Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Κυριακη 21 Φεβρουαριου 2021


Η ΜΚΟ που παρείχε «προσφυγόπουλα» στον Λιγνάδη είναι η Solidarity Now, με επικεφαλής την Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι ανηψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Στο κόλπο μπαίνουν ο Βενιζέλος, ο οποίος παρέχει νομική βοήθεια στον Λιγνάδη, και η Κούρκουλα (πρώην υφυπουργός Πολιτισμού του Σημίτη), που φιλοξενεί τον Λιγνάδη μέχρι να περάσει η μπόρα.

Τέλος η Μενδώνη, είναι το αφανές ταμείο του Βενιζέλου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκρατήστε τους χορούς και τα χαρμόσυνα ποστ για τη σύλληψη Λιγνάδη. Ένα κύκλωμα trafficking δεν αποτελείται ποτέ από έναν μόνο άνθρωπο. Ο Λιγνάδης ήταν πελάτης, να χαρούμε όταν βρεθεί κι ο μαγαζάτορας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεταλλάχθηκε το εμβόλιο της Pfizer, από τους -70 ψύξη, αρκούν και η -15.

Κατά το Πάσχα θα κυκλοφορήσει και σε παγωτό πύραυλο…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



κακώς τοποθέτησε η κυβέρνηση τον Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο, διότι "ήταν γνωστά τα καμώματά του και δεν μπορεί να μην ήξερε ή όφειλε να ξέρει".

Σωστά... όμως όταν έγινε η τοποθέτηση, δεν είδαμε κάποιους του "καλλιτεχνικού χώρου" που σίγουρα ήξεραν, όπου κι αν ανήκουν κομματικά, να επιστήσουν την προσοχή αν μη τι άλλο, να πουν έστω και όχι δημοσίως αλλά εκεί που έπρεπε "ρεεεε εδώ ακούγονται γι' αυτόν αυτά τα φοβερά πράγματα, το ψάξατε πριν τον βάλετε στη θέση που τον βάλατε;".

Γι' αυτό λέω, χωρίς φυσικά τον παραμικρό σκοπό να μειώσω τις ευθύνες της κυβέρνησης, ότι το θέμα δεν είναι κομματικό αλλά είναι θέμα ολικής πολιτικής και κοινωνικής σήψης.

Από τον Ιούλιο του 2015 ένας δεξιός κάνοντας αντιπολίτευση έγραφε στο twitter με το ψευδόνυμο Καλαμάρης Πλοκάμιας

«Μετά από όλους τους προδότες φέρανε και γτην ανωμαλάρα το Λιγνάδη που αποπλανεί 16χρονα αγόρια  και κανείς δεν τον έχει χώσει φυλακή #ant1_news»

Τον ξέρανε από παλιά. Αυτος ειναι της νουδου και το ειχε γραψει τοτε για τους ζαιους.Ειναι ολοι μια ενωμενη ΜΚΟ.

ΚΑΜΙΑ θέση δεν είχε λάβει επί ΣΥΡΙΖΑ.

η Μενδώνη ... τον τοποθέτησε... δεν ξέρω λεπτομέρειες...

 επί ΣΥΡΙΖΑ ανέβαζε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο μεταξύ "η Δικαιοσύνη έχει το λόγο" αφού πρώτα καθυστέρησε όσο χρειαζόταν για να γίνει το σχετικό παζάρι και όσο χρειαζόταν για να σβηστούν όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ & ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α(Χ)ΡΙΣΤΟΥΣ

Είναι νά ξερνάει κανείς από τό μεγεθος τής υποκρισίας βλέποντας ολο τον Νεοδημοκρατικό «δημοσιογραφικό» βόθρο του σκαϊ νά «πέφτει απο τά σύννεφα»για τόν Λιγνάδη...

Τόν δέ Μπαμπη Παπαπαναγιώτου νά προσπαθεί εναγωνίως νά ξεπλύνει τήν κυβέρνηση εκφράζοντας «ιερή αγανακτηση» επειδή μέ αφορμή τά τελευταία γεγονότα κάποιοι κακοί...προσπαθούν νά τά εκμεταλευτούν γιά κομματικούς λόγους..συνδέοντας τίς χυδαίες πραξεις τού Λιγναδη μέ τόν Πρωθυπουργό κούλη Μητσοτακη..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Καλή αρχή»

Η Γαλάζια πολυκατοικία σείεται συνθέμελα.

Ο Πατούλης φαίνεται αναλώσιμος & πετιέται στά σκυλιά..μέ οτι αυτό συνεπάγεται

Τό βαρυ πυροβολικό τής ακροδεξιάς προπαγάνδας τής ΝΔ ο Σκαϊ «πυροβολεί» τόν Πατούλη για σκανδαλο...


Αποκάλυψη ΣΚΑΙ για Περιφέρεια Αττικής: Kι διαχρονική χρήση με τις εφαρμογές ερόχημα Καρυπίδη

19/02/2021 - 20:41

Οσμή σκανδάλου φέρει η ανάδειξη από την Περιφέρεια Αττικής, στην ασφάλεια Amani Swiss, εφαρμογήερό καρυπίδη, για προμήθεια Rapid Test

Η Περιφέρεια Αττικής καθιστώντας τον Δεκέμβριο .. στην προμήθεια γρήγορης δοκιμής εμού 1οςτομμυρίου ευρώ.

Δεν διενεργεί κανείς διαγωνισμό διαγωνισμό για καλεί διαφορετικά 3 διαθέσιμες σε διαραγμάτευση. 

Η φθηνότερη προσφορά είναι της ασφάλειας Amani Swiss που αναζητούν τη δουλειά, τον Ιανουάριο, να παραδώσει 107 χιλιάδες τεστ στην τιμή των 9 ευρώ και 26 λεπτών το ένα.

Η εφαρμογή Αmani Ελβετική διάκει στον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Πέραν από έμπορος γρήγορη δοκιμή, είναι και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. 

Η πρόσβαση λοιπόν πήρε τον διαγωνισμό στην Αττική, δίνοντας τιμή 9 ευρώ και 26 λεπτά.

Σεμιχο διαγωνισμό για απαιτητικά Rapid Test, της Περιβάλλονιας Μακεδονίας, έλος φθηνότερη τιμή, 7 ευρώ και 90 διαθεσιμότητα στην αγορά, αν χρειάζομαι κανείς στο τηλέφωνο, την αίτηση για προαγωγή για την ταχεία δοκιμή, με 2 ευρώ και 30 λεπτά.

Γι 'άρχισε .. διάτρητο άντρες, διαγωνισμό, 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναθεωρημένη σχετική ερώτηση στη Βουλή .. 

«Πήραμε, διαπόν, σε τετραπλάσια τιμή από τα που διαθέτουσαν κανείς τα σχέδια Ταχείες δοκιμές στο δίκτυο. Θα φτιάξεις και για το χρόνο, στον διαγωνισμό που είναι οι ίδιοι, που απαιτούν από τον ΙΦΕΤ, η εφαρμογή που, η Αμάν και τιμή 3,30 ευρώ. » ιδελ ο ο Δημήτρης Κατσικάρης, Μέλος Οικονομικής χρήσης της Περιφέρεια Αττικής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο περιφερειάρχης Αττικής δικαιολόγησε την απαιτούμενη τιμή, χρήση των χρηστών που έθεσαν που έθεσαν απαιτούμενα

«Καθιστώντας ταυτοχρόνως εγγραφή πιστότητος του Ταχεία δοκιμή με την αίτηση για την εμφάνιση των μοριακό, η κινητής ανίχνευσης. Πέρασε και από τον ελεγκτικό διαδριο, βγήκε με ομόφωνη που απαιτούνται κατά τη διάρκεια των απορρυπαντικών νόμιμες », χρήση.

Ο ΣΚΑΙ διαλύπτευμα συμπληρωματικά συμπληρωματικά της Περιβάλλονιας Αττικής, πάλι με την εμφάνιση προσευρό χρωμα Θεόδωρου Καρυπίδη που εμφανίζει τις λεπτομέρειες. 

Πρόγραμμα για την Ocean8ΑΕ με έδρα τη Νάουσα που αποθηκεύεται στον Οκτώβριο του 2019. 

Τον Απρίλιο του 2020, η περιφέρεια Αττικής διάρθρωση απαιτούνται σε 2 για για προμήθεια 300.000 μασκών προς 300.000 ευρώ.

Εντός Ομίλου Όμιλος που αναζητάτε διακρίσεις και στον Ωκεανό 8 που ασχολείται με με ακίνητα και πρόσβασηριο μηχανημάτων.

Η εφαρμογή δεν καταθέτω κανάν, και τα η Ocean8 - προσεχρόχες Καρυπίδη, όνειρα τη δουλειά, με 226.628 ευρώ.

Μια μάσκα προς τα 75 λεπτά. 

Η περιφέρεια Αττικής διαθεσιμότητας, μέρες που ορίζονται στην πληροφορία σε σοκ, προσκαλεί στην ακίνητη περιουσία, στη Νάουσα για να προχωρήσω μάσκες. 

Πρόγραμμα 7 Απριλίου η Περιφέρεια επικυρώνοντας την ανάθεση στην αίτηση.

Εφαρμογή 10 Απριλίου, η ακίνητη περιουσία επιπλέον θυμάται να αναλύσεις σχετικές ΚΑΔ στο καταστατικό της για να κάνω να ψάχνω αναλύω τα είδη συσκευασίας.

«Έχουμε τη χρήση, διαμπράικα, διακρίσεις, αναφορές. Εδώ ο κύριος Πατούλης διακρίσεις να υποκαθέσει στην κυβέρνηση και την εφαρμογή της και την προμήθεια, απαιριες προμήθειες, με πολύχρονες εφαρμογές, με καθένα πρόσθετα πρόσθετα, καλέ 2-3 εφαρμογές για τους προαγωγείς, που παρουσιάζουν κάτι τέτοιο όπως απαιτείται. Χωρίς διαδικασία διαγωνισμός », δηλώνει ο ο Δημήτρης Κατσικάρης.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης συμπλημιζε χρώματος και στο Instagram Όπως ήθελε να δημιουργήσω μάσκες από την κάθε φορά εφοδιασμός σε εφαρμογές και εφαρμογές

50.000 μάσκες χωριστά που θα δώριζε στο Δήμο Θεσσαλονίκης δεν έφτασαν με με να αναγκάζω την εικόνα του Δήμου, τον περασμένο Νοέμβριο, να κάνουμε την εφαρμογή της δωρεάς των μασκών για να μην βίνουμε την εφαρμογή.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευχαριστούμε το συγκρότημα Μαρινάκη που μας λέει ότι παρακολουθούμαστε από την ΕΥΠ και οτι μονο το SIGNAL μας προστατεύει.Σε ευχαριστούμε Βαγγέλη που σε εξευτέλισε και η Ολλανδική Δημόσια Τηλεόραση.Σας πήραν χαμπάρι και οι Ολλανδοί αποικιοκράτες και σας χλευάζουν.Πού καταντήσαμε ρε γαμώτο;;να μας κάνουν πλάκα και οι Ολλανδοί.Στην Ολλανδία αν έχω καταλάβει σωστά,υπάρχει κόμμα κτηνοβατών και παιδόφιλων;;;

Σχολιο.- Έχω ακούσει για την Γερμανία!

Η φθηνότερη λέει για συνουσια, σύμφωνα με την διαφήμιση του οίκου ανοχής ζώων, είναι η κότα!!!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποτε ο μουσικός και σύντροφος Παναγιώτης Βήχος ξεσκέπασε κύκλωμα διακίνησης ανήλικων κοριτσιών από την πρώην ΕΣΣΔ και χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλόκ στη Σαντορίνη.Ένα κύκλωμα που έλεγε σε κοπέλες ότι θα έλθετε στην Ελλάδα για να γίνετε μπαλαρίνες.

Το αποτέλεσμα:δικαστήρια,απειλές από το βάθυ κράτος και στο τέλος καρκίνος για τον Παναγιώτη και μια διαρκή ταλαιπωρία μέχρις ότου φύγει από τη ζωή.Αυτός όμως απτόητος πάντα στην πλευρά της Δικαιοσύνης και της Αλήθειας.

Λίγο πριν πεθάνει είχαμε κάνει μια κουβέντα και σας μεταφέρω τα λόγια του:η πάλη που έδωσα ήταν γιατί δεν άντεχα το άδικο..Θέλω να συνεχίσετε τον δικό μου αγώνα.Θέλω να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι που βιωσαν την αθλιότητα από ανθρωπόμορφα κτήνη.Θέλω αυτό που ξεκίνησα να το πάτε ως το τέλος.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο κέντρο της Αθήνας δεν είχατε δει ποτέ ανήλικες αφρικανές κοπέλες να πηγαίνουν σε ξενοδοχεία με ηλικιωμένους;;δεν είχατε ακούσει ποτέ για κυκλώματα διακίνησης γυναικών;;;δεν ειχατε ακουσει ποτέ για σπιτακια όπου η ελιτ εβγαζε τα βιτσια της;;;

Δεν τα είχατε δει ποτέ με τα μάτια σας αν περπατούσατε στο κέντρο της Αθήνας;;δεν είχατε πει ποτέ ''Ασε την κοπέλα ρε σκατόγερε;;''δεν πλησιάσατε ποτέ μια κοπελα που έκανε πιατσα αν σας φαινοταν αδυναμη,ανηλικη,φοβισμενη;;;..Δεν σας έτυχε ποτέ να βρίσετε έναν παππού και να σας σταματήσει νταβατζής λιγο παρακατω και να σας πει φυγε απο δω,διοτι θα σε θαψω;;Εμενα μου χε συμβει κοντά στην Πλατεία Βάθης το 2012 και δεν θα το ξεχάσω ποτε.

Από τότε ερεύνησα αυτό το ζήτημα και θελω να υπάρξει Δικαιοσύνη ώστε να δω ποιοι κρυβονται πισω από όλα αυτά τα κυκλώματα,που δρουν με την καλυψη της ελιτ και της αστυνομίας.

Σχολιο.- Χρόνια τώρα !!! Ειδικά με τις ανήλικες Αφρικανες που εκδίδονταν για μια τυρόπιτα . Και που ο κάθε σιχαμερός μεσηλικας " νοικοκύρης οικογενειαρχης" χορταινε την ανώμαλη σεξουαλική του πείνα εκμεταλλευόμενος την αληθινή πείνα και εξαθλίωση αυτών των παιδιών ...

Σχολιο.- ακόμη στην Δροσοπούλου στο ύψος του Σκλαβενίτη εκδίδονται έγχρωμες κοπέλες και κάνουνε ουρές οι υπερήλικες να γαμ@@σουνε χωρίς προφυλάξεις...

Σχολιο.- Μου εχει συμβεί και εμένα στην πλατεία Βάθης. Στα 2008. Μόνο που δεν ήταν ανήλικη. Ήταν 22-25 χρονών, αφρικάνα χοντρή, που μου είπε για 5 ευρώ, και χωρίς προφυλακτικό. Και ότι θέλω. Παρότι και τότε ήμουν ανάπηρος σε αναπηρικό καρότσι, αλλά δεν είχα ανάγκη βοηθητικού ατόμου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι δυνατόν ένας απλός πολίτης να μαθαίνει από συντρόφους του στη Μυτιλήνη ότι πάνε άνθρωποι και νοικιάζουν παιδιά ή ενήλικες γυναίκες με αντίτιμο ώστε να φροντίσουν να βγουν μέσα από τα hotspots.Ενοικίαση,σέξ και ξανά πίσω.

Σχολιο.- Ανατριχιαστικό!!! Και το 1922 όταν χιλιάδες πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στο Κερατσινι,οι προσφυγοπουλες αποτέλεσαν βούτυρο στο ψωμί των μαστροπων που τις εισήγαγαν στους τότε παρακείμενους οίκους ανοχής των Βουρλων και της Τρούμπας στον Πειραιά.  Σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό το κράτος!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΜΚΟ της ξαδέλφης του πρωθυπουργού προμηθευε λέει ανήλικα παιδιά στην φιλάνθρωπο αδελφότητα που ανήκε κι ο Λιγνάδης, ο οποίος μαζί με την παρέα του θέλει άμεσο ευνουχισμό, και η Αντιγόνη, αν όλα ισχύουν, επιτόπου εκτέλεση!

Σχολιο.- Για δείτε και αυτό γιατί η ιστορία φαίνεται ξεκίνησε πιο νωρίς και με άλλες ΜΚΟ εκτός από αυτήν της ξαδέρφης: Από το 2015 στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εθνικού Θεάτρου με την PRAKSIS το Εθνικό Θέατρο στηρίζει τους Ξενώνες Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της οργάνωσης μέσω της δωρεάν συμμετοχής των παιδιών στα θεατρικά παιδικά εργαστήρια. Η συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια δημιουργικού θεατρικού παιχνιδιού είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και τις ανησυχίες τους μέσω της τέχνης, καθώς επίσης και να ενταχθούν πιο ομαλά στην ελληνική κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, για την ακαδημαϊκή περίοδο Οκτώβριος 2015 έως Μάιος 2016 συμμετείχαν στα εργαστήρια δημιουργικού θεατρικού παιχνιδιού του Εθνικού Θεάτρου 10 παιδιά από τους Ξενώνες Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων ΣΤΕΓΗ PLUS & PRAKSIS Π, ενώ για την ακαδημαϊκή περίοδο Οκτώβριος 2016 έως Μάιος 2017 συμμετείχαν 10 παιδιά από τον Ξενώνες Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων PRAKSIS Π & της Γλυφάδας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ο χρόνος για τον Δημήτρη Κουφοντίνα τελειώνει και μην γελιόμαστε, στριμωγμένος στην γωνία δεν είναι ο απεργός πείνας αλλά όποιος αποφασίσει ότι πρέπει να πεθάνει."

Ένα μοναδικό κείμενο της  Afroditi Koukoutsaki, καθηγήτριας Εγκληματολογίας.

Είναι πολύ μακρυά νυχτωμένοι όσοι πιστεύουν ότι ασκούν εξουσία στον απεργό πείνας, αρνούμενοι το αίτημά του. Η απεργία πείνας ακυρώνει αυτή τη σχέση, γιατί δεν είναι πια η τιμωρητική εξουσία αλλά ο ίδιος ο κρατούμενος αυτός που ελέγχει τη ζωή ή τον θάνατό του, που πλήττει το σώμα του, που το εξωθεί στα όριά του. Αυτός που γίνεται, δηλαδή, ο πρωταγωνιστής και προκαλών την οδύνη του με τρόπο που καμιά απομόνωση, καμιά φυλακή τύτου Γ δεν μπορεί να το κάνει. Αντίθετα, απειλεί τον τιμωρητικό μηχανισμό με τον ενδεχόμενο θάνατό του γιατί θέτει σε κρίση τον ανθρωπισμό, το λεγόμενο ανθρώπινο πρόσωπο της εξουσίας που δεν εκδικείται. Και γίνεται πια ο χρόνος το κρίσιμο στοιχείο σ' αυτή την αντιστροφή των όρων. Πόσο θ' αντέξει ο απεργός πριν διακόψει αποδυναμωμένος την απεργία, πόσο ευέλικτος θα είναι ο μηχανισμός να αντιδράσει. Ο χρόνος για τον Δημήτρη Κουφοντίνα τελειώνει και μην γελιόμαστε, στριμωγμένος στην γωνία δεν είναι ο απεργός πείνας αλλά όποιος αποφασίσει ότι πρέπει να πεθάνει. 

Και μια δωρεάν συμβουλή για την κ. Νικολάου. Δεν είναι δημοσιογράφος φυλλάδας, μέλος της κυβέρνησης είναι και στις επίσημες δηλώσεις της οφείλει να κρατάει αποστάσεις από το ήθος και το ιδίωμα φυλλάδας και να μην αποκαλεί τον απεργό πολυδολοφόνο και τρομοκράτη λες και παρατείνεται η καταδίκη και στους όρους κράτησης και αυτό είναι νόμιμο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κωνσταντινος Μαρκουλάκης:φίλος του Μητσοτακη από το Κολλέγιο και γνωστός αντικομμουνιστής:''πρέπει να τελειώνουμε με την μάστιγα των αριστερών καλλιτεχνών''.

Δημήτρης Λιγνάδης:''αρκετά με τις ψευδοαριστερές συνειδήσεις που λυμαίνονται το χώρο του πολιτισμού''.

Καμία κάλυψη και ανοχή σε κανένα καθίκι,που έχει πλάτες και πουλάει πνεύμα έχοντας την καλυψη οικονομικών και πολιτειακών ολιγαρχικών παραγόντων.

Πάλη για αλήθεια και δικαιοσύνη ως το τέλος.Παλη με κάθε κόστος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Bλάντιμιρ Ίλιτς Λενιν ήταν η μεγαλύτερη πολιτική ιδιοφυία που πέρασε τον 20ο αιώνα από τη γη και κατάλαβε τι σημαίνει κοινωνική επανάσταση,τι σημαινει μέθοδος,σχέδιο δράσης,οργάνωση του αυθόρμητου και συσπείρωση δυνάμεων,που θα υπηρετήσει έναν κεντρικό στόχο.

Νομίζω ότι στο έργο του Κράτος και Επανάσταση φωτίζεται ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει ενα επαναστατικό υποκείμενο σήμερα.

Σήμερα όταν μιλάμε για ανασυγκρότηση του κράτους,οφείλουμε να τσακίσουμε πρωτίστως τη σημερινή εκδοχή του χρεωκοπημένου και σάπιου νεοελληνικού αστικού κράτους.

Πρέπει να φύγει η σαπίλα και να βγουν όλα στο Φως.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάνη: Στη φυλακή ιερέας για βιασμό κατ’ εξακολούθηση 12χρονου παιδιού

19/02/2021

Ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης σε χωριό της Ανατολικής Μάνης κρίθηκε ένας 56χρονος ιερέας και το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας τον καταδίκασε σε κάθειρξη 15,5 ετών.

Αντίθετα, ο 67χρονος παππούς της ανήλικης κρίθηκε αθώος για τις σεξουαλικές κατηγορίες που αντιμετώπιζε και ένοχος μόνο για ενδοοικογενειακή βία και επικίνδυνη σωματική βία κατά εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η υπόθεση βιασμού της 12χρονης είχε συγκλονίσει την Ελλάδα και έπειτα από σχεδόν 15 συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών, την Πέμπτη το δικαστήριο εξέδωσε απόφαση.

Η δικαστική απόφαση

Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε κατά πλειοψηφία τον 56χρονο ιερέα ένοχο για βιασμό τετελεσμένο κατ’ εξακολούθηση, ένοχο για γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια κατ’ εξακολούθηση και ένοχο για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση. Επίσης, κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για σωματική βλάβη ανηλίκου.

Συνολικά του επιβλήθηκε κάθειρξη 15 ετών και 6 μηνών, ενώ το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Ο έτερος κατηγορούμενος, ο 67χρονος παππούς της ανήλικης, κρίθηκε αθώος κατά πλειοψηφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση.

Όμως, κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία κατ’ εξακολούθηση κατά αδύνατου προσώπου και επικίνδυνη σωματική βλάβη ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και καταδικάσθηκε σε 18 μήνες φυλάκισης με 3ετη αναστολή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θέλει ψυχραιμία η κατάσταση. Ο Λιγναδης ήταν ασυδοτος διότι είχε κάλυψη.Δείτε πόσα προσφυγοπουλα εξαφανίστηκαν αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη. Τα κυκλώματα παιδεραστίας, εξαφάνισης ανηλίκων για εμπορία οργάνων και εμπόριο λευκής σαρκός υπάρχουν και είναι διασυνοριακα.Σε κάθε χωρα υπάρχουν ανθρώπινοι σύνδεσμοι που κερδίζουν και καλύπτουν τα βίτσια τους. Όλα στο φως. Η υπόθεση Λιγναδη αφορά και το ρόλο πολιτειακων και οικονομικών παραγόντων του τόπου. Πρέπει να το πάμε ως το τέλος.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ΜΑΤ τον εγκατέλειψαν αναίσθητο, πεταμένο στα αίματά του – «Νόμισαν πως με σκότωσαν»

Ο φοιτητής που αστυνομικός με πυροσβεστήρα «του έσπασε το σαγόνι και του έβγαλε τα δόντια» μιλά για τα όσα μαρτυρικά βίωσε στα χέρια των ΜΑΤ. 

19.02.2021

Ο φοιτητής που χτυπήθηκε με απερίγραπτη βία από άνδρες των ΜΑΤ μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου περιγράφει τα όσα μαρτυρικά έζησε στα χέρια τους, επιβεβαιώνοντας απόλυτα την καταγγελία του πρώην πρύτανη του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, Νίκου Μαρκάτου.

Ο πρώην πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Νίκος Μαρκάτος, την επομένη του φοιτητικού συλλαλητηρίου όπου οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οργίασαν απέναντι σε αγωνιζόμενους φοιτητές, κατήγγειλε μέσω ραδιοφωνικής του παρέμβασης ένα αστυνομικό «πογκρόμ εκ προθέσεως» κατά των φοιτητών σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «με πυροσβεστήρα αστυνόμος έσπασε το σαγόνι και έβγαλε τα δόντια από φοιτητή ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο». 

Τότε μάλιστα, ο κ. Μαρκάτος είχε δηλώσει τα εξής: «Τελείωσε η διαδήλωση τέσσερις παρά πέντε και κλείνουν το μετρό της Ομόνοιας. Πώς θα φύγει το πλήθος;» αναρωτήθηκε ακόμα, για να προσθέσει πως «κατεβαίνει το πλήθος από το Σύνταγμα στην Ομόνοια εκεί για πρώτη φορά έκοψαν όλες τις διόδους. Και αρχίζουν τα μηχανάκια να ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια, έχουμε τους φοιτητές στους τοίχους και τα μηχανάκια τους επιτίθενται».

Μία εβδομάδα αργότερα, ο φοιτητής που δέχθηκε την επίθεση των ΜΑΤ επιβεβαιώνει την καταγγελία και δημοσιεύει την μαρτυρία του, με φωτογραφίες που αποδεικνύουν την άγρια έως και δολοφονική πρόθεση των αστυνομικών εναντίον του.

Τα όσα καταγγέλλει είναι σοκαριστικά και ενδεικτικά της δράσης της ΕΛ.ΑΣ., που η κυβέρνηση εισήγαγε και στα Πανεπιστήμια:

«Από τα χτυπήματα έπεσα αναίσθητος αυτό δεν τους εμπόδισε, ωστόσο, να με χτυπούν με γκλοπ ακόμα και με πυροσβεστήρα στο κεφάλι, ενώ το βίντεο που απαθανατίζει μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα της επίθεσης δείχνει ένα από τους βασανιστές μου (αυτόν που αντί για γκλοπ χρησιμοποιούσε τον πυροσβεστήρα για να φέρει τα χτυπήματα του) να με κλωτσάει αλλεπάλληλα στα πλευρά» περιγράφει, μεταξύ άλλων.

«Αναίσθητος, πεταμένος μέσα στα αίματα μου» 

Ο φοιτητής δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα αναλυτικά τη μαρτυρία του για όσα βίωσε, συνοδεύοντάς την από φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τα χτυπήματα από αστυνομικό με πυροσβεστήρα, και αποδεικνύουν τη ζημιά που του προκάλεσαν τα βίαια χτυπήματα των ΜΑΤ.

«Γύρω μου άρχισαν να ξυλοκοπούνται συνάδελφοι σπουδαστές, στην προσπάθεια μου να διαφύγω έτρεξα ξανά προς την πλατεία Λαυρίου όπου και έπεσα πάνω σε μια διμοιρία από άνδρες των ΜΑΤ. Θυμάμαι να περνάω ανάμεσά τους τρέχοντας να γλιτώσω από τη μανία τους, μα εκεί χάνονται όλες οι αναμνήσεις μου σχετικά με το τι έγινε.. Ξυπνάω ώρα αργότερα, όσοι με περιέθαλψαν μου λένε πως ήμουν 20 λεπτά αναίσθητος πεταμένος μέσα στα αίματα μου… πιθανόν νόμισαν πως με σκότωσαν γι’ αυτό δεν προέβησαν και σε προσαγωγή ενώ ταυτόχρονα με εγκατέλειψαν στο κράσπεδο χωρίς κανένα ενδιαφέρον για το αν ζω ή αν θα ζήσω..» περιγράφει ο ίδιος, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία, όπως τη δημοσίευσε ο ίδιος:

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου γύρω στις 4 μμ ,λίγο μετά το τέλος του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου κι ενώ αποχωρούσαμε ειρηνικά προς το σταθμό Ομονοίας έγινε η δολοφονική επίθεση κατά του συγκεντρωμένου πλήθους φοιτητών απο άτομα της ομάδας ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ.

Με τη ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων μέσα στο πλήθος, μέλη της ομάδας ΔΕΛΤΑ γκάζωσαν κι έπεσαν με τα μηχανάκια τους απρόκλητα πάνω στο πανικόβλητο πλήθος με σκοπό να τραυματίσουν σοβαρά .. Εγω με περίπου 200 ακόμα άτομα κινηθήκαμε επί της 3ης Σεπτεμβρίου προσπαθώντας να διαφύγουμε, θυμάμαι ότι γίνονταν απανωτές επιθέσεις εναντίον μας με όλο και μεγαλύτερες δυνάμεις της αστυνομίας να καταφτάνουν από παντού παγιδεύοντας μας τελικά στην Πατησίων.

Γύρω μου άρχισαν να ξυλοκοπούνται συνάδελφοι σπουδαστές , στην προσπάθεια μου να διαφύγω έτρεξα ξανά προς την πλατεία Λαυρίου όπου και έπεσα πάνω σε μια διμοιρία απο άνδρες των ΜΑΤ.. Θυμάμαι να περνάω ανάμεσα τους τρέχοντας να γλιτώσω από τη μανία τους, μα εκεί χάνονται όλες οι αναμνήσεις μου σχετικά με το τι έγινε.. Ξυπνάω ώρα αργότερα, όσοι με περιέθαλψαν μου λένε πως ήμουν 20 λεπτά αναίσθητος πεταμένος μέσα στα αίματα μου.. πιθανόν νόμισαν πως με σκότωσαν γι αυτό δεν προέβησαν και σε προσαγωγή ενώ ταυτόχρονα με εγκατέλειψαν στο κράσπεδο χωρίς κανένα ενδιαφέρον για το αν ζω ή αν θα ζήσω.. Από τα χτυπήματα έπεσα αναίσθητος αυτό δεν τους εμπόδισε, ωστόσο, να με χτυπούν με γκλοπ ακόμα και με πυροσβεστήρα στο κεφάλι, ενώ το βίντεο που απαθανατίζει μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα της επίθεσης δείχνει ένα από τους βασανιστές μου (αυτόν που αντί για γκλοπ χρησιμοποιούσε τον πυροσβεστήρα για να φέρει τα χτυπήματα του) να με κλωτσάει αλλεπάλληλα στα πλευρά. Το χείλος μου κρέμεται σκισμένο μπροστά στα μάτια μου κι ενώ αιμορραγώ θολωμένος από τα χτυπήματα ,τα πρώτα λεπτά αφού ανέκτησα τις αισθήσεις μου..

Η διμοιρία περνάει πάλι από μπροστά μου..

“Τα λέμε την επόμενη φορά”

Οι βασανιστές μου αδίστακτοι και αμετανόητοι μου εξέφρασαν αποτρόπαια την απανθρωπιά τους, ειρωνευόμενοι τις μόνιμες βλάβες στην όψη μου και απειλώντας με λέγοντας.. “Τα λέμε την επόμενη φορά ”

Μεταφέρθηκα στον Ερυθρό Σταυρό μαζί με πλήθος άλλων τραυματιών από την πορεία, εκεί διαγνώστηκε διάσειση, κάταγμα στον κρόταφο και στο ιγμόρειο Κακώσεις σε όλο το σώμα, θλάση στα πλευρά. Καταγγέλλω προμελετημένες τακτικές βασανισμού, εξευτελισμού και σημαδέματος (όπως στην δική μου περίπτωση που μου ξεσκίσαν το πρόσωπο) από την Ελληνική Αστυνομία. Καταγγέλλω την κακοποίηση ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ΜΟΥ από ένστολους, Αφού με χτυπούσαν ενώ εγώ ήμουν λιπόθυμος κρατώντας με όρθιο για να διευκολύνουν το δολοφονικό τους έργο… καθώς και χαριστική βολή με τον πυροσβεστήρα από τον συγκεκριμένο εν δυνάμει δολοφόνο ..

Αρνήθηκαν να με προσάγουν στην κατάσταση που με έφεραν, εγκαταλείποντας με μετά τον ξυλοδαρμό. Καταγγέλλω την εγκληματική εγκατάλειψη μου μετά την επίθεση που δέχτηκα. Καταγγέλλω την εν γένει δολοφονική επίθεση κατά των διαδηλωτών της πορείας της 10.2 απρόκλητα κι αναίτια. Με την συγκάλυψη και υποστήριξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Κυβέρνησης που έχει μεταφράσει δικτατορικές μεθόδους σε κώδικα δεοντολογίας… Καταγγέλλω την παρουσία της κρατικής ασφάλειας μέσα στο χειρουργείο και σε εξεταστήρια.

Καθώς και τις πιέσεις προς τους γιατρούς για γρήγορο εξιτήριο σε ασθενείς… Καταγγέλλω το μίσος και το μένος και μνησικακία τάξεων της Ε.Α. Καταγγέλλω τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ για όλες τις μεθόδους αναπαραγωγής κι αναμάσησης αδιασταύρωτων πληροφοριών .. καθώς και την απόκρυψη γεγονότων στο σύνολο τους.

Καταγγέλλω μεθόδους τρομοκρατίας εις βάρος της κοινωνίας μας με εντεταλμένα εγκλήματα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ίδιας της λογικής..

Ανυπαρξία διοικητικού ελέγχου και Δικαίου Μεροληψίας και συνεχόμενου εκφοβισμού. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουτοι εδώ σε δημοσκόπηση θα βγάλουν και τον Μαρινακη κατάλληλο για πρωθυπουργό με τον Λιγναδη να του κάνει μαθήματα ορθοφωνιας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΥΠ πλέον παρακολουθεί Viber και Whats App

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 - 12:05

To Viber, το Whats App, αλλά και πάνω από 1.000 άλλες εφαρμογές, βρίσκονται υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ.

Ένα νέο εργαλείο παρακολούθησης έχει πλέον στα χέρια της η Εθνική Υπηρεσία Πληροφορίων, όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ που φιλοξενεί η σημερινή καθεστωτική βρωμοφυλλαδα «Τα Νέα» του εμπορου ναρκωτικων και προεδρου του Ολυμπιακου Μαρινάκη.

Αυτό έχει την δυνατότητα παρακολούθησης αρκετών εφαρμογών επικοινωνίας και όχι μόνο, μεταξύ των οποίων είναι τόσο το Viber, όσο και το Whats App, οι οποίες χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της χώρας, καθώς προσφέρουν δωρεάν μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Το ιστορικό

Στην ΕΛ.ΑΣ εδώ και περίπου τρία χρόνια υπήρχε η σκέψη απόκτησης ενός τέτοιου «εργαλείου», καθώς θεωρούσαν οτι θα τους έλυνε τα... χέρια στις παρακολουθήσεις υπόπτων και θα τους βοηθούσε στην εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων.

Έτσι ξεκίνησε η έρευνα για την εύρεση του κατάλληλου εργαλείου, αυτό βρέθηκε και τελικά αποκτήθηκε από την ΕΥΠ, η οποία το έχει στα χέρια της.

Η δυνατότητες που έχει

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αυτό το σύστημα παρακολούθησης καλύπτει περίπου 1.000 εφαρμογές, μπορεί να ταυτοποιήσει τον κάτοχο του τηλεφώνου, τις επαφές του, ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεται, καθώς και ποιο προφίλ στο Facebook μπορεί να χρησιμοποιεί μέσω του κινητού του.

Φυσικά, σε όλα αυτά έχει ένα όριο. Δεν μπορεί δηλαδή να παρακολουθεί όλους τους πολίτες της χώρας (κάτι άλλωστε που είναι παράνομο αν δεν συντρέχει λόγος), αλλά κάποιους στοχευμένους.

Βέβαια το Viber, το Whats App, το Signal και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας, είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό οτι δεν παρέχουν και τόσο μεγάλη ασφάλεια. Κάτι που φυσικά γνωρίζουν όσοι έχουν να κρύψουν κάτι ή έχουν λόγο να... φοβούνται, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε άλλες μεθόδους επικοινωνίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΜΚΟ Solidarity Now με επικεφαλής την Αντιγόνη Λυμπεράκη, ξαδέρφη του Μητσοτακη, παρείχε προσφυγόπουλα στον Λιγνάδη 

Η Μενδώνη είναι το ταμείο του Βενιζέλου. Ο Βενιζέλος παρέχει νομική βοήθεια στον Λιγνάδη και η Κουρκουλα, πρώην υπουργός Σημίτη, τον φιλοξενεί.

Σας κυβερνάει συμμορία ανώμαλων κι απατεώνων κι εσείς χαίρεστε κι αναλώνεστε με ηλίθιες απορίες τύπου "γιατί" μίλησε η Μπεκατωρου μετά από 20 χρονια κι άνοιξε ο ασκός του αιολου.

Τελικά η σύμπραξη σημιτικού ΠΑΣΟΚ και Μητσοτακικης δεξιάς έχει ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ όχι μόνο στην κονομα αλλά και στη διαστροφή.....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενώ το “Τσεσμέ” “φτύνει” τη χώρα, η Αθήνα λέει ότι “ψιχαλίζει”

20/02/2021

Την ώρα που το τουρκικό ωκεανογραφικό Τσεσμέ, συνοδευόμενο από πλοία του τουρκικού Ναυτικού βρίσκεται στο Αιγαίο κατευθύνεται για έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, η ελληνική πλευρά συνομιλεί με τους Τούρκους στις Βρυξέλλες για ορισμό διαδικασιών αποφυγής της σύγκρουσης!

Συγκεκριμένα χθες, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αποκαλύπτει πως έγινε τεχνική συνάντηση μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων στις Βρυξέλλες για να αποφασιστούν μέθοδοι αποτροπής της σύγκρουσης, προφανώς ενόψει των ερευνών του Τσεσμέκ στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Συγκεκριμένα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει:

 «Ο δέκατος γύρος των τεχνικών συνομιλιών μεταξύ των στρατιωτικών αντιπροσωπειών της Τουρκίας και της Ελλάδας για τις μεθόδους αποτροπής σύγκρουσης που αποφασίστηκαν να πραγματοποιηθούν μετά την επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ»

Με λίγα λόγια την ώρα που η Τουρκία παραβιάζει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, η κυβέρνηση ουσιαστικά σπεύδει να διαβεβαιώσει την Άγκυρα πως δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για που θα αυξήσει την ένταση, δηλαδή δεν πρόκειται να αντιδράσει. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ο Γιώργος Βαρδινογιαννης(Καπετάνιος) παρέχει κάλυψη στον Μαρκουλακη επειδή έχει σχέση με την κόρη του Χρυσή. Όλοι ήξεραν, συγκαλυπταν και συγκαλυπτουν. Δυστυχώς δεν θα δώσει και τους υπόλοιπους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εθνικός καταστροφεας ο αντισυνταγματολογος Βαγγέλης Βενιζέλος, ο γαμπρός του Μπακατσελου. Υπαγωγή του χρέους μας στο Αγγλικό δίκαιο, κατέστρεψε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων , το γνωστό PSI, κατέστρεψε τους αγρότες με την άποψη του κατά των Ρώσων με αποτέλεσμα το εμπάργκο στα προϊόντα μας και έμπνευστής του νόμου περί μη ευθύνης υπουργών.

Ευάγγελος από Θεσσαλονίκη με καταγωγή από Εύβοια και επώνυμο παππού ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ.

Τελικά από το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ ως τη Νέα Κιναιδοκρατία του Κούλη είναι κυριολεκτικά ένα Ποτάμι δρόμος....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα, Τελώνου και Φαρισαίου

Οι μάσκες σας απέναντι στης λευτεριάς μας το άβατο,

Θα σας χαρίσουν μια ζωή πιο βαριά κι από το θάνατο.

Των μετανθρώπων ετούτη η δυστοπική αφήγηση,

θα είναι το τέλος σας, κι όχι η επανεκκίνηση.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3R_MYI4jj1f_4gxHyqMPNwlcJWrqJTjJ8a9rP_DuyiIQrw5EHsZw27PxE&v=a4bjUJBs_ak&feature=youtu.be



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο twitter ένας με το ψευδόνυμο SimonLeone δημοσιεύει

1)Υπέγραψε ή όχι υπουργός έγγραφο να σταματήσει έρευνα ειδικής ομάδας της αστυνομίας  εναντίον του Λιγνάδη που ερευνούσε από το 2011 καταγγελίες μαστροπείας; Αληθεύει πως αυτός που έκανε την καταγγελία για τα κλάματα παιδιών στο διαμέρισμα ήταν δημόσιος υπάλληλος και απολύθηκε;

2)Ο πατέρας ενός παιδιού είχε καταγγείλει τον Λιγνάδη σε  αστυνομικό τμήμα για βιασμό ή δεν ευσταθεί; Που βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος σήμερα; Που είναι το παιδί του σήμερα; Αληθεύει πως λύθηκε εξωδικαστικά, χρηματικά και με θέση στο δημόσιο; Ποιος υπέγραψε για το διορισμό;

3)Που βρίσκεται ο Λιγνάδης σήμερα; Το διαμέρισμα στην οδό Ιθάκη υπάρχει ακόμα;

4)Γιατί η Μενδώνη χαρακτήρισε τον Λιγνάδη επικίνδυνο; Είναι ή δεν είναι σε κύκλωμα μαστροπείας;

5)Υπήρξε ή δεν υπήρξε αναφορά εργαζόμενης σε ΜΚΟ για «τραυματικέ εμπειρίες» προσφυγόπουλων που επισκέφθηκαν «μάθημα θεάτρου» του Λιγνάδη; Αν υπήρξε, τι απέγινε αυτή η αναφορά;

6)Έχει διερευνηθεί έρευνα για πορνογραφικό υλικό με ανήλικους; Αν ναι, έχει χρησιμοποιήσει τα γραφεία του Εθνικού Θεάτρου γι’ αυτό;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν βγει κάτι «δικαιωματικούλιδες» αλήτες του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΙΑ  και του Kommon.gr και γράφουνε κάτι αηδίες, όπως

«- είναι λυπηρό να βλέπεις πρώην "αριστερούς" που είχαν μετατραπεί σε φανατικούς της ΝΔ να επιδιώκουν και σε αυτήν την εφιαλτική υπόθεση να δικαιολογήσουν τ αδικαιολόγητα. Τελευταία γραμμή άμυνας: "ολοι ίδιοι είναι". 

- "Συμπτωματικά" αυτή θα είναι και η γραμμή άμυνας του Μαξίμου. Τις επόμενες μέρες η προσπάθεια θα είναι να παρουσιάσουν πολλές περιπτώσεις, ο κόσμος να ζαλιστεί. 

- Αυτό τον ρόλο εξυπηρετούν φασιστικά έντυπα και sites "δαιμόνιων" δημοσιογράφων (πρακτορίσκων της ΕΥΠ) για τα οποία όλοι αναρωτιούνται "πως επιτρέπεται να υπάρχουν". Μα για αυτό επιτρέπεται, για τη βρώμικη δουλειά.

- Αυτά τα έντυπα και sites είναι βρωμερά, είναι μια αληθινή "ζούγκλά" ΠΑΝΤΑ! όχι μόνο όταν η μπόχα και το ψέμα τους αγγίζει δικούς μας (με την ευρεία έννοια). Ας το σκεφτούν όσοι αναπαράγουν ειδήσεις από τα ταμ ταμ της "ζουγκλας" των φασιστικών ΜΜΕ όταν αφορούν όσους δεν είναι ...δικοί μας.

- Τέλος, να είμαστε ξεκάθαροι: ο Λιγναδης συνελήφθη (έστω και με τον τρόπο αυτό). Τώρα δικαιούται δικηγόρο, έχει δικαιώματα και, φυσικά, δεν επιτρέπεται να τον αγγίξει κανείς στη φυλακη. Αυτή είναι η διαφορά μας με τους απέναντι που δολοφονούν συνειδητά έναν φυλακισμένο. Αν δεν είναι, κάτι κάνουμε λάθος»

1)Που είναι το ψέμα ότι όλοι είναι ανακατεμένοι? Αφού όλα τα στοιχεία που έρχονται στο φώς αυτό δείχνουν!!! Τον Λιγνάδη τον καλύπτουν μεγάλα πρόσωπα, και αυτό φαίνεται από παντού!!! Μέχρι τώρα ανακατεμένοι όπως δείχνουν τα στοιχεία, είναι όλη η ΝΔ και το Σημιτικό εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ!!!

2)Το ότι κάποιοι δημοσιογράφοι, για τα δικά τους συμφέροντα, βγάζουν κάποιες αλήθειες στο φως, αυτό είναι κακό για τους δικαιοματικουληδες? Γιατί? Είναι ανακατεμένοι και αυτοί οι δικαιωματικούληδες στις βρωμιές και φοβούνται μήπως αποκαλυφθούν?

3)Τέλος για να είμαστε ξεκάθαροι με τους δικαιοματικούληδες! Ο Λιγνάδης το μόνο που δικαιούται είναι κρέμασμα, πασάλιμα με καυτή πισσα και πούπουλα, και πιο πριν, τα θύματα του να του κάνουν ότι τους έκανε αυτός! Μπας και ξεβρωμίσουμε λίγο. Γιατί άλλοι θα πάρουν τη θέση του. Υπάρχουν πολλοί δεξιοί νταβατζίδες και κεντροαριστεροί δικαιωματικούλιδες!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι πάνε και θυμούνται μερικοί για τον κολλητό του Λιγνάδη

Για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτρια κατηγορείται η κόρη του Μπαμπινιώτη 

Παραπέμπεται σε δίκη μετά από καταγγελία γονέων

20|11|2012 | 08:09

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η κόρη του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργού Παιδείας Γιώργου Μπαμπινιώτη διώκεται κατηγορούμενη για «κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 18 ετών».

Η Φλωρίτα Μαρία Μπαμπινιώτη, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών κατηγορείται πως είχε συνάψει ανήθικη σχέση με ανήλικη μαθήτρια της την περίοδο -το 2008- που ήταν καθηγήτρια στο Αρσάκειο. Όπως αναφέρει το zougla.gr οι γονείς της νεαρής μαθήτριας κατήγγειλαν το περιστατικό και η υπόθεση πήρε το δρόμο για τη Δικαιοσύνη και τελικά ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος της κόρης του Μπαμπινιώτη.

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, με το υπ' αρ. 2788/2012 βούλευμά του έκρινε και πάλι ότι η καθηγήτρια πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, η οποία και θ' αποφανθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες σε βάρος της.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης η Φλωρίτα Μπαμπινιώτη αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτηση της, η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή, ωστόσο μετά από ένα χρονικό διάστημα επέστρεψε ξανά και επαναπροσλήφθηκε στο Αρσάκειο και τοποθετήθηκε στο γραφείο του πατέρα της Γιώργου Μπαμπινιώτη, έχοντας όμως μόνο με διοικητικά καθήκοντα και δεν έρχεται σε επαφή με μαθητές.

Ερωτηματικά όμως προκύπτουν καθώς φέρεται πως υπήρξε και δεύτερο περιστατικό παρενόχλησης μαθήτριας από την Φλωρίτα Μπαμπινιώτη ωστόσο ο πατέρας της δεύτερης ανήλικης μαθήτριας που φέρεται να έχει υποστεί παρενόχληση, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε καταγγελία, αλλά πήρε το παιδί του από το σχολείο και το μετέγραψε σε άλλο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκλεψε έγγραφα του ΔΝΤ που έλεγαν για ξεπούλημα της Ελλάδας.

ΦΕΒ 18, 2021

Έκλεψε έγγραφα του ΔΝΤ τα οποία αποδεικνύουν ότι θέλουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα. O Γκρεγκ Πάλαστ είναι ένας Αμερικανός ερευνητής – δημοσιογράφος, ο οποίος ξεγύμνωσε το ΔΝΤ καθώς μέσα από την δημοσιογραφική του έρευνα κατάφερε να ξεγυμνώσει τους τοκογλύφους του κόσμου.

Το βίντεο υπάρχει εδώ και κάποια χρόνια αλλά δεν είχε προβληθεί παρότι λέει πολύ σημαντικά πράγματα. Λίγοι το έχουν δει και ακόμα λιγότεροι ασχολήθηκαν. Ελπίζουμε τώρα έστω και αργά να το δούνε αυτοί που πρέπει και να καταλάβουν τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες του λαού.

Στο βίντεο που ακολουθεί αναλύεται ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός των “Γερακιών” για την Ελλάδα αλλά και γενικά για τις σκοπιμότητες του ευρώ ως νομίσματος. Ένα βίντεο που όλα τα μεγάλα κανάλια απέκρυψαν. Ένα βίντεο που όλοι οι Έλληνες πρέπει να δουν.

https://capnews.ml/%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B5-%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%BD%CF%84-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BE/?fbclid=IwAR2noLyokSJHo10OzN9WFzNYLxe7xTl0vMooVc3OjfBIEMQDqdnq3bbJE8U



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κίνδυνος: Η κυβέρνηση δίνει το ελαιόλαδο μας στους Αμερικάνους.

ΦΕΒ 21, 2021

Και το ξεπούλημα της Ελλάδας συνεχίζεται κανονικά μέσω των τάχα μου επενδυτών που έχουν κατακλύσει τον τόπο. Επενδυτές για όλα τα γούστα και από όλες τις φυλές και χρώματα. Επενδυτές που έρχονται με μια βάρκα από την Τουρκία να μας…επενδύσουν κανονικά,επενδυτές που έρχονται ως «θεσμοί» να μας βάλουν….επενδυτικά μνημόνια και επενδυτές που έρχονται από την άλλη μεριά του Ατλαντικού να επενδύσουν στο…ξεπούλημα του κάθε τι. Τέτοια ανάπτυξη ούτε στα όνειρα μας!Η επόμενη είδηση είναι ένα τέτοιο δείγμα…επενδυτικής στρατηγικής της εκάστοτε κυβέρνησης στην Ελλάδα:

Σε Αμερικάνικη πολυεθνική παραδίδει η κυβέρνηση τον «εθνικό θησαυρό».Έλληνες πιέζουν την κυβέρνηση να βάλει «λουκέτο» σε 2750 Ελληνικά ελαιοτριβεία.

Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις για την άμεση παρέμβαση Αμερικάνικης πολυεθνικής εταιρείας, με τη βοήθεια μάλιστα Ελλήνων, που επιχειρεί να βάλει στο… χέρι, τον εθνικό «θησαυρό» της χώρας, που είναι το ελαιόλαδο.

Στις αρχές Ιανουαρίου ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής από τη Φθιώτιδα Βάιος Γκανής, αποκάλυψε  πως τα τελευταία 4 χρόνια έχουν κατατεθεί σε συγκεκριμένες Περιφέρειες, προτάσεις για την κατασκευή τριών «mega factories» ελιάς και ελαιολάδου.

Μάλιστα, χορηγός αυτής της προσπάθειας φαίνεται να είναι η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με τον κ. Γκανή. Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις από την κατασκευή των τριών «mega factories»;Ο Βάιος Γκανής περιγράφει την κατάσταση, με τα μελανότερα «χρώματα», δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Θα σβήσουν σε μία νύχτα 2.750 μικρά ελαιοτριβεία, στις περιοχές που θα λειτουργήσουν τα mega factories».

Οι τρεις περιοχές, τις οποίες «στοχεύει» η Αμερικάνικη πολυεθνική, είναι η Δυτική Ελλάδα, η Πελοπόννησος και η Κρήτη.«Δηλαδή φανταστείτε ο πλούτος της ελιάς, το λάδι θα συγκεντρωθεί σε μία πολυεθνική…

… Δεν θα υπάρχουν μεσάζοντες, δεν θα υπάρχουν τίποτα. Ένας μικρός ελαιοπαραγωγός με μικρό ελαιοτριβείο, δεν θα μπορεί να επιβιώσει, γιατί θα υπάρχουν προϋποθέσεις, όπως η διαχείριση αποβλήτων και ο βιολογικός καθαρισμός, τις οποίες προϋποθέσεις δεν θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν, λόγω αυξημένου οικονομικού μεγέθους.

Εδώ υφίσταται ένα “αγκάθι”, καθώς η διαχείριση αποβλήτων και ειδικά ο βιολογικός καθαρισμός είναι απαραίτητες προϋποθέσεις, οπότε μάλλον θα πρέπει να βρουν τρόπο να ανταπεξέλθουν οι μικρές επιχειρήσεις, εφόσον θέλουν να έχουν αξιώσεις ή να παραμείνουν στον “χάρτη”.Μέσα σε μια νύχτα θα σβήσουν οι μικρές επιχειρήσεις.Φανταστείτε τι έχει να γίνει» τόνισε με έμφαση ο Βάιος Γκανής.

Ένα ακόμη «λιθαράκι» στις αποκαλύψεις έρχεται να βάλει ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης, ο οποίος δήλωσε, πως είναι γνώστης του θέματος και δίνει επιπλέον πληροφορίες, για την προσπάθεια που γίνεται να «σβηστούν από χάρτη» 2750 Ελληνικά ελαιοτριβεία.

Σύμφωνα με τον κ. Μάμαλη, η Αμερικάνικη πολυεθνική έχει βρει «συμμάχους» Έλληνες καθηγητές, τα ονόματα των οποίων θα δημοσιοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

«Το γνωρίζουμε και μάλιστα έχουμε παρέμβει σ’ αυτή τη λογική στον κανονισμό του ελληνικού σήματος ελαιολάδου, καθώς κάποιοι επιχείρησαν να περάσουν κανονισμό έτσι ώστε το 25% του λαδιού να μην είναι ελληνικό και να μπορεί να χαρακτηρίζεται ένα λάδι ως ελληνικό, ενώ το 25% δεν είναι ελληνικό.

Το ίδιο έγινε και στο γάλα και είχαμε παρέμβει ως ΓΕΩΤΕΕ και μαζί με άλλους φορείς και αποτρέψαμε ουσιαστικά τέτοιες εξελίξεις. Υπάρχει αυτή η λογική και δεν θέλω να μιλήσω με ονόματα, αλλά αν προκληθώ θα το κάνω, γιατί έχω τα ονόματα, γι’ αυτούς που έχουν κάνει προτάσεις στην Ελληνική κυβέρνηση να κλείσουν αυτά τα μικρά ελαιοτριβεία,» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μάμαλης.

Ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ υποστήριξε μάλιστα ότι στο νέο ΠΑΑ (πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης) υπάρχει περιορισμός στην επιδότηση νέων ελαιοτριβείων.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί τριγύρω από το υπουργείο, όχι επίσημα στελέχη, αλλά φορείς ή πρόσωπα μεμονωμένα τα οποία ακριβώς προσδοκούν να στρέψουν την κυβέρνηση στο να κλείσουν αυτά τα μικρά ελαιοτριβεία με το πρόσχημα των οικονομιών Κλίμακος και των μεγαλύτερων μεγεθών που θα προσφέρει μια τέτοια επένδυση.

Είναι Έλληνες και μάλιστα έχουν θέση σε πανεπιστήμια.

Εμείς προσπαθούμε να το αποτρέψουμε, γιατί θεωρούμε ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα του ελληνικού λαδιού είναι η χαμηλή οξύτητα η οποία επιτυγχάνεται με την άμεση μεταφορά των ελιών στα ελαιοτριβεία, τα οποία αν μεταφερθούν σε μεγαλύτερες αποστάσεις και περιμένουν οι ελιές για να γίνει η όλη διαδικασία μεταποίησης, προφανώς η οξύτητα θα είναι πιο ανεβασμένη, όπως γίνεται στην Ισπανία και στην Ιταλία. Αυτές οι προτάσεις έχουν άμεση σχέση με την Αμερικάνικη πολυεθνική,» υπογράμμισε ο κ. Σπύρος Μάμαλης.

Τι ρόλο, όμως, μπορούν να παίξουν στην προκειμένη περίπτωση οι τοπικές αρχές, οι τοπικές κοινωνίες;

Είθισται οι όποιες επενδύσεις γίνονται να περνάνε και να ζητείται η έγκριση των Περιφερειακών Συμβούλιων. Υπάρχει, όμως, ένα… παραθυράκι, που αυτές οι διαδικασίες μπορούν να παρακαμφθούν κι αυτό το «παραθυράκι» είναι το fast track.

Δηλαδή, αν είναι μια επένδυση άνω των 100 εκατομμυρίων παρακάμπτονται όλοι οι θεσμοί.

«Και αυτό το έχουμε καταγγείλει στη βουλή. Για παράδειγμα, ένας επιχειρηματίας με 100 εκατομμύρια, μπορεί να έρθει στο νομό Σερρών και να γεμίσει τον κάμπο με φωτοβολταϊκά,» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης.

Για μια ακόμα φορά με την πρόφαση των επενδύσεων και κυρίως με την πρόφαση της προστασίας του περιβάλλοντος επιχειρείται ξεπούλημα της Ελλάδας. Αν συνεχιστεί αυτό σε λίγο θα απαγορεύεται να φυτεύουμε γλάστρες στο μπαλκόνι μας γιατί θα….είναι αντίθετο με τις….περιβαλλοντολογικές μελέτες των….θεσμών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιός ήταν ο πραγματικός ρόλος των "φιλελλήνων", που ήρθαν στην Ελλάδα για να πολεμήσουν κατά την Επανάσταση του 1821, μέσα από τις μαρτυρίες των επισήμων εγγράφων ευρωπαϊκών χωρών και των γραπτών των ίδιων των εμπλεκομένων.

Ηχητική αναπαραγωγή του Κυριάκου Σιμόπουλου, "Ξενοκρατία, Μισελληνισμός και Υποτέλεια".

Είναι σειρά 8 έως σήμερα ηχητικών, που αποτελούν την τμηματική ανάγνωση του βιβλίου. Αυτό αποτελεί το πρώτο μέρος.

Αργή, ξεκούραστη ανάγνωση, με κάποια βοηθητικά σχόλια.

Πρέπει να απομυθοποιήσουμε τον ρόλο κάποιων.

"Εθνικόν είναι ό,τι το αληθές", όπως λέει ο μέγας Έλληνας.

Ακούστε τον και διαδώστε το.

https://www.mixcloud.com/%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CF%82/%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-1/?fbclid=IwAR2HG0WKqYhPV2R-Od2CFqR6mAaHDHCNR63-Ly_RsExXGDlpxO9JmpXi_Rk



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην ΕυρωΕνωση που επιβάλλει Τέλος Επιτηδεύματος Επιχειρήσεων. Ούτε η Ρωσία, ούτε η Ουκρανία, ούτε καν η Τουρκία έχει κάτι τέτοιο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πιο ηλίθια πεθαίνεις ..

«η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Αθηνά Λινού, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», ανέφερε πως τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίγουν από τις 06:30 και να μπορούν να πηγαίνουν μέχρι τις 8:30 μόνο οι ηλικιωμένοι. «Αφού οι άνθρωποι αυτοί ξυπνούν πολύ πρωί», σημείωσε η ίδια.» ... 

Καλά δεν παίζονται οι άνθρωποι τους έχει βαρέσει μετάλλαξη στον εγκέφαλο χαχαχα

Σχολιο.- Ότι να 'ναι!!!Έχουν ξεφύγει τελείως!

Σχολιο.- Αυτό που φοβάμαι  είναι ότι θα το εφαρμόσουν και αυτό... Μην ξεχνάς οτι είναι η πρώτη που ανέφερε ως "πρόταση" την διπλή μάσκα.... Στο μεταξύ θέλω να ρωτήσω τους εργαζόμενους στα super market τι ώρα θα πηγαίνουν στην δουλειά τους για να ανοίγουν στις 6,30.... Παιδιά μην το ψάχνουμε άλλο, οι τύποι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και αν δεν υπάρξει εισαγγελέας το συντομότερο, πρέπει να αναλάβουμε πλέον τις ευθύνες που μας αναλογούν... Εδώ έχει να κάνει με όλους τους φορείς δημόσιους, ιδιωτικούς σε όλους τους χώρους...

Σχολιο.- αυτη ειναι μεγαλη βρωμα ...πολυ βαθια διαπλεκομενη



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρήξη ζωντανά από τη Βαρκελώνη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, καθώς συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τη σύλληψη του ράπερ Pablo Hasel.

Ο Pablo Hasel συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στο κτίριο πρυτανείας του Πανεπιστημίου Lleida. Ο Hasel, παράλληλα με μια ομάδα υποστηρικτών, είχε οχυρωθεί μέσα στο κτίριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της ποινής του. Διαμαρτυρίες προς υποστήριξη του ράπερ πραγματοποιούνται από τότε σε όλη τη χώρα, με αποτέλεσμα εξεγέρσεις και συγκρούσεις με την αστυνομία.

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση, ο Pablo Hasel αντιμετωπίζει εννέα μήνες φυλάκιση για δημοσίευση ′′ tweets με βίντεο που υποκίνησαν τη βία, ′′ καθώς και μηνύματα που θεωρούν ότι έχουν ′′ εξυμνήσει την τρομοκρατία και εξευτελίζουν το Στέμμα και άλλους κρατικούς θεσμούς, όπως π.χ. οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι αστυνομικές δυνάμεις. ′′



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



... και μας κουνάνε και το δάκτυλο. 

Ρε θλιβεροί φραγκολεβαντίνοι, 

όταν είχαμε πολιτισμό κατοικούσατε στις σπηλιές. 

Το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι η κλοπή... 

https://www.dinfo.gr/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b7-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1/?fbclid=IwAR0ExXpIGfqmNtIrRDKf4j6ZaGOyJcvx5rJ7r74-kQVASqJxQvzYGH5LteA

Πως εξαφανίστηκε η αρχαία Σπάρτη ; Μια απίστευτη βαρβαρότητα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος μετά από 4 μέρες χωρίς ρεύμα αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι του στη Δροσιά και να πει και στον 2 ετών εγγονό του να το εγκαταλείψει – να πάει να [ύθεί να ζεσταθεί και να δει τις αγαπημένες του παιδικές τηλεοπτικές εκπομπές . Η αποφασή του φαίνεται λογική και δίνει λαβή για κριτική στην κυβέρνηση. Γενικά θεωρούμε ότι είναι αφόρητο να περάσεις 4 μέρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση και νερό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Παολα Ρεβενιωτη γράφει 

"Όταν μικρούλα ήμουνα για ένα διάστημα στην λεωφόρο Συγγρού υπήρχε ένας αστυνομικός διευθυντής του ηθών που μας μισούσε τρομερά Λαγουβάρδος λεγότανε,αυτός λοιπόν για ένα διάστημα έστελνε ασφαλίτες στις καβάτζες που πηγαίναμε πελάτες και πολλές φορες μας έστελνε στο αυτόφωρο μαζί με τους πελάτες,αυτό κράτησε πολύ λίγο καιρό και ξέρετε γιατί;γιατί πολλοί από αυτούς που πιάνανε μαζί μας,ήταν άτομα υπεράνω υποψίας,αστυφύλακες που δεν ξέραμε τι είναι,και βουλευτές,και επιχειρηματίες αλλα και παιδιά γνωστων οικογενειών, λοιπόν τους πελάτες αυτούς τους αφήνανε δεν τους συλλαμβάνανε μονο κάναν μεροκαματιάρη κακομοίρη πιάνανε,και για αυτό τον λόγο σταματήσανε αυτήν την επιχείρηση να σε πιάνουν με πελάτη"



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάνος Χατζιδάκις

«Θα δεχόμουν να γίνω υπουργός Πολιτισμού για δύο μέρες, να το γκρεμίσω, να υπογράψω την κατάργησή του και να πάω σπίτι μου. Τα υπουργεία Πολιτισμού, είναι μία κληρονομιά απολυταρχικών καθεστώτων. Παλαιότερα δεν υπήρχε υπουργείο Πολιτισμού. Υπήρχε υπουργείο Παιδείας. Από την ώρα που τα απολυταρχικά καθεστώτα ανακάλυψαν τη σημασία του πώς να καθοδηγούν και πως να επιβάλλουν πολιτισμό, έφτιαξαν και ομώνυμο υπουργείο. Με πρώτο διδάξαντα τον Γκαίμπελς. Και ναι μεν στον πόλεμο νίκησαν οι δημοκρατικοί λαοί, αλλά ο φασισμός κι ο ναζισμός μας κληρονόμησαν πολλές ανακαλύψεις τους. Που, άλλωστε, καθόλου δεν τις απορρίψαμε. Όπως, π.χ., σας είπα, τα υπουργεία Πολιτισμού, όπως ο συντονισμός της διώξεως των πολιτών, της ειδικής ασφάλειας και άλλα τινά».

Απόσπασμα συνέντευξης του Μάνου Χατζιδάκι στη Μαρία Ρεζάν

. Δημοσιεύτηκε στο Σελίδες της Καθημερινής, στις 31 Ιουλίου 1988.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το 1913 οι Αντρισσες απ΄ τα Τσερίτσανα, αψήφησαν κινδύνους, δυσκολίες και σκαρφάλωσαν στα βουνά της Ολύτσικας, για να μεταφέρουν κανόνια και πολεμοφόδια, όταν ο Ελληνικός Στρατός έδινε την κρίσιμη μάχη για να πέσει η Μανωλιάσα και το Μπιζάνι."


ΚΑΙ Φεβρουαρίου. Τιμής ένεκεν.

¨Δύο ευζωνικά τάγματα, υπό τους Ιωάννη Βελισσαρίου και Γεώργιο Ιατρίδη, βρέθηκαν στα νώτα του Μπιζανίου ενώ το οχυρό δεν είχε καταληφθεί. Παρ’ όλο όμως ότι είχαν εντολή να σταματήσουν στο χωριό Πεδινή, προχώρησαν ανατολικά του χωριού Κοσμηρά και κατευθύνθηκαν προς τα Γιάννενα."




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Στην Αυστραλία οι παραλίες γέμισαν με κάμερες επιτήρησης πληθυσμού για μέτρα covid19…
21/02/2021
Στην Αυστραλία οι παραλίες γέμισαν αντί για ομπρέλες θαλάσσης από κάμερες ασφαλείας και κατασκοπείας κατά του πληθυσμού. Κάμερες κατασκοπείας λειτουργούν τώρα στο Congwong Beach και η εγκατάσταση αυτή τη στιγμή ολοκληρώνεται σε όλες τις παραλίες του Randwick City. Δύο στη Yarra, υποτίθεται ότι προορίζονται για επιτήρηση περιοριστικών μέτρων COVID, αλλά θα χρησιμοποιηθούν και για τους ντόπιους που περιπατούν με τα σκυλιά τους και για τη μαγνητοσκόπηση όλων. Περιλαμβάνουν ένα ισχυρό ζευγάρι κιάλια κάμερας που μπορούν να ζουμάρουν σε άτομα με κάμερα υπέρυθρης ακτινοβολίας.
Το Πανοπτικό και ο Μεγάλος Αδερφός είναι εδώ στις κορωνοχούντες…το πολίτευμα της εστεμμένης χούντας της βασιλευόμενης δικτατορίας, κορωνο-χούντα…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απόπειρα δολοφονίας κατά του κατοχικού Υπ. Εσωτερικών της Λιβύης.
21/02/2021
Ο Υπουργός Εσωτερικών της κατοχικής κυβέρνησης GNA της Λιβύης Fathi Bashagha γλίτωσε από αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του στο Janzour, στη Δυτική Τρίπολη όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά του convoy του.Συγκεχυμένες οι πρώτες πληροφορίες για τύχη επιτιθέμενων.Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες 2 επιτιθέμενοι σκοτώθηκαν και 1 συνελήφθηκε..Η απόπειρα κατά του Fathi Bashagha έγινε στον αυτοκινητόδρομο, και σύμφωνα με άλλη πηγή τραυματίστηκε 1 από τους φρουρούς του ενώ οι φρουροί του Al-Waze αντιμετώπισαν τους επιτιθέμενους, και δύο από αυτούς τραυματίστηκαν και ο τρίτος σκοτώθηκε.
Ο Bashagha κατάγεται από την παράκτια πόλη της Μισράτα, στην οποία ανήκουν ισχυρές ένοπλες ομάδες και πρόσκειται στην Τουρκία. Το όνομά του αναφέρεται συχνά ως πιθανός διάδοχος του κατοχικού πρωθυπουργού, Fayez al-Sarraj.
Το 2020, ο Μπασάγκα απομακρύνθηκε από το υπουργείο λόγω κατηγοριών που αφορούσαν πυροβολισμούς σε διαδηλωτές.
Στις 23 Αυγούστου, η κατοχική κυβέρνηση αποφάσισε να τον απομακρύνει από το πόστο του και να τον παραπέμψει σε διοικητική έρευνα, αφού ένοπλοι πυροβόλησαν ειρηνικούς διαδηλωτές στην πρωτεύουσα, την Τρίπολη.
Εκείνη την εποχή, εκατοντάδες Λίβυοι διαδήλωσαν για αρκετές ημέρες στην Τρίπολη για να διαμαρτυρηθούν για διαφθορά, την επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσής τους, την αναστολή βασικών υπηρεσιών και τις πολυετείς συγκρούσεις.
Ωστόσο, ένοπλοι πυροβόλησαν με πραγματικά πυρά αρκετές φορές για να διαλύσουν τους διαδηλωτές, τραυματίζοντας πολλούς από αυτούς, ενώ άλλοι συνελήφθησαν.
Ο κατοχικός υπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε την Τουρκία μετά την απομάκρυνσή του από το Υπουργείο, έσπευσε να δηλώσει τη συμμόρφωσή του με την απόφαση….



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ε άντε στο διάβολο πολιτικές πορδές που θέλετε να συμμετάσχετε στην κάθαρση. Του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου 
 Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 10:58
Τι κατάρα κι αυτή, κάθε φορά που τίθενται προ ευθυνών οι αρμόδιοι, να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Δεν γνώριζα δεν άκουσα δεν είδα.
Και γνώριζαν και έβλεπαν και άκουγαν για όλα αυτά, το χειρότερο όμως είναι ότι δεν αντιλαμβάνονταν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η σιωπή είναι συνενοχή.
Τι δε γνωρίζατε πολιτικά και καλλιτεχνικά ράκη; Ότι η παιδεραστία και οι βιασμοί είχαν καταστεί εθνικό σπορ; Αγνοούσατε ή τους προστατεύατε κιόλας; Έβλεπα προ ημερών έναν νταβατζή της «τέχνης» που κατά σύμπτωση συμμετείχε και σε τηλεοπτικό ριάλιτι, να καλεί τους συναδέλφους του να σταματήσουν να καταγγέλλουν και να συμπεριφέρονται ανθρωποφαγικά για το καλό της θεατρικής τέχνης!
Ο συγκεκριμένος δύσκολα θα γλυτώσει αφού είναι γνωστή η συμπεριφορά του στον χώρο όχι τόσο για τις επιλογές του όσο για τις αθλιότητες που διέπραττε σε επίπεδο επαγγελματικό εκμεταλλευόμενος την ομπρέλα του πάλαι ποτέ κραταιού συγκροτήματος Λαμπράκη. Εκεί να δείτε τι όργια συνέβαιναν, αλλά φυσικά που να βρεθούν άντρες που σέβονταν τα παντελόνια τους όπως μου έλεγε με ειρωνικό χαμόγελο ο Μάνος Χατζιδάκις…
Έλα όμως που φασούλι με φασούλι γεμίζει το σακούλι και τότε ίσως αρχίσει η πραγματική κάθαρση.
Οι νταβατζήδες της τέχνης ήταν και αυτοί η συνέχεια μιας αρρωστημένης και κακώς εννοούμενης μεταπολίτευσης. Άλωσαν το Ηρώδειο, την Επίδαυρο, τα κονδύλια του Υπουργείου Πολιτισμού για να αποθρασυνθούν στο τέλος και να αλώνουν ανθρώπινες ψυχές. Πέραν του ότι ο πολιτισμός δεν χρειάζεται υπουργείο και η ύπαρξή του αποτελεί ύβρι. Αντιθέτως τα υπουργεία χρήζουν άμεσα πολιτισμού αλλά αυτή η κουβέντα δεν είναι της παρούσης.
Θυμάμαι όταν αποκάλυψα τον παιδεραστή συνθέτη ότι έπεσαν όλοι αυτοί να με φάνε ζωντανό. Κατέφυγα λοιπόν στον εισαγγελέα μετά από προτροπή του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ και όταν ο δικαστικός λειτουργός μου ζήτησε εξηγήσεις του παρέδωσα το υλικό που είχα στην διάθεσή μου. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθετε την αλήθεια.
Αποτελείτο από έξι κασέτες. Σκηνές με ανήλικα παιδιά που ψάρευε σε συναυλίες και που ο ίδιος ο καλλιτέχνης είχε απαθανατίσει με κάμερες που ο ίδιος είχε τοποθετήσει στην κρεβατοκάμαρά του για να απολαμβάνει αργότερα τις πράξεις του με φίλους! Πως κατέληξε αυτό το υλικό στον δημοσιογράφο; Από τον οδηγό του που είχε οικογένεια με παιδιά και δεν άντεχε να παρακολουθεί αυτή την αθλιότητα. Σήμερα ο οδηγός του που συζήτησα μαζί του είναι έτοιμος να καταγγείλει στον εισαγγελέα όσα συνέβαιναν εκείνη την εποχή κεκλεισμένων των θυρών και των στομάτων.
Το χειρότερο όμως γι' αυτούς είναι ότι με κάλεσε εκ νέου ο εισαγγελέας όχι για να με διώξει παρά τις εκκλήσεις του… καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου, αλλά για να μου εκφράσει την αηδία του από όσα διαπίστωσε βλέποντας το υλικό. Προσπάθησε μάλιστα να μου εξηγήσει ότι η υπόθεση δε μπορεί να προχωρήσει επειδή το αδίκημα διώκεται κατ’ έγκληση και γιατί υπήρχαν εντολές δείχνοντάς μου το ταβάνι. Δηλαδή άνωθεν. Τον συγκεκριμένο εισαγγελέα σε άλλη θέση και εν ενεργεία σήμερα τον θεωρώ ακέραιο άνθρωπο που αντέχει να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.
Σαν να μην έφτανε αυτό είχα να αντιμετωπίσω τις πολιτικές πορδές αριστερά και δεξιά οι οποίες επικαλούνταν την ιδιωτική ζωή του ανθρώπου! Ποια ιδιωτική ζωή, ποιου ανθρώπου εννοούσαν αυτά τα απολειφάδια δε μπορούσα να καταλάβω, μέχρι που ήρθε στην εκπομπή μου η κουνιάδα πρώην υπουργού, ηθοποιός κι εκείνη, για να μου αποκαλύψει ό,τι είχε συμβεί με πρωταγωνιστή τον ίδιο πάντοτε και στην εντεκάχρονη ανιψιά της η οποία μάλιστα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει!
Γνωρίζετε πότε λειτουργεί η Δικαιοσύνη σωστά και γρήγορα; Όταν κινδυνεύει η πολιτική ηγεσία…
Θα σας αποκαλύψω άλλη μία ιστορία εξίσου ενδεικτική της νοοτροπίας που επικρατεί σε αυτόν τον τόπο. Έφθασε κάποια στιγμή στο γραφείο μου μέσα σε φάκελο με τα σχετικά σχόλια η φωτογραφία ενός ιερού τέρατος της τέχνης που χάιδευε στην αγκαλιά του ένα γυμνό παιδάκι ηλικίας 12 έως 15 ετών. Έναν ηθοποιό που τον θαύμαζα ειλικρινά για την υποκριτική του τέχνη αλλά και τον ήρεμο χαρακτήρα του. Ανήκε σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκε και ο δικηγόρος μου. Με διαβεβαίωσε μάλιστα ότι ήταν παρών ο ίδιος στην διαδικασία που ακολούθησε εντός των οργάνων του κόμματος για να τον κηρύξουν έκπτωτο από τον χώρο αλλά στο τέλος επικράτησε η λογική της σιωπής! Έμεινα με το στόμα ανοικτό. Έβλεπα το υλικό και δε μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Είχε αποβιώσει όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος και η όλη υπόθεση είχε μόνον εμένα ως αποδέκτη και την θλίψη μου για τον καλλιτέχνη που θαύμαζα μέχρι εκείνη τη στιγμή…
Πάμε στο σήμερα με τους άντρες παλαιάς κοπής και τους μη άντρες ή όπως διαφορετικά επιθυμείτε να το ορίσετε.
Τώρα πολιτικές πορδές αριστερά και δεξιά δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή και τεκμήριο αθωότητας για τον κάθε Λιγνάδη; Γιατί δεν το επικαλείστε άραγε; Γιατί τρέμουν τα πόδια σας μπροστά στις συνέπειες του πολιτικού κόστους όταν σπάει η σιωπή.
Η ένοχή σιωπή που είναι όλη δική σας.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους κι όπως έγραψε μια υπέροχη ηθοποιός τούτες τις μέρες: ΣΚΑΣΜΟΣ…
Σχολιο.- Οσον αφορα τον συνθετη, σε εκεινες τις αξεχαστες εκπομπες περι ασυλιας των επωνυμων, ξεχασες να μας πεις και ποιοι τον γλυτωσαν και τον "καθαρισαν", αφου πρωτα τον εβγαλαν απο την κυκλοφορια για μερικα χρονια....αλλα καταλαβαινω, αυτα δεν λεγονται Μακη και καλα κανεις και δεν τα λες γιατι θα εχεις καινουργια μπλεξιματα και κανεις δεν μπορει να σε γλυτωσει απο δαυτους...
Οπως γνωστος δημοσιογραφος - ερευνητης απο τη Θεσσαλονικη που τα εβαλε μαζι τους και εδω και πολλα χρονια δεν του λεει καλημερα ουτε ο θυρωρος επαρχιακου ραδιοφωνου ή τοπικης εφημεριδας....
σχολιο.- Στα κυκλώματα παιδεραστίας είναι μπλεγμένοι και δικαστικοί λειτουργοί---αυτό όμως σίγουρα θα το γνωρίζεις.
Σχολιο.- Επειδή πάντοτε έχουμε μέσα στις κυβερνήσεις και καθίκια και υπάνθρωπους, έχουμε διαφθορά σε κυβερνητικό επίπεδο, που καλύπτεται ή είναι αδιάφορο στην Δικαιοσύνη, ενώ τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης ανήκουν και ελέγχονται από τυχάρπαστους ή ακόμη και εγκληματίες καλύπτοντας οτιδήποτε παλιανθρωπιά, ενώ όσοι δημοσιογράφοι εξακολουθούν να ασκούν λειτούργημα δυσφημίζονται ή βρίσκονται σε αίθουσες δικαστηρίων με βάση την αρχή "ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει", φτάσαμε στον πάτο και πολλοί ακόμη το αμφισβητούν
Σχολιο.- Eιχε ενα αποτελεσμα αυτο που εκανες εκεινη την περιοδο:
Μπορει να μην πηγε φυλακη αλλα εμεις σαν μαθητες εκεινη την εποχη ειχαμε γεμισει το σχολειο με χιλιαδες ανεκδοτα με τον Κορκολύκο!
Πονηρεψαμε τους αθωους, εμεις οι πιο αληταμπουρες! LOL
Γιατι "κορκολυκος" θα μπορουσε να ειναι κι ο περιπτερας της γειτονιας αλλα η μανα μας δεν μας ενημερωνε.
Σχολιο.- Μου αρέσει το Φασούλι το Φασούλι.....Γ...α τους Μάκη!




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συναγερμός σε γηροκομείο στο Περιστέρι: 32 κρούσματα σε ηλικιωμένους που είχαν κάνει το εμβόλιο
 Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 22:32
Συναγερμός σήμανε στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Στοργή» στο Περιστέρι, από το πρωί της Κυριακής, καθώς εντοπίστηκαν 32 κρούσματα κορωνοϊού σε τρόφιμους και εργαζόμενους.
Οι 18 από αυτούς έχουν ήδη μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Αττικής (Αττικόν, Ευαγγελισμός και Αγία Όλγα).
Σημειώνεται ότι όλοι οι ηλικιωμένοι είχαν κάνει εμβόλιο πρόσφατα.
Οι αρχές πραγματοποιούν ιχνηλάτιση των κρουσμάτων στο γηροκομείο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του Δημήτρη Λιγνάδη
 Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 22:01
Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του Δημήτρη Λιγνάδη που μίλησαν στην κάμερα του ΣΚΑΙ.
“Δημ: Τι ακούγατε; Ακούγατε φωνές; ”
“Καμία φορά ναι. Νομίζαμε ότι κάνουν πρόβες. Είναι πολύ λυπηρό” λέει γειτόνισσα το Δημήτρη Λιγνάδη.
“Το μόνο που είχε κάνει. Μπήκανε μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά.
Δημ: Έκανε κίνηση ήταν επιθετικός;
-Όχι.
Δημ: Της έκοψε τον δρόμο;
-Αυτό.
Δημ: Πόσο χρονών ήταν η κόρη σας τότε;
-15 λέει άλλη γειτόνισσα.
Μία μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού κατήγγειλε πως όταν ήταν 15 χρονών της έκοψε τον δρόμο μέσα στην πολυκατοικία.
Λίγα χρόνια αργότερα της πρότεινε να πιούνε καφέ για να την… βοηθήσει με τα μαθήματά της!
“Προσπάθησε να πλησιάσει και την κόρη μου. Δημ: Τι της είπε; Είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός. Και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι. Δημ: Της είπε έλα να πάμε για καφέ; Ναι της είπε έλα να πάμε για καφέ”.
Γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη καταγγέλλουν στον ΣΚΑΙ πως ήξεραν εδώ και χρόνια πως κάτι περίεργο συνέβαινε στην γειτονία τους…
“Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμος. Ανήλικοι μετανάστες. Σχεδόν κάθε μέρα. Όταν χτύπαγαν σε εμένα και τους έλεγαν να φύγω μου έλεγαν ότι ”πάμε στον κ. Λιγνάδη”.
Οι μαρτυρίες από τη γειτονιά του Δημήτρη Λιγνάδη είναι πραγματικά σοκαριστικές. Μία γειτόνισσα του είπε στην κάμερα του ΣΚΑΙ πως είδε ανήλικους μετανάστες να χτυπάνε το κουδούνι σχεδόν σε καθημερινή βάση.
“Δημ: Βλέπατε τους ανήλικους να μπαίνουν;”
-“Όλες αλήθειες είναι φίλε.  Μία ώρα, δύο τη νύχτα.”
“Δημ: Βλέπατε μικρά παιδιά να μπαίνουν μέσα;”
-“Δύο η ώρα τη νύχτα. Τρεις. Πολλά παιδιά. Νύχτα μεσάνυχτα. Αυτό που σου λέω”
“Δημ: Πολύ καιρό; Πολλά χρόνια;”
-“Όσα χρόνια έχουμε εδώ πέρα”.
Γνωστή ΜΚΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει την εμπλοκή της σε κυκλώματα εκμετάλλευσης και μαστροπείας ανήλικων προσφύγων.
“Τον είδα στην πλατεία. Καθόταν με δύο ανήλικα. Το πολύ 16- 17 ετών!” αναφέρει κάτοικος Μεταξουργείου. 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δύο χρόνια έχει απλήρωτο το Δημόσιο ο Ολυμπιακός για το Καραϊσκάκη
 Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 21:00
Χρέη δύο ετών της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς το Δημόσιο για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποκαλύπτει η εφημερίδα «Documento»!
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα αφενός δεν καταβάλλονται τα δάνεια και αφετέρου από 01/01/2019 ο Ολυμπιακός αρνείται να πληρώσει και το 15% προς το Δημόσιο από τις εισπράξεις εισιτηρίων και πινακίδων.
Όπως αναφερεται στο δημοσίευμα στη συμφωνία του 2004 της τότε διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επί προεδρίας Σωκράτη Κόκκαλη και την κυβέρνηση Σημίτη, προβλεπόταν ότι η ομάδα του Πειραιά για 15 χρόνια δεν θα πλήρωνε ενοίκιο στο δημόσιο για τη χρήση του Σταδίου, το οποίο μετατράπηκε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και στη σύμβαση παραχώρησης αναφερόταν ότι από την 1η Ιανουαρίου του 2019 η ΠΑΕ θα κατέβαλε στο δημόσιο το 15% των εισπράξεων από εισιτήρια και διαφημιστικές πινακίδες στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Πάντως, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Documento», εδώ και δύο χρόνια ο Ολυμπιακός δεν πληρώνει στο Δημόσιο όσα προβλέπει η συμφωνία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΣΕΗ είχε αποβάλει δια βίου τον Γιώργο Κιμούλη το 1998
 Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 21:24
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! Παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάματος.
Ο γνωστός ηθοποιός αλλά και πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1998 ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί δια βίου από το Σωματείο Ηθοποιών, ωστόσο η προηγούμενη διοίκηση τον ενέγραψε ξανά.
«Οι καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά ή χειροδικίες είχαν υπάρξει και παλιότερα. Μάλιστα το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά (σ.σ. αφορούσε την παραβίαση του αποδεκτού ωραρίου προβών).
Όμως η προηγούμενη διοίκηση παραδόξως τον ενέγραψε ξανά στο σωματείο, δεν γνωρίζω πώς και γιατί. Ήταν ένα περιστατικό που ούτε εγώ δεν θυμόμουν, μας το θύμισαν οι δημοσιογράφοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπράβο λιοντάρι!
 Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 12:04
Ο Κούρδος βουλευτής, ονόματι Ferhout Emcu και αντιπρόσωπος από το Σιρνάκ έγινε γνωστός για τον λόγο που είχε εκφωνήσει κατά το παρελθόν μέσα στο Τουρκικό κοινοβούλιο, στην Άγκυρα, ασκώντας κριτική στους Τούρκους για την πολιτική τους και τη βία έναντι του λαού του. 
Δείτε απόσπασμα από την τότε ομιλία του Κούρδου βουλευτή, ο οποίος τους είπε την αλήθεια που δεν αντέχουν να ακούσουν... Μεταξύ άλλων είπε: «Οι έντιμοι Έλληνες και οι Κούρδοι ήταν εδώ (εννοεί στη σημερινή Τουρκία). Εσείς οι Τούρκοι δεν είστε τίποτα. Εσείς οι Τούρκοι κλέψατε τον "τόπο σας", από τους Έλληνες, τους Αρμένιους και τους Κούρδους. Η ιστορία είναι μάρτυρας. Καμία κατοχή δεν διαρκεί για πάντα».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένταλμα σύλληψης για τον Καρυπίδη
 Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 01:00
Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρή Καρυπίδη, εκκρεμεί από την Εισαγγελία Βέροιας, για χρέη προς το Δημόσιο.
Αυτό ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σε ρεπορτάζ του για την υπόθεση με τα rapid tests η οποία βγήκε στην επιφάνεια μετά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, με θέμα την υπερκοστολόγηση των rapid tests που έγιναν στην Περιφέρεια Αττικής, για λογαριασμό της εταιρίας Amani Swiss, συμφερόντων του προέδρου της ΠΑΕ Άρης.
Καρυπίδης: «Δεν έχω να φοβηθώ κάτι γιατί ό,τι έχω κάνει είναι νόμιμο»
Απο τη μεριά του ο Θοδωρής Καρυπίδης, με δήλωσή του που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, αναφέρει: «Κατανοώ την αγωνία όσων διεκδικούν ρόλο νταβατζήδων. Με «ρεπορτάζ» και σενάρια βουτηγμένα στο ψέμα και την εμπάθεια, προσπαθούν επί μέρες να εμφανίσουν το άσπρο μαύρο. 
Στους διαχρονικούς κατασκευαστές λάσπης θα απαντήσω με πραγματικά στοιχεία. Δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ, γιατί ότι έχω πράξει είναι απολύτως νόμιμα.
Σε σχέση με την λάσπη και όσους την εκτοξεύσουν, απαντά το παρελθόν τους. Είναι η ίδια ετερόκλητη συμμαχία του ποδοσφαίρου, που έχει κάνει καριέρα με μύθους και λαθραία κατασκευάσματα».
Σχολιο.- Όταν είσαι παράρτημα και έχεις φίλους υπόδικους και πρεζέμπορες αυτά παθαίνεις
Σχολιο.- καρυπίδης....άγιος άνθρωπος που μου χρωστάει 200.000 ευρώ εδώ κ χρόνια κ φυσικά άλλους πόσους, όταν είχε τα σούπερ μάρκετ. Το ένταλμα είναι τουλάχιστον εδώ κ 10 μέρες για χρέη στο δημόσιο κ ο εν λόγω κύριως ανέβαζε στόρυ στο ίντερνετ χωρίς να γίνεται καμία έρευνα ούτε σύλληψη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Διαδίκτυο κερματίζεται
 Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 18:18
Το Facebook και η Google υπάρχουν σε πολλές χώρες. Ποιος πρέπει να αποφασίσει για τους κανόνες λειτουργίας τους σε κάθε μια από αυτές; 
Κάθε χώρα έχει τους δικούς της κανονισμούς για την ασφάλεια των αυτοκινήτων και τους κωδικούς φορολογίας. Πρέπει, όμως, κάθε χώρα να αποφασίζει επίσης τα όριά της για την κατάλληλη διαδικτυακή έκφραση;
Εάν κάποιος έχει μια γρήγορη απάντηση να διατυπώσει, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Πιθανότατα δεν θέλουμε να επιτρέψουμε στις εταιρείες του Διαδικτύου να αποφασίζουν για τις ελευθερίες δισεκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά ίσως και να μην θέλουμε οι κυβερνήσεις μας να έχουν ανεξέλεγκτη εξουσία.
Μερικοί Γερμανοί μπορεί να συμφωνούν  με τον νόμο που απαγορεύει τις διαδικτυακές δημοσιεύσεις που η κυβέρνησή τους θεωρεί ως ρητορική μίσους. Τι γίνεται όμως με τους Γερμανούς που αισθάνονται πως φιμώνονται όταν προσπαθούν να εκφράσουν τετοιες απόψεις; Και τι πρέπει να κάνουν το Facebook ή η Google εάν μια ολοένα και πιο αυταρχική κυβέρνηση στην Τουρκία χρησιμοποιεί παρόμοιους κανόνες για να σιγήσει τους πολίτες της, ή εάν ο νόμος κατά της λογοκρισίας της Πολωνίας επιτρέπει στους πολιτικούς να δυσφημούν τους εκλογείς τους;
Η ρύθμιση της διαδικτυακής έκφρασης σε οποιαδήποτε χώρα - πόσο μάλλον σε ολόκληρο  τον κόσμο - είναι ένα άναρχο σύνολο διευθετήσεων χωρίς εύκολες λύσεις. Ας προσπαθήσουμε να δούμε μερικά από αυτα  τα ζητήματα:
Το «splinternet» (splintered internet) είναι εδώ: 
Η ουτοπική ιδέα του Διαδικτύου ήταν ότι θα βοηθούσε στην κατάρρευση των εθνικών συνόρων, αλλά οι παρατηρητές της τεχνολογίας προειδοποιούν εδώ και δεκαετίες ότι θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει αυτα τα σύνορα ακομη πιο υψηλότερα. «Αυτή η έννοια, που συχνά αποκαλείται «splinternet», είναι πλέον πραγματικότητα», δηλώνει η Mishi Choudhary, δικηγόρος η οποία ξεκίνησε μια οργάνωση στην Ινδία που εκπροσωπεί τα δικαιώματα των χρηστών του Διαδικτύου και των προγραμματιστών λογισμικού.
«Υπήρχε μια περίοδος, μέχρι πριν από μια δεκαετία περίπου, που οι κυβερνήσεις δεν καταλάβαιναν πλήρως τη δύναμη του Διαδικτύου. Στη συνέχεια όμως, σιγά - σιγά οι αρχές άρχισαν να επιδιώκουν τον έλεγχο του  - για λόγους τόσο καλοήθεις όσο και κακοήθεις», λεει η Choudhary και προσθέτει: «Οι κυβερνήσεις αισθάνονται πολύ ισχυρές και δεν τους αρέσει να τίθενται στο περιθώριο».
Ποιος αποφασίζει λοιπόν ;
Αυτό είναι το θεμελιώδες ερώτημα που θέτει ο πρώην αξιωματούχος του ΟΗΕ David Kaye, όσο αφορά τη διαφωνία μεταξύ του Twitter και της κυβέρνησης της Ινδίας σχετικά με αίτημα της για διαγραφή διαδικτυακού υλικού. Και σε αυτό το ερώτημα φαίνεται να μην υπάρχει απλή απάντηση.
«Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Η κυβέρνηση λέει σε μια εταιρεία να υπακούσει σε έναν νόμο και αυτή πρέπει να συμμορφωθεί», λεει ο Chinmayi Arun, συνεργάτης του Yale Law School και ιδρυτής του Κέντρου Διακυβέρνησης Επικοινωνίας στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ινδίας στο Νέο Δελχί. «Αν οι εταιρίες γνωρίζουν ότι ένας νόμος παρεμβαίνει στην ανθρώπινη ελευθερία, τότε μπορεί να αντιδράσουν παραβιάζοντας τον, δηλώνοντας πως δεν έχουν άλλη επιλογή», συμπληρώνει.
Εταιρίες του Διαδικτύου όπως η Google και το Facebook αντιδρούν τακτικά όταν πιστεύουν ότι οι αρχές παραβιάζουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτό είναι συχνά καλό και επιθυμητό. Εκτός από τις περιπτώσεις που δεν είναι. Βέβαια, αυτή η άποψη είναι υποκειμενική.
Ενας Ταϊλανδός πολίτης που θα ήθελε να δει την εξουσία της μοναρχίας στη χώρα να περιορίζεται, θα ήταν ενθουσιασμένος που το Facebook αψηφά την κυβέρνησή του. Αλλά, αν υποστήριζε τη μοναρχία, θα οργίζοταν που μια ξένη εταιρεία δεν σέβεται τους νόμους της χώρας του.
Οι δυνάμεις του Διαδικτύου παίρνουν αποφάσεις που βασίζονται στην κρίση τους.
Άνθρωποι όπως ο Mark Zuckerberg ή ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft λένε ότι θέλουν να τους πουν οι χώρες με ποιο τρόπο πρέπει να χειριστούν δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με την ηλεκτρονική έκφραση και αυτή η λογική τους έχει νόημα. Αυτές οι αποφάσεις είναι, δεδομένα, δύσκολες. ,Αλλά ανεξάρτητα από τους κανόνες που θεσπίζουν οι κυβερνήσεις, οποιοσδήποτε χώρος συγκέντρωσης χρηστών στο Διαδίκτυο θα πρέπει να χρησιμοποιεί τη δική του κρίση.
Η Evelyn Duek, λέκτορας στη Νομική Σχολή του Harvard, λέει ότι ακόμη και όταν χώρες όπως η Γερμανία ψηφίζουν νόμους σχετικά με την διαδικτυακή έκφραση, εξακολουθεί να είναι ευθύνη των εταιρειών του Διαδικτύου να ερμηνεύουν εάν εκατομμύρια δημοσιεύσεις βρίσκονται στη σωστή πλευρά του νόμου. Αυτό ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι εταιρείες αφήνονται σε μεγάλο βαθμό να αποφασίσουν τα δικά τους όρια αποδεκτής διαδικτυακής έκφρασης.
«Οι χώρες και οι διεθνείς οργανισμοί πρέπει να κάνουν περισσότερα για να καθιερώσουν πιο ξεκάθαρες γραμμές και διαδικασίες για τις πλατφόρμες του διαδικτύου», λεει η Duek αλλά, «δεν πρόκειται να πάρουν ποτε το δικαίωμα λήψης αποφάσεων από τα χέρια των εταιρειών του διαδικτυου», προσθέτει.
Υπάρχει μεσαίο έδαφος; 
Ο φόβος του splinternet παρουσιάζεται συχνά ως δυαδική επιλογή μεταξύ ενός παγκόσμιου Facebook και Google ή 200 παραλλαγών τους. Υπάρχουν, όμως, ιδέες που κυκλοφορούν σχετικά με τον καθορισμό μιας παγκόσμιας βάσης της διαδικτυακής έκφρασης και μιας  διαδικασίας για την επίλυση τέτοιων διαφορών.
Ένας συνασπισμός που ονομάζεται Global Network Initiative έχει εργαστεί εδώ και χρόνια προκειμένου να καθορίσει έναν κώδικα συμπεριφοράς των εταιρειών τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών για την προστασία του διαδικτυακού λόγου και της ιδιωτικής ζωής, παγκοσμίως. Ομάδες, συμπεριλαμβανομένων του Άρθρου 19, το οποίο εργάζεται για την προώθηση της ελευθερίας της έκφρασης, και του Συμβουλίου Εποπτείας του Facebook, έχουν επίσης εργαστεί πάνω σε μηχανισμούς επίλυσης σε περιπτώσεις που άνθρωποι  σε όλο τον κόσμο, αμφισβητούν τις αποφάσεις των εταιρειών του Διαδικτύου.
Εάν όλα αυτά φαίνονται σαν να είναι χάος - ναι, είναι. Η ομιλία στο Διαδίκτυο είναι ένα σχετικά νέο πράγμα και εξακολουθούμε να προσπαθούμε να το καταλάβουμε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανία-κορωνοϊός: Εκατοντάδες σε αυτοκινητοπορεία εναντίον των περιοριστικών μέτρων
 Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 05:22
Αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν χθες Σάββατο, σε διαδηλώσεις σε γερμανικές πόλεις εναντίον των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για να αποτραπεί η εξάπλωση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.
Περίπου 580 άνθρωποι συμμετείχαν σε «σιωπηλή πορεία» στο Βερολίνο, κατά υπολογισμούς της γερμανικής αστυνομίας.
Στο Αμβούργο και στη Δρέσδη, έγιναν αυτοκινητοπορείες υπό το λάβαρο της οργάνωσης Querdenken.
Η οργάνωση, το όνομα της οποίας θα μπορούσε να αποδοθεί ως «παράλληλη σκέψη», προσελκύει εκ πρώτης όψεως διάφορους υποστηρικτές από αντιτιθέμενες πλευρές του πολιτικού φάσματος, που υποστηρίζουν ότι τα περιοριστικά μέτρα παραβιάζουν δικαιώματα των πολιτών.
Αντιδιαδηλωτές δικαιωματικούλιδες κατέβηκαν επίσης στους δρόμους. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι οι κινητοποιήσεις ήταν ειρηνικές.
Στο Βερολίνο είχαν εκφράσει πρόθεση -κατά τους διοργανωτές- να λάβουν μέρος στην πορεία περίπου 1.000 άνθρωποι.
Κατά μήκος της διαδρομής, ελάχιστοι δικαιωματικούλιδες κάτοικοι, μετρημενοι στα δαχτυλα ενός χεριού,  φώναζαν και σφύριζαν από τα μπαλκόνια τους, αποδοκιμάζοντας την κινητοποίηση.
Ορισμένοι από τους δικαιωματικούλιδες αντιδιαδηλωτές φώναζαν το σύνθημα «έξω οι ναζί», ενώ άλλοι χτύπαγαν μαγειρικά σκεύη. Πάντως γενικά δεν υπήρξαν επεισόδια.
Περίπου 220 αυτοκίνητα σχημάτισαν πομπή στο Αμβούργο (δυτικά) σε ένδειξη εναντίωσης στα μέτρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Στα οχήματα είχαν τοποθετηθεί πανό με συνθήματα όπως «ανάσανε ελεύθερα, σκέψου ελεύθερα» ή «θεμελιώδη δικαιώματα, όχι δικαίωμα στον εμβολιασμό».
Ποδηλάτες δικαιωματικούλιδες αντιδιαδηλωτές πάντως σταμάτησαν την πορεία αρκετές φορές. Τουλάχιστον ένας από τους δικαιωματικούλης αντιδιαδηλωτές συνελήφθη. Σίγουρα σε 2-3 ώρες θα αφεθεί ελεύθερος.
Στη Δρέσδη (ανατολικά), 482 οχήματα πήραν μέρος στην αυτοκινητοπορεία, σύμφωνα με την αστυνομία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βία, ρουσφέτια, και τραμπουκισμοί
Έργα και ημέρες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα Πανεπιστήμια



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι ωραίο, μια ημέρα πριν κατατεθούν οι προσφορές για τον ΔΕΔΔΗΕ, να θυμάται ο κόσμος ότι δουλειά του είναι η συντήρηση των δικτύων.
Οι ιδιώτες αγοραστές δεν θέλουν την επιχείρηση για να τρέχουν μέσα στα χιόνια να μετακινούν δέντρα. Τη θέλουν για να εκμεταλλευτούν ένα μονοπώλιο με εγγυημένη κερδοφορία. Γι’ αυτό ο Κ. Μητσοτάκης έσπευσε να εξαγγείλει επένδυση 3,5 δισ. για την υπογειοποίηση των δικτύων, ώστε να τους καλοπιάσει.
Να τους καλοπιάσει με δικά μας λεφτά φυσικά. Διότι το Δημόσιο θα κάνει την επένδυση και οι νέοι ιδιοκτήτες του ΔΕΔΔΗΕ θα εισπράξουν τα οφέλη της απόσβεσης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυθαιρεσίες  στην αγορά εργασίας
Εργαζόμενοι κλειδωμένοι στις τουαλέτες και υπόγεια στη διαρκεια ελέγχων



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο Βόλου 36χρονος
«Γκέτο» αλλοδαπών πουλάει ναρκωτικά στο Ελικοδρόμιο Βόλου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσοφοβία στη θέση του αντικομουνισμού... με θύμα και την Ελλάδα!
«Στην Ευρώπη, το μίσος εναντίον της Ρωσίας προϋπάρχει από αιώνες.
Τα αίτια του πρέπει να αναζητηθούν στο σχίσμα του χριστιανισμού,
μεταξύ της Καθολικής και Ορθόδοξης Εκκλησίας»
Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας,
όταν απεύθυνε σαφές μήνυμα και κάλεσμα «αγώνα
εναντίον όλων των Ρωσόφοβων κι Αντισοβιετικών, σε όλα τα πεδία»
[Βλέπε, Μάρτης 2017, σε: Ο Ζιουγκάνοφ, για την ευρωπαϊκή αντιρωσική υστερία]
«Οι στόχοι που έχουμε έναντι της Ρωσίας είναι πολύ μεγάλοι: δεν θέλουμε τίποτα λιγότερο από μια αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί με την οικονομική πίεση "μόνης της της Ευρώπης". Εάν θέλετε πραγματικά να γονατίσουμε οικονομικά τη Ρωσία, θα χρειαστείτε έναν... μεγάλο συνασπισμό χωρών, γιατί η Ευρώπη από μόνη της δεν μπορεί να επιτύχει όλα όσα είναι απαραίτητα».
Αυτά επακριβώς είναι τα λόγια του Gabriel Felbermayr, του Γερμανού "κορυφαίου οικονομολόγου", τον οποίο χαρακτηρίζουν και "πρίγκιπα των οικονομολόγων και Σύμβουλο όλων των γερμανικών κυβερνήσεων, πρόεδρο του Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία  (World Economy - Institut für Weltwirtschaft, IfW), που καθορίζει την πολιτική της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όταν ο Gabriel Felbermayr, Αυστριακός κι όχι Γερμανός, η «δεξαμενή σκέψης» του 4ου Ράιχ (think tank... το λένε για να εντυπωσιάσουν οι εγχώριοι "δημοσιογράφοι" και "πανεπιστημιακοί" υπηρεσιών), δίνει δημόσια αυτές τις "κατευθύνσεις", κατανοούν όλοι όσοι δεν είναι στρατευμένοι στον "ευρωπαϊκό προσανατολισμό" της πατρίδας μας, γιατί υπάρχει μόνιμη Ρωσοφοβία από όλες τις ελληνόφωνες κυβερνήσεις (να θυμηθούμε τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών των Κοτζιά-Τσίπρα, την ίδια ατλαντική πολιτική Μητσοτάκη κι ειδικά το ξεπούλημα της Μακεδονίας, για να αντιμετωπιστεί η Ρωσική επιρροή στα Βαλκάνια). Φυσικά και το πως προετοιμάζεται σε στενή συνεργασία με τη σύμμαχο Τουρκία και στοχευμένες κοκορομαχίες -με την εποπτεία της Ευρω Ένωσης και του ΝΑΤΟ-, η παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και το τέλος της Κύπρου μας με τις διζωνικές και τα καντόνια.
Επίσης φέρνει στο φως το κομπραδόρικο εγχώριο πολιτικό προσωπικό, που αδιάκοπα υπερψηφίζουν κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας (ούτε καν αστερίσκο κι όχι βέτο δεν θέτουν οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις), αδιαφορώντας για την απαγόρευση εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στη Ρωσία κι οδηγώντας όσους έχουν δυνατότητα να τα ξεπουλούν στην Τουρκία, ώστε να τα μεταπωλεί στη Ρωσία, ή το Ιράν. Κι αυτά κάνουν όλοι πως δεν τα γνωρίζουν, τα αγνοούν, δεν υπάρχουν.
Το όλο εγχώριο πολιτικό σύστημα, μαζί κι η ιεραρχία της εκκλησίας (ακολουθώντας το Βατικανό), έχουν επενδύσει στο φόβο και τρόμο, που επιβάλουν με την πληρωμένη αδρά συνδρομή των ΜΜΕ και της "δημοσιογραφίας" με την "επιδημία του κορωνοϊού", τους θεϊκούς και σωτήριους εμβολιασμούς με το μεταλλαγμένο μπόλι (mRNA) της Pfizer κι οι πολιτικοί ηγέτες ως ιατρικοί επισκέπτες μπολιάζονται με κάμερες και φωτογραφίσεις, καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει πιο γοργά σε μαζικούς "λαϊκούς" εμβολιασμούς.
"Αλατοπίπερο" η σκηνοθετημένες κοκορομαχίες, ή αιτήματα για προσλήψεις γιατρών, ή δασκάλων, όταν ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως αυτά δεν μπορούν να γίνουν από ΚΑΝΕΝΑΝ πράξη εντός της ευρωζώνης, αφού εναντιώνονται στην "κοινή ευρωπαϊκή πολιτική" και την υποχρέωση ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων -"αριστερών" ή δεξιών-, να υλοποιούν κι εφαρμόζουν τις ΟΔΗΓΙΕΣ -όπως ακριβώς έχουν διατυπωθεί στις "Συνθήκες"-, που αποφασίζει το Διευθυντήριο για την προστασία του "ελεύθερου ανταγωνισμού" στην "ελεύθερη αγορά". Δηλαδή ψεύδονται όλοι και στρουθοκαμηλίζουν.

Οι ΗΠΑ επέστρεψαν
Το "βαθύ κράτος" στην πατρίδα του καπιταλισμού, με τον διορισμό του Μπάιντεν πήρε τη σκυτάλη.
Το σύνθημα της "νέας τάξης" έδωσε προσωπικά χθες ο ίδιος ο Μπάιντεν με την πρώτη του συμμετοχή στο «Νταβός της Άμυνας», όπως αποκαλούν τη "Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου", που έγινε με τηλεδιάσκεψη και συγκεντρώνει την ελίτ της διεθνούς διπλωματίας μία φορά το χρόνο στους G7 (ΗΠΑ, Ιαπωνία, Γερμανία, Γαλλία, Καναδάς, Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία που πλέον καθάρισε το πολιτικό τοπίο με το διορισμό του "τεχνοκράτη" τραπεζίτη Mario Draghi, με την υποστήριξη της "κεντροαριστεράς", της δεξιάς κι ακροδεξιάς και του κινήματος των "αγανακτισμένων" στις πλατείες για να σωθεί το ευρώ κι οι τράπεζες, ο οποίος συμμετείχε στη διάσκεψη και ας μην παραλείψουμε τη "μεγάλη δημοκρατική ευρω οικογένεια", την Ε.Ε. του 4ου Ράιχ).
Φέτος το «Νταβός της Άμυνας» σηματοδότησε με τον σημαντικό τίτλο της "νέας εποχής" «Πέρα από τη Δύναμη»(«Beyond Westlessness»), ως "ευκαιρία να προβληματιστούμε για την αυξανόμενη άνοδο του μη-δυτικού κόσμου και για έναν αυξανόμενο αριθμό παγκόσμιων προκλήσεων και κρίσεων που, αντίθετα, θα απαιτούσαν μια συντονισμένη δυτική απάντηση".
«Η Αμερική επέστρεψε»... υπογράμμισε ο Μπάιντεν, τονίζοντας ότι ήθελε να διαγράψει «τυχόν παρατεταμένες αμφιβολίες» από την περίοδο του "εθνικιστή-ακροδεξιού" Τραμπ και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεργαστούν μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους τους, με ότι αυτό σημαίνει.
Ο Μπάιντεν έθεσε και τους όρους που οφείλουν να κινηθούν οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι και το ΝΑΤΟ, υποδεικνύοντας τον εχθρό: Ρωσία.
«Οι δημοκρατικές αξίες πρέπει να αντιμετωπίσουν εκείνους που επιδιώκουν να καταστείλουν τους άλλους. Ιδού πως μπορούμε να καταπολεμήσουμε τη ρωσική απειλή. Το Κρεμλίνο επιτίθεται στη δημοκρατία μας και χρησιμοποιεί διεφθαρμένες πρακτικές για να υπονομεύσει το κυβερνητικό μας σύστημα. Οι Ρώσοι ηγέτες θέλουν να αποδείξουν στους ανθρώπους τους ότι το σύστημα μας είναι ακόμη πιο διεφθαρμένο από το δικό τους. Αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια!».
«Απειλεί τις δημοκρατίες μας η Ρωσία»... Δεν ανανεώνουμε την πρόσκληση Τραμπ για επιστροφή της Ρωσίας στην G7. Η Ρωσία θα παραμείνει εκτός της G7, όπως συνέβη από το 2014, όταν εκδιώχθηκε από τον έγχρωμο "κεντροαριστερό" δημοκράτη πρόεδρο Ομπάμα.
«Η υγεία είναι παγκόσμιο καλό»... οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βάλουν 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε σχέδια εμβολιασμού, ενώ η Γερμανία 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια και η Ευρώπη θα αυξήσει το αρχικό της ποσόστωσης της κατά ένα δισεκατομμύριο.
Πλήρωνε φορολογούμενε Έλληνα για να σε σώζουν!

Την προηγουμένη της διακήρυξης του Μπάιντεν, ο Νορβηγός "σοσιαλδημοκράτης" Γενς Στόλτενμπεργκ, Γενικός Γραμματέας του Συμφώνου υπεράσπισης της "δημοκρατίας" από τον "κομμουνισμό", έθεσε στα μέλη αυτής της συμμαχίας που η Ελλάδα συμμετέχει μαζί με τη φίλη Τουρκία, τους κανόνες: Ευθεία απειλή σε Ρωσία και Κίνα.
Μάλιστα το ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικό ακολουθεί τον "οδικό χάρτη" που προωθεί αυτός ο ηγέτης του "δημοκρατικού" ΝΑΤΟ, για "επίλυση των διαφορών" μεταξύ των συμμάχων Ελλάδας-Τουρκίας (διάβαζε παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων) και το οριστικό τέλος για τον ακρογωνιαίο λίθο του ελληνισμού, την Κύπρο μας.
Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Γενς Στόλτενμπεργκ, μετά τη Σύνοδο των υπουργών άμυνας των χωρών μελών του ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε τις κατευθυντήριες γραμμές της "δημοκρατικής συμμαχίας", μεταξύ άλλων:
«Οι σύμμαχες χώρες οφείλουν να υπερασπιστούν τη τάξη που βασίζεται στους κανόνες που απειλούνται από έθνη όπως η Ρωσία κι η Κίνα, που που δεν μοιράζονται τις ίδιες αξίες με το ΝΑΤΟ...
Σήμερα η συζήτηση ήταν «θετική» και ήταν η "πρώτη" της αμερικανικής διοίκησης του Τζο Μπάιντεν κι αποτελεί "ακρογωνιαίο λίθο για την προετοιμασία της συνόδου κορυφής" των ηγετών του ΝΑΤΟ για το τέλος του έτους...
Έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις μεταξύ Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής.
Αντιμετωπίζουμε προκλήσεις που κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του και γι' αυτό ξεκίνησα την πρωτοβουλία "ΝΑΤΟ 2030". 
Η δέσμευσή μας για αποτροπή και άμυνα πρέπει να ενισχυθεί, διασφαλίζοντας μια πιο δίκαιη κατανομή των βαρών [διάβαζε αύξηση δαπανών για "άμυνα", δηλαδή αγορές όπλων κι από την Ελλάδα για ν' αντιμετωπιστεί η Ρωσική επιρροή, με περιτύλιγμα την αποφυγή κρίσης με τη σύμμαχο Τουρκία, για εσωτερική κατανάλωση]. Επιπλέον, το επίπεδο φιλοδοξίας μας για την άμυνα πρέπει να αυξηθεί. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να προωθήσουμε τη διατλαντική συνεργασία στον τομέα της αμυντικής καινοτομίας, έτσι ώστε η Συμμαχία να διατηρήσει το "τεχνολογικό της πλεονέκτημα"...
Πρέπει επίσης να βελτιωθεί η δράση κατάρτισης και ανάπτυξη ικανοτήτων στις χώρες εταίρους του ΝΑΤΟ...
Να υπάρξει πολιτικός συντονισμός μεταξύ συμμάχων [τώρα καταλαβαίνει κι ο τελευταίος αδαής τι σημαίνει διαπραγματεύσεις Ελλάδας-Τουρκίας για μοίρασμα του ελληνικού Αιγαίου, που είχε το περιτύλιγμα Μητσοτάκη: επιτέλους αναγκάσαμε τον Ερντογάν να συρθεί σε διαπραγματεύσεις], ώστε να γίνει μεγαλύτερη χρήση του ΝΑΤΟ ως πλατφόρμας διαβούλευσης και συντονισμού σε πολλά θέματα...
Ταυτόχρονα πρέπει να ενισχύσουμε την πολιτική και πρακτική μας συνεργασία με δημοκρατίες που μοιράζονται τις σκέψεις μας σε όλο τον κόσμο. Έτσι μπορούμε να προστατεύσουμε τη βασισμένη σε κανόνες τάξη, η οποία υπονομεύεται από χώρες που δεν μοιράζονται τις αξίες μας, όπως η Ρωσία και η Κίνα...».

Η Rasa Juknevičienė, πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, πρώην υπουργός Άμυνας της Λιθουανίας, σήμερα Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Rasa Yuknevičienė, κατά τη συνέντευξη τύπου μετά τη Σύνοδο (16 Φλεβάρη 2021) "Ουκρανία-ΝΑΤΟ: Όραμα - 2030" (“Ukraine-NATO: Vision - 2030”) , ήταν επίσης σαφής και κατατοπιστική:
«Μην ξεχνάτε γιατί δημιουργήθηκε το ΝΑΤΟ το 1949. Προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της σταλινικής αυτοκρατορίας πιο δυτικά.
Στην τρέχουσα πραγματικότητα βλέπουμε μια πολύ παρόμοια κατάσταση. Όταν σκεφτόμαστε την "Ευρώπη από τη Λισαβόνα στο Βλαδιβοστόκ" και βλέπουμε ότι η Ρωσία θέλει να καταλάβει αυτόν τον χώρο, χρησιμοποιώντας χημικά όπλα ακολουθώντας τη σταλινική παράδοση... είναι απαραίτητο να σταματήσουμε την επιθετικότητα αυτής της χώρας και την επιθετικότητα του καθεστώτος Πούτιν...
Μετά την επίσκεψη του Josep Borrell στη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα, δεν είχαμε καμία ελπίδα ότι ο Πούτιν θα άλλαζε. Και εάν δεν λάβουμε μέτρα, τότε θα υπάρξει Ευρώπη από τη Λισαβόνα στο Βλαδιβοστόκ, με αυτό το καθεστώς.
Αυτή η επίσκεψη του Josep Borrell σήμαινε το τέλος αυτών των ελπίδων.
Ας δούμε πως επιδεινώνεται η κατάσταση σε αυτήν τη χώρα [στη Ρωσία] κι επομένως πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να καθιερωθεί μια κοινή πολιτική, όπως ήταν αυτή του 1949 και εργαζόμαστε να επιτύχουμε μια πιο συντονισμένη πολιτική...»
Σήμερα η "πολιτισμένη" δύση έχει θέσει σε πρώτη γραμμή τον πράκτορα των δυτικών μυστικών υπηρεσιών Ναβάλνι και προσπαθεί να διαμορφώσει την κοινή γνώμη πως πρόκειται για ζήτημα υπεράσπισης "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
Την απάντηση δίνει ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας, που χαρακτηρίζει προδότη τον Ναβάλνι:
«Είναι μια εμπρηστική χειροβομβίδα που ρίχτηκε εδώ από τρεις δυτικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών για να κλονίσει την κατάσταση από το εσωτερικό».
 
Η Ρωσοφοβία, που πήρε τη θέση του αντικομουνισμού, δεν λαμβάνει υπόψη πως στη Ρωσία δεν βρίσκεται ένας Γκορμπατσόφ, ή Γιέλτσιν, αλλά ο Πούτιν που έχει ήδη απαντήσει: 
«Η εποχή που σχετίζεται με την οικοδόμηση
μιας κεντρικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει»
Βλαδίμηρος Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας
[Βλέπε, 2 Φλεβάρη 2021, σε: Απέλαση διπλωματών από τη Ρωσία... Πληρωμένη απάντηση Πούτιν!]
Υ.Γ.Αλήθεια, όλα τα παραπάνω που εμπλέκουν σοβαρά την πατρίδα μας (όχι χώρα μας κι ας χαρακτηριστούμε "εθνικιστές") και είναι δημόσιες ειδήσεις, κοινές στον καθένα... γιατί απουσιάζουν από την εγχώρια ειδησιογραφία -"κεντροαριστερή" και δεξιά- στην αποικία Ελλάδα;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καβαλάρης της ΕυρωΕνωσης & του ΝΑΤΟ ο Ερντογάν... Προκλήσεις λένε εδώ μέχρι να παραδώσουν Αιγαίο & Κύπρο...
 ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ από την Άγκυρα: «Νόμιμες οι εργασίες του "Τσεσμέ"...»
 2/21/2021  -  08:27 μ.μ.
Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους στο Αιγαίο και κατηγορεί την Αθήνα για αύξηση της έντασης.
Πηγές του Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή, κατηγορούν την Ελλάδα για τις υποθαλάσσιες εργασίες που πραγματοποιεί μεταξύ της Κρήτης και της Πελοποννήσου. Παράλληλα ισχυρίζονται πως στις στρατιωτικές ασκήσεις που πραγματοποιεί συμπεριέλαβε αποστρατιωτικοποιημένα νησιά και τονίζουν πως η Ελλάδα αυξάνει την ένταση στο Αιγαίο.
Η Άγκυρα ανακοίνωσε πως «τo Tσεσμέ ξεκίνησε τις εργασίες του στο Αιγαίο. Οι οποίες είναι νόμιμες. Σύμφωνες με τις διεθνείς συμφωνίες. Δεν αφορούν υποθαλάσσιες έρευνες και δεν παραβιάζουν το πρωτόκολλο της Βέρνης του 1976».
Οι πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας αναφέρουν πως «η Eλλάδα αυξάνει την ένταση στο Αιγαίο με ασκήσεις και υποθαλάσσιες εργασίες. H Eλλάδα είχε κάνει παρόμοιες έρευνες μεταξύ Χίου και Ικαρίας τον Δεκέμβριο του 2000 με το πλοίο Ναυτίλος του Ελληνικού Ναυτικού»
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως «μετά τις 25 Ιανουαρίου η Ελλάδα πραγματοποιεί υποθαλάσσιες εργασίες μεταξύ της Κρήτης και τη Πελοποννήσου, όπως και με νέα Navtex στις 18 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν υποθαλάσσιες εργασίες βόρεια της Κρήτης με άγνωστη ημερομηνία λήξης»
Παράλληλα στοχεύουν και τις ασκήσεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων καθώς τονίζουν πως «η Ελλάδα μετά τις 25 Ιανουαρίου( ημερομηνια διερευνητικών) πραγματοποίησε ασκήσεις βόρεια της Σκύρου ( Κεραυνός-21)με τη συμμετοχή 20 πλοίων και αεροπορικών δυνάμεων. Εξέδωσε NAVTEX για δράση υποβρυχίων μεταξύ 10-17 Φεβρουαρίου και υπήρχαν περιοχές που περιλαμβάνουν χωρικά ύδατα νησιών όπως η Λήμνος, η Λέσβος, η Χίος, τα Ψαρά, το Καστελόριζο,η Ικαρία, ο Αγιος Ευστρατιος και η Σαμοθράκη τα οποία θα πρέπει να είναι σε καθεστώς αποστρατικοποίησης. Σε άσκηση και με πραγματικές βολές που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 17 Μαρτίου και 17 Απριλίου, συμπεριέλαβε τα νησιά η Λήμνος, ο Αγιος Ευστράτιος, η Λέσβος, το Καστελλόριζο, η. Σαμοθράκη καιη Χίος τα οποία θα πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένα. Αυτό δείχνει πως η Ελλάδα προσπαθεί να αυξήσει την ένταση».
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως «η Ελλάδα πρέπει να αποφύγει τις ενέργειες και την ρητορική που αυξάνουν την ένταση και να προσπαθήσει στην επίλυση των προβλημάτων με συναντήσεις και ειλικρινή διάλογο».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στη Νότια Αλβανία των Φίλη-Τσίπρα-Κούλη δοκιμάζεται ξανά! ΚΑΤΑΔΙΚΗ ομογενούς από αλβανικό δικαστήριο...
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στην Βόρειο Ήπειρο δοκιμάζεται ξανά! ΚΑΤΑΔΙΚΗ ομογενούς από αλβανικό δικαστήριο...
2/21/2021  -  09:30 π.μ
. Κίνηση για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου
Η Ελληνική Κυβέρνηση και οι διεθνείς οργανισμοί να σταθούν δίπλα στον αντιπρόεδρο της ΚΑΒΗ Μόντη Κολίλα
Με μία απόφαση που μας γυρίζει σε σκοτεινές εποχές, το δικαστήριο Αργυροκάστρου καταδίκασε ερήμην σε 8 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση τον Αντιπρόεδρο της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου Μόντη Κολίλα.
Οι κατηγορίες ήταν: «Πρόκληση μίσους και ταραχών, διάδοση αντισυνταγματικών κειμένων και οργάνωση και συμμετοχή σε παράνομες συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια».
Όλα αυτά, σύμφωνα με τις κατηγορίες από την αλβανική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, υποτίθεται ότι συνέβησαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου 2018 στους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου για την επέτειο της υπογραφής του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας (17 Μαΐου 1914), με το οποίο οι Μεγάλες Δυνάμεις και η ίδια η Αλβανία αναγνώρισαν την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.
Οι κατήγοροι αλλά και το δικαστήριο που πήρε την απόφαση δεν έδωσαν κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ο κ. Κολίλας προσέβαλε τα εθνικά σύμβολα της Αλβανίας, όπως ισχυρίζονται, εκτός και αν θεωρούν ότι είναι προσβλητικό και αντισυνταγματικό το να υπενθυμίζουμε κάθε χρόνο τον Μάιο ότι το ίδιο το αλβανικό κράτος υπέγραψε μία συμφωνία με την οποία δεσμευόταν να σέβεται τα δικαιώματα του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.
Να θυμίσουμε επίσης ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των τοπικών αρχών του Δήμου Δρόπολης και της Κοινότητας Βουλιαρατών, ενώ νομικά καλυπτόταν από το Άρθρο 7 της Σύμβασης Πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Προστασία των Εθνικών Μειονοτήτων σύμφωνα με το οποίο
«Τα Μέρη θα επιληφθούν να εξασφαλίσουν σε κάθε πρόσωπο που ανήκει σε εθνική μειονότητα το σεβασμό του δικαιώματος στην ελευθερία της ειρηνικής συνάθροισης και στην ελευθερία του συνεταιρισμού, στην ελευθερία της έκφρασης και στην ελευθερία της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας».
Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ότι η πολιτική και τα ευχολόγια όλων των ελληνικών κυβερνήσεων από το 1990 έως σήμερα, περί «ευρωπαϊκής προοπτικής της Αλβανίας», έχουν αποτύχει παταγωδώς.
Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Συμβούλιο της Ευρώπης, τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη και κάθε αρμόδιο φορέα να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό του αγωνιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου Μόντη Κολίλα καθώς και ολόκληρου του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού που δοκιμάζεται ξανά τα τελευταία χρόνια από την τακτική λευκής εθνοκάθαρσης που ασκεί εναντίον του ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.
Να τονιστεί ότι ο Μόντης Κολίλας κατάγεται από την Χιμάρα της Βορείου Ηπείρου, είναι πολίτης τόσο της Ελλάδας όσο και της Αλβανίας, ενώ η σύζυγος του είναι αδερφή του Χιμαριώτη Αριστοτέλη Γκούμα ο οποίος δολοφονήθηκε το 2010 από αλβανούς εξτρεμιστές επειδή μιλούσε ελληνικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Σχολιο.- Κι ο Ευαγγελάτος "Νότια Αλβανία" την λέει. Ά! Κι η ημίτρελη Clinton ως Υπ.Εξ του εγκληματία πολέμου Obama χαρακτήριζε την Αλβανία "υπόδειγμα Δημοκρατίας".
Ο Μ. Κολίλας είναι γαμπρός του Αριστοτέλη Γκούμα, που δολοφονήθηκε πριν δέκα χρόνια στην Χειμάρα, γιατί μιλούσε ελληνικά. "Υποδειγμα Δημοκρατίας", όχι αστεία!..