Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Πεμπτη 24 Ιουνιου 2021


Θυμάστε τα σκραπ των Γερμανών που μας πάσαραν ως "μεταχειρισμένα λεωφορεία" και τα πληρώνουμε κι από πάνω;

Ε τώρα... "τα χτύπησε ο καύσωνας". Αποσύρονται λόγω... έλλειψης κλιματισμού.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε την κυβέρνηση, διότι πρόκειται περί απροβλέπτου γεγονότος, καθώς η Ελλάς δεν μετέρχεται συνήθως καυσώνων κατά την διάρκειαν του θέρους.

Εξάλλου, κάποιοι πήραν μίζα και τώρα την ξεκοκκαλίζουν, εσείς γιατί φωνάζετε αφού αυτοί καλοπερνάνε;

Η είδηση : Αποσύρθηκαν πενήνττα και πλέον λεωφορεία του ΟΑΣΘ , κυρίως λόογω έλλειψης κλιματισμού – Εκτός κυκλοφορίας το σύνολο του στόλου από την Λειψία



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χρησμός από το μαντείο:

Πυθία:

Νέα σκληρή απειλή πρόκειται να ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον: Εμβoλιαστείτε όλοι, πριν αποσύρουμε και τα υπόλοιπα εμβόλια!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον προσέχει η ΕΛ.ΑΣ τον επιχειρηματία που αυτοκτόνησε με δύο σφαίρες ή θα ρίξει και τρίτη στη διαδρομή για το νεκροτομείο;

Σχολιο.- Μην ανησυχείτε του το πήραν το όπλο...

Σχολιο.- ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα αυτοκτονισει όχι σαν κάτι άλλους που περνάει ξυστά η σφαίρα και λιποθυμάει από το φόβο τους.

Σχολιο.- Μην ανησυχείτε, το εξήγησε ένας «επιστήμονας» της κυβέρνησης στο facebook. Πυροβόλησε πρώτα στην καρδιά, αλλά δεν τη πέτυχε ακριβώς ή αργούσε να πεθάνει, οπότε για σιγουριά πυροβόλησε και στο κεφάλι.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; Ο.... κύριος; 

Ο κύριος Καρνέσης είναι γιατρός, 

σύζυγος της Ράικου πρώην εισαγγελέως που ΜΠΛΟΚΑΡΕ την υπόθεση NOVARTIS ; 

Ο συγκεκριμένος «γιατρός» έχει ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο κατά 1,700.000 ευρώ μέσω αθρόων συνταγογραφήσεων. Σύμφωνα με πόρισμα του ΕΟΔΥ έκανε «κατευθυνόμενη» συνταγογράφηση με φάρμακα της NOVARTIS .... σε υπερήλικους ασφαλισμένους που δεν εξέταζε καν 

τον κύριο αυτόν λοιπόν, 

τον επιβράβευσε ο κούλης για όλα τα παραπάνω και τον έκανε 

ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ 

για το καλό της ΥΓΕΙΑΣ σας βρε... 

αλλά όταν θα ξυπνήσετε θα είναι ΑΡΓΑ πολύ ΑΡΓΑ

(αν την κάνατε τη μαλακία μην προχωράτε σε επόμενες δόσεις ή τουλάχιστον προστατέψτε τα παιδάκια σας)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο καύσωνας και οι θερμοκρασίες σαν την σημερινή ευνοούν το φαινόμενο Φάτα Μοργκάνα. Εκδηλώθηκε σήμερα στην Κύπρο ανατολικά της Λεμεσού. Το φαινόμενο Φάτα-Μοργκάνα, είναι οπτικό φαινόμενο που οφείλεται σε θερμοκρασιακή αναστροφή εφαπτόμενων ατμοσφαιρικών στρωμάτων. Δηλαδή στην άπνοια υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ του ζεστού υπερκείμενου αέρα και του πυκνότερου ψυχρού αέρα κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας που μπορεί να δράσει ως διαθλαστικός φακός, δημιουργώντας ένα κατακόρυφα αντεστραμμένο είδωλο, επί του οποίου φαίνεται να αιωρείται το απομακρυσμένο ευθύ είδωλο. 

Τα είδωλα μπορούν να φωτογραφηθούν ευκρινώς όπως βλέπετε.

Το καράβι να πετάει στον αέρα πάνω από τη θάλασσα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αλήθεια για τα βαρύτατα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέταξε ο εγκληματίας πολέμου Μπρούνο Μπρόγιερ, διοικητής του Φρουρίου Κρήτης, παρουσιάζεται σε ένα σημαντικό άρθρο. 

Εκατοντάδες άμαχοι δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, η Εβραϊκή Κοινότητα οδηγήθηκε στο θάνατο, δεκάδες χωριά επλήγησαν βαρύτατα με εντολή του σφαγέα Μπρόγιερ. Μνημείο βαρβαρότητας η διαταγή για την καταστροφή της επαρχίας Βιάννου και Δυτικής Ιεράπετρας. 

Κι όμως, κάποιοι σήμερα επιχειρούν ξεδιάντροπα το ξέπλυμα του σφαγέα της Κρήτης; 

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ! ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ! 

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


ΜΠΡΟΥΝΟ ΟΣΒΑΛΝΤ ΜΠΡΟΓΕΡ: Διοικητής ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

(11 Ιανουαρίου 1943 – 19 Ιουλίου 1944, τα ανοσιουργήματά του στην Κρήτη)

Στούντεντ, Αντρέ, Μπρόγερ, Μύλλερ και Μπέντακ. Αυτοί ήταν κατά σειρά οι πέντε διοικητές της Κρήτης από την 1η Ιουνίου 1941 που την κατέλαβαν, ως τον Ιούνιο 1945 που η Κρήτη απέκτησε οριστικά την ελευθερία της. Ο Μπρούνο Όσβαλντ Μπρόγερ, ήταν ο μακροβιότερος Διοικητής του «Φρουρίου Κρήτης».

Διοίκησε τις κατοχικές δυνάμεις του νησιού δεκαοχτώ μήνες και οχτώ ημέρες. Πριν οριστεί  Διοικητής, είχε λάβει μέρος στη Μάχη της Κρήτης, επικεφαλής του 1ου Συντάγματος αλεξιπτωτιστών που επιχείρησε την κατάληψη του νομού Ηρακλείου με τον βαθμό του Συνταγματάρχη.

Σήμερα, ορισμένοι κύκλοι (δημοσιογράφοι, καθηγητές Πανεπιστημίων, αναθεωρητές της ιστορίας, κ.α.), εκφράζουν τη γνώμη τους λέγοντας ότι ο Μπρόγερ δεν ήταν και τόσο σκληρός Στρατηγός, ήταν ήπιος, έσωσε κόσμο, επομένως θα μπορούσε να του δοθεί χάρη και όχι να εκτελεστεί,  όπως αποφάσισε το Ελληνικό Ειδικό Δικαστήριο Εγκληματιών Πολέμου.

Ο Μπρόγερ καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε ανήμερα της έκτης επετείου της Μάχης της Κρήτης, στις 20 Μαΐου 1947.

Τον Μπρούνο  Όσβαλντ Μπρόγερ, οι Κρητικοί και η ιστορία τον έχουν κατατάξει ως ένα βάρβαρο εγκληματία πολέμου, εμφορούμενο από τις αρχές του ναζισμού και φασισμού, προσδίδοντάς του τον όρο «σφαγέας της Κρήτης». Μ’αυτόν τον χαρακτηρισμό θα παραμείνει στη ζωντανή μνήμη του τόπου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ

Η τελευταία φορά που αυτοκτόνησα: είχα ετοιμάσει το ικρίωμα αλλά καλού κακού ξανακατεβηκα και κατάπια 14 καρτέλες χάπια, έκοψα φλέβες πριν αυτοπυροβοληθω 9 φορές στο κεφάλι, 3 στην καρδιά και 6 στα σκέλια αλλά καλού και κακού λέω δεν πηδάς κι από τον 7ο, τες πα αφού ήπια 2 μπουκάλια χλωρίνη για να το σκεφτώ όπως σφαδαζα στο σκοινί αποφάσισα να κάνω το απονενοημενο διάβημα βουτώντας στο κενό και τελικά με πάτησε μια νταλίκα. Τη γλίτωσα με καμιά 40αρια κατάγματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou

Ο Αλεξάντερ Βίννικ, που τα ΜΜΕ ονόμασαν “Mr.Bitcoin”, ένας άνθρωπος με εξαιρετική και σπάνια τεχνογνωσία στο πεδίο των bitcoin και της τεχνολογίας blockchain, συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία πριν 4 χρόνια στη Χαλκιδική, χωρίς να γνωρίζει γιατί, ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του. 

Πολλές Κυβερνήσεις-κράτη ζήτησαν την έκδοσή του: Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Γαλλία. Απ’ την αρχή ήταν εμφανές ότι ΗΠΑ και Γαλλία τον ήθελαν για την τεχνογνωσία του και οι κατηγορίες ήταν ο τρόπος για να τον «αποκτήσουν» ή να τον «απενεργοποιήσουν». 

Η Χώρα μας, αντί να αξιοποιήσει την υπερ-πολύτιμη γνώση του, τον κράτησε παράνομα για 3 χρόνια, χωρίς δίκη και χωρίς ποινή, και στη συνέχεια τον παρέδωσε παράνομα στη Γαλλία, σαν να ήταν άψυχο αντικείμενο, υπόδικο για 20 κακουργήματα (!), με προσωπική παρέμβαση της Αικ. Σακελλαροπούλου, που λίγες μέρες μετά έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας. 

Σήμερα, με την απόφαση του Εφετείου Παρισίων, το κατηγορητήριο κατάπεσε οριστικά, μετά από την πολύμηνη δικαστική μάχη που έδωσα για να λάμψει η αλήθεια και το δίκαιο. Ο Αλεξάντερ αθωώθηκε και σε δεύτερο βαθμό για τις 19 από τις 20 κατηγορίες, όπως είχε προτείνει πριν ένα μήνα ο Γενικός Εισαγγελέας, και παρέμεινε μόνο μία μικρή πλημμεληματική ποινή, με βάση την οποία πρέπει σύντομα να απελευθερωθεί.

Είμαι περήφανη για τον αγώνα που δώσαμε με τον Αλεξάντερ και ευγνώμων στην νομική ομάδα μου, που υποστήριξε αποφασιστικά τον αγώνα αυτό. Θα συνεχίσουμε μέχρι ο Αλεξάντερ να μπορέσει να επιστρέψει στα παιδιά του, που δεν τον έχουν δει εδώ και 4 χρόνια. 

Για τις Ελληνικές ευθύνες της παράνομης έκδοσης και παράδοσης αυτού του ανθρώπου θα λογοδοτήσει κανείς; 

Οι έλληνες πολίτες βλέπουν. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακούει; 

Ζωή Κωνσταντοπούλου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χρ. Σεβαστίδης στις 4-6-21 μιλώντας σε συνέδριο τόνισε πως η στοχοποίηση κοινωνικών ομάδων για την εγκληματικότητα, όπως οι μετανάστες, είναι ακραία, αντιεπιστημονική και οδηγεί σε εκφασισμό. 

Στις 17-5-2021, η πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αννα Ζαΐρη, είχε αποδώσει την αύξηση της εγκληματικότητας στους μετανάστες, λέγοντας ότι «η Ελλάδα ήταν μια κοινωνία που είχε παράδοση στην αξία της ανθρώπινης ζωής» και η έξαρση στις δολοφονίες «οφείλεται στην εισροή πληθυσμών οι οποίοι δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες για τη ζωή με τον Ελληνα. […] Οταν αυξάνουν οι ομάδες που δεν έχουν την ίδια αντίληψη για την ζωή, ανατρέπεται η ισορροπία και η ειρήνη από τη μεγάλη ανάμειξη των πληθυσμών»

παρακάτω βλέπετε ανάρτηση μεταμοντέρνου χιπστεροειδούς "αριστερού" μπασταρδεμένου με νεοφιλελέ γονίδια, να υπερασπίζεται το δικαίωμα του Πακιστανού στο να γ....ει. Η συναίνεση του/της σεξουαλικού παρτενέρ τού είναι αδιάφορη. Αυτό θεωρείται πρόοδος στο δικό του (σάπιο) κεφάλι....

Στα σχόλια της ανάρτησης παραθέτω τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία της ΕΛΑΣ που μιλάνε από μόνα τους. Αν τα νούμερα είναι "ρατσιστικά" τότε είμαι κι εγώ "ρατσιστής". Είτε το θέλουμε είτε όχι, η ζωή και η αξιοπρέπεια δεν έχουν την ίδια βαρύτητα παντού στον κόσμο. Και αυτό είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ανεξάρτητα για το ποιος ευθύνεται γι'αυτό (θρησκευτικοί, οικονομικοί ή πολιτισμικοί παράγοντες). Όσο δεν βλέπουμε την πραγματικότητα, τόσο χειρότερα για μας, όχι για την πραγματικότητα....


Τάσος_Α-fleet-τρώς

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι οι Πακιστανοί αποτελούν μια πληθυσμιακή ομάδα με ελάχιστες γυναίκες, χωρίς ιδιαίτερη κοινωνική αλληλεπίδραση με τους ντόπιους, που έχουν ανάγκη όπως ο μέσος άνθρωπος πέρα από τις πολιτισμικές τους ιδιαιτερότητες που κάποια στιγμή πρέπει να γαμήσουν ;

Σχολιο.-- Δεν ξερω εαν καταλαβαινει καποιος να μεταφρασει το νοημα αυτου που διαβαζει : Απο 10.000.000 Ελληνες εχουμε συμμετοχη σε 108 βιασμους . Απο 1 εκατομ αλλοδαπους , εχουμε συμμετοχη σε 119 βιασμους . Ερωτημα : πόσες δεκαδες φορες πιο παραβατικη ειναι η ομαδα των αλλοδαπων απο τους ιθαγενεις ?

Σχολιο.- Στους ημεδαπούς συμπεριλαμβάνονται και οι Ρόμα, είναι οι περισσότεροι για την ακρίβεια. Αν μπούμε στην σελίδα της αστυνομίας και δούμε φωτογραφίες θα το διαπιστώσουμε. Αν υπολογίσουμε και τις αναλογίες των πληθυσμών που πάμε; Στους εκατό εγκληματίες 99 αλλογενείς, ένας Έλληνας.

Σχολιο.- Όπου ημεδαποί, βλέπε και ρομά και ελληνοποιημένοι.

Σχολιο.- Κάτσε να γαμήσουν εσένα, που είσαι "αλληλέγγυος" και θα σ' αρέσει.

Σχολιο.- ας γαμησουν εμας αρκει να μην ενοχλουν την ευρωενωση, τι να γινει ρε παιδια?

Σχολιο.- Να γ@μήσουν εσένα, ρε @@δι, ξεφτίλες δικαιωματιστές...

Σχολιο.- Κυρίως η Πακιστανοί δεν έχουν καμία αξία κ σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή ,βιάζουν σκοτώνουν στο όνομα της θρησκείας τους

Σχολιο.- Άν οι Πακιστανοί πρέπει νά γ.... σουν, άς τό είχαν σκεφθή πρίν ξεκινήσουν για να μάς έλθουν.

Σχολιο.- Ας ξεκινήσει πρώτος λοιπόν, και να προσφέρει τη μάνα του, την αδελφή του ή την κόρη του.

Έτσι, δεν θα προβληματίζεται πλεον για την πολιτισμική τους "ιδιαιτεροτητα".

Σχολιο.- για την ιστορία η Αννα Ζαΐρη έχει πάρει ξεκάθαρη θέση ΚΑΙ για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Άλλος ένας λόγος που στοχοποιείται



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εφημερίδα Bild ζητάει δημόσια συγγνώμη

για την πολιτική και μιντιακή κάλυψη” για προπαγάνδα σχετικά με covid19 !! 

Η Γερμανική εφημερίδα Bild με το μεγαλύτερο τιράζ στη χώρα μέσω του αρχισυντάκτη της Julian Reichelt ζητάει συγγνώμη δημοσίως για συνεργασία με την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια αυτής της σοβαρής κρίσης υγείας. Ομολογία γι αναπαραγωγή προπαγάνδας ατεκμηρίωτης επιστημονικά προς διαμόρφωση κλίματος φόβου και κατατρομοκράτησης πολιτών και κυρίως παιδιών….Καταγγελία για μεροληπτική υγειονομική διαχείριση με αποκλεισμούς επιστημόνων που διαφωνούν. Σαφέστατα διατύπωση έμμεσα θέσης κατά μαζικού εμβολιασμού παιδιών.Aιχμές κατά lockdown κατηγορώ κατά καθήλωσης κι απομόνωσης νεολαίας και σφραγίσματος σχολείων… .Και δεν είμαστε παρά μόνο στην αρχή στην καμπή της πορείας προς την έξοδο από το πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο που δημιούργησε η πολιτικομιντιακή υγειονομική διαχείρηση της κρίσης covid19..

” Στα εκατομμύρια παιδιά αυτής της χώρας για τα οποία η κοινωνία μας έχει την ευθύνη θέλω να εκφράσω εδώ αυτό που ούτε η κυβέρνηση oύτε η Καγκελάριος μας δεν τόλμησαν να σας πουν.(σσ μήπως ήρθε η ώρα να ακουστεί αυτή συγγνώμη και σε άλλες χώρες; αντί να διατυπώνονται απειλές κι εκβιασμοί κι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί κατά πολιτών;; ) Σας ζητάμε να μας συγχωρήσετε σας ζητάμε συγγνώμη γι αυτήν την πολιτική που για 1,5 χρόνο έγινε για εσάς θύματα βιαιοτήτων,παραμέλησης, ,απομόνωσης και μοναξιάς. Συγγνώμη γι αυτήν την πολιτική και αυτή την μιντιακή κάλυψη που σαν ένα δηλητήριο που σας ενστάλαξε το συναίσθημα ότι εσείς ήσασταν ένας θανάσιμος κίνδυνος για την κοινωνία. Δεν είστε ένας κίνδυνος για την κοινωνία μην αφήνετε να σας το πουν. Έγκειται σ΄εμάς να σας προστατεύσουμε. Αυτό που βρήκε τα παιδιά μας πολυάριθμα πρόσωπα και η Bild το κατήγγειλαν. Τίποτα δεν έγινε. Η Μέρκελ διοργάνωσε μια Σύνοδο κορυφής για τα παιδιά; Όχι.

Αντ΄αυτού πείσαμε τα παιδιά μας ότι θα δολοφονούσαν τη γιαγιά τους αν τολμούσαν να είναι αυτό που είναι δηλ. παιδιά, αν συναντούσαν τους κολλητούς τους. Τίποτα απ΄όλα αυτά δεν αποδείχθηκε επιστημονικά.(σσ. κι όμως όλη αυτή η προπαγάνδα τρόμου αναπτύχθηκε και διαδόθηκε από ειδήμονες, πολιτικούς και μίντια). Ήταν εύκολο να επιβληθεί αυτό στα παιδιά. Αυτά δεν μπορούν να υπερασπιστούν εαυτόν ούτε ψηφίζουν. Όταν ένα κράτος κλέβει τα δικαιώματα ενός παιδιού (σσ. κι όχι ένα κράτος πολλά κράτη κι όχι μόνο των παιδιών αλλά όλων των πολιτών) οφείλει ν΄αποδείξει ότι το προστατεύει κατά ενός κινδύνου συγκεκριμένου κι άμεσου. Αυτή η απόδειξη ποτέ δεν προσκομίστηκε ( σσ.πως και γιατί τότε προχωρούν σε μαζικό εμβολιασμό και των παιδιών κι ήδη απαριθμούνται οι πρώτοι τραγικοί θάνατοι;;) Αυτή αντικαταστάθηκε από την προπαγάνδα παρουσιάζοντας το παιδί ως έναν παράγοντα της πανδημίας. Αυτοί που θέλησαν να εναντιωθούν σε αυτή την προπαγάνδα δεν προσκλήθηκαν ποτέ στο τραπέζι των ειδημόνων..Οι πολιτικοί μας θα έκαναν καλά ν΄ανοίξουν τα σχολεία νωρίτερα από τα εκλογικά κέντρα. Αντίθετα θα το έχουν βάρος στη συνείδησή τους και θα γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας για μια πολλαπλότητα αθώων ψυχών!”

Η στάση της Bild μιας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εφημερίδες ”καρφώνει” την αξιοπιστία των μηχανισμών της διαχείρισης της κρίσης……



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα έφυγε ο Μανώλης Αναγνωστάκης - ανάθεμα αν οι νεώτεροι τον ξέρουν αλλά πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποιητές.

Εδώ ένα δείγμα της ποίησής του μελοποιημένο από τον Μίκη Θεοδωράκη, στον καλύτερο ίσως δίσκο του (Μπαλλάντες του 1975). 

Το "Δρόμοι Παλιοί", με τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά.

Το επέλεξα επίτηδες διότι σε πολλούς κάτι θα θυμίζει η μουσική του - και σωστά το θυμίζει.

https://www.youtube.com/watch?v=j20g8iKSJ0Q



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Alexandros Davris

Περιστατικό.....!

Συνέβη χθές τό πρωϊ, άνδρας ηλικίας 52 ετών προσήλθε στην κλινική μας για βεβαίωση υγείας μετά από αίτημα της εργοδοσίας του.Σήμερα τό πρωί είχε προγραμματίσει να κάνει τό εμβόλιο.

Μετά τό πέρας της εξέτασης μού ανέφερε ότι πάσχει από τήν νόσο Burger (αποφρακτική θρομβαγγειίτιδα) τού απάντησα ότι ενδεχομένως να εμφανίσει επιπλοκές μετά τήν λήψη του εμβολίου, αμέσως έβαλε τά κλάματα και μού είπε τό γνωρίζω αλλά από τήν εταιρεία μού είπαν ότι είναι υποχρεωτικό,( Δάσκαλος μουσικής μέ ωδείο, μαθητές και πολύ εμπειρία, λόγω Lockdown είχαν χαθεί τά πάντα, τώρα θά πήγαινε σέ κρουαζιερόπλοιο )

σέ παρακαλώ βοήθησε με ενώ έκλαιγε μέ λιγμούς,η αλήθεια είναι ότι παρ'οτι έχω δεί πολλά στη ζωή μου αιφνιδιάστηκα, πρέπει νά δουλέψω έχω ανάγκη μού έλεγε κλαίγοντας, σκέφτηκα ο Χορτάτος τον πεινασμένο ποτέ δέν τόν καταλαβαίνει.

Ναί θά τό τακτοποιήσω εγώ τού είπα μέ δυνατή φωνή, δεν ξέρω γιατί η φωνη μου βγήκε έτσι, από θυμό, από αγανάκτηση για τό πώς έχουν καταντήσει έτσι τούς ανθρώπους σήμερα οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές,η γιατί δέν είχα καταλάβει τό τί έκρυβε μέσα του αυτός ο άνθρωπος, και τόν έβλεπα και εγώ σαν ένα απλό αριθμό,όπως μας βλέπουν σήμερα οι πολιτικοί και όλα αυτά τά σκουπίδια πού βγαίνουν στά κανάλια μέρα νύχτα και προπαγανδίζουν τήν πραγματεία τους, και όταν συμβαίνει το μηραίο από τίς εγκληματικές τους αμέλειες, ήταν παράπλευρη απώλεια, είμαστε σέ πόλεμο με τόν αόρατο εχθρό λέει συνεχώς ο κ.Μητσοτάκης ο οποίος δέν έχει γνωρίσει ποτέ τί πάει νά πεί φτώχεια.

Έχεις τό τηλέφωνο του υπεύθυνου τόν ρώτησα μού απήντησε ναί,τον πήρε και μίλησα μαζί του, ένας κύριος ευγενέστατος και με πλήρη κατανόηση σέ ένα λεπτό τακτοποιήθηκαν όλα,ο άνθρωπος άλλαξε αμέσως όψη, δεν ήξερε πώς να μέ ευχαριστήσει, έκανα αυτό πού έπρεπε τού είπα δεν έκανα τίποτα το σπουδαίο, για αυτόν όμως ήταν η ίδια η ζωή.

Τό αναφέρω ως περιστατικό για να καταλάβετε σέ τί ψυχολογική βία έχουν περιέλθει σήμερα αρκετοί συμπολίτες μας, καί πώς η απόγνωση έχει κυριεύσει ψυχή και μυαλό, και είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν και τήν ίδια τους τήν ζωή γιατί νά επιβιώσουν.

Λέτε ο ιός τής πείνας νά είναι πιό θανατηφόρος;

Σίγουρα Ναί......!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άργος: Νεαροί ελληναράδες παρενοχλούσαν την κόρη και ξυλοκόπησαν τον Ρουμάνο πατέρα της, όταν παρενέβη!

23/06/2021, 09:50

Ο  άτυχος άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις - Αιματηρός καυγάς μεταξύ γειτόνων στην Τρίπολη

Δεν έφτανε που παρενοχλούσαν την κόρη ενός Ρουμάνου στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους μια ομάδα νεαρών αληταράδων Ελλήνων, είχαν και το θράσος να του επιτεθούν όταν πήγε να τους ζητήσει εξηγήσεις με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσουν τόσο βάναυσα που να δίνει μάχη για τη ζωή του!

Το ανατριχιαστικό επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Κυριακής και ο άτυχος πατέρας που προσπάθησε να υπερασπιστεί το παιδί του μεταφέρθηκε αιμόφυρτος και σε κακή κατάσταση, πρώτα στο νοσοκομείο του Άργους και από εκεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική!

Η έρευνα της Αστυνομίας είχε άμεσα αποτελέσματα, καθώς προσήχθησαν 15 άτομα και από αυτά συνελήφθησαν τελικά πέντε Έλληνες ηλικίας περίπου 20 χρόνων, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και τους ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Αιματηρός καυγάς και στην Τρίπολη

Η παρατήρηση που έκανε ένας ένοικος σε παιδιά που έπαιζαν έξω από την πολυκατοικία όπου κατοικεί στην Τρίπολη, το πρωί της Δευτέρας, είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς με τέσσερις γείτονές του και η κατάσταση να ξεφύγει, καθώς υπέστη άγριο ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 51χρονο αλλοδαπό και τρεις Έλληνες ηλικίας 34, 31 και 57 χρόνων, οι οποίοι αλληλομηνύθηκαν!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκε και ο άλλος στο Twitter να πει ότι έχουν ανάγκες να γαμήσουν οι βιαστές Αφγανικης και Πακιστανικής καταγωγής. Και αυτό τι σημαίνει;; ότι μπορούν να βιάζουν;;

Ο βιασμός, και η βία δεν επιτρέπονται ούτε δικαιολογουνται, είτε σε λένε Μπάμπη, είτε Αμπντουλ είτε Χασαν είτε Ντέιβιντ είτε είτε είτε....δεν είναι σκεύη ηδονής οι γυναίκες ούτε αντικείμενα προς κτήση και προς χρήση.

Αν έχουν μάθει να είναι κτήνη, πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν κτήνη.  Όχι μόνο φυλακή. Φυλακή και βούρδουλας κάθε μέρα, και μετά απέλαση! Πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία. Εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με κτήνη. Κτήνη ξένα αλλά και ελληνικά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εάν βιάσουν κάποια, αφενός πρέπει αμέσως να κάνει έκτρωση, να μη τυχόν κρατήσΕΙ το σπόρο του κτήνους, αφετέρου πρέπει να επανέλθει το εθιμικό δίκαιο, να αναλάβουν οι συγγενείς  να σκοτώσουν τα τομάρια! Ελληνικά ή ξένα! Δεν υπάρχει κράτος πια, δεν υπάρχει πολιτεία. Και οι αστυνομικοί, εάν τους έχει μείνει μια στάλα ανθρωπιάς, πρέπει να σκοτώνουν το κτήνος, δεν πρέπει νατο αφήνουν να φτάσει στα δικαστήρια  που θα τον αθωώσουν ή σε λίγο θα τον αφήσουν έξω από τις φυλακές για να ξανακάνει τα ίδια. Δικαιολογίες υπάρχουν. «Προσπάθησε να διαφύγει», ή «ήταν οπλισμένος και μας επιτέθηκε». Να του βάλουν και ένα μαχαίρι στο χέρι, και όλος ο κόσμος θα χειροκροτάει. Και επίσης κάποιοι να αναλάβουν να σκοτώσουν τον πούστη τον Παρασκευόπουλο και όλους τους δικαιωματικούς! Και ελεύθερη οπλοφορία από όλους πλέον!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάπου διάβαζα ότι ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε ετοίμαζε ένα νέο πολύ μεγάλο μαγαζί στην Μεσογείων και είχε μετρητά που κανείς δεν ξέρει από πού προήλθαν.Στο μεταξύ λέγεται ότι είχε και μια παλιά BMW,που έμοιαζε με εκείνη στα Γλυκά Νέρα το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας.Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες...

Σχολιο.- Αυτος τωρα ηταν και αλλου,αλλά πρεπει να δεις σε ποιον εφοπλιστη ανηκει η εταιρεια που δουλευε ο πιλοτος.Δεν ειναι ενας ο μετοχος,αλλα ενας ο βασικος μεγαλομετοχος. 

Ένας μπραβος μια φορα σε ενα μαγαζι στον Κεραμεικο μου ειπε μια μεγαλη αληθεια:Πολλες φορες ενα μαγαζι φαινεται οτι εχει εναν χ Ιδιοκτητη,αλλα ο ιδιοκτητης δεν ειναι αυτος.Απλώς μπορει να ειναι ο διαχειριστης δανεικου κεφαλαιου και παριστανει το αφεντικο.Συνηθως οταν βλεπεις πολλους να επεκτεινονται στην Ελλαδα,κουμανταρουν λεφτα αλλων και απο αλλου τυπου δραστηριοτητες,τα οποια επενδύονται σε έναν χ τομέα για να ξεπλυθούν.Παραοικονομια στον καπιταλισμο θα υπαρχει παντα,αλλά και εκει υπάρχουν ποιοτικοι δεικτες.

Σχολιο.- Το ίδιο συμβαίνει και με μεγαλοεπιχειρηματίες. Πχ ο πατέρας του Μαρινάκη έκανε λεφτά μετά την αποστασία Μητσοτακη

Σχολιο.- Τώρα βάλε δίπλα δίπλα το σκίτσο της αστυνομίας από την κατάθεση του "καθ'ομολογια" δολοφόνου και την φωτογραφία του επιχειρηματία.

Μετά ας θυμηθούμε την περίεργη προχθεσινή δήλωση του *καθ'ομολογία" "να μην την πληρώσουν άλλοι άνθρωποι ο,τι εγκλήματα κι αν έχουν κάνει"...

Επίσης, την ίδια στιγμή που αυτοκτονούσε με δύο σφαίρες ο επιχειρηματίας, ένας τύπος αγνώστων στοιχείων έπεφτε ( ; ) από τον 8ο όροφο στη Συγγρού.

Τραβηγμένα σενάρια θα μου πείτε και ίσως να έχετε δίκιο. Ισως



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελευθερος μετά από 7 χρόνια ο μουσικός που έθαψε τη γυναίκα του

Ο μουσικός Γιάννης Κατσιλάμπρος είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη, αλλά αποφυλακίστηκε στα επτά χρόνια. Το 2015. Είχε σκοτώσει και θάψει σε πάρκο τη γυναίκα του.

Ελεύθερος, επτά χρόνια μετά το φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αφέθηκε ο μουσικός Γιάννης Κατσιλάμπρος, που σκότωσε και έθαψε τη γυναίκα του και μητέρα των δύο παιδιών του, Παναγιώτα Μαζαράκη, δίπλα στο σπίτι τους, στο πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη, αλλά το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και αποφυλακίστηκε στα επτά χρόνια.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση της δολοφονίας αποκαλύφθηκε, τον Σεπτέμβριο του 2008. Ο καθηγητής μουσικής μετά από πολυήμερες έρευνες ομολόγησε την φρικτή πράξη του, ενώ αρχικά προσποιούνταν τον δυστυχισμένο σύζυγο.

Μάρτυρας υπεράσπισης του είχε πάει ο γνωστός αληταράς Διονύσης Σαββόπουλος.

«Ποτέ δεν έμαθε να στερείται κάτι, ούτε να μοιράζεται ούτε να του παίρνουν πράγματα. Γι' αυτό δεν μπορούσε να δεχθεί ότι θα φύγει από δίπλα του η Παναγιώτα, η μοναδική γυναίκα της ζωής του», είχε πει η εισαγγελέας. «Καταδίκασε τα παιδιά του να ζήσουν χωρίς τη μητέρα τους», κατέληξε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κομοτηνή: Καταγγελία για βιασμό εξάχρονου από 12χρονο!
Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία η θεία του θύματος. 
24.6.2021
Σοκ έχει προκαλέσει μία καταγγελία βιασμού σε περιοχή της Κομοτηνής με δύο ανήλικα αγόρια.
Σύμφωνα με την καταγγελία που διερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης, 12χρονος βίασε ένα 6χρονο αγόρι σε περιοχή της Κομοτηνής.
Το συμβάν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έλαβε χώρα την Πέμπτη 16 Ιουνίου όταν ένα 12χρονο αγόρι βίασε ένα 6χρονο. 
Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία η θεία του θύματος και η υπόθεση πέρασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης, που ερευνά και το θέμα.
Σχηματίστηκε αρμοδίως δικογραφία, η οποία έχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι πράγματι το 6χρονο αγοράκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και το πόρισμά του περιελήφθη στη δικογραφία που σχηματίστηκε.
Τόσο το ανήλικο θύμα όσο και ο δράστης εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο και επιβεβαίωσαν το συμβάν. Την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον ο εισαγγελέας Ανηλίκων Κομοτηνής, που αναμένεται να ασκήσει δίωξη και σε βάρος των γονέων του 12χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέες διαστάσεις στις έρευνες έχει δώσει και ένα στοιχείο στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Κατερινόπουλος και το οποίο αφορά σε ένα ταξίδι στην Κρήτη για την ενοικίαση ενός σπιτιού σε περιοχή του νησιού.
«Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη και είδε σπίτι για να ενοικιάσει στη Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση», είχε αναρωτηθεί με νόημα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα στις 10 Απριλίου πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του συζύγου της με σκοπό τη μίσθωση μιας οικίας, άγνωστο για ποιους λόγους και γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή.
«Από την αρχή φαινόταν – Υπήρχε συνεργός έξω από το σπίτι»
Ο κ. Κατερινόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει ανοιχτά τις υποψίες του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, προέβη σε νέες αποκαλύψεις για το σπίτι στη Σούδα και για το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργού στην κυπριακή εκπομπή «Πρωτοσέλιδο».
«Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα τη χρησιμοποιήσουν, ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι», σχολίασε όλο νόημα.
Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου περί βρασμού ψυχής, ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία υπογραμμίζει ότι: «είναι φανερό ότι υπήρχε προμελέτη» και πώς «στόχος του είναι να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς για να μετριάσει την ποινή που αργότερα θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ο Αναγνωστόπουλος ως ωριμότερος και πατέρας που δεν ήθελε να αποχωριστεί το παιδί του, άρχισε να φοβάται πως θα τον εγκαταλείψει και όλος αυτός φόβος να μετατρέπεται σε στρες που είναι το χειρότερο για έναν πιλότο. Ήθελε να έχει κι εκείνος την ηρεμία του πλάι σε μια γυναίκα που θα του πρόσφερε γαλήνη, στήριξη και όχι γκρίνια και αμφιβολίες».. 
Χρυσηιδα Δημουλιδου 
Έχουν επιστρατευτει έκτος από τα πληρωμένα παπαγαλάκια και τους διάφορους μαφιόζους ,κάτι αταλαντα τίποτα που το παίζουν "συγγραφεις "και γράφουν κάτι μπούρδες σε βιβλία μπεστ σελερ για να γίνει ακόμη πιο πολτός ο εγκέφαλος της μάζας ..
Καλά πάει το σχέδιο αποβλακωσης , έκφασισμου και το μοίρασμα της πίτας σε διάφορες μαφιες



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βαρέθηκα να διαβάζω άλλα αντ’ άλλων στα ΜΜΕ για τον νεκρό ιδιοκτήτη της ταβέρνας στα Γλυκά Νερά. Οι ταπεινές μου επιστημονικές μου γνώσεις με οδηγούν στα εξής:
1. Όποιος είναι εξοικειωμένος με όπλα, δεν αυτοκτονεί ποτέ πυροβολώντας στο κεφάλι επειδή πιθανολογεί εύλογα ότι θα αστοχήσει εξαιτίας της εκπυρσοκρότησης του όπλου. Ασφαλέστερος τρόπος αυτοκτονίας είναι να στρέψει το όπλο στο στόμα.
2. Οι πιθανότητες να σημαδέψει κάποιος το κεφάλι του με ευστοχία όταν έχει ήδη τραυματιστεί βαριά στην καρδιά είναι επιεικώς ανύπαρκτες.
3. Σφαίρα στο κεφάλι λέγεται χαριστική βολή. Η χαριστική βολή είναι χαρακτηριστικό modus operandi όλων των ανά τον κόσμο μαφιών.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να θυμίσω ότι η ΝΔ υπερψήφισε 128 άρθρα και το υποτιθέμενο "αριστερό " ΣΥΡΙΖΑ) υπερψήφισε 56 και είπε σε 17 παρών.
Η κακη δεξιά και η καλή δεξιά



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Γλυκά Νερά: Σάλος με την ανάρτηση της καριολοπουτάνας που το παίζει συγγραφέας viper nora Χρυσηίδας Δημουλίδου
«Δεν υπάρχει κάποιο ειδεχθές έγκλημα»
 24/6/2021 | 17:16
Τεράστιο σάλο έχει προκαλέσει μια ανάρτηση της καριολοπουτάνς viper nora συγγραφέα Χρυσηίδας Δημουλίδου σχετικά με την στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά.
Μιλάει για έναν «ώριμο πατέρα και επιθετική Καρολάιν», ενώ κατά την γνώμη της δεν υπάρχει κάποιο «ειδεχθές» έγκλημα αφού «πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό».
Μάλιστα αφήνει να εννοηθεί ότι την ευθύνη έχει η άτυχη Καρολάιν. Αναφέρει πως ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, «άρχισε να φοβάται πως θα τον εγκαταλείψει και όλος αυτός φόβος να μετατρέπεται σε στρες που είναι το χειρότερο για ένα πιλότο. Ήθελε να έχει κι εκείνος την ηρεμία του πλάι σε μια γυναίκα που θα του πρόσφερε γαλήνη, στήριξη και όχι γκρίνια και αμφιβολίες».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γλυκά Νερά: "Μόνο μέλημά μας η Λυδία" λένε οι αλήτες γονείς του Μπαμπη του φονιά του μαφιόζου
Τι αναφέρουν στο αίτημά τους για κοινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας οι αλήτες γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν.
24 Ιουνίου 2021 19:14
Αίτημα προκειμένου να υπάρξει από κοινού επιμέλεια για τη μικρή Λυδία κατέθεσε στην Εισαγγελία Ανηλίκων η αλήτικη βρωμιάρικη οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου του φονιά και μαφιόζου, υποστηρίζοντας πως η ανάθεση και στις δύο πλευρές είναι σύμφωνη με το συμφέρον του βρέφους για την «ανάπτυξή της σε μιά υπεύθυνη, ανεξάρτητη και ψυχικά υγιή προσωπικότητα». Δηλαδή λένε πως μπορεί το βρέφος να έχει υγιή ανάπτυξη εάν το έχουν έστω και για λίγο οι αλήτες βρωμιαρέοι γονείς του Μπαμπη του φονιά του μαφιόζου. Αντί να πάνε να πέσουν σε κάνα βόθρο με το τομάρι που αναθρέψανε, βγαίνουν και μιλάνε κιόλας. Για τόσο θράσσος μιλάμε.
  Η μητέρα του 20χρονου θύματος έχει από το πρωί ζητήσει αποκλειστική επιμέλεια, ακολουθώντας την αντίστοιχη διαδικασία.
Στο αίτημα που υπέβαλε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ο πληρεξούσιος δικηγόρος Γιάννης Κώτσος, εκπροσωπώντας τους γονείς του 33χρονου πιλότου, κατά πληροφορίες, ζητείται να οριστεί το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η Λυδία θα διαμένει με την κάθε οικογένεια. Συγκεκριμένα, προτείνεται να διαμένει από τον Οκτώβριο εως τον Απρίλιο κάθε έτους με τους γονείς του πατέρα της στην Αθήνα και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα με την οικογένεια της μητέρας της στην Αλόννησο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γλυκά Νερά: Οργή για τη Χρυσηίδα Δημουλίδου και τις δηλώσεις της για τον γυναικοκτόνο
Άγριο κράξιμο στη γνωστή καριολοπουτάνα που το παίζει συγγραφέας viper nora, η οποία έβγαλε το δικό της "πόρισμα" για τη δολοφονία της Καρολάιν, τη φύση του εγκλήματος και την ψυχολογία του γυναικοκτόνου. "Δεν πιστεύω πως είχε προσχεδιάσει τον φόνο της. Έχασε τη γυναίκα που πιστεύω πως αγαπούσε", ήταν μερικές από τις ατάκες που προκάλεσαν οργίλες αντιδράσεις στα social media.
24 Ιουνίου 2021 18:57
Καταιγισμό αρνητικών και επικριτικών σχολίων, που φτάνουν ακόμη και για τη συγγραφή βιβλίου προκάλεσε η ανάρτηση της συγγραφέως Χρυσηίδας Δημουλίδου σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
Σε μία μακροσκελέστατη ανάρτηση χιλιάδων λέξεων, η κα Δημουλίδου αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τη δική της θέση, μόνο που το αποτέλεσμα έμοιαζε με κακογραμμένο μυθιστόρημα, όπου "πρωταγωνιστής" ήταν ο θύτης, αφήνοντας το θύμα στο περιθώριο.
Η ανάρτησή είχε τη μορφή "πορίσματος" του εγκλήματος από τη ματιά της ψυχολόγου-εγκληματολόγου-ιατροδικαστή, σίγουρα όχι μίας γυναίκας με δημόσιο λόγο και απήχηση, αγνοώντας τη στυγερότητα της δολοφονίας, την απώλεια μίας 20χρονης κοπέλας, το θέατρο 37 ημερών του γυναικοκτόνου και το βαθύ πένθος στο οποίο βυθίστηκε η οικογένεια του θύματος. Αφού έβαλλε κατά των ελληνικών Μέσων, κάνοντας λόγο για "σόου", κατέθεσε τη δική της οπτική, σκιαγραφώντας ένα μυθιστορηματικό προφίλ στον "ωριμότερο πατέρα", Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που "ήθελε κι εκείνος την ηρεμία του", όπως μεταξύ άλλων έγραψε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά των αμβλώσεων μαζί με τους Πολωνούς
Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ψήφισε στην Ευρωβουλή κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Παπαδημούλης.
Τι περιμένεις από βουλευτές που λένε ότι αν σε βιάσουν και μείνεις έγκυος, πρέπει να κρατήσεις το παιδί διότι στο έστειλε ο "θεός"???
24 Ιουνίου 2021 11:59
Μία μέρα μετά την αναδίπλωση της κυβέρνησης στο ζήτημα του ψηφίσματος κατά του ομοφοβικού νόμου του Όρμπαν, τώρα οι ευρωβουλευτές της ΝΔ επιλέγουν την οδό των Πολωνών συναδέλφων τους και τάχθηκαν κατά του δικαιώματος στην άμβλωση.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν μαζί με τους Πολωνούς υπερσυντηρητικούς συναδέλφους τους, καταγγέλλοντας ως "απαράδεκτη" την Έκθεση του ΕΚ που χαρακτηρίζει "ανθρώπινο δικαίωμα", το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση.
Η έκθεση της Επιτροπής Γυναικών (FEMM) δέχθηκε σκληρή κριτική από τους Πολωνούς ευρωβουλευτές οι οποίοι συνέταξαν πρόταση για την καταγγελία του κειμένου της Επιτροπής, ως "απαράδεκτη".
Τα παραπάνω ανέδειξε ο ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, υπογραμμίζοντας την "οπισθοδρόμηση και την υποκριτική διγλωσσία" της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας
"Οπισθοδρόμηση και υποκριτική διγλωσσία! Οι ΕΒ της ΝΔ ψήφισαν μαζί με τους Πολωνούς υπερσυντηρητικούς, καταγγέλλοντας ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Έκθεση του ΕΚ που χαρακτηρίζει «ανθρώπινο δικαίωμα» το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση! Η προσπάθεια τους απέτυχε παταγωδώς. Το στίγμα παραμένει" ανέφερε ο Δ. Παπαδημούλης, για να συνεχίσει:
"Η ακραία οπισθοδρομική πρόταση των υπερσυντηρητικών του ECR, την οποία υπερψήφισε σύσσωμη η ευρωομάδα της ΝΔ, απορρίφθηκε με 280 υπέρ, 391 κατά, 10 αποχές".
"Η έκθεση της Επιτροπής Γυναικών (FEMM) του ΕΚ που χαρακτηρίζει το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση ως "ανθρώπινο δικαίωμα" κ υποστηρίζει την σεξουαλική & αναπαραγωγική υγεία των γυναικών, αναμένεται να εγκριθεί σήμερα με μεγάλη πλειοψηφία από την Ολομέλεια του ΕΚ.
Σημειώνεται πως ο επικεφαλής της έκθεσης, Πρέντραγκ Μάτιτς, ανέφερε κατά την ομιλία του πως δέχθηκε απειλητικά μηνύματα, ενώ πολέμιοι των εκτρώσεων έφτασαν στο σημείο να στείλουν κούκλες - έμβρυα σε γραφεία ευρωβουλευτών.
Το επίμαχο ψήφισμα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) απορρίφθηκε με 280 υπέρ, 391 κατά, 10 αποχές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια για επιθέσεις αναρχικών της "ITS" σε Αθήνα και Σκωτία
Πριν μία εβδομάδα οι βρετανικές Αρχές συνέλαβαν μεταξύ άλλων και δύο Έλληνες που φέρονται να σχετίζονται με αποτυχημένη βομβιστική επίθεση σε κάστρο της Σκωτίας. Μετά από πληροφορίες τους που δόθηκαν στις ελληνικές Αρχές για σχετιζόμενα με την οργάνωση άτομα, έγινε έφοδος, σε διαμέρισμα στα Εξαρχεία.
24 Ιουνίου 2021 11:39
Μία νέα υπόθεση τρομοκρατίας βρίσκεται υπό έρευνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά από πληροφορίες που έλαβε από τις αντίστοιχες Υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου.
Όλα ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα στην Μεγάλη Βρετανία, όπου μεταξύ άλλων συνελήφθησαν δύο Έλληνες που φέρονται να εμπλέκονται σε αποτυχημένη βομβιστική επίθεση σε κάστρο της Σκωτίας. Οι βρετανικές Υπηρεσίες έδωσαν σχετικές πληροφορίες στις αντίστοιχες ελληνικές, για την ύπαρξη διαμερίσματος στα Εξάρχεια, όπου φέρονταν να διαμένουν άτομα που σχετίζονται με την συγκεκριμένη αναρχική οργάνωση που έχει διεθνικό χαρακτήρα και τα παρακλάδια της έχουν οργανώσει χτυπήματα, στην Λατινική Αμερική, στην Ισπανία και στην Ελλάδα.
Αναφορικά με την χώρα μας η οργάνωση που αποτελεί παρακλάδι της “ITS” και είχε εμφανιστεί ως «Εικονοκλαστική Σέχτα», είχε αναλάβει την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου στα τέλη Δεκεμβρίου του 2018, όπου μάλιστα είχαν τραυματιστεί ελαφρά ένας νεωκόρος και ένας αστυνομικός.
Πρόκειται για ομάδα αναρχικών που ξεκίνησε την δράση της στην Λατινική Αμερική και σταδιακά επεκτάθηκε στην Ευρώπη και η οποία είναι αντίθετη στον πολιτισμό, την τεχνολογία, την θρησκεία και την ανθρώπινη παρέμβαση.
Τον Δεκέμβριο του 2019 είχε ακολουθήσει μία αποτυχημένη βομβιστική επίθεση έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου, με τοποθέτηση βόμβας μέσα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.
Για τις περιπτώσεις αυτές έγινε έφοδος στο συγκεκριμένο διαμέρισμα στα Εξάρχεια από την Αντιτρομοκρατική, το βράδυ της Τετάρτης και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια που έχουν μεταφερθεί για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Αν προκύψουν αποδείξεις που να ενοχοποιούν για τρομοκρατική δράση τα τρία νεαρά άτομα (δύο άντρες και μία γυναίκα) που βρέθηκαν στον χώρο τότε θα συλληφθούν. Μέχρι τότε δεν αντιμετωπίζουν ακόμη σχετικές κατηγορίες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αθωώθηκε ο Mr Bitcoin, Αλεξάντερ Βίννικ που κρατήθηκε τρία χρόνια στην Ελλάδα
Το εφετείο του Παρισιού αθώωσε τον Αλεξάντερ Βίννικ για την συντριπτική πλειοψηφία των κατηγοριών. Τι δήλωσε η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου.
24 Ιουνίου 2021 17:16
Με απόφαση του Εφετείου Παρισίων, κατέπεσε οριστικά το κατηγορητήριο κατά του Αλεξάντερ Βίννικ και επισφραγίσθηκε η αθώωσή του για την συντριπτική πλειοψηφία των κατηγοριών.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνήγορος υπεράσπισης του Αλεξάντερ Βίννικ, που τον υπερασπίσθηκε και ενώπιον του Εφετείου Παρισίων έκανε την ακόλουθη δήλωση, από το Παρίσι:
«Ο Αλεξάντερ Βίννικ, που τα ΜΜΕ ονόμασαν “Mr.Bitcoin”, ένας άνθρωπος με εξαιρετική και σπάνια τεχνογνωσία στο πεδίο των bitcoin και της τεχνολογίας blockchain, συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία πριν 4 χρόνια στη Χαλκιδική, χωρίς να γνωρίζει γιατί, ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του. Πολλές Κυβερνήσεις-κράτη ζήτησαν την έκδοσή του: Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Γαλλία. Απ’ την αρχή ήταν εμφανές ότι ΗΠΑ και Γαλλία τον ήθελαν για την τεχνογνωσία του και οι κατηγορίες ήταν ο τρόπος για να τον «αποκτήσουν» ή να τον «απενεργοποιήσουν».
Η χώρα μας, αντί να αξιοποιήσει την υπερ-πολύτιμη γνώση του, τον κράτησε παράνομα για 3 χρόνια, χωρίς δίκη και χωρίς ποινή, και στη συνέχεια τον παρέδωσε παράνομα στη Γαλλία, σαν να ήταν άψυχο αντικείμενο, υπόδικο για 20 κακουργήματα (!), με προσωπική παρέμβαση της Αικ. Σακελλαροπούλου, που λίγες μέρες μετά έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας.
Σήμερα, με την απόφαση του Εφετείου Παρισίων, το κατηγορητήριο κατάπεσε οριστικά, μετά από την πολύμηνη δικαστική μάχη που έδωσα για να λάμψει η αλήθεια και το δίκαιο. Ο Αλεξάντερ αθωώθηκε και σε δεύτερο βαθμό για τις 19 από τις 20 κατηγορίες, όπως είχε προτείνει πριν ένα μήνα ο Γενικός Εισαγγελέας, και παρέμεινε μόνο μία μικρή πλημμεληματική ποινή, με βάση την οποία πρέπει σύντομα να απελευθερωθεί.
Είμαι περήφανη για τον αγώνα που δώσαμε με τον Αλεξάντερ και ευγνώμων στην νομική ομάδα μου, που υποστήριξε αποφασιστικά τον αγώνα αυτό. Θα συνεχίσουμε μέχρι ο Αλεξάντερ να μπορέσει να επιστρέψει στα παιδιά του, που δεν τον έχουν δει εδώ και 4 χρόνια.
Για τις Ελληνικές ευθύνες της παράνομης έκδοσης και παράδοσης αυτού του ανθρώπου θα λογοδοτήσει κανείς;
Οι έλληνες πολίτες βλέπουν.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακούει;
Παρίσι, 24/6/2021
Ζωή Κωνσταντοπούλου»
Ο 41χρονος Αλεξάντερ Βίννικ συνελήφθη τον Ιούλιο του 2017 από την ελληνική αστυνομία αφού εναντίον του υπήρχε διεθνές ένταλμα, και κατηγορήθηκε από τις ΗΠΑ 
Το 2019 είχε προβεί σε απεργία πείνας κατά την απόφαση έκδοσής του στη Γαλλία. Η Ρωσία είχε καταθέσει και εκείνη αίτημα για έκδοση του Βίννικ στη χώρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Εσκεμμένη πρόκληση το περιστατικό με το αντιτορπιλικό
Συνεχίζεται η κόντρα με τους γλοιώδης Εγγλέζους
24 Ιουνίου 2021 17:31
Η Ρωσία σήμερα, εκφράζει την λύπη του για το περιστατικό με το βρετανικό αντιτορπιλικό στην Μαύρη Θάλασσα και το αξιολογεί ως μια εσκεμμένη και προετοιμασμένη πρόκληση, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειές του «ανεπίτρεπτες και μη σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο». Παράλληλα προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό, θα υπάρξει σκληρή απάντηση.
«Θεωρούμε ότι το βρετανικό αντιτορπιλικό προέβη σε πρόκληση. Επιπλέον, μας λυπεί το ότι ήταν μια εσκεμμένη και προετοιμασμένη πρόκληση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σχολιάζοντας το περιστατικό που σημειώθηκε χθες στην Μαύρη Θάλασσα.
Ο Ντμίτρι Πεσκόφ υπογράμμισε ότι η Μόσχα θεωρεί τις ενέργειες του αντιτορπιλικού Defender «ανεπίτρεπτες και μη σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό να υπάρξει σκληρή απάντηση.
«Σε περίπτωση που επαναληφθούν απαράδεκτες προκλητικές ενέργειες, σε περίπτωση που οι ενέργειες αυτές υπερβούν τα όρια, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οποιεσδήποτε ενέργειες στο πλαίσιο της νόμιμης υπεράσπισης των συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας», δήλωσε ο Πεσκόφ απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει ενδεχόμενο εκ μέρους της ρωσικής πλευράς να πληγεί ο στόχος σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιων περιστατικών.
Ο Πεσκόφ αρνήθηκε να διευκρινίσει, τι υπονοεί με τις ενέργειες που υπερβαίνουν τα όρια.
Νωρίτερα ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία έχει το δικαίωμα «να βομβαρδίζει στόχους» σε περίπτωση που ξένα πλοία παραβιάσουν τα χωρικά της ύδατα.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου προσέθεσε ότι η Μόσχα θα λάβει τα απαιτούμενα μέτρα σε διπλωματικό επίπεδο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σκάνδαλο Novartis : Στον εισαγγελέα για κακουργήματα ο γιατρός, σύζυγος της Ελένης Ράικου. Ποιο ΜΜΕ το είπε???? ΚΑΝΕΝΑ!!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λουκέτο σε άλλα 25 καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας. Συνεχίζεται η ανάπτυξη!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέσα στον καύσωνα, να και κάτι δροσερό : Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (διοίκηση ΝΔ) ενισχύει με 40.000 ευρώ το Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ, καθώς θεωρεί ότι αυτό εντάσσεται στο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής!
Σχολιο.- Τουριστικός ΝΕΟ-Δημοπρατικός'' Αντι-Ιμπεριαλισμός '' ή οι ΚΝΕο ταξιθέτες της αριστεράς
Μάσκες Ο Κούλης -φερετζέ οι ΚΝΕο ταξιθέτες , Αποστάσεις ο Κούλης -γυμναστικές εκδηλώσεις οι ΚΝΕο ταξιθέτες , Λοκντάουν ο Κούλης -Εγκλεισμό οι ΚΝΕο ταξιθέτες ..... ΣΤΑ πλαίσια και υπό την αιγίδα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#Νέα φαγωμάρα, ημιμαθών για το έαν πρέπει να γίνεται τεστ αντισωμάτων μετά εμβολιασμό…
#Όχι λένε οι «πρόθυμοι» …Γιατί εαν δεν είναι αυξημένα τα αντισώματα μετά τον εμβολιασμό δεν σημαίνει …ότι δεν έχεις ανοσία!
#Χρησιμοποιούν την μισή αλήθεια για να αποτρέψουν τους πολίτες να ελέγξουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου! (Γιατί άραγε;)
#Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΛΕΕΙ:
- Μετά τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΚΙΔΟΣ ελέγχουμε με anti-S αντίσωμα ΜΟΝΟ. Δηλαδή αντίσωμα κατά της ακίδος (Spike). 4 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό και πριν τους τρεις μήνες. Μετά πέφτουν ανάλογα με το άτομο, οπότε μπορει να μην τα βρείς. Η ανοσία από εκεί και μετά είναι κυτταρική (Τ-λεμφοκύτταρα)
-Μετά ΦΥΣΙΚΗ ΝΟΣΗΣΗ, ελέγχουμε με anti-N αντίσωμα (Nucleocapsid). Μετά 2-4 εβδομάδες. Αυτά διατηρούνται περισσότερο. Η ανοσία υπερβαίνει το έτος. (Μπορει να βρούμε αυξημένα και τα anti-S το πρώτο 6μηνο)
#Εάν λοιπόν δεν βρούμε anti-S αντισώματα μετά τον εμβολιασμό, στο χρονικό διαστημα που προανέφερα, ή το εμβόλιο δεν ήταν δραστικό (πχ ζεστάθηκε) ή υπάρχει ανοσολογικό πρόβλημα ή ήταν ανεπιτυχής η εξέταση.
Δημήτριος Γάκης



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκλογές στο Περού: Η ομάδα της ακροδεξιάς φασίστος Κέικο Φουχιμόρι επιμένει να καταγγέλλει «νοθεία» παρόλο που το Στειτ Ντιπάρτμεντ λέει ότι οι εκλογές είναι «τίμιες και καθαρές»
 Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 05:05
Η ομάδα της υποψήφιας της φασιστικής ακροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές στο Περού, της Κέικο Φουχιμόρι, δούλα των αμερικάνων, κατήγγειλε για άλλη μια φορά χθες Τετάρτη τη «νοθεία» που διαπράχθηκε κατ’ αυτήν στον δεύτερο γύρο, παρ΄ ότι τα αφεντικά της από την Ουάσιγκτον τις χαρακτήρισαν «ελεύθερη» και «δίκαιη» τη διαδικασία.
Μετά την επίσημη καταμέτρηση του 100% των ψηφοδελτίων, ο αντίπαλός της, ο υποψήφιος της σοσιαλδημοκρατικής αριστεράς Πέδρο Καστίγιο, 51 ετών, εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής, προηγείται με το 50,12% των ψήφων, ή διαφορά περίπου 44.000 ψήφων. Η κα. Φουχιμόρι περιορίζεται στο 49,87%.
Το εκλογοδικείο ακόμη μελετά προσφυγές των υποψηφίων έπειτα από δύο εβδομάδες. Στην πλειονότητά τους, έχουν κατατεθεί από την πλευρά της 46χρονης Κέικο Φουχιμόρι.
Η ομάδα που διεξήγαγε την εκστρατεία της κας. Φουχιμόρι υπέβαλε στο εκλογοδικείο «τις δέκα πρώτες εκθέσεις εμπειρογνωμόνων που συνοδεύουν τις προσφυγές και δείχνουν πως υπάρχουν πλαστογραφημένες υπογραφές», πρόσθεσε.
Η κα. Φλόρες όπως και ο κ. Τόρες αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα συγχαρητήρια που απηύθυνε την Τρίτη στο Περού η διπλωματία των ΗΠΑ για τις εκλογές της 6ης Ιουνίου, χαρακτηρίζοντάς τις «ελεύθερες», «δίκαιες», «υπόδειγμα δημοκρατίας στην περιφέρεια».
«Υποστηρίζουμε να δοθεί χρόνος στις εκλογικές αρχές για να επεξεργαστούν και να δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα όπως ορίζει η περουβιανή νομοθεσία» σημείωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο Νεντ Πράις, σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.
Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, η αποστολή εκλογικών παρατηρητών του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ) χαρακτήρισε τη διαδικασία «θετική» και χωρίς «σοβαρές παρατυπίες».
Την Τρίτη, η πρωθυπουργός και δεύτερη τη τάξει στην ιεραρχία της δεξιάς κυβέρνησης, η Βιολέτα Βερμούδες, υπενθύμισε το συμπέρασμα της αποστολής του ΟΑΚ επαναλαμβάνοντας ότι η ψηφοφορία ήταν διαφανής και «δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι έγινε νοθεία».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν πάνω από 150 εργαζόμενοι σε νοσοκομείο του Τέξας που αρνήθηκαν να μπολιαστούν και να πεθάνουν
 Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 03:21
Περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι σ’ ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία στο Χιούστον, τη μεγαλούπολη του Τέξας, απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν αφού αρνήθηκαν να εμβολιαστούν για την COVID-19, γνωστοποίησε εκπρόσωπος του ιδρύματος.
Το νοσοκομείο Houston Methodist είχε δώσει στα μέλη του προσωπικού του προθεσμία για να προσκομίσουν βεβαιώσεις πως έκαναν τα εμβόλιά τους, τουλάχιστον μια πρώτη δόση, ως την 7η Ιουνίου. Εσωτερικό σημείωμα της διοίκησής του ξεκαθάριζε πως όσοι αρνούνταν αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο να τεθούν σε διαθεσιμότητα για δύο εβδομάδες και κατόπιν να απολυθούν.
Η εκπρόσωπος του νοσοκομείου, η Γκέιλ Σμιθ, ενημέρωσε προχθές Τρίτη το Γαλλικό Πρακτορείο ότι 153 εργαζόμενοι «είτε παραιτήθηκαν στη διάρκεια της περιόδου αναστολής (σ.σ. των συμβάσεων εργασίας τους) διάρκειας δύο εβδομάδων, είτε απολύθηκαν σήμερα».
«Οι εργαζόμενοι οι οποίοι συμμορφώθηκαν (σ.σ. προς την οδηγία) την περίοδο της αναστολής επέστρεψαν στην εργασία τους την ημέρα αφού διαπιστώθηκε πως συμμορφώθηκαν», πρόσθεσε η κυρία Σμιθ.
Διευκρίνισε ότι πρόκειται για 25.
Οι εργαζόμενοι είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του νοσοκομείου, κρίνοντας ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός τους ήταν παράνομος, αφού τα εμβόλια για την COVID-19 δεν έχουν εγκριθεί από τον αρμόδιο εποπτικό φορέα τελεσίδικα, έχουν λάβει μόνο άδεια επείγουσας χρήσης.
Όμως η προσφυγή τους απορρίφθηκε, καθώς δικάστρια αποφάνθηκε ότι η ασφάλεια των εγκεκριμένων εμβολίων δεν αμφισβητείται.
Η δικαστικός εξάλλου στηλίτευσε την αναλογία που έκανε μια από τους προσφεύγοντες, η Τζένιφερ Μπρίτζες – αιχμή του δόρατος στη διαδικασία –, με τα ανθρώπινα πειραματόζωα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στη διάρκεια του Ολοκαυτώματος.
Η κυρία Μπρίτζες συγκεκριμένα είχε παραλληλίσει την απειλή απόλυσής της σε περίπτωση άρνησής της να εμβολιαστεί με «τα εξαναγκαστικά ιατρικά πειράματα στη διάρκεια του Ολοκαυτώματος».
Η κυρία Μπρίτζες, η οποία έχασε τη δουλειά της, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο την Τρίτη ότι σχεδόν 70 πρώην υπάλληλοι του νοσοκομείου θα συμμετάσχουν σε νέα ομαδική προσφυγή.
«Θέλουμε το νοσοκομείο να λογοδοτήσει για τις ενέργειές του», επέμεινε.
«Επέλεξα να μην λάβω το εμβόλιο επειδή οι κίνδυνοι για εμένα είναι πολύ μεγάλοι. Έχω δει προσωπικά τις παρενέργειες σε εργαζόμενους και ασθενείς. Πονοκεφάλους, θρομβώσεις, παράλυση και ακόμη και θάνατο», υπογράμμισε.
Στο Χιούστον εδρεύει το μεγαλύτερο ιατρικό κέντρο του κόσμου, το Texas Medical Center, στο οποίο ανήκουν νοσοκομεία και κέντρα ιατρικών ερευνών. Το κέντρο απασχολεί συνολικά πάνω από 106.000 μέλη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και υποδέχεται κάπου 10 εκατομμύρια ασθενείς τον χρόνο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ
Νέα συντριπτική καταδίκη του αποκλεισμού των ΗΠΑ κατά της Κούβας
Για άλλη μια φορά η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με συντριπτική πλειοψηφία ενέκρινε το ψήφισμα που κατέθεσε η κουβανική κυβέρνηση για την «αναγκαιότητα τερματισμού του οικονομικού, εμπορικού και χρηματοοικονομικού αποκλεισμού των ΗΠΑ κατά της Κούβας».
Στη σχετική ψηφοφορία 184 χώρες ψήφισαν υπέρ.
Μόνο δύο χώρες, οι ίδιες οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, ψήφισαν κατά, ενώ 3 απείχαν (Κολομβία, Ουκρανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).
Το ψήφισμα έχει κατατεθεί έως τώρα 28 φορές, από το 1992, και στηρίζεται με μεγάλες πλειοψηφίες που καταδικάζουν τον απαράδεκτο αποκλεισμό.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας, Μπρούνο Ροντρίγκες Παρίγια, στην ομιλία του υπογράμμισε ότι η ζημιά που έχει προκληθεί στη χώρα ξεπερνάει τα 145 δισ. δολάρια, και μόνο το χρόνο που τρέχει φτάνει τα 5 δισ., αφού οι ΗΠΑ αξιοποίησαν την πανδημία, όπως είπε, «στον ασύμβατο πόλεμο ενάντια στην Κουβανική Επανάσταση». Σημείωσε ότι τα περισσότερα από τα 240 πρόσθετα μέτρα που προώθησε η κυβέρνηση Τραμπ αποσκοπούν να θέσουν εμπόδια στη ροή εμβασμάτων σε κουβανικές οικογένειες, όπως και στον τομέα της λεγόμενης αυτοαπασχόλησης που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια. Σημείωσε ότι στον τομέα της Υγείας τα μέτρα του αποκλεισμού δυσκολεύουν την πρόσβαση σε τεχνολογίες, θεραπείες και φάρμακα από εταιρείες των ΗΠΑ.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Κούβας και Α' Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚ Κούβας, Μιγκέλ Ντιάζ - Κανέλ Βερμούδες, όταν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα, σημείωσε: «Ετσι αντιδρά ο κόσμος στο κουβανικό αίτημα. Είναι ήδη 28 χρόνια παγκόσμιας απόρριψης του αποκλεισμού. Οσοι τον στηρίζουν δεν έχουν επιχειρήματα, όσοι στέκονται αλληλέγγυοι στην Κούβα ενισχύονται». Τονίζει ότι η χώρα του θα επιστρέφει στη Γενική Συνέλευση από σεβασμό στη διεθνή κοινότητα όσο οι ΗΠΑ την αγνοούν και δεν την σέβονται.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Μαύρο» από τις ΗΠΑ σε ιστοσελίδες ιρανικών ΜΜΕ
...και ταυτόχρονες «διαρροές» για επικείμενη άρση κυρώσεων
Για επικείμενη άρση των αμερικανικών κυρώσεων στο πετρέλαιο και τη ναυτιλία του Ιράν κάνουν λόγο Ιρανοί αξιωματούχοι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο «Ρόιτερς».
Γερμανοί αξιωματούχοι εμφανίστηκαν πιο επιφυλακτικοί, προειδοποιώντας ότι υπάρχουν ακόμα σημαντικές εκκρεμότητες στις έμμεσες συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν στη Βιέννη, σχετικά με τη διεθνή Συμφωνία του 2015 για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.
Νωρίτερα, εξάλλου, με πρόφαση την «παραπληροφόρηση», η κυβέρνηση Μπάιντεν συνέχισε την τακτική της όξυνσης έναντι του Ιράν, μπλοκάροντας αυθαίρετα τις ιστοσελίδες 33 ιρανικών ΜΜΕ.
Η επίθεση των ΗΠΑ στις ιστοσελίδες των τηλεοπτικών σταθμών «Al Alam», «Press TV», «Al Masirah» και άλλων ιρανικών ΜΜΕ ξεκίνησε αργά το βράδυ της Τρίτης, μέσω κατάσχεσης της ονομασίας των ιστοσελίδων τους (domain name), στο πλαίσιο των αμερικανικών κυρώσεων, πιέσεων και εκβιασμών που εντείνονται παράλληλα με το «παζάρι» στη Βιέννη.
Οι μπλοκαρισμένες ιστοσελίδες εμφανίζουν το μήνυμα ότι κατασχέθηκε η ονομασία της ιστοσελίδας (domain name), στο πλαίσιο των κυρώσεων που επέβαλε η Ουάσιγκτον στην Τεχεράνη, μήνυμα που συνοδεύεται από τα σήματα του FBI και των υπουργείων Εμπορίου και Δικαιοσύνης.
Η ιρανική κρατική τηλεόραση «Irib», υπό την αιγίδα της οποίας λειτουργούν ορισμένα από αυτά τα κανάλια, κατήγγειλε το μπλοκάρισμα «των Μέσων που αποκαλύπτουν τα εγκλήματα των συμμάχων των ΗΠΑ στην περιοχή».
Τον Οκτώβρη του 2020, επί κυβέρνησης Τραμπ, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ είχε μπλοκάρει τη λειτουργία 100 ιρανικών ιστοσελίδων που συνδέονταν με τους «Φρουρούς της Επανάστασης», με ανάλογα προσχήματα.
Παράλληλα, χτες η ιρανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Nournews», που φέρεται κοντά στο Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν, μετέδωσε ότι αποτράπηκε νέα απόπειρα «επίθεσης δολιοφθοράς» στο πυρηνικό συγκρότημα στην περιοχή Νατάνζ, προτού προκαλέσει ζημιές στο κτίριο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περίεργος θάνατος Παλαιστίνιου επικριτή του προέδρου Αμπάς
24/6/2021
Ο θάνατος του αντιπολιτευόμενου ακτιβιστή ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά την ιδιαιτέρως βίαιη επιχείρηση σύλληψής του στο σπίτι του θύματος στη Χεβρώνα.
Διαδήλωση εκατοντάδων ατόμων προκάλεσε το απόγευμα στο κέντρο της Ραμάλας στην Δυτική Όχθη ο (υπό περίεργες συνθήκες) θάνατος του 44χρονου Παλαιστίνιου αντιπολιτευόμενου ακτιβιστή και γνωστού επικριτή του «Παλαιστίνου» «προέδρου» Μαχμούτ Αμπάς, Νιζάρ Μπανάτ.
Ο θάνατός του ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά την άγρια επίθεση με λοστό και σπρέι πιπεριού που δέχθηκε σήμερα, ξημερώματα, μέσα στο σπίτι του, στη Χεβρώνα, από 25 άνδρες των…παλαιστινιακών δυνάμεων ασφαλείας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και μέλη της οικογένειας του θύματος, λίγο μετά τις 3.30 π.μ. ένοπλοι φρουροί ασφαλείας άρχισαν να σπάνε παράθυρα και πόρτες και να πραγματοποιούν εισβολή στο σπίτι του Νιζάρ Μπανάτ κοντά στη Χεβρώνα.
Τον έπιασαν και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα επί περίπου 10 λεπτά με διαδοχικά χτυπήματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος.
Στη συνέχεια τον ψέκασαν στο πρόσωπο με σπρέι πιπεριού, τον ακινητοποίησαν, τον έγδυσαν και τον έσυραν σε αυτοκίνητο των δυνάμεων ασφαλείας οδηγώντας τον σε άγνωστη κατεύθυνση.
Λίγες ώρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του, ο διοικητής της Χεβρώνας Τζιμπρίν αλ Μπάκρι δήλωσε πως η επιχείρηση “σύλληψής” του έγινε κατόπιν εντολής Παλαιστίνιου Γενικού Εισαγγελέα δίχως ωστόσο να διευκρινίσει με ποια δικαιολογία επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο. Ανακοίνωσε το θάνατό του “μετά από επιδείνωση της υγείας του”.
Ο 44χρονος Νιζάρ Μπανάτ ήταν υποψήφιος στις παλαιστινιακές βουλευτικές εκλογές που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 22 Μάη αλλά ακυρώθηκαν με αφορμή την άρνηση των ισραηλινών αρχών να επιτρέψουν τη διεξαγωγή τους στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Ο Μπανάτ είχε καταγγείλει πολλές φορές στην Παλαιστινιακή Αρχή και το κόμμα Φατάχ του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούτ Αμπάς για διαφθορά και “σήψη”.
Προ μηνών είχε καλέσει την ΕΕ , άλλες χώρες και διεθνείς οργανισμούς να σταματήσουν την χορήγηση οικονομικής βοήθειας και χρηματοδότησης της Παλαιστινιακής Αρχής υποστηρίζοντας ότι δρα κατά των συμφερόντων του παλαιστινιακού λαού.
“Φύγε Αμπάς! Φύγε!“
Η απογευματινή διαδήλωση στη Ραμάλα εξελίχθηκε σε κινητοποίηση με συνθήματα κατά του προέδρου Αμπάς και της Παλαιστινιακής Αρχής.
“Φύγε Αμπάς! Φύγε!”, “Με την ψυχή και το αίμα μας θα σε υπερασπιστούμε Νιζάρ!” φώναζαν οι διαδηλωτές.
Η κινητοποίηση ωστόσο λίγη ώρα αργότερα διαλύθηκε βίαια με επέμβαση των παλαιστινιακών δυνάμεων ασφαλείας, με τη χρήση δακρυγόνων και γκλομπ.
Συγκρότηση “επιτροπής έρευνας”
Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Μοχάμεντ Στάγιεχ φαίνεται πως θορυβήθηκε από τις έντονες αντιδράσεις.
Ανακοίνωσε αργότερα τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής από το υπουργείο Δικαιοσύνης με τη συμμετοχή ιοατροδικαστή που θα επιλέξει η οικογένεια του θύματος με σκοπό τη διενέργεια έρευνας για τις συνθήκες θανάτου του 44χρονου αντιπολιτευόμενου πολιτικού και την απόδωση “ευθυνών”.
Ωστόσο, εκπρόσωπος του Πολιτικού Γραφείου από το αντιπολιτευόμενο “Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης”,(DFLP), αμφισβήτησε την “αμεροληψία” της επιτροπής του υπουργείου Δικαιοσύνης, απαιτώντας “ανεξάρτητη έρευνα”.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καμία συμπαράσταση στα αμερικανοτσογλάνια της "Αυγής"... την εφημερίδα της Νατοϊκής αριστεράς!
Αλήτες - Ρουφιάνοι - αργυρώνητες τσούλες του καθεστώτος! Πουλημένα τομάρια, αμερικανοτσογλάνια!
- ΤΕΤΡΑΩΡΗ στάση εργασίας στην «Αυγή» από τους δημοσιογράφους της που ζητούν τα δεδουλευμένα τους…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πουσταράδες! 200.000 ευρώ τσίμπησε από τα ΕΛΤΑ -που πληρώνει ο Λαός-, ο βολευτής της δεξιάς!
ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΤΑ ΕΛΤΑ έδωσαν 200.000 ευρώ (για «νομικές υπηρεσίες») σε βουλευτή της ΝΔ...
Μέσα στην πανδημία και την απίστευτη ύφεση, τα ΕΛΤΑ καταγγέλλονται ότι έδωσαν σχεδόν 200.000 ευρώ (!) μέσα σε 7 μήνες στη δικηγορική εταιρεία του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέα Πάτση για υπηρεσίες νομικής υποστήριξης, όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα!
Τα ΕΛΤΑ έχουν δώσει στη δικηγορική εταιρεία του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ συνολικά 201.177 ευρώ, χωρίς τον ΦΠΑ, ή αλλιώς σχεδόν 28.500 τον μήνα, εν μέσω πανδημίας. Οι νομικές υπηρεσίες αφορούν "την νομική εκπροσώπησή τους σε θέματα κρατικών ενισχύσεων και Filing ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής". Οι αποφάσεις πληρωμών υπογράφονται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ. 
Το θέμα έφεραν στη Βουλή, με ερώτησή τους προς τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μάριος Κάτσης και η αναπληρώτρια Τομεάρχης Νατάσα Γκαρά.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι αυτό συνέβαινε, ενώ η διοίκηση είχε κλείσει υποκαταστήματα και απολύσει συμβασιούχους, αλλά και την ίδια περίοδο ο υπουργός έφερε τροπολογία αποδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ με διάλυση των σχέσεων εργασίας και ουσιαστικά υποχρεωτικές εξόδους και μετακινήσεις, δηλώνοντας ότι είναι σε οριακή οικονομική κατάσταση, ότι θα συρρικνωθούν και θα ιδιωτικοποιηθούν. Υπενθυμίζουν ακόμα ότι, πέρα από τη συγκεκριμένη υπόθεση του γαλάζιου βουλευτή, ο υπουργός δεν έχει αναλάβει την παραμικρή πρωτοβουλία για να μπει φρένο στο πάρτι απευθείας αναθέσεων και προσλήψεων υψηλόμισθων συμβούλων από τη δημόσια επιχείρηση των ΕΛΤΑ που ο ίδιος έχει ευθύνη να εποπτεύει. Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζουν ότι εγείρεται μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα από το πρωτοφανές γεγονός ότι η εταιρεία εν ενεργεία βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος καταφέρνει και συνάπτει συμβάσεις με μεγάλη επιχείρηση του Δημοσίου, από τις οποίες λαμβάνει μεγάλες αποδοχές.
Με την ερώτησή τους προς τον Υπουργό, ζητούν να μάθουν αν είναι σε γνώση του οι σχετικές με τα προαναφερθέντα αποφάσεις της διοίκησης των ΕΛΤΑ και τον καλούν να απαντήσει αν ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Ρωτούν ακόμα ποιες διαδικασίες ακολουθήθηκαν και με ποια κριτήρια επελέγη η συγκεκριμένη δικηγορική εταιρία, αν υπήρξαν προσφορές από άλλες εταιρείες και για ποιους λογούς απορρίφθηκαν, καθώς και αν επηρέασε τις αποφάσεις της διοίκησης των ΕΛΤΑ το γεγονός ότι η εταιρεία που επιλέχθηκε ανήκει σε εν ενεργεία κυβερνητικό βουλευτή. Τέλος, ζητούν να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να σταματήσει επιτέλους το πάρτι απευθείας αναθέσεων, πρόσληψης υψηλόμισθων συμβούλων και διασπάθισης δημοσίου χρήματος στα ΕΛΤΑ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεβράκωτος ο συριζα! Νέα ήττα της Νατοϊκής αριστεράς από τον Μητσοτάκη!
Νάσος Ηλιόπουλος... το νέο αστέρι της Νατοϊκής αριστεράς που πουλάει ατομικά δικαιώματα ως αριστερή πολιτική και πρώην υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της κυβέρνησης Τσίπρα... νομίζει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι αριστερή υπόθεση...
Κατακεραύνωνε τη δεξιά η νέα δεξιά (η Νατοϊκή αριστερά - Τσίπρα), νομίζοντας πως ανακάλυψε "χρυσό" στους ομοφυλόφιλους... Η ανοησία της Νατοϊκής αριστεράς συνίσταται πως το θέμα των γκέι, λεσβιών, τρανσέξουαλ, διεφυλικών, άφυλων και σια... το παρουσιάζει στα πρόβατα της ως "αριστερή" πολιτική, κρύβοντας πως είναι ΕυρωΕνωσιτική επιταγή!
Έτσι η επίσημη έκφραση της Νατοϊκής αριστεράς "Αυγή" ξεσπάθωσε...
χθες: Κυβέρνηση Μητσοτάκη / Σκοταδισμός - Δεν καταδίκασε τις διακρίσεις σε βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ της Ουγγαρίας! Η ΝΔ διάλεξε για άλλη μια φορά η χώρα μας να είναι με την λάθος μεριά της ιστορίας»... Η Ελλάδα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη συντάχθηκε με τις ακραίες φωνές τις συντηρητικής Ευρώπης, αδιαφορώντας επιδεικτικά για την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στην Ουγγαρία...
Μπροστά στο λαϊκό αίτημα Μόλις βρήκε ένα θέμα να παίξει την αντιπολίτευση αυτός ο τεράστιος, τιτάνιος γίγαντας της πολιτικής και της "αριστεράς" ηγέρπης Τζίφρας, ναι μεν δεν διαβάζει, αλλά δεν λέει στα σούργελα του να διαβάζουν πριν πετάνε μαλακίες; Δεν γνωρίζει ο ηλίθιος ότι οι δεξιοί είναι πιο προχωρημένοι στις ευρωενωσιτικές απαιτήσεις και τον τάπωσαν κυριολεκτικά;
Καλά, οι ευρωβολευτές της "αριστεράς" με τα 35.000 ευρώπουλα το μήνα, παρότι δεν έχουν καμία αποφασιστική αρμοδιότητα ως ευρωβουλευτές, τουλάχιστον δεν ενημερώνουν το κόμμα τους ότι αυτά τα ζητήματα είναι ΕυρωΕνωσιτικές Οδηγίες, ώστε να μην λένε και κάνουν μαλακίες τα σούργελα του συριζα στο Ελλαδιστάν;

Σχολιο.- Απ' .ο,τι φαινεται στην ειδηση, οι κύριοι ( μαλλον Κυριες ? η τριτου φυλου, τι προτιμανε απ΄όλα ?) της "ευρω ένωσης" , ζητάνε - Να επιτρέπεται η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε παιδιά και Να μην απαγορεύεται η πρόσβαση παιδόφιλων σε χωρους οπου μπορούν να βρίσκονται δίπλα σε παιδιά... Μάλιστα ! Αυτη ειναι "αριστερα" ... αυτά τους ενδιαφέρουν ι αυτά φροντίζουν , ολα τα άλλα τα ταχτοποίησαν μια χαρα με το Τριτο Μνημόνιο της Τσογλανοπαρέας της Κουμουντουρου ( καλο μερος για φιλους παιδιών και τραβεστι, δεν λεω ...) Αλλά απο το Κωλοχανείο του Κύρκου [ τη Βαρειά Βιομηχανία της Ρουφιανιάς στην Ελλάδα] - εγώ το ονομάζω και το αποκαλώ έτσι - τι άλλο θα περίμενε κανείς ?



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Ο Λ. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «ΕΠΑΘΑ θρόμβωση στο πόδι από το εμβόλιο...»
Μία περιπέτεια υγείας είχε ο Λάκης Λαζόπουλος λίγες ημέρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου για τον κορονοϊό, με τον ηθοποιό να οδηγείται στο νοσοκομείο «Υγεία» το Σάββατο  το πρωί. Ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα και από τότε αναρρώνει στο σπίτι του. 
Μιλώντας στα «Νέα», αποκάλυψε πως «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του».
Όσον αφορά τα αίτια της θρόμβωσης, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότι «οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης».
«Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση»
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε ότι μάλλον η θρόμβωση είναι παρενέργεια του εμβολίου για τον κοροναϊό. «Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση», τόνισε χαρακτηριστικά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και στην (δημοσιογράφο του kontrachannel) Γιάμαλη μετά το εμβόλιο...
ANAΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΜΑΛΗ, Δημοσιογράφος 
Εκανε το ΕΜβΟλΟ την Πέμπτη 17/06/2021
Την Παρασκευή δεν ήταν σε θέση να παρουσιάσει την εκπομπή της 
εξ' αιτίας κάποιων μικρών ασήμαντων παρενεργειών.
ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ χθες 22/06/2021 ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ να κρύψει
το εύρος της κοκκινίλας που ξεκινάει λίγο κάτω απ΄το λαιμό
και προφανώς απλώνεται παντού.
Λοιπόν ΜΟΣΧΑΡΕ, καμια ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ε;;;