Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Δευτερα 26 Ιουλιου 2021


Εδώ φορτώνουν ολόκληρη πανδημία στους νέους

Τη μαλάκια της ΕΡΤ δε θα φόρτωναν στους ιαπωνες....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

«Σε παγκόσμιο επίπεδο οι ετήσιες επιδημίες της γρίπης προκαλούν περίπου 5 εκατομμύρια σοβαρές περιπτώσεις και 290.000 με 650.000 θανάτους», σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Γιατί δεν γίνεται γενικευμένος εμβολιασμός για την κοινή γρίπη ενώ υπάρχουν ετησίως γύρω στους 290.00 με 650.000 θάνατοι?Ειναι μικρος ο αριθμος των θανατων της εποχικης γριπης? Ποιός υποκειμενικός νους και με ποια κριτήρια αποφάσισε να μη γίνεται γενικευμένος εμβολιασμός? Που σταματά η επιστήμη και η ιατρική και πού αρχίζει ο υποκειμενισμός και η πολιτική?

Δεν γινεται γενικευμενος εμβολιασμος παρα μονο εθελουσιος εμβολιασμος των ευπαθων ομαδων για την εποχικη γριπη.

Και αυτο που λετε γριπουλα δινει 290.000 με 650.000 θανατους ετησιως.....τεραστιο νουμερο

μελετησε τα χωρις προκαταληψη και αρνητισμο και χωρις ετεροπροσδιορισμο

σχολιο.- σαθρο και υποκριτικό το επιχείρημα σου για τις φαβέλες της Βραζιλίας που διαδηλώνουν για να εμβολιαστούν. μου θυμίζει την κυρία μαμά μου που, όταν ήμουν μικρή και δεν έτρωγα το φαΐ μου, κοπτοταν δήθεν για τα παιδάκια στην Αφρικη που δεν είχαν να φάνε (η κυρία μαμά μου που δεκάρα δεν έδωσε ποτέ ούτε για τον αποικιοκρατουμενο κόσμο ούτε για κανέναν άλλο πέρα από την πάρτη της.) θα έπρεπε να ζητάμε δωρεάν εμβόλια για όσους τα επιθυμούν και τα χρειάζονται! και να σπάσουν οι πατέντες των εμβολίων μπας και υπάρξει και διαφάνεια στον εφιάλτη των Big Pharma! ας μην ξεχνάμε ότι ο αποικιοκρατουμενος κόσμος έχει υπάρξει το πρώτο θύμα των εγκληματικων πειραματισμων των Big Pharma

υποκριτικό είναι το post σου που θέλει να συγκρίνει δύο διαφορετικές μορφές κινητοποιήσεων με ολοφάνερη πρόθεση να ακυρώσει τα επιχειρήματα κατά της υποχρεωτικοτητας των εμβολιασμών


Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

Στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τη Βιοϊατρική, γνωστή ως Σύμβαση του Οβιέδο, που κυρώθηκε με τον ν. 2619/1998, και στο άρθρο 5, αναφέρεται ως κανόνας η κατοχύρωση της αυτονομίας του προσώπου και ο σεβασμός της ακεραιότητάς του, γεγονός που σημαίνει ότι η φυσική επέμβαση στο σώμα ενός προσώπου είναι επιτρεπτή μόνο με τη συναίνεσή του και μάλιστα μόνο μετά από πλήρη σχετική ενημέρωσή του.Το ίδιο προκύπτει και από το άρθρο 2 του ελληνικού Συντάγματος, που προστατεύει την αξία και την αξιοπρέπεια του προσώπου, αλλά και από το άρθρο 3 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε., από το οποίο συνάγεται ότι η συναίνεση του ατόμου για μια ιατρική πράξη επάνω του αποτελεί έκφραση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού του. Μάλιστα, κατά τη Διεθνή Αμνηστία, κάθε επέμβαση στο σώμα του ανθρώπου χωρίς τη θέλησή του αποτελεί βασανιστήριο. Άρα, η υποχρεωτικότητα με φυσικό εξαναγκασμό είναι πράξη παράνομη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έφυγε από τη ζωή, στα 84 του χρόνια, ο θρυλικός Οτέλο Σαράιβα ντε Καρβάλιο, ο άνθρωπος που συνέδεσε όσο κανένας άλλος το όνομά του με την πορτογαλική Επανάσταση των Γαριφάλων, του 1974.

Αντιφασίστας στρατιωτικός, ο Καρβάλιο τάχθηκε εξαρχής υπέρ του αντικαπιταλιστικού προσανατολισμού της Επανάστασης και στις προεδρικές εκλογές του 1976 πήρε το 16,5% των ψήφων, ως υποψήφιος της επαναστατικής Αριστεράς. Στις εκλογές αυτές ο υποψήφιος του ισχυρού Κ.Κ., Οτάβιο Πάτο, πήρε μόλις 7,5%. 

Ο Καρβάλιο συνέχισε τους αγώνες του για τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων και τα επόμενα χρόνια, και στα 1985-89 φυλακίστηκε, ως επικεφαλής "τρομοκρατικής" οργάνωσης. 

Ο Οτέλο ντε Καρβάλιο θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας ως ένας ασυμβίβαστος επαναστάτης. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεταφυσικές ελπίδες: η πραγματικότητα που αχρηστεύει τη σάτιρα. Στην αρχή της προπαγάνδας έλεγαν, αυτονόητα, ότι "Με το 'εμβόλιο' δεν κολλάς ούτε μεταδίδεις". Όταν οι 'εμβολιασμένοι' αρχίσανε και να κολλάνε και να μεταδίδουν, είπαν ότι "Με το εμβόλιο μπορεί να κολλάς, αλλά τουλάχιστον δεν νοσείς". Όταν οι 'εμβολιασμένοι' αρχίσανε να νοσούν ΚΑΙ από τις παρενέργειες των σκευασμάτων αλλά ΚΑΙ από τον ιό της μόδας, είπαν ότι "Με το 'εμβόλιο' μπορεί να έχεις παρενέργειες και να νοσήσεις, αλλά τουλάχιστον δεν θα πας στη ΜΕΘ". Όταν οι 'εμβολιασμένοι' έγιναν πλειοψηφία στις ΜΕΘ, είπαν ότι "Με το 'εμβόλιο' μπορεί και να πας στη ΜΕΘ, αλλά τουλάχιστον δεν θα πεθάνεις". Τώρα που πεθαίνουν, τι θα πουν; Ότι "Με το 'εμβόλιο' μπορεί και να πεθάνεις, αλλά τουλάχιστον δεν θα πας στην Κόλαση";

Σχολιο.- Η φαρμακολογία δέχεται ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ότι οποιαδήποτε παρενέργεια-θάνατος υπάρχει μετά την χορήγηση φαρμάκου ή εμβολίου χρεώνεται στο φάρμακο-εμβόλιο μέχρις να αποδειχθεί το αντίθετο". Αυτή η αρχή έχει καταστρατηγηθεί από την big pharma που έχει αντιστρέψει τους όρους και εκ προοιμίου θεωρεί ότι δεν υπάρχει συσχέτιση των θανάτων που καταγράφονται μετά τον εμβολιασμό, αξιώνει δε να αποδείξουν οι άλλοι ότι ο θάνατος έχει αιτιώδη σχέση με το εμβολιασμό, ήτοι έχει μεταφέρει την ευθύνη της απόδειξης στους οικείους των θυμάτων, πράγμα αντιδεοντολογικό, αντιεπιστημονικό και εγκληματικό.

Κατά τον κ. Δημήτρη Γάκη, σε πειραματικά σκευάσματα... "Με 1-2 θανάτους αφαιρείται η προσωρινή άδεια και το πειραματικό φάρμακο/εμβόλιο αποσύρεται"... -όχι με δεκάδες χιλιάδες θανάτους όπως συμβαίνει με αυτά. Δεν ψάχνει ο κάθε χαροκαμένος ή οι οικείοι του να βρουν το δίκιο τους ενώ οι φαρμακευτικές καθαρίζουν με το "ο θάνατος δεν αποδεικνύεται ότι έχει αιτιώδη σχέση με το εμβολιο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιστολή Κρητικού αγωνιστή κατά της δικτατορίας στον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, το 2019.

"Γιατί δεν θα πάω στη γιορτή αποκατάστασης της Δημοκρατίας" 

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας,

Αλίμονο στον Λαό μας, αν δεν θυμάται και αν δεν τιμά τους αγώνες όσων βασανίστηκαν στα κολαστήρια της ΕΣΑ και της Μπουμπουλίνας, που εξορίσθηκαν στα ξερονήσια αφήνοντας παιδιά, γονείς, τα σπίτια τους, που φυλακίστηκαν γιατί τόλμησαν να ζητήσουν Δημοκρατία.

'Όλοι αυτοί που έδωσαν το “παρών” σ’ αυτό τον αντιστασιακό αγώνα για ελευθερία και Δημοκρατία έκαναν αγώνα χωρίς ιδιοτέλεια.

Γιατί αγαπούσαν τον τόπο τους.

Γιατί οι αγώνες για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και την Εθνική ανεξαρτησία είναι ανιδιοτελείς.

Κύριε πρόεδρε,

σ’ αυτή την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο δεν θα παραστώ, γιατί δεν μπορώ να συνεορτάζω αυτή την ιστορική μέρα με τους υμνητές της Χούντας, με τους υβριστές των νεκρών του Πολυτεχνείου, μ’ αυτούς που διακηρύσσουν ότι όσοι έκαναν αντίσταση ήσαν «ψυχικά άρρωστοι».

Συγκεκριμένα δεν μπορώ να εορτάσω για τη Δημοκρατία, μαζί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μαυρουδή Βορίδη που διακήρυσσε «Μόνο ο Γεώργιος Παπαδόπουλος μπορεί να δώσει λύση».

Αυτός που κατέλυσε τις δημοκρατικές ελευθερίες, που αιματοκύλησε την εξέγερση στο Πολυτεχνείο, που απέσυρε τη Μεραρχία της Κύπρου ανοίγοντας τον δρόμο για την Κυπριακή Εθνική συμφορά!

Δεν μπορώ να εορτάσω μαζί με τον υπουργό Επενδύσεων Αδωνη Γεωργιάδη που διακήρυσσε «Δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο». Οταν στα χέρια μου ξεψύχησε ένας φοιτητής στο κτήριο Γκίνη του Πολυτεχνείου.

Δεν μπορώ να εορτάσω αυτή την ιστορική μέρα, που τιμά τους αγωνιστές της Δημοκρατίας, με την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, που μόλις προχθές έλεγε «έχουμε μια αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα.

Εχουμε μια σχέση με μετατροπή, σε βαθιά ψυχική νόσο, η οποία είναι μια μετατροπή σε μια συλλογική ψυχική νόσο».

Δηλαδή ψυχασθενείς όσοι αντιστάθηκαν για να αποκατασταθεί η “Δημοκρατία”;

Δηλαδή «ψυχικά ασθενής» η Προεδρία της Δημοκρατίας που τιμά την επέτειο αυτής;

Δηλαδή ο Παναγούλης, ο Μουστακλής, ο Μανδηλαράς, ο Ελής, ο Τσαρουχάς, οι δεκάδες νεκροί του Πολυτεχνείου, οι εκατοντάδες που βασανίσθηκαν, οι χιλιάδες που εξορίσθηκαν, ήσαν «ψυχικά ασθενείς»;

Ολοι αυτοί που αγωνίσθηκαν, για να απολαμβάνει αυτή η κυρία τα αγαθά της Δημοκρατίας σήμερα, ήσαν «τρελοί».

Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας,

η Δημοκρατία εορτάζεται απ’ αυτούς που πίστεψαν και πιστεύουν σ’ αυτή.

Οχι από τους υμνητές της δικτατορίας και τους υποκριτές.

Σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας.

Με εκτίμηση

Βασίλης Πεντάρης

(Αποσπάσματα από την επιστολή)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βαρβιτσιώτης : «η Ελλάδα είναι πλέον μια χώρα με αυτοπεποίθηση, με αναβαθμισμένο ρόλο χάρη στην στιβαρή ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Απόδειξη, άλλη μία, η είσοδος της χώρας μας ως πρώτη στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων».

Ας πει κάποιος στο βούρλο πως πάντοτε, ανέκαθεν, στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων η Ελλάδα είχε την τιμή να ηγείται της παρέλασης των αθλητικών ομάδων!!! Τιμής ένεκεν!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτριος Γάκης

ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΓΟΝΟΤΥΠΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΜΕΤ/ΞΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΜ***ΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

#Η Ινδική Μετ/ξη αφορά, πλέον το 99% των θετικών ΓΟΝΙΔΙΑΚΩΝ διαγνώσεων των νέων περιστατικών στην Βρετανία

#Η θνητότητα της Ινδικής μετ/ξης είναι 0,2% , περίπου 10 φορές μικρότερη από την από της Βρετανικής που είναι 1,9%. Και οι δύο αφορούν ΠΑΡΟΜΟΙΑ εμβ****σμένο πληθυσμό (τυχαίο δείγμα)

#Η θνητότητα στους κάτω των 50 ετών με Ινδική (0,02%) είναι 10 φορές μικρότερη από το σύνολο της Ινδικής μετ/ξης (0,2%), και 5 φορές μικρότερη από την Βρετανική(0,1%).

#Στους άνω των 50 ετών με Ινδική (1,8%) η θνητότητα είναι 9 φορές ψηλότερη από τους κάτω των 50 (0.02%) ενώ η θνητότητα στους >50 με Ινδική (1,8%) είναι 2,6 φορές μικρότερη από τους >50 με Βρετανική (4,8%). Επομένως ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ από την Ινδική Μετ/ξη σε σύγκριση με την Βρετανική που κυριαρχούσε και στην Ελλάδα μέχρι πρότινος ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΚΗ! 

#Η θνητότητα ΑΥΞΑΝΕΙ στο σύνολο των εμβολ@@@@@ντων με δύο δόσεις, στο 0,77%, ενώ η θνητότητα των ανεμβ@@@@στων με την Δέλτα (Ινδική) είναι μόλις 0,14% (δηλαδή 5 φορές μικρότερη)! Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο τεχνικό δελτίο της 25ης Ιουνίου , και 5 ης Ιουλίου(δείτε ανάρτηση 29ης Ιουνίου).

# Οι ανεμβ@@@@στοι, όμως, άνω των 50 ετών με Ινδική, έχουν υπερτριπλάσια θνητότητα από τους εμβολιασμένους (ισχυρή ένδειξη)

#ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΣ ΜΕΓΆΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ, ΤΟ ΝΕΟΦΥΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΛΑΤΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΗΛΙΚΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΦΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ !

#ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΟΤΙ ΠΡΏΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με τέτοιους αριστερούς τι να τους κάνουν τους χρυσαύγουλους ???



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



« ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ QR CODE . ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ»

Είμαι περήφανη για τους φίλους μου, που εμβολιάστηκαν από επιλογή ( κι όχι από εξαναγκασμό) και συμμετέχουν στις πορείες ενάντια στον ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ και ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

Είμαι περήφανη για τους φίλους που δεν εμβολιάστηκαν και δεν διανοήθηκαν ποτέ να επικρίνουν όσους τα έκαναν , που υπερασπίζονται το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.

Είμαι περήφανη για τους εργοδότες που σέβονται τους εργαζόμενους τους και δεν τους εξαναγκάζουν σε ιατρικές πράξεις. 

Είμαι περήφανη που είμαστε όλοι ενωμένοι στην υπεράσπιση του θεμελιώδους δικαιώματος ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ . 

Θα βγαίνουμε , θα διασκεδάζουμε , θα ψωνίζουμε όλοι μαζί στα ίδια μπαρ , εστιατόρια , καταστήματα που δεν θα χωρίζουν τους ανθρώπους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους , που δε θα μας κοινοποιούν τα προσωπικά δεδομένα και το ιατρικό απόρρητο των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτά .

Αποφασίσαμε με τους φίλους μας ότι ποτέ δεν θα ψωνίσουμε από επιχειρήσεις που απαιτούν τα προσωπικά μας δεδομένα και το ιατρικό μας απόρρητο προκειμένου να τους δώσουμε τα χρήματά μας και που μας κοινοποιούν τα προσωπικά δεδομένα και το ιατρικό απορρητο των υπαλλήλων. Δεν θα βγούμε για ποτό επιδεικνύοντας το ιατρικό μας απόρρητο στον υπεύθυνο στην είσοδο.

ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ . ΚΑΘΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. 

Δεν είμαστε εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι . Είμαστε ενεργοί πολίτες που με κάθε τρόπο υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας να ορίζουμε το σώμα μας και την ελευθερία μας , την Δημοκρατία και το Σύνταγμα!

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΣΟ 

ΜΥΡΤΩ ΓΡΙΒΑ 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι χαζοαριστεριστες και χαζοχαρουμενοι της αριστεράς δυσφημουν τους παλιούς κομμουνιστές που τους εκτελούσαν, απαιτώντας δημόσιο καθολικό δωρεάν εμβολιασμό. 

Πρώτον ο εμβολιασμός είναι δημόσιος και δωρεάν , αλλα το κράτος έδωσε 15 δις για να προμηθευτεί 30 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων. Αυτά βέβαια έγιναν με αδιαφάνεια και με τη συνενοχή και πολλών της αριστεράς που τώρα ανασκευαζουν τις θέσεις τους και λένε όχι στην υποχρεωτικότητα, μιλώντας για κριτήρια και προϋποθέσεις. Ονομάζονται πειραματικά σκευάσματα γενετικής θεραπείας, έχουν πάρει προσωρινή άδεια απ'όλους τους αρμόδιους οργανισμούς και δεν είναι για όλους, οπότε όταν μιλάς για καθολικοτητα είσαι βλαξ και επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο είτε είσαι γιατρός είτε μηχανικός είτε δάσκαλος είτε influencer εμβολίων. Εσείς που μάθατε να κάνετε πολιτικαντισμο, να σκέφτεστε εκλογικιστικα και να δρατε συντεχνιακα έχετε καεί πολιτικα, αλλα επιμένετε να λέτε ανοησίες τις οποίες είτε πιστεύετε είτε έχετε πείσει τους εαυτούς σας ότι τις πιστεύετε επειδή έχετε μάθει να κρατάτε εδώ και χρόνια εσωκομματικες ισορροπίες δίχως να μιλάτε με θάρρος όταν η συγκυρία το απαιτεί. 

Αν θέλετε να εμβολιασετε υγιείς 22χρονους και υγιείς 20χρονες ένα έχω να σας πω :είστε πανυβλακες και τενεκεδες ξεγανωτοι. Να τους κάνετε τότε και εμβόλιο γρίπης κάθε χρόνο και πνευμονιοκοκκου κάθε 3 χρόνια, λες και είναι άνω των 60, παχύσαρκοι, καπνιστές, αλκοολικοι και με πολλά υποκειμενα νοσήματα έκαστος ή έκαστη . 

Και όπως φαίνεται από τη ζωή και τις μελέτες που βγαίνουν, δεν είναι και πανάκεια τα εμβόλια mrna και viral vector ούτε για όσους έχουν υποκειμενα νοσήματα ούτε για τους νέους υγιείς οργανισμούς που σε αντίθετη περίπτωση στα 24 δεν θα εμφανιζαν θρομβωσεις ή άλλα... Υπάρχουν πολλές μεταβλητές και αρκετοί διαφορετικοί παράγοντες, οπότε κάθε τυφλό οριζόντιο μέτρο (όπως ακριβώς και το Λοκνταουν) δεν νομίζω ότι λύνει προβλήματα, αλλά αντίθετα δημιουργεί νέα δεινά.

Ειλικρινα πολλοί από εσάς σίγουρα τα παίρνετε, άλλοι είστε ηλιθιοι και βιώνετε την παιδική αρρώστια  με πολύ μεγάλη ένταση, άλλοι θέλετε να κρατάτε ισορροπίες και φοβάστε μην τυχόν χάσετε σχέσεις ή θέσεις,άλλοι κυριολεκτικά είστε θρησκοληπτοι, βλακες και σεχταριστες, ενώ άλλοι κάνετε προβολή στον καθένα το λογικό φόβο σας βρίσκοντας ευφάνταστες δικαιολογίες έμμεσης υποχρεωτικοτητας.

Το αίτημα επίσης για δωρεάν προληπτικό έλεγχο πριν και μετά τον εμβολιασμό με συνεχή παρακολούθηση είναι λογικη πρόταση (πρόταση ΟΕΝΓΕ) , αλλά το ακόμα πιο λογικό είναι να λες στους ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ (και ειδικά στους νέους) με ποιο τρόπο χτίζουν καλό ανοσοποιητικο και ποιες οι προϋποθέσεις γι αυτό. Όλα τα άλλα είναι Επιστημονισμος χυδαίος και πονηριά.Εδώ οι νέοι δεν κάνουν εμβόλιο γρίπης και πνευμονιοκοκκου, θα κάνουν εμβόλιο για τον sars cov 2 phase 4??? ..Δεν ντρέπεστε;; 

Το γεγονός ότι ο Γεροτζιαφας έχει κύρος και πλάτες και ψεύδεται ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες σε νέους ανθρώπους, δεν σημαινει ότι λέει αλήθεια. Επίσης ψεύδεται, μιας και φαρμακευτικες θεραπείες αντιμετώπισης υπάρχουν, αλλά όταν σε πληρώνουν για έρευνα SANOFI, PFIZER, LEO, STAGO θα πεις το ο, τι για να μην δυσαρεστήσεις τους χρηματοδότες και τα αφεντικά σου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ολυμπιακή αποστολή της Εθνικής ομάδας οφείλει να δώσει απαντήσεις στις εξής ερωτήσεις :ο Τσιτσιπας γιατί δεν φορούσε φανέλα με το εθνόσημο;;Η Σακκαρη γιατί δεν φορούσε φανέλα με το εθνόσημο;; 

Τη χώρα τους εκπροσωπούν και δεν κάνουν προπόνηση. Για πόσο καιρό ακόμα ο εταιρικός καπιταλισμός θα κάνει ο, τι θέλει;; δεύτερον :κανονικά η αποστολή της ΕΡΤ στην Ιαπωνία έπρεπε να απολογηθεί γι αυτό που έγινε με τον Πετρουνια. 

Αστική δημοκρατία έχουμε. Όχι βασιλευομενη μοναρχια που εκδικείται όσους αθλητές είπαν δημόσια ότι ήταν απλήρωτοι αυτοί και οι συναθλητές τους για 5 μήνες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και με εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μην συνεχίσει τα λάθη της παλαιάς.⁣

Χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση χωρίς χορηγούς.⁣

Δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε ευχολόγια. Πρέπει όλα αυτά που συζητάμε κάθε φορά που γυρίζουμε με ένα μετάλλιο στα χέρια, να γίνουν κάποια στιγμή πράξεις. ⁣

Γιατί με τις ευχές, για τα υπόλοιπα παιδιά δε βγαίνει τίποτα».⁣

Τα παραπάνω, ήταν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια μπροστά στον Λευτέρη Αυγένάκη τον περασμένο Απρίλιο. ⁣

Σήμερα, 3 μήνες μετά, η Πολιτεία του απάντησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που απαντά σε όσους έχουν φωνή και μιλάνε. 

Τον εξαφάνισε. ⁣



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κοριτσάκι αυτό δε μεγάλωσε με τους γονείς του. Γεννήθηκε αρχές Ιούλη του 1939 στις φυλακές και επτά ημερών στάλθηκε με τη μητέρα του εξορία στην Ανάφη από τη δικτατορία του Μεταξά. 

Η μικρή Αγνή μεγαλώνει μέσα στις αγκαλιές 220 εξόριστων, χωρίς να γνωρίσει την αγκαλιά του πατέρα της, καθώς βρισκόταν και αυτός φυλακισμένος στα μπουντρούμια της Κέρκυρας και λίγα χρόνια αργότερα θα πεθάνει φυματικός σε γερμανική φυλακή. 

Δύο χρόνια αργότερα περίπου η μητέρα της που υποφέρει από έλκος, εκμεταλλεύεται την αρρώστια της, για να μεταφερθεί στην Αθήνα, ώστε να μπορέσει να δραπετεύσει.

Το Σεπτέμβρη του 1942, από το Τμήμα Μεταγωγών όπου μεταφέρθηκε, δίνει το κοριτσάκι της σε γυναίκες της οργάνωσης «Εθνική Αλληλεγγύη» και την επόμενη το σκάει μεταμφιεσμένη σε καθαρίστρια. Περνάει στην παρανομία και ρίχνεται στον αγώνα. 

Πρωτοστατεί στην οργάνωση της νεολαίας και ειδικά των γυναικών και στη δημιουργία της ΕΠΟΝ. Από το 1943 γίνεται μέλος του Γραφείου της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ. Και το 1944, διευθύνει το Γραφείο Διαφώτισης της Αθήνας. Αυτή, γυναίκα αγωνίστρια να είναι υπεύθυνη για όλο το έντυπο και όχι μόνο προπαγανδιστικό υλικό σε ολόκληρη την Αθήνα. Και όμως έβρισκε και χρόνο να πάει να λούσει την κόρη της ή να παρηγορήσει μια άλλη μάνα που δεν είχε νέα από το παιδί της, να διασχίζει με τα πόδια και με πολλή προσοχή όλη την Αθήνα για να συναντιέται με ομάδες της Αντίστασης παντού.

Και όμως το κοριτσάκι δε μεγάλωσε με τους γονείς του. 

Μια μέρα σαν κι αυτή το 1944 η μητέρα της συλλαμβάνεται και βασανίζεται φριχτά από έλληνες στην Ειδική Ασφάλεια.

Δεν της παίρνουν λέξη, ούτε ένα αχ από το στόμα της όλες εκείνες τις ώρες. Ως το πρωί της άλλης μέρας την είχαν αποτελειώσει με βασανιστήρια. Και την πέταξαν στο δρόμο. Το αυτοκίνητο του Δήμου που μάζευε τότε τα πτώματα, την πήγε στο Νεκροτομείο.

Η μητέρα του κοριτσιού που ίσως την περίμενε εκείνο το πρωινό κρεμάστηκε ανάποδα με χοντρά σύρματα που της αυλάκωσαν βαθιά το στήθος, όλο το κάτω μέρος του κορμιού της κάηκε, μ’ αναμμένα τσιγάρα, καθώς επίσης κάηκαν και τα γεννητικά όργανα, οι κρόταφοι και το στομάχι χτυπήθηκαν με σιδερένια εργαλεία που προκάλεσαν αιμάτωμα και έφεραν το θάνατο. Στην Αθήνα ο ΕΛΑΣ πήρε εκδίκηση με δεκάδες δωσίλογους που βρέθηκαν σκοτωμένοι στους δρόμους.

Στο πτώμα του καθενός υπήρχε καρφιτσωμένη μια ταινία με την επιγραφή: Ηλέκτρα 1, 2, 3…

Το κοριτσάκι αυτό ήταν η κόρη της Ηλέκτρας Αποστόλου και του Γιάννη Σιδερίδη. Το κοριτσάκι αυτό το εμπιστεύτηκαν για έξι μήνες στα χέρια της θείας μας Τασίας.

Και η θεία που δεν έκανε δικά της παιδιά, δεν ξέχασε ποτέ την Αγνούλα. Που φυγαδεύτηκε εννιά ετών από την Ελλάδα, για να μην πέσει στα χέρια του καθεστώτος, για να γλυτώσει το παιδομάζωμα της Φρειδερίκης. 

Και μεγάλωσε καλά τελικά αλλά χωρίς κανένα δικό της άνθρωπο στη Ρωσία. 

Έτσι κάποτε, δεκαετία του 1990, όταν μάθαμε ότι ζει και ότι πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα, η μητέρα μου έδωσε το τηλέφωνο εκεί που έπρεπε και η Αγνή όχι μόνο τηλεφώνησε αλλά ήρθε και ξανάρθε. Και η θεία Τασία της είχε πάντα έτοιμο στρωμένο το κρεβάτι, για να τη φιλοξενήσει σπίτι της. Της είχε πάντα ανοιχτή την αγκαλιά της που τόσο είχε στερηθεί

. Ήταν ο δικός της άνθρωπος, ο συνεκτικός δεσμός με την παιδική της ηλικία. Γιατί και τα παιδιά των ηρώων έχουν ανάγκη την αγκαλιά της μάνας. Ίσως και παραπάνω από τα άλλα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



′′ Πάρτε το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να πείτε για τη Χαμάς, πολλαπλασιάστε το επί 1,000 φορές και ακόμα δεν θα συναντήσει την ισραηλινή καταστολή και δολοφονία και διασπορά των Παλαιστινίων ′′

~ Gabor Maté, εβραίος επιζώντας του Ολοκαυτώματος, και αντι-σιωνιστής-Εβραίος ~

Ευλογημένος αυτός ο όμορφος άνθρωπος



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΑΛΛΙΑ 

Όλη η Γαλλία στους δρόμους κατά της υποχρεωτικοτητας και του υγειονομικού Πάσου που ψηφίστηκε  σήμερα Δευτερα


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Για να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος αυτού του Σαββάτου, τίποτα καλύτερο από μια μικρή αναδρομή βίντεο στις κινητοποιήσεις.

-Οι εκτιμήσεις έγιναν με διασταυρούμενες πληροφορίες από νομούς, τοπικές εφημερίδες, συλλογικότητες και διαδηλωτές.

-Συγγνώμη για τις πόλεις για τις οποίες δεν έχουμε φωτογραφίες: N imes, Perpignan, Clermont Ferrand, Bourges, Avignon και άλλους όπου οι άνθρωποι κατέβηκαν κατά χιλιάδες.

-Το επόμενο Σάββατο μπορεί να είναι ιστορικό...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλέπετε, ο Πετρούνιας που έχει κερδίσει το βάρος του σε χρυσάφι με τα ελληνικά χρώματα, ο Πετρούνιας που δεν τα παράτησε και πήγε και αγωνίστηκε και με ένα χέρι για να φέρει στην χώρα μας χρυσά μετάλλια, τόλμησε να πει όταν επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό πως "μας έχει ξεχάσει τελείως το κράτος, αδιαφορούν πλήρως αν θα μπορέσουμε να κάνουμε έστω προπόνηση ή όχι, καλά για χρήματα μην τα ρωτάτε καν, μας χρωστάνε του κόσμου τους μισθούς και το κράτος περιμένει πως ένας Έλληνας αθλητής μπορεί να ζήσει έτσι αλλά και να μείνει στο υψηλότερο επίπεδο. Ευτυχώς εγώ έχω και χορηγούς, για τα νέα παιδιά που ήταν στην αποστολή λυπάμαι και δεν ξέρω τι να τους πω."

Και φυσικά, το εκδικητικό #τσιρκο και οι σφουγκοκωλάριοι που το υπηρετούν, φρόντισε να μην δούμε σε ζωντανή μετάδοση τον Λευτέρη Πετρούνια, που αυτή την στιγμή που μιλάμε, είναι ο εν ενεργεία χρυσός ολυμπιονίκης, 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, 5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης (εν ενεργεία) και 2 φορές πρωταθλητής Μεσογειακών αγώνων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εννοείτε ότι Μουγγα για την Υεμένη χρόνια τώρα ενώ προσκυνάμε την Σαουδική αραβια όταν δεν της πουλάει.οπλα και βομβες η καλη Δύση που θέλει το καλό μας και την υγεια μας

Η Υεμένη πεθαίνει ...

Μπροστά στα μάτια μας η χώρα πεθαίνει από την πείνα. περισσότερα από 5 εκατομμύρια άτομα στην Υεμένη βρίσκονται στα πρόθυρα της λιμοκτονίας !

Τινάξτε στα κοινωνικά δίκτυα αυτό το θέμα !!

Φτύστε την Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα, τον ΟΗΕ... Και τα σιχάματα της Ελεύθερης οικονομίας!!!! Για μία ακόμη φορά στον πλανήτη στυγνοί αδίστακτοι εγκληματίες καπιταλιστές δολοφονουν λαούς!!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπουργείο Υγείας Αυστραλίας: 141 νοσηλείες,43 στην εντατική. Όλοι εμβολιασμένοι!!!

26/07/2021

“141 νοσηλεύονται στην Αυστραλία με covid19. 43 στη μονάδα εντατικής θεραπείας: ένας 10 ετών, 7 εικοσάρηδες, 3 τριαντάρηδες, κ.λπ.Όλοι οι άνθρωποι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι εκτός από έναν που είχε λάβει μόνο μία δόση του εμβολίου. ” Αυτά ανέφερε στην ημερήσια ενημέρωσή του o αξιωματούχος του Υπ. Υγείας Αυστραλίας ο Dr Jeremy McAnulty στις 25 Ιουλίου 2021.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νοσοκόμα στη Lyon: έχουμε πάρα πολλά άτομα που πεθαίνουν από το εμβόλιο κι άλλα με πολλές παρενέργειες! 

26/07/2021

Μια νοσοκόμα σε συγκέντρωση στη Lyon.. « δεν έχουμε πια Covid εδώ κι 6 μήνες αλλά έχουμε πάρα πολλά άτομα που πεθαίνουν από το εμβόλιο και άλλα με πολλές παρενέργειες».. Θα βγουν πολλά τώρα με τον εκβιασμό του υποχρεωτισμού καθώς οι γιατροί και οι νοσηλευτές που δεν έχουν πια τίποτα να χάσουν θα τινάξουν το σύστημα στον αέρα με τις αποκαλύψεις τους. Έγιναν πολλά πάρα πολλά ….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25/7/21 Υπ. Υγείας Ισραήλ:σοβαρά ασθενείς με covid19 oι 28 ανεμβολίαστοι/μερικώς εμβολιασθέντες και οι 67 πλήρως εμβολιασμένοι!!

25/07/2021

Το Ισραήλ καταγράφει στις 25.07.2021 σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό iMoH telegram του Υπ. Υγείας για τους σοβαρά ασθενείς με COVID-19: 28 ανεμβολίαστους/μερικώς εμβολιασμένους (άρα οι ανεμβολίαστοι είναι και λιγότεροι και 67 πλήρως εμβολιασμένους. Είναι μια πανδημία των εμβολιασμένων αφού η αποτελεσματικότητα των υποχρεωτικών εμβολίων είναι 39% με συνεχή φθίνουσα τάση…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ / Jean Michel Claverie, Ioλόγος, τ. Διευθυντής Ερευνών στο CNRS: «Υπάρχει ένα ψέμα του κράτους. Αυτή δεν είναι επιδημία ασθενών αλλά επιδημία θετικών κρουσμάτων.Δεν υπάρχουν πλέον σοβαρά κρούσματα επειδή ο ιός έγινε συνάχι!” 

25/07/2021

«Υπάρχει ένα ψέμα του κράτους. Αυτή δεν είναι μια επιδημία ασθενών αυτή είναι μια επιδημία θετικών κρουσμάτων…Σταματάτε με αυτά τα 20.000 κρούσματα, αυτοί δεν είναι άρρωστοι αυτά είναι άτομα θετικοί σ’ ένα test PCR. Ωστόσο, αυτή η ασθένεια προκαλεί εξαιρετικά λίγα σοβαρά κρούσματα και θανάτους. Έχω τους αριθμούς μπροστά στα μάτια μου για αυτές τις τελευταίες 24h, βλέπουμε λιγότερους ασθενείς μέσα στα νοσοκομεία. 79 ασθενείς εισήχθησαν στο νοσοκομείο έναντι 118 την προηγούμενη”, δηλώνει στο BFMTV o Jean Michel Claverie, Ioλόγος και ιδρυτής της Γαλλικής Εταιρίας της Ιολογίας και τ. Διευθυντής Ερευνών στο CNRS που ξεσκεπάζει την κρατική απάτη στη Γαλλία 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι αποσυνδέθηκαν από το υπόλοιπο Internet

Oι Ρώσοι ενημέρωσαν πως δοκίμασαν την αποκοπή τους από το παγκόσμιο Internet, για να σωθούν από τις 'επιθέσεις'. 

26 Ιουλίου 2021 10:41

Το πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας, RBC ανακοίνωσε πως η χώρα δοκιμάζει τους τρόπους που μπορεί να 'αποκοπεί' από το παγκόσμιο Internet. Σύμφωνα με την έκθεση που προέκυψε από έγγραφα της ρωσικής ομάδας εργασίας, για την ασφάλεια του διαδικτύου από τον Ιούνιο έχουν αρχίσει τα σχετικά τεστ.

Στα τέλη του 2019 η Ρωσία έχει περάσει το νόμο 'Κυρίαρχο Διαδίκτυο' που έχει ως στόχο την προστασία του ρωσικού μέρους του διαδικτύου, από εξωτερικές απειλές. Ήταν η απάντηση της χώρας σε αυτό που είχε ονομάσει ως 'επιθετικό χαρακτήρα' των εθνικών πολιτικών ασφαλείας στον κυβερνοχώρο, των ΗΠΑ. Η κυβέρνηση είχε σχολιάσει πως ένας από τους λόγους της αυτόνομης λειτουργίας είναι και η σωτηρία από τις κυβερνοεπιθέσεις. Ξεκάθαρα, ο νόμος αυτός αύξησε τον έλεγχο της Μόσχας στις συνδέσεις που γίνονται εντός Ρωσίας με το παγκόσμιο διαδίκτυο. Γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις των χαφιέδων των ΗΠΑ που απασχολούνται μισθοδοτούμενοι από τις ΗΠΑ  στη Ρωσία.

Αν γίνει ό,τι έχει διατάξει ο Βλάντιμιρ Πούτιν, θα ενισχυθεί η κυβερνητική εξουσία στον κυβερνοχώρο της Ρωσίας που λέγεται Runet -από το Ru με το οποίο τελειώνουν όλες οι διευθύνσεις αυτού του κομματιού της γης και το net.

Με λίγα λόγια, το Runet είναι το ρωσικό τμήμα του διαδικτύου. Όπως επιχειρείται η απομόνωση αυτού του τμήματος από όλα τα άλλα του πλανήτη, η κυβέρνηση επιχειρεί να περιορίσει την κυριαρχία των ΗΠΑ στο διαδίκτυο, μέσω συγκεκριμένων σημείων ελέγχου του κράτους. Στα πρότυπα της Κίνας. Πέραν του ότι θα ελέγχει τα πάντα, θα μπορεί να αποκόψει την όποια επίθεση των αμερικάνων κυβερνητικών χάκερ της CIA από το υπόλοιπο διαδίκτυο.

Από τις 15 Ιουνίου και για ένα μήνα, οι δοκιμές που έγιναν αφορούσαν τις τέσσερις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών της Ρωσίας. Κατά το ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας, τα αποτελέσματα ήταν επιτυχημένα. Σε ερώτηση για τον σκοπό αυτών, μέλος της ομάδας εργασίας είπε πως “θέλουμε να προσδιορίσουμε την ικανότητα του Runet να λειτουργεί υπό τις όποιες συνθήκες -ενώ δέχεται τις όποιες εξωτερικές απειλές”. Στα τεστ άνηκε και η δυνατότητα φυσικής αποσύνδεσης του Runet από το υπόλοιπο Internet του πλανήτη -να μπορεί να λειτουργεί ακόμα και αν κάποιος 'εχθρός' επιχειρήσει την αποκοπή. Δεν διευκρινίστηκε πόσο διήρκεσε αυτή η αποσύνδεση ή αν προέκυψαν θέματα στους χρήστες. Βάσει νόμου, οι δοκιμές πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο. Δεν είχαν γίνει το 2020 λόγω πανδημίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εύοσμος: Ξυλοκόπησαν άγρια 15χρονο για να του πάρουν το κινητό - Η κατάσταση της υγείας του

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από βίαιη επίθεση που δέχθηκε από παρέα ατόμων με σκοπό να του πάρουν το κινητό.

26 Ιουλίου 2021 07:11

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται 15χρονος που δέχθηκε επίθεση το βράδυ του Σαββάτου από ομάδα επτά νεαρών ατόμων στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του 15χρονου, όλα συνέβησαν περίπου στις 9.00μμ, όταν ο γιος της βρισκόταν με έναν φίλο του στην πλατεία Ευόσμου και μια παρέα επτά ατόμων τους προσέγγισε θεωρώντας ότι το παιδί τους έβγαλε φωτογραφία. «Του είπαν 'έλα λίγο πιο πέρα να μιλήσουμε' στο πλάι του δημαρχείου και αυτά δυστυχώς πήγαν. Εκεί τους επιτέθηκαν. Είδαν στο κινητό του ότι δεν υπήρχε φωτογραφία και αφού το διαπίστωσαν αυτό, του το πήραν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν».

Μιλώντας η ίδια στο Open δήλωσε πως ο γιος της έχει δεχθεί χτυπήματα στον αυχένα, στη βάση του κρανίου και το πρόσωπο και σημείωσε πως ζει από θαύμα! «Δεν θα σταμάταγαν αυτοί. Παρ' όλο που πήραν το κινητό του παιδιού Εκ των υστέρων πήραν το κινητό του δικού μου γιου για να δουν αν τους έχει βγάλει φωτογραφία. Διαπίστωσαν πως όχι. Του είπαν ότι το διέγραψε, διέγραψες τη φωτογραφία, κάτι που δεν συνέβη ποτέ, του πήραν το κινητό και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. Αφού του έδωσαν μια κλωτσιά στο πρόσωπο και τον έριξαν κάτω, το παιδί έπεσε ημιλιπόθυμο, συνέχισαν να το χτυπάνε. Το χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι, του έχουν προκαλέσει κακώσεις και αιματώματα».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Active Member για την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο: «Σε τέτοιες μαζώξεις είναι χρήσιμες οι μάσκες. Δεν αντέχεται τόση βρώμα»

 Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 20:35

Σε μία ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση προχώρησε το πασίγνωστο μουσικό συγκρότημα Active Member, στον λογαριασμό του στο Facebook. 

Σχολιάζοντας την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, για την 47η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, οι Active Member έχουν αναρτήσει μία φωτογραφία που απεικονίζει τους πολιτικούς αρχηγούς στη δεξίωση, με τη λεζάντα: «Σε τέτοιες μαζώξεις είναι χρήσιμες οι μάσκες. Δεν αντέχεται τόση βρώμα».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είμαστε εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι! Είμαστε ενεργοί πολίτες που με κάθε τρόπο υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας να ορίζουμε το σώμα μας και την ελευθερία μας, τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ! ΚΑΙ Η ΝΟΥΝΟΥ απολύει τους εργαζόμενους που δεν θα εμβολιαστούν...

Σκεφθείτε να μην είχαμε και το κόμμα της εργατικής τάξης (εδώ γελάμε), τον Κουτσούμπα πλασιέ πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών...

- ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ EMAIL! ΚΑΙ Η ΝΟΥΝΟΥ απολύει τους εργαζόμενους που δεν θα εμβολιαστούν...

Και η ΝΟΥΝΟΥ (Friesland campina Hellas) στο παιχνίδι του εκβιασμού. Με εσωτερικό εταιρικό email ενημερώνει τους εργαζόμενους της ότι μέχρι 30 Αυγούστου θα πρέπει να εμβολιαστούν, αλλιώς θα ανασταλεί η σύμβαση εργασίας τους μέχρι να "λογικευθούν". Απίστευτα πράγματα. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΕΡΕΥΝΑ για «ανθρωποκτονία!» 18ΧΡΟΝΟΣ βολεϊμπολίστας πέθανε 27 ημέρες μετά το εμβόλιο...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ 18ΧΡΟΝΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΒΟΛΕΪΜΠΟΛΙΣΤΑΣ!!! 27 ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ mRNA ΤΗΣ PFIZER  

Ένας 18χρονος Ιταλός παίκτης του βόλεϊ είναι νεκρός και οι Ιταλοί εισαγγελείς κατηγορούν για ανθρωποκτονία τους γιατρούς.

Ο κ. Davide Bristot (γράφετε «Bistrot» σε ορισμένα ιταλικά μέσα ενημέρωσης) έλαβε την πρώτη ένεση πειραματικού mfNA Pfizer στις 17 Ιουνίου, σύμφωνα με την True News. Δεν υπέστη άμεσες δυσμενείς επιπτώσεις. Αλλά γύρω στις 10 Ιουλίου, άρχισε να βιώνει εξουθενωτικούς πονοκεφάλους. Το Corriere Del Veneto ανέφερε ότι ο Μπρίστοτ παρέα με φίλους σε μια πιτσαρία την Τρίτη 13 Ιουλίου δεν ειχε  μόνο πονοκέφαλο για αρκετές ημέρες, αλλά έκανε εμετό τουλάχιστον δύο φορές εκείνο το βράδυ.

Οι γονείς του Davide, Paolo και Barbara Bristot, τον πήγαν στο νοσοκομείο Belluno στις 10:30 μ.μ. αυτο το βραδυ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; «ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ πλωτάρχες εμφάνισαν όγκους στους λεμφαδένες...»

Μετά τα εγκεφαλικά, τις μυοκαρδίτιδες, την νεφρική ανεπάρκεια, τις συγκοπές, ηρθαν και τα καρκινώματα της πφαϊζερ! το λέμφωμα του χότζκιν, παλαιότερο γνωστό ως νόσος του χότζκιν. Δυο εμβολιασμένοι πλωτάρχες του πολεμικού ναυτικού εμφάνισαν όγκους στους λεμφαδένες.

Οι τρομοκρατημένοι Ναύαρχοι που ευθύνονται βασάνιζαν τους άρρωστους επιμένοντας να γίνουν νέες εξετάσεις και καθυστερούσαν την έναρξη της θεραπείας...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Που είναι άραγε “κρυμμένη” η Αριστερά;

Γιατί οι αριστερές προοδευτικές δημοκρατικές δυνάμεις είναι σχεδόν “εξαφανισμένες” και δεν αισθάνονται την ανάγκη να καλέσουν και να συμμετάσχουν, με τον δικό τους τρόπο και τα δικά τους πολιτικά χαρακτηριστικά, στο κίνημα που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ενάντια στα αντιδημοκρατικά μέτρα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενάντια στο ρατσισμό κατά των ανεμβολίαστων και ενάντια στην τιμωρητική πολιτική της διακοπής μισθού, των απολύσεων, της ανεργίας και της εξόντωσης όσων δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Δυστυχώς, συχνά αριστερές δυνάμεις, όπως χαρακτηριστικά έχουν δείξει θέματα που άπτονται μεγάλης εθνικής σημασίας και τώρα θέματα που σχετίζονται με την πανδημία, μοιάζουν πολύ κουρασμένες, άτονες, προβλέψιμες, δεδομένες και χωρίς φαντασία, ώστε οι κεραίες τους να μην μπορούν να συλλάβουν τις νέες διεργασίες, τις νέες αγωνίες και τα καινούργια προβλήματα μέσα στον λαϊκό κόσμο και την ανάγκη να τα συνδέσουν με τα επίκαιρα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά προτάγματα σε μια ρεαλιστική, σύγχρονη και ριζοσπαστική απάντηση στη βαθιά κρίση.

Δυστυχώς η Αριστερά ιδεολογικά “κολλημένη” έχει σε μεγάλο βαθμό αφήσει μεγάλα κενά και σε μεγάλα επίκαιρα μέτωπα, τα οποία συχνά εκμεταλλεύονται επιθετικά νέες ανορθολογικές, δημαγωγικές, τυχοδιωκτικές δυνάμεις και ηγετίσκοι, πάρα πολύ επικίνδυνοι για τον τόπο και την υπόσταση του και ιδιαίτερα για την δημοκρατία, για τα οποία υποτίθεται ότι κόπτονται.

Όταν κάποιοι στην Αριστερά ξεχνάνε στην πράξη την ανάγκη κινητοποιήσεων για την  Αμμόχωστο και βαπτίζουν “εθνικισμό” και “ακροδεξιό παροξυσμό” τον πατριωτισμό και όταν χαρακτηρίζουν περίπου συλλήβδην “ψεκασμένους” όσους έχουν βάσιμες ή μή ανησυχίες και αγωνίες για τα αντιcovid εμβόλια και βγαίνουν στους δρόμους ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τότε αυτή οι κύκλοι της Αριστεράς έχουν χάσει την επαφή τους με τον απλό λαό και μιλάνε περίπου τη γλώσσα του Γώγου, των κατεστημένων λοιμωξιολόγων και εκείνων των διεθνιστών που σωστά ενδιαφέρονται για τις απειλές ενάντια σε όλους τους λαούς, πλην εκείνων όμως, που στρέφονται ενάντια στον ελληνικό λαό και τον Ελληνισμό!

Υ.Γ: Όταν αναφέρομαι στην Αριστερά θέλω να κάνω σαφές ότι δεν συμπεριλαμβάνω σε αυτήν ούτε τη μεταλλαγμένη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, -υπογραμμίζω το “ηγεσία“- αλλά ούτε σε μεγάλο βαθμό και τον “παντός καιρού” ηγετικό πυρήνα του ΜΕΡΑ-25 με τον “υπεραρχηγό” του. Οι ηγεσίες αυτές, άσχετα με το τι λένε τώρα, δοκιμάσθηκαν όταν είχαν την εξουσία και διέβησαν τον Ρουβήκωνα, στο πέρασμα του οποίου συνεχίζουν να βαδίζουν και βεβαίως οι τοποθετήσεις τους στα συγκεκριμένα θέματα και κυρίως η απραξία τους και η αφασία τους για δράση είναι μνημειώδης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασυλία σε βουλευτές

Ασυλία σε δικαστές

Ασυλία σε τραπεζίτες

Ασυλία σε λοιμοξιολόγους

Αυτό δεν είναι κράτος

Άσυλο εγκληματιών είναι…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βουλή. Ψηφίζουν ακαταδιωκτο για τους μάνατζερ που θα τζογάρουν τα λεφτα των ασφαλισμένων