Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Πεμπτη 22 Ιουλιου 2021


21 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2021

KK Λευκορωσίας: Οι προκλήσεις στη Λευκορωσία και την Κούβα είναι παρόμοιες

Πηγή:https://guernicaeu.wordpress.com/2021/07/21/kk-%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%81/?fbclid=IwAR27iiJ9gFztf58P95ANK-GVLV-eqmuBtW4LSCgybcyqoaMQy-Osjdpmtgc

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Λευκορωσίας, Nikolai Volovich, επέστησε την προσοχή στην ομοιότητα μεταξύ των αποσταθεροποιητικών ενεργειών που έλαβαν χώρα στην χώρα του και εκείνων που πραγματοποιήθηκαν στην Κούβα.

Σε ένα άρθρο που έγραψε για την εφημερίδα Pravda, ο Volovich επεσήμανε ότι είναι αδύνατο να μην παρατηρήσουμε τις ίδιες κινήσεις και την ίδια ρητορική στα γεγονότα της Λευκορωσίας και τις προκλήσεις και τις ταραχές που συνέβησαν στην Κούβα.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, αντιμετωπίζουμε ένα κλασικό του είδους. Οι ίδιες τεχνικές, οι ίδιοι στόχοι. Τα πάντα είναι ακριβώς όπως έγιναν με εμάς και όπως είχε σχεδιαστεί για τη Ρωσία», είπε.

Στο άρθρο του, με τίτλο «Γιατί τα γεγονότα στην Κούβα ξετυλίχθηκαν σε αντιστοιχία με το ίδιο μοτίβο των έγχρωμων επαναστάσεων που εφαρμόστηκe στη Λευκορωσία;» ο κομμουνιστής ηγέτης έδειξε πώς και στις δύο περιπτώσεις συνέπεσαν οι αμερικανικές στρατηγικές για την ήττα της Κουβανικής Επανάστασης.

«Μια ανάλυση των γεγονότων που έχουν συμβεί στον κόσμο δείχνει ότι οι σημερινές ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών και των δορυφόρων τους στρέφονται κατά των κρατών που βασίζουν τις πολιτικές τους σε υψηλά πρότυπα κοινωνικής ασφάλειας για τον πληθυσμό», έγραψε.

Ο Volovich δήλωσε ότι η Κούβα έχει υποστεί πρωτοφανή πίεση και προσπάθειες εξωτερικής παρέμβασης στις εσωτερικές της υποθέσεις.

«Για περισσότερα από 60 χρόνια, οι Κουβανοί ζουν υπό πολιτικό και οικονομικό αποκλεισμό και υπόκεινται σε σκληρές κυρώσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Δύση στο σύνολό της», πρόσθεσε.

Ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών σοσιαλιστικής οικοδόμησης, η Κούβα, βασιζόμενη στις δικές της δυνάμεις, κατάφερε να αποτελέσει αρκετά ισχυρό και ανεξάρτητο κράτος, παρέχοντας αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης για τους πολίτες της, πρόσθεσε ο πολιτικός.

Ο Volovich υπενθύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ουάσιγκτον προσπαθεί να αλλάξει την κυβέρνηση της Αβάνας για να αναλάβει τον έλεγχο του νησιού. «Οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν καταφύγει περισσότερες από μία φορές στα πιο αιματηρά σενάρια, έχοντας διαπράξει 637 απόπειρες κατά της ζωής του θρυλικού Διοικητή Φιντέλ Κάστρο», θυμάται.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με βάση τα χθεσινά στο Σύνταγμα:  Ήταν τρεις κι ο κούκος, και μάλιστα ένα μέρος ήταν υποστηρικτές του Κασιδιάρη οι οποίοι είχαν έρθει με στόχο να καπελώσουν την συγκέντρωση, σιγά μη χέστηκαν για ελευθερίες και υποχρεωτικότητες. Αν βεβαίως είχαν κατέβει μερικές δεκάδες χιλιάδες, αυτά τα 200 άτομα μαξ σχεδόν δεν θα φαίνονταν, ούτε βεβαίως ήρθαν άνθρωποι και έφυγαν όταν τους είδαν. Απλώς δεν ήρθαν καθόλου, ποτέ. Πήγαν για καφέ και βόλτα. Δεν υπάρχει δικαιολογία, απλώς το συντριπτικώς μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της κοινωνίας είναι είτε υπέρ της καταστάσεως αυτής είτε ουδέτερο. Και από αυτούς που σκούζουν και κοινοποιούν εδώ ή στο twitter ή στο youtube διάφορα, οι περισσότεροι έκατσαν σπίτι, πήγαν βόλτα, βρήκαν μία δικαιολογία του κώλου. Cope και άγιος ο Θεός.

Σχολιο.- δεν τα ξέρεις καλα! Η χοντρή χαλάστρα έγινε διαδικτυακά! Βγήκε ο ιατρός Φώφωλης που είναι υποτίθεται κύριος επιλαχών της ελληνικής άνοιξης της αντίστασης και κάτι άλλοι απο το "Δίκτυο Ελληνισμού" και ειπαν όλα τα παρακάτω μαζί: ακυρωνεται η συγκεντρωση/ θα γινει αλλη ημερομηνια/ εχουμε πληροφοριες απο το Μαξίμου ότι θα σας την πέσουν/.

Τα μπαχαλάκια και τα χρυσαυγουλα και οι θεούσοι λειτουργησαν επικουρικά για τα καναλια, για να λένε πάλι ότι οι αρνητές είναι λίγοι και γραφικοί.

Σχολιο.- Δυστυχώς το σύστημα κοινωνικής πτώσης της κοινωνίας έχει έρθει ήδη.

Μιλούσα καιρό από τα σοσιαλ στους δρόμους στις παρέες μου όπου μπορούσα.

Ο Έλληνας είναι στην κοσμαρα του σκέφτεται πως ότι κι αν πάθει το καφεδάκι το ποτάκι και τα ψώνια του μη χάσει. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα ζουν μελλοντικά σε μια κόλαση τους ενδιαφέρει μη χάσουν τις καθημερινές συνήθειες-απολαυσεις τους. Επίσης όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα χαμογελούν επειδή δεν ήταν το δικό τους ότι η φωτιά βρίσκεται δίπλα δεν τους ανησυχεί.

Μας έφαγαν οι μαλακίες του τύπου "ζήσε τη στιγμή" Κλάιν Μάιν κλπ. Επίσης πιστεύουν πως αν κάνουν ότι τους πουν θα πάρουν την ελευθερία τους πίσω και θα ζουν όπως ζούσαν πριν.

Ναι και οι γαιδαροι πετούν και τα σύννεφα είναι ροζ επειδή είναι φτιαγμένα από μαλλί της γριάς.

Όταν θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει θα κτυπανε τα (άδεια) κεφάλια τους.

Σχολιο.- Λες έχω νευριάσει με τους αλήτες. Με ποιούς απ'όλους; Τους δημοσιοκάφρους; Τους αστυνομικούς; Τους καθυστερημένους υποστηρικτές του Κασιδιάρη που ήρθαν για να φωνάξουν "αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει"; Τις εκατοντάδες χιλιάδες που θίγονται και απειλούνται από τα μέτρα, που σχολιάζουν στο ιντερνετ και φωνάζουν και βρίζουν και απειλούν με επαναστάσεις και εχθές ήταν βεβαίως απόντες;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δηλαδή οι ανεμβολίαστοι πρέπει να εμβολιαστούν για να μην κολλήσουν οι εμβολιασμένοι τον ιό για τον οποίο εμβολιάστηκαν;;;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυβέρνηση που στηρίζεται στην αστυνομία, σημαίνει ότι έχει χάσει τη στήριξη της κοινωνίας, ότι και να λένε τα ΜΜΕ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22 ΙΟΥΛΙΟΥ 1943: Η ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις για το Ανατολικό Μέτωπο, όπου μετά τη Μάχη του Στάλινγκραντ την πρωτοβουλία είχε αναλάβει ο Κόκκινος Στρατός, και παράλληλα να ευνοήσουν τη σύμμαχό τους Βουλγαρία, οι Γερμανοί κατακτητές αποφάσισαν, τον Ιούλιο του 1943, την επέκταση της βουλγαρικής κατοχής (που είχε επιβληθεί στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη) και στην κεντρική Μακεδονία.

Η ανακοίνωση της απόφασης των κατακτητών προκαλεί παλλαϊκό ξεσηκωμό σ' ολόκληρη την Ελλάδα, με αποκορύφωμα τη μεγάλη διαδήλωση στην Αθήνα, στις 22 Ιουλίου.

Με πρωτοβουλία του ΕΑΜ και με εμπροσθοφυλακή το Εργατικό ΕΑΜ (που είχε κηρύξει γενική απεργία) και την ΕΠΟΝ, ένα τεράστιο πλήθος εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών κατακλύζει το κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται αντιμέτωπο με τους πάνοπλους κατακτητές και τους "εθνικόφρονες" συνεργάτες τους.

Σ' αυτή, την πλέον μαζική των κατοχικών διαδηλώσεων, εκτυλίσσονται και οι κορυφαίες σκηνές ηρωισμού από δύο επονίτισσες και μια νεαρή εργάτρια, μέλος του ΚΚΕ.

Βλέποντας έναν επονίτη να πέφτει ανεμίζοντας την ελληνική σημαία, η 17χρονη Παναγιώτα Σταθοπούλου (δεύτερη φωτογραφία) επιχειρεί να την υψώσει ξανά και συνθλίβεται από τις ερπύστριες γερμανικού τανκς. Αμέσως μετά μια άλλη επονίτισσα, η 19χρονη Κούλα Λίλη (τρίτη φωτογραφία), ανεβαίνει πάνω στο τανκς και χτυπάει τον χιτλερικό δολοφόνο, για να πέσει κι αυτή νεκρή δίπλα στη συναγωνίστριά της.

Πιο πέρα, έπεφτε η 23χρονη κομμουνίστρια εργάτρια Όλγα Μπακόλα (τέταρτη φωτογραφία), που κι αυτή ανέβηκε σε ένα τανκς, επιτιθέμενη στον Γερμανό πολυβολητή. 

Ήταν δεκαπέντε οι νεκροί, διακόσιοι οι τραυματίες και πεντακόσιοι οι συλληφθέντες εκείνης της μέρας. Όμως, η επέκταση της βουλγαρικής κατοχής ματαιώθηκε. Ο λαός μας είχε νικήσει για μια ακόμη φορά!

Πριν ακόμη στεγνώσουν οι δρόμοι της Αθήνας από το αίμα των αγωνιστών και αγωνιστριών του ΕΑΜ, της ΕΠΟΝ και του ΚΚΕ, οι "εθνικόφρονες", αυτοί που τους μακέλεψαν μαζί με τους Γερμανούς κατακτητές, θα τους αποδώσουν τον χαρακτηρισμό "εαμοβούλγαροι".

ΥΓ. Το fb κάλυψε τη φωτογραφία της ηρωίδας Κούλας Λίλη, γιατί, λέει, μπορεί το περιεχόμενό της να θεωρηθεί βίαιο ή σκληρό. Πλάι σε ένα γυμνό γυναικείο άγαλμα φωτογραφίζεται η 19χρονη επονίτισσα, όπως μπορεί να διαπιστώσει όποιος πατήσει πάνω στη φωτογραφία. Τραγική η παρέμβαση του fb.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



όταν αυτοαποκαλείσαι άριστος κι αποδεικνύεσαι απλά κοινός ψεύτης. Εσείς οι πιτσιρικάδες που πέσατε θύματα της προπαγάνδας τους πως αισθάνεστε τώρα;

«Άφαντο» το «φιλοδώρημα» των 150 ευρώ που υποσχέθηκε η κυβέρνηση στους νέους που εμβολιάζονται: «Δεν βγήκε η εγκύκλιος»

22/07/2021 - 09:47

Απίστευτο «μπάχαλο»

Ακόμα και το φιλοδώρημα-«δωροδοκία» των 150 ευρώ που υποσχέθηκε η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη στους νέους μεταξύ 18 και 24 ετών για να τους πείσει να εμβολιαστούν αποδεικνύεται «λόγια του αέρος», τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Τα περιβόητα voucher των 150 ευρώ που αποφάσισε η κυβέρνηση να δώσει στους νέους για να τους πείσει να εμβολιαστούν δεν είναι διαθέσιμα καθώς όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ, αναγκάζονται να διώχνουν όσους δικαιούχους σπεύδουν, γιατί δεν τούς έχει σταλεί από την κυβέρνηση, η σχετική εγκύκλιος!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τι άλλο θέλετε για να καταλάβετε; εδώ τελειώνουν τα επιχειρήματα.

Λάρισα: «Καμπάνα» 3.000 ευρώ στη γυναικολόγο που έκανε αναρτήσεις κατά του εμβολιασμού

21/07/2021, 13:22

«Πείτε όχι στον εμβόλια κατά του Covid-19, μεγάλες παρενέργειες!!!», έγραφε τον περασμένο Μάιο 

«Καμπάνα» από τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας στην γυναικολόγο που τον περασμένο Μάιο είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τις αναρτήσεις κατά του εμβολιασμού που είχε κάνει μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Στην ανάρτησή της, η οποία είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου τότε αλλά κατέβηκε αμέσως μετά τις έντονες αντιδράσεις, η γυναικολόγος έκανε λόγο για παρενέργειες από τον εμβολιασμό: «Πείτε όχι στον εμβόλια κατά του Covid-19, μεγάλες παρενέργειες!!!»  σημειώνοντας πως υπάρχουν θεραπείες για τον κορωνοϊό, οι οποίες έχουν και γρήγορα αποτελέσματα.

Στην συνέχεια η γυναικολόγος μιλούσε για πολλούς νεκρούς στην χώρα μας από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και έλεγε στον κόσμο να «είναι γενναίος» σημειώνοντας πως «ο λαός έχει αντιληφθεί την αλήθεια». Έκλεινε δε λέγοντας «όχι στην παγκοσμιοποίηση» και πως... «η Γη φτάνει για όλους».

Η στάση της, καθώς και τα όσα είχε τότε υποστηρίξει, είχαν προκαλέσει την άμεση αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, που την κάλεσε να απολογηθεί στο πειθαρχικό για αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Η γυναικολόγος απολογήθηκε στις 10 Ιουνίου, ενώ στις 16 Ιουλίου εκδόθηκε η απόφαση με την οποία της επιβλήθηκε «πρόστιμο ποσού τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) και συγκεκριμένα του άρθρου 17 παρ. 9 και 10, καθώς και του άρθρου 319 παρ. 1δ του Ν. 4512/2018, ήτοι για παραπλάνηση και παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας με μη τεκμηριωμενες και επιστημονικά παραδεκτές απόψεις γύρω από την Covid-19 και τον εμβολιασμό, που κλόνισαν την πίστη των πολιτών προς το ιατρικό λειτούργημα». 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Αλμπέρ Καμύ

ας το'χουμε πάντα στο μυαλό μας όσοι επιλέγουμε ν'αντιστεκόμαστε στην παγκόσμια χούντα....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα χορηγούμενα εμβόλια Pfizer δεν είναι τα ίδια για όλους, αλλά θα περιέχουν διαφορετικές δόσεις και σύνθεση εμβολίου:

- Σε ορισμένα ινδικά χοιρίδια (Ανθρώπους) θα εγχυθούν με δύο δόσεις των 10 νανογραμμαρίων η καθεμία.

- Σε ορισμένα ινδικά χοιρίδια (Ανθρώπους), δύο δόσεις των 20 νανογραμμαρίων η καθεμία.

- Σε ορισμένα ινδικά χοιρίδια (Ανθρώπους), 2 δόσεις των 30 νανογραμμαρίων η καθεμία.

- Σε ορισμένα ινδικά χοιρίδια (Ανθρώπους), 2 δόσεις των 40 νανογραμμαρίων η καθεμία.

- Σε ορισμένα ινδικά χοιρίδια (Ανθρώπους), 2 δόσεις των 100 νανογραμμαρίων η καθεμία.

- Σε ορισμένα ινδικά χοιρίδια (Ανθρώπους), θα εγχυθούν με νερό (placebo).

- Σε ορισμένα ινδικά χοιρίδια (Ανθρώπους), θα χορηγηθεί ένεση με 3 δόσεις.

- Σε ορισμένα ινδικά χοιρίδια (Ανθρώπους), θα γίνει ένεση με 4 δόσεις.

Στην πρώτη δοκιμή, 44.000 άτομα έλαβαν ένεση με 22.000 πραγματικά εμβόλια και 22.000 εικονικό φάρμακο = 50%. Θα μπορούσε το ποσοστό να είναι το ίδιο; Μπορεί.

Καταλαβαίνετε ότι θα υπάρχουν άνθρωποι που θα πάρουν 10 νανογραμμάρια υλικού, άλλα 10 φορές περισσότερο, 100 νανογραμμάρια ανά δόση!

Θα υπάρχουν άλλοι που θα υποβληθούν σε μία δόση εικονικού φαρμάκου και μια δεύτερη δόση εμβολίου. Προφανώς όλα θα καταγραφούν.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Οι γιατροί & οι "ειδικοί" με ασυλία... έχουν διαβάσει πώς λειτουργεί το επίσημο "Σχέδιο Pfizer";

1. Οι απλοί γιατροί που έχουν δώσει τον "Ιπποκράτειο Όρκο" και οι υγειονομικές επιστημονικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις... το γνωρίζουν, το έχουν διαβάσει και γιατί σιωπούν;

2. Οι "ειδικοί" της κυβερνητικής "Επιστημονικής Επιτροπής", με ασυλία κι ακαταδίωκτο... το γνωρίζουν, το έχουν διαβάσει και ποια είναι η "επιστημονική άποψή" τους;

3. Τα πολιτικά κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Μερα, Κιναλ), που έχουν στρατευτεί στην υπόθεση "Ελευθερία" των μαζικών εμ βολιασμών με ένα πειραματικό γενετικό φάρμακο... το γνωρίζουν, το έχουν διαβάσει οι "επιστημονικές" τους Επιτροπές;

4. Ο πολίτης που καλείται, πιέζεται, εκβιάζεται, δέχεται διαχωρισμούς απαρτχάιντ, ώστε να υποχρεωθεί να συμμετάσχει σε ένα πείραμα, δεν πρέπει να γνωρίζει;

5. Οι λειτουργοί της λεγόμενης "Δικαιοσύνης" μπορούν να σιωπούν;

Λοιπόν, με την ελπίδα μιας ελάχιστης ευαισθητοποίησης από μέρους όσων έχουν δώσει τον "Ιπποκράτειο Όρκο":

1). Το τεστ (ΠΕΙΡΑΜΑ) χωρίζεται σε τρεις φάσεις.

Η πρώτη φάση αποτελείται από τη συλλογή ατόμων που προσφέρουν τον εαυτό τους ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ (ινδικά χοιρίδια) για τη δοκιμή και περιλαμβάνει την έναρξη των εμβολιασμών. Η πρώτη φάση του τεστ τελειώνει στις 2 Νοεμβρίου 2021.

Η δεύτερη φάση ξεκινά στις 3 Νοεμβρίου, η τρίτη φάση θα λήξει στις 2 Μαΐου 2023, ημερομηνία λήξης του τεστ Pfizer.

Η χορηγία του πειράματος (δοκιμής) δεν είναι της Pfizer αλλά της BioNTech.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θέλει την ανάληψη ευθύνης και στο πλαίσιο που βλέπετε παρακάτω οι σωστές λέξεις είναι "πλένουμε τα χέρια μας".

Εδώ επακριβώς:

Η ασφάλεια και η επιστημονική εγκυρότητα αυτής της μελέτης είναι ευθύνη του χορηγού της μελέτης και των ερευνητών. Η καταχώριση μιας μελέτης δεν σημαίνει ότι έχει αξιολογηθεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ. Μάθετε για τους κινδύνους και τα πιθανά οφέλη των κλινικών δοκιμών και μιλήστε με το γιατρό σας προτού συμμετάσχετε. Διαβάστε την αποποίηση ευθυνών μας για τις λεπτομέρειες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια άλλη διάσταση των εμβολιασμών

Ο καθηγητής καρδιολογίας Αρβανίτης μου έχει πει ότι εξαιρούνται από τον εμβολιασμό όσοι έχουν αυτοάνοσα, όσοι παίρνουν ανοσοκατασταλτικά, όσοι έχουν θρομβοφιλία, πολυκυτταρραιμία και όσοι έχουν ιστορικό σοβαρών αλλεργιών ή αλλεργικού σοκ. Εγώ προσωπικά έχω θρομβοφιλία κι έχω ιστορικό θρομβώσεων κι έχω χάσει το 50% λειτουργίας του νεφρού μου κι έχω πάθει έμφραγμα εξαιτίας πολλαπλών θρομβώσεων μετά από κατάδυση. Παρ'όλα αυτά ο καρδιολόγος που με παρακολουθεί μου έχει συστήσει να εμβολιαστώ αν και κάποιοι άλλοι γιατροί μου έχουν συστήσει να αποφύγω τον εμβολιασμό σαν τον διάολο το λιβάνι. Ουδείς όμως δεν υπογράφει χαρτί για την εξαίρεση μου. Όταν τους ρωτάω γιατί με ρωτάνε "δεν καταλαβαίνεις;" Τι άλλο να πούμε πια....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια πολύ σύντομη ενημέρωση : ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, βρίσκεται στην φυλακή!


Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: Με διδακτορικό στο Χάρβαρντ ο γιατρός διοργανωτής των συγκεντρώσεων ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην Κύπρο

Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης συνελήφθη ως ένας εκ των διοργανωτών της ειρηνικής διαμαρτυρίας  ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην Κύπρο.

21 Ιουλίου 2021, 14:53



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είμαστε Αντιεμβολιαστές..!!

Είμαστε απέναντι στον υγειονομικό ρατσισμό-φασισμό..!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απαιτούμε δημόσιο επιστημονικό διάλογο για τον ιό & ανάληψη ευθυνών με συνέπειες, από όσους επηρεάζουν τις ζωές μας!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αστυνομία Πανεπιστημίων: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα 400 προσληφθέντων

Να υποθέσω ότι θα είναι υποχρεωτικός εμβολιασμός και για όσους είναι στην Αστυνομία Πανεπιστημίων.

Επίσης..

Για νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό στο Ε.Σ.Υ. , δεν επιτρέπεται να κάνουν προσλήψεις.

Ούτε βέβαια για προσωπικό στο υπουργείο εργασίας για να δουλέψουν, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία έγκρισης για συντάξεις που εκκρεμούν. Θα δωθεί η δουλειά σε ιδιώτες.

Όταν ρωτήθηκε ο υπουργός Κ. Χατζηδάκης, γιατί δεν προσλαμβάνει το υπουργείο νέους εργαζόμενους, η απάντηση του ήταν:. "τι θα τους κάνουμε μετά;".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ ΞΥΠΝΑ ΜΝΗΜΕΣ,

ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...

Στις διαδηλώσεις που γίνονται στο Ισραήλ, (για τον ίδιο λόγο όπως και εδώ και στην Γαλλία και αλλού) οι διαδηλωτές συγκρίνουν το pass port που θέλουν να τους επιβάλλουν, για την επιβολή διακρίσεων στους ανεμβολίαστους, με το κίτρινο άστρο που έβαζαν οι Ναζί στο πέτο των γονέων και των παππούδων τους, για να μην μπορούν να εισέρχονται σε εστιατόρια, καφέ, σινεμά κλπ.

Αργότερα τους χτυπούσαν τατουάζ και ένα νούμερο στο χέρι, γιατί το άστρο μπορούσε κανένας τολμηρός να το ξηλώσει...

Στην φωτογραφία φαίνεται στο πανό ο συμβολισμός:

Από το pass port ---> στο κίτρινο άστρο και από εκεί --->στον αριθμό χτυπημένο με τατουάζ στο χέρι!

Είναι φανερό ότι οι απόγονοι εκείνων που έζησαν τον ναζισμό στο πετσί τους, τον αναγνωρίζουν ακόμη και από τα ... προκαταρκτικά!

Ασε που μερικοί από εκείνους ζουν ακόμη και "ξεναγούν" τα παιδιά και τα εγγόνια τους...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



20 Ιουλίου 

Πριν από λίγες ημέρες, το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση αναστολής της διαταγής του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος για υποχρεωτικό εμβολιασμό (πολύ δημοκρατικό ακούγεται αυτό έτσι?), με αιτιολογικό:

"επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι συνίστανται στην ανάγκη διασφάλισης της αδιάλειπτης και ακώλυτης λειτουργίας των Ειδικών Μονάδων του Πυροσβεστικού Σώματος που είναι επιφορτισμένες με την αντιμετώπιση καταστροφών"

Σήμερα πήραν φύλλα πορείας 54 στελέχη της ΕΜΑΚ, δηλαδή ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ την αδιάλειπτη και ακώλυτη λειτουργία των Ειδικών Μονάδων του Πυροσβεστικού Σώματος .

Ο βήχας και η υποκρισία δεν μαζεύονται και δεν κρύβονται με τίποτα τελικά. 

Και η κωμωδία που βαφτίστηκε "προστασία της δημόσιας υγείας" συνεχίζεται...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είμαστε στην Ευρω Ένωση και στο ΝΑΤΟ. Αλλάξαμε τις καλλιέργειες μας και μειώσαμε την αγροτική παραγωγή μας. Καταστράφηκε η ελληνική βιομηχανία, οι βιοτεχνίες, τα ναυπηγεία, τα κλωστοϋφαντουργία, όλα δεν έμεινε τίποτα όρθιο στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα και η χώρα μετατράπηκε σε Α.Ε παροχής υπηρεσιών, σερβιτόρων και μαγείρων -με κάθε σεβασμό στα δυο επαγγέλματα κιεγω τραπέζια καθαρίζω σε τουρίστες. Θυσιάσαμε τη θάλασσα τον αέρα και τα βουνά μας στις ανεμογεννήτριες της Γερμανίας, στις πετρελαϊκές της Γαλλίας και στις πολεμικές βάσεις της Αμερικής. Με πρόσχημα ποιο; Ότι είμαστε μικρή χώρα με δυνατούς και εχθρικούς γειτόνους και χρειαζόμαστε προστασία. 

Παραταύτα ξοδεύουμε ακομα δισεκατομμύρια για αγορά πολεμικού υλικού και τα αγοράζουμε από ποιους; Από τους ίδιους που κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας και έστειλαν εκατονταδες χιλιάδες στην ξενιτιά την ανεργία και τη φτώχεια. Και αντί ο κόσμος να τους πάρει με τις πέτρες, φουσκώνει από υπερήφανια για το καινούργιο Ραφαέλ. Να το χαίρεστε, απλώς να θυμαστε ότι από αύριο πάλι τραπέζια τουριστών θα καθαρίζουμε.