Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Δευτερα 24 Μαιου 2021


Δολοφονεί ημπολιτιζμένη Δύση τον Καντάφι στη Λιβύη, βγαίνει η Χίλαρυ Κλίντον και πανηγυρίζει. Στη συνέχεια η Λιβύη διαλύεται, παύει να είναι κράτος ουσιαστικά.

Βομβαρδίζει ημπολιτιζμένη Δύση και διαλύει τη Γιουγκοσλαβία, συλλαμβάνεται ο ηγέτης της και πεθαίνει στη φυλακή, "αποδόθηκε δικαιοσύνη."

Συλλαμβάνει ημπολιτιζμένη Δύση και υποβάλλει στα πιο καταχθόνια μοντέρνα ψυχολογικά βασανιστήρια τον Τζούλιαν Άσαντζ, αυτόν στον οποίο ο Τραμπ "ΘΑ" έδινε χάρη στο τέλος της θητείας του αλλά τελικά έδωσε χάρη μόνο σε κάποιους κοινούς εγκληματίες και αύριο είναι Τρίτη.

Αναγκάζει ο πρόεδρος Λουκασένκο της Λευκορωσίας ένα πολιτικό αεροπλάνο της Ryanair να προσγειωθεί στη χώρα του και συλλαμβάνει έναν καρανεοναζί ο οποίος τα έπαιρνε χοντρά από τημπολιτιζμένη Δύση για να τον ανατρέψει αλλά απέτυχε οικτρά, όπως απέτυχε κι ο Γκουαϊδό στη Βενεζουέλα, ξεσηκώνεται αγαναχτιζμένη ημπολιτιζμένη Δύση διότι "πλήττεται η δημοκρατική νομιμότης."

Ημπολιτιζμένη Δύση που μας τάραξε στα μέτρα - καψόνια και στα... δημοκρατικά διατάγματα έκτακτης ανάγκης καταστρέφοντάς μας οικονομικά χωρίς κανένα υγειονομικό αποτέλεσμα, ενώ ο Λουκασένκο προφύλαξε το λαό της χώρας του από αυτά.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ! ΧΟΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός είναι ο "ακτιβιστής δημοκράτης δημοσιογράφος", τον οποίο συνέλαβε ο Λουκασένκο! Στη φωτογραφία σε «στρατιωτική άσκηση» με στολή, γερμανικό κράνος του 43, με το σήμα των Ες Ες πάνω!

ΞΥΔΑΚΙ.

Το ότι ο Κούλης φωνάζει πιο πολύ απ' όλους υπέρ του... ε καλά τώρα.

Σχολιο.- Α, είναι ναζί? Συνελήφθη για τα πολιτικά του φρονηματα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#Ευτυχώς #δε #θρηνήσαμε #θύματα"

Αυτό ακούγαμε διαρκώς από τα βοθροκάναλα.

Πόσο θλίψη, πόσο οδύνη χωράει σε αυτή την καταστοφη;;;

Τόσα ζώα καμμένα, τόσα απανθρακωμένα, τέτοια άγρια φύση κατεστραμμένη δίχως αύριο 

Και έχεις κ τον Πρωτοσάλτε να ρωτάει εάν έχουμε ασφαλίσει τα σπίτια μας 

Μόνο σπίτια μπορούμε ν ασφαλιζουμε Πρωτοσάλτε 

Τα υπόλοιπα δεν ασφαλίζονται διότι χρειάζονται μόνο #οικολογική συνείδηση, μακριά από βωξίτες κ ανεμογεννήτριες 

#Δάσος θέλουμε!!!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ!!!

Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκε τη χώρα, προσκεκλημένη του «Φόρουμ των Δελφών» η παγκοσμίως ανύπαρκτη – εκτός από τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) της Δύσης – κυρία Τσιχανόφσκαγια, αυτοανακηρυχθείσα «ηγέτης της Λευκορωσίας εν εξορία». 

Θα μου πείτε, ιδιωτικός φορέας είναι το εν λόγω Φόρουμ, όποιον θέλει καλεί. Έλα όμως που η κα Πουθενόφσκαγια δεν πήγε μόνο στο συγκεκριμένο event, αλλά είχε και επίσημη συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ και την ίδια την ΠτΔ(!!!). Εδώ το πράγμα πάει αλλού. Που, όμως πάει, το ‘χουν σκεφτεί καλά αυτοί που παίρνουν αυτές τις προκλητικές αποφάσεις;;;

Αλήθεια, με ποια ιδιότητα συνάντησαν οι Έλληνες κρατικοί αξιωματούχοι την εν λόγω κυρία; Μήπως έχουμε, άραγε, διακόψει διπλωματικές σχέσεις με τη Λευκορωσία; Όχι, βέβαια! Μήπως, όμως, το γεγονός αυτό σημαίνει, de facto τουλάχιστον, ότι αναγνωρίζουμε τη ΝΟΜΙΜΗ και ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβέρνηση του Αλ. Λουκασένκο; Αλλιώς, ας βγει ο κ. Δένδιας ή ο κ. Μητσοτάκης και ας πουν ανοιχτά – καλύτερα: ας αυτογελοιοποιηθούν και πάλι όπως με την περίπτωση του κλόουν Γκουαϊδό της Βενεζουέλας – ότι δεν την αναγνωρίζουν. Όσο, όμως, δεν το πράττουν – σωφρόνως ποιούντες θα πούμε εμείς – ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ συναντούν πολιτικά πρόσωπα που ισχυρίζονται το αντίθετο;;; Δεν έχει, άραγε, η κυβέρνηση της Λευκορωσίας ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ισχυριστεί ότι τέτοιες ενέργειες συνιστούν ΩΜΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ της και, ως εκ τούτου, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και θα αντιμετωπιστούν αναλόγως, με ό,τι αυτό συνεπάγεται;;

Σα να μην έφταναν, όμως, όλα αυτά, η ιστορία με τη Λευκορωσία είχε και (εντυπωσιακή) συνέχεια. Στη χώρα μας, εκτός από την Πουθενόφσκαγια, ήρθαν προσκεκλημένα και μερικά άλλα «κουμάσια», όπως ο «δημοσιογράφος» κ. Προτασέβιτς. Η λέξη «δημοσιογράφος» είναι σε (πάρα πολλά) εισαγωγικά, γιατί ο εν λόγω κύριος δεν είναι ένας οποιοσδήποτε τύπος, αλλά ένας έμμισθος πράκτορας της Δύσης, με θητεία σε αμερικανο-χρηματοδοτούμενα μέσα και, εσχάτως, σε telegram channels με απευθείας χρηματοδότηση από τις πολωνικές μυστικές υπηρεσίες (δηλαδή, ουσιαστικά από τη βρετανική MI-6 της οποίας οι τελευταίες είναι περίπου υποδιεύθυνση). Στη χώρα του, ο εν λόγω κύριος είναι ΥΠΟΔΙΚΟΣ με την κατηγορία της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και καταζητείται για να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Όπως λοιπόν γίνεται φανερό, αν στην περίπτωση της Πουθενόφσκαγια το ζήτημα είναι μια φορά σοβαρό, στην περίπτωση του πράκτορα Προτασέβιτς είναι ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ σοβαρότερο.

Αλήθεια, σε ποια νομική βάση στηρίζεται η κυβέρνηση και αγκαλιάζει ΕΠΙΣΗΜΑ έναν ΥΠΟΔΙΚΟ για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; Όταν η κυβέρνηση της χώρας του εν λόγω, ζητά επισήμως την έκδοσή του και η Πολωνική κυβέρνηση ΑΡΝΕΙΤΑΙ να τον εκδώσει ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ (ακόμα;) ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ η ελληνική κυβέρνηση και εμπλέκεται στην υπόθεση;;; Ζήτησε ο Προτασέβιτς πολιτικό άσυλο από την Ελλάδα και η κυβέρνηση το εξετάζει;;; Γιατί δεν το λέει τότε ανοιχτά;;; Αλλιώς, είναι προφανές ότι η στάση της ελληνικής κυβέρνησης είναι συνιστά ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ σε βάρος ξένης, φίλης χώρας – αφού απ’όσο γνωρίζουμε δεν έχει επισήμως ανακηρυχθεί εχθρική. Αυτό και μόνο δίνει στην υπόθεση χαρακτήρα ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.

Αλλά το θέμα δε σταματά εδώ. Ο παραπάνω κύριος, αφού τελείωσε το event στους Δελφούς το οποίο, υποτίθεται, ήλθε για να «καλύψει δημοσιογραφικά», παρέμεινε μερικές μέρες στη χώρα μας «για διακοπές»(!!!) Ποιους συνάντησε;;; Τι επαφές είχε;;; Να ένα ενδιαφέρον ερώτημα, για κάποιον τόσο πολυάσχολο νέο, όπως ο κ. Προτασέβιτς. Αλλά ας το προσπεράσουμε και ας φτάσουμε στα γεγονότα της χθεσινής μέρας, όταν ο εν λόγω τύπος αποφάσισε να αναχωρήσει από τις διακοπές του, με κατεύθυνση τη Λιθουανία, με πτήση της Ryanair από Αθήνα προς το Βίλνιους η οποία …διέρχεται από τον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας(!!!). Ίσως ορισμένοι να προσποιούνται ότι δεν το γνωρίζουν, αλλά ο εναέριος χώρος της κάθε χώρας, είναι χώρος άσκησης ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ από τις αρμόδιες αρχές της. Οι Λευκορώσοι, λοιπόν, αφού πληροφορήθηκαν από τους αρμόδιους μηχανισμούς ασφαλείας τους ποιος επέβαινε στο αεροσκάφος, έπραξαν το αυτονόητο: το διέταξαν να προσγειωθεί στο Μινσκ και συνέλαβαν τον ΥΠΟΔΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ της Δύσης, όπως όφειλαν με βάση τους νόμους του κράτους τους, ενώ το αεροσκάφος μετά αναχώρησε με ασφάλεια για το Βίλνιους με τους υπόλοιπους επιβάτες, ταλαιπωρημένους μεν, αλλά σώους και ασφαλείς. Βλέπετε, υπάρχουν και κάποια «κανονικά» κι όχι «κατ’όνομα» κράτη, τα οποία έχουν και την ανεξαρτησία και τη βούληση ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να ασκήσουν την εθνική τους κυριαρχία, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ «ΑΔΕΙΑ» κανενός κυρίου Παιατ ή καμίας κυρίας Φον Ντεν Λάιεν.

Το τι έγινε μετά από τα παραπάνω γεγονότα κινείται στα όρια της ιλαροτραγωδίας, δείγμα του εκνευρισμού της Δύσης και του εξευτελισμού στον οποίο την υπέβαλε η υπερήφανη και αποφασιστική στάση της Λευκορωσικής κυβέρνησης. Διάφοροι δυτικοί άρχισαν τα κλαψουρίσματα για το δήθεν κίνδυνο δυστυχήματος κατά την διαδικασία αλλαγής πορείας προς το Μινσκ, επειδή χρησιμοποιήθηκαν πολεμικά αεροσκάφη για να συνοδεύσουν το πολιτικό αεροπλάνο ως την προσγείωση. Άλλοι, πάλι, κλαίνε και οδύρονται γιατί η τυπική δικαιολογία για να διαταχθεί η αλλαγή πορείας, ήταν «αναφορές για ύπαρξη βόμβας στο αεροσκάφος». Βόμβα, προφανέστατα, δεν υπήρχε, αλλά η επίκλησή της είναι απορίας άξιον τι είδους «κίνδυνο» προκάλεσε στην ασφάλεια της πτήσης, αφού οι πιλότοι έτσι κι αλλιώς προκειμένου να διέλθουν από τον εναέριο χώρο ενός κυρίαρχου κράτους υποβάλλουν και λαμβάνουν έγκριση για το σχέδιο πτήσης τους, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανακληθεί ή τροποποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο. Αν οι αρχές του Μινσκ έκριναν ότι για λόγους ασφαλείας έπρεπε το αεροπλάνο να κατευθυνθεί εκεί, είχαν ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ και να λάβουν ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΜΕΤΡΟ (της επιστράτευσης πολεμικών αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένης) για να το επιβάλλουν. Οι πιλότοι όλων των πολιτικών πτήσεων είναι αρκετά έμπειροι για να το γνωρίζουν αυτό και, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος «ειδικός» λόγος, δεν έχουν κανένα λόγο να μη συνεργαστούν με τις αρμόδιες αρχές του κράτους, στον εναέριο χώρο του οποίου βρίσκονται. Τα υπόλοιπα, είναι κουβέντες της πλάκας, ενδεικτικές του «χουνεριού» που έπαθαν οι Δυτικές υπηρεσίες, όχι τόσο από την «απώλεια» του πρακτορίσκου τους (σαν κι αυτόν υπάρχουν σίγουρα κι άλλα τέτοια «κουμάσια»), αλλά πρωτίστως από την αποφασιστικότητα, τον επαγγελματισμό και – γιατί όχι; - τον κυνισμό με τον οποίο η Λευκορωσική κυβέρνηση υπερασπίστηκε την εθνική της κυριαρχία.

Το πιο γελοίο στην όλη υπόθεση, όμως, ήταν οι ανακοινώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Έλληνα ΥΠΕΞ. Ο δεύτερος μίλησε για «κρατική αεροπειρατεία», ενώ ο πρώτος ζήτησε (σιγά τα «αίματα»…) την «άμεση λήψη μέτρων» κατά της κυβέρνησης της Λευκορωσίας. Κατανοητός ο λίγο περισσότερος εκνευρισμός σε σχέση με όλους τους άλλους: αν κάποιοι ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ από το γεγονός, είναι 100% η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι μηχανισμοί της. Προσπάθησε να «πουλήσει εκδούλευση» στα υπερατλαντικά της αφεντικά, παριστάνοντας τον «υπερασπιστή της δημοκρατίας» στη Λευκορωσία, δε δίστασε να γίνει περίγελως στα μάτια κάθε τίμιου, ανεξάρτητου, δημοκρατικού ανθρώπου ανά την υφήλιο με τη στάση του «επιμελέστερου» υπηρέτη των Δυτικών εντολών και …εισέπραξε τον ηχηρό κόλαφο από τη Λευκορωσική κυβέρνηση, η οποία, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες της έδειξε ότι καλό είναι να μην απλώνει κανείς τα πόδια του παραπάνω από όσο φτάνει το πολιτικό του μπόι. Κι άμα είσαι ΝΑΝΟΣ, ε… το μποι αυτό δε θα σε πάει πολύ μακριά…

Να δείτε πως το είπε ο Πούτιν προχθές… «όποιος πάει να μας δαγκώσει, θα του σπάσουμε τα δόντια ώστε να μη μπορέσει να δαγκώσει ξανά». Αυτό εκεί στο Μαξίμου το ακούσατε, ή θέλετε να σας το παίξουν και στο πιάνο; Κι αν το ακούσατε και, παρ’όλα αυτά συνεχίζετε στον ίδιο δρόμο, έχετε αναλογιστεί τις ευθύνες σας;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισπανία-Μαρόκο: Ένταση για τον ηγέτη του κινήματος για την ανεξαρτησία της Δυτικής Σαχάρας

Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 17:12

Ο ηγέτης του κινήματος για την ανεξαρτησία της Δυτικής Σαχάρας που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας διπλωματικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στη Ραμπάτ και τη Μαδρίτη πρέπει να απαντήσει στις νομικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην Ισπανία προτού φύγει από τη χώρα, δήλωσε σήμερα η Ισπανία.

Η Ισπανίδα υπουργός Εξωτερικών Αράντσα Γκονθάλεθ δήλωσε τον περασμένο μήνα πως ο ηγέτης του Μετώπου Πολισάριο Μπραχίμ Γκάλι είχε φθάσει στην Ισπανία από την Αλγερία για να λάβει θεραπεία.

Η απόφαση της Ισπανίας να δεχθεί στο έδαφός της τον Γκάλι χωρίς να ενημερώσει το Μαρόκο προκάλεσε την οργή της Ραμπάτ, η οποία θεωρεί τη Δυτική Σαχάρα τμήμα του Μαρόκου και υποστηρίζει πως ο Γκάλι χρησιμοποιεί ταξιδιωτικά έγγραφα που του χορήγησε η Αλγερία και πλαστό όνομα.

Η Γκονθάλεθ Λάγια είπε πως όταν ο Γκάλι αναρρώσει από τα προβλήματα υγείας, θα πρέπει να αποκριθεί σε μια υπόθεση του ανώτατου δικαστηρίου της Ισπανίας προτού επιστρέψει στη δική του χώρα.

"Υποσχεθήκαμε να δώσουμε στο πρόσωπο αυτό ανθρωπιστική απόκριση. Το πρόσωπο αυτό ήταν σε κρίσιμη κατάσταση για πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει περιλαμβανομένης μιας σοβαρής λοίμωξης από COVID-19", δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών στην ισπανική δημόσια ραδιοφωνία.

"Όταν αναρρώσει, θα επιστρέψει στη χώρα του. Ενδιαμέσως, αντιμετωπίζει σειρά δικαστικών υποθέσεων και ελπίζουμε πως θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του προς το ισπανικό δικαστικό σύστημα."

Ο Γκάλι αντιμετωπίζει δικαστικές κλητεύσεις στην Ισπανία για μια υπόθεση εγκλημάτων πολέμου εναντίον του, αν και το ανώτατο δικαστήριο της Ισπανίας απέρριψε αίτημα των εναγόντων στην υπόθεση να συλληφθεί.

Το Μαρόκο κάλεσε χθες, Σάββατο, την Ισπανία να ξεκινήσει έρευνα για την άφιξη του Γκάλι στην Ισπανία και να εξηγήσει τα ευρήματά της στη Ραμπάτ.

Το υποστηριζόμενο από την Αλγερία Πολισάριο επιδιώκει την ανεξαρτησία της περιοχής και ανακοίνωσε πέρυσι ότι επαναλαμβάνει τον ένοπλο αγώνα που είχε αναστείλει στη βάση μιας συμφωνίας εκεχειρίας που επιτεύχθηκε το 1991 με μεσολάβηση του ΟΗΕ, αν και δεν υπάρχουν πολλές ενδείξεις για μάχες.

Τον Δεκέμβριο, οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνώρισαν την αξίωση του Μαρόκου στη Δυτική Σαχάρα σε μια συμφωνία που περιελάμβανε επίσης την ενίσχυση των σχέσεών του με το Ισραήλ.

Την περασμένη Δευτέρα, 17 Μαΐου το Μαρόκο φάνηκε να χαλαρώνει τους συνοριακούς ελέγχους με τον ισπανικό βορειοαφρικανικό θύλακο Θέουτα, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να περάσουν παράνομα.

Η Ραμπάτ επέρριψε αργότερα την ευθύνη για τις διελεύσεις στις καιρικές συνθήκες και στους καταπονημένους συνοριοφύλακες, αν και αναλυτές είπαν πως φαίνεται να συνδέονταν με τη διπλωματική αντιπαράθεση με τη Μαδρίτη.

Την περασμένη εβδομάδα, το Μαρόκο ανακάλεσε την πρεσβευτή του στην Ισπανία για διαβουλεύσεις και εκείνη είπε την Παρασκευή πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών θα επιδεινωθούν αν ο Γκάλι φύγει από την Ισπανία χωρίς δίκη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όχι μόνο δεν απουσιάζει η πολιτική ηγεσία, από την φωτιά στα Γεράνεια Όρη, στο Σχοίνο και στο Αλεποχώρι, αλλά η έκταση της καταστροφής δείχνει ότι την επιχείρηση  συντονίζει ο πρωθυπουργός.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-No Borders,  No Nations, No Flags (Όχι Σύνορα, Όχι Έθνη, Όχι  Σημαίες)

-antifa?

-Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μητσοτάκης διαλάλησε "Φτάνει πια!!!", έτοιμος να φτάσει και σε πόλεμο με την Λευκορωσία στο όνομα των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Λίγες μέρες πριν είχε θεωρήσει "αυτοάμυνα" τις δολοφονίες αμάχων και παιδιών στην Γάζα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να ψελλίζει περί ακτιβιστών, πειρατειών και άλλων τινών - στην γραμμή των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και αυτός. 

Ο νέος -ο εικονιζόμενος παρακάτω στη φωτογραφία σε «στρατιωτική άσκηση» με στολή, γερμανικό κράνος του 43, με το σήμα των Ες Ες πάνω, που το παίζει δημοσιογράφος, ο πράκτορας της CIA!- βρισκόταν εξάλλου στην Ελλάδα, στο Φόρουμ των Δελφών, μαζί με σύμπασα την Λευκορωσική αντιπολίτευση και τους Αμερικανούς ή Ευρωπαιοενωσικούς συμβούλους της, για να οργανώσουν την επόμενη "πορτοκαλλί ναζιστική επανάσταση" στην Λευκορωσία.

Αυτό δεν ενόχλησε φυσικά ούτε την ελληνική κυβέρνηση, ούτε την "αξιωματική" (δικαιωματική «αριστερή» δηλώνει) αντιπολίτευση. 

Ζήτω τα ανθρώπινα δικαιώματα - όλων των νεοναζί της Γης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί οι τύποι έχουν ιστοσελίδα... 

Αυτοί οι τύποι, δεν είδαν τον φόνο, δεν είδαν τον φονιά, αλλά είδαν πως ο λαός που δολοφονείται, που εκτελείται, που εξοντώνεται, δεν φοράει μάσκα!


Μην γίνεις σαν αυτούς…

23 Μαΐου 2021

Αυτοί οι τύποι της iefimerida.gr έχουν ιστοσελίδα.

Αυτοί οι τύποι στο μακελειό κατά ενός κατεχόμενου λαού εκείνο που είδαν είναι ότι ο κατεχόμενος λαός, ο λαός που δολοφονείται, που βομβαρδίζεται, δεν τηρεί… τις αποστάσεις για τον κορωνοιό.

Γράφουν «Γάζα: Οι ισραηλινοί πύραυλοι κάνουν τους Παλαιστίνιους να ξεχνούν τον κορωνοϊό -Στους δρόμους χωρίς μάσκες και αποστάσεις»

Αυτοί οι τύποι στις διαδηλώσεις του κατεχόμενου λαού ενάντια στο έγκλημα, στο μοιρολόι του, δεν είδαν τα χιλιάδες –και πάλι– θύματά του από το κράτος που δολοφονεί, δεν είδαν τον φόνο, δεν είδαν τον φονιά, αλλά είδαν πως ο λαός που δολοφονείται, που εκτελείται, που εξοντώνεται, δεν φοράει μάσκα.

Μην γίνεις σαν αυτούς τους τύπους…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες, με την κυριακάτικη εφημερίδα Documento κυκλοφορησε ειδική έκδοση 96 σελίδων για τη Μάχη της Κρήτης.

Περιλαμβάνει σημαντικά ντοκουμέντα, άρθρα και μαρτυρίες επιζώντων. Μαζί με τους Μανόλη Χατζηνακη, Γιάννη Σκαλιδακη και Βασιλική Λάζου έχω την τιμή να συμμετέχω με άρθρο μου με τίτλο: "Από τον παλλαϊκό ξεσηκωμό στην παραχάραξη της Ιστορίας".

Θερμές ευχαριστίες στους υπεύθυνους της έκδοσης και, ιδίως, στη Βασιλική Λάζου. Να μου επιτραπεί να πω ότι η παρούσα έκδοση συνιστά ένα σκληρό χτύπημα στους αναθεωρητές της Ιστορίας, φανερούς και κρυφούς!..

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!

Σχολιο.- Όλα τα σχέδιά της Γερμανικής ΕΥΡΩενωσης του 4ου Ραιχ, αναφορικά με τις παρεμβάσεις στο περιεχόμενο του εκπαιδευτικού μας συστήματος στο μάθημα της Ιστορίας ,απεικονίζει στο βάθος την κρυφή εκδίκηση που θέλουν να πάρουν, ακριβώς εξ αιτίας της μοναδικής ,σε αυτό το βαθμό,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ των μαχητών Κρήτης...Αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΟΎΝ!!! Η αντίστασή μας πρέπει να συνεχιστεί,ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΗΘΕΊ..Καμία επανάπαυση .Επιδιώκονται ύπουλα παιχνίδια με μεθόδους ιστορικού αποπροσανατολισμού...ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ τί εστί Γερμανία...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις συνοδευτικές φωτογραφίες ο "ακτιβιστής" για τον οποίο θρηνούν η "Αυγή" και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, σε καταστροφή αγάλματος του Λένιν στο Κίεβο το 2014, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ το 2018, και με χαρακτηριστική χιτλερικής έμπνευσης "αρχαιολευκορωσική" εμφάνιση, καθώς και επικεφαλής ενός από τα μαυροντυμένα Τάγματα Εφόδου του νεοναζιστικού Μετώπου Νεολαίας.

Σχολιο.- Για το ότι πρόκειται για ναζιστάκο το κρύβουν επιμελώς, καθώς τον έχουν πάρει υπό την προστασία τους, ΗΠΑ, Ε.Ε. και ΝΑΤΟ. Οπότε είναι αυτό που χρειάζεται να γίνει γνωστό.

Σχολιο.- Επίσης άμεσα αντανακλαστικά Ε.Ε. και Ελληνικής κυβέρνησης καταδίκης. Αντίθετα καταδίκη για τη σύλληψη δημοσιογράφων από τους Ισραηλινούς και για τον βομβαρδισμό του Αλ Τζαζειρα και Ασσοσιατεντ πρες στη Γάζα το μόνο που ακούσαμε από το ΣΚΑΙ ήταν ότι δεν είναι αξιόπιστοι.

Σχολιο.- Για αεροπειρατεία που μιλάνε κάποιοι δεξιοί στην Ελλάδα, καλύτερα να το βουλώνουν!! Να μην ξεχνάμε τον Οτσαλάν το 1999!! Δε μιλάμε μόνο για αεροπειρατεία, αλλά και για απαγωγή, σε ένα τρίτο  κράτος, με συνεργασία όχι μόνο της ΚΥΠ αλλά όλων των μυστικών υπηρεσιών της ναζιστικής ευρωενωσης με την τουρκική ΜΙΤ.

Και να μην ξεχνάμε την παράνομη σύλληψη και απαγωγή το 2018 του «Mr Bitcion» στην Ελλάδα, ο οποίος παραδόθηκε στη Γαλλία, αντί για τη Ρωσία, εφόσον ήταν Ρώσος πολίτης. Και όλα αυτά χωρίς να έχει διαπράξει αδίκημα.

Σχολιο.-  Και η απαγωγή του Άιχμαν από την Μοσαντ στην Αργεντινή παράνομη ενέργεια ήταν από πλευράς διεθνούς δικαίου, δεδομένου ότι οι μυστικές υπηρεσίες ενός κράτους απήγαγαν στο εσωτερικό ξένου κράτους και μετέφεραν παρανόμως εκτός της επικράτειας του έναν άνθρωπο. Αντιτίθεται κανένας στο γεγονός ότι δικάστηκε και καταδικάστηκε για την εγκληματική του δράση ή θα προτιμούσε να συνεχίσει την ζωή του, το πιθανότερο αν όχι σίγουρο, ατιμώρητος στην Αργεντινή;

Σχολιο.- Συγγνώμη αλλά όταν οι αντίπαλοι οργανώνουν μεϊντάνια και πραξικοπήματα πως θέλετε να αμυνθεί κάποιος; Με τριαντάφυλλα; Ε δεν γίνεται

Σχολιο.- "Πρωτοφανές περιστατικό" η προσγείωση στο Μινσκ και η σύλληψη του πράκτορα;;

Κουραφέξαλα!

-2004. Ιδιωτική πτήση του μέλους του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσίας, Αντρέι Βαβίλοφ, κατέβηκε στο Παλμ Μπιτς των ΗΠΑ, για ανάκριση.

-2012 η Τουρκία κατεβάζει την πτήση Μόσχα-Δαμασκός.

-2016. Η Ουκρανία διατάσσει την επιστροφή του αεροσκάφους της "Belavia", όπου δήθεν βρίσκεται ο "πράκτορας της Μόσχας" Αρμέν Μαρτυροσιάν. Τον ανέκριναν οι μυστικές φασιστικές υπηρεσίες.

-2013 οι ΗΠΑ κατεβάζουν το αεροσκάφος του Προέδρου της Βολιβίας Εβο Μοράλες, πιστεύοντας ότι μέσα βρίσκεται ο Εντουαρτ Σνόουντεν.

Επιπλέον, θεωρούν απολύτως νόμιμη την ενέργεια τους: "Κάθε κράτος, για την επίτευξη της ασφάλειας του, ή για πολεμικές αναγκαιότητες, μπορεί να ζητήσει, από οποιοδήποτε αερομεταφορικό μέσο να προσγειωθεί, στο έδαφος του και στο πλαίσιο των αρχών των διεθνών κανόνων". (24 Ιουνίου του 2013, Πρακτορείο Ειδήσεων Ιντερφάξ).

Αυτά, για να μην πάτε αδιάβαστοι, στον Λαβρώφ και στα Ευρωενωσιτικά Συμβούλια!

Σχολιο.- Το πιο θλιβερό είναι η προθυμία εκδούλευσης στο φιλελέδικο κόλπο κυρίως από το σύμπλεγμα δημοσιογράφων και πολιτευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μειοψηφικό κομμάτι στην αριστερά/αναρχία. Πράγματα που τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο λειτουργούν σαν παρακαταθήκες συμπόρευσης με το φιλελέδικο σύμπλεγμα συμφερόντων.

Σχολιο.- Και ο Τσίπρας. «Η Λευκορωσία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα». Μίλησε το τσογλάνι, ο καταστροφέας του Ελληνισμού, ο προδότης αληταράς τσουτσέκι των ξένων. Τσιμουδιά για το ότι πρόκειται για νεοναζί



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Δεν πρόλαβα να δω τη Μανάγουα εκείνα τα χρόνια που τα κορίτσια φόρεσαν για πρώτη φορά μίνι", έγραφε σε ένα του ποίημα ο ηγέτης των Σαντινίστας Ντανιέλ Ορτέγα, που ήταν φυλακισμένος στα 1967-74.

Σχολιο.- .. γι' αυτό ξεσάλωσε "ο έρμος" όταν τον γύρναγε ο Κατσιφάρας με κουστωδία πασόκων στα μπουζούκια ....

Και το άλλο

Φεμινίστριες εναντίον Σαντινίστας

18 Νοεμβρίου 2008

«η βαθιά ρήξη των φεμινιστριών με τους Σαντινίστας χρονολογείται από το 1998, στην υπόθεση Ζοϊλαμέρικα», λέει η φεμινίστρια Σοφία Μοντενέγκρο, της Ένωσης Πολιτών για τη Δημοκρατία και πρώην μέλος των Σαντινίστας. Η Ζοϊλαμέρικα Νερβάες, κόρη της Ροσάριο Μουρίγιο, συζύγου του Ορτέγκα, είχε κατηγορήσει τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση. Όμως ο Ντανιέλ Ορτέγκα, προστατευμένος από τη βουλευτική ασυλία, ουδέποτε ενοχλήθηκε από την αστυνομία...

Είναι ύστερα η απαγόρευση των θεραπευτικών αμβλώσεων που ψήφισαν το 2006 οι Σαντινίστας. Βάσει του νόμου τους απαγορεύεται η άμβλωση ακόμη και σε ανήλικες που η εγκυμοσύνη τους είναι προϊόν βιασμού, ακόμη και σε γυναίκες που η εγκυμοσύνη θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους. «Ο Ντανιέλ Ορτέγκα ενέκρινε αυτόν τον μεσαιωνικό νόμο με την υποστήριξη των Σαντινίστας, περιφρονώντας τα δικαιώματα των γυναικών, για να επισφραγίσει τη συμμαχία του με τον πολύ αντιδραστικό καρδινάλιο Ομπάντο υ Μπράβο» λέει η Μοντενέγκρο. Εξαιτίας του νόμου αυτού, έχουν χάσει ώς τώρα τη ζωή τους τουλάχιστον 110 γυναίκες που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί με μια θεραπευτική άμβλωση, διαβεβαιώνουν οι φεμινίστριες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κακός χαμός στην Ε.Ε. για την προσγείωση του αεροπλάνου στο Μινσκ και τη σύλληψη του ναζιστάκου, που τον εμφανίζουν ως "ανεξάρτητο δημοσιογράφο". 

Με συμμετοχή στις αντικομμουνιστικές κινητοποιήσεις στην Ουκρανία το 2014 (πρώτη φωτογραφία, από καταστροφή αγάλματος του Λένιν), ο Ρομάν Προτασέβιτς είναι δραστήριο στέλεχος της ένοπλης νεοναζιστικής οργάνωσης "Μέτωπο Νεολαίας" (δεύτερη φωτογραφία), που συσπειρώνει τους νοσταλγούς της κατοχής της Λευκορωσίας από τους ναζί. 

Και βέβαια, δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει την ιδεολογική του ταυτότητα, ως νεοναζί εθνοπροδότης που θαυμάζει τους κατακτητές της πατρίδας του, Τεύτονες ιππότες (τρίτη φωτογραφία). 

Αυτό το κατακάθι, που η Λευκορωσία το κατηγορεί για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες, είναι που συγκίνησε την Ε.Ε. Μια Ε.Ε. που εξελίσσεται μέρα με τη μέρα σε σφηκοφωλιά κάλυψης των νοσταλγών του ναζισμού σε όλη την ανατολική Ευρώπη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να ΄ταν μόνο τα τραγούδια με αγγλικό στίχο στη Eurovision! 

Το θλιβερό σ' αυτή τη χώρα που αναζητά ταυτότητα, γνωρίζοντας πως ανήκει στην κατά τους δυτικούς "Εγγύς Ανατολή" (Near East, στην καθομιλουμένη) ενώ πολύ θα 'θελε να 'ναι Δύση, είναι η εκδήλωση συμπλέγματος κατωτερότητας ακόμη και στα ονόματα των ΜΜΕ της. 

Sky, Star, Open, Kontra News, Kontra Chanel, Espresso, Documento, Lifo, Athens Voice, Real News, Capital κ.λπ. κ.λπ.

Η χαρά του συμπλεγματικού επαρχιώτη που φέρει βαρέως την εθνική του ταυτότητα και την ατυχία του να γεννηθεί σ' αυτή τη γωνιά του κόσμου. 

Αυτό το τελευταίο σχόλιο έχει και κάποια σκοπιμότητα, για να μην πεταχτεί κάνας εξυπνάκιας και πει πως ο σουσουδισμός είναι... διεθνισμός!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα καθίκι σαν τον Ουάρντια του ΠΑΟΚ που βγήκε με μπλουζάκι υποστήριξης της Παλαιστίνης που έχει κατηγορηθεί από πλήθος γυναικών ως κακοποιητής και σκουλικαντέρα του κερατά, δεν είναι ήρωας. Όσα μπλουζάκια με συνθήματα που γουστάρουμε κι αν φορέσει, σιχαμερή γλίτσα και επικίνδυνο παλιοτόμαρο θα παραμείνει.

Σχολιο.- Γιαυτο ειχε φυγει απο τον παοκ παλια

Σχολιο.- Και οχι μονο... και σε κυκλωμα διακινησης μεταναστων ειχε εμπλακει το ονομα του



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι μόνο ο Μητσοτάκης που κλαίγεται για τον Λευκορώσο νεοναζί.

Και η συριζαίικη "ΑΥΓΗ" τον βαφτίζει "ακτιβιστή!"

Εμ... βέβαια... αν δεν κάνεις επίδειξη καλής διαγωγής πώς θα σε ξαναφωνάξουν τα αφεντικά να "κυβερνήσεις" όταν έρθει η ώρα;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



αυτός στην φωτό που χαιρετάει ναζιστικά με τη σημαία των γερμανών Τευτόνων Ιπποτών είναι ο "αγωνιστής" ακτιβιστής της ελευθερίας, που συνέλαβαν στην Λευκορωσία και σχίζει τα ιμάτια του ο Κούλης αλλά  κι ο τσύριζας

σχολιο.- ο τύπος μετά το πραξικόπημα του 2014 πήγε στην Ουκρανία και εκπαιδεύτηκε σε στρατόπεδο νεοναζιστών. Στην συνέχεια πήγε και πολέμησε στο Ντονπάς κατά των ρωσόφωνων Λαικών Δημοκρατιών. Η Πολωνία και η Λιθουανία έχουν παραδεχτεί ανοιχτά ότι χρηματοδοτούν την αντιπολίτευση στην Λευκορωσία. Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι "πράκτορας ξένων δυνάμεων".

Υπόψιν ότι η Λευκορωσία ήταν εξαρχής από τις ελάχιστες χώρες χωρίς λοκντάουν και άλλα περιοριστικά μέτρα, και με ελάχιστα θύματα σε σχέση με την Σουηδία. Εξευτέλισε το παραμύθι του "φονικού ιού". Γιαυτό και το μένος των Δυτικών εναντίον της.

Σχολιο.- Εδώ με το "δημοσιογραφικό" του ναζιστικό γερμανικό κράνος με τυο σήμα των Ες – Ες

Σχολιο.- Το χιτώνιο που φοράει είναι όμως του σημερινού γερμανικού στρατού που χρησιμοποιεί την παραλλαγή oak leaf pattern των SS...

Kατά τα άλλα η σημερινή "δημοκρατική" Γερμανία υποστηρίζει ότι ο στρατός της δεν αντλεί τις παραδόσεις του από το στρατό του Χίτλερ, ούτε τον θαυμάζει.

Αυτό ως υποσημείωση για τα αφεντικά και χρηματοδότες του συγκεκριμένου "ανεξάρτητου" δημοσιογράφου...

Το "κλου" της υπόθεσης είναι ένα: "στη Λευκορωσία τα πρακτόρια τα πηδάνε, στην Ελλάδα όχι μόνο ελεύθερα γυρνοβολάνε αλλά και μας κυβερνάνε."

σημειώνω ότι στο γερμανικό στρατό πρακτικά φοράνε και σήμερα ναζιστική στολή.

θα έπρεπε να έχουν μετανοιώσει οι Ρώσοι που τότε δεν τους εξαφάνισαν από προσώπου Γης και τους λουζόμαστε σήμερα εμείς.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑ;

#Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ έδιναν οδηγίες για τον κορωνοιό και τα εμβόλια οι δύο πιό «ΕΙΔΙΚΟΙ»

#Μανωλόπουλος, λέει καθηγητής Φαρμακολογίας θράκης… Τι είναι στην πραγματικότητα; Βιολόγος, εξειδικευμένος σε βασική έρευνα και υπεύθυνος αναλυτικού προσδιορισμού επιπέδων φαρμάκων. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής. Δεν είναι καν φαρμακοποιός. Και μιλάει για Κλινικά Θέματα; Δίκην αυθεντίας… (Ο Καθ. Κλινικής Φαρμακολογίας ΑΠΘ Δημ. Κούβελας , που δεν τους αρέσει, είναι Γιατρός με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής και Φαρμακοποιός-δύο πτυχία!)

#Σαρηγιάννης, Καθηγητής Πολυτεχνείου! Χημικός Μηχ. είναι ο άνθρωπος και επί χρόνια ασχολείται με την υγεία των… τροφίμων…Και δίνει οδηγίες για λήψη μέτρων Επιδημίας, είχε αντιθετη «άποψη» για τα ανοίγματα του lockdown, και έχει προβλεπτικό μοντέλο, (μόνο που πέφτει πολύ συχνά έξω…)

#Περιμένω να δω και τον συμπαθή κ. Λεφάκη και την κα Πόπη, την γνωστή καφετζού να μας δώσει οδηγίες… 

##Θα περιμένω , ΣΚΑΙ, εναγωνίως!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν σας πέφτει βαριά η Δευτέρα σας να θυμαστε τον κακομοίρη το Νίκο το Δένδια που σήμερα είναι στη Ρωσία και γυρεύει τουρίστες ενώ το υπουργείο του χτες καταδικασε την λευκορωσικη επιχείρηση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ η Κυπριακή Δημοκρατία περιθώρια, ευκαιρίες, δυνατότητες και προσφερόμενες διαδικασίες ώστε να κατευθυνθεί προς τον στόχο της απαλλαγής της από τις βρετανικές δαγκάνες. Για την:

– ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των βρετανικών Βάσεων.

– ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ρόλου της Βρετανίας ως Pen Holder.

– ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και κατάργηση των Εγγυήσεων του 1960 και:

– ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ του βλαπτικότατου για την Κύπρο διπόλου Βρετανία – Τουρκία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχετε τρελαθεί στην ΑΥΓΗ ? Τι ακτιβιστής και πράσινα άλογα ? Νέο ναζί είναι ο Ρομάν Προτασεβιτςς 

Ρομάν Προτάσεβιτς: Ο νεοναζί “ακτιβιστής” που στηρίζει η ΕΕ

Σχολιο.- από την στιγμή που γράφει

"Προώθησε την οικονομική ένταξη προς τη Ρωσία και συνήψε σχέσεις με ηγέτες από πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. H Κοντολίζα Ράις έχει χαρακτηρίσει τη Λευκορωσίοα ως την «τελευταία δικτατορία της Ευρώπης».

Φίλε μου όταν τα λέει αυτά μια ΕΓΚΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ που διέλυσε το Ιράκ ,τότε είναι φόρος τιμής ..

Ο Λουκασένκο έκλεχτηκε από τους πολίτες της χώρας του ..μας αρέσει η δεν μας αρέσει ,έτσι είναι η κατασταση

Δεν θα στηρίξω ΠΟΤΕ επεμβαση της αποικιοκρατικης Δυσης ούτε ναζιστικα πραξικοπήματα τύπου Μαινταν που καπελλωσαν κινήματα ..

Δεν είμαι σχιζοφρενής ,να στηρίζω τους Παλαιστίνιους και από την άλλη να στηριζω "πορτοκάλι ναζιστικές επαναστάσεις "της δεκάρας (και της CIA)

Σχολιο.- Μια παρεουλα τέτοιων ακτιβιστών ήταν και η Χρυσή Αυγή και πιο παλιά μια παρεουλα τέτοιων ακτιβιστών κατέλαβαν την Καγκελαρια στη Γερμανία Τι φωναζετε Τους έχει κάτσει στο στομάχι ο Λουκασενκο Φαίνεται ότι ο Παιατ έχει χρεωθεί και την Λευκορωσια και αυτό το κουμασι βρέθηκε στην Αθηνα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ρατσιστικό κράτος-απαρτχάιντ του Ισραήλ ξεκίνησε πόλεμο εναντίον των Αράβων πολιτών του, που αποτελούν το 21% του ισραηλινού πληθυσμού. Χιλιάδες ένοπλοι συνοριοφύλακες, αστυνομικοί, χαφιέδες και ασφαλίτες έχουν ξεχυθεί στις "μικτές" πόλεις του Ισραήλ και πραγματοποιούν έρευνες σε σπίτια και μαζικές συλλήψεις παλαιστινιακής καταγωγής Ισραηλινών που εντοπίστηκαν να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις συμπαράστασής στους αδελφούς τους στα Κατεχόμενα εδάφη.

Ήδη έχουν συλληφθεί πάνω από 1550 κυρίως νεαρά άτομα. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



*Γιλέκο της ισραηλινής αστυνομίας. "Ο Θεός θα κρίνει τους εχθρούς μας. Εμείς θα κανονίσουμε να τον συναντήσουν."

*To σήμα στο γιλέκο του ισραηλινού αστυνομικού "Ο Θεός θα κρίνει τους εχθρούς μας. 

Εμείς θα κανονίσουμε να τον συναντήσουν" είναι το κρανίο Punisher από την ομώνυμη ιστορία των Marvel comics, το οποίο έχει υιοθετηθεί από ακροδεξιούς εξτρεμιστές παγκοσμίως. 

Αρχικά υιοθετήθηκε ως σήμα κατατεθέν από ακροδεξιούς εξτρεμιστές αμερικανούς, και από την αμερικανική αστυνομία.

Έμπνευση για την υιοθέτηση του Punisher scull υπήρξε ο "American Sniper", ταινία που σκηνοθέτησε ο Κλιντ Ίστγουν και βασίζεται στη βιογραφία του Κρις Κάιλ που πολέμησε στο Ιράκ.

Ο αμερικανός ελεύθερος σκοπευτής σ' αυτή την άθλια βιογραφία και ταινία που παρουσιάζει τους Ιρακινούς ως βάρβαρους και στο σύνολό τους τρομοκράτες, λέει: 

"Ζωγραφίσαμε με σπρέϋ το κρανίο του Punisher στα Hummers μας και στη στολή μας και στα κράνη μας και στα όπλα μας. Και το ζωγραφίσαμε και σε όσα περισσότερα κτίρια μπορούσαμε. Θέλαμε να το μάθουν: "Είμαστε εδώ για να σας γ******ε ”"



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Εισαγγελέας ζητά την απαγόρευση διαφημίσεων του οίκου Dolce & Gabbana στο Instagram

 Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, 22:30

Ένας Ρώσος εισαγγελέας ζήτησε οι διαφημίσεις του οίκου Dolce & Gabbana στο Instagram, όπου ζευγάρια ιδίου φύλου φιλιούνται, να απαγορευτούν στη χώρα, μετά την καταγγελία ενός βουλευτή σχετικά με αυτές, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του εισαγγελέα.

Ο Μιχαήλ Ρομανόφ, μέλος του κυβερνώντος κόμματος United Russia και βουλευτής στη Δούμα, κατέθεσε την καταγγελία σχετικά με τις διαφημίσεις, που έχουν αναρτηθεί υπό το @dolcegabbana, ανέφερε το γραφείο Τύπου των δικαστηρίων της Αγίας Πετρούπολης.

Τα δύο σύντομα διαφημιστικά σποτ αποτελούσαν μέρος της παγκόσμιας εκστρατείας του ιταλικού οίκου μόδας με τον τίτλο "Love is Love", για την περίοδο πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου είναι νόμιμες στη Ρωσία, όμως ένας νόμος του 2013 απαγορεύει τη διάδοση της «προπαγάνδας σχετικά με τις μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις» μεταξύ των νεαρών Ρώσων. Οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν καταδικάσει τη νομοθεσία, υποστηρίζοντας ότι βοηθάει στην αύξηση της κοινωνικής εχθρικότητας προς την ομοφυλοφιλία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ή με την Ανεξάρτητη Λευκορωσία, ή υποτελείς σε ΝΑΤΟ κι ΕΕ! Οι ισαποστάκηδες είναι ένοχοι!

Ένας τρομοκράτης με διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, κάποιος Προτάσεβιτς, με την ιδιότητα του "μπλόγκερ" -τώρα το λέμε και δημοσιογραφία- κυκλοφορούσε ελεύθερος (και προστατευμένος από ποιους και γιατί;). Μάλιστα συνόδευε την υπάλληλο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάποια Svetlana Tikhanovskaya, σε ένα επίσημο και κρατικό συνέδριο στην Ελλάδα, όπου παραβρέθηκε προκειμένου στο περί πολλού "Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών". Άραγε, στη συνάντηση της κυρίας Σβετλάνας με την πρόεδρο της δημοκρατίας Σακελλαροπούλου, παραβρέθηκε ο τρομοκράτης, καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης; Η Σακελλαροπούλου απλώς ανακοίνωσε τη συνάντηση, όπως της ζήτησαν να κάνει, χωρίς να δώσει φωτογραφικό υλικό... Ο καταζητούμενος τρομοκράτης έστειλε "ανταπόκριση" για τη συνάντηση... Συνεπώς... εύλογο το ερώτημα: Οι ελληνικές αρχές ασφαλείας που τον έβλεπαν στους Δελφούς (θα ρωτήσει κάποιος τη Σακελλαροπούλου, ή τον Αμερικανό πρέσβη, αν παραβρέθηκε κι ο καταζητούμενος;), γιατί δεν τον συνέλαβαν; Συγκαλύπτουν τρομοκράτες, όπως κάνουν με τους φονιάδες αποκεφαλιστές του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού;

Μάλιστα, η Σακελλαροπούλου, πολύ ευαίσθητη σε τέτοια ζητήματα (ενέκρινε σαν Συνταγματικά τα μνημόνια, ενέκρινε την απαγωγή και παράδοση του Βινίκ), θεωρεί πως είναι άμοιρη ευθυνών; Να θυμηθούμε πως η Σακελλαροπούλου έδρασε αστραπιαία για την απαγωγή και παράδοση του Βινίκ. 

Βέβαια, έχουμε και την ανακοίνωση κάποιου κόμματος κιναλ, που θέτει προ ευθυνών την ΚΥΠ του Μητσοτάκη, διότι δεν προστάτευσε τον καταζητούμενο τρομοκράτη και γελάνε κι πέτρες. Θυμίζουμε στην Σακελλαροπούλου και τους κιναλ για τον Βινιάκ...  

Για έναν "μπλόγκερ" με διεθνές ένταλμα σύλληψης στην πλάτη του, ξεσηκώθηκε το ΝΑΤΟ, η Ευρω Ένωση... με την ίδια σφοδρότητα που αντιμετωπίζουν την κατοχή του 40% μιας χώρας πλήρους μέλους της Ευρω Ένωσης, της μαρτυρικής μας Κύπρου, αλλά και τη Νάκμπα, το Ολοκαύτωμα, τη Γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Μάλιστα το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα, στη γραμμή Κοτζιά με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών, γιατί η κυβέρνησή του δεν ήταν κότες -η κότες έχουν μεγαλύτερη αξιοπρέπεια-, αντί ν' απολογείται για τη φιλοξενία και προστασία ενός τρομοκράτη... κραυγάζουν ως δουλικά του 4ου Ράιχ.

Ο νεοφιλελέ "σοσιαλδημοκράτης" Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο Jens Stoltenberg, απαιτεί διεθνή έρευνα, σαν αυτή που δεν έκανε εναντίον της Τουρκίας, σαν αυτή που ΔΕΝ έκανε εναντίον του ναζιστικού-σιωνιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη, την έρευνα που ΔΕΝ  κάνει για τα παράνομα και δολοφονικά εμπάργκο εναντίον των λαών που δεν υποκύπτουν στους ιμπεριαλιστές.-

Εν ολίγοις, οι "πολιτισμένες" δυτικές αποικιοκρατικές δυνάμεις μπορούν ελεύθερα να σχεδιάζουν και να εκτελούν επιχειρήσεις εξαγωγής της δήθεν "δημοκρατίας" τους με βόμβες, να αποσταθεροποιούν τις κυβερνήσεις που δεν ευθυγραμμίζονται με τη βούλησή τους, αλλά τώρα οι ίδιες κυβερνήσεις και λαοί που δέχονται επίθεση δεν πρέπει να επιτρέψουν στον εαυτό τους να αμυνθούν. Είναι το συνηθισμένο πλέον δίπολο δυτικό πρότυπο, για το οποίο θα έπρεπε να ανεχόμαστε την αναμάσηση ουδετερότητας, "ατομικών δικαιωμάτων" κι άλλες γελοιότητες των υποταγμένων πολιτικών κομμάτων: 'Η είμαστε με τους λαούς και τις χώρες που αντιτίθενται στην ιμπεριαλιστική επέμβαση, ή είμαστε συνεργοί του ΝΑΤΟ και της ΕΕ του 4ου Ράιχ.

Σημ. : Στην αρχική φωτογραφία της ανάρτησης ο Λευκορώσος πράκτορας της Δύσης, Ρομάν Προτάσεβιτς, στέλεχος της ένοπλης νεοναζιστικής οργάνωσης "Μέτωπο Νεολαίας" κι ως νεοναζί μασκαρεμένος"ιππότης", για να εκφράσει τον θαυμασμό του στους Τεύτονες ιππότες, τους κατακτητές της πατρίδας του...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό δεν λέγεται διπλωματία, αλλά ραγιαδισμός και υποτέλεια!

Καλά θα κάνει ο Δένδιας ν΄ασχοληθεί με "τα του οίκου" του και να μην παριστάνει τον "λαγό" του Μπάιντεν και της Μέρκελ!

Πολύ περισσότερο, όταν... προσπαθεί να εμπλέξει την Ρωσία, σε μια κατασκοπευτική υπόθεση, που αφορά στην Λευκορωσία.

Αυτό δεν λέγεται διπλωματία, αλλά ραγιαδισμός και υποτέλεια!

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Χθες, με την πτήση της "Ράιαν Εϊρ", από Αθήνα προς Λιθουανία, ταξίδευε ο καταζητούμενος με παγκόσμιο ένταλμα, Λευκορώσος πράκτορας της Δύσης, Ρομάν Προτάσεβιτς.  Ιδρυτής του καναλιού "Nexta Telegram", με τη βοήθεια του οποίου συντονίστηκαν οι διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας, μετά τις εκλογές του Αυγούστου του 2020.

Κατηγορείται ότι είχε μακροχρόνια συνεργασία με τις πολωνικές ειδικές υπηρεσίες, ζήτησε τη δολοφονία του Προέδρου Λουκασένκο,  υπαλλήλων των δομών εξουσίας της Λευκορωσίας, έκανε εκκλήσεις για μαζικές ταραχές, ώστε να ανατραπεί το αποτέλεσμα των εκλογών, στην χώρα κ.α.

Παρά το διεθνές ένταλμα, η χώρα μας τον φιλοξενούσε και ελεύθερα απολάμβανε και φωτογράφιζε τ΄αξιοθέατα της Αθήνας, συνοδευόμενος, από την "διεκδικήτρια" της Προεδρίας της Λευκορωσίας, Τιχανόφσκαγια, όταν ο Λουκασένκο, μετά από διαπιστωμένη απόπειρα δολοφονίας, θα ήταν νεκρός. Δεν συνέβη και διέφυγαν. ΑΚΟΜΑ παραμένει στην Αθήνα.

Ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν, στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας, πήρε σήμα ότι υπάρχει βόμβα, στην πτήση. Ο πιλότος ζήτησε ο ίδιος (έχει σημασία) να προσγειωθεί επειγόντως, στο αεροδρόμιο του Μίνσκ, όπως και με συνοδεία μαχητικού αεροσκάφους της χώρας (επίσης σημαντικό).

Βόμβα δεν βρέθηκε, αλλά βρέθηκε ο Ρόμαν Προτάσεβιτς, που πλέον αντιμετωπίζει ποινή από 15χρόνια έως ισόβια. Και εκεί ΕΙΝΑΙ ισόβια!

Στην Ευρώπη τεράστια οργή. Γερμανία και Αυστρία ζήτησαν έρευνα. Η Πολωνία κυρώσεις, οι Βρυξέλλες "εκφράζουν ανησυχία", Η Λιθουανία ( ο κύριος αποδέκτης χρημάτων για την υποστήριξη της τοπικής αντιπολίτευσης) χαρακτήρισε τις ενέργειες των αρχών της Λευκορωσίας "μια αηδιαστική πράξη, πίσω από την οποία βρίσκεται το καθεστώς της Λευκορωσίας" και ζήτησε άμεση απελευθέρωση του Προτάσεβιτς. Το ίδιο και ο Δένδιας . Η Τιχανόφσκαγια ζήτησε να εξαιρεθεί η Λευκορωσία, από τον  Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).

Αλλά, σε ποια βάση;;

Το ίδιο το πλήρωμα του αεροσκάφους ζήτησε να προσγειωθεί, στο Μίνσκ! Ακόμα και στην περίπτωση, που οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ζήτησαν την προσγείωση, σύμφωνα με όλα τα τυπικά πρωτόκολλα, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η τελική απόφαση παραμένει πάντα στον κυβερνήτη του αεροσκάφους.

Επίσης διατέθηκαν ασθενοφόρα, πυροσβεστικά κλπ. Ολα νόμιμα!

Απομακρύνθηκαν οι επιβάτες, για πλήρη έλεγχο, κατέβηκε και ο πράκτορας, που βρέθηκε, από την εξωεδαφική ζώνη (αεροπλάνο) και πάτησε στο έδαφος της Λευκορωσίας, όπου και συνελήφθη.

Αυτό το "σχέδιο" σύλληψης, δεν είναι πρωτοφανές! Ούτε για την Λευκορωσία, ούτε για το Κίεβο.

Από το 2013, Αμερικανοί αξιωματικοί πληροφοριών προσγείωσαν το αεροπλάνο του τότε Προέδρου της Βολιβίας Εβο Μοράλες, στη Βιέννη - μόνο λόγω της υποψίας ότι ο Εντουαρντ Σνόουντεν βρισκόταν μέσα. Δεν εφευρέθηκαν ούτε παραμύθια για βόμβες. Ωμά και παράνομα, υπό την απειλή της χρήσης βίας, έγινε η κατάληψη, με το κλείσιμο όλων των αεροπορικών διαδρόμων.

Ο Ρομάν Προτάσεβιτς είναι η πιο πολύτιμη πηγή πληροφοριών. Ως πρώην αρχισυντάκτης του NEXTA, μπορεί να έχει δεδομένα σχετικά με τους διαδρόμους χρηματοδότησης του καναλιού, το προσωπικό και, το σημαντικότερο, για τις "πηγές" του, στις αρχές της Λευκορωσίας, που διέρρευσαν διάφορα ενοχλητικά στοιχεία.

Η ίδια η  επιχείρηση απέδειξε τις ικανότητες των ειδικών υπηρεσιών της Λευκορωσίας. Οι εχθροί θα τους σέβονται και θα τους φοβούνται περισσότερο, και οι πολίτες της Λευκορωσίας θα τους εκτιμήσουν και θα τους θαυμάσουν.

Τους αξίζουν δάφνες!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χύστε τώρα κροκοδείλια δάκρυα για την καταστροφή του πευκοδάσους των Γερανίων!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα αιολικά, η Κ. Σακελλαροπούλου και οι εξορύξεις βωξίτη...