Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Σαββατο 31 Οκτωβριου 2020

 

Γιατί γίνονται αποκεφαλισμοί; Ο Χασάν Νασράλα, επικεφαλής της «Χεζμπολάχ» του Λιβάνου, περί του τι συμβαίνει στη Γαλλία και περί της σύγκρουσης μεταξύ Γαλλίας και Ισλάμ.

«Θα μιλήσω ήρεμα και εποικοδομητικά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι μουσουλμάνοι όταν βλέπουν την δράση της κυβέρνησης στη Γαλλία.

Ξεκινώ λέγοντας πολύ ξεκάθαρα ότι όλοι οι μουσουλμάνοι και το Ισλάμ απορρίπτουν την επίθεση της Νίκαιας, και κάθε επίθεση εναντίον των αθώων. Δεύτερον, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κατηγορήσει ολόκληρους λαούς για τις πράξεις ενός μεμονωμένου ατόμου, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε όλους τους μουσουλμάνους ή τους Γάλλους για τις πράξεις ενός ατόμου από την ομάδα του. Είναι ανήθικο και άδικο. Όταν ένας Χριστιανός διαπράττει επίθεση, είναι παράλογο να κατηγορούμε τον Ιησού. Εκατομμύρια έχουν σκοτωθεί από τις ΗΠΑ στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Συρία και άλλες χώρες. Θα ήταν παράλογο να κατηγορούμε τον Ιησού (ειρήνη σε αυτόν) ή τον Χριστιανισμό για αυτά τα εγκλήματα, επειδή κάποιος πρόεδρος ή οι στρατιώτες του είναι Χριστιανοί. Οι Γάλλοι αξιωματούχοι πρέπει να το σταματήσουν αυτό τώρα.

Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, μερικοί μουσουλμάνοι δυσφημίζουν το Ισλάμ και προσβάλλουν τον προφήτη μας με ενέργειες όπως δολοφονίες, αποκεφαλισμοί. Είδαμε αυτά τα εγκλήματα στη γη μας, τα καταδικάσαμε και τα πολεμήσαμε. Ας μιλήσουμε για το πώς οι Γάλλοι και η Δύση υποστήριξαν αυτά τα εγκλήματα. Ας μην επεκταθούμε στο τι συνέβη πριν από 50 χρόνια, αλλά ας δούμε μόνο τι συνέβη πριν από 10 χρόνια. Η Δύση, υποστήριξε τους αποκεφαλισμούς στα εδάφη μας, τους δώσατε διαβατήρια, χρήματα και όπλα και τους εξαπολύσατε εναντίον μας. Αποτρέπετε σε άλλες θρησκευτικές αιρέσεις να μεταναστεύσουν, να ταξιδέψουν ή να οργανωθούν στις χώρες σας. Ωστόσο, διευκολύνετε τις δραστηριότητές τους στη γη μας.

Ας επιστρέψουμε στις παραστάσεις μου το 2012. Σας είπαμε ότι η Αμερική είναι πολύ μακριά, ότι αυτά τα τέρατα που εκθρέψατε και εξαπολύσατε εναντίον μας, αυτοί οι κανίβαλοι, θα επιστρέψουν για να σας δαγκώσουν στην Ευρώπη. Αλλά εσείς συνεχίσατε ούτως ή άλλως. Μήπως, έστω και τώρα αντλήσατε κάποια διδάγματα;

Αλλά ειλικρινά, ποιος το ξεκίνησε αυτό; Ένα ύποπτο περιοδικό που αποφάσισε να δημοσιεύσει εξευτελιστικές γελοιογραφίες. Και για κάποιο λόγο άραγε η πολιτική τάξη στη Γαλλία αποφάσισε ότι ήθελε να ασκήσει πολιτική με αυτό το ζήτημα και αποφάσισε να υποστηρίξει επιθέσεις εναντίον του Προφήτη από άλλο έθνος;

Υποστηρίζουν ότι εδώ πρόκειται για ζήτημα ελεύθερης έκφρασης. Ας εξετάσουμε αυτόν τον ισχυρισμό. Γνωρίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις στην Ευρώπη, σε λιγότερο λεπτές περιπτώσεις, χωρίς καν να έχει επιτεθεί κανένας σε κάποιο προφήτη ή σε θρησκεία, μερικοί άνθρωποι φυλακίζονται. Η ελευθερία του λόγου στην Ευρώπη δεν είναι απεριόριστη.

Επομένως, όλες οι προφάσεις που προβάλατε, περί του ότι δήθεν πρόκειται για θέμα ελευθερίας του λόγου στερούνται εγκυρότητας. Το δεύτερο ερώτημα αφορά την ηθική άποψη: μπορεί άραγε η ελευθερία του λόγου να προστατεύει τον ρατσισμό; Επιτρέπονται άραγε οι αντιεβραϊκές εκδηλώσεις; Τι γίνεται όταν εγείρονται ζητήματα εθνικής ασφάλειας; Επιτρέπετε άραγε την διαρροή πληροφοριών (όπως στην περίπτωση με τον Assange);

Οι μουσουλμάνοι δεν επιθυμούμε νέους πολέμους και συγκρούσεις, των οποίων εμείς οι ίδιοι είμαστε τα κύρια θύματα. Άκουσα αξιωματούχους στη Γαλλία να λένε ότι δεν θα αλλάξουν τη θέση τους έτσι ώστε να μην εκληφθεί αυτό ως παράδοση στην τρομοκρατία. Σας λέω ότι πρέπει να λάβετε υπόψη το εξής: έτσι δεν τους προκαλείτε βλάβη.

Λέω στους Γάλλους αξιωματούχους: ενδέχεται να νομίζετε ότι μπορείτε να δωροδοκείτε και να εξαγοράζετε ηγέτες σε μουσουλμανικές χώρες ώστε αυτοί να συνεργαστούν μαζί σας. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα στο οποίο αυτοί οι ηγέτες δεν μπορούν να σας βοηθήσουν, πολλώ μάλλον δεν μπορούν να σας προστατεύσουν όταν επιτίθεστε στον προφήτη του λαού και στη θρησκεία του». 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με όλους (μα όλους!) τους αριστερούς να καταγγέλλουμε την αθλιότητα των αναρχοαντιφα αντιεξουσιαστων σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου, συνιστούν μέγιστο ψεύδος όσα γράφονται για δήθεν ανοχή ή και ικανοποίηση των αριστερών από τη φασιστική αυτή ενέργεια των αναρχοαντιφα.

Μου θυμίζουν την πρόσφατη ρυπαρή εκστρατεία κατά των μαθητικών καταλήψεων, που κάποιοι τις εμφάνιζαν ως δήθεν καταλήψεις κατά της μάσκας, γνωρίζοντας ότι ψευδολογούν. Μέχρι που πλημμύρισε το διαδίκτυο από φωτογραφίες καταληψιών με μάσκες και πανό που ανέγραφαν το αίτημα για προστασία της δημόσιας υγείας, και οι ψευδολόγοι το βούλωσαν.

Χωρίς καμιά αυτοκριτική. Χωρίς μια συγγνώμη στα παιδιά που κατασυκοφάντησαν.

Σχολιο.- Μα είναι το γνωστό μοτίβο. Η κατασυκοφαντηση της Αριστερας στο σύνολο της. Αυτό επιδιώκουν όσοι βλέπουν παντού Αριστερούς να στηρίζουν. Κατά παράδοξο τρόπο είναι οι ίδιοι που βρίζουν όσους τα παίρνουμε με το τσιμέντο στην Ακρόπολη, γιατί λέει πολεμάμε τα ΑΜΕΑ!!!

Σχολιο.- Η διαφορά τους των ακροδεξιων νεοφιλελευθερων και νεοναζιστων με τους παραδοσιακούς δεξιούς είναι ότι στην προσπάθειά τους να εμφανιστούν βασιλικότεροι του βασιλέως κατεξευτελίζονται καθημερινά. Και καζίνο να σήκωναν οι άριστοι στην Ακρόπολη, θα απαντούσαν στις αντιδράσεις μας λέγοντάς μας πως είμαστε κατά της ανάπτυξης, γιατί θέλουμε τρώγλες και τραγιάσκες.

Σχολιο.- Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ:Για τον προπηλακισμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Οκτ 31, 2020

Τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία σχέση με τους φοιτητές, τους συλλόγους και τους αγώνες τους και λειτουργούν ως οι καλύτεροι χορηγοί της έντασης της καταστολής, της συκοφαντίας και της επίθεσης της κυβέρνησης εναντίον του λαού και της νεολαίας. 

Η προσπάθεια που γίνεται από χθες να εμφανιστούν δικαιωμένα για την πολιτική τους κυβερνητικά στελέχη, που έχουν πρωτοστατήσει στα αντιλαϊκά μέτρα και την καταστολή, αποδεικνύει σε ποιανού μύλο ρίχνουν νερό αυτές οι ομάδες και αυτές οι ενέργειες.

Όχι τυχαία, τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα πραγματοποιούνται λίγο πριν τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, την οργάνωση νέων αγώνων ενάντια στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης.

Οι φοιτητές, σύσσωμος ο λαός και το κίνημά του, να απομονώσουν αυτές τις θρασύδειλες ομάδες, να σταθούν εμπόδιο και να ακυρώσουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για ένταση της καταστολής και περιορισμό των λαϊκών ελευθεριών, μέσα στους οποίους εντάσσεται και η αξιοποίηση τέτοιων ενεργειών. 

Η καλύτερη απάντηση θα δοθεί με τη μαζική συμμετοχή στον αγώνα για ζωή με δικαιώματα, που γίνονται πράξη η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, τα όνειρα και οι ανάγκες της νέας γενιάς.

Είναι η πρώτη που βλέπω, δεν ξέρω αν έχουν βγει και άλλες από άλλες αριστερές παρατάξεις, αν όχι, καλό θα ήταν να μην καθυστερήσουν περισσότερο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι και όλες αύριο, Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στις 11 π.μ. στην Ακρόπολη.

Να σταματήσουμε την καταστροφή του μνημείου της πανανθρώπινης ιστορικής πολιτιστικής κληρονομιάς!

Για την εξυπηρέτηση των αναπήρων έγινε το ανοσιούργημα στην Ακρόπολη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπουργείου του μίσους προς την πολιτιστική ιστορική κληρονομιά.

Η αληταμπουρία των μιζαδόρων δεν έχει ακούσει τίποτα, απ' ότι φαίνεται, για τις ξύλινες ράμπες που κατασκευάζονται παγκοσμίως σε ανάλογα μνημεία σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ούτε για ανελκυστήρες. 

Δεν αποδίδουν καλές μίζες αυτά. Ούτε ανοίγουν τον δρόμο για "αναβάθμιση" της Ακρόπολης με αυριανές επιχειρηματικές εκμεταλλεύσεις.

Σχολιο.- εχει μεγάλη μάσα το μπετόν, θυμήσου την αντιπαροχή!

Σχολιο.- Έχει μεγάλη σχετική παράδοση η Δεξιά σ' αυτό τον τόπο. Ακριβώς από τότε που ελέω Καραμανλή ξεπλένονταν οι κατοχικές λίρες και καταστρέφονταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σχολιο.- Έργο Μενδώνη και Ιδρύματος Ωνάση. Η αστική τάξη τη μισεί την πολιτιστική κληρονομιά.

Σχολιο.- Μου αρέσει που είναι κ αρχαιολόγος.Να μας πει από ποιο παράθυρο του Πανεπιστημίου Αθηνών της έδωσαν το πτυχίο!!!Το ξέρασμα

Σχολιο.- και πανεπιστημιακός είναι, όπως και άλλοι από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο που ενέκριναν το έγκλημα. Δεν είναι ζήτημα γνώσεων αλλά συμφερόντων. Όπως πάντα. Ο Κορρες απαράδεκτος

Σχολιο.- Δεν γνωρίζω ακόμη αν έχει εγκριθεί μελέτη εφαρμογής, για το τσιμεντοκονίαμα. Επομένως, μπορεί οι Αρχαιολόγοι να περίμεναν την έγκριση της μελέτης εφαρμογής για να τοποθετηθούν με επιχειρήματα. Πληροφορούμαι ότι η μελέτη εφαρμογής δεν έχει εγκριθεί και το έργο το επιβλέπει μηχανικός του ιδρύματος Ωνάση και όχι του Δημοσίου , λόγω έλλειψης της μελέτης εφαρμογής ( όπως με τη σκαλωσιά του τελεφερίκ για ΑΜΕΑ την άνοιξη)

Το παρήγορο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι αυτό το " ωραίο κατασκεύασμα" δεν ακουμπάει βράχο και μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς μεγάλο κραδασμικό φορτίο για τις αρχαιότητες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η φωτογραφία του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ) με την ταμπέλα "Αλληλεγγύη στις καταλήψεις" βίαια κρεμασμένη στον λαιμό του, μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει. 

Ενέργειες όπως αυτή έχουν τόσο σχέση με το φοιτητικό κίνημα, όση έχουν και οι ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα των ισλαμικών χωρών ή οι ναρκομαφίες των Εξαρχείων με τον αγώνα για την ελευθερία στην περιοχή.

Τα φασιστοειδή που την πραγματοποίησαν δεν έχουν την ελάχιστη σχέση με το φοιτητικό ή με το αριστερό κίνημα. Λειτουργούν αντικειμενικά ως προβοκάτορες, αν δεν βρίσκονται ήδη σε διατεταγμένη υπηρεσία. Και αναλόγως πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Σχολιο.- Έχει γεμίσει η αρχική μου σελίδα στο facebook με δημοσιεύσεις αριστερών που καταγγέλλουν αυτή την αθλιότητα. Δεν νομίζω να 'ναι πολλοί αυτοί που χαίρονται. Εγώ, τουλάχιστον, δεν είδα κανέναν ανάμεσα σε τόσο και τόσο κόσμο με τον οποίο υπάρχει ανάδραση εδώ μέσα.

Σχολιο.- είναι καποιοι...και επιμένουν...δυστυχώς

Σχολιο.- Δεν είναι τζιχαντιστες που ξευτελιζουν αρχαιολόγο στην Συρία. Είναι αναρχοαντιφάδες αδέρφια ιδεολογικά των παραπάνω πού κάνουν κάτι ανάλογο στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλέποντας σχόλια χαράς στο facebook για τις καταστροφές στη Σμύρνη της Τουρκιας κάτω από αναρτήσεις φίλων

Από το "η ευχάριστη είδηση της ημέρας" μέχρι το "να ψοφήσει όλη η Τουρκιά".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Φωτογράφιση τουρκικού ζευγαριού μοντέλων με φόντο τάφους Ελλήνων νεκρών στα Κατεχόμενα. Ζήτω η φιλία των λαών βρε κουτα.
Σχολιο.- Μου φαίνεται ότι δεν αγαπάς την τέχνη.
Οι νέοι πρέπει να εκφραστούν
Τι και αν αυτό γίνεται σε νεκροταφείο χριστιανών , λεπτομέρεια.
Κατά τα άλλα τα σκίτσα για το Μωάμεθ είναι ενοχλητικα και προκλητικά
Σχολιο.- Η φωτό είναι παλαιότερη, τουλάχιστον πενταετίας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πατρονιμό της Υπ.''Πολιτισμού''
τσιΜενδώνη .... μήπως είναι Μοροζίνι ??
Σχολιο.- Το ΤΕΕ και το ΚΑΣ γνώριζε την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης κι αν ναι ..... ΔΕΝ Θα πρέπει να δοθούν στην Δημοσιότητα τα ονόματα των αντίστοιχων επιτροπάτων που έκαναν θετική εισήγηση ???



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βασικά αν δεν ανάψουμε τζάκια, δεν κάψουμε και πετρέλαιο, βοηθάμε ΚΑΙ στην κατάσταση με τον κορονοϊό ΚΑΙ στην κλιματική αλλαγή. Επίσης, έτσι θα πεθάνουν αρκετοί, ειδικά οι φτωχότεροι και πιο σιχαμεροί, και έτσι θα σταματήσουν να εκπνέουν διοξείδιο, να χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα, (άρα τέλειο για το περιβάλλον), και ταυτόχρονα θα αραιώσουμε αρκετά για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού.
Α Α Α ξέχασα το σημαντικότερο. Με την ανεργία επίσης επιτυγχάνονται τα ανωτέρω. Ποιος χρειάζεται υπαλλήλους σε ξενοδοχεία και καφετέριες; Αυτοί οι άθρωποι ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν θα έπρεπε καν να ζουν, όχι να δουλεύουν κιόλας. Ήδη είμαστε πολλοί. Να αραιώνουμε παιδιά γιατί δεν αντέχεται άλλο η μπόχα που αναδύεται από τις φτωχογειτονιές.
Μη γελιόμαστε, παιδιά, δεν υπάρχουν πλέον κοινωνικές τάξεις με βάση το εισόδημα, υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: εμείς οι υπεύθυνοι που δουλεύουμε από το σπίτι με τον υπολογιστή μας και οι βρωμιάρηδες που κυκλοφορούν και μολύνουν τον κοσμάκη. Εγώ το μόνο που ζήτησα ήταν να μού φέρεις το φαγητό που σε πλήρωσα, όχι να δω και τη βρωμόφατσά σου που κουβαλάει ιούς πάνω, σιχαμένε. Οι πραγματικά καινοτόμοι επιχειρηματίες θα πρέπει να μας στέλνουν με drone τα ψώνια μας τα οποία θα πρέπει να έχουν παραχθεί από ρομπο-αγρότες. Επιτέλους η τεχνολογία είναι για να υπηρετεί τον άνθρωπο, όχι το βρωμιάρη με το παπί που κάνει delivery και βήχει πάνω στο χαλί της πόρτας μου. Τι πα να πει μεροκάματο; Να κάτσει σπίτι του για τα επόμενα 10 χρόνια μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο και να μπορούμε επιτέλους να βγούμε έξω (που εδώ που τα λέμε είναι και πολύ υπερτιμημένο το έξω), και να φάει λίγο παντεσπάνι, δεν πάθαμε τίποτα κι εμείς που τρώμε μόνο από το Fresh.
Σχολιο.- Εύχομαι ολόψυχα καρκίνο και λευχαιμία σε όλους τους Καραντινάκηδες-Μενουμεσπιτάκηδες-Μασκοβλαμμένους... θα δείτε τότε πόσο γρήγορα θα ξεχάσουν τον ιό με το 0.15% θνησιμότητα.
Σχολιο.- μην πολεματε τους επιστημονες που αμειβοντε αποδεδειγμενα απο φαρμακευτικους κολοσους .. και μην ακουτε τους αλλους αδεσμευτους επιστημονες νομπελιστες ... ε οχι κυριε εχουμαι την δικη μας αποψη για τον καθε εναν και δεν την αλλαζουμε .. Α και κατι αλλο .. ο πλανητης ποτε δεν κινδυνεψε απο κασταναδες και κουλουραδες ,,αλα απο σχιζοφρενεις επιστημονες εμμονικους σε ενα ανθρωποκτονο σχεδιο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαβάσατε τι έγινε με το περιβόητο "κόψιμο" της εκπομπής του Σρόιτερ...Χούντα έχουμε, που θα πάει... Διαβαστε και κατι άλλο..
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ
Προ διμήνου έλαβα μια πρόσκληση να συμμετέχω σε εκπομπή για τον κορωνοϊό σε μεγάλο κανάλι των Αθηνών. Ο δημοσιογράφος ήταν έγκριτος και σοβαρός, το κανάλι αξιόλογο και έτσι δέχτηκα. Θα συμμετείχε ο κ. Σύψας, κάποιος μη γιατρός που δεν τον γνώριζα, και εγώ. Θα υπήρχαν επίσης και κάποια εξωτερικά βίντεο.
Πριν ένα μήνα λοιπόν (29-09-2020) πήγα Αθήνα στο κανάλι και εκεί μαγνητοσκοπήθηκε η εκπομπή, όχι όλοι μαζί, αλλά ο καθένας μεμονωμένα. Όταν έδινε τη συνέντευξη ο ένας, οι άλλοι δύο δεν ήταν παρόντες. Δεν γνώριζε δηλ. κανείς τι είχε πει ο άλλος. 
Πέρασε ένας μήνας και στο κανάλι διαφημίστηκε ότι θα προβληθεί η εκπομπή στις 29-10-2020, το βράδυ στις 24.00. Μάλιστα με τίτλο (όπως μου ειπώθηκε) που μάλλον δεν απηχούσε το σύνολο των ομιλητών. Η διαφήμιση «παιζόταν» μέχρι λίγο πριν τις 24.00.
Τελικά η εκπομπή δεν μεταδόθηκε και αντ΄ αυτής προβλήθηκε μια ταινία. Τους λόγους φυσικά δεν τους γνωρίζω και ούτε θα τους μάθω.
Απλά θέλω να πω στον έγκριτο δημοσιογράφο ότι ίσως κατάλαβε την πρώτη ερώτηση που μου έκανε: «γιατί κ. Καβαλιώτη γράφετε στο ιστολόγιο σας ότι όταν οι επιστήμονες γίνονται υπηρέτες της εξουσίας, τότε η επιστήμη εκτρέπεται επικίνδυνα;». Ίσως κατάλαβε τι εννοούσα, το ποιοι γιατροί υπηρετούν το σύστημα και ποιοι την επιστήμη.
JOHN KAVALIOTIS
Παιδίατρος - Λοιμωξιολόγος, τέως Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λοιμωδών Θεσσαλονίκης / Paediatrician - Infectiologist, former Director of Pediatric Dept, Hospital for Infettious Diseases, Thessaloniki Greece / e-mail: kavagrc@gmail.com

Διευκρίνηση :
Γρηγόρης Πετράκος
Η σημαντική συνέντευξη που κόπηκε χθες από τον Alpha δεν ήταν η δική μου. Ήταν του κυρίου Καβαλιώτη, Παιδίατρου – Λοιμωξιολόγου, Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών) Θεσσαλονίκης!
Τον κορυφαίο αυτόν Ελληνα γιατρό τον έφεραν με αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για την εκπομπή. Αυτά που είπε στη συνέντευξη ήταν φωτιά κατά των μέτρων και της βιοτρομοκρατίας που ζούμε (δικά του λόγια).
Στο τρέιλερ τον αποκάλεσαν "αρνητή γιατρό"...ποιον; τον Καβαλιώτη!
Ψάξτε το βιογραφικό του...
Ο άνθρωπος είναι καταξιωμένος και σπουδαίος επιστήμονας. Κουβέντα γι αυτόν...
Και λένε ότι κόπηκε η δική μου συνέντευξη...
Με βρίζουν γιατί μίλησα ενώ δεν είμαι γιατρός, και κόβουν τη συνέντευξη ΚΟΡΥΦΑΊΟΥ λοιμοξιολόγου...
Εγώ ότι βρήκα τόσους μήνες, το μοιράστηκα με ολους στο βίντεο της 28ης.
Οι δημοσιεύσεις μου για το θέμα σταματάνε εδώ! Γι αυτό άλλωστε έφτιαξα το βίντεο. Γιατί κουράστηκα καθημερινά να αντιπαρατιθεμαι. Τα στοιχεία που βρήκα είναι εκεί για όποιον θέλει να τα ερευνήσει.
Δεν είχα σκοπό να πείσω κανέναν γι αυτά που λέω πάρα μόνο να παρακινήσω τον καθένα μας να ενεργοποιήσει την προσωπική του διάκριση.
Αυτός είναι ο πόλεμος της δικής μας γενιάς. Κάντε πόλεμο με τον εχθρό, όχι μεταξύ σας...

Σχολιο.- Τρομερα πραγματα διαβασα παντως !!
Βγηκε το παληκαρι και παρεθεσε κουκιδες .
Ολες επιστημονικες
Ολες δημοσιευμενες
Ολες αποδεδειγμενες
Και τελικα τις ενωσε και προεκυψε μια εικονα ...
Η οποια μαλιστα συμφωνει με τον ΠΟΥ που εως λιγο καιρο πριν λατρευοταν οτι πει ως θεσφατο .
Και ερχονται εδω μεσα ανθρωποι που υποστηριξαν «λαικες δημοκρατιες» για να σκισουν τα ιματια τους.
Που τολμησε ο Πετρακος να ενωσει τις κουκιδες !!!
Ο οποιος Πετρακος και αριστη αποψη εξεφρασε « ο πολιτης με μεση εκπαιδευση και αντιληψη μια χαρα μπορει να καταλαβει» και εντελως «αριστερη» ειναι
αφου δε δεχεται ιερατειο , και στην τελικη ο Πετρακος καλειται ως καλλιτεχνης να κατσει φρονιμα σπιτι του να ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ !!!!
Και δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ να πουν για τις κουκιδες ουτε τις αμφισβητουν.
Ουτε για τον τροπο που της ενωσε , εναν αλλον τροπο εχουν αιτιολογημενα να προτεινουν ..
Και χλευαζουν τον τιτλο ,την ιδιοτητα , παλαιοτερες αποψεις , το ατομο το ιδιο .
Ομως για τις κουκιδες μουγκα .
Για τον τροπο ενωσης μουγκα .
Για τον γαιδαρο που σερνεται στην εικονα που προεκυψε , εμμονικα χωρις καμια πειθω , απλα επειμενουν πως πεταει !!!
Γαιδουριά συντροφοι.
Πεθαινει κοσμος κ απο πεινα και αυτοκτονει.
Ο γαιδαρος σουρνεται στην γη , και μακελευει μαλιστα κοσμο πολυ .
Ουτε πεταει , ουτε ολοι εχουμε να φαμε τοσο αυτονοητα .
Ομως η 4η αναδιαρθρωση που συμβαινει ουτε εσας θα σεβαστει .
Ερχεται η σειρα σας λιγο πιο πισω .
Ας κανουμε κοινωνικο διαλογο για ολα αυτα .
Οχι αλλη χλευη
Σχολιο.- κατηγορησαν τον πετρακο οτι ειναι ασχετος τραγουδιστης και εχει αποψη για τα ιατρικα και τους πειραξε ενω το οτι ενας πρωην μπασκεμπολιστας ειναι υπουργος υγειας ενας πρωην βιβλιοπωλης υπουργος αναπτυξης ενας πρωην δικηγορος υπουργος αμυνης δεν τους πειραζει τι να πεις..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



περί του περίφημου πολέμου των πολιτισμών...

«Είναι δυνατόν να ξαναγυρίσουμε στην ήρεμη καθημερινότητά μας, όταν το 60% των Ευρωπαίων μουσουλμάνων πιστεύει ότι «όλοι οι μουσουλμάνοι πρέπει να επανέλθουν στις ρίζες του Ισλάμ», το 75% ότι «υπάρχει μόνο μία ερμηνεία του Κορανίου την οποία όλοι οι πιστοί πρέπει να ακολουθούν» και το 60% ότι «οι θρησκευτικοί κανόνες είναι πιο σημαντικοί από τους κρατικούς νόμους»; (δημοσκόπηση του 2013 του γερμανικού ινστιτούτου ερευνών WZB, σε συνεργασία με τον Ολλανδό κοινωνιολόγο Ruud Koopmans, σε δείγμα 9.000 Ευρωπαίων μουσουλμάνων τουρκικής και μαροκινής καταγωγής σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία και Σουηδία). Πώς μπορείς να είσαι αισιόδοξος για τις προοπτικές της ειρηνικής συνύπαρξης μουσουλμάνων και μη μουσουλμάνων, όταν το 37% των Βρετανών μουσουλμάνων ηλικίας 16-24 ετών δηλώνει ότι προτιμά τη σαρία από τους βρετανικούς νόμους, ενώ μόνο το 17% των άνω των 55 ετών εκφράζει την ίδια επιθυμία; Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος για την αφομοιωτική δύναμη της Δημοκρατίας, αλλά και για τη ζωή σου την ίδια, όταν το 36% των νέων Βρετανών μουσουλμάνων θέλουν να θανατώνονται οι αποστάτες του Ισλάμ, διπλάσιο ποσοστό από το 19% των άνω των 55 που πιστεύουν το ίδιο (δημοσκόπηση του βρετανικού ερευνητικού κέντρου Policy Exchange, το 2007); Τι κάνουν λοιπόν οι νέοι μουσουλμάνοι; Ενσωματώνονται ή ριζοσπαστικοποιούνται; Δύο έρευνες στη Δανία με απόσταση 6 ετών (το 2009 και το 2015) έδειξαν ότι σταθερά το 25% των Δανών μουσουλμάνων πιστεύει ότι το Κοράνι θα πρέπει να αντικαταστήσει τη δανική νομοθεσία!
Ήρθε η ώρα να το πούμε έξω από τα δόντια: δεν μπορούμε να ζήσουμε μαζί τους!»
Σχολιο.- Δεν θέλουμε να ζήσουμε μαζί τους!
δεν γίνεται καί να θέλουμε....
Ούτε μπορούμε, ΟΥΤΕ θέλουμε!
Δεν θέλω να φοράνε οι εγγονές μου μπούργκα και να τις βαράνε μέχρι θανάτου οι άντρες τους. Αντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε από το μωαμεθανικό όνειρο.
Και μάλιστα όταν ο αποκεφαλισμός ενός δασκάλου είναι τόσο πρόσφατος.
Να πάνε πίσω στις χώρες τους.
Σχολιο.- καθήκον των μουσουλμάνων είναι να ξεκαθαρίσουν στους δικούς τους πιστούς ότι τέτοιες επιθέσεις, κατά αμάχων σε εκκλησίες, είναι εισιτήρια χωρίς επιστροφή για την Κόλαση. Αντ' αυτού, διαμαρτύρονται για το τι δημοσιεύουν οι «άλλοι,» οι άθεοι στα αμαρτωλά περιοδικά τους. Αν και πιστεύω πως στον απλό κόσμο υπάρχει πολλή ανησυχία, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όπως προκύπτει από την πληροφόρηση των ΜΜΕ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Eν τω μεταξύ στην Σκωτία, η εθνικιστρια και καλα πρωθυπουργός Νίκολα Στέρτζιον- που τόσο πολύ την αγαπάει η ελληνική καθεστωτική ελιτ αφού δημιουργεί συνέχεια προβλήματα στον Μπόρις Τζόνσον και είναι λάτρης της Ευρω Ένωσης- ετοιμάζει έναν νέο αντιρατσιστικό νόμο που θα έκανε τον Παναγιώτη Δημητρά να πετάξει από την χαρά του. 
Με τον νέο νόμο θα μπορούν να διώκονται ηθοποιοί και σκηνοθέτες αν συμμετέχουν σε ταινίες ή θεατρικά έργα που υποδαυλίζουν το "μίσος", θα απαγορεύεται η "κατοχή εμπρηστικού υλικού" (και δεν εννοεί βόμβες αλλά βιβλία, φυλλάδια ή βίντεο) και το κερασάκι στην τούρτα : o "ρατσιστικός" λόγος θα τιμωρείται όχι μόνο όταν διατυπώνεται δημόσια, αλλά ακόμη και όταν εκφέρεται μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου. Δηλαδή έστω ότι έχεις καλέσει μια παρέα στο σπίτι σου για φαγητό και, μεταξύ τύρου και αχλαδίου, εκφράσεις την άποψη ότι υπάρχουν μόνο δύο και όχι εξήντα δυο φύλα (σήμερα, αυτό θεωρείται "ρατσισμός" από την παρανοϊκή φιλελεφτ ελιτ). Αν ανάμεσά στους καλεσμένους σου υπάρχει κάποιος καλοθελητής που δεν σε χωνεύει ιδιαίτερα, μπορεί άνετα να σε καταγγείλει στις Αρχές και να σε τρέχουν στα δικαστήρια. Ή σκεφτείτε παιδιά, που έχουν υποστεί τη γνωστή ορθοπολιτική προπαγάνδα στα σχολεία, να καρφώνουν τους γονείς τους επειδή είπαν στο σπίτι ότι είναι εναντίον της γκέι υιοθεσίας ή ότι πρέπει να απαγορευτεί η μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες. Με λίγα λόγια, οι ρουφιάνοι θα γνωρίσουν μέρες δόξας που έχουν να δουν από την εποχή του Χιτλερ του Μεταξα και του Μουσολινι. Και όλα αυτά σε μια Δυτική, θεωρητικά φιλελεύθερη, χώρα. 
Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι ότι ενδεχόμενη νίκη των Δημοκρατικών στις αμερικάνικες εκλογές της επόμενης εβδομάδας θα φέρει την αποχαλίνωση της ορθοπολιτικής συμμορίας σε όλον τον κόσμο και σε λίγα χρόνια νόμοι όπως αυτός της Σκωτίας δεν θα είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας στον οργουελικό κόσμο που μας περιμένει.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Από προχθες οι Αζέροι/Τούρκοι, με αιχμή τους τζιχαντιστές μισθοφόρους, έχουν διεισδύσει βαθιά στο έδαφος του Αρτσάχ, επιχειρώντας να καταλάβουν τη στρατηγικής σημασίας πόλη Σούσι, που βρίσκεται δίπλα στην πρωτεύουσα Στεπανακέρτ. 
-Στην πόλη αυτή πήγε προχτες το βράδυ και ο Αραΐκ Χαρουτγιουνιάν, πρόεδρος του Αρτσάχ, απ' όπου και μίλησε στον αρμενικό λαό, καλώντας τον σε πανστρατιά για την υπεράσπιση των πατρογονικών του. 
-Η πόλη έχει βομβαρδιστεί σφοδρά, όπως και το Στεπανακέρτ, μεταξύ άλλων και με βόμβες διασποράς με τις οποίες εφοδίασαν τους Αζέρους οι Ισραηλινοί (βλ. στη φωτογραφία, συγκρότημα κατοικιών που έγινε στόχος των εισβολέων...). 
-Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες, καθώς οι μικρές στρατιωτικές δυνάμεις του Αρτσάχ και μονάδες εθελοντών από την Αρμενία αμύνονται λυσσαλέα, ουσιαστικά μόνες τους, απέναντι στους πολύ υπέρτερους αριθμητικά και σε οπλισμό Αζέρους εισβολείς, οι οποίοι υποστηρίζονται ενεργητικά από τα δύο κράτη-τραμπούκους, την Τουρκία και το Ισραήλ...




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό που διακυβεύετε σήμερα είναι οι Ζωές μας!
Κάποιοι θα Συνεργαστούν με τον Παγκόσμιο ΝΑΖΙΣΜΟ και κάποιοι θα τον Πολεμήσουμε!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ
"ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ" ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ "ΚΚΕ" ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ !!! ;;;;;;
Σχολιο.- Όχι, δεν κρατάει τους ηγέτες από το χέρι. Το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ είναι ρεφορμιστικά Δικαιωματικα Αστικά Κόμματα που έχουν τον ρόλο του αναχώματος στο Σύστημα.
Η αντίδρασή τους είναι πολύ λογική
Σχολιο.- ΟΧΙ, καμιά "πολιτική φύση" μεταρρυθμιστή- ρεφορμιστή δεν σιγοντάρισε ποτέ τον Ναζισμό! Επομένως... άσε με να λέω τα τρελά μου!
Σχολιο.- Δεν συμφωνώ. Ο Άγις Στίνας τι έκανε το '40; Ότι κάνει περίπου σήμερα το Αστικο-αριστερό Τόξο
μα το ίδιο δεν κάνει το ΚΚΕ; Στην ουσία έχει αναπτύξει μία βολική θεωρία που αναγνωρίζει από την μία την επίθεση και από την άλλη βασίζει την πάλη του υιοθετώντας τις πολιτικές που αναγεννούν τον Ναζισμό.
 σήμερα, η ηγεσία του "ΚΚΕ" ισχυρίζετε πως υπάρχει Πανδημία και στηρίζει όλα τα ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΤΡΑ. Παίρνει δηλαδή τα όπλα του νεοΦασισμού και κτυπάει τον Ελληνικό λαό
Στην ουσία στο ίδιο αποτέλεσμα καταλήγουμε
Πολιτική των ίσων αποστάσεων. Λογικές και αναμενόμενες από ένα ενσωματωμένο Αστικό Κόμμα που στις ενδοκαπιταλιστικές διαμάχες βρίσκεται στο πλευρό του Βαρδινογιάννη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιλάτε!!!
Η σιωπηλή πλειοψηφία θα μας παρασύρει στον λάκκο της υποταγής και των Κρεματόριων!!!
Όταν το δούμε θα είναι αργά!
Σχολιο.- Δυστυχως ειμαστε μειοψηφια αυτοι που αντιστεκομαστε.
Σχολιο,- Οπως ειπε χθες και ο καρδιολογος, ας αφαιρεσουν τα προστιμα, να δουμε ποιος ειναι πλειοψηφια πραγματικα!
Σχολιο.- Μιλάμε φίλε. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό φτάνει...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΑΜΟΣ σε Γερμανία και Ιταλία ενάντια στα Καταστροφικά Μέτρα της ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!
Η Ελλάδα δεν αργεί ΝΕΟΝΑΖΙ Χρυσοχοϊδη!!!
Σχολιο.- Στη Ναπολη της Ιταλιας λεει, ξεσηκωθηκε ολος ο κοσμος, αρνηθηκε να φορεσει μασκες, οι μαγαζατορες ανοιξαν τα μαγαζια τους,και η κυβερνηση υποχωρησε. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




7.000 ξένοι, πάνω απ'το Βαθύ, στην Σάμο, μα σιωπή. Κινδυνεύει η ντόπια κοινωνία, μα σιωπή. Ξαφνικά, λυπούνται, δήθεν, για 2 ζωές!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πακιστάν: Διδασκαλία αποκεφαλισμού απίστων ! -Βίντεο
31/10/2020
Σε ένα σχολείο στο Πακιστάν οι δάσκαλοι δείχνουν στα παιδιά πώς να αποκεφαλίσουν τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν με ένα σπαθί.
Οι μητέρες βγήκαν στους δρόμους απαιτώντας την «τιμωρία» του Μακρόν…
https://www.youtube.com/watch?v=XRd8lJ-leeU&feature=emb_logo



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν έμαθες να ψάχνεις για την αλήθεια. Σ' έμαθαν μόνον να πιστεύεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


1920 - 8ωρο με ένα νόμο ένα άρθρο!ΕΣΣΔ
2020- Μεσαίωνας Κούλης
Σχολιο.- Για τους μενουμεσπιτάκιδες - Μένουν ασφαλείς !
Άλλωστε σε λίγο θα μετατραπείτε σε μενουμεπεζοδρομιάκιδες κοψοχεράκιδες



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΑΟΣ ......ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ LOCKDOWN



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΚΟΡΟΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 00:00 ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΕΤΑΔΩΣΗ ΓΗΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ-ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΗΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσο έφτασαν το (λεγόμενο) χρέος, οι σωτήρες σου, τα τελευταία 12 χρόνια;;;
Ρώτα τους. Ρώτα το κόμμα που ψηφίζεις!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νοσοκομειακοί ιατροί Σερρών: Δύο μήνες δουλεύαμε με τά γάντια βαφής μαλλιών.
Κούλη ακούς ;;;????



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξηλώνουν τα αρχαία στον σταθμό Βενιζέλου της Θεσσαλονίκης. Τσιμεντοστρώνουν την Ακρόπολη.
Αυτό το "υλικό", είναι σάπιο. ΣΑΠΙΟ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιας και τα ΜΜΕ δεν σας τα δείχνουν αυτά... Στην Ιταλία ξεσηκωθηκανε οι πολιτες για την απάτη του κοροϊδοϊου και τα λαμογια πήρανε τα μετρα πίσω.. Ούτε μάσκες ούτε τίποτα... Οι Ιταλοί κερδίσανε την ελευθερία τους..
Οι Έλληνες περιμένουν κάνα επίδομα με τα νεα μέτρα μπας και πάρουν φρεντο και ένα πακέτο τσιγάρα να είναι ικανοποιημένοι..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια μεγάλη ηθική μου δικαίωση. 
* Όταν αναμενόταν η έκδοση αποφ. του Τουρκικού ΣτΕ για την μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε Τζαμί, ήμουν ο μόνος που χτυπιόμουν στα ΜΜΕ ( βλ ενδεικτικές φωτο από 8-12 Ιουλίου 2020 ) πως έπρεπε να έχουν ασκηθεί είτε πρόσθετη παρέμβαση είτε αυτοτελής προσφυγή , εχόντων έννομο συμφέρον ( πχ Τούρκων λογίων ή Τούρκων χριστιανών ) για την μη μετατροπή .
Όταν όλοι απλά "έκλαιγαν" αδρανείς , ο μόνος που με κατανόησε και έπραξε ήταν ο Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, ο οποίος ενημέρωσε επίσημα τον Ευρωπαϊκό Δικηγορικό Σύλλογο ( CCBE) για νομικές ενέργειες . Με χαρά πληροφορήθηκα επίσης πως ασκήθηκε προσφυγή απο τον αναπλ. Καθηγ. Νομικής Θράκης κ. Γιάννη Κτιστάκι και Ρωμιούς για την Μονή της Χώρας. 
Έτσι λύνονται τα θέματα . Έμπρακτα . Όχι με ευχολόγια και λεκτικές καταδίκες κροκοδείλιων δακρύων. 
Εύγε στον καθηγητή Κτιστάκι.
* Αντιλαμβάνεστε γιατί ελληνόφωνος δάσκαλος του Ισλάμ με έχει στοχοποιήσει στο utube προκαλώντας με για debate (λες και είμαι θεολόγος, ιστορικος-τουρκολογος ειμαι ) στερώντας μου ( φοβούμενος τάχα ) το δικαίωμα να κριτικάρω στη χώρα μου το εξτρεμιστικό Ισλάμ του τζιχαντ και της Taqiya ή Taqiyya ( αραβικά : تقیة taqiyyah = απόκρυψη της πίστης τους ) . Ως ηθικός αυτουργός με στοχοποιει ονομαστικά στα social και οτιδήποτε μου συμβεί θα είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος .Παρότι το έχω αναφέρει αρμοδίως εκεί που πρέπει , ουδείς ασχολείται




------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλλοδαποί «παρέλασαν» ανενόχλητοι στο Σύνταγμα – Η κυβέρνηση συνέλαβε μόνο τους Έλληνες που τίμησαν την 28η Οκτωβρίου!
October 30, 2020
 30/10/2020 - 10:13
Σε μία πρωτοφανή πρόκληση, η κυβέρνηση την ώρα που απειλούσε τους Έλληνες με φυλακίσεις αν «τολμούσαν» να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου με τον Άδωνι Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει μάλιστα όσους πολίτες παρέλασαν ως προδότες, επέτρεψε σήμερα την συγκέντρωση αλλοδαπών στο Σύνταγμα οι οποίοι απαιτούσαν χαρτιά. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδήλωση 29/10 οργανώθηκε από το ΚΕΕΡΦΑ και σε αυτήν πήραν μέρος κυρίως Ιρακινοί. 
Υπενθυμίζουμε πως 28/10 η αστυνομία σημείωσε επτά συλλήψεις μετά την ένταση που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Σύνταγμα όταν ομάδα περίπου 70 ατόμων επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Εις βάρος των επτά συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για διάδοση ασθενειών.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Πολυτεχνείο των Τιράνων φωτίζεται με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας
Το Πολυτεχνείο των Τιράνων την Πέμπτη τη βράδυ φωταγωγημένο με την τουρκική σημαία
Οκτώβριος 30, 2020. 19:16
Με την ευκαιρία της Ημέρας της Τουρκικής Δημοκρατίας, το κτήριο του Πολυτεχνείου των Τιράνων στην πλατεία "Μητέρα Τερέζα" φωτίστηκε με τα χρώματα της σημαίας της Τουρκίας και της σημαίας της Αλβανίας, γράφει το τούρκικο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Στην Αλβανία, επιλέχθηκε ένας ειδικός τρόπος για να γιορτάσει την 97η επέτειο της ίδρυσης της Δημοκρατίας της Τουρκίας, ελλείψει τελετών λόγω  της πανδημίας του Covid-19, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Ο φωτισμός του κτηρίου του πανεπιστημίου, με την ευκαιρία της 29ης Οκτωβρίου, οργανώθηκε υπό την αιγίδα της τουρκικής πρεσβείας στα Τίρανα.
Στις 29 Οκτωβρίου 1923, ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ανακοίνωσε επίσημα το όνομα του έθνους και το καθεστώς της χώρας ως δημοκρατία.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση και ο Ατατούρκ εξελέγη ομόφωνα ο πρώτος πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Έκτοτε, η Τουρκία γιορτάζει την Ημέρα της Δημοκρατίας κάθε 29 Οκτωβρίου.
Με την ευκαιρία της 29ης Οκτωβρίου, οργανώνονται διάφορες δραστηριότητες και τελετές στην Τουρκία και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, σημειώνει το Anadolu.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα... ''παλιά'' τα χρόνια το λέγαμε χούντα ή κατάσταση πολιορκίας!
Σήμερα εξευρωπαϊστήκαμε!
Το λέμε Lockdown!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέοι/νεες Σύγχρονου Κομμουνιστικού Σχεδίου
"Η εικόνα του περικυκλωμένου και φοβισμένου πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την κρεμασμένη ταμπέλα στο λαιμό του να γράφει «Αλληλεγγύη στις καταλήψεις» δεν είναι εικόνα ενός διεκδικητικού μέλλοντος της χειραφέτησης. Για την ακρίβεια πρόκειται για εντελώς το αντίθετο. Και αυτό γιατί η διαπόμπευση και περιφορά ανθρώπων με ταμπέλες δεν έχει σχέση με το φοιτητικό κίνημα, την αριστερά και τον κόσμο του αγώνα. Αντίθετα, ήταν και αποτελεί πρακτική της εξουσίας που έχει τις ρίζες της στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας, από τις πρακτικές κράτους-παρακράτους και των Ναζί μέχρι το νόμο περί τεντιμποϊσμού, πρακτικές που ακόμη δεν έχουν ξεριζωθεί από την αστυνομία και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς. 
Για μας αυτή η εικόνα είναι αποτροπιαστική. Όχι γιατί δεν υπάρχει ανάγκη υπεράσπισης των αγώνων απέναντι στην επίθεση που εξαπολύει το σύστημα και οι υπηρέτες του αλλά επειδή ο ηδονισμός της διαπόμπευσης συγκαταλέγεται στις πιο ντροπιαστικές σελίδες των πρακτικών της εξουσίας. Γιατί δυσφημεί και εξευτελίζει το φοιτητικό, νεολαιίστικο και ευρύτερο κίνημα και τον αγώνα του. Γιατί ταυτίζει τις πιο μαχητικές πρακτικές και διεκδικήσεις του κινήματος με τον τραμπουκισμό και τον φόβο. Γιατί αποτελεί το καλύτερο επιχείρημα υπέρ της λυσσασμένης προσπάθειας να επιβληθεί η άθλια θεωρία των δύο «άκρων». 
Οι πρακτικές και ο πολιτισμός που δείχνει κάθε δύναμη απέναντι στους αντιπάλους της χαρακτηρίζουν και την προοπτική του κινήματος που εκφράζει. Και με τον τραμπουκισμό της διαπόμπευσης και τους φορείς του είμαστε απέναντι"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ξημέρωσε Σάββατο και δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις, καταγγελίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να γίνει για την εφιαλτική εικόνα του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ. Όχι γενικά! Ποιος χώρος το έκανε. Ανοιχτά, δημόσια καταγγελία στη συλλογικότητα. Άνθρωποι που κάνουν κάτι τέτοιο δεν έχουν θέση όχι στο φοιτητικό κίνημα. Στην κοινωνία δεν έχουν θέση. Να τελειώνουμε επιτέλους. Κι αν κάποιος σκέφτεται ιδιαίτερες σχέσεις με έναν βαθιά διαβρωμένο από υπηρεσίες και πλήρως εκφυλισμένο χώρο...κακώς τις σκέφτεται.
Σχολιο.- «Αλληλεγγυη στις καταληψεις»  «Αναρχικη αντεπιθεση εναντια στην κρατικη καταστολη» "Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης". "Συλλογικότητες" μιας χρήσης. Έχει αρχίσει να στερεύει η φαντασία τους πάντως. Κάποτε οι ονομασίες ήταν πιο ευφάνταστες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρακαλώ συγχωρήστε με αν είμαι αφηρημένος από τον Covid από τον λιμό και τη χολέρα στην Υεμένη, ευγενική χορηγία ΗΠΑ / Ηνωμένου Βασιλείου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκοσείρα ΣΤΑΡ του Βαρδινιγιαννη: Τηλεθέαση στον πάτο, διαφήμιση στα ύψη
Τον Οκτώβριο του 2020, η τουρκική προπαγάνδα «ήπιας ισχύος» που μεταδίδει καθημερινά σε εθνική εμβέλεια ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΤΑΡ (συμφερόντων οικογένειας Βαρδινογιάννη), σημείωσε σημαντικές «πρωτιές»: 
«Πρωτιές» στον πάτο της τηλεθέασης της απογευματινής ζώνης όλων των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας και «πρωτιές» σε μεγάλους αριθμούς διαφημιστικών μηνυμάτων καθημερινά, παρά την πολύ χαμηλή τηλεθέαση!
Τον Οκτώβριο του 2020 ο επικίνδυνος ψυχοπαθής της Ανατολικής Μεσογείου, συνέχισε να διακηρύσσει πως «το βάρος της οθωμανικής κληρονομιάς» δίνει το δικαίωμα στην (σημερινή) Τουρκία να επεμβαίνει σε ολόκληρη την έκταση της (πεθαμένης) οθωμανικής αυτοκρατορίας. Με παρόμοιες, καθημερινές όμως φαντασιώσεις η Τουρκία προκαλεί ολοένα και περισσότερες αντιδράσεις σε διάφορα επίπεδα: Διπλωματικό, στρατιωτικό, εμπορικό.
Παραδείγματα εμπορικών αντιδράσεων είναι εκείνα της Σαουδικής Αραβίας σε κάθε τι τουρκικό (εμπάργκο σε τουρκικά προϊόντα κάθε κατηγορίας, σε τουρκικά σήριαλ, σε τουρισμό και επενδύσεις, ρευστοποίηση ήδη υπαρχόντων επενδύσεων σε ακίνητα ή επιχειρήσεις στην Τουρκία κ.ο.κ.), της Αιγύπτου (εμπάργκο σε εισαγωγές τουρκικών προϊόντων και τουρκικών σήριαλ), του Μαρόκου (επιβολή δασμών 90% σε εισαγωγές διαφόρων τουρκικών προϊόντων), της Αρμενίας (καθολικό εμπάργκο σε κάθε μορφής και κατηγορίας τουρκικών προϊόντων, με ειδικές πινακίδες ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΤΕ σε υφιστάμενα αποθέματα ραφιών αλυσίδων λιανικής), των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Μπαχρέιν  που ακολουθούν τα παραδείγματα Σαουδικής Αραβίας και Αιγύπτου κ.α.
Στην Ελλάδα όμως τι γίνεται;
Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας, εκτός από την θλιβερή εξαίρεση του ΣΤΑΡ, αποφάσισαν είτε να «κατεβάσουν», είτε να ακυρώσουν την μετάδοση τουρκικών τηλεοπτικών σειρών, σαν στοιχειώδη αντίδραση απέναντι στις ολοένα και πιο επιθετικές, πρωτοφανείς νέο- οθωμανικές φαντασιώσεις του τουρκικού καθεστώτος.
Παράλληλα, ολοένα και περισσότεροι ευαισθητοποιημένοι Έλληνες καταναλωτές αρνούνται να αγοράσουν τουρκικά έπιπλα Istikbal (δόξα τω Θεώ, υπάρχει εκπληκτική Ελληνική παραγωγή ποιοτικών επίπλων), σταματούν την αγορά προϊόντων με κωδικούς 868 ή 869 που δηλώνουν προέλευση προϊόντος από Τουρκία, κοιτάζουν σχολαστικά την ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ σε προϊόντα που προέρχονται από Τουρκία αλλά συσκευάζονται στην Ελλάδα με Ελληνικό κωδικό, αντιδρώντας επιτέλους στις προσβλητικές απειλές των τούρκων φανατικών ισλαμιστών «να μας κάνουν μεζέ», «να μας ρίξουν στην θάλασσα» κ.ο.κ. 
Η απίστευτη, εθνική αναισθησία του ΣΤΑΡ, «αποζημιώθηκε» οικονομικά τον μήνα Οκτώβριο δεόντως από πλήθος πολυεθνικών εταιριών (δυστυχώς και μερικών ελληνικών) με οκτακόσια δέκα πέντε συνολικά διαφημιστικά μηνύματα μέσα στην μοναδική τουρκική, προπαγανδιστική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία μεταδόθηκε ακόμα και ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου!
Η εξασφάλιση 1.000 (χιλίων) επεισοδίων της τουρκικής σειράς από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ σε «ανταγωνιστικές τιμές» τις οποίες προσφέρει το ισλαμικό καθεστώς για την μετάδοση τουρκικής προπαγάνδας σε χώρες-στόχους όπως η Ελλάδα, επιτρέπει ακόμα και την προσφορά «ανταγωνιστικού τιμοκαταλόγου» μετάδοσης διαφημιστικών μηνυμάτων. Οι ευαισθητοποιημένοι βέβαια διαφημιζόμενοι, απορρίπτουν κάθε διαφημιστική παρουσία σε τουρκική σειρά ακόμα και αν τους προσφέρεται τζάμπα – ιδίως τώρα που η σειρά βρίσκεται στον πάτο της τηλεθέασης.
Οι πέντε κορυφαίες σε διαφημιστικά μηνύματα εταιρίες που «τροφοδότησαν» την τουρκική προπαγάνδα τον μήνα Οκτώβριο 2020 (ακόμα και στον πάτο της τηλεθέασης) ήταν οι εξής:
Α/Α Εταιρία Αριθ. διαφημίσεων
1 Procter & Gamble Ελλάς Μ.Ε.Π.Ε. 130
2 Όμιλος Σαράντης 35
3 Bolton Hellas A.E.B.E 17
4 NRG Energy (Μέλος του Ομίλου Motor Oil) 17
5 BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.E.E. 17
Πηγή: Παρατηρητήριο Διαφημίσεων σε Τουρκοσειρές της Ελληνικής Τηλεόρασης




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φωτογράφιση τουρκικού ζευγαριού μοντέλων με φόντο τάφους Ελλήνων νεκρών στα Κατεχόμενα. Ζήτω η φιλία των λαών βρε κουτα.
Σχολιο.- Η φωτό είναι παλαιότερη, τουλάχιστον πενταετίας
και τώρα το ίδιο θα έκαναν να πάνε να γαμηθουνε
σχολιο.- δυστυχώς για τις ιδεοληψίες σου, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΦΩΤΟΑΠΑΤΗ. Προφανώς οι Τούρκοι, η Κατάρα της Ασίας όπως τους αποκάλεσε ο Αμερικανός Τζορτζ Χορτον, έχουν πολιτισμό κατά την γνώμη σου..
ποιο πολιτισμό ? της Τουρκίας? Εχουν οι τουρκοι πολιτισμο?
Σχολιο.- Απαράδεκτο!!!για αυτο πέφτουν τα σπίτια στην Τουρκία!!!Όσο πειράζουν την θρησκεία μας την χώρα μας τέτοια θα παθαίνουν!!!!
Βγήκε ποτέ κάνεις μας να προσβάλλουμε την θρησκεία τους η την κουλτούρα τους!!
Σχολιο.- Μάλιστα, πλάκωσαν και οι γύφτοι τουρκομογγολοι. Γίναν μοντέλα ..θάνατος και μόνο αυτό σε όλους τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι τζιχαντιστες που ξευτελιζουν αρχαιολόγο στην Συρία. Είναι αναρχοαντιφάδες αδέρφια ιδεολογικά των παραπάνω πού κάνουν κάτι ανάλογο στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας
Σχολιο.- Ο αναρχοαντιφα ίδιος και χειρότερος από τον φασισμό !!!
Σχολιο.- Άμεσα ο κουκουλοφόρος εντός εκπαιδευτικού ιδρύματος, να θεωρείται ένοχος σε βαθμό κακουργήματος... και μετά να δούμε ποιός θα έχει τα @@@ να κάνει "μαγκιές''
Σχολιο.- Ντροπή ντροπή. Δεν βλέπω αναρχοαντιφαδες βλέπω  ελεηνους
Σχολιο.- ο φασισμός είναι παντού... όπως είχε πει ο Τζιμάκος, είναι νοοτροπία.. και την κατέχουν και πολλοί δικαιωματικοι "αριστεροί", "αντιεξουσιαστές' κλπ
Σχολιο.- Το θέμα είναι οτι τους αφήνουν ατιμώρητους. Γιατι είναι της CIA, γιατι είναι χαφιεδες, γιατι εξυπηρετουν το καθεστως???
Σχολιο.- κάπου εκεί γύρω θα γυρίζει και η έννομη τάξις... και θα παρακολουθει τους συναδελφους τους με πολιτικα…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν λέω αν γινότανε ένας μεγάλος σεισμός στη ναζιστική Γερμανία υπήρχε περίπτωση ο Τσόρτσιλ να σηκώσει το τηλέφωνο να πάρει τον Χίτλερ για συλλυπητήρια;
Εσύ Έλληνα Πρωθυπουργέ γιατί τηλεφώνησες στον Ερντογαν;
Σχολιο.- αμα σου λέω ότι το σημερινό ΚΚΕ είναι το μεγαλύτερο τροτσκιστικο κόμμα του κόσμου που πίνει νερό στο όνομα του Στάλιν με αποκαλείς προβοκάτορα. Σκότωσε τον Γερμανό έγραφε ο Ερενμπουργκ στην Πραβντα, μισώ τον Γερμανό έγραφε ο Σαρκοφ στην Ισβεστια, για μητέρα πατρίδα μιλούσε ο Μολότοφ. Κάτσε εσύ να ασχολείσαι με φιλίες των λαών..
δεν σου κάνει εντύπωση ότι οι Σοβιετικοι στον μεγάλο πατριωτικό πόλεμο δεν μιλάνε για ναζί αλλά για Γερμανούς; Τι να δύναμαι να ξεχωρισω λαο από ηγεσια βρε κακομοίρη. Ούτε την ιστορία της Σοβιετικης Ενωσις  δεν ξέρεις, που υποτίθεται την νοσταλγοί το κόμμα σου. Εγώ που ήμουν υποστηρικτής της και καλύτερα την γνωρίζω και την κατανοώ. Αντε πίσω στο τροτσκιστικο λαγούμι..
σχολιο.- καλά εσείς με το πρόσχημα των λαών υπηρετειτε συστηματικά τον ιμπεριαλισμό τον ρατσισμό και τον φασισμό. Γιαυτό είστε αριστερόφωνοι ιμπεριαλιστες. Από το 89 και επειτα το 2015 έπεσαν το τελος για όλους σας. Πάει η ΧΑ σας τελείωσε. Τώρα πρέπει να αποκτήσετε και λαϊκές πολιτικές όχι λαικοφωνες αλλιώς το φτυσιδι και η κατρακύλα θα συνεχισει. Ξεπλύνετε άλλη μια φορά τις παλινωδίες της δεξιάς με διαφορά λαικολογια. Αν δεν υπήρχαν τα ελληνοτουρκικα θα ήσασταν οι βασταζοι της χούντας. Ε λοιπόν τα ελληνοτουρκικα θα είναι και ο πολιτικός σας θάνατος όσο παίζετε τους Σημιτηδες, κοτσαμπασηδες και τους νενεκους.
Σχολιο.- Το ζήτημα είναι (όπως πάντα) η εργαλειοποίηση των ανθρωπιστικών συναισθημάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής υποβάθμισης των υπαρκτών αντιθέσεων από "φιλάνθρωπους" τύπου Σόρος. Θυμάμαι την "διπλωματία των σεισμών" του Γιωργάκη και με πιάνει ανατριχίλα!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το καραφλοειδες Γιανη  Μπαουφακη, το τσουτσεκι των αμερικανων στην Ελλαδα, το σιχαμενο εκτρωμα,   ξέχασε την Σάμο.. Ευτυχως που το 2015 δεν προλαβε να μας κανει να φτυσουμε αιμα όπως υποσχοταν….
Yanis Varoufakis
«Εκ μερους του ΜΕΡΑ25, η σκεψη μας και η αλληλεγγυη μας σε οσους επληγησαν στη Σμυρνη και αλλου από ττον σημερινο σεισμο. Άλλη μια υπενθυμιση του ποσο ευαλωτη  είναι η ανθρωπινη φυση και, συνεπως ποσο αναγκη εχουμε τη διεθνιστικη αλληλεγγυη»
 Σχολιο.- Οτι να πει κανείς γι αυτόν τον αχρείο είναι λίγο.
Σχολιο.- Και όμως... το 2019 τον ψήφισαν 3 στους 100 πολίτες...
Σχολιο.- Σεσημασμένος ρεζίλης.
Σχολιο.- Είναι μαλακας με πτυχίο
Σχολιο.- για τη Σαμο ουτε λόγος..αρε μεγαλε, κι εσυ κι η μασονα η Σακοράφα
Σχολιο.- Καραγκιόζης μεγάλος!!
Σχολιο.- Αυτά τα κοπρόσκυλα κάποιοι τα έβαλαν στην βουλή.. ντροπή ρε μαλακες Ελληνες
Σχολιο.- Αλλού φαν παρκ
Σχολιο.- Α τον ελεεινό. Τι μας τον ποσταρεις? Αυτός πρεπει να αποκλεισθεί απο τον δημόσιο χώρο.
Σχολιο.- Περιφερόμενος πλασιέ.
Σχολιο.- Δεν ξέχασε!! Στην Αγγλική έκδοση του ίδιου το "" αλλού " αποσαφηνίζεται: άλλες Τουρκικές!!! παράκτιες πόλεις . Είναι ακόμη χειρότερα από ότι φαίνεται



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκικά φορτηγά μεταφέρουν ελαιόδεντρα στην Τουρκία από τις υπό κατοχή κουρδικές περιοχές του Αφρίν... κλέβουν ακόμα και τις ελιές...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρόμος στη Γαλλία: Έλληνας ιερέας πυροβολήθηκε στη Λυών
Νέα επίθεση στη Γαλλία. Τραυματίστηκε ελληνορθόδοξος ιερέας, καθώς δέχθηκε πυροβολισμούς την ώρα που ετοιμαζόταν να κλείσει την εκκλησία του στη Λυών. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
31 Οκτωβρίου 2020 18:27
Λίγες μέρες μετά την επίθεση στη Νίκαια με τους τρεις νεκρούς, η Γαλλία βιώνει και πάλι τον τρόμο καθώς ελληνορθόδοξος ιερέας δέχθηκε πυροβολισμούς μπροστά ακριβώς από την εκκλησία του στη Λυών το απόγευμα του Σαββάτου.
Το θύμα της επίθεσης είναι ο Έλληνας ιερέας Νικόλας Κακαβελάκης, 52 ετών. Είναι πρόεδρος της ελληνορθόδοξης κοινότητας της Λιόν.
Η επίθεση συνέβη γύρω στις 4 στην οδό St. Lazare στο έβδομο δημοτικό διαμέρισμα της πόλης, την ίδια ώρα που ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή , ανακοίνωσε αστυνομική πηγή.
Ο ιερέας ετοιμαζόταν να κλείσει την εκκλησία του όταν δέχτηκε επίθεση και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται στο σημείο και η περιοχή έχει αποκλειστεί.
Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι το επεισόδιο είναι σε εξέλιξη και αφορά την περιοχή Place Jean-Mace. Έχουν γίνει συστάσεις στους κατοίκους να μείνουν σπίτια τους, καθώς ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.
Αναζητείται, όπως έγινε γνωστό, εύσωμος και ψηλός άνδρας (γύρω στο 1.90μ σύμφωνα με τις περιγραφές που δόθηκαν στην αστυνομία) ο οποίος φορούσε καπαρντίνα.
Ο κ. Κακαβελάκης πυροβολήθηκε δύο φορές, τη μία στην κοιλιά.
Οι ελληνικές αρχές στη Γαλλία (πρεσβεία στο Παρίσι) ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή και βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τις γαλλικές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επικηρύχθηκαν με 100.000 ευρώ οι δράστες της τραμπούκικης επίθεσης στον πρύτανη ΑΣΟΕΕ
Όπως τονίζεται, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.
31 Οκτωβρίου 2020 19:43
Χρηματική αμοιβή 100.000 ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» πριν λίγες μέρες στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, προκηρύχθηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, το Σάββατο.
Οι αρχές παρακαλούν όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικανικές εκλογές: Οι αλητες του Δημοκρατικου κοματος εχουν χασει! Εχουν αρχισει να λενε βλακειες ότι ψηφίζουν και οι νεκροί, και να κανουν μπάχαλο για το αν μετρούν οι ψήφοι τους
Με την επιστολική ψήφο 70 εκατομμυρια Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει πριν από την ημέρα των εκλογών. Τι γίνεται όμως αν στο μεταξύ οι ψηφοφόροι αυτοί πεθάνουν, λενε οι αλητες Δημοκρατικοι;
31 Οκτωβρίου 2020 19:03
H Amber Pflughoeft ψήφισε στις αμερικανικές εκλογές, όπως επιθυμούσε διακαώς, με επιστολική ψήφο από τα μέσα του Σεπτέμβρη και ενώ έδινε πολύ μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.
Παρά το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο πήγαινε καλά, εν συνεχεία, μετά από λίγες ημέρες, η κατάστασή της χειροτέρεψε και στο τέλος του μήνα πέθανε. Σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει στο Ουισκόνσιν, στην Πολιτεία της, η ψήφος της δεν μπορεί να μετρήσει στην τελική καταμέτρηση. Η μεγάλη επιθυμία της Amber θα μείνει ανολοκλήρωτη.
Ομως, σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, η ψήφος των ανθρώπων που εν τέλει πεθαίνουν πριν από τη διενέργεια των εκλογών μετρά κανονικά. Και εφέτος, που η επιστολική ψήφος είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη λόγω της πανδημίας (υπολογίζεται ότι έχουν ήδη ψηφίσει 90εκ Αμερικανοί) είναι πιθανό να παίξει κάποιο ρόλο και η ψήφος των νεκρών!
Σε πολιτείες στις οποίες το αποτέλεσμα θα κρίνει και την τελική επικράτηση (Βόρεια Καρολίνια, Πενσυλβάνια) οι επιστολικές ψήφοι ανθρώπων που τελικά πεθαίνουν δεν μετρούν. Σε άλλες όμως, όπως στην Αριζόνα, τη Φλόριδα και το Οχάιο, μετρούν κανονικά.
Καταλαβαίνει κανείς ότι δημιουργείται μέγα θέμα με το που θα χασουν οι αλητες Δημοκρατικοι το οποίο φρόντισε να αναδείξει το αλητικο CNN των Δημοκρατικων μασονων. Και ήδη έχουν καταγραφεί ουκ ολίγες περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν από τον κορονοϊό ενώ είχαν προλάβει να ψηφίσουν.
Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Marvin Thielman, 84χρονου που έμενε σε μία μικρή πόλη κοντά στο Μιλγουόκι και εξέπνευσε από τον covid-19 αφού είχε προλάβει να ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, στον οποίο, σύμφωνα με τη σύζυγό του είχε μεγάλη αδυναμία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κύριε Πρύτανη, συγγνώμη
Μάλλον συλλογικά ως κοινωνία δεν ντρεπόμαστε όσο χρειάζεται.
31/10/2020 10:33
Η εικόνα του Πρύτανη του ΟΠΑ με την κρεμασμένη ταμπέλα στο λαιμό που έγραφε «αλληλεγγύη στις καταλήψεις» θυμίζει τις διαπομπεύσεις και τις εκτελέσεις που έκαναν οι νεότουρκοι και μετέπειτα οι ναζί. Πρόκειται για συμπεριφορά φασιζουσών νοοτροπιών που καμουφλάρονται πίσω από δήθεν προοδευτικές ιδεολογίες. Η εκτέλεση της προσωπικότητας είναι το πρώτο βήμα πριν την εκτέλεση ενός ανθρώπου. Άλλωστε οι αληταραδες αναρχικοι «αλληλέγγυοι» οραματίζονται το χάος και τη βία που θα αλλάξει την κοινωνία. Όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι τα πρότυπά τους. Το έχουν διαδηλώσει ουκ ολίγες φορές. 
Αυτό που συνέβη στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δημήτρη Μπουραντώνη προσβάλλει το σύνολο της κοινωνίας. Όπως ανεχθήκαμε σαν κοινωνία τόσα χρόνια τη Χρυσή Αυγή, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ανεχόμαστε και αυτούς τους «επαναστάτες» του κωλου που θέλουν δια της μεταξύ τους αλητικης αναρχικης αλληλεγγύης να τρομοκρατήσουν τους δημοκρατικους πολιτες. 
Εάν ο αποκεφαλισμός του Σαμουέλ Πατί στη Γαλλία μας προκάλεσε αποστροφή, γιατί δεν μας προκαλεί το ίδιο με αυτό που είδαμε να συμβαίνει για άλλη μια φορά στην Ελλάδα; Ο κ. Μακρόν κήρυξε πόλεμο στον εξτρεμισμό υποσχόμενος τη διαφύλαξη της ελευθερίας της έκφρασης, η οποία ξεκινάει από το χώρο της παιδείας. 
Εδώ στη χώρα μας η παιδεία δολοφονείται συνέχεια ανεξαρτήτως κυβερνήσεων. Η βία και η ανομία στα πανεπιστήμια αποτελεί μια κανονικότητα. Η εφημεριδα εδώ και χρόνια αναδεικνύει την ανομία στα πανεπιστήμια, αλλά δεν εισακούεται. Μερικές καταδικαστικές δηλώσεις, κάποιες δράσεις που όσο περνούν οι μέρες ξεθωριάζουν και μετά τίποτα. 
Πριν από λίγες ημέρες ήμουν στο γραφείο του πρύτανη κ. Μπουραντώνη. Γνώρισα έναν ευγενέστατο νέο άνθρωπο με γνώσεις και όραμα. Στη συζήτησή μας συμφωνήσαμε πως το έλλειμμα παιδείας αντικατοπτρίζεται σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας. Περνάμε δύσκολα και εξαιτίας αυτού. Για τη διαιώνιση αυτής της κατάστασης είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Δεν είδα κανέναν να διαδηλώνει για την ανομία στα πανεπιστήμια, για καλύτερα και πιο καθαρά πανεπιστήμια, που μοιάζουν σαν καφενεία έπειτα από προεκλογική συγκέντρωση του 1960. 
Μάλλον συλλογικά ως κοινωνία δεν ντρεπόμαστε όσο χρειάζεται. 
Κύριε Μπουραντώνη σας ζητώ συγγνώμη και ειλικρινά ντρέπομαι για το κράτος και την κοινωνία στην οποία ζω, ελπίζω για κάτι καλύτερο. Εσείς ακόμη και μέσα από αυτήν τη δοκιμασία μπορείτε να κάνετε τη διαφορά.



Ανάληψη ευθύνης
Νωρίτερα, η ομάδα που αυτοαποκαλείται «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με στόχο τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Μπουραντώνη, στην οδό Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας.
Η ομάδα αυτή συνοδεύει το κείμενό της, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με φωτογραφία που απεικονίζει τον πρύτανη με κρεμασμένη μία πινακίδα με σχοινί στο λαιμό που γράφει «αλληλεγγύη στις καταλήψεις». Η φωτογραφία αυτή έκανε το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Η Αστυνομία κάνει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Η επίθεση το γραφείο του κ. Μπουραντώνη έγινε το πρωί της Πέμπτης.
Περίπου 20 άτομα εισέβαλαν στο γραφείο του πρύτανη προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε εξοπλισμό του κ. Μπουραντώνη. Στη συνέχεια, οι άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του πρύτανη κρεμώντας με τη βία στο λαιμό του μία πινακίδα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτελους!!! ΑΝΤΑΡCIΑ: Αστυνομική επίθεση σε βάρος αληταραδων χαφιεδων μελών του ΣΕΚ
Βίντεο δείχνει άνδρες της ΟΠΚΕ να ρίχνουν στο έδαφος τον αληταρα χαφιε διευθυντή της κωλοφυλλαδας των χαφιεδων Εργατικής Αλληλεγγύης, ενώ καταγγελία του χαφιεδικου κόμματος κάνει λόγο για απειλή με επίδειξη όπλου σε βάρος αληταρα στελέχους του
Επίθεση αστυνομικών στα γραφεία των αληταραδων χαφιεδων του ΣΕΚ το απόγευμα της Παρασκευής καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡCIΑ, κάνοντας λόγο για απειλές με επίδειξη όπλου.
Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ομάδα αστυνομικών επιχειρεί να προσαγάγει αληαταρα χαφιε μέλος του ΣΕΚ, έξω από τα γραφεία του χαφιεδικου κόμματος, απαντώντας με απειλές στις διαμαρτυρίες των χαφιεδων αληταραδων.
Οι αστυνομικοί μάλιστα σπρώχνουν και ρίχνουν στο έδαφος τον αληαταρα διευθυντή της κωλοφυλλαδας τους "Εργατική Αλληλεγγύη, ενώ αποχωρούν αφού κόψουν πρόστιμο για μάσκα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Η σκέψη και η αλληλεγγύη μας σε όσους επλήγησαν στη Σμύρνη και… αλλού!
Σάββατο 31 Οκτώβριος 2020 | 04:14
Ολίσθημα από τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 στα social media, καθώς φαίνεται ότι… ξέχασε την Σάμο
Αίσθηση προκαλεί το μήνυμα του Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter για τον σεισμό μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την Σάμο και την Σμύρνη.
Σαν να μην… έμαθε ότι επλήγη το ελληνικό νησί, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 στέλνει την σκέψη και την αλληλεγγύη του σε όσους επλήγησαν στηγ Σμύρνη και… αλλού, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά. Πρόκειται, για ένα ακομα, ολίσθημα του κ. Βαρουφάκη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ναγκόρνο Καραμπάχ - Μόσχα: Εάν επιτεθούν στην Αρμενία, θα τη βοηθήσουμε
Επιβεβαιώνουμε τη δέσμευση της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις υποχρεώσεις της ως συμμάχου προς τη Δημοκρατία της Αρμενίας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που απορρέουν από τη Συνθήκη του 1997, σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο, ορισμένα άρθρα αυτής της συνθήκης προϋποθέτουν συγκεκριμένες ενέργειες στην περίπτωση που υπάρξει απειλή ένοπλης επίθεσης ή επιθετικής ενέργειας εναντίον των εδαφών των δύο χωρών.
Το υπουργείο επιβεβαίωσε ότι ο Αρμένιος πρωθυπουργός Νικόλ Πασινιάν ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να ξεκινήσουν διαβουλεύσεις προκειμένου να καθοριστεί το είδος και η ποσότητα της βοήθειας που θα μπορούσε να παράσχει η Ρωσία



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λιβύη: Ο κατοχικος οθωμανος πρωθυπουργός Φαγιέζ αλ Σάρατζ αποσύρει την παραίτησή του
 Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 02:08
Ο επικεφαλής της από δυτικους αποικιοκρατες αναγνωρισμένης Κατοχικης Κυβέρνησης της Λιβύης οθωμανος Φαγιέζ αλ Σάρατζ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αποσύρει την παραίτησή του "για να αποφευχθεί ένα πολιτικό κενό".
Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Σάρατζ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παραδώσει την εξουσία μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.
"Αρνήθηκα να παραιτηθώ, κάτι που ήθελα να κάνω πριν τα τέλη Οκτωβρίου φέτος, ως απάντηση σε επίμονα αιτήματα τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, προκειμένου να αποφευχθεί ένα πολιτικό κενό", δήλωσε, σύμφωνα με το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Al-Hadath.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Ανώτατου Κατοχικου Κρατικού Συμβουλίου της Λιβύης, Χαλίντ Μίσρι και η Κατοχικη βουλή με έδρα την Τρίπολη ζήτησαν από τον οθωμανο κατοχικο Σάρατζ να αναβάλει την παραίτησή του μέχρι την εκλογή νέου Προεδρικού Συμβουλίου.
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας έκανε επίσης την ίδια έκκληση στον κατοχικο οθωμανο Σάρατζ.
Προαναγγέλοντας τον Σεπτέμβριο την παραίτησή του στα τέλη Οκτωβρίου, ο καττοχικος οθωμανος πρωθυπουργός της Λιβύης, από τον Μάρτιο του 2016, είχε διευκρινίσει ότι αναμένει την ολοκλήρωση των εργασιών της επιτροπής διαπραγματεύσεων και τη σύσταση ενός νέου Προεδρικού Συμβουλίου έως την ημερομηνία αυτή.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεσσαλονίκη: Μπλόκο της Αστυνομίας σε συγκέντρωση αληαταραδων αναρχικών υπέρ των καταλήψεων
Ειχε προγραμματιστει το μεσημερι
31|10|2020 | 13:15
Τον χώρο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση αληταραδων αναρχικών για το θέμα των καταλήψεων, την πλατεία της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη, «κατέλαβε» η Αστυνομία.
Συγκέντρωση και η πορεία που είχε προαναγγελθεί, είχε προγραμματιστεί για τη 1.00 το μεσημέρι, ενώ κάλεσμα για συμμετοχή είχε γίνει και με ανάρτηση πανό χθες το βράδυ στο χώρο του πανεπιστημίου.
Δεδομένου ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις λόγω κορωνοιού και του επιπέδου υψηλού κινδύνου στο οποίο βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, οι δυνάμεις της αστυνομίας κινήθηκαν από νωρίς προκειμένου να αποτρέψουν την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης κινητοποίησης.
Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες κινητοποιήσεις είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα και σε άλλες πόλεις της χώρας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




 Ισλαμιστής πυροβόλησε πισώπλατα Έλληνα ιερέα στην ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στη Λιόν Γαλλίας. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.Σύλληψη υπόπτου.Αλλα τελικα δεν ηταν ο δραστης.
31/10/2020
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας ύποπτος συνελήφθη αργά το Σάββατο στο τέλος της ημέρας από μέλη της εθνικής αστυνομίας.Φέρεται να πυροβόλησε έναν ορθόδοξο ιερέα το Σάββατο το απόγευμα τραυματίζοντας τον σοβαρά.Τον ταυτοποίησαν πυροσβέστες. Ο ύποπτος συνελήφθη σε κεμπάπ στο 3ο διαμέρισμα της Λυών, που βρίσκεται στη rue Baraban.leprogres
Οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι ο ισλαμιστής που πυροβόλησε τον Έλληνα ιερέα στη Λυών είναι Τούρκος από Γερμανία αφού φέρεται να κυκλοφόρησε με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες τύπου VW Touran. Δεν εντοπίστηκε ούτε το όπλο που χρησιμοποίησε ούτε το όχημα. Αν καταφέρει και περάσει από Λυών Γερμανία θα χαθούν πιο εύκολα τα ίχνη του..Ένας ύποπτος που συνελήφθηκε νωρίτερα τελικά δεν ήταν ο δράστης..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ως την Βιέννη έφθασε και πάλι το ισλαμοφασιστικο τούρκικο τόξο.30-50 Τούρκοι ισλαμοφασίστες βεβήλωσαν εκκλησία ουρλιάζοντας Αλλάχ Ακμπάρ…Και σήμερα Αφγανός ισλαμοφασιστας μπήκε στον καθεδρικό και φώναξε ισλαμιστικά συνθήματα….
31/10/2020
Ως την Βιέννη έφθασε και πάλι το τούρκικο τόξο.Χθες 30-50 ισλαμοφασίστες βεβήλωσαν το ναό του Αγ. Αντωνίου της Πάντοβα στη Βιέννη όπου εισέβαλαν ουρλιάζοντας « Allahu Akbar ». Από τη Βιέννη ως τη Γαλλία φανατικοί ομοϊδεάτες τους κυνηγούσαν τους Αρμένιους. Όλα αυτά κατά τη στιγμή της σφαγής χριστιανών στη Νίκαια…. Με όλα αυτά εκείνος που εκτίθεται είναι ο Ερντογάν που το έχει πάρει πάνω του…..
20 νέοι τουρκικής καταγωγής συναντήθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα στο Reumannplatz. Σύμφωνα με πληροφορίες από το “Krone”, φώναζαν “Allahu akbar” και, οπλισμένοι με πυροτεχνήματα, κατευθύνθηκαν προς την Viktor-Adler-Markt στη Βιέννη. Δύο ώρες αργότερα, σχεδόν 50 νέοι – πιθανώς οι ίδιοι με αυτούς στο Reumannplatz – εισέβαλαν στην εκκλησία στο Antonsplatz, όπου υπήρχε μια άλλη αναταραχή. Πήγαν στη βαπτιστική γραμματοσειρά και τους εξομολογητές.
Η αστυνομία μπόρεσε να παρέμβει γρήγορα και να διαλύσει το πλήθος. Υπήρξαν αρκετές συλλήψεις.
Σύμφωνα με έρευνες, ένα βίντεο ζητούσε ισλαμιστική αντίσταση. Στη συνέχεια, ο υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νεχαμέρ διέταξε αυξημένη επιτήρηση της περιοχής και παρέχονται υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
«Εναντιωνόμαστε σε κάθε μορφή εξτρεμισμού με κάθε αυστηρότητα, δεν θα υπάρξει ανοχή. Εμείς στην Αυστρία δεν θα αφήσουμε ποτέ κανείς να καταστρέψει το δικαίωμά μας να ασκήσουμε τη θρησκεία μας και θα προστατεύσουμε τη χριστιανική κοινότητα με όλη μας τη δύναμη. ” – Υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νεχαμέρ (ÖVP)
«Πρέπει να καταπολεμήσουμε κάθε μορφή εξτρεμισμού και ισλαμισμού από την αρχή για να αποτρέψουμε τα χειρότερα. Είναι καλό που η αστυνομία παρενέβη εδώ αμέσως και αύξησε την παρουσία της στο Favoriten. ” – Υπουργός Ένταξης Susanne Raab (ÖVP).
Αυτά χθες, σήμερα υπήρξε συνέχεια αφού 25χρονος Αφγανός εισέβαλε στον καθεδρικό του Αγ Στεφάνου στη Βιέννη και φώναξε ισλαμιστικά συνθήματα ώσπου αποσύρθηκε από την αστυνομία..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κουρδο-υποκινούμενοι φανατικοί γκρέμισαν το μεγάλο σταυρό στην ελληνορθόδοξη εκκλησία Αγ. Σεργίου και Βάκχου στην πόλη Tabqa στη Β. Συρία. 
31/10/2020
Ένα βίντεο ντοκουμεντάρει τη στιγμή που φανατικοί ισλαμοφασιστες διαδηλωτές υποκινούμενοι από τον ισλαμοφασισμο και την καθυστερηση που διαμαρτύρονται κατά της Γαλλίας για τις καρικατούρες του Charlie Hebdo έριξαν το μεγάλο σταυρό της ελληνορθόδοξης εκκλησίας των Αγίων Σεργίου και Βάκχου στην πόλη Tabqa. Ο σταυρός ήταν άθικτος παρά το γεγονός ότι ο ναός είναι μισογκρεμισμένος από την ISIS..H επίθεση έγινε μετά την προσευχή της Παρασκευής.Τα στίφη μανιασμένων φανατικών ισλαμοφασιστών μετά την αντιγαλλική διαδήλωση κατευθύνθηκαν στον ελληνορθόδοξο ναό και γκρέμισαν το σταυρό του τρούλου. Η πόλη Tabqa κοντά στη Raqqa μια πόλη που ελέγχεται από τις κούρδικες “Syrian Democratic Forces” που είναι λακεδες των ΗΠΑ…Η Περιφερειακή Διοίκηση της Tabqa υπό την αυτόνομη διοίκηση της ΒΑ Συρίας υπό κουρδικό έλεγχο που ελεγχεται από τις ΗΠΑ είχε σηκώσει τον σταυρό σε αυτήν την εκκλησία που καταστράφηκε από την ISIS για να αποθαρρύνει τους Χριστιανούς να επιστρέψουν



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δάσκαλος των Βρυξελλών τέθηκε δικαιως σε διαθεσιμότητα και περνάει ΕΔΕ γιατί έδειξε ακαταλληλη για ανηλικους καρικατούρα του Μωάμεθ από Charlie Hebdo σε ανηλικους  μαθητές 10 ετων. 
30/10/2020
Ένας Βέλγος δάσκαλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα γιατί έδειξε στους μαθητές ηλικίας 10-11 ετών μια καρικατούρα του Charlie Hebdo που παρουσιάζει τον ”Προφήτη” Mωάμεθ γυμνό ένα σκίτσο που κρίθηκε “ακαταλληλο για ανηλικους” από τη διεύθυνση του σχολείου μεταφέρει τώρα η γαλλική le Figaro.
Η πληροφορία που αφορά το Βέλγο εκπαιδευτικό αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα La Libre Belgique, κι επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή 30 Οκτώβρη από τον εκπρόσωπο τύπου του δημάρχου του Molenbeek, όπου στο δήμο του έγινε το συμβάν.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου Rachid Barghouti, «2 ή 3 γονείς» έκαναν παράπονα (εγγράφως πιθανόν) στη διεύθυνση αυτού του δημοτικού σχολείου όπου ένα σκίτσο που δείχνει τα γεννητικά όργανα του ”Προφήτη” παρουσιάστηκε μπροστά σε «παιδιά της 5ης και 6ης τάξης»
Κι αφού οι γονείς κατήγγειλαν τον εκπαιδευτικό στο διευθυντή του σχολείου αυτός με την σειρά του τον κατήγγειλε στην αρμόδια υπηρεσία του δημοτικού συμβουλίου αφού κάποια σχολεία στο Βέλγιο υπάγονται στους δήμους. Ο εκπαιδευτικός «κατέθεσε την Πέμπτη ενώπιον του college communal και τέθηκε σε διαθεσιμότητα», εξήγησε ο Rachid Barghouti. «Δεν πρόκειται για τιμωρία αυτό επέρχεται για να ξεκινήσει η ΕΔΕ », πρόσθεσε. Μια νέα απολογία του εκπαιδευτικού ενώπιον των ίδιων δημοτικών συμβούλων θα γίνει την επόμενη Πέμπτη για ν΄αποφασίσει ενδεχόμενη τιμωρία του. «Η απόφαση μας βασίζεται αποκλειστικά στο ότι πρόκειται για άσεμνες εικόνες ακόμη κι αν δεν ήταν ο προφήτης θα παίρναμε ακριβώς την ίδια απόφαση», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της σοσιαλίστριας δημάρχου Catherine Moureaux, που έχει αναλάβει το δήμο σε συμμαχία με τους γαλλόφωνους φιλελεύθερους..
Σύμφωνα με Rachid Barghouti, για το σχολείο η ελευθερία έκφρασης «είναι σημαντική δεν υπάρχει καμιά λογοκρισία σε αυτό». Αλλά «αυτό οφείλει να γίνεται σ΄ένα πλαίσιο κάπως μελετημένο». «Το να δείξεις με τρόπο άγαρμπο εικόνες άσεμνες σε παιδιά τόσο νέα αυτό δεν είναι πολύ ευφυές σε παιδαγωγικό πλάνο», επέμεινε…le figaro 30/10/20



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Χειροπέδες σε έναν Μαροκινό επειδή εγκωμίαζε τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Σαμουέλ Πατί
 Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 17:34
Ένας Μαροκινός συνελήφθη στη Βαρκελώνη επειδή εγκωμίασε τον αποκεφαλισμό του Γάλλου καθηγητή Σαμουέλ Πατί στο Παρίσι και υποκίνησε περισσότερες επιθέσεις, ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική αστυνομία.
Ο άνδρας αυτός, που δεν κατονομάστηκε, συνελήφθη την Παρασκευή. Σύμφωνα με τις καταλανικές αρχές, είχε αναρτήσει μηνύματα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, εξυμνώντας τη δολοφονία του Πατί.
Ο καθηγητής αποκεφαλίστηκε έξω από το σχολείο όπου δίδασκε, από έναν 18χρονο Τσετσένο επειδή είχε δείξει στους μαθητές του σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, στο πλαίσιο ενός μαθήματος. Ο δράστης σκοτώθηκε από την αστυνομία.
Ο Μαροκινός συνελήφθη για «εξύμνηση της τρομοκρατίας» και «υποκίνηση για τη διάπραξη τρομοκρατικών εγκλημάτων», ανέφερε μέσω του Twitter η καταλανική αστυνομία Μόσος ντ’ Εσκουάντρα. Οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον δικαστή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Στη Γαλλία, ο πρόεδρος Μακρόν κινητοποίησε χιλιάδες άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας προκειμένου να προστατεύσουν χώρους λατρείας και σχολεία και υπουργοί της κυβέρνησής του προειδοποιούν ότι μπορεί να σημειωθούν και νέες επιθέσεις από ισλαμιστές εξτρεμιστές. Στην Καταλονία, η αστυνομία θα φρουρεί τα γαλλικά σχολεία από την επόμενη εβδομάδα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση στη Νίκαια: Και τρίτο πρόσωπο συνελήφθη στη Γαλλία
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 13:57
Ένα τρίτο πρόσωπο, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι είχε σχέση με τον δεύτερο ύποπτο που συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ, τέθηκε υπό κράτηση σε σχέση με την επίθεση με μαχαίρι, με τρεις νεκρούς, την Πέμπτη στη βασιλική Νοτρ Νταμ της Νίκαιας, στη νοτιοανατολική Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα δικαστική πηγή.
Πρόκειται για έναν 33χρονο, ο οποίος ήταν παρών κατά τις έρευνες που έκαναν χθες το βράδυ αστυνομικοί στο σπίτι του δεύτερου προσώπου που συνελήφθη ως ύποπτο ότι είχε έρθει σε επαφή με τον δράστη την παραμονή της επίθεσης. «Προσπαθούμε να διευκρινίσουμε τι ρόλο διαδραμάτισε σε όλο αυτό», διευκρίνισε η δικαστική πηγή.
Ο δεύτερος ύποπτος που συνελήφθη χθες είναι ηλικίας 35 ετών και έχει επίσης τεθεί υπό κράτηση.
Την Πέμπτη είχε συλληφθεί ένας 47χρονος, ο οποίος φαινόταν την παραμονή της επίθεσης να στέκεται δίπλα στον επιτιθέμενο, έναν 21χρονο Τυνήσιο που είχε πρόσφατα φτάσει στην Ευρώπη, σε εικόνες από κάμερες παρακολούθησης. Και αυτός τέθηκε υπό κράτηση σήμερα το πρωί, διευκρίνισε η δικαστική πηγή.
Οι Αρχές προσπαθούν να διευκρινίσουν αν ο επιτιθέμενος είχε συνεργούς και πως είχε προμηθευτεί τα δύο τηλέφωνα που βρέθηκαν σε τσάντα του, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα. Οι Αρχές ερευνούν εξάλλου τα δύο κινητά που βρέθηκαν.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο 21χρονος Τυνήσιος Μπραχίμ Ισάουι έφτασε στη Νίκαια την παραμονή ή δύο ημέρες πριν από την επίθεση στη βασιλική Νοτρ Νταμ.
Την Πέμπτη το πρωί, μπήκε στην εκκλησία και δολοφόνησε μια 60χρονη γυναίκα, τη Ναντίν Ντεβιγιέ και τον 55χρονο νεωκόρο της εκκλησίας Βενσάν Λοκές.
Μια 44χρονη Βραζιλιάνα, μητέρα τριών παιδιών, η Σιμόνε Μπαρέτο Σίλβα, την οποία μαχαίρωσε αρκετές φορές, υπέκυψε στα τραύματά της σε ένα κοντινό εστιατόριο στο οποίο είχε προσφύγει.
Ο Ισάουι διακομίστηκε τραυματισμένος από τα πυρά των αστυνομικών που τον έθεσαν υπό έλεγχο στο νοσοκομείο Παστέρ της Νίκαιας. Ακόμη δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και δεν μπορεί να ανακριθεί από την αστυνομία.
Προς το παρόν άγνωστο παραμένει το κίνητρο και η διαδρομή που ακολούθησε ο νεαρός άνδρας, ο οποίος είχε εγκαταλείψει στα μέσα Σεπτεμβρίου την Τυνησία, όπου ζούσε με την οικογένειά του.
Στις 20 Σεπτεμβρίου έφτασε στη Λαμπεντούζα στην Ιταλία, ενώ φέρεται ότι στις 9 Οκτωβρίου αποβιβάστηκε στο Μπάρι, στο νότιο τμήμα της χώρας.
Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο Μπραχίμ Ισάουι, ο οποίος επισκεύαζε μοτοσικλέτες, προσευχόταν για δυόμιση χρόνια. «Δεν έβγαινε και δεν είχε επικοινωνία με κόσμο», δήλωσε στο AFP.
Στην Τυνησία ήταν γνωστός στις Αρχές για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου για βία και ναρκωτικά, σύμφωνα με την τυνησιακή δικαιοσύνη, η οποία άρχισε επίσης έρευνα για την επίθεση στη Νίκαια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Η Αρμενία ζήτησε τη βοήθεια της Ρωσίας για να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλειά της
 Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 09:49
Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν ζήτησε επισήμως από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν βοήθεια για να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια της χώρας του, ενώ μαίνεται η σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Αρμενίας.
«Ο Αρμένιος πρωθυπουργός ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο να αρχίσουν επείγουσες διαβουλεύσεις με στόχο να διευκρινιστεί το είδος και η ποσότητα της βοήθειας που μπορεί να προσφέρει η Ρωσική Ομοσπονδία στην Αρμενία για να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλειά της», διευκρινίζει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραήλ: Διαδήλωση γουρουνιων Παλαιστινίων ισλαμοφασιστων της ισλαμοφασιστκης Χαμας κατά του Μακρόν - Τρεις συλλήψεις
 Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 06:17
Χιλιάδες γουρουνια  καθυστερημενοι Παλαιστίνιοι ισλαμοφασιστες της Χαμας διαδήλωσαν στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, μετά την προσευχή της Παρασκευής, εναντίον του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για τα σκίτσα του Μωάμεθ.
«Ο Μακρόν είναι ο εχθρός του Αλλαχ» και «Μωάμεθ, το έθνος σου δεν θα συνθηκολογήσει» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι καθυστερημενοι ισλαμοφασιστες στην Πλατεία των Τεμενών, τον τρίτο ιερότερο τόπο του Ισλάμ.
Στο κήρυγμά του, ο ισλαμοφασιστας σεΐχης Εκρίμα Σάμπρι ανθρωπος των σιωναζι είπε ότι θεωρεί υπεύθυνο τον Γάλλο πρόεδρο «για τις πράξεις βίας και το χάος στη Γαλλία λόγω των προκλητικών δηλώσεών του εναντίον του Ισλάμ», αναφερόμενος στις πρόσφατες αιματηρές επιθέσεις στη χώρα, η τελευταία από τις οποίες έγινε την Πέμπτη στη Νίκαια.
Μετά τη συγκέντρωση στην Πλατεία των Τεμενών ξέσπασαν μικροεπεισόδια στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης μεταξύ ισλαμοφασιστων διαδηλωτών και ισραηλινοναζιστών αστυνομικών. Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της ισραηλινοναζιστικής αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ.
Εκατοντάδες ισλαμοφασιστες Παλαιστίνιοι διαδήλωσαν επίσης στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας, όπου ποδοπάτησαν και έκαψαν πορτρέτα του Γάλλου προέδρου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν συμφώνησαν στην αποκλιμάκωση των συγκρούσεων
 Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 01:37
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν συμφώνησαν αργά την Παρασκευή να λάβουν επείγοντα βήματα, μετά από συνομιλίες που έγιναν στην Γενεύη με στόχο την επίλυση της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπου εκατοντάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε περισσότερο από ένα μήνα μαχών.
Η Ομάδα του Μινσκ του ΟΑΣΕ, που σχηματίστηκε για να διαμεσολαβήσει στη σύγκρουση και της οποίας ηγούνται η Γαλλία, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, συναντήθηκε την Παρασκευή στη Γενεύη με τον Αζέρο και τον Αρμένιο υπουργό Εξωτερικών.
Οι δύο υπουργοί, οι οποίοι συναντήθηκαν στη Γενεύη, συμφώνησαν να μην στοχεύουν σκόπιμα άμαχο πληθυσμό, να εμπλακούν στην ανταλλαγή σορών όσων σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης και να παράσχουν καταλόγους κρατουμένων πολέμου εντός μιας εβδομάδας με σκοπό ενδεχόμενη ανταλλαγή, υπογράμμισε η ανακοίνωση των απεσταλμένων Ρωσίας, Γαλλίας και ΗΠΑ.
Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν - των οποίων οι τρεις εκεχειρίες απέτυχαν να σταματήσουν τις μάχες - θα επικοινωνούν για ζητήματα «που σχετίζονται με πιθανούς μηχανισμούς επαλήθευσης της κατάπαυσης του πυρός», ανέφερε η ανακοίνωση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στη Βαρκελώνη
 Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020, 21:55
Διαδηλωτές οι οποίοι αντιτίθενται στους περιορισμούς που έχουν επιβάλει οι αρχές της Ισπανίας με προσχημα τον Κοροϊδοϊό, συγκρούστηκαν το βράδυ της Παρασκευής με αστυνομικούς στη Βαρκελώνη.
Οι διαδηλωτές εκτόξευαν τούβλα εναντίον των αστυνομικών στο κέντρο της πόλης, ανέφεραν πηγές της αστυνομίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




1656 κρούσματα σήμερα και οι άλλοι αποφάσισαν να βάλουν χειρόφρενο στην εστίαση, γυμναστήρια και θεάματα αλλά παράλληλα θα μπορεί κάποιος να ανταλλάζει σάλιο από το ίδιο κουτάλι στα μαγαζιά μου, θα στοιβάζεται σαν σαρδέλα στα ΜΜΜ και θα κυκλοφορεί ανενόχλητος από νομό σε νομό.
Και μετά κοροϊδεύετε τον Πετράκο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ισλαμοφασιστών κατά του Μακρόν (σήμερα και αύριο) στο κέντρο της Αθήνας...
21/10/2020  -  8.53
Την ώρα που ο δυτικός κόσμος παλεύει με την πανδημία αλλά και τον φονταμενταλισμό των ισλαμοφασιστών, καθώς λίγη ώρα πριν είχαμε ακόμη ένα περιστατικό στη Γαλλία με τον τραυματισμό ελληνορθόδοξου ιερέα που δέχτηκε επίθεση που συνδέεται με τα γεγονότα στη Γαλλία, διαδηλώσεις που "φωνάζουν μίσος" κατά της Γαλλίας γίνονται και στην Αθήνα!
Δεκάδες ισλαμοφασίστες (καμια 35ρια) συγκεντρώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια,  για να διαδηλώσουν κατά της Γαλλίας, καίγοντας φωτογραφίες του Μακρόν και φωνάζοντας συνθήματα. Την διαμαρτυρία συντόνισε νεαρός αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές. 
Ραντεβού για τον ίδιο λόγο έχουν δώσει και αύριο Κυριακή. Οργανώσεις αλλοδαπών σε κλειστές εφαρμογές καλούν σε μαζική ισλαμοφασιστική διαμαρτυρία κατά της Γαλλίας στο Σύνταγμα, απέναντι από την Βουλή, στις 11:00 πμ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΜΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ σε μαγαζιά και σπίτια στην Σάμο...
Για τους πολίτες της Σάμου ο σεισμός είναι μία τραγωδία, για κάποιους παράνομους λαθρομετανάστες-λαθροεποικους στο ΚΥΤ του νησιού όμως ήταν ευκαιρία για μια καλή «αρπαχτή» εις βάρος των σεισμόπληκτων. Αυτό προκάλεσε την οργή των κατοίκων...
Την ώρα που ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος λόγω σεισμού με κτίρια να καταρρέουν και να σκοτώνουν δυο παιδιά, υπάρχουν καταγγελίες ότι ομάδες παράνομων λαθρομεταναστών-λαθροεποικων βρήκαν την ευκαιρία και μπήκαν σε σπίτια και μαγαζιά και ξεκίνησαν να ληστεύουν ό,τι βρούν. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από αυτούς συνελήφθησαν όταν μπήκαν σε ένα κατάστημα που πουλούσε αλκοόλ και ξεκίνησαν να κλέβουν. Σχετική αναφορά έκανε και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ στη Σάμο, στο έκτακτο δελτίο του σταθμού.
Πλιάτσικο και σε μεγάλη κάβα ποτών στο κέντρο της Σάμου έγινε δευτερόλεπτα μετά τον μεγάλο σεισμό από λαθρομετανάστες-λαθροεποικους που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης του νησιού, όπως μετέδωσε ο Γιώργος Αυτιά στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκκληση στην Αγγλία! Μην δώσετε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα 
στην αποικία Ελλάδα, οι κλέφτες κι οι λωποδύτες θα τα πουλήσουν!
Η Λινα Μενδωνη λινάτσα των Βενιζέλου-Γιωργάκη... ξεπέρασε κάθε προηγούμενο έγκλημα στον ελληνικό πολιτισμό! Τσιμένταραν τον Ιερό Βράχο!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντάξει ρε λούγκρα Βαρουφακη... δεν θα είχες περικοπές από τον Σόρος...
αν πρόσθετες και τη Σάμο.
Τόσο μαλάκας και δουλικό είσαι;
Yanis Varoufakis
«Εκ μερους του ΜΕΡΑ25, η σκεψη μας και η αλληλεγγυη μας σε οσους επληγησαν στη Σμυρνη και αλλου από ττον σημερινο σεισμο. Άλλη μια υπενθυμιση του ποσο ευαλωτη  είναι η ανθρωπινη φυση και, συνεπως ποσο αναγκη εχουμε τη διεθνιστικη αλληλεγγυη»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρκεί απλώς ν΄αναρωτιέσαι, για να στοχοποιηθείς! Αναλαμβάνουν οι σχετικοί μηχανισμοί...
Βαδίζουμε, σ΄ ένα τεντωμένο σχοινί, που ξεδιπλώθηκε, πάνω απ΄ την κοινωνία, προσπαθώντας να ισορροπήσουμε, σε δεκάδες σερβιρισμένα διλλήματα, που αφορούν στις ίδιες τις ζωές μας.
Στόχος, να χαθεί ο πραγματικός στόχος. Να χαθεί η κοινή λογική μας. Να χαθούμε οι ίδιοι, μέσα στην ομίχλη της αμφισβήτησης, για όσα γεγονότα εξελίσσονται, μπροστά στα μάτια μας με πλήρη διαύγεια!
Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος το μέλλον, που μας επιφυλάσσουν!
Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την καταστροφή όλων των ελευθεριών μας!
Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την απόλυτη επιβολή με κάθε θεμιτό ή αθέμητο μέσον, των επιθυμιών, των απόψεων, των σχεδίων, των κερδών ΜΟΝΟ των ισχυρών αυτού του πλανήτη!
Έχουν φτάσει σε σημείο να μας αφαιρούν ακόμα και την ίδια μας την αναπνοή, μέσω του φόβου, ή την επιβολή αβάσταχτων προστίμων. Για να διαπιστώνουμε, στη συνέχεια, ότι όσο νομοταγείς, υπάκουοι και συνεργάσιμοι κι αν είμαστε, δεν τους είναι ΠΟΤΕ αρκετό!
"Πρώτο κύμα", "δεύτερο κύμα", "τρίτο και αιώνιο κύμα"! "Να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό"! "Εμβόλια, από Νοέμβριο, μην ανησυχείτε!" "Εμβόλια, από Δεκέμβριο, μην ανησυχείτε"! "Εμβόλια, από την Ανοιξη, από το καλοκαίρι!". "Καθίστε μέσα", μέχρι τότε! Αυτά ακούμε! Από αξιότιμους επιστήμονες. Που όλοι πληρώνονται με υπερβολικά ποσά.
Στο ίδιο διάστημα, η κυβέρνηση περνάει νόμους, για απαγόρευση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, για απ΄ ευθείας παράδοση, στις Τράπεζες, ή στο Δημόσιο, της μοναδικής κατοικίας ΟΛΩΝ των Ελλήνων, που χρωστάνε ακόμα και 500 ευρώ, στην εφορία, ή στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Αλλά, ταυτόχρονα, απαλλάσσει, από δεκάδες εκατομμύρια χρέους τους "μεγάλους"!
Στο ίδιο διάστημα, καταστρέφονται θέσεις εργασίας, η ανεργία καλπάζει, τα μαγαζιά κλείνουν και η κυβέρνηση νομοθετεί απλήρωτες υπερωρίες, για να μην γίνονται προσλήψεις, όπου απέμεινε κάποια υποβαθμισμένη παραγωγή.
Το ωράριο εργασίας καταργείται, σύμφωνα με τα "θέλω" του εργοδότη.
Και συ δεν μπορείς ν΄ ανασάνεις με την μάσκα! Δεν μπορείς να φας το κουλούρι σου στο δρόμο, να πιεις τον καφέ σου, να κάνεις το τσιγαράκι σου, να μπεις σε αυτοκίνητο με τον σύντροφό σου, που όλη την ημέρα ανταλλάσσεις τα χνώτα σου, χωρίς μάσκα, γιατί ο χωροφύλακας του "νόμου και της τάξης" θα σε χρεώσει με τρία μεροκάματα! Και αναρωτιέσαι, αν είναι απαραίτητη η μάσκα και όχι αυτά τα υποκριτικά "μέτρα"!
Βγαίνει ο ΠΟΥ και διαπιστώνει με έκπληξη ότι "έχει εξαφανιστεί η γρίπη, λόγω κορονοϊού". Αν αληθεύει, προς τι η αναγκαιότητα των εμβολίων, κατά της γρίπης; Μήπως ο κορωνοϊός ΕΙΝΑΙ η γρίπη;;  Τι ισχύει, επιτέλους;;
Ισχύουν τα νούμερα;; Ισχύουν οι θάνατοι;; Μήπως όχι;; Μήπως έχουν εργαλειοποιηθεί;; Γιατί φιμώνεται η διαφορετική άποψη;
Αρκεί απλώς ν΄αναρωτιέσαι, για να στοχοποιηθείς! Αναλαμβάνουν οι σχετικοί μηχανισμοί.
"Συνωμοσιολόγοι" εναντίον συνωμοτών!
Θα είμαι με τους πρώτους! Οχι γιατί "δεν πιστεύω στον ιό", όπως λένε μονίμως, οι "ειδικοί", αλλά γιατί δεν πιστεύω στις αγαθές προθέσεις της παγκόσμιας ελίτ!