Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Κυριακη 25 Ιουλιου 2021


Δεν φτάνει που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να μοιράσουν δυο γαϊδάρων άχυρο στην ΕΡΤ...

... που ξεκάθαρα δεν θέλουν, δηλαδή δεν μετέδωσαν εκδικητικά τον Πετρούνια διότι δεν είναι του συστήματος Γαβρενάκη...

... λένε και ξεδιάντροπα ψέματα, όπως ότι "φταίει η ιαπωνική τηλεόραση".

Ενώ με μια πολύ απλή συνεννόηση με τους Ιάπωνες, με ένα mail, η ΕΡΤ θα μπορούσε να ζητήσει να μεταδοθεί στην Ελλάδα η προσπάθεια του Πετρούνια, ακόμα και αν δεν περιλαμβανόταν στο στάνταρ πρόγραμμα μεταδόσεων της ιαπωνικής τηλεόρασης και να ικανοποιηθεί το αίτημά της άμεσα. 

Όπως μεταδόθηκε live από το Eurosport, κάτι που δείχνει το μέγεθος του ψέματος, δηλαδή δεν έφταιγε ότι "δεν περιέλαβαν τον Πετρόυνια οι Ιάπωνες στις μεταδόσεις τους".

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.

Και τι άλλο να περίμενε κανείς άλλωστε από την εγκληματική οργάνωση που κυβερνά τη χώρα; όποιος είναι αντίθετος με αυτούς θάβεται - αν μπορούσαν και να τον θάψουν κυριολεκτικά θα το έκαναν.

Σχολιο.- Βρε ποιοι Ιάπωνες; Δυο Έλληνες είναι υπεύθυνοι επικεφαλής στην εταιρεία που διαχειρίζεται τις κεντρικές μεταδόσεις.

Ήθελαν να κάνουν και διάβημα στην Ιαπωνία ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ 

Τον Τσιτσιπά της Μαρέβας τον μεταδίδουν από δυο κανάλια της ΕΡΤ σήμερα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



το πρωτο γαλλικο νοσοκομειο που κηρυξε απεργια απεριοριστου χρονου γιατι δεν θελουν να εμβολιαστουν με το στανιο ενω οπως λεει και το προσωπικο ..εχουμε 2 ασθενεις με κοβοντ σε ολο το νοσοκομειο....

Το νοσοκομείο Montélimar αποφάσισε να απεργήσει αόριστα

Στο δικτυακό τόπο La Minute Ricardo , ο Richard Boutry συναντήθηκε με το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Montélimar, το οποίο έγινε το πρώτο νοσοκομείο στη Γαλλία για απεργία.

Μια νοσοκόμα που απευθύνεται στην κάμερα εκφράζει την ανησυχία της: " Είναι ένα δελτίο υγείας όπου θα ελεγχθούμε και μετά θα παρακολουθούμε ... ". Συνεχίζει σε covid ασθενείς που δεν υπάρχουν: « Covid ασθενείς, τους ψάχνω, ρωτώ τον συνάδελφό μου που εργάζεται σε covids και που μου λέει ότι υπάρχουν μόνο δύο ασθενείς, είναι σχεδόν άδειο […] Ο ίδιος ο τομέας covid ήταν έκλεισε στις υπηρεσίες μας από τα τέλη Μαΐου. "

Ανταποκρινόμενος στον Richard Boutry, σχετικά με τη θεραπεία του νοσηλευτικού προσωπικού, επικρότησε στην αρχή της «πανδημίας» και έγινε ο ένοχος που ορίστηκε από την κυβέρνηση του Macron: « Έχω την εντύπωση ότι δεν είμαι φροντιστής, αλλά θύμα πανώλης αν δεν είμαι όχι εμβολιασμένο, ότι δεν συμφωνώ να κάνω ένεση, γιατί φοβάμαι ότι θα συμβεί κάτι σε μένα, γιατί οι παρενέργειες, από αυτά που ακούω και βλέπω γύρω μου, δεν με καθησυχάζουν. "

Λευκό, το νοσηλευτικό προσωπικό φωνάζει με μία φωνή: Ελευθερία! Ελευθερία! Ελευθερία! Ελευθερία! Ελευθερία! Ελευθερία! Το νοσοκομείο Montélimar είναι το πρώτο νοσοκομείο που έχει απεργήσει απεριόριστα, αλλά σίγουρα θα είναι το πρώτο σε μια μακρά λίστα.

Ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, νοσοκόμες, παραγγελίες, γιατρούς, οικονόμους, φορεία φορείων… Είστε στην πρώτη γραμμή της απελευθέρωσής μας ενάντια σε αυτούς τους απατεώνες. Βασιστείτε στην κινητοποίησή μας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έγγυες να εισάγουν στον οργανισμό τους πειραματικές ουσίες. Την ώρα που ρωτούν το γυναικολόγο τους αν επιτρέπεται να βάψουν τα μαλλιά τους. Ή να πάρουν αντιβίωση επειδή τους πονάει το δόντι.

Ο Πλανήτης της Διαστροφής.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πληθωρισμός 

Είναι η συνεχής αύξηση του γενικού επιπέδου τιμών μιας οικονομίας σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που προκαλεί πτώση στην αγοραστική δύναμη, καθώς κάθε μονάδα χρήματος ,αγοράζει λιγότερα αγαθά και υπηρεσίες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόλεμος κατά της κοινής λογικής,στο όνομα της " κοινής λογικής" και της επιστήμης.Συμφωνα με την τροπολογία που ψηφίζεται όλοι οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα οφείλουν ως το τέλος του έτους να ενημερώσουν τον εργοδότη τους για την κατοχή η μη ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης κλπ Αυτό θεωρείται επιταγή της νομιμότητας και ,άρα, θεωρείται από τον νομοθέτη ότι δεν προσβάλλει την ιδιωτικότητα και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του εργαζόμενου.Παρα το ότι σίγουρα στην συνέχεια θα μπορεί να στηρίξει απόλυση από την πλευρά του εργοδότη επι μη εμβολιασμού η τουλάχιστον αναστολή απασχόλησης και μισθοδοσίας.Ομως,ταυτόχρονα, ο πνευμονολογος κ.Βασιλακοπουλος, που είναι σημαντικός παράγων της επίσημης γραμμής,ερωτηθείς από δημοσιογράφο γιατί δεν ανακοινώνεται πόσα από τα καθημερινά αυξημένα κρούσματα είναι εμβολιασμενοι και πόσοι όχι είπε το εξαιρετικό ότι δεν ρωτάμε όσους βρίσκονται θετικοί αν έχουν εμβολιασθεί .....γιατί αυτό παραβιάζει τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα.Σε ερώτηση γιατί η καταγραφή δεν γίνεται ανώνυμα,είπε ότι και αυτό θα προσέκρουε στο δίκαιο (ειδικός και στο δίκαιο)..Πολεμος κατά της κοινής λογικης σε όλα τα επίπεδα.Πρεπει,όμως, να είσαι " ανορθολογικος-" για να διαπιστώνεις τις αντιφάσεις.Οι δήθεν " ορθολογιστές" έχουν πάρει διαζύγιο από την κοινή λογική.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Τα εμβόλια COVID-19 δεν θα βελτιώσουν την οικονομική κατάσταση ακόμα και αν χορηγηθούν σε όλους του πολίτες του κόσμου, καθώς όχι μόνο η αποτελεσματικότητά τους είναι εξωραϊσμένη έως πλασματική (σύμφωνα με τους επιστήμονες που έχω συμβουλευτεί, θα είμαστε τυχεροί εάν η πρώτη γενιά εμβολίων COVID-19 είναι ακόμη και 50% αποτελεσματική) αλλά υπάρχει ο κίνδυνος, στα τέλη του 2021, οι περιπτώσεις COVID-19 να εκτοξευτούν ξανά καθώς οι «εμβολιασμένοι» (που μπορεί να εξακολουθούν να είναι μεταδοτικοί και να μην είναι πραγματικά άνοσοι) θα αρχίσουν να εμφανίζουν “επικίνδυνες συμπεριφορές". Αλήθεια, το εμβόλιο της Pfizer είναι τόσο αποτελεσματικό που ο διευθύνων σύμβουλός της ξεπούλησε τις μετοχές που είχε στη διάθεσή του;»

Νουριέλ Ρουμπινί, Μάρτης '21



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



αυτοκτόνησε ρε!!!! αλλιώς θα σε σκοτώσουμε!!!! άλλος Σαββόπουλος μας προέκυψε με επιχείρημα από τα LIDL....

Afroditi Manou

Εμβολιαζόμαστε ΚΑΙ για να ΜΗ γίνει ο εμβολιασμός υποχρεωτικός

σχολιο.- Η αμήχανη στιγμή που συμφωνεί η Μάνου με την Ακρίτα κάτι μας λέει αυτό

 σχολιο.- Η βλακεια δεν έχει όρια..

σχολιο.- Δεν ειναι Βλακεια. ΥΠ-Αγόρευση ειναι.

Θελουν να πας με την θεληση σου. Αυτο τους καλυπτει. Αν καποτε επικρατησει το δικαιο, αν ξεγυμνωθουν, θα πουν "μας εμεις δεν τους υποχρεωσαμε, μονοι τους ηρθαν. με την θεληση τους" Δεν θελουν να κανουν κουμαντο μονο στο σωμα σου στο μυαλο και στην σκεψη σου στοχευουν. Πληρης παραδοση ανευ ορων.

Σχολιο.- Ανισόρροπη !

μέχρι βαθμού κεκαλυμμένης σχιζοφρένειας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλο ένα θύμα στην λίστα. Άλλη μία "σπάνια" παρενέργεια. Άλλη μία "ανακοπή καρδιάς"....άλλο ένα έγκλημα της παγκόσμιας συμμορίας. Άλλο ένα καρφί στο φέρετρο σας...

Ακούστε τον τραγικό πατέρα

«Ανάγκασα τον γιο μου να κάνει το εμβόλιο, για να ανοίξει την επιχείρησή του, δεν ήθελε το παλικάρι με τίποτα, φοβόταν» είναι τα σπαρακτικά λόγια ενός πατέρα από την Κόρινθο, που έχασε τον γιο του μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της Pfizer κατά του Covid-19. «Φοβόταν, όπως φοβόμουν κι εγώ» λέει ο πατέρας και ζητά από το κράτος εξηγήσεις για τον τραγικό θάνατο του παιδιού του. 

«Δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι, δεν είμαστε αρνητές», δηλώνει ο άνθρωπος αυτός που έχασε τον γιο του, χωρίς, όπως εξηγεί, να τον εξετάσουν, αφού «ούτε θερμόμετρο δεν του έβαλαν» και πέθανε ξαφνικά.

Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει πως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η μητέρα και η αδερφή του αδικοχαμένου παιδιού του, είχαν εμβολιαστεί για τον Covid-19.

Ο άνθρωπος αυτός, ο πατέρας του άτυχου νέου, συνταξιούχος πρώην διευθυντής του ΙΚΑ στην Κόρινθο, μιλά  συντετριμμένος, καθώς έχει χάσει το παιδί του έπειτα από τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, στον οποίο υποβλήθηκε επειδή ήθελε να ανοίξει την επιχείρησή του, ένα ίντερνετ καφέ στην περιοχή, για να δουλέψει και να βγάλει τα προς το ζην. 

Ο γιος του πολίτη αυτού, 35 ετών στην ηλικία και χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας, έκανε το εμβόλιο της Pfizer στο νοσοκομείο Κορίνθου, την πρώτη δόση για την ακρίβεια, την περασμένη Παρασκευή, 16 Ιουλίου, και την επόμενη ημέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία και πυρετό.

Ο πατέρας του απέδωσε τα συμπτώματα αυτά στις γνωστές παρενέργειες του εμβολίου, και πίστεψε πως θα περάσουν, όπως του είπαν άλλωστε και οι γιατροί. 

Μετά τον εμβολιασμό, ο 35χρονος έκανε και rapid test και βγήκε θετικός στον Covid-19. Τα συμπτώματα ωστόσο στη συνέχεια δεν υποχώρησαν, και έτσι ο πατέρας, ανήσυχος, πήρε τον γιο του και πήγε στο νοσοκομείο. 

Ο άτυχος νέος είχε αρχίσει πια να χάνει οξυγόνο, και αφού έφτασε στο νοσοκομείο, δεν πρόλαβε καλά-καλά να κατέβει από το ασθενοφόρο, έπαθε ανακοπή και οι γιατροί του έκαναν μαλάξεις σε έναν προθάλαμο, με τον πατέρα του να βρίσκεται δίπλα. Ο 35χρονος δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, χθες το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου, μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του. 

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά τη νεκροψία, ενώ ο πατέρας έχει ενημερωθεί πως ο γιος του πέθανε από ανακοπή καρδιάς, όπως λέει.

«Μια εξήγηση θέλω, τίποτα άλλο» λέει ο τραγικός πατέρας, που είναι σε απόγνωση και ζητά το λιγότερο, να μάθει δηλαδή τι συνέβη ακριβώς με τον γιο του και γιατί τον έχασε έτσι ξαφνικά.

«Να δώσει πλέον το κράτος μία εξήγηση, ας κάνουν μία εξέταση πριν κάνεις το εμβόλιο» είναι η δραματική έκκληση του πατέρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αγαπητοί παγκοσμιοποιητές,

Εμείς οι άνθρωποι, έχουμε επανεξετάσει την πρότασή σας για τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση” και λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να το απορρίψουμε προς ώρας.

Παρόλο που βρήκαμε αυτή την ελεύθερη δοκιμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων πολύ ενδιαφέρουσα, έχουμε αποφασίσει αντιθέτως να πάμε με την “Μεγάλη Αφύπνιση

Δημήτρης Γιαννακόπουλος».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεκάδες χιλιάδες διαδηλώσαν χθες και πάλι στην Αθήνα και τα Μ.Μ.Εξαπάτησης προέβαλαν και πάλι μόνον τα στυμένα επεισόδια μιας χούφτας κουκουλοφόρων ασφΑλητών με τα ΜΑΤ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ο Πετρούνιας κόπηκε εκδικητικά από την ΕΡΤ με εντολή Μητσοτάκη, διότι στις 26 Απρίλη 2021 είχε καταγγείλει ότι αυτός και οι συναθλητές του ήταν απλήρωτοι επί εφτά μήνες.

Δεν υιοθετώ όλα όσα γράφει η συγκεκριμένη σελίδα...

... όμως ταιριάζουν με όλα όσα έγραψα κι εγώ και άλλοι που ψάξαμε το θέμα, άρα στην περίπτωση του Πετρούνια έχει πέσει μέσα.

ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΙ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέγα πλήθος και μέγα πάθος σε Ομόνοια, Προπύλαια και Σύνταγμα σε συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

24/07/2021 - 20:14

Παρακρατικοί έριξαν βόμβες μολότοφ στο Σύνταγμα για να προκαλέσουν επέμβαση των ΜΑΤ

Περισσότεροι από 10.000 πολίτες συμμετέχουν αυτή την στιγμή σε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Οι προσυγκεντρώσεις γίνονται σε πλατεία Ομονοίας, Προπύλαια και Σύνταγμα.

Υπάρχει μέγα πάθος, η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη, το ίδιο και το επίπεδο των συνθημάτων κατά της κυβέρνησης. Κύριο σύνθημα που  το φώναζαν όλοι «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη».

Τέτοιες στιγμές, μέσα στο καλοκαίρι και με τις υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο, έχει να ζήσει η Αθήνα από το 2011 όταν το κίνημα των «Αγανακτισμένων» ανέτρεψε την κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου και παραλίγο να αλλάξει την τύχη της χώρας πριν έρθουν οι εκλογές του Ιουνίου του 2012 και ενταφιαστούν οι ελπίδες για μια άλλη, ελεύθερη Ελλάδα.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι προβοκάτσιες των παρακρατικών δυνάμεων που έριξαν μια-δυο μολότοφ για να προκαλέσουν επέμβαση των ΜΑΤ και να διώξουν τους Έλληνες πολίτες από το Σύνταγμα

Συγκεντρώσεις έγιναν και στην Θεσσαλονίκη και στην Κοζάνη (η Κοζάνη έχει κυριολεκτικά «νεκρωθεί» από το μακροβιότερο lockdown της Ευρώπης, αφού είχε ξεκινήσει εβδομάδες πριν την υπόλοιπη Ελλάδα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαλλική εξέγερση: Μάχες σώμα με σώμα διαδηλωτών - αστυνομίας στο Παρίσι για τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς

24/07/2021 - 19:30 

«Μακρόν μην κάνεις την Γαλλία δικτατορία»

Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές κατά του εμβολιασμού και κατά των περιορισμών για την Covid-19 στη Γαλλία σε όλες σχεδόν τις πόλεις συγκρούστηκαν με την αστυνομία με το κέντρο του Παρισιού να θυμίζει πεδίο μάχης, με τις μονάδες αντιμετώπισης ταραχών να κάνουν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο BFM.

Εκτός του Παρισιού, διαδηλώσεις αναμένονται και σε άλλες πόλεις της χώρας όπως στη Μασσαλία, το Μονπελιέ, τη Νάντη και την Τουλούζη, καθώς το γαλλικό κοινοβούλιο αναμένεται να ψηφίσει αυτό το Σαββατοκύριακο το κυβερνητικό νομοσχέδιο, που προβλέπει την εγκαθίδρυση ενός υγειονομικού πιστοποιητικού και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών.

Οι διαδηλώσεις έρχονται για δεύτερο σαββατοκύριακό και όπως λένε δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν πάρει η κυβέρνηση πίσω τα μέτρα.

"Όχι στον εμβολιασμό της υποχρέωσης" , "Κάτω η δικτατορία Μακρόν" , "Ελευθερία, Ελευθερία" είναι μερικά από τα συνθήματα με έναν διαδηλωτή να αναφέρει ότι η Γαλλία μετατρέπεται σε αυταρχικό καθεστώς.

Μαζί με τους πολίτες και τα "κίτρινα γιλέκα" που ετοιμάζουν όπως λένε ακόμα περισσότερες κινητοποιήσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα η γαλλική κυβέρνηση είχε ιανακοινώσει 200.000 διαδηλωτές και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές δεν αντιστοιχεί ούτε στους μισούς.

Μάλιστα έφτασε σε σημείο να συγκρουστούν πυροσβέστες (που πιέζονται για υποχρεωτικό εμβολιασμό) με αστυνομικούς



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψυχιάτρος Σούρας: Άλλο ψυχική ασθένεια, άλλο κτηνάνθρωπος – Γιατί αυξάνονται οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα

«Πάει ο άνθρωπος αυτός και δίνει κατάθεση και έχει πλήρη συνείδηση και λέει τα πάντα. Μόλις φτάνει στο γεγονός ξεχνάει να μπορέσει να τοποθετηθεί» ανέφερε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

24 Ιουλίου 2021, 10:57

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας αμφισβητεί τον ισχυρισμό περί ψυχικής ασθένειας του 30χρονου γυναικοκτόνου που δολοφόνησε τη Γαρυφαλιά στη Φολέγανδρο.

«Θέλω να πω ότι αλίμονο, μετά από 36 χρόνια να παραδεχθώ ότι ο ασθενής ψυχικά ασθενής σκοτώνει. Ο ασθενής υποφέρει ταλαιπωρείται και είναι ένας βασανισμένος άνθρωπος, και όχι δολοφόνος», τόνισε.

Σύμφωνα με στοιχεία, από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2021 έχουν καταγραφεί 2.229 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Οι άνδρες δράστες ανέρχονται στους 1.843, ενώ οι γυναίκες δράστες σε 405. Τα θύματα ενδοικογενειακής βίας είναι κυρίως γυναίκες, με 1.764 θύματα, ενώ οι άνδρες θύματα έφτασαν τα 599.

Ο Δημήτρης Σούρας έκανε λόγο για «επιπτρεπτή μόδα», αναλύοντας τους λόγους που θεωρεί ότι αυξάνονται οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα.

«Είμαστε σε μία εποχή που δυστυχώς αυτά έχουν γίνει κατά κάποιο τρόπο επιτρεπτή μόδα, ντρέπομαι που το λέω. Έχω την εντύπωση ότι τρία πράγματα συντείνουν σε αυτό. Πρώτον, η παγκοσμιοποίηση και ο μιμητισμός. Δεύτερον, η ελευθεριότητα. Δεν έχουμε ελευθερία πλέον. Η ελευθερία περιλαμβάνει σεβασμό και υποχρεώσεις. Η ελευθεριότητα περιλαμβάνει ωχαδερφισμό και δεν βαριέσαι. Και τρίτον, αυτό που έχουμε στην πατρίδα μας, είναι η ατιμωρησία. Όταν όλοι αυτοί μπαίνουν και σε λίγα χρόνια βγαίνουν, δεν υπάρχει σωφρονισμός, δεν υπάρχει τίποτα. Τι σωφρονισμό μπορεί να κάνεις στη παιδεραστία; Τι σωφρονισμό μπορείς να κάνεις σε μια αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας;».

«Άλλο ψυχική ασθένεια, άλλο κτηνάνθρωπος. Η αντικοινωνική διαταραχή της προσωπικότητας είναι μια διαταραχή, όχι ασθένεια. Δεν θεραπεύεται, δεν μπορείς να δώσεις φάρμακα. Ξεκινάει από μία εφηβική ηλικία, διαμορφώνεται μία προσωπικότητα, η οποία σιγά σιγά έχει παραβατικότητα, δεν έχει συναισθήματα, έχει έναν άνθρωπο που πιστεύει ότι αυτός είναι και κανένας άλλος και το χειρότερο, έναν άνθρωπο που ότι και να κάνει δεν το μετανιώνει ποτέ. Δεν έχει ενοχές. Ο άνθρωπος αυτός θα δολοφονήσει», πρόσθεσε.

Ερωτηματικά προκύπτουν γύρω από τον ισχυρισμό του 30χρονου δράστη ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια.

«Ξεκινάει ένα ζευγάρι και πάνε διακοπές. Εάν ο φίλος της είναι άρρωστος τόσο βαριά για να κάνει μία δολοφονία, έχει παραλήρημα, έχει ψευδαισθήσεις, έχει επιθετικότητα, έχει νεύρα. Ο άρρωστος δείχνει όταν είναι άρρωστος τι στην πραγματικότητα συμβαίνει. Και πάει ο άνθρωπος αυτός και δίνει κατάθεση και έχει πλήρη συνείδηση και λέει τα πάντα. Μόλις φτάνει στο γεγονός ξεχνάει να μπορέσει να τοποθετηθεί», είπε ο κ. Σούρρας.

Το σύνδρομο των Γλυκών Νερών

Ο κ. Σούρας μίλησε για το «σύνδρομο των Γλυκών Νερών» και τόνισε πως οι δολοφόνοι είναι ακριβώς δίπλα μας.

«Το σύνδρομο των Γλυκών Νερών είναι το καινούριο φρούτο, ότι η αντικοινωνική διαταραχή της προσωπικότητας δεν είναι άτομα της νύχτας ή του περιθωρίου, αλλά δολοφόνοι της διπλανής και της δικής μας πόρτας».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως το κράτος πρέπει να βοηθήσει αν θέλουμε να συντελεστεί αλλαγή, όμως απαιτείται η συνεργασία τριών Υπουργείων: του υπουργείου Δικαιοσύνης με τον ποινικό κώδικα, του υπουργείου Υγείας και του υπουργείου Παιδείας, με το να βάλει ψυχολόγους και ψυχιάτρους στα σχολεία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η παράνομη και αντισυνταγματική, τυπικά και ουσιαστικά, της ψήφισης τροπολογίας για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε ομάδες εργαζομένων, εισηγμένης μάλιστα σε άσχετο νομοσχέδιο, "Νόμος περί Ελεγκτικού Συμβουλίου", προκάλεσε την αντίδραση της ΠΟΕΔΗΝ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με την απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής στις 23-7-2021 αλλά και Δελτίο Τύπου με ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4690 και τίτλο :"Υποχρεωτικότητα Εμβολιασμού

των Υγειονομικών, Προνοιακών υπαλλήλων χωρίς στοιχεία" 


Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.: “ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ”

Η παράνομη και αντισυνταγματική, τυπικά και ουσιαστικά, της ψήφισης τροπολογίας για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε ομάδες εργαζομένων, εισηγμένης μάλιστα σε άσχετο νομοσχέδιο, “Νόμος περί Ελεγκτικού Συμβουλίου”, προκάλεσε την αντίδραση της ΠΟΕΔΗΝ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με την απόφαση  της Εκτελεστικής της  Επιτροπής στις 23-7-2021 αλλά και Δελτίο Τύπου με ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4690 και τίτλο:”Υποχρεωτικότητα Εμβολιασμού

των Υγειονομικών, Προνοιακών υπαλλήλων χωρίς στοιχεία”

Η Ανακοίνωση της απόφασης της Εκτελεστικής  Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων :

“ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ”

Μετά την ψήφιση του νόμου, που καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Η απόφαση αυτή μας στοχοποιεί. Μας κουνάει το δάκτυλο η κυβέρνηση χωρίς μέχρι σήμερα να έχει επιλύσει κανένα από τα κλαδικά μας αιτήματα (ΒΑΕ, Υγειονομικό Επίδομα, μονιμοποίηση συμβασιούχων κλπ).

Είναι σαφές και αποδεικνύεται εύκολα, ότι η ΠΟΕΔΗΝ από την πρώτη στιγμή δήλωσε δημόσια και θα συνεχίσει να δηλώνει υπέρμαχος της εμβολιαστικής κάλυψης του συνόλου του πληθυσμού της χώρας. Αποτέλεσμα της θετικής στάσης, την οποία έχουμε επιδείξει στο θέμα αυτό, σε συνάρτηση με το αίσθημα ευθύνης, που διαθέτει ο κλάδος των υγειονομικών, είναι ο μαζικός, σχεδόν καθολικός εμβολιασμός των υγειονομικών σε ποσοστό 90% (συνυπολογίζοντας όσους διαθέτουν φυσική ανοσία).

Κανένα επιστημονικό στοιχείο, δεν δημοσιοποιήθηκε από πλευράς της Κυβέρνησης, από το οποίο να αποδεικνύεται, ότι ο εμβολιασμός ενός μικρού αριθμού υγειονομικών υπαλλήλων, αποτελεί πηγή διασποράς του κορωνοϊού καθ’ ότι οι υγειονομικοί εμβολιασμένοι ή μη τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας

Καμία επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη δεν έχει διατυπωθεί επί αυτού του θέματος. Αντιθέτως, είναι πανθομολογούμενο, ότι σε μεγάλο βαθμό η εικόνα της διασποράς του ιού, αποδίδεται σε παράγοντες που σχετίζονται με την ελλιπή ιχνηλάτηση και τις παθογένειες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει τις διατάξεις της υποχρεωτικότητας σεβόμενη την προσωπικότητα των υγειονομικών, που μέχρι σήμερα έχουν υπερβάλλει εαυτόν με κίνδυνο της ζωής τους για να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία και να παύσει να αναζητά μάγισσες. Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να αναζητήσει τις λύσεις εκείνες, που με πειθώ θα αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού.

Ως συνδικαλιστική οργάνωση είμαστε υποχρεωμένοι να αποκρούσουμε με κάθε τρόπο τις επιλογές της Κυβέρνησης, τις οποίες θεωρούμε εσφαλμένες και επιζήμιες για τον χώρο των υγειονομικών.

Αιτία πολέμου είναι η εφαρμογή αυτού του νόμου.

Αποφασίζουμε:

Την Τρίτη 27/07/2021 Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών στις 11πμ έξω από το Υπουργείο Υγείας. θα επιμείνουμε να συναντηθούμε με τον Υπουργό Υγείας.

Θα καταθέσουμε προσφυγή σε κάθε αρμόδιο Δικαστήριο.

Καλούμε τους συναδέλφους εμβολιασμένους και μη να μην κοινοποιήσουν στις υπηρεσίες πιστοποιητικό εμβολιασμού ή φυσικής νόσησης. Οι Διοικήσεις των Σωματείων μελών να προασπίσουν την εν λόγω απόφαση πανελλαδικά.

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τον Αύγουστο.

Πέμπτη 26 Αυγούστου Πανελλαδική Κινητοποίηση με Στάση Εργασίας 10πμ – 15μμ

Συγκέντρωση στην ΑΤΤΙΚΗ στο Υπουργείο Υγείας στις 11πμ & στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Eleftherios Petrounias

Σαββάτο 24 Ιουλίου   

Σε περίπτωση που δεν το είδατε,  τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος . 

Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά ! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα ! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου ! 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχουν και γιατροί που δεν πουλήθηκαν στις πολυεθνικές...

.τιμώντας τον "Ιπποκράτειο Όρκο" τους!

ΝΑΙ, στην ελευθερία! Στο δικαίωμα επιλογής! Στο σεβασμό του σώματος!

ΟΧΙ, στον εκβιασμό! Στην υποχρεωτικότητα!

Κίνηση Υγειονομικών Δημοσίων Νοσοκομείων Αχαϊας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντοτε οι δικτατορίες στήνονται με πρόσχημα την ανωτέρα βία και τα δικαιώματα καταπατώνται με πρόσχημα το καλό της κοινωνίας...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορείς να ξεγελάσεις μερικούς ανθρώπους μερικές φορές, αλλά δεν μπορείς να ξεγελάς όλο τον κόσμο όλη την ώρα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανέκαθεν τα φασιστικά καθεστώτα πριν κυριαρχήσουν στην κοινωνία, στηρίχτηκαν στον μαζικό εκβιασμό και την τρομοκρατία των πολιτών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν δεν διαθέτεις πολιτικούς πατριώτες...

Με την είσοδο των Rafale σε υπηρεσία με την Π.Α. ουσιαστικά ξεκινάει η απόσυρση των MIRAGE 2000 τα οποία θα πάνε στην Γαλλία.

Πού είναι εδώ η ηγεσία Ελλάδας και Κύπρου;

Μιά δωδεκάδα από αυτά πανεύκολα θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν και να παραδοθούν στην Κυπριακή Δημοκρατία.

ΟΧΙ όμως...

Η Κύπρος πρέπει να παραμένει άοπλη, εκτός ενιαίου αμυντικού δόγματος, και έρμαιο στα Τουρκικά σχέδια και διαθέσεις.

Ο Ελληνισμός δεν πάσχει από ισχύ. Πάσχει από αρετή και τόλμη.

Πάσχει από πατριώτες πολιτικούς.

Ελλείψει "ΚΑΛΒΟΥ" χορεύουν τα θρασίμια!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

Η Μακεδονία στους βούλγαρους, είπε ο Χίτλερ.

Όμως το ΕΑΜ, με 300 νεκρούς στις 23/7/1943 στη διαδήλωση της Αθήνας την κράτησε Ελληνική



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Τι γίνεται στην Τράπεζα  Πειραιώς;

-Κλείνει 64 καταστήματα + νέα εθελούσια 

-Αγοράζει από τη Lamda 40.000  τ.μ. στο Ελληνικό για γραφεία με τιμή 9.000 ευρώ/τ.μ. (τιμές Νέας Υόρκης σύμφωνα με το Bloomberg.

-Έχει δώσει δάνειο 1,,16 δις  μαζί με την Eyrobank στη Lamda



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Οι ναζί είχαν μελετήσει καλά τη λιμοκτονία σαν όπλο μαζικής καταστροφής. Οι ναζί είχαν δικαίωμα να καταναλώνουν υδατάνθρακες 100%. Για τους Έλληνες ήταν 38%, για δε τους Εβραίους μόλις 27%. Από τα 3 εκατομμύρια του Άουσβιτς που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο στρατόπεδο εξόντωσης, οι 500.000 πέθαναν από πείνα. Ο λόγος που ανάγκασε τους ναζί να χρησιμοποιήσουν τους δαπανηρούς θαλάμους αερίων ήταν γιατί είχαν άμεσα αποτελέσματα, ενώ η θανατική ποινή διά της λιμοκτονίας έχει χρόνο αναμονής. Ένας από τους υπουργούς του Γ’ Ράιχ, υπεύθυνος για τη «Γεωργία και Διατροφή» και από τους σκληρούς θεωρητικούς τού «Γη και Αίμα» (θεωρία και της Χ.Α.) και υπεύθυνος για τις λιμοκτονίες, ο Βάλτερ Νταρέ, καταδικάστηκε για ληστείες και λεηλασίες, αλλά όχι για λιμοκτονία. Πήρε εφτά χρονάκια  και σε δύο χρόνια βγήκε από τη φυλακή και συνέχισε την καριέρα του. Αλλά δεν είναι ο μόνος που τη σκαπούλαρε. Ο στρατηγός Φον Λιμπ, ένας από τους υπεύθυνους της πολιορκίας του Λένινγκραντ που οδήγησε στον μαρτυρικό θάνατο αμάχους, αθωώθηκε γιατί εκτελούσε διαταγές του σχεδίου «Μπαρμπαρόσα». Οι σύμμαχοι δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμοι να καταδικάσουν τους λιμοκτόνους ισχυριζόμενοι πως εδώ υπάρχει ένα κενό στο Διεθνές Δίκαιο. Όντως η λιμοκτονία (εκ του λιμός και κτείνω που σημαίνει φονεύω διά λιμού, πείνα δηλαδή) δεν θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Και είναι απλό. Όλοι οι πόλεμοι, ακόμα και αυτοί των συμμάχων έχουν στη φαρέτρα τους τον λιμό. Π.χ. μετά το τέλος του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου οι Βρετανοί απέκλεισαν τη Γερμανία από κάθε ανεφοδιασμό για οχτώ μήνες, με αποτέλεσμα τον θάνατο 750.000 αμάχων. Ήταν μια κίνηση πίεσης για την υπογραφή της εξευτελιστικής για τους Γερμανούς Συνθήκης των Βερσαλλιών, που κυοφόρησε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είχαν εμβολιαστει σχετικά πρόσφατα όλοι τους με πρώτη ή δεύτερη δόση. Τελικά η spike κυκλοφορεί;; έχουν φύγει από τη ζωή και άνθρωποι υγιείς δίχως κανένα υποκείμενο νόσημα, άνθρωποι αθλητές που ούτε κάπνιζαν, έπιναν, δεν ήταν παχύσαρκοι κτλ. Πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις...


Θλίψη για την ξαφνική απώλεια γιατρών μέσα σε λίγες μέρες – Τι είναι η ανακοπή καρδιάς

23 Ιουλίου 2021

Συγκίνηση αλλά και προβληματισμό προκαλεί η ξαφνική απώλεια τριών γιατρών μέσα σε 10 μέρες.

Ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σεβλιάδης στη Θεσσαλονίκη σήμερα 23 Ιουλίου, ο παθολόγος Δημήτρης Πέϊος από την Κρήτη στις 16 Ιουλίου και ο παθολόγος Διονύσης Κρέμης από το Ηράκλειο στις 12 Ιουλίου, έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους και προκαλώντας αναπάντητα ερωτήματα για τον αιφνίδιο θάνατο.

Κανείς δεν είναι άτρωτος, ούτε οι γιατροί, απέναντι στις κρυφές αιτίες που υπονομεύουν την υγεία και τη ζωή.

Η πιο συνηθισμένη αιτία για τον αιφνίδιο θάνατο νέων και λίγο μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων, είναι η ανακοπή της καρδιάς.

Σύμφωνα με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος είναι η αιφνίδια και απρόβλεπτη διακοπή της καρδιακής ή/και ταυτόχρονα της αναπνευστικής λειτουργίας.

Αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, στα 4 λεπτά επέρχεται μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Κάθε μέρα στην Αττική συμβαίνουν κατά προσέγγιση 7-18 ανακοπές, περίπου το 20% των ανακοπών συμβαίνει σε δημόσιους χώρους, ενώ από αυτές το 50-85% οφείλονται σε απινιδώσιμους ρυθμούς (δηλ. αντιμετωπίζονται με ηλεκτρικό shock).

Συνήθως, μαθαίνουμε ότι κάποιος ή κάποια αισθάνθηκε αδιαθεσία, πόνο στο στήθος, φτερούγισμα ή φτερουγίσματα, ταχυπαλμία ή κενά στη λειτουργία της καρδιάς του, πολύ μεγάλη εξάντληση, έντονο ιδρώτα, δύσπνοια, ζάλη, και ότι κατέληξε ενώ μεταφερόταν στο Νοσοκομείο με ιδιωτικό μέσο ή ασθενοφόρο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εεε η Υεμενη δεν παρέλασε στους Ολυμπιακούς με Κουηρ στολές made in USA για να ασχοληθούμε και μάθουμε που βρισκεται στο χάρτη. Μη ξεχναμε οτι η πείνα δεν γραφει καλα σε ποστ εξάλλου θυμιζει διαιτα κι η διαιτα ειναι χονδροφοβικη και μισογυνικο κατασκεύασμα της πατριαρχείας ενω η Σ Αραβια ειναι φιλη μας και το Ισλάμ η πιο φεμινιστικη θρησκεία που πέρασε απο τον πλανητη και ειμαστε ολες Τουνη, αυτα κι αν διαφωνείς εισαι τρανσοφοβικο σκουπίδι. Και να ηταν μονο η Υεμενη? Ρίξε μια ματια και στη Μαδαγασκαρη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλο ένα ΕΜΕΤΙΚΟ και ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο από τον πλασιέ της σύριγγας, τον Άρη Χατζηστεφάνου, στις 20/7,  ο οποίος φυσικά πετάει λάσπη στους "Ψεκες "διότι θυσαυριζουν λέει ,δεν έχουν εμπιστοσυνη στην κυβέρνηση (σώπα )και "είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου ".. άντε τα ειπες όλα πάλι 

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"

"Η εκπομπή κινήθηκε γύρω από το διττό θέμα της διαχείρισης της πανδημίας και των εμβολιασμών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και της άνθησης του κινήματος του ανορθολογισμού γύρω από τα εμβόλια και την επιστήμη." 

Ρε σεις όταν αρχίσατε τη δεκαετία του 90 καλά το πηγαίνατε, μετά τι έχετε γίνει αναρωτιέμαι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεκρός από ισραηλινά πυρά καταγγέλλεται πως έπεσε ο Mohammed Tamimi, ένας 17χρονος νεαρός, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν το απόγευμα της Παρασκευής στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, ένας συγγενής του εφήβου, ο Bilal Tamimi, δήλωσε πως ο 17χρονος πυροβολήθηκε στην πλάτη από τις ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης που ξέσπασε μετά την είσοδο Ισραηλινών στρατευμάτων στο χωριό Nebi Saleh, όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την επέκταση ενός κοντινού ισραηλινού οικισμού στη γη τους. 

Την ίδια ώρα, μεγάλη διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε και στο χωριό Beita την Παρασκευή, του οποίου οι κάτοικοι οργάνωσαν κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην επεκτακτική δράση των ισραηλινών στα εδάφη τους. 

320 Παλαιστίνιοι πολίτες υπέστησαν τραυματισμούς από τον Ισραηλινό στρατό. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι διαδηλωτές αποπειράθηκαν να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο της Σλοβακίας για να μην περάσει το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού!

25/07/2021

Οι διαδηλωτές αποπειράθηκαν να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο της Σλοβακίας της Μπρατισλάβα ενώ περνούσε το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης που προβλέπει την γενίκευση του pass sanitaire στη χώρα….



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Το Iσπανικό Συνταγματικό Δικαστήριο αποφάσισε την ακύρωση του νόμου περί υποχρεωτικού εμβολιασμού της Γαλικίας:”καταναγκαστική σωματική παρέμβαση και ασκείται παρά τη βούληση του πολίτη”. Μέχρι τη νίκη πάντα (Hasta la Victoria siempre). Το 4ο κύμα είμαστε εμείς!! No pasarán!

25/07/2021

Το ισπανικό συνταγματικό δικαστήριο αποφάσισε την ακύρωση του νόμου περί υποχρεωτικού εμβολιασμού της Γαλικίας που ήταν και η μόνη περιφέρεια της Ισπανίας που τον είχε επιβάλει. Η απόφαση φέρει ημερομηνία 22Ιουλίου 2021.Δημιουργείται ισχυρή νομολογία μέσα στην Ευρώπη στην Ευρωπαική Ένωση. Δεν θα περάσουν….No pasarán! Το σκεπτικό της απόφασης τονίζει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αποτελεί ”καταναγκαστική σωματική παρέμβαση και ασκείται παρά τη βούληση του πολίτη”.. ”ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Γραφείο Τύπου της ΠροεδρίαςΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ αριθ. 76/2021 Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ Συντ. Δικαστηρίου ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΉ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Το Συνταγματικό Δικαστήριο συμφώνησε με την αναστολή



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερουσιαστής Johnson: το Pfizer δεν λειτουργεί το 84% νέων κρουσμάτων από Covid στο Ισραήλ είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Αγγλία: 5,5 φορές υψηλότερο το % θανάτου εμβολιασμένων απ’ ό, τι σε άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί!Οι ανεμβολίαστοι επιβιώνουν σε 99,86%!!

25/07/2021

Γερουσιαστής Johnson:” το Pfizer δεν λειτουργεί το 84% νέων κρουσμάτων από Covid στο Ισραήλ είναι πλήρως εμβολιασμένοι.” Οπότε πρόκειται για πανδημία εμβολιασμένων. Αγγλία: 5,5 φορές υψηλότερο το ποσοστό θανάτου εμβολιασμένων απ’ ό, τι σε άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί!Οι ανεμβολίαστοι επιβιώνουν σε 99,86%!! Τα Αγγλικά δεδομένα θανάτων από κορωνοιό από 1 Φεβρουαρίου ως 19 Ιουλίου.121.402 κρούσματα μεταξύ των μη εμβολιασμένων κυρίως κάτω των 50 ετών, αλλά μόνο 34 θάνατοι (με άλλες σοβαρές παθολογίες-συνοσηρότητα ) και 131 θάνατοι άνω των 50 ετών! Αυτό μας δίνει θνησιμότητα 0,14% που σημαίνει 99,86% επιβίωση ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση της ΕΦΟΕπΑ στην ΕΡΤ: "Τον Γκιώνη δεν τον έδειξαν ούτε στο δελτίο"

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως δεν μεταδόθηκε ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

25 Ιουλίου 2021 19:48

Μετά την ΕΟΕ, ήταν η σειρά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που χειρίστηκε η ΕΡΤ τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη. Συγκεκριμένα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, στέκεται στο γεγονός πως αφενός δεν μεταδόθηκε ο αγώνας, αφετέρου πως υπήρξε περιορισμένη προβολή της είδησης από τη δημόσια τηλεόραση.

Αναλυτικά:

"Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη μη μετάδοση του σημερινού αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αιγύπτιο Σαλέχ Αχμέντ, για τον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, όπως και τη μετέπειτα περιορισμένη προβολή της είδησης για τη νίκη του αθλητή μας από την ΕΡΤ.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας στην επιτραπέζια αντισφαίριση στο Τόκιο, ένας καταξιωμένος αθλητής που μετέχει στους 5ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του, έδωσε έναν ακόμα πολύ σημαντικό αγώνα και οι Έλληνες φίλαθλοι δεν μπόρεσαν να τον απολαύσουν.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δεν έχει λόγο να αρνηθεί ότι η δημόσια τηλεόραση ζήτησε εκτάκτως κύκλωμα για τον αγώνα από το τραπέζι 3 (με δεδομένο ότι κεντρικά η εταιρεία παραγωγής δίνει εικόνα σε όλους μόνο από το τραπέζι 1) και δεν έγινε δεκτό το αίτημα. Αλίμονο όμως, αν σκεφτούμε ότι αποκλείονται οι λύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις για αγώνες Ελλήνων αθλητών, ενώ απορούμε που προαναγγέλθηκε η απευθείας μετάδοση με κάρτα στο ERT SPORTS 2 της ψηφιακής πλατφόρμας, μολονότι δεν υπήρχε θετική απάντηση από την Olympics Βroadcasting Services ότι θα δοθεί η μετάδοση του συγκεκριμένου ματς…

Επιπλέον, αδυνατούμε να καταλάβουμε πώς προβλήθηκαν βίντεο στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ λίγες ώρες μετά, για την παρουσία όλων των Ελλήνων αθλητών, στη σημερινή πρώτη ενότητα και δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτά και η προσπάθεια του Παναγιώτη Γκιώνη… Έστω με εικόνα από τον χτεσινό αγώνα με τον Σέρβο Ζολτ Πέτε…

Η πορεία του Παναγιώτη Γκιώνη στο Τόκιο συνεχίζεται. Ειλικρινά δίχως ν’ αμφισβητούμε το ενδιαφέρον της ΕΡΤ για όλα τα αθλήματα, ελπίζουμε να μεταδοθεί ο επόμενος αγώνας του και να μην παρουσιαστεί ανάλογο εμπόδιο. Η επιτραπέζια αντισφαίριση περιμένει κάθε φορά Ολυμπιακούς ή Ευρωπαϊκούς Αγώνες για την προβολή της, ενώ με τη διεθνή παρουσία της έχει προ πολλού δείξει ότι αξίζει πολλά περισσότερα".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υεμένη: 17 νεκροί σε συγκρούσεις κατοχικών δυνάμεων με τους Υεμενίτες πατριώτες αντάρτες Χούθι

 Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021, 06:54

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Σάββατο σε συγκρούσεις μεταξύ κατοχικών δυνάμεων εισβολής στην Υεμένη και μαχητές της Υεμενίτικης σιιτικής ένοπλης παράταξης των Χούθι στην επαρχία Μαρίμπ, δήλωσε αξιωματικός του κατοχικού στρατού.

Οι Χούθι εξαπέλυσαν ταυτόχρονες επιθέσεις εναντίον διαφόρων θέσεων των κατοχικών δυνάμεων, ενώ η στρατιωτική σουνιτοφασιστική συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας που κάνει τον πόλεμο εναντίον των Υεμενιτών πατριωτών  Σιιτών ανταρτών το 2015 αντέδρασε καταφέρνοντας αεροπορικά πλήγματα, ανέφερε ο κατοχικός αξιωματικός, που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

Το έσχατο οχυρό των δυνάμεων εισβολής στον βορρά της πληττόμενης από τον πόλεμο των σουνιτοφασιστών των αποικιοκρατών Υεμένης, η επαρχία Μαρίμπ, έχει μετατραπεί σε θέατρο σκληρών μαχών από τον Φεβρουάριο, όταν οι ζαϊδίτες αντάρτες, εξαπέλυσαν έφοδο για να απελευθερώσουν την πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό των κατοχικών δυνάμεων, τουλάχιστον 17 αντιμαχόμενοι σκοτώθηκαν και άλλοι 35 τραυματίστηκαν και στις δύο πλευρές. Οι Χούθι πολύ σπάνια ανακοινώνουν τις απώλειες στις τάξεις τους.

Την περασμένη εβδομάδα, οι κατοχικές δυνάμεις ανακοίνωσαν πως ανακατέλαβαν και επαναϋποδούλωσαν θέσεις-κλειδιά στη Μαρίμπ. Αφότου γενικεύθηκε η ένοπλη σύρραξη στην Υεμένη το 2014, με την έναρξη της επίθεσης ευρείας κλίμακας των Χούθι από τα οχυρά τους στον βορρά και την απελευθέρωση της πρωτεύουσας Σανάα, σχεδόν ολόκληρη η βόρεια Υεμένη έπεσε στα χέρια των Υεμενιτών πατριωτών. Τους τελευταίους μήνες οι Χούθι διεξάγουν πεισματική εκστρατεία για να αποσπάσουν τη Μαρίμπ από τα χέρια των κατοχικών δυνάμεων, παρά τις εκκλήσεις του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ και των αφεντικών του των ναζιστών των ΗΠΑ να κηρυχθεί εκεχειρία με ηττημένους φυσικά το λαό της Υεμένης. Οι πατριώτες Υεμενίτες αντάρτες ξαπολύουν επίσης τακτικά πυραύλους και UAVs στα οποία τοποθετούν εκρηκτικά εναντίον της σαουδαραβικής επικράτειας, βάζοντας στο στόχαστρο κυρίως πετρελαϊκές εγκαταστάσεις.

Πρόσφατα το Ριάντ εξέφρασε απογοήτευση διότι οι Υεμενίτες πατριώτες αντάρτες δεν αποδέχθηκαν την προσφορά της σαουδαραβικής μοναρχίας να να παραδοθούν για να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός. Οι Υεμενίτες πατριώτες αντάρτες Χούθι απαιτούν από το Ριάντ να τερματιστεί ο αεροπορικός και ναυτικός αποκλεισμός της χώρας τους, το θεωρούν προϋπόθεση για να συμφωνήσουν σε ανακωχή.

Στα μέσα Ιουνίου ο πρώην ειδικός επιτετραμμένος του αποικιοκρατικού  ξεφτιλοΟΗΕ για την Υεμένη, ο Μάρτιν Γκρίφιθς, αναγνώρισε ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας την αποτυχία των προσπαθειών του για να τερματιστεί η ένοπλη σύρραξη στη χώρα, ολοκληρώνοντας την τριετή αποστολή του.

Ο πόλεμος στη χώρα έχει προκαλέσει αυτήν που ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ έχει το θράσος να χαρακτηρίζει τη χειρότερη ανθρωπιστική καταστροφή στον κόσμο, με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και τον πληθυσμό στα όρια του λιμού.

Και φυσικά υπεύθυνοι για αυτό, είναι οι ναζιστές κωλοαμερικάνοι των ΗΠΑ της Νέας Τάξης που θέλουν να επιβάλουν, οι σουνιτοφασίστες εισβολείς εμίριδες που είναι υπό τις διαταγές τους και ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ που βγάζει ξεφτιλισμένες αποφάσεις μετά από εντολές των αποικιοκρατών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Ιταλία: Διαδηλώσεις κατά του «πράσινου πάσου» σε όλη τη χώρα

 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 23:53

Διαδηλώσεις στη Ρώμη, στο Μιλάνο και σε άλλες πόλεις της Ιταλίας έκαναν σήμερα πολίτες που διαμαρτύρονταν για την εφαρμογή του μέτρου του «πράσινου πάσου» σε όσους κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. 

Τα κύρια συνθήματα που ακούστηκαν ήταν κατά του πρωθυπουργού Μάριο Ντράγκι, του υπουργού Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα και του «πάσου» που θα επιτρέπει την πρόσβαση σε ιδιωτικούς και δημόσιους κλειστούς χώρους σε όσους εμβολιάζονται. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαλλία: Απεργία υγειονομικών στην πόλη Μοντελιμάρ - Αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 23:33

Το προσωπικό του νοσοκομείου στο Μοντελιμάρ, στη νοτιοανατολική Γαλλία, κήρυξε απεργία διαρκείας για να διαμαρτυρηθεί για τους νέους κανόνες που απαιτούν εμβολιασμό κατά του Covid-19 έως τα μέσα Σεπτεμβρίου ή κίνδυνο απώλειας των θέσεων εργασίας.

Η απεργία κατά του «αναγκαστικού εμβολιασμού» ανακοινώθηκε την Πέμπτη από το συνδικάτο CGT-GHPP και σε αυτή συμμετέχουν περίπου 200 γιατροί και 1.500 νοσηλευτές.Εκατοντάδες υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο την Παρασκευή, καταγγέλλοντας τα lockdown και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και φώναζαν «liberté» (ελευθερία).

«Είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του εξαναγκασμού των εμβολίων», δήλωσε η Elsa Ruillere, εκπρόσωπος της τοπικής ένωσης. «Δεν υπάρχει επιλογή μεταξύ τεστ ή εμβολιασμού: ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός. Όχι, δεν συμφωνούμε. Θέλουμε να έχουμε την επιλογή όπως ο υπόλοιπος κόσμος και δεν θέλουμε υποχρεωτικό εμβολιασμό».

«Γνωρίζουμε καλά την εξέλιξη του ιού. Δεν το παίρνουμε αψήφιστα», είπε η Ruillere, προσθέτοντας ότι, ακόμη και με την αύξηση των θετικών κρουσμάτων της παραλλαγής Δέλτα, δεν υπάρχει ανάλογη αύξηση στις νοσηλείες. «Ναι, γίναμε “κόκκινοι”, αλλά αυτό οφείλεται στην πραγματικότητα στα θετικά τεστ. Όσον αφορά τις νοσηλείες, είμαστε καλά αυτήν τη στιγμή, δεν χρειαζόμαστε να ανοίξουμε ξανά κρεβάτια, έχουμε πολύ λιγότερους ανθρώπους στα νοσοκομεία από πριν και λιγότερους σε ΜΕΘ».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πορτογάλια: Πέθανε ο Οτέλο Ντε Καρβάλιο - Ήταν ο ηγέτης - σύμβολο της Επανάστασης των Γαρυφάλλων

 Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021, 23:26

Ο Οτέλο Σαράιβα ντε Καρβάλιο, μαοϊκός, επικεφαλής του «κινήματος των λοχαγών» που ανέτρεψε τη δικτατορία στις 25 Απριλίου 1974 στην Πορτογαλία, απεβίωσε σήμερα στη Λισαβόνα σε ηλικία 84 ετών, ανακοίνωσε ο συνταγματάρχης Βάσκο Λουρένσο, εκπρόσωπος των λοχαγών του Απριλίου.

Ο Οτέλο απεβίωσε στο στρατιωτικό νοσοκομείο στη Λισαβόνα, όπου είχε εισαχθεί, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, ανέφερε η Ένωση 25η Απριλίου, κληρονόμος του «κινήματος των λοχαγών», διευκρινίζοντας πως θα αποτεφρωθεί.

«Έγινε δικαίως ένα από τα σύμβολα της Επανάστασης που έθεσε τέρμα στην πιο μακρά δικτατορία του 20ού αιώνα στην Ευρώπη ανοίγοντας τον δρόμο στη δημοκρατία», υπογράμμισε σε ανακοίνωση το γραφείο του Πορτογάλου σοσιαλδημοκράτη πρωθυπουργού, Αντόνιο Κόστα, και συνέχισε, ανέδειξε τις «στρατηγικές και επιχειρησιακές ικανότητές του» καθώς και τη «δέσμευση και γενναιοδωρία του». Ο υπουργός Άμυνας, Ζοάο Γκόμες Κραβίνιο, του απέτισε φόρο τιμής για τον «ρόλο του στην κατάκτηση της ελευθερίας».

Ο διοικητής Οτέλο ντε Καρβάλιο, στρατιωτικός εγκέφαλος της Επανάστασης των Γαρυφάλλων, καθοδήγησε μέσα στην ανωνυμία την εξέγερση των λοχαγών που έθεσε τέρμα, μέσα σε ένα πρωινό, σχεδόν χωρίς να χυθεί καθόλου αίμα, σε περισσότερα από 40 χρόνια φασιστικής δικτατορίας του Σαλαζάρ, συμμάχου του Χίτλερ αλλά και των Άγγλων και κατόπιν των βορειοαμερικάνων.

Ελευθερία της έκφρασης, καθολική ψηφοφορία, ισότητα ευκαιριών ανδρών και γυναικών, δικαίωμα στην απεργία, κοινωνική ασφάλιση για όλους... οι Πορτογάλοι ανακάλυπταν τότε τη δημοκρατία.

Ο Οτέλο γεννήθηκε στη Μοζαμβίκη το 1936 και ξεκίνησε τη στρατιωτική σταδιοδρομία του τη δεκαετία του 1960, ενώ η χώρα είχε εμπλακεί στους αποικιακούς πολέμους. Μετά την Επανάσταση, η δημοφιλία του τον έκανε να ελπίζει σε έναν βαρύνοντα πολιτικό ρόλο, και ήταν υποψήφιος δύο φορές στις προεδρικές εκλογές, το 1976 ως υποψήφιος μαοϊκών επαναστατικών κομμουνιστικών οργανώσεων και το 1980 ως επικεφαλής ενός ακροαριστερού μαοϊκού επαναστατικού κομμουνιστικού κινήματος.

Δυναμική προσωπικότητα, που προκαλούσε φόβο στους εχθρούς του και λατρεία από τους εργάτες και το λαό, καταδικάστηκε το 1987 σε φυλάκιση 15 ετών για ηθική συνέργεια στις επιθέσεις της άκρας αριστεράς, στη συνέχεια αμνηστεύθηκε το 1996. Είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στο μυστικό κίνημα FP-25 που ενεπλάκη σε πολλές φονικές επιθέσεις από το 1980 έως το 1987.

Το τρομερό παιδί της Επανάστασης, που πέρασε πέντε χρόνια στη φυλακή, διακήρυττε πάντα την αθωότητά του και καταδίκαζε τη βία, όμως είχε παραδεχθεί πως ήταν ο εμπνευστής ενός συνολικού σχεδίου που αποσκοπούσε στην κατάληψη της εξουσίας από τους εργάτες.

Το ακροδεξιό φασιστικό κόμμα Chega (Αρκετά) ανέφερε σε ανακοίνωση του «Έπαιξε έναν διεστραμμένο και ολέθριο ρόλο στην περίοδο που ακολούθησε την 25η Απριλίου».

Ο λοχαγός του Απριλίου ήταν «ένας πρωταγωνιστής πρώτης γραμμής σε μια κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης πορτογαλικής ιστορίας» παραδέχθηκε από την πλευρά του ο δεξιός Πορτογάλος πρόεδρος Μαρσέλο Ρεμπέλο σε Σόουζα σε ανακοίνωση. Ο συντηρητικός αρχηγός του κράτους διευκρίνισε εξάλλου πως είναι πολύ νωρίς για να «μπορέσει να τον κρίνει η ιστορία με την απαραίτητη απόσταση».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΙΘΑΚΗ! «Από τα 5 κρούσματα, οι 3 είναι εμβολιασμένοι...»

Από τα δύο ανεμβόλιαστα , το ένα είναι ασυμπτωματικό και το άλλο με δέκατα στο σπίτι του. Οι εμβολιασμένοι με συμπτώματα αναχώρησαν από την Ιθάκη. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!» ΧΙΛΙΑΔΕΣ διαδηλωτών (και) σε 100 πόλεις της Γαλλίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού...

Φωνάζοντας "Ελευθερία, ελευθερία!", δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν χθες Σάββατο  στη Γαλλία κατά των μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση προκειμένου να καταπολεμήσει την αναζωπύρωση της επιδημίας της Covid-19 υπό την επίδραση της παραλλαγής Δέλτα.

Η αστυνομία εκτίμησε πως ο αριθμός των διαδηλωτών ήταν 11.000 στο Παρίσι και σχεδόν 150.000 στις συγκεντρώσεις σε μια εκατοστή πόλεις, μεταξύ των οποίων η Μασσαλία (νότια), όπου χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας διαδήλωσαν φωνάζοντας "Μακρόν, δεν θέλουμε το πιστοποιητικό σου" ("Macron, ton pass, on n'en veut pas").

Στο Παρίσι, μια πορεία που αποτελείτο κυρίως από "κίτρινα γιλέκα", το κίνημα αμφισβήτησης για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, ξεκίνησε από την Πλατεία της Βαστίλης, στο νοτιοανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας. Σε σποραδικά επεισόδια αντιπαρατέθηκαν αστυνομικοί με μοτοσικλέτες και διαδηλωτές, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Αρκετές χιλιάδες άλλοι άνθρωποι, συγκεντρώθηκαν υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου, της Μασσαλίωτιδας, στην πλατεία Τροκαντερό, στο δυτικό Παρίσι, έπειτα από κάλεσμα του πρώην ακροδεξιού ευρωβουλευτή Φλοριάν Φιλιπό.

"Έλευθερία, ελευθερία" φώναζαν οι διαδηλωτές, που είχαν έρθει από το Παρίσι και από την επαρχία και συγκεντρώθηκαν γύρω από μία εξέδρα όπου είχαν στηθεί δεκάδες γαλλικές σημαίες. "Ελευθερία, δεν είμαι το πειραματόζωό σου", ήταν ένα από τα συνθήματα που αναγραφόταν σε ένα πανό.

Σε ένα τουίτ, ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν έκανε λόγο για "εννέα προσαγωγές" στο Παρίσι, όπου επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στα Ηλύσια Πεδία. "Καταδικάζω", πρόσθεσε, "με τον πιο έντονο τρόπο τις βίαιες συμπεριφορές που έθεσαν στο στόχαστρο αστυνομικούς, χωροφύλακες και δημοσιογράφους".

Οι κινητοποιήσεις αυτές σημειώνονται ενώ οι Γάλλοι δηλώνουν στην πλειονότητά τους υπέρ της απόφασης που έλαβε στις 12 Ιουλίου ο πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους υγειονομικούς και άλλα επαγγέλματα υπό την ποινή κυρώσεων.

Η επέκταση της χρήσης του υγειονομικού πιστοποιητικού (που δείχνει αν ο/η κάτοχός του έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό, έχει νοσήσει ή έχει αρνητικό τεστ Covid-19) στην πλειονότητα των δημόσιων χώρων συγκεντρώνει επίσης πλειονότητα θετικών απόψεων, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε την επομένη των ανακοινώσεων αυτών.

Το υγειονομικό πιστοποιητικό, που εφαρμόζεται ήδη σε πολιτιστικούς χώρους και χώρους ψυχαγωγίας, αναμένεται να επεκταθεί από τις αρχές Αυγούστου στα καφέ, τα εστιατόρια και τα τρένα.

Η ανακοίνωση των νέων μέτρων από τον Εμμανουέλ Μακρόν είχε ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση των εμβολιασμών στη Γαλλία: 39 εκατομμύρια άνθρωποι, το 58% του συνολικού πληθυσμού, είχαν λάβει μέχρι προχθες Παρασκευή τουλάχιστον μία δόση και το 48% έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

Όμως έπειτα από μια υποχώρηση της επιδημίας την άνοιξη, ο αριθμός των μολύνσεων εκτοξεύθηκε κατακόρυφα στη Γαλλία υπό την επίδραση της παραλλαγής Δέλτα, που είναι πολύ μεταδοτική, φθάνοντας από 4.500 στις 9 Ιουλίου σχεδόν τις 21.500 χθες. Η επιδημία έχει προκαλέσει τουλάχιστον 110.000 θανάτους στη Γαλλία μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο santepubliquefrance.fr.

Η εναντίωση στα κυβερνητικά μέτρα συνδέει διαδηλωτές που τάσσονται κατά της χρήσης μάσκας, των εμβολίων ή των περιοριστικών μέτρων με διάφορες και ευμετάβλητες διεκδικήσεις.

Το περασμένο Σάββατο, τουλάχιστον 110.000 άνθρωποι διαδήλωσαν σε όλη τη χώρα κατά του εμβολιασμού, της "δικτατορίας" ή του υγειονομικού πιστοποιητικού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Όταν αλλάζουμε φύλο, αλλάζουμε και ΑΜΚΑ; Ιδού τα διλήμματα...

Κουίζ: Ο πορτιέρης έχει δικαίωμα να γνωρίζει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως ημερομηνία γέννησης και το αρχικό φύλο του πελάτη;

Περιμένω και την τοποθέτηση επί ενός τόσο σοβαρού θέματος και της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ μιας και θεωρώ ότι παραβιάζει ένα πολύ ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιος από τους 4.000 Έλληνες γιατρούς που ήταν αποδεδειγμένα στην Λίστα της Novartis θα βγει να μιλήσει και να πει οτιδήποτε άλλο πέρα από το να ευλογήσει τα γένια αυτών που τους λάδωναν;

Προσθέστε αντίστοιχες λίστες από Astra, Pfizer, J&J, Glaxo, Sanofi, Bayer, βάλτε μερικές ακόμη, προσθέστε και τις λίστες όσων επιμένουν ελληνικά, και θα καταλάβετε γιατί δεν μιλάνε.

Βασικά μαλάκες είναι όσοι δεν τα πήρανε κι έχουν το θάρρος της γνώμης τους και τραβάνε όσα τραβάνε.

Εδώ και δεκαετίες έχουμε μια πανδημία επίορκων και διαφθοράς που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πανδημίας που ζούμε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι «δημιοι» των νοσοκομείων εμπλεκόμενοι στη Novartis!

Με βεβαρημένο παρελθόν τα μέλη της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, η οποία θα αποφασίσει ποιά νοσοκομεία θα καταργηθούν και ποια θα συγχωνευθούν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι ψηφίζουν όσοι είναι ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Καμπανάκι για την κυβέρνηση.  Το 40% που αρνείται είχε επιλέξει στις προηγούμενες εκλογές ΝΔ ή και δεξιότερα.  Το 20% αυτών που είναι ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την καταργηση της ελευθερίας κινείται πολιτικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών στις «γαλάζιες περιφέρειες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε «κενά αέρος» και με ελλιπή οπλισμό τα Rafale. Καμία μέριμνα για αναβάθμιση των υποδομών που θα τα φιλοξενήσουν,  αλλά ούτε για τη συντήρησή τους