Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Δευτερα 11 Ιανουαριου 2021

 

Έρχονται θαλασσοπνιγμένοι με μεγάλο κίνδυνο της ζωής τους και των παιδιών τους, φαντάζομαι πως συμφωνείς.

Φαντάζομαι επίσης πως γνωρίζεις ότι πληρώνουν ένα σοβαρό τίμημα κατά κεφαλήν στους Τούρκους για το πέρασμά τους στα ελληνικά νησιά. Το ταξίδι από τις πατρίδες τους μέχρι την Τουρκία τους κοστίζει επίσης αρκετά χρήματα, από τις οικονομίες τους ή από χρήματα που τους δίνουν οι εκεί ΜΚΟ. Οι περισσότεροι, έρχονται πλέον ατσαλάκωτοι γιατί ορθώς οι ΜΚΟ στα τουρκικά παράλια δεν επιτρέπουν τον απόπλου αν δεν το επιτρέπει ο καιρός. Και όσοι έρχονται, έρχονται με το προσωπικό τους κινητό το οποίο στους κάτω των 35, παίζει να είναι iphone των 1200 ευρώ

Μόλις έρθουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου είναι όλοι χαρούμενοι που βρέθηκαν σε έδαφος της ΕΕ και ήσυχοι μέσα στις δομές

Σιγά σιγά εγκλιματίζονται, ξεκινούν την αίτηση για άσυλο, ενώ όσοι Αφγανοί ή Πακιστανοί ή Μπανγκλαντεσιανοί ή Αφρικάνοι δεν δικαιούνται άσυλο, αρχίζουν τις φασαρίες, οι οποίες καταλήγουν σε εμπρησμούς για να αναγκαστεί το ελληνικό κράτος να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα

Φαντάζομαι να θυμάσαι τους μυτιληνιούς ψαράδες, τις εποχές που οι Τούρκοι "περαματάρηδες" τους παράταγαν μεσοπέλαγα με οκτώ μποφόρ να θαλασσοπνιγούν σε φουσκωτά και πήγαιναν να "σώσουμε τα μωρέλια, τα μωρέλια"....

Για εξήγησέ μου πως το DNA τους μεταλλάχτηκε σε δυό-τρία χρόνια και πλακώθηκαν με τους μπάτσους, που πήραν εντολή να τους κλείσουν τον δρόμο, όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν, με όντως άγριες διαθέσεις για το αίσχος που επικράτησε γύρω από την Μόρια με κλοπές ζώων και κοπή ελαιοδένδρων??

Και μη μου πεις πως αυτοί ήταν φασίστες, όταν βγήκαν στις τοπικές τηλεοράσεις και μίλησαν πλέον έξω από τα δόντια, όπως θα έκανε πολύ πιο άγρια αν βρισκόταν στην ίδια θέση ο κάθε ένας από τους μετανάστες, αν Έλληνες ήταν αναγκασμένοι να μεταναστεύσουν διωγμένοι, στον τόπο τους και έκαναν τα ίδια αίσχη!!!

Έχει συμβεί αυτό όταν Έλληνες βρέθηκαν διωγμένοι στην Συρία, χωρίς την βοήθεια και χωρίς επιδόματα από κάποιον πλούσιο. Οι πλούσιοι τότε δεν έδιναν επιδόματα σε μετανάστες, γιατί δεν είχαν κανένα κέρδος.

Σκέψου λοιπόν, τι συνέβη και τόσοι μετανάστες περνάνε στο ελληνικό έδαφος, ως κατατρεγμένοι και βάζουνε φωτιά αν αργήσει το επίδομα από την ΕΕ ή για να εκβιάσουν το κράτος που τους φιλοξενεί προσωρινά, να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα

Για πες μου λοιπόν, τώρα που κατάλαβες φαντάζομαι, πως δεν είμαι κατά κανενός κατατρεγμένου, δεν είμαι κατά κανενός που έχει διαφορετικό χρώμα από εμένα, με ποιο τρόπο πιστεύεις πως θα επιτευχθεί η αδελφοσύνη των λαών, όταν τις μεταναστεύσεις αυτές τις οργανώνει και χρηματοδοτεί το κεφάλαιο, ανεξάρτητα ποιος είναι ο frontman που δίνει το ζεστό χρήμα???

Γιατί τους μεταφέρουν σε ενδοχώριες δομές που είναι σχετικά κοντά στις λεγόμενες ΕΟΖ???

Πόσο σχετίζονται όλα αυτά με το ότι λόγω ενός ψευδούς χρέους, που εμφανίστηκε ως νούμερα σε υπολογιστές, όποια ελληνική κυβέρνηση από το τρέχον "δημοκρατικό" κοινοβουλευτικό τόξο, θα υπακούσει στις εντολές της γερμανοκρατούμενης ευρώπης και θα δώσει άδειες ίδρυσης βιομηχανιών που δεν θα υπακούουν στην ελληνική εργατική νομοθεσία, αλλά θα είναι κινεζοποίηση τμημάτων του ελληνικού εδάφους με προσωπάρχες Γερμανούς και εργοδηγούς πακιστανούς και μπανγκλαντεσιανούς???

Αν με όλα αυτά που διάβασες μένεις ακόμα σε ρομαντικές αντιλήψεις αδελφοσύνης των λαών που χρηματοδοτεί ο Τζώρτζ Σόρος, σου εύχομαι καλή τύχη

Υ.Γ. 1 Οι πηγές μου για το ταξίδι των μεταναστών είναι από αποσκιρτήσαντα μέλη γερμανών και ελλήνων των ΜΚΟ, οι οποίοι/ες διηγήθηκαν με πόνο ψυχής τις οδυνηρές εμπειρίες τους.

Υ.Γ. 2 Το '80 ως φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (τότε που δικαίως λεγόταν Αριστερά) παραλαμβάναμε Τούρκους αυτοεξόριστους, λόγω του πραξικοπήματος του στρατηγού Εβρέν και τους εγκαθιστούσαμε στα σπίτια μας, παρέχοντάς τους κάθε διευκόλυνση για εργασία, να νοικιάσουν δικό τους σπίτι, μαθήματα ελληνικών.

Δεν το μετανοιώσαμε, στην πλειοψηφία τους ήταν μια χαρά παιδιά. Μεταξύ τους είχαν προβλήματα, γιατί το κάθε γκρουπούσκουλο πίστευε πως κατέχει την "ιδεολογική καθαρότητα" καλύτερα απ' όλους......

Σχολιο.- αν θεωρείς ρατσισμό το να φυλάς τα σύνορα σου μάλλον είσαι ηλίθιος

Σχολιο.- έχω σταματήσει από καιρό να συζητάω με επιχειρήματα όταν απέναντί μου έχω μεταλλαγμένους νεοαριστερούς δικαιωματιστές. Τους θεωρώ απόβλητα μιας άλλοτε ελπιδοφόρας ιδεολογίας. Ιδεολογίας που χωνεύτικε στο στομάχι της ιστορίας, πέρασε στο ορθό και από εκεί εκτοξεύτηκαν κάποιοι σαν εσένα. Άλλοι αργυρώνητοι και άλλοι απλά χρήσιμοι ηλίθιοι. Δεν θα σκοτιστώ τι απ' τα δύο είσαι. Η προέλευση είναι κοινή και για τις δύο περιπτώσεις

δεν χρειάζονται επιχειρήματα αυτά τα άτομα. Είναι αυτοί που θα συνταχθούν με οποιοδήποτε κατακτητή, ξένο, οτιδήποτε είναι ενάντια στον τόπο τους. Τι επιχειρήματα θα έφερνες σε έναν χρυσαυγήτη; Τι θα έφερνες σε έναν αντίφα; Είναι οι δύο όψεις της σημερινής κατάντιας

σχολιο.- Χα, χα! Το’ καψες: 30 άσχετοι με την πραγματικότητα υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί και ταμπέλες, 0 σοβαρά ενάντια επιχειρήματα, 2-3 αιθεροβασίες και ασυνάρτητες ακροβασίες ως επιχειρήματα ενάντια στο σκιάχτρο που μόνος δημιουργείς με τους χαρακτηρισμούς, 2 προσπάθειες να πάει η μπάλα στην εξέδρα (ίντερνετ, κρυπτονομίσματα).

Προφανώς κοιμάσαι με τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σου ανοιχτά και αν κάποιος σχεδιάζει να σε βλάψει θα τον αντιμετωπίσεις ακολουθώντας τις επιταγές και τον σχεδιασμό του και απορρίπτοντας την χρήση κάθε μέσου άμυνας.

Καλή η αιθεροβασία αλλά δυστυχώς ώρα για προσγείωση στην πραγματικότητα. Ο επιτιθέμενος (ΕΕ, ΗΠΑ, Σόρος, ΜΚΟ, τράπεζες κλπ. φορείς του κεφαλαίου) είναι εδώ και πρέπει να διαλύσουμε και όχι να υπηρετήσουμε τα σχέδιά του.

Όμως, εσύ έχεις επιλέξει να υπηρετείς το συμφέρον του εχθρού. Το 40 θα μας έλεγες τι καλός που είναι ο Χίτλερ που θέλει να καταργήσει τα σύνορα των χωρών της Ευρώπης και να μας ενώσει κάτω από την μπότα του.

Χαρακτηριστικό δείγμα ασυνάρτητης ακροβασίας και επιπέδου ευφυΐας: Η εναντίωση στην εξαναγκαστική μετανάστευση και τους θύτες της ισοδυναμεί με εναντίωση στους μετανάστες δηλαδή τα θύματά της. Προφανώς και η εναντίωση στην φτώχεια θα ισοδυναμεί με εναντίωση στους φτωχούς.

Ο σεβασμός του Αφγανού, του Σύριου, του Ιρανού, του Νιγηριανού, του Γάλλου, του Έλληνα και του πολίτη οποιασδήποτε χώρας είναι ο σεβασμός προς την διαφορετικότητά του, την διαφορετικότητα της γλώσσας, του πολιτισμού του, ο σεβασμός της ανεξαρτησίας του και του δικαιώματός του να νέμετε ο ίδιος τον τόπο του. Η κατάργηση συνόρων, στρατών, η ενοποίηση χωρών κλπ. θα μπορούσε να είναι θετική για τους λαούς μόνο όταν οι ίδιοι το έκριναν ως θετικό και εφόσον οι ίδιοι το αποφάσιζαν, κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει σήμερα. Αυτό που σήμερα συμβαίνει είναι επιλογή, απόφαση και επιβολή των πολυεθνικών εταιριών και υπερεθνικών σχηματισμών και συγκεντρώσεων κεφαλαίου και είναι η εξαναγκαστική ομογενοποίηση, μεταφορά και διαχείρισή των ανθρώπων, όπου αυτοί απαιτούν, σαν πρόβατα που βόσκουν (καταναλώνουν) και σαν εργαλεία που παράγουν.

Καλή συνέχεια στο παραλήρημα ασυναρτησίας, μίσους της ελεύθερης βούλησης των λαών και στήριξης των σχεδίων των σύγχρονων Χίτλερ.

Σχολιο.- Ρε μας δουλεύεις?? Που συγκρινεις τους Έλληνες μεταναστες στις ΗΠΑ το 1910 με τους σημερινους λαθρομεταναστες? Δεν κατάλαβες πως σε αυτό το βίντεο που είδες  το μεν κεφάλαιο φέρθηκε με απέραντη εκμετάλλευση στους έλληνες μετανάστες, ενώ η τότε αμερικάνικη εργατική τάξη εναντιώθηκε στην εισροή μεταναστών, ώστε να μην γίνουν δούλοι, αλλά και να μην γίνουν αιτία να χάσουν τα εργατικά τους δικαιώματα και μισθούς.

Τι διαφορετικό βλέπεις να γίνεται εδώ???? Ίσα ίσα που τους φέρθηκαν καλά στην αρχή και μετά την επιμονή των διευθυντηρίων να γίνουν τα νησιά αποθήκες ψυχών, έφτασαν στα όριά τους τόσο οι μετανάστες, όσο και οι νησιώτες. Ποιός τους εκμεταλλέυτηκε εκεί? Ή μήπως πιστεύεις πως εκεί ήρθαν για δουλειά???

Τράβα στην ΜΚΟ σου και κάνε ότι σου λένε. Βρίσε όσο θέλεις. Αυτή ήταν η τελευταία απάντηση που σου έδωσα κολλημένε

Σχολιο.- Όταν ξεκινάς να γράφεις την αποψάρα σου και είσαι σίγουρος πως όλοι όσοι την ακούν, θα προσκυνήσουν στα πόδια σου, τότε έχεις και το θράσος να λες όλους τους άλλους φασίστες. Ακριβώς τα ίδια είπα και εγώ και αισθάνθηκα πως είμαι στο '74-'75 που όλοι έλεγαν ο ένας τον άλλον φασίστα, μετά την παράνοια που είχαμε βιώσει από την Χούντα.

Αν θέλει κανείς να θεωρεί τον εαυτό του ακτιβιστή και επαναστάτη, θα έπρεπε να απαιτεί την υποδοχή των μεταναστών από τις χώρες που υπέγραψαν τις αντίστοιχες συνθήκες ανάληψης της ευθύνης φιλοξενίας τους. Και αν αυτό δεν συμβαίνει επειδή οι αποικιοκρατικές του παρελθόντος χώρες, ανέκρουσαν πρύμνα, κόλλωσαν, τότε να οργανώνει την μεταφορά τους σε αυτές τις χώρες.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα είναι συνυπεύθυνος με δουλέμπορους, Τούρκους και Ευρωπαίους που θα καταστήσουν την χώρα υποδοχής όπως μέχρι τώρα ονομαζόταν, σε χώρα σκλάβων, αλλοδαπών και εγχώριων στις ειδικές οικονομικές ζώνες, έτσι όπως υπάρχουν στην δικτατορία του ερντογάν. Όλα τα άλλα είναι κραυγές και αιτιάσεις ανθρώπων που έχουν συμφέρον από τους στασιμομετανάστες ή είναι εισοδηματίες και διαθέτουν κομπόδεμα.

Αν θέλεις να κάνουμε διάλογο και επειδή ούτε εγώ ως μισθοσυντήρητος κατάφερα να είμαι αυτόπτης μάρτυρας του τι ακριβώς γίνεται στις δομές, διασταύρωσα προσωπικά άλλες προσωπικές διηγήσεις, που φυσικά υπό το κράτος του φόβου αρνήθηκαν να κάνουν επώνυμες καταγγελίες ή για δικούς τους λόγους μίλησαν και εξαφανίστηκαν στις χώρες τους.

Βάσει όλων αυτών κατέληξα πως το μεταναστευτικό αποτέλεσε για πολύ κόσμο, πηγή πλουτισμού η απλά εύρεση εργασίας, την οποίαν προσπαθούν να διατηρήσουν. Το τελευταίο δεν είναι κακό, αν συνεχίζουν να βοηθούν κατατρεγμένους. Αν όμως μαζί με αυτούς υποθάλπουν συνειδητά τζιχαντιστές, παρέχοντάς τους διαβατήριο για την Ευρώπη, δυστυχώς για τους ίδιους αυτό δεν συνιστά αλληλεγγυη και φιλανθρωπία, αλλά ένα εκρηκτικό μίγμα που θα σκάσει στην Ευρώπη μόλις δοθεί η εντολή.

Κατά την γνώμη μου, εκεί που είσαι, ήμουν. Ελπίζω να αντιληφθείς τι διαδραματίζεται και τουλάχιστον να μην μετανιώσεις αργότερα για τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που σε διακατέχει, για μία τόσο πολυπλόκαμη απάτη, που γίνεται στις πλάτες γκετοποιημενων μεταναστών, μελλοντικών σκλαβων

Σχολιο.- Στην πατρίδα τους, εκεί τους έταξε ο θεός, να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους.

Σχολιο.- Καλή προσγείωση στην πραγματικότητα.

"Όπως αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη απόρρητη έκθεση «στο δίκτυο φέρονται να μετέχουν το τουρκικό προξενείο στο Μογκαντίσου, το νοσοκομείο «Erdogan» και το πανεπιστήμιο «City», που επίσης βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, καθώς και ισλαμικές μη κυβερνητικές οργανώσεις με έδρα την Τουρκία»."

https://www.tovima.gr/2020/12/14/society/prosfygiko-2-500-metanastes-sti-smyrni-gia-na-perasoun-ellada-me-ti-voitheia-tis-tourkias/amp/?fbclid=IwAR2jU6ghy_ty2FLysHRbHv8js3z3r6J51djfQYfejT9RaHWsmHZe3r0nFq4

σχολιο.- για τέτοια βοήθεια ηθική και υλική, ΝΑΙ ΘΈΛΩ. ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ! Όχι όμως μέσα στην χώρα μας, είναι άνθρωποι και γνωρίζω τις επιπτώσεις, όταν αυτοί θα πολλαπλασιαστουν, και θα πιάσουν τα κέντρα εξουσίας της Ελλάδος της χώρας μας. Αυτοί παντρεύονται πολλές γυναίκες, γαμανε πολύ. Η θρησκεία τους θέλει τις γυναίκες με μπουργκες και τα έθιμα τους άγρια. Για χάρη αυτών δεν θέλω να γίνω εγώ δούλος τους, αλλά ούτε τα παιδιά μου τα εγγόνια μου, ούτε των συμπατριωτών μου.

Σχολιο.- ρατσισμός είναι αυτό που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες. Κάποια στιγμή θα το καταλάβεις,θα είναι αργά όμως.

Σχολιο.- Μην ασχολείστε με ανθρώπους που δεν έχουν ακόμη ταυτότητα το τι θέλουν και το ποιοί είναι. Ο συγκεκριμένος νιώθει αριστερός από τα δεξιά όπως μπαίνουμε και έχει την εντύπωση ότι βρίσκεται στα Μάταλα και πίνει καμιά φούντα και είμαστε όλοι αδέλφια. Μην τον ξυπνάτε από το όνειρο γιατί είστε ρατσιστές

Σχολιο.- θυμίζει μέλος κάποιας ΜΚΟ. Ναι, αυτές που όταν δουν αναξιοπαθούντες Έλληνες, αλλάζουν δρόμο...

Σχολιο.- Οι πραγματικοί φασίστες και οι ρατσιστές αποτελούν την κυρίαρχη πολιτική (ΕΕ, ΗΠΑ κλπ) και οικονομική (Σόρος, Goldman Sachs κλπ) εξουσία. Είναι αυτοί που δημιουργούν τους πολέμους, στρατιωτικά και οικονομικά, ξεριζώνοντας τους ανθρώπους από τις πατρίδες τους και στηρίζουν τους τζιχαδιστές (μέσω Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας, Ισραήλ κλπ.). Είναι αυτοί που χρηματοδοτούν ΜΚΟ και τρολ σαν τον παρόντα να το παίζουν ανθρωπιστές μεταθέτοντας τον χαρακτηρισμό του φασίστα και του ρατσιστή σε όσους αντιστέκονται σε αυτούς τους σχεδιασμένους από τους πραγματικούς ρατσιστοφασισταράδες εκπατρισμούς.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι τόσο ανόητοι αλληθωρίζοντες «ανθρωπιστές» που παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους φαντασιωνόμενοι πραγματικά πως η σημερινή από τα πάνω επιβαλλόμενη παγκοσμιοποίηση, το ξερίζωμα και η μεταφορά ανθρώπων στα σύγχρονα ευρω-Νταχάου χωρών εντελώς κατεστραμμένων οικονομικά (όπως η χώρα μας) από τις ίδιες ελίτ εξουσιαστών, είναι κάτι καλό για την ανθρωπότητα.

Αυτό που θέλουν περισσότερο από οτιδήποτε τόσο ο μετανάστης όσο και ό έλληνας είναι να μπορούν να ζουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στις ΠΑΤΡΙΔΕΣ τους.

Σχολιο.- 15 χαρακτηρισμοί, 0 ενάντια επιχειρήματα σε όσα ανέφερα περί μετανάστευσης και πραγματικών φασιστών και ρατσιστών ΕΕ, ΗΠΑ, Σόρος, ΜΚΟ, τράπεζες κλπ.

Η πρόταση (που ήδη υπονοείται από τα παραπάνω) είναι καταρχήν η κατανόηση από την πλειοψηφία αυτής της κατάστασης και έπειτα η με πολιτικά μέσα ανατροπή της. Η πολιτική και οικονομική ανεξαρτησία-ελευθερία της χώρας μας (αλλά και της κάθε χώρας) από τους προαναφερόμενους πραγματικούς υπερεθνικούς φασίστες και ρατσιστές και τους ντόπιους υπαλλήλους τους (με των οποίων τα σχέδια τους συνειδητά ή ασυνείδητα έχεις συνταχθεί και υποστηρίζεις).

Η λύση έρχεται με την αντιμετώπιση των πραγματικών αιτιών και υπευθύνων και όχι βαφτίζοντας το πρόβλημα, δηλαδή τον εξαναγκαστικό ξεριζωμό των ανθρώπων από τις εστίες τους, ως λύση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό το εξευτελιστικό κλέφτες κι αστυνόμοι που παίζουμε μήνες τώρα και που η κυβέρνηση ονομάζει λοκντάουν δεν είναι μέτρα κατά της πανδημίας. Είναι η εφαρμογή στην πράξη της φάρμας των ζώων του Όργουελ. Παράλογα φιρμάνια όπως να απαγορεύεται το κολύμπι ή το ψάρεμα π.χ. ενώ οι πάντες είναι στις παραλίες, κάτι που όλοι είδαμε αυτό το Σαββατοκύριακο, αυτοαναιρούμενες αποφάσεις και επιβολή μέσω της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης των πολιτών καταστάσεων που τον παραλογισμό τους θα ζήλευε και ο Ιονέσκο δεν μπορεί να οφείλονται σε απλή, αθώα βλακεία. Οφείλουμε να γρηγορούμε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11 Ιανουαρίου 2021

Τομά Σανκαρά, Προέδρος της Μπουρκίνα Φάσο μέχρι το 1987 (δολοφονήθηκε από την CIA και την Γαλλία)

“Μιλάω στο όνομα του φτωχού παιδιού που πεινάει, κι αλληθωρίζει κρυφά προς τη συσσωρευμένη αφθονία σ’ ένα μαγαζί για πλούσιους. Προστατευμένο από παχύ τζάμι και απροσπέλαστα κάγκελα. Κάγκελα φυλασσόμενα από έναν οπλισμένο αστυνομικό”

Αυτά είναι λόγια του Τομά Σανκαρά, ενός από τους σπουδαιότερους Αφρικανούς Μαρξιστές ηγέτες και Προέδρου της Μπουρκίνα Φάσο μέχρι το 1987, όταν και δολοφονήθηκε κατά την διάρκεια ενός ξενοκίνητου Πραξικοπήματος από την CIA και την Γαλλία.

Ο Σανκαρά γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 1949 στην Γαλλική Δυτική Αφρική. Τελειώνοντας το σχολείο, κατατάχθηκε στον στρατό και στάλθηκε στην Μαδαγασκάρη για εκπαίδευση ως αξιωματικός. Εκεί έγινε μάρτυρας λαϊκών εξεγέρσεων, ενώ άρχισε να διαβάζει για πρώτη φορά Μαρξ και Λένιν. Παράλληλα, εισήχθη και στα έργα των Αμίλκαρ Καμπράλ, Κβάμε Νκρούμαχ, και Φραντς Φανόν τα οποία επηρέασαν την Παναφρικανική προσέγγισή του στον Σοσιαλισμό.

Κεντρικό στοιχείο της επαναστατικής ατζέντας του Σανκάρα ήταν ο δομικός Μαρξισμός, αφού ζητούσε την απομάκρυνση από τις αποικιοκρατικές οικονομικές και εκπαιδευτικές δομές οι οποίες υποστήριζε ότι σέρνουν την ανθρωπότητα προς την επιβολή ρυθμών που εν τέλει την καταστρέφουν.

Όταν ο Σανκαρά ανέλαβε την εξουσία το 1983, ο ΜΟ ζωής ήταν τρομακτικά χαμηλός, ο λαός πεινούσε, οι συνθήκες υγιεινής ήταν απαράδεκτες, ενώ το πόσιμο νερό ήταν ένα αγαθό που κατείχαν μόνο οι προνομιούχοι. Τέλος, το χρέος προς το ΔΝΤ ήταν δυσβάσταχτο με αποτέλεσμα το κράτος να μην μπορεί να εκπληρώσει βασικές υποχρεώσεις του προς τον λαό.

Ως Πρόεδρος άλλαξε το όνομα της χώρας, από αποικιακό Άνω Βόλτα σε Μπουρκίνα Φάσο, δηλαδή Γη των Περήφανων Ανθρώπων και πλέον ο λαός θα αυτοαποκαλούνταν Burkinabe, δηλαδή οι Περήφανοι Άνθρωποι. Θέσπισε δωρεάν σίτιση και παροχή πόσιμου νερού, αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των γυναικών, δημιούργησε επιτροπές για την Υπεράσπιση της Επανάστασης και λαϊκά-επαναστατικά όργανα, διέθεσε δωρεάν εμβόλια κατά της μηνιγγίτιδας και της πολιομυελίτιδας, έφτιαξε μικρές νοσοκομειακές μονάδες και παρείχε για πρώτη φορά στον λαό του δωρεάν εκπαίδευση. Επιπλέον, πούλησε τις κρατικές λιμουζίνες και τις αντικατέστησε με οικονομικά Peugeot. Αρνήθηκε να μετακομίσει στην προεδρική κατοικία, ενώ μείωσε αρκετά τον μισθό του Προέδρου και των υπόλοιπων μελών της κυβέρνησης. 

Τέλος, κατήγγειλε τον τρόπο με τον οποίο οι λαοί της Αφρικής υποδουλώνονται στο ΔΝΤ με δυσβάστακτες συμφωνίες για δανεικά χρήματα από τα οποία επωφελείται μόνο μια διεφθαρμένη ντόπια ολιγαρχία, ξεπουλώντας τα πλούσια σε χρυσό, διαμάντια, πετρέλαιο εδάφη και αφήνοντας τον λαό να ζει σε συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης.

Οι παραπάνω πολιτικές του, οδήγησαν σε μια οργανωμένη διεθνή συνωμοσία, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την Γαλλία και εκτελέστηκε από τις ΗΠΑ μέσω της CIA, υποβοηθούμενες από τον Λιβεριανό εγκληματία και μετέπειτα πρόεδρο Τσάρλς Τέιλορ. Στις 15 Οκτώβρη 1987, ένοπλοι στρατιωτικοί, με επικεφαλής τον στενότερο συνεργάτη του, Μπλεζ Καμπαορέ, εισέβαλαν στο προεδρικό γραφείο και τον εκτέλεσαν με δυο σφαίρες στην καρδιά.

Μετά την δολοφονία πρόεδρος ανέλαβε ο Καμπαορέ, ο οποίος άρχισε και πάλι να εξοφλεί με συνέπεια το χρέος προς το ΔΝΤ, προχωρώντας σε κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων και την κατάργηση όλων των κοινωνικών ευεργετημάτων που ο Σανκάρα πρόλαβε να εφαρμόσει. Ιδιωτικοποιήθηκε, ακόμα και το νερό. Όλα αυτά οδήγησαν σε πτώση του επιπέδου ζωής του λαού ο οποίος μαστιζόταν από συνεχής επιδημίες όπως η Μαλάρια και ο Έμπολα, υψηλή παιδική θνησιμότητα κλπ, που οδήγησαν σε συνεχείς εξεγέρσεις και τελικά στην πτώση του το 2014.

Κλείνοντας, ο Σανκάρα μπορεί να δολοφονήθηκε, αλλά συνεχίζει να ενσαρκώνει το παράδειγμα ενός εμπνευσμένου επαναστάτη, του οποίου οι ιδέες και οι πράξεις ευθυγραμμίζονται και καθοδηγούνται από τους στόχους του Σοσιαλισμού και της Αυτοδιάθεσης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΚΟ στα Κάτω Πατήσια. Δεν υπάρχει πουθενά πινακίδα.

158 πρόσφυγες Σύριοι με τις οικογένειές τους μένουν στο πενταόροφο αυτό κτίριο, σε διαμερίσματα που, απ' ό,τι μου είπε ο άνδρας που εκτελεί χρέη security "εγώ δεν μένω σε τόσο ωραίο σπίτι".

Τα φαγητά που τους προσφέρουν, αν δεν είναι της αρεσκείας τους, όπως ρεβύθια με ρύζι, καταλήγουν στον σκουπιδοτενεκέ.

Υπάρχει δε τόσο φαΐ, που σε ρωτάνε αν θέλεις να πάρεις κι εσύ. Δεν συνεργάζονται τουλάχιστον με την Εκκλησία, να τα προωθούν σε ελληνικές οικογένειες, που περιμένουν ουρά στα συσσίτια ...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μυθος λέει ο άλλος η κλιματική αλλαγή. Μύθος ότι πεθαίνουνε οι πολικές αρκούδες λόγω ελλειψης τροφής. Και φέρνει σαν παράδειγμα τη Γροιλανδία πριν 10 αιώνες που είχαν λιώσει οι πάγοι και ο βασιλιάς της Δανίας έδωσε εντολή να αποικισθεί. Πήγαν άνθρωποι, καλλιεργούσαν τα εδάφη, μετά από ένα αιώνα ξανάρθαν οι πάγοι, και πέθαναν όλοι οι άνθρωποι από πείνα. Μόνο που και σήμερα η Γροιλανδία κατοικείτε.

Μύθος είναι ότι εξαφανίζονται πλέον άγρια ζώα? Μύθος είναι η έρευνα ότι ξανθοί/ες και γαλομάτιδες/σες θα εξαφανιστούν σε δυο αιώνες? Μύθος είναι ότι εξαφανίζεται η λευκή φυλή λόγω υπογεννητικότητας?



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άμα νομίζεις ότι η ανθρωπότητα σταδιακά γίνεται εξυπνότερη, να επισημάνω κάτι: τη δεκαετία του 50 το εγχειρίδιο ενός αυτοκινήτου έγραφε πώς μπορείς να ρυθμίσεις βαλβίδες. Σήμερα γράφει ότι τα υγρά της μπαταρίας δεν πίνονται.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ

Ψεκασμένοι όλου του ντουνιά ενωθείτε!

Ψεκασμένοι κατά των μνημονίων.

Ψεκασμένοι κατά της ευρωκατοχής.

Ψεκασμένοι κατά του Δ’ Ράιχ.

Ψεκασμένοι κατά του χρέους.

Ψεκασμένοι κατά της παγκοσμιοποίησης.

Ψεκασμένοι κατά της πολυπολιτισμικότητας.

Ψεκασμένοι κατά των εγκλεισμών.

Ψεκασμένοι κατά των πειραματισμών.

Ψεκασμένοι για θεραπείες και ΕΣΥ.

Ψεκασμένοι για τη δραχμή.

Ψεκασμένοι για τη παραγωγή.

Ψεκασμένοι για τη Μακεδονία.

Ψεκασμένοι για το Αιγαίο.

Ψεκασμένοι για τη Θράκη.

Ψεκασμένοι για τη Κύπρο.

Ψεκασμένοι για το έθνος.

Σχολιο.- Κανένας σκλάβος που θέλησε να απελευθερωθεί από τα δεσμά του δεν πήρε τα εύσημα από το αφεντικό του.

Σχολιο.- Η Ελλάδα του 2021 είναι ο 25χρονος από το Αιγάλεω που δουλεύει γκαρσόν στο Βερολίνο.

Η Ελλάδα του 2021 είναι η 30χρονη απόφοιτος νηπιαγωγός, που δουλεύει baby sitter στο Λονδινο.

Η Ελλάδα του 2021 είναι ο 28χρονος μηχανικός που δουλεύει σε εργοτάξιο στην Ολλανδία.

Η Ελλάδα του 2021 είναι η 27χρονη απόφοιτος Πάντειου που δουλεύει σε μπρασερι στο Παρίσι.

Η Ελλάδα του 2021 είναι 600.000 παιδιά μορφωμένα ηλικίας 20-35 ετών που άφησαν την χώρα από το 2010 ως σήμερα και προσφέρουν τις οποίες υπηρεσίες τους εξειδικευμένες η όχι σε ξένους τόπους.

Η Ελλάδα του σήμερα είναι η αντικατάσταση των 600.000 αυτών ελληνόπουλων από αλλοεθνείς και ξένους που κατοικούν πλέον παράνομα και με επιδόματα στην πατρίδα αυτών των παιδιών.

Η Ελλάδα του 2021 δεν είναι η Ελλάδα του Αντετουκομπο , είναι η Ελλάδα της πολιτικής κλίκας που έδιωξε αυτά τα παιδιά από τον τόπο τους.

Τέλος η Ελλάδα του 2021 είναι η Ελλάδα ενός ατελέσφορου λοκνταουν που σαρώνει , ότι είχε μείνει άσαρωτο την τελευταία 10ετια.

Γι αυτήν την Ελλάδα της υπογεννητικότητας και των απίστευτων εισφορών προφανώς δεν θα μιλήσει κανένας.

Οι ένοχοι δεν μιλούν και σας πετάνε τον Γιάννη Αντετουκομπο για να πορευεστε.......

Σχολιο.- Νέο Κόμμα. Ψ.Ε.Κ.Α.

Ψεκασμένοι Ενάντια στην Καθεστωτική Αφήγηση

Σχολιο.- Δέν έχω καταλάβει ο ψεκασμός πώς προέκυψε!

-Υποτίθεται ότι οι θεωρητικοί τής συνομωσίας αρχικά έβγαλαν τήν θεωρία τών ψεκασμών, πού όμως είναι μία πραγματικότητα.

Οι "πολιτικώς (μή) ορθοί" όμως, ενώ αμφισβητούν καί ειρωνεύονται τά περί ψεκασμών, υιοθετώντας τόν "όρο" τού ψεκασμένου, αποδέχονται τούς ψεκασμούς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Κινέζοι λένε ότι είναι καταραμένοι αυτοί που ζουν σε ενδιαφέρουσες εποχές. Σε εποχές δηλαδή που ο κόσμος αλλάζει. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Κραυγή αγωνίας” από τον κοινοτάρχη του Φυλακίου Έβρου – Σε χωριό 300 κατοίκων φτιάχνουν hot spot για 3.000 παράνομους μετανάστες

09/01/2021

“Κραυγή αγωνίας” από τον κοινοτάρχη του χωριού Φυλάκιο Έβρου για την επικείμενη κατασκευή hot spot για παράνομους μετανάστες στο συγκεκριμένο χωριό.

Ο κ. Χρήστος Τυρμπάκης  μίλησε για το τι σχεδιάζεται από την κυβέρνηση για την περιοχή όπου βρίσκεται το χωριό Φυλάκιο.

Πρόκειται όπως είπε για ένα χωριό του οποίου οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους 300 και στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι υπερήλικες από 70 – 90 ετών. Από την κυβέρνηση έχει προγραμματιστεί η κατασκευή hot spot σε μια έκταση 72 στρεμμάτων και εκεί θα φιλοξενηθούν εως και 3.000 παράνομοι μετανάστες γεγονός που θα αλλοιώσει εντελώς τη μορφή του πληθυσμού στην περιοχή.

Ο κ. Τυρμπάκης τόνισε παράλληλα ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η είσοδος παράνομων μεταναστών από τον Έβρο παρά το φράχτη που κατασκευάζεται.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια ολόκληρη πόλη μεταναστών κατασκευάστηκε στην Λέσβο απέναντι από τα τουρκικά παράλια. Ένα τέτοιο θέλει να κάνει και ο Μηταράκης στα σύνορα του Έβρου



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τριτοκοσμικές συνθήκες στη Θεσ/νίκη «λόγω κορωνοϊού»: Με κουβέρτες στην τάξη οι μαθητές! – Έξαλλοι οι γονείς

11 Ιανουαρίου 2021

Σοκ στη Θεσσαλονίκη όπου σχολείο ζήτησε από τους μαθητές να φέρουν κουβέρτες στο μάθημα, καθώς παρά τις πολικές θερμοκρασίας που έρχονται τα παράθυρα θα παραμείνουν ανοιχτά με τους γονείς τη Θεσσαλονίκη να αποστέλλουν επιστολή διαμαρτυρίας.

Η διεύθυνση σχολείου της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης ζήτησε από τους γονείς να προμηθεύσουν τα παιδιά τους με κουβέρτες για να αντέξουν το κρύο στις αίθουσες διδασκαλίας! Πρόκειται για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλάστρας, το οποίο υποδέχεται σήμερα τους μαθητές του μαζί με όλα τα υπόλοιπα δημοτικά σχολεία της χώρας.

Η διευθύντρια του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους γονείς για τα μέτρα που θα ληφθούν λόγω κορωνοϊού. «Η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για το λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



κομμουνιστες και αντισιωνιστες μαζι 

Παρά την πανδημία και τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, περίπου 10.000 άνθρωποι διαδήλωσαν χτες στο κέντρο του Βερολίνου τιμώντας τη μνήμη των δολοφονημένων κομμουνιστών ηγετών, Ρόζα Λούξεμπουργκ και Καρλ Λίμπκνεχτ.

Με κεντρικό σύνθημα «Πολεμάμε και Θυμόμαστε: Κρίση και Καταπίεση – η απάντηση είναι η Επανάσταση», οι διαδηλωτές φορώντας μάσκες και κρατώντας σημαίες και πανό, διέσχισαν κεντρικούς δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας με τελικό προορισμό το νεκροταφείο Φριντριχσφέλντε στην περιοχή Λίχτενμπεργκ, όπου βρίσκονται οι τάφοι και το μνημείο των κομμουνιστών ηγετών.

Η πορεία σημαδεύτηκε από επεισόδια, καθώς δυνάμεις της αστυνομίας επιχείρησαν να διαλύσουν το πλήθος προκαλώντας ένταση, η οποία ωστόσο στην συνέχεια εκτονώθηκε και η ειρηνική διαδήλωση συνεχίστηκε.

Σημειώνεται ότι η Ρόζα Λούξεμπουργκ και ο Καρλ Λιμπκνεχτ, εκ των σπουδαιότερων κομμουνιστών ηγετών του γερμανικού και διεθνούς εργατικού κινήματος, δολοφονήθηκαν από παραστρατιωτικούς στις 15 Γενάρη 1919.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25 πιτσιρίκια σε μια τάξη. Θα ανοίγουν τα παράθυρα όμως.

#σχολεια

Σχολιο.- Mπουφάν κουκούλα και γαντάκια!Ανοικτά παράθυρα και την επόμενη μέρα στις μικρές τάξεις θα ρέει άφθονη η μίξα.Από τα 25 παιδιά μπορεί να μείνουν τα 15 ή και λιγότερα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και λίγα λόγια για τις γεννήσεις:

Από τα ίδια δημογραφικά στοιχεία, όπως δημοσιοποιήθηκαν, το 2020 σημειώθηκαν στην χώρα μας 95.302 γεννήσεις, μειώνοντας έτσι τον πληθυσμό της χώρας κατά 135.472-95.302 = 40.170!

Χάσαμε δηλαδή το 2020 μια ολόκληρη μεσαίου μεγέθους πόλη όπως η Άρτα, ή το Ρέθυμνο -και συνολικά από το 2010 πάνω από 350.000, χωρίς κανενός να ιδρώνει το αυτι''



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: «Η λύση για την κλιματική αλλαγή είναι να αγοράσεις Tesla»

Δευτέρα 11 Ιανουάριος 2021 | 03:18

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γίνει το «αγαπημένο» πρόσωπο του Twitter το τελευταίο διάστημα.

Ολα ξεκίνησαν από την ανάρτηση για τα Harrods τα οποία «πρέπει κάποια να τα φέρει στην Ελλάδα επιτέλους». Μετά από εκείνη την ανάρτηση του νεαρού αθλητή είχε δημιουργηθεί ένα κύμα κατακραυγής που ανάγκασε μέχρι και τον πατέρα του, αλλά και την ομοσπονδία της αντισφαίρισης της Ελλάδα να τον υπερασπιστούν δημόσια.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς βρίσκονταν την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς ήταν τα Εμιράτα εδώ και αρκετές εβδομάδες κάνοντας προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση που θα λάβει μέρος.

Τώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε ξανά κριτική εξαιτίας μιας απάντησης που έδωσε σε ένα «QnA» στο twitter. Αρχικά έγραψε: «Εχω μια απάντηση για τα πάντα. Κάντε μου ό,τι ερώτηση θέλετε!», καλόντας έτσι του εν Ελλάδι και μη θαυμαστές του σε διάλογο.

-Ποια λύση δίνεις για την κλιματική αλλαγή

-Αλλαξε το αυτοκινητο σου με ένα Τεσλα.

Οπως είναι λογικό η εν λόγω απάντησή του πυροδότησε πλειάδα απαντήσεων στον Τσιτσιπά, με τους περισσότερους να καυτηριάζουν το γεγονός πως είναι μια… πανάκριβη λύση για την κλιματική αλλαγή.

-κερνάς;

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αγοράσει Tesla το 2019, λέγοντας μάλιστα τότε πως δεν ξέρει να οδηγεί, όμως το πήρε για όταν θα μάθαινε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρόκο: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το άνοιγμα αμερικανικού Προξενείου στη Ντάχλα της κατηλημένης Δυτικης Σαχάρας

 Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021, 15:00

«Η επίσκεψη στην Ντάχλα της αμερικανικής αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών για θέματα Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής, αντικατοπτρίζει την ακλόνητη υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών για την αρχή  των διαδικασιών για  το άνοιγμα του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στην περιοχή», δήλωσε  ο Αμερικανός Πρέσβης στο Ραμπάτ, Ντέιβιντ Φίσερ.

Υπενθυμίζεται πως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αναγνωρίζουν την πλήρη κυριαρχία του Βασιλικού Μαρόκου σε ολόκληρο το κατειλημμένο κράτος της Δυτικής  Σαχάρα.

Ο Αμερικανος διπλωμάτης υπενθύμισε επίσης ότι «κάθε αμερικανική κυβέρνηση από τον Μπιλ Κλίντον έως τώρα  υποστήριζε το σχέδιο κατάληψης του βασιλικού Μαρόκου ως μονόδρομη  πορεία προς την υποταγή των Σαχαράουι. Οι Ηνωμένες Πολιτείες επένδυσαν  στο μέλλον του νότιου  κατήλημένου κράτους και επί προεδρίας  Μπαράκ Ομπάμα  για τη δημιουργία  θέσεων εργασίας των αποίκων του Βασιλικού Μαρόκου και ενίσχυση της ενίσχυση της συνεργασίας των κατακτητών».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι πατριώτες σιίτες αντάρτες Χούτι της Υεμένης  καταδικάζουν τον χαρακτηρισμό τους ως τρομοκρατική οργάνωση από τις ΗΠΑ

 Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021, 11:57

Οι πατριώτες σιίτες αντάρτες Χούθι της Υεμένης καταδίκασαν σήμερα την απόφαση της απερχόμενης κυβέρνησης των ΗΠΑ να εγγράψει το κίνημά τους στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων και είπαν ότι επιφυλάσσονται του δικαιώματος να ανταποδώσουν.

«Οι Αμερικανοί είναι η προέλευση της τρομοκρατίας. Η πολιτική και οι πράξεις της κυβέρνησης Τραμπ είναι επίσης τρομοκρατικές. Οι πολιτικές της αντανακλούν μια σκέψη σε κρίση και είναι καταδικαστέες και έχουμε το δικαίωμα να ανταποδώσουμε» ανέφερε στο Twitter υψηλόβαθμος αξιωματούχος των πατριωτών Υεμενιτών ανταρτών, ο Μοχάμεντ Άλι αλ Χούθι.

«Δεν αφορά τον λαό της Υεμένης η απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ από τη στιγμή που αυτή εμπλέκεται στη δολοφονία Υεμενίων» πρόσθεσε.

Η αμερικανική κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Κυριακή, δέκα ημέρες πριν από το τέλος της θητείας της, ότι θα εγγράψει τους αντάρτες Χούτι στον κατάλογό της των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο εξήγησε ότι θα ενημερώσει το Κογκρέσο για την απόφαση αυτή.

Τρία στελέχη του κινήματος θα εγγραφούν επίσης στη μαύρη λίστα, ανάμεσά τους ο ηγέτης του, ο Άμπντελ Μάλικ αλ Χούθι.

Η  Σαουδική Αραβία που πραγματοποιεί ουαχαμπιτικοναζιστική εισβολή στην Υεμένη δήλωσε, με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ότι «υποστηρίζει σθεναρά» την απόφαση των ΗΠΑ.

Από την πλευρά του το Ιράν καταδίκασε και αυτό την αμερικανική απόφαση. Ο αμερικανικός κατάλογος των τρομοκρατικών οργανώσεων είναι «μια διαδικασία που έχει χάσει την αξιοπιστία της (…) Είναι σαφές πως τέτοιες ενέργειες αντανακλούν την πολύ δυσμενή κατάσταση των Ηνωμένων Πολιτειών» στη Μέση Ανατολή, ανέφερε το Υπουργείο Εξωτερικών στην Τεχεράνη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο συνταγματολόγος Κασιμάτης για τον εγκλεισμό του Λαού

«Πλυση εγκεφαλου και επερχομενη λαιλαπα»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ... Στις εκλογές δεν κερδίζουν αυτοί που ψηφίζουν, αλλά αυτοί που μετράνε τις ψήφους...

Κι ἕνα ἀκόμη στοιχεῖο γιά τήν "ἀξιοπιστία" τῶν ἀμερικανικῶν ἐκλογικῶν ἀποτελεσμάτων - ὄχι βέβαια πώς ἀμφιβάλλει κάποιος σοβαρός ἄνθρωπος.

Στή φωτογραφία βλέπουμε τά ἐπίσημα ἀποτελέσματα στήν πόλη τοῦ Ντητρόιτ: Μπάιντεν 94% - Τράμπ 5% σέ πόλη μέ 225.711 ἔγκυρες ψήφους!!!

Σχολιο.- Επειδή έχω ζήσει πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη πόλη σε πληροφορώ ότι και πολλές ψήφους πήρε ο Τραμπ. 6.000 μίλια μακριά από το Detroit, που δεν έχεις πατήσεις ποτέ το πόδι σου, μην γράφεις ανοησίες.

Σχολιο.- Σε μία πολιτεία κατεξοχήν θύμα της Παγκοσμιοποίησης, οι εξαθλιωμένοι κάτοικοί της ψήφισαν σε ποσοστό 94% τον κολαούζο των "ανοιχτών συνόρων", της μεταφοράς θέσεων εργασίας στην Λ. Δ της Κίνας, της αποβιομηχάνισης και της καταστροφής της εργατικής και της μεσαίας τάξης των ΗΠΑ; Πόσους άνεργους δισεκατομμυριούχους έχει το Detroit;

Ψήφισαν τον υπάλληλο της Big Pharma και της Big Tech, που υποστήριξε μετά μανίας τις καραντίνες, οι οποίες έστειλαν στην ανεργία εκατομμύρια εργαζόμενους;

Οι πολίτες του Detroit, σύμφωνα με 'σένα τον... νοήμονα, ανυπομονούν να μπουκάρουν οι Μεξικανοι λαθρομετανάστες και να πλακώνονται μαζί τους ποιός θα δουλέυει για ένα πιάτο ρύζι.

Σύμφωνα με την λογική σου, όποιος δεν έχει πατήσει το πόδι του στο φεγγάρι, δεν θα έπρεπε να 'χει άποψη για την πανσέληνο! Περί ανοησίας ο λόγος...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ από τον νομπελίστα οικονομολόγο Ρουμπινί! «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ θα έχουν από το τέλος του 2021 όσοι έκαναν το εμβόλιο της Pfizer...»

Ο διάσημος Αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί με άρθρο του στους Japan Times βλέπει ακόμα και ένοπλη εξέγερση στις ΗΠΑ από τους πολίτες που δεν δέχονται τη νοθεία στις εκλογές, αλλά και ανθρωπιστική καταστροφή λόγω των εμβολίων!

Και με αφορμή τα δραματικά γεγονότα που οδήγησαν στην άλωση του Καπιτώλιου αναδημοσιεύει ένα tweet που είχε κάνει τον Ιανουάριο του 2020 και προέβλεπε ένοπλο αντάρτικο. Κάτι που τονίζει ότι μπορεί πλέον να επεκταθεί και στις πόλεις....

Εν συνεχεία υποστηρίζει ο Νουριέλ Ρουμπινί ότι «βιώνουμε μόνο την αρχή του χάους».

Και διερωτάται ο Νουριέλ Ρουμπινί αναφορικά με την κίνηση του Α. Μπουρλά: «Αλήθεια, το εμβόλιο της Pfizer είναι τόσο αποτελεσματικό που ο διευθύνων σύμβουλός της ξεπούλησε τις μετοχές που είχε στη διάθεσή του;»

Όσο για την εκλογή Τ. Μπάιντεν σημειώνει ότι «ο νέος πρόεδρος θα έχει πάντα να αντιμετωπίσει το εμπόδιο της ισχνής πλειοψηφίας στη Γερουσία (σ.σ.: χρειάζεται να ψηφίζει πάντα η Κ.Χάρις για να κερδίζουν τις ψηφοφορίες) και «δεν πρόκειται να βελτιώσει την οικονομία των ΗΠΑ», ενώ Ούτε στη συμφωνία των Παρισίων δεν θα μπορέσουν να ξαναμπούν οι ΗΠΑ».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ σε σχολείο για την επάνοδο! «ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ να έχουν μαζί τους και μια μικρή... κουβερτούλα»

Επιστρέφουν στα σχολικά τους θρανία οι μαθητές και οι μαθήτριες των νηπιαγωγείων, των δημοτικών σχολείων...

Την ίδια ώρα θα πρέπει να μην ξεχνούν τους νέους κανόνες που έχει επιβάλει η πανδημία του κορονοϊού, όπως μάσκα, κολατσιό από το σπίτι και ατομικό παγουρίνο.

Στην περίπτωση ωστόσο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας, η διεύθυνση του, στο κανονισμό λειτουργίας που απέστειλε στους γονείς φρόντισε να τους ενημερώσει ότι τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και μια μικρή ...κουβερτούλα, επειδή οι χώροι των αιθουσών θα αερίζονται διαρκώς!!!