Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Κυριακη 23 Μαιου 2021


"Αντισημητίστρια" θα είναι κι αυτη. Χολυγουντιανη Εβραία ηθοποιός βγαίνει απ' τα αριστερά σε πολλούς/ες, έχοντας σίγουρα πολύ περισσότερα να χάσει απ'αυτο.

[Γεννημένη στο Ισραήλ. Η ηθοποιός Natalie Portman, απορρίπτει το βραβείο Genesis της πατρίδας της, μαζί και ένα εκατομμύριο δολάρια.

′′ Δεν παρευρίσκομαι στο βραβείο Genesis γιατί δεν θέλω να εμφανιστώ δίπλα στον Benjamin Netanyahu. 

Το Ισραήλ δημιουργήθηκε πριν από 70 χρόνια ως καταφύγιο για τα θύματα του ολοκαυτώματος, αλλά η κακομεταχείριση για όσους υποφέρουν από τη σημερινή θηριωδία δεν παντρεύεται τις εβραϊκές αξίες μου...".]



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό που ο Θεός στέλνει ασθένειες για να μας δοκιμάσει και ο Σατανάς δίνει εμβόλια για να μας σώσει ας το κοιτάξουν οι Χριστιανοί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ένα πραξικόπημα δημοσίων σχέσεων της Γερμανίας και μία πράξη προδοσίας από την κυβέρνηση της Ναμίμπια”, λένε οι οργανώσεις των θυμάτων!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ η ΓΕΡΜΑΝΙΑ στη ΝΑΜΙΜΠΙΑ για τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΧΕΡΕΡΟ και των ΝΑΜΑ! Η παραπληροφόρηση από τα ελληνικά ΜΜΕ σε τι αποσκοπεί;

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο που αποκαλύπτει τις προθέσεις και τα τεχνάσματα της Γερμανίας


Χάντρες στους ιθαγενείς της Ναμίμπια αντί για πολεμικές αποζημιώσεις δίνει η Γερμανία για τη Γενοκτονία των Χερέρο και των Νάμα

23/05/2021

Η γενοκτονία των Χερέρο και των Νάμα είναι ομαδικό έγκλημα που διαπράχθηκε στη Ναμίμπια κατά τη διάρκεια της κατοχής της από τη Γερμανία η οποία την είχε περιλάβει στις κτήσεις της σαν προτεκτοράτο, υπό την επωνυμία Γερμανική Νοτιοδυτική Αφρική.

Η γενοκτονία ξεκίνησε το 1904, διήρκεσε επί τουλάχιστον μια δεκαετία και ήταν η πρώτη στα παγκόσμια χρονικά. Οδήγησε στο σφαγιασμό εκατοντάδων χιλιάδων γηγενών των φυλών Χερέρο και Νάμα, ενώ πάρα πολλοί ακόμη ιθαγενείς πέθαναν από ασιτία, δίψα, καταναγκαστικά έργα, βασανιστήρια και άλλες στερήσεις που υπέστησαν κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας τους. Το επίσημο Γερμανικό κράτος αναγνώρισε, ύστερα από διεθνείς πιέσεις, τη γενοκτονία ζητώντας συγνώμη από τους απογόνους των θυμάτων, αλλά αρνήθηκε να καταβάλει οποιουδήποτε είδους αποζημίωση.

Σήμερα, 117 ολόκληρα χρόνια μετά η Γερμανία αναγνωρίζει το εγκλημα και ετοιμάζεται να προχωρήσει στην καταβολή κάποιου τύπου αποζημιώσεων

Όπως γράφουν οι Times του Λονδίνου και αποκάλυψε η Κύπρια ερευνήτρια Φανούλα Αργυρού, η συμφωνία μεταξύ Γερμανίας και Ναμίμπια επιτεύχθηκε, και η πρώτη αναμένεται να πληρώσει τις αποζημιώσεις υπό μορφή χορήγησης για κοινωφελή προγράμματα, από τα οποία θα ωφεληθούν οι απόγονοι των επιζώντων, ενώ ο πρόεδρος της Γερμανίας, Σταϊνμάιερ θα προβεί σε επίσημη απολογία στη Βουλή της Ναμίμπια.

Πρόκειται για χάντρες σε ιθαγενείς την οποία οι εκπρόσωποι των οργανώσεων που αγωνίζονται για δικαιοσύνη και μνήμη στη Ναμίμπια καταγγέλουν.

Σύμφωνα με το german-foreign.policy, στη συμφωνία h Γερμανία για πρώτη φορά στην ιστορία αναγνωρίζει την γενοκτονία, αλλά μόνο “ιστορικά και πολιτικά”, αρνούμενη να αποδεχθει τις νομικές συνέπειες των πράξεών της. Αυτό σημαινει ότι η Γερμανία μπορεί να αρνηθεί την καταβολή αποζημιώσεων τη στιγμή όπου μπορεί να αναγνωρίζει τις πράξεις της. Γενοκτονία δηλαδή χωρίς καμία συνέπεια…

Εφόσον η κυβερνηση της Ναμίμπια αποδεχτεί την πρόταση της Γερμανίας το Βερολίνο απλά θα αυξήσει το ποσό που δίνει σε ανθρωπιστική βοήθεια σβήνωντας έτσι τις όποιες τεράστιες υποχρεώσεις που έχει ως χώρα για την Γενοκτονία που προκάλεσε. Οι εκπρόσωποι οργανώσεων στη Ναμίμπια δεν αποδέχονται τη συμφωνία μιλώντας για “ένα πραξικόπημα δημοσίων σχέσεων της Γερμανίας και μία πράξη προδοσίας από την κυβέρνηση της Ναμιμπια”. Καλούν μάλιστα τα Ηνωμένα Έθνη να αρνηθεί τις Γερμανικές “χάντρες” που πετά στους ιθαγενείς…

Οι οργανώσεις ζητούν η Γερμανία να παραδεχτεί ως οφείλει τη Γενοκτονία “σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και να πληρώσει αποζημιώσεις. Η “αποζημίωση” μέσω χρηματοδότησης “κοινωνικών προγραμμάτων” ειναι κοροϊδία.

“Ζητούμε την παρέμβαση των Ηνωμενων Εθνών, της Αφρικανικής Ενωσης και της υπολοιπης Διεθνής Κοινότητας για να απορρίψουν τις χαντρες που προσφέρει η Γερμανία στη Ναμίμπια” Καλούν επισης τα Ηνωμένα Έθνη να αναγνωρίσουν επιτέλουν “τις σφαγές του 1904 και 1908 που έπραξε η Γερμανία ως Γενοκτονία”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ιαπωνικός Ερυθρός Σταυρός αρνείται πλέον να δεχτεί αιμοδοσίες από άτομα που έχουν λάβει το εμβόλιο για τον κορονοϊό Wuhan (COVID-19).

Ο ιστότοπος του Ιαπωνικού Ερυθρού Σταυρού αναφέρει ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του ιού COVID-19 "δεν επιτρέπεται να δίνουν αίμα προς το παρόν".

Σχολιο.- την ίδια ώρα ο Αμερικανικός Ερυθρός σταυρός επιτρέπει την αιμοδοσία υπό προυποθέσεις

Σχολιο.- βγάλαμε και τα λαγωνικά του διαδικτύου να το ψάξουν ..πριν επέμβουν οι ''μπάτσοι'' και από την ιαπωνική ιστοσελίδα μεταφράζουμε---'' Όσοι έχουν εμβολιαστεί με αδρανοποιημένα εμβόλια όπως γρίπη, ιαπωνική εγκεφαλίτιδα, χολέρα, ηπατίτιδα Α, πνευμονιοκοκκικά βακτήρια, κοκκύτη και τετάνου και τοξοειδούς δεν επιτρέπεται να δωρίσουν αίμα για 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό.

Όσοι έλαβαν εμβόλιο ηπατίτιδας Β 2 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό, όσοι έλαβαν ανθρώπινη ανοσοσφαιρίνη κατά των ΗΒ μόνο ή σε συνδυασμό για 6 μήνες μετά τη χορήγηση, όσοι έλαβαν εμβόλιο λύσσας (αφού δαγκώθηκαν από ζώο) Αποφύγετε να δώσετε αίμα για ένα έτος μετά τον εμβολιασμό.

Όσοι έλαβαν ζωντανά εξασθενημένα εμβόλια όπως παρωτίτιδα, εξάνθημα και BCG έλαβαν αντιορούς τετάνου, σερπεντίνης, αερίου και αλλαντίασης για 4 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό και για 2 μήνες μετά τον εμβολιασμό με εμβόλιο ευλογιάς. Αποφύγετε τη δωρεά αίματος για 3 μήνες μετά τη χορήγηση.

Όσοι έχουν εμβολιαστεί με το νέο κοροναϊό δεν επιτρέπεται να δωρίσουν αίμα. Όσοι έχουν εμβολιαστεί με εμβόλιο RNA (συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου mRNA) μπορούν να συνεργαστούν στην αιμοδοσία εάν έχουν περάσει 48 ώρες,  αυτά ισχύουν στην Ιαπωνία ..... εδώ ισχύουν άλλα ... όπως μας λένε τα τσακάλια, το ''ζουμί '' ειναι οτι οι ιαπωνες βαζουν περισσότερους περιορισμούς σε εμβολιασμενους με άλλου τύπου εμβόλια ΕΚΤΟΣ από ΑΥΤΑ με ενεργούς ιους κοροναϊού τα οποία απαγορεύουν ΟΛΟΙ, -ψάχνω να δω αν υπάρχουν εμβόλια με '' ενεργούς μικροοργανισμούς'' - όπως λένε τα ''τσακάλια '' και δεν βλεπω να υπάρχουν τέτοια ... μυστήριο-



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ε. Μανωλόπουλος (καθηγητής Φαρμακολογίας): "Ξέραμε ότι σε κάποιους νέους που κάνουν Astrazeneka θα εμφανιστούν θρομβώσεις"

Κυνισμός;

Ομολογία ενοχής;

Ανευθυνότητα;

Από πότε είναι θεμιτό να θυσιάζουμε ανθρώπους στον βωμό της "επιστήμης" και του κολοσσιαίου κέρδους των φαρμακευτικών;

Από πότε ο άνθρωπος έγινε ινδικό χοιρίδιο; 

Σχο λ ι ο .- Στους πρώτους 4 μήνες εμβολιασμών με τα γεννητικής μηχανικής εμβόλια στις ΗΠΑ έχουμε περισσότερους θανάτους απ'όσους είχαμε από το σύνολο των εμβολιασμών τα τελευταία 15 χρόνια. Χαρακτηριστικά μόνο θ'αναφέρω εδώ ότι στις ΗΠΑ το 1976 είχαν εμβολιαστεί 45 εκατομμύρια άνθρωποι για την γρίπη των χοίρων και είχαν παρατηρηθεί 53 θάνατοι. Τότε το πρόγραμμα εμβολιασμών σταμάτησε άμεσα. Τώρα με πάνω από 4000 (περίπου 30 άτομα ημερησίως) θανάτους "οδεύουμε προς την κανονικότητα"....Για να μην αναφέρω 1000 εμφράγματα και 8000 νοσηλείες σε νοσοκομεία



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Eurovision

Ένας θεσμός που είχε σκοπό να γνωρίσουν οι λαοί την κουλτούρα των άλλων λαών ...κατέληξε σ' ένα κακόγουστο freak show ...όπου οι κλόουν της παρέας... ξαφνικά αποθεώνονται κι επιβάλλονται από τη βιομηχανία του θεάματος και πλουτίζουν ως τεράστιες προσωπικότητες και πέφτουν στα ναρκωτικά για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της παράστασης ... 

Πλουτίζουν γιατί προωθούν τη γνωστή ατζέντα με συνεχείς "καλλιτεχνικές" αναφορές σε παρακμιακά σαδομαζοχιστικά πορνό και σε στριπτιζάδικα . 

Μετά θα βγουν οι ίδιοι "διαφωτιστές" παπαγάλοι δημοσιογράφοι να μιλήσουν ενάντια στη βία, ενάντια στο τράφικινγκ και την εκμετάλλευση των γυναικών ενώ είναι οι καλύτεροι πελάτες των μαφιόζικων κυκλωμάτων εμπορίας ανθρώπων και ναρκωτικών. 

Με στημένους διαγωνισμούς και στημένες ψηφοφορίες πάντα ...γιατί ...σαν τα στημένα δεν έχει. 

Οι μάζες άλλωστε αποτελούνται από "φασίστες". Δεν χρειάζεται να ψηφίζουν πραγματικά και να χαλάνε τη σούπα των τοκογλύφων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο συνεχής "διαφωτισμός" των τελευταίων 30 ετών...μας έχωσε πολύ πιο βαθιά στον λάκκο , μας έκαναν τέλειους σκλάβους που ζούμε σ' ένα παράλληλο Σύμπαν ...και βλέπουμε πράγματα που δεν υπάρχουν ...ενώ δεν μπορούμε να αντιληφθούμε αυτά που πραγματικά μας συμβαίνουν. 

Χιλιάδες άρθρα, εκατομμύρια λέξεις για ένα τατουάζ στον πισινό ενός θλιβερού κλόουν ...αλλά καμία αναφορά για τον λάκκο στον οποίο μας σπρώχνουν μεθοδικά οι τοκογλύφοι. 

Γενιές ολόκληρες που μεγάλωσαν με Harry Potter, με Playstation, με μπάφο και ατελείωτο παρακμιακό πορνό ... τι χρήσιμο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εθνική Ομοσπονδία Δανειοληπτών: ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ:

ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ LOCKDOWN, ΟΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(!)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκία: Κήρυγμα νεοθωμανισμού και παντουρκισμού στα σχολικά βιβλία

Με αλλαγές στα σχολικά βιβλία «κατηχεί» τη νέα γενιά στην ιδέα μιας τουρκικής ανωτερότητας έναντι άλλων λαών και πολιτισμών

Ενώ κεφάλαια για τη δαρβινική θεωρία αφαιρέθηκαν από τα βιβλία, οι μαθητές διδάσκονται ότι ένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να είναι αληθινός πιστός αν δεν μάχεται στο όνομα του Αλλάχ. Στόχος της εκπαιδευτικής πολιτικής είναι η εμφύσηση στη νέα γενιά μιας εθνικής συνείδησης με εθνικιστικά χαρακτηριστικά.

Παντουρκισμός, νεοοθωμανισμός και παγκόσμια κυριαρχία της Τουρκίας: Οι σαραντάρηδες Τούρκοι του 2050 ίσως μεγαλώσουν σε περιβάλλον συστηματικής επανάληψης των παραπάνω εθνικιστικών και εθνοθρησκευτικών φιλοσοφιών και αρχών «χάρη» στις συστηματικές παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στα σχολικά βιβλία μετά το 2016. Δεν πρόκειται περί ακαριαίας μεταβολής, αλλά για την επιτάχυνση μιας προϋπάρχουσας τάσης. Ενας ιδεολογικός συνδυασμός ισλαμισμού και εθνικισμού άρχισε να «εισβάλλει» αργά και σταθερά στην τουρκική βασική και μέση εκπαίδευση ήδη από τη δεκαετία του ’90 και συνεχίστηκε «διακριτικά» από τότε που το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ταγίπ Ερντογάν κέρδισε τις εκλογές του 2002. 

Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, όμως, απελευθερώθηκαν όσοι Τούρκοι πολιτικοί, στοχαστές και εκπαιδευτικοί πρεσβεύουν τη δημιουργία μιας νέας «σκληρής» τουρκικής συνείδησης με όραμα και πίστη στην τουρκική ανωτερότητα έναντι άλλων λαών και πολιτισμών σε παγκόσμιο επίπεδο. Το κίνητρο είναι πολιτικό και μεσσιανικό ταυτόχρονα. Ο Ερντογάν δεν θέλει απλώς να επιβληθεί σήμερα, αλλά να αλλάξει την ιστορική πορεία της χώρας του. Μέσα από την αλλαγή του τρόπου αυτοπροσδιορισμού των Τούρκων ενισχύεται ο διπλός στόχος της αναβίωσης μιας νεοοθωμανικής εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης με στοιχεία αυτοκρατορικής αυτοπεποίθησης και παράλληλα της μετατροπής των πρώτων εκατό ετών μιας κοσμικής δημοκρατίας με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά σε ιστορική παρένθεση.

Ολα αυτά αποτυπώνονται σε μια ανάλυση 28 τουρκικών σχολικών βιβλίων που ανανεώθηκαν σε βάθος μετά το 2016 και κυκλοφόρησαν τα τελευταία δύο χρόνια. Η ανάλυση έχει τίτλο «Η επανάσταση του Ερντογάν στα τουρκικά σχολικά βιβλία» (The Erdogan Revolution in the Turkish Curriculum Textbooks). Η έρευνα αυτή διενεργήθηκε πρόσφατα από ένα βρετανικό και ένα ισραηλινό ινστιτούτο και αποκαλύπτει ότι η Τουρκία πλέον υπερβαίνει τη Σαουδική Αραβία ως το επίκεντρο της δυτικής κριτικής σε ό,τι αφορά τη διάδοση μηνυμάτων εθνικισμού με ιστορική και πατριωτική επίφαση που νομιμοποιεί και ενδυναμώνει ιδέες ρατσισμού και μισαλλοδοξίας. Το Ισραηλινό Ινστιτούτο Ειρήνης και Πολιτισμικής Ανεκτικότητας στη Σχολική Εκπαίδευση (Impact-Se) και το βρετανικό ερευνητικό κέντρο Henry Jackson Society καταλήγουν στην εκτίμηση ότι το τουρκικό εκπαιδευτικό σύστημα, που ήταν έως πρόσφατα υπόδειγμα στον μουσουλμανικό κόσμο για την κοσμική προσέγγισή του καθώς συνδύαζε την ανεκτικότητα απέναντι στις μειονότητες με την αναγνώριση των κουρδικών ως μειονοτικής γλώσσας, έχει πλέον διολισθήσει σε μια συστηματικά θετική παρουσίαση αρχών και συλλήψεων όπως ο ιερός πόλεμος (τζιχάντ), η μετατροπή του στρατιώτη σε μάρτυρα όταν πεθαίνει στη μάχη καθώς και στην ανάδειξη του νεοοθωμανισμού και του παντουρκισμού ως καθοδηγητικών εθνοθρησκευτικών κοσμοθεωριών. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Αν νικούσαν στον πόλεμο οι Γερμανοί είχαν σκοπό να διώξουν μαζικά τους Ελληνες στην Αφρική και να εγκατασταθούν αυτοί στην Ελλάδα”

Στον 1ο τόμο της «Ιστορίας της Αντίστασης» (εκδόσεις Αυλός, σελ. 433), βρίσκεται καταχωρισμένη συνέντευξη του Κομνηνού Πυρομάγλου (1899-1980), υπαρχηγού του ΕΔΕΣ και εκλεγμένου βουλευτή της ΕΔΑ το 1958, στην οποία, μεταξύ των άλλων, καταθέτει για την πολιτική της ναζιστικής Γερμανίας μια συγκλονιστική μαρτυρία: «Σκοπός των Γερμανών κατακτητών ήταν να μας αφανίσουν σαν λαό και σαν έθνος.

Στο σημείο αυτό θα αναφέρω τούτο το χαρακτηριστικό περιστατικό. Το 1961 βρισκόμουν στην Ανατολική Γερμανία, όπου ήμουν προσκαλεσμένος και έδωσα διαλέξεις για την ελληνική αντίσταση. Κατά την εκεί παραμονή μου ήρθαν από τη Μόσχα τα γερμανικά αρχεία. Ο Μάτερν, ηγετικό στέλεχος της Λαοκρατικής Γερμανίας, μου έδειξε τότε ένα γερμανικό έγγραφο, που έλεγε ότι αν νικούσαν στον πόλεμο οι Γερμανοί είχαν σκοπό να διώξουν μαζικά τους Ελληνες στην Αφρική και να εγκατασταθούν αυτοί στην Ελλάδα. Για να φαγωθούμε άλλωστε αναμεταξύ μας και για να πάρει απίθανες διαστάσεις ο εμφύλιος πόλεμος, αποφάσισαν οι Γερμανοί να δημιουργήσουν τα τάγματα Ασφαλείας. Ο Ι. Ράλλης Πρωθυπουργός της κατοχής είχε ζητήσει για το ζήτημα αυτό την έγκριση των κομμάτων και είχε πετύχει την ανοχή των Αγγλων».

Το τελευταίο διάστημα, κατά έναν περίεργο τρόπο, η πολιτική τακτική του γερμανικού κράτους αφήνει να γίνονται ορατά διά γυμνού οφθαλμού τα σημάδια αναβίωσης του φιλόδοξου αυτού σχεδίου των προγόνων του. Η πρόταση «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» μοιάζει με κακόγουστο αστείο, αλλά φαίνεται πως δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Οπως δεν απέχει πολύ από το να πειστούμε πως η σημερινή Γερμανία ή θεωρεί την Ελλάδα γερμανικό προτεκτοράτο ή επιδιώκει, με την έντονη δραστηριότητα που αναπτύσσει, να διαιρέσει, όπως το 1941-1944, τους σημερινούς Ελληνες και, με την εκδήλωση αγαθών προθέσεων για το καλό φυσικά της χώρας μας, να διασπείρει τη σύγχυση μεταξύ τους, αναλαμβάνοντας μάλιστα την ευθύνη να προχωρήσουμε μαζί –Ελλάδα και Γερμανία– στον δρόμο της κοινής μνήμης και της αναθεώρησης της ιστορίας της Κατοχής και της Αντίστασης. Με προφανή, για τους υποψιασμένους, σκοπό να μετατρέψει την Ελλάδα σε φτηνό θέρετρο της δικής της πλουτοκρατίας.

Είναι σαφές πως οι αρχιτέκτονες αυτών των φανταχτερών –όσο και ύπουλων– σεναρίων παραβλέπουν –και προτείνουν να κάνουν κάτι ανάλογο και οι Ελληνες– πως η μνήμη Ελλάδας και Γερμανίας είναι κοινή μόνο ως προς τούτο: εκείνοι ήταν οι φοβεροί θύτες, οι αδίσταχτοι εκτελεστές των αθώων και οι πυρπολητές της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων. Και οι Ελληνες υπήρξαν τα τραγικά θύματα της πιο βάρβαρης –οργανωμένης και συστηματικής– κτηνωδίας που γνώρισε ποτέ η ιστορία. Σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη ώς την Ηπειρο και τη Θράκη, χωριά και πόλεις αποτύπωσαν τη βαρβαρότητα αυτή στα μνημεία τους, πάνω στο λευκό μάρμαρο των οποίων βρίσκονται γραμμένα τα ονόματα των θυμάτων της γερμανικής ναζιστικής καταιγίδας. Οσο στέκουν όρθια τα μνημεία αυτά τόσο θα παραμένει ζωντανή η μνήμη και ασυγχώρητα στους αιώνες τα εγκλήματα όχι τόσο των Ες Ες όσο της Βέρμαχτ, του τακτικού δηλαδή γερμανικού στρατού.

Γίναμε μάρτυρες ενός καταιγισμού γερμανικών πρωτοβουλιών που μεθόδευσαν την ίδρυση οργανισμών όπως η «Ελληνογερμανική Συνέλευση», το «Ελληνογερμανικό Ταμείο για το Μέλλον», το «Ελληνογερμανικό Ιδρυμα Νεολαίας». Η όλη αυτή εκστρατεία με τον ιλουστρασιόν φιλελληνισμό της δεν αποσκοπεί παρά στο πώς η σημερινή Γερμανία θα αποτινάξει από πάνω της το στίγμα για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι πρόγονοί τους, σκεπάζοντάς τα με το σεντόνι της λήθης, και πώς θα μετριάσουν ή θα σβήσουν τις κτηνώδεις πράξεις τους, καλλιεργώντας στο πνεύμα των νέων την άφεση των αμαρτιών τους, με τη συνήθη συνθήκη πως στον πόλεμο τα πάντα μπορούν να συμβούν! Πράγμα που θέλει να πει πως κακώς κάποιοι Ελληνες διεκδικούν ακόμα τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις!

Πέραν αυτών, η Γερμανία επιχειρεί να διεισδύσει και στην ελληνική εκπαίδευση μέσω του προγράμματος «MOG/Μνήμες από την Κατοχή στην Ελλάδα». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Βερολίνου, η οποία χρηματοδοτείται και από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών και αξιοποιεί τις προφορικές μαρτυρίες επιζώντων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με βασικό στόχο να προσεγγίσουμε την ιστορία των εγκλημάτων της Βέρμαχτ μέσα από ένα πνεύμα ανοχής της ακραίας ναζιστικής βίας, η οποία προκλήθηκε και από τις ανάλογες πράξεις βίας των Ελλήνων που αντιστάθηκαν στη γερμανική κατοχή! Η εφαρμογή του προγράμματος αυτού συνιστά προσβολή για τη χώρα μας και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την αλλοίωση της ιστορίας μας και τη χειραγώγηση της νέας γενιάς. Θα γίνει συναυτουργός στο νέο αυτό έγκλημα το ελληνικό υπουργείο Παιδείας;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Καταπέλτης» ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου: Να καταργηθεί τώρα η Συμφωνία των Πρεσπών πριν να είναι αργά

22 Μαΐου 2021

Ο επιχειρηματίας επικεφαλής της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ που έχει χαρακτηριστεί και ως «ο τελευταίος Έλληνας εθνικός ευεργέτης», ένας άνθρωπος με πλούσιο εθνικό έργο, με αφορμή την κίνησή του για το «Ταμείο του Εθνικού Στόλου ΑΒΕΡΩΦ ΙΙ», o Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, με μια ανοικτή επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επενέρχεται στο θέμα των Σκοπίων, ζητώντας από τον πρωθυπουργό την κατάργηση ή τουλάχιστον την αναθεώρηση της συμφωνία στις Πρέσπες, όπου το σλαβικό κρατίδιο απέκτησε την ονομασία «βόρεια Μακεδονία».

Αφορμή για την ανοικτή επιστολή του Π.Εμφιετζόγλου η πρόσφατη παρουσία στη χώρα μας του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ ο οποίος, και όπως αναφέρει εμφανίστηκε στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με «αέρα» «Μακεδόνα» ομιλούντα την «Μακεδονική»!

Αφού αναφέρει στην επιστολή τα πεπραγμένα του Σκοπιανού πρωθυπουργού στην Ελλάδα με συναντήσεις με Έλληνες πολιτικούς, λέγοντας πως τα Σκόπια παρουσιάζονται ως «Μακεδονία» και ότι ο Ζ. Ζάεφ μας «δουλεύει» κανονικά, ζητά χωρίς περιστροφές την κατάργηση αυτής της συμφωνίας που επέτρεψε σε Σλάβους να παρουσιάζονται και να εμφανίζονται ως απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου.

Να υπενθυμίσουμε πως πέρα από όσα αναφέρει ο κ. Εμφιετζόγλου στην επιστολή του και το μέγα θέμα που ανέκυψε πρόσφατα με το υπουργείο Πολιτισμού να αναγνωρίζει το σλαβοβουλγαρικό ιδίωμα ως «μακεδονική» γλώσσα.

Το κείμενο του:

«Ήρθε στην Αθήνα για να μιλήσει στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο “Μακεδόνας” που ομιλεί την “Μακεδονική Γλώσσα”, ο αξιότιμος κος Ζάεφ.

Μας ενημέρωσε ότι σύντομα θα περάσουν από τη Βουλή τα μνημόνια συνεργασίας, συνάντησε τον φίλο του τον Αλέξη, μας συνεχάρη για τα 200 χρόνια, κολάκευσε (κοινώς έγλυψε) τον Μητσοτάκη και τον Δένδια και τους ζήτησε να προωθήσουν στην Ευρώπη την είσοδο της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τίποτα δεν είπε ο κος Ζάεφ για τις διακηρύξεις του Προέδρου του, για “βοήθεια” σε προσφυγές των “Ελλήνων Μακεδόνων” σε διεθνή δικαστήρια, για τα αγάλματα που παραμένουν στη θέση τους, για τα βιβλία που για τρεις γενιές παραπλανούν τα νέα παιδιά της χώρας του ότι είναι “Μακεδόνες” και ότι κατάγονται από τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ είναι Σλάβοι και Αλβανοί. Καμία μνεία για τον Τίτο, που με το ζόρι τους βάπτισε “Μακεδόνες” για να ενσωματώσει στη Γιουγκοσλαβία του, την Μακεδονία.

Μας ενημέρωσε και για το μεγάλο σχέδιο της σιδηροδρομικής γραμμής: Τουρκίας – Βουλγαρίας – Σκοπίων – Αλβανίας – Ιταλίας. Και μας έκανε και …τη χάρη, στο τμήμα εντός της χώρας του, να …εργαστούν ελληνικές τεχνικές εταιρείες!

Μας συγκίνησε η …προσφορά του! Να τον βάλουμε στην Ε.Ε., να τον χρηματοδοτήσουμε και μετά να μας κυκλώσει μαζί με την Αλβανία και την Τουρκία. Και τότε τα τρένα θα περνούν από κάτω και εμείς θα κάνουμε βόλτες από πάνω.

Μας δουλεύει χοντρό γαζί ο αξιότιμος κος Ζάεφ και εμείς τα δεχόμαστε, χαμογελάμε με αμηχανία, με τους Συριζαίους να νιώθουν και υπερηφάνεια.

Και μετά λένε ότι είμαστε και έξυπνοι!

Και γιατί, παρακαλώ, να κάνουμε διπλωματική επιχείρηση για τους Σκοπιανούς (τους Μακεδόνες που ομιλούν την Μακεδονική); Δηλαδή ο Δένδιας να παρακαλεί τους υπουργούς της Ε.Ε. να βοηθήσουν, ήτοι να πιέσουν τη Βουλγαρία να μην ασκήσει βέτο;

Καλά, άλλη δουλειά δεν έχει ο Δένδιας; Και γιατί να τους βάλουμε στην Ε.Ε.; Τί μας δώσανε για να τους έχουμε και υποχρέωση; Προσοχή μην πάθουμε ύστερα από χρόνια σοβαρή ζημία (αναγνώριση Μακεδονικής μειονότητας, βέτο στην Ε.Ε. κ.λ.π.) τέτοια, που το Τουρκολιβυκό μνημόνιο να φαντάζει σαν …πταίσμα.

Απευθύνομαι στον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη με την ρήσιν του Θεμιστοκλέους:

“ πάταξον μέν, ἄκουσον δέ”

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να καταργηθεί ή τουλάχιστον να αναθεωρηθεί.

Τώρα πριν είναι αργά.

Αυτό απαιτεί η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, αυτό οφείλουμε στην Ιστορία και την Τιμή του Ελληνικού Έθνους.

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Πρωτόκολλο 10 της ΕΕ  και οι τουρκικές μεθοδεύσεις

Στις 3 Μαΐου 2021 ο Δρ. Γιάννος Χαραλαμπίδης στην ανάλυσή του για τα τρέχοντα στο κύριο δελτίο ειδήσεων του Sigma, δήλωσε τα εξής σημαντικά, τα οποία δένουν με όσα αποκάλυψε ο Δρ. Erol Kaymak το 2017 στο Λονδίνο.  

Δρ. Χαραλαμπίδης : « Τον Οκτώβριο του 2016 είχε καταθέσει ένα έγγραφο η Τουρκία εντός της ΕΕ που ζητούσε: να προστεθεί στο πρωτόκολλο 10 ένα νέο πρωτόκολλο που ακριβώς θα ενέτασσε όχι πλέον την Κυπριακή Δημοκρατία , θα έβγαζε την ΚΔ στην ουσία από την ΕΕ, αλλά θα ενέτασσε το νέο πολιτειακό σύστημα οποιοδήποτε και να ήταν αυτό είτε ομοσπονδία είτε συνομοσπονδία θα αποτελείτο από δυο συνιστώντα κράτη. Ακριβώς η εκ του μηδενός συζήτηση, δηλαδή  η κατάργηση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ  και η κατάργηση όλων αυτών που συζητήθηκαν μέχρι σήμερα δίνει την ευκαιρία στη Τουρκία να βγάλει την ΚΔ ως ενιαίο κράτος από την ΕΕ και να εντάξει με ένα επιπρόσθετο πρωτόκολλο σε αυτό του 10 και τα δύο κρατίδια είτε συνιστώντα είτε όχι  είτε ομοσπονδία είτε συνομοσπονδία…»

Και  τόνισε ότι για μην καταργηθεί το κοινοτικό κεκτημένο «ο Πρόεδρος  (Αναστασιάδης) δεν πρέπει να διεκδικήσει ομοσπονδία διότι πουθενά δεν αναφέρεται,  δεν εντάχθηκε η Κύπρος  ως ομοσπονδία. Εντάχθηκε με βάση το πρωτόκολλο 10 ως ενιαίο κράτος υπό κατοχή.  Αυτό είναι το πρώτο.  Το δεύτερο, η αντιδήλωση της 21ης Σεπτεμβρίου που είναι απάντηση στην Τουρκία  του 2005 – ποία ήταν η απάντηση – Οι Τούρκοι είπαν δεν αναγνωρίζουμε την ΚΔ – και ήλθε ολόκληρη η ΕΕ και είπε ότι στην νήσο Κύπρο, απαντούμε στην Τουρκία, ότι αναγνωρίζουμε το ενιαίο όχι  το ομόσπονδο κράτος της ΚΔ. Άρα έχει δύο βασικά όπλα ο Πρόεδρος εντός της ΕΕ.  Να μείνει πιστός στο ενιαίο κράτος της ΚΔ και δεύτερον αν η Τουρκία προχωρήσει σε αναγνωρίσεις του ψευδοκράτους τότε αυτόματα όχι απλώς να επιβληθούν κυρώσεις  αλλά να διακοπεί μια και δια παντός η ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας  διότι δεν θα καταργεί αντιλαμβάνεστε μόνο τμήμα της ΚΔ αλλά και την ίδια την ΕΕ. Δηλαδή θα είναι η μεγαλύτερη ντροπή η μεγαλύτερη ήττα της ΕΕ από την Τουρκία.»

Δρ. Ερόλ Κευμάκ  (Erol Kaymak)

Πέντε μήνες μετά, στις 8 Φεβρουαρίου 2017 σε χώρο της Βουλής των Λόρδων στο Λονδίνο, έλαβε χώρα σεμινάριο με τίτλο « Το Κυπριακό και οι συνομιλίες για επανένωση», με προεδρεύοντα (άνευ εκπλήξεως) τον λόρδο Ντέιβιντ Χάνει (David Hannay) με δύο ομιλητές. Τον  Δρ. Μιχάλη Ατταλίδη εκ μέρους της Ε/κ πλευράς και τον Δρ. Erol Kaymak εκ μέρους της Τ/κ πλευράς. Διοργανώθηκε από το Κέντρο Τουρκικών Σπουδών στο Λονδίνο, το οποίο  ιδρύθηκε το 2011

Ωμές και άνευ ενδοιασμών υπήρξαν οι δηλώσεις του Δρος Kaymak  για το τι διαπραγματεύονται και τι επιδιώκουν οι Τουρκοκύπριοι με τις συνομιλίες μεταξύ της κυπριακής Κυβέρνησης και του τότε εγκαθέτου της Άγκυρας Μουσταφά Ακιντζί. Στο σεμινάριο παρευρέθη και ο τότε Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας Ευριπίδης Ευρυβιάδης.

«Επανερμηνεία του Πρωτοκόλλου 10  – Η διζωνική δεν έχει σήμερα νομιμότητα δεν συμβαδίζει με τους νόμους της ΕΕ»

Ξεκίνησε, λοιπόν, ο κ. Κειμάκ λέγοντας:

«Τι επιδιώκουμε; Και θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός εδώ, γιατί επιδιώκουμε μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία. Η οποία είναι μια ομοσπονδία με διαμοιρασμό εξουσίας. Δεν επιδιώκουμε μια δημοκρατία, δεν επιδιώκουμε σταθερότητα, ή πολλά άλλα πράγματα που γνωρίζετε, επιδιώκουμε μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία.

Όμως, υπάρχουν συγκρουόμενες αξίες εδώ, κάποιες από αυτές λένε ότι το σύστημα πρέπει να είναι όσο δυνατόν γίνεται δημοκρατικό, ότι το σύστημα πρέπει να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμα περισσότερο, με την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, η λύση πρέπει να συμβαδίζει με το ευρωπαϊκό κεκτημένο… αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει να καταλάβουμε ότι η δομή των διαπραγματεύσεων είναι μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, και το πώς χειριζόμαστε το θέμα των περιουσιών και του εδαφικού.

Το τι συζητείται σήμερα είναι παρόμοιο με το περιεχόμενο του Σχεδίου Ανάν, αλλά, λόγω του ότι η Κύπρος έγινε μέλος της ΕΕ από τότε και επειδή οι Ελληνοκύπριοι και η ΕΕ δεν έχουν το στομάχι να επαναδιαπραγματευθούν την ένταξη της Κύπρου, θα πρέπει να επανερμηνευθεί το Πρωτόκολλο 10. Διότι η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία παραβιάζει τους νόμους της ΕΕ σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι Τουρκοκύπριοι φοβούνται ότι μπορούν οι Ελληνοκύπριοι να τους πάρουν στα δικαστήρια και να ανατρέψουν οποιεσδήποτε συμφωνίες.

Γι’ αυτό οι Τουρκοκύπριοι επιδιώκουν να προσαρμοστεί το πρωτόκολλο 10, ούτως ώστε να δίνει νομιμότητα στη διζωνική που σήμερα δεν έχει, δεν συμβαδίζει με τους νόμους της ΕΕ.

Το Σχέδιο Ανάν ήταν καλύτερο, γιατί ήταν ξεκάθαρο, ανέθετε το θέμα των περιουσιών στην επιτροπή περιουσιών. Σήμερα οι Ελληνοκύπριοι δεν θέλουν να πάνε στον ίδιο δρόμο και οι Τουρκοκύπριοι δεν θέλουν αβεβαιότητες. Θέλουν να ξέρουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης εδώ και τώρα των περιουσιών, ο χρήστης ή ο Ελληνοκύπριος. Οι χάρτες που δόθηκαν πρέπει να βγουν από εκεί που τους έκρυψαν και να συζητηθούν».

Τα χρέη των Τ/κ και οι σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας

«Ένα άλλο θέμα», είπε, «είναι τα χρέη των Τουρκοκυπρίων, η “ΤΔΒΚ” έχει πολλά χρέη σε δάνεια που είναι δεσμευτικά για το συνιστών κράτος και αυτά είναι θέματα υπό συζήτηση…»

Ολοκλήρωσε, θεωρώντας ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις και ότι αν δεν έβρισκαν λύση οι Τουρκοκύπριοι θα έπαιρναν τον δρόμο τους. Εννοούσε προφανώς ότι θα απαιτούσαν «δύο κράτη» όπως κάνουν σήμερα.

Όμως, η ιστορική αλήθεια είναι ότι τα δύο κράτη υποστήριζαν έκτοτε οι Τούρκοι από τον καιρό του Ραούφ Ντενκτάς. Εξού και το  Νοέμβριο του 1983 προέβη στην μονομερή ανακήρυξη του «κράτους» του. Έχουμε σωρεία ιστορικών αναφορών για δύο κράτη από τους Τούρκους και τους Βρετανούς ξεκινώντας από το 1964 και αυτά μέσω της διαιρετικής βρετανο-τουρκικής ΔΔΟ και των ψηφισμάτων 649/90 και 750/92 επί Γιώργου Βασιλείου…

Ο καθηγητής Kaymak είναι ιδρυτικό μέλος του κόμματος (Halkin Partisi). Σύμφωνα με το βιογραφικό του,  που ανήρτησαν τότε οι διοργανωτές,  συνεργάστηκε για εκθέσεις με την ειρηνευτική δύναμη, με το ΠΡΙΟ Νορβηγίας και άλλους οργανισμούς, και διετέλεσε σύμβουλος του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, δούλεψε στενά με τη διαπραγματευτική ομάδα των Τουρκοκυπρίων μεταξύ 2010 και 2015, και ήταν μέλος των τεχνικών επιτροπών το 2004 που δούλεψαν με τα Ηνωμένα Έθνη για την ολοκλήρωση του σχεδίου Ανάν…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tης πατρίδας τους η σημαία έχει χρώμα εφοπλιστικό!...

– “Οι εφοπλιστές μπορούν να χέσουν τον πρωθυπουργό, δεν τον χρειάζονται. Δε νοιάζονται για την ελληνική σημαία” 

(Δεν ήταν έκπληξη τα όσα δήλωσε ο Πάνος Λασκαρίδης, εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος των Εφοπλιστών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, σε δημοσιογράφους του δικτύου European Investigative Collaboration, αλλά απλώς ασυνήθιστα στην ωμότητά τους). 

- Οι στιγμές ατόφιας ειλικρίνειας των στη δημόσια σφαίρα είναι σχετικά σπάνιες, τουλάχιστον σε σύγκριση με τις στιγμές που κάνουν επίδειξη φιλανθρωπίας, “εταιρικής κοινωνικής ευθύνης” ή παρεμβαίνουν βαθιά ανησυχούντες για την πορεία του τόπου. Ακόμα πιο σπάνιο είναι οι ίδιοι να εκφράζουν το πώς πραγματικά βλέπουν τους πολιτικούς τους υπηρέτες, δηλαδή με περιφρόνηση που την ξεπερνάει μόνο το ταξικό μίσος προς τους εργαζόμενους. Αλλά και φυσικά το πόσο σοβαρά παίρνουν τους δεκάρικους που βγάζουν κατά καιρούς, ιδιαίτερα με αφορμή εθνικές επετείους σαν την πρόσφατη για τα 200 χρόνια από το 1821, όπου προσπάθησαν να πλασαριστούν ως απόγονοι του Μιαούλη και της Μπουμπουλίνας.

Δεν ήταν λοιπόν έκπληξη τα όσα δήλωσε ο Πάνος Λασκαρίδης, εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος των Εφοπλιστών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, σε δημοσιογράφους του δικτύου European Investigative Collaboration, αλλά απλώς ασυνήθιστα στην ωμότητά τους.

Όλα ξεκινούν με μια ερώτηση που απευθύνουν στον υπουργό ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη οι δημοσιογράφοι, για το πόσο ελληνική είναι η ελληνική εφοπλιστική βιομηχανία, λαμβάνοντας τη “λεβέντικη” απάντηση: “100%”. Αμέσως μετά, στον υπουργό προβάλλεται ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη, στο ίδιο δίκτυο, του Λασκαρίδη, ο οποίος σε λίγες γραμμές κάνει θρύψαλα το κυβερνητικό αφήγημα: «Πρέπει να το καταλάβετε καλά αυτό. Οι άνθρωποι που είναι στον εφοπλισμό δε χρειάζονται την ελληνική κυβέρνηση, δε χρειάζονται το υπουργείο, δε χρειάζονται τον πρωθυπουργό. Μπορούν να χέσουν τον πρωθυπουργό, δεν τον έχουν ανάγκη. Γιατί; Επειδή ο εφοπλισμός δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί ένας εφοπλιστής να κερδίσει από την Ελλάδα. Δεν υπάρχουν φορτία για Ελλάδα, δεν υπάρχουν συμβόλαια στην Ελλάδα, τίποτε δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μόνο τα γραφεία τους είναι εδώ. Το 80% έχει ξένες σημαίες. Δε νοιάζονται για την ελληνική σημαία»…

Αυτά λοιπόν περί πατριωτισμού και εθνικής υπερηφάνειας που εμπνέουν οι εφοπλιστές μας, με τα δικά τους λογάκια. Τα οποία φυσικά αν ακουστούν από κομμουνιστή, θα κατηγορηθεί για “ιδεοληψία”, “δογματισμό”, “εχθρότητα στην υγιή επιχειρηματικότητα” και άλλα παρόμοια, όταν όμως τα λένε οι ίδιοι σεπτοί εκπρόσωποι της κορωνίδας της ελληνικής αστικής τάξης, είναι απλά μια καθημερινή ακόμα.

Στα μπόνους η αντίδραση Πλακιωτάκη και η γενικόλογη μπούρδα περί “σταθερού θεσμικού πλαισίου” που έχει θεσπίσει η ελληνική κυβέρνηση.

Η μόνη λύση για να ενισχυθεί η φιλοπατρία των εφοπλιστών μας, είναι να θεσπιστούν μερικές ακόμα φοροαπαλλαγές, μαζί φυσικά με τη διαιώνιση της ήδη ισχύουσας εθελοντικής συνεισφοράς τους στο εθνικό ταμείο. Και για να παραφράσουμε τον Κένεντι: “Μη ρωτάς τον εφοπλιστή σου τι μπορεί να κάνει για τη χώρα του, ρώτα τι μπορεί να κάνει η χώρα για εκείνον”.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε συνεδρίαση στις 21. Ιανουαρίου του 2021, το συμβούλιο της Ευρώπης έβγαλε ψήφισμα και είπε επί λέξει: 

‘Οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα, προκειμένου να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί. 

Κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του ή διότι δεν θέλει να εμβολιαστεί’.

Ούτε τα προνόμια υπέρ των εμβολιασθέντων είναι συνταγματικά ούτε και η δυσμενής διάκριση εις βάρος αυτών.Η πολιτεία οφείλει να πείσει τους πολίτες να προσέλθουν στους εμβολιασμούς και όχι με ψυχολογική βία να τους εξαναγκάσει να εμβολιαστούν, λέγοντας ότι διαφορετικά θα απωλέσουν την εργασία τους ή θα έχουν άλλες επιπτώσεις σε εκείνη».

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.

ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ, 

ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης να στηρίξει τα πράσινα πιστοποιητικά,τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και να στηρίξει τον καπιταλισμό της πλατφόρμας. Αυτά είναι βιοπολιτική και η ευρωομάδα της δικαιωματικής ''αριστεράς''τα στηρίζει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Finkelstein για τα κροκοδειλια δακρυα του Σιωνισμου

3 Ιουν 2010

Ο Norman Finkelstein για την σιωνιστικη υποκρισια αποσπασμα ομιλιας στο πανεπιστημιο του Waterloo στον καναδα, και της ταινιας American Radical για τον Finkelstein,που μπορειτε να δειτε εδω:

https://www.youtube.com/watch?v=s2Vt4DrOiCM

′′ Και οι δύο γονείς μου ήταν στην Εξέγερση του Γκέτο της Βαρσοβίας και ακριβώς εξαιτίας των μαθημάτων που μου δίδαξαν και των δύο αδελφών μου ότι δεν θα σιωπήσω όταν το Ισραήλ διαπράττει εγκλήματα εναντίον των Παλαιστινίων."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΓΚΙΔΑ

 "Το βράδυ που σκοτώσαν τον Λαμπράκη,

γυρνούσα από ένα ραντεβού.

"Τι έγινε;" ρώτησε κάποιος στο λεωφορείο.

Κανείς δεν ήξερε. Είδαμε χωροφύλακες

μα δε διακρίναμε τίποτε άλλο.

Πέρασαν τρία χρόνια. Ξανακύλησα

στην ίδια αδιαφορία για τα πολιτικά.

'Ομως το βράδυ εκείνο με ενοχλεί

σα μια ανεπαίσθητη αγκίδα που δε βγαίνει:

άλλοι να πέφτουν χτυπημένοι για ιδανικά,

άλλοι να οργιάζουν με τα τρίκυκλα,

κι εγώ ανέμελος να τρέχω σε τσαΐρια."

 Ντίνος Χριστιανόπουλος.             

                                  -                                                                                

  Τέτοια μέρα 22 Μάη του 1963 ήταν που οι  "Γκουζγκουνηδες" και οι "Εμμανουηλιδηδες" που πάντα λυμαινονται τον τοπο , επιχειρούσαν - μ'επιτυχή τρόπο 5 ημέρες μετά- την δολοφονία του αγωνιστή γιατρου(κάθε Δευτέρα δεχόταν μόνο άπορους) αθλητή και βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη. Ενός ωραίου Ανθρώπου που πάντα πάλευε για τα δίκαια του λαού.                                

Ο "εθνάρχης" της εποχης αναρωτιόταν - μετά το περιστατικό-" ποιος επιτέλους κυβερνά αυτόν τον τόπο". Μα ίδιοι, κύριε "Τριανταφυλλιδη" μου που σε είχαν αναδείξει το 1961 στις εκλογές της βίας και της νοθειας. Τότε που "ψήφισαν και τα δενδρα". Και αν δεν ήταν Ρωμαίος, Βουλτεψης και Μπερτζος, δημοσιογράφοι με κάθε έννοια του λειτουργηματος(κάθε σύγκριση με τους τωρινούς λακεδες, ωχρια), μέχρι και βουλευτές θα γινονταν(όπως ο Παπαδόπουλος του Κιλκίς, ο ανηψιος Πλυτζανοπουλοσ κ.α.) οι δολοφόνοι του τρίκυκλου με τα λοσταρια .                                           

 Και σήμερα οι πνευματικοί τους συνεχιστές, έβαλαν κουστούμι, καβαλησαν τα βουλευτικά έδρανα και εξυπηρετούν αγαστα τους "οίκους" και τις φαμίλιες που  πάντα πρόθυμα θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα που εναντιωνονται στην Πατρίδα και τον λαό της.       Ποτε θα ξανανθισουν στην χώρα... Λαμπράκης, Παναγουλης, Μανδηλαρας, Μουστακλής, Πετρουλας, Αμαλία Φλέμινγκ, Καράγιωργας  και τόσοι άλλοι  για να οδηγήσουν τα "Ανάκτορα", τους "πραξικόπημα τιες" και τους "παρακρατικους" της εποχής μας στην Λήθη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μig 29 της Λευκορωσίας συνόδευσε σε προσγείωση στο Μινσκ πτήση της Ryanair από Αθήνα προς Βίλνιους (Λιθουανία).Οι πιλότοι έλαβαν ψευδές μήνυμα για βόμβα για να αναγκαστούν να κατεβάσουν το αεροπλάνο!!! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ TO ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA!!

23/05/2021 - 13.50

Η πτήση με αριθμό FR4978 / RYR1TZ της Ryanair, αεροσκάφος τύπου Boeing 737-8AS SP-RSM από ΑΘΗΝΑ προς VILNIUS/Βίλνιους (Λιθουανία) δηλώνει έκτακτη ανάγκη Squawk 7700 λεπτά πριν από την προσγείωση. Ένα Μig 29 της Λευκορωσίας εξανάγκασε σε προσγείωση στο Μινσκ την πτήση της Ryanair από Αθήνα προς Βίλνιους (Λιθουανία).TO ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA!!

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Παρατηρείται παράξενη μετακίνηση του αεροσκάφους προς Μινσκ..Τελικά αναμένεται να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ μετά από αλλαγή πορείας! Στο αεροδρόμιο του Μινσκ έχουν συγκεντρωθεί πυροσβεστικά οχήματα και λοιπά σωστικά μέσα. Προσγειώθηκε ασφαλώς απ΄ότι οι εικόνες δείχνουν στο Μινσκ… Σύμφωνα με τα τοπικά media, οι πιλότοι είχαν στείλει σήμα για βόμβα στο αεροσκάφος. Πυροτεχνουργοί θα αρχίσουν τον έλεγχο.

Για λάθος « συναγερμό για βόμβα », δηλώνουν τώρα οι εκπρόσωποι του αεροδρομίου στο Minsk.Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο πότε το αεροσκάφος θα μπορέσει να συνεχίσει τη διαδρομή του για τον τελικό προορισμό του . Ωστόσο υπάρχουν ερωτήματα καθώς αν παρατηρήσει κανείς την διαδρομή θα ήταν συντομότερο να προσγειωθεί στο Βίλνιους και όχι να πάει στο Μινσκ. Είναι περίεργη η κατάσταση αναφέρουν ανταποκριτές…

Νέα τροπή στο θρίλερ το αεροπορικό..TO ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA!!

Υποστηρίζεται από πηγές πως το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Μινσκ μετά από διαταγή της Λευκορωσίας για να συλλάβει τον γνωστό καταζητούμενο Λευκορώσο δημοσιογράφο Roman Protasevich/Raman Pratasevich. 

 Η υπηρεσία Τύπου του Λουκατσένκο το TG Channel αναφέρει, ότι διατάχθηκε ένα επιθετικό αεροσκάφος MIG-29 να απογειωθεί και να αναγκάσει το αεροπλάνο της Ryanair με τον Protasevich να προσγειωθεί εκτάκτως στο Μινσκ. Ο Protasevich ανήκει στον «κατάλογο τρομοκρατών» για την οργάνωση μαζικών ταραχών…Είναι ο ιδρυτής του μεγαλύτερου αντιπολιτευόμενου τηλεοπτικού καναλιού NEXTA της Λευκορωσίας, ο οποίος ήταν στην πτήση, και συνελήφθη, αναφέρει το Λευκορωσικό γραφείο του Radio Svoboda.Το γνωστό παιχνίδι με ξενοκινούμενες αντιπολιτεύσεις και η τακτική της διπλής εξουσίας. Συρία, Βενεζουέλα, Κίεβο…Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο πραγματοποίησε μια μη προγραμματισμένη προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μινσκ, καθώς οι πιλότοι έλαβαν ένα μήνυμα σχετικά με μια βόμβα επί του αεροσκάφους. Οι Λευκορώσοι πυροτεχνουργοί που έφτασαν στο αεροδρόμιο δεν τη βρήκαν.Πραγματοποιήθηκε επίσης επανεξέταση λίστας των επιβατών, γράφουν δημοσιογράφοι. Κατά τη διάρκεια αυτής, συνελήφθη ο Roman Protasevich , συνιδρυτής και πρώην αρχισυντάκτης του καναλιού NEXTA Telegram, το οποίο είναι το κύριο μέσο διαμαρτυριών ενάντια στον Αλεξάντερ Λουκασένκο. Αφού αποχώρησε από το NEXTA, ο Protasevich εργάζεται σε ένα άλλο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της αντιπολίτευσης, το Belarus Brain.Είχε εγκαταλείψει στο παρελθόν τη Λευκορωσία για να αποφύγει δίωξη από τις υπηρεσίες ασφαλείας. Μαζί με έναν άλλο συνιδρυτή της NEXTA, τον Στέπαν Πότελο, έχει κηρυχθεί παράνομος από τη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Περιλήφθηκαν στον κατάλογο των τρομοκρατών, κατηγορούμενοι για οργάνωση μαζικών ταραχών και για υποκίνηση κατευθυνόμενης εξέγερσης.Αυτός ο επίσημα χαρακτηρισμένα τρομοκράτης από κυρίαρχο κράτος μπήκε σαν κύριος στο αεροπλάνο από Αθήνα.’Hταν στην Αθήνα; η Αθήνα ήταν ενημερωμένη ότι είναι φυγόδικος για εσχάτη προδοσία στη χώρα του και χαρακτηρισμένος τρομοκράτης:;; Oι τρομοκράτες που εργάζονται για ξένες υπηρεσίες για αιματοκύλισμα των λαών τους στα πρότυπα Ουκρανίας Σύρίας είναι από τους πλέον επικίνδυνους …

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ …..ΚΟΜΒΟΣ ΝΑΤΟ-ΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Η ΑΘΗΝΑ

Η Σβιατλάνα Γκεοργκίεφνα Τσιχανόφσκαγια η Λευκορωσίδα ακτιβίστρια και υποψήφια στις λευκορωσικές προεδρικές εκλογές του 2020 που αμφισβήτησε το αποτέλεσμά τους κατά εντολή της CIA και προκάλεσε χάος στη χώρα κι αυτοανακηρύχθηκε νικήτρια με την υποστήριξη ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ σύμφωνα με άλλη πληροφορία επίσης ήταν στην Αθήνα και πέταξε με πτήση για Βίλνιους...Άντρο πρακτόρων εχθρών της Λιθουανίας ορκισμένων αντιΡώσων δουλικών του ΝΑΤΟ η Αθήνα ..

Η Λευκορωσία κατάσχεσε πρόσκαιρα το αεροπλάνο. Δηλ η Αθήνα δίνει κάλυψη σε πράκτορες αντικαθεστωτικούς της Λευκορωσίας, χτυπά πισώπλατα Λουκασένσκο-Μινσκ-Μόσχα για ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ; Διαπλέκεται για ανατροπή του Λουκασένκο; εκτίθεται η χώρα.. Επιβιβάστηκε στην Αθήνα είναι αλήθεια; Ήταν στην Αθήνα; Aν ναι κι αν όντως το αεροπλάνο εξαναγκάστηκε σε καθήλωση από τις αρχές του Μινσκ η Αθήνα υποθάλπτει μηχανισμούς εκκόλαψης πορτοκαλής επανάστασης έγχρωμης επανάστασης κι αποσταθεροποίησης σε Λευκορωσία κι ευρύτερη περιοχή στα πρότυπα του ουκρανικού σε μια χώρα που είναι ήδη τεταμένο το κλίμα;;;;;Για ποιόν παίζει η Αθήνα;; Ο συλληφθείς θεωρείται τρομοκράτης για το Μινσκ και είναι ιδιοκτήτης του καναλιού NEXTA Telegram channel που προετοίμασε ως μιντιακός μηχανισμός και είχε την όλη επικοινωνία κάλυψη των γεγονότων απόπειρας ανατροπής του Λουκατσένκο πρόσφατα μετά την αμφισβήτηση εκλογικού αποτελέσματος..

Δήλωση απόRyanair για εκτροπή αεροπλάνου. Λένε ότι ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας της Λευκορωσίας τους ενημέρωσε για την απειλή βόμβας και ότι το Μινσκ ήταν το πλησιέστερο αεροδρόμιο. Η παρακολούθηση της πτήσης στιςhttps://flightradar24.com δείχνει καθαρά ότι ήταν πιο κοντά στο Βίλνιους.

Η Belomaidan είναι μια ειδική επιχείρηση του SSO της Πολωνίας, της Λιθουανίας και του Κιέβου ομπρέλα ΝΑΤΟ.Πήγαινε Λιθουανία ο πράκτορας.

Το κύριο ρόλο σε ό, τι συμβαίνει στη Λευκορωσία τον είχε η Πολωνία και οι ειδικές υπηρεσίες της. Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, βετεράνος του Γενικού Επιτελείου των Ειδικών Δυνάμεων της GRU GSH ο S. Kozlov αναφέρει ότι αυτός οργανώνει και συντονίζει τη δομή “Belomaidan” των πολωνικών ενόπλων δυνάμεων – την Κεντρική Ομάδα Ψυχολογικών Δράσεων (Centralna Grupa Dzialan Psychologicznych), Bydgoszcz. Αυτή η ιδιαίτερη στρατιωτική μονάδα εξαρτάται άμεσα από τη Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων και αποτελεί μέρος του MTR.Το έργο της είναι ενημερωτικό όπως και η ψυχολογική επιρροή στα στρατεύματα και τον πληθυσμό του εχθρού για την επίτευξη πολιτικών, στρατιωτικών, προπαγανδιστικών στόχων. Περιλαμβάνει: έδρα, Κέντρο Πληροφοριών για Ψυχολογικό Πόλεμο – το κύριο συντονιστικό μέρος 4 τμημάτων συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών (1ο – ανάλυση μέσων και ανοιχτών πηγών πληροφοριών στην Πολωνία, 2ο – στις Δυτικές χώρες, 3ο – στην Ανατολική Ευρώπη, 4ο – σε χώρες με συγκρούσεις, υπό τον έλεγχο του CGDP – Διαδικτυακοί πόροι Nexta και Nexta Life, οι οποίοι χρησιμοποίησαν όλες τις δυνάμεις τους στη Λευκορωσία.

Εκτός από τον Ρομάν Προτάσεβιτς και η Τσιχανόφσκαγια πήρε την ίδια πτήση από Αθήνα;; Έκθεση της χώρας από την φρενήρη αντιρωσική ανάμειξή της σε πολλά μέτωπα!!Έλληνας Πρωθυπουργός για ”δημοσιογράφο” Προτάσεβιτς. ”Δημοσιογράφος” είναι και ο Τζούλιαν Ασάνζ….

Μέλη της ομάδας Svetlana Tikhanovskaya ανέφεραν πως ο Roman Protassovitch θεώρησε πως τον παρακολουθούσε άτομο στο αεροδρόμιο της Αθήνας και ένας άντρας πήρε μια φωτογραφία από τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτός από τον Ρομάν Προτάσεβιτς και η Τσιχανόφσκαγια πήρε την ίδια πτήση από Αθήνα;; Έκθεση της χώρας από την φρενήρη αντιρωσική ανάμειξή της σε πολλά μέτωπα!!Έλληνας Πρωθυπουργός για ”δημοσιογράφο” Προτάσεβιτς. ”Δημοσιογράφος” είναι και ο Τζούλιαν Ασάνζ….

23/05/2021 - 16.10

Ο Λουκατσένκο κατέβασε το αεροπλάνο κι  αποκάλυψε ότι η Ελλάδα είναι άντρο αντιΡώσων πρακτόρων που δραστηροποιούνται για την ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου ρωσικών συμφερόντων της Λευκορωσίας.

O Έλληνας Πρωθυπουργός τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την απόφαση της ηγεσίας της Λευκορωσίας να διατάξει την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair που εκτελούσε την πτήση Αθήνα – Βίλνιους στο Μινσκ, προκειμένου να συλλάβει καταζητούμενο χαρακτηρισμένο ως τρομοκράτη που με την κάλυψη του δημοσιογράφου πιόνι ξένων δυνάμεων ως δήθεν «αντιπολιτευόμενος» και όχι πράκτορας της CIA όπως είναι πραγματικά μετείχε στην επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου κατά του λαού της Λευκορωσίας και ήταν κατ΄ουσίαν συνδιογρανωτής της αποπειρούμενης έγχρωμης πορτοκαλής ναζιστικής «επανάστασης» προς βίαιη ανατροπή του νομίμως εκλεγμένου προέδρου της χώρας στα πρότυπα της ανατροπής Γιαννούκοβιτς..Στέλεχος της επιχείρησης Bielomaidan.. Πράκτορας στην υπηρεσία ξένων υπερδυνάμεων που επιχείρησαν πραξικόπημα αντιπολίτευσης τύπου Ουκρανίας και Βενεζουέλας, Συρίας κλπ.. Οι γνωστοί μηχανισμοί…..Η Ελλάδα αναμείχθηκε και εκτίθεται προσφέρει κάλυψη σε σφηκοφωλιά σε γιάφκα ΝΑΤΟ-ικών πρακτόρων που θέλησαν να αιματοκυλίσουν με αποσταθεροποίηση μια ακόμη χώρα τη Λευκορωσία. Δεν αρκούν τα κατασκοπευτικά αεροπλάνα που σχεδόν σε καθημερινή βάση πάνε από Σούδα στην Κριμαία και Μαύρη Θάλασσα κατά ρωσικών συμφερόντων ή επιχειρούν από Σούδα στις συριακές ακτές για να κατασκοπεύουν τις ρώσικες βάσεις.. Εν προκειμένω και ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε κι αυτός ……προχθές ”στην Μαύρη Θάλασσα”…δεν πήγε;;

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει στην ανάρτηση του στο twitter:

«Η αναγκαστική προσγείωση ενός επιβατικού αεροπλάνου, προκειμένου να τεθεί υπό κράτηση ένας δημοσιογράφος είναι μία άνευ προηγουμένου σοκαριστική ενέργεια. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των επιβατών. Το αυριανό Ευρωενωσιτικό Συμβούλιο πρέπει να ανταποκριθεί στην ανάγκη να κλιμακωθεί η πίεση στη Λευκορωσία. Αρκετά».

Βέβαια Πραγματικός Δημοσιογράφος είναι ο Τζούλιαν  Ασάνζ που λιώνει δεκαετίες στα ΝΑΤΟ-ικά κάτεργα αλλά αντίστοιχη ευαισθησία δεν είδαμε..

Δικαίωμα αναγνωρισμένης αυτοάμυνας από Αθήνα έχει μόνο το Ισραήλ όταν δολοφονεί αμάχους στη Γάζα η Λευκορωσία δεν το έχει για ν΄αποτρέψει πορτοκαλί ναζιστικές επαναστάσεις τύπου Maidan;;;

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν θα ήταν στη δυσμενή θέση ανάμειξης υπό αυτούς τους όρους αν η χώρα δεν ήταν άντρο πρωτοκλασάτων πρακτόρων της Δύσης που πηγαινοέρχονται στην Αθήνα…Προκύπτει ότι το γεγονός με τον Ρομάν Προτάσεβιτς δεν είναι μεμονωμένο γεγονός και η Αθήνα προσφέρει συστηματικά κάλυψη σε αυτόν τον πυρήνα:Η Σβιατλάνα Γκεοργκίεφνα Τσιχανόφσκαγια η Λευκορωσίδα «ακτιβίστρια» πράκτορας της CIA και υποψήφια στις λευκορωσικές προεδρικές εκλογές του 2020 που αμφισβήτησε το αποτέλεσμά τους και προκάλεσε χάος στη χώρα κι αυτοανακηρύχθηκε νικήτρια με την υποστήριξη ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ σύμφωνα με άλλη πληροφορία επίσης ήταν στην Αθήνα και πέταξε με πτήση για Βίλνιους...

Η εκλεγμένη κυβέρνηση του Αλεξάντερ Λουκασένκο ζήτησε την έκδοση της Τιχανόφσκαγια από τη Λιθουανία όπου έχει καταφύγει κατηγορώντας την για υποκίνηση βίαιων διαδηλώσεων.ΕΕ ΗΠΑ έφτασαν μέχρι την αυτοανακήρυξη και αναγνώριση «εξόριστης κυβέρνησης» (τύπου Γκουαϊντό) υπό την Τιχανόβσκαγια που ομοθυμαδόν Δυτικά ΜΜΕ, θεωρούν θριαμβεύτρια των εκλογών, επινοημένα από το κεφάλι τους και την CIA, χωρίς την παραμικρή τεκμηρίωση…

Στο Ψήφισμα του Ευρωενωσιτικού Κοινοβουλίου σχετικά με την κατάσταση στη Λευκορωσία

(2020/2779(RSP))

και στην παράγραφο 6. Το Ευρωενωσιτικό Κοινοβούλιο,” αναγνωρίζει τη Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια ως εκλεγείσα πρόεδρο και προσωρινή ηγέτιδα της Λευκορωσίας έως ότου διεξαχθούν νέες εκλογές•”

Η κυρία αυτή επιδίδεται μάλιστα σε περιοδείες σε χώρες ανά την ΕΕ και πρόσφατα από Λισαβώνα ζήτησε από ΕΕ να το τρέξει με Λευκορωσία….αλλά….

Μιλούν για κρατική αεροπειρατεία..”μυστικοί πράκτορες κατέλαβαν την πτήση από Ελλάδα προς Λιθουανία και την ανάγκασαν να γυρίσει προς την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας” από που προκύπτει αυτό…Δηλ. οι Λευκορώσοι μυστικοί πράκτορες γι αυτούς αεροπειρατές επιβιβάστηκαν στην Αθήνα. Αν είναι έτσι είναι και πάλι ευθύνη των Αθηνών.. Ο μόνος γνωστός τοις πάσι πράκτορας επιβάτης είναι το ανδρείκελο των δυτικών μυστικών υπηρεσιών που θέλησε να ζήσει το ναζιστικό Maidan όνειρο του και ξαστόχησε….

Μέλη της ομάδας Svetlana Tikhanovskaya ανέφεραν πως ο Roman Protassovitch θεώρησε πως τον παρακολουθούσε άτομο στο αεροδρόμιο της Αθήνας και ένας άντρας πήρε μια φωτογραφία από τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Το να εγκαλεί η Δύση την Λευκορωσία για Ανθρώπινα Δικαιώματα όταν έχει καταστρατηγήσει για 2 χρόνια τώρα συλήβδην και κατά συρροή όλα τ΄Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τα ατομικά δικαιώματα και τις συλλογικές ελευθερίες, έχει επιβάλει διαρκή στρατιωτικό νόμο και απαγόρευση κυκλοφορίας υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, έχει κάνει στρατόπεδο συγκέντρωσης την οικουμένη και σύμφωνα με κώδικα Νυρεμβέργης υποβάλει τους ανθρώπους εκβιαστικά σε βασανιστήρια είναι τουλάχιστον Υποκρισία!!!

Η πτήση της Ryanair, η οποία είχε αναχωρήσει από την Αθήνα και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας, απογειώθηκε πριν από λίγο για τον προορισμό της, το Βίλνιους της Λιθουανίας όπως ανέφερε η Επίτροπος Μεταφορών της ΕΕ, Αντίνα Βαλέαν.

Ειδικότερα, σημείωσε ότι «η πτήση της Ryanair απογειώθηκε μόλις από το Μινσκ με προορισμό το Βίλνιους. Υπέροχα νέα για όλους, ειδικά για τις οικογένειες και τους φίλους των ανθρώπων που ταξιδεύουν».. ο αρχιπράκτορας βέβαια παραδόθηκε στις αρχές.

Η εντολή να σηκωθεί το μαχητικό και να συνοδεύσει το αεροπλάνο της Ryanair στο Μινσκ, δόθηκε προσωπικά από τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο. Αυτό αναφέρθηκε από το κανάλι Telegram “Pool One”, όπως λέει το πρακτορείο BelTA.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λευκορωσία: "Ενημερωθήκαμε για την παρουσία του δημοσιογράφου στο Μινσκ από φωτογραφία"

Τι υποστηρίζουν οι αρχές της Λευκορωσίας για τη σύλληψη του «αντιφρονούντα δημοσιογράφου» πράκτορα της CIA μετά από αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μινσκ.

23 Μαΐου 2021 21:39

Οι αρχές της Λευκορωσίας ισχυρίζονται ότι είδαν μια φωτογραφία του Ρομάν Προτασέβιτς στο Μινσκ σε ανάρτηση ενός άλλου μπλόγκερ και η αστυνομία κινητοποιήθηκε για να τον συλλάβει , μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας.

Το υπουργείο Εσωτερικών, νωρίτερα, επιβεβαίωσε τη σύλληψη του αντιφρονούντα δημοσιογράφου ο οποίος επέβαινε σε πτήση της εταιρείας Ryanair που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Αθήνα για το Βίλνιους. Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ μετά από προειδοποίηση για βόμβα που αποδείχθηκε λανθασμένη.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, ένας φίλος του Προτασέβιτς τον τράβηξε φωτογραφία ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Μινσκ και την έστειλε στον Αντόν Μοτόλκο. Εκείνος την ανάρτησε και έτσι ενημερώθηκε η αστυνομία. Ο Μοτόλκο έχει χαρακτηριστεί και αυτός από τις λευκορωσικές αρχές ως άτομο που εμπλέκεται σε τρομοκρατικές δραστηριότητες.

Ο Προτασέβιτς ήταν καταζητούμενος στη Λευκορωσία με την κατηγορία ότι οργάνωνε μαζικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας. Κινδυνεύει να καταδικαστεί σε κάθειρξη έως και 15 ετών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα κατάλαβες τι δουλικό είναι η Κατίνα και την διόρισαν πρόεδρο;

- ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ της Κ. Σακελλαροπούλου! «ΝΟΜΙΜΑ τα αιολικά σε αναδασωτέες εκτάσεις...»

 Νόμιμη η εγκατάσταση αιολικού σταθμού σε αναδασωτέα έκταση (του Δήμου Θίσβης στη Βοιωτία το 2012) (εισηγητρια...... Σακελλαροπουλου Αικατερινη)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν βγει κάποιοι αμερικανοτσόγλανοι που επηρεάζονται από τους φασίστες, και λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε συγκέντρωση υπεράσπισης της Παλαιστίνης, στην Ξάνθη, μαζί με τον ψευδομουφτή και κάποιους που αυτονομάζονυαι «Τούρκοι». Δικαίωμα του!! Από πότε, επειδή το Ισραήλ έχει πλέον συμμαχήσει με την Ελλάδα ενάντια στην Τουρκία, θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε μια Γενοκτονία??  Από πότε τα καλά είναι τα συμφέροντα μας?? 

Δηλαδή θα το κάνουμε σαν τους Γερμανούς το 1942, που ενώ κατοικούσαν δίπλα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενώ γνώριζαν, παριστάναν ότι δεν ξέραν τίποτε?? Και έχοντας ένοχη τη συνείδηση  μας θα βαδίζουμε?? Προς τα πού???



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Εισαγγελία Εφετών μελετά τους ύποπτους φάκελους με τις αποφυλακίσεις.

Ελεύθεροι 200 βαρυποινίτες λόγω «αναπηρίας»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Πακέτο» και πίσω! Απελάσεις αλά…ισπανικά!