Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Κυριακη 20 Σεπτεμβριου 2020

 


Είναι πραγματικά αστείο σε μία εποχή που δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα κάποιοι ακόμα να πιστεύουν πως το ΚΚΕ είναι ένα εργατικό,επαναστατικό και Κομμουνιστικό Κόμμα. Μία εποχή που περισσότερο από ποτέ ξεκαθαρίζει σε ποιο στρατόπεδο ανήκει.

#ΚΚΕ #festival_kne #festival #kne



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Κατά τα άλλα έχουμε δημοκρατία δεν μπορεί ένας να έχει μια γνώμη δική του

Σχολιο.- κανεις δεν ειπε να εχεις γνωμη αρκει να συμφωνουν με τα λεγομενα τους.....κ τα καλυτερα ερχονται!!!

Σχολιο.- ωστόσο το «επιστημονικό συμβούλιο» της κυβέρνησης έχει δίκη του άποψη..

Καμμία σχέση με τις οδηγίες που δίνει ο Π.Ο.Υ. ας πούμε αναφορικά με τις μάσκες κ από ποια ηλικία κ άνω πρέπει να φοριούνται από παιδιά..

Σχολιο.- Επιστήμη είναι όσοι συμφωνούν με την κυβέρνηση;;;

Σχολιο.- άρα αμα οδηγουν στα δικαστηρια οποιον γιατρο διαφωνει με τις κυβερνητικες φασιστικες βλακειες, πρέπει να περάσει και ο τσιορδας πειθαρχικό γτ κατά τον Μάρτιο Απρίλιο ήταν πικραμένος σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα ?!?!?!

Επίσης επιστημονική κοινότητα όπου κατά το δοκούν βγάζει έρευνες ανάλογα από ποια φαρμακοβιομηχανία τα παίρνει...

Σχολιο.- Δεν δαιμονοποιουμε,δεν απαξιωνουμε ,ακουμε,αφουγκραζομαστε και κρινουμε,βασικοι κανονες δεοντολογιας και δημοκρατιας,καλως η κακως στην επιστημονικη κοινοτητα υπαρχει και η αλλη αποψη,οφειλουμε να την σεβαστουμε,ειτε συμφωνουμε ειτε όχι

Σχολιο.- Πάντως ότι και να ;ειπε ο Βοβολης  στο δελτίου του Χατζηνικολάου η τηλεσταρ κυβερνητική γιατρος Λινού νομίζω ΔΕΝ του απάντησε σε τίποτα....παρά χαρδαλοπιπιλιζε

Σχολιο.-  Μειοψηφία είναι αυτοί οι πληρωμενοι και στημένοι οι οποίοι δια των μεθόδων τους έχουν παρασύρει πολλούς ανθρώπους δυστυχώς. 

Σχολιο.- Ας παρακολουθουσαν σήμερα το διεπιστημονικό συνέδριο. Εκτός και αν όλοι αυτοί οι καταξιωμένοι επιστήμονες είναι και αυτοί ψεύτες, συνωμοσιολογοι. Λυπάμαι αφάνταστα για την κατάντια του ανθρώπινου είδους!

Σχολιο.- αυτα δεν τα λενε τα πληρωμενα κυβερνητικα καναλια

Σχολιο.- σύμφωνοι.  Ας κάνουμε νόμο έτσι ώστε οι αρνητές του ιού ή αυτοί που μάχονται την μάσκα να μην πηγαίνουν στα νοσοκομεια και πιάνουν θέσεις ΜΕΘ ή κρεβάτια νοσηλείας.

Αλλά να φτιάξουν κ νόμο που αν κάποιος τρακάρει κ π.χ. δεν φορά κράνος ή ζώνη ασφαλείας επίσης να μην έχει δωρεάν περίθαλψη.

Ή

αν κάποιος έχει ψηφήσει το Χ κόμμα αλλά κυβερνήσει το Ψ να μην υπακούει στις κυβερνητικές οδηγίες..

έχει λογική;;

Καμμία..

Οι αρνητές τις μάσκας (κυρίως οι γονείς) αναφορικά με τα παιδιά έχουν απόλυτο δίκιο.

Σας παραπέμπω στις οδηγίες του Π.Ο.Υ. για να δείτε ότι η χρήση μάσκας συνίσταται για ηλικίες άνω των 12 ετών,αλλά στην Ελλάδα (μόνο) το «επιστημονικό συμβούλιο» έχει διαφορετική άποψη.

Καλό είναι να σκεφτόμαστε λίγο πριν πούμε ότι ναναι!

Σχολιο.- καθεστωτικα σάιτ διαδίδουν ότι η Ελλάδα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα που φορά μασκα σε νήπια ενώ η αμέσως επόμενη κοντινή ηλικία είναι σε παιδιά άνω των 11 στην Γαλλία; Πείτε μου ένα άλλο κράτος που φορά την μασκα σε τόσο μικρά παιδιά!

Απαντώ:ΚΑΝΕΝΑ!!

Σχολιο.-  ότι κ να ψάξουμε,ότι κ αν βρούμε το μόνο που δεν θα συναντήσουμε πουθενά κ σε κανένα κρατος,είναι να φορούν μασκα τα παιδιά από το νήπιο! Αισχρό κ επικίνδυνο συνάμα!

Σχολιο.- Σοκ στην Ισπανία: Αστυνομικός γονατίζει στον λαιμό μαθητή που δε φοράει μάσκα. Στην Ιταλια δεν παρεχουν ατομικα θρανια.

11/9/2020

Στην Ισπανία αποτροπιασμό προκαλεί ένα απίστευτο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. Αστυνομικός γονατίζει πάνω στον λαιμό 14χρονου επειδή δεν φοράει μάσκα και αρνείται να δώσει τα στοιχεία του. Σε κατάσταση σοκ βάζει τις φωνές η μητέρα του.

Ο 14χρονος Ισπανός δεν φοράει μάσκα και αρνείται να δώσει τα στοιχεία του στον αστυνομικό. Ο ένστολος γονατίζει στον λαιμό του παιδιού και το κρατάει καθηλωμένο στο έδαφος.

Η μητέρα του 14χρονου βάζει τις φωνές όμως στο τέλος συλλαμβάνεται και η ίδια επειδή ο ανήλικος γιος της δεν φοράει μάσκα.

Οι Ισπανικές αρχές έκλεισαν ένα δημοτικό σχολείο στην πόλη Χαλντιμπάρ στη Χώρα των Βάσκων καθώς άγνωστος αριθμός δασκάλων βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Είναι το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα που αναστέλλει εντελώς τη λειτουργία του κατά την πρώτη εβδομάδα του ανοίγματος των σχολείων.

Η ιταλική κυβέρνηση υποσχέθηκε ατομικά θρανία, όμως παρατηρούνται ελλείψεις με αποτέλεσμα η αντιπολίτευση να την καταγγέλλει για ανικανότητα. 

Η ιταλική κυβέρνηση υποσχέθηκε ατομικά θρανία και ειδικά διαχωριστικά στους διαδρόμους για το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα.

Παρήγγειλε 3 εκατομμύρια ατομικά θρανία για 8 εκατομμύρια μαθητές και κατά τα φαινόμενα ούτε αυτά θα παραδοθούν έγκαιρα σε όλα τα σχολεία.

«Αντιμετωπίζουμε ένα σενάριο άνευ προηγουμένου. Έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε ορίσει αυστηρό πλαίσιο, με βάρδιες και εναλλαγές μαθητών στις εξόδους και τις εισόδους, με καθορισμένα δωμάτια απομόνωσης COVID, εξειδικευμένους εργαζόμενους. Τώρα πρέπει να τα δούμε όλα αυτά στην πράξη.»

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε 11 εκατομμύρια μάσκες την ημέρα, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και 170 χιλιάδες λίτρα απολυμαντικού την εβδομάδα. «Γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη μετάδοση στα σχολεία, αλλά έχουμε ορίσει οδηγίες, κανόνες, για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δυσκολίες.»

Επτά στους δέκα γονείς ανησυχούν, ενώ η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για ανικανότητα, παραμονές των περιφερειακών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. «Δεν ξέρουν πού, πώς, πότε, τι ώρα. Διαφωνούν για το ποιος θα κάνει θερμομέτρηση, ποιος θα μπαίνει στο σχολικό, ποιος θα πηγαίνει στην καντίνα, δεν υπάρχει σχεδιασμός. Είναι ένα χάος!»

Στο ιταλικό νότο, περιφέρειες όπως η Καλαβρία μετέθεσαν το άνοιγμα των σχολείων στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σχολιο.- αλοιμονο μας άμα τα βάλουμε με τους εκπαιδευτικούς. Ωστόσο μπορούν κ αυτοί από την μερια τους να πιέσουν. Για μονοθέσια θρανία ή για σμίκρυνση των τμημάτων..

αυτονόητα πράγματα.. να μην απεργούν ας πούμε μόνο για κάποια αυξηση στον μισθό τους. Είναι κ οι ίδιοι γονείς! Καλοπροαίρετα το λεω φυσικα!

Σχολιο.-  Οταν συμφωνεις μαζι τους, εχουμε κοινοβουλευτικη δημοκρατια. Οταν δεν συμφωνεις εχουμε μητσοτακικη δημοκρατια. All time classic καταστασεις.

Σχολιο.- Πρεπει η ατζεντα υποδουλωσης να παει βασει πλανου δεν μπορει ενας Βοβολης να τους γαμα τα σχεδια αποξενωσης και υποδουλωσης...

Σχολιο.- Εγώ φίλε έχω παιδίατρο που στο λήμμα ανθρωπισμός έχει το λεξικό τη φωτογραφία του.Δεν θα πω γιατί αλλά έχει κινδυνεύσει δύο φορές με αφαίρεση διπλώματος.Η ιατρική στο έχω ξαναπεί είναι 7 φορές πιο βρώμικη από τη μπάλα και την πολιτική μαζί.Φαντάσου μόνο ότι στην περίπτωση λέμε τώρα που ο ιός είναι απάτη,τι δύναμη έχει να καθηλώσει χωρίς αντιρρήσεις ολόκληρο τον πλανήτη.Πόσο εκβιαστικό είναι να σε πείσουν ότι ευθύνεσαι για το θάνατο χιλιάδων αν δεν συμμορφωθείς.Ενα 20% δεν έχει μείνει μόνο σε ότι διδάχθηκε ένα 60% κάνει απλώς καριέρα ή λεφτά και ένα 10% είναι στο κόλπο γενικώς.Οι μεγαλο γιατροί που λέμε.Κι ένα 10% που δεν θα πρεπε να πάρουν πτυχίο ποτέ.Πέρα από όλα αυτά όμως το πραγματικά κακό είναι ότι η ιατρική τρέχει πάνω στις ράγες δογμάτων άκρως αντιεπιστημονικών.Αντιεπιστημονικών βάσει των καθιερωμένων όχι κάποιας αιρετικής λογικής.Για τα κόκαλα του Γαληνού δεν το συζητάμε. Εχουν γίνει άμμος!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε πρωί στη Φρανκφούρτη, στη Γερμανία, μπορεί να συναντήσεις την Τζένη, ένα άλογο που κάνει μια μεγάλη βόλτα κάθε μέρα, ολομόναχη.

Συγκεκριμένα, κάνει την ίδια διαδρομή μόνη της κάθε πρωί εδώ και 14 χρόνια, από τότε που ο ιδιοκτήτης της, ο οποίος τώρα είναι 79 ετών, δεν μπόρουσε πια να την ιππεύσει.

Η Τζένη σταματάει και χαιρετάει όλα τα γνωστά πρόσωπα κατά τη διάρκεια της βόλτας της, και σταματάει επίσης για να πάρει "δωράκια" και χάδια από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους που τους συμπαθεί περισσότερο.

Οι ντόπιοι την αντιμετωπίζουν σαν διασημότητα και χαίρονται με την παρουσία της.

Ένα κομμάτι χαρτί που είναι τοποθετημένο στο χτενιστήρι της αναφέρει: "Το όνομά μου είναι Jenny. Δεν το έχω σκάσει από κάπου, απλά περπατώ. Σας ευχαριστώ."

Παρόλα αυτά η αστυνομία δέχεται συχνά κλήσεις από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την κατάσταση.

Οι ντόπιοι είναι πολύ εξοικειωμένοι με το άλογο και τον ιδιοκτήτη του, και δεν έχει συμβεί κανένα ευτράπελο όλα αυτά τα 14 χρόνια που βολτάρει μόνη της.

Ένας τοπικός κτηνίατρος που της κάνει κάποιες εξετάσεις ρουτίνας μία στο τόσο, συνεχίζει να την βρίσκει απόλυτα υγιή και δεν δείχνει να αγχώνεται παρά τον μοναδικό τρόπο ζωής της.

Η Τζένη είναι μία και μοναδική

https://www.youtube.com/watch?v=FksWiqzODGc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1ECqyr-wkAh4Duv3YirwDGwiVY-s54HKH5W1fmmaOHGQGa28PMyEIL-Tg



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γεωργίτσι Λακωνίας:

Κατά τήν ἐπιδροµή του στήν Πελοπόννησο ὁ Ἰµπραήµ, ὁ ὁποῖος εἶχε στρατοπεδεύσει στή Σελλασία, ἠθέλησε νά καταλάβη καί νά καταστρέψη καί τήν Καστανιά πού εἶχε λάβει ἐνεργό ρόλο στήν Ἐπανάσταση τοῦ 1821 µέ ἐπί κεφαλῆς τίς οἰκογένειες Τζωρτζάκη, Νικολοπούλου, Παπαδοπούλου, Δηµητρακάκη καί ἄλλες. Τότε ἡ Καστανιά σώθηκε κατά τόν ἑξῆς τρόπο: Στόν πύργο τοῦ Τζωρτζάκη γινόταν γλέντι µέ τίς ἀπαραίτητες τουφεκιές γιά τό γάµο τῆς ἀδελφῆς τοῦ Ἀναγνώστη Τζωρτζάκη µέ τόν Κουρούπη ἤ Ἀλειφέρη. Ὅταν ἔµαθαν στό χωριό ὅτι ἔρχεται τό ἀπόσπασµα τοῦ Ἰµπραήµ, ὅλοι ἔφυγαν στό βουνό. Ὁ γαµπρός ὅµως µέ τόν ἀδελφό τῆς νύφης, ἀφοῦ ἀσφάλισαν τά γυναικόπαιδα στό βουνό, κατέβηκαν ἀπό τά ὑψώµατα τῆς «Τίκλας» µέ ἄλλους πολεµιστές καί ἔστησαν ἐνέδρα. Ὅταν τό ἀπόσπασµα τοῦ Ἰµπραήµ πλησίασε, ἔρριξαν καί σκότωσαν τόν ἐπί κεφαλῆς. Ὅταν οἱ µουσουλµάνοι εἶδαν τόν ἀρχηγό τους νεκρό καί ἐπειδή εἶχαν ἀκούσει τίς τουφεκιές τοῦ γάµου, φοβήθηκαν ὅτι οἱ δικοί µας εἶναι πολλοί καί γύρισαν πίσω ἄπρακτοι. Αὐτά µοῦ εἶχε διηγηθῆ ἤ γιαγιά µου ἀπό τή µητέρα µου Χριστίνα Νικολάου Παπαδοπούλου ἤ Μπαµπαλέτσου, ἀπό τήν οἰκογένεια τῶν Παπαδοπουλαίων πού ἀναφέρω πιό πάνω.

Απόσπασμα από κείμενο του Ευάγγελου Ανδριανού * Ο Ευάγγελος Ανδριανός επίτιμος Αρεοπαγίτης. Καστόρι – Καστανιά



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προκαταρκτική εξέταση κατά του αλητάμπουρα Κώστα Μπακογιάννη, για παράβαση των μέτρων κατά του κορονοϊού, από την Εισαγγελία Αθηνών.

Δεν με νοιάζει τι πολιτικά παιχνίδια μπορεί να παίζονται, αλλά αυτό το ξευτιλισμένο κολεγιόπαιδο, που παίζει με τη δημόσια υγεία, πρέπει να δώσει λόγο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 20 Σεπτεμβρίου 1942 μια ομάδα της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιζόμενων Νέων (ΠΕΑΝ) με επικεφαλης τον Κωστα Περρίκο τινάζει στο αέρα τα γραφεία της Εθνικής Σοσιαλιστικής Πατριωτικής Οργάνωσης (ΕΣΠΟ). Δεκάδες Γερμανοί και δωσίλογοι που ετοίμαζαν μεραρχία για να πολεμήσει τον εβραιομπολσεβικισμό στο Ανατολικό Μέτωπο, σκοτώνονται από την έκρηξη.

Οι αγωνιστές της ΠΕΑΝ πιάστηκαν μετά από προδοσία και πλήρωσαν την ενέργειά τους αυτή με βασανισμούς και εκτελέσεις.

Δεν ήταν αριστεροί. Με το μικρό κεντροδεξιό κόμμα του Παναγιώτη Κανελλόπουλου συνδέονταν. Ήταν, όμως, δημοκράτες, πατριώτες, αντιφασίστες. Και ως τέτοιοι πέρασαν στην ιστορία. Με τη μορφή της δασκάλας Ιουλίας Μπίμπα, που μεταφέρθηκε και αποκεφαλίστηκε στη Βιέννη, να ξεχωρίζει.

Σχολιο.- Για την ιστορία ο προδοτης ήταν αστυνομικός μέλος της οργάνωσης.

Εκτελέστηκε λίγο αργότερα απο την οργάνωση.

Φαίνεται ότι ήταν πράκτορας της Ασφαλείας που κατόρθωσε να διεισδύσει στην οργάνωση.

Η προδοσία του κρατήθηκε μυστική και λέχθηκε στην γυναίκα του ότι εκτελέστηκε από τους Γερμανούς.

Η γυναίκα πέθανε πολυ αργότερα με αυτή την εντύπωση .

Ο προδότης _καπου έχω και το όνομα του , εκτελέστηκε με σφυριες.

Η ηρωική δασκάλα Ιουλια Μπιμπα καταδικάστηκε σε θάνατο με αποκεφαλισμό.

Επειδή δεν υπήρχαν οι κατάλληλες διευθετήσεις στην Ελλάδα και κρίθηκε ότι δεν ήταν ασφαλές να στείλουν τον δήμιο του κράτους εκτός Γερμανίας μεταφέρθηκε στην Βιέννη για αυτο το σκοπό .

Τα παράδοξα της συμπεριφοράς των κατοχικών δυνάμεων.

 Πολύκαρπος Νταλιανης ο προδότης υπαξιωματικούς της χωροφυλακής

Σχολιο.-  Εκτελέστηκαν τελικά.. ο Περικος και η Μίιμπα Ο δε Μυτιληναιος κατάφερε με ηρωικό πρωτοφανή και μυθιστορηματικό τροπο και το έσκασε απο την οδο Μερλιν που ηταν τα ανακριτήρια κελλια της ΓΚΕΣΤΑΠΟ λυγίζοντας τα σιδερα του κελιου του και φορώντας μια γερμανικη χλαίνη και ενα πηλικιο γερμανου αξιωματικου που βρηκε κρεμασμένο από ενα καρφί στον τοίχο ενός διπλανού δωματίου από το κελί του... Οπότε βγήκε ανενόχλητος απο την έξοδο δεχόμενος και τον στρατιωτικό χαιρετισμό του φρουρού ..Σε μερικές μέρες δέ κατάφερε να το σκάσει με καΐκι για Μ. Ανατολή ....

Σχολιο.- Εκτελέστηκαν και οι Κατεβάτης, Λόης, Σκούρας και Παπαδόπουλος, μέλη της ΠΕΑΝ.

Σχολιο.- Για κανεναν απο αυτούς ή όλους μαζί δεν δώσανε τ όνομα κάποιου κεντρικού δρόμου . . .

όπως έκαναν σε τόσους άλλους ξεπλημένους δοσίλογους

Σχολιο.- Υπαρχει η οδος Περρικου που ξεκινα απο τον περιφερειακο του Πολυγωνου (Βριλησσου),ως προεκταση του και καταληγει στα Γενικα Αρχεια του Κρατους και την οδο Δαφνιδος νομιζω....Η περιοχη ειναι Νεα Φιλοθεη,το ξερω γιατι εμενα στο Πολυγωνο 24 χρονια και την κατεβαινα καθε μερα με τη μηχανη....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 20 Σεπτεμβρίου 1971 έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Σεφέρης. Δυο μέρες αργότερα, η κηδεία του μετατράπηκε σε αντιδικτατορική διαδήλωση, με χιλιάδες να πλημμυρίζουν τους δρόμους και αψηφώντας τις δυνάμεις καταστολής και τις στρατιές των χαφιέδων, να φωνάζουν συνθήματα και να τραγουδούν ποιήματά του που είχε μελοποιήσει ο Μίκης Θεοδωράκης.

https://www.youtube.com/watch?v=2YxzApTeJWc

https://www.youtube.com/watch?v=gHOpgJFc5rw

https://www.youtube.com/watch?v=xv5jiimWQsM



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

Αυτός ο άνθρωπος γονατιστός περιμένοντας τον αποκεφαλισμό αυτής της φωτογραφίας είναι ο Σύριος αρχαιολόγος Δρ. Khaled al-Asaad, επικεφαλής της συνεχούς ανασκαφής στο Palmir

Δόκτωρ. Ο Khaled al-Asaad αρνήθηκε να αποκαλύψει την τοποθεσία των θησαυρών και αρχαιοτήτων του Tadmore, που είχε κρύψει πριν την άφιξη του IGilovtsev, του έκοψαν το κεφάλι. Ο Αλ-Αλ-Άσαντ διακόπηκε στην πλατεία μπροστά από το μουσείο, στο οποίο εργαζόταν για περισσότερα από 50 χρόνια. Το ακρωτηριασμένο σώμα του κρεμάστηκε στη συνέχεια σε μια στήλη δίπλα του. Ο Khalid al-Assad ήταν ο βασικός φροντιστής του συγκροτήματος αντίκες της Παλμύρα, και τον Ιούλιο του 2015 αιχμαλωτίστηκε από μαχητές του ISIS, αλλά παρά τα μακροχρόνια βασανιστήρια, δεν εξέδωσε την τοποθεσία των θησαυρών του Μουσείου και εκτελέστηκε στο κεντρικό Πλατεία Παλμύρα. Όταν έγινε σαφές ότι οι μαχητές θα αιχμαλωτίσουν την Παλμύρα, οι επιστήμονες με επικεφαλής τον αλ Άσαντ έκαναν ό, τι μπορούσαν για να κρύψουν τις μοναδικές, ανεκτίμητες αρχαιότητες της Παλμύρα. Ήταν αυτός που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σωτηρία εκατοντάδων απλήρωτων τεχνουργημάτων, παίρνοντας τα από την Παλμύρα σε ασφαλές μέρος.

Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες του πρόσφεραν κατοικία και ιθαγένεια, αλλά αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη Συρία.

Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολόγους στον κόσμο.

Δόκτωρ. Ο Khaled al-Asaad μιλούσε πέντε γλώσσες εκτός από έξι αρχαίες, ιδιωματικές γλώσσες, μερικές από τις οποίες έχουν εξαφανιστεί πλέον.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΟΤΑΣΗ- ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΩΡΑ 6.00

Ομόφωνο Ψήφισμα του Συλλαλητηρίου της 20/9/2020 στην Πλατεία Συντάγματος.

ΠΡΟΣ: Την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και το μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη. Καθώς επίσης και τον Σωτήρη Τσιόδρα.

«Διαμαρτυρόμαστε έντονα απέναντι σας και θα συνεχίσουμε όλο και περισσότεροι, διότι επί οκτώ μήνες με τις Απαράδεχτες Αποφάσεις και Ενέργειες Σας, επιφέρατε δραματική καταπίεση και χειροτέρευση στις ζωές μας και στις ζωές των παιδιών μας, στα οποία επιβάλατε επιπροσθέτως στις Σχολικές Αίθουσες τις ανυπόφορες μάσκες σας και συνεχίζετε με τεστ και εμβολιασμούς παρά τη θέληση μας και ασφαλώς των παιδιών μας.

Έχετε δε καταστρατηγήσει κάθε δημοκρατικό δικαίωμα του Ελληνικού Λαού με τα καθημερινά σας «ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ» και έχετε εκμηδενίσει ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ κάθε οικονομική δυνατότητα της Ελληνικής Οικογένειας και της Εθνικής Οικονομίας, με τα ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ, το κλείσιμο καταστημάτων και μικροεπιχειρήσεων, τις απολύσεις εργαζομένων, τα πρόστιμα και με όλα τα απαράδεχτα περιοριστικά μέτρα. Και όλα αυτά ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ τον Covit-19 και μια κατ’ όνομα «πανδημία». Όπου απεδείχθη πέραν κάθε αμφιβολίας πως πρόκειται για μαϊμού- πανδημία και αυτό αποκάλυψε από τις 4/5/2020 ο Σωτήρης Τσιόδρας αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ενημέρωση του προς τον Ελληνικό Λαό: «Το να έχεις Covit δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από Covit, ΕΜΕΙΣ το καταγράφουμε ότι σα να πεθαίνεις από Covit»!!! Αυτή είναι ίσως η μοναδική αλήθεια που είπε ο Τσιόδρας και που ουδέποτε την αναίρεσε. Αυτήν την αλήθεια, ότι πρόκειται για μια απλή ίωση και όχι πανδημία, την γνωρίζατε από την αρχή Όλοι Εσείς της Κυβέρνησης, της «Επιτροπής Ειδικών Επιστημόνων» και της «Πολιτικής Προστασίας», γι' αυτό εξάλλου όλοι σας ανεξαιρέτως κυκλοφορούσατε άνευ μέτρων προστασίας – και αυτό συνεχίζετε και σήμερα εκτός καμερών. Την ίδια στιγμή Αυθαιρέτως και με την επιβολή προστίμων Επιβάλετε στον Λαό να φορά τη μάσκα χωρίς να μπορεί να ανασάνει και από μέσα σας τον περιγελάτε και πιστεύετε πως ο λαός είναι διά του φόβου και των απειλών σας υποταγμένος. Μα αν μπορούσατε να δείτε κάτω από τις μάσκες, πόσο τον αγριεύουν τα ανυπόφορα έως και θανατηφόρα πλέον μέτρα σας, τότε θα παύατε να τον περιγελάτε... Τέλος, εάν η πρόθεση της Κυβέρνησης δεν είναι να υποτάξει τη Χώρα μας και το Λαό της σε μια παγκόσμια δικτατορία, αλλά να... σώσει όπως ισχυρίζεται τους ηλικιωμένους, δεν έχει παρά να Επαναφέρει στις συντάξεις τους το ΕΚΑΣ και να μην τους αφήνει να πεθαίνουν από την πείνα στερώντας τους και το ανθρώπινο δικαίωμα να αγκαλιάζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Σας δηλώνουμε λοιπόν, ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και κόντρα στις απαγορεύσεις συναθροίσεων, αν δεν προχωρήσετε ΑΜΕΣΑ:

1. Στην Κατάργηση της Υποχρεωτικής Μάσκας, τεστ και εμβολίων στα παιδιά μας, μέσα και έξω από τα σχολεία!

2. Στην κατάργηση της Τρομοφοβίας από όλα τα ΜΜΕ- και τα χρήματα που τους δόθηκαν και που συνεχίζετε να τους δίνετε (όχι από τις φουσκωμένες τσέπες σας αλλά από τα δικά μας λεφτά) να τα διαθέσετε για τον εξοπλισμό των νοσοκομειακών μονάδων και την επέκταση των σχολικών αιθουσών.

3. Να σταματήσετε όλα τα εκβιαστικά πρόστιμα και να επιστρέψετε όλα όσα έχετε εισπράξει.

4. Να επαναλειτουργήσουν με το κανονικό τους ωράριο όλα τα καταστήματα εστίασης κλπ. και να αρχίσει να λειτουργεί η οικονομία της χώρας μας προς όφελος του Λαού Της και όχι των Καρτέλ μασκών φαρμάκων και εμβολίων- τα οποία φαίρεστε και να υπηρετείτε μη φοβούμενοι σκάνδαλα σαν της Novartis όπου καταφέρνετε δικαστικώς και τα συγκαλύπτετε.

5. Να τιμωρηθούν ποινικά και αστικά Όλοι Όσοι Ενέχονται στην φάμπρικα της Τρομοφοβίας που συνεχίζει να καταστρέφει την οικογενειακή και εθνική οικονομία προς όφελος των Τραπεζών και Επενδυτικών Τραστ που βρήκαν την ευκαιρία και απαλλοτριώνουν από πρώτες κατοικίες έως και φιλέτα εδαφών της χώρας μας.

6. Να κοπεί μαχαίρι η Παραπληροφόρηση Μας από τα κρατικά και ιδιωτικά ΜΜΕ και να δοθεί ο λόγος σε Γονείς και Μαθητές αλλά και στην Ανεξάρτητη από την Κυβέρνηση Ιατρο-Επιστημονική και Διδασκαλική Κοινότητα. Και να σταματήσουν οι διώξεις εναντίων τους.

Τέλος σας προειδοποιούμε, για μια ακόμη φορά, ότι ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ σε περίπτωση που συνεχίσετε τα καταστροφικά σας μέτρα!!!

ΑΘΗΝΑ 20/9/2020



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΕΣΒΟΣ:.Κατηλημενη από λαθρομεταναστες ισλαμοφασιστες κανιβαλους! Aυτό είναι το νησί της Σαπφούς?Του Αλκαίου??Του Μυριβήλη??Του Ηλία Βενέζη??Του Πιττακού??Του Αρίωνος??Του Θεόφιλου??Του Ελύτη??Του Αργύρη Εφταλίωτη ,και τόσων άλλων που με κόπο φρόντισαν να μας αφήσουν μια τεράστια κληρονομιά και μια μεγάλη και ένδοξη ιστορία?Θα τρίζουν τα κόκαλα τους!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έπεσε στην αντίληψή μου μια προσπάθεια αιτιολόγησης της ασκηθείσας λογοκρισίας σε βάρος των απόψεων που εκφράστηκαν σε τηλεοπτικό κανάλι από τον γιατρό κ. Βόβολη, από την πλευρά των γνωστών και μη εξαιρετέων επιτηρητών της ορθοπολιτικής στο διαδίκτυο «Ellinika-hoaxes», με την υπογραφή κάποιου κυρίου Ανδρόνικου Κουτρουβέλη αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Δεν γνωρίζω τον κ. Βόβολη, ούτε πιστεύω ότι χρειάζεται καθόλου τη δική μου συνηγορία και υπεράσπιση των απόψεών του. Με ενδιαφέρει όμως αφάνταστα να μη διαστρεβλώνεται η αλήθεια και στη θέση της να τίθεται η παραπληροφόρηση και το ψεύδος, προκειμένου να δικαιολογηθούν οι φασίζουσες μέθοδοι λογοκρισίας που εφαρμόζουν τα «ellinika hoaxes», συκοφαντώντας πάνω απ’ όλα τις απόψεις που δεν τους είναι αρεστές, διαστρεβλώνοντας πολλές φορές το περιεχόμενό τους, αλλά και τα ίδια τα πραγματικά δεδομένα.

Προφανώς τα ελληνικά Hoaxes δεν είναι ειδικοί με το θέμα του κορωναϊού και απ’ ό,τι φαίνεται ούτε καν έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να μάθουν τα βασικά, αρκούμενοι να αναμασούν τις πομφόλυγες που εκπέμπονται από τις «αυθεντίες» της πολιτικής κορεκτίλας, την οποία με μεγάλη συνέπεια και αφοσίωση υπηρετούν.

Εάν έψαχναν λιγάκι, ακόμη και σε επίπεδο Wikipedia, θα αντιλαμβανόντουσαν ότι θνησιμότητα (Crude Mortality Rate) είναι εντελώς διαφορετικός όρος από τη θνητότητα (Infection Fatality Rate -IFR) και από την Case Fatality Rate (CFR), μολονότι σχετίζονται, και δεν θα μπέρδευαν τους όρους και τα μεγέθη που αντιπροσωπεύουν, ως επιδημιολογικοί δείκτες.

Οι μελέτες που παρουσιάζουν, στην προσπάθειά τους να καταρρίψουν το επιχείρημα περί χαμηλής θνητότητας (και όχι θνησιμότητας, όπως αναφέρουν), που πλησιάζει εκείνη της γρίπης, αγνοούν -προφανώς σκοπίμως- τον βασικότερο παράγοντα που οφείλεται να λαμβάνεται υπ’ όψιν σε τέτοιου είδους στατιστικές μετρήσεις.

Είναι ο παράγων Χρόνος.

Δηλαδή, για να το κάνω «πενηνταράκια» μπας και το καταλάβουν όλοι, ειδικοί και μη, και να αποφεύγουν στο μέλλον τέτοια αναμασήματα που παραπληροφορούν, μετράμε τους θανάτους που προκαλεί μια νόσος στη μονάδα του χρόνου. Χωρίς αυτήν οι δείκτες είναι άνευ νοήματος, ή χειρότερα, οδηγούν σε απολύτως εσφαλμένα συμπεράσματα.

Η μονάδα χρόνου επιλέγεται. Συνήθως είναι το έτος. Πχ. για την γρίπη λέμε ότι υπάρχουν τόσοι θάνατοι ετησίως σε μια περιοχή, μια ήπειρο, ή παγκοσμίως. Θα ήταν παράλογο να αναφερόμαστε και να υπολογίζουμε τη θνητότητα της γρίπης σωρευτικά από τότε που παρουσιάστηκε στη γη μέχρι σήμερα. Αν το κάναμε, θα διαπιστώναμε, ότι σωρευτικά η γρίπη έχει σκοτώσει πολλά δισεκατομμύρια ανθρώπων, πιθανά πολύ περισσότερα από τον συνολικό γήινο πληθυσμό σήμερα. Συνεπώς η θνησιμότητα και η θνητότητα θα εκτοξεύονταν σε πάνω από χιλιάδες τοις εκατό. Άρα οι συντελεστές αυτοί οφείλουν να αναφέρονται στη μονάδα του χρόνου. Έτσι μάλιστα είναι δυνατή η σύγκριση μεταξύ διαφορετικών χρονικών περιόδων, που είναι χρήσιμη για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικών με την εξέλιξη μιας επιδημικής νόσου και των θανάτων που αυτή προκαλεί.

Επειδή για τον covid-19 δεν έχει συμπληρωθεί καν ένα έτος από την έναρξη της εξάπλωσης της νόσου, δεν υπάρχουν ακόμη τα στοιχεία για να υπολογίσουμε τόσο τη θνησιμότητα, όσο και τη θνητότητα, ως σταθερά μεγέθη. Υπάρχουν μόνον προσωρινά που αλλάζουν ακόμη στην ημέρα με την ημέρα.

https://www.hereticalideas.gr/2020/09/ta-thavmasta-erga-ton-ellinika-hoaxes.html?fbclid=IwAR0D-xb6AAO0np88p3Nbm3Ta29a3U7eLbAoJH5bAtl3Dyt766KtUE28RjhU



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσο και να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι διαβάζοντας τις αράδες αυτου του δημαρικού σκουπιδιού, δεν είναι να πέφτεις και απο τα σύννεφα τη στιγμή που γνωρίζεις τι σημαίνει βόθρος του ελληνικού Ευρωκομμουνισμου...

Το χειρότερο ολων όμως ειναι όταν συνειδητοποιείς την αποδοχή των αισχροτητων του γαμπρού της Ντόρας, απο τους αναγνώστες αυτης της κωλοφυλλαδας (Athens Voice) μέχρι τους χώρους της Αριστεράς (εντός κι εκτός κοινοβουλίου) αλλα και απο κάθε άλλο νενέκο "ορθολογιστή" της "νηφάλιας" λουμπεναρίας...

Δεν αποτελούν καμιά μειοψηφία όλοι αυτοι...

Η ώρα του μεγάλου «ναι» με την Τουρκία

15/9/2020

Ανδρέας Παπαδόπουλος

Όταν υπάρχουν ηγεσίες που παίρνουν αποφάσεις και τολμούν, όλα γίνονται πιο απλά



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ορισμός της ξεφτίλας.

Το δήθεν κορυφαίο νησί της Ζακυνθου, χωρίς ρεύμα για 3η μέρα.

Ψηφίζετέ τους εσείς. Θα (σας) αλλάξουν...


Η ξεφτίλα της ΔΕΗ (ή όπως αλλιώς λέγεται)!!

Πάμε για τρίτο 24ωρο χωρίς ρεύμα και οι τουρίστες της περιοχής θέλουν να μας πληρώσουν για ολιγόλεπτη φόρτιση των κινητών τους!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε κάθε δικτατορικο καθεστώς εξουσιάζει ο φόβος, στην προπολεμικη Γερμανία υπήρχαν και κομμουνιστές και αντιστασιακοι, δεν ήταν όλοι ναζί, αλλά όποιος δεν συμμορφωνοταν με την εξουσία των τότε ΜΜΕ, την αστυνομία κ τον στρατό είχε η κρεμάλα η στρατόπεδο συγκέντρωσης... Η δε προπαγάνδα που έπεφτε ήταν σφοδρή κ συστημική, ο Γερμανικός λαός ήταν ένα θύμα που για την δυστυχία του παρουσίασαν ως ενόχους τους Εβραίους, τους Γάλλους, τους Σοβιετικους κ τους Βρετανούς με τους οποίους μόνο ο πόλεμος θα έλυνε το πρόβλημα, όταν ο Γερμανικός λαός συνειδητοποίησε τι πραγματικά συμβαίνει ήταν πολύ αργά κ η μοίρα του είχε πάρει τον δρόμο της, προσπάθειες ανατροπής του Χίτλερ έπεσαν στο κενό, είχε και την τύχη με το μέρος του διότι επιβίωσε κ πολλές απόπειρες δολοφονίας, αυτό ενίσχυε ακόμα περισσότερο τον φόβο να γίνει κάτι εκ των έσω. Οι ναζί πονταριζαν ότι θα φοβισουν κ το ηθικό των συμμάχων αλλά εκεί έπεσαν έξω, περισσότερο τους πείσμωσαν κ τους ξύπνησαν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δε μου λέτε ρε παλληκάρια, του ΑΡΔΙΝ του καθεστωτος ,και του μαλακα προδοτη Καραμπαλια, από την "Δομή της Στρουκτούρας" ξεφύγατε ποτέ????

Αφήνω τα ελληνοτουρκικά που σε μερικά έχετε δίκαιο...

Στα της υγειονομικής κρίσης είσαστε με τα καλά σας????

Σήμερα και αύριο (20/09) προβάλλεται στο διαδίκτυο το Διεπιστημονικό Συνέδριο Επιστήμη και Κοινωνία στον πόλεμο της "Πανδημίας".

Υπάρχει περίπτωση να το παρακολουθήσετε και να δείτε τι καταστροφές φέρνει στην παγκόσμια κοινωνία η αναγόρευση του Covid19 σε πανδημία????

Εκεί που πάει κανείς να πει αυτοί κάτι θετικό λένε, χύνετε την καρδάρα

Τι να πω άλλο???

Λινκ υπάρχει, παρακολουθήστε το στο Yoytube και δείτε με ποιόν θα πάτε και ποιον θα αφήσετε

Σχολιο.- Γραφετε ασχοληθείτε μ' αυτά " Έχουμε άλλα σοβαρότερα να ασχοληθούμε."

Το λέει αυτό το μαλακιστιρι ο Ρακκάς του ΑΡΔΙΝ, το θεσσαλονικιο φροκαλο που τον εχουν εκλεξει και δημοτικο συμβουλο οι φασιστες, τρομαρα του, (!), ο άνθρωπος που τάχθηκε υπέρ της σύγκρουσης 100% με όποιον διαφωνούσε με την παραμικρή οδηγία του Χαρδαλιά ενώ το πρόβλημά του είναι καθαρά η ηθοποιία της κυβέρνησης ότι δεν είναι πειστική, κατά τ'άλλα για τον Ρακκά, οποιοσδήποτε αντίλογος, οποιαδήποτε σκέψη απέναντι στον ιερό Σύψα για παράδειγμα είναι τουλάχιστον προδοσία. Επίσης όπως σας είπα κι αλλού μάθετε ότι πχ ο γενετιστής Δερμιτζάκης δεν έχει ακριβώς ειδικότητα που να σχετίζεται με τα μέτρα προστασίας και την μετάδοση του ιού, παρ'όλα αυτά ο κ.Ρακκάς θα έκανε και τρεις μετάνοιες αν τον έβλεπε μιας και ανήκει στους προβεβλημένους από τα ΜΜΕ και την Ιερά μας Κυβέρνηση, την οποία το Άρδην κριτικά μεν, στηρίζει δε. Από την άλλη κ. Χατζηπέτρου μήπως πρέπει να προβληματίσει κι εσάς το παράδειγμα του Σεπτού Δερμιτζάκη; Η δεύτερη δε παράγραφος αυτού του κειμένου είναι εντελώς ρηχή και μη ρεαλιστική: τα κρούσματα αυτού του μικρής επικινδυνότητας ιού δεν αυξάνονται γιατί κάποιοι αμφισβητούν την ιερότητα των μέτρων, όπως παλιότερα μας λεει ο σοφολογιότατος Ρακκάς τα ιερά μνημόνια, αλλά επειδή πολύ απλά αυτή είναι η φύση του ιού αφενός, αφετέρου διότι συγκεκριμένες ομάδες συνανθρώπων μας δεν ελέγχονται και δεν νιώθουν καμιά υποχρέωση να τηρήσουν οποιοδήποτε μέτρο: το 50% των νοσηλευομένων είναι αλλοδαπή έποικοι. Δεν είναι λοιπόν οι ψεκασμένοι όπως λέει ο Ρακκάς που δεν υπακούν αλλά πολύ απλά έχουμε μεγάλες μάζες συνανθρώπων μας που έτσι πράττουν γιατί έτσι τους λέει η κυβέρνηση. Μιλάει επισης ο Ρακκάς για αλληλεγγύη γενεών λες και πήγαμε να σκοτώσουμε τους παππούδες επειδή σκεφτήκαμε μήπως υπάρχει και κάτι άλλο ή είναι εξαιρετικά αλληλέγγυο να καταστραφούν κανά οι νέοι σε μια δεκαετία για να σωθεί υποτίθεται η γενιά που αρνήθηκε να πολεμήσει το '74 αφενός, ή αφετέρου λες και αν δεν είχαμε ολικό λοκντάουν θα πέθαιναν όλοι οι γέροι όπως θέλει να μας πει ο εντιμολογιότατος Ρακκάς, πχ στη Σουηδία πέθαναν οι πάντες...Η σκέψη του Ρακκά εν προκειμένω μπάζει και καλά είναι να ηρεμήσει λίγο πριν γεμάτος εκρηκτικό συναίσθημα γράψει λες και είναι 15χρονο με συνεχή στύση, έχει γράψει πολύ καλά έργα και μεμονωμένα κείμενα, εδώ όμως παρασείρεται από εγωσιμό και έναν κακώς εννοούμενο συναισθηματισμό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγρίνιο: Άφησαν αβοήθητη 16χρονη που λιποθύμησε – Δεν την πλησίαζαν λόγω κορονοϊού

 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Νέες σκληρές συμπεριφορές έχει προκαλέσει ο κορονοϊός και το περιστατικό στο Αγρίνιο με μια 16χρονη που λιποθύμησε και την άφησαν αβοήθητη στη μέση του δρόμου στο Αγρίνιο αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Περαστικοί υπό τον φόβο του κορονοϊού δεν την πλησίαζαν για να μην κολλήσουν. Η περιγραφή της μητέρας συγκλονίζει, καθώς η μικρή της κόρη ήταν λιπόθυμη στο έδαφος έξω από ένα φαρμακείο και από δίπλα της έντρομοι πολίτες περνούσαν και έφευγαν χωρίς να βοηθήσουν.

«Σταματούσαν από μακριά και σχολίαζαν καλά να πάθουμε, αφού δεν προσέχουμε. Ορίστε, να που μας λένε δεν υπάρχει περιστατικό κορονοϊού, μας δουλεύουν όλοι. Ένας κύριος, πήγε η σύζυγός του μάλλον η κυρία που ήταν δίπλα του να βοηθήσει και την σταμάτησε ‘μην πας κοντά θα κολλήσεις και εσύ’» λέει η μητέρα της 16χρονης μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Εγώ αυτά τα δευτερόλεπτα είδα αβοήθητη εμένα, την κόρη. Και έβλεπα πολλούς συνανθρώπους μου να με κοιτάν από μακριά και να μην κουνιούνται» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια επίσκεψη στην παιδίατρο. Η μικρή διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα, η μητέρα της πήγε στο φαρμακείο να πάει τα φάρμακα και το κοριτσάκι περίμενε από έξω.

«Κατεβήκαμε στο φαρμακείο, κοντά στο ιατρείο με την συνταγογράφηση και μπήκα εγώ στο φαρμακείο, άφησα τις κόρες μου έξω και κάποια στιγμή άκουσα να με φωνάζουν. Βγήκα έξω τρομαγμένη, η μεγάλη μου κόρη προσπαθούσε να συγκρατήσει την μικρή μου κόρη γιατί είχε χάσει τις αισθήσεις της η μικρή μου».

Η μάνα έτρεξε στην κόρη, ενώ στο πλευρό της 16χρονης έσπευσαν και λίγοι πολίτες αλλά και η γιατρός που ήταν στην διπλανή πολυκατοικία

«Για λίγα δευτερόλεπτα ενεργοποιήθηκαν κάποιοι πολίτες που χίλια τους ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, να με βοηθήσουν να υψώσουμε τα πόδια του παιδιού, ξέρετε τις πρώτες βοήθειες σε μια απλή λιποθυμία. Κατέβηκε και η γιατρός, η παιδίατρος, είχε συνέλθει το παιδί».

Αυτοί όμως ήταν μια μικρή μειοψηφία, οι περισσότεροι πανικόβλητοι απομακρύνονταν από τη λιπόθυμη μικρή.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι την ώρα που το παιδί προσπαθούσα εγώ να το βάλω κάτω στο πεζοδρόμιο για να του δώσω όσο μπορώ τις πρώτες βοήθειες, φώναζα βοήθεια και έβλεπα τον κόσμο γύρω μου που δεν ενεργοποιούνταν. Καθώς και άτομα μέσα από το φαρμακείο».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετα τις φοβερες παροχες που παρουσιαστηκαν στην ΔΕΘ η αντιδραση μας ειναι μονοδρομος. Αυτο το Σαββατο 19/9/2020  μετα το κλεισιμο των καταστηματων μας 00 : 00 μαζευομαστε στην κατω πλευρα της πλατειας συνταγματος και διαδηλωνουμε ειρηνικα και με τις δεουσες αποστασεις, αρχικα για την εις στο διηνεκες παραταση του μειωμενου ωραριου αλλα και για ολα τα υπολοιπα δικαια αιτηματα μας.

Ακολουθει η αφισα της συγκεντρωσης την οποια μοιραζομαστε παντου!!! Και θα ακολουθησουν ενημερωσεις με λεπτομερειες για ενεργειες που θα γινουν παραληλα..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντοκουμέντο ΣΟΚ. Εξανθήματα λόγω της διαρκούς χρήσης της μάσκας, καταγγέλλουν γονείς

Όπως είναι αυτονόητο, δεν είναι νορμάλ το να ζεις φορώντας ένα πανί πάνω στα μούτρα σου, εκτός και αν είσαι καμηλιέρης Τουαρέγκ σε ανεμοθύελλα στη Σαχάρα.

Οι μάσκες λοιπόν, άρχισαν, όπως είχαν καταγγείλλει εκ των προτέρων πολλοί γιατροί (και στη μάσκα δεν υπάρχουν ειδικοί και μη ειδικοί, παρά μόνο γιατροί) να δημιουργούν πλείστα όσα προβλήματα στα παιδάκια, με πρώτο την μετάδοση ιώσεων μέσα στις αίθουσες λόγω του φιλικού προς τους ιούς υγρού περιβάλλοντος που εξασφαλίζουν μπροστά στην μύτη και το στόμα των παιδιών, αφού υγραίνονται μέσα σε μερικά λεπτά της ώρας και μετά μένουν μούσκεμα, όπως καταγγέλλουν γονείς.

Οι δάσκαλοι υπακούοντας τις εντολές του κράτους αφέντη που πληρώνει το μισθό τους δεν φαίνονται διατεθειμένοι να βάλουν το κεφάλι τους στον τορβά και δεν μιλούν, τουλάχιστον όχι για την ώρα, μέχρι να αρχίσουν οι μηνύσεις γονέων εναντίον τους.

Μία από τις πολλές καταγγελίες που δεχθήκαμε, ήταν αυτή μιας μητέρας, που μας έγραψε κατά λέξη:

Το παιδί μου μετά από συνεχής χρήση μάσκας στο σχολείο παρουσίασε εξάνθημα !!!!! Το πρωί μετά από περιποίηση η πληγή έχει ξεραθεί! Όταν γυρνάει από το σχολείο και μετά από την χρήση μάσκας γυρνάει με πληγή και κάθε μέρα εξαπλώνεται! Οι καθηγητές λένε δεν είναι τίποτα πρέπει να φοράς την μάσκα! Σήμερα η καθηγήτρια του τον έβαλε στο τελευταίο θρανίο αλλά την μάσκα « πρέπει να την φοράς » . Ο δερματολόγος δεν μας δίνει χαρτί ότι δεν πρέπει να φοράει μάσκα!!!!! Εμείς συνεχίζουμε να βάζουμε αλοιφές ! Κάθε μέρα επιδεινώνεται !

Μας έστειλε μάλιστα και μία σχετική φωτογραφία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση από το facebook ότι έκανα ποστ που ελέγχθηκε από τα Ellinika Hoaxes ως ψευδές. Πρόκειτο για βίντεο με τη συνέντευξη του γιατρού Φαίδωνα Βόβολη στον Γιώργο Τράγκα. Το άρθρο των Ellinika Hoaxes το έγραψε ο Ανδρόνικος Κουτρουμπέλης. Ένα αγοράκι 24 χρονών που δεν είναι γιατρός και ούτε καν έχει σχέση με τις επιστήμες της βιολογίας ή της βιοχημείας "ανατρέπει" (τάχα) αυτά που είπε ο γιατρός Φαίδων Βόβολης και το facebook βγάζει ψευδές το βίντεο του Φαίδωνα Βόβολη. Πού φτάσαμε;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θετική στον κορωνοϊό μητέρα από την Πάτρα, που πρωτοστάτησε στο κίνημα κατά των μασκών στα σχολεία. Είναι υπάλληλος νοσοκομείου...

Είναι fake news!!! Η μητερα βγήκε και είπε, όπως και τα παιδιά που κάνουν κατάληψη, ότι δεν είναι ενάντια στη μάσκα, αλλά στα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας. 24 άτομα στη τάξη, γιατί έχουν απολύσει καθηγητές, καθαρίστριες δεν καθαρίζουν γιατί τις έχουν απολύσει γιατί δεν έχουν κονδύλια, και από πάνω τους δουλεύουν με μάσκες που είναι σαν το σώβρακο του Γκουσγκούνη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ: Όσοι βιάζουν παιδιά θα ευνουχίζονται χειρουργικά

Κυριακή 20 Σεπτέμβριος 2020 | 06:10

Οι βιαστές θα ευνουχιστούν χειρουργικά και όποιος βιάσει ένα παιδί θα αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή σύμφωνα με νέους νόμους στο κράτος της Νιγηρίας.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας Καντούνα της Νιγηρίας υπέγραψε νόμο με τον οποίο οι άντρες που καταδικάστηκαν για βιασμό θα αντιμετωπίσουν χειρουργικό ευνουχισμό.

Όποιος βιάζει, δε, ένα παιδί κάτω των 14 ετών θα αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η απόφαση αυτή ακολουθεί τον δημόσιο θυμό για την πρόσφατη αύξηση των βιασμών εν μέσω περιορισμών του Covid-19.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας Καντούνα της Νιγηρίας, Νασίρ Αχμάντ ελ Ρουφάι, υπέγραψε νόμο με τον οποίο οι άντρες που καταδικάστηκαν για βιασμό θα αντιμετωπίσουν χειρουργικό ευνουχισμό.

Ο Νασίρ Αχμάντ ελ Ρουφάι είπε ότι «απαιτούνται δραστικές κυρώσεις για την περαιτέρω προστασία των παιδιών από σοβαρό έγκλημα».

Οι αναφερόμενες περιπτώσεις βιασμού στη Νιγηρία αυξήθηκαν δραματικά κατά τη διάρκεια των μηνών περιορισμών του κορωνοϊού.

Ο νέος νόμος της πολιτείας Καντούνα είναι ο αυστηρότερος κατά του βιασμού στη Νιγηρία, την πιο πυκνοκατοικημένη χώρα της Αφρικής.

Ο πρόσφατα τροποποιημένος ποινικός κώδικας του κράτους αναφέρει επίσης ότι ένα άτομο που έχει καταδικαστεί για βιασμό σε άτομα άνω των 14 ετών θα αντιμετωπίσει ισόβια κάθειρξη.

Ο προηγούμενος νόμος επέβαλε μέγιστη ποινή φυλάκισης 21 ετών για τον βιασμό ενός ενήλικα και ισόβια κάθειρξη για τον βιασμό ενός παιδιού.

Μια γυναίκα που καταδικάστηκε για βιασμό παιδιού κάτω των 14 ετών αντιμετωπίζει την αφαίρεση των σαλπίγγων της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



The Bachelor: Δείτε πόσα παίρνουν το μήνα οι γυναίκες που συμμετέχουν στο τηλεσκουπίδι!

Κυριακή 20 Σεπτέμβριος 2020 | 06:12

Είκοσι γυναίκες διεκδικούν στο νέο ριάλιτι Bachelor τον τριαντάχρονο Παναγιώτη Βασιλάκο.

Το ριάλιτι του Alpha έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε, ωστόσο αναμένονται και νέες αντιδράσεις καθώς δεν είχε γίνει γνωστό μέσρι σήμερα ότι οι γυναίκες που διεκδικούν τον bachelor αμείβονται κατά την παραμονή τους στο σπίτι.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ το οποίο προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, οι διαγωνιζόμενες επιλέχθηκαν με βάση τους followers που έχουν στα social media, ενώ η αμοιβή τους ξεκινάει από τα 200 ευρώ την εβδομάδα και φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και τα 500, που σημαίνει 2000 ευρώ τον μήνα. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΒΡΟΣ: Λύσσαξαν στην Τουρκία με τον τεράστιο Σταυρό στη Νέα Βύσσα

Κυριακή 20 Σεπτέμβριος 2020 | 06:06

Ο μεγάλος φωτεινός Σταυρός τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης – Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας στα ελληνοτουρκικά σύνορα από παπαδες και μοναχους και είναι ορατός στην Αδριανούπολη, αλλά και άλλες τουρκικές περιοχές, έκανε τους Τούρκους να… λυσσάξουν κυριολεκτικά.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του φερεφώνου του Ερντογάν, της εφημερίδας Yeni Safak, η οποία έκανε λόγο για «νέα πρόκληση» της Ελλάδας. Η τουρκική εφημερίδα  αναφερόμενη στον τεράστιο Σταυρό που τοποθετήθηκε στη Νέα Βύσσα Έβρου σχολιάζει στο σχετικό ρεπορτάζ της: «Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε, ειπώθηκε από τους ιερείς ότι ‘οι Τούρκοι θα μας θυμούνται κάθε φορά που τον βλέπουν’. Ο σταυρός τοποθετήθηκε φωτισμένος ώστε να είναι ορατός από την Τουρκία».

Και τα λένε αυτά ποιοί; Οι Τούρκοι, οι οποίοι επιδίδονται σε ψυχολογικό πόλεμο, με τους στρατοχωροφύλακες να έχουν τοποθετήσει τεράστια ηχεία στα σύνορα και να βάζουν στο τέρμα εμβατήρια και αποσπάσματα του Κορανίου μέσα στη νύχτα, να εκτοξεύουν πυροτεχνήματα και να πυροβολούν στον αέρα.

Το πόσο τους… ζόρισε και τους έκανε να λυσσάξουν αποδεικνύει πόσο σωστή και πετυχημένη ήταν η απόφαση να τοποθετηθεί ο συγκεκριμένος Σταυρός σε τόσο ψηλό σημείο και μάλιστα φωτισμένος το βράδυ, ώστε να τον βλέπουν αρκετά χιλιόμετρα μέσα στην Τουρκία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δικηγόρος Τούρκων: Δηλώνει ότι οι εντολείς του είναι ευγνώμονες που καταδικάστηκε ο Έλληνας κτηνοτρόφος

Κυριακή 20 Σεπτέμβριος 2020 | 06:14

Την ευγνωμοσύνη των Τούρκων πελατών του προς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης για την απόφαση που πήρε καταδικάζοντας τον Εβρίτη κτηνοτρόφο σε 26 μήνες φυλάκιση χωρίς ελαφρυντικά και 14 μήνες αυτούς αναγνωρίζοντας τους ελαφρυντικά, εξέφρασε ο δικηγόρος τους Βασίλης Δεμίρης.

Ο δικηγόρος από την Αλεξανδρούπολη, που αναλαμβάνει συχνά υποθέσεις είτε Τούρκων που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα απ’ τον Έβρο για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο, είτε λαθρομεταναστών, μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε μετά την απόφαση του δικαστηρίου: “Είναι ευγνώμονες για την απόφαση που εξέδωσε σήμερα το δικαστήριο, καθώς τύχανε δίκαιης δίκης. Τους επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων μηνών αναγνωρισμένων των ελαφρυντικών για την πρώτη πράξη της παράνομης εισόδου, για την δεύτερη πράξη της βαριάς σωματικής βλάβης για την οποία οι πέντε, αθωώθηκαν οι τρεις (σ.σ. απέφυγε να διευκρινίσει ότι πρόκειται για γυναίκες) και επιβλήθηκε στους άλλους δύο συνολική ποινή 14 μηνών, μαζί με την παράνομη είσοδο”.

Η επιμονή του δικηγόρου των Τούρκων για άτυπες οδηγίες της αστυνομίας, εκνεύρισε τους μάρτυρες

Στη συνέχεια ο κ.Δεμίρης ρωτήθηκε για την επιμονή του να ζητάει κατά την ακροαματική διαδικασία να διαπιστωθεί αν έχουν δοθεί άτυπες οδηγίες από την αστυνομία στους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, να μπορούν να συλλαμβάνουν τους λαθρομετανάστες και αν θεωρεί ότι το άρθρο 275 της ποινικής δικονομίας που δίνει το δικαίωμα σε πολίτες να συλλαμβάνουν αν διαπιστώσουν αδικήματα, έχει εφαρμογή σε τέτοιες περιπτώσεις. “Ο Έβρος έχει ταλαιπωρηθεί τους τελευταίους μήνες και πραγματικά οι κτηνοτρόφοι με μια αυταπάρνηση έχουν σταθεί στο πλευρό των συνόρων για να διαφυλάξουν την εδαφική ακεραιότητα.

Αυτό το περιστατικό, το συγκεκριμένο, όπου ανέλαβα να εκπροσωπήσω τους Τούρκους εντολείς μου, δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση ένα περιστατικό όπως αυτά που βιώναμε τον Μάρτιο. Συνεπώς δεν μπορώ να εκφέρω συγκεκριμένη γνώμη για την πρακτική αυτή. Αν καλώς ή κακώς ακολουθείται”. Λίγο νωρίτερα πάντως, κατά την ακροαματική διαδικασία, ο συνήγορος υπεράσπισης των Τούρκων Βασίλης Δεμίρης, που επαναλαμβάνουμε ότι αναλαμβάνει συχνά παρόμοιες υποθέσεις, προκάλεσε τον εκνευρισμό και την έντονη δυσαρέσκεια των μαρτύρων υπεράσπισης του κτηνοτρόφου. Κι αυτό γιατί επέμενε στο συγκεκριμένο θέμα και τους ζητούσε να κατονομάσουν συγκεκριμένους αξιωματούχους της αστυνομίας, από τους οποίους παίρνουν άτυπες οδηγίες ή συνεννοούνται να προβαίνουν σε συλλήψεις με παράλληλη ενημέρωση αστυνομίας και στρατού, όταν εντοπίζουν λαθρομετανάστες.

Μάλιστα ένας από τους μάρτυρες του διαμαρτυρήθηκε έντονα. “Καταλαβαίνω ότι κάνεις την δουλειά σου ως δικηγόρος, αλλά επειδή είσαι από την περιοχή μας και γνωρίζεις και εσύ πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει, είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά σου. Να ζητάς να σου πούμε ονόματα για θέματα που είναι πολύ… λεπτά και επειδή ξέρεις ότι δεν θα το κάναμε, ήθελες να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Απαράδεκτο αυτό που έκανες”, του είπε σύμφωνα με πληροφορίες μας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκάφος με λαθρομετανάστες στη Γαύδο – Νοτια της Κρητης

20/09/2020 17:22

Ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επέβαιναν λαθρομετανάστες, προσέγγισε το πρωί της Κυριακής (20/09) στο λιμάνι της Γαύδου.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το σκάφος είχε προορισμό την Ιταλία, ωστόσο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, προσέγγισε το λιμάνι της Γαύδου και με δυσκολία κατάφερε να δέσει σε αυτό.

Στο ιστιοφόρο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαιναν περίπου 50 λαθρομετανάστες Αφγανικής καταγωγής.

Η δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη, τόνισε ότι ανάμεσα στα άτομα είναι 5-6 γυναίκες και παιδιά, ενώ η πλειοψηφία είναι άνδρες.

Ο δήμος από την πλευρά του, τους προσέφερε νερό και τρόφιμα, ενώ αναμένεται να δοθεί οδηγία από το Λιμενικό για το που θα μεταφερθούν οι ισλαμοφασιστες λαθρομεταναστες, ώστε να είναι ασφαλείς.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ στη Γαύδο αναμένεται να φτάσει -εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες- ναυαγοσωστικό σκάφος από την Παλαιόχωρα με δεκαπέντε άνδρες του Λιμενικού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο συριακός στρατός επιτέθηκε με βαρύ πυροβολικό κατά τούρκικης βάσης στο Ν Ιντλίμπ.

20/09/2020

O συριακός στρατός στόχευσε με βαρύ πυροβολικό  το 12ο τούρκικο παρατηρητήριο στο χωριό Istabraq στην περιοχή του Jisr al-Shughur στο νότο του Ιντλίμπ όπου σταθμεύουν Τούρκοι στρατιώτες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το lockdown και η κρίση που επέφερε έκαναν τους ανθρώπους θηρία: σαν πεινασμένα λιοντάρια μάχη για ένα κομμάτι κρέας στη Βραζιλία….

20/09/2020

Το lockdown και η κρίση που επέφερε έκαναν τους ανθρώπους θηρία: σαν πεινασμένα λιοντάρια μάχη για ένα κομμάτι κρέας στη Βραζιλία…Σκηνές βαρβαρότητας στις 09/09/2020. Λόγω της καραντίνας εκατοντάδες πεινασμένοι απεγνωσμένα επιχείρησαν να υφαρπάξουν (κλέψουν) έστω ένα κομμάτι κρέας από ένα καμιόνι που είχε ανάλογο φορτίο.Το κοντέινερ ανατρέπεται και οι πεινασμένοι χύμηξαν σαν θηρία…Οι δυνάμεις της τάξης τους απώθησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων…Για την πείνα που εξαχρειώνει τους ανθρώπους και μαστίζει ολόκληρες ηπείρους τι έχουν να πουν οι δισεκατομμυριούχοι ανθρωπιστές οι διεθνείς οργανισμοί όπως ο Π.Ο.Υ και ο ΟΗΕ;

Σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Εργασίας 305.000.000 θέσεις εργασίας απωλέσθηκαν λόγω της κρίσης που επέφεραν τα μέτρα covid.Kάθε 5” ένα παιδί πεθαίνει από την πείνα αλλά αυτό θα επιδεινωθεί καθώς ο ίδιος ο ΟΗΕ αναφέρει πως παγκοσμίως 10.000 παιδιά το μήνα πεθαίνουν από την πείνα που συνδέεται με τον κορωνοϊό μόνο τον πρώτο χρόνο της παγκόσμιας πανδημίας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 « Μασκαρεμένο στόμα » – Οι οδοντίατροι προειδοποιούν ότι οι ουλίτιδες και τερηδόνες αυξήθηκαν κατά 50% από την αρχή της υποχρεωτικής μάσκας…

20/09/2020

“Μασκαρεμένο στόμα” – Οι οδοντίατροι προειδοποιούν ότι οι ουλίτιδες και οι τερηδόνες αυξήθηκε κατά 50% από την έναρξη της υποχρεωτικής μάσκας.

Υπό το φως των εθνικής και παγκόσμιας υποχρέωσης για τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, οι οδοντίατροι έχουν διαπιστώσει ότι οι ασθενείς που επιστρέφουν για ιατρικούς ελέγχους παρουσιάζουν αύξηση κατά 50% στις ασθένειες των ούλων και την τερηδόνα.

Οι οδοντίατροι το ονόμασαν «μασκαρεμένο στόμα» μετά το διαβόητο «στόμα μεθαμφεταμίνης» που τείνει να μαστίζει τους χρήστες μεθαμφεταμίνης. Επηρεάζει ακόμη και εκείνους που δεν είχαν ποτέ προβλήματα στο παρελθόν και πιστεύεται ότι προκαλείται από συσσώρευση βακτηρίων σε ξηρό περιβάλλον πλούσιο σε Co2 και φτωχό σε οξυγόνο.

«Βλέπουμε φλεγμονή των ούλων σε ασθενείς που ήταν πάντα υγιείς και φθορές σε άτομα που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν», δήλωσε ο Δρ Rob Raimondi, συνιδιοκτήτης του One Manhattan Dental στη Νέα Υόρκη.

Ο οδοντιατρικός συνεργάτης του Raimondi, ο Δρ Marc Scalfani, προειδοποιεί ότι η αύξηση της φθοράς λόγω μάσκας όχι μόνο οδηγεί σε επιδείνωση των ούλων και των δοντιών, αλλά “τελικά θα οδηγήσει σε εγκεφαλικά επεισόδια και αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής ».…

«Η αναπνοή από το στόμα προκαλεί ξηρασία του στόματος, γεγονός που οδηγεί σε μειωμένο σάλιο – και το σάλιο είναι αυτό που καταπολεμά τα βακτήρια και καθαρίζει τα δόντια σας. Το σάλιο είναι επίσης αυτό που εξουδετερώνει το οξύ στο στόμα και βοηθά στην πρόληψη της φθοράς των δοντιών και των ούλων. ” – Δρ Marc Sclafani [ΠΗΓΗ]

Οι γιατροί προειδοποιούν εδώ και μήνες ότι η χρήση μάσκας μπορεί να επιδεινώσει τις υπάρχουσες αναπνευστικές λοιμώξεις όπως το άσθμα, αλλά τώρα φαίνεται ότι οι βλάβες δεν εκτείνονται μόνο στους πνεύμονες, αλλά και στο στόμα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yves Coppieters, Καθηγητής Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο (ULB) των Βρυξελλών: χρειάζεται ελάφρυνση των μέτρων.Είμαστε στο δεύτερο κύμα αλλά δεν έχει καμιά σχέση με το πρώτο.Αφορά ηλικίες 15-50 μ΄ελάχιστα συμπτώματα.Τώρα οι κλινικές μορφές ασθένειας είναι ασυμπτωματικές.Ελάχιστοι στο νοσοκομείο.Σε 20-25 χώρες Ευρώπης: αύξηση μετάδοσης αλλά ελάχιστες επιπτώσεις επί των νοσηλευόμενων…..

19/09/2020

Ο αριθμός των ιχνηλατημένων μολύνσεων αυξήθηκε εδώ και πολλές ημέρες όπως και το ποσοστό των θετικών tests σε Βρυξέλλες και Λιέγη…Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες στη διαχείριση της επιδημίας του Covid-19 στο Βέλγιο. “Οι μεταδόσεις αυξάνουν δυνατά, σχεδόν στο σύνολο του Βελγίου”, προειδοποιεί ο Yves Coppieters,Επιδημιολόγος Καθηγητής Iατρικής και Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών l’Université Libre de Bruxelles (ULB).

Προσκεκλημένος στις ειδήσεις των 19h30 στην τηλεόραση εξηγεί ότι ‘”είμαστε σε ένα δεύτερο κύμα μεταδόσεων που όμως δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το πρώτο κύμα του τελευταίου Μαρτίου Απριλίου. Αυτό είναι ένα δεύτερο κύμα που ουσιαστικά αφορά τις ηλικίες 15-50, άτομα που παρουσιάζουν λίγα συμπτώματα”.

Ενώ οι “παθολόγοι έχουν κάνει τα πάντα, πιστοποιούν ότι οι κλινικές μορφές της ασθένειας είναι λίγο σοβαρές βλέπε ασυμπτωματικές. Κι αυτοί στέλνουν ελάχιστους στο νοσοκομείο “, παρατηρεί ακόμη αυτός ο ειδήμονας.

“καθησυχαστικός” αλλά σ΄”εγρήγορση”

Σε αυτό το πλαίσιο σύμφωνα με τον Yves Coppieters, “μπορούμε να είμαστε καθησυχαστικοί, αλλά πρέπει να επαγρυπνούμε γιατί η συνέχεια της επιδημίας θα εξαρτηθεί ουσιαστικά από τις συμπεριφορές μας”. Από όπου η σημασία του σεβασμού των χειρονομιών φραγμού..

“Υπάρχουν περί τις 20-25 χώρες της Ευρώπης που είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς : αύξηση μεταδόσεων κι ελάχιστες επιπτώσεις επί των νοσηλευόμενων”, συνεχίζει ο καθηγητής.Υπενθυμίζει ότι ‘”φοβόμαστε πάντα ένα κορεσμό των νοσηλευτικών υπηρεσιών.Αυτός είναι ο σημαντικός παράγοντας. Αλλά αυτή δεν είναι η περίπτωση αυτής της περιόδου. Έχουμε ένα μικρό ριμπάουντ των εισαγωγών προς νοσηλεία στο Βέλγιο κι αυτό πρέπει να φοβόμαστε για τις επερχόμενες ημέρες”.

Θετικό σημείο, προς το παρόν: “Δεν υπάρχει μεγάλη επίδραση επί της θνησιμότητας. Δεν υπάρχει λόγος να αυξηθεί αυτή η θνησιμότητα επειδή η φροντίδα είναι πολύ πιο προνοητική και καλύτερης ποιότητας.”



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: είμαστε στο τέλος της επιδημίας.Το ποσοστό θνησιμότητας του covid19 είναι όσο και της γρίπης. Καμιά επιστημονική μελέτη δεν προβλέπει να φέρουν μάσκα οι υγιείς…

19/09/2020

Σε συνέντευξή της στο RT France, η Γαλλίδα Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude,τ. Διευθύντρια Έρευνας στο Inserm στο Hôpital Necker εκτίμησε στις 15 Σεπτέμβρη ότι “ήμασταν στο τέλος της επιδημίας” και ότι το ποσοστό θνησιμότητας του Coronavirus ήταν “ισοδύναμο με αυτό της γρίπης ”.

“Φθάσαμε στην ώρα των απολογισμών..Eίμαστε στο τέλος της επιδημίας. Είδαμε ότι δεν είχαμε έξαρση θνησιμότητας στην Ευρώπη στις ηλικίες από 0 -65 ετών,και καμιά έξαρση θνησιμότητας στις ηλικίες από 0 – 110 ετών σε πολλές χώρες όπως η Αυστρία,Γερμανία,Δανία,Νορβηγία” […]

“Έχουμε την εντύπωση ότι όλο αυτό το διάστημα είμαστε αντιμέτωποι με το φάσμα ενός φαντάσματος” […]



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πυρκαγιά εντός του ΚΥΤ της Σάμου - Αντιμετωπίστηκε γρήγορα από την Πυροσβεστική

 Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 21:53

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 20:30 εντός του ΚΥΤ της Σάμου στο σημείο όπου φιλοξενούνται οι 22χρονοι «ανήλικοι» ισλαμοφασιστες και λαθρομετανάστες. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε τρία κοντέινερ ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική αντιμετωπίστηκε γρήγορα και χωρίς να υπάρχουν προβλήματα .

Αυτή την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης και στο σημείο βρίσκεται η Ασφάλεια που διενεργεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Εξετάζεται ακόμη και η εκδοχή του εμπρησμού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απαγωγή 10χρονης: Βανδάλισαν το σπίτι της 33χρονης κατηγορούμενης

 Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 01:54

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μούρθου, η οποία κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, κατήγγειλε ότι άγνωστοι βανδάλισαν το διαμέρισμα της 33χρονης.

Ο Βασίλης Νουλέζας με ανάρτηση που έκανε στα social media, αναφέρει ότι εξουσιοδοτημένος υπάλληλος που πήγε να πάρει τα πράγματα της κατηγορούμενης από το διαμέρισμά της, διαπίστωσε ότι αυτά είχαν χτυπηθεί και καταστραφεί.

«Πρόκειται αναντίρρητα για κακόβουλη προσχεδιασμένη ενέργεια εκδίκησης, για την οποίαν θα υποβληθεί άμεσα μηνυτήρια αναφορά στις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που εισέβαλαν στην οικία της… Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη είναι απόρροια αποτέλεσμα των υπερβολών και συντονισμένης επίθεσης σε βάρος της στοχοποιημένης εντολέως μου από τα ΜΜΕ και τους Δικηγόρους της οικογένειας, πριν ακόμη λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη», σχολιάζει ο κ.Νουλέζας μεταξύ άλλων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συρία: Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν θέσεις των ισλαμοφασιστών

 Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 17:58

Πηγές των ισλαμοφασιστων στη Συρια ανέφεραν ότι ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν σήμερα θέσεις των ισλαμοφασιστών στα βορειοδυτικά της Συρίας.

Επρόκειτο για τους πιο εκτεταμένους βομβαρδισμούς από την επίτευξη της ειρηνευτικής συμφωνίας Τουρκίας-Ρωσίας που τερμάτισε τις πολεμικές συγκρούσεις μεγάλης κλίμακας, πριν από έξι μήνες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα μαχητικά έπληξαν τα δυτικά προάστια της πόλης Ιντλίμπ, ενώ πυρά βαρέως πυροβολικού έπληξαν την ορεινή περιοχή Τζάμπαλ αλ-Ζαουίγια στα νότια του Ιντλίμπ, από θέσεις πυροβολικού του συριακού στρατού, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για θύματα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία καταδικάζει την παράνομη δήλωση των ΗΠΑ για κυρώσεις στο Ιράν

 Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 15:03

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε σήμερα την μονομερή δήλωση των ΗΠΑ ότι οι κυρώσεις του ΟΗΕ κατά του Ιράν ισχύουν εκ νέου, υπογραμμίζοντας ότι οι δηλώσεις αυτές της Ουάσινγκτον στερούνται νομικής βάσης.

«Οι παράνομες πρωτοβουλίες και ενέργειες των ΗΠΑ δεν μπορούν εξ ορισμού να έχουν νόμιμες διεθνείς συνέπειες για τις άλλες χώρες», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

Η Ρωσία, σημαντική σύμμαχος του Ιράν, κατηγόρησε την Ουάσινγκτον για μια «θεατρική παράσταση» και υπογράμμισε ότι οι αμερικανικές δηλώσεις «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Επίσης κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι «επιδιώκουν να αναγκάσουν όλον τον κόσμο να φορέσει γυαλιά εικονικής πραγματικότητας» και να αποδεχθεί τη δική τους οπτική για τα γεγονότα.

Η στάση της Ουάσινγκτον προκαλεί «μεγάλο πλήγμα στην αρχή του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ» και δείχνει ανοιχτά «περιφρόνηση για τις αποφάσεις του και για τη διεθνή νομοθεσία στο σύνολό της», προσθέτει η Μόσχα.

«Αυτό είναι απαράδεκτο, κι όχι μόνον για μας, αλλά και για τα άλλα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας επίσης», υπογραμμίζει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του.

Η Ρωσία προσθέτει εξάλλου ότι «υποστηρίζει πλήρως» τη θέση της πλειονότητας των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, σύμφωνα με την οποία οι πρωτοβουλίες της Ουάσινγκτον είναι νομικά «κενές» και σημειώνει ότι οι προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η υλοποίηση της συμφωνίας του 2015 για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης θα συνεχιστούν.

Η Τεχεράνη κάλεσε σήμερα τον κόσμο να «μιλήσει με μια φωνή» κατά των «ανεύθυνων ενεργειών» των ΗΠΑ, μετά την μονομερή δήλωση της Ουάσινγκτον ότι οι κυρώσεις του ΟΗΕ κατά της Τεχεράνης επανήλθαν σε ισχύ.

«Αναμένουμε από τη διεθνή κοινότητα και όλες τις χώρες του κόσμου να αντιταχθούν στις ανεύθυνες αυτές ενέργειες» των ΗΠΑ και «να μιλήσουν με μια φωνή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Σαΐντ Χατιμπζαντέχ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιράκ: Οι δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν μία σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων

 Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 13:57

Οι δυνάμεις ασφαλείας του Ιράκ απέτρεψαν μία σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων σε όλη τη χώρα και συνέλαβαν έναν από τους ηγέτες της τρομοκρατικής συμμοριας των βορειοαμερικανων  «Ισλαμοφασιστικό Κράτος» στη Βαγδάτη, σύμφωνα με όσα μετάδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Sumaria, επικαλούμενο μία ανακοίνωση των δυνάμεων ασφαλείας.

Η αναφερόμενη σύλληψη του τοπικού αρχηγού του «Ισλαμοφασιστικού Κράτους» έγινε, καθώς οι ιρακινές δυνάμεις ασφάλειας είχαν οργανώσει ενέδρα για τη σύλληψή του, στη Βαγδάτη.

Ο ίδιος, είχε εμπλοκή στο σχεδιασμό τρομοκρατικών επιθέσεων για το ετήσιο προσκύνημα Σιιτών μουσουλμάνων από το Ιράν, τον Οκτώβριο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τσαντ: Δέκα στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια εφόδου εναντίον βάσης της ισλαμοφασιστικης Μπόκο Χαράμ των ΗΠΑ

 Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 05:04

Δέκα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων του Τσαντ σκοτώθηκαν και πολλά άλλα τραυματίστηκαν την Πέμπτη κατά τη διάρκεια εφόδου εναντίον βάσης μελών της ισλαμοφασιστικης συμμοριας των ΗΠΑ  Μπόκο Χαράμ στον τομέα της Λίμνης Τσαντ, δήλωσε χθες Σάββατο στο Γαλλικό Πρακτορείο ο γενικός γραμματέας της επαρχίας αυτής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «στοιχεία του στρατού του Τσαντ έπεσαν σε ενέδρα» και στη μάχη που ακολούθησε σκοτώθηκαν «δέκα στρατιώτες» ενώ άλλοι επτά «τραυματίστηκαν», είπε ο αξιωματούχος αυτός, ο Σαντίκ Χατίρ, επιβεβαιώνοντας τον απολογισμό τον οποίο έδωσε επίσης αξιωματικός του στρατού ο οποίος ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος.

Όταν επικοινώνησε μαζί του το Γαλλικό Πρακτορείο, ο συνταγματάρχης Αζέμ Μπερμαντοά, εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων του Τσαντ, δεν επιβεβαίωσε τον απολογισμό στον οποίο αναφέρθηκαν οι άλλες δύο πηγές, είπε πάντως πως ο στρατός «κατέστρεψε» μια βάση της Μπόκο Χαράμ και κατέσχεσε «όπλα και πυρομαχικά» που είχαν στην κατοχή τους τα μέλη της.

Η τζιχαντοφασιστική συμμορια των ΗΠΑ  Μπόκο Χαράμ, η οποία έκανε την εμφάνισή της το 2009 στη Νιγηρία, έχει εγκαταστήσει βάσεις σε ορισμένα από τα πολλά νησάκια στη Λίμνη Τσαντ, την αχανή, ελώδη έκταση στα σύνορα της Νιγηρίας, του Τσαντ, του Νίγηρα και του Καμερούν.

Ο στρατός του Τσαντ εξαπέλυσε τον Απρίλιο ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις εναντίον της ισλαμοφασιστικης Μπόκο Χαράμ, μετά τον θάνατο περίπου εκατό στρατιωτικών κατά τη διάρκεια επίθεσης μελών της στη βάση τους.

Ο πρόεδρος Ιντρίς Ντεμπί, 68 ετών – ασκεί την εξουσία τριάντα – διαβεβαίωνε τότε ότι η χώρα απαλλάχτηκε από την παρουσία των τζιχαντοφασιστών στην επικράτειά της.

Όμως παρά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις αυτές, οι επιθέσεις συνεχίζονται. Στην επαρχία της Λίμνης, πάνω από 360.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να σωθούν από τις επιθέσεις των τζιχαντοφασιστών και τις πρόσφατες πλημμύρες, σύμφωνα με τον Αποικιοκρατικο Διεθνή Οργανισμό ΛαθροΜετανάστευσης (ΔΟΜ).

Ο πρόεδρος αναγνώριζε στις αρχές του Αυγούστου ότι «η Μπόκο Χαράμ θα προκαλέσει πολλές ζημιές ακόμη» στο Τσαντ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τσίπρας στη ΔΕΘ: "Μας ρωτάτε γιατί δεν εφαρμόσαμε την πολιτική μας απέναντι στις τράπεζες όταν κυβερνούσαμε.Μα τότε κυβερνούσαμε με το πιστόλι στον κρόταφο,γιατί το βασικό μέλημα των δανειστών ήταν η σωτηρία των τραπεζών κι όχι της χώρας,των πολιτών της".

ΕΛΑΡΕΔΕΝΤΟΞΕΡΑΜΕΟΤΙΟΙΔΑΝΕΙΣΤΕΣΘΕΛΑΝΕΤΗΣΩΤΗΡΙΑΤΩΝΤΡΑΠΕΖΩΝΚΙΟΧΙΤΩΝΠΟΛΙΤΩΝ!

Δεν το ξέραμε παρ' ό,τι μας έλεγες πριν γίνεις πρωθυπουργός ότι... αυτό ακριβώς συνέβαινε και εσύ θα το άλλαζες!

Δεν μας έλεγες ότι "θα μας βάλουνε το πιστόλι στον κρόταφο και θα κάνουμε ό,τι μας λένε"!

Ακόμα και το Σεπτέμβρη του 2015, μετά από την κωλοτούμπα, μας έλεγες για "το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης", όχι ότι θα έστρωνες το νομοθετικό δρόμο στον οποίο πατάει σήμερα η Νέα Δημοκρατία για ΟΛΑ όσα κάνει!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με το Σύνταγμα - Άρθρο 22 "... το Kράτος μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού ..."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ειμαστε στο τραγακι ζακυνθου και προφανως οχι οι μονοι χωρις ρευμα..προφανως οχι οι μονοι στην οικογενεια μας με ευπαθεις ομαδες..δεν απαιτω αμεση αποκατασταση αλλαΑΠΑΙΤΩ αμεση ενημερωση για το ποτε προκειται να εχουμε ρευμα..εχουμε στις οικογενειες μας ανθρωπους που εχουν αμεση αναγκη το ρευμα...ΕΝημερωστε μας δεν ξερω ποιοι για το ποτε προκειται να εχουμε ρευμα....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η δικαστική απόφαση καταδίκης του Εβρίτη κτηνοτρόφου, που εμπόδισε τους Τούρκους να εισέλθουν στη χώρα, είναι μια πολιτική απόφαση και σηματοδοτεί δυο πράγματα:

1) Θέλει να καταστείλει εν τη γενέσει της οποιαδήποτε σκέψη και δράση των ακριτικών πληθυσμών για τη φύλαξη των συνόρων.

2) Δείχνει ότι το σύστημα εξουσίας της χώρας, σε όλες του τις εκφάνσεις, είναι αντίθετο με τη πατριωτική βούληση των πολιτών και ως εκ τούτου αντίπαλο του πατριωτικού αγώνα.

Σχολιο.- Τί είναι το: "Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση";

Ή αλλιώς, γιατί δεν πάνε λαθρομετανάστες από τη Βουλγαρία και προτιμούν τα Ελληνικά Σύνορα; ('Η αλλιώς γιατί κανείς δεν μιλάει για το σύμφωνο του Μαρακές;)

 10.12.2018 (πάμε πίσω δυο χρόνια και..)

Eγκρίθηκε το παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση – Ποιες χώρες το απέρριψαν;

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση εγκρίθηκε επισήμως από την Διακυβερνητική Διάσκεψη στο Μαρακές, παρά τις έντονες αντιδράσεις και τις ηχηρές απουσίες  από τις ΗΠΑ και πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Τις εργασίες της Διάσκεψης άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος χαρακτήρισε το Παγκόσμιο Σύμφωνο «πλατφόρμα συνεργασίας για τη μετανάστευση και όχι συνθήκη» - δηλαδή χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα – και κάλεσε τις περίπου 150  χώρες που συμμετέχουν στη Διάσκεψη «να εργαστούν από κοινού για ένα ασφαλές, με λιγότερο φόβο και περισσότερη ευημερία μέλλον τόσο για τις δικές μας κοινωνίες όσο και για τους μετανάστες ανά τον κόσμο, δηλαδή για όλους μας».

Είναι η πρώτη παγκόσμια συμφωνία των Ηνωμένων Εθνών για μια κοινή προσέγγιση στη διεθνή μετανάστευση και τις προεκτάσεις της, χωρίς δεσμευτική ισχύ και με σεβασμό στην εθνική κυριαρχία, όπως αναφέρεται στο προσχέδιο του Συμφώνου.

Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι το Σύμφωνο δεν έχει δεσμευτική ισχύ έχει προκαλέσει σειρά αντιδράσεων σε διάφορες χώρες, με κυρίαρχες τις Ηνωμένες Πολιτείες, η πρέσβης των οποίων στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χάλεϊ, είχε πει ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να συμμετάσχουν καθώς οι πολιτικές της χώρας σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό θα πρέπει να καταρτίζονται από τους Αμερικανούς και μόνο απ' αυτούς.

Στις αμερικανικές αντιδράσεις ήρθαν να προστεθούν κι αυτές από την πλευρά του Ισραήλ, της Αυστραλίας και πολλών ευρωπαϊκών χωρών, που αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στη σύνοδο του Μαρακές, ενώ έντονη ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και στο Βέλγιο. 

Στο ίδιο μήκος κύματος, Ελβετία, Ουγγαρία, η Πολωνία και η Αυστρία δήλωσαν πως δεν πρόκειται να δώσουν το «παρών» στη σύνοδο. Σλοβενία, Τσεχία, Βουλγαρία, Κροατία είχαν επίσης ανακοινώσει ότι δεν θα υπογράψουν τη συμφωνία.

Οι υποστηρικτές των ανθρώπινων δικαιωμάτων το βρίσκουν ανεπαρκές, ιδιαίτερα όσον αφορά την πρόσβαση των μεταναστών στην ανθρωπιστική αρωγή και στις βασικές υπηρεσίες ή όσον αφορά τα δικαιώματα των εργαζόμενων μεταναστών. Οι επικριτές του θεωρούν ότι ενθαρρύνει ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές.

Σχολιο.- Πρέπει να υπερασπιστούμε τα δικια μας...με κάθε τρόπο και κάθε τρόπο τίμημα...εμεις κάνουμε αντίσταση απ το φβ κι αυτοί αλωνιζουν...να βρούμε τρόπους επαφής μεταξύ μας εκτός φβ θέτοντας στόχους

Σχολιο.- Το ερώτημα είναι ποια ΜΚΟ πλήρωσε την μήνυση που του έκαναν οι Τούρκοι . Τα ίδια γίνονται κ στην Λέσβο οποίος προσπαθεί να υπερασπιστεί την περιουσία του κ την οικογένεια του από τους εισβολής τρώει ποινές . Χαρακτηριστικό είναι τον κτηνοτρόφο που του απαγόρευσαν να πηγαίνει στα ζώα του , ενώ οι κλέφτες αφέθηκαν ελευθεροι κ μπορούσαν άνετα να ξαναπανε να κλέψουν . Η αγανάκτηση των ακριτών είναι μεγάλη κ αναμένετε μεγάλη αναταραχή .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλεξης Τσιπρας,το συμβολο της κωλοτουμπας!Ο ανθρωπος που εκλεψε τη ψηφο των ψηφοφορων υποσχομενος να σκισει τα καταπτυστα μνημονια αφου καταφερε να γινει προθυπουργος εκανε στροφη 180 μοιρων και εφαρμοσε το προγραμμα των αντιπαλων του στη χειροτερη του μορφη και υπεγραψε και αυτος το καταστρεπτικοτερο ολων των μνημονιων!Εστρωσε το δρομο για την ΝΔ! Ότι κανει μεχρι τωρα η ΝΔ είναι ψηφισμενα από τον Τσιπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Και τωρα ερχεται να μας πουλησει σωτηρια!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ίσως το πιο εμετικό τρομολαγνικό πρωτοσέλιδο από την αρχή της ''πανδημίας'' τους... το έχει σήμερα η φυλλάδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

«Εφιαλτικες οι προβλεψεις των επιδημιολογων. Η Αθηνα κινδυνευει να γινει Μπεργκαμο»

Τόσα εκατομμύρια ευρώ πήρανε για να τρομοκρατούν τον κοσμάκη!

Χθες στο ιατρικό συνέδριο της Αθήνας που δεν τολμούν να πάνε και να μιλήσουν οι δικοί μας αργυραμοιβοί ιατροί, Ιταλός λοιμωξιολόγος είπε ότι

''από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ήταν οι θάνατοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους''... ενώ όλοι συμφώνησαν για το πόσο επικίνδυνη είναι η χρήση μάσκας στα μικρά παιδιά αλλά και από υγιείς ανθρώπους.

Τα χειρότερα έπονται με τα πρώτα κρυολογήματα τώρα το φθινόπωρο που θα χρεώνονται ως Covid19...

Η καραντίνα όπως την έλεγαν την Άνοιξη lockdown την λένε τώρα... είναι προ των πυλών δίνοντας την χαριστική βολή στην οικονομία.

Μέσα από αυτήν κυβέρνηση και δήθεν αξιωματική αντιπολίτευση σε απτή συνεργασία θα δώσουν το τέλος και στα εθνικά θέματα αλλά και με την αθρόα τοποθέτηση λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα.

Ο Ιανός ξέβρασε χθες τον αμερικανό πρέσβη-πράκτορα Παιτ που δήλωσε ότι ο Μητσοτάκης η κυβέρνηση δλδ ''θα προχωρήσει σε αναγκαίους συμβιβασμούς με την Τουρκία για διπλωματική λύση''... έδωσε δημόσια την γραμμή των ΗΠΑ...

Καληνύχτα Ελλάδα...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελείωσε το φεστιβάλ της ΚΝΕ, που αδειοδότησε ο Τσιόδρας... τώρα τα μέτρα του μικρού φύρερ

Σ' αυτούς τους νέους λαϊκούς αγώνες σηκώνει το φορτίο στις πλάτες του το επικοινωνιακό επιτελείο του ΚΚΕ: "Έχουμε φωνή και με τις μάσκες"... που όμως μας επιτρέπει ο πρώην ηγέτης της ΚΝΕ Θεοδωρικός μαζί με τον Τσιόρδα και Χαρδαλιά να το διατρανώνουμε με φεστιβάλ την ώρα της "πανδημίας" (ΚΚΕ, μέσω Μπογιόπουλου: Ναι στις μάσκες στα νηπιαγωγεία & τον εμβολιασμό Γκέιτς).

Ο Ν. Μπογιόπουλος, που το 2013 μας ενημέρωνε «Σε "λάθος πορεία" ο Περισσός... Με αυτήν την (μη) πολιτική συμμαχιών ‘πλησιάζουμε’ το σοσιαλισμό μόνο ως αντικατοπτρισμό...», σήμερα δικαιώθηκε, πέρασε την ανανεωτική γραμμή και πήρε τη σκυτάλη για να καλύψει το ΚΚΕ το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τα "ανοιχτά σύνορα", ο Μητσοτάκης δεν είναι δεξιός, αλλά φιλελεύθερος... κι άλλα φαιδρά, πάντα με αντικαπιταλιστικές κορώνες.

Όμως η αναμονή της πτώσης καπιταλισμού από τον κορωνοϊό, "έμπνευσης" κι αυτό Μπογιόπουλου: "Ο ιός «σκοτώνει» τον νεοφιλελευθερισμό… και κάθε μορφή διαχείρισης του συστήματος της βαρβαρότητας που λέγεται Καπιταλισμός", δίνει την "κομμουνιστική απάντηση" στους ακροδεξιούς «αντιεμβολιαστές» και «μασκοκλάστες»... που τρέμουν μιας κι έρχεται ο σοσιαλισμός!

- ΚΚΕ... ένα Αστικό αντεπαναστατικό-αντιεργατικό Κόμμα, ανάχωμα των Καπιταλιστών που παίζει συγκεκριμένο ρόλο μέσα στο Σύστημα

-  Το ΚΚΕ «ευλογεί» τη «νομιμότητα» της «Κατάστασης Πολιορκίας» του καπιταλισμού!

Σχολιο.- Εξαιρετικό! Το γελοίο επιχείρημα περί "πανδημίας" φόνισσας του καπιταλισμού των "αριστερών" ματατζήδων του Covid μπορεί να το υποβάλλει σε έλεγχο κάθε καλόπιστος, ψάχνοντας πόσα δις δολλάρια πλουσιότεροι έγιναν Gates, Bezos και λοιποί... φτωχούληδες, πόσοι εργαζόμενοι έχασαν ή θα χάσουν στο ορατό μέλλον την δουλειά τους και πόσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις κατέβασαν ρολλά για πάντα, χαρίζοντας ακόμα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς στους μεγαλοκαρχαρίες κάθε κλάδου. Τα στοχευμένα μέτρα κατά της "πανδημίας" συνέθλιψαν μόνο το μικρομεσαίο επιχειρίν. Ούτε καν αυτό δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς, κ. Κουτσουμπα και τα πιστα σκυλια  των κουκουετζιδων, που κονομανε από το υπαρχον καθεστως μιας και είναι ολοι δημοσιοι υπαλληλοι γιαυτο εχετε βγαλει το σκασμο!!!

Για την κατάλυση κάθε έννοιας κράτους δικαίου, συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών και Δημοκρατίας τι να πρωτοπούμε;

Το αστείο με τον Μπογιοπουλο είναι, ότι παλαιότερα επισημαναμε σωστά, πως ο Μπογιόπουλος είναι ένας ημιμαθής, ο οποίος στα γραπτά του χρησιμοποιεί συχνά κακοχωνευμένα μαρξιστικά τσιτάτα, τα οποία ούτε καν κατανοεί.

Σήμερα ο Κουτσουμπας υποστηρίζει ακριβώς τις ίδιες μπαρούφες με τον ημιμαθή υπάλληλο του Χατζηνικολάου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ!!!

Χθες μου διαλύθηκαν και οι τελευταίες αμφιβολίες.

Είναι ψυχοπαθείς! Τελεία και παύλα._

Ο τυπάκος της φωτό, ο Σήψας, (ο Σαπίλας δηλαδή), μετά απ'όλα τα άλλα, μας δήλωσε χθες οτι... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός και ανάλυση.

Η άχρηστη κυβέρνηση Μητσοτάκη, έδωσε τα κλειδιά της χώρας σε 10 μουρλούς, και μεις, 11 εκ. άνθρωποι καθόμαστε και τους ακούμε...

Και σπάμε το κεφάλι μας να καταλάβουμε τι σκοπό έχουν τα αλλοπρόσαλλα μέτρα και τα κόντρα μέτρα των δήθεν "ειδικών"!

Λες κι εμείς δεν είμαστε επιστήμονες και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον Κομπογιαννιτισμό απ' την Επιστήμη...

Ο μόνος σκοπός που έχουν είναι να ικανοποιήσουν τις ψυχικές διαστροφές τους. Οι άνθρωποι είναι

ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!

Νομίζω ήρθε η ώρα για το οποίο γράφτηκε το αρ. 120 του Συντάγματος. Το πολίτευμα έχει εκτραπεί σε τυραννία.

Και μάλιστα ψυχικά διαταραγμένων και επικίνδυνων ανθρωποειδών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τσίπρας τη δουλειά που του ανέθεσαν εκανε αφού προηγουμένως κορόιδεψε και εξαπάτησε το κοσμο έως ότου έδωσε τη σκυτάλη στο Κυριάκο να συνεχίσει το θεάρεστο έργο τους που δεν είναι άλλο από τη καταστροφή της χώρας!