Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Παρασκευη 18 Ιουνιου 2021

 

Ηλίας Μόσιαλος

Στα Γλυκά Νερά έγινε γυναικοκτονία. Οι γυναικοκτονίες, όπως αυτή της Καρολάιν, είναι η κορυφή του παγόβουνου της συστηματικής αλλά ΄αόρατης΄ οικογενειακής βίας.


Ο όρος "γυναικοκτονία" είναι νέος και λανσάρεται εσκεμμένα για να αντικαταστήσει τον όρο "ανθρωποκτονία".

Αυτό το κάνουν για να διαχωρίσουν την γυναίκα από την ανθρώπινη φύση της και να την παρουσιάσουν ως ένα ξεχωριστό είδος από τον άντρα, στην προκειμένη κατώτερο. 

Οι ίδιοι που το επιχειρούν και το λανσάρουν αυτό, είναι ψυχοπαθείς και εγκληματίες, χειρότεροι από τον δολοφόνο της Καρολάιν και το κάνουν στα πλαίσια της συμμετοχής τους στην επίθεση που γίνεται στην ανθρωπότητα. 

Είναι τόσο βρώμικοι και χυδαίοι μάλιστα που το κάνουν σε μία στιγμή λαϊκής αγανάκτησης με έτοιμα κείμενα που κάνουν επίκληση στην ηθική. 

Είναι οι ίδιοι που το χρησιμοποιούν αυτή την στιγμή, για να περάσουν τον δήθεν αντιρατσισμό τους και την δήθεν αλληλεγγύη τους για τους μετανάστες, την στιγμή που κερδοφορούν πάνω στις πλάτες τους και συμβάλλουν στην μετατροπή της χώρας μας σε ένα απέραντο εκκολαπτήριο σκλάβων. 

Για τέλος, βρισκόμαστε μπροστά σε μία στυγερή δολοφονία. Μία δολοφονία που μας έχει θορυβήσει όλους(και με κάποια σκοτεινά σημεία που δεν έχουμε καταλάβει). Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία που προκύπτει από την ενδοοικογενειακή βία και τα θύματα ΔΕΝ ήταν πάντα μόνο γυναίκες. Το να ξεχωρίζει κάποιος εσκεμμένα το ένα φύλλο από το άλλο κρύβει δόλο και για αυτό βλέπουμε τον όρο "γυναικοκτονία" να τον επικαλούνται άνθρωποι-γρανάζια του συστήματος, όπως ο λατρεμένος καθίκης αληταράς Ηλίας Μόσιαλος στην φωτογραφία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



16/6/2021

Οι χώρες μέλη της Μπολιβαριανής Συμμαχίας για τους Λαούς της Αμερικής – Λαϊκή Εμπορική Συνθήκη (ALBA-TCP), στις 13 Ιουνίου, απέρριψαν την απόφαση της Τράπεζας της Ελβετίας (UBS) να μπλοκάρει την πληρωμή που έγινε από τη Mπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας για την απόκτηση εμβολίων COVID-19 μέσω της Πρωτοβουλία COVAX, ένα παγκόσμιο ταμείο πρόσβασης για τα εμβόλια κατά του COVID-19. Οι χώρες καταδίκασαν τον εμπορικό, οικονομικό και χρηματοοικονομικό αποκλεισμό που επέβαλαν οι ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας, ο οποίος εμπόδισε τη χώρα να αποκτήσει πρόσβαση σε εμβόλια, τα οποία είναι κρίσιμης σημασίας για τον παγκόσμιο αγώνα κατά της πανδημίας.

Σε επίσημη δήλωση, οι χώρες μέλη κατήγγειλαν «τον αυθαίρετο αποκλεισμό που διενεργείται από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα» και δήλωσαν ότι «αυτή η παράνομη ενέργεια είναι συνέπεια των μονομερών μέτρων καταναγκασμού που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, των οποίων οι επιπτώσεις στον οικονομικό τομέα απειλούν την ευημερία, την υγεία, την ασφάλεια και το δικαίωμα στη ζωή των ανθρώπων.»

Το μπλοκ υπενθύμισε ότι όλα αυτά αποσκοπούν στη «προώθηση της αλλαγής καθεστώτος και της ανατροπής μιας συνταγματικά, νόμιμης και νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης που ανταποκρίενται στη θέληση του λαού και την άσκηση της αυτοδιάθεσης του».

Η οργάνωση τόνισε την «ανάγκη πλήρους σεβασμού όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ειδικά του δικαιώματος στη ζωή και την υγεία» και κάλεσε «να άρουν αμέσως τα μονομερή μέτρα καταναγκασμού που εμποδίζουν τις πληγείσες χώρες να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά το COVID-19».

Ωστόσο, παρά όλους τους πολιτικούς ελιγμούς από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, η Βενεζουέλα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει εμβόλια Sputnik V και Sinopharm από τη Ρωσία και την Κίνα αντίστοιχα. Στις 5 Ιουνίου, η μπολιβαριανή κυβέρνηση και η ρωσική φαρμακευτική εταιρεία Geropharm υπέγραψαν συμφωνία για την αγορά 10 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου EpiVacCorona. Η κυβέρνηση σχεδιάζει επίσης να αγοράσει εμβόλια Soberana 02 και Abdala από την Κούβα, μετά την ολοκλήρωση των κλινικών τους δοκιμών.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Kοινή δήλωση των Noam Chomsky, Roger Waters και Vijay Prashad: Όχι πραξικόπημα στο Περού!

15 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2021

Στις 6 Ιουνίου 2021, ο περουβιανός λαός ψήφισε τον επόμενο πρόεδρό του. Λίγες μέρες αργότερα, η Εκλογική Αρχή του Περού (ONPE) ανακοίνωσε ότι από το 99,935% των ψήφων που μετρήθηκαν, ο Pedro Castillo (Perú Libre) υπερισχύει κατά 50,14% έναντι της 49,86% της Keiko Fujimori (Fuerza Popular). Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο νικητής επειδή η Fujimori έχει ξεκινήσει μια διαδικασία με κακόβουλες αγωγές.

Η Fujimori, η υποψήφια της Δεξιάς, αρνείται να παραδεχτεί την ήττα της. Οι υπερασπιστές της, συμπεριλαμβανομένου του πρώην υποψηφίου για την προεδρία, Mario Vargas Llosa, υποτιμούς ανοιχτά τους Περουβιανούς πολίτες, ιδίως την αγροτική βάση του Perú Libre. Τα ρατσιστικά τους σχόλια και η χρηματική τους δύναμη επί των δικαστηρίων απειλούν την ακεραιότητα των προεδρικών εκλογών του 2021.

Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Περού και ενάντια στο πραξικόπημα που βρίσκεται σε εξέλιξη μπροστά στα μάτια μας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα τσακάλια κάθε κρατικής ασφάλειας (με τέτοια τεχνολογία που διαθέτουν στα ηλεκτρονικά μέσα- όπως απεδείχθη και στην πρόσφατη περίπτωση του πιλότου και απεχθούς δολοφόνου της συζύγου του) αν δεν ήταν μέρος του καθεστώτος, θα είχαν αποκαλύψει προ πολλού Ποιοι σκότωσαν τον Σωκράτη Γκιόλια, τον Καραϊβαζ αλλά και τους διακινητές των ναρκωτικών. Επίσης θα είχαν ξεδοντιάσει ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ έναν προς έναν τους μιζαδόρους των καρτέλ φαρμάκων και χημικών που εδράζουν στη Βουλή και στο Υπουργείο υγείας ως «επιτροπή επιδημιολόγων- Τσιόδρα»! Αντίθετα αυτά τα θέματα τα συγκαλύπτουν μια χαρά και τους επιτρέπουν να δολοφονούν ποικιλότροπος ολόκληρους λαούς σε αγαστή συνεργασία με την νεοναζιστική χρηματική Ελίτ και τους πολιτικούς της κομπραδόρους!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφήνω αυτό εδώ, για να μην ξεχάσετε όλες σας τι έγραφε το ξυρισμένο μουνι της αντισφαίρισης και υποψήφια βουλευτίνα της Νέας Δικτατορίας Αφροδίτη Λατινοπούλου...

Latinopoulou

Αν η Καρολάιν ήταν μαύρη, τοξικομανής, lgbtq κοινότητα, παραβατική κτλ όλη η αριστερά θα ήταν σύμπασα στους δρόμους απαιτώντας  σύλληψη των δραστών κ δικαιοσύνη

Όμως για κακή τους τύχη ήταν λευκή, παντρεμένη κ ευτυχισμένη με το σύζυγο της κ το μωράκι της οπότε αφωνία

Λογικό

Σχολιο.- Μα αυτό ακριβώς έγινε. Στην αρχή που όλοι έλεγαν πως μάλλον Γεωργιανοί την σκότωσαν, οι γνωστοί αλληλέγγυοι, φεμιναζί κτλ σφύριζαν κλέφτικα, όπως κάνουν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, πχ Μυρτώ. Με το που ανετράπη το πράμα και ομολόγησε ο λευκός σύζυγος, μόνο πάρτυ που δεν κάνουν, έχουν ξεσκιστεί να μιλάνε για "γυναικοκτονίες" (λολ) και ό,τι άλλη παπαριά είναι στο ρεπερτόριο της ορθοπολιτικής παγκόσμιας χουντάρας. Το ότι η Λατινοπούλου είναι τσόκαρο και βιάστηκε να σχολιάσει χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, η ουσία αυτού που έγραψε είναι σωστή και το ξέρουν όλοι όσοι παρακολουθούν ελαχίστως αυτόν τον χώρο. Αν ένας λαθρομετανάστης βιάσει ή σκοτώσει μία γυναίκα, απλώς το αγνοούν. Αν ένας λευκός κάνει ακριβώς το ίδιο, τσιρίζουν για "γυναικοκτονίες" (ξανά λολ), "έμφυλη" βία (πόσα λολ πια), "πατριαρχία", κτλ κτλ.

Σχολιο.- Δε σχολιάζω διότι εντόπισα μια τρίχα αριστερά στο πάνω χείλος και φοβάμαι μην μου ρίξει προστιμο

Σχολιο.- Μισή φιλιππινέζα ήταν η Καρολάιν. Αδαής η αμασχαλολογος.

Σχολιο.- παιδιά δε γίνεται να γίνουμε όλοι πουστάρες

Σχολιο.- Κι όμως, η αριστερά βρήκε τη φωνή της όταν ανακαλύφθηκε ότι ο δολοφόνος είναι ο σύζυγος...Με την υποψία αλλοδαπών, το είχε βουλώσει.

Σχολιο.- Αυτό λέει πολλά για την αχρειτητα του πολιτικόυ σκηνικού στην Ελλάδα, αμφοτέρων των παρατάξεων (στην αρχή έσπευσαν να ψάξουν την κατάντια την Ελλάδας από τους αλλοδαπούς, που δήθεν κατεδυκνυε η η υπόθεση). Το έγκλημα είναι έγκλημα από όπου και αν προέρχεται, και πρέπει να εξιχνιαζεται. Για όποιον είχε μάτια το πραμα έκανε μπαμ από την πρώτη μέρα, και απορώ πως πήρε την αστυνομία σχεδόν 40 μέρες...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλήθεια όλοι αυτοί οι δικαιωματιστες που μιλάνε για λευκό ελληνορθοδοξο δολοφόνο δεν είναι ρατσιστές;

Σχολιο.- Σαφώς με βάση πάντα τον επίσημο κοινωνιολογικό ορισμό

Σχολιο.- Το είδος του εγκλήματος στην Ελλάδα είναι θέμα φυλής, χρώματος, κλπ. Διότι άλλοι είναι οι δράστες του ΑΠΡΟΚΛΗΤΟΥ εγκλήματος όπως οι εισβολείς στα σπίτια που δολοφονούν με βασανιστήρια τους ενοίκους ιδίως γέροντες, χωρίς να έχουν διαφορές ή προηγούμενα μαζί τους, και άλλοι οι δράστες εγκλημάτων τιμής, πάθους, ζήλειας, οικονομικών διαφορών, κλπ, ή ψυχασθένειας. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κείνους που βρήκαν τώρα τη χρυσή ευκαιρία να κανιβαλίσουν τον "λευκό".

Σχολιο.- Ακριβως !κόμπλεξ κ δίψα για ελληνικο αιμα! Μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, οι άχρηστοι απάτριδες!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Το συγκεκριμένο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπως και άλλα, εκτός από ανθρωποκτονία, μπορεί να χαρακτηριστεί "γυναικοκτονία", διότι έγινε από έναν χειριστικό και νάρκισσο σύζυγο, ο οποίος δεν ανέχτηκε το ότι η γυναίκα του "σήκωσε κεφάλι."
Αλλά απ' αυτό μέχρι να βρίζουνε μερικές όλους τους άντρες ότι είμαστε ίδιοι με τον δολοφόνο και απλώς... δεν έχουμε βρει την ευκαιρία να τον μιμηθούμε, η απόσταση είναι χαώδης.
Όμως δεν πειράζει... ουρλιάξτε όσο θέλετε "να μη σας αγγίζουμε" όσες το κάνετε - ασφαλώς μια θορυβώδης μειοψηφία. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.
Σχολιο.- Μα με τι καθεσαι και ασχολεισαι ρε μλκ; 
Ας ασχοληθούμε με κάποιο θέμα πιο αναλαφρο απο το να προσπαθεις να αλλαξεις αντιληψεις μιας μειοψηφιας μπετοστοκων
Σχολιο.- Βασικά αυτές νομίζουν ότι οι άλλοι είναι τρελοί και αυτές καλά, δεν βλέπουν ότι έχουν χαζεψει... Άστο τρελό στην τρέλα του
Σχολιο.- Το σήκωσε κεφάλι η κοπέλα δεν το ξέρουμε αφού περί τούτου έχουμε μόνο την κατάθεση του ψευτη άγιου... Μπορεί και ούτε καν... Αυτός παίζει να τα σχεδίαζε αυτά πολύ καιρό πριν... Αν η κοπέλα όντως ήταν πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών δεν νομιζω να την έκανε καλά αυτό το σκουπίδι αν όντως έπαιξε τσακωμός και θολωσε... Πραγματικά πιστεύω ότι την έφαγε στον ύπνο της.. Και αν ισχύει και η ασφάλεια ζωής... Τραγουδα που λένε...
Σχολιο.- Οι γενικεύσεις ότι δήθεν όλοι οι άντρες είναι δολοφόνοι τίνος μορφώματος χαρακτηριστικό είναι; Φασίστες τους λένε ; Ναζιστές τους λένε ;
Σχολιο.- Όχι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "γυναικοκτονία" και πολύ περισσότερο δεν μπορείς να χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο εάν είσαι Αριστερός.
Αυτός ο όρος είναι ρατσιστικός και διαχωρίζει την γυναίκα από την ανθρώπινη φύση της.
Ο ακριβής όρος που πρέπει και χρησιμοποιείται διαχρονικά για τέτοιες περιπτώσεις, είναι ανθρωποκτονία και συζυγοκτονία. Οτιδήποτε άλλο είναι ρατσιστικό και κρύβει δόλο.
Σχολιο.- Ο όρος γυναικοκτονια σε τι διαφέρει από την ανθρωποκτονία;;;; ρωτάω πολύ σοβαρά διότι μου θυμίζει από την ανάποδη την ρηση παλιά έχω ένα παιδί και ένα κορίτσι...
Σχολιο.- Τώρα που βεβαιώθηκαν πως ο ένοχος είναι λευκός άνδρας, είναι γυναικοκτονία. Όσο έψαχναν για δύο αλλοδαπούς ήταν Τετάρτη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιας και έχουν πάρει πολύ αέρα....
Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε Φεμιναζί!
Οι φωτογραφίες από τις Φενιναζι (Femen) που κάψανε ανθρώπους αντιφασίστες συνδικαλιστές στην Οδυσσό της Ουκρανίας μαζί με τα άλλα ναζιστικά σκουπίδια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τις συμβουλές που έδωσε προς τους μελλοντικούς συζυγοκτόνους ο Μπαλάσκας, εξακολουθεί να είναι στην αστυνομία;
Και ο Χρυσοχοΐδης ακόμα στη θέση του;
Βεβαίως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι σε αυτή την αστυνομία και σε αυτή την κυβέρνηση ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και γι' αυτό τα λένε: "Πες ρε μλκ ότι τη σκότωσες κατά λάθος πάνω σε καυγά και σε πεντέξι χρονάκια θα βγεις κύριος!"
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Σχολιο.- Μάνιουαλ κανονικό υπαγόρευσε προς επίδοξους δολοφόνους.
Σχολιο.- Ο εισαγγελέας τον άκουσε άραγε η έκλεισε τα αφτιά του οπως πάντα

Οργή με τη δήλωση Μπαλάσκα για τον πιλότο - "Είναι βλάκας, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή"
Παρασκευή, 18-Ιουν-2021 15:34
Την οργή του ελληνικού Twitter προκάλεσε ένα σχόλιο του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα, για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την ομολογία και τη σύλληψη του συζύγου της για το στυγερό έγκλημα.
Μιλώντας στο Mega, ο Σταύρος Μπαλάσκας χαρακτήρισε ως "βλάκα" τον συζυγοκτόνο, γιατί όπως απροκάλυπτα υποστήριξε "αν έπαιρνε τηλέφωνο της αστυνομία μετά το φόνο και έλεγε ότι το έκανα εν βρασμώ ψυχής θα πήγαινε το πολύ 4 χρόνια φυλακή".
Συγκεκριμένα, ο συνδικαλιστής αστυνομικός ανέφερε τα εξής:
"Είναι βλάκας πρώτα από όλα. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του και μέσα στο 'τα έχασε και τρελάθηκε', εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά. 'Χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή', 'πρότερος έντιμος βίος'. 4000 χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε - έξι χρόνια φυλακή. Είναι νέο παιδί. Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε".
Δείτε το επίμαχο σχόλιο από το 16:50 και μετά.
https://www.youtube.com/watch?v=onjYc631O8M&t=4s
Σεισμός στο Twitter
Όπως αντιλαμβάνεστε το σχόλιο του Σταύρου Μπαλάσκα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, με τους χρήστες να επιδίδονται σε σειρά φαρμακερών σχολίων. Δείτε παρακάτω ενδεικτικές αναρτήσεις.
Σχολιο.- Ο #Μπαλάσκας χαρακτήρισε τον θύτη ηλίθιο που δεν τηλεφώνησε άμεσα στην αστυνομία ώστε να καταδικαστεί μόνο 5-6 χρόνια για εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καυγά με έντιμο πρότερο βίο. Δεν ξέρω τι με τρομάζει πιο πολύ. Τα όσα έγιναν ή τα όσα πρόκειται να συμβούν #Γλυκα_Νερα
Σχολιο.- φανταστείτε λίγο τα νεύρα του Χρυσοχοΐδη με τον Μπαλάσκα σήμερα που κατάφερε να κάνει όλη τη χώρα να βρίζει ΠΑΛΙ την αστυνομία ακόμα και σήμερα που γενικά θα μπορούσε να είναι μια απ τις λίγες καλές μέρες για την ΕΛΑΣ. #μπαλασκας #γλυκανερα #γυναικοκτονια #Μπραβο_ΕΛΑΣ
Σχολιο.- Να λες επιτελους ενα #Μπραβο_ΕΛΑΣ υπαρχουν αστυνομικοι που κανουν σοβαρη/συστηματικη δουλεια αθορυβα χωρις τυμπανοκρουσιες! και να βγαινει αυτος ο ανεκδιηγητος τυπος #μπαλασκας να τους εκθετει ανεπανορθωτα! μαζεψτε τον!
Σχολιο.- Καλά ας τον συμμαζέψει κάποιος αυτόν, είπε ουσιαστικά πώς να τη γλιτώσεις με λίγα χρόνια αν σκοτώσεις τη γυναίκα σου και πεις ότι το έκανες εν βρασμώ κάπου έλεος σε αυτή τη χώρα! Δεν ξέρουμε από πού μας έρχονται τα χαστούκια αηδίας



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπου λοιπόν βλέπεις πολλή γκλαμουράτη "ευτυχία", κόβε λάσπη!...
Σχολιο.- Υποπτεύομαι βαθύτατα όσους διαφημίζουν την ευτυχία τους. Μαλβίνα Κάραλη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μόνο που θα πω είναι ότι πριν από κάμποσες μέρες σε μια ανάρτησή μου για τον Χρυσοχοϊδη και την εγκληματικότητα, είχα γράψει ότι "επίτηδες δεν ανέφερα τη δολοφονία της Καρολάιν διότι αυτή τουλάχιστον ελπίζω ότι θα την εξιχνιάσουν."
Δεν ήταν δολοφονία που είχε σχέση με τη "συστημική" μαφιοζοκρατία, γι' αυτό.
Ή μάλλον θα πω και κάτι άλλο: ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
Σχολιο.- ο κόσμος τόχε τούμπανο πάντως.
Σχολιο.- Ναι.. ήταν κοινό μυστικό.. Δεν ξεγέλασε κανέναν..
Όσο για το 'όταν θέλουν", ο Φλωράκης για την μακρόχρονη δράση της 17Ν είχε πει "εμείς δεν τολμούσαμε να μαζευτούμε μια φορά και μας τσιμπούσαν... εδώ πώς;"
Σχολιο.- Όχι και μια χαρά... 37 μέρες για να "δουν" ότι η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε μη φυσιολογικά και για να διασταυρωσουν από το Smartwatch ποτέ έσβησε η κοπέλα... Τζιμανια... Και αυτές τις 37 μέρες ο τύπος το ζούσε και το παίζε τεθλιμένος χοίρος... Τρομερή γελάς...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο εγκληματικός αντεργατικός νόμος δεν μπορεί να αξιολογείται ότι έχει "κάποια θετικά και κάποια αρνητικά."
Του Δημοτικού αίσθηση της πολιτικής πρέπει να έχεις για να το καταλαβαίνεις αυτό.
Μόνο το ΚΚΕ λοιπόν τήρησε σωστή στάση στη Βουλή καταψηφίζοντας όλα τα άρθρα του.
Τελεία και παύλα - άλλο όλα τα υπόλοιπα που πιστεύει οποιοσδήποτε για το ΚΚΕ και για οποιοδήποτε κόμμα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Και σε μια ΤΕΤΟΙΑ κοινωνία... καθιέρωσαν από την κυβέρνηση της ΝΔ και τη συνεπιμέλεια από πάνω!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Δηλαδή  ο φονιάς των Γλυκών Νερών, θα βγει σε 15 χρόνια σύμφωνα με το νόμο Παρασκευόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ, και θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού!
Και δυστυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ  θα ξαναβγει γιατί όπως έχουμε πει δεν υπάρχει αντιπολίτευση!
Ο Τζίφρας και ο ΤΣΥΡΙΖΑ έπαιξε το ρόλο που του είχαν αναθέσει τα αφεντικά και οι αμερικάνοι. Να διαλύσει την έννοια της Αριστεράς , που παρότι κυνηγημένη είχε πάντα δίκιο γιατί έλεγε αυτά που λέει ο ελληνικός λαός, στην ξευτίλα του δικαιωματισμού.
Και έτσι, αντί όλος ο ελληνικός  να ασχολείται με την κατάργηση του οχτάωρου και την επιστροφή στο μεσαίωνα που μας έχουν φέρει, βγήκαν κάτι μαλακιστήρια αναρχοτσουτσέκια της αμερικάνικης πρεσβείας  μαζί με κάτι λεσβίες αντιεξουσιάσριες φεμιναζί της πρεσβείας, πέταξαν μια μπαρούφα για «γυναικοκτονία» που διαφέρει από την ανθρωποκτονία, και τώρα όλο το διαδίκτυο ασχολείται με αυτή τη μπαρούφα.
Βέβαια είχαν δώσει εντολή και στην αστυνομία, που το ήξερε από την αρχή ποιος ήταν ο ένοχος, να καθυστερήσει 40 μέρες την «αποκάλυψη», και έτσι «όλος τυχαία» η «αποκάλυψη» έγινε όταν ψηφίστηκε το αντεργατικό αντιλαϊκό νομοσχέδιο που μας πηγαίνει  στον 19ο αιώνα.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζητάει ο Μητσοτάκης την καρατομηση Πολακη, θέλουν και στο συριζα μέσα κάποιοι να τον πετάξουν, ενώ υπάρχουν και πολλοί αξιοθρηνητοι αριστεριστες που πολύ θα το ήθελαν. Δεν θα εξετάσουμε τώρα τα μνημόνια συριζα, αλλα τη στάση Πολακη στο υγειονομικό ζήτημα, που θεωρώ ότι είναι ορθολογική από την αρχή αυτής της ιστορίας..Στο συγκεκριμένο θέμα τον στηρίζω, διότι έχει λογική η σκέψη του και ξέρω ότι δεν τα πήρε ποτέ του ούτε τα παίρνει από φαρμακευτικές εταιρείες.Και όσο μπόρεσε το πάλεψε σε ζητήματα ιατρικής διαφθοράς και διαπλοκής ανάμεσα σε φαρμακευτικες εταιρείες και επιστημονικό κόσμο. Δέχτηκε πόλεμο εκ των έσω, αλλα και από υποτιθέμενους συντρόφους που θεωρούνται "φίλοι ". Δεν είναι τυχαία η δήλωση Κυριτση που είπε ότι στο υγειονομικό ζήτημα μας εκπροσωπεί ο Ξανθός και όχι ο Πολακης, ούτε και διάφοροι λαβροι του Συριζα και της εξωαριστερας ότι θέλουμε Γεροτζιαφες και όχι Πολακηδες. Απο το Γεροτζιαφα μπορείς να βγάλεις και κανένα εξτραδακι αμα είσαι καλός στο promotion, αλλα απο τον Πολακη δεν θα βγάλεις.Ο Πολακης δεν είναι τέλειος, αλλα αν συγκρουστεις μαζί του δεν θα στη φέρει πισώπλατα ούτε θα σιγήσει. Τα σιγανά ποταμάκια τα φοβάμαι, τους σοβαροφανεις και τους υποκριτικα ευγενικούς. Προτιμώ να να με βρίσει ο άλλος στα μούτρα, παρά να με θάβει απο πίσω μου και να παριστάνει τον ευγενή για να μην χαλάσει το πρωτόκολλο της αστικής ευγένειας. Τους "αξεστους" και τους "αγροικους" δεν τους φοβάμαι όμως.Τα σιγανά ποταμάκια που πίνεις κρασί και όταν γυρίσεις πλάτη βγάζουν τα φτυάρια τα φοβάμαι. Και τέτοια σιγανά ποταμάκια γνώρισα πολλά στην Αριστερά. Ο Πολακης δεν είναι τέτοιος και ο, τι είναι να σου πει, στο λέει ντρετα, ενώ ακόμα κι αν διαφωνήσεις μαζι του και "σκοτωθειτε", δεν θα στη φέρει μπαμπεσικα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρέπει να απαλλαγεί η κοινωνία απο τους Μπαλασκες σε θεσμικό επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί Μπαλασκες γύρω μας και σε θέσεις κλειδιά του κρατικού μηχανισμού.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε 56χρονη στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της
18/06/2021, 13:19
Έπαθε αλλεργικό σοκ- Kατέρρευσε και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων όταν μια γυναίκα μετά τον εμβολιασμό της κατέρρευσε. Μια γυναίκα που είχε μεταβεί για να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της, πέθανε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, ηλικίας 56 ετών λίγο μετά τον εμβολιασμό της κατέρρευσε στον προθάλαμο αναμονής του νοσοκομείου και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της (εμβόλιο pfizer) στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, η γυναίκα έπαθε αλλεργικό σοκ και παρά τις προσπάθειες για ανάνηψη έχασε την ζωή της.
Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νοσοκομείο Παπανικολάου: 70χρονη νίκησε τον κορωνοϊό με “φάρμακο” τα “Τ-λεμφοκύτταρα”
17/06/2021 20:45
Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια Ελλήνων ερευνητών να θεραπεύσουν τον κορωνοϊό με λεμφοκύτταρα.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων μίλησε η 70χρονη ασθενής από τη Θεσσαλονίκη, που ανάρρωσε μέσα σε μία εβδομάδα, κι ενώ βρισκόταν στο κατώφλι της Μ.Ε.Θ, χάρη στην πρωτοποριακή μέθοδο που εφαρμόζεται στην αιματολογική κλινική του Νοσοκομείου Παπανικολάου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο τέλος θα μας πει ο Fauci ότι πρέπει να παίρνουμε βιταμίνη D.
Θα γελάσουμε πολύ το επόμενο χρονικό διάστημα και θα πολλαπλασιαστουν οι πεφτοσυννεφακηδες.
Σχολιο.- Περεπιπτόντως , η vit d3 και vit c , oι πλύσεις με υπέρτονο διάλυμα, οι γαργάρες , η λήψη Ψευδάργυρου κ.α. ενισχύουν σημαντικά τις άμυνες του οργανισμού έναντι του ιού .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Eιπα να μην μιλήσω αλλα θα σκάσω ειναι της μοίρας μου γραφτό
Βγαίνω εξω από το σπιτι να παω την γριούλα βολτα (Μοκα) ξαφνικά έρχεται ένα αμαξι και σε απόσταση βλέπω ένα σκαντζόχοιρο χοντρουλή να μην μπορει να τρέξει ηταν λιγο χοντρούλης ,και αντι να κόψει ο οδηγός παταει γκαζι λες και αμα τους πατας είναι παιχνίδι και θα παρεις ποντους και πετάγομαι μπροστα και πιάνω το ζωακι στο τσακ πριν το λιώσει και ανεβάζω την μπλούζα και το βαζω μεσα που να το βαλω ολόκληρο χοντρούλικο εφαγες μια μεγαλη ΜΟΥΤΖΑ το κατά ευχαριστήθηκα και δεν το μετανιώνω και ευτυχώς που δεν ειπες και κουβέντα .Το ζωο είναι ασφαλές και θα μεταφερθεί στο σωστο μερος να ζήσει ήρεμο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αντικατάσταση της κύριας ταξικής αντίθεσης που επικρατεί στην κοινωνία με διαχωρισμούς φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού κλπ κλπ οδηγεί στην διάσπαση της κοινωνίας απέναντι στον κύριο εχθρό και δίνει περιεχόμενο στους ακροδεξιούς/φασιστικούς "δικαιωματικούς" διαχωρισμούς .......όπως λένε οι στίχοι = Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι,
Τι κρύβει μέσ’ στα δόντια του το ξέρω,
καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.
Μα πάλι θε ν’ απλώσει σαν χολέρα
πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άθλια ελληνικά ΜΜΕ προσπαθούν να δικαιολογησουν τη δολοφονία Καρολαιν, λέγοντας μας ότι τον απειλούσε με διαζύγιο.Αυτό θα ίσχυε ακόμα κι αν στη θέση της Καρολαιν βρισκόταν άνδρας και στη θέση του Μπάμπη Αναγνωστοπουλου γυναίκα.Βγήκε και το site in. gr συμφερόντων Μαρινάκη έμμεσα να μας πει ότι θόλωσε.Πετάξτε τις δημοσιογραφικες ταυτότητες. Είστε μαφιόζοι πολλοί από σας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα κανιβαλικα ΜΜΕ φαίνεται ότι έχουν ξεχάσει την Τοπαλουδη και άλλες γυναίκες, που δολοφονήθηκαν από τους συζύγους τους ή άλλους που ήθελαν να συνουσιαστουν με τη βία μαζί τους. Μάλλον δεν ξέρουν ότι η Καρολαιν δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Μπορεί να δικαιολογησει κανείς πνιγμό μετά από καυγά;; όχι, σε καμία περίπτωση. Αποτελεί άλλοθι το γεγονός της απόφασής της να χωρίσει με τον πιλότο Χαράλαμπο Αναγνωστοπουλο για τον δολοφόνο πιλότο;; όχι. Αυτός έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα και στη συνέχεια απέδειξε ακόμα περισσότερο τη νοσηροτητα του ψυχισμου του. Σκότωσε το σκύλο της οικογένειας (όσοι έχουμε ζώα καταλαβαίνουμε ότι άνθρωπος που σκοτώνει το ζώο συντροφιάς του είναι ικανός για Όλα). Η απατεώνας ψυχολόγος είναι και αυτή ηθικός αυτουργός, μιας και δεν βοήθησε τη σχέση του ζευγαριού, ενώ συγκαλυψε και το έγκλημα. Λίγο μετά την δολοφονία Καρολαιν εξετάζοντας προσεκτικά λεπτομέρειες και διαβάζοντας όσα έλεγε ο πιλότος, ήμουν βέβαιος ότι ήταν ο δράστης. Ήταν βέβαιοι και στην Ασφάλεια, μιας και είχαν δει όλες τις κάμερες της περιοχής. Έψαχναν όμως κάποια ακόμα στοιχεία για να δέσουν την υπόθεση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μα κανείς να μην ασχολείται με το φύλο του σκύλου; Μήπως τελικά, ήταν διπλή γυναικοκτονία; Έχουμε προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του γελοίου. Οι αποψάρες μας και οι ψευτοιδεολογικές ταμπέλες που θα κολλήσουμε σε αυτά, έχουν μεγαλύτερη αξία από τα ίδια τα συμβάντα. Και θέλω να ρωτήσω: Ποια είναι η παιδαγωγική αξία τέτοιων διαχωρισμών; Δηλαδή, εσύ σοβαρά τώρα, μεγαλώνεις το παιδί σου λέγοντας του ότι ο κάθε άντρας είναι ένα τέρας; Κοίτα, δεν περίμενα εσένα να μου πεις ότι ζούμε σε φαλλοκρατική κοινωνία. Για την ακρίβεια, ζούμε σε μια κοινωνία με αρκετά φαλλοκρατικά κατάλοιπα γιατί το παρελθόν μας ήταν πολύ σκληρότερο, με προξενιά, ματωμένα σεντόνια. Το ότι όλο και περισσότεροι άντρες σέβονται τη ΓΥΝΑΙΚΑ, είναι πρόοδος, δεν συμφωνείς; Φυσικά δεν είναι όλοι, ίσως να μην είναι και οι περισσότεροι αλλά είναι περισσότεροι από ποτέ. Θεωρώ την εκμετάλλευση τέτοιων συμβάντων για ιδεολογικούς λόγους απλά χυδαία. Το μόνο που χρειάζεται είναι γενική κατακραυγή, μια φωνή μέσα στα στήθια μας ενωμένη, μια αδιαπραγμάτευτη απαίτηση για ισότητα και για δικαιοσύνη, χωρίς εξαιρέσεις μα και μου για όλους τους στυγερούς φονιάδες του κόσμου και όλους τους κακοποιητές και κακοποιούς, απ΄ όπου κι αν προέρχονται, ότι φύλο και να χουν και έπειτα σιωπή ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού για τα τραύματα του παιδιού, . Ένας κόσμος όπου έχει παρεισφρήσει διχόνοια ακόμη και στη "γενική κατακραυγή", σωτηρία δεν έχει. Απλά θα φάει τα σωθικά του. Αυτά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αναρχία και οι τροτσικιστές της αμερικάνικης πρεσβείας και η δικαιωματική αριστερά που τους ακολουθεί κατά πόδας στηρίζουν πλέον τον νέο  φασισμο που ειναι εφευρισκει και νεες κοινωνιολογικες (και καλα εννοιες)...
η ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ πλεον θα ονομαζεται ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ..
Αρα με βασει αυτην την λεξη οι γυναικες πλεον δεν ειναι ανθρωποι..Ειναι γυναικες..Κατι αλλο δηλαδη.......
χαζοφεμινιστριες ολου του κοσμου ΕΝΩΘΕΙΤΕ πλεον δεν ειστε ανθρωποι..ειστε απλα γυναικες...δηλαδη πως λεμε μπουλντογκ,ροντβαιλερ (για τα σκυλια)...πλεον σας καθιστουν ΡΑΤΣΑ του ανθρωπινου ειδους.....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ενώ όλη η χώρα ασχολείται με τις μάσκες και τα εμβόλια, ήρθε η στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά να ταράξει τα νερά. Αποτρόπαιη δολοφονία, μηδέν ελαφρυντικά, πόσο τραγικό, πόσο κρίμα για το παιδάκι που χάνει ουσιαστικά και τους δύο γονείς.
Όμως, ούτε κι εδώ μπορούμε να έχουμε συναντίληψη. Για κάποιους το γεγονός, είναι τεράστια ευκαιρία για δικαιωματική προπαγάνδα. Ο ''γυναικοκτόνος'' πιλότος. 
Ε ναι λοιπόν. Αυτό που μετράει είναι ο φυλετικός ταυτοτικός προσδιορισμός. Το άρθρο, προσδιορίζει την ύπαρξη. Η γυναίκα, έπαψε πια να είναι άνθρωπος. Είναι γυναίκα. Η ανθρωπότητα πλέον, θα σταματήσει να γράφεται έτσι και θα αντικατασταθεί, από ''ανδρότητα'', ''γυναικότητα'', ''ουδετεροφυλότητα''. 
Η γυναίκες, στο διάβα των αιώνων, και ακόμα και σήμερα σε αρκετές χώρες, υπέστησαν και υφίστανται απάνθρωπες διακρίσεις. Έχουν αγωνιστεί για τα αυτονόητα δικαιώματα ισότητας. Και μόνο συμπαράσταση και αναγνώριση τους πρέπει.
Όταν όμως η μόνη έννοια είναι η αλλαγή των στερεότυπων( γυναικοκτονία, παιδοθεσία κλπ), δημιουργούνται απλά νέα στερεότυπα, συνακόλουθα μιας κατασκευασμένης πολιτικής ορθότητας.
Δεν δικαιώνονται έτσι οι γυναίκες, αλλά κάποιες ακραίες σκοπιμότητες. 
Κρίμα....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιάνης Βαρουφάκης
Ως υπουργός οικονομικών στη συνδιάσκεψη του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου 2015, υπέγραψε την Κ α ρ χ η δ ό ν ι ο Ειρήνη με την αποδοχή του όρου των δανειστών 
'οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται α μ ε τ α κ λ ή τ ω ς να τιμήσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις προς ό λ ο υ ς τους πιστωτές π λ ή ρ ω ς και εγκαίρως'.
Ούτως, σφράγισε με την υπογραφή του τη Σισύφειο καταδίκη της Ελλάδος για χρέη που γ ν ώ ρ ι ζ ε ο Γιάνης ότι ήταν α θ έ μ ι τ α τραπεζικά χρέη του Ευρωσυστήματος και θα χρεοκοπούσαν τον ελληνικό λαό.
Εν συνεχεία προσπάθησε να... διαπραγματευτεί (!!!!)
‘Όσον αφορά το νόμισμα, προχθές στην ομιλία του στην ΕΣΗΕΑ δεν μάσησε τα λόγια του λέγοντας « ήμαστε στο ευρώ, θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ». Ενώ γνωρίζει τα πολλά ανεπίλυτα προβλήματα του ευρώ. Όμως, είπε ‘θέλουμε’. Έβαλε το συναίσθημα μπροστά από τη λογική - που συνιστά πολιτική επιλογή – κι όχι ευφυΐα.
Πού όμως αυτή η πολιτική μας οδηγει, Ιδίως, όταν λάβεις υπ’ όψη ότι είναι θιασώτης της ανεξαρτησίας της Ανώνυμης πολυμετοχικής Εταιρίας με την επωνυμία "Τράπεζα της Ελλάδος".
Ως ‘διεθνιστής,’ ο Γιάνης, αποδέχεται να μην είναι της Ελλάδος, αλλά τα κολοσσιαία χρέη ενός ανεξέλεγκτου τραπεζικού συστήματος της ζώνης του ευρώ - χωρίς τραπεζική ένωση και ομοσπονδιακό ταμείο εγγύησης των καταθέσεων - να τα επωμίζεται μόνο ο Έλληνας φορολογούμενος.
Και να τρέμει να μην επιβληθεί bail in και χάσει κι αυτά που του έχουν απομείνει, πιθανώς για την κηδεία του.
Λίγο μακάβριο, αλλά μεγάλη δυστυχία δέρνει την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας η οποία βρίσκεται σε ένα τρομερό πολιτικό αδιέξοδο : « μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



60% η θνητότητα στις ΜΕΘ στην Ελλάδα
Σε 6 απ' αυτές, 100%.
30-35% ο μέσος όρος της Ευρώπης
Μιλήστε μας για ατομική ευθύνη



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



σαν σήμερα, 18 Ιουνίου του 1943, ο πρώτος τη τάξει δοσίλογος της χώρας, 
πρωθυπουργός, διορισμένος από τούς Γερμανούς, Ιωάννης Ράλλης, 
ιδρύει τα τάγματα ασφαλείας.
στην ουσία τα ελεεινά Τάγματα Ασφαλείας ηταν ημιστρατιωτικοι σχηματισμοί Ελλήνων εθελόδου¬λων, τους οποίους, εξόπλιζαν και χρησιμοποιήσουν οι Γερμανοί εναντίον της Αντίστασης και του πληθυσμού, 
με σκοπο να εξοικονομηθεί "πολύτιμο" γερμανικό αίμα.
στελεχώνονταν απο Έλληνες προδότες και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που εκμεταλλευόμενοι νόμο των Γερμανών, κατατάσσονταν, για να βγουν απ τη φυλακή, οπως επίσης και λούμπεν στοιχεία του περιθωρίου. 
γιαυτο και το κύριο γνώρισμα των ταγμάτων 
ήταν η σκληρότητα τους και ο απανθρωπισμός τους.
ο λαος απ την πρωτη μερα τους μίσησε και τους αποκαλούσε
«Ταγματαλήτες», «Ράλληδες», «Γερμανοτσολιάδες», «Γερμανικούς»
κτλ
ο ορκος τους ηταν:
«Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, 
ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του Ανωτάτου Αρχηγού του Γερμανικού Στρατού 
Αδόλφου Χίτλερ».
γράφει ο Σπύρος Γασπαρινάτος:
«Η δράση των Ταγμάτων Ασφαλείας κατά την κατοχική περίοδο είναι και παραμένει πράξη αποκρουστέα και αποδοκιμαστέα, οποιεσδήποτε σκοπιμότητες και αν αποδοθούν στην ίδρυση και τις δραστηριότητές τους.
Τα μπλόκα, 
οι κουκουλοφόροι, 
οι ομαδικές εκτελέσεις 
και τα βασανιστήρια στους συνοικισμούς και στα κρατητήρια αποτελούν μελανό σημείο, με τραγικές διαστάσεις».
ο Βασος Μαθιόπουλος στο βιβλίο του "ο Δεκέμβρης του 1944"
λεει:
«Το ποιόν των εγχώριων SS το περιγράφει ο Σουηδός πρέσβης και εκπρόσωπος του διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα:
''Στην πραγματικότητα πρόκειται για πρόσωπα που δεν έχουν καμιά ιδεολογία, αλλά σκοτεινό παρελθόν.
Ο κομουνισμός αποτελεί γι’ αυτούς πρόσχημα.
Εκείνο που ενδιαφέρει τα μέλη των Ταγμάτων Ασφαλείας είναι η λεηλασία, 
η αρπαγή και η καταστροφή.
Η χωρίς όρια καταστροφή''.»
Εμπνευστές των Ταγμάτων Ασφαλείας είναι δύο Έλληνες στρατηγοί 
ο Θεόδωρος Πάγκαλος 
και Στυλιανός Γονατάς. 
ενω ο πυρήνας τους, προέρχεται από τον προδοτικό ΕΔΕΣ Αθήνας. 
(υπάρχει τουλάχιστον μεχρι το '44 μεγάλη διαφορά μεταξύ ΕΔΕΣ του βουνού και ΕΔΕΣ Αθήνας)
οι πρωτοπόροι και ονομαστότεροι Ελληνες αξιωματικοί που έτρεξαν να διοικήσουν τα ελεεινά αυτά τάγματα ήταν οι στρατηγοί:
Δ. Λιάκος, 
Π. Ζερβέας, 
Γ. Ντάκος, 
και οι συνταγματάρ¬χες: 
Β. Ντερτιλής, 
I.Πλυντζανόπουλος, 
Α. Παπαγεωργίου, 
X. Παπαθανασόπουλος, 
Διον. Παπαδόγκωνας, 
Ν. Κουρκουλάκος 
τωρα,
για να δεις πως συνδέονται ολα,
ο πυρήνας των στελεχών της απριλιανής δικτατορίας του 1967
ήσαν οι ίδιοι μέλη των Ταγμάτων ή ακολούθησαν την οικογενειακή παράδοση: 
Ντερτιλής, 
Πηλιχός,
Πατίλης, 
(διοικητής τάγματος ασφαλείας Ναυπάκτου έγινε υπουργός Βορείου Ελλάδος και β΄ αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, επί Χούντας)
κ.ά. 
στα 1969 ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπαδόπουλος διορίζει διοικητή της αγροτικής τράπεζας τον παλιό του διοικητή στα τάγματα Πάτρας τον Νικόλαο Κουρκουλακο
τοτε η γαλλική Monde Diplomatique δημοσίευσε αποκαλυπτικά στοιχεία:
«ο πρόεδρος της κυβερνήσεως Γεώργιος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια της Κατοχής υπηρέτησε υπό τας διαταγάς του συνταγματάρχη Κουρκουλάκου στα τάγματα ασφαλείας της Πάτρας»
ΥΓ. ενα παράδειγμα και θα καταλάβεις ΤΙ εκαναν στην κατοχή τα τάγματα:
«...μετά από μια μάχη στο χωριουδάκι Αττάλη (της Εύβοιας), οι ταγματασφα-λίτες 
πλιατσικολόγησαν τα σπίτια του χωριού, 
παίρνοντας μαζί τους 1.000 οκάδες λάδι, 
5 ραπτομηχανές, 
200 οκάδες τυρί 
και 30 σειρές προικιά. 
Χρειάστηκαν εξήντα μουλάρια για να κουβαλήσουν το φορ¬τίο»
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗΣ, που, ακόμα και μια χούφτα καλαμπόκι, ηταν υπόθεση ζωης...
πες μου τωρα εσυ ΠΩΣ μετα από τέτοια δράση να μην ανοιχτεί βαθυ χαντάκι μίσους στη χωρα.
γιατι οι ταγματασφα¬λίτες δεν ηταν οι άγνωστοι Γερμανοί φαντάροι.
ηταν συγκεκριμένοι Ελληνες.
πολλοί ηταν συντοπίτες και συχωριανοί με τους δολοφονημένους, 
με τους ανθρώπους που τους ειχαν κλέψει τα παντα και δεν ειχαν να ταΐσουν τα παιδια τους,
με τις βιασμένες γυναίκες...
τώρα μετά την απελευθέρωση όλοι αυτοί οι βασανισμένοι άνθρωποι έβλεπαν
τους χθεσινούς συνεργάτες των Γερμανών
αυτούς που με τις γερμανικές πλάτες, τοσα χρονια 
τους έκλεβαν 
τους βασάνιζαν 
τους βίαζαν
τους σκότωναν
οχι μόνο να μην λογοδοτούν αλλά να καταλαμβάνουν και καίριες θέσεις στον νέο κρατικό μηχανισμό που φτιαχνόταν....
οχι απλά ατιμώρητοι αλλά και χωροφύλακες δημόσιοι υπάλληλοι δικαστές δήμαρχοι διοικητές οργανισμών βουλευτές υπουργοί....
η αδικία και η ατιμωρησία ανοιξε ενα βαθυ χαντακι ανάμεσα στο λαο που δεν εχει κλείσει και δεν πρόκειται να κλείσει ποτε....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πουλημένη στους Ιταλούς Τραινοσέ επιδοτείται με 50εκατ από το ελληνικό κράτος και.. διακόπτει τα δρομολόγια Κατάκολο-Πύργος-Ολυμπία!
Η γραμμή λειτουργεί από τον 19ο αιώνα. Υπήρχε μια σύμβαση μεταξύ το ελληνικού κράτους και της Τρενοσέ για να λειτουργεί τις λέγομενες “άγονες γραμμές”. Η Τρενοσέ επιδοτείται με 50 εκ. ευρώ τον χρόνο. Όμως ύστερα από την καραντίνα η Τρενοσέ δεν εκτελεί τα σχετικά δρομολόγια.
Απευθυνθήκαμε εγγράφως στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και ζητήσαμε την επανέναρξη των δρομολογίων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΝΑΤΟ θεωρεί την Ελλάδα δεδομένη... Κερδισμένη η Τουρκία στην πρόσφατη σύνοδο
Οι αποφάσεις του ΝΑΤΟ θα ακολουθηθούν δια ροπάλου.
Το ΝΑΤΟ αποφάσισε μια σκληρή πολιτική απέναντι στην Ρωσία και την Κίνα, δηλαδή οδηγούμαστε σε έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο.
Το ΝΑΤΟ θεωρεί την Ελλάδα δεδομένη και δεν της δίνει σημασία. Αντίθετα η Τουρκία βγήκε κερδισμένη σε όλα τα μέτωπα.
Ύστερα από την άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να δεχθεί την γαλλική πρόταση αμοιβαίας στρατιωτικής συνδρομής, η Γαλλία έρχεται σε συμφωνία με την Τουρκία.
Η Ελλάδα πήγε απροετοίμαστη και δεν πήρε τίποτα. Δεν έβαλε ούτε καν ζήτημα υπεράσπισης στην χώρα του ΝΑΤΟ που θα δεχθεί επίθεση από άλλη χώρα του ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με διάταγμα του Τζο Μπάιντεν της 8ης Ιουνίου 2021 όποιος, άμεσα ή έμμεσα, με λόγια ή με πράξεις αμφισβητήσει την συμφωνία των Πρεσπών, θα υποστεί κυρώσεις από τις ΗΠΑ, ανάλογες με αυτές που υπέστη ο Μπιν Λάντεν!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπαλάσκας: Κατεπείγουσα ΕΔΕ μετά τη χυδαία δήλωση για τον 32χρονο πιλότο
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής
18/6/2021 | 20:42
Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα διενεργηθεί από την Ελληνική Αστυνομία μετά την αδιανόητα χυδαία δήλωση που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή ο συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας με αφορμή την εξιχνίαση της δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την ΕΔΕ μετά τα όσα δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρει τα εξής:
«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του» αναφέρει η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της.
Θυμίζουμε πως στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ο Σταύρος Μπαλάσκας έμοιαζε να δίνει... "οδηγίες" σε οποιονδήποτε σκοπεύει… να δολοφονήσει στο μέλλον την σύζυγό του, ώστε να έχει μικρότερη ποινή!
Επί περίπου 40 ημέρες, ο 32χρονος πιλότος είχε επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών και να φανεί συντετριμμένος για τον θάνατο της 20χρονης συζύγου του.
Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (18/6) στο Mega και αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μετά τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά, o κ. Μπαλάσκας χαρακτήρισε τον 32χρονο «βλάκα» (!) καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την ΕΛΑΣ… «δεν θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».
«Είναι βλάκας διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοκ στην Ηλεία: Πεθερά έσωσε τη νύφη και το εγγόνι της από τα χέρια του γιου της
Παρασκευή 18 Ιούνιος 2021 | 07:24
Στην περιοχή του Ανθοπύργου στην Ηλεία μία Πεθερά έσωσε τη νύφη της από τα χέρια του ίδιου της του γιου. Ο άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε σταματήσει να λαμβάνει την φαρμακευτική του αγωγή,  με αποτέλεσμα να εμφανίζει εκρήξεις βίας.
Πεθερά «φύλακας άγγελος»
Μέσα στην ατυχία της μια 24χρονη, ευτύχησε να έχει όχι απλώς μια καλή Πεθερά αλλά έναν πραγματικό φύλακα άγγελο που την γλίτωσε από τα χέρια του συζύγου της ο οποίος την ξυλοκόπησε αλύπητα και μάλιστα μπροστά στο μόλις δύο μηνών βρέφος τους,
Ο 25χρονος σύζυγός της, λίγο μετά τις 11 τη νύχτα της Τρίτης 15/6/21, επιτέθηκε στην 24χρονη σύζυγό του και την χτύπησε με κάποιο αμβλύ όργανο στο κεφάλι, με πρωτοφανή αγριότητα.
Από τα χέρια του την γλίτωσε η Πεθερά της, η οποία μπήκε στην μέση και απομάκρυνε την χτυπημένη γυναίκα, όπως και το μωράκι. Στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αφού ο καβγάς είχε σηκώσει στο πόδι την περιοχή και υπήρχε και φόβος ότι ο 25χρονος μπορεί να προχωρήσει σε κάτι χειρότερο.
Οι αστυνομικοί βρήκαν αιμόφυρτη τη νεαρή μητέρα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας
για τις πρώτες βοήθειες.
Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βίας, ενώ παράλληλα διέταξε την εξέτασή του από ψυχίατρο που θα αποφανθεί αν χρειάζεται να εγκλειστεί σε ίδρυμα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κρεμλίνο: Ζήτημα «ιδιαίτερης προσοχής» το ενδεχόμενο δημιουργίας τουρκικής βάσης στο Αζερμπαϊτζάν
 Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 23:38
Η προσέγγιση των στρατιωτικών υποδομών του ΝΑΤΟ στα ρωσικά σύνορα προκαλεί την ιδιαίτερη προσοχή της Ρωσίας και γεννά την ανάγκη υπεράσπισης των συμφερόντων και της ασφάλειάς της, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου της Ρωσίας, ερωτηθείς εάν αποτελεί «κόκκινη γραμμή για το Κρεμλίνο» το ενδεχόμενο δημιουργίας τουρκικής βάσης στο Αζερμπαϊτζάν.
«Σε κάθε περίπτωση η εγκατάσταση στρατιωτικών υποδομών των χωρών-μελών της (σ.σ. Ατλαντικής) Συμμαχίας πλησίον των συνόρων μας αποτελεί αφορμή για την ιδιαίτερη προσοχή μας, καθώς και αιτία για τα δικά μας βήματα, που είναι απαραίτητα για την κατοχύρωση της ασφάλειας και των συμφερόντων μας», απάντησε ο κ. Πεσκόφ, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
«Βρισκόμαστε σε στενή επαφή και με την Άγκυρα και με το Μπακού και με το Γερεβάν και θεωρούμε ότι οποιαδήποτε βήματα πρέπει να συμβάλλουν στην περαιτέρω σταθεροποίηση της κατάστασης στην Υπερκαυκασία, στην ανάπτυξη των υποδομών, της οργάνωσης των μεταφορών, τη διόρθωση της κατάστασης συνολικά και δεν πρέπει να περιέχουν οποιαδήποτε στοιχεία μπορούν να καταστούν λόγος για αύξηση της έντασης», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Ερωτηθείς για το θέμα κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Λευκορώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Μακέι, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είπε ότι «δεν συζητήσαμε το ζήτημα αυτό και φήμες δεν σχολιάζουμε».
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν είχε δηλώσει, χθες, ότι το θέμα της «τουρκικής βάσης» στο Αζερμπαϊτζάν «μπορεί να βρει την εξέλιξή του κατά τις διαβουλεύσεις του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίεφ με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά και κατά τις δικές μας συνομιλίες επίσης μπορεί να υλοποιηθεί κατά έναν τρόπο», όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ΤASS.
Ο Ρ.Τ.Ερντογάν δήλωσε, επίσης, ότι όπως και ο Αζέρος πρόεδρος Αλίεφ, σχεδιάζει και ο ίδιος το αμέσως προσεχές διάστημα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας Β. Πούτιν. Η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου δεν έχει προς το παρόν ανακοινώσει κάτι σχετικό, σημειώνει το TASS.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΚΕΑ - ΓΑΛΛΙΑ
Καταδίκη για συστηματική παρακολούθηση εργαζομένων και πελατών
Τις άφθονες τακτικές που διαθέτουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι για να παρακολουθούν το προσωπικό τους, αλλά και τους πελάτες, ανέδειξε η απόφαση δικαστηρίου στη Γαλλία, στις Βερσαλλίες, που επέβαλε στην IKEA πρόστιμο ενός εκατομμυρίου ευρώ κρίνοντας στελέχη της ένοχα για παρακολούθηση εργαζομένων και όχι μόνο.
Οπως προκύπτει από τη σχετική απόφαση, το γαλλικό υποκατάστημα του σουηδικού ομίλου παρακολουθούσε εργαζομένους, συλλέγοντας δεδομένα για την κίνηση σε αρχεία τραπεζικών λογαριασμών τους, τη δραστηριότητά τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.ά.
Η υπόθεση που εκδικάστηκε αφορά την περίοδο 2009 - 2012, αν και οι εισαγγελικές αρχές κατέληξαν πως η παρακολούθηση είχε αρχίσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, το «σύστημα παρακολούθησης» εργαζομένων αλλά και πελατών που χρησιμοποιούσε ο όμιλος, κατέγραφε μεταξύ άλλων πληροφορίες για το ποινικό τους μητρώο, τον τρόπο ζωής τους, κληρονομικά στοιχεία και άλλα, μέσω της εταιρείας «παροχής συμβουλευτικής εταιρειών» «Eirpace».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε προσπαθώντας να αποποιηθεί τις ευθύνες της και να εμφανίσει την υπόθεση λίγο - πολύ ως... προσωπική επιλογή μεμονωμένων στελεχών, η γαλλική θυγατρική της ΙΚΕΑ ανέφερε ότι «καταδικάζει έντονα αυτές τις πρακτικές, ζητάει συγγνώμη και θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο δράσης για να εμποδίσει την επανάληψή τους»...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟΥΡΚΙΑ
Θανατηφόρα επίθεση σε γραφεία του HDP
Μία 40χρονη γυναίκα σκοτώθηκε χτες στην Τουρκία, στη Σμύρνη, μετά από επίθεση ενόπλου στα γραφεία της περιφερειακής οργάνωσης του σοσιαλδημοκρατικού φιλοκουρδικού κόμματος HDP. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένας άνδρας εισέβαλε στα γραφεία γύρω στις 11 το πρωί και άρχισε να πυροβολεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Cumhuriyet», ο δράστης δήλωσε ότι «δεν έχω σχέση με καμία οργάνωση. Μπήκα στο κτίριο γιατί μισώ το ΡΚΚ. Πυροβόλησα τυχαία».
Ο βουλευτής του HDP, Μ. Τσεπνί, επεσήμανε ότι δεν πρόκειται για την πρώτη τέτοια επίθεση, παρότι μάλιστα απέναντι στεγάζεται αστυνομικό τμήμα. Ανακοίνωση του κόμματος κατήγγειλε ότι «το HDP έχει στοχοποιηθεί από το κυβερνών κόμμα και το υπουργείο Εσωτερικών, και εδώ και μήνες κάποιοι έρχονται έξω από τα γραφεία μας με σκοπό να στήσουν προβοκάτσια».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
Νέα δολοφονία Παλαιστίνιου εφήβου από ισραηλινά πυρά
Σε νοσοκομείο της Νάμπλους άφησε χτες ξημερώματα την τελευταία του πνοή ένας Παλαιστίνιος έφηβος, 16 ετών, που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από ισραηλινά πυρά την Τετάρτη στη διάρκεια κινητοποίησης κατά Εβραίων εποίκων και Ισραηλινών κατοχικών στρατιωτών. Οι κατοχικές δυνάμεις δικαιολόγησαν την επίθεση κατηγορώντας τον έφηβο πως επιχείρησε να τους πετάξει «εκρηκτικά»...
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη οι ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις σκότωσαν νεαρή Παλαιστίνια γιατρό στην πόλη Χιζμέχ (βορείως της Ιερουσαλήμ) στη Δυτική Οχθη με το πρόσχημα πως επιχείρησε να πέσει με το αυτοκίνητό της πάνω σε περίπολο του στρατού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να υποθέσω τώρα, ότι μετά την ομολογία, του Μπάμπη, η Νικολούλη θα βάλλει στον κώλο της, όλα εκείνα τα βίντεο που έδειχναν τους "ληστές" να φεύγουν από το σπίτι στα Γλυκά Νερά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
«Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής! 
Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε»...
ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ (Από τον Λόγο στη Λαμία, 22 Οκτωβρίου 1944)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΝΕΚΡΟΙ τρεις πιλότοι της British Airways που είχαν εμβολιαστεί...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! 68χρονος με περικαρδίτιδα μετά το εμβόλιο της Pfizer...
Για το εμβόλιο της Pfizer, για την μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα, υπάρχουν αναφορές και στη χώρα μας, 25-27 περιστατικά, τα οποία όμως δεν έχουν όλα σαφώς συσχετισθεί.
Ταχυκαρδία και έντονο πόνο στο στήθος ήταν τα συμπτώματα ενός 68χρονου άνδρα από την Μυτιλήνη που διαγνώστηκε κι εκείνος με περικαρδίτιδα.
Ο θεράπων γιατρός Παναγιώτης Τσιρακης μιλάει στο MEGA.
«Εμφανίστηκε 14 μέρες μετά τη 2η δόση»
«Υπήρξε μια μυοκαρδίτιδα την 14η ημέρα μετά τη δεύτερη δόση. Είχε δύσπνοια ο άνθρωπος, πόνος στο στήθος, ταχυκαρδία. Πήγε πάρα πολύ καλά, αντιμετωπίστηκε άμεσα και δεν έχει κανένα πρόβλημα τώρα. Έκανα την κίτρινη κάρτα, τους ενημέρωσα και όλα πήγαν πολύ καλά».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διήμερη εκδήλωση με θέμα “Τα μηνύματα του ΄21 για το σήμερα και το αύριο” θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 20 Ιουνίου 2021 Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα, στους χώρους του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου στον Βαρνάβα Αττικής (Ανδρούτσου Οδυσσέα 7) και με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Την πρώτη ημέρα της διήμερης εκδήλωσης και ώρα 19.30 θα μιλήσουν, η κα. Αικατερίνη Πολυμέρου Καμηλάκη,  μέλος  της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», π. Διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής  Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, ο κ. Νίκος Κλειτσίκας, Ιστορικός – Αρχαιολόγος (Πανεπιστήμιο Νάπολης) και ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος, Εκπαιδευτικός – Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν, το σωματείο Ελληνικών χορών «Παραδοσιακή Φλόγα» του δήμου Ιλίου και ο Πολιτιστικός σύλλογος Γυναικών Γραμματικού δήμου Μαραθώνα.
Το Σάββατο (19.30-22.30) και την Κυριακή  (10.00-13.00) οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν τις εκθέσεις κεραμικής, γραμματοσήμου, υφαντικής & κεντημένων άρτων με παραστάσεις του 1821.
Την εκδήλωση στηρίζουν οι εταιρείες Καραμολέγκος, Οινότρια Γη Κώστα Λαζαρίδη, Ήλιος, Μύλοι Παν. Δάκου & Σκλαβενίτης.
Είσοδος ελεύθερη (Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου) Ανδρούτσου Οδυσσέα 7, Βαρνάβας, ΑΤΤΙΚΗΣ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Μοδάτο» ξεπούλημα! ΑDIORΘΩΤΟΙ!!
Ελλάδα. 21.000 ευρώ από τον Dior για τη φωτογραφιση στον Ιερό Βράχο
Ιταλία. 27.500.000 ευρώ από διάσημους οίκους μόδας για το Κολοσσαίο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψεύδεται το Μαξίμου για το νέο Falcon
Το κόστος δεν γίνεται να καλυφθεί από τα αντισταθμιστικά των Rafale, γιατι έχουν απαγορευτεί



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όμιλος  Ολιγάρχη Μυτιληναίου. 
«Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο, απολύεται»


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αληταράς Αλέξης Τσίπρας
«Με τη Συμφωνία των Πρεσπών άλλαξαν πάρα πολλά προς το καλύτερο»
Τα είδαμε ξεφτιλισμένε με το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τους Σκοπιανούς χούλιγκανς που πλασάρονταν για «Μακεδόνες¨