Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Τριτη 15 Ιουνιου 2021


ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ, ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΉΣΩ:

ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΠΟΙΟΥ ΕΧΘΡΟΎ,

ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΎΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΆ?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το καλύτερο βιογραφικό της χώρας είπε κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι...

Μην τον αφήνετε ρε να μιλάει χωρίς χειρόγραφο.

Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο Covid απέδειξε πόσο ευάλωτες είναι οι κοινωνίες μας σε έναν ιό, ο οποίος δεν είναι καν ορατός δια γυμνού οφθαλμού»

Σχολιο.- Δίκιο έχει το παλικάρι που πέσατε να τον φάτε ρε ψεκασμενοι. Ο προηγούμενος ιός είχε μέγεθος σαν του Γκοτζίλα γκρέμιζε πολυκατοικίες και έλιωνε τα διερχόμενα αυτοκίνητα με τις πατούσες του



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



θάνατος του Άρη Βελουχιώτη, σαν σήμερα, στις 15 Ιουνίου 1945.

Η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουνίου. Αυτή την ημερομηνία αναφέρουν όλες οι εφημερίδες εκείνων των ημερών που δημοσίευσαν την είδηση, καθώς και συναγωνιστές του Άρη, που βρίσκονταν μαζί του ή έμαθαν για τον θάνατό του εκείνες τις μέρες. 

Από τότε επαναλαμβάνετε το ίδιο λάθος, αναφέροντας ως ημερομηνία θανάτου του Άρη τις 15 Ιουνίου.

Σχολιο.- Η μαρτυρία του Γκονέζου, τοποθετεί την αυτοκτονία του Άρη το βράδυ της 15ης Ιουνίου.Αν δεν κάνω λάθος,πάντως,οι παρακρατικοί βρήκαν τα σώματά τους μετά από 2 μέρες.

Σχολιο.- Στις προσωπικές μαρτυρίες που βασίζονται σε αναμνήσεις είμαστε πάντα επιφυλακτικοί, ως προς την ακρίβειά τους, και τις διασταυρώνουμε και με άλλες πηγές.

Σχολιο.- Ο Χαριτόπουλος στο βιβλίο του Άρης ο αρχηγός των ατάκτων αναφέρει την δέκατη πέμπτη Ιουνίου Πέρυσι ένα άρθρο του επανήλθε και αναφέρει την ίδια ημερομηνία



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, της πόλης που θα γίνει (σ.σ. θα γινόταν) το συνέδριο της «Γόνιμης» Ντροπής, είχαμε πρόσφατα την απόλυση της επικουρικής ιατρού Γαστρεντερολόγου Β. Τσιακτσίρα επειδή διεκδίκησε τη νόμιμη γονική άδεια για να φροντίζει το παιδάκι της.

Σωστά κύριε Κοντοζαμάνη ;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ελβετία τέλος οι μάσκες σ΄εξωτερικό χώρο από τέλος Ιούνη! Μόνο το 0,1% των κρουσμάτων Covid19 επήλθαν σ΄εξωτερικούς χώρους!!!! αλλά τι να μας πουν τώρα οι Ελβετοί; έχουν Παγώνηδες και Βασιλακόπουλους εκεί;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιλάνο: 12χρονη τενίστρια πεθαίνει μυστηριωδώς στο σπίτι της…”Εμβολιάστηκε” ισχυρίζονται τα social media. O Σύλλογός της: ”καταστρέφουμε τα παιδιά μας”.Για απροσδιόριστη αιτία θανάτου μιλούν τα MME.

14/06/2021

Το φάντασμα των μυστηριωδών ξαφνικών θανάτων χτυπάει τον αθλητισμό. μ΄επίκεντρο το Μιλάνο.Παίκτης της Ίντερ ο Έρικσεν τώρα τενίστρια και πάλι εκεί..Σημειωτέον ότι Κι ενώ ακόμη είναι νωπές οι μνήμες από την περίπτωση Έρικσεν που πέθανε κι αναστήθηκε όπως είπε καρδιολόγος που χειρίστηκε την υπόθεση ένα 12χρονο κορίτσι φέρελπις του τένις βύθισε με τον μυστηριώδη απρόσμενο θάνατό της σε πένθος τον αθλητισμό στην Ιταλία. Η υπόθεση Έρικσεν ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν δηλ. ο παίκτης ήταν εμβολιασμένος ή όχι καθώς αντιφατικές πληροφορίες είδαν το φως. Mε τον γιατρό της Ίντερ τον Volpi να δηλώνει σε ανύποπτο χρόνο κι αυτό έχει σημασία πριν το συμβάν: ”Τον Μάρτιο οι πιο δύσκολες μέρες, τώρα όλοι εμβολιάστηκαν »https://calciomercato.com. Ωστόσο ιθύνοντες της ομάδας μετά τη δραματική εξέλιξη έσπευσαν να διαψεύσουν ότι είχε εμβολιαστεί. Ωστόσο για την μικρή που πέθανε σπίτι της εντελώς απροσδόκητα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι εμβολιάστηκε. Πολύ διαφωτιστική η δήλωση του Αθλητικού Συλλόγου της που συντετριμμένος αναφέρει: «Οι μαθητές μας είναι τα παιδιά μας, σήμερα τα καταστρέφουμε. Γεια σου, Cloe “που μεταφέρει το italy24news. Τα λέει όλα...Ωστόσο τα μέσα μιλούν για απροσδιόριστη ασθένεια που την έπληξε χωρίς να δίνουν εξηγήσεις. Πουθενά δεν αναφέρεται στα επίσημα ΜΜΕ αντίθετα ότι δεν εμβολιάστηκε. Ισραήλ, ΗΠΑ, Ιταλία προχωρούν σε εμβολιασμό παιδιών..

Η 12χρονη Cloe Giani Giavazzi παιδί μεγαλοαστικής γνωστής οικογένειας πέθανε στις 12/6/21 από ξαφνική ασθένεια που σκότωσε μια πολλά υποσχόμενη του τένις.

Τα νέα για το θάνατο της Cloe Giani Giavazzi αναπόφευκτα δημιουργούν μια κατάσταση σοκ λόγω της ηλικίας της: 12 ετών. Ένα κοριτσάκι, που ουσιαστικά έχασε τη ζωή του χθες, Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, μετά από μια ξαφνική ασθένεια που την έπληξε στο σπίτι του στο Μιλάνο, όπου η μητέρα της την βρήκε αναίσθητη. Μια ανεξήγητη και αδιανόητη τραγωδία, η οποία αναφέρθηκε από την εφημερίδα “L’Eco di Bergamo”.

Το κορίτσι ήταν μια υπόσχεση για τένις και οι ειδικοί του κλάδου είχαν ήδη πει πολλά καλά γι ‘αυτήν. Η Cloe αγωνιζόταν για τον ερασιτεχνικό αθλητικό σύλλογο «Golarsa tennis Academy», ο οποίος δημοσίευσε ένα μήνυμα γεμάτο πόνο στη σελίδα του στο Facebook και το οποίο υποδηλώνει πόσο σημαντικό ήταν αυτό το δράμα: «Οι μαθητές μας είναι τα παιδιά μας, σήμερα τα καταστρέφουμε. Γεια σου, Cloe “. Σε όλη την πόλη του Μιλάνου υπάρχει ένα βαθύ κλίμα πένθους και συμπαράστασης προς την οικογένειά της (πολλά μηνύματα συλλυπητηρίων έφτασαν μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, στα οποία τονίζεται η αδυναμία εύρεσης μιας λογικής εξήγησης ενόψει τέτοιων τρομερών γεγονότων) , καθώς και στο Μπέργκαμο, όπου ο παππούς του, Renato Giavazzi, είναι πρόεδρος του Confagricoltura Bergamo από το 1997. Μόλις πριν από δύο χρόνια ο προπάππους της Chloe, Giovanni Giavazzi, πρώην πρόεδρος της επαρχίας του Μπέργκαμο και ευρωβουλευτής.

Mην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός εξελίσσεται σ΄έναν χώρο με δικούς του ιδιότυπους κανόνες..για πολλούς λόγους ενδεικτικές οι περιπτώσεις των παιδιών που μίλησαν μετά από δεκαετίες ως ενήλικοι πλέον για όσα είχαν υποστεί….

Σχολιο.- η pfizer όμως είναι "ασφαλής"..... Στο twitter όμως γράφουν ότι είχε εμβολιαστεί με Pfizer.

Σχολιο.- O Eriksen ειχε κανει το εμβολιο της Pfizer 2 ημερες πριν.Ενας υγειεστατος ποδοσφαιριστης με τουλαχιστον 2 ιατρικα team (του συλλογου του και της εθνικης) να του δινουν το οκ για την συμετοχη του στο Euro...

Σχολιο.- Τυχερός ο Έρικσεν.. (μέσα στην ατυχία του) που το έπαθε κατά την διάρκεια του αγώνα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σταύρος Ξαρχάκος: «αυτή η κυρία (σ.σ. υπουργός Πολιτισμού) διακατέχεται από ένα σύνδρομο που εγώ το λέω “βλαπτική έπαρση”. Και ξέρετε κάτι; Δικαίωμα στην έπαρση έχει μόνο η σημαία».

Σχολιο.- λέει ο μαέστρος σε μια αποστροφή του λόγου του αναφερόμενος στον Μητσοτάκη: Να προσέχει. Διότι η Τέχνη είναι σαν το κάρβουνο που όταν είναι αναμμένο και το πιάνεις καίγεσαι κι όταν είναι σβηστό και το πιάνεις μουτζουρώνεσαι......

Σχολιο.- Βολές κατά ριπάς

...και μάλιστα...εκ των έσω!

Εμ...από "μέσα" πέφτουν τα κάστρα!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενώπιον εισαγγελέα 15 αρνητές κορωνοϊού: Οι επικίνδυνες αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια και η έρευνα των αρχών

Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν διατάξει προκαταρκτική για αυτές τις αναρτήσεις και είχαν αναθέσει την έρευνα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι αστυνομικοί βρήκαν τα ψηφιακά ίχνη και, μόλις ολοκλήρωσαν τη δικογραφία, την απέστειλαν στις δικαστικές Αρχές.

14/06/2021 - 16:21

Ενώπιον του εισαγγελέα καλούνται να λογοδοτήσουν 15 αρνητές του κορωνοϊού.

Η δικογραφία σε βάρος τους σχηματίστηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι κατηγορίες εις βάρος τους βασίζονται σε αναρτήσεις στις προσωπικές τους σελίδες στα social media.

Φέρονταν κατά της χρήσης μάσκας, προέτρεπαν τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς αυτήν και να μην κάνουν self-test.

Πρόκειται για άτομα από όλη την Ελλάδα, τα οποία στις αναρτήσεις τους κυρίως ανέφεραν ότι "δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα παιδί με μάσκα στα σχολεία".

Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν διατάξει προκαταρκτική για αυτές τις αναρτήσεις και είχαν αναθέσει την έρευνα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι αστυνομικοί βρήκαν τα ψηφιακά ίχνη και, μόλις ολοκλήρωσαν τη δικογραφία, την απέστειλαν στις δικαστικές Αρχές.

Σχολιο.- Κράτος τρομοκράτης

Μετά ο Λουκανσενκο τους πείραξε.

Υπήρξε εισαγγελέας που ασχολήθηκε με το εμβόλιο δολοφόνο που σκότωσε την κυρία και άφησε δύο ορφανά;

Μακρυά από εμβόλια και παραμύθια τους. Δεν είμαστε αριθμοί.

Σχολιο.- Για τους εισαγγελείς που αρνούνταν οτι η πολύαποδεδειγμένη οργάνωση ΝΔ, είναι τίτανοτρομοκράτες

Σχολιο.- συγχαρητήρια στον κ.Χρυσοχοιδη για την παταξη της εγκληματικότητας

Σχολιο.- Βρε τον εισαγγελέα!

Βρήκαν λέει τα ψηφιακά τους ίχνη!

Γι αυτόν τον "αρνητή" τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη που εδώ και σχεδόν ένα χρόνο μιλάει επώνυμα για εγκληματική οργάνωση με αρχηγό τον Πρωθυπουργό που δολοφονεί κόσμο στα νοσοκομεία και καταθέτει μηνύσεις τη μια πίσω από την άλλη, δεν υπάρχει εισαγγελέας; Γιατί δεν εκδικάζονται οι μηνύσεις που κάνει;

Ε ρε γλέντια που έρχονται!

Σχολιο.- Σε τι εποχές ελευθερίας ζούμε ε? Η δημοκρατία σταματα εκεί που αρχίζει η αντιπαράθεση μαζί τους.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έβαλαν την Astrozeneca να ζητήσει πρώτη απαλλαγή από κυρώσεις για παρενέργειες λόγω εκτάκτων συνθηκών και μιας και πούλησε το εμβόλιο της σε τιμή κόστους. Μετά όλες οι δυτικές εταιρίες πέτυχαν το ίδιο (Pfizer,Moderna, Johnson & Johnson). Μετά ξεκίνησε εμπορικός πόλεμος για να την βγάλουν από την μέση. 19 χώρες ανέστειλαν για προληπτικούς λόγους τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca μέχρι τώρα που μιλάμε. Μια προσεκτική ματιά όμως στα στοιχεία του ΝΗS (του Βρετανικού ΕΣΥ) μας δείχνει ότι μέχρι τις 23/3/2021 είχαν γίνει 10,9 εκατ. εμβολιασμoί με Pfizer και 13,7 εκατ εμβολιασμοί με Astra Zeneca.

Υπήρξαν 259 θάνατοι με το Pfizer, ενώ στην ομάδα της Astra Zeneca υπήρξαν 326 θάνατοι. Με άλλα λόγια εξίσου επικίνδυνα και τα δυο εμβόλια με εξίσου καταστροφικά αποτελέσματα λόγω θρομβοεμβολικών επεισοδίων. Άγνωστο γιατί αν και τα δύο εμβόλια έχουν διαφορετική τεχνική έχουν παρόμοια αποτελέσματα...Φυσικά τα νούμερα αφορούν τις πιο "σπάνιες επιπλοκές και θα αργήσουμε να δούμε τις απώτερες" όπως εύστοχα μας λέει ο γιατρός κ.Γάκης. Στην χώρα μας τα περιστατικά παρενεργειών δεν καταγράφονται καν όπως κατήγγειλε μέλος της επιτροπής φαρμακοεπαγρύπνισης κ.Βλαχογιαννόπουλος...Τι άλλο να πούμε; τα σχόλια δικά σας

Σήμερα μαθαίνω "τέλος" το AstraZeneca στους κάτω των 60 ετών και στην Ελλάδα....

Εμένα γιατί μου φαίνεται λαγός τελικά η AstraZeneca;;;;;

Κι όλοι αυτοί που εμβολιάστηκαν με το συγκεκριμένο εμβόλιο τι θ'απογίνουν;

Πόσο πιστεύετε θ'αυξηθεί η τιμή των MRNA εμβολίων μετά από αυτή την εξέλιξη;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες: "Είστε ψεκασμένοι κι ανεύθυνοι που μιλάτε για παρενέργειες των εμβολίων, όλα είναι ασφαλέστατα."

Σήμερα: "Διακόπτεται το Άστρα Ζένεκα στους κάτω των 60 λόγω παρενεργειών."

Αύριο: "Εσείς φταίτε ανεύθυνοι που πήγατε και εμβολιαστήκατε!"

Με την ευκαιρία... Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί φωτογραφήθηκαν να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου. Τη δεύτερη την κάνανε; διότι δεν θυμάμαι να έγινε λόγος γι' αυτό!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να βρείτε κάποιον/-α που να σας αγαπάει και να σας υποστηρίζει άνευ όρων για αυτό που είστε, χωρίς ποτέ να σας αμφισβητεί ή να σας ζητάει να του/της αποδείξετε το παραμικρό. 

Όπως οι πλασιέδες τα προϊόντα των φαρμακευτικών από τις οποίες σιτίζονται.

Αααααααχ... Πόσοι άραγε θα σταθούν στη ζωή τους τυχεροί να βρουν τέτοια άκριτη, ανυπόκριτη, δεδομένη, σταθερή και απροϋπόθετη αγάπη;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



το σημερινό μου ποστ είναι πικρό σα θάνατος...

το γράφω με κόμπο στο λαιμό, που δε φεύγει με τίποτα...

μετά την κατάπτυστη συμφωνία της Βάρκιζας ο Αρης λεει στους αντάρτες:

Αυτή η συμφωνία είναι η θανατική μας καταδίκη. Μόλις αφοπλιστεί ο ΕΛΑΣ, θα αρχίσει το κυνηγητό μας. 

Θα μας σκοτώνουν σαν τα σκυλιά στους δρόμους κι ο κόσμος ο ίδιος που χτες μας προσκυνούσε αύριο θα βαράει παλαμάκια

είχε προφητεύσει με ακρίβεια μάγου, τα επόμενα 4 χρόνια της λευκής τρομοκρατίας…

αλλά ακόμα και τώρα, μετά τα απανωτά λάθη της ηγεσίας, 

τα εγκλήματα μάλλον,

δεν τα παρατάει, ψάχνει λύσεις....

προτείνει να παρουσιάσουν τον ΕΛΑΣ ως μη αποδεχόμενο τα συμφωνηθέντα. οτι στασίασε δλδ...

«Έτσι, και την υπογραφή σου τιμάς και βοηθάς να σωθεί και το λαϊκό κίνημα»

Ούτε να το ακούσουν οι μυαλοφυγόδικοι του ΚΚΕ.... 

Με εντολή του Ιωαννίδη οι κομματικοί διαφωτιστές αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν την συμφωνία σαν επίτευγμα της ηγεσίας: 

«Το κίνημα βγαίνει πιο δυνατό», 

«μεγάλη νίκη του λαού» 

και αλλα τέτοια...

ο Αρης ειναι αποφασισμένος, δε θα συμμορφωθεί με τη συμφωνία της Βάρκιζας.... Παρότι έχει βάλει την υπογραφή του μετά την εντολή του κόμματος….

αρχίζει να γυρίζει στη Ρούμελη και να κάνει επαφές με παλιούς και δοκιμασμένους συντρόφους αλλά δεν τους βλέπει ιδιαίτερα ζεστούς να τον ακολουθήσουν σε καινούργιο αντάρτικο

θα έπρεπε έκτος των Εγγλέζων να τα βάλουν τωρα και με το κόμμα...

όταν μαθαίνουν οι ηγετικοί οτι ο Αρης αρνείται να συμμορφωθεί

ο Σιάντος στέλνει το μήνυμα

«Να κάτσει καλά γιατί το Κόμμα θα τον τσακίσει»

τελικά μετά απο πολλά οι ηγετικοί καταφέρνουν με παραπλανητική τακτική να στέλνουν τον Αρη εντολή να φύγει στη Γιουγκοσλαυία  (και αρχίζει την πορεία Ρούμελη, Θεσσαλία, Μακεδονία. Από όπου περνάει οι Έλληνες του ζητάνε βοήθεια. «Βοήθεια καπετάνιε μας σφάζουν οι παρακρατικοί και οι κρατικοί φασίστες)

του είχαν πει ότι τάχα το χαρτί που θα του έδινε σύνδεση να βγει απ την Ελλάδα θα τον περίμενε στα σύνορα....

ο ψυχισμός του Αρη έχει σχεδόν καταρρεύσει.

του εχει στοιχήσει που αντάρτες που θεωρούσε προσωπικούς του φίλους δεν τάχτηκαν με αυτόν αλλά με το κόμμα.

(οι περισσότεροι θα το μετανιώσουν πικρά τους επόμενους μήνες)

αναγκάζεται να γυρίζει τώρα μη μπα και τον βρουν, ο στρατός και οι παρακρατικοί φασίστες που συνεργάζονται μαζί και τον καθαρίσουν και ησυχάσουν, τον διαλύει...

μιλάει ανοιχτά πλέον για το Μέτωπο Εθνικής Απελευθέρωσης, αλλά όλοι διστάζουν να πάνε κόντρα στο κόμμα.

το εχει πάρει απόφαση...

δεν θα διαβάσει στο ριζοσπάστη την επίσημη διαγραφή του, αλλά το ξέρει...

«ούτε ψωμί ούτε νερό στον Άρη»…. Ο Ζαχαριάδης που τον είχε για Θεό τον έχει αποκηρύξει, τώρα που γύρισε στην Ελλάδα…

δε θελει να ζει αλλο

σα σήμερα 15 Ιουνίου του 1945 στη Μεσούντα Άρτας,

εκεί δίπλα στον Αχελώο, υπάρχει μια χαράδρα, η χαράδρα του Φάγγου.

εκεί βρίσκεται ο Άρης με τους συντρόφους του...

μετά από προδοσία,

στρατός και παρακρατικοί κατευθύνονται προς τα κει για να τον εγκλωβίσουν.

ο Άρης έχει πάρει την απόφαση του. λεει στους άλλους να φύγουν....

περιγράφει ο ιπποκόμος του Λεων:

«Γυρίζοντας, τον αντίκρισα.

Ούτε δέκα βήματα μας χώριζαν. 

Στεκόταν ακίνητος. 

Κρατούσε το περίστροφό του, με την κάννη ακουμπισμένη πίσω από το δεξί του αυτί»

Είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση.

η Ελεύθερη Ελλάδα δεν υπάρχει πια. 

Η κρατική εξουσία προσπα¬θεί με κάθε τρόπο να σβήσει το αντάρτικο έπος που δημιούργησε, 

και η κομματική εξουσία να σβήσει τον ίδιο.

Πάλι δεν χωράει πουθενά. 

Δεν υπάρχει τόπος για αυτόν.

Ο άνθρωπος που ξανάδωσε την περηφάνια σε έναν ολόκληρο λαό, 

έκανε αυτό που ήξερε από την πρώτη ημέρα που βγήκε στο Βουνό ότι θα κάνει.

Πυροβόλησε τον εαυτό του.

Αμέσως μετά τον μοιραίο πυροβολισμό οι τέσσερις πέντε άνδρες

που είδαν τι έγινε έτρεξαν κοντά στον πεσμένο αρχηγό τους. 

Ο Τζαβέλας ρίχτηκε πάνω στο άψυχο σώμα του. 

το αγκάλιασε και τον μοι¬ρολογούσε:

«Τι έκανες! Τι έκανες!»

οι αλλοι έφυγαν...

0 Τζαβέλας οχι. δεν γινόταν να φύγει. αγαπούσε τον Αρη με ένα πρωτόγονο λατρευτικό τρόπο... περίπου σα Θεό

έσπασε το πιστόλι του. 

έσκισε οτι φωτογραφίες και χαρτιά είχε πάνω του,

τράβηξε την περόνη μιας χειροβομβίδας και αγκάλιασε τον Άρη.

Η έκρηξη

αντιβούιξε σε όλη τη χαράδρα...

την άκουσαν οι αντάρτες που έφευγαν και κατάλαβαν.

Την άκουσαν και οι παρακρατικοί και τρόμαξαν..

δεν τόλμησαν να πλησιάσουν. περίμεναν μέχρι το επόμενο ξημέρωμα...

2 μέρες μετά, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου το πρωί, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων, 

εκεί που το Φλεβάρη οι εκλεκτοί του κόμματος εξηγούσαν στους αντάρτες πόσο μεγάλη επιτυχία ηταν η συμφωνία της Βάρκιζας,

φτάνουν οι παρακρατικές ύαινες και κρεμάνε από έναν φανοστάτη τα κεφάλια του Άρη και του Τζαβέλα....

από αυτή τη στιγμή και μεχρι τη μεταπολίτευση, για τριάντα και πλέον χρόνια δλδ οι μη δεξιοί Έλληνες που δεν είχαν συνεργαστεί με τους Γερμανούς Ναζιστές θα φτύσουν αίμα...κυριολεκτικά...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, της πόλης που θα γίνει (σ.σ. θα γινόταν) το συνέδριο της «Γόνιμης» Ντροπής, είχαμε πρόσφατα την απόλυση της επικουρικής ιατρού Γαστρεντερολόγου Β. Τσιακτσίρα επειδή διεκδίκησε τη νόμιμη γονική άδεια για να φροντίζει το παιδάκι της.

Σωστά κύριε Στοϊλόπουλε ; Τι νέα από τη Γερμανία που μένετε ; Έχει καλό καιρό εκεί ;

Σχολιο.- Ο κ. Στοϊλόπουλος νόμιζα ότι έμενε στη Γερμανία. Έκανα λάθος.  Μου λέτε ότι μένει στην Ελλάδα. Μου λέτε ότι ήταν μέλος των Φαιοπρασίνων που από την αρχή της ίδρυσης τους ήταν ΝΑΤΟικο κόμμα. Όσο για το συνέδριο της Ντροπής, δεν είναι θέμα αριστεράς-δεξιάς, όροι που είναι παροχημένοι. Είναι θέμα λογικής και παραλόγου που προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν. Αυτό που αποκαλούν κάποιοι αριστερά-δεξιά, είναι ένα σχήμα που έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι στο μυαλό τους, όπου "αριστερά" αποκαλούν τους δικαιωματιστές, και "δεξιά" αποκαλούν τους ακροδεξιούς νεοφιλελεύθερους. Το συνέδριο της Ντροπής προσπάθησε να ρίξει όλα τα βάρη στις γυναίκες για την υπογεννητικότητα. Το ότι οι εργαζόμενες γυναίκες απολύονται μόλις μείνουν έγκυες δεν παίρνεται υπόψη. Το ότι κυρίαρχη άποψη από το καθεστώς και το σύστημα είναι ότι οι εργαζόμενες/οι πρέπει να μην παντρεύονται για να διαθέτουν όλο το χρόνο τους για την εταιρεία ούτε κι αυτό παίρνεται υπόψη. Και κάνουν ένα συνέδριο της ντροπής για να προοθήσουν το συντηρητισμό και πίσω τον κόσμο, εκεί που θέλουν οι κυρίαρχοι. Σε αυτό έρχονται πίσω και από τους ναζιστές της Γερμανίας.

Το "συνέδριο γονιμότητας" που πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή ενός σμήνους παπάδων (και του Ιερώνυμου) αλλά... και του πρέσβη του Βατικανού (!!!) αντιμετώπισε τις γυναίκες όπως τις αντιμετώπιζε το Τρίτο Ράιχ της Γερμανίας, το οποίο είχε το σύνθημα "Kirche - Küche - Kinder" (=Εκκλησία - Κουζίνα -Παιδιά) - για να μην υπάρχει μάλιστα καμιά αμφιβολία κυκλοφόρησε κι ένα αδιανόητο βιντεάκι στο οποίο "μαλώνει" μια γυναίκα διότι στα 40 της "δεν έκανε παιδιά για χάρη της καριέρας της" και περνάει το μήνυμα ότι "απέτυχε στη ζωή της η εγωίστρια κι έμεινε στέρφα"!!! - το νόημα αποδίδω. Δεν το ανεβάζω, αν θέλει κάποιος ας το βάλει στα σχόλια αλλά... πάρτε βαθιά ανάσα πριν το δείτε.

Ούτε λόγος βέβαια ότι με τα συνεχή μνημόνια, με τη μόνιμη κιαντεγαμηθείτε οικονομική κρίση, με τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής σε κάθε επίπεδο, με τους φρικαλέους αντεργατικούς νόμους, με την ασυδοσία των επιθετικών "δικαιωματικών" λόμπι που προωθούν κάθε είδους περίεργη κατάσταση εκτός... από το να είσαι άντρας και γυναίκα, έχει ουσιαστικά εξαπολυθεί ένας πόλεμος εναντίον κάθε νέας και νέου που θα σκεπτόντουσαν να κάνουν παιδιά.

Και στο σημείο αυτό σκέπτομαι ότι η ανάρτηση περιέχει ένα λάθος... μπορεί το Τρίτο Ράιχ να αντιμετώπιζε έτσι όπως προανέφερα τις γυναίκες αλλά αν μη τι άλλο έδινε σημαντικότατα οικονομικά κίνητρα στα ζευγάρια που ήθελαν να τεκνοποιήσουν, ενώ στη συνέχεια το κράτος φρόντιζε για τα παιδιά - φυσικά... με τον τρόπο του, δηλαδή τα έκανε αφοσιωμένα στο καθεστώς στρατιωτάκια αλλά όπως και νάχει στα οικογενειακά βάρη συνεισέφερε.

Προφανώς δεν εγκρίνω... το Τρίτο Ράιχ αλλά τούτοι εδώ είναι ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. ΚΑΙ ναζιστική νοοτροπία ΚΑΙ νεοφιλελεδισμός (και σκατοψυχιά και βλακοτεχνοκρατία και σπασικλίαση κλπ., κλπ.)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλορίζικη η νέα ψηφιακή ταυτότητα. 

(για το καλό μας,

βεβαίως - βεβαίως)

σχολιο.- Απο ο,τι ειδα στο βιντεο ειναι το διαβατηριο εμβολιασμου (covid 19 ελεγε η πλατφορμα)και το αποκαλουν νεα ψηφιακη ταυτοτητα με τα "προνομια" αυτα στους εμβολιασμενους!!!

Σχολιο.- το πλασάρουν έτσι για να το δεχθεί ο κόσμος πιο εύκολα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το αίσχος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

Υπό την προστασία της αστυνομίας συνεχίστηκε το 37ο συνέδριο του Ε.Κ.Κοζάνης. Οι κύριες αιτίες:

1. Οι παρατάξεις ΔΑΚΕ- ΠΑΣΚΕ προσπαθούν να κάνουν ένα νόθο συνέδριο με τους ίδιους αντιπροσώπους που εκλέχτηκαν στο προηγούμενο συνέδριο και είναι 3πλάσιοι από αυτούς που θα έπρεπε να είναι σήμερα λόγω τεράστιας μείωσης των μελών άρα και της πραγματικής σημερινής δύναμης δύναμης των Συνδικάτων

2. Προσπάθησαν να αποκλείσουν αντιπροσώπους από τα Ταξικά Συνδικάτα με το πρόσχημα της μη οικονομικής τα;κτοποίησης

Η Ουσία είναι ότι το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης εδώ και πολλά χρόνια είναι ένας μηχανισμός που ουδεμία σχέση έχει με τις ανάγκες και τα προβλήματα των εργαζομένων της Περιοχής.

Η Λύση βρίσκεται στα χέρια των ίδιων των εργαζομένων που πρέπει να αντιληφθούν ότι τα Συνδικάτα (πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια αλλά και τριτοβάθμια) είναι δικά τους εργαλεία πάλης και οφείλουν να τα αφαιρέσουν από τη "συνδικαλιστική μαφία" που τα διοικεί



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στοπ στο Astrazeneca στην Ελλάδα για τους κάτω των 60. Ανατροπή στους εμβολιασμούς.

 1)Ποιον εμπιστεύτηκαν, όσοι έκαναν αυτά τα εμβόλια;

2)Θα κάνουν αγωγή αποζημίωσης επί σχετικής δημιουργηθείσης ή επί πιθανής μελλοντικής βλάβης, σε όσους τους το πρότειναν (περιλαμβανομένων και των γιατρών), ώστε να μη προτείνουν και άλλο που μπορεί επίσης να δημιουργεί προβλήματα, 

ή απάνθρωπα θ΄ αφήσουν το πρόβλημα να συμβεί και σε άλλους;

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ 1, ΔΕΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, 

ΑΠ΄ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ

Σχολιο.- ΤΕΛΟΣ το Αστρα Ζενεκα κατω τον 60. Οι πανω των 60 τον πουλο. Επιστημη ειναι αυτη, οχι ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Δεστε τους ρε. Βαλτε τους ενα ζουρλομανδυα.

Σχολιο.- Ότι αγωγή και να κάνουν καμία αποζημίωση δε θα λάβουν καθώς οι εταιρίες έχουν αποποιηθεί των ευθυνών τους θυμάστε τα χαρτιά που κυκλοφορησαν και το ανέφεραν ψηφίστηκε να υπάρχει ακαδιωκτο σε επιστήμονες επιτροπές κτλ.το εμβόλιο είναι υπό όρους σε κυκλοφορία το αναφέρουν ξεκάθαρα για αυτό και μιλάμε για ντίλερ εμβολίων το 2023 λήγει η αδειοδότηση για αυτό λέμε ότι είναι ένα παγκόσμιο πείραμα.αςγινουν αγωγές αλλά η πουλημένη δικαιοσύνη τι περιμένεις να κάνει όταν ο εισαγγελέας κύριος πλιωτας μετά από δεκάδες μηνύσεις ούτε καν αντιδρά ενώ σε άλλες υποθέσεις αντιδρα άμεσα....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



180εκ. «δώρο» στη FRAPORT, επειδή δεν ήρθαν τουρίστες το 2020!!

Παραδομένες κυβερνήσεις, δεχθήκατε τις ποσοστώσεις (να υποπαράγουμε των αναγκών μας) για να πάρουμε τουρισμό, χωρίς να βάλετε όρους αντιστροφής της σύμβασης, δεχθήκατε ποινική ρήτρα με τη FRAPORT επειδή θα είχαμε τουρισμό. Τώρα που έχουμε μονομερή αντιστροφή των όρων, να πληρώσει η Ε.Ε. την θετική και αποθετική ζημιά, σε όλους που επλήγησαν.

Ή είστε της ντροπής;

Η γερμανική κρατική εταιρεία FRAPORT, εκμεταλλευόμενη τη σύμβαση παραχώρησης των 14 τουριστικών αεροδρομίων της Ελλάδας, που είχε υπογράψει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με το Προεδρικό Διάταγμα 28/2017 (ΦΕΚ Α’ 7/4/2017), απαίτησε και πέτυχε να τής καταβληθεί το αστρονομικό ποσό των 179,9 εκατομμυρίων ευρώ “λόγω των συνεπειών τής πανδημίας τού κορονοϊού covid-19 για το έτος 2020”!

Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν για την καταπλεονεκτική σε βάρος τής χώρας μας συμφωνία με τη γερμανική FRAPORT!,

Η αποικιοκρατική και βλαπτική για τον λαό μας σύμβαση με τη Fraport -που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- πρέπει άμεσα να τροποποιηθεί!

Ιδού τα σχετικά κείμενα που δυστυχώς εκκρεμούν προς ψήφιση στη Βουλή!

Δείτε εδώ το σχέδιο νόμου με τίτλο “Οικονομική αποκατάσταση παραχωρησιούχων αεροδρομίων λόγω των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 για το έτος 2020” και την “Ανάλυση συνεπειών ρύθμισης”, όπως κατατέθηκαν στη Βουλή



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤ/ΤΩΝ

D-E.U.-Κυβέρνηση: 06:00-23:00 (εργαζόμενοι στην κιμαδομηχανή)

Σκλαβενίτης: 08:00-21:00 - Σαβ.:-20:00

D-E.U. = Γερμανο-Ευρω Ένωσης



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι στους δρόμους στις 16/6!

Να καταλάβει η χώρα!

Πριν λίγο το Eργατ.Kέντρο Aθήνας, μετέτρεψε τη στάση εργασίας σε 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγαλώνει η δεξαμενή «κρυφής ανεργίας»

13 Ιουνίου 2021

Η ΓΣΕΕ, μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ ΓΣΕΕ), επισημαίνει τον υψηλό κίνδυνο αύξησης της ανεργίας μετά την άρση της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Ανησυχητική αύξηση κατά 220.000 άτομα εμφάνισε, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός της Ελλάδας μέσα σε ένα χρόνο, η δεξαμενή «κρυφής ανεργίας» όπως χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς, που αποτελείται από όσους βρέθηκαν εκτός εργατικού δυναμικού είτε γιατί τέθηκαν για πολλούς μήνες σε αναστολή σύμβασης είτε γιατί είναι εποχικά εργαζόμενοι που δεν απασχολούνται. 

Την εξαιρετικά εύθραυστη ελληνική αγορά εργασίας καταγράφει και η ΓΣΕΕ στην ετήσια έκθεσή της, επισημαίνοντας ότι η εξέλιξή της στους επόμενους μήνες θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επανεκκίνηση της λειτουργίας των επιχειρήσεων σε κλάδους οι οποίοι μέχρι και τον Απρίλιο βρίσκονταν σε αναστολή λειτουργίας, από το πώς θα κινηθεί η οικονομία κατά τους θερινούς μήνες και σαφώς από τον χρόνο οριστικής εξόδου της οικονομίας από την πανδημική κρίση. 

Παράλληλα, η ΓΣΕΕ μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) επισημαίνει τον υψηλό κίνδυνο αύξησης της ανεργίας μετά την άρση της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων, παράλληλα με την περιορισμένη δυνατότητα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, σε σχέση με τις ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας, αλλά και τη μεγάλη απόκλιση της απασχόλησης σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Η Ελλάδα παρουσίαζε ήδη πριν από την πανδημική κρίση μια τάση μεγαλύτερης βελτίωσης σε σχέση με τον μέσο όρο της ευρωζώνης, αλλά η απόκλιση μεταξύ των μεγεθών παραμένει πολύ μεγάλη.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την ανεργία Μαρτίου, η δεξαμενή όσων βρίσκονται εκτός εργατικού δυναμικού διογκώνεται, καθώς με βάση και τις αλλαγές στη μεθοδολογία που εφαρμόζονται από τις αρχές του 2021 και εφεξής, 219.395  εργαζόμενοι που ήταν για πολλούς μήνες σε αναστολή σύμβασης ή είναι ακόμη σε αναστολή δηλώνουν ότι δεν εργάζονται αλλά ούτε αναζητούν εργασία και κατατάσσονται στους οικονομικά μη ενεργούς. Συνολικά ανέρχονται σε  3.477.133 άτομα, αυξημένα κατά 6,7% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2020, αλλά και κατά 29.325 άτομα σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2021 (+ 0,9%). Αναλυτικά, το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας τον Μάρτιο ανήλθε σε 16,3% έναντι 16,1% τον Μάρτιο του 2020 και 16,6% τον Φεβρουάριο του 2021. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 714.779 άτομα σημειώνοντας μείωση κατά 32.081 άτομα σε σχέση με τον Μάρτιο του 2020 (-4,3%) και κατά 18.384 άτομα σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2021 (-2,5%).

Την ίδια στιγμή, όπως επισημαίνει η ΓΣΕΕ στην ετήσια έκθεσή της για την ελληνική οικονομία, η μείωση της απασχόλησης, του μέσου μισθού αλλά και της αγοραστικής δύναμης των πολιτών ήταν ο άμεσος αντίκτυπος της πανδημίας στους Έλληνες εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να κατατάσσονται στους πολίτες της Ε.Ε. που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση. Κι αυτό ενώ οι Έλληνες εργαζόμενοι ανακηρύσσονται πρωταθλητές στις ώρες εργασίας, πλησιάζοντας περισσότερο τους Βαλκάνιους και την Τουρκία παρά τον μέσο όρο της Ευρώπης.

Οπως επισημαίνει το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, η διάρκεια της τυπικής εβδομαδιαίας εργασίας στην Ελλάδα είναι η υψηλότερη στην Ε.Ε. και η τρίτη υψηλότερη αν συνυπολογίσουμε την Τουρκία, το Μαυροβούνιο, τη Σερβία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Παράλληλα, η Ελλάδα έχει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό απασχολουμένων που εργάζονται με παρατεταμένο ωράριο, δηλαδή από 49 ώρες και άνω, μετά την Τουρκία, και το υψηλότερο ποσοστό μισθωτών στην Ε.Ε. που εργάζονται Σάββατο και Κυριακή. Επίσης, η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος-μέλος της Ε.Ε. στο οποίο ο μέσος μισθός μειώθηκε σε σχέση με το 2010, ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας υπήρξε περαιτέρω υποχώρησή του. Σε αυτό το πλαίσιο,  η Συνομοσπονδία υποστηρίζει ότι το προτεινόμενο από την κυβέρνηση νομοσχέδιο για τα εργασιακά θα αποδομήσει περαιτέρω τη συνοχή της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα και θα αποβεί καταστροφικό τόσο για την ποιότητα της εργασίας όσο και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Για να καταλάβουμε τι εγκληματικές λέρες μας κυβερνούν...
Η νομική σύμβουλος του Μητσοτάκη Γλυκερία Σιούτη και Προϊσταμένη του διαπεδαγωγητή Γεραπετρίτη καθηγητρια του Δημοσίου Δικαίου που διατηρούσε δικηγορικό γραφείο με τον Χάρη Παμπούκη τον κολλητό του ΓΑΠ και τον καθηγητή Σπύρο Φλογαϊτη είναι η νομικός που η Siemens Hellas είχε προσλάβει για να εμποδίσει την έρευνα για τα μαυρα ταμεία και τις μίζες στους ελληνες πολιτικούς....



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 1995 είχαμε 0 μικρογραμμάρια ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ στο νερό και στο χώμα, το 2000 είχαμε 1000 μικρογραμμάρια ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, το 2016 είχαμε 15.000 μικρογραμμάρια ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.
Κάποιοι νομίζουν ότι είναι τα αέρια των κινητηρων των αεροπλανων



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Hallstein ήταν μέλος αρκετών ονομαστικά ναζιστικών επαγγελματικών οργανώσεων.
Ήταν ο πρώτος Πρόεδρος της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητος και ένας από τους ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Παρασκευή στο μετρό άκουσα δύο κοπέλες νεότερες από μένα να αναφέρουν η μία στην άλλη ότι εμφάνισαν έρπητα ζωστήρα και υπέθεσαν ότι μάλλον είναι παρενέργεια του εμβολίου.Το site in.gr του Μαρινάκη για να αναφέρει την είδηση σημαίνει ότι τα περιστατικά είναι αρκετά.Ακολουθείστε τη ροή του χρήματος.Από εκεί αλιεύεις και αξιόπιστες ειδήσεις.  Μην ασχολείστε με χαμηλότερους στην ιεραρχία πολιτικούς,δημοσιογραφικούς υπαλλήλους ή εκβιαζόμενο επιστημονικό προσωπικό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Παίρνουν αποφάσεις χωρίς να γνωρίζουν και χωρίς να ζητάνε και τη γνώμη μας. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά»
«Αν δεχτώ εγώ πελάτες στον εξωτερικό χώρο και πιάσει βροχή θα τους διώξω; Μέσα θα τους βάλω να μην βραχούν. Μεγάλο χώρο έχω, ανοιχτά παράθυρα, με όλες τις προδιαγραφές.»
«Δεν πρόκειται να κάνω καμία διάκριση σε εμβολιασμένους και μη. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα. Άλλο να προτρέψω με το καλό κάποιον, άλλο να του απαγορεύσω την είσοδο στο μαγαζί ή να τον απολύσω. Αυτά τα πράγματα είναι ανήκουστα. Να αρνηθώ εγώ την είσοδο στο μαγαζί μου ή να απολύσω άνθρωπο για το εμβόλιο;».
Αυτός ο γιος καραβομάγειρα που έχει κατακτήσει τον κόσμο με την μαγειρική του, έχει περισσότερο μυαλό από όλο το υπουργικό συμβούλιο. Εκτός από άριστος επαγγελματίας, είναι ένας ωραίος άνθρωπος. 
Με ρωτάτε πώς γίνεται να αντισταθούμε. ΕΤΣΙ. Αν είχαμε πολλούς καλούς και σωστούς ιδιώτες επαγγελματίες και επιχειρηματίες, καμία γελοία κυβέρνηση δεν θα είχε λευκή επιταγή να κάνει ό,τι θέλει. Όταν όμως δεν υπάρχει αγορά και η πλειοψηφία της οικονομίας είναι κρατικοδίαιτη, τότε η χώρα γίνεται έρμαιο του κάθε κακόβουλου τυχοδιώκτη.
Λευτέρη Λαζάρου, είσαι ωραίος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



We LOVE you ROGER 
Fuck You: Όταν ο Roger Waters «ισοπέδωσε» τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ
Ακολουθήστε μας στο Google news 
Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην ηγέτης των Pink Floyd στον ιδρυτή του Facebook καταγγέλλοντας την λογοκρισία που επικρατεί στο δημοφιλές μέσω δικτύωσης.
Ο Roger Waters, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αποκάλυψε μια ιστορία, λέγοντας ότι ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ του πρότεινε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να χρησιμοποιήσει το εμβληματικό "Another Brick In The Wall (Part 2)" σε διαφήμιση προώθησης του Istagram.
Η απάντηση του δημοφιλούς καλλιτέχνη, όπως καταγράφεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η μεξικανική La Jornada ήταν αποστομωτική: Fuck you, no fucking way.
Ο Roger Waters συνέχισε εξηγώντας την απόφασή του για να δηλώσει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λογοκρίνουν και βάζουν σημαντικά εμπόδια στο να δημοσιοποιούνται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Τζούλιαν Ασάνζ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ο 9χρονος μαθητής μου στη μελέτη, μου είπε πως σήμερα ήρθε στο σχολείο τους μια θεατρική ομάδα για να κάνουν όλοι μαζί μια θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές τα παιδιά και ένα παιδάκι από την τάξη του δεν είχε φέρει τα χρήματα που τους είχαν ζητηθεί.
Τον ρώτησα τί έγινε τελικά,και αν το άφησαν να πάρει μέρος στο θεατρικό παιχνίδι, και μου λέει«κυρία, όχι μόνο δεν τον άφησαν να παίξει αλλά δεν του επέτρεψαν ούτε να είναι μέσα στην αίθουσα και απλά να παρακολουθεί,όπως πρότεινε μια κυρία.Ηρθε μια άλλη δασκάλα και τον πήρε και τον πήγε σε μια τάξη και ζωγράφιζε μόνος του».
Φυσικά, μετά από αυτή του την απάντηση, κάναμε μαζί μια μεγάλη κουβέντα για το ΠΟΣΟ ΛΆΘΟΣ ήταν όλο αυτό,από τόσες απόψεις.
Θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε 1000 λέξεις.
Αλλά το μόνο που θα πω είναι ότι,το πιο θλιβερό και συνάμα εξοργιστικό είναι ότι δεν βρέθηκε ΟΎΤΕ ΈΝΑΣ εκπαιδευτικός ή μέλος του θεάτρου, που να πει «όχι,το παιδί δεν θα μείνει εκτός.Θα συμμετέχει κανονικά και εφόσον το ποσό είναι τόσο σημαντικό για την επιβίωση σας θα το πληρώσω εγώ για το παιδί.»
Το ποσό μου είπε ο Λ. ήταν 7,50€
7.50€
Σχολιο.- Που εγινε αυτό??????? Θα παω η ιδια να τους κανω μήνυση.
Σχολιο.- Θυμάμαι να πηγαίνουμε με τις αφηγήσεις στα σχολεία κ δεν υπήρχε παιδί που να μην τ αφήναμε να πάρει μέρος...και 2 και 3 και περισσότερα... 
Σχολιο.- Υπάρχει κάποια πηγή της είδησης ?
Σχολιο.- Είναι σίγουρο το παιδί που το μετέφερε;;;; Δεν υπάρχει σχολείο που να αφήνει ένα παιδί έξω.Θα το έβαζαν δωρεάν.Επισης αυτή την περίοδο δεν γίνονται προσκλήσεις θιασων και παραστάσεις απαγορεύεται.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός είναι ο μικρός Σαλέχ ,7 χρόνων ,που έχασε το πόδι του λόγω των Ισραηλινών βομβαρδισμών στην Γάζα ..όμως δεν έχει χάσει την αισιοδοξία του και το χαμόγελο του



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σαουδική Αραβία: Τον εκτέλεσαν για συμμετοχή σε "ταραχές" όταν ήταν ανήλικος
"Συμμετοχή σε ένοπλη εξέγερση" και "ταραχές" ήταν τα αδικήματα που διέπραξε όταν ήταν 17 χρονών ο άνδρας που εκτελέστηκε στη Σαουδική Αραβία.
15 Ιουνίου 2021 22:18
Ενας άνδρας 27 χρονών εκτελέστηκε στη Σαουδική Αραβία για αδικήματα που φέρεται να διέπραξε όταν ήταν ανήλικος.
Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας εκτέλεσαν έναν άνδρα για αδικήματα που διέπραξε όταν ήταν ακόμη κάτω των 18 ετών, όπως υποστηρίζουν οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, μολονότι το βασίλειο επιμένει ότι έχει καταργήσει τη θανατική ποινή για πολλά εγκλήματα που διαπράττονται από ανήλικους.
Ο Μουστάφα Χάσεμ αλ Ντάρουις συνελήφθη τον Μάιο του 2015 και κατηγορήθηκε για αδικήματα σχετικά με τη συμμετοχή του σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας. Πολλά από αυτά φερόταν να έχει διαπράξει όταν ήταν 17 ετών. Εκτελέστηκε σήμερα στο Νταμάμ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.
Οι σαουδαραβικές αρχές ανακοίνωσαν τον Μάρτιο του 2020 ότι θα σταματήσουν να επιβάλουν τη θανατική ποινή σε ανθρώπους που διέπραξαν αδικήματα όταν ήταν ανήλικοι. Αντί για αυτό, θα καταδικάζονται σε κάθειρξη έως και 10 ετών σε φυλακή ανηλίκων και η απόφαση θα έχει αναδρομική ισχύ. Ωστόσο, αυτό το βασιλικό διάταγμα ουδέποτε μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, ούτε δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της κυβέρνησης, όπως είναι η συνήθης πρακτική. Η κρατική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είπε τον Φεβρουάριο στο πρακτορείο Reuters ότι η απαγόρευση ισχύει μόνο για μια κατηγορία αδικημάτων που στον ισλαμικό νόμο αποκαλούνται «ταζίρ».
Ο Ντάρουις καταδικάστηκε σε θάνατο για τέτοια αδικήματα «ταζίρ». Στο κατηγορητήριο, ένα αντίγραφο του οποίου περιήλθε στην κατοχή του Reuters, φέρεται ότι «συμμετείχε σε ένοπλη εξέγερση», «επιδίωξε να διαταράξει την ασφάλεια μέσω ταραχών» και «έσπειρε τη διχόνοια», μεταξύ άλλων.
Στις αποδείξεις περιλαμβάνονταν μια φωτογραφία που θεωρήθηκε «προσβλητική για τις δυνάμεις ασφαλείας» και μια υπογεγραμμένη ομολογία του ότι συμμετείχε σε περισσότερες από δέκα «ταραχές» το 2011 και το 2012. Όμως τα έγγραφα δεν διευκρινίζουν ποιους μήνες διαπράχθηκαν τα αδικήματα και οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα υποστηρίζουν ότι ο Ντάρουις ήταν 17 ετών την εποχή που φέρεται να διέπραξε πολλά από αυτά. Η υπόθεσή του θα έπρεπε επομένως να αναθεωρηθεί, με βάση το νέο νόμο.
Η οργάνωση Reprieve που μάχεται για την κατάργηση της θανατικής ποινής και η Διεθνής Αμνηστία ανέφεραν ότι στο δικαστήριο ανακάλεσε την ομολογία του, λέγοντας ότι αυτή αποσπάστηκε με βασανιστήρια.
Σύμφωνα με τη Reprieve, η οικογένεια του Ντάρουις δεν είχε ενημερωθεί για την επικείμενη εκτέλεση και το πληροφορήθηκε από τις ειδήσεις στο διαδίκτυο.
«Πώς μπορούν να εκτελούν ένα αγόρι για μια φωτογραφία στο τηλέφωνό του; Μετά τη σύλληψή του βιώνουμε μόνο πόνο. Είναι αβίωτη η ζωή για όλη την οικογένεια», ανέφεραν σε μια ανακοίνωσή τους οι συγγενείς του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουγγαρία: Υιοθέτηση νόμου που απαγορεύει την «προώθηση» της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικους
 Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 15:57
Η Ουγγαρία υιοθέτησε σήμερα νόμο που απαγορεύει την «προώθηση» της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικους, προκαλώντας την ανησυχία των υπερασπιστών των ομοφυλόφιλων ευρωενωσιτών και των αποικιοκρατικών ΜΚΟ, την ώρα που η κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν κλιμακώνει την επίθεση κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.
Η τροπολογία εγκρίθηκε από 157 βουλευτές κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση.
Η δικαιωματική διαλυμένη αντιπολίτευση εφάρμοζε μποϊκοτάζ της ψηφοφορίας, με την εξαίρεση της παράταξης της άκρας δεξιάς Jobbik, που υπερψήφισε την τροπολογία.
«Η πορνογραφία και το περιεχόμενο που εκφράζει τη σεξουαλικότητα ή προωθεί την παρεκτροπή της ταυτότητας του φύλου, την αλλαγή φύλου και την ομοφυλοφιλία δεν πρέπει να είναι προσβάσιμα στους κάτω των 18 ετών» αναφέρεται στο κείμενο της τροπολογίας που έχει ως στόχο «την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών».
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ή οι καταχωρίσεις των μεγάλων εταιρειών που αναφέρονται σε ομάδες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όπως, για παράδειγμα, η διαφήμιση της Coca-Cola που περιλάμβανε ένα ζευγάρι ανδρών και είχε προκαλέσει εκκλήσεις για μποϊκοτάζ στην Ουγγαρία το 2019, δεν θα επιτρέπονται πλέον.
Το ίδιο θα ισχύει για βιβλία, όπως ήταν η συλλογή μύθων και θρύλων που υπερασπιζόντουσαν την ομοφυλοφιλία που προκάλεσε την οργή του ουγγρικού λαού το 2020.
Σειρές όπως τα «Friends» ή ταινίες όπως οι «Bridget Jones», «Harry Potter» ή «Billy Eliot», που αναφέρονται στην ομοφυλοφιλία, είναι επίσης πιθανόν να απαγορευτούν για τους κάτω των 18 ετών, προειδοποιούν οι αποικιοκρατικές μη κυβερνητικές οργανώσεις που υπερασπίζονται ως συνήθως τη διαθορά.
Χιλια πουλημένα τομάρια των ξένων είχαν το θράσος να κατέβουν χθες το βράδυ στους δρόμους της Βουδαπέστης για να εναντιωθούν στη αντίσταση της κυβέρνησης και του λαού της Ουγγαρίας κατά της συνεχής προπαγάνδας της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Φιλιππίνες: Ντουτέρτε δεν αναγνωρίζει τους αποικιοκράτες του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τον «πόλεμο κατά των ναρκωτικών» που κάνει
 Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 07:37
Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, δεν θα συνεργαστεί στην έρευνα που θέλει να διενεργήσει το Αποικιοκρατικό Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τους χιλιάδες θανάτους στο πλαίσιο του πολέμου κατά των ναρκωτικών, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του σήμερα.
«Δεν θα συνεργαστούμε διότι δεν είμαστε πλέον μέλος» του ΔΠΔ, είπε ο Χάρι Ρόκε, ο εκπρόσωπος της προεδρίας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο κ. Ντουτέρτε είχε ακυρώσει τη συμμετοχή των Φιλιππίνων και την αναγνώριση του Καταστατικού της Ρώμης τον Μάρτιο του 2018.
«Δεν χρειαζόμαστε να ερευνήσουν ξένοι τους θανάτους στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών διότι το νομικό σύστημα λειτουργεί στις Φιλιππίνες» είπε ο κ. Ρόκε και πρόσθεσε πως πιστεύει ότι η έναρξη επίσημης ποινικής έρευνας είναι «νομικά λαθεμένη» και έχει «πολιτικά κίνητρα».
Η αλήτικη εισαγγελέας του αποικιοκρατικού Διεθνούς (Δυτικού δηλαδή) Ποινικού Δικαστηρίου, Φατού Μπενσουντά, ζήτησε χθες Δευτέρα από τους πουλημενους δικαστές που ελέγχει στην ΕυρωΕνωση εξουσιοδότηση για να αρχίσει πλήρη ποινική έρευνα για τον «πόλεμο κατά των ναρκωτικών» στις Φιλιππίνες, σε μια ανεξάρτητη χώρα δηλαδή που την έχει χεσμένη και αυτήν και όλους τους διεφθαρμένους αποικιοκράτες, λέγοντας ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ιδεολογίας των αποικιοκρατών. «Το μακρύ χέρι του νόμου των αποικιοκρατών σύντομα θα πιάσει τον Ντουτέρτε και τους συνεργούς του» είπε ο Αντόνιο Τριγιάνες, πρώην γερουσιαστής της αντιπολίτευσης.
Αφότου ανέλαβε την εξουσία ο πρόεδρος Ροντρίγκο Ντουτέρτε τον Απρίλιο του 2016 μέχρι τον Απρίλιο του 2021, οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν 6.117 νερκέμπορους μαφιόζους, που ήταν διακινητές ναρκωτικών, σε ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις που εξαπολύουν, σύμφωνα με επίσημα δεδομένα. Αποικιοκρατικές μ.κ.οργανώσεις υπεράσπισης των ναρκέμπορων εκτιμούν ότι ο πραγματικός απολογισμός των ναρκέμπορών τους είναι πολύ πιο βαρύς.
Οι αποικιοκρατικές μ.κ. οργανώσεις λένε ότι έχουν διαπραχθεί χιλιάδες εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Η αστυνομία αντιτείνει ότι όσοι σκοτώθηκαν πρόβαλαν βίαιη αντίσταση κατά της αρχής.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14 Ιουνίου 
Roger Waters των Pink Floyd :
«Έφτασε μέσω διαδικτύου σήμερα το πρωί, ένα αίτημα για τα δικαιώματα χρήσης του τραγουδιού μου, 
“Another Brick in the Wall, Pt. 2” στη δημιουργία μιας ταινίας για την προώθηση του Instagram. 
Ήταν ενα αίτημα, από τον Mark Zuckerberg, με μια προσφορά ενός τεράστιου, τεράστιου χρηματικού ποσού. Και η απάντηση που του έδωσα ήταν:
“Άντε γαμησου……, αποκλείεται”.
Και το αναφέρω μόνο επειδή είναι μια ύπουλη κίνηση από αυτούς να πάρουν τον έλεγχο στα πάντα. 
Έτσι, εκείνοι από εμάς που έχουμε κάποια δύναμη - κι εγώ έχω λίγη όσον αφορά τον έλεγχο της δημοσίευσης των τραγουδιών μου – δεν θα συμμετάσχω σε αυτήν την μλκ , Zuckerberg.."
Θεουλης...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΑΜΑΣΚΟΣ.-- Νοσοκομείο στο Αφρίν της βόρειας Συρίας, που τελεί από το 2018 υπό τον έλεγχο του τουρκικού στρατού και φιλότουρκων ισλαμοιφασιστών ενόπλων, βομβαρδίστηκε την Κυριακή, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 17 νεκρούς αμάχους (τα δύο παιδιά) και 43 τραυματίες. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει επίσημα την ευθύνη. Τα δυτικά αποικιοκρατικά «ειδησιογραφικά» πρακτορεία της CIA προσπ΄’αθησαν χωρίς στοιχεία πάντα σαν γνήσιοι χαφιέδες που είναι να ρίξουν ευθύνες στον συριακό αραβικό στρατό. Ακολούθησαν τουρκικά πυρά σε «στόχους» Κούρδων μαχητών λακέδων των ΗΠΑ στην πόλη Ταλ Ριφάτ της βόρειας Συρίας, ενώ είχαν προηγηθεί απειλές του Τούρκου Προέδρου Ρ. Τ. Ερντογάν εναντίον των Κούρδων λακέδων των ΗΠΑ, δηλώνοντας πως «αυτοί οι δειλοί θα πληρώσουν για κάθε σταγόνα αίματος που έχυσαν».

ΑΛΓΕΡΙ.-- Βουλευτικές εκλογές πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στην Αλγερία, εν μέσω εκκλήσεων για μποϊκοτάζ από την αντιπολίτευση. Τον Φλεβάρη, ο Πρόεδρος Α. Τεμπούν διέλυσε τη Βουλή, η οποία είχε εκλεγεί το 2017 και η θητεία της επρόκειτο να λήξει το 2022. Η προσέλευση των ψηφοφόρων κυμάνθηκε στο 30,2%, που ήταν το χαμηλότερο ποσοστό της τελευταίας 20ετίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Ομολογία Σάντος για τις μαζικές δολοφονίες αμάχων από τον στρατό
Το γεγονός ότι χιλιάδες άμαχοι εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από στρατιωτικούς και με τον τρόπο αυτό παρουσίαζαν αποτελέσματα «απωλειών των ανταρτών» ομολόγησε ο πρώην Πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος, την περασμένη Παρασκευή, καταθέτοντας στη λεγόμενη «Επιτροπή Αλήθειας».
Η ομολογία Σάντος ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που καταγγέλλεται από τις λαϊκές οργανώσεις της χώρας εδώ και χρόνια: Οτι στρατός και παραστρατιωτικοί δολοφονούσαν πάντα εκτός από λαϊκούς ηγέτες και μέλη αντάρτικων οργανώσεων, αμάχους που τους παρουσίαζαν ως αντάρτες, συνήθως σε αγροτικές περιοχές. Πρόκειται για την υπόθεση των «ψευδών αποδείξεων» (falsos positivos), που τώρα οι εισαγγελικές αρχές παραδέχονται ότι στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 6.402 αμάχους την περίοδο από το 2002 έως το 2008.
Ο Μ. Σάντος ήταν υπουργός Αμυνας στην κυβέρνηση του Αλβαρο Ουρίμπε από το 2002 έως το 2010 και μετέπειτα Πρόεδρος το 2010 - 2018. Διαφοροποιούμενος από τον Ουρίμπε, υπέγραψε με τους αντάρτες των FARC τη λεγόμενη «ειρηνευτική συμφωνία» το 2016, για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι στόχοι της άρχουσας τάξης. Η εν λόγω συμφωνία από την πλευρά του κράτους δεν εφαρμόστηκε ουσιαστικά, ούτε από την κυβέρνησή του ούτε από τη σημερινή κυβέρνηση του Ιβάν Ντούκε.
Ο Σάντος εμφανίστηκε τώρα να δηλώνει: «Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι το αρχικό αμάρτημα, αυτό που επέτρεψε τις φρικαλεότητες, ήταν η πίεση να υπάρξουν θύματα στις τάξεις του εχθρού, αλλά και η πρόθεση στρατιωτικών να εξασφαλίσουν διάφορες ανταμοιβές». Επίσης, ισχυρίστηκε ότι αρχικά δεν ήξερε τι συνέβαινε, για να φτάσει να ζητήσει «συγχώρεση» από τους γονείς και τις οικογένειες των θυμάτων.
Βέβαια, οι δολοφονίες λαϊκών αγωνιστών συνεχίζονται στην Κολομβία, ο τερματισμός των οποίων είναι ένα από τα βασικά αιτήματα των κινητοποιήσεων που συνεχίζονται εδώ και 48 μέρες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης για τα λαϊκά στρώματα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




«ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ...» Οι ΝΕΕΣ «ΚΑΥΤΕΣ» αναρτήσεις του Πολάκη στη σελίδα του στο facebook για τα εμβόλια!
Δύο νέες αναρτήσεις του πρώην αναπληρωτή υγείας Παύλου Πολάκη σχετικά με την χρήση των εμβολίων της AstraZeneca και όχι μόνο, έχουν ανάψει φωτιές...
Ο κ. Πολάκης, εξαπέλυσε βέλη εναντίον της εμβολιαστικής πολιτικής και του αλαλούμ που επικρατεί το τελευταίο διάστημα. Αρχικά έγραψε στη σελίδα του στο facebook τα ακόλουθα:
“Η πραγματικότητα είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ τελικά…..
Όταν χορηγείς μαζικά εμβόλια στο Γενικο πληθυσμό (όχι μόνο στην Ελλάδα) τα οποία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΦΑΣΗΣ ΤΡΙΑ ,τότε οι πληροφορίες έρχονται στην πορεία…..(φωτό)
Ναι είναι σαφές πως «ξεστοκαραμε» εδώ….. κι ας οργίασαν τα ΜΜΕ όταν ακούστηκε αυτή η φράση!!!
ΝΑΙ είναι σαφές πως δεν μπορείς να βάλεις υποχρεωτικό εμβολιασμό ,όταν συμβαίνουν ΚΑΙ αυτά ….
Γι αυτό οι διάφοροι «καθηγηταδες» που βγαίνετε για να υποστηρίξετε το αφήγημα του Μητσοτακη ,με τους 12.500 νεκρούς μετά από 9 μήνες λοκ νταουν ,χωρίς τα μονοκλωνικά και με ΜΕΘ άρπα-κόλα με 100% θνητότητα….
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!
Και η άλλη ανάρτηση του
ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ....και Περιμενω!!!!
Αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!
«Σοβαρά τώρα θα προσπεράσουμε μόνον με ατάκες το επικίνδυνο παιχνίδι με το Astra Zeneca εις βάρος των νέων? Το ήξεραν εξ αρχής -όπως και άλλα- γι αυτό και θέσπισαν το ακαταδίωκτο για τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς μεγαλοπαράγοντες που διαχειρίζονται τα σχετικά...πρότζεκτ.
Στόκαραν την ασυλία τους, την ασυδοσία τους και την ανοχή μας. Καιρός να τα ξεστοκάρουμε.»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η “αποκαλυπτική” κηδεία ενός ναζιστή στο Κίεβο της Ουκρανίας
Στελέχη του υπουργείου Άμυνας και στρατιωτικοί παρέστησαν σε κηδεία γνωστού ναζιστή αποκαλύπτοντας τις σχέσεις με κυβέρνηση και Μητροπολίτη Επιφάνιο.
Αποκαλυπτική για τις ναζιστικές σχέσεις και βάσεις μέρους της ουκρανικής κυβέρνησης και του στρατού στη χώρα ήταν η κηδεία που τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στον ναό της Μονής του Αρχαγγέλλου Μιχαήλ στο Κίεβο του επικεφαλής του αυτοκέφαλου της Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μητροπολίτη Επιφανίου.
Ως γνωστόν, ο Μητροπολίτης Επιφάνειος είναι επικεφαλής της λεγόμενης αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, η οποία έχει αναγνωριστεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Εκκλησία της Ελλάδας, όχι όμως από την πλειονότητα των ορθοδόξων Εκκλησιών στον κόσμο.
Η τελετή αφορούσε το μέλος του στρατιωτικού ναζιστικού  τμήματος SS, “Γαλικία” και πρόεδρο της περιφερειακής αδελφότητας του Κίεβου “βετεράνων” του OUN-UPA, Ορέστ Βασκούλ.
Είναι δε ενδεικτικό το γεγονός πως σε αυτήν παρέστησαν με…προεδρικό διάταγμα εκπρόσωποι του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας και στρατιωτικοί ενώ το φέρετρο του νεκρού ήταν σκεπασμένο με την ουκρανική σημαία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας romfea.gr, η συμμετοχή στρατιωτικών και εκπροσώπων του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας “άναψε φωτιές” σε κόμματα της αντιπολίτευσης στην Ουκρανία.
Επιπλέον αρκετά Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφοι προβληματίστηκαν και ενοχλήθηκαν για την εμφάνιση στρατιωτικών στην κηδεία ενός ναζιστή.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γίνεται της πουτάνας! ΖΗΤΟΥΝ από τους εμβολιασμένους να κάνουν την 2η δόση του AstraZeneca που αναγκάστηκαν να απαγορεύσουν...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνδιαχείριση σε Αιγαίο και Θράκη ελέω Κίνας;
Αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι του 2020 λοιπόν. Να προσέξουμε μην τυχόν και βρούμε μπροστά μας όμως το καλοκαίρι του 1974.
Σε άλλες εποχές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δυσκολία θα γυρνούσε στην πατρίδα μας με όσα φαίνεται ότι πήγε και “έδωσε” στην Τουρκία. Στην δική μας εποχή, τα λιβανιστήρια έχουν πιάσει δουλειά και οι διεθνολογούντες-πρωινατζήδες μάς προετοιμάζουν για μια ακόμα “περιφανή νίκη”, ενώ η αντιπολίτευση κάτι μάλλον θα πει, αλλά ψιθυρίζοντας, δεδομένου ότι θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει – για όσα φαίνεται ότι έχουν συμφωνηθεί.
Πριν ακόμα από την συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε διαμηνύσει ότι η οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών αποτελεί την πιο σημαντική διαφορά μας με την Τουρκία, μεταξύ πολλών. Θυμάστε αυτά περί μιας και μόνο διαφοράς με την Τουρκία; Λοιπόν, ξεχάστε τα. Προς τέρψη του ιδεολογικού συνεχούς μητσοτακισμού-σημιτισμού-(μέρους του) αριστερισμού, πλέον και τα τελευταία ψήγματα της δεκαετίας του ’80 δίνουν την θέση τους, ξανά, στον “πετυχημένο” συνδυασμό εθνικοφροσύνης-ραγιαδισμού.
Πλέον αναγνωρίζουμε πως έχουμε και άλλες διαφορές. Και αφού δεν θέλουμε να πολεμήσουμε, αλλά να συζητήσουμε, προφανώς επί αυτών θα συζητήσουμε. Μιας δε και εμείς δεν διεκδικούμε κάτι, θα συζητούμε επί των διαφορών τις οποίες θέτει η Τουρκία: Θράκη, αποστρατιωτικοποίηση νησιών του Αιγαίου, γκρίζες ζώνες, κλπ.
Πού εντοπίζεται η αιτία της ανερυθρίαστης και επικίνδυνης αυτής μεταβολής; Στην Ουάσιγκτον και στην επιλογή της να στρέψει το ΝΑΤΟ εναντίον της Κίνας και της Ρωσίας με ακόμα σαφέστερο τρόπο. Ποιον χρειάζονται κατεξοχήν οι ΗΠΑ στο πλαίσιο της εν λόγω πολιτικής; Όπως έχουμε πει πολλές φορές, την Τουρκία, όχι μόνο λόγω των ενόπλων δυνάμεών της αλλά και χάρη στην επιρροή της σε εκδοχές του αντιδραστικού πολιτικού Ισλάμ, κοινώς τζιχαντισμού.
Με άλλα λόγια, το ΝΑΤΟ και ειδικότερα οι ΗΠΑ ζητούν και η ελληνική κυβέρνηση πειθαρχεί. Οι ΗΠΑ ζητούν να φτιάξουμε ένοπλες δυνάμεις συμπληρωματικές προς τις τουρκικές κα τις δικές τους, με αντιπάλους την Ρωσία και την Κίνα και το εν Ελλάδι κατεστημένο σπεύδει ασμένως – με το αζημίωτο των προμηθειών φυσικά. Οι ΗΠΑ ζητούν να γίνει η ελληνική επικράτεια οικόπεδο προς στρατιωτική αξιοποίηση από τις ίδιες και εμείς χειροκροτούμε. Οι ΗΠΑ περιμένουν να ξαναμοιράσουμε την κυριαρχία μας με την Τουρκία στο πλαίσιο της επαναπροσέγγισής τους με την Άγκυρα και εμείς δεν τις απογοητεύουμε.
Παραλλήλως, σε μια επανάληψη γεγονότων τα οποία έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, οι “τουρκοφάγοι” σύμμαχοί μας (βλ. Γαλλία) “ξαφνικά” το ξανασκέφτονται. Εδώ που τα λέμε τι να κάνουν κι αυτοί; Να σπεύσουν να πολεμήσουν για χατίρι εκείνων των οποίων οι μόνες σταθερές “εθνικές γραμμές” είναι όσες τους δίνουν σε non-papers οι γνωστές πρεσβείες;
Ο Έλληνας πρωθυπουργός “πουλάει” την άτακτη και στρατηγικού χαρακτήρα υποχώρησή του σε θέσεις της Τουρκίας ως “ομαλοποίηση” και αποφυγή προκλήσεων και εντάσεων. Ποιος προκαλεί και ποιος οξύνει τις εντάσεις; Και οι δύο; Προφανώς αυτή είναι πλέον η θέση της κυβέρνησης. Υπήρχαν και άλλοι (πέραν του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού από τον οποίο όμως είχαμε απαλλαγεί σχετικώς νωρίς) που μοιράζονταν τέτοιου τύπου θέσεις: εκείνοι που είχαν αποσύρει το 1967 την ελληνική μεραρχία από την Κύπρο για να μην προκαλούνται οι Τούρκοι και εκείνοι που κατέβαζαν σημαίες από ελληνικά νησιά για τους ίδιους λόγους.
Αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι του 2020 λοιπόν. Να προσέξουμε μην τυχόν και βρούμε μπροστά μας όμως το καλοκαίρι του 1974. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελένη Φωκά. Mια Δασκάλα με Δ Κεφαλαίο!
Για 23 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή ήταν εγκλωβισμένη στο χωριό της, την Αγία Τριάδα. Έμενε εκεί και αρνιόταν να φύγει από τον τόπο της. Οι κατοχικές δυνάμεις έδειχναν πολύ συχνά τη βαναυσότητά τους και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να διώξουν τους Ελληνοκύπριους εγκλωβισμένους. Εκδιώχθηκε από τον τόπο της, γιατί το κατοχικό καθεστώς ήθελε να... της επιβάλει τουρκική ταυτότητα. Η ίδια αντέδρασε έντονα και αρνήθηκε να τη δεχτεί. Με αυτή της την πράξη ήθελε να προβληματίσει τον κόσμο, να θέσει τα Ηνωμένα Έθνη προ των ευθυνών τους και να μεσολαβήσουν για την απονομή δικαιοσύνης και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Χαραγμένη στον πίνακα η Ελληνική Σημαία»
«Τα παιδιά στο σχολείο μου ζωγράφιζαν κάθε μέρα την ελληνική σημαία, αλλά οι στρατιώτες την έσβηναν. Έτσι, τη χάραξαν πάνω στον πίνακα και υπάρχει μέχρι σήμερα……»
«Όσα κι αν πεις, ό,τι κι αν πεις για την Κατοχή είναι λίγα. Η Κατοχή δεν περιγράφεται. Ό,τι ζούσαμε εκεί ήταν απίστευτο, ήταν απάνθρωπο…»,
«Η ντροπή συνεχίζεται. Προσπαθούν να τουρκέψουν την Κύπρο, όπως έκαναν με την Ίμβρο και την Τένεδο, και τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης. Θέλω να προβληματίσω όλους για το τι είναι η σημερινή Κατοχή και να ζητήσω από εσάς τη βοήθειά. Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε»
Απευθυνόμενη ειδικά στους μαθητές, είπε: «Τα παιδιά έχουν μεγάλη δύναμη και μπορούν να προσφέρουν πολλά. Ζητώ την αγάπη σας για τον άνθρωπο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον πολιτισμό, τη θρησκεία και την πατρίδα μας. Έχουμε βαθιές ρίζες ικανές να μας φωτίσουν…»
Η Τουρκία κρίθηκε ένοχη για παραβίαση του άρθρου 10 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που αφορά την ελευθερία της έκφρασης από το ΕΔΑΔ μετά την προσφυγή της Δασκάλας Ελένης Φωκά, η οποία προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατηγορώντας την Τουρκία ότι τον Ιανουάριο του 1995 είχε συλληφθεί και έτυχε κακομεταχείρισης από στρατιώτες του κατοχικού καθεστώτος, λόγω της εθνικής της καταγωγής, των θρησκευτικών της πεποιθήσεων και της στάσης της κατά της παρουσίας του τουρκικού στρατού στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου μας.
Η γνώση της Ιστορίας είναι όπλο, όπως πολύ σοφά είχε πει στην δήλωσή της η ηρωική Δασκάλα της Κύπρου μας και γι’ αυτό ο καθένας από μας έχει υποχρέωση ιερή να γίνει ο δάσκαλος ενός νέου κρυφού σχολειού, για να μάθουν τα παιδιά μας την Ιστορία.
Κρυφό Σχολειό λοιπόν, γιατί απ’ ότι φαίνεται και τώρα «όλα τα πλακώνει η φοβέρα και τα σκιάζει η σκλαβιά…». Κρυφό Σχολειό, μέχρι να σημάνει η μεγάλη ώρα της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ του τόπου μας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα υψώθηκε η σημαία των... LGBTQ!
Η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, ως ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης  στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο ύψωσε την Pride σημαία,στην πρόσοψη του κτιρίου της.
Με ανάρτηση τους στη σελίδα τους στο facebook δηλώνουν:
“Υψώνουμε τη σημαία υπερηφάνειας αυτόν τον μήνα προς υποστήριξη και αλληλεγγύη στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην Ελλάδα και παντού στον κόσμο, γιορτάζοντας την ποικιλομορφία, την ανθεκτικότητα και τη συνεισφορά της. Δεσμευόμαστε για ένα περισσότερο δίκαιο και ισότιμο μέλλον. #Pride2021” 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



42ΧΡΟΝΟΣ με σκλήρυνση κατά πλάκας! ΑΠΟ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ των εμβολίων, βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική...
Στην Ελλάδα, ένας 42χρονος δίνει μάχη στην εντατική μετά τη διάγνωση του συνδρόμου Guillain Barre και θρόμβωσης, που παρουσίασε 10 μέρες μετά το AstraZeneca. 
«Και θρόμβωση έπαθε αλλά μπήκαμε με Guillain Barre. Την θρόμβωση την έπαθε στο πόδι. Έπαθε υποτροπή της σκλήρυνσης από το Guillain Barre και έκανε φλεγμονή στο κεφάλι. Είμαστε στην εντατική από τη Δευτέρα του Πάσχα και απ’ ό,τι φαίνεται σήμερα αύριο θα μας ‘φύγει’», σημειώνει η αδερφή του 42χρονου.
Όπως είπε  η αδελφή του στο LIVE NEWS του MEGA, όταν ο 42χρονος προσήλθε στο κέντρο υγείας Χολαργού στις 20 Απριλίου για το εμβόλιο, ενημέρωσε το υγειονομικό προσωπικό πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.
«Το θέμα είναι αυτοί στο εμβολιαστικό κέντρο του Χολαργού που τους είπε όλο το ιστορικό του, ότι παίρνει ανοσοτροποιητικά, μυοχαλαρωτικά, το ένα, το άλλο… Πώς έναν άνθρωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας του κάνανε το εμβόλιο και δη το AstraZeneca;».
10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του, τη Μεγάλη Παρασκευή, υποτροπίασε. Εισήχθη στο Γεννηματάς και μετά από 1 ημέρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του νοσοκομείου σε ιδιωτική κλινική όπου παρέμεινε για σχεδόν 4 εβδομάδες.
«Με χορηγία του υπουργείου πήγαμε. Δεν πληρώσαμε. Την Τρίτη τον πήρε η γιατρός του πάνω στους Αγίους Αναργύρους νοσοκομείο. Μου λένε τώρα οι γιατροί ‘Πώς του το κάνανε τo AstraZeneca;’».
Όπως εξηγεί η αδερφή του στο LIVE NEWS, ο 42χρονος ήταν υπέρμαχος των εμβολίων. Αδυνατεί να πιστέψει πως από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε στην εντατική να δίνει μάχη για τη ζωή του 10 μόλις ημέρες μετά τον εμβολιασμό του.
«Έβλεπε όλα αυτά που λένε στην τηλεόραση για τα εμβόλια και αυτούς που δεν κάνουν, που θα αρρωστήσουν και θα κάνουν. Φοβόταν μην αρρωστήσουμε εδώ μέσα στο σπίτι κλπ, οι γονείς μου.
»Λένε συνέχεια ‘Κάντε το’ και ‘Κάντε το’; Ναι, και ο μπαμπάς μου έκανε και τις δύο δόσεις του Pfizer, αλλά ο μπαμπάς μου δεν έχει κάτι, και η μαμά μου έκανε την πρώτη δόση του AstraZeneca, δεν έχουν κάτι όμως οι άνθρωποι».
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν μελέτες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κορονοϊού σε άτομα με πολλαπλή σκλήρυνση, ωστόσο οι συστάσεις που δίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η συνέχιση της θεραπείας και ο προγραμματισμός του εμβολιασμού.