αν δεν υπάρχουν κατάλληλες δομές και μέτρα» και εξήγησε ότι μαθητές μέσα στις τάξεις νιώθουν «μεγάλη δυσφορία διότι δεν υπάρχει καλός αερισμός, είμαστε πολλά άτομα (...) πάνω από 20 σε κάθε τάξη». Ανάλογη δήλωση έκανε συμμαθητής του και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση είπε ότι θέλει να προστατεύσει την υγεία μας, ενώ μας στοιβάζει σε αίθουσες 25 ατόμων. Εμείς επιδιώκουμε να είμαστε σε αίθουσες 15 ατόμων για να αποφεύγεται ο συνωστισμός. (...) Δεν είμαστε αντίθετοι στη χρήση της μάσκας, να τονιστεί αυτό, αλλά θέλουμε να υπάρξει και κάποια πρόβλεψη για κάποιες ομάδες που έχουν αναπνευστικά προβλήματα».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδίστακτη προβοκάτσια σε βάρος των μαθητών

Στο μεταξύ, μια τεράστια φάμπρικα διαστρέβλωσης και συκοφάντησης του αγώνα των μαθητών έχουν ξεκινήσει τα «παπαγαλάκια» των αστικών μέσων ενημέρωσης. Από προχτές κρατική τηλεόραση και κάθε είδους ΜΜΕ στήνουν μεγάλη προβοκάτσια, παρουσιάζοντας τους μαθητές ως «αρνητές μάσκας», ως γραφικούς τύπους με σκοταδιστικές και συνωμοσιολογικές απόψεις, επιβεβαιώνοντας ότι οι τελευταίοι αποτελούν βολικό αντίπαλο για την κυβέρνηση και χρησιμοποιούνται συστηματικά ως άλλοθι για τη συκοφάντηση όποιου αγωνίζεται και διεκδικεί.

Το θράσος των ΜΜΕ έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού δεν διστάζουν να στολίσουν το ρεπορτάζ με τίτλους και σχόλια όπως: «Καταλήψεις σε σχολεία για τις μάσκες», «Κατάληψη σε τρία σχολεία της Αχαΐας για τις μάσκες - Αρνούνται να τις φορέσουν οι μαθητές», «Σε κατάληψη σχολείων έχουν προχωρήσει μαθητές στην Αχαΐα, αντιδρώντας στη χρήση μάσκας» κ.ά. Την ίδια στιγμή, το ίδιο το ρεπορτάζ τούς διαψεύδει.

Χαρακτηριστική είναι η εξής προχτεσινή δήλωση μαθητή σε τοπικό μέσο ενημέρωσης: «Ως εκπρόσωπος του μαθητικού συνόλου του 2ου Γενικού Λυκείου Πατρών, θα ήθελα να αναφέρω μια παραποίηση του αιτήματος της κατάληψης (...). Αίτημά μας δεν ήταν η άρνηση στη χρήση μάσκας αλλά η δημιουργία ευνοϊκότερων συνθηκών στο σχολείο με σκοπό την προστασία μας. Θεωρούμε ότι η μάσκα δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα αν δεν υπάρχουν κατάλληλες δομές και μέτρα» και εξήγησε ότι μαθητές μέσα στις τάξεις νιώθουν «μεγάλη δυσφορία διότι δεν υπάρχει καλός αερισμός, είμαστε πολλά άτομα (...) πάνω από 20 σε κάθε τάξη». Ανάλογη δήλωση έκανε συμμαθητής του και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση είπε ότι θέλει να προστατεύσει την υγεία μας, ενώ μας στοιβάζει σε αίθουσες 25 ατόμων. Εμείς επιδιώκουμε να είμαστε σε αίθουσες 15 ατόμων για να αποφεύγεται ο συνωστισμός. (...) Δεν είμαστε αντίθετοι στη χρήση της μάσκας, να τονιστεί αυτό, αλλά θέλουμε να υπάρξει και κάποια πρόβλεψη για κάποιες ομάδες που έχουν αναπνευστικά προβλήματα»



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προσοχή !!

Προσπαθούν να φοβίσουν και να κλείσουν στα σπίτια τους Πολίτες ακόμη και με μία φθινοπωρινή καταιγίδα.ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ο εχθρος σας δεν είναι ο προσφυγας, είναι αυτος που τον εκανε προσφυγα» λεει ο αρχιμαλακας φιλοσοφος του κωλου και συγγραφες Ταρικ Ραμανταν

Σχολιο.- Το πρόβλημα είναι ότι αυτός που τον έκανε πρόσφυγα είναι μαζί του κα τον κατευθύνει και ότι έκανε τη χώρα μου συμμέτοχη στο πρόβλημα αυτό χωρίς να το προβλέπει η σύμβαση της Βιεννης αφού δεν είναι η πρώτη χώρα υποδοχής και όλοι οι πρόσφυγες δεν είναι από εμπόλεμες ζώνες άρα δεν είναι όλοι πρόσφυγες , είναι και πράκτορες που προσπαθούν να κάνουν πρόσφυγες τους μόνιμους κατοίκους όπου υπάρχουν ροές

Σχολιο.- Οποιος  εχει αντίθετη άποψη και επιχειρήματα είναι πρόβλημα? Κρίμα γιατί εγώ νόμιζα ότι στους παγκοσμιοποιητές αρέσει η ποικιλία

Σχολιο.- Τότε κ. Ραμανταν και εσείς να αρχίσετε να κατονομάζεται ποιοι και πως,(ονοματα) με στοιχεια,Και να είστε πάνω από όλα δικαιοι με όλους και όχι μονοπλευροι.

Υπάρχει εχθρός??πείτε μας ποιος είναι,όχι στον

αέρα και οποίων παρει ο χάρος,και οχι οποίος κατάλαβε κατάλαβε..

Και μια ερώτηση,για ρωτήστε εναν από αυτούς τους ανθρώπους που τόσο νοιάζεστε,ποιος είναι ο εχθρός του?ποιον πολεμάει??

Είμαι σίγουρος ότι αυτός που πολεμάει είναι διαφορετικός από τον δικό σου...

Σχολιο.- Εχθρός μας είναι όποιος έρχεται παράνομα! Δε πα να λες…

Σχολιο.- Αυτοι δεν ειναι προσφυγες....ειναι τζιχαντιστες που περιμενουν το συνθημα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7 Σεπτεμβρίου 2015

Αna Belén Montes: H “διπλή πράκτορας” που εκτίει ποινή 25 ετών στις φυλακές των ΗΠΑ για κατασκοπεία υπέρ της Κούβας


Τον περασμένο μήνα δόθηκε άδεια και η Αna Belen Montes μπόρεσε να δώσει 2 συνεντεύξεις από τη φυλακή, στις οποίες μεταξύ άλλων είπε: 

“Είναι αδύνατον να με φιμώσουν. Η πράξη μου, πράξη δέσμευσης με το νησί είναι γεγονός που δεν μπορούν να αγνοήσουν. Η ιδέα να μου πάρετε συνέντευξη και να μείνει η φωνή μου ζωντανή είναι μία έκφραση αλληλεγγύης που με ευχαριστεί και είναι σημαντίκο να γνωρίζετε το θαυμασμό μου για την Κούβα”. 

Η Ana Belén Montes, πρώην ανώτερη αναλύτρια της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας (DIA) των ΗΠΑ, συνελήφθη στις 21 Σεπτέμβρη 2001, 10 μέρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11 Σεπτέμβρη, κατηγορούμενη για “συνωμοσία για διάπραξη κατασκοπείας” για την κυβέρνηση της Κούβας. Καταδικάστηκε το 2002 για “χορήγηση πληροφοριών στην Κούβα, που θα της επέτρεπαν να γνωρίζει τα σχέδια της βορειοαμερικανικής επιθετικότητας ενάντια στο νησί” και ομολόγησε την ενοχή της για τα εγκλήματα που κατηγορήθηκε, για τα οποία θα μπορούσε να της επιβληθεί η θανατική ποινή. Καταδικάστηκε τελικά τον Οκτώβρη του ίδιου έτους, σε 25 χρόνια αφού ήρθε σε συμφωνία με την εισαγγελία.


Βιογραφικά στοιχεία

Γεννήθηκε στις 28 Φλεβάρη του 1957 σε μια στρατιωτική βάση στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Εγγονή Αστουριάνων που μετανάστευσαν στην Κούβα και το Πουέρτο Ρίκο, όπου γεννήθηκε ο πατέρας της, ο στρατιωτικός ψυχίατρος Alberto Montes.

Πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής στην Ευρώπη. Αργότερα, ο πατέρας της μετακόμισε στο Κάνσας, όπου εκπαιδεύτηκε σε διάφορες στρατιωτικές σχολές. Το 1979 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, και το 1988 πήρε μάστερ στη Σχολή Προηγμένων Διεθνών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Προέρχεται από οικογένειά με ισχυρές συντηρητικές παραδόσεις και διασυνδέσεις με την κοινότητα της αντικατασκοπείας των ΗΠΑ. Ο πρώην φίλος της ήταν ειδικός στην κουβανικη κατασκοπεία του Υπουργείου Άμυνας, η αδερφή της Lucy, που βραβεύτηκε από το FBI για τη μετάφραση εκθέσεων πληροφοριών των πέντε κουβανών που καταδικάστηκαν για κατασκοπεία το 2001 στο Μαϊάμι και ο αδερφός της Τony ήταν πράκτορες του FBI.


Σταδιοδρομία

Πριν εργαστεί σαν αναλυτής πληροφοριών της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, υπήρξε ισχυρός επικριτής της βορειοαμερικανικής πολιτικής απέναντι στη Λατινική Αμερική. 

Ξεκίνησε να δουλεύει στην κυβέρνηση σαν υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης και γρήγορα έλαβε υψηλή διαβάθμιση ασφαλείας. Από το Σεπτέμβριο του 1985 άρχισε να δουλεύει για την DIA, όργανο της κεντρικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ ως αναλύτρια πληροφοριών, πράγμα που τη διευκόλυνε να πάρει μια θέση στο Πεντάγωνο, όπου εξειδικεύτηκε σε θέματα Κούβας.

Στην καριέρα της έλαβε υψηλές διακρίσεις και ειδικά βραβεία για τη δουλειά της, μεταξύ αυτών, η ξεχωριστή διάκριση που της απένειμε το 1995, ο τότε διευθυντής της CIA, George Tenet.


Σύλληψη

Συνελήφθη στις 20 Σεπτέμβρη 2001 από πράκτορες του FBI ενώ βρισκόταν στο γραφείο της στις εγκαταστάσεις της DIA στην Αεροπορική Βάση Μπόλιν στην Ουάσιγκτον.

Μεταφέρθηκε σε ένα Ομοσπονδιακό Κέντρο Κράτησης, ενώ το FBI ερεύνησε το σπίτι της, το κινητό τηλέφωνο και μια θυρίδα της σε τοπική τράπεζα.

Λίγες μέρες μετά, κατηγορήθηκε για συνωμοσία για τη διάπραξη κατασκοπείας για την κυβέρνηση της Κούβας.

H δίκη και η καταδίκη της παρέμειναν στη σκιά των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11 Σεπτέμβρη στις ΗΠΑ.

Παρατηρητές της υπηρεσίας πληροφοριών θεωρούν ότι πρόκειται για την πιο επιζήμια διπλή πράκτορα στην πρόσφατη αμερικανική ιστορία.


Δήλωση της Ana Belén Montes στο δικαστήριο

Ουάσιγκτον,16 Οκτώβρη 2002 

Μια ιταλική παροιμία μπορεί να περιγράψει τη θεμελιώδη αλήθεια στην οποία εγώ πιστεύω: "Όλος ο κόσμος είναι μια μόνο χώρα". Σε αυτή την “παγκόσμια χώρα” το να αγαπάμε τον γείτονά μας όπως τον εαυτό μας, για μένα, αποτελεί βασικό οδηγό για τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ “γειτονικών χωρών”. Αυτή η αρχή διακηρύττει την ανοχή και την κατανόηση για τους διαφορετικούς τρόπους των άλλων. Απαιτεί να αντιμετωπίζουμε τις άλλες χώρες με τον ίδιο τρόπου που επιθυμούμε να αντιμετωπίζουν εμάς, με σεβασμό και κατανόηση. Πρόκειται για μια αρχή που, με τραγικό τρόπο , πιστεύω ότι ποτέ δεν εφαρμόσαμε στην Κούβα.

Εξοχότατε, εμπλέκομαι στη δραστηριότητα που με έφερε μπροστά σας, επειδή υπάκουσα στη συνείδησή μου και όχι στο νόμο. Πιστεύω ότι η πολιτική της κυβέρνησής μας προς την Κούβα είναι σκληρή, άδικη και βαθιά εχθρική και αισθάνθηκα την υποχρέωση να βοηθήσω το νησί να αμυνθεί στις προσπάθειές μας να του επιβάλουμε τις αξίες μας και το δικό μας πολιτικό σύστημα. Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, επιδείξαμε μισαλλοδοξία και περιφρόνηση απέναντι στην Κούβα. Ποτέ δεν σεβαστήκαμε το δικαίωμα της Κούβας να ακολουθήσει το δρόμο της δρόμο προς τα δικά της ιδανικά της ισότητας και της δικαιοσύνης. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να υπαγορεύουμε στους κουβανούς πως θα πρέπει να επιλέγουν τους ηγέτες τους, ποιοι πρέπει να είναι αυτοί και ποιοι νόμοι είναι κατάλληλοι για τη χώρα τους. Γιατί δεν αφήνουμε την Κούβα να συνεχίσει το δρόμο της, όπως ακριβώς κάνουν οι ΗΠΑ εδώ και πάνω από 2 αιώνες ; 

O τρόπος απάντησής μου απέναντι στην πολιτική μας προς την Κούβα, μπορεί να ήταν ηθικά λανθασμένος. Ίσως το δικαίωμα της Κούβας να είναι απαλλαγμένη από πολιτικούς και οικονομικούς εξαναγκασμούς δεν δικαιολογεί να δίνονται διαβαθμισμένες πληροφορίες για να βοηθηθεί το νησί να αμυνθεί. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έκανα αυτό που θεώρησα δίκαιο για να αντιμετωπιστεί μια σοβαρή αδικία.

Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να δω να αναπτύσσονται φιλικές σχέσεις ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Κούβα. Ελπίζω η δική μου περίπτωση, να εξωθήσει με κάποιο τρόπο την κυβέρνησή μας να εγκαταλείψει την εχθρότητα προς την Κούβα και να εργαστεί μαζί με την Αβάνα με πνεύμα ανοχής, αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης. Σήμερα βλέπουμε πιο καθαρά ότι η μισαλλοδοξία και το μίσος προς άτομα και κυβερνήσεις το μόνο που προκαλεί είναι πόνος και δυστυχία

Έχω ελπίδες ότι μια βορειοαμερικάνικη πολιτική που θα βασίζεται στην αγάπη ανάμεσα σε γείτονες, μια πολιτική που θα αναγνωρίζει στην Κούβα, όπως και κάθε άλλη χώρα, θα αντιμετωπίζεται με αξιοπρέπεια και όχι με περιφρόνηση. Μια τέτοια πολιτική θα επέτρεπε στην κυβέρνησή μας να επιστρέψει στην αρμονία της συμπόνοιας και της γενναιοδωρίας του αμερικάνικου λαού. Θα επέτρεπε σε κουβανούς και αμερικάνους να καταλάβουν και να αποδεχθούν ο ένας τον άλλον.

Θα επέτρεπε στην Κούβα να επανακαθορίσει τα αμυντικά της μέτρα και να εξοικειωθεί πιο εύκολα με τις αλλαγές. Θα επέτρεπε στις δύο γειτονικές χώρες να συνεργαστούν και με άλλες χώρες για την προώθηση της ανεκτικότητας και της συνεργασίας στην “παγκόσμια χώρα μας” στη δική μας μοναδική “παγκόσμια πατρίδα”.

Καταδίκη

Η “Βασίλισσα της Κούβας”, όπως ήταν το παρατσούκλι της στην DIA λόγω των γνώσεών της σε στρατιωτικά θέματα της Κούβας, καταδικάστηκε το 2002 “γιατί έδωσε πληροφορίες στην Κούβα που θα της επέτρεπαν να γνωρίσει τα επιθετικά σχέδια των ΗΠΑ ενάντια στην Κούβα”. Δήλωσε ένοχη στις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον της, οι οποίες θα μπορούσαν να επισύρουν τη θανατική ποινή. Τελικά, τον Οκτώβρη του ίδιου έτους, καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλακή αφού ήρθε σε συμφωνία με την εισαγγελία να αλλάξει το κατηγορητήριο για εσχάτη προδοσία σε κατασκοπεία.

Φυλάκιση

Η Montes κρατείται στο κελί 25037-016 της φυλακής Carswell, που βρίσκεται μέσα στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Αεροπορίας Ναυτικού των ΗΠΑ στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας και η ενδεικτική ημερομηνία αποφυλάκισής της έχει οριστεί για τον Ιούλιο 2023.

Η Ana Belen δεν μπορεί να δέχεται επισκέψεις φίλων, παρά μόνο, του πατέρα και του αδερφού της. Δεν επιτρέπεται να μιλήσει στο τηλέφωνο, δεν έχει πρόσβαση σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση. Δεν επιτρέπεται να λάβει δέματα και κανείς δεν μπορεί να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της. Κανείς δεν γνωρίζει γιατί κρατείται σε ένα κέντρο για άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ δεν πάσχει από τέτοια. Δεν μπορεί επίσης να συναναστραφεί με άλλους κρατούμενους στην φυλακή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απλή αριθμητική: Η Γερμανία θα πάρει 1500 ΄πρόσφυγες΄ από τη Μόρια και χάλασε ο κόσμος. Στα νησιά παραμένουν δεκάδες χιλιάδες..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ φτάσαμε στο σημείο τα εκπαιδευμένα ρουφιανακια να παθαίνουν υστερία ΣΤΟ ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ αν οι συμμαθητές τους δεν φοράνε μάσκα... 

Κοριτσάκια 8-11 χρόνων τσιρίζουν απειλητικά στα δημοτικά σχολεία μαθαίνω , απειλώντας συμμαθητές και συμμαθήτριες επειδή δεν φοράνε μάσκα στα διαλείμματα.

Η νέα γενιά Γκρέτα Θανμπεργκ ανατρέφεται πιστή στο αφήγημα.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ολλανδία έγινε μέσα

απ΄το διαδίκτυο ένας διαγωνισμός ιδεών,

για το πως βλέπουν οι διάφοροι καλλιτέχνες

το μέλλον της Ευρώπης.

Όλα τα έργα τέθηκαν υπό την κρίση του κοινού

που τα βαθμολόγησε.

Μετά την ψηφοφορία επιλέχθηκε

το παρακάτω σχέδιο ως το πιο αντιπροσωπευτικό έργο

για το μέλλον της Ευρώπης.

Ο πινακας δειχνει έναν Ευρωπαιο με θηλια στο λαιμο να ποτιζει το δεντρακι του ισλαμ που είναι δεμενη η ακρη του σκινιου για να γινει δεντρο και να τον πνιξει.

Καλό είναι να ξέρουμε πως σκέφτονται

ΚΑΙ κάποιοι άλλοι ευρωπαικοί λαοί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κολαουζος του Σημίτη ο Αντωνης Λιακος μετά εξ απορρήτων του ΑΛ6. Έχει πυρπολησει με τα κωλοβιβλια του την ελληνική Ιστορία. Ας περιμένουν οι συριζαιοι να ανακάμψουν. ΥΓ Να μην ξεχάσω και την αξιοσέβαστη συμβία του κ. Ζορμπά που ώς τέως υπουργός πολιτισμού του Σύριζα, τρωγοπινε με αλβανούς επίσημους την ώρα που δολοφονουνταν ο Κατσιφας από την αλβανική Reina.


Αντωνης Λιάκος, ομοτιμος καθηγητης νεοτερης ιστοριας του Πανεπιστημιου Αθηνων και μελος  της Κ. Επ. Ανασυγκροτησης του ΣΥΡΙΖΑ – Πριιδευτικη συμμαχια

«Αν ημουν 16-17 χρονω, ειχα περασει χιλια μυρια κυματα για να φτασω σε ευρωπαικη γη της επαγγελιας και βρισκομουν στην κολαση της Μοριας, και εγω φωτια θα εβαζα»

Σχολιο.- Ο συγκεκριμένος δεν έχει μόνο ευαισθησίες για τούς μετανάστες αλλά και για τούς ναζί τούς αυθεντικούς τού Γ΄Ράιχ και μάς ήρθε στην Κρήτη για να υπερασπιστεί τον γερμανό καθηγητή κ. Ρίχτερ ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τούς αλεξιπτωτιστές πού πέσαν στο νησί "Ιππότες" και "ρομαντικούς" και τούς κρητικούς πού βγήκαν με τις τσουγκράνες για να αντισταθούν- όσοι βρέθηκαν στο νησί γιατί οι μάχιμοι ήταν οι περισσότεροι ακόμα στην Αλβανία- τούς αποκάλεσε "κτηνώδεις" και βάρβαρους. Είναι σίγουρο ότι ο ίδιος μπορεί να έβαζε φωτιά στη Μόρια αλλά τούς γερμανούς εισβολείς θα τούς υποδεχόταν με τη μεγαλύτερη ευγένεια.

Σχολιο.- όχι τέτοια με δολοφονιες και 45αρια, ηθικο και πολιτικό ξεκαθάρισμα με τέτοιους. Εμείς σεβόμαστε όλες τις ζωές. Αυτοί δεν τις σέβονται.. Ιδιαίτερα τις ελληνικές. Greek lives matters..

Σχολιο.- Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνέλαβε τον παπά στο Ρέθυμνο που εξέφρασε αμφιβολίες για την ιερή μάσκα σε περιορισμένο κοινό, αλλά για τον Λιάκο με τη δύναμη αυτή και την εξουσία αυτή δεν λέει τίποτα; Επισης η κυβέρνηση διώκει αυτή τη στιγμή Έλληνα ηρωικό κτηνοτρόφο που δέχτηκε επίθεση απο Τούρκους εισβολείς στον Έβρο και εποικίζει την χώρα με 12000 Αφγανούς που έκαψαν την Μόρια και εγκλημάτισαν εκεί πολλαπλώς δίνοντάς τους εποικιστικά προνόμια, κάνει δηλαδή την επιθυμία του Λιάκου πραγματικότητα, αυτό που δεν θα φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα.

Σχολιο.- Απορώ γιατί τόσοι πολλοί συριζαίοι,καθηγητές και πολιτικοί,διατυπώνουν συχνά ανθελληνικές θέσεις,πάνω σε όλα σχεδόν τα εθνικά θέματα! Πού σπούδασαν αυτοί;Ποιος τους εμφύσησε αυτά τα αισθήματα για την πατρίδα τους; Γιατί μισούν την Ελλάδα;Γιατί ο συγκεκριμένος καλεί να συμπαρασταθούμε στους εμπρηστές; Τι θέλει ο κ. Λιάκος; Να ξεσηκωθού όλοι οι ξένοι και να κάψουν τις δομές που τους φιλοξενούν,επειδή δεν είναι καλές; Τι πρέπει να γίνει; Να τους πάμε σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων; Σκέφτεται καθόλου τα προβλήματα χιλιάδων Ελλήνων,που είναι άστεγοι ή μένουν σε σπίτια κάτω από άθλιες συνθήκες;Αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι που έκαψαν τη Μόρια,πέρα από την καταστροφή των υποδομών,έβαλαν σε κίνδυνο ζωές,δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα σε όλους τους φιλοξενούμενους στη δομή και ασφαλώς και στο ελληνικό κράτος,την ώρα που αντιμετωπίζει και χίλια δυο άλλα προβλήματα!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν Σήμερα το 1973, δολοφονείται ο Victor Jara από τη χιλιανή χούντα στο Στάδιο Chile του Santiago.

... 'Έφεραν τον Victor και τον διέταξαν να βάλει τα χέρια του στο τραπέζι. Στα χέρια του αξιωματικού εμφανίστηκε ένα τσεκούρι. Με ένα κοφτό χτύπημα έκοψε τα δάχτυλα του αριστερού χεριού και με ένα άλλο τα δάχτυλα του δεξιού χεριού. Ακούσαμε τα δάχτυλα να πέφτουν στο ξύλινο πάτωμα. Το σώμα του Victor σωριάστηκε με όλο του το βάρος. 6.000 κρατούμενοι ούρλιαξαν ταυτόχρονα. Ο αξιωματικός κινήθηκε προς τον τραγουδιστή-κιθαρίστα φωνάζοντας "τραγούδα τώρα για την πουτάνα τη μάνα σου", και συνέχισε να τον χτυπάει. Ξαφνικά ο Victor προσπάθησε με κόπο να σηκωθεί και σαν υπνοβάτης πήγε προς τις κερκίδες με ασταθή βήματά και ακούστηκε η φωνή του που μας έλεγε: "Θα ευχαριστήσουμε τον αρχηγό". Ύψωσε τα χέρια του που έσταζαν αίμα και με μια αγωνιώδη φωνή, άρχισε να τραγουδάει τον ύμνο της Λαϊκής Ενότητας. 'Ολοι τον μιμήθηκαν κι αυτό έκανε τους στρατιωτικούς να αφηνιάσουν. Ο Victor δέχτηκε μία ριπή και διπλώθηκε στα δύο. Κι άλλες ριπές ακούστηκαν που σημάδευαν όσους ήταν εκεί και είχαν τραγουδήσει μαζί με τον Victor. Τα σώματα έπεφταν το ένα πάνω στο άλλο, γεμάτα από σφαίρες. Οι κραυγές των τραυματιών ήταν τρομακτικές. Αλλά ο Victor δεν τις άκουγε. Ήταν νεκρός. " (μαρτυρία του χιλιανού συγγραφέα Miguel Cabezas).



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Καρά Τεπέ

 Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, 07:41

Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στο Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη για τη μεταφορά ισλαμοφασιστων και λαθρομεταναστών που βρίσκονται σε πάρκινγκ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη νέα δομή που δημιουργήθηκε και βρίσκεται στο πεδίο βολής. 

Οι ισλαμοφασιστες και λαθρομετανάστες που έχουν εισέλθει στη νέα δομή του Καρά Τεπέ, από το Σαββάτο το μεσημέρι, όταν και ξεκίνησε η λειτουργία του, μέχρι και το πρωί της Τετάρτης υπολογίζονται στους 1.200.

Στην επιχείρηση μετέχουν και 70 γυναίκες αστυνομικοί. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για επιχείρηση για την προστασία της δημόσιας υγείας και με σαφές ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τον διαφαινόμενο σχεδιασμό της επιχείρησης, η Αστυνομία αποκλείει τμήματα της διαδρομής όπου ζουν οι λαθρομετανάστες και ισλαμοφασιστες προωθώντας τους προς τον νέο καταυλισμό.

Σημειώνεται ότι από μέρους της Αστυνομίας λαμβάνονται μεγάλα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. Οι αστυνομικοί επιχειρούν με ειδικές φόρμες προστασίας, ενώ τα ΜΑΤ -προς το παρόν και δεδομένου του ότι δεν υπάρχουν αντιδράσεις- παρακολουθούν την όλη διαδικασία από απόσταση.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ?????

ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΟΡΙΑ

ΕΝΩ

ΕΤΟΙΜΗ ΗΤΑΝ ΗΔΗ Η ΝΕΑ ΄΄ΜΟΡΙΑ'' ΣΤΟ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ

ΜΕ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΩΝ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ


Αυτή είναι η νέα Μόρια

Πολύς λόγος και πολλά σενάρια διακινούνται τις τελευταίες μέρες μετά τα τραγικά επεισόδια στο ΚΥΤ της Μόριας Λέσβου. Τα κυβερνητικά στελέχη κάνουν λόγο για προσωρινό καταυλισμό στην περιοχή Μαυροβούνι (Καρά Τεπές). Το ίδιο ισχυρίζονται και τοπικοί αυτοδιοικητικοί άρχοντες.

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα στο διαδίκτυο, δείχνουν έναν μικρό καταυλισμό στον οποίο στήθηκαν πολύ γρήγορα περίπου 200 σκηνές.

Όμως ένα νέο βίντεο το οποίο περιήλθε στην κατοχή μας, δείχνει μια εντελώς διαφορετική πλευρά σε σχέση με όσα γνωρίζαμε. Το συγκεκριμένο βίντεο αφορά σε λήψη που έγινε από drone την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί. Τα πλάνα από την χαμηλή αυτή πτήση, δείχνουν ότι οι σκηνές στον καταυλισμό σχεδόν διπλασιάστηκαν σε αριθμό μέσα σε μερικές μέρες ενώ ο χώρος που χρησιμοποιείται σαφώς και υπερδιπλασιάστηκε.

Με μια προσεκτική παρατήρηση στα πλάνα του βίντεο που παραθέτουμε, διαπιστώνει κανείς, ότι δεν μιλάμε για κάτι που θυμίζει προσωρινό χώρο διαμονής αλλά για κάτι πολύ μόνιμο. Στην ουσία θυμίζει μια νέα πόλη. Ακρογιαλιές που μπαζώθηκαν, χωράφια που "ισιώθηκαν" από χωματουργικά εργαλεία, δρόμοι που χαράχτηκαν με προσοχή. Κι ακόμα περισσότερο, σκηνές διοικητικής μέριμνας αλλά και χώροι καραντίνας, θυμίζουν έντονα χωροταξία μιας πόλης υπό ίδρυση.

Στο βίντεο θα δείτε ότι οι εργασίες επέκτασης συνεχίζονται από πολλά και βαριά μηχανήματα. Συνεπώς, όσοι διακινούν σενάρια περί προσωρινού χώρου υποδοχής μάλλον δεν λένε την αλήθεια και αποκρύπτουν το γεγονός ότι μόλις έγινε το πρώτο μόνιμο ΚΥΤ στη Λέσβο. Και τονίζουμε την λέξη πρώτο διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπερωριες. Θα πληρωνονται με εξτρα αδεια. Με νομοσχεδιο του υπουργειου Εργασιας που ειρωνικα λεει για μεγαλυτερη ευελιξια ακολουθωντας τα ψεματα και τις γελοιοτητες του ΣΥΡΙΖΑ που εκανε τις βρωμιες του και αυτοπαινευοταν ότι εκανε καλο και εφευρισκε καινουριες λεξεις για τις αθλιοτητες του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αστυνομικοί έδειραν και ξεγύμνωσαν δυο κλεφτες λαθρομεταναστόπουλα

Αστυνομικοί έδειραν και ξεγύμνωσαν δυο λαθρομεταναστοπουλα ηλικίας 15 και 13 ετών επειδή είχαν κλέψει ένα ποδήλατο.

Tους φόρεσαν χειροπέδες, τους χτύπησαν, τους εξευτέλισαν, τους ξεγύμνωσαν, τους έβρισαν. Για ένα ποδήλατο, το οποίο οι λαθρομεταναστες ειχαν κλεμμένο, αφού το οδηγούσε ένας 15χρονος λαθρομεταναστης, ενώ μαζί του βρισκόταν ο 13χρονος φίλος του. Τα λαθρομεταναστοπουλα μετα την κρατηση πηγαν στο νοσοκομείο, στο οποιο το ένα από τα δυο διαγνώστηκε με κακώσεις στον αριστερό ώμο και βραχίονα.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της 2ας Σεπτεμβρίου στη Σάμο. Ο 15χρονος ζει μαζί με τους γονείς και τα τρία του αδέλφια στο νησί εδώ και 17 μήνες. Κατάγεται από το Αφγανιστάν και ήρθε προσκαλεσμενος από τον αποικιοκρατικο ξεφτιλοΟΗΕ στην Ελλάδα από το Ιράν με το όνειρο μια μέρα να φτάσει στη Γερμανία ή τον Καναδά με δεδομενο οτι η ΕυρωΕνωση και ο Καναδας δεν θελουν λαθρομεταναστες. Για την ώρα βρίσκεται στο ελληνικό νησί. Εκείνη την ημέρα μαζί με τον φίλο του οδηγούσε προς το κέντρο της πόλης το ποδήλατό που ειχε κλεψει.

Πλησιάζοντας προς το ΑΤΜ της τράπεζας, όπου πήγαινε για να σηκώσει χρήματα, μια ντοπια γυναίκα τον σταμάτησε φωνάζοντάς του στα αγγλικά πως το ποδήλατο είναι δικό της και πως εκείνος το έχει κλέψει. Ο μικρός ματαίως προσπαθούσε να της πει τα δικα του ψεματα για να δικαιοληθει, πως δηθεν το ποδήλατο του το έχει χαρίσει ΜΚΟ που ασχολείται με την εκπαίδευση ανηλίκων. Η γυναίκα, φυσικα δεν τον πιστεψε με τιποτε, τον έβριζε και κάλεσε την αστυνομία.

«Ηρθαν τέσσερις αστυνομικοί με ένα περιπολικό. Δεν μας άκουγαν καν, προσπαθούσαμε να τους ξεγελασουμε. Οι δυο άρχισαν να μας χτυπάνε, εμένα περισσότερο γιατί ήμουν πιο κοντά», μας αφηγείται ο 15χρονος. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στα παιδιά, τα οποία καταγγέλλουν ότι τους χτυπούσαν ακόμα κι αφού τα είχαν ακινητοποιήσει. «Μου έριχναν μπουνιές στο κεφάλι και στην πλάτη και μας έβαλαν σπρώχνοντας στο αυτοκίνητο. Μας χτυπούσε και ο συνοδηγός κι εκείνος που καθόταν δίπλα μας στο πίσω κάθισμα», μας λέει ο 15χρονος. Οι αστυνομικοί μιλούσαν μεταξύ τους ελληνικά και, ασφαλώς, τα παιδιά δεν μπορούσαν να καταλάβουν ενώ ηξεραν γιατί τα έχουν πιάσει, ούτε πού πάνε, αν και, βεβαίως, ποιο είναι το έγκλημά τους.

«Οταν φτάσαμε στο τμήμα ήταν πέντε αστυνομικοί. Μου άδειασαν την τσάντα που κρατούσα. Μας χτυπούσαν και πάλι. Εβαλαν πρώτα τον φίλο μου σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε σαν αποθήκη. Μετά έβαλαν εμένα. Μου ζήτησαν να γδυθώ εντελώς. Μετά μας πήραν τα στοιχεία. Δεν μας άφηναν να μιλήσουμε, να εξηγήσουμε», μας λέει ο 15χρονος. Στη συνέχεια έδιωξαν τα σοκαρισμένα λαθρομεταναστοπουλα από το αστυνομικό τμήμα. Όπως λενε τα λαθρομεταναστοπουλα οι αστυνομικοί τούς άφησαν να φύγουν χωρίς να γίνει κάποια καταγραφή του συμβάντος ή να τους εξηγήσουν μέσω διερμηνέα τούς λόγους της προσαγωγής και της αφαίρεσης των ενδυμάτων τους.

Εξω από το τμήμα βρισκόταν ο λαθρομεταναστης πατέρας του ενός λαθρομεταναστοπουλου, στον οποίο οι αστυνομικοί δεν επέτρεπαν να δει το ανήλικο παιδί του, ούτε φυσικά του έδωσαν κάποια εξήγηση για το περιστατικό. Οι γονείς πήγαν τα παιδιά στο νοσοκομείο. Η ιατρική γνωμάτευση του ενός λαθρομεταναστοπουλου επιβεβαιώνει τις κακώσεις, ενώ αναμένονται άμεσα τα αποτελέσματα της εξέτασής τους από ψυχολόγο.

Μία εκ των οικογενειών είναι ωφελούμενη του προγράμματος στέγασης ESTIA που υλοποιεί η ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων. Η οργάνωση ΜΚΟ καταγγέλλει πως «αντί να ενεργοποιηθούν μηχανισμοί μιας σύγχρονης ισότιμης δημοκρατίας με τους κλεφτες λαθρομεταναστες με στόχο την κοινωνική συνοχή των λαθρομεταναστων , ενεργοποιούνται μηχανισμοί καταστολής με στόχο τον εξευτελισμό της αξιοπρέπειας των αιτούντων άσυλο κλεφτων λαθρομεταναστων [...] δεχόμαστε καταγγελίες για  προσαγωγές, βία και εξευτελισμό παιδιών-παρανομων μεταναστων.

Είναι αυτονόητη η υποχρέωση των ελληνικών αρχών και της ελληνικής αστυνομίας να εγγυώνται για τα δικαιώματα όλων των κλλεφτων λαθρομεταναστων από τους οποιους βγαζουμε λεφτα, χωρίς διακρίσεις. Ρατσιστικές συμπεριφορές για τους κλεφτες λαθρομεταναστες μας δεν είναι ανεκτές σε μια δημοκρατική κοινωνία και οι διωκτικές αρχές θα πρέπει να εγγυηθούν ότι δεν θα επαναληφθούν τέτοια περιστατικά».

«Η ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ έχει αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση να καταγγέλλει περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας, πολλώ δε όταν αυτά σημειώνονται σε βάρος ανηλίκων λαθρομεταναστων», μας λέει η Κατερίνα Πούτου, κοινωνική λειτουργός, ιδρυτικό μέλος της ΜΚΟργάνωσης. «Καλούμε τους θεσμικούς εταίρους, τους υπεύθυνους και αρμόδιους φορείς και πρόσωπα για την τη παιδική προστασία στη χώρα να διασφαλιστούν τα δικαιώματα όλων των παιδιών, είτε πρόκειται για γηγενείς είτε για αλλοδαπούς.

Εκτιμούμε ότι η χώρα διαθέτει ένα σύστημα υπηρεσιών, ανθρώπινο κεφάλαιο, επιστημονικό και επιχειρησιακό δυναμικό τέτοιο που αποτελεί τη μέγιστη εγγύηση διασφάλισης των δικαιωμάτων του παιδιού. Συμπεριφορές που θέλουν ανήλικα να καταστέλλονται τεκμηριωμένα, όλος ο ανθρώπινος μηχανισμός της οργάνωσης επιδιώκει και εύχεται να έρχονται στη δημοσιότητα με μια απλή συνδρομή: τη βελτίωση της παιδικής προστασίας και τον περιορισμό αυθαιρεσιών και βίας».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Να καταργηθει η στρατευση» ζηταει τωρα ο Μπαρουφακης. Αφου διελυσε την Οικονομια, ζηταει τωρα να διαλυσει και την Εθνικη Αμυνα!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασχετα τωρα από τις δηλωσεις του Ζοραν Ζαεφ. Ολοι οι Ελληνες θυμουνται ότι όταν ψηφιζοταν η Συμφωνα των Πρεσπων στη βουλη, ο Κυριακος Μητσοτακης ειπε από το νημα της βουλης ότι η ΝΔ θα σεβαστει τη Συμφωνια των Πρεσπων εάν ψηφιστει, πραγμα που ηταν σιγουρο γιατι τοτε πλειοψηφια ειχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ασχετα αν μετα στα συλληλητηρια για το Μακεδονικο, διαφοροι πολιτικαντιδες της ΝΔ (που τελικα  βγηκαν βουλευτες) δηλωναν στα κρυφα  ότι αν βγει κυβερνηση η ΝΔ θα σκισει τη Συμφωνια Των Πρεσπων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο "Σωτηρία" από τους 103 ασθενείς που νοσηλεύονται με COVID-19, οι 40 είναι από δομές ή αλλοδαποί που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας.

Στον "Ευαγγελισμό", αντίστοιχα, είναι οι 34 από τους 66 ασθενείς.

Στο "Αμαλία Φλέμινγκ" είναι οι 10 από τους 20

Στο "Αττικόν" οι 26 στους 26.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ δε θα δείτε να γράφουν για "ανάποδα κρεμάσματα" και ό,τι αλλη νοσηρότητα κατεβάσει ο νους του "ευαίσθητου" μικροαστού που ζητά σκληρές τιμωρίες όταν πρόκειται για κάνα αδεσποτο ζωάκι....

Εδώ παίζει αναισθησία...

Εμπρησμός εκδίκησης λίγο πριν αποχωρήσουν από την περιοχή. Τρεις χιλιάδες δέματα ζωοτροφών η ζημιά για τον μοναδικό κτηνοτρόφο της Μόριας που δεν έσκυψε το κεφάλι και αντιστάθηκε μέχρι τέλους


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Οι βουλευτές δεν θα είναι πλέον σε θέση να αγνοήσουν ότι νομοθετούν υπό το βλέμμα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Δεν είναι στην Ελλάδα, ούτε στην Κύπρο. Δεν είναι σε μουσείο, ούτε σε αίθουσα πανεπιστημίου. Αυτό που βλέπετε είναι η Γαλλική Εθνοσυνέλευση, η Βουλή των Γάλλων, επαναλαμβάνω η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ. Εχθές έλαβε μέρος το παρακάτω γεγονός:

Αποκαλυπτήρια της "Σχολής των Αθηνών" στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση. Ο Πρόεδρος της κ. Richard Ferrand έκανε την εξής δήλωση:

«Οι βουλευτές δεν θα είναι πλέον σε θέση να αγνοήσουν ότι νομοθετούν υπό το βλέμμα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Υ.Γ. Από σχετική ανάρτηση του Προέδρου της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λοιπον, παρτε χαρτι και μολυβι.

Μια καλα εξοπλισμενη κλινη ΜΕΘ κοστιζει 35.000 ευρω!

Τα λεφτα για τις αχρησυες μασκες μας στοιχισαν 185 κλινες!

Άλλες 185 μας στοιχισαν οι αχρηστες ζαρντινιερες του Μπακογιαννη.

Τα 20 εκατ που πηραν τα ΜΜΕ μας στοιχσαν 571 κλινες ΜΕΘ


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα επιδοτουνται από τον ΟΑΕΔ μονο αυτοι που δεχονται να πανε σε οποια εργασια τους λενε, όχι οι ανεργοι. Ας πουμε, ενας πανεπιστημιακος πρεπει να δεχτει να παει να δουλεψει σε χοιροστασιο που θα του προτεινει ο ΟΑΕΔ ειδαλλως χανει το επιδοα ανεργιας.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εθνικη αναισθησια του STAR με την τουρκικη σειρα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο δρομο χιλιαδες εργαζομενοι. Απολυσεις εργαζομενων χωρις αποζημιωση από επχειρησεις που πτωχευουν συμφωνα με τον νέο πτωχευτικο κωδικα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φωτογραφια

Ο ασθενής είναι ο Αλεξέι Ναβάλνι με τη σύζυγο του, προφανώς σε δωμάτιο της κλινικής, Σεριτέ, όπου νοσηλεύεται! Του εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση.

Ωστόσο, εξετάζοντας κανείς τη φωτό, σας μεταφέρω ορισμένα λογικά ερωτήματα που θέτει ο διεθνολόγος Αλεξάντερ Σοσνόφσκι που ζει στη Γερμανία.

- Γιατί το μόνιτορ πίσω του που πρέπει να δείχνει τα δεδομένα εξέλιξης της κατάστασης του ασθενούς, είναι... μουτζουρωμένο;

- Γιατί μαξιλάρι και σεντόνια φανταζουν άθικτα ωσάν να μην έχει ξαπλώσει κανένας;

- Στο λαιμό του ασθενούς δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να δείχνει ιατρική επέμβαση σε ασθενή που βρισκόταν σε κώμα επι 20μερο! Πως γίνεται αυτό;

- Τα πλυμένα μαλλιά του και το ύφος θεωρεί κανείς ότι αντιστοιχούν σε άνθρωπο που βρισκόταν σε κώμα 20 μέρες (και, άρα, τον τάιζαν με... σωληνάκι);

Οι Ρώσοι παρουσιάζονται ως... κρετίνοι που ρίχνουν το τρομερό... Νοβιτσόκ, αυτό ντε που σκοτώνει ότι βρει σε ακτίνα εκατό μέτρων μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας (όπως μας διαβεβαίωνε το Μάρτη 2018 η Τερέζα Μέι!!!), χωρίς αποτέλεσμα! Διότι έρχονται μετά από... τρία 24ωρα οι Γερμανοί ( με τεράστια διαχρονική εμπειρία σε δεκάδες... κολαστήρια του πολέμου!!!), και τον σώζουν! Να και η φωτό!!!

Αν ληφθεί υπ´ όψιν ότι ο καθένας μας σέβεται τη... νοητική του ικανότητα... βγάλτε και τα συμπεράσματα σας!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εσύ Ρε σούργελο του Σημιτιστάν -σήμερα του Τσίπρα- μας πούλησες στην τρόικα, φωτιά δεν θα έβαζες;

Ο εθνομηδενιστής Αντ. Λιάκος, από τους τροτσκιστές της νέας τάξης, ως εκφραστής του ιστορικού "αναθεωρητισμού" της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς", ιδεολογικός ινστρούχτορας του Σημιτισμού -βρέθηκε για πάνω από 15 χρόνια στο πλευρό του επίσης "εκσυγχρονιστή Κ. Σημίτη-, πρόεδρος του ΟΠΕΚ, του Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας που είχε ιδρύσει ο Σημίτης -γνωστό ίδρυμα που χρηματοδοτήθηκε με μαύρα δολάρια για το ξεπούλημα της Κύπρου-, σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ του πρώην πασοκ και της "αριστεράς" made in USA...