Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Σαββατο 24 Ιουλιου 2021

 

`Τα ''αριστερά'' Ζόμπι είναι υπερ του υποχρεωτικού εμβολιασμού αλλά κατά του διαχωρισμού.

Γελάνε κι πέτρες στο Γράμμο !

Σχολιο.- οι αριστεροί που σιγονταρουν το υγειονομικό απαρτχάιντ

Σχολιο.- υπάρχει θέμα, γιατί φαίνεται να τα πιστεύουν κιόλας

Σχολιο.- Για τα χρυσαυγουλα ΔΕΝ ξέρω τι λένε , ξέρω όμως την ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ και αν ΔΕΝ κάνω λάθος οι ηγέτιδες δυνάμεις στο ΔΣ είναι ΝεοΔημοπράτες και Αντάρσυοι , ΌΧΙ ότι οι λοιποί ΠΑΣΟΚο-Συριζαίοι- ''Κ"ΚΕ έχουν διαφορετική άποψη

έχει σημασία τι λέει ο Κασιδιάρης και ο κάθε χρυσαυγουλος? Δεν νομίζω τα χρυσαυγουλος κάθε χώρας τα δημιουργεί η εξουσία και παίζει το παιχνίδι της εξουσίας κατά το δοκούν ΤΗΣ εξουσίας . Ένας μ- λ εύκολα τους ξεσκεπάζει και εύκολα τους ξετρυπωνει..Με τους γιατρούς μην έχεις ψευδαίσθηση οι μόνιμοι είναι Νέο Δημοπρατες και ψηφίζουν Μόνο και αποκλειστικά όταν τους χρειάζεται το κόμμα τους. Όμως κοίτα σύμπτωση . Όλοι ...μα ... όλοι στηρίζουν τα Κουλο μέτρα και επί της ουσίας το απαρτχάιντ.. Κάποιοι το στηρίζουν αυτούσιο Ν.Δ ΠΑΣΟΚ και κάποιοι με περικοκλάδες ΣΎΡΙΖΑ " Κ" ΚΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ δλδ ναι στην υποχρέωση αλλά χωρίς απόλυση ( ειδικά στον ιδιωτικό τομέα ... Γελάνε κι πέτρες ) αλλά και στο δημόσιο ???? Το δουλειά θα κάνει ένας γιατρός ??? Γελάνε κι οι αμοιβάδες

δλδ τι κάνω που κατά την οπτική σου γωνία δίνει την αίσθηση ότι επαναλαμβάνω το χρυσαυγουλο ??? ΥΓ δεν οφείλω ΕΊΜΑΙ διαφοροποιημενος από το πιστεύω του , από τον ίδιο σαν άτομο ... Δεν μ' απασχολεί ή τουλάχιστον όχι πολιτικά αλλά σαν κοινός κατά συρροή εγκληματία

 Α! Τώρα είδα το φερέφωνο της ΑΝΤΑΡCIA ... Κράτα φακό όταν κάνεις τον ταξιθετη της αριστεράς γιατί το αριστερό - μέτρο σου είναι με έλλειμμα ...

Σχολιο.- Που έμειναν πέτρες στο Γράμμο από τις βόμβες Ναπαλμ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΡΑΗΛ

Καταγγελίες για «περίεργο» θάνατο Παλαιστινίου σε φυλακή

Τις περίεργες συνθήκες θανάτου ενός 43χρονου Παλαιστίνιου, πατέρα τεσσάρων παιδιών, που συνελήφθη για τροχαία παράβαση και πέθανε ξαφνικά από «καρδιακό επεισόδιο» σε κακόφημη φυλακή της Ιερουσαλήμ, καταγγέλλουν παλαιστινιακές οργανώσεις πολιτικών κρατουμένων.

Οι οργανώσεις απαιτούν τη διενέργεια ενδελεχούς ιατροδικαστικής έρευνας για την αιτία θανάτου του 43χρονου Αμπντο αλ Ταμίμι από τον προσφυγικό καταυλισμό Σουφά'ατ της κατεχόμενης Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Ο Ταμίμι συνελήφθη την προηγουμένη Κυριακή για τροχαία παράβαση και τέθηκε υπό κράτηση στις κακόφημες φυλακές «Αλ Μασκουμπίγια» της Ιερουσαλήμ. Το βράδυ της Τετάρτης υπάλληλος των φυλακών ενημέρωσε την έγκυο σύζυγο του 43χρονου πως ο άνδρας της πέθανε ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο.

Η οικογένεια του 43χρονου και παλαιστινιακές οργανώσεις κρατουμένων κατήγγειλαν ωστόσο πως ο Ταμίμι έφερε μώλωπες και σημάδια από άγριο ξυλοδαρμό. Φαίνεται δε να έχουν πληροφορίες πως δέχθηκε επίθεση, άγνωστο από ποιον ή ποιους, πεθαίνοντας λίγα λεπτά αργότερα. Οταν συγγενείς του πήγαν στη φυλακή για να μάθουν για τις συνθήκες θανάτου, αντί οποιασδήποτε απάντησης τέθηκαν και αυτοί υπό κράτηση!

Τελικά, αποφασίστηκε διενέργεια αυτοψίας στη σορό του 43χρονου Παλαιστίνιου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ Αρχιμανδρίτης και τα χώνει επωνύμως! «ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ προωθούν σκανδαλωδώς τα εμβόλια γιατί έπεσε γερό πακέτο...»

Σοκαριστικά όσα λέγονται αν ισχύουν: «Στο βάθος αχνοφαίνονται και τα φιλέτα της Βουλιαγμένης, τα οποία θέλουν την άδεια της κυβέρνησης για να πάρουν ώθηση»... 

Ο Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μίσσος, στέκεται κόντρα στο ρεύμα που έχει παρασύρει την Εκκλησία, και αρθρώνει λόγο αντιδράσης, κάνοντας τρομερές αποκαλύψεις ακόμα και για χρήματα σε κάποιους για να προωθήσουν τα εμβόλια ή ακόμα και για «φιλέτα» στην Βουλιαγμένη που χρειάζονται «ώθηση»:

«Οι κατά τόπους επίσκοποι προωθούν τον εμβολιασμό σκανδαλωδώς, σαν να είναι βιολόγοι και γιατροί κλπ, ενώ πληθαίνουν και οι φωνές ότι έπεσε γερό πακέτο σε κάποιους για την εμβολιαστική καμπάνια. Κάπου στο βάθος αχνοφαίνονται και τα φιλέτα της Βουλιαγμένης, τα οποία θέλουν την άδεια της κυβέρνησης για να πάρουν ώθηση», τονίζει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει. Όλα αυτά βέβαια είναι κοινά μυστικά τα οποία δυστυχώς κανένας εκπρόσωπος τύπου δεν τολμά να διαψεύσει.

Ο λαός μας νιώθει απογοήτευση και επιδεικνύει την απαξίωσή του προς τους κυβερνώντες αλλά και προς τους ιεράρχες τους οποίους θεωρεί πιόνια. Κανένα όραμα και καμία αισιοδοξία δεν δείχνει να φαντάζει στον ζοφερό ορίζοντα.

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης μας σχετικά με τον εμβολιασμό γεννούν συνεχώς κύματα αντιδρώντων και διαμαρτυρομένων πολιτών που αγανακτισμένοι διοργανώνουν αντιεμβολιαστικές πορείες για να τρανώσουν την φωνή τους.

Η προβοκάτσια των ΜΜΕ πέφτει στο κενό, αφού όσο κι αν προσπαθούν να σπιλώσουν τις ειρηνικές αυτές διαδηλώσεις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύουν το αντίθετο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκμαύλισαν επισήμως τους πουλημένους γιατρούς! 20 ευρώπουλα τους δίνουν για κάθε μπόλι!

Ποτέ δεν θα μπορούσε κάποιος να πιστέψει πως αυτοί που έδωσαν τον Ιπποκράτειο Όρκο θα γινόταν ζήτουλες για τα μπόλια, πως δεν θα μιλούσαν για το γενετικό πειραματικό φάρμακο, πως "αριστεροί" και δεξιοί θα ξιφουλκούσαν υπέρ πειραματικών εμβολιασμών...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα χρηματικά «κίνητρα» σε γιατρούς και φαρμακοποιούς για τους εμβολιασμούς...

Τα κίνητρα στους επαγγελματίες υγείας και συγκεκριμένα στους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς, προκειμένου να τονωθεί περισσότερο το πρόγραμμα εμβολιασμού στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. 

«Φαρμακοποιοί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού με αποζημίωση 10 ευρώ το ραντεβού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας λέγοντας το πρωί της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ πως τώρα θα πάμε «πόρτα πόρτα» για να εμβολιαστούν όλοι.

Σε αυτό το πλαίσιο, σημείωσε πως ο γιατρός θα λαμβάνει 20 ευρώ για κάθε εμβολιασμό που κάνει στο ιατρείο του και εάν συμμετέχει στην καμπάνια των κατ’ οίκον εμβολιασμών θα λαμβάνει 50 ευρώ.

Αναλυτικά:

Φαρμακοποιοί και ιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού σε πολίτες με αμοιβή 10 ευρώ το ραντεβού

Από 3 ευρώ ανεβαίνει στα 20 ευρώ η αμοιβή των ιατρών για κάθε εμβολιασμό στο ιατρείο τους

Από 20 ευρώ ανεβαίνει στα 50 ευρώ η αμοιβή των ιατρών για κάθε εμβολιασμό κατάκοιτων συμπολιτών μας στα σπίτια τους



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφού πουλήθηκε ακόμη & το ΚΚΕ... ελπίδα ο Γιαννακόπουλος για την "Μεγάλη Αφύπνιση"!

 «ΓΡΟΘΙΑ» Γιαννακόπουλου στον Σβαμπ για το «Great Reset»: «ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να πάμε αντίθετα από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων!»

Μετά την πρόσφατη καυστικότατη ανάρτησή του μέσω ενός βίντεο στο instagram για τα εμβόλια ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε και πάλι μέσω των social media. 

Αυτή τη φορά επικεντρώθηκε στο «Great Reset» (Μεγάλη Επανεκκίνηση), ένα σχέδιο του οποίου κύριος εκφραστής του είναι ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Martin Schwab, γράφοντας τα παρακάτω:

«Εμείς οι άνθρωποι, έχουμε επανεξετάσει την πρότασή σας για τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση” και λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να το απορρίψουμε προς ώρας.

Παρόλο που βρήκαμε αυτή την ελεύθερη δοκιμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων πολύ ενδιαφέρουσα, έχουμε αποφασίσει αντιθέτως να πάμε με την “Μεγάλη Αφύπνιση».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΜΒΟΛΙΟ; ΠΕΘΑΝΕ (ξαφνικά) 59χρονος χειρουργός...

ΠΕΘΑΝΕ ξαφνικά ο 59χρονος Πλαστικός Χειρουργός Γιώργος Σεβλιάδης



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ της ΠΟΕΔΗΝ! «ΚΑΝΕΙΣ υγειονομικός να μην κοινοποιήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού...»

Απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ 23/07/2021

«Καλούμε τους συναδέλφους εμβολιασμένους και μη να μην κοινοποιήσουν στις υπηρεσίες πιστοποιητικό εμβολιασμού ή φυσικής νόσησης.

Οι Διοικήσεις των Σωματείων μελών να προασπίσουν την εν λόγω απόφαση πανελλαδικά.»

Κανείς δεν είναι ακάλυπτος πλέον!

Είναι απόφαση της ομοσπονδίας μας!

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν!

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν θα περάσει!

Ναι στον εμβολισμό για όποιον θέλει!

Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΟ ΣΟΚ από το Ισραήλ! ΜΕΙΩΘΗΚΕ στο 39% η προστασία από το εμβόλιο της Pfizer...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν οι της "Ιεράς" Συνόδου είναι χριστιανοί, εγώ είμαι ο Πατριάρχης Αντιοχείας! Μόνο ο διωκόμενος Κυθήρων, αν δεν κάνω λάθος, έχει αναδείξει το ζήτημα. Τι ζούμε;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχουν και γιατροί που δεν πουλήθηκαν στις πολυεθνικές...

.τιμώντας τον "Ιπποκράτειο Όρκο" τους!

ΝΑΙ, στην ελευθερία! Στο δικαίωμα επιλογής! Στο σεβασμό του σώματος!

ΟΧΙ, στον εκβιασμό! Στην υποχρεωτικότητα!

Κίνηση Υγειονομικών Δημοσίων Νοσοκομείων Αχαϊας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η νέα δεξιά, το ΚΙΝΑΛ, τάχθηκε ανοικτά με τις πολυεθνικές!

Τα γιουσουφάκια του Βαρδινογιάννη αποκαλύφθηκαν μπροστά στις απαιτήσεις της μπίζνας! Δεν τους επέτρεψαν, καν το φερετζέ......

Έγλειψαν στην κυριολεξία τους κώλους του Κούλη, Βορίδη, Γεωργιάδη και σια...

ΤΟ «ΝΑΙ» του ΚΙΝ.ΑΛ. στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς...

Το ΚΙΝΑΛ ήταν το μόνο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης (λέμε τώρα...) που υπερψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησης για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Μάλιστα ουδείς εκ των βουλευτών του (ανεξαρτήτως “τάσεων”) είχε αντιρρήσεις. Αντιθέτως πολλά στελέχη του και μάλιστα από τον ιατρικό χώρο θεωρούν σύμφωνα με πληροφορίες ότι αυτό το “ναι” ήταν λάθος. (Το μόνο ...λάθος;)

Σχολιο.- ΚΙΝΑΛ ένα κόμμα χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης.

Σχολιο.- Ισα ισα ειναι η γιαφκα της εφεδρειας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μπάσταρδο του Παττακού... απειλεί τώρα και με λιανεμπόριο μόνο για τους εμβολιασμένους

 Ο ΑΔΩΝΙΣ απειλεί τώρα και με λιανεμπόριο μόνο για τους εμβολιασμένους...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,  είπε  πως το μοντέλο της εστίασης μπορεί να εφαρμοστεί και στο λιανεμπόριο, σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί από το φθινόπωρο και «αναλόγως με την εξέλιξη της πανδημίας».

Σχολιο.- Για το "καλο παιδι" Γιαννηs Καραγιαννιδη αδελφο τηs Ευγενιαs Καραγιαννιδου-Μανωλιδου εκκρεμει ενταλμα του FBΙ και συγκεκριμενα τηs Αμερικανικηs Υπηρεσιαs Περιβαλλοντοs απο το 1999 ενω του ειχαν απαγγελθει κατηγοριεs κακουργηματικου χαρακτηρα!Ενω απο το 2005 διωκεται επισημα απο την Interpol!!!Στιs 17 Ιουλιου του 2009 η Εισαγγελια Εφετων Αθηναs διαβιβασε προs το υπουργειο Δικαιοσυνηs εντολη προs εκτελεση του διεθνουs ενταλματοs του Καραγιαννιδη η οποια μεχρι σημερα δεν εχει υλοποιηθει!!!

Αυτοι ειναι οι Ελληνεs κακοποιοι που καταζητουνται απο την Interpol [λιστα]-Καραγιαννιδηs Ιωαννηs 49 ετων-Συνωμοσια για παρανομη μεταφορα πετρελαιου και αναμειξη του, για να εμποδισει την διαδικασια Οργανισμου και να εξαπατησει τιs ΗΠΑ-Λαθραια εξαγωγη πετρελαιου και αναμειξη!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα ξεκινούν έρευνες για να διαπιστώσουν αν τα εμβόλια mRNA επηρεάζουν την εγκυμοσύνη!

Η πρώτη ολοκληρώνεται τον Φεβρουάριο του 2022 και η δεύτερη τον Ιανουάριο του 2024!

Κι όσες γυναίκες μπόλιασαν οι "ειδικοί"; Α... έχουν ασυλία κι ακαταδίωκτο αυτοί...

Σχολιο.- Βρετανικά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ έχουν δημοσιέυσει εδώ και μήνες μαρτυρίες γυναικών για γυναικολογικά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό όπως διαταραχή του κύκλου της περιόδου μέχρι αποβολές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ τρεις γιατροί (στην καρδιοχειρουργική του Ρίου) που είχαν εμβολιαστεί πλήρως...

Συναγερμός σήμανε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών καθώς, τρεις γιατροί της καρδιοχειρουργικής κλινικής οι οποίοι ήταν εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. 

Οι γιατροί σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές είναι ασυμπτωματικοί, ενώ είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΥΧΑΙΟ; ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ το εμβόλιο ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Μάγια Λυμπεροπούλου...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τη μέρα της επετείου της πτώσης της χούντας η κ. Σακελλαροπούλου τιμά στη δεξίωση που θα δώσει το βράδυ, τη μνήμη του Νίκου Μομφεράτου. Υπουργού της κυβέρνησης Μαρκεζίνη, επί των ημερών της οποίας έγινε η εξέγερση και η σφαγή του Πολυτεχνείου.

Ο δολοφόνος Μομφεράτος όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε για τα εγκλήματά του αλλά βρέθηκε και εκδότης της εφημερίδας "Απογευματινή" μέχρις ότου εκτελεστεί από τη 17 Νοέμβρη.

Η κ. Σακελλαροπούλου "τιμά" τη Μέρα της Δημοκρατίας προσκαλώντας στη δεξίωση τον Γιώργο Μομφεράτο, για να τιμήσει στο πρόσωπό του τον χουντικό δολοφόνο πατέρα του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμβολιασμένο περισσότερο από το 80% των υγειονομικών, με τους νοσοκομειακούς γιατρούς να φτάνουν το 94,3% και τους υπόλοιπους να έχουν ανοσία, γιατί είχαν νοσήσει ήδη πριν εμβολιαστούν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς.

Σχολιο.-  δεν είναι έτσι όπως τα λένε οι συνδικαλιστές για να μην στεναχωρήσουν τους ψηφοφόρους τους.

Σχολιο.- Πρόκειται για στοιχεία που κατέθεσε η ΕΙΝΑΠ στο υπουργείο και κατά συνέπεια μπορούν να ελεγχθούν. Αναφέρει σαφώς ότι δεν έχει εμβολιαστεί το 20% και κατά συνέπεια πράγματι μιλάμε για μερικές χιλιάδες εργαζόμενους στα νοσοκομεία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ

"Ράλληδες, ταγματαλήτες, μπουραντάδες, Γερμανοί

τα κεφάλια σας θα πέσουν απ' τ' αντάρτικο σπαθί".

Επέτειος του ολοκαυτώματος των δέκα επονιτών και της Μάχης της Καλλιθέας (22-24 Ιουλίου 1944) αυτές τις μέρες και θυμήθηκα τον επικεφαλής του Μηχανοκίνητου Τμήματος της Αστυνομίας, που συμμετείχε στο πλευρό των Γερμανών και των ταγματαλητών. Όπως έκανε τόσες και τόσες άλλες φορές, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στο Μπλόκο της Κοκκινιάς. 

Διοικητής από την ίδρυση του Μηχανοκίνητου από τη δικτατορία Γλίξμπουργκ - Μεταξά το 1939, ο Νικόλαος Μπουραντάς -που με το όνομά του έχουν μείνει γνωστοί οι δολοφόνοι υφιστάμενοί του- θα το συγκροτήσει ως ένα απροκάλυπτα φασιστικό όργανο καταστολής. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι ενώ από τους 3.500 άντρες της Αστυνομίας Πόλεων στην Αθήνα οι 1.700 είχαν προσχωρήσει στο ΕΑΜ, δεν υπήρξε ούτε μία προσχώρηση από τους 700 μπουραντάδες.

Έχοντας συλληφθεί και φυλακιστεί από τη μέρα της Απελευθέρωσης, στις 12 Οκτωβρίου 1944, ένα χρόνο αργότερα, τον Νοέμβριο 1945, θα περάσει από δίκη ως δωσίλογος και θα αθωωθεί. Βασικός μάρτυρας υπεράσπισης ο κατοχικός και μετακατοχικός αρχηγός της Αστυνομίας Πόλεων, Άγγελος Έβερτ.

Θ' αναλάβει στη συνέχεια στελεχική θέση στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, το 1950 θα εκλεγεί βουλευτής του ακροδεξιού συνασπισμού των Μανιαδάκη-Τουρκοβασίλη και το 1959 η κυβέρνηση Καραμανλή θα τον διορίσει αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος. Θέση από την οποία θα τον καθαιρέσει η κυβέρνηση Παπανδρέου το 1964, λίγο πριν φτάσει σε ηλικία συνταξιοδότησης. 

Ο Μπουραντάς θα πεθάνει το 1981 στα 81 του χρόνια, ξεχασμένος από τους δικούς του. Στην κηδεία του παραβρέθηκαν κάτι λίγα φασιστοειδή, ανάμεσά τους και κάποιοι παράγοντες της Ν.Δ., ενώ στον τάφο τον συνόδεψε το ανάθεμα εκείνων που έζησαν τον χαμό των δικών τους ανθρώπων από τον φασίστα δολοφόνο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτι υποσχέθηκε πάλι σήμερα ο Τσίπρας, αυτή τη φορά για τους υποψήφιους που δεν πέρασαν στα ΑΕΙ, αλλά αυτός δεσμεύεται να τους περάσει κ.λπ. κ.λπ.

Μπορεί να το εννοεί κιόλας, αλλά κάθε που δίνει μια υπόσχεση, αδυνατώ να μη σκεφτώ τη συνέχεια: "με ένα νόμο, με ένα άρθρο". Μου 'ρχεται από μόνο του!

Σχολιο.- Να σκεφτείς ότι πρόσφατα κουβέντιαζα μ' έναν Ιταλό και κάτι ειπώθηκε και για την πολιτική κατάσταση σε Ελλάδα και Ιταλία. Κι όταν ανέφερα το όνομα Τσίπρας, τι μου είπε ο αθεόφοβος; "Tsipras! Si! Con una legge, con un articolo!"

Φυσικά θα ξέρεις ότι η λέξη "κωλοτούμπα" έχει γίνει διεθνής και αναφέρεται ακριβώς έτσι ως kolotumba ή colotumba κλπ., για να χαρακτηρίσει την πολιτική ασυνέπεια.

Σχολιο.- Σοβαρά το λες; Ήξερα πως διεθνής έχει γίνει η λέξη "μαλάκας". Α, κάνουμε τρελές εξαγωγές! Ευεργέτες της οικουμένης γίναμε!

Σχολιο.- Κι όμως! Χρησιμοποποιήθηκε από τα ισπανικά ΜΜΕ πρώτη φορά το 2017 -απ' όσο ξέρω- για να χαρακτηρίσει μια σοβαρή "κωλοτούμπα" του τότε πρωθυπουργού Σάντσεθ. Έκτοτε κάνει τον γύρο του κόσμου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ» 

 Όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η ρεβιζιονιστική διαστρέβλωση της μαρξιστικής-λενινιστικής αντίληψης για το κράτος και την πολιτική ξεκινά από «γενικά σωστές» διαπιστώσεις και «αθώα» δήθεν «ερωτήματα»: άραγε, δεν είναι «γενικά σωστό» ότι η αστική τάξη ενδιαφέρεται για ένα ορισμένο επίπεδο διατήρησης της υγείας του λαού έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή αναπαραγωγή της εργατικής δύναμης; Ναι, είναι «γενικά σωστό». Τι σημαίνει αυτό, όμως, σύντροφοι; Ότι επειδή η αστική τάξη «επιτρέπει» στους εργάτες να μην πεθαίνουν ΤΩΡΑ στα παγκάκια σαν τα ζώα, ίσα-ίσα για να μπορούν να συνεχίζουν να ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ στα κάτεργα της καπιταλιστικής κερδοφορίας, πρέπει να της το αναγνωρίσουμε και να της πούμε κι ευχαριστώ από πάνω; Ή μήπως σημαίνει ότι, όταν το κεφάλαιο και το κράτος του «ζυγίζουν» τη λαϊκή υγεία στη ζυγαριά, γιαυτό κλείνει τα μισά νοσοκομεία και έχει απολύσει τους μισούς γιατρούς και νοσηλευτές, μαζί με άλλες λαϊκές ανάγκες, όπως η εργασία, που έχει εξακοντίσει την ανεργία, ο μισθός, που τον έχει φτάσει στα τάρταρα, η δημοκρατία, που έχει γίνει μετά το 1990 κενό γράμμα, η εθνική ανεξαρτησία από τον ιμπεριαλισμό που ποτέ δεν υπήρξε,  και το «ζύγι» τους βγάζει «πετσόκομμα» σήμερα στη μια και αύριο στην άλλη λαϊκή ανάγκη, εμείς είμαστε, τάχα, υποχρεωμένοι αυτό να το δεχθούμε και να το αναγνωρίσουμε ως «τις πλάκες του Μωυσή»; Όχι, σύντροφοι, καθόλου υποχρεωμένοι δεν είμαστε, το αντίθετο! Όταν το αστικό κράτος, σαν κοινός ΛΗΣΤΗΣ εκβιάζει το λαό και την εργατική τάξη καλώντας τους να διαλέξουν «τη ζωή τους ή τα δικαιώματά τους», εμείς έχουμε ΚΑΘΗΚΟΝ να καταγγείλουμε την ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ και την ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ των καπιταλιστών, να δείξουμε ότι με το να δεχτεί ο λαός τον εκβιασμό, δε θα σώσει ΟΥΤΕ τη ζωή του, ΟΥΤΕ τα δικαιώματά του. Και, κυρίως, ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ όχι μόνο η τρέχουσα κυβερνητική πολιτική, αλλά συνολικά το σάπιο καθεστώς των μονοπωλίων και της εξάρτησης, που συνθλίβει το λαό και τη χώρα. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τεράστιος από κάθε άποψη ο Γιώργος Κασιμάτης!

Γ. Κασιμάτης. «Απαιτείται Λαϊκή Αντίσταση. Εκμεταλλευόμενοι τον κορωνοϊό αλλάζουν το πολίτευμα σε φασιστικό, όμοιο με τον ναζισμό του Χίτλερ. Μετάλλαξαν το Λαό σε υπάκουους ραγιάδες».

Ολοι οι Έλληνες μαζί να τους τελειώσουμε.

Αθάνατη γενναία ελληνική ψυχή

Γεώργιος Κασιμάτης

Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατροί και φαρμακοποιοί, μη γίνεστε ναζί! Όχι με ένα "μπόνους 50 ευρω το μπόλι" αλλά ούτε με όλα τα εκατομμύρια του κόσμου! Μη διακινδυνεύετε την υπόληψη σας ούτε και το κεφάλι σας!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το σύχαμα η Παγώνη στον Σκάι: "Όσοι κάνουν και τα 2 εμβόλια τους περιμένει τον Σεπτέμβρη το εμβόλιο σωτηρίας 3."
Και μετά 4,5,6,7,



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΡΤ κατόρθωσε, διότι για κατόρθωμα πρόκειται, να μη μεταδώσει την προσπάθεια του Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΩΝ, ΒΛΑΚΟΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΩΝ, ΑΓΑΜΗΤΩΝ, ΣΚΑΤΟΨΥΧΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΖΟΜΠΙ, ΤΕΡΑΤΩΝ.
Υ.Γ.: πάντως ο Πετρούνιας πέρασε άνετα στον τελικό που θα γίνει τη Δευτέρα - ελπίζω να μην καταφέρουν να μην το δείξουν κι αυτό.
Σχολιο.- Έδειχνε Τον αυγενακη
Σχολιο.- Ευτυχώς δεν το είδαμε και δεν αγχωθηκαμε . Το κράτος φροντίζει για την υγεία μας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ίδιοι ψεκασμένοι θυμάμαι είχαν γιουχάρει και τον Πρωθυπουργό μας όταν είχε επισκεφθεί το νησί τους...
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν κατάλαβα καλά, τα κόμματα τής Αριστεράς καταψήφισαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ναι αλλά με τέτοιους οππορτουνισμούς δε γίνεται δουλίτσα. Να ξέρουν ότι φέρουν την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη αν οι εμβολιομάχοι σύντροφοί μας καταλήξουν τελικά στη νέα δημοκρατία, που είναι αποφασιστική και συνεπής
Σχολιο.- Οι εμβολιομαχοι σφοι ουτε αλλοι θα παν νδ γι αυτο. Οι εμβολιασμενοι σφοι θα ψαξουν καλυτερη εξυπηρετηση στον σώστη καπιταλισμο. 
Σχολιο.- εμενα μου είπανε οτι χρήζει καταγγελίας η αριστερά για αυτη της την χαμερπή ανορθολογική και απαίσια πράξη..
Σχολιο.- Καταψήφισαν αφού με τη συνολική τους στάση έριξαν άφθονο νερό στον μύλο της ΝΔ. Τώρα ο Μητσοτάκης θα επικαλείται την έλλειψη συνέπειάς τους, είναι άκρως εκτεθειμένοι, και η κυβέρνηση πολώνει διαρκώς την κατάσταση, αφού οι πάντες παίζουν μέσα στο δικό της υγειονομικό (και όχι μόνο) αφήγημα.
Σχολιο.- Oι εμβολιομάχοι ή οι εμβολιολάτρες;
Σχολιο.- Πούροι κομμουνιστές , η Ιεραρχία και ο Τζήμερος....
Αλά μπρατσέτα...
μάλλον έχουν αντιμέτωπο τον νέο Αδόλφο και γίνονται παράξενες σύμπνοιες



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημητρης Κουβελας(Θλιβερός 16.50’’ Για τόν Γεωργιαδη) «Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ - ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ - ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΏΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΧΗ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ »….ΚΑΙ ΜΠΛΑ,ΜΠΛΆ,ΜΠΛΑ...
ΤΡΑΓΚΑ-ΦΡΑΓΚΑ: ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΝΑ ΜΕ ΤΟ «ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ» ΣΟΥ οτι νάναι..…Κελαδάει
https://www.youtube.com/watch?v=4_tmQXb1TA0



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας είπαν να "υπακούμε" για να τελειώσει. Αποδείχτηκε οτι επειδή υπακούμε δεν θα τελειώσει ΠΟΤΕ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εργαζόμενος πατέρας τεσσάρων παιδιών παραιτήθηκε από τη θέση του στο Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο...επειδή δεν ήθελε να εμβολιαστεί!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτριος Γάκης
Παρασκευη 23/7/2021  -  8.52
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΜΕΤΑ ΝΟΣΗΣΗ
#Έχουν αφηνιάσει, πλέον, οι γνωστοί τηλεαστέρες που κακοποιούν την Ιατρική…
#Η πιο εξοργιστική άποψη, επιστημονικά, είναι ότι το εμβόλιο m-RNA παρέχει ισχυρότερη ανοσία από την φυσική νόσηση!
#Ματάκια δεν έχουν; Αυτάκια δεν έχουν; Νιονιό μηδέν; 
#Δεν βλέπουν ότι ο εμβολιασμός ξεθυμαίνει μετά το 6μηνο (η φυσική ανοσία διαρκεί άνω του έτους έως δια βίου); Η ίδια η Pfizer το δηλώνει και ζητά έγκριση τρίτης δόσης!
#Δεν βλέπουν ότι οι περισσοτερες νέες νοσήσεις σε Ισραήλ και Βρετανία είναι σε εμβολιασμένους;
#ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ:
-Στις 13 Ιουλίου βρέθηκαν θετικά 399 πλήρως εμβολιασμένα άτομα 25 είχαν κάνει μία δόση μόνο έναντι 320 ανεμβολίαστων (τα 120 ήταν παιδιά) και 4 που είχαν νοσήσει στο παρελθόν!
-Δηλαδή πλήρως εμβολιασμένοι ήταν το 53%, μερικώς το 3%, ανεμβολίαστο το 43% και ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 1% Την επόμενη ημέρα η εικόνα ήταν παρόμοια (ένθετο πλαίσιο άνω αριστερά στην εικόνα).
#Δηλαδή 78% εμβολιασμένοι έναντι 1% νοσήσαντες βρέθηκαν θετικοί στις 13 Ιουλίου στο Ισραήλ
#Παραθέτω την Επιστημονική ακρίβεια απέναντι στην άκρατη προπαγάνδα, παραθέτοντας πάντα τις πηγές.
#Τα συμπεράσματα δικά σας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



'Μην ανησυχείτε, όλα τα εμβόλια έχουν παρενέργειες''
Αυτό μας λένε οι ειδικοί της επιτροπής. 
Γνωρίζετε βέβαια ότι τα εν λόγω
εμβόλια τελούν υπό προσωρινό καθεστώς έγκρισης και δεν έχουν πάρει ακόμη τελική
άδεια κυκλοφορίας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, που σημαίνει ότι
εγώ γίνομαι αυτομάτως πειραματόζωο.
Το πρόβλημα ωστόσο, δεν είναι ο εμβολιασμός, ο οποίος είναι θέμα προσωπικής επιλογής, αλλά ο εξαναγκασμός, ο εκβιασμός και η επιβολή για εμβολιασμό.
Είναι θέμα επιλογής και δικαιωμάτων, το έχουμε καταλάβει αυτό;
Και επειδή ακούω κάποιους να μιλούν για ακραίους και συνομωσιολόγους... 
Ακραίοι, υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, (από όλες τις μεριές).
Η πλειοψηφία των πολιτών είναι σκεπτόμενοι (και όχι αρνητές), γιατί δεν έχουν πειστεί από κυβέρνηση και ειδικούς.

Πάτρα: Νεαρός λιποθύμησε στο δρόμο, λίγη ώρα αφότου είχε εμβολιαστεί
23/7/2021
Συναγερμός στην περιοχή της πλατείας Ολγας, στο κέντρο της Πάτρας, όταν νεαρός λιποθύμησε και περαστικοί έτρεξαν αμέσως να προσφέρουν τις πρωτες βοήθειες, ενώ κάλεσαν και το ΕΚΑΒ.
Σε ελάχιστα λεπτά κοντά στον 24χρονο βρέθηκε ο μοτοσυκλετιστής - διασώστης του ΕΚΑΒ που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός λίγη ώρα πριν είχε μεταβεί στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου και είχε εμβολιαστεί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντοτε οι δικτατορίες στήνονται με πρόσχημα την ανωτέρα βία και τα δικαιώματα καταπατώνται με πρόσχημα το καλό της κοινωνίας...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασφαλιστικό Πινοσέτ: Μεσάνυχτα κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή το σχέδιο διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης
Ιούλιος 24, 2021
 Νύχτα κατατέθηκε στη Βουλή το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο για τη θέσπιση νέου κεφαλαιοποιητικού συστήματος επικουρικών συντάξεων.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο στο νέο κεφαλαιοποιητικό σύστημα επικουρικών συντάξεων θα ενταχθούν υποχρεωτικά όλοι οι νεοεισερχόμενοι και πρωτοασφαλιζόμενοι στην αγορά εργασίας από την 1η Ιανουαρίου 2022, που θα είναι σε κάθε περίπτωση υποχρεωμένοι να ασφαλιστούν για κύρια και επικουρική ασφάλιση.
Σημειώνεται ότι η Κομισιόν είχε εκφράσει ενστάσεις στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη λόγω του σοβαρού αντίκτυπου που φέρει στο δημόσιο χρέος της χώρας.
Πηγή της Κομισιόν μιλώντας στο Euractiv, είχαν επισημάνει πως οι εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «δεν ήταν ενθουσιασμένοι» με το σχέδιο της κυβέρνησης. Εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν πως η τρύπα στα δημόσια ταμεία από την ιδιωτικοποίηση των επικουρικών θα μπορούσε να φτάσει και τα 70 δισ. ευρώ τις επόμενες δεκαετίες.
Είχαν υπογραμμίζει επίσης πως το εν λόγω νομοσχέδιο δεν ήταν μέρος των μεταρρυθμίσεων που καλείται να υλοποιήσει η κυβέρνηση στο πλαίσιο του προγράμματος επιτήρησης. Σημειώνεται πως η ΕΕ δεν έχει καμία αρμοδιότητα όσον αφορά τα συνταξιοδοτικά συστήματα σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπλοκ, αλλά εάν μια μεταρρύθμιση έχει δημοσιονομικό αντίκτυπο, τότε μπορεί να παρέμβει εκδίδοντας μια προειδοποίηση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο στην ασφάλιση του Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ), που θα ιδρυθεί, υπάγονται προαιρετικά και άλλες κατηγορίες ασφαλισμένων, όπως οι ήδη ασφαλισμένοι στον Κλάδο Επικουρικής Ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ, οι οποίοι έχουν γεννηθεί από 1ης.1.1987. Οι εισφορές και οι εν γένει πόροι του ΤΕΚΑ θα τοποθετούνται σε χρηματοπιστωτικά μέσα και ακίνητα
Στο νέο ασφαλιστικό οι σίγουρα κερδισμένες είναι οι ιδιωτικές εταιρείες που θα διαχειρίζονται εισφορές.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Θα μπορούσαμε με την ίδια μισαλλόδοξη και μισάνθρωπη νοοτροπία ορισμένων κοβιντιασμένων, να τους κατηγορήσουμε ότι εφεξής είναι υπεύθυνοι δια του μπολιάσματος τους -εξακολουθώντας να είναι φορείς- για τις μεταλλάξεις του κορωνοιού και ότι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή μας, άρα είναι συνειδητοί εγκληματίες. Ασφαλώς και δεν πέφτουμε σαυτό το επίπεδο της νεοφασιστικής ανθρωποφαγίας. Αίντε...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Κωνσταντίνα Αδάμου - Βουλευτής ΜέΡΑ25 Β' Θεσσαλονίκης
ΔΗΛΩΣΗ 
Δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από το ΜέΡΑ25, διότι θεωρώ ηθικό μου χρέος και καθήκον προς τους συμπολίτες μου και προς τον εαυτό μου, την τήρηση των κεκτημένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οπως είναι η ελευθερία του λόγου, η δημοκρατία, η ισότητα, η ισηγορία, η ισονομία και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο.
Όταν εντάχθηκα στο εν λόγω κόμμα, πίστεψα στα όμορφα στημένα λόγια που διακήρυτταν… ομως 2 χρονια τώρα έγινα παρατηρητής αντιδημοκρατικών, αντισυντροφικών, αντιδεοντολογικών και αυταρχικών συμπεριφορών που λάμβαναν χώρα τόσο προς εμένα, όσο και προς αλλους συνοδοιπορους μου. Δυστυχώς ήταν πολύ δύσκολο να βρει κανείς το δίκιο του.
Το αποτέλεσμα ήταν να παρεμποδίζεται με ποικίλλους τρόπους η συμμετοχή μου στο κοινοβουλευτικό έργο, για το οποίο έδωσα όρκο στον ελληνικό λαό να επιτελώ με όλες μου τις δυνάμεις.
Προσωπικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ένα κόμμα που μεταμφιέζεται σε κάτι που δεν είναι. Ένα κόμμα που διακηρύττει την αμεσοδημοκρατία, την ισότητα και την υπεράσπιση των αδύναμων, αλλά κάνει πράξη τον αυταρχισμό, και προβαίνει σε αυθαίρετες αντιδημοκρατικές πρακτικές. 
Δυστυχώς οι όμορφες εξαγγελίες είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου.
Θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε όλες και σε όλους ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα δίκαια αιτήματα και δικαιώματα όλων των συμπολιτών μου.
Ως ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής θα μπορώ να σας εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με λιγότερα εμπόδια.
#ανεξαρτητοποίηση 
#Κωνσταντίνα_Αδάμου
#βουλευτής #Θεσσαλονίκη



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΑΝΙΆ η 20χρονη που μπήκε εντατική μόλις έκανε το εμβόλιο παραπέμφθηκε από τους γιατρούς στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικο κέντρο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τοποθέτηση του ηγέτη της Γαλλικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς (20,%)του Jean-Luc Melanchon
Ο Μελανσον δεν είναι κατά των εμβολίων ,είναι κατά της εκβιαστικης ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ μέσω μέτρων και απολύσεων 
Ο ηγέτης της Γαλλικής Αριστεράς Jean-Luc Mélenchon : ”το «Covid Free pass ” δεν είναι υγειονομικό μέτρο αλλά πολιτικό.
Είναι επιβολή διαρκούς ελέγχου. Αφανίζει την Ελευθερία.Σας ανακαλώ στη Λογική.” 
Τάσσεται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού συνυφασμένου με στέρηση εργασιακών δικαιωμάτων
:”Όλες και όλοι που μ΄ακούτε μην πιστεύετε ότι η εγκαθίδρυση του pass sanitaire ( σσ το εκεί covid Free) είναι ακριβώς ένα ακόμη υγειονομικό μέτρο μεταξύ άλλων. ( σσ δηλ είναι pass politique ) Πρόκειται για μια βαθιά αλλαγή των κοινωνικών σχέσεων στη χώρα μας
. Είναι μια μορφή δαμασμού στο διαρκή έλεγχο που είναι ανυπόφορος και που αύριο μας εκθέτει σε νέες επινοήσεις αυτού του τύπου που είναι κατά της Ελευθερίας…
Η Ελευθερία είναι το αγαθό το θεμελιώδες το πιο πολύτιμο που διαθέτει κάθε συνείδηση και κάθε ύπαρξη
.Η Ελευθερία δεν δύναται να κατακερματιστεί σε μικρά κομμάτια γιατί στο τέλος δε θα απομείνει τίποτα.
Η Ελευθερία είναι η κοινή μας υπόθεση όποιες κι αν είναι οι πολιτικές μας διαφορές σε αυτή τη χώρα, η ελευθερία της συνείδησης η ατομική ελευθερία η ελευθερία ν΄αντιδράς σεβόμενος το νόμο, είναι η ελευθερία η θεμελιώδης. 
Πρέπει λοιπόν να την υπερασπιστούμε γιατί ο πειρασμός είναι πάντα μεγάλος.
Σας καλώ να επανέλθετε στη λογική. όλο αυτό είναι ολοκληρωτικά καταχρηστικό.
Φανταστείτε όλες αυτές τις σκηνές τις ανείδωτες που θα έχουμε παντού και τις διαμάχες που θα προκύψουν.
Δεν είναι αυτή η κοινωνία που θέλουμε.
Κι στεκόμαστε δίπλα σε αυτά τα φτωχά άτομα που θα τους πουν. Αν δεν εμβολιαστειτε διώχνεστε από τη δουλειά σας. Αν δεν εμβολιαστείτε κι αν δεν μπορείτε να πληρώσετε το τεστ σας τότε να μείνετε σπίτι σας να κλειστείτε στο σπίτι σας.”
Ο ηγέτης της Γαλλικής Αριστεράς αδειάζει τις εγχώριες όμορες ή συναφείς πολιτικές της δυνάμεις.
Ο Μελανσόν υπερασπίζεται τους ανεμβολίαστους που θα χάσουν τη δουλειά τους στο όνομα της υποχρεωτικότητας 
Τόσο βαρύ ατόπημα ότι έγινε υπέρμαχος του υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού μιας καθαρά ναζιστικής πρακτικής….
Η δε ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης καλό είναι να παρακολουθήσει ταχύρριθμα σεμινάρια του Γάλλου ηγέτη της Ριζοσπαστικής Αριστεράς πριν ζητήσει ανανέωση εμπιστοσύνης από μερίδα του ελληνικού λαού που τον κατάντησαν με τη συναίνεση του πειραματόζωο…
Όσο για τη Αριστερά που επίσης έδωσε συγκατάθεση στην υποχρεωτική συμμετοχή του ελληνικού πληθυσμού σε πειραματική ιατρική πράξη εμβόλιο που διανύει την γ φάση κλινικών δοκιμών ας κάνει την αυτοκριτική της 
.γιατί στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα θα …βλεφαρίσει και χωρίς αυτούς



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Διαδηλωτές κατά ”εμβολίων” προσπάθησαν να εισβάλουν σ’εμβολιακό κέντρο στο Μάντσεστερ. Xιλιάδες διαδήλωσαν στο Λoνδίνο.
24/07/2021
Διαδηλωτές κατά των πειραματικών ψευδεπίγραφων εμβολίων προσπάθησαν να εισβάλουν σε ένα εμβολιακό κέντρο Covid στο Μάντσεστερ σήμερα.Ανθίστανται στη Φάρμα των πειραματόΖωων. Η αστυνομία αναγκάστηκε να φρουρεί το κέντρο καθώς οι ακτιβιστές που κυματίζουν πανό συγκεντρώθηκαν έξω. Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλουν στο εμβολιακό κέντρο πριν μετακινηθούν στο εμπορικό κέντρο αναφέρει η the Sun. Η αστυνομία αναγκάστηκε να παραμείνει με φρουρά έξω από το Express Test στο Μάντσεστερ.Οι διαδηλωτές έβαλαν αυτοκόλλητα συνθήματα στις γυάλινες πόρτες του εμβολιακού κέντρου. Χιλιάδες κατέβηκαν επίσης στο κεντρικό Λονδίνο σήμερα το απόγευμα για να διαδηλώσουν υπέρ της Ημέρας Ελευθερίας και κατά των πιστοποιητικών εμβολίων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΞΕΓΕΡΣΗ Κατάληψη Δημαρχείων και νέες μεγάλες κινητοποιήσεις στη Γαλλία μ΄αιχμή το Παρίσι!!ΧΑΟΣ
24/07/2021
Nέες μεγάλες κινητοποιήσεις και σήμερα στη Γαλλία κι ανά τον κόσμο. Στη Γαλλία διαδηλώσεις έγινα σε όλη τη χώρα περίπου τις 200 είχαν ανακοινωθεί σε Παρίσι, Τουλόν, Λίλ, Valence,Montpellier, Nice, Lyon,Rochelle , Στρασβούργο κ.α Από 3 σημεία προσυγκεντρώσεων ξεχύθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές κατά της υγειονομικής δικτατορίας για να πλημμυρίσουν τη γαλλική πρωτεύουσα. Trocadero, place Bastille,place Invalides.Στην τελευταία συγκεντρώθηκαν οι Gilets Jaunes.Yπήρξαν σποραδικά επεισόδια,δακρυγόνα, γκλομπ,χειροβομβίδες κρότου λάμψης flashball ,τραυματισμοί συγκρούσεις KATAΣΤΟΛΗ…. Γαλλία ,χάος στα στρατόπεδα συγκέντρωσης πειραματικού εμβολιασμού. Το Παρίσι έχι καταλυθεί μόνο ο Μακρόν με τη δύναμη όπλων μένει στην εξουσία.. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ σε όλη την Αυστραλία, αμέτρητα πλήθη με την ιαχή που τρέμουν οι δυνάστες “Freedom, freedom,freedom!”!!!Σύδνεϋ. Μελβούρνη, Brisbane κ.α
24/07/2021
 Λεφούσι στο Σύδνεϋ κατά υγειονομικής δικτατορίας!!!ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ σε όλη την Αυστραλία, αμέτρητα πλήθη με την ιαχή που τρέμουν οι δυνάστες “Freedom, freedom,freedom!”!!!Σύδνεϋ. Μελβούρνη, Brisbane κ.α



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τη Μέρκελ και η Τσεχία δήλωσε πως δεν θα πάει σε Υποχρεωτικό Εμβολιασμό ούτε των Υγειονομικών. Απομονώνεται στην Ευρώπη ο Άξονας Παρίσι,Αθήνα, Ρώμη!!!
24/07/2021
Μετά τη Μέρκελ και η Τσεχία δήλωσε πως δεν θα πάει σε Υποχρεωτικό Εμβολιασμό. Απομονώνεται στην Ευρώπη ο Άξονας Παρίσι,Αθήνα, Ρώμη!!! Ο εμβολιασμός κατά COVID δεν θα είναι υποχρεωτικός υπό την νυν κυβέρνηση της Τσεχίας ξεκαθάρισε ο Andrej Babi š σήμερα κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο του Nachod στην περιχοή Hradec Kralove. Ο Υπ. Υγείας Adam Vojtěch είπε ότι συμμερίζεται αυτή την άποψη.“Για να είμαστε σαφείς, κανένας εμβολιασμός, είτε πρόκειται για το κοινό είτε για επαγγελματίες της υγείας, δεν θα καταστεί υποχρεωτικός υπό αυτήν την κυβέρνηση”, τόνισε.Πρόσθεσε ότι αυτό θα συζητηθεί από την επόμενη κυβέρνηση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σφοδρές συγκρούσεις των πειραματόζωων που επαναστάτησαν στο Ισραήλ!!! 
24/07/2021
Μετά τη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι οι αρνητές του εμβολίου της Pfizer είναι δημόσιοι κίνδυνοι διαδήλωση έξω από την κατοικία του και συγκρούσεις σώμα με σώμα με τις αρχές που στηρίζουν την υγειονομική κι εκεί χούντα το παγκόσμιο πειραματικό εργαστήρι όπως το είχε χαρακτηρίσει ο Νετανιάχου. Συλλήψεις.. Oι αρχές επιμ΄νουν στην ρητορική του μίσους θέλοντας να επιβάλουν στον πληθυσμό ένα πειραματικό μη εμβόλιο αλλά γονιδιακή θεραπεία που έχει αποτελεσματικότητα μόλις 39% για να τζιράρουν την Pfizer…




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατρός Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης. Αφέθηκε ελεύθερος ο πολιτικός κρατούμενος. Η συγκλονιστική ομιλία του πριν την άνανδρη σύλληψη του 
23/07/2021
Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης μίλησε στη γλώσσα του λαού και μπήκε στην καρδιά του γι αυτό οι κοβιντοκατοχικές δυνάμεις έσπευσαν να τον φυλακίσουν. Φοβούμενες την οργή του λαού και τη διεθνοποίηση του σκανδάλου τον αποφυλάκισαν αφού όμως υποθήκευσαν την ελευθερία του με βαρύ κατηγορητήριο!! Ο Μαντέλα της Κύπρου κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ …ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ. Γιατρός Δρ. Καθηγητής Επιδημιολογίας Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης. Αφέθηκε ελεύθερος ο πολιτικός κρατούμενος. Η συγκλονιστική ομιλία του πριν την άνανδρη σύλληψη του



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ωμός ναζισμός,υγειονομικό απαρτχάιντ: στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ στο Καναδά ξεχωριστοί διάδρομοι για εμβολιασμένους, ανεμβολίαστους!!!!!
23/07/2021
Είναι ωμός ναζισμός είναι υγειονομικό απαρτχάιντ…..Στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ στον Καναδά υπάρχει ειδική σήμανση που διαχωρίζει τους ταξιδιώτες σε ανεμβολίαστους και πλήρως εμβολιασμένους με ξεχωριστούς διαδρόμους οριοθετημένους για τις 2 κατηγορίες πολιτών όπως στην Αμερική που υπήρχαν ξεχωριστά σχολεία λεωφορεία και θέατρα για μαύρους…Μίσος για ανεμβολίαστους… Το σύνθημα στοχοποίησης των σύγχρονων Εβραίων που έρχεται το έδωσε ο άρχων του κόσμου τούτου αυτοαποκαλούμενος πλανητάρχης με το ”η πανδημία των ανεμβολίαστων” . Κι αμέσως ξεκινούν εκκαθαριστικές τιμωρητικές επιχειρήσεις μίσους κατά όσων δεν θα μετάσχουν υποχρεωτικά στη γ΄φάση κλινικών δοκιμών της αμερικάνικης Pfizer…Περνούν στην Τελική Λύση για όσους δεν αποδέχθηκαν ότι το ψευδεπίγραφο …



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σύνταγμα: Ένταση και χημικά στην πορεία εναντίον των υποχρεωτικών εμβολιασμών
 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 21:43
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο  Σύνταγμα, έπειτα από τη συγκέντρωση και την πορεία εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού. 
Συγκεκριμένα, υπήρξαν ρίξεις αντικειμένων και φωτοβολίδων προς την αστυνομία, η οποία έκανε χρήση χημικών ενώ χρησιμοποιήθηκε και η «Αύρα» για ρίψεις νερού στο πλήθος. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκέντρωση ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς - Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας
 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 19:14
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον Covid-19. 
Συγκεκριμένα, έχει συγκεντρωθεί κόσμος στην Ομόνοια, ο οποίος με πανό και συνθήματα εκφράζει την αντίθεσή του στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση. Περί τις 19:30 οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν πορεία στην οδό Σταδίου. 
Ο επικεφαλής ενός μέρους του κινήματος, καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης έφτασε στο σημείο, χαιρέτισε τον κόσμο και προχώρησε σε δηλώσεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαλλία: Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν κατά των περιορισμών για τον Covid-19
 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 22:28
Φωνάζοντας "Ελευθερία, ελευθερία!", δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στη Γαλλία κατά των μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση προκειμένου να καταπολεμήσει την αναζωπύρωση της επιδημίας της Covid-19 υπό την επίδραση της παραλλαγής Δέλτα.
Η αστυνομία εκτίμησε πως ο αριθμός των διαδηλωτών ήταν 11.000 στο Παρίσι και σχεδόν 150.000 στις συγκεντρώσεις σε μια εκατοστή πόλεις, μεταξύ των οποίων η Μασσαλία (νότια), όπου χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας διαδήλωσαν φωνάζοντας "Μακρόν, δεν θέλουμε το πιστοποιητικό σου" ("Macron, ton pass, on n'en veut pas").
Στο Παρίσι, μια πορεία που αποτελείτο κυρίως από "κίτρινα γιλέκα", το κίνημα αμφισβήτησης για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, ξεκίνησε από την Πλατεία της Βαστίλης, στο νοτιοανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας. Σε σποραδικά επεισόδια αντιπαρατέθηκαν αστυνομικοί με μοτοσικλέτες και διαδηλωτές, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.
Αρκετές χιλιάδες άλλοι άνθρωποι, συγκεντρώθηκαν υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου, της Μασσαλίωτιδας, στην πλατεία Τροκαντερό, στο δυτικό Παρίσι, έπειτα από κάλεσμα του πρώην ακροδεξιού ευρωβουλευτή Φλοριάν Φιλιπό.
Άλλοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μετά από κάλεσμα των «κίτρινων γιλέκων».
Και άλλοι από κάλεσμα του αριστερού ηγέτη Ζαν Λυκ Μελανσόν.
"Έλευθερία, ελευθερία" φώναζαν οι διαδηλωτές, που είχαν έρθει από το Παρίσι και από την επαρχία και συγκεντρώθηκαν γύρω από μία εξέδρα όπου είχαν στηθεί δεκάδες γαλλικές σημαίες. "Ελευθερία, δεν είμαι το πειραματόζωό σου", ήταν ένα από τα συνθήματα που αναγραφόταν σε ένα πανό.
Σε ένα τουίτ, ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν έκανε λόγο για "εννέα προσαγωγές" στο Παρίσι, όπου επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στα Ηλύσια Πεδία. "Καταδικάζω", πρόσθεσε, "με τον πιο έντονο τρόπο τις βίαιες συμπεριφορές που έθεσαν στο στόχαστρο αστυνομικούς, χωροφύλακες και δημοσιογράφους".
Οι κινητοποιήσεις αυτές σημειώνονται ενώ οι Γάλλοι δηλώνουν στην πλειονότητά τους υπέρ της απόφασης που έλαβε στις 12 Ιουλίου ο πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους υγειονομικούς και άλλα επαγγέλματα υπό την ποινή κυρώσεων.
Η επέκταση της χρήσης του υγειονομικού πιστοποιητικού (που δείχνει αν ο/η κάτοχός του έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό, έχει νοσήσει ή έχει αρνητικό τεστ Covid-19) στην πλειονότητα των δημόσιων χώρων συγκεντρώνει επίσης πλειονότητα θετικών απόψεων, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε την επομένη των ανακοινώσεων αυτών.
Το υγειονομικό πιστοποιητικό, που εφαρμόζεται ήδη σε πολιτιστικούς χώρους και χώρους ψυχαγωγίας, αναμένεται να επεκταθεί από τις αρχές Αυγούστου στα καφέ, τα εστιατόρια και τα τρένα.
Η ανακοίνωση των νέων μέτρων από τον Εμμανουέλ Μακρόν είχε ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση των εμβολιασμών στη Γαλλία: 39 εκατομμύρια άνθρωποι, το 58% του συνολικού πληθυσμού, είχαν λάβει μέχρι χθες Παρασκευή τουλάχιστον μία δόση και το 48% έχουν εμβολιαστεί πλήρως.
Όμως έπειτα από μια υποχώρηση της επιδημίας την άνοιξη, ο αριθμός των μολύνσεων εκτοξεύθηκε κατακόρυφα στη Γαλλία υπό την επίδραση της παραλλαγής Δέλτα, που είναι πολύ μεταδοτική, φθάνοντας από 4.500 στις 9 Ιουλίου σχεδόν τις 21.500 χθες. Η επιδημία έχει προκαλέσει τουλάχιστον 110.000 θανάτους στη Γαλλία μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο santepubliquefrance.fr.
Η εναντίωση στα κυβερνητικά μέτρα συνδέει διαδηλωτές που τάσσονται κατά της χρήσης μάσκας, των εμβολίων ή των περιοριστικών μέτρων με διάφορες και ευμετάβλητες διεκδικήσεις.
Το περασμένο Σάββατο, τουλάχιστον 110.000 άνθρωποι διαδήλωσαν σε όλη τη χώρα κατά του εμβολιασμού, της δικτατορίας του Μακρόν  ή του υγειονομικού πιστοποιητικού.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαδηλώσεις κατά του λοκντάουν, συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία στο Σίδνεϊ
 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 14:10
Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα κατά του λοκντάουν στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Αυστραλίας, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις στο Σίδνεϊ, έπειτα από βίαιες συγκρούσεις με τους διαδηλωτές.
Στο Σίδνεϊ, επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ έφιππων αστυνομικών και διαδηλωτών, οι οποίοι πέταξαν εναντίον τους γλάστρες και μπουκάλια, την ώρα που οι κάτοικοι έχουν κληθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους, για έναν μήνα, προκειμένου να περιοριστεί η αναζωπύρωση της επιδημίας Covid-19.
Στη Μελβούρνη, τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τους δρόμους, αφότου έδωσαν ραντεβού μπροστά από το κοινοβούλιο της πολιτείας Βικτόρια, νωρίς το απόγευμα τοπική ώρα.
Οι διαδηλωτές, οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκες, παραβίασαν κανόνες που σχετίζονται με τις μη αναγκαίες μετακινήσεις και τις δημόσιες συναθροίσεις κι ενώ οι αρχές αφήνουν να εννοηθεί πως τα μέτρα ενδέχεται να παραμείνουν σε ισχύ έως τον Οκτώβριο.
«Αυστραλία, ξύπνα» (Wake up Australia) ήταν το σύνθημα που αναγραφόταν σε ένα πανό.
Ελικόπτερα πετούσαν πάνω από το Σίδνεϊ, μια πόλη πέντε εκατομμυρίων κατοίκων, η οποία δίνει μάχη για να αναχαιτίσει την επιδημική αναζωπύρωση, που οφείλεται στην παραλλαγή Δέλτα του κορονοϊού, την ώρα που η πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας (της οποίας είναι πρωτεύουσα) κατέγραψε σήμερα 163 νέα κρούσματα, με το σύνολο των μολύνσεων να ανέρχεται πλέον σε σχεδόν 2.000.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως βεβαίωσε παραβάσεις σε σχεδόν 100 ανθρώπους, προχώρησε σε 57 συλλήψεις στο Σίδνεϊ και έξι στη Μελβούρνη. Διαβεβαιώνει, στην ανακοίνωσή της, πως υπερασπίζεται «την ελευθερία της έκφρασης και των ειρηνικών συναθροίσεων», εκτιμώντας πως οι σημερινές διαδηλώσεις παραβίαζαν τους «κανόνες δημόσιας υγείας που βρίσκονται σε ισχύ».
Περί τους 100 αστυνομικούς επενέβησαν κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στο Σίδνεϊ και διαδηλωτές απομακρύνθηκαν από το πλήθος από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου, που τους είχαν φορέσει χειροπέδες.
«Νιώθω αποστροφή για τους παράνομους διαδηλωτές, που βρίσκονται στην πόλη σήμερα, οι εγωιστικές ενέργειες των οποίων θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων μας», είπε η Γκλάντις Μπερετζίκλιαν, πρωθυπουργός της πολιτείας Νέας Νότιας Ουαλίας, σε ένα δελτίο τύπου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυτική Όχθη: Παλαιστίνιος έφηβος νεκρός από πυρά στρατιωτών του ισραηλινοναζιστικού κααθεστώτος
 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 13:22
Ισραηλινοναζιστές στρατιώτες άνοιξαν πυρ και σκότωσαν έναν παλαιστίνιο έφηβο κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη την Παρασκευή, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.
Τα επεισόδια ξέσπασαν σε διαδήλωση εναντίον σιωνιστικών -ναζιστικών οικισμών, ειδικά του αυθαίρετου οικισμού Εβιατάρ, κοντά στη Ραμάλα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πλήθος νεαρών πέταξε πέτρες εναντίον ισραηλινοναζιστών κατοχικών στρατιωτικών, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων, σφαιρών με επικάλυψη από καουτσούκ και πραγματικών πυρών.
Η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος καταμέτρησε 146 τραυματίες, εννιά που τραυματίστηκαν από πραγματικές σφαίρες, 34 που χτυπήθηκαν από βλήματα με επικάλυψη από καουτσούκ και πάνω από 80 που τραυματίστηκαν ή παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα από τα δακρυγόνα.
«Τις τελευταίες ώρες σημειώθηκαν επεισόδια κοντά σε προκεχωρημένη θέση στο Γκιβάτ Εβιατάρ, νότια της Νάμπλους. Εκατοντάδες παλαιστίνιοι πέταξαν πέτρες εναντίον ισραηλινοναζιστών κατοχικών στρατιωτών, οι οποίοι αντέδρασαν κάνοντας χρήση μέσων καταστολής εξεγέρσεων», ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του ισραηλινοναζιστικού στρατού.
Ο ισραηλινοναζιστικός στρατός ανέφερε ότι δύο άνδρες του τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο.
Σιωνιστές ναζί  έποικοι εγκαταστάθηκαν στις αρχές Μαΐου σε λόφο κοντά στη Νάμπλους και ίδρυσαν τον αυθαίρετο οικισμό Εβιατάρ, χωρίς να ζητήσουν την άδεια από τις ισραηλινοναζιστικές αρχές όντας σίγουροι ότι θα τους τη δώσουν.
Έπειτα από εβδομάδες εντάσεων και ταραχών, υπήρξε συμφωνία με τους σιωνιστές-ναζιστές εποίκους, που εγκατέλειψαν προσωρινά την περιοχή, αφήνοντας όμως εκεί τα λυόμενα σπίτια τους, ωσότου το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ να εξετάσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των εδαφών που κατέλαβαν και να προσδιορίσει ότι μπορούν να θεωρηθούν ισραηλινά.
Εάν το υπουργείο αποφανθεί υπέρ των εποίκων, θα μπορέσουν να εγκατασταθούν μόνιμα. Εν αναμονή, ο στρατός έχει αναπτύξει φρουρά.
Η Δυτική Όχθη είναι παλαιστινιακή περιοχή την οποία έχει καταλάβει το Ισραήλ από το 1967 όπου, βάσει του διεθνούς δικαίου, όλοι οι σιωνιστικοί-ναζιστικοί οικισμοί σε αυτή θεωρούνται παράνομοι. Πάνω από 470.000 σιωναζί  έποικοι ζουν σήμερα στη Δυτική Όχθη.