Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Τεταρτη 23 Ιουνιου 2021


Πολιτιστικός Σύλλογος "Χοσέ Μαρτί"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη το απόγευμα, μεταξύ 6-8μμ η συγκέντρωση αλληλεγγύης φίλων της Κούβας #UnBlockCuba GR -OΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ (ΕΜΠΑΡΓΚΟ) ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ, στο Πάρκο Ελευθερίας (Μέγαρο Μουσικής). Συμμετείχαν περίπου 50 άτομα και κατά τις 7.30 ξεκίνησε ειρηνική πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, με σκοπό συμβολική επίδοση ψηφίσματος κατά του αποκλεισμού στον πρέσβη κ. Πάιατ, με την ευκαιρία της αυριανής ψηφοφορίας στον ΟΗΕ όπου αναμένεται για άλλη μια φορά να καταδικαστεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ κατά της Κούβας (εμπάργκο). Προκλητική η στάση των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες προφανώς κατόπιν εντολής δεν επέτρεψαν τους συγκεντρωμένους ούτε καν να πλησιάσουν στο πεζοδρόμιο της πρεσβείας, σταματώντας τους μπροστά στην είσοδο του Μεγάρου Μουσικής.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγάλο λάθος να λέμε ότι "έχουμε γίνει Κολομβία".

Διότι στην Κολομβία έχουν αυτοσεβασμό, δεν υπάρχουν ΑΡΔ που να γράφουν τέτοια πράγματα.

Protothema.gr

Σταύρος Διογάκης. Αυτοκτονία με δυο σφαίρες – Μια στη καρδιά και μια στο κεφάλι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μάνδρου λέει είπε καινούρια μαλακία για το Μπάμπη το φονιά το μαφιόζο

δεν ξερω γιατι...αλλα ολες αυτες ειναι κολλητες με την παναγιωταρεα την τσιμενδωνη κλπ,,,χαχαχα,,,,



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Κικίλιας είχε πει πρώτος--και το είχα εκτιμήσει αυτό--πως το Σύνταγμα δεν επιτρέπει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Αλλά στο ναζιστικό στρατόπεδο του Κούλη δεν επιτρέπονται διαφοροποιήσεις και η επίκληση του Συντάγματος. Εδώ έφτασε να πει στους μητροπολίτες να μην δέχονται στις εκκλησίες ανεμβολίαστους. Καταργεί δηλαδή κι άλλη συνταγματική διάταξη, την περί δικαιώματος και ελευθερίας στην λατρεία !! Εγώ που δεν είμαι πιστός του φωνάζω

"Ντροπή αντίχριστε". Οι "πιστοί" τί λένε ;; Θα το καταπιούν κι αυτό ;; Θα χάσουν μιά θέση στον Παράδεισο όμως !!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



στην εισβολη του Αττιλα 2 ο Καραμανλης ειχε δηλωσει Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ

πως και ποιοι τον εκαναν εθναρχη;

Σχολιο.- Οι ίδιοι που πρωτύτερα τον έκαναν τσιμεντάρχη......

Σχολιο.- Δεν είναι ο μοναδικός, εχουμε κι άλλους εθναρχιδιδες

Σχολιο.- ..οι ίδιοι που θεωρούν ότι ο μαυροκορδάτος και ο άντρας της αδελφής του , ο τρικούπης , έσωσαν την Επανάσταση μας ....και ότι ο Καποδίστριας και οι Υψηλάντηδες θέλησαν να σφετεριστούν την εξουσία.....

Σχολιο.- ο καποδιστριας και ο οθωνας ησαν οι αντιπροσωποι των μνημονιακων...οι τραπεζιτες τους ειχαν στησει για να παρουν τα δανεια του πισω,,,με την διαφορα οτι αυτο το 27 το ξοφλησαμε το 95...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο Μπάμπης της διπλανής πόρτας, ο Μπάμπης ο πιλότος ελικοπτέρου της εταιρείας Superair, πιθανότατα είχε συχνή επαφή και σχέσεις με την πάμπλουτη και οικονομικά ισχυρή πλουτοκρατία της Ελλάδας και όχι μόνο. Ας μείνει το επίκεντρο, όμως στα όρια του δύσμοιρου τούτου κλειστού τόπου. Γι' αυτό και ο λόγος που τον υποστηρίζουν φανερά όλα τα κανάλια και τα Μ.Μ.Ε που η ΝΔ ελέγχει. Ακόμα μιλούν για ανατροπή στην υπόθεση, έχοντας πιθανόν άριστη γνώση περί της υπόθεσης. Ας εξαχθεί επιπροσθέτως και ο προβληματισμός σχετικά, με τη σύλληψη και την μεταφορά του εν λόγω τύπου με λευκό αλεξίσφερο γιλέκο, με μπότες ασφαλείας και με ένα περιέργο μάυρο υφασμάτινο παντελόνι κουστουμιού, σαν αυτά του "Δημητριάδη". Ένα ένδυμα φαρδύ πολύ, αν να πρόκειται για άτομο που διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του και η σωματική του ακεραιότητα. Σαν να πρέπει να προστατευτεί από εξωτερικούς κινδύνους. Κατα τη μεταγωγή του περπατούν αργά, τον κρατούν χαλαρά, δεν τον τρέχουν στο διάδρομο. Η μεταφορά του στη ΓΑΔΑ γίνεται με πλήθος τετρακίνητων οχημάτων μαύρων, πράγμα που παραμπέμπει σε άτομο που πρέπει να προστατευθεί. Γιατί τέτοια πρεμούρα να μην πάθει κάτι (δεν πρέπει να πάθει κάτι, ούτε να δολοφονηθεί, αλλά να μείνει στη φυλακή, ως δολοφόνος); Είναι ανώτερος από άλλους κρατούμενους; Ποιός ο λόγος που προφυλακίζεται μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη; Τον γνωρίζει ο δεύτερος; Αν ναι πως και από που; Έχουν κοινές συνανστροφές και συμφέροντα; Ναι; ή όχι; Ο ένας έμπαινε και έσπαζε τα υπουργεία και λιβάνιζε την ΝΔ. Κάνει και εμπομπή στο ραδιόφωνό του πια. Θα έχει την ιδια τύχη και αυτός, την ιδία ευνοική μεταχείρηση; Γιατί; τί γνωρίζει; Εδώ δεν είναι μια απλή περίπτωση με ένα δολοφόνο, και ένα γυναικοκτόνο. Γιατί τα ΜΜΕ υιοθετούν την εκδοχή του; Ποιός ο λόγος να εκφράζουν ακόμα την έκπληξή τους και τα περί ανατροπής; Το ζήτημα είναι βαθύτερο και εγείρει προβληματισμούς που κανένας δεν θα του εκφράσει από τα σαίνια των ΜΜΕ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τον SSKAI εννοείται.

Το τι είμαστε εμείς που τον ανεχόμαστε, επίσης εννοείται - και... σκεφτείτε το λίγο καλύτερα, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Τένια Μακρή για τον συζυγοκτόνο τον Μπάμπη το φονιά τον μαφιόζο καλεσμένη στην εκπομπή του καριόλη χαφιέ Οικονόμου «Γοητευτική προσωπικότητα, θα γίνεται και εσείς followers»

Σχολιο.- Ελπίζω με την επόμενη π θα του βάλουν μπομπα να γκρεμιστεί συθέμελα το μπουρδελο του Φάληρου.

Σχολιο.- Μιλάμε για την ίδια τη καριόλα τη πουτάνα τη φάλαινα τη κακασχημη τη και καλά «ψυχολόγο» που ήταν στις εκπομπές του άλλου  του καριολομαλάκα του Μικρούτσικου(σε όλα),στον ΑΝΤ1 που υποβάθμιζε χαμηλού επιπέδου ανθρώπους και μάλιστα ένας εξ΄'αυτων των εκπομπών του αυτοκτόνησε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γωγώ που ήταν μόνον 14 χρόνων!

«Ρώταγα το παιδί “πώς πέρασες στη βόλτα σου;” και μου απαντούσε: “καλά μπαμπά, αλλά μόλις έφυγα με έλεγαν χοντρή”».

Προσπαθώντας να γλυτώσει το αφόρητο bullying η Γογώ προσπάθησε να πείσει τον ιερέα πατέρα της να κάνει επέμβαση γαστρικού δακτυλίου.

«Μπαμπά μου θα πάρω μαγιό και θα πάω επιτέλους στην θάλασσα για μπάνιο χωρίς να γίνομαι στόχος για τους γύρω μου»

Και τον έπεισε και το έκανε και πέθανε και ήταν μόλις 14 χρονών!

Αν ο καθένας από εμάς προσπαθούσε με την ίδια επιμονή και ζήλο που λέμε στα παιδιά μας «Μη μιλάς ΠΟΤΕ σε αγνώστους, είναι κακό και επικίνδυνο» και σωστά το λέμε, λέγαμε και «Μην κοροϊδέψεις ΠΟΤΕ συμμαθητή σου, είναι κακό και επικίνδυνο».

Μπορεί να βάζαμε ένα μικρό λιθαράκι να γίνει λίγο καλύτερος ο κόσμος κάποιων παιδιών εκεί έξω.

Σχολιο.- Με συγχωρείς αλλά για αυτό δε φταίει το bullying (αν και σαφώς το καταδικάζω κτλ κτλ), αλλά ο γιατρός που έκανε την επέμβαση (όχι για την επιπλοκή που είχε, αλλά γιατί το έκανε σε κοριτσάκι 14 ετών).

Σχολιο.- Δεν παίζει χειρουργείο. Το παιδί είναι στην ανάπτυξη ακόμα. Ας έκαναν υπομονή , ας επέβλεπαν καλύτερα το παιδί στην διατροφή του ... Χειρουργείο έτσι απλά δεν πας ένα παιδί 14 ετών.

Σχολιο.- Συγνώμη, αλλά έχω χάσει φίλο μου από γαστρικό δαχτύλιο, και έχω διαβάσει πριν 7 χρόνια ότι είχαν πεθάνει πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα, εγώ είχα διαβάσει 5, νόμιζα ότι ο γαστρικός δαχτύλιος είχε αποσυρθεί σαν άκρως επικίνδυνος. Το εφαρμόζουν ακόμα ;; Εάν κάποια ή κάποιος θέλει να αδυνατίσει πάει σε ένα διατροφολόγο και εφαρμόζει την προγραμματισμένη δίαιτα που σου δίνει. Ποτέ δεν κάνεις αυτά τα ακραία πράγματα που σε οδηγούν στο θάνατο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφού η κυβερνήσεις ''τετραγώνισαν'' το Σύνταγμα με τις ΠΝΠ και τις ΚΥΑ και ξεπόυλησαν τα πολιτιστικά ΜΑΣ στοιχεία (παρέδωσαν το ιστορικό κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού - ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ-Σε άλλο κράτος , Ξεπούλησαν τα υλικά των Μουσείων ΜΑΣ - μέσω 50χρονων επινοικιάσεων στα ξένα , Τσιμεντοποίησαν ΤΗΝ Ακρόπολη , και την Εγνατία οδό -Βενιζέλου κτλ ) Ισοπεδώνουν την παιδεία με συγχωνεύσεις , καταργήσεις και αλχημείες και μασκούλες (και με την βοήθεια τις μεγάλης πλεοψηφίας των δασκάλων ) Έφτασε η ώρα να ρημάξουν το είδη ρημαγμένο ασφαλιστικό και προνοιακό σύστημα της χώρας (Εργασιακό και ασφαλιστικό )



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τόνυ Φάουτσι έχει 7,6 ΔΙΣ δολάρια ετήσιο προϋπολογισμό. Τα 6,1 δις προέρχονται από τον Αμερικανό φορολογούμενο και το 1,6 δις από τον στρατό. Ακριβώς γι'αυτό μπήκε στο κόλπο των βιολογικών όπλων. Αμέσως μετά την 9/11/2001 ο στρατός, αν και ήταν απαγορευμένο στις ΗΠΑ, έσπρωξε χοντρά κεφάλαια στα βιολογικά όπλα. Ο Φάουτσι ήταν ο ενορχηστρωτής όλου του εγχειρήματος. Ο Φάουτσι μαζί με τον Bill Gates, που έχει μία κλίση στις γενοκτονίες, έστελνε τόνους χρημάτων στην Κίνα για την χρηματοδότηση των ερευνών του για βιολογικά όπλα. Αυτό ήδη αποδεικνύεται μέσω αποκαλύψεων των email του.

Ο λόγος που η υπηρεσία του, εδώ και 50 χρόνια, απέκτησε τόση τεράστια εξουσία είναι πως υποτίθεται ερευνούσε πως θ'αντιμετωπίσει αλλεργίες και μολυσματικές ασθένειες. Έλα όμως που χρησιμοποίησε την υπηρεσία του κυρίως για έρευνες στα βιολογικά όπλα. Χαρακτηριστικά ο εθνικός μέσος όρος αλλεργιών στις ΗΠΑ ήταν μόλις 6% πριν 50 χρόνια που ανάλαβε ο Φάουτσι,ενώ τώρα ξεπερνά το 54%!!!!

Από την ανάληψη των αρμοδιοτήτων του ο Φάουτσι μέχρι σήμερα, έχουμε δραματική αύξηση χρόνιων παθήσεων, αυτοάνοσων, αυτισμού κι άλλων ασθενειών που δεν υπήρχαν καν προ Φάουτσι. Φανταστείτε ότι προ Φάουτσι ο αυτισμός αφορούσε μόλις 1 στους 10000 Αμερικανούς-σήμερα 1 στα 22 παιδιά στις ΗΠΑ είναι αυτιστικό!!!!!!!!!!!!!!!! Για να τελειώνουμε, ο Φάουτσι πήρε όλα αυτά τα λεφτά και τα μετάτρεψε σε εκκολαπτήριο των φαρμακοβιομηχανιών!!!!!!

Όλα αυτά τα "όμορφα" μας τα αποκαλύπτει σε (λογοκριμένη-τι άλλο;) συνέντευξη του ο Robert Kennedy Jr. Ενδεχομένως ο σπουδαιότερος Kennedy (σίγουρα ο πιο γενναίος) που έζησε ποτέ. Η μετάφραση εξ ακοής από μένα. Σας μετέφερα τα πιο σημαντικά κομμάτια της συνέντευξης, κατά την ταπεινή μου άποψη....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν λέω την αλήθεια, δεν το κάνω για να πείσω εκείνους που δεν τη γνωρίζουν, αλλά για να υπερασπιστώ αυτούς που τη γνωρίζουν. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ηνωμένο Βασίλειο: Από το στέλεχος Δέλτα του covid19 μολύνονται διπλάσιοι ανεμβολίαστοι αλλά πεθαίνουν τριπλάσιοι εμβολιασμένοι!!! (φαινόμενο ADE;;;). Πανικός στην Μ.Βρετανία....

ΗΠΑ: μετά τη β΄ δόση με Pfizer 19χρονος αθλητής είχε σοβαρή μυοκαρδίτιδα, 17χρονος μπασκετμπολίστας εγκεφαλική θρόμβωση και18χρονος καρδιακή προσβολή!!!

Ελλάδα: 100 χιλ συμπολίτες μας εμβολιάζονται ημερησίως, μας ενημερώνουν οι "ειδικοί". Γελάνε και τα τσιμέντα με το τερατώδες ψέμα...

Στις 23 Απριλίου του '21 είχα γράψει: Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι αυτή την στιγμή παγκοσμίως:

Α. Αυτοί που έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου ή βρίσκονται σε τέτοια άρνηση που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ζούμε σ'ένα τεράστιο κοινωνικό πείραμα κι εμείς είμαστε τα πειραματόζωα. 

Β. Αυτοί που το καταλαβαίνουν αλλά δεν εκφράζονται ελεύθερα γιατί φοβούνται μην τους κρεμάσουν την ταμπέλα του "ψεκασμένου", του "συνωμοσιολόγου", του "αρνητή" κτλ κτλ

και τέλος

Γ.Αυτοί που το καταλαβαίνουν και δεν δίνουν δεκάρα μην τυχόν τους κακοχαρακτηρίσουν και είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα για να υπερασπίσουν τα ατομικά τους δικαιώματα αλλά και την ίδια την ανθρωπότητα. 

Είχα επίσης γράψει τότε: Όσο περνά ο καιρός και σφίγγουν τα πράγματα η μεσαία κατηγορία θα εξαλειφθεί. Προς χάριν των δύο "άκρων". Και τότε θα ζήσουμε τον τέλειο διχασμό. Ούτε έθνη, ούτε τάξεις, ούτε θρησκείες δεν θα'χουν καταφέρει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας να διχάσουν τόσο πολύ τις ανθρώπινες κοινωνίες. Αυτοί που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς ελευθερία εναντίον αυτών που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς ασφάλεια. Η σύγκρουση θα είναι αμείλικτη. Ολοκληρωτική.

Εκτός και αν....λειτουργήσουν κάποτε οι θεσμοί (που το εύχομαι αλλά δεν το βλέπω)

Όσο τα θύματα των "εμβολίων" αυξάνονται, τόσο πιο δύσκολο θα'ναι γι'αυτούς να τ'αποκρύψουν. Τόσο πιο δύσκολο θα'ναι γι'αυτούς να πείσουν για booster-επαναληπτικές/ενισχυτικές δόσεις. Τόσο πιο εύκολο θα'ναι γι'αυτούς ν'ανοίξουν τις πύλες της κόλασης της υποχρεωτικότητας, καταστρατηγώντας το ανθρώπινο αυτεξούσιο. Τότε και με αποκλειστική δική τους ευθύνη, θα'χουμε περάσει σε επίπεδο απόλυτης σύγκρουσης. Με καταστροφικά αποτελέσματα, όπως μπορεί να προβλέψει ο καθένας.

Ας τα'χουμε όλα αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Ίσως ζούμε το τελευταίο μας "ελεύθερο" καλοκαίρι. Ίσως πάλι ζούμε την αποκαθήλωση του συστήματος (τους) που βάζει τα κέρδη και κυρίως την εξουσία πάνω από τις ανθρώπινες ανάγκες. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Όσοι μη εμβολιασμένοι νοσήσουν από τον ιο και χρειαστούν νοσηλεία, θα πρεπει να πληρώσουν απο την τσέπη τους τα νοσήλεια ....''

Μια ακομα πολυπαιγμένη ατάκα της εποχής ...

Να υποθέσω ,οτι οσοι απο εμας επαναλαμβάνουμε αυτή τη γνωστη πλεον ατάκα ....είμαστε ανθρωποι που .....ΔΕΝ καπνίζουμε ...Δεν πινουμε αλκοόλ ...Δεν ξενυχτάμε...Δεν σαρουροτρώμε...Δεν οδηγουμε ποτέ νυσταγμένοι...κουρασμένοι ή ...υπο την επίρροια αλκοόλ....δεν υπερβαίνουμε ποτε το οριο ταχύτητας ...Δεν είμαστε υπερβαροι ή ελλειποβαρείς....δεν κανουμε καθιστική ζωή....Δεν αγχωνομαστε για το τιποτα ....Γυμναζομαστε ανελλειπώς....Κανουμε τακτικό ιατρικό check up ...Γενικά ακολουθούμε ολες τις συστάσεις και οδηγίες των ειδικών , που βοηθούν στην προληψη των νοσηλειών ...ωστε να μην επιβαρύνουμε το σύστημα υγείας ...!!

Ολοι εχουμε πληρωσει τις ιδίες εισφορες για υγειονομική περιθαλψη ...χωρις να εχουν τεθεί οροι και προυποθεσεις...Και η πολιτεια εχει δεσμευτει, οτι οταν καταλαβαλουμε τις εισφορες υπερ υγειας ...θα μας περιθαλψει ακομα και οδηγουσαμε μεθυσμενοι ....το οποιο αντικειμένικα και αποδεδειγμενα μπορει να οδηγήσει και σε εκλημα....

Ο κυριότερος λογος ,για τον οποιο θεωρω, οτι δεν θα πρεπει να αναπαραγουμε τέτοιες ανυποστατες ατακες ...ειναι γιατι ποτε κανενας δεν γνωριζει, ποιος εν τελει θα επιβαρύνει περισσοτερο το συστημα υγείας μεχρι το τελος της ζωής του ....!! Οποτε φρόνιμοτερο ειναι, να ειμαστε πιο συνετοί οταν προκειται για λογια βαριά ....και αλόγιστα ....που αφορουν τη ζωή και το θάνατο .....!!

Μακαρι να ειμαστε πάντα ολοι υγιείς και αγαπημένοι ...και να υπαρχει αλληλοσεβασμος στις προσωπικες αποφασεις του καθενος μας... ειδικα για θέματα, που κανενας δεν μπορει με απολυτη βεβαιοτητα, να γνωριζει ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος ....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Για ποιο λόγο ο Μπάμπης μεταφέρεται στην 6 πτέρυγα των φυλακών κορυδαλλού; Γιατί στις VIP;"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουμε πιάσει πάτο αλλά δεν μας φοβάμαι , θα σκάψουμε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποδήλατο Vs Καπιταλισμός

"Το ποδήλατο είναι ο αργός θάνατος του πλανήτη" είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Euro Exim Bank Ltd. 

Ενας ποδηλάτης είναι καταστροφή για την οικονομία της χώρας, δεν αγοράζει αυτοκίνητα και δεν δανείζεται χρήματα για να τα αγοράσει. Δεν πληρώνει ασφαλιστήρια συμβόλαια, δεν αγοράζει καύσιμα, δεν πληρώνει για να υποστεί το αυτοκίνητο την απαραίτητη συντήρηση και επισκευή, δε χρησιμοποιεί χώρο στάθμευσης επί πληρωμή, δεν προκαλεί μεγάλα ατυχήματα, δεν απαιτεί αυτοκινητόδρομους πολλαπλών λωρίδων, δεν γίνεται παχύσαρκος.

Οι υγιείς άνθρωποι δεν είναι ούτε απαραίτητοι ούτε χρήσιμοι για την οικονομία του καπιταλισμού.

Δεν αγοράζουν φάρμακα, δεν πηγαίνουν σε νοσοκομεία ή σε γιατρούς, δεν προσθέτουν τίποτα στο ΑΕΠ της χώρας.

Αντιθέτως, κάθε νέο κατάστημα McDonalds δημιουργεί τουλάχιστον 30 θέσεις εργασίας, απασχολώντας 10 καρδιολόγους, 10 οδοντίατρους, 10 ειδικούς διαιτολόγους και διατροφολόγους, καθώς και προφανώς τα άτομα που εργάζονται στο ίδιο το κατάστημα.

Επιλέξτε προσεκτικά: ποδηλάτη ή Mc Donalds. Αξίζει να σκεφτούμε.

ΥΓ: το περπάτημα είναι ακόμη χειρότερο. Οι πεζοί δεν αγοράζουν καν ποδήλατο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΥ …ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ!!!

Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη – Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου

Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.

Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα. Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.

Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία – που διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία – οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους Φοίνικες.

Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα,πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.

Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. όταν δηλαδή έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες;

Παρουσιάστηκαν ξαφνικά οι αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων, που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση).

Η αγγλική γλώσσα είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000. Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.

Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει;

Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και ξαφνικά έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;

Τι είναι αυτό που προβληματίζει τους ιστορικούς;Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.;

Τι γράφει το δημοσίευμα πριν δεκαπέντε χρόνια :

Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.

Είναι μια ξύλινη πινακίδα με άγνωστο μήνυμα χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμνιαίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς,γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.

Τη συγκλονιστική ανακοίνωση έκανε χθες στη διάρκεια του αρχαιολογικού συνεδρίου για το φετινό ανασκαφικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα ο καθηγητής της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ κ. Γιώργος Χουρμουζιάδης, που αποκάλυψε το ντοκουμέντο στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας το περασμένο καλοκαίρι.

Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα-14 στον «Δημόκριτο» στο 5260 (!) π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου.

Ο κ. Χουρμουζιάδης με επιστημονικά επιχειρήματα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χαράγματα της επιγραφής, που είναι οργανωμένα σε στίχους, δεν πρέπει να είναι διακοσμητικά, αλλά «γράμματα» που μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα της παλαιοευρωπαϊκής.

Σχολιο.- Στοϊκῶς θά πῶ ἕνα: Ἔ, καί!!!;;; Ἐνδιαφέρει τούς Κρατοῦντες κάτι τέτοιο; Χέστηκαν, (μέ τό συμπάθειο)!! Ἀλλάζει, ἤ θά ἀλλάξει, κάτι;; Ἤ θά πρέπει νά βγοῦμε στούς δρόμους ἐμεῖς οἱ πολῖτες καί νά κάνουμε διαδηλώσεις ἐπί διαδηλώσεων γι’ αὐτήν τήν πρωτιᾶ; Ξαναλέω λοιπόν: Ἔ, καί!!;;;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρχεται λέει ο Κούλης στο Γαλάτσι για ανακοινώσεις της γραμμής 4 του μετρό.... καλή τύχη σε όλους μας τους Γαλατσιώτες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



για το θάνατο της 14χρονης Γωγώς λόγω διάτρησης στομάχου μετά από επέμβαση δακτυλίου σε ιδιωτική κλινική:

Να το πούμε και αυτό, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ βαριατρικό χειρουργείο σε άτομα κάτω των 16 ετών. Η Γωγώ θα ήταν σήμερα ζωντανή αν ο χειρουργός ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η αριστερά έχοντας γίνει πια δικαιωματική δηλώνει έτοιμη στα χαρακώματα να υπερασπιστεί τις αξύριστες μασχάλες, με σημαία την αυτοδιάθεση του σώματος. 

Την πρώτη νύκτα κοιμήθηκαν οι σκοποί κουρασμένοι μέσα στην λάσπη, από την απογευματινή βροχή και έτσι δεν κατάλαβαν πως ο αντίπαλος μετακινήθηκε μέσα στην σιωπή, στο μέτωπο της υγειονομικής ασφαλείας και πως το κάστρο της αυτοδιάθεσης του σώματος πολιορκήθηκε, από τον στρατό του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των πάσης φύσεως χρωματιστών πιστοποιητικών της ασφάλειας και των φρονημάτων.

Το πρωί που σηκώθηκαν οι στρατιώτες και τίναξαν από πάνω τους τα κόκκινα λάβαρα, που είχαν χρησιμοποιήσει σαν φυλακτό για να προφυλακτουν από το κρύο και το πυροβολικό των αντιπάλων, συνειδητοποίησαν πως έχουν μείνει μόνοι και πως πλέον δεν είχαν τίποτα για να προασπίσουν. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μαφιοζοποιηση δεν αφορά μόνο τη νύχτα, αλλα και το χώρο της υγείας και της ιατρικής. Και εκεί υπάρχουν απειλές. Κάποιες φορές καλύτερα να σε πυροβολούν, παρά να σε φιμώνουν.Προτιμώ ενα θάνατο από μια εκτέλεση, παρά να με εκβιάζουν και με φιμώνουν. Στην εκτέλεση πεθαίνεις μια και έξω, ενώ με τους εκβιασμούς και τις απειλές πεθαίνεις λίγο κάθε μέρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κρεμλίνο: Προαπαιτούμενο ο εμβολιασμός για να βρεις δουλειά

22.06.2021, 14:32

Επεκτείνονται οι περιορισμοί για όσους Ρώσους πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν ανοσία έναντι του κορονοϊού, καθώς σύμφωνα με ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, θα μειωθούν οι επιλογές τους για εργασία.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, μπορεί να υπάρξουν διακρίσεις εις βάρος των πολιτών που δεν εμβολιάστηκαν ή δεν έχουν ανοσία. Το Κρεμλίνο απέδωσε την Παρασκευή την αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφεται στη χώρα στην απροθυμία των πολιτών να εμβολιαστούν, αλλά και στον «μηδενισμό».

«Η πραγματικότητα είναι ότι τέτοιου είδους διακρίσεις θα υπάρξουν αναπόφευκτα. Οι άνθρωποι χωρίς εμβολιασμό ή ανοσία δεν θα μπορούν να εργαστούν παντού. Δεν είναι δυνατόν. Αυτό θα αποτελέσει απειλή σε αυτούς που είναι γύρω τους», είπε, τρεις μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση του υπουργού Εργασίας, Αντόν Κοτιάκοφ, πως οι εργαζόμενοι που θα αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού στις περιοχές όπου είναι υποχρεωτικό, θα μπορούν να τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Ήδη από χθες, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, προειδοποίησε ότι η κατάσταση λόγω της πανδημίας σε κάποιες περιοχές της Ρωσίας επιδεινώνεται και οι αρχές αρχίζουν να προωθούν την ιδέα τακτικών εμβολιασμών προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση νέων κρουσμάτων.

Σήμερα Τρίτη, η Ρωσία ανακοίνωσε 546 θανάτους εξαιτίας του κορονοϊού, ο μεγαλύτερος αριθμός επιβεβαιωμένων θανάτων σε μία ημέρα από τον Φεβρουάριο. Επίσης, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 16.715 νέα κρούσματα COVID-19, καθώς συνεχίζεται η δραματική αύξηση των μολύνσεων στη χώρα, την οποία οι αρχές αποδίδουν στο νέο παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα.

Για να μπορέσουν να πείσουν τους Ρώσους να εμβολιαστούν, οι αρχές της χώρας χρησιμοποιούν την τακτική του καρότου και του μαστιγίου, είτε προσφέροντας σε αυτούς που ανοσοποιούνται την ευκαιρία να κερδίσουν νέα αυτοκίνητα και διαμερίσματα, είτε απειλώντας αυτούς που αρνούνται ότι να εμβολιαστού με απώλεια εσόδων και απόλυση.

Η Ρωσία έχει εγκρίνει τέσσερα εγχώριας παρασκευής εμβόλια και έχει πουλήσει το βασικό της σκεύασμα, το Sputnik V, σε πολλές ξένες χώρες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιώργος Παυλάκης:δεν θα ήταν κακή μια μίξη εμβολίων.-Γιώργος ο Μπάρμαν:να πίνετε μόνο μπύρες και να μην μπλέκετε τα ποτά.Ο μπάρμαν μιλάει πιο λογικά από τον επιστήμονα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμίζω ότι ο "Ινδιάνος" που έπαιζε μπάσκετ στο πέραμα ακόμα κρατείται προσωρινά για τη δήθεν επίθεση στο μπάτσο στη νέα σμύρνη...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: ρώσικο πολεμικό πλοίο έριξε προειδοποιητικά πυρά κι ένα βομβαρδιστικό εκτόξευσε 4 βόμβες κατά πορεία πλεύσης βρετανικού αντιτορπιλικού.

23/06/2021

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας ένας ρώσικο πολεμικό πλοίο έριξε προειδοποιητικά πυρά κι έπειτα ένα βομβαρδιστικό εκτόξευσε 4 βόμβες διασποράς πολύ εκρηκτικές κατά πορεία πλεύσης ενός βρετανικού αντιτορπιλικού κατά την είσοδο του στα ρωσικά χωρικά ύδατα. Είναι πρωτοφανές θερμό επεισόδιο από το τέλος Ψυχρού Πολέμου μεταξύ Ρωσίας ΝΑΤΟ.

Το ρωσικό πλοίο έριξε προειδοποιητικές βολές σε ένα αντιτορπιλικό του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού μετά την είσοδο του στα ρωσικά χωρικά ύδατα της Μαύρης Θάλασσας και ένα ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24 έριξε βόμβες ως προειδοποίηση, ανέφερε την Τετάρτη το interfax επικαλούμενo το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το βρετανικό HMS Defender έφυγε από τα ρωσικά ύδατα λίγο μετά το περιστατικό, μετά από διείσδυση έως και 3 χλμ. στα ρώσικα χωρικά ύδατα, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο, προσθέτοντας ότι η αντιπαράθεση πραγματοποιήθηκε κοντά στο Cape Fiolent, στο νότο της πόλης Σεβαστούπολης στην χερσόνησο Κριμαίας που προσαρτήθηκε από Ρωσία το 2014. Από την πλευρά του το Λονδίνο αναφέρει πως το πλοίο του δεν στοχεύθηκε από πυρά..

«Το αντιτορπιλικό είχε προειδοποιηθεί ότι θα χρησιμοποιούσαν πυρά εναντίον του αν διέσχιζε τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Δεν απάντησε στην προειδοποίηση. Στις 12:06 και στις 12:08 το πλοίο μεθοριακής περιπολίας έριξε προειδοποιητικά πυρά. Στις 12:19 αεροσκάφος τύπου Su-24M έριξε προειδοποιητικά τέσσερις βόμβες (OFAB-250) στην πορεία πλεύσης του αντιτορπιλικού Defender », είπε.

Το θερμό επεισόδιο διήρκεσε πάνω από 20 λεπτά το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με τη Μόσχα. Το περιστατικό επέρχεται λίγες μέρες πριν από τις στρατιωτικές ασκήσεις του Sea Breeze 2021 (28 Ιουνίου – 10 Ιουλίου) που αφορούν τις Ηνωμένες Πολιτείες, άλλες χώρες του ΝΑΤΟ και την Ουκρανία στη Μαύρη Θάλασσα και για τις οποίες η Μόσχα έχει πολύ αρνητική άποψη.

Διαψεύδει το Λονδίνο.

Αλλά αυτή η εκδοχή των γεγονότων απέχει πολύ από το σενάριο του βρετανικού στρατού. «Δεν εκτοξεύθηκαν προειδοποιητικά πυρά κατά του HMS Defender. Το πλοίο του Βασιλικού Ναυτικού κάνει μια αθώα διέλευση στα χωρικά ύδατα της Ουκρανίας, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο », ανέφερε στο Twitter το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με δήλωση του Βασιλικού Ναυτικού στις 10 Ιουνίου, το εν λόγω σκάφος, ο HMS Defender, βρίσκεται στην περιοχή για ασκήσεις του ΝΑΤΟ και “αποσπάστηκε προσωρινά από την ομάδα εργασίας για να πραγματοποιήσει τις δικές του σειρές αποστολών στη Μαύρη Θάλασσα”.

Σύμφωνα με το portail Flightradar24 αμερικάνικο στρατιωτικό αεροσκάφος Boeing KC-135 Stratotanker έκανε πολυάριθμους κύκλους στη ζώνη επεισοδίου με αντιτορπιλικό και να συνέχισε και μετά να παρατηρεί την κατάσταση διακριτικά.

Σύμφωνα με την Daily Mail δύο πλοία ακτοφυλακής του στόλου της Μαύρης Θάλασσας συνέχισαν να επιτηρούν τον HMS Defender από 100 μέτρα μακριά, ενώ 20 στρατιωτικά αεροσκάφη το επισκίαζαν από τον ουρανό.Ήταν η πρώτη φορά μετά τον Ψυχρό Πόλεμο που η Μόσχα αναγνώρισε ότι χρησιμοποίησε πραγματικά πυρά για να αποτρέψει ένα πολεμικό πλοίο του ΝΑΤΟ, γεγονός που αντικατοπτρίζει τον αυξανόμενο κίνδυνο στρατιωτικών συμβάντων εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Ρωσίας και Δύσης, καθώς ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας ζήτησε περαιτέρω βοήθεια από το ΝΑΤΟ.

Ο πολεμικός ανταποκριτής Jonathan Beale που βρίσκεται στο βρετανικό σκάφος, δήλωσε ότι το πλήρωμα του HMS Defender ήταν προετοιμασμένο και τα οπλικά του συστήματα φορτώθηκαν καθώς πλησίαζαν στο νότιο άκρο της χερσονήσου.

Είπε στο BBC: «Όλο και πιο εχθρικές προειδοποιήσεις εκδόθηκαν μέσω του ραδιοφώνου – συμπεριλαμβανομένης μιας που είπε« αν δεν αλλάξετε πορεία θα ρίξουμε ». Ακούσαμε κάποιες βολές στο βάθος, αλλά πιστεύεται ότι ήταν πολύ εκτός εμβέλειας. “

Bίντεο από drone δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Το βίντεο δείχνει το αντιτορπιλικό καθώς και ένα μικρό πλοίο που πλησιάζει ένα βρετανικό πλοίο. Το βίντεο συνέλαβε επίσης πολλά μικρά αντικείμενα, αλλά λόγω της ποιότητας του βίντεο, δεν ήταν δυνατό να τα διευκρινίσει.

Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα βίντεο από το πιλοτήριο ενός στρατιωτικού αεροσκάφους, το οποίο πετούσε πέρα από το αντιτορπιλικό. Δεν είναι γνωστό σε ποιο σημείο λήφθηκε αυτό το βίντεο – πριν ή μετά την προειδοποιητικά πυρά, που ανάγκασαν το πλοίο να αλλάξει πορεία και να φύγει αναφέρει το tvzvezda.

Kαι το πιο σημαντικό το τρέχον περιστατικό επέρχεται μόλις δύο ημέρες αφότου η Βρετανία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να βοηθήσει την Ουκρανία να “σχεδιάσει και να κατασκευάσει πλοία” και να δημιουργήσει δύο νέες ναυτικές βάσεις. Οπότε είχε σαφές κίνητρο η Βρετανία ήθελε να κάνει μια χειρονομία καλής θέλησης προς ουκρανική πλευρά είχε κίνητρο να προβεί στη συγκεκριμένη πρόκληση.

Επίσης μια τέτοια αψιμαχία θα συνεχιστεί, καθώς προφανώς η πλευρά που ενεργεί θέλει να καταλάβει τι δυνατότητες έχει ο αντίπαλος τ’ ανακλαστικά του να δοκιμάσει στις πράξεις τις κόκκινες γραμμές να περάσει μήνυμα αλληλεγγύης στους Ουκρανούς συμμάχους να προλειάνει πιο έντονο μέτωπο αμφισβήτησης στο κριμαϊκό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



37χρονος πολεμικός ανταποκριτής της συριακής κρατικής tv SAMA πέθανε από έμφραγμα μυοκαρδίου μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca!!!

23/06/2021

Την Δευτέρα 14 Ιουνίου το πρωί ο δημοσιογράφος της κρατικής δορυφορικής τηλεόρασης SAMA της Συρίας ο δημοσιογράφος και πολεμικός ανταποκριτής ο 37χρονος Ammar Al-Shebli, ανταποκριτής του Sama στην Raqa, μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου..

Στα σχόλια καταγγέλεται από συριακά μέσα και χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έλαβε το εμβόλιο της Astra Zeneca. To The Syrian Tweet ένας μεγάλος φιλοκυβερνητικός λογαριασμός με σχεδόν 50.000 ακόλουθους αναρωτιέται αν ο δημοσιογράφος πέθανε από το εμβόλιο AstraZeneca. Στη συνέχεια χρήστε το επιβεβαιώνουν.Αυτό που διαφαίνεται σίγουρα είναι ότι ο δημοσιογράφος είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca.

Μάλιστα ένας χρήστης γράφει ”το εμβόλιο Corona είναι κακό σε Ιταλία σε όλες τις χώρες Δύσης κι Ευρώπης. Αυτοί μας έδωσαν θανάσιμα εμβόλια. Θέλουμε εμβόλια από Ασία, Κίνα, Ιράν, Ρωσία και Β Κορέα κ.α ”

Άλλος χρήστης γράφει σε σχόλιο στην ανάρτηση του θανάτου του στο fb του sham fm ραδιοφώνου:

”γιατί δεν λέτε μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca, έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε

Και δεν θέλετε να αναφέρετε ούτε τα υπόλοιπα άτομα που έπαθαν με το αποτυχημένο εμβόλιο” Άλλος ”Αφού πήρε το εμβόλιο Corona, ο Θεός να τον ελεήσει”..Άλλος ”Κάνει θρόμβους … και δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Γιατί διοχετεύουν εμβόλια που κάνουν θρόμβους και εγκεφαλικά επεισόδια;

Xθες το SANA ανέφερε για εμβολιασμούς στο Καμισλί στο κυβερνείο της Hasakah.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το συριακό πυροβολικό έπληξε 2 παρατηρητήρια του τούρκικου κατοχικού στρατού στη Β Συρία. Τραυματίες Τούρκοι στρατιώτες αναφορές για 1 νεκρό!!

23/06/2021

Ο συριακός στρατός δια του πυροβολικού του έβαλε κατά θέσεων του τουρκικού κατοχικού στρατού σε 2 τούρκικα κατοχικά παρατηρητήρια στα κατεχόμενα του Ιντλίμπ και στην επαρχία Χαλεπίου. Τουλάχιστον 5 Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να έχουν και νεκρούς. Με βαρύ πυροβολικό ο SAA στόχευσε τούρκικο παρατηρητήριο στη θέση Tal Badran στην πόλη Kansafra, στην επαρχία του Idlib, ενώ άλλη αναφορά φέρει το συριακό πυροβολικό να στόχευσε το τούρκικο παρατηρητήριο και τα περίχωρά του στην περιοχή Al-Wasata ΝΑ της πόλης Atarib στη δυτική επαρχία Χαλεπίου. Aναφορές τώρα πως ένας Τούρκος στρατιώτης που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση τώρα κατέληξε. Γίνεται λόγος για πολλούς τραυματίες Τούρκους στρατιώτες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άγιος Παντελεήμονας: Νεαρή έγκυος γυναίκα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Τρεις Πακιστανοί και ένας Αφγανός προσέγγισαν τα ξημερώματα στην Ομόνοια μία 25χρονη έγκυο Ελληνίδα, την πήγαν με ταξί στο υπόγειο διαμέρισμά τους και την βίασαν όλοι διαδοχικά

23 Ιουνίου 2021 16:25

Νέο περιστατικό βιασμού από αλλοδαπούς και μάλιστα ομαδικού αυτή την φορά στο κέντρο της Αθήνας. Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία σε βάρος μίας 25χρονης Ελληνίδας.

Οι δράστες κατηγορούνται ότι διέπραξαν το ανωτέρω αδίκημα σε βάρος της άτυχης κοπέλας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Αναζητείται επίσης ένας Αφγανός, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες φέρονται να προσέγγισαν τα ξημερώματα την κοπέλα στην Ομόνοια και να την έπεισαν να τους ακολουθήσει στο διαμέρισμά τους. Την έβαλαν σε ταξί και όταν έφτασαν εκεί την βίασαν διαδοχικά. Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έγκυος στον τρίτο μήνα και αντιμετωπίζει νοητική στέρηση.

Η κοπέλα συνεχώς τους ικέτευε να την αφήσουν να φύγει και στο τέλος την άκουσαν και περίοικοι στη γειτονιά. Ακριβώς λόγω του ότι έγιναν αντιληπτοί στο τέλος την άφησαν να φύγει, και εκείνοι αμέσως τους κατήγγειλε στην Αστυνομία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με αφορμή την γέννηση σαν σήμερα του Κώστα Σημίτη

23 Ιουνίου 2021 15:33

Σήμερα είναι και η επέτειος γέννησης του πρώην πρωθυπουργού και διαδόχου του Ανδρέα Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη!

 Με τον Σημίτη στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ η χώρα θα βίωνε μία από τις σκοτεινότερες περιόδους την αρχή του νεοφιλελευθερισμού και την κατάργηση της Δημοκρατίας που είχε κατακτηθεί στη μεταπολίτευση μετά το 1974: Την αρχή των σκανδάλων και της διαπλοκής. Και -όπως έχει γραφεί ουκ ολίγες φορές- θα ήταν τελικά ο πρωθυπουργός, που στην περίοδο της θητείας του οι μίζες πήγαιναν και έρχονταν!

Και σίγουρα αυτό ήταν που ανάγκασε τον Κώστα Σημίτη να αποφύγει την κρίση του λαού στις εκλογές του 2004 -για να μην «μαυριστεί»- και να δώσει τον «μουτζούρη» στον Γιώργο Παπανδρέου.

Το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη θα καταντούσε να υπογράφει συμφωνίες, όπως αυτή της Μαδρίτης, το 1997 και θα αποδεχόταν αποφάσεις, όπως αυτή του Ελσίνκι, το 1999, με τις οποίες η χώρα μας θα αναγνώριζε «γκρίζες ζώνες» και «ζωτικά συμφέροντα» της Τουρκίας στο Αιγαίο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάγδα Φύσσα προς Βουλή: Ντροπή ο Βελόπουλος να λέει πως πήραμε 800.000€ για τον Παύλο

Επιστολή της Μάγδας Φύσσα προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Τασούλα, με την οποία ζητά "κάθε δυνατό μέτρο προς αποτροπή περαιτέρω διάδοσης των ψευδών ισχυρισμών" του κ. Βελόπουλου.

23 Ιουνίου 2021 12:48

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα έστειλε η Μάγδα Φύσσα με την οποία ζητά την άμεση προστασία του απέναντι στα fake news, με αφορμή τα ψεύδη περί "αποζημίωσης" 800.000 ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο για τη δολοφονία του γιου της, τα οποία διακινεί ο πρόεδρος του κόμματος "Ελληνική Λύση", Κυριάκος Βελόπουλος.

Η πληροφορία περί δήθεν αποζημίωσης είναι ως γνωστόν μια εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη πληροφορία, η οποία διοχετεύθηκε από υποστηρικτές της ναζιστικής οργάνωσης αμέσως μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης, και βρήκε χώρο διάδοσης στα social media.

Η Μάγδα Φύσσα κάνει λόγο για ένα "χοντροκομμένο ψέμα" και αναφέρει -μεταξύ άλλων - στην επιστολή της: "σας καθιστούμε κοινωνό της αλήθειας και σας καλούμε να λάβετε κάθε δυνατό μέτρο προς αποτροπή περαιτέρω διάδοσης, εξασφαλίζοντας ότι οι ανωτέρω ψευδείς πληροφορίες σε βάρος μας, διακινούμενες από τον αρχηγό του κοινοβουλευτικού κόμματος "Ελληνική Λύση" δεν θα διαδοθούν εντός της Βουλής των Ελλήνων".

Στην επιστολή της που διαβιβάστηκε στον κ. Τασούλα, μέσω της δικηγόρου της Χρύσας Παπαδοπούλου, η Μάγδα Φύσσα παραθέτει τα βίντεο με τους ψευδείς ισχυρισμούς του κ. Βελόπουλου.

Σημειώνεται πως η οικογένεια του Παύλου Φύσσα δεν αξίωσε αποζημίωση, ενώ μια πιθανή αποζημίωση δεν ορίζεται αυτοδικαίως παρά μόνο κατόπιν προσφυγής σε αστικό δικαστήριο, μέσω των εντολέων.

Η επιστολή της Μάγδας Φύσσα αναλυτικά:

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κερατσίνι, 23-6-2021

κ. Κωνσταντίνο Τασούλα

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Απευθύνομαι σ’ εσάς και ζητώ την προστασία σας, γιατί ένα εκλεγμένο μέλος του Κοινοβουλίου, το οποίο μάλιστα έχει και τη θέση προέδρου κόμματος, διακινεί στον δημόσιο χώρο μια ψευδή πληροφορία που στρέφεται προσωπικά εναντίον μου και κατ’ επέκταση εναντίον της οικογένειάς μου.

Τις τελευταίες βδομάδες ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» υποστηρίζει στις τηλεοπτικές του εκπομπές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δήθεν έχω λάβει «αποζημίωση» 800.000 ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο για τη δολοφονία του γιου μου.

Πρόκειται, βέβαια, για ένα χοντροκομμένο ψέμα. Αν και είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ασκήσει μέχρι σήμερα αγωγή αποζημίωσης ούτε έχουμε λάβει οποιαδήποτε αποζημίωση από το ελληνικό Δημόσιο. Η «πληροφορία» αυτή διοχετεύθηκε σκοπίμως από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής την ημέρα που εκδόθηκε η δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την προφανή σκοπιμότητα να σκιαστεί αυτή η σημαντική δικαστική ετυμηγορία και να παρουσιαστώ εγώ ότι δήθεν πανηγυρίζω για την είσπραξη αυτού του ποσού και όχι για τη δικαίωση της θυσίας του Παύλου. Αλλά ακόμα και τότε, εκείνοι που διέπραξαν αυτή την αθλιότητα υποχρεώθηκαν σε αναδίπλωση και εξαφάνισαν από το διαδίκτυο τις σχετικές συκοφαντικές «πληροφορίες».

Και τώρα έρχεται ο αρχηγός ενός κόμματος της Βουλής να επαναλάβει τα ίδια. Ενδεικτικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter στις 29.4.2021 ο κ. Βελόπουλος έγραψε τα ακόλουθα:

«Το ότι είναι μισελληνικό το νεοελληνικό κράτος της ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ αποδεικνύεται εύκολα: Γρηγορόπουλος: Αποζημίωση 252.000 ευρώ (σωστά).

Μάνα Φύσσα: Αποζημίωση 800.000 ευρώ (σωστά). Μυρτώ: Αποζημίωση 0 ευρώ (έγκλημα). Πείτε μου κάνουμε λάθος;»

Από κάτω, οι ακόλουθοί του φέρονται να συμφωνούν κατά 96,2% ότι το κράτος είναι «μισελληνικό» γι’ αυτό τον λόγο. Την ανάρτηση αυτή αναπαρήγαγαν στη συνέχεια και οι βουλευτές του κόμματος στους δικούς τους λογαριασμούς.

Τα ίδια επαναλήφθηκαν από τον κ. Βελόπουλο και στην προσωπική του τηλεοπτική εκπομπή στις 17.5.2021 (στο 5:10΄).

Θεωρούμε απαράδεκτο σαν οικογένεια του Παύλου να διακινούνται κατασκευασμένες πληροφορίες σε βάρος μας και δη από μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου. Σας καθιστούμε κοινωνό της αλήθειας και σας καλούμε να λάβετε κάθε δυνατό μέτρο προς αποτροπή περαιτέρω διάδοσης, εξασφαλίζοντας ότι οι ανωτέρω ψευδείς πληροφορίες σε βάρος μας, διακινούμενες από τον αρχηγό του κοινοβουλευτικού κόμματος «Ελληνική Λύση» δεν θα διαδοθούν εντός της Βουλής των Ελλήνων.

Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή

Μάγδα Φύσσα".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θερμό επεισόδιο στην Κριμαία - Βολές ρωσικού μαχητικού κατά βρετανικού αντιτορπιλικού

Ο Βρετανικός στρατός διέψευσε τη ρίψη ρωσικών πυρών εναντίον σκάφους στη Μαύρη Θάλασσα.

23/06/2021 15:02



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνελήφθη Αλβανός δραπέτης ληστής που είχε πάρει όμηρο τον πεθερό του Γιώργου Δώνη

Πρόκειται για σκληρό κακοποιό που ήταν δραπέτης από το 2019 όταν και παραβίασε την άδεια του-Είχε καταδικασθεί με πάνω από έναν αιώνα φυλακή και ήταν ένας εκ των δραστών που είχαν ρημάξει στις ληστείες οικίες στην Κηφισιά το 2012 και είχαν πάρει όμηρο τον πεθερό του προπονητή Γιώργου Δώνη προκαλώντας σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και τραυματισμούς

23 Ιουνίου 2021 23:27

Στα χέρια της Αστυνομίας και μάλιστα με περιπετειώδη τρόπο στο Κορωπί, έπεσε ένας 43χρονος Αλβανός. Πρόκειται για παλιό γνώριμο των Αρχών, σεσημασμένο και πολύ σκληρό και επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος ήταν δραπέτης των Φυλακών από το 2019 όταν και παραβίασε την άδεια του και δεν επέστρεψε ξανά πίσω.

Ο ίδιος ήταν μέλος της συμμορίας που το 2012 είχε σκορπίσει τον τρόμο με τις βίαιες ληστείες του σε οικίες στην Κηφισιά και ήταν ένα εκ των δραστών που είχαν πάρει όμηρο τότε τον πεθερό του προπονητή Γιώργου Δώνη, όταν είχαν εισβάλει στο σπίτι του, προκαλώντας σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Μάλιστα χρησιμοποίησαν σαν ασπίδα τον πεθερό του προπονητή και τραυμάτισαν έναν αστυνομικό. Ο δράστης είχε καταδικασθεί με περισσότερο από έναν αιώνα φυλακή…

Για την υπόθεση, αναφέρει σχετική επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 21-6-2021 στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 43χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόδραση κρατουμένου, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, και παράβαση του Νόμου περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 21-6-2021 εντοπίσθηκε ο 43χρονος από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε στην περιοχή του Κορωπίου και στην προσπάθειά τους να τον ελέγξουν τράπηκε σε φυγή, πλην όμως σε κοντινή απόσταση κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι κρότου με γεμιστήρα με 11 φυσίγγια, 2 μαχαίρια και 3 κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Κρωπίας όπου διαπιστώθηκε ότι από την 12-10-2019 ήταν δραπέτης Καταστήματος Κράτησης, στο οποίο δεν επέστρεψε μετά από τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί.

Στο ανωτέρω Κατάστημα Κράτησης εξέτιε ποινή κάθειρξης μετά από καταδικαστική απόφαση, με την οποία του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης 101 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία από κοινού, αρπαγή από κοινού, παράνομη οπλοφορία κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένη κλοπή και απάτη από κοινού. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Μου πήρε το παιδί, εάν χάσω και το εγγόνι, θα είναι η χαριστική βολή για μένα»

 Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 12:01

Την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού της Καρολάιν διεκδικεί η οικογένειά της, σύμφωνα με τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη. Ο ίδιος, εκπροσωπώντας την οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και τόνισε πως το περιβάλλον του θύματος είναι απολύτως κατάλληλο για να μεγαλώσει την ενός έτους Λυδία.

Ο δικηγόρος είπε συγκεκριμένα μία κουβέντα της μητέρας της Καρολάιν σχετικά με την ανατροφή της μικρής Λυδίας: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα». Αυτή είναι η δήλωση της γιαγιάς της μικρής Λυδίας, για την οποία αναμένεται άμεσα η απόφαση για την επιμέλειά της.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Παγώνουν» τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

 Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 10:22

Την έντονη δυσφορία της Αθήνας προκάλεσε η ανάρτηση του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, στο Twitter πως βρίσκεται στο Άμστερνταμ για να στηρίξει την εθνική ομάδα της Μακεδονίας. Συγκεκριμένα είπε: «Βρίσκομαι στο στάδιο του Άμστερνταμ και δίνω την ισχυρή μου υποστήριξη στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας», παραλείποντας το «Βόρεια» από το όνομα της χώρας του.

Η εν λόγω ανάρτηση, που έρχεται ως συνέχεια άλλων αντίστοιχων κινήσεων το τελευταίο διάστημα, έφθασε εντός λίγων δευτερολέπτων στο Μαξίμου, με την αντίδραση να συνοψίζεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Κ», στη φράση «ως εδώ και μη παρέκει».

Το Μαξίμου φαίνεται πως αποφάσισε να κρατήσει πιο σκληρή θέση προς τη Βόρεια Μακεδονία, με την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, σε ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, να θυμίζει ποιες ήταν οι διαφωνίες της ΝΔ στη συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κύρωση των τριών μνημονίων συνεργασίας μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο… «και βλέπουμε», ενώ ήταν προγραμματισμένη για τον επόμενο μήνα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Κατηγορεί τους Βρετανούς για παραβίαση του Δικαίου της Θάλασσας

 Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 20:02

Ωμή παραβίαση της Συνθήκης του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας χαρακτηρίζει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τις ενέργειες του βρετανικού αντιτορπιλικού HMS Defender στην Μαύρη Θάλασσα.

Η πλευρά της Ρωσίας λέει ότι το αντιτορπιλικό εισήλθε στα χωρικά ύδατα της χώρας και κάλεσε την βρετανική πλευρά να ερευνήσει τις ενέργειες του πληρώματος του βρετανικού αντιτορπιλικού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Λουκασένκο κατηγορεί την Γερμανία για πράξη ναζισμού σχολιάζοντας τις ευρωενωσιτικές κυρώσεις

 Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 23:46

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο κατηγόρησε σήμερα Τρίτη τη Γερμανία για μια πράξη ναζισμού, μετά την επιβολή νέων ευρωενωσιτικών κυρώσεων κατά του Μινσκ, που έπληξαν ιδιαίτερα σημαντικές πηγές εισοδήματος της χώρας.

«Αυτό που δεν περιμέναμε είναι ότι η Γερμανία θα συμμετείχε και αυτή σε αυτή τη συλλογική συνωμοσία», δήλωσε ο Λουκασένκο, με την ευκαιρία του εορτασμού της 80ης επετείου από την ναζιστική εισβολή στην πρώην Σοβιετική Ένωση.

«Δεν το περιμέναμε από εκείνους των οποίων οι πρόγονοι σκότωσαν έναν στους τρεις Λευκορώσους», είπε. «Τι και αν έχουν περάσει 80 χρόνια; Τι είναι ένας νέος θερμός πόλεμος;»



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ἡ ταπείνωση τῆς Οὐκρανίας σέ δυό φωτογραφίες:

Ὁ στρατηγός γονατιστός προσφέρει τό ξῖφος στόν Ἀμερικανό πρέσβη Τέφφτ καί ἄλλος ἀξιωματικός, ἐπίσης γονατιστός μπροστά στή Βρετανίδα πρέσβειρα Μελίντα Σίμμονς.

Θλίψη βαθειά γιά τόν οὐκρανικό λαό πού πῆρε λάθος δρόμο.

Προφανῶς οἱ ἡμέτεροι τζουτζέδες ἔχουν σκληρό ἀνταγωνισμό στό ἄθλημα τῆς ξετσίπωτης ὑποταγῆς.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΛΑΦΡΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ έπαθε (μετά το εμβόλιο) ο Λάκης Λαζόπουλος...

Ο Λάκης Λαζόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς αυτό που υπέστη ήταν ελαφρύ εγκεφαλικό...

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Από τότε αναρρώνει στο σπίτι του.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία” το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη” με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τυχαιοκτονία! ΠΕΘΑΝΕ 15χρονος (που είχε κάνει το εμβόλιο) από... πλατυποδία

Clynick Jacob, ετών 15, ΗΠΑ 

Εκανε το ΕμβοΛΟ

ΠΕΘΑΝΕ όλως τυχαίως

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - Τυχαιοκτονία

ΑΙΤΙΑ ( cause of death ) - Πλατυποδία ( flat feet )

Ο Jacob Michael Clynick γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 2007 στο Rockwood του Μίσιγκαν. Πέθανε στις 16 Ιουνίου 2021, σε ηλικία μόλις 13 ετών ....

Το όνομα του Jacob άρχισε να είναι δημοφιλές στα κοινωνικά μέσα όταν η αδερφή του πατέρα του άνοιξε για το θάνατό του στη σελίδα της στο Twitter. Η Tami Burages δημοσίευσε ένα νήμα στις 20 Ιουνίου όπου εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την πιθανή σύνδεση μεταξύ του θανάτου του Clynick και του εμβολίου COVID-19.

Η Burages μοιράστηκε μια φωτογραφία με αυτό που φαινόταν να είναι η κάρτα εγγραφής εμβολιασμού του Jacob, η οποία αποκάλυψε ότι έλαβε τη δεύτερη βολή του εμβολίου Pfizer στις 13 Ιουνίου. Ο Μπράιγς είπε ότι ο Τζέικομπ δεν είχε καμία γνωστή άσχημη κατάσταση υγείας, ούτε έπαιρνε φάρμακα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήρεμα ρωτάμε... Ο γιατρός-βουλευτής Ξανθός του ΤΣΥΡΙΖΑ είναι μέλος μασονικής στοάς;

Δεν πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες κι οι ψηφοφόροι του; Άλλωστε δεν είναι κάτι κακό, ή παράνομο να είσαι μασόνος...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αιώνια φοιτήτρια Ιταλίας... «ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ εμβολίου σύντομα»!

Καλά, οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες δεν επιλέγουν και κάποιους, έστω "σοβαρούς" που να μην προκαλούν γέλια... παρά μόνον τσόκαρα για να πουλάνε τα πειραματικά τους μπόλια;

 ΝΕΟ ΑΛΑΛΟΥΜ! «ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ εμβολίου σύντομα» αναγγέλλει η Παγώνη, «ίσως όχι» λέει η Θεοδωρίδου...

Σε μικρό χρονικό διάστημα εκτίμησε πως θα δοθούν οι οδηγίες για την τρίτη δόση του εμβολίου η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη.

Όπως είπε, εκτιμάει ότι θα χρειαστεί διάστημα περίπου ένα με ενάμιση μηνά μέχρι να δοθούν οι οδηγίες για τη χορήγηση της τρίτης δόσης σε όσους είχαν εμβολιαστεί στην πρώτη φάση των εμβολιασμών. Για όσους εμβολιάζονται την παρούσα περίοδο, ανέφερε ότι, θα χρειαστούν την τρίτη δόση περίπου μετά από ένα χρόνο.

Αντίθετα, η Μαρία Θεοδωρίδου Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για το ενδεχόμενο χορήγησης της τρίτης δόσης, είπε: «Εξαιρετικά αισιόδοξοι εμφανίζονται οι επιστήμονες από το εξωτερικό, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ίσως δεν χρειαστεί τρίτη δόση, διότι η ανοσιακή ανταπόκριση με τις δύο δόσεις κρατάει περισσότερο από αυτό που υπήρχε η αρχική εκτίμηση»...

Αναφερόμενη στη χρήση της μάσκας στις διακοπές, η κ. Παγωνη τόνισε ότι οι πολίτες θα πρέπει να τις φορούν ειδικά σε περιπτώσεις συνωστισμού, όπως στα σοκάκια ενός νησιού, που όπως τόνισε, δεν ξέρεις ποιος είναι δίπλα σου.

Για το σημείο που θα σημάνει την κατάργηση της χρήσης της μάσκας, η ίδια εκτίμησε πως όταν οι εμβολιασμοί φτάσουν σε ένα ποσοστό 80% τότε οι πολίτες δε θα χρειάζεται να φορούν μάσκες, ούτε σε εσωτερικούς χώρους.

Τέλος, περιγράφοντας την εικόνα των νοσοκομείων, τόνισε ότι υπάρχει βελτίωση σε σχέση με τον κορωνοϊό αλλά αργεί η αποκλιμάκωση του αριθμού των διασωληνωμένων ασθενών, επειδή χρειάζονται πολυήμερες νοσηλείες.

Η πίεση που δέχεται το σύστημα είναι μεγάλη από άλλους ασθενείς, τόνισε προσθέτοντας πως οι τελευταίες εφημερίδες ήταν πολύ δύσκολες και όχι εξαιτίας του κορωνοϊού.