Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Κυριακη 7 Μαρτιου 2021


Θεοχάρης στο CNN : Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι μέσον επιστροφής στην ελευθερία.

Προσέξτε την ρητορική και την φρασεολογία τους. Πόσο πιο καθαρά να στο πουν;

Όχι το μέσο για την ΥΓΕΙΑ αλλά για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Κάνε το εμβόλιο για να είσαι ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ όχι ΥΓΙΉΣ!!. Γιατί απλά δεν υπήρξε ποτέ θέμα υγείας αλλά επιβολή "χιτλεροκρατίας" και πολιτικών σκοπιμοτήτων. Χάρης το ...απαύγασμα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10.000 τόνοι πατάτας θα σαπίσουν στην άνω Βροντού Σερρών και εμείς τρώμε πατάτες Γερμανίας και Αιγύπτου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Facebook: Η λογοκρισία παίρνει διαστάσεις αντιδημοκρατικής πρόκλησης

Αν ακόμα πιστεύουμε σε λογαρίθμους κάνουμε λάθος. Πρόκειται για ομάδα λογοκρισίας που ελέγχεται από την κυβέρνηση και άλλα παρακρατικά κέντρα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημοσκόπηση- βόμβα!

το 69,5% πιστεύει πως είναι γιος του Τέρι Χρυσού



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι στρατιώτες της Βενεζουέλας αποτίουν φόρο τιμής στον Διοικητή Ούγκο Τσάβες

6 Μαρτίου 2021

Οι Εθνικές Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας (FANB) ξεκίνησαν την Παρασκευή την άσκηση «Βολιβιανή ασπίδα» του 2021 προς τιμήν της όγδοης επετείου του θανάτου του πρώην προέδρου Χούγκο Τσάβες.

Η ανάπτυξη των στρατιωτών σε όλη τη χώρα ξεκίνησε στις 6:00 π.μ. τοπική ώρα και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 7 Μαρτίου.

«Οι στρατιωτικοί ελιγμοί θα δείξουν στον κόσμο ότι το FANB είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε απειλές κατά της κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας», δήλωσε ο Πρόεδρος Νικολά Μαδούρο και ενημέρωσε ότι η εθνική αστυνομία θα συμμετάσχει επίσης στην επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Στρατηγική Επιχειρησιακή Διοίκηση του FANB (Ceofanb) «θα αναπτυχθεί σε κάθε περιοχή για την καταπολέμηση οποιασδήποτε απόπειρας βίαιης δραστηριότητας», ανέφερε ο αρχηγός της Διοίκησης Ρέμιγκο Κέμπαλος.

Η άσκηση ασπίδας της Βολιβίας «θα αποδείξει την ενότητα του FANB και του λαού της Βενεζουέλας», πρόσθεσε.

Στις 25 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι οι στρατιωτικές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν την ημέρα που η Βενεζουέλα θυμάται το θάνατο του διοικητή Τσάβες, που συνέβη στο Καράκας στις 5 Μαρτίου 2013.

«Μέσα στον πόνο, μπορούσα να κρατήσω το χέρι του στα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του. Τον ζήτησα να μας διαφωτίζει πάντα για να ολοκληρώσει το έργο της ελπίδας και της ισότητας. Σήμερα, καθοδηγεί τα βήματά μας », ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Jorge Arreaza.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χρυσοχοϊδης - Νικολαόυ καί οι δύο διορισμενοι στην Κυβερνηση Μητσοτακη μετά απο απαίτηση της Αμερικανικης πρεσβείας...

Νικολάου τό καταλληλό εκτελεστικό οργανο του χρυσοχοϊδη(καί τής Πρεσβείας) για τήν προαποφασισμένη δολοφονία του απεργού πείνας μέσω του εξαναγκασμού του σέ αυτήν καί εμπαιζοντας χυδαία τους δικηγορους του στελνοντας τους από τόν Αννα στόν Καϊαφα μέ Πόντιους Πιλάτους τό Μητσοτακεϊκο...


Μεταγωγές: «Αποφασίζω εγώ και ο κουμπάρος μου!»

Αν δεν ήταν τραγικές οι στιγμές (...) το παρακάτω θεατρικό έργο θα χάριζε πολύ γέλιο στους θεατές του.

Αν δεν ήταν τραγικές οι στιγμές, αν δεν ήταν απάνθρωπη η εκδικητική μανία του κράτους απέναντι σε έναν κρατούμενο, που ενώ έχει καταδικαστεί με τις βαρύτερες ποινές για τις πράξεις του από τη δικαιοσύνη, παραβιάζονται τα νόμιμα δικαιώματά του, αν δεν συνέθλιβε η μηχανή καταστολής του Μ. Χρυσοχοΐδη ειρηνικούς διαδηλωτές που ζητούν το αυτονόητο, αν δεν συκοφαντούσε αισχρά η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ τους χιλιάδες πολίτες και φορείς που κάνουν εκκλήσεις να μην υπάρξει νεκρός απεργός πείνας, το παρακάτω θεατρικό έργο θα χάριζε πολύ γέλιο στους θεατές του.

Σύντομη περίληψη του θεατρικού έργου

Πράξη πρώτη

Η δικηγόρος Σοφία Νικολάου αναλαμβάνει στο πλευρό του Μ. Χρυσοχοΐδη τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής. Μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής αλλά, λόγω της μεγάλης της προβολής στα ΜΜΕ και ειδικά στον ΣΚΑΪ, όπου συμπωματικά εργάζεται ως δημοσιογράφος και ο σύζυγός της, έχει υπερπροβληθεί προεκλογικά ίσως και περισσότερο από τον Α. Γεωργιάδη. 

Τα αγαπημένα προεκλογικά θέματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό: «Η ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών μόλις κερδίσει η Ν.Δ. τις εκλογές», «Τραγουδάμε Μακεδονία ξακουστή». «Τη Μακεδονία τη χαρίσαμε για τις συντάξεις», η «χρήση» της τραγωδίας στο Μάτι και η ολόθερμη υποστήριξη στο δόγμα «Νόμος και Τάξη»!

Πράξη Δεύτερη

Με απόφαση της κυβέρνησης τρεις μήνες μετά τις εκλογές το 11μελές Κεντρικό Επιστημονικό Συμβούλιο Φυλακών (ΚΕΣΦ) μετατρέπεται σε 5μελές, καταργώντας τους πανεπιστημιακούς καθηγητές, τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης και τους εισαγγελείς από τη σύνθεσή του.

Τακτικό μέλος του ΚΕΣΦ ορίζεται ο Θεόδωρος Παναγιώτου και αναπληρωτής του ορίζεται ο Γρηγόρης Κάτσιος (μέλος Τ.Ο. της Ν.Δ). Και οι δύο εμφανίζονται ως «δικηγόροι εξειδικευμένοι σε θέματα Ποινικού Κώδικα» και συνεργάτες στο γραφείο του ποινικολόγου Αλ. Αλεξιάδη, συνηγόρου του Γιάννη Λαγού στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Παναγιώτου ήταν συνεργάτης και στο δικηγορικό γραφείο της Σοφίας Νικολάου, ενώ συμπτωματικά ήταν και κουμπάρος στον γάμο της (σύμφωνα με τα συστημικά Μέσα που κατέγραψαν το ιερό μυστήριο). 

Πράξη Τρίτη

Επί 7 μήνες λόγω μη συγκρότησης της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών όλες οι μεταγωγές γίνονταν απευθείας από την Σοφία Νικολάου. Τελικά στις 18.12.2020 συγκροτήθηκε με Υπουργική Απόφαση η τριμελής ΚΕΜ με μέλη τη Σοφία Νικολάου, τον κουμπάρο της Θ. Παναγιώτου (που είχε διοριστεί ήδη στο ΚΕΣΦ) και την αντιεισαγγελέα Πειραιώς (και επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού). Αποφασίζει δηλαδή -εκτός των άλλων- για τις μεταγωγές κι ένας δικηγόρος που ενδεχομένως είχε και έχει πελάτες στις φυλακές που ζητούν μεταγωγές! 

Πράξη Τέταρτη

Με νόμο της Ν.Δ. αποφασίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας πρέπει να φύγει από τις αγροτικές φυλακές και να γυρίσει στη φυλακή που εξέτιε την ποινή του. Η ΚΕΜ αποφασίζει την επαναμεταγωγή και την ίδια ημέρα η Σ. Νικολάου ανατρέπει με δική της απόφαση την πρώτη απόφαση. 

Η συνήγορος του κρατούμενου κάνει προσφυγή με αίτημα αλλαγής της απόφασης λόγω παραβίασης του Νόμου, η ΚΕΜ επί δύο μήνες δεν απαντά, η συνήγορος υποβάλλει ξανά το αίτημα, ο απεργός πείνας ήδη χαροπαλεύει και η ΚΕΜ ακόμα το... εξετάζει. 

Το δικαστήριο Λαμίας θα κρίνει το αίτημα χωρίς να έχει προηγηθεί απάντηση, ενώ προφανώς, όπως και όλα τα δικαστήρια στα οποία προσέφυγαν οι συνήγοροι, είτε θα το απορρίψει λόγω τυπικής απουσίας αρνητικών αποφάσεων της ΚΕΜ είτε όπως έχουν κρίνει όλα τα δικαστήρια μέχρι σήμερα θα κρίνει τον εαυτό του αναρμόδιο!

Επίλογος Νο1

Τολμάει, λοιπόν, μετά από όλα αυτά κανείς να αμφισβητήσει ότι λειτουργεί ακεραία δημοκρατικά και με αξιοκρατία το επιτελικό κράτος των αρίστων; 

Επιλογος Νο 2

Εκκρεμεί... 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τίνος πολιτικού βλάκα ιδέα ήταν, να βάλουν πρόστιμο €300 στον Έκτορα; Ήταν άσκοπη η μετακίνηση του, για να σώσει τον πατέρα του;

Σχολιο.- Ακόμη κι αν σταθούμε στις απολογίες και στην απόφαση του δικαστηρίου, ποινή επί ποινής δεν μπορεί να επιβάλλεται. Εφόσον ο νόμος προβλέπει δικαιώματα, δεν είναι θέμα βοήθειας, αλλά τήρησης του νόμου. Το δε παιδί, μέσα στη δοκιμασία που τραβάει, αντί ειδικής μεταχείρισης, με αυτά που κάνουν, θα το κάνουν αληθινό τρομοκράτη.

Σχολιο.- Εφόσον είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι τι περιμένεις;; αυτό είναι εκδίκηση...!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μακάρι το πρόβλημα της Σακελλαροπούλου να ήταν μόνο τα παπούτσια που φοράει.
Ας φορούσε ό,τι ήθελε αν ήταν όπως ο πρόεδρος Χοσέ Μουχίκα, της Ουρουγουάης, που κυκλοφορούσε με σαγιονάρες διότι το ίδιο έκανε και πριν γίνει πρόεδρος, ήταν ένας πολύ απλός άνθρωπος και παρέμεινε τέτοιος.
Η Σακελλαροπούλου όμως δεν φοράει τέτοια παπούτσια για το λόγο που το έκανε ο Μουχίκα... απλώς μας πετάει στα μούτρα "κοιτάξτε πόσο φεμινίστρια κι αντισυμβατική είμαι και γράφω κάθε καλαισθησία στα... παπούτσια μου".
Τα οποία μπορεί να έχουν αυτή την εμφάνιση αλλά κοστίζουν 400 ευρώ όπως μαθαίνω.
Αυτός είναι ο ελληνικός "φεμινισμός" από τα Λιντλ... να σου φωνάζει η άλλη στα μούρη "δες τα κομπλεξικά χάλια μου και υποχρεούσαι να σου αρέσουν κιόλας".
Αλλά επί της ουσίας αυτού του είδους οι "φεμινίστριες" είναι κάργα κομπλεξικές... εκεί που τις βολεύει είναι "απελευθερωμένες" και εκεί που επίσης τις βολεύει είναι... πιο "παραδοσιακές" από την προγιαγιά τους!
ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.
Όσο για την αντισυμβατικότητά της, αυτή πήγε περίπατο όταν υπό την καθοδήγησή της το ΣτΕ έκρινε συνταγματικά όλα τα μνημόνια, με αποτέλεσμα να ανταμειφθεί η ίδια με τη θέση που κατέχει τώρα.
Σχολιο.- Το όχημα της δήθεν αντισυμβατικοτητας μεταφέρει πλέον όλους τους δήθεν - και όχι μόνο. Ακόμα και οι ακροδεξιοί, ειδικά στο Ντοιτσλαντ, του AfD, φορούν πλεον τον μανδυα του εναλλακτικού - γκει γάμοι, βεγκανισμος, μούσια και δήθεν ατημέλητη εμφάνιση. Η χιψτερια στην υπηρεσία του σκοταδιου...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



... και εκεί που λες, δεν πάει πιό κάτω ... 

η Πρόεδρος της Δημοκρατίας !!! 

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς. 
Την Πρόεδρο ή τη Δημοκρατία ???



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν ένα χρόνο. Ιδιωτικοποιήθηκε ο αρχαιολογικός λόφος Φιλοπάππου και ο Εθνικός Κήπος από την Οικογένεια Μπακογιάννη
6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
Την 40ετή υπαγωγή του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου σε καθεστώς διαχείρισης από ανώνυμη εταιρεία του Δήμου Αθηναίων με διοίκηση που θα ορίζεται από την πλειοψηφούσα παράταξη προβλέπει αντισυνταγματική (η οικογένεια Μπακογιάννη είναι υπεράνω του Συντάγματος) τροπολογία της Υπουργού Πολιτισμού που κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η ίδια φαίνεται πως «ξέχασε» ότι ο Λόφος Φιλοπάππου είναι χαρακτηρισμένος ως οργανωμένος αρχαιολογικός χώρος από το 2008 και αρα δεν μπορεί να υπάγεται σε καμία ανώνυμη εταιρία. Ο παράνομος νόμος μυρίζει σκάνδαλο από χιλιόμετρα, δεν ξέρουμε ακόμη τους σκοπούς της Α.Ε. αλλά έχουμε…εμπιστοσύνη στην οικογένεια, ότι θα είναι καλή μπίζνα, λόγω του παρελθόντος τους.
Συγκεκριμένα, στην τροπολογία αναφέρεται ότι συστήνεται ανώνυμη εταιρεία του Δήμου Αθηναίωνμε την επωνυμία Εθνικός Κήπος – Μητροπολιτικό πράσινο Α.Ε, που θα λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος και σύμφωνα με κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας. Η διάρκεια της εταιρείας θα είναι 40 έτη και δύναται να παραταθεί με απόφαση της γενικής συνέλευσης. Το μετοχικό κεφάλαιο ορίζεται στις 50.000 ευρώ με 500 ονομαστικές μετοχές αποκλειστικής κυριότητας του Δήμου Αθηναίων. Το διοικητικό συμβούλιο θα είναι 11μελές με τα επτά μέλη να προέρχονται από την πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Αθηναίων.
Η νέα εταιρεία θα διαχειρίζεται τον Εθνικό Κήπο και το λόφο Φιλοπάππου που είναι χαρακτηρισμένος αρχαιολογικός χώρος, υπαγόμενος στο Ελληνικό Δημόσιο. Ο Δήμος Αθηναίων θα εξασφαλίζει τις αμοιβές για τη διαχείριση του δύο χωρών. Επίσης από την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας δηλαδή την αξιοποίηση του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου ως εμπόρευμα θα απορρέουν έσοδα. Μάλιστα, η νέα εταιρεία θα λαμβάνει επιχορηγήσεις από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων χωρίς να προσδιορίζεται το ύψος τους. Βέβαια η νέα εταιρεία θα είναι προικισμένη με τεχνική βοήθεια και πρόσβαση σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή διεθνών οργανισμών ενώ μπορεί να δέχεται κληρονομιές δωρεές χορηγίες και πάσης φύσεως ενισχύσεις.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
Παπαευαγγέλου : «Όχι καφέ σε παγκάκι - Να μη μιλάτε και να μην γελάτε δυνατά»!
Αλλιώς θα σε συλλάβει η ΕΛΑΣ!
Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η ΕΛΛΑΣ

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, οριοθέτησε τους νέους… τρόπους κοινωνικής συμπεριφοράς που θα πρέπει να ακολουθεί ο πολίτης από εδώ και μπρος.
Κυρίως, όπως είπε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας θα πρέπει να αποφεύγουμε να μιλάμε και κυρίως να γελάμε δυνατά, χωρίς να διευκρινίσει αν πρόκειται να απαγορευθεί γενικώς το γέλιο ή μόνο μέρος αυτού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόεδρε (prime minister )την λέξη ένσημα μπορώ να τη χρησιμοποιώ άφοβα ή κινδυνεύω όταν μιλάω για εργασιακά να μου κατεβάσετε το προφίλ στο Φέισμπουκ ?
Αφού η Κυβέρνηση πληρώνει τα κανάλια για να βγάζουν πλασματικές δημοσκοπίσεις μήπως να καταργήσουμε εντελώς και τις εκλογές ? Ανούσιο κρατικό έξοδο είναι.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



σήμερα, ακόμα μια ιστορία για το ήθος και την αξιοπρέπεια της δεξιάς...
το 1947 οι Βρετανοί φεύγουν απο ολες τις αποικίες τους.
ετσι και στην Ελλαδα,
καί παραδίδουν τη σκυτάλη στους Αμερικανούς.
Ειδικοί εκπρόσωποι της αμερικανικής κυβέρνησης με βαθμό πρέσβη καταφθάνουν. 
Ενας από αυτούς, ο Πολ Πόρτερ, διορίζεται για να επιβλέπει τη διάθεση των χορηγηθέντων χρημάτων (δόγμα Τρούμαν) για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας.
μια μερα του Μάρτη του 1947
Ο Πόρτερ συναντήθηκε με τον Στέφανο Στεφανόπουλο,
τότε υπουργό Συντονισμού, για κάποιο οικονομικό θέμα
[φορολογικές ελαφρύνσεις για τους φτωχότερους που ήθελε ο αμερικανός
και δεν ήθελε ο υπουργός γιατί θα συναντούσε την αντίδραση των πλουσίων] 
σε αυτη τη συζήτηση λοιπόν ο Πόρτερ 
«οργίστηκε τόσο, ώστε σήκωσε το χέρι του 
και του κατάφερε ένα ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο του Στεφανόπουλου, 
τόσο που ο υπουργός ξέσπασε σε κλάματα». 
Η συνέχεια του επεισοδίου έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: 
Λίγες μέρες μετά την απολύτως Βεβαιωμένη σφαλιάρα
(που η γερασμένη "καλη κοινωνία" της Αθήνας κουβεντιαζε μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του '80)
ο υπουργός Στέφανος Στεφανόπουλος δώρισε στην κυρία Πόρτερ ένα βαρύτιμο διαμαντένιο περιδέραιο, 
για να ζητήσει εμπράκτως συγγνώμη από τον Αμερικανό 
που τον εξόργισε τόσο 
ώστε να αναγκαστεί να τον χτυπήσει.
18 χρόνια μετά, το 1965,
ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διοργανώνει την αποστασία για να καταλήξει τελικά πρωθυπουργός ποιός λέτε;
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ...!!!
αλλα και αυτος δεν ηταν αχάριστος. 
μόλις ανέλαβε πρωθυπουργός διόρισε τον Μητσοτάκη
υπουργό συντονισμού και οικονομικών στην κυβέρνηση της αποστασίας...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκάλυψη: 10 πρεσβείες χρηματοδοτούν το ΕΛΙΑΜΕΠ- 1,2 εκ. ευρώ έσοδα το 2020
3 Μαρτίου 2021
Όπως αποκάλυψε πριν λίγο στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος του HELLAS FM στη Νέα Υόρκη, Δημήτρης Φιλιππίδης το «μαγαζί» του γνωστού για τις περίεργες θέσεις του στα εθνικά ζητήματα καθηγητή Θάνου Βερέμη, πήρε το αστρονομικό ποσό 1,2 εκ ευρώ από χορηγίες για το 2020, από συνολικά 34 χορηγούς εκ των οποίων οι 10 είναι πρεσβείες ξένων κρατών στην Ελλάδα. Τα στοιχεία δημοσιοποίησε ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος της Ομογένειας από τον επίσημο οικονομικό απολογισμό του ιδρύματος.
Ο κ. Βερέμης πριν λίγα εικοσιτετράωρα προανείγγειλε την εισβολή και την κατοχή του Καστελλόριζου από την Τουρκία και τον εποικισμό με 50.000 τούρκους, όπως έγινε και στην κατεχόμενη Κύπρο. Μάλιστα είπε πως οι κάτοικοι του Καστελλόριζου θα μεταφερθούν σε φυλακές της Τουρκίας. Ακόμη βέβαια κανένα κρατικό όργανο δεν άσκησε δίωξη για την ενέργεια του που αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας και προκάλεσε σάλο.

Αν αυτή η προπαγάνδα δεν είναι ευθεία επιχείρηση τρομοκράτησης του πληθυσμού για να δικαιολογηθεί μια εθνική κολοτούμπα στον καθορισμό των θαλάσσιων συνόρων και η ικανοποίηση του Ερντογάν και του κέντρων που επιθυμούν την συν διαχείριση του Αιγαίου, τότε τι μπορεί να είναι; Έτσι δικαιολογούνται και οι χορηγίες από κέντρα εκτός της χώρας για ένα ίδρυμα το οποίο έχει εκθρέψει πολιτικούς γνωστούς για εθνικές τραγωδίες και πολιτικά σκάνδαλα, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης.  Το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι το όχημα για να μεθοδευτεί και να επιβληθεί στη χώρα μια εξωτερική πολιτική ενδοτισμού, συμβιβασμού και απώλειας εθνικής κυριαρχίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7 Μαρτίου 1945 σαν σήμερα 
Γιορτάζουμε  την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου 
με την Ελλάδα. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Καστελλόριζο, η Ρόδος, η Κως, η Πάτμος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, η Κάρπαθος,η Κάσος, η Λέρος, η Νίσυρος, η Σύμη, η Τήλος, το Αγαθονήσι, οι Λειψοί, η Χάλκη, η Αλιμιά,οι Αρκοί, το Φαρμακονήσι,το Γυαλί, η Κίναρος, η Λέβιθα, η Μάραθος,η Νίμος, η Ψέριμος, η Σαρία, η Στρογγυλή, η Σύρνα, η Τέλενδος και εκατοντάδες αλλά νησιά της Ελληνικής Δωδεκανήσου δεν είναι μακριά !
Αιγαίον Γη και Ύδωρ δεν θα δώσουμε ! 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεσηκώθηκε ο Μαραθώνας: «Μας κάνουν ισλαμική πόλη»
Φεβ 22, 2021
Αν αυτά γίνονται στον μικρό αλλά ιστορικό Μαραθώνα, τότε τι γίνεται αυτή την στιγμή σε όλη την Ελλάδα; Τόσα χρόνια κάνουμε τα στραβά μάτια στον εποικισμό της χώρας μας
«Κώδωνα» κινδύνου κρούει για τους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες η “Ομάδα Πολιτών Μαραθώνα”, με αφορμή ένα εξωφρενικό συμβάν εις βάρος δύο γυναικών και των ανήλικων παιδιών τους στη Νέα Μάκρη:
Η κ. Πατιτή μαζί με τον οκτάχρονο γιό της, μία φίλη της και την ανήλικη κόρη της φίλης της, είχε αποφάσισε να επισκεφθεί την παραλία Νέας Μάκρης για να καταγράψει σε κάμερα και τηρώντας τους νόμους, την παρουσία ενός υπερβολικού αριθμού μεταναστών. Συγκεκριμένα, ήθελε να τραβήξει ένα βίντεο που θα αποδείκνυε ότι ήδη έχουν μεταφερθεί νέοι παράτυποι μετανάστες στο γνωστό ξενοδοχείο «Marathon Beach» που λειτουργεί ως δομή (η οποία ανήκει σε πρώην Δήμαρχο της Νέας Μάκρης, μέλος της Νέας Δημοκρατίας). Έχοντας φθάσει, επιχείρησε καταρχήν να φωτογραφήσει τον παράνομο αγωγό λυμάτων της Δομής που ρυπαίνει το παραλιακό μέτωπο. Τότε εμφανίστηκαν τέσσερις αλλοδαποί που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της ιδίας, της φίλης της και των ανήλικων παιδιών τους. Εκείνες φοβούμενες έτρεξαν προς το κτήριο του Ναυτικού Ομίλου οπού υπήρχε πλήθος κόσμου. Παράλληλα ένας αλλοδαπός με μηχανάκι που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ερχόταν καταπάνω τους με μεγάλη ταχύτητα – με σκοπό να κτυπήσει τα παιδιά τους. Η κ. Πατιτή μόλις τον είδε του έκανε νεύμα να πάει πιο σιγά αλλά εκείνος άρχισε τότε να την απειλεί και να την εξυβρίζει. Ταυτόχρονα εμφανίστηκαν άλλοι τρεις μετανάστες οι οποίοι αρχίσαν ενώπιον του κόσμου να την απειλούν και μάλιστα λέγοντας της ότι «τις γυναίκες στην χώρα τους τις γκαμάνε, τους κόβουν τον λαιμό και τους φοράνε μπούργκα».
Επίσης, όπως καταγγέλλει η ομάδα:
«Ο χώρος όπου διαδραματίστηκε η πιο σημαντική μάχη στην ιστορία, η μάχη που έσωσε τον Ελληνικό Πολιτισμό και που διαφύλαξε το ελεύθερο πνεύμα της Δύσης, η Μάχη του Μαραθώνα, θα μετατραπεί σε μία νέα Μέκκα. Εκεί όπου βρίσκεται το Τρόπαιο της μάχης θα γίνει τζαμί, όπου οι Μωαμεθανοί θα προσεύχονται για την ταχεία εξισλάμιση του τόπου. Ο τύμβος των Μαραθωνομάχων θα γίνει ένας ανοικτός βόθρος προς εξυπηρέτηση των αναγκών των νέων κατοίκων. Η Νέα Μάκρη μάλλον θα έχει την τύχη της παλαιάς Μάκρης: θα εξελιχθεί σε μία πλήρως Μουσουλμανική Πόλη. Και το ιερό των Αιγυπτίων Θεοτήτων στην Βραυρώνα θα καταντήσει μία παραγκούπολη αφού η παρακείμενη εγκαταλελειμμένη Αμερικανική Βάση θα εξυπηρετήσει άψογα αυτές της ανάγκες».
Η Ομάδα Πολιτών Μαραθώνα, αναφέρει σε επιστολή, όπως φαίνεται στο τοπικό RPN:
“Αγαπητοί Συμπατριώτες.
Αυτή την στιγμή η χώρα μας μαστίζεται από τρία μεγάλα κακά: τον κορωνοϊό, την οικονομική κρίση και την λαθρομετανάστευση, με το τελευταίο να είναι το μεγαλύτερο.
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του έθνους μας δεν διατρέχαμε τόσο μεγάλο κίνδυνο αφανισμού. Ακόμη και στην Άλωση της Πόλης το μέλλον δεν ήταν τόσο ζοφερό. Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι έχουν φύγει για το εξωτερικό, τα περισσότερα χωριά είναι πλέον ερείπια από πέτρα και ξύλο με λίγους ηλικιωμένους να τα υπερασπίζονται, και οι Έλληνες κάνουν λιγότερα παιδιά από ποτέ.
Το χρέος έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, η ανεργία έχει εκτιναχθεί, ενώ ο άλλοτε περήφανος αγρότης, κτηνοτρόφος, έμπορος ή εργάτης Έλληνας, έχει καταντήσει λαντζιέρης. Και όχι μόνο αυτό: πλέον δεν μπορεί να κυκλοφορήσει καν ελεύθερος! Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη πορεία για το έθνος μας: καταστροφή από την μία πλευρά και σωτηρία από την άλλη. Όλα εξαρτώνται από εμάς.
Θα μπορούσε κανείς να πει πως είμαστε η πιο ευλογημένη χώρα. Έχουμε βουνά, δάση, νησιά, εύφορες πεδιάδες, πολλά ποτάμια και ένα εξαιρετικό κλίμα. Παράγουμε σχεδόν όλους τους καρπούς της γης: λάδι, κρασί, σιτάρι, πορτοκάλια, πατάτες, καπνό, ρύζι, ρόδια και πάρα πολλούς άλλους. Όπου και να ταξιδέψει κανείς θα βρει την υπενθύμιση του – όχι και τόσου μακρινού – ένδοξου παρελθόντος μας: μνημεία λαξευμένα από πέτρα, αρχαίους μαρμάρινους ναούς, ταπεινές οικίες και αρχοντικά, εργοστάσια και μοναστήρια. Αλλά όχι μόνο δεν εκτιμάμε τον πλούτο μας, δεν τον διαφυλάσσουμε, και χειρότερα τον πολεμάμε λυσσαλέα μέσω της άγνοιας, της δειλία μας και της τάσης μας προς την δουλεία.
Αυτήν την στιγμή συντελείται στον Δήμο Μαραθώνος της Αττικής ένα έγκλημα που όμοιο του δεν έχει ξαναδεί το έθνος. Ο χώρος όπου διαδραματίστηκε η πιο σημαντική μάχη στην ιστορία, η μάχη που έσωσε τον Ελληνικό Πολιτισμό και που διαφύλαξε το ελεύθερο πνεύμα της Δύσης, θα μετατραπεί σε μία νέα Μέκκα. Εκεί όπου βρίσκεται το Τρόπαιο της μάχης, θα γίνει τζαμί, όπου οι Μωαμεθανοί θα προσεύχονται για την ταχεία εξισλάμιση του τόπου. Ο τύμβος των Μαραθωνομάχων θα γίνει ένας ανοικτός βόθρος προς εξυπηρέτηση των αναγκών των νέων κατοίκων. Η Νέα Μάκρη μάλλον θα έχει την τύχη της παλαιάς Μάκρης: θα εξελιχθεί σε μία πλήρως Μουσουλμανική Πόλη. Και το ιερό των Αιγυπτίων Θεοτήτων στην Βραυρώνα θα καταντήσει μία παραγκούπολη αφού η παρακείμενη εγκαταλελειμμένη Αμερικανική Βάση θα εξυπηρετήσει άψογα αυτές της ανάγκες. Αντίο στον Μαραθώνα και αντίο στην Ελλάδα.
Το Τρόπαιο της Μάχης του Μαραθώνα.
Ίσως να πιστεύετε πως πρόκειται περί υπερβολής, ίσως να λέτε πως είναι «ρατσιστικό παραλήρημα», ή ίσως απλώς να μην σας ενδιαφέρει αφού δεν σας αφορά άμεσα. Διαβάστε πρώτα μέχρι το τέλος και να κρίνετε ύστερα.
Η Κατερίνα Πατιτή, κάτοικος Νέας Μάκρης, (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ), που τα περασμένα χρόνια έχει καταβάλει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να μην γίνει ο Μαραθώνας Νέα Μόρια, έγινε θύμα ενός περιστατικού την Κυριακή 7/2/21, που θυμίζει καταστάσεις παρόμοιες με χώρες όπως το Αφγανιστάν και την Σομαλία. Η κ. Πατιτή μαζί με τον οκτάχρονο γιό της, μία φίλη της και την ανήλικη κόρη της φίλης της, είχε αποφάσισε να επισκεφθεί την παραλία Νέας Μάκρης για να καταγράψει σε κάμερα και τηρώντας τους νόμους, την παρουσία ενός υπερβολικού αριθμού μεταναστών. Συγκεκριμένα, ήθελε να τραβήξει ένα βίντεο που θα αποδείκνυε ότι ήδη έχουν μεταφερθεί νέοι παράτυποι μετανάστες στο γνωστό ξενοδοχείο «Marathon Beach» που λειτουργεί ως δομή (η οποία ανήκει σε πρώην Δήμαρχο της Νέας Μάκρης, μέλος της Νέας Δημοκρατίας). Έχοντας φθάσει, επιχείρησε καταρχήν να φωτογραφήσει τον παράνομο αγωγό λυμάτων της Δομής που ρυπαίνει το παραλιακό μέτωπο. Τότε εμφανίστηκαν τέσσερις αλλοδαποί που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της ιδίας, της φίλης της και των ανήλικων παιδιών τους. Εκείνες φοβούμενες έτρεξαν προς το κτήριο του Ναυτικού Ομίλου οπού υπήρχε πλήθος κόσμου. Παράλληλα ένας αλλοδαπός με μηχανάκι που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ερχόταν καταπάνω τους με μεγάλη ταχύτητα – με σκοπό να κτυπήσει τα παιδιά τους. Η κ. Πατιτή μόλις τον είδε του έκανε νεύμα να πάει πιο σιγά αλλά εκείνος άρχισε τότε να την απειλεί και να την εξυβρίζει. Ταυτόχρονα εμφανίστηκαν άλλοι τρεις μετανάστες οι οποίοι αρχίσαν ενώπιον του κόσμου να την απειλούν και μάλιστα λέγοντας της ότι «τις γυναίκες στην χώρα τους τις γκαμάνε, τους κόβουν τον λαιμό και τους φοράνε μπούργκα». Η κ. Πατιτή προσπάθησε να κρατήσει τους τόνους χαμηλούς έτσι ώστε να μην της επιτεθούν οι αλλοδαποί και να προστατεύσει την σωματική ακεραιότητα των παρευρισκόμενων. Κατάφερε να απομονώσει τρεις από αυτούς με την βοήθεια του κόσμου, και στην συνέχεια τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Μάκρης. Αντί να της παράσχουν αμέσως βοήθεια ωστόσο, της αποκρίθηκαν πως «δεν διαθέτουν περιπολικό». Κατόπιν κάλεσε το νούμερο 100, από το οποίο ζήτησε να ειδοποιηθεί άμεσα η Ομάδα ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής. Το έκανε αυτό γιατί αντίθετα από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα η ομάδα ΔΙΑΣ πράττει πάντα σύμφωνα με τον νόμο και οι αστυνομικοί της τιμάνε την στολή και την θέση τους. Έπειτα από μισή ώρα, προσπαθώντας με την βοήθεια ενός ηλικιωμένου ζευγαριού και μιας κυρίας να συγκρατήσουν τους τρεις αλλοδαπούς, έφθασε περιπολικό της ομάδας ΔΙΑΣ που τους μετέφερε στο Α.Τ. Νέας Μάκρης. Αντί να τελειώσει εκεί το ζήτημα, με την αστυνομία να κάνει το καθήκον της, ο αξιωματικός υπηρεσίας πηρέ το μέρος των μεταναστών και άρχισε να της φωνάζει, να απειλεί ότι θα την «κλείσει στο κρατητήριο και θα την περάσει αυτόφωρο» και να την αποκαλεί «ρατσίστρια» χωρίς καν να την γνωρίζει. Προτίμησε να την κλείσει σε ένα γραφείο και να της φωνάζει παρά να την ανακρίνει περί του θέματος. Από το κινητό ενός από τους μετανάστες μιλούσε με δικηγόρο τους που του υποδείκνυε τι να γράψει εναντίον της και την απείλησε ότι θα βρεθεί και μηνυμένη στον εισαγγελέα. Η κατάσταση αυτή κράτησε περίπου 45 λεπτά. Προσπάθησε να εξηγήσει στον αξιωματικό υπηρεσίας την απαράδεκτη συμπεριφορά του ενώ του είπε πως αν δεν άλλαζε την στάση του θα έπρεπε να απευθυνθεί στους ανώτερους του. Εκείνος της απάντησε επι λέξει «Να πας όπου θες…τους έχω όλους γραμμένους». Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας κύριος με πολιτικά ρούχα και με ένα αδιάφορο ύφος που έπειτα από ερώτησή της απάντησε ότι ήταν ο Διοικητής με τον οποίο την Παρασκευή είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν την Κυριακή – με δική της παρότρυνση – ώστε να τον ενημερώσει για τα προβλήματα στην περιοχή, και για τις καταγγελίες που υπήρχαν για το συγκεκριμένο Τμήμα. Ο λόγος της συνάντησης ήταν πως θα έδινε συνέντευξη την Δευτερά σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Πάρα την παρουσία του διοικητή, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας συνέχιζε να της μιλάει σε εντόνους τόνους, μη σεβόμενος ούτε τον Διοικητή του, ο οποίος δεν πηρέ καμία θέση ως προς το συμβάν και καθόταν φοβισμένος σε μια καρεκλά παρακολουθώντας τον εκφοβισμό που δεχόταν η κ. Πατιτή. Όταν απευθύνθηκε προς τον Διοικητή για να συμμορφώσει τον κατώτερό του, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας θύμωσε ακόμη περισσότερο και απείλησε ότι θα της περάσει χειροπέδες και θα την κλείσει στο κρατητήριο μέχρι την επόμενη μέρα για να την στείλει στον Εισαγγελέα. Βλέποντας πως ο αξιωματικός υπηρεσίας δεν ήταν συνεννοήσιμος, απευθύνθηκε στον Διοικητή. Του ζήτησε να τηλεφωνήσει αμέσως στον Ταξίαρχο Β.Α. που γνώριζε σε ποια κατάσταση βρισκόταν το Α.Τ. Νέας Μάκρης και μπορούσε να την βοηθήσει. Τότε ο Διοικητής της έκανε έκκληση να μιλήσουν ιδιαιτέρως στο γραφείο του. Εκεί της είπε – ψευδώς – πως είχε μετατεθεί στο Α.Τ. Νέας Μάκρης μόλις τον περασμένο Οκτώβριο και δεν γνώριζε σε τι κατάσταση βρισκόταν το Τμήμα. Της ζήτησε να μην προβεί σε μήνυση και να λήξει το θέμα. Η κ. Πατιτή, εφόσον είχε ήδη μείνει τόσες ώρες στο Τμήμα υπό τον εκφοβισμό του αξιωματικού υπηρεσίας, και μη θέλοντας να συνεχιστεί η ταλαιπωρία του παιδιού της, δέχθηκε να μην υποβάλει μήνυση αλλά ζήτησε τα στοιχεία του αξιωματικού υπηρεσίας τα οποία ωστόσο δεν της δόθηκαν εκείνη την στιγμή (παρανόμως). Της απάντησαν πως έπρεπε να υποβάλλει αίτηση όπως και το έκανε. Η κ. Πατιτή αποχώρησε από το Α.Τ. αλλά οι αλλοδαποί που της επιτέθηκαν ποτέ δεν οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη ούτε και η αστυνομία έκανε έρευνες. Σε ότι αφορά του ισχυρισμούς του Διοικητή, η Ομάδα Πολιτών Μαραθώνα κατέχει επίσημο έγγραφο του Α.Τ. Μαραθώνος από τον Ιούνιο του 2020 υπογεγραμμένο από τον Διοικητή ο οποίος ήδη από τότε κατείχε αυτή την θέση. Αρά της είχε πει ψέματα και γνώριζε για τις πράξεις των μεταναστών (και των Μ.Κ.Ο./Πολιτικών) στον Δήμο όπως και πιθανότατα για τυχόν συγκαλύψεις από το Τμήμα…
Αν αυτά γίνονται στον μικρό αλλά ιστορικό Μαραθώνα, τότε τι γίνεται αυτή την στιγμή σε όλη την Ελλάδα; Τόσα χρόνια κάνουμε τα στραβά μάτια στον εποικισμό της χώρας μας. Βλέπουμε αποικίες να ξεπροβάλουν στην Λέσβο, στην Χίο, στην Σάμο, στον Έβρο, στην Κάλυμνο, στην Κω και τώρα και στον Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες, στην Θήβα, στην Λάρισα και ακόμη και στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας. Σε πολλά σχολεία τα Ελληνόπουλα είναι ήδη είδος προς εξαφάνιση.
Δεν πρόκειται η κατάσταση ποτέ να λυθεί μαγικά αφού οι κυβερνήσεις επιθυμούν απ’ ότι φαίνεται διακαώς να εξαφανιστούν οι Έλληνες ενώ οι «τοπικοί άρχοντες» αμείβονται αδρά για τις εξυπηρετήσεις τους. Όσο ο Έλληνας κάθεται στο σπίτι του βλέποντας Survivor και σχολιάζοντας στο Facebook για την σεξουαλική ζωή διάσημων ηθοποιών και για τους κύκνους του Μαραθώνα, τόσο εισέρχονται κάθε μέρα ισλαμιστές που μόνο αθώοι αβοήθητοι άνθρωποι δεν είναι. Όσο ο Έλληνας αγνοεί την κατάσταση και προσποιείται πως «όλα θα πάνε καλά», κάποια νεαρή κοπέλα την ίδια στιγμή πέφτει θύμα βιαστών σε μία σκοτεινή γωνία της Χώρας της Χίου και κάποιος γέρος προσπαθεί μόνος του να απωθήσει τους εισβολείς στον Έβρο.
Σε έναν μήνα είναι η επέτειος των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης. Το 1821 οι Έλληνες ήταν ραγιάδες που μόνο ύστερα από προτροπή φωτισμένων και θαρραλέων προσωπικοτήτων πήραν τα όπλα και πολέμησαν για την πατρίδα και την πίστη τους. Το 1921 βρήκε τους Έλληνες να σφάζονται για τον Βασιλιά και τον Βενιζέλο αλλά και τον Ελληνισμό σε πλήρη άνθιση. Μέχρι η Μικρά Ασία να καταστραφεί από τους Ισλαμιστές. Το 2021 τι φέρνει για τους Έλληνες;
Μήπως όλη η Ελλάδα μέλλει να γίνει μία απέραντη δομή «φιλοξενίας» όπου αργά αλλά σταθερά οι φιλοξενούμενοι θα βιάζουν, θα σκοτώνουν, θα κλέβουν και θα εκμεταλλεύονται τους ιθαγενείς μέχρι να τους εξαφανίσουν; Η μήπως επιτέλους οι Έλληνες θα ξυπνήσουν και θα επανακτήσουν το θάρρος, την τόλμη, την αποφασιστικότητα και την δόξα των προγόνων τους;
Υ.Γ.:
Δεν μαζεύουμε υπογραφές στην παρούσα επιστολή. Αν θέλετε να υπογράψετε πρέπει να ψάξετε την αρχική μας επιστολή. Ωστόσο ζητάμε την συνδρομή όλων των Ελλήνων που κατοικούν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αν μπορείτε να βοηθήσετε – με οποιοδήποτε τρόπο – να απομακρυνθούν οι μετανάστες που έχουν φτάσει στον ιστορικό Μαραθώνα παρακαλώ να επικοινωνήσετε άμεσα. Παράλληλα ζητάμε την στήριξη παρόμοιων ομάδων σε όλη την Ελλάδα ενώ είμαστε πρόθυμοι να τους παράσχουμε και εμείς βοήθεια όπου χρειάζονται.
Αν ενδιαφέρεστε να συνδράμετε στις ενέργειες μας παρακαλώ επικοινωνήστε στο: 6974434625 ή στο metanastesmarathonas@gmail.com.
ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ”.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανικά νέα: Σεισμός στην Λάρισα 6,3 Ελληνικά νέα: 5,9 
Η υποχρεωτική αποζημίωση δίδεται πάνω από 6 Ρίχτερ! Να τους ξανά ψηφίσεις..!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί στο Ισραήλ έχουν 40 φορές μεγαλύτερη θνησιμότητα από εκείνα που δεν έχουν εμβολιαστεί - Ισραηλινοί ερευνητές μιλούν για ένα «νέο Ολοκαύτωμα»



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν ψάχνεις για Σωτήρα
Κοίτα στον καθρέφτη σου
ΕΠΑΜ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



6/3/2021
ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ
Βρέθηκε άνδρας νεκρός στις γραμμές του προαστιακού..
Το σαρανταπεντάρι του Κουφοντίνα σιώπησε προ δεκαετιών.. 
Οι νόμοι τους όμως εξακολουθούν να σκοτώνουν..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απευθυνομαστε σε όλα τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ και σε όλους τους εμπόρους.
Στο Νευροκόπι υπάρχουν χιλιάδες τόνοι πατάτας.
Ήρθε η ώρα να σταματήσετε τις εισαγωγές με αμφιβόλου ποιότητας προέλευσεως και αξίας πατάτες ,και να απορροφήσετε την Πατάτα Νευροκοπιου σε μια λογική τιμή για τον παραγωγό.
Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία επιμενουμε Ελληνικά και το δείχνουμε στην πράξη .
Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας πρέπει να φτάσει η Πατάτα.
Εσείς που στηρίξατε πριν λίγα χρόνια την πατάτα Νευροκοπίου με το Κίνημα της Πατάτας πρέπει να πράξετε το ίδιο .
Φορτηγά με πατάτες σε κάθε είδους συσκευασία μπορούν να φτάσουν και πάλι παντου σε όλη την Ελλάδα .
Σε κάθε Πόλη σε κάθε Χωριό μπορείτε να συγκεντρώνεται παραγγελίες και οι πατάτες θα φτάσουν στα σπίτια σας .
Ελάτε σε επαφή μαζί μας και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους .
Υ.Γ. Όσοι αγαπάτε τον τόπο μας κοινοποίηση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Παρακαλούμε σταματήστε να καυχιέστε ότι κάνατε το εμβόλιο.
Τι θέλετε να σας πούμε; Συγχαρητήρια εργαστηριακοί ποντικοί;"
Αυτό, διότι τα προβλεπόμενα εργαστηριακά πειράματα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Μακάρι με αυτή την "βιασύνη", να μη πάθει κάποιος κάτι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή την αλαζονεία και τον νεποτισμό, μόνο σε χώρες του λεγόμενου τρίτου κόσμου ή στις τάξεις της μαφίας, μπορεί να τις συναντήσεις. 
Αδέρφια, ξαδέρφια, γαμπροί, κουμπάροι, κολλητοί, και όλο το σκυλολόι της φαμίλιας, λυμαίνονται την δημόσια περιουσία και κομπάζουν σαν φύλαρχοι κάποιας πρωτόγονης φυλής ρίχνοντας ένα ολόκληρο λαό στον Καιάδα. 
Μοιράζουν τα ιμάτια ενός σταυρωμένου λαού! 
Ενός λαού που δεν του αξίζει τέτοιο τέλος. 
Άνθρωποι απάτριδες ανέπαφοι με την κοινωνία και τις "κατώτερες" τάξεις επελαυνουν ως σμήνη ακριδων απογυμνώνοντας τον τόπο από ότι παραγωγικο και χρήσιμο εχει για την αυθυπαρξία του. 
Δουλικοί Βλαχοδημαρχοι απόγονοι των κοτζαμπάσιδων διοικούν με φετφάδες από την υψηλή πύλη του ευρωιερατείου. 
Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι, πρέπει πρωτα να διεκδικήσουμε την πατριδα που μας κλέβουν. 
Πέρα και πάνω από κάθε άλλη ιδεολογική διαφορά, στα πλαίσια της Δημοκρατίας. 
Εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική δικαιοσύνη. 
Ο λαός θα σώσει τον λαό. 
Αλλιώς... Έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΚΛΠ, ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ;
 Η Βρετανική κυβέρνηση αναγνωρίζει «Τουρκική δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» και εμείς σιωπούμε!
Συμφωνα με την ιστοσελίδα της Βρετανικής Κυβέρνησης οι Βρετανοί αναγνωρίζουν δυο κράτη στην Κύπρο αφού οταν μπει κάποιος, για να μπορέσει να συμπληρώσει το Passenger Locator Form (PLF) ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει, υπάρχει στην επιλογή της χώρας διαβατηρίου και το «Turkish Republic of Northern Cyprus», δηλαδή «τουρκική δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»!
Τι καλύτερο για τους Τούρκους, αφού πιο επίσημη αναγνώριση του ψευδοκράτους δεν θα μπορούσε να ζητήσει…
Και παρότι οι βρετανικές θέσεις ήταν πάντα γνωστές και φιλοτουρκικές στο θέμα της Κύπρου, εδώ μιλάμε για εξόφθαλμη παραβίαση της νομιμότητας και ένα καλό πάτημα για την Άγκυρα ενόψει πενταμερούς.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Τα σούπερ μάρκετ χωρίς ταμεία και ταμίες κατακτούν και την Ευρώπη. 
Μετά τις ΗΠΑ, ο διαδικτυακός κολοσσός λιανικής «Amazon» άνοιξε το πρώτο παντοπωλείο στο Λονδίνο.
Το κατάστημα χρησιμοποιεί εκατοντάδες κάμερες οροφής και ηλεκτρονικούς αισθητήρες για να παρακολουθεί κάθε πελάτη και να εντοπίζει τα αντικείμενα που επιλέγει.
Οι αγορές χρεώνονται στις πιστωτικές κάρτες των πελατών όταν φεύγουν από το κατάστημα. Κατά την είσοδό τους στο κατάστημα, οι αγοραστές περνούν μέσα από μπάρες παρόμοιες με εκείνες του μετρό της Αθήνας, σκανάροντας τα smartphone τους, που έχουν προηγουμένως φορτωμένη με την εφαρμογή «Amazon Go» και στη συνέχεια, είναι ελεύθεροι να βάλουν οποιοδήποτε προϊόν στις τσάντες τους.
Στο Λονδίνο οι καταναλωτές δηλώνουν ενθουσιασμένοι για το σούπερ μάρκετ".
Κι έτσι δεν θα έχεις και υπαλλήλους που αν ασθενήσουν δεν θα τους πληρώνεις την άδεια μετ' αποδοχών. Αλλάζει ο κόσμος κι εμείς απλά τον παρακολουθούμε να αλλάζει και όχι προς το συμφέρον μας.
Σχολιο.- Ξοφλήσαμε
Σχολιο.- Εκεί είναι τα κλειδιά. Στο promotion της φρίκης. Γιατί όταν εδώ έμεινε ένας υπάλληλος στα κισέ των τραπεζών, στην πώληση εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και δεν θα μείνει ούτε αυτός ο ένας, το ίδιο ακριβώς δεν είναι; Δεν υποδεχτήκαμε ως "έξυπνες λύσεις" τη διαγραφή των ανθρώπων από το χάρτη; Ε τώρα ξεμείναμε με τους ντελιβεράδες μέχρι να έρθουν τα ανάλογα "έξυπνα εργαλεία". Και τώρα που το 10% των πάγκων της λαϊκής θα το πάρουν - για αρχή- τα πολυεθνικά τέρατα, τύπου Amazon Fresh, πάλι ποια είναι η αντίδραση; Ψοφοδεείς στην απάλειψή μας.
Σχολιο.- Δε μπαίνω για κανένα λογο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέφτω από τα σύννεφα ..κάνουν τέτοια οι φαρμακοβιομηχανίες ?

"Η Pfizer κατηγορήθηκε για εκβιασμό κυβερνήσεων της Λατινικής Αμερικής στις διαπραγματεύσεις για το εμβόλιο Covid και ζήτησε από κάποιες χώρες να δώσουν ενέχυρο κυρίαρχα περιουσιακά στοιχεία, όπως κτίρια πρεσβειών και στρατιωτικές βάσεις, ως εγγύηση έναντι του κόστους τυχόν μελλοντικών νομικών υποθέσεων, σύμφωνα με στοιχεία που μπορεί να αποκαλύψει το Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας
Αξιωματούχοι από την Αργεντινή και την άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής, η οποία δεν μπορεί να κατονομαστεί καθώς έχει υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας με την Pfizer, ανέφεραν ότι οι διαπραγματευτές της επιχείρησης ζήτησαν πρόσθετη αποζημίωση εναντίον τυχόν πολιτικών προσφυγών που ενδέχεται να καταθέσουν οι πολίτες, εάν είχαν δυσμενείς επιπτώσεις μετά τον εμβολιασμό τους. Στην Αργεντινή και τη Βραζιλία, η Pfizer ζήτησε να χρησιμοποιηθούν δημόσια περιουσιακά στοιχεία ως εγγύηση για τυχόν μελλοντικά νομικά έξοδα."
Όταν η επιστήμη γίνεται εμπόριο αυτά είναι τα αποτελέσματα."




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ανατροπή για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Απίστευτες σκηνές αστυνομικής βίας
Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 - 17:32
Νέα εκδοχή για επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ανάμεσα σε αστυνομικούς και κατοίκους της περιοχής.
Επεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν ελέγχους για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, στο άλσος της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, έγινε λόγος για ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.
Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων αλλά και μέσα από βίντεο στα σόσιαλ μίντια τα πράγματα φαίνεται να έγιναν διαφορετικά.
Τόσο η πλατεία της περιοχής, όσο και στις υπόλοιπες πλατείες της χώρας, ήταν γεμάτης από πολίτες. Περίπου στις 15:00 λοιπόν αστυνομικοί με μηχανές έκαναν την εμφάνισή τους και άρχισαν τους ελέγχους κόβοντας πρόστιμα. Όταν κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν, ξεκίνησε ένταση που κατέληξε στο ξυλοδαρμό πολιτών όπως μπορείτε να δείτε και στο video. Mάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και πτυσσόμενα γκλομπς που δεν ανήκουν στο εξοπλισμό των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. 
Μετά από όσα έγιναν μέρα μεσημέρι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με την αναίτια βία από την αστυνομία, πολίτες πραγματοποιούν πορεία στους δρόμους της πόλης.
Αυθόρμητη συγκέντρωση τώρα στη νέα Σμύρνη από τον κόσμο της γειτονιάς
Αξίζει να σημειωθεί πως ομάδες της αστυνομίας μπήκαν με μηχανές ακόμα και στο Άλσος της περιοχής, όπου βρίσκονταν οικογένειες με παιδιά.
Τώρα: Η αστυνομία κανει ντου στο Άλσος Νέας Σμύρνης
Χωρίς πρόσχημα, η αστυνομία αρχισε να βαζει πρόστιμα σε μια οικογένεια στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Ένας νεαρός τραβάει βίντεο. Η αστυνομια φέρνει ΟΠΚΕ, τον κυνήγησε μέχρι το Άλσος και τον συνέλαβε
Στο σημείο έπαιζαν δεκάδες παιδιά και η αστυνομία πέρναγε από δίπλα τους με τις μηχανές
Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για να μείνει σπιτι και να μείνει αδιάφορος μπροστά στην καταστολή
Σχολιο.- Τώρα στη Νέα Σμύρνη: Πέντε αστυνομικοί έγραψαν μια οικογένεια που καθόταν στην πλατεία. Άλλοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν. Μέσα σε μερικά λεπτά η πλατεία γέμισε με αστυνομικούς, ακόμα και με όπλα στα χέρια. Δείρανε και κάτι πιτσιρικάδες
σχολιο.- 120 εκατ. Ευρώ στην Aegean για ενίσχυση λόγω πανδημίας και 300.000 Ευρώ στο Δήμο Ελασσονας για τους σεισμόπληκτους.
Σχολιο.- Πως γίνεται η αστυνoμία Χρυσοχουντιδη να επεμβαίνει μέσα σε 1 λεπτό αν κάποια οικογένεια κάθεται σε παγκάκι στη Νέα Σμύρνη αλλά ο καταδικασμένος νεοναζι Χρήστος Παππάς να είναι 4 μήνες άφαντος;
Σχολιο.- Deutsche Welle: "H ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πανδημία για να νομιμοποιήσει την αστυνομική βία"
Σχολιο.- Αρχιζουν να κυκλοφορούν βίντεο με ξύλο αστυνομικών σε κόσμο στη Νέα Σμύρνη. Ταυτόχρονα τα sites που παίρνουν γραμμή από τη #ΓΑΔΑ μιλάνε για "ενέδρα" κατά αστυνομικών μέρα μεσημέρι Κυριακής. Καταλαβαίνετε έστω τι σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιείτε; #νεα_σμυρνη
Σχολιο.- Πριν μας πουν ότι είναι "κανονικότητα" να τρώει ο κόσμος ξύλο μέρα μεσημέρι στις πλατείες: Θα δώσει το @amna_newseng (AΠΕ), που πληρώνεται από τους έλληνες φορολογούμενους, έστω κι ένα στοιχείο που να τεκμηριώνει ότι η ΔΙΑΣ έγινε "στόχος επίθεσης" από πολίτες;
Σχολιο.- Τα πτυσσόμενα κλομπς (ενισχυμένα με σίδερο, θεωρούνται φονικά όπλα) από πότε τα νομιμοποίησε ως απαραίτητο στοιχείο εξάρτησης για τα waffen ss του ο Χρυσοχοΐδης;
Σχολιο.- "Kαι τι δουλειά είχαν οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης στη Νέα Σμύρνη;"
Σχολιο.- Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας
11 #κρούσματα σε 38 εργαζόμενους στα MyMarket Αγίου Ελευθέριου. 11 ακόμα στο MyMarket Λόφου Σκουζέ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εργοδοσίας "φταίνε 100% οι εργαζόμενοι"!! Τα εγκλήματα & οι προκλήσεις της #κυβερνηση_Μητσοτακη & της εργοδοσίας θα πάρουν δυναμική απάντηση 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη - Οι πολίτες χειροκροτούσαν στα μπαλκόνια την πορεία
Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη κατα την πορεία διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 ατόμων, μετά την αναίτια βία και τις προσαγωγές το μεσημέρι της Κυριακής.
07 Μαρτίου 2021 18:38
Επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη στην πορεία πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν για το περιστατικό αστυνομικής βίας που εξελίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.
Η Αστυνομία διέλυσε την πορεία στο ύψος της πλατείας, κάνοντας χρήση χημικών και κρότου λάμψης.
Η #Χουντα_Μητσοτακη τώρα κ στις γειτονιές σας με κρότου λάμψης.
Νωρίτερα οι πολίτες ξεκίνησαν πορεία υπό τα χειροκροτήματα όσων βρίσκονται στα μπαλκόνια τους. Το μεσημέρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους και αρχίσαν να επιβάλλουν πρόστιμα σε οικογένειες. Όταν κάποιοι αντέδρασαν οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και η πλατεία γέμισε με άνδρες της ΕΛΑΣ που προχώρησαν και σε βίαιες προσαγωγές.
Τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, έδειξαν αστυνομικούς να υπερβαίνουν τα καθήκοντα τους, κάνοντας χρήση για μια ακόμη φορά υπέρμετρης βίας εναντίον πολιτών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεοσμυρνιώτης τραυμάτισε ξαπλωμένος πέντε αστυνομικούς - Ντροπή του!
Μια βόλτα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μετατράπηκε σε αστυνομικό μυθιστόρημα από τα πληρωμένα καθεστωτικά ΜΜΕ της Χούντας Μητσοτάκη με επίθεση "30 αόρατων αντιεξουσιαστών". Το μόνο αληθινό ήταν το ξύλο σε αθώους πολίτες.
07 Μαρτίου 2021 19:20
O τίτλος περιέχει τόση αλήθεια, όση και η διαρροή της αστυνομίας το μεσημέρι της Κυριακής, που μεταδόθηκε δυστυχώς αμάσητη από διάφορα πληρωμένα ΜΜΕ της Χούντας Μητσοτάκη για "ενέδρα 30 ατόμων κατά αστυνομικών στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης".  Έλειπε το "οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή" και ελπίζουμε να προστεθεί σε επόμενη ψευδή διαρροή, για να μη χαλάνε οι παραδόσεις.
Αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι χάρη στα "έξυπνα μέτρα" για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, που διαδέχθηκαν προφανώς "λιγότερο έξυπνα μέτρα", οι πολίτες μη  μπορώντας να μετακινηθούν σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 χιλιομέτρων από το σπίτι τους, επέλεξαν την πλατεία για μια βόλτα. Παρόμοια φαινόμενα παρατηρούνται σε όλες τις πλατείες τα Σαββατοκύρικα, χάρη και στην επίσης έξυπνη απογευματινή απαγόρευση.
Οι αστυνομικοί ακολουθώντας το δόγμα μηδενικής ανοχής (σε τι άραγε;), του κ. Χρυσοχοΐδη και εμφανιζόμενοι ως κυβερνητικό φάρμακο δια πάσαν νόσον, έσπευσαν στην πλατεία και άρχισαν να κόβουν πρόστιμα σε οικογένειες. Όταν υπήρξαν αντιδράσεις, ακολούθησαν προσαγωγές και έπεσε και το παραδοσιακό ξύλο για να κλείσει όμορφα το Σαββατοκύριακο.
Επειδή η βία και οι προσαγωγές σε οικογένειες και ανθρώπους πιεσμένους από τη ζοφερή πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε, δεν κάνουν καλό στην εικόνα της κυβέρνησης, έπρεπε να εφευρεθεί κάτι που να δικαιολογεί την συμπεριφορά των αστυνομικών. Έτσι ανακαλύφθηκε μια "ομάδα 30 ατόμων που τα ξεκίνησε όλα".
Η αλήθεια είναι, ότι 30 πληρωμένα οπλισμένα μπατσογούρουνα της Χούντας Μητσοτάκη επιτέθηκαν αναίτια σε άοπλους πολίτες.
Πολλά πληρωμένα ΜΜΕ της Χούντας Μητσοτάκη μετέδωσαν την είδηση με τον ίδιο στρογγυλό αριθμό επιτιθέμενων στον τίτλο, διότι παρά τον αιφνιδιασμό της αόρατων επιτιθέμενων, κάποιο όργανο της τάξης, ευτυχώς πρόλαβε να τους μετρήσει με ακρίβεια.
Έτσι από τους "ιπτάμενους αντιεξουσιαστές", περάσαμε στους "αόρατους αντιεξουσιαστές", οι οποίοι σύμφωνα με τη διαρροή, "επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα", στήνοντας ενέδρα.
Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο βέβαια, κουκουλοφόρους, πέτρες και ξύλα δεν είδαμε. Αντίθετα είδαμε πολίτες περικυκλωμένους από αστυνομικούς, καθώς και αστυνομικούς να χτυπούν έναν άνδρα πεσμένο, που δεν προέβαλε αντίσταση.
Ας αφήσουμε στην άκρη, τη μηδενική συνοχή των μέτρων που ανακοινώνονται και δημιουργούν από σύγχυση μέχρι συνωστισμό. Ας αφήσουμε στην άκρη το ποιοι έδωσαν το σήμα για την ανυπακοή των πολιτών, με σούζες στην πάρνηθα και γλέντια της Χούντας Μητσοτάκη στην Ικαρία, ενώ είχαν κλείσει όλο τον κόσμο σπίτι του. Χιλιοειπωμένα και γνωστά.
Αν συνεχιστεί όμως αυτός ο συνδυασμός βίας και προπαγάνδας σε κάθε γειτονιά, οι ίδιοι οι νοικοκυραίοι, θα τα βάλουν με αυτούς, που υποτίθεται ότι τους εκπροσωπούν.
Καλό θα είναι να προσέξουν οι αλαζόνες καβαλάρηδες των δημοσκοπήσεων, διότι οι πολίτες είναι ήδη αγχωμένοι, φοβισμένοι και μπερδεμένοι. Αν αρχίσουν να τρώνε και ξύλο στις πλατείες, επειδή η κυβέρνηση τα έχει κάνει θάλασσα με τα SMS και τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, δεν θα έχουν καμία ψυχραιμία όταν το τσουνάμι της οικονομικής κρίσης χτυπήσει σε λίγο καιρό.
Όταν δηλαδή αποκαλυφθεί ότι οι πανηγυρισμοί για το 8,2% της ύφεσης, κρύβουν από πίσω τους μια τραγωδία με ανεργία, λουκέτα και άδεια στομάχια, η οποία θα προστεθεί στην υγειονομική τραγωδία, που ζούμε εδώ και ένα χρόνο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο που εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ - Η στιγμή της επίθεσης σε πολίτη επειδή διαμαρτυρήθηκε
"Εσύ συλλαμβάνεσαι" λέει αστυνομικός σε πολίτη και αρχίζει αναίτια να τον χτυπά. "Ένας νεαρός απλά διαμαρτυρήθηκε και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν" είπε κάτοικος για την απρόκλητη αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη.
07 Μαρτίου 2021 20:10
Για "επίθεση 30 ατόμων και τραυματισμό δύο αστυνομικών" κάνει λόγο η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη.
Το ακόλουθο βίντεο πάντως, ακόμη ένα από αυτά που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της ελληνικής αστυνομίας, φαίνεται η αναίτια επίθεση σε βάρος ενός πολίτη που διαμαρτύρεται για την επίσης απρόκλητη και αλόγιστη χρήση βίας σε βάρος συμπολίτη του. Υπενθυμίζεται, πως όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μερίδα περαστικών διαμαρτυρήθηκε για τους ελέγχους και τα πρόστιμα σε βάρος οικογενειών που βρίσκονταν στο σημείο.
Όπως δείχνει και το παρακάτω βίντεο, τη στιγμή που ένας νεαρός ζητά από τους αστυνομικούς να σταματήσουν να χτυπούν τους πολίτες, ένας άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ παρεμβαίνει, του λέει "εσύ συλλαμβάνεσαι" και αρχίζει να τον χτυπά.
"Τους χτυπούσαν επειδή διαμαρτυρήθηκαν"
Την ίδια ώρα, ένας άλλος μάρτυρας από το σημείο, περιέγραψε πώς ξεκίνησαν όλα και για ποιο λόγο οι αστυνομικοί άρχισαν να χτυπούν απλούς πολίτες: "Εμφανίστηκε η αστυνομία, πήγε να κόψει πρόστιμο σε μια οικογένεια με δύο παιδάκια και τρεις ενήλικες που καθόντουσαν στο παγκάκι. Στην προσπάθειά τους να τους εξηγήσουν ότι είχαν κωδικό μετακίνησης, οι αστυνομικοί τους ζήτησαν ταυτότητες. Εκείνη την ώρα κάποιοι άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν. Πήγαν να πουν στους αστυνομικούς ότι δεν είναι δυνατόν να τους γράφουν. Η αστυνομία αντέδρασε με βία, άρχισε να ξυλοκοπά τον έναν με πτυσσόμενο γκλοπ. Είναι τρομακτικό αυτό που γίνεται. Ο νεαρός απλά τους είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν αυτό. Θα δείτε ότι στην πλατεία μαζεύτηκαν 50 αστυνομικοί και ξεκίνησε ένα κρεσέντο βίας. Άρχισαν να κυνηγάνε τον κόσμο με τις μηχανές".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Ρωσία είναι μια εξαιρετική χώρα. Κατά την εποχή της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού παρέμεινε μακριά από τη Δύση, με σκοπό να διατηρήσει τις παραδοσιακές αντιλήψεις της.
Ούτε οι γάμοι ατόμων του ιδίου φύλου, ούτε Σύμφωνα Συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου επιτρέπονται στη Ρωσία. Το ρωσικό Σύνταγμα ορίζει ρητά τον γάμο μεταξύ άντρα και γυναίκας. Όλα σχεδόν τα ζευγάρια παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο. Υπάρχει επίσης ο ελάχιστα διαδεδομένος πολιτικός γάμος. Σύμφωνο συμβίωσης δεν υπάρχει στη νομοθεσία. Τέλος, όπως είναι λογικό, δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους η τεκνοθεσία.
Τον Ιούλιο του 2013, ο Πατριάρχης Κύριλλος, ο ηγέτης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, εκ των οποίων περίπου το 87% των Ρώσων είναι μέλη, δήλωσε ότι η ιδέα του γάμου ατόμων του ιδίου φύλου ήταν "ένα πολύ επικίνδυνο σημάδι της Αποκάλυψης".
Δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων είναι κατά της ομοφυλοφιλίας και έδειξαν την υποστήριξή τους στους νόμους σε βάρος των ομοφυλοφίλων, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία της ρωσικής κοινής γνώμης είναι ενάντια στο γάμο ατόμων του ιδίου φύλου.
Στην Ρωσία δεν έχει διεξαχθεί ποτέ ως τώρα νόμιμη παρέλαση υπερηφάνειας. Τα Pride ποτέ δεν έπαιρναν άδεια από τις αρχές για να διεξαχθούν. 




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλά , Ο Κικίλιας δεν έλεγε ότι έφτιαξε 1300
κλίνες ΜΕΘ ???
έλεγε ότι παρέλαβε 500 και τις έκανε 1300 !
Τώρα πως γίνεται με 466 ασθενείς στις ΜΕΘ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΆ να έχουμε σχεδόν 100% πληρότητα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα έζησα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ότι πιο αποκρουστικό έχω δει από κοντά.... Μια ολόκληρη διμοιρία ματ χτυπούσε ένα παιδι ούτε 18 χρόνων γιατί δεν είχε ταυτότητα.... Μαζευτήκαμε όλοι γύρω στα 500 άτομα και τους φωνάζαμε να σταματήσουν να το χτυπάνε και δεν πτοηθηκαν.... Συνέχιζαν να το χτυπάνε ανελέητα με γκλοπ και κλωστιες... Κάλεσαν και ενισχύσεις γιατί γέμισε κυριολεκτικά η πλατεία από ΜΑΤ γύρω στα 300 άτομα... Πήγα αστυνομικό τμήμα για να δω που ήταν το παιδί και για να τον βοηθήσω αν το πάνε αυτόφωρο και δυστυχώς δεν ήταν εκεί το έχουν πάει ΣΤΗ ΓΑΔΑ... Άκουσα απέξω που μιλούσε ο επικεφαλής στο τηλέφωνο, του οποίου πήρα τα στοιχεία γιατί τον αναγνώρισα που χτυπούσε το παιδί, ότι του σπασαν τα πλευρά και τα χέρια.... Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό που ένιωσα σήμερα... Αηδία, ντροπή και θυμογια αυτούς που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν, είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που νιώθω....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά είναι τα σκατά του εκσυγχρονισμένου ΠΑΣΟΚ...
https://www.youtube.com/watch?v=D5J9K2GEeGM&t=10s
https://www.youtube.com/watch?v=4MAft3ajOCY&t=34s
Χρυσοχοΐδης 9/12/2020: «Ο κόσμος χαίρεται την Αστυνομία στις γειτονιές»!

Στης πλατειες κολλιεται αλλα στα παρτi της αλεξιας δεν κολλιεται 2 μετρα 2 σταθμα αχ νεοελληνα ξυπνα πριν να ναι αργα

ΣΚΑΪ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ψεκασμένοι "΄ακροδεξιοί'" διαδηλώνουν στη Βιέννη... Ευτυχώς, στην Ελλάδα ακόμη κι ο Κουτσούμπας κι ένας Καραμπελιάς στηρίζουν τα μπόλια (εμβόλια) των πολυεθνικών κι έτσι ο λαός είναι σε αντίφα εμβολιαστική ενότητα!
https://www.youtube.com/watch?v=HaqB3bzD47I&t=6s
Στο βίντεο βλέπω πατριώτες και όχι αντιφα πουθενάδες
Αυστριακές σημαίες παντού δώσε πόνο στην ιμπεριαλιστική ευρωπαϊκη αριστερά



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ "ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ" ΤΟΥ! Ερωτικές επιστολές ακόμη και από 10χρονα στον Λιγνάδη...
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια νέας αυτοψίας στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο ίδιος. 
Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, οι Αρχές δεν είχαν ερευνήσει έναν κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου φέρεται να βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.
Εκεί, μετά από έρευνα, βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης και σύμφωνα με την εφημερίδα Μπαμ, η αποκάλυψη έγινε όταν στα γραφεία της, έφτασε ένας κλειστός ανώνυμος φάκελος.
Τα γράμματα και οι ερωτικές επιστολές
Αυτός περιείχε φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στο υπόγειο της πολυκατοικίας, που όπως μας καταγγέλθηκε δεν ερευνήθηκε από την αστυνομία.
Ο ίδιος φάκελος περιελάμβανε γράμματα και ερωτικές επιστολές, επίσης σε φωτογραφίες.
Στη «Μπαμ» δημοσιεύεται μάλιστα και ένα από αυτά τα γράμματα το οποίο φέρεται να έχει γραφτεί από ένα κορίτσι που όπως αναφέρει πρωτοείδε τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν εκείνη ήταν 10 ετών.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει με φωτογραφικά ντοκουμέντα που της εστάλησαν ότι κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, την περασμένη Τετάρτη, οι Αρχές δεν ερεύνησαν (καθώς δεν τους υποδείχτηκε από τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη) ένα κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.
Μάλιστα στην εφημερίδα εστάλη μέσω ανώνυμου φακέλου και πλήθος ερωτικών γραμμάτων μεταξύ του κ. Λιγνάδη και προσώπων ακόμη και μαθητών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την κυκλοφορία της εφημερίδας οι δικαστικές Αρχές προχώρησαν σε νέα έρευνα στην πολυκατοικία εντοπίζοντας το συγκεκριμένο υπόγειο ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρουσία εισαγγελέα εντόπισαν το αρχείο που υποδεικνυόταν μέσω των φωτογραφικών ντοκουμέντων που είχαν αποσταλεί στην εφημερίδα.
Ραγδαίες εξελίξεις
Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε: «Χθες όταν αναρτήσαμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, δυο εισαγγελείς επικοινώνησαν μαζί μου για να μάθουν πού αναφερόμαστε. Ο κοινόχρηστος χώρος βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο και εκεί υπήρχε μεγάλο μέρος του αρχείου του: κασέτες, εκατοντάδες ερωτικά γράμματα και προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Λιγνάδη».
Η νέα έρευνα, σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε χθες βράδυ και κράτησε ως τις 11 και μισή και κατασχέθηκαν ένα φορτηγό με κούτες και πράγματα του Δημήτρη Λιγνάδη που δεν είχαν εντοπιστεί στην πρώτη έρευνα που έγινε την περασμένη Τετάρτη.
Το περιεχόμενο των ερωτικών επιστολών
Σε μια από τις επιστολές μάλιστα, που φέρεται να έχει γραφτεί για τον Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρεται: «Σε θυμάμαι τα τελευταία 16 χρόνια κι ας ήμουν 10 χρόνων, όταν σε πρωτοείδα. Αλήθεια πόσο θα ήθελα τώρα να ήμουν 10 χρόνων. Και εγώ ερωτεύτηκα το τσίρκο και τα κουρδιστά παιχνίδια. Αυτά, πριν από τις Μπάρμπι».
Ενώ σε ένα άλλο γράμμα που φαίνεται να έχει γραφτεί σε σελίδα τετραδίου αναφέρεται: «Σε αγαπώ. Το αποφάσισα και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη[…] Και σε όποιον μιλήσει άσχημα θα πω “ότι όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τα μούτρα του”.
Και δεν θα σε ξαναθάψω στις φίλες και τους φίλους μου. Ούτε θα μιλήσω ξανά για σεξ, ούτε θα σου θυμίσω πως το έχουμε κάνει 7 φορές κι άλλες τρεις από το τηλέφωνο. Εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Έχει περάσει ένας χρόνος και πέντε μήνες από την τελευταία φορά που το κάναμε live και περίπου ένας χρόνος από τότε που το κάναμε τηλεφωνικά και έχεις να με φιλήσεις στο στόμα από τα Χριστούγεννα, από πριν από τα Χριστούγεννα και μάλιστα χωρίς γλώσσα».




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μη μιλάτε, μη γελάτε, μη κάθεστε σε παγκάκι, μη φιλιέστε, μην πίνετε καφέ"!
Η Βάνα Παπαευαγγέλου προειδοποιεί
Δεν είναι ψεκασμένη! Καθεστωτική υπάλληλος των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το έκανε σε οδοντιατρείο...
Mariana Pirgioti Mariana Pirgioti
Oh YES!!!! Όλα άψογα όλα συντονισμένα όλα οργανωμένα Vassilis Kikilias

Τόσο άψογα που... το έκανε σε οδοντιατρείο
* Το ερώτημα είναι γιατί δεν το έκανε σε κάποια στοά, ή στο ΚΙΣ, ή στο Τελ Αβίβ...
Σχολιο.- Θα ρωτούσα αν έκανε Βίκος ή Perrier, αλλά θα ήταν "συνωμοσιολογία". Κι εγώ, που είχα τις αμφιβολίες μου, μόλις είδα την μοναδική, ανεπανάληπτη, υπέρκομψη κι εκτυφλωτική Πυργιώτη, πείστηκα. Δεν είναι οτι κι οτι, είναι Πυργιώτη!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΑΒΑΣΤΕ! «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα συστατικά που περιέχει το εμβόλιο της AstraZeneca για τον Covid...»
Αυτά είναι τα συστατικά που περιέχει το εμβόλιο κοβιντ... Γράφω κατά σειρές τι σημαίνουν οι υπογραμμισμένες λέξεις...
Αδενοιος χιμπατζή, Ανθρώπινο εμβρυικο νεφρό. Νεφρό από έμβρυα εάν κατάλαβες. Γενετικό τροποποιημενο οργανισμό. Στον κόκκινο κύκλο, το έχω επισημάνει για να το δείτε…...
γαλακτοποιητης. Καλά κρασιά και καλά 40 σε όσους το κάνουν ...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κατίνα της τρόικας... νομίζει ότι είναι ακόμη στο ΚΚΕ Εσωτερικού και το παίζει ατημέλητη...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ στην Ρόδο! ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ την Κατ. Σακελλαροπούλου...
Δεν είναι εμφάνιση αυτή για ΠτΔ.
Δεν είναι εμφάνιση αυτή για κόκκινο χαλί. 
Σχολιο.- Πολλοί λένε ότι σημασία δεν έχει η εμφάνιση ενός ανθρώπου που είναι πρόεδρος της δημοκρατίας αλλά η ουσία. Θα ήθελα να μου πουν ποια είναι η ουσία της θέσης του προέδρου της δημοκρατίας εκτός από την εμφάνιση. Ίσως ξέρουν κάτι που δεν ξέρω. Μια δουλειά έχει να κάνει, και γι αυτό τον πληρώνουμε 25 χιλιάρικα το μήνα. Να πηγαίνει επισκέψεις, να χαιρετάει, να χαμογελάει και να ντύνεται όμορφα. Άμα δεν μπορεί να τα κάνει αυτά, να βάλουμε τον Χρήστο Ζαμπούνη να τιμήσει τα χρήματα του φορολογούμενου.
Σχολιο.- Εμφάνιση ΠτΔ ως τροφίμου ψυχιατρείου...
Σχολιο.- Έλεος πια!!!
Κάποιος πρέπει επιτέλους να της υπενθυμίσει, ότι εκπροσωπεί τον ανώτατο θεσμό της χώρας μας κι όχι τον εαυτόν της!
Αν θέλει να είναι "τρεντυ"...ας φοράει ότι θέλει όταν βγεί μόνη της στα μαγαζιά ως φυσικό πρόσωπο, για τα ψώνια της!
Σχολιο.- Η πρόεδρος στην Ρόδο...με Εξαιρετικά παπούτσια!!!Νομίζω κάποιος πρέπει να της μιλήσει....
Σχολιο.- Όταν τιμάς τις Απόκριες και ντύνεσαι παπουτσωμένη γάτα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ "ΤUI" κάνει (από τώρα) κρατήσεις για τα μέσα Μαΐου στη χώρα μας...
Η εύλογη απορία είναι πως η TUI γνωρίζει από τώρα ότι το πρόβλημα της πανδημίας θα έχει διευθετηθεί 15 Μαϊου και κάνει ήδη κρατήσεις;
 Την ίδια ώρα ακούμε με 2350 κρούσματα την ημέρα, ότι τα νυχτερινά μαγαζιά θα ανοίξουν αρχές Μαϊου... 
Πώς ξέρουν από τώρα και ενώ οι εμβολιασμοί προχωρούν με αργό Ρυθμό, ότι αρχές Μαίου θα είναι όλα οκ για να υποδεχθούν τουρίστες και ότι ο τουρισμός δεν θα ενισχύσει το πρόβλημα όπως και πέρυσι που για να μπει τουρισμός στη χώρα χωρίς ουσιαστικά σχέδιο και χωρίς να αφήσει κέρδος στη χώρα, πέντε μήνες τώρα και περισσότερο την πληρώνουμε με εγκλεισμό; 
Και στην τελική αν είναι τόσο σίγουροι ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα με τη διασκέδαση του τουρισμού, γιατί θα υπάρξει πρόβλημα με τη δική μας; Γιατί το μόνο κομμάτι που ουσιαστικά δεν λειτουργεί αυτή τη στιγμή είναι η διασκέδαση και η ψυχαγωγία, τα περί σκληρού λοκνταουν φυσικά είναι για γέλια!!! 
Αυτοί οι προβληματισμοί στριφογυρίζουν στο μυαλό μου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συρία: Τουλάχιστον 18 νεκροί σε έκρηξη ναρκών στην κεντρική επαρχία Χάμα
 Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 18:51
Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε έκρηξη ναρκών στην επαρχία Χάμα, στην κεντρική Συρία, μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση.
Σύμφωνα με το συριακό τηλεοπτικό δίκτυο, "οι εκρήξεις δύο ναρκών που είχαν αφεθεί στο σημείο από τρομοκρατικές ομάδες" τραυμάτισαν επίσης τρεις ανθρώπους.
Το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι "όλοι όσοι σκοτώθηκαν ήταν άμαχοι". Τα θύματα ήταν πιθανόν αγρότες.
Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε περιοχές γεμάτες νάρκες στη Συρία, σύμφωνα με τον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ.
Χιλιάδες άμαχοι έχουν τραυματιστεί από εκρηκτικά που έχουν απομείνει στα χωράφια, πάνω σε δρόμους ή ακόμη και μέσα σε κτίρια από διάφορες εμπόλεμες ομάδες, κυρίως από τους τζιχαντοφασίστες της συμμορίας Ισλαμοφασιστικό Κράτος.
Ο πόλεμος που ξέσπασε τον Μάρτιο του 2011, μετά την κανονισμένη και πληρωμένη «εξέγερση των ισλαμοφασιστών κανίβαλων της CIA, μετρά περισσότερους από 387.000 νεκρούς και εκατομμύρια εκτοπισμένους. Με την πάροδο των χρόνων, ο πόλεμος έγινε όλο και πιο περίπλοκος με την ανοιχτή εμπλοκή των δυτικών αποικιακών ξένων δυνάμεων καθώς και των σιωνιστών-ναζιστώνκαι την ισχυροποίηση των τζιχαντοφασιστικών ομάδων, και την εισβολή της σουλτανικής ισλαμοφασιστικής τουρκίας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αυστρία: Διαδηλωτές στους δρόμους της Βιέννης κατά των περιοριστικών μέτρων
 Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 08:02
Πολλές χιλιάδες διαδηλωτές έκαναν εκ νέου χθες Σάββατο πορεία στο κέντρο της Βιέννης διαμαρτυρόμενοι εναντίον των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί.
Η αστυνομία της πρωτεύουσας της Αυστρίας ανέφερε ότι προχώρησε σε κάποιες συλλήψεις, ορισμένες στο τέλος της κινητοποίησης, όταν αρκετοί από τους συμμετέχοντες αρνήθηκαν να διαλυθούν.
Μεμονωμένες αψιμαχίες αναφέρθηκαν εξάλλου ανάμεσα σε διαδηλωτές και αντιδιαδηλωτές, υποστηρικτές της δικαιωματικής «αριστεράς» και των αντιφα.
Στην πλειονότητά τους, οι διαδηλωτές δεν φόραγαν μάσκες και δεν τηρούσαν την επιλεγόμενη από το καθεστώς απόσταση στην πορεία που έκαναν στο κέντρο της Βιέννης, προς την κατεύθυνση του πάρκου Πράτερ, όπου τους είχε προτρέψει να συγκεντρωθούν το ακροδεξιό κόμμα των Ελεύθερων (FPÖ).
Τα πιο πρόσφατα περιοριστικά μέτρα στην Αυστρία χαλάρωσαν τον Φεβρουάριο, με το άνοιγμα των σχολείων, των εμπορικών καταστημάτων και των μουσείων. Όμως οι διαδηλωτές εξεγείρονται διότι εξακολουθούν να επιβάλλονται μέτρα όπως το κλείσιμο εστιατορίων και καφέ και τα υποχρεωτικά τεστ για τους μαθητές που παρακολουθούν διά ζώσης μαθήματα στα σχολεία τους.
Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών του FPÖ Χέρμπερτ Κικλ, σε παρέμβασή του, κατήγγειλε στο πλήθος την «παλαβή και αλλοπρόσαλλη» πολιτική της κυβέρνησης.
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα και κράταγαν πλακάτ με τα οποία απαιτούσαν την παραίτηση του κεντροδεξιού καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς, ή καταφέρονταν εναντίον μέσων ενημέρωσης που, κατ’ αυτούς, «ψεύδονται».
Μέλη της άκρας δεξιάς, ανάμεσά τους νεοναζί, που έχουν πάρει μέρος στις περισσότερες προηγούμενες κινητοποιήσεις εναντίον των μασκών και άλλων περιοριστικών μέτρων, ήταν για ακόμη μια φορά παρόντα, σύμφωνα με αυστριακά ΜΜΕ.
Οι διαδηλώσεις εναντίον των περιοριστικών μέτρων και του αντίκτυπού τους στην οικονομία έχουν πολλαπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες στην Αυστρία. Η κυβέρνηση δεν αποκλείει νέα χαλάρωση των μέτρων, αλλά με προϋπόθεση, δηλαδή τους κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα τους τους Αυστριακούς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Υεμένη: Κλιμακώθηκαν οι μάχες στη Μαρίμπ, τουλάχιστον 150 νεκροί σε 24 ώρες
 Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 03:38
Τουλάχιστον 150 αντιμαχόμενοι σκοτώθηκαν τις προηγούμενες 24 ώρες στις συνεχιζόμενες σφοδρές συγκρούσεις στη βόρεια Υεμένη για τον έλεγχο της Μαρίμπ, επαρχίας στρατηγικής σημασίας με μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις κατοχικές δυνάμεις εισβολής.
Οι πατριώτες σιίτες αντάρτες Χούθι, οι οποίοι πολεμάνε για τη λευτεριά της χώρας τους της Υεμένης, προσπαθούν ολοένα πιο εντατικά από τις αρχές του Φεβρουαρίου να αποσπάσουν τη Μαρίμπ από τα χέρια των σουνιτοφασιστικών κατοχικών δυνάμεων εισβολής, που υποστηρίζονται από μια στρατιωτική σουνιτοφασιστική συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, η οποία δρα κάτω από τις διαταγές των αμερικάνων και ευρωενωσιτων αποικιοκρατών.
Πηγή προσκείμενη στις κατοχικές δυνάμεις εισβολής δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο υπό τον όρο να μην κατονομαστεί ότι αποκρούστηκαν «επιθέσεις» των πατριωτών σιιτών μαχητών σε πολλά μέτωπα με αποτέλεσμα «120 μαχητές στις τάξεις των Χούθι να σκοτωθούν», δεκάδες σε αεροπορικές επιδρομές της ουαχαμπιτικοναζιστικής συμμαχίας.
Άλλες πηγές προσκείμενες στον κατοχικό στρατό ενημέρωσαν το Γαλλικό Πρακτορείο ότι στις τάξεις των δικών τους δυνάμεων σκοτώθηκαν 32 στρατιώτες και μέλη φυλών πιστών στους εισβολείς σουνιτοφασίστες και προδοτών της χώρας τους.
Το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Μασίρα, που πρόσκειται στους Χούθι, μετέδωσε ότι έγιναν αεροπορικές επιδρομές από τη σουνιτοφασιστική συμμαχία υπό σαουδαραβική διοίκηση στη Μαρίμπ, χωρίς να αναφερθεί σε απώλειες.
Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, οι πιο σφοδρές μάχες έγιναν σε έξι από τα μέτωπα. Οι πατριώτες Υεμενίτες Χούθι δεν μπόρεσαν να προελάσουν παρά σε ένα, στην Κασάρα, περιοχή βορειοδυτικά της ομώνυμης πρωτεύουσας της επαρχίας.
Οι πατριώτες σιίτες αντάρτες, οι οποίοι σπάνια αναφέρονται στις απώλειες στις τάξεις τους, δεν δημοσιοποίησαν ως εδώ κανέναν απολογισμό. Τα έξι και πλέον χρόνια που διαρκεί η σουνιτοφασιστική εισβολή, οι δυνάμεις τους έχουν καταλάβει σχεδόν όλη τη βόρεια Υεμένη, συμπεριλαμβανομένης της ιστορικής πρωτεύουσας Σανάα.
Η απώλεια της Μαρίμπ, της τελευταίας επαρχίας υπό τον έλεγχο των κατοχικών δυνάμεων στον βορρά, θα αποτελούσε βαριά ήττα για αυτές και τον ουαχαμπιτοναζιστή ηγέτη τους τους, τη Σαουδική Αραβία. Πέραν της εφόδου τους στη Μαρίμπ, οι πατριώτες Χούθι έχουν πολλαπλασιάσει τις επιθέσεις εναντίον του γειτονικού ισχυρού σουνιτοναζιστικού βασιλείου με βαλλιστικούς πυραύλους και UAVs φορτωμένα με εκρηκτικά.
Την Παρασκευή, θραύσματα UAVs των πατριώτες Χούθι που αναχαιτίστηκαν στη Σαουδική Αραβία τραυμάτισαν δύο μόνο δυστυχώς, μη καταφέρνοντας ανάλογη εκδίκηση για τις δολοφονίες αμάχων Υεμενιτών από σαουδαραβικές αεροπορικές επιδρομές. Η πυραυλική επίθεση των πατριωτών Υεμενιτών έγινε στο νοτιοδυτικό τμήμα του βασιλείου, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SPA.
Οι ναζιστικές ΗΠΑ, οι οποίες πρόσφατα ανακοίνωσαν πως παύουν δήθεν να προσφέρουν υποστήριξη στη στρατιωτική σουνιτοφασιστική συμμαχία υπό το Ριάντ, προτρέπουν έντονα τις τελευταίες ημέρες τους πατριώτες Χούθι να σταματήσουν την επίθεση στη Μαρίμπ, να κινηθούν προς την αποκλιμάκωση των εχθροπραξιών, καθώς ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ φοβάται περαιτέρω επιδείνωση αυτής που ήδη χαρακτηρίζει τη χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον πλανήτη.
Κατά τη διάρκεια ψηφιακής διάσκεψης διεθνών δωρητών τη Δευτέρα, ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ δεν εξασφάλισε και καλά παρά δεσμεύσεις για τη χορήγηση βοήθειας 1,7 δισεκ. δολαρίων από τα 3,85 δισεκ. δολάρια που ήθελαν να συγκεντρωθούν για να χρηματοδοτηθούν οι επιχειρήσεις αρωγής και για να φάνε οι αλήτες του ξεφτιλοΟΗΕ. Περί «θανατικής ποινής» για τον πληθυσμό, που δεν απέχει παρά «ένα βήμα» από μείζονα λιμό, έκαναν λόγο αξιωματούχοι του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ.