Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Δευτερα 21 Ιουνιου 2021


Σοκ: 5 ώρες βίαζαν και βασάνιζαν την καθαρίστρια τα δυο κτήνη – Αναζητείται 35χρονος Βούλγαρος ο οποίος είναι καρφί και χαφιές της αστυνομίας και γιαυτό η αστυνομία τον άφησε να διαφύγει 

Δευτέρα 21 Ιούνιος 2021 | 06:14

Μετά από 5 ώρες βιασμών και βασανιστηρίων η άτυχη πενηντάχρονη καθαρίστρια κατάφερε να ανοίξει την πόρτα που έβλεπε στον ακάλυπτο και άρχισε να πετάει κάτω ότι έβρισκε μπροστά της ουρλιάζοντας, προκειμένου να ακούσουν οι γείτονες.

Έτσι κινητοποιήθηκαν πρώτα απ’ όλους μία μητέρα με την κόρη της οι οποίες και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αυτό που προκαλεί οργή είναι ότι χρειάστηκε να πάρουν αρκετές φορές τηλέφωνο στο 100 μέχρι να έρθει το περιπολικό και στο μεσοδιάστημα ο τριανταπεντάχρονος Βούλγαρος μαζί με το συνεργό του πρόλαβαν να εξαφανιστούν. Στο σημείο βρέθηκαν 50 αντιεξουσιαστές να διαδηλώνουν εναντίον της βίας κατά των γυναικών και αμέσως κατέφθασε διμοιρία των ΜΑΤ για να προστατέψουν τον χαφιέ τους με τον οποίο συνεργάζονται.

Η μαρτυρία της κοπέλας που πρώτη άκουσε και είδε την άτυχη γυναίκα, είναι σοκαριστική. Η γυναίκα ήταν χτυπημένη σε όλο της το σώμα, από το πρόσωπο, το κεφάλι, το μάτι, το στέρνο ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε και σπασμένα πλευρά.

Ο δράστης είχε μετακομίσει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και τρεις μήνες και υποτίθεται ότι διέμενε μαζί με την μητέρα του, η οποία όμως δεν εντοπίστηκε πουθενά. Ήταν απόμακρος και δεν είχε σχέσεις με κανέναν, ενώ προξενεί εντύπωση ότι η μητέρα του είχε παρουσιαστεί κι αυτή ως καθαρίστρια.

Πως εγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 50χρονο, την συγκεκριμένη στιγμή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, όπως έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι δράστες την αντιλήφθηκαν και την έσυραν με την βία μέσα στο διαμέρισμα, όπου ακολούθησε ο εφιάλτης.

Η γυναίκα κάνει λόγο για δύο δράστες, τους οποίους δεν γνώριζε. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο ξυλοδαρμός της γυναίκας ισοδυναμεί με βασανισμό και τα τραύματα της είναι σοβαρά. Δηλαδή όπως φαίνεται οι δράστες έβγαλαν επάνω στην άτυχη γυναίκα όλα τα κτηνώδη ένστικτα τους και είναι αμφίβολο λόγω της σοβαρότητας των χτυπημάτων, εάν θα κατάφερνε να επιβιώσει εάν δεν δραπέτευε την κατάλληλη στιγμή και δεν έβγαινε στο μπαλκόνι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έριξε «ρουκέτα» Βουλγαρική εφημερίδα: «Να διαλύσουμε τα Σκόπια και να τα μοιραστούμε με την Αλβανία»

Δευτέρα 21 Ιούνιος 2021 | 07:16

Βουλγαρική εφημερίδα έχει δημοσιεύσει μια πρόταση η οποία προτείνει τη διχοτόμηση των Σκοπίων, μεταξύ της Αλβανίας και της Βουλγαρίας.

«Όλα γίνονται και δεν ξέρουν ότι οι πόλεμοι μας στο παρελθόν ήταν για την ενοποίηση της »Μακεδονίας» και της Θράκης της Αδριανούπολης με τη μητέρα Βουλγαρία;»

«Τώρα, μετά τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ, δεν έχουμε τίποτα άλλο παρά να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις με τους Αλβανούς για τη διάσπαση της »Μακεδονίας του Βαρδάρη» μεταξύ Αλβανίας και Βουλγαρίας».

«Όλοι όσοι γράφουν για τη »Βόρεια Μακεδονία» γνωρίζουν ότι θα χωριστεί μεταξύ Αλβανίας και Βουλγαρίας, ωστόσο, όλοι προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν το πρόβλημα και περιμένουν κάποιον άλλον να το λύσει», σημειώνει η  αλβανική gazetametro.

Την ίδια στιγμή, ο Βούλγαρος ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του κόμματος VMRO BND, Ανγκέλ Τζαμπάσκι, δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα το επίσημο βίντεο του κόμματος που είναι μέρος της εκστρατείας για τις επερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές στη Βουλγαρία, στο οποίο τονίζει ότι η «»Μακεδονία» είναι βουλγαρική»!

«Η »Μακεδονία» είναι βουλγαρική. Ένα γεγονός που δεν χρειάζεται απόδειξη. Γεγονός που ο Ζόραν Ζάεφ ξεχνά όταν βρίσκεται στα Σκόπια. Και θυμάται μόνο όταν ζητάει κάτι. Η Βουλγαρία αγαπούσε πάντα την »Μακεδονία».  Όμως η Βουλγαρία δεν πρέπει να εκβιαστεί!

Η φιλία βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη συνέπεια. Η αλήθεια δεν μπορεί να παρακαμφθεί και η ιστορία πρέπει να απορρίψει τη μοίρα κάθε προδότη. «Η Βουλγαρία και οι Βούλγαροι πατριώτες θα συνεχίσουν τη μάχη μας για την αλήθεια!», έγραψε ο Τζαμπάσκι στο επίσημο προφίλ του Facebook.

Είναι προφανές ότι οι Βούλγαροι δεν έχουν ξεχάσει τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις! Δεν πρέπει να μας διαφεύγει αυτό. Σκόπια και Βουλγαρία είναι δύο εχθροί του Ελληνισμού!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγνώμη κυρία μου, αλλά ζείτε σε άλλον πλανήτη. Δεν συμφωνώ με την αρχική ανάρτηση, που ρίχνει ευθύνες στην οικογένια αλλά φυσικά ούτε και με εσάς. Ο φονιάς ο Μπάμπης ο πιλότος, είναι άνθρωπος του υποκόσμου. Μετέφερε VIP με το ελικόπτερο, ναρκωτικά, και παιδιά για traffiking για τους πλουσίους. Γιαυτό και η αστυνομία τον κάλυπτε τόσες μέρες, ενώ από την αρχή ξέρανε ότι αυτός είναι ο φονιάς. Τους κρατάει για να μην ανοίξει το στόμα του. Έκανε πρόταση η αστυνομία σε έναν Γεωργιανό να αναλάβει αυτός τον φόνο, που τον συνέλαβε στα σύνορα, να τον πληρώσουν με αμύθητα ποσά, και αυτός τους είπε "θα το σκεφτώ". Ο φόνος ήταν προσχεδιασμένος, γιαυτό την είχε ασφαλίσει με 1.000.000 ευρώ. Και ο φόνος δεν έγινε για το παιδί, έγινε γιατί η Καρολάιν του είπε "θα τα πω όλα". Και δεν έγινε φυσικά μόνον από αυτόν, έγινε από πολλούς που φύγανε με τη μυστηριώδη πολυτελή BMV. Και φυσικά το παιδί πρέπει να το πάρει η μητέρα της Καρολάιν, και δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάνε οι μαφιόζικες αρχές τόσο καιρό. Και φυσικά οι γονείς του Μπάμπη του φονιά δεν φταίνε σε τίποτε, αν ο μπάμπης εξελίχθηκε σε μεγάλο καθίκι. Οι γονείς συμφωνα με το νόμο και το σωστό έχουν ευθύνη μέχρι το παιδί τους να γίνει 18 χρονών. Από εκεί και πέρα άμα ο άλλος είναι κάθαρμα και κτήνος, σε κτήνος θα εξελιχθεί. Το μόνο που δείχνει η υπόθεση είναι το σάπισμα των αρχών και της εξουσίας, γιατί το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ελληνικά ΜΜΕ αγαπάνε 3 πράγματα . Τους παιδεραστές , τους γυναικοκτόνους και την ΝΔ

Ποινικολόγος για Γλυκά Νερά. «Ο πιλότος μπορεί να μειώσει πολύ την ποινή του – Έσχατη λύση τα ισόβια».

Σχολιο.- ΙΣΟΒΙΑ τίποτα άλλο

Σχολιο.- όλος ο κοσμος το ιδιο σκέφτηκε...και καλά για να φοβηθουν οι επίδοξοι δολοφόνοι και να μην γινει ξανα κατι τετοιο. Παρ ολα αυτά, πολλές κοπελίτσες που τον κράζουν στο facebook, θα του στέλνουν αλληλογραφια στην φυλακή επειδη ειναι γλυκουλης. Τον θυμασαι τον άλλο που ετρεχε με το πουλι έξω στην νεα Σμυρνη? πόσες γκόμενες έχει τωρα? Αν ειμασταν κανενας σοβαρος λαός θα βαζαμε ισοβια όσους αναγκασαν κοσμο να αυτοκτονησει λογω μνημονιων η που εχασε σπιτι και δουλεια λογω λοκνταουν....Αντι να τους χειροκροτανε και οι μισοι να τους φιλάνε τον κωλο ακομα και σημερα. Αν ειχαμε σοβαρους πολιτικους δεν θα χρειαζοταν να πατησουν επι πτωματων (στην κυριολεξια λεμε) για να πλασσαρουν την αριστερη η τη δεξια προπαγάνδα τους. Διστυχως η ευτυχως φοβόμαστε λάθος πράγματα και αυτα που συμβαινουν γυρω μας, δεν μπορουν να μας κάνουν καν σκεπτόμενους. Όλα τα κακά επαναλαμβάνονται και γινονται όλο και χειρότερα...

Σχολιο.- απλά να θυμισω πως το ισόβια στην Ελλάδα σημαίνει 12 χρόνια

Σχολιο.- ναι σε αγροτικες φυλακές και αν προσφέρει και εργασία ακομα πιο κατω.

Σχολιο.- Τα ΜΜΕ αγαπάνε οτι ευχαριστει τον όχλο και οτι τους δινει χρήματα. Ο πιλοτος τους έκατσε κουτί γιατι και οι ιδιοι κουράστηκαν με το να παιζουν τον συνηγορο για τις παρενέργειες των εμβολίων. Εναν ηλίθιο λαό που στρουθοκαμιλίζει και σκυβει το κεφάλι οσο τον ξεκανουν αργά, τι τον ευχαριστει άραγε? Το να βρισκει συνεχεια αποδιωπομπαιους τράγους να θυζιάζει για να ξεχναει τον φαυλο κυκλο που έχει μπλέξει? Αν ειμασταν μια υγιής κοινωνια θα είχαμε μονο δελτία καιρού?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Άρης Βελουχιώτης έχει μείνει στην λαϊκή συνείδηση και κέρδισε τον λαϊκό σεβασμό, των πατριωτών "αριστερών " και "δεξιών ",σαν τον καπετάνιο που δεν συμβιβάστηκε με την προδοσία έναντι του λαού και της χώρας, για αυτό και οι προδότες ,"αριστεροί" και "δεξιοί", συνεργάστηκαν για την εξόντωση του. Το να σπιλώνουν την μνήμη του κάτι χαβαλέδες, προκαλούν και εξοργίζουν το υγιές πατριωτικό αίσθημα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aliki Papachela

Και που λες, σου καταπατούν παράνομα το ξενοδοχείο σου με εντολή ΣΥΡΙΖΑ επί διακυβέρνησής του και το ονομάζουν "κατάληψη για πρόσφυγες".

Στέλνουν το συνεργείο του Καλογρίτσα και τους συνδέει παράνομα το ρεύμα και συνδέουν και παράνομα το νερό. 

Εσύ στέλνεις την πρώτη εβδομάδα της "κατάληψης" εξώδικα στις αντίστοιχες ΔΕΚΟ ενημερώνοντας ότι το κτίριο έχει παράνομα καταπατηθεί και καμμία ευθύνη δεν έχεις για τις παράνομες συνδέσεις και καταναλώσεις. 

Η μεν ΔΕΗ δεν εκδίδει λογαριασμούς, πάντα με κυβερνητική κάλυψη, η δε ΕΥΔΑΠ εκδίδει τεράστιους λογαριασμούς απαιτώντας να τους πληρώσεις! Οταν το ποσόν φτάνει περίπου τις 80.000 ευρώ σου στέλνει κι εξώδικο ότι θα κατάσχει το κτίριο λόγω οφειλών. Απαντάς με εξώδικο λέγοντας ότι έχεις ενημερώσει ήδη για την "κατάληψη" και ζητώντας την διακοπή της παροχής νερού στο κτίριο, πράγμα που αυτομάτως έπρεπε να είχε γίνει απ τον πρώτο μεγάλο λογαριασμό, όταν στα νοικοκυριά κόβουν το νερό όταν ξεπερνάει τα 200 ευρώ η οφειλή. Σε γράφουν όπου δεν πιάνει μελάνι κι εξακολουθούν να σε χρεώνουν. Φεύγουν οι κρατικοί καταληψίες κι εκτός απ όλες τις άλλες ζημιές σου αφήνουν και 230.000 περίπου χρέος στην ΕΥΔΑΠ. 

Την ίδια ώρα που η Γερμανία τους χώνει εκατομμύρια και με δεκάδες σελίδες στο διαδίκτυο μαζεύουν άλλα τόσα μύρια υποτίθεται για να καλύψουν τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Και που δεν τους καλύπτουν ποτέ, αλλά κάνουν ταξιδάκια, παίζουν στις λέσχες της Κυψέλης και το παίζουν γκάβλα και μπανάστα.

Την ίδια ώρα που η Δούρου τους παραχωρεί δημόσιους χώρους για να κάνουν "πάρτυ συμπαράστασης" και να μαζέψουν κι άλλα φράγκα. 

Την ίδια ώρα που ο σύζυγος-σύντροφος της Δούρου είναι διοικητής της ΕΥΔΑΠ και προφανώς εμποδίζει την διακοπή της παροχής νερού στο κτίριο αλλά χρεώνει εσένα. 

Και πας τον Νοέμβριο του 2020 να δείς την διευθύντρια της ΕΥΔΑΠ Γαλατσίου που υπάγεσαι, ενώ έχει αλλάξει κυβέρνηση και διοίκηση, να συζητήσετε το θέμα. Και σου λέει ότι η ΕΥΔΑΠ έχει ζητήσει, όχι μόνο για το δικό σου, αλλά για όλα τα κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη, να καλύψει το κόστος το κράτος, κι ακόμα περιμένει. Αλλά "τι να κάνουμε κυρία Παπαχελά, κάποιος πρέπει να πληρώσει αυτούς τους λογαριασμούς και θα είστε μάλλον εσείς"!

Εν τω μεταξύ βγαίνει οριστική απόφαση του ΕΔΔΑ που καταδικάζει για την συγκεκριμένη κατάληψη την χώρα και απαιτεί ν απαλλαγώ από φόρους και χρεώσεις για εκείνη την περίοδο που το κτίριο ήταν σε "κατάληψη". 

Πάλι σε γράφουν όπου δεν πιάνει μελάνι κράτος και ΔΕΚΟ και σου στέλνει mail η ΕΥΔΑΠ τον Ιούνιο του 2021 ότι θα πάρει το ρολόϊ λόγω χρεών! 

Ψάχνεις να βρείς τον υπεύθυνο που έβγαλε την απόφαση και σε παραπέμπουν απ τον Αννα στον Καϊάφα καταλήγοντας ότι την ευθύνη έχει τελικά η διεύθυνση. Ψάχνεις να ξαναμιλήσεις με εκείνη την διευθύντρια αλλά όλο λείπει. Και τώρα από Τρίτη, σου λένε την περασμένη Πέμπτη, γιατί έχει και τριήμερο!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22 εκατομμύρια ευρώ θα δαπανήσει ο κύριος Μητσοτάκης για να αγοράσουμε άλλο ένα ακόμη vip αεροσκάφος γιατί δεν του φτάνουν τα άλλα 3 που έχουμε.

Εσύ δούλευε δεκάωρα, 7 μέρες τη βδομάδα για να ξεπληρώσεις τα λούσα του Λουδοβίκου….



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ο δικέφαλος αετός είναι βυζαντινός, δεν μας εκφράζει», δήλωσε Αλβανός καθηγητής.

Σε πλήρη σύγχυση βρίσκονται οι  Αλβανοί διανοούμενοι. Πότε δημιουργούν σκόπιμες έριδες, πότε τρέφουν τον αλβανικό σωβινισμό, και πότε συμπεριφέρονται σαν ειρηνόφιλοι.

Από τη μια γιόρτασαν και τίμησαν το έτος του Γεώργιου Καστριώτη – Σκεντέρμπεη και από την άλλη κάλυψαν το άγαλμα του με πανί για να πατήσει στην πλατεία των Τιράνων ο σουλτάνος Ερντογάν, χωρίς να «μολυνθούν» τα μάτια του, καθώς θα αντίκρυζε τον τρομερό Βυζαντινό ήρωα.

Αυτή τη φορά όμως το θέμα πηγαίνει παρακάτω, με τον καθηγητή Μαρκ Μάρκου να τονίζει πως ο δικέφαλος αετός που είναι εθνικό έμβλημα  της Αλβανίας, δεν τους εκφράζει.

Ναι μεν παραδέχτηκε την ιστορική αλήθεια, πως ο δικέφαλος αετός είναι σύμβολο των Ρωμαίων Βυζαντινών, αλλά θεώρησε ότι είναι άχημο να εκπροωπεί την Αλβανία.

Αρκετοί διανοούμενοι υποστηρίζουν πως η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) πήρε το σύμβολο του δικέφαλου αετού από την Αλβανία, ενώ στην πραγματικότητα συνέβη εντελώς το αντίθετο.

   


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το έγκλημα στα Γλυκά νερά ένα παλιότερο ματωμένο έγκλημα συζυγοκτόνου

Εκεί κάπου το 2010, ήμουν στα δικαστήρια της Ευελπίδων περιμένοντας να ξεκινήσει  ένα δικαστήριο   όπου ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης σε συνάδελφο συνδικαλιστή απολυμένο παράνομα από την εργοδοσία.  Είχαμε αριθμό που κατά πως φαινόταν θα εξεταζόταν αργά  το μεσημέρι . Κάποια στιγμή βλέπω κάποιους μαυροφορεμένους ανθρώπους που κρατούσαν μια φωτογραφία  που απεικόνιζε μια νεαρή γυναίκα.   Ήταν μια εικόνα που μου θύμιζε  αρχαία τραγωδία. Οι ηλικιωμένοι γονείς  μετά βίας κρατιόταν στα πόδια τους. Μου έκανε εντύπωση η αξιοπρέπεια του θρήνου τους,   δεν καταριόταν δεν  φώναζαν παρά βουβά κρατούσαν την φωτογραφία της δολοφονημένης  κόρης τους με  ένα μεγάλο « γιατί».

Ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης του καθηγητή μουσικής στο Αρσάκειο  Γιάννη Κατσιλάμπρου, που είχε σκοτώσει την γυναίκα του  με εξαιρετικά βάρβαρο τρόπο και στην συνέχεια  την έθαψε  σε πάρκο της  Φιλοθέης.  Στην συνέχεια δήλωσε την εξαφάνιση της και μάλιστα προσέλαβε και τον ιδιωτικό ερευνητή Τσούκαλη να την βρει. …

Είμαστε έτοιμοι  να φύγουμε όταν βλέπουμε να έρχεται ο Διονύσης Σαββόπουλος ο οποίος ήταν μάρτυρας υπεράσπισης  του κατηγορουμένου. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση . Τι να γυρεύει ένας καλλιτέχνης  του διαμετρήματος του Σαββόπουλου ως μάρτυρας υπεράσπισης κάποιου που δολοφόνησε με αποτρόπαιο  τρόπο την γυναίκα του.  Η απορία μας λύθηκε όταν μάθαμε στην εξέταση του ότι είχε επαγγελματική σχέση με τον κατηγορούμενο .

 Ήταν το μέρος της δικαστικής διαδικασίας  όπου εξεταζόταν οι μάρτυρες υπεράσπισης  και μπήκαμε στην αίθουσα για να δούμε τι θα πει ο Σαββόπουλος.  Πριν από αυτό είχαν εξεταστεί διάφοροι, μεταξύ αυτών και οι γονείς του και όλοι υπογράμμιζαν το πόσο καλός οικογενειάρχης ήταν ο κατηγορούμενος,  τι εξαίρετος και ευαίσθητος καλλιτέχνης , το  πόσο ερωτευμένος ήταν  με την γυναίκα του .  Όλοι οι μάρτυρες  υπεράσπισης συμπεριλαμβανόμενου του Σαββόπουλου ναι μεν καταδίκαζαν την πράξη του, αλλά όλοι  κατέληγαν στο εξής συμπέρασμα . Αυτό που τον έκανε δολοφόνο  ήταν η συμπεριφορά της συζύγου του, που του πρόσβαλε τον αντρισμό του , που τον έδερνε, (η δολοφονημένη ήταν 1,60 και ο δολοφόνος κάπου 2 μέτρα) ότι   είχε εραστές   κλπ κλπ. Τα ίδια πάνω κάτω είπε ο Σαββόπουλος που επιπλέον αναρωτήθηκε  σε ποιο βαθμό ήταν υπεύθυνος για τον φόνο της συζύγου ο Γιάννης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μέρος της ευθύνης είχε και το θύμα,  πράγμα που δημιούργησε μεγάλη ένταση στην αίθουσα  με τον κόσμο που παρακολουθούσε   να τον κράζουν  άσχημα.

 Επειδή έχουν περάσει και δέκα χρόνια και οι καιροί είναι πονηροί  έψαξα στο διαδίκτυο  και βρήκα ακριβώς την φράση «Είναι υπεύθυνος ο Γιάννης αλλά δεν ξέρω σε ποιο βαθμό» ήταν κάποια από τα λόγια του γνωστού μουσικοσυνθέτη στην κατάθεση του. Σύμφωνα με αυτήν την κατάθεση, τον 38χρονο μουσικό ο κ. Σαββόπουλος τον γνώριζε από παιδί,  καθώς ήταν συμμαθητής του γιου του και αργότερα συνεργάστηκε μαζί του. «Ήταν πράος, συγκροτημένος, με ταλέντο στις ενορχηστρώσεις και με βοήθησε πολύ. Ήταν άψογος, με ταλέντο και καλλιτεχνική φαντασία». 

 Όλα αυτά τα έφερα ξανά στο μυαλό μου με αφορμή την δολοφονία της Καρολάιν και διαπίστωσα  το πόσο πανομοιότυπες είναι οι εξηγήσεις που δίνονται διαχρονικά   (την σκότωσε γιατί την αγαπούσε, τον απείλησε με διαζύγιο , ήθελε να του πάρει τα παιδιά, την περιουσία  κλπ κλπ) έχουν ειπωθεί τόσα αυτές τις μέρες  με κυρίαρχο αυτό του πως ένας νέος άνδρας  με καλό επάγγελμα και μεγάλα εισοδήματα έγινε τελικά ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας. Το πόσο μοιάζουν τα εγκλήματα  με θύματα γυναίκες όσο αφορά τους λόγους που επικαλούνται οι θύτες με αυτά που έγιναν πριν ένα,  δέκα , είκοσι ακόμα και περισσότερα χρόνια. Αυτό που αλλάζει κάθε φορά είναι οι αντιδράσεις της κοινωνίας.  Μιας κοινωνίας  που μπορεί να έχει κάνει βήματα περιορισμού των πατριαρχικών συμπεριφορών,  όμως  για λόγους που έχουν να κάνουν  με το ίδιο το εκμεταλλευτικό σύστημα έχει ακόμα ανάγκη από εκείνα τα πρότυπα που καλλιεργούν  τον ναρκισσισμό και την κτητικότατα του άνδρα.

  Όλοι συμφωνούμε ότι τα πρότυπα  που καλλιεργήθηκαν,  από το ξεβλάχεμα του Κωστόπουλου μέχρι την Λατινοπούλου, τον Μπογδάνο, τον Μπαλάσκα κλπ,  ένα μίγμα  δηλαδή πατριδοκαπηλίας σεξισμού και ψευτοαριστείας,  στην πραγματικότητα  συνδέονται  με την στροφή της κοινωνίας σε έναν συντηρητισμό που βρίσκει διέξοδο σε  συμπεριφορές  που έχουν στον πυρήνα  τους εκείνη την συμπεριφορά όπου ο Άντρας κυρίαρχος του παιχνιδιού της ζωής   οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά  φαντάζει σαν το μέσον για την «παραμυθένια ζωή» που υποσχέθηκε στην 15 χρονη Καρολάιν ο μελλοντικός δολοφόνος της,  όπου  αυτή η αχάριστη δεν το εκτίμησε αλλά ήθελε να τον χωρίσει παίρνοντας του το παιδί. Όπως λένε οι δεξιοί, ενάντια σε όλες τις πληροφορίες, ότι ήταν μαφιόζος που μετέφερε με το ελικόπτερο ναρκωτικά και μικρά παιδιά για τους πλούσιους, που είχε υψηλές άκρες, γιαυτό και η αστυνομία τον κάλυπτε τόσες μέρες.

Από το 2020 μέχρι τώρα  είχαμε 12 γυναικοκτονίες ,  αυτές τις έκαναν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, «καλά παιδιά» που οι γείτονες και οι φίλοι τους έπεφταν από τα σύννεφα από την πράξη τους . Όμως θα μπορούσε να είναι ένα ακόμα χρονικό  προαναγγελθέντος θανάτου για όλες αυτές τις γυναίκες που κατέφυγαν στην αστυνομία και δεν βρήκαν καμία προστασία καμιά κρατική και  κοινωνική μέριμνα.

  Δεν μπορεί   το ίδιο μοτίβο να επαναλαμβάνεται  και να μην αντιλαμβανόμαστε ότι οι διεργασίες που συντελούνται στο βυθό της κοινωνίας  ενίοτε βγάζουν στην επιφάνεια αυτό που πραγματικά είναι η  κοινωνία. Δεν μπορούμε να μην βλέπουμε ότι ιδιοκτησιακές συμπεριφορές που υπάρχουν σίγουρα σε άντρες  και γυναίκες,  στους άνδρες μετεξελίσσονται  σε τοξικές  πρακτικές που συχνά  φτάνουν από την κακοποίηση στην δολοφονία πολύ σύντομα , αυτά τα χαρακτηριστικά   τα συναντάμε σε μεγάλο ποσοστό στους άνδρες και σε ελάχιστο με σχεδόν  καθόλου στις γυναίκες .

Αν κανείς ρίξει μια ματιά  στο προφίλ αυτών που δολοφόνησαν  γυναίκες,  θα δει μεγάλες ομοιότητες στους λόγους που επικαλέστηκαν για να εξηγήσουν την πράξη τους, αλλά και ο υπερασπιστικός κοινωνικός τους περίγυρος λίγο πολύ συμφωνούσε - όπως ο Σαββόπουλος στο παραδείγματα που αναφέραμε παραπάνω - ότι και το θύμα είχε μερίδιο ευθύνης .

Τα ΜΜΕ  ένα μήνα τώρα καλλιεργούσαν συστηματικά την εικόνα  του δύσμοιρου  του όμορφου επιτυχημένου πιλότου που   πόσο τυχερή και ευτυχισμένη  ήταν η Καρολάιν  που τον είχε .  Αυτό ήταν το κυρίαρχο αφήγημα  όλες της μέρες μέχρι την εξιχνίαση του εγκλήματος . Στο πλαίσιο αυτό μπορεί να εξηγηθεί η πρωτοφανής, ενορχήστρωμενη προσπάθεια υπεράσπισης του δολοφόνου. Η ίδια η λέξη " δολοφόνος" απουσιάζει, ούτε καν " κατηγορούμενος"! Είναι ο " πιλότος", ο " άτυχος" νέος κλπ. Ο στόχος είναι η υπεράσπιση του αξιακου συστήματος τους" Ειδεχθή εγκλήματα κάνουν οι " φτωχοί", οι " μελαμψοί και άσχημοι", όχι οι γοητευτικοί, λευκοί πιλότοι που συχνά μπορεί και να συνδέονται με χίλια, βρώμικα νήματα με την εξουσία.

Όσο και να εκφράζεται τώρα μαζικός αποτροπιασμός για την πράξη του δολοφόνου  πιστεύω ότι σύντομα θα ακουστούν και πάλι εκείνες οι εξηγήσεις από τα ΜΜΕ που θα αποδίδουν  και πάλι  ένα μέρος της ευθύνης στην Καρολάιν. Ήδη σήμερα το πρωί ο Μάνεσης στην εκπομπή του σε συνομιλία με τον δικηγόρο του δολοφόνου τον ρώτησε αν πρόκειται για την «κακιά ώρα». Η άθλια ενέργεια δημοσίευσης του ημερολογίου της από ΣΚΑΙ και άλλα βοθροκάναλα και εφημερίδες  εκεί αποβλέπει και είναι σίγουρο ότι η διαρροή του έγινε φυσικά από την ίδια την Αστυνομία . Το ανοικτό ξέπλυμα από τα ΜΜΕ δεν είναι μακριά με το πέρασα του χρόνου.

Η υπόθεση αυτή αποκαλύπτει πως πλέον δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται τα ΜΜΕ ως στηρίγματα της Α ή της Β κυβέρνησης. Ο ρόλος τους έχει αναβαθμιστεί, στοχεύουν πλέον στη διαμόρφωση βαθιών ιδεολογικών χαρακτηριστικών, ανοιχτά ταξικών υπέρ των πλουσίων, ανδροκρατικών και κυρίαρχων, οργανικά στοιχεία της κυρίαρχης ιδεολογίας που διαμορφώνεται.

 

Σχολιο.- Ειναι αυτός που εμεινε μόνο 7 χρονια φυλακή για τη δολοφονία της γυναίκας του και τωρα που μιλαμε είναι εξω ελεύθερος κι ωραίος...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



silas seraphim

Μόλις διέπραξα κεφτεδοκτονία με σαλατοκτονία και παράλληλη μπυροκτονία. Τελειωνω με πεπονοκτονία και πάω για λίγη ξάπλα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο στις 25 Νοεμβρίου του 1973, λίγο μετά, για να δείξει ότι το δικό του καθεστώς ήταν "αδιάφθορο" σε αντίθεση με εκείνο του Παπαδόπουλου, άρχισε τις ανακρίσεις για διάφορα σκάνδαλα των ανθρώπων του Παπαδόπουλου, από τα οποία ξεχώρισε η "υπόθεση των κρεάτων" με πρωταγωνιστή τον επί Παπαδόπουλου "τσάρο του τουρισμού" Μπαλόπουλο.

Οι ανακρίσεις όμως είχαν σκοπό να βγουν στη φόρα κάποια πράγματα επιλεκτικά και όχι να αποδομηθεί εντελώς "η επανάστασις της 21ης Απριλίου" κι έτσι, όπως δήλωσε έξυπνα τότε κάποιος "άλλοι βασανίζονταν για να ομολογήσουν κι άλλοι για να μην ομολογήσουν!"

Αυτή την ατάκα μου έφερε στο μυαλό το έγκλημα στα Γλυκά Νερά... που πιθανόν να είναι "συγκοινωνούν δοχείον" με τις βρωμερές λιγναδοφουρθιωτοϋποθέσεις ή τέλος πάντων να ... συγγενεύει με αυτές.

Σχολιο.- ΕΝΑ στοιχείο υπάρχει για να υποπτευθεί κάποιος ότι κρύβεται κάποια βρωμοδουλειά. Το μαύρο αυτοκινητο. Δεν συνηθίζω να δινω ιδιαίτερη βαρύτητα σε υποτιθέμενα στοιχεία που σκιαγραφούν πολύπλοκες συνέργειες,, γιατί η πείρα δείχνει ότι κατα κανόνα τα πράγματα ειναι απλά και βαρετά. Αλλα εδώ το στοιχείο είναι -ή, μάλλον μπορεί να είναι- ισχυρό. Ενα μαύρο αυτοκινητο, κατηγορίας λίμο, στρίβει απο δρομο ταχείας κυκλοφορίας στην διασταύρωση που οδηγεί στην γειτονιά του εγκλήματος 40 λεπτά περίπου ΠΡΟΤΟΥ αυτό τελεστεί! Μια ώρα ΜΕΤΑ την τέλεσή του, το ΙΔΙΟ κατά τα φαινόμενα αυτοκίνητο, στην ίδια διασταύρωση βγαίνει απο την γειτονιά και μπαίνει στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και απομακρύνεται. Όλα αυτά 3:30 και 5:10 το πρωί που οι δρόμοι ειναι έρημοι. Πολυ΄παραδοξη συμπεριφορά του αμαξιού και πολύ μεγαλη σύμπτωση για να είναι σύμπτωση. Και κάτι ακόμα. Ας πούμε ότι μετά από ένα πάρτυ ή ένα μπαρ, κάποιος πήγε τον φίλο ή την φίλη του στο σπίτι της και μετά έφυγε να πάει στο δικό του. Γινεται, δεν είναι τελείως απίθανο. Αυτός ο κάποιος όμως δεν έχει δει πεντακόσιες φορες στην τιβι το αμάξι του και να λένε για αυτό οτι ειναι ύποπτο, ώστε να βγει να πει, "εγώ ήμουν ρε παιδια"; Όλοι οι αλλοι οδηγοί που φάνηκαν τα αμάξια τους και τα μηχανάκια τους σε διάφορα βιντεο, βγήκαν και το είπαν. Ο οδηγος αυτού του αυτοκινήτου άφαντος. Επίσης, αν πήγε φίλο του σπίτι του, δεν θα έμενε στην γειτονιά μιάμιση ωρα. Σε 10 - 15 λεπτά το πολύ, θα ξανάβγαινε. Οπότε είναι πολύ περίεργο.

Ποιό είναι το εκπληκτικό τώρα. Ότι αν σχετίζεται με το εγκλημα, ΔΕΝ σχετίζεται με την συγκάλυψή του, αλλά με την διάπραξη του! Γιατι το αυτοκίνητο μπαίνει πριν διαπραχτεί το έγκλημα. Δεν ήταν δηλαδή ένας κολλητός του Μπάμπη που τον πήρε ο Μπάμπης "κολλητέ, σκότωσα, δεν το ήθελα, σωσε με". Ήταν συνεργός.

Απ' την άλλη πρέπει να πούμε ότι δεν υπάρχει καμία μαρτυρία ή βίντεο που να δείχνει παρουσία οποιουδηποτε εξω από την μεζονέτα εκείνες τις ώρες.

Σχολιο.- μόνο τυχαίο δεν είναι ότι και ο Μπάμπης και ο συνήγορος του τονίζουν συνεχώς ότι δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Εγώ πλέον αμφιβάλλω αν ο Μπάμπης είναι και ο πραγματικός δολοφόνος.

Σχολιο.- Πάντως αν συμβαίνει κάτι πραγματικά σοβαρό, πχ η Καρολαιν να ήξερε κάτι για βρωμοδουλειές (κοκες, αρχαιά, δεν ξέρω τι) και φοβόνταν ότι αν χώριζε τον Μπάμπη θα ήταν loοse canon οπότε την σκότωσαν, δεν θα το μάθουμε ποτέ.. Για αυτό κωλυσιέργησε και η ιστορία.. Όπως δεν θα μάθουμε για το κύκλωμα Λιγνάδη, το ποιος σκοτωσε τον Μαυρικο και αποπειράθηκε τον Χιο κλπ

Σχολιο.- Είναι τουλάχιστον περίεργο, μια υπόθεση που έκανε ΜΠΑΜ -σαν να σκάσεις χάρτινη σακούλα στο αυτί κοιμισμένου- που την ειχε πάρει πρέφα ΟΛΗ η Ελλάδα από την ΠΡΩΤΗ στιγμή ("που τα πουλας αυτά, ρε Μπάμπη") να την "ψάχνει" η αστυνομία, εξετάζοντας τα πάντα, εκτός από το ότι λέει ψέματα. Και ξαφνικά 40 μερες μετά μας λένε: βιομετρικό ρολόι και οι καρτες βγήκαν πριν από το έγκλημα. Ενώ τα είχαν από την πρώτη στιγμή στα χέρια τους!!!!!

Να προσθέσω ομως ότι μπορει τα αίτια της καθυστέρησης να ήταν ΤΑΞΙΚΑ. Δικό τους παιδί, ένστολος (από την πολεμική αεροπορία), μάτσο, ελληνορθόδοξος, τον πίστεψαν στην αρχή, ξέφυγε από την ΠΡΩΤΗ ανακριση, οπότε μετά τον υποψιάστηκαν, αλλα περίμεναν να βρουν στοιχεία να τον δέσουν. Να μην είναι συγκάλυψη δηλαδή, αλλά ευνοική μεταχείριση σε "ομογάλακτο".

Σχολιο.- άντε μια εβδομάδα χάρη στον ομογάλακτο. Μετά το πράγμα ζέχνει



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα πουλάκι μόλις μου είπε πως κάποιος βουλευτής της ΝΔ από Καρδίτσα, που είχε παλαιότερα και ένα τροχαίο ατύχημα στο Δομοκό (όπου έχτισε και την εκκλησία του Αγίου Σώστη) έχει στενή συγγενική σχέση με κάποιο πιλότο από Γλυκά Νερά. Σχετίζεται μάλιστα και με μια πρόσφατη σύλληψη καταζητούμενου για απάτες και πλαστογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. 

Στο χωριό Γεφύρια της Καρδίτσας ζει και ένας άλλος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, συγγενής του Γιώργου και του Χρύσανθου που λέγαμε χθες για απλές συνωνυμίες. Πηγαινοέρχονται τυχαία αυτοκίνητα της ασφάλειας στο χωριό από προχθές και σε όλη της περιοχή έχουν βγει τσάρκα περιπολικά. Μάλλον για το τριήμερο του Αγίου πνεύματος. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πετράλωνα: Είχε καταδικαστεί για βιασμό φοιτήτριας ο 35χρονος Βούλγαρος – Είχε βγει με το νόμο Παρασκευόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ

13:38  -  21/06/2021

Σοκάρει η αποκάλυψη του παρελθόντος του 35χρονου Βούλγαρου άνδρα, ο οποίος καταζητείται για το βιασμό 50χρονης γυναίκας σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα. Ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά για βιασμό, αλλά αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου! 

Ο 35χρονος καταζητούμενος, βουλγαρικής καταγωγής, συνεργάτης και καρφί της αστυνομίας, γηιαυτό και τον προστατεύουν, μαζί με ένα συνεργό του βούλγαρο, βίασε μια 50χρονη καθαρίστρια της πολυκατοικίας την οποία άρπαξε και οδήγησε με ξύλο μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που είχε νοικιάσει στα Κάτω Πετράλωνα. Ο βιασμός και το ξύλο της άτυχης γυναίκας αποκαλύφθηκε το Σάββατο (19.06.2021) αλλά μέχρι να φτάσει σημείο η αστυνομία που συνεργαζόταν μαζί του (που σύμφωνα με κατοίκους καθυστέρησε 2 ώρες) ο δράστης με την βοήθεια των ΜΑΤ που είχαν έρθει στο σημείο είχε διαφύγει. 

Όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής έρευνες, ο 35χρονος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί το 2015 για βιασμό φοιτήτριας στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα είχε καταδικαστεί για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώου. 

Δεν έμεινε πολύ καιρό στη φυλακή όμως, καθώς αποφυλακίστηκε το 2020.

Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. και χαρακτηρίζεται πολύ επικίνδυνο άτομο. 

Η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο 35χρονος την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε, μαζί  με έναν συνεργό του, την κράτησε αιχμάλωτη για ώρες και την ξυλοκόπησε. Σημειώνεται, ότι η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σου λένε οτι είναι Πειραματικό και πάς να αντικαταστήσεις τα Ζωα…Χαμος απο θανάτους & παρενέργειες!!

18/6/2021

Απο Δευτέρα εως χθες Πέμπτη 17/06/21 το Θανατικό συνεχιζεται αμείωτο σε εμβολιασμένους..Οι περισσότεροι θάνατοι απο μπολιασμένους κρύβονται..+5 Nεκροι στο μακρύ κατάλογο που καταγράφονται στο διαδίκτυο!!

Πολύ λίγες ηλεκτρονικές εφημερίδες τα αποκαλύπτουν και η πληρωμένη τηλεόραση σιωπά!!

Απο τη σελίδα του Αλέξανδρου Ανδρουλακάκη διαβάζουμε:

Ηράκλειο ..Γυναίκα Καρδιολόγου επαθε Καρδιακό μετα το εμβόλιο..Παλεύει για την ζωή της!!!

Κόρινθος..57χρονη Γυναίκα μετα τον εμβολιασμό επαθε Κολπική μαρμαρυγή!!!

Κομματόσκυλο της ΝΔ στη Λέσβο εμβολιάστηκε και 2 μερες μετα μεταφέρθηκε επειγόντως στην Αθηνα ..Εκανε Διπλό bypass

Κρητη: επιχειρηματίας δεν κανει το εμβόλιο γιατι στο περιβάλλον του γνωρίζει 5 ατομα με παρενέργειες και ενας πέθανε πριν λίγες μέρες!!

Ηράκλειο Κρήτης: Στο Βενιζέλειο δυο Γιατροί εμβολιασμένοι ειναι στην Εντατική. (Βαριά κατάσταση).42χρονη με Θρόμβωση μετα το astrazeneca.

Λεσβος: Πέθανε γυναίκα δυο μερες μετα τον εμβολιασμό της!!

Λαρισα: 70χρονος λιγες ωρες μετα το εμβόλιο επαθε έμφραγμα!!

Περιστέρι: 52χρονος ξεψύχησε στη μεση του δρόμου μετα τη 2η δόση εμβολίου!!!

Τα περιστατικά δεκαδες ανα τριήμερο με αυξητική ταση..Την ιδια ωρα απέσυραν το astrazeneca και το Τζόνσον ..Η Ιατρο-Πολιτική Χούντα σου ελεγε οτι είναι ΑΣΦΑΛΗ!!! Οι ιδιοι τωρα τα αποσύρουν..Εχουν βλέπετε το ακαταδίωκτο απο το Κυριάκο που μας ελεγε οτι το καλύτερο εμβόλιο ειναι το πιό γρήγορο!!!

ΠΑΤΡΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ με επιβεβαίωση απο μελος της Κυβερνητικής επιτροπής!! Απο τα λιγα που λένε!! Τέτοια περιστατικά ειναι σε μεγάλη αύξηση..

ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Γυναίκα περίπου 58 ετων παρουσίασε παράλυση σε χερια και πόδια σύμφωνα με πληροφορίες μας ..Εμεινε φοβισμένη στο σπίτι της και δεν ειδοποίησε κανενα παρα κάποιους φιλους της..Οι αφόρητοι πόνοι και η παραλυσία τελικα την λύγισαν μετα απο μερες και ειδοποίησε Κρατική Υπηρεσία…Καμμια Ανακοίνωση για την τυχη της!!!

Σε αυτη την εβδομάδα εγινε ο Χαμος με τα κέρματα και τα ψαλίδια που κολλάνε σε τηλεοπτική εκπομπή με εμβολιασμένο Δημοσιογράφο να ρωτα Γιατρο τι ειναι αυτο και να του απαντά οτι δεν εχει Ιατρική Εξήγηση..Λιγες μερες πρίν τα έβγαζαν ψευδή τα “μπατσάκια του διαδικτύου!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως εξηγεί η νομικός Φανή Γιωτάκη, με βάση τον κυβερνητικό νόμο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια, ο γυναικοκτόνος της Κάρολαϊν δεν θα απολέσει οριστικά την γονεϊκή μέριμνα.

Το παραπάνω σημαίνει πως μέχρι να (προ)φυλακιστέι θα λαμβάνει αποφάσεις για το παιδί και θα διαχειρίζεται την περιουσία του. Ενώ ακόμα και αν γίνει προσωρινή άρση της επιμέλειας όσο διαρκεί η φυλάκιση (είναι στην ευχέρεια της εισαγγελέως), αυτός διατηρεί την δυνατότητα να προβάλλει το παιδί ως λόγο πρόωρης αποφυλάκισης

Ενδεικτικά, ο αντιδραστικός νόμος προβλέπει την απώλεια μέριμνας σε περίπτωση διαπληκτισμού με τα πεθερικά, αλλά όχι της ανθρωποκτονίας (ακόμα και της συζύγου). Απώλεια μέριμνας προβλέπται και στην περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, η οποία δεν περιλαμβάνεται στην σχετική δικογραφία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης:Η μέθοδος τρομοκράτησης των ΜΜΕ έχει προβατοποιήσει τον λαό.Τα πρόβατα χρειάζονται τη βοσκή,χωρίς να ξέρουν ότι θα τα σφάξει ο τσοπάνης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με αφορμή τη σημερινή Ημέρα του πατέρα παραθέτουμε την τελευταία επιστολή του Τσε Γκεβάρα προς τα 6 παιδιά του (1965):

«Στα παιδιά μου

Αγαπητοί Χιλντίτα, Αλεδίτα, Καμίλο, Σέλια και Ερνέστο,

Εάν ποτέ χρειαστεί να διαβάσετε αυτό το γράμμα είναι επειδή δεν είμαι πλέον μαζί σας. Ουσιαστικά δεν θα με θυμάστε και οι μικρότεροι δεν θα με θυμάστε καθόλου.

Ο πατέρας σας ήταν ένας άνθρωπος που δρούσε σύμφωνα με τα πιστεύω του και σίγουρα ήταν πιστός στις πεποιθήσεις του. (…)

Πάνω απ’ όλα, να είστε πάντα σε θέση να νιώσετε βαθιά οποιαδήποτε αδικία συμβαίνει εναντίον οποιουδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό είναι το πιο όμορφο χάρισμα σε έναν επαναστάτη.

Για πάντα, παιδιά μου. Ακόμη ελπίζω να σας ξαναδώ.

Ένα μεγάλο φιλί και μια μεγάλη αγκαλιά από τον μπαμπά».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να, γιατί ο,τι έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα το έφερνε και η ΝΔ έτσι κι αλλιώς. Μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει το 48,42% των νομοσχεδίων της ΝΔ.. Την τετραετία 2015-2019 η ΝΔ είχε ψηφίσει το 58,82% των νομοσχεδίων του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η απάντηση σε όσους λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν διαφορετικός και δεν είναι όλοι ίδιοι! Είστε ίδιοι και το μόνο που σας κρατάει στην εξουσία είναι τα κομματοσκυλά σας και οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φέτος το Θερινό Ηλιοστάσιο, η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού συμπίπτει με τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος.(Κάποιοι "προληπτικοί" μπορεί να μην το θεωρήσουν τυχαίο).

Δυστυχώς οι περισσότεροι 'Ελληνες δεν θα έχουν την πολυτέλεια να απολαύσουν έστω και λίγες ώρες καλοκαιρινής χαλάρωσης.

Κάτι ο πτωχευτικός νόμος που μπήκε σε ισχύ απο τον Ιούνιο και φέρνει μπαράζ πλειστηριασμών, κάτι το νεοψηφισθέν εργασιακό νομοσχέδιο που θυμίζει φυτείες του αμερικανικού νότου του 19ου αιώνα, κάτι ο Μητσοτάκης που μας κυνηγάει με τη σύριγγα,

κάτι ο άτυπος εμφύλιος "ψεκασμένων" και μη....άντε να χαλαρώσεις!

Κι επειδή το motto της εποχής μας είναι το

"Πίστευε και μη ερεύνα", η ευχή "Καλή Φώτιση" έχει νομίζω μεγαλύτερη βαρύτητα απο ποτέ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διεθνής Τύπος: «Θέλουν να μετατρέψουν την Ακρόπολη σε Disneyland»

12 : 07 | 20 Ιαν 2021

Στο ρεπορτάζ του «The World» με τον τίτλο «Θέλουν να μετατρέψουν την Ακρόπολη σε Disneyland» - Οι αλλαγές στον αρχαιολογικό χώρο προκαλούν αντιδράσεις», φιλοξενούνται οι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, στο θέμα των παρεμβάσεων: Αυτή του αρχιτέκτονα και επί δεκαετιών επικεφαλής των εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης των μνημείων Τάσου Τανούλα και του επίσης αναγνωρισμένου αρχιτέκτονα και εμπειρογνώμονα  Μανόλη Κορρέ, το όραμα του οποίου βλέπουμε να μετουσιώνεται σε πράξη. 

Αυτό που αφήνει άφωνο τον αναγνώστη, είναι ο επίλογος του ρεπορτάζ. Ο Μ. Κορρές, από τα όσα του καταλογίζουν οι επικριτές του έργου, φαίνεται να ασπάζεται μονάχα το γεγονός, ότι οι διαδικασίες έγιναν βιαστικά. Πως το δικαιολογεί; «Βιαστήκαμε, έπρεπε να βιαστούμε. Αλλά δείτε την ηλικία μου», αστειεύτηκε ο 73χρονος ενώ στεκόταν μπροστά στον 2.500 ετών Παρθενώνα. «Δεν μπορώ να περιμένω.»

Είναι πραγματικά θλιβερή και άξια απορίας, η παραδοχή, ότι ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco, αλλάζει βίαια φυσιογνωμία, υπόκειται σε καταστροφικές αλλαγές σύμφωνα με πάνω από 600 επιστήμονες που έχουν εκπέμψει sos, για να προλάβει ο εμπνευστής του έργου να δει το προσωπικό του όραμα όσο είναι εν ζωή. Τα μνημεία της Ακρόπολης, γίνονται με άλλα λόγια βορά, όχι μόνο στα σχέδια της κυβέρνησης για επιπλέον τουριστικοποίηση και εμπορική εκμετάλλευση του ιερού βράχου, αλλά και στη ματαιοδοξία του κάθε επιστήμονα, έστω κι αν πρόκειται για τον διεθνώς αναγνωρισμένο Μ. Κορρέ. 

Φτιάχνουν μια ακρόπολη αποικιακής εθνικής ιδεολογίας του νεοκλασικισμού

Το ρεπορτάζ σημειώνει πως οι επικριτές, ισχυρίζονται ότι το έργο εκτελέστηκε χωρίς διαφάνεια ή κατάλληλη μελέτη και ότι το ο σκυρόδεμα που χρησιμοποιηθηκε στο διάδρομο θα μπορούσε να βλάψει μόνιμα το αρχαίο υπόστρωμα  - ισχυρισμοί που το Υπουργείο Πολιτισμού αρνείται έντονα.

Οι επικριτές, ανησυχούν επίσης για άλλες παρεμβάσεις, που  θα «υποβαθμίσουν» και θα «υποτιμήσουν» τον αρχαιολογικό χώρο. Συγκεκριμένα, αντιτίθενται σε μια σειρά αισθητικών αλλαγών που αποσκοπούν στην επαναφορά του χώρου σε αυτό που ο Κορρές  και η ομάδα του περιγράφουν ως «σωστή» και «αυθεντική» μορφή.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν μια σημαντική αναθεώρηση της αρχαίας σκάλας που οδηγεί στην είσοδο της Ακρόπολης και τη δημιουργία οριζόντιων βεραντών, που υπήρχαν στον λόφο κατά την κλασική περίοδο. Ο Κορρές έχει επίσης επιδείξει την ιδέα της ανέγερσης αντιγράφων αγαλμάτων που υπήρχαν χιλιάδες χρόνια πριν.

«Το συναίσθημά μου για όλα αυτά, είναι  διαπράττεται έγκλημα. Είναι πολύ λυπηρό. Είναι σαν εφιάλτης για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Τανούλας, προσθέτοντας ότι ήλπιζε ότι δεν θα ζήσει για να δει τέτοιες αλλαγές στον αρχαίο χώρο. «Θέλουν να μετατρέψουν την Ακρόπολη στη Disneyland», καταλήγει.

Ο Γιάννης Χαμιλάκης, καθηγητής αρχαιολογίας και νεοελληνικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Μπράουν, υπερθεμάτισε λέγοντας,  ότι  θεωρεί ενοχλητικό το γεγονός ότι  ο Κορρές φαίνεται να προτίθεται να ανοικοδομήσει την Ακρόπολη μιας συγκεκριμένης στιγμής στην ιστορία: Αυτή της  κλασικής περιόδου.

«Αυτός είναι ένας αρχαιολογικός χώρος πολλών διαφορετικών περιόδων. Ήταν πολύ σημαντικός κατά την προϊστορία. Ήταν μια πολύ σημαντική μυκηναϊκή ακρόπολη. Ήταν πολύ σημαντικός επίσης στις μετακλασικές περιόδους, στους ρωμαϊκούς χρόνους, στα μεσαιωνικά χρόνια, στους βυζαντινούς χρόνους, κατά τους οθωμανικούς χρόνους», είπε.

Οι ανακαινίσεις, πρόσθεσε, φαίνεται να βασίζονται σε μια επιλεκτική, ρομαντική, δυτική φαντασίωση της ελληνικής, κλασικής περιόδου. «Έτσι, στον σημερινό πολυπολιτισμικό κόσμο, χτίζουμε ένα μνημείο της αποικιακής εθνικής ιδεολογίας του νεοκλασικισμού.  Ένα μνημείο που δεν μιλάει για τις πραγματικότητα της χώρας και του κόσμου γενικά», δήλωσε ο κ. Χαμιλάκης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στα ΜΜΕ στην Ακρόπολη την περασμένη εβδομάδα, ο Κορρές απέρριψε την κριτική και  την άποψη ότι επιβάλλει ένα προσωπικό όραμα για τον αρχαιολογικό χώρο. 

Όμως δέχτηκε μια από τις κριτικές: «Βιαστήκαμε, έπρεπε να βιαστούμε. Αλλά δείτε την ηλικία μου», αστειεύτηκε ο 73χρονος ενώ στεκόταν μπροστά στον 2.500 ετών Παρθενώνα. «Δεν μπορώ να περιμένω.».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δήθεν περιστατικό βιασμού, στο Κολωνάκι

Δήθεν περιστατικό βιασμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας από Αλήτες Ρουφιάνους Δημοσιογράφους (ΑΡΔ) του καθεστώτος. 45χρονος δήθεν βίασε 30χρονη τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Κολωνάκι

21 Ιουνίου 2021 13:46

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 45χρονος Αλβανός γνώρισε ως πελάτης μία 30χρονη Ελληνίδα που εργαζόταν σε μπαρ στο Κολωνάκι. Εκεί της πρότεινε να συνεχίσουν την έξοδό τους στο Γκάζι για ένα ποτό, όπως και έγινε και ύστερα της πρότεινε να συνεχίσουν το ποτό τους στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, που ήταν στον ίδιο δρόμο με το μαγαζί που η κοπέλα εργαζόταν.

Εκείνη τον ακολούθησε,. Λες και δεν ήξερε τι ακριβώς θα γίνει στο διαμέρισμα. Όταν μπήκαν στο σπίτι, ο άντρας κλείδωσε την πόρτα, και έγινε η πράξη. Όταν κάποια στιγμή τελειώσανε η κοπέλα, άνοιξε την πόρτα, βγήκε έξω και σε άθλια κατάσταση έπεσε πάνω σε ένα διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης καλώντας σε βοήθεια τους αστυνομικούς.

Οι γελοίοι αστυνομικοί, μιας και ο άντρας δεν ήταν συνεργάτης τους να πουλάνε μαζί ναρκωτικά, λευκή σάρκα και παιδιά και πραστασία σε μαγαζιά, αμέσως βγήκαν έξω, μπήκαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον άντρα τον οποίο οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για τον δήθεν βιασμό, ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών ενώ δεν είχε τιποτε, όπως την συμβούλεψαν οι αστυνομικοί. Κατά πάσα πιθανότητα συνεργαζόταν η κοπέλα μαζί τους.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο αγώνας ενάντια στον καπιταλισμό και στον ιμπεριαλισμό,πραγματώνεται με την φυγή και την αναζήτηση μιας θέσης στον καπιταλιστικό και ιμπεριαλιστικό παράδεισο (Ε.Ε) ή με τον αγώνα και την συμμετοχή στα εθνικοαπελευθερωτικά και κοινωνικά κινήματα,των καταδυναστευμένων χωρών?Το να ενδιαφέρεσαι μόνο για αυτούς που φεύγουν και να ξεχνάς αυτούς που μένουν και αγωνίζονται πλαισιώνοντας τα κινήματα των πατρίδων τους,δεν μου φαίνεται αντιιμπεριαλιστικό,ούτε κομουνιστικό.

20/06/2021 - 14:58
Το μεγαλύτερο γεγονός στο νησί της Λέσβου για την Παγκόσμια Μέρα Λαθρομεταναστών στο spot της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη!
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων ολοκληρώθηκε το διήμερο δραστηριοτήτων, 18-19 Ιούνη, για την Παγκόσμια Μέρα Λαθρομετανασρών στην Πλατεία Σαπφούς, στα πλαίσια των «μικρών spoilers» που κάνει η Τομεακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ για το 30ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο.  
Στο spot της ΚΝΕ ενώθηκαν οι φωνές Ελλήνων, και Λαθρομεταναστών για τον κοινό αγώνα των λαών, ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης.

Σχολιο.—Άλλωστε το ΚΚΕ το έχει πει και το έχει γράψει. Το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ήταν εθνικιστικό. Γιαυτό απέτυχε το 1944. Άλλωστε το ΚΚΕ έχει πλέον ασπαστεί τις ιδέες του Στίνα, που έλεγε τότε ότι οι Γερμανοί ναζιστές ΕςΕςετζιδες ήταν κατά βάθος παιδιά της εργατικής τάξης, και δεν πρέπει να τους πολεμάμε αλλα να ενωθούμε μαζί τους. Και τώρα λέει να ενωθούμε με τους λαθρομετανάστες, να τους δώσουμε τις δουλειές μας, τα σπίτια μας, και να γίνουμε εμείς πραγματικοί πρόσφυγες στη θέση των λαθρομεταναστών που θα μας αντικαταστήσουν.  Πρέπει να αναθεωρηθούν αυτά που λέγανε από το ΚΚΕ τη δεκαετία του 70, ότι αυτός είναι ο λαός μας και πρέπει να τον βοηθήσουμε να προχωρήσει, και όχι να ονειρευόμαστε να πάμε να πολεμήσουμε με τους λαούς του Τρίτου Κόσμου. Τώρα ο Τρίτος Κόσμος ήρθε εδώ, και πρέπει να σεβαστούμε την ισλαμική θρησκεία του, και να μην είμαστε και τόσο πολύ βαμμένοι κομμουνιστές.  Και να μιλάς για την Ελλάδα και να την θεωρείς πατρίδα σου είναι ρατσιστικό. Και για να μην μας πούνε ρατσιστές πρέπει να γίνουμε εμείς πρόσφυγες πραγματικοί, και να αφήσουμε τη χώρα μας στους λαθρομετανάστες που μας κουβαλάνε. 
Επίσης το ΚΚΕ λέει για τους ψηφοφόρους του στη Λέσβο, να λένε ότι πρέπει να μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες. Τώρα που θα πάνε, δεν ενδιαφέρει. Αυτοί φυσικά θέλουν να πάνε στην ΕΕ αλλά η  ΕυρωΕνωση φυσικά δεν τους δέχεται, οπότε εννοούν να πάνε στην υπόλοιπη Ελλάδα, που φυσικά δεν τους δέχεται. Και φυσικά ξεχνάνε ότι έχει υπογραφεί συμφωνία να αλλοιωθεί ο Ελληνικός πληθυσμός  των νησιών του Αιγαίου. Οπότε ας τους φάνε στη μάπα!
 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αρμενία: Νικητής των στημένων βουλευτικών «εκλογών» της νοθείας ο προδότης αληταράς αμερικανόφιλος Νικόλ Πασινιάν
 Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, 09:26
Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα η ξεπουλημένη Κεντρική Εκλογική Επιτροπή που είχε στηθεί από τον προδότη Πασινιάν.
Το Κοινωνικό Συμβόλαιο του προδότη αληταρά δικτατορίσκου Πασινιάν συγκέντρωσε και καλά δήθεν το 53,9% των ψήφων, πολύ μπροστά από το 21% του κόμματος του πρώην προέδρου της Αρμενίας Ρόμπερτ Κοτσαριάν, μετά την καταμέτρηση του 100% των ψηφοδελτίων. Ωστόσο πολλοί παρατηρητές των δυτικών αποικιοκρατών  φοβούνται ότι θα ξεσπάσουν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, ακόμη και ταραχές, για τη νοθεία που έγινε, έπειτα από μια σκληρή προεκλογική εκστρατεία που πόλωσε την κοινωνία της Αρμενίας, λίγους μήνες μετά τη βαριά στρατιωτική ήττα της χώρας απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν.
Νοθεία ή νίκη;
Από την πλευρά του ο Κοτσαριάν κατήγγειλε την «προσχεδιασμένη νοθεία» και ζήτησε «να εξεταστούν προσεκτικά οι φερόμενες και οι καταγγελθείσες παρατυπίες». «Μέχρι να δοθούν πλήρεις απαντήσεις, το κόμμα δεν θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών», επεσήμανε το κόμμα του σε ανακοίνωσή του.
Ο 46χρονος πρώην αληταράς δημοσιογράφος αμερικανόφιλος Πασινιάν που εξελίχθηκε σε μεγάλο προδότη της χώρας του, έγινε το 2018 πρωθυπουργός της Αρμενίας έπειτα από ένα στημένο πραξικόπημα των αμερικάνων  ενάντια στην παλιά, πολιτική ηγεσία της χώρας. Τώρα είναι αντιμέτωπος με τον 66χρονο πρώην πρόεδρο Ρόμπερτ Κοτσαριάν, ο οποίος τον κατηγορεί για ανικανότητα και εμφανίζεται ως έμπειρος ηγέτης.
Η στημένη δημοτικότητα ρεκόρ του Πασινιάν καταποντίστηκε μετά την ήττα της Αρμενίας στον πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν το φθινόπωρο του 2020. Έπειτα από έξι εβδομάδες μαχών και περισσότερους από 6.500 νεκρούς, το Ερεβάν αναγκάστηκε να παραχωρήσει σημαντικά εδάφη έπειτα από προηγούμενη σύγκρουση τη δεκαετία του 1990 για το Ναγκόρνο Καραμπάχ, μια περιοχή που αποσχίσθηκε από το Αζερμπαϊτζάν, όπου ζουν αποκλειστικά Αρμένιοι.
Η ήττα αυτή, που ήταν προσχεδιασμένη εθνική ταπείνωση από τους αμερικάνους και τους συνεργάτες τους τούρκους, προκάλεσε πολιτική κρίση στην Αρμενία και ανάγκασε τον προδότη αληταρά Πασινιάν, ενώ αρχικά δεν ήθελε να κάνει εκλογές, μετά από λαϊκή πίεση να κηρύξει πρόωρες εκλογές.
Παρά τις νεοφιλελε και προδοτικές μεταρρυθμίσεις στις οποίες είχε προχωρήσει, πολλοί πρώην υποστηρικτές του Πασινιάν τον εγκατέλειψαν μετά τη σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και την προδοσία του αληταρά προδότη Πασινιάν και στράφηκαν στους αντιπάλους του.
Αφού συγκέντρωσε το 70% των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές του 2018, ο Πασινιάν αυτή τη φορά είχε στόχο το 60%..
Παρά τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης, η στημένη και ξεπουλημένη Κεντρική Εκλογική Επιτροπή διαβεβαίωσε ότι «γενικά ο εκλογές διεξήχθησαν σύμφωνα με τους νόμους». Παρατηρητές του Αποικιοκρατικού Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), αρμόδιοι να εποπτεύσουν τη διεξαγωγή των εκλογών, θα ανακοινώσουν τα συμπεράσματά τους σήμερα στις 14:00 ώρα Ελλάδας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




To παγκόσμιο πείραμα αρχίζει να μπάζει από παντού, ο κλοιός σφίγγει...

 Κυριακάτικη BOMBA από το Ισραήλ! Επιστρέφει το lockdown στη πιο εμβολιασμένη χώρα του κόσμου. Ξαφνική εκτίναξη του δείκτη R. Η παραλλαγή DELTA χτύπησε το 1/3 εμβολιασθέντων!
Τo παγκόσμιο πείραμα αρχίζει να μπάζει από παντού, ο κλοιός σφίγγει. Ξαφνικά στο ταλαιπωρημένο από την πανδημία Ισραήλ οι αρχές αναγκάζονται να σημάνουν εκ νέου συναγερμό. Έτσι το Υπ. Υγείας του Ισραήλ σήμερα Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 κάνει ένα ασυνήθιστο βήμα εν μέσω φόβων ότι η υπόθεση Beit She’an συνδέεται με ταξίδια.
Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι όλοι όσοι παρακολούθησαν μια παράσταση στο Beit She’an την περασμένη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχαν εμβολιαστεί ή έχουν αναρρώσει από τον κοροναϊό, υποχρεώθηκαν σε καραντίνα αφού ένα άτομο βρέθηκε να έχει μολυνθεί-σύμφωνα με το αγωνιώδες ρεπορτάζ των The Times of Israel.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Η καταπολέμηση του σιωνισμού δεν έχει τίποτα κοινό με τον αντισημιτισμό.
Ο σιωνισμός είναι ο εχθρός των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο,
τόσο σε όποιον είναι Εβραίος, όσο και σ' όποιον δεν είναι»...
Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, "Krasnaya Zvezda" ("Κόκκινο Αστέρι"), 1953



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΚΩΝ. ΛΥΚΑΚΗ! AYTH EINAI η 56χρονη που πέθανε μετά το εμβόλιο στα Καλάβρυτα...
Kωνσταντίνα Λυκάκη, 56 ετών ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Αυτό είναι το ονοματεπώνυμο της> Φανατικά Υπέρμαχη του ΕμβοΛου
Δούλευε στον ΟΤΕ
Ο ένας της γιος ζει στην Κύπρο
Ο άλλος είχε φύγει πριν χρόνια απ΄ τη ζωή
Εκανε την δεύτερη δόση ΠφΑΙζεraki
ΠΕΘΑΝΕ μέσα σε λίγα λεπτά
ΑΙΤΙΑ > Αξύριστες Μασχάλες, κακή προφορά στ΄Αγγλικά

H Κωνσταντίνα Λυκάκη, 56 ετών είναι η γυναίκα που έχασε την ζωή της μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Η 56χρονη γυναίκα έκανε τη δεύτερη δόση με σκοπό να ταξιδέψει στην Κύπρο για να δει τον γιο της.
Η άτυχη 56χρονη, κατά την επίσκεψή της για την πρώτη δόση του εμβολίου δεν είχε δηλώσει κανένα υποκείμενο νόσημα, ωστόσο, λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της, ανέφερε ως αισθάνεται κάψιμο στο λαιμό της.
Για τον λόγο αυτό, κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο για τον εμβολιασμό της, τοποθετήθηκε αμέσως στο χέρι της πεταλούδα, με σκοπό την άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση οποιασδήποτε επιπλοκής αλλεργικής μορφής (κορτιζόνη, αδρεναλίνη..) ενώ κλήθηκε και δεύτερος γιατρός να είναι παρών στον εμβολιασμό.
Αφού της χορηγήθηκε η δεύτερη δόση και ενώ αυτή ήταν ξαπλωμένη σε κρεβάτι και όχι στον προθάλαμο όπως αρχικά διέρρευσε, περίπου 15 λεπτά αργότερα, άρχισε να παραπονιέται πάλι για καύσο και δυσφορία.
Άμεσα της χορηγήθηκε κορτιζόνη και αδρεναλίνη μέσω της πεταλούδας που είχε τοποθετηθεί, και αμέσως την μετέφεραν στο τμήμα των Επειγότων περιστατικών του νοσοκομειου όπου άρχισε να εκδηλώνει πόνο στο στήθος και στη πλάτη. Εκεί υπέστη και την ανακοπή.