Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Παρασκευη 25 Ιουνιου 2021


Πως επιτήδειοι αλλοδαποί αρπάζουν την γη των Ελλήνων

Δηλώσεις κτηματολογίου και ΟΣΔΕ (οι δεύτερες για τον πατέρα μου που είναι επαγγελματίας αγρότης) με έφεραν στην Άρτα πριν λίγες ημέρες. Και οι δυο δηλώσεις, γίνονται με εντελώς όμοια διαδικασία, με την διαφορά ότι ο ΟΣΔΕ αφορά δηλώσεις ενίσχυσης (επιδότησης) από την Ευρωπαϊκή Ένωση στους επαγγελματίες αγρότες, την οποία δίνει το υπουργείο Γεωργίας/Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κάθισα στο τραπέζι της υπαλλήλου του Συνεταιρισμού και έβλεπα τα αγροτεμάχια (βάσει Ε9) στην ορθοφωτογραφία/αεροφωτογραφία του υπουργείου Γεωργίας. Φτάνοντας σε ένα απομακρυσμένο χωράφι, κοντά στον Αμβρακικό κόλπο, το οποίο ήταν φυτεμένο με μανταρινιές, δηλώνω πάνω στον χάρτη την τοποθεσία του και η υπάλληλος μου λέει ότι αυτό είναι δηλωμένο, διότι έχει ήδη επάνω του άλλο κωδικό.

Κλικάρει για να δει τι γίνεται και μου λέει ότι το συγκεκριμένο χωράφι με τις 100 μανταρινιές, το έχει δηλωμένο κάποιος Αλή Χασάν, Μουχαμετό ή κάπως έτσι. Έμεινα έκπληκτος, μα απάντησα άμεσα κάνοντας χιούμορ. -Από πότε ξανάρθαν οι Τούρκοι στην Άρτα; -Δεν πρόκειται περί Τούρκων, μου λέει γελώντας η υπάλληλος. Αλβανός είναι αυτός που το έχει δηλωμένο και το έχει δηλωμένο εδώ και μερικά χρόνια. -Μα, μισό λεπτό, ερωτώ: Αν το έχει δηλωμένο αυτός, τότε εγώ τι έχω δηλωμένο; Διότι και εγώ παίρνω επιδότηση. Πως γίνεται να παίρνουμε για το ίδιο χωράφι και οι δυο μας επιδότηση; -Μα το δικό σας είναι το αποπάνω, μου λέει η υπάλληλος. -Μα το από πάνω, εκτός του ότι είναι ξένο, απ’ ότι βλέπετε, είναι χέρσο. Δεν έχει δένδρα, πολύ δε περισσότερο 100 μανταρινιές. Οι 100 μανταρινιές βρίσκονται εδώ και ανήκουν στον πατέρα μου πάνω από 50 χρόνια. Η υπάλληλος φώναξε την προϊσταμένη.

Με ξαναρώτησε αν είμαι σίγουρος για την τοποθεσία του χωραφιού, που φυσικά λιπαίνω, κλαδεύω, κόβω βάτα και μαζεύω μανταρίνια, πάνω από 30 χρόνια. Με ρώτησε αν ποτέ το είχα νοικιάσει σε κάποιον Αλβανό αν είχα υπογράψει τίποτε κ.λ.π. Όμως ποτέ δεν είχα πάρε δώσε με κάποιον Αλβανό. Ούτε καν ως εργάτη. Μόνος μου το δούλευα. Στο τέλος το χωράφι δηλώθηκε σωστά, στο όνομα του πατέρα μου και η υπάλληλος κράτησε τα στοιχεία του Αλβανού, τον οποίον θα περίμεναν να εμφανιστεί να κάνει και εφέτος «Δήλωση» καθότι δήλωνε αρκετά χωράφια στο χωριό.

Τα δήλωνε πιθανότατα με τον ίδιο τρόπο, για να εισπράττει επιδοτήσεις και στο τέλος να τα οικειοποιηθεί. Μου είπαν ακόμα ότι θα έψαχναν στους φακέλους να δούνε με τι χαρτιά τα δήλωσε για να τα στείλουν τον εισαγγελέα. Το θέμα είναι ποιος συνέταξε μισθωτήριο, ποιος υπέγραψε για το γνήσιο της υπογραφής και ποιος δικηγόρος ή εφοριακός έβαλε την υπογραφή και την σφραγίδα του; Ηλικιωμένοι… τα εύκολα θύματα

Ο πατέρας μου είναι γέροντας, περασμένα 83, έχει καιρό να επισκεφτεί τα χωράφια καθότι δεν οδηγεί πλέον. Αυτό πιθανότατα έδωσε την ευκαιρία σε αλλοδαπούς καιροσκόπους να βάλουν χέρι στην περιουσία και να κλέψουν και το Δημόσιο. Είναι σίγουρο ότι παρόμοια κατάσταση αντιμετωπίζουν πολλοί υπέργηροι αγρότες, ή άνθρωποι που μένουν στις πόλεις και επισκέπτονται τα χωράφια τους πολύ αραιά, ή δεν ξέρουν καν που βρίσκονται τα χωράφια που κληρονόμησαν από τους γονείς τους.

Το θέμα είναι σοβαρό, διότι περνάει η γη, όχι με πώληση, αλλά με απάτη σε κάθε Αλή και σε κάθε Χασάν. Κτηματολόγιο και κατοχύρωση Τώρα με το κτηματολόγιο είναι ευκαιρία να δηλώσουμε όλοι τα κτήματα. Είναι πολύ απλό, διότι όπου δεν υπάρχουν συμβόλαια, γίνεται ένορκη βεβαίωση χρησικτησίας στο Ειρηνοδικείο ή σε συμβολαιογράφο με δυο μάρτυρες.

Πρέπει όλοι να σπεύσουμε για το κτηματολόγιο. Διότι, ότι χωράφι ή ακίνητο μείνει αδήλωτο, στο τέλος θα κρατικοποιηθεί. Και το ανθελληνικό κράτος της Αθήνας, κάποια στιγμή, θα κάνει ένα νόμο διανομής αυτής της κενής αγροτικής γης και θα την δώσει όλη σε «μετανάστες» εποίκους. Η γη είναι συνώνυμο της πατρίδας. Και σύμβολο της εθνικής μας ύπαρξης. Ας μην την αφήσουμε στα χεριά του κάθε «μετανάστη» Χασάν!…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κούλης, προσερχόμενος στην Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.: «αυτή τη στιγμή έχουμε πλεόνασμα διαθέσιμων εμβολίων για όλες τις ηλικίες στην πατρίδα μας και θέλω να κάνω ακόμα μία έκκληση στους συμπολίτες μας να σπεύσουν να εμβολιαστούν έτσι ώστε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Το λέγαμε και στα οικογενειακά τραπέζια: "άντε, θα τα φάτε κι αυτά ή θα τα πετάξουμε;"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα έχουμε δει όλα πλέον - Η Τ.Μακρή χαρακτήρισε «γοητευτική προσωπικότητα» τον δολοφόνο της Καρολάιν

Νέα θύελλα αντιδράσεων στα social media

25/06/2021 – 07 :34

Η γαϊδούροφάλαινα η αμόρφωτη Τένια Μακρή χαρακτήρισε «γοητευτική προσωπικότητα» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά και στα social media ξεκίνησε ένα χαμός.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της συγγραφέως viper nora Χρυσηίδος Δημουλίδου, η οποία επίσης ξεσήκωσε σάλο επιχειρώντας να «ξεπλύνει», όπως της προσάπτουν, τον συζυγοκτόνο πιλότο, ήρθε νέα αναφορά για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αυτή τη φορά από την γνωστή πανελίστρια γαϊδουροφάλαινα αμόρφωτη που δηλώνει ψυχολόγος.

Καλεσμένη σε εκπομπή του ΣΚΑΪ στην εκπομπή του γνωστού αληταρά δεξιού Οικονόμου προκειμένου να τοποθετηθεί για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον πιλότο σύζυγό της, είπε κλείνοντας η αμόρωτη γαϊδουροφάλαινα Τένια Μακρή:

«Είναι γοητευτική προσωπικότητα, και εσείς θα γίνεται followers»

 «Θα δούμε και τη γοητεία σε όλη της την έκθεση κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα δείτε μία γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers», είπε η Τένια Μακρή στους παρουσιαστές, χαμογελώντας.

Χαμός στο twitter

Σχολιο.- Όχι δεν πιάσαμε πάτο. Ούτε με την Τενια Μακρή Ούτε με το #βιτριόλι Ούτε με τον τραγοπαππα στο #Αγρινιο Όσο δεν αντιδρούμε αυτά και χειρότερα θα ζούμε. #ΜονηΠετρακη

Σχολιο.- Τενια Μακρή, αν σε γοητεύουν οι δολοφόνοι ίσως θα ήταν καλό να πας σε ψυχολόγο Κανονικό ψυχολόγο #Γλυκα_Νερα

Σχολιο.- Η Τένια Μακρή αναφερόμενη στον δολοφόνο της Καρολάιν: «Είναι μια γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε και εσείς να είστε followers». Επαίσχυντες δηλώσεις που προσβάλουν τη μνήμη του θύματος. Ντροπή. #Γλυκα_Νερα

Σχολιο.- Τένια Μακρή εκτός τόπου και χρόνου έχει μείνει στο να λέει παπάτζες για το από καρδιάς για την τηλεθέαση, άι χέσου μαλάκω

Σχολιο.- Οι έχοντες κάποια ηλικία θυμούνται ότι ο δολοφόνος και βιαστής Κυριάκος Παπαχρόνης λάμβανε εκατοντάδες ερωτικές επιστολές, όσο ήταν στη φυλακή για τα εγκλήματα που διέπραξε. Οι άθλιες Χρυσηίδα Δημουλίδου και Τένια Μακρή είναι η απάντηση στο "πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Βράζει» η Μακεδονία με Κ.Σακελλαροπούλου: «Οι φιλοσκοπιανοί δεν είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν στον τόπο μας»!

Ανακοίνωση από 12 σερραϊκούς Συλλόγους κατά της ΠτΔ

25/06/2021 – 09 : 54

«Βράζει» η Μακεδονία με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με 12 σερραϊκούς Συλλόγους να εκδίδουν αιχμηρή ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη της στην πόλη στις 29 Ιουνίου. 

Στη ανακοίνωση τους τονίζουν χαρακτηριστικά πως: «Θυμόμαστε αυτά που είπε και αυτά που δεν έκανε για να σώσει την Μακεδονία η κ.Σακελλαροπούλου».

Η οργή των σερραϊκών σωματείων απορρέει από το 2018 και τη λεγόμενη «δίκη της Μακεδονίας», όταν στην αίτηση ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών που εκδικάστηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας (με πρόεδρο τότε την κ. Σακελλαροπούλου) στις 7 Δεκεμβρίου 2018, η νυν ΠτΔ είπε «‘είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν…’ (εννοώντας τους αυτονομιστές) όταν η συνήγορός μας ανέφερε ότι οι φιλοσκοπιανοί σύλλογοι ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στην Μακεδονία. Κι ενώ οι νομικοί μας είχαν παραδώσει περίπου 2.000 σελίδες υπομνήματα που έδιναν ατράνταχτα στοιχεία στους δικαστές για την εκδίκαση της υπόθεσης, η απόφαση βγήκε σε λιγότερο από 20 ώρες…».

Και συνεχίζει μάλιστα η ανακοίνωση των Σωματείων: «Σεβόμαστε κι αφουγκραζόμαστε εκείνους που αγωνίστηκαν για αυτόν τον τόπο και δεν λογάριασαν καριέρες, αξιώματα και καλοπέραση. Κι εκείνοι χαίρονται που έρχεται Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά θλίβονται που αυτό το πρόσωπο δεν φάνηκε αντάξιο των προσδοκιών τους. Να γνωρίζει η κ.Σακελλαροπούλου ότι οι φιλοσκοπιανοί ΔΕΝ είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν στον τόπο μας…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πολύπαθη Μακεδονία άργησε να απελευθερωθεί. Το τίμημα μεγάλο… 8.828 Έλληνες στρατιώτες θυσιάστηκαν στη Μάχη του Λαχανά πολεμώντας τους Βουλγάρους. Οι περισσότεροι κάηκαν ζωντανοί. 110 πρόκριτοι του Σιδηροκάστρου Σερρών βασανίστηκαν και κάηκαν σε ασβεσταριά.

Μεταξύ αυτών ήταν ο Μητροπολίτης Μελενίκου και Σιδηροκάστρου Κωνσταντίνος Ασημιάδης, τον οποίον αφού οι Βούλγαροι έβγαλαν τα μάτια και τον έσυραν σε όλη την πόλη, τον πέταξαν στην ασβεσταριά μαζί με τους άλλους Σιδηροκαστρινούς. 4000 σπίτια, 1000 καταστήματα και 21 Εκκλησίες των Σερρών κάηκαν ολοσχερώς πριν το φευγιό των Βουλγάρων…

Πόση οργή να είχαν αυτοί που έδωσαν τα πάντα για την λευτεριά της Μακεδονίας… Τις ημέρες της επετείου στο μυαλό μας έρχεται ο Εμμανουήλ Παπάς, ο Αναστάσιος Πολυζωίδης, ο καπετάν Βλάχβεης, ο καπετάν Μητρούσης, ο καπετάν-Χατζηπανταζής, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Ασημιάδης, οι Δασκάλες Αγγελική Φιλιππίδου και Φωτεινή Αλατά που πότισαν το δέντρο της Ελευθερίας με τον ιδρώτα και το αίμα τους.

Οι βλέψεις των σλάβων για την Μακεδονία δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν. Επί πολλές δεκαετίες δούλεψαν συστηματικά για να πατήσουν το πόδι τους στην μαρτυρική Μακεδονία, σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις της Ελλάδος που επέδειξαν εγκληματική αδιαφορία.

Το 2018 ο ελληνόφωνος Υπουργός Εξωτερικών κ.Κοτζιάς φούντωσε τον «μακεδονισμό» των σλάβων με μια υπογραφή στις Πρέσπες. Αναγνώρισε την ύπαρξη «μακεδονικού» έθνους και γλώσσας εκτός Ελλάδος και άνοιξε τον δρόμο για διεκδίκηση δήθεν «μακεδονικής» μειονότητας εντός Ελλάδος. Τα φιλοσκοπιανά σωματεία πλέον ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια… Ξέρουν ότι η κατασκευή «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην «ένωση» με τις υπόλοιπες περιοχές των γειτονικών χωρών που κατοικούν δήθεν «μακεδόνες».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (της οποίας είμαστε τακτικά μέλη) προέβη σε πολλές νομικές ενέργειες για την προάσπιση των δικαίων του Μακεδονικού Ελληνισμού. Η πιο κρίσιμη στιγμή που μπορούσε να αλλάξει άρδην τη ροή των εξελίξεων και να βάλει ένα τέλος στον βιασμό της ιστορικής αλήθειας ήταν η εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης της «συμφωνίας των Πρεσπών» στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 7 Δεκεμβρίου 2018, γνωστή και ως «δίκη της Μακεδονίας».

Εκεί είχαμε την ατυχία να γνωρίσουμε την τότε πρόεδρο του ΣτΕ κ.Σακελλαροπούλου. Κοινό μυστικό είναι ότι η τότε κυβέρνηση άφησε με υπηρεσιακό πρόεδρο το ΣτΕ από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2018, προφανώς μέχρι να συμπληρώσει η κ.Σακελλαροπούλου τον ελάχιστο ικανό χρόνο για να μπορεί να γίνει πρόεδρος, προσπερνώντας στην ιεραρχία άλλους κατά πολύ αρχαιότερους δικαστές… «Είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν…» (εννοώντας τους αυτονομιστές) είπε η κ.Σακελλαροπούλου όταν η συνήγορός μας ανέφερε ότι οι φιλοσκοπιανοί σύλλογοι ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στην Μακεδονία. Κι ενώ οι νομικοί μας είχαν παραδώσει περίπου 2.000 σελίδες υπομνήματα που έδιναν ατράνταχτα στοιχεία στους δικαστές για την εκδίκαση της υπόθεσης, η απόφαση βγήκε σε λιγότερο από 20 ώρες…

Η κ.Σακελλαροπούλου και οι υπόλοιποι δικαστές, πλην του αείμνηστου Γεώργιου Ποταμιά, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ τα υπομνήματά μας ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ! Αρνήθηκαν να υπερασπιστούν την Μακεδονία. Αρνήθηκαν να σταματήσουν τον σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας.

Μεγάλη τιμή για τις Σέρρες η παρουσία Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης μετά από περίπου 500 χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς. Ανυπομονούμε να καμαρώσουμε τους λεβέντες της Προεδρικής Φρουράς να χτυπούν το τσαρούχι στους δρόμους των Σερρών. Σε τούτον τον τόπο όμως δεν ξεχνάμε… Θυμόμαστε αυτά που είπε και αυτά που δεν έκανε για να σώσει την Μακεδονία η κ.Σακελλαροπούλου.

Σεβόμαστε κι αφουγκραζόμαστε εκείνους που αγωνίστηκαν για αυτόν τον τόπο και δεν λογάριασαν καριέρες, αξιώματα και καλοπέραση. Κι εκείνοι χαίρονται που έρχεται Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά θλίβονται που αυτό το πρόσωπο δεν φάνηκε αντάξιο των προσδοκιών τους. Να γνωρίζει η κ.Σακελλαροπούλου ότι οι φιλοσκοπιανοί ΔΕΝ είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν στον τόπο μας…

Με χαρμολύπη

12 Σερραϊκοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι της ΠΟΠΣΜ

1. Σύλλογος Σταρτσοβιτών και Φίλων Νέου Πετριτσίου Σερρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ».

2. Προοδευτικός Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Αμμουδιάς Σερρών.

3. Σύλλογος Γυναικών και Φίλων Βαμβακοφύτου Σερρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

4. Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτοτοπίου Σερρών.

5. Πολιτιστικός Σύλλογος Ηράκλειας Σερρών «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ».

6. Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Καμήλας Σερρών.

7. Σύλλογος Γυναικών Νιγρίτας Σερρών «Η ΓΕΡΑΚΙΝΑ».

8. Πολιτιστικός Σύλλογος Χαρωπού Σερρών «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

9. Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου Σερρών.

10. Πολιτιστικός Σύλλογος Ντόπιων Ορεινής Σερρών.

11. Πολιτιστικός Σύλλογος Οινούσας Σερρών.

12. Πολιτιστικός Σύλλογος Πεθελινού Σερρών».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οργή από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού του Πακιστάν: Για τους βιασμούς ευθύνη φέρουν οι γυναίκες

Ο Πακιστανός πρωθυπουργός δικαιολόγησε εμμέσως το βιασμό της 25χρονης εγκύου

24/06/2021 – 20 : 15

Οργή έχουν προκαλέσει  οι δηλώσεις του πρωθυπουργού του Πακιστάν Ιμράν Χαν ο οποίος, σε μια συνέντευξή του, είπε ότι τα θύματα βιασμού ήταν «ελαφρά ντυμένα».

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν αναφερόταν στους βιασμούς που συμβαίνουν στη χώρα του, αλλά είναι σίγουρο ότι εάν τον ρωτούσαν για τους βιασμούς στην Ελλάδα από συμπατριώτες του, "πρόσφυγες" όπως  αυτός της 25χρονης εγκύου η απάντησή του δεν θα ήταν διαφορετική.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Axios, ο πρώην πρωταθλητής του κρίκετ συνέδεσε τις πράξεις των ανδρών με την ενδυμασία των γυναικών, δηλώσεις που χαρακτηρίστηκαν «επικίνδυνα απλουστευτικές»

«Εάν μια γυναίκα είναι ελαφρά ντυμένη, αυτό θα έχει κάποια επίδραση στους άνδρες, δεδομένου ότι δεν είναι ρομπότ. Είναι θέμα κοινής λογικής», είπε ο Ιμράν Χαν όταν ρωτήθηκε για την επιδημία σεξουαλικών επιθέσεων και βιασμών στο Πακιστάν.

Δεν διευκρίνισε για τι είδους ενδύματα μιλούσε, σε μια χώρα όπου οι περισσότερες γυναίκες φορούν παραδοσιακές ενδυμασίες που καλύπτουν όλο το σώμα.

«Με αυτές τις δηλώσεις «χορηγείται ατιμωρησία σε εκείνους που είναι ένοχοι για βιασμούς, σοδομισμούς και επιθέσεις», σχολίασε ο Καραμάτ Άλι, υπεύθυνος του Πακιστανικού Ινστιτούτου Εργασίας, Εκπαίδευσης και Έρευνας, που υπέγραψε επίσης την ανακοίνωση.

«Ανατριχιάζω με την ιδέα ότι πολλοί βιαστές αισθάνονται ασφαλείς σήμερα» καθώς οι δηλώσεις του πρωθυπουργού «εγκρίνουν το έγκλημά τους», έγραψε στο Twitter η Κανουάλ Άχμεντ, μέλος μιας οργάνωσης για τα δικαιώματα των γυναικών.

Στις αρχές Απριλίου ο Ιμράν Χαν είχε και πάλι συνδέσει τον βιασμό με τα ρούχα που επιλέγουν να φορέσουν οι γυναίκες. Στη συνέχεια, εξήγησε ότι ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες καλύπτουν το σώμα τους στο Ισλάμ είναι για να αποφύγουν τις προκλήσεις.

Τα θύματα βιασμού συχνά αντιμετωπίζονται με καχυποψία στο Πακιστάν και οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις σπανίως ερευνώνται σοβαρά. Μεγάλο μέρος της χώρας ζει με βάση τον πατριαρχικό «κώδικα τιμής» που συστηματικά καταπιέζει τις γυναίκες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μπάμπης ο φονιάς ο μαφιόζος, αντί να κατέβει σαν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, που θα έβγαινε σίγουρα, πήγε και ομολόγησε.

Οι τύποι θα αποδείξουν πως οι ναζί της  ΧΑ είναι το ίδιο μαγαζί.

Σχολιο.- Μην παραμυθιαζεσται ότι δδηθεν εχουν διαφορα.  Και οι δυο είναι του υποκοσμου. Η ΝΔ (ΕΡΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ) Ηταν παντα η μητρα του φασισμου στην Ελλαδα.Δεν τις χωριζει ουσιαστικα τιποτα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με δημοσιεύματα, περισσότερες από 4.000 γυναίκες στη Βρετανία ανέφεραν αλλαγές στον εμμηνορροϊκό τους κύκλο μετά τον εμβολιασμό τους



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι οδηγοί ταξί μας αρέσκονται να μιλούν στους επιβάτες τους, κάνοντας το ταξίδι λιγότερο βαρετό. Αλλά η Ουκρανική κοινωνία είναι πολιτικοποιημένη και διχασμένη. Έτσι, για να αποτρέψουν πιθανά σκάνδαλα, οι εταιρείες τους συνιστούν στους οδηγούς να ρωτήσουν πρώτα τους πελάτες τους: Ποιόν θα πρέπει να κατηγορήσουν για όλα τα προβλήματα: Πούτιν, Αμερική, Σοβιετική Ένωση, Ευρώπη ή Ουκρανοί εθνικιστές / Ναζί;

Έτσι φαίνεται το φιλικό προς τους πελάτες σύστημα. Ό, τι προτιμάτε να ακούσετε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τηλεοπτικές Αθλιότητες 

1ον Μέ τον – Προστάτη του Πολίτη, Μπαλάσκα, που ενημέρωσε στον αέρα πώς θα πέσεις στα μαλακά αν σκοτώσεις την γυναίκα

2ον Μέ την δεξιά δημοσιοκάφρο Ιωάννα Μάνδρου στον ΣΚΑΪ που ισχυρίστηκε ότι ο «φερόμενος ως δράστης», ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, είναι και “συγκροτημένος” και «δεν είναι για τα αίματα»

3ον Μέ την πανελίστρια-«ψυχολόγο» Τένια Μακρή που μίλησε – πάλι στον ΣΚΑΙ για «…γοητευτική προσωπικότητα» της οποίας «θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers»...,

Νά περιμενουμε καί συνεχεια από αυτά τα γλοιωδη υποκείμενα που κατακλύζουν τα Βοθροκάναλα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καί ομως αυτός ο ακροδεξιός λεχρίτης - απατεώνας μέ τίς κηραλοιφές του Ιησου«Βυζαντινον» ψηφιστηκε από τμημα του Ελληνικού Λαού πού τόν εστειλε καί στην Βουλή...

Άρον άρον μάζεψε τις βρωμιές κατά της οικογένειας Φύσσα ο Βελόπουλος

23 Ιουνίου 2021

Μπούμερανγκ έγιναν οι βρωμιές κατά της οικογένειας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα που διακινούσε ο πρόεδρος της Ελλ. Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος που πλέον αναγκάστηκε άρον άρον να ανακαλέσει τα άθλια ψέματα μετά την επιστολή της Μάγδας Φύσσα προς τον πρόεδρο της Βουλής. (Ολόκληρη η επιστολή πιο κάτω)

Ο αρχηγός του ακροδεξιού μορφώματος Κυρ. Βελόπουλος ισχυριζόταν πως η οικογένεια Φύσσα έχει λάβει αποζημίωση από το Ελληνικό Δημόσιο ύψους 800.000 ευρώ για τη δολοφονία του Παύλου από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Τον άθλιο αυτό ισχυρισμό διακινούσε μέσω του Τwitter και της εκπομπής του.

Η συκοφαντία αυτή είχε αρχικά διοχετευθεί σκοπίμως από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής τη μέρα που εκδόθηκε η δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και συσχετίστηκε με απίστευτη χυδαιότητα από τα φασιστοειδή, με τις εικόνες πανηγυρισμού της Μάγδας Φύσσα.

Αυτήν την αθλιότητα μετέφερε ο Κ. Βελόπουλος στο Twitter στις 29 Απρίλη του 2021. Έγραψε:

«Το ότι είναι μισελληνικό το νεοελληνικό κράτος της ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ αποδεικνύεται εύκολα:

Γρηγορόπουλος: Αποζημίωση 252.000 ευρώ (σωστά).

Μάνα Φύσσα: Αποζημίωση 800.000 ευρώ (σωστά).

Μυρτώ: Αποζημίωση 0 ευρώ (έγκλημα). Πείτε μου κάνουμε λάθος;»

Η Μάγδα Φύσσα στέλνει επιστολή το γραφείο του προέδρου της Βουλής Κ. Τασούλα και επισημαίνει μεταξύ άλλων πως «θεωρούμε απαράδεκτο σαν οικογένεια του Παύλου να διακινούνται κατασκευασμένες πληροφορίες σε βάρος μας και δη από μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου». Στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε με τον Βελόπουλο, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσύρει τα επίμαχα tweet με τα οποία διακινούσε το ψεύδος περί αποζημίωσης της οικογένειας και παραδέχτηκε ότι η συγκεκριμένη «πληροφορία» ήταν ψευδής και ανυπόστατη. Επίσης ισχυρίστηκε ότι τις επίμαχες αναρτήσεις δεν τις έκανε ο ίδιος, αλλά οι διαχειριστές του λογαριασμού του.

Νεότερο tweet αναφέρει:

«Ως διαχειριστές του συγκεκριμένου λογαριασμού αναρτήσαμε προ μηνών ότι η οικογένεια Φύσσα έλαβε αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ορθώς έγινε γιατί το εδικαιούτο. Η συγκεκριμένη πληροφορία, που διακινείται στο διαδίκτυο, όμως δεν ισχύει. Το tweet αφαιρέθηκε». Επίσης πως «έγινε χρήση εκ παραδρομής του tweet από τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο σε εκπομπή του προ μηνών, ο οποίος επεσήμανε ότι καλώς δόθηκε αποζημίωση, η αλήθεια όμως είναι ότι ουδέποτε αποζημιώθηκε από το δημόσιο. Η ανάρτηση έχει γίνει από τους διαχειριστές του».

Το νεότερο tweet του Βελόπουλου

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια αθλιότητα αναπαρήγαγε πριν μερικούς μήνες σε αθλητική εκπομπή ο γραφικός Ραφτόπουλος, ο οποίος είπε: «Γιατί να χαρεί η μάνα, επειδή θα πάει ο Ρουπακιάς μισό χρόνο φυλακή; Για τα 800 χιλιάρικα έγινε θέμα. Άλλων μάνες δεν πήραν λεφτά από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Υγεια του Συριζα καί της ΝΔ πίνουν οι Γερμανικές εταιρίες που αρπαξαν τό αεροδρόμιο τής Αθηνας καί τά 14 περιφερειακά Ελληνικά αεροδρόμια μέ τό 3ο μνημονιάκι...Καλοφάγωτα μπρέ,ε,ε..

Αποζημίωση 300 εκατομμύρια ευρώ λόγω Covid 19 στις εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα αεροδρόμια!

Εφαρμόζεται η σύμβαση που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και υλοποιεί με προθυμία σήμερα η Νέα Δημοκρατία

23 Ιουνίου 2021



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Oι Λιγνίτες επιστρέφουν για να διασφαλίσουν την επάρκεια του ενεργειακού συστήματος

ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Σήμερα η μέση χονδρεμπορική τιμή διαμορφώνεται στα 99,86 ευρώ η μεγαβατώρα με μέγιστη τιμή στις 8 και 9 το βράδυ στα 127,82 ευρώ η μεγαβατώρα, εξέλιξη που αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τους καταναλωτές καθώς το αυξημένο κόστος της χονδρεμπορικής αγοράς μεταφέρεται στα τιμολόγια ρεύματος με την ενεργοποίηση της Ρήτρας Αναπροσαρμογής.

Ο ΑΔΜΗΕ ενέταξε χτες μια λιγνιτική μονάδα στο σύστημα ενώ για σήμερα προγραμμάτισε την υποχρεωτική ένταξη ακόμα δύο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται από χθες οι αρμόδιοι φορείς για την ευστάθεια του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες και η αδιάλειπτη χρήση των κλιματιστικών έχουν αυξήσει τη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας.

Για την διασφάλιση της αξιοπιστίας του συστήματος έναντι της υψηλής ζήτησης ο ΑΔΜΗΕ προχώρησε χθες στην υποχρεωτική ένταξη μιας λιγνιτικής μονάδας στο σύστημα (Αγ. Δημήτριος 5) ενώ για σήμερα προγραμμάτισε την υποχρεωτική ένταξη δύο λιγνιτικών μονάδων πέραν των δύο που η ΔΕΗ είχε εντάξει από μόνη της στην αγορά.

Ο ΑΔΜΗΕ έχει επίσης ζητήσει από τις 10 Ιουνίου από τους ιδιώτες παραγωγούς και τη ΔΕΗ με επιστολή του να διασφαλίσουν την διαθεσιμότητα των μονάδων παραγωγής καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ζήτησε επίσης από τους παραγωγούς, οι πραγματικές δυνατότητες λειτουργίας των μονάδων να αντανακλούν τα πραγματικά χαρακτηριστικά τους καθώς επίσης να ενημερωθεί άμεσα σε σχέση με τις εργασίες συντήρησης. Παράλληλα ενημέρωσε και τη ΡΑΕ να επιβλέψει για την διασφάλιση της επάρκειας του συστήματος σε φυσικό αέριο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πιλότος πήγαινε βόλτες με το ελικόπτερο με το Σταύρο Δογιακη..Ίσως η παθιασμένη φιλια τους είχε και ερωτικο πρόσημο, αλλά αυτό δεν το γνωρίζει κανείς. Ο Παπαχρηστος που εκτελέστηκε έξω από το εστιατόριο Κρητικός του Σταύρου Δογιακη ήταν κουμπάρος του Νικόλα Πατέρα και του Πάνου Καμμενου. Ο Πάνος Καμμενος, ο Δημήτρης Μελισσανιδης και ο Νικόλας Πατέρας ήθελαν να πλήξουν τον Μαρινακη με αφορμή την υπόθεση του ναρκοπλοιου Noor 1.Συνδετικος κρίκος σε αυτήν την υπόθεση ήταν ο Σπύρος Παπαχρηστος, ο οποίος διαμεσολαβουσε ώστε ο Πατέρας και ο Μελισσανιδης να έχουν επίλεκτο προσωπικο ασφαλείας που θα ήταν της αρεσκείας του Παπαχρηστου, ο οποίος είχε δικιά του εταιρεία φύλαξης. Εκείνη την περίοδο που δολοφονήθηκε γίνονταν ανακαταταξεις στο σκέλος φυλαξης της Μυκόνου. Ο Παπαχρηστος πουλούσε προστασία στον Δογιακη, αλλα ο Δογιακης τα είχε γενικά καλά με όλο το κύκλωμα Κολωνακίου και Μυκόνου. Ο Δογιακης τώρα ήταν αυτός που με τις γνωριμίες του έψαχνε να βρει σπίτι στον πιλότο στη Σούδα. Ειχε πολλές άκρες στους ανθρώπους υψηλών εισοδημάτων και σε ανθρώπους πρεσβειων.Ο Δογιακης δεν είχε μόνο ένα σμαρτ, αλλα ήταν μανιακός με τα αυτοκίνητα. Η Bmw που αναζητείται ο κάτοχος της, είχε βρεθεί πολλές φορές στο μαγαζί του Δογιακη. Εδώ υπάρχει ένα ερώτημα :μήπως η bmw ανήκει στο Δογιακη ή σε φίλο του;; πού πήγαινε ο Δογιακης με τον πιλότο;; πώς έκαναν βόλτες; μπορεί μια εταιρεία γνωστού εφοπλιστή να εμπιστεύεται σε έναν υπάλληλο της ελικόπτερο και αυτός να πηγαίνει βόλτες με ιδιοκτήτη εστιατορίου σε νησιά και σε απομονωμένες παραλίες;;


Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σχέση ανάμεσα στον προφυλακισμένο πιλότο, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, που δολοφόνησε την Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά και τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» Σταύρο Δογιάκη που αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα ψάχνει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή του Kontra, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και Σταυρος Δογιάκης συνδέονταν με φιλία.

Μάλιστα πήγαιναν μαζί και βόλτες με το ελικόπτερο.

Μετά τη σύλληψη του πιλότου, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη, όπως λένε οι πελάτες που επισκέπτονταν το κατάστημά του.

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να έχει ένα σοβαρό πρόβλημα, «αυτοκτόνησε».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σταύρος Δογιάκης έδειχνε τις τελευταίες ημέρες σα να τον απασχολεί κάτι σημαντικό.

Η υπόθεση περιπλέκεται επικίνδυνα και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αρχίσει να ερευνούν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι έξω από την ταβέρνα του Δογιάκη με την επωνυμία “Κρητικός” δολοφονήθηκε ο απόστρατος αστυνομικός Σπύρος Παπαχρήστου αφού δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο αγνώστους, με πέντε σφαίρες.

Επρόκειτο για μία υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο. Ο Σπύρος Παπαχρήστου ήταν κουμπάρος του Πάνου Καμμένου και του εφοπλιστή Νικόλα Πατέρα.

Ήταν πρώην ΕΚΑΜίτης ενώ πριν το θάνατό του εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας για την ευρύτερη οικογένεια Λάτση. Είχε αναλάβει ιδιαίτερα τον γιο της Μαριάννας Λάτση και την κόρη, Πάρη και Εριέττα, ενώ είχε υπό την προστασία του και τη χήρα του μπάρμπα Γιάννη.

Η ΕΛ.ΑΣ. στις έρευνές της τότε προς την κατεύθυνση ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το όνομα του τότε αστυνόμου Β’ Σπύρου Παπαχρήστου είχε εμπλακεί σε σοβαρή υπόθεση διαφθοράς αστυνομικών, που κατηγορούνταν ως «εισπράκτορες» χρηματικών ποσών από «προστασίες» σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, αργότερα όμως απαλλάχθηκε τον κατηγοριών.

Ειδικότερα, τον Αύγουστο του 1996, στην Κυψέλη, είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς ο συνταξιούχος αστυνομικός Π. Γούσης και ο έμπορος Δ. Τσιρτσίκος και στην τσάντα που κρατούσαν βρέθηκαν 5.000.000 δρχ. Και οι δύο ισχυρίσθηκαν ότι τα χρήματα αυτά προορίζονταν για κάποιους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αστυνομίας.

Στο σπίτι του Π. Γούση βρέθηκε ένας κατάλογος με ονόματα νυχτερινών κέντρων, χρηματικά ποσά και ονόματα αστυνομικών. Η υπόθεση δεν διερευνήθηκε από την Αστυνομία, «πάγωσε» και οι δύο συλληφθέντες την γλίτωσαν με μια τυπική κατηγορία αυτήν της απόπειρας δωροδοκίας.

Δύο χρόνια αργότερα, ο εισαγγελέας κ. Γεράκης, στο πλαίσιο της έρευνάς του για την διαφθορά στην Αστυνομία, «έριξε φως» στην υπόθεση και άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα στον απότακτο αστυνομικό των ΕΚΑΜ Μιχάλη Χάιτα, στον Π. Γούση και στον Δ. Τσιρτσίκο, ενώ για την ίδια υπόθεση άσκησε δίωξη για άμεση συνέργεια στον αστυνόμο Β’ Σπύρο Παπαχρήστο.

Ο αστυνόμος Β’, διοικητής του Τμήματος Φιλοθέης μετά την άσκηση ποινικής δίωξης πήρε αναρρωτική άδεια από την υπηρεσία του.

Ενάμιση μήνα μετά μαζί με τα ονόματα των 36 αστυνομικών που τιμήθηκαν με το αστυνομικό αριστείο ανδραγαθίας και με τον αστυνομικό σταυρό σε τελετή που έγινε στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου, ήταν και αυτό του Σπ. Παπαχρήστου.

Η υπόθεση για την οποία τιμήθηκε ο Σπύρος Παπαχρήστος, αφορούσε την αιματηρή συμπλοκή με εμπόρους ναρκωτικών, που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 1991, στον Έβρο. Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών έδωσαν σκληρή μάχη με τους λαθρεμπόρους της ηρωίνης και αντηλλάγησαν πυροβολισμοί.

Ο αστυνόμος Α’ Γιάννης Ραχωβίτσας κατά την καταδίωξη μπήκε σε τουρκικό έδαφος και από την ανταλλαγή των πυροβολισμών τραυματίσθηκε θανάσιμα ένα από τα μέλη της σπείρας των λαθρεμπόρων της ηρωίνης.

Ο 57χρονος ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών. Παραιτήθηκε από το σώμα το 2007 με τον βαθμό του υπαστυνόμου.Κατά την διάρκεια της καριέρας του είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στη Δίωξη ναρκωτικών, τα ΕΚΑΜ και σε άλλες μάχιμες υπηρεσίες ασφάλειας.

Οι δολοφόνοι του 57χρονου Σπύρου Παπαχρήστου είχαν στήσει το καρτέρι του θανάτου, σε ένα σκοτεινό σημείο. Είναι ενδεικτικό πως δεν υπήρξε ούτε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Στην κατοχή του οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, εντόπισαν μεγάλο χρηματικό ποσό, για το οποίο οι δολοφόνοι του αδιαφόρησαν, κάτι που απομακρύνει το ενδεχόμενο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία. Ο τρόπος που έδρασαν παραπέμπει σε «συμβόλαιο θανάτου». Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται στις ανοιχτές προσωπικές υποθέσεις που είχε ο πρώην αστυνομικός, καθώς εκεί εκτιμούν πως θα βρουν τα κίνητρα των δραστών.

Ο Σταύρος Δογιάκης «πυροβόλησε τον εαυτό του» δύο φορές

Τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Σταύρου Δογιάκη αλλά και τον τρόπο που αποφάσισε να την τερματίσει.

Είναι συγκλονιστικό ότι ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

Λίγες ώρες πριν ανηφορίσει με το ασημένιο Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, βρέθηκε στο Μαρούσι. Οι κεραίες πιάνουν εκεί το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

Το αν συναντήθηκε με κάποιον, οι αστυνομικοί προσπαθούν να το διερευνήσουν για να ρίξουν άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση, ενώ το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινοί γιατροί /σπάνια αυτοάνοση ασθένεια συνδεδεμένη με το εμβόλιο της Pfizer

Οι ερευνητές, που συνεργάστηκαν με το Τμήμα Αιματολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Shamir, διαπίστωσαν αυξημένη συχνότητα εμφάνισης θρομβωτικής θρομβοκυτταροπενικής Purpura (aTTP) στο Ισραήλ για περίοδο ενός μηνός και σημείωσαν ότι οι περιπτώσεις εμφανίστηκαν σε εκείνους που είχαν λάβει το εμβόλιο Pfizer έως και ένα μήνα πριν.

Ο ερευνητής Dorit Blickstein εξήγησε στο κανάλι 13 ότι το TTP είναι «μια ασθένεια που, στην κλασική της μορφή, είναι θανατηφόρα - το 90% αυτών των ασθενών θα πεθάνουν. Σήμερα, με τη βοήθεια νέων θεραπειών, οι οποίες [...] πρέπει να χορηγούνται το συντομότερο δυνατό, οι περισσότεροι ασθενείς αναρρώνουν. "



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



23 Ιουνίου  

Ημέρα πένθους η σημερινή, αισθάνομαι σαν να έχασα δικό μου άνθρωπο. Το Νυμφαίο, το στολίδι της περιοχής μας έπεσε, έπεσε στα χέρια των αδηφάγων πολυεθνικών με την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης (άραγε έτσι άδολα; χωρίς αντίκρισμα είτε οικονομικό είτε πολιτικό;). Αλλά και η περιφέρεια μας, ενώ πριν από ένα μήνα ζήτησε σε συνάντηση την ομάδα μας (ΕΟΡΔΑΙΑ SOS) για να μας συμπαρασταθεί δήθεν, άφησε στο έλεος του το χωριό Νυμφαίο. Αλγεινή εντύπωση μου είχε κάνει η στάση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας που είχε επισκεφτεί το ΜΠΛΟΚΟ στην πρώτη κινητοποίηση, με υποκριτικές και ψηφοθηρικές οσφυοκαμψίες στον κλήρο, και επαναστατικές κορώνες του τύπου «πρώτος θα σταθώ μπροστά στην μπουλντόζα» και δυο λεπτά αργότερα να χαριεντίζεται με τους εκπροσώπους της εταιρείας και να τους καθησυχάζει... Με συγκίνησε η παλικαρίσια στάση του παπά του χωριού, σήκωσε το ανάστημα του μπροστά στους καταπατητές, έκανε κάτι που ήταν πάνω από τις δυνάμεις και είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς. Η μάχη χάθηκε, αλλά ο πόλεμος όχι ακόμα. Θα χαθεί όμως αν δεν πάψουμε να είμαστε απαθείς και αμέτοχοι σ αυτό το έγκλημα, θα το πληρώσουν τα παιδιά μας πολύ σύντομα και η ευθύνη θα είναι δική μας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άντε πάλι καινούριος πούστης καριόλης δικαιωματιστής που πληρώνεται από τη μαφία... Κώστας Γιαννακίδης λέγεται ο πουστροκαριόλης δικαιωματιστής.

Ανοίγεις ένα άρθρο με γλυκούλη τίτλο «Το δικαίωμα σε μια καινούρια ιστορία ζωής» και λες κάτσε να δούμε τι λένε εκεί στο protagon.gr. Το άρθρο είναι της 21 Ιουνίου.

Και σου εμφανίζεται αυτό από το πουστροκαριλόλη δικαιωματιστή: "Πέρα από την ηθική διάσταση του ερωτήματος, είναι και οι παππούδες του παιδιού που θα υφίσταντο ένα συναισθηματικό ακρωτηριασμό, ενώ ας μη λησμονούμε ότι έχει και ο πατέρας του δικαιώματα. Η Πολιτεία μπορεί να του αφαιρέσει την επιμέλεια, αλλά είναι αμφίβολο αν δύναται, νομικά και ηθικά, να εξαφανίσει το παιδί από τα μάτια του". 

Βεβαίως και μπορει: λέγεται αφαίρεση της γονικής μέριμνας από το κτήνο ς το φονιά και το προβλέπει ο Αστικος Κωδικας! Τι δικαιώματα έχει ο Μπάμπης ο φονιάς ο μαφιόζος; Να καταστρέψει και τη μικρή Λυδία μετά το φόνο της Καρολαιν; Πατε καλα; Ρώτησε και "θεσμικό παράγοντα" λέει!

Έχει ανατριχιάζει όλη η Ελλάδα στην ιδέα ότι ο Μπάμπης ο φονιάς ο μαφιόζος ζητάει να βλέπει το παιδί του, που του σκότωσε τη μάνα, και οι "θεσμικοί παραγοντες" με τους πληρωμένους "παραθεσμικους αρθρογραφους" προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας κάνουν κλάμα τα "δικαιώματα του πατερα"!

Το ερώτημα που έχει να απαντήσει το δικαστήριο είναι το συμφέρον του παιδιού και μόνο. Και για να μάθεις ποιο είναι αυτό, τώρα πήγαινε εσύ στον ψυχίατρο. Ο Μπάμπης το κτήνος ο φονιάς και μφιόζος και αυτοί που κρύβονται πίσω του, δεν χρειάζονται ψυχίατρο αλλά εκτέλεση. Αλλά πούστη δικαιωματιστή όταν σε πληρώνουν να κάνεις προπαγάνδα υπέρ του Τσιαρα, να τα αποτελέσματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την ώρα που στα τηλεπαράθυρα παραδίδονταν μαθήματα: "Πώς να πνίξετε την γυναίκα σας σε δέκα απλά βήματα", η Βουλή αποφάσιζε να ενισχύσει με 300εκ.€ την FRAPPORT για μείωση εσόδων λόγω κορωνοϊού.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν 500 πλειστηριασμοί. Πολλοί ήταν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. 

Τα κανάλια ήταν απασχολημένα να καλύψουν την είδηση. Είχαν κι ένα πλυντήριο...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα επιχειρηματολογία από τους αυτόκλητους εκπροσώπους του Τσιάρα: η επιτροπεία ανηλίκου!

Τώρα που όλη η κοινωνία έχει δει τι σήμαινε η επιχειρηματολογία τους στην πράξη, τώρα που οι γονείς του συζυγοκτόνου ζήτησαν -με βάση την ειδησεογραφία- το μωρό να μένει 6 μήνες στην Αθήνα και 6 μήνες στην Αλόννησο, τώρα βρήκαν άλλα ψέματα να πουν:

1. "Ο νόμος Τσιάρα αφορά μόνο τα διαζύγια": ό,τι να ναι. Ο νόμος Τσιάρα δεν είναι γενικώς ένας νόμος, είναι ο νόμος που ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. Δηλαδή θεμελιώδεις διατάξεις, μεταξύ αυτών τις διατάξεις που ορίζουν την μέριμνα και την επιμέλεια του ανήλικου τέκνου. Έχει εφαρμογή όπου συζητιέται η μέριμνα και η επιμέλεια ανήλικου (στην περίπτωση της μικρής Λυδίας συζητιέται αυτό ακριβώς). Παρεμπιπτόντως, το ότι άλλαξαν τον Αστικό Κώδικα με μόνο τις ψήφους της ΝΔ, παρακάμπτοντς την νομοπαρασκευαστική επιστροπή, τη νομικη υπηρεσία της Βουλής, την αντιπολίτευση, για να ψηφίσουν το νμσχ που τους έγραψε το λόμπυ των ραδιενεργών μπαμπαδων και της "γονεϊκής αποξένωσης" (ψευδοεπιστημονική έννοια) είναι σχεδόν αδιανόητο, αλλά τι να πρωτοπείς για αυτή την κυβέρνηση.

2. "Στην περίπτωση της μικρής Λυδίας, εφαρμόζονται οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα περί διορισμού Επιτρόπου για τον ανήλικο". Καμία σχέση, βέβαια. Επίτροπος διορίζεται σε άλλες περιπτώσεις, πχ τα παιδιά που δεν έχουν κανέναν, τα παιδιά που κινδυνεύουν από τους γονείς να τους φάνε την περιουσία και άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

Σας βάζω και το 1517 του ΑΚ: "Αν τα συμφέροντα του τέκνου συγκρούονται με τα συμφέροντα του πάτερα του ή της μητέρας του, που ασκούν τη γονική μέριμνα, καθώς και των συζύγων ή των συγγενών τους εξ αίματος ή εξ αγχιστείας σε ευθεία γραμμή, διορίζεται ειδικός επίτροπος."

3. "Ο νόμος Τσιάρα θα εφαρμοστεί από τον Σεπτέμβρη". Πέρα από το γεγονός ότι οι ίδιοι έβαλαν αναδρομική εφαρμογή σε άρθρα του νόμου, πέρα από το γεγονός ότι άρθρα όπως ο ορισμός του "συμφέροντος του τέκνου" (που αυτό θα κριθεί τώρα και έχουν βάλει μέσα ότι συμφέρον του τέκνου, που πρέπει να λάβει υπόψη της η δικαστική απόφαση είναι "η αποτροπή διάρρηξης των σχέσεων του [τέκνου] με κάθε έναν από αυτούς [γονείς]), η επιμέλεια που θα διεκδικήσει ο Αναγνωστόπουλος θα κριθεί μετά τις 16/9. Ο Εισαγγελέας ανηλίκων τώρα θα πάρει μια ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ και ΑΜΕΣΗ απόφαση (με την οποία ελπίζω ότι θα του αφαιρέσει ακόμη και την επικοινωνία, αλλά και πάλι, αυτό θα είναι προσωρινό μέτρο). Μετά ο συζυγοκτόνος θα πάει και θα ζητήσει να μη χάσει τη γονική μέριμνα, αφού δεν θα έχει ακόμη καταδικαστεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το δικαστήριο. Και ναι, θα καταθέσει την αίτηση ΑΦΟΤΟΥ ισχύσουν όλες οι διατάξεις του Τσιάρα -δεν είναι χαζός, ξέρει (αλήθεια, πώς και την επικαλέστηκε τη συνεπιμέλεια ο συζυγοκτόνος από τη μέρα της σύλληψής του ήδη; Μήπως θέλει να μας απαντήσει το "λόμπυ"

Εμείς θα είμαστε εκεί, έξω από το δικαστήριο για να μην αφήσουμε αυτό να συμβεί! Γιατί στην τελική, το δικαστήριο θα κρίνει, και το δικαστήριο μπορεί να κουρελιάσει τις απαράδεκτες διατάξεις που εισήγαγε ο Τσιάρας με τους Ανδρικόπουλους.

Αυτοί που έγραψαν τον νόμο κατ' εικόνα και ομοίωσή τους, αυτόν τον νόμο (και όλη τη συλλογιστική επίσης!) που επικαλείται τώρα ο συζυγοκτόνος για να πει ότι "όλα τα κανε για το παιδί του" κατά το "μπορεί να κακοποιεί τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός πατέρας", καλά θα κάνουν να ντραπούν και να χωθούν στις τρύπες τους. 

Στην τελική ας βγει ο Τσιάρας να υπερασπιστεί τον νόμο του, καρφώνεστε οι συντάκτες...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

(Σημείωση: συνεπιμέλεια δεν υπάρχει νομικά σε αυτή την περίπτωση αφού δεν υπάρχουν 2 γονείς να την ασκήσουν, αλλά η γραμμή του συζυγοκτόνου ήταν εξαρχής ξεκάθαρη: το παιδί ως εργαλείο για μικρότερη ποινή, η επιμέλεια ως εργαλείο για ελαφρυντικά...)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 νεκροί και 6 τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι κατά πλήθους από αλλοδαπό Σομαλό λαθρομετανάστη στην πόλη Würzburg στη Γερμανία.

25/06/2021

3 νεκροί και 6 τραυματίες από επίθεσή με μαχαίρι κατά πλήθους από αλλοδαπό Σομαλό λαθρομετανάστη στην πόλη Würzburg/Βίρτσμπουργκ στο νότο της Γερμανίας. Συνελήφθηκε ο δράστης.Οι περαστικοί με κίνδυνο της ζωής τους επιχείρησαν ν’αφοπλίσουν το δράστη. O επιτιθέμενος τελικά εξουδετερώθηκε από πυροβολισμό αστυνομίας στο πόδι ακινητοποιήθηκε κι συνελήφθηκε σύμφωνα με την Bild.Το κίνητρο παραμένει προς διερεύνηση.Η επίθεση έγινε στο κέντρο της πόλης σύμφωνα με την αστυνομία. Αρκετές περιοχές της πόλης της Βαυαρίας εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένες από την αστυνομία όπως και το κέντρο της..Αρκετά τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επιθέσεις με μαχαίρια, μία εκ των οποίων εμφανίζεται σε ένα βίντεο που έγινε viral στα κοινωνικά μέσα. Οι αρχές δεν ανέφεραν δεύτερη υπόθεση εκτός από αυτή στο κέντρο της πόλης.Η ανακοίνωση αστυνομίας: ”Έχουμε έναν ύποπτο υπό κράτηση. Προς το παρόν δεν υπάρχει ένδειξη δεύτερου δράστη. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό! Αποφύγετε την σπέκουλα- θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες.”

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣΚΑ ...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΤΑΚΤΟ : Νέα δήλωση Μπαλάσκα. «Ο ιερέας ήταν βλάκας. Έπρεπε να πει ότι αυτός τους πέταξε αγιασμό, αλλά επειδή ήταν αντίχριστοι οι Μητροπολίτες αυτό μετατράπηκε σε βιτριόλη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγόρασαν αστικά λεωφορεία για τη Θέσ/νίκη χωρίς κλιματισμό.

Επίτηδες! Σπρώχνουν τον κόσμο να χρησιμοποιεί το μετρό της πόλης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας δουλεύουν ψιλό γαζί! Στη χώρα των παλιοπουσταράδων την Αγγλία, γράφουν. Στη μέγγενη ερωτικού σκανδάλου Βρετανός υπουργός

 Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 13:17

Στον υπουργό Υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, έχουν στραφεί σήμερα τα φώτα των βρετανικών ΜΜΕ, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο. Κάτι πολύ τρομερό. Πήγε με γυναίκα!

Ειδικότερα, ο 42χρονος πολιτικός φέρεται να διατηρεί σχέση με τη σύμβουλό του και οι κάμερες ασφαλείας του υπουργείου τούς «έπιασαν» σε τρυφερές περιπτύξεις.

Οι βρετανικές εφημερίδες Sun και Daily Mail δημοσίευσαν φωτογραφίες του εδώ και 15 χρόνια παντρεμένου υπουργού Υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, και της επίσης παντρεμένης συμβούλου του, Τζίνα Κολαντάντζελο. Οι τρυφερές στιγμές -όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα- τραβήχτηκαν τον περασμένο μήνα εντός του υπουργείου και οι δυο τους φαίνονται να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται με πάθος. 

Η 43χρονη Τζίνα Κολαντάντζελο, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, αρχικά διορίστηκε στο Υπουργείο Υγείας σε θέση άμισθης συμβούλου και στη συνέχεια ως αμειβόμενη μη εκτελεστική διευθύντρια, γεγονός που έχει ανοίξει μια συζήτηση γύρω από το πρόσωπό της και τους χειρισμούς του Ματ Χάνκοκ. Σημειώνεται ότι πέρυσι οι Sunday Times είχαν υποστηρίξει ότι ο κ. Χάνκοκ δεν είχε δηλώσει ως όφειλε τον διορισμό της νέας του συμβούλου.

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του υπουργού Υγείας σημειώνουν ότι ο κ. Χάνκοκ δεν έχει πρόθεση να σχολιάσει ζητήματα προσωπικής φύσης. Την ίδια απάντηση πάντως έδωσε και ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς όταν ρωτήθηκε σχετικά με την αποκάλυψη, σημειώνοντας ότι οποιοσδήποτε διορισμός στον κρατικό μηχανισμό γίνεται υπό αυστηρό έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βιβλίο για την Επανάσταση του 1821 στα σερβικά

 Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 13:56

Ένα βιβλίο για τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και την Επανάσταση του 1821 μόλις κυκλοφόρησε στα σερβικά με τίτλο «Ελλάδα: Πόλεμος για ανεξαρτησία, συγκρότηση του κράτους και παλιγγενεσία του έθνους». Στις σελίδες της μελέτης του, ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Ελλάδα Ντούσαν Σπασόγιεβιτς ρίχνει φως σε μια σειρά ιστορικών γεγονότων που οδήγησαν στην ίδρυση του πρώτου ανεξάρτητου βαλκανικού κράτους στα νεότερα χρόνια.

Συλλέγοντας στοιχεία από ιστοριογραφικές πηγές, απομνημονεύματα και πρωτογενές υλικό, ο συγγραφέας εντάσσει τον αγώνα για την απελευθέρωση των Ελλήνων στο ευρύτερο πλαίσιο των Βαλκανίων και της Ευρώπης. Υπό το πρίσμα αυτό, το βιβλίο αναφέρεται στις συνθήκες του οθωμανικού ζυγού υπό τις οποίες αναπτύχθηκε και εξαπλώθηκε το εθνικό κίνημα, μέσα από τις διαφορετικές αντιλήψεις, τα σχέδια και τα συμφέροντα των πρωτεργατών του, αλλά και των Ευρωπαίων ιδεολόγων και πολιτικών.

Ένα τέτοιο πόνημα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον θρησκευτικό παράγοντα, στις αδιάρρηκτες σχέσεις των Ελλήνων με τους ορθόδοξους πληθυσμούς της Βαλκανικής, στη συμβολή τους ως προς τη συγκρότηση του κράτους και την παλιγγενεσία του έθνους. Σε ξεχωριστά κεφάλαια μελετώνται η Κρήτη κατά την περίοδο της Ενετοκρατίας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και η συνεισφορά των Κρητικών στον αγώνα για την ανεξαρτησία.

Ο Ντ. Σπασόγιεβιτς εισάγει τον αναγνώστη σε ένα σύνθετο σύνολο αντιτιθέμενων σχέσεων των μεγάλων ευρωπαϊκών δυνάμεων (Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία και Γαλλία) σχετικά με την πολιτική απέναντι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, την πορεία και την έννοια της Επανάστασης, τον ρόλο τους στη στήριξη των επαναστατημένων Ελλήνων και τις μακροχρόνιες επιρροές. Αναλύει σε βάθος τη σύνδεση μεταξύ των σερβικών και ελληνικών κινημάτων, τις αμοιβαίες σχέσεις και επιρροές, αλλά και τις διαφορετικές διαδρομές τους.

Το βιβλίο προλογίζουν ο Σπυρίδων Σφέτας, καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Βαλκανικής Ιστορίας του ΑΠΘ, και ο Μίλαν Ρίστοβιτς, διακεκριμένος ιστορικός και πανεπιστημιακός καθηγητής.

Κριτική γράφει ακόμα ο Μίλε Μπιέλαγιατς, διακεκριμένος ιστορικός και διευθυντής του Ινστιτούτου Νεότερης Ιστορίας. Για την έκδοση έχουν συνεργαστεί το Ινστιτούτο Νεότερης Ιστορίας και το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Σπουδών με τον εκδοτικό οίκο Čigoja štampa και το Ίδρυμα Šaper.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν, τι θέλω ανάμεσά τους;

Γεώργιος - Αλέξανδρος Μαγκάκης (25 Ιούνη 1922)

Έφυγε στις 5 Σεπτέμβρη του 2011 αφήνοντας ως αποχαιρετιστήριο ένα σημείωμα-παρακαταθήκη:

«Προτιμώ τα δύσκολα, όχι τα λαμπερά. Η ζωή πάνω στο νήμα η πιο δύσκολη στιγμή, γι’ αυτό και η πιο άξια. Πώς αρχίζεις; Δύσκολο. Πώς τελειώνεις; Ακόμα πιο δύσκολο. Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτόν που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν, τι θέλω ανάμεσά τους; Να ‘στε όλοι καλά»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Αίγυπτο. Μεγάλη στιγμή για την Ελληνική Δημοκρατία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει στον Πρόεδρο της Αιγύπτου Φατάχ Σίσι, την πεθερά του ως μέλος της επίσημης αντιπροσωπείας της χώρας. Την πεθερά του αντί του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλ. Τσίπρας το 2014: Οι Αγιορείτες ενσαρκώνουν το σύνθημα των Ζαπατίστας - Όλα για όλους, τίποτε για μας!

Το αμερικανοτσογλάνι ήταν κι υπέρ του Αγίου Όρους, αρκεί να τρώγαμε τα παραμύθια...

Το μεγαλύτερο πολιτικό ξεπουλημένο τομάρι έχει παρελθόν πολιτικής απάτης... Τον εκπαίδευσαν στο ίδρυμα Λεβύ στο ψέμα, στη διαστρέβλωση και αλητεία!

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εμπιστευτούμε ποτέ ξανά αυτόν τον πολιτικό αλήτη, που λέκιασε, βρώμισε κάθε έννοια αριστεράς! Τόσο σκατιάρης, ίσως και παραπάνω από τον υπάλληλο του Χριστοφοράκου!

Δεν θα έσκιζε μόνον τα μνημόνια, δεν κραύγαζε "Ισραήλ κράτος τρομοκράτη", δεν υποσχόταν τα πάντα, αλλά το έπαιζε το 2014  και υπερασπιστής της Ορθοδοξίας

Σχολιο.- Αυτος ηταν ο ενσαρκωτης της συστημικης αριστερας στο τοπο μας!Της αριστερας της σχολης του Σικαγου και του ακρατου καπιταλισμου!Εκει που τελειωνει το ψεμα και η απατη αρχιζει αυτος και οσοι δυστυχως παγιδευτικαν και τον πιστεψαν και ισως καποιοι μεσα απο τη καθημερινη απαγοητευση ονειροπολουν ακομα το ψεμα του και την απατη του!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέο περιστατικό - Τάκης Χρυσικάκος ο ηθοποιός εδώ και μια βδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έχοντας νοσήσει από κοροναϊό παρότι είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Ακριβώς έτσι μας προστατεύουν τα εμβόλια...

Τρέξτε να σωθείτε!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας 58χρονος άνδρας από το Καρπενήσι έφυγε από την ζωή έξι ημέρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολιασμού του. 

Ο άτυχος άνδρας εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer και έξι μέρες αργότερα έχασε τη ζωή του. Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την τοπική κοινωνία και συγγενείς του ζήτησαν να γίνει νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η σορός του εξετάστηκε  από την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας Αποστολία Ακριβούση. Όπως διαπίστωσε η κυρία Ακριβούση προσωρινή αιτία θανάτου είναι πνευμονοραγία-συμφόρηση αγγειακού και φλεβικού δικτύου εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων.

Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Καρπενήσι.