Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Πεμπτη 25 Νοεμβριου 2021


Χείμαρρος ο Καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής του Stanford University Γιάννης Ιωαννίδης : «Δημιουργούμε εξαθλιωμένους ανθρώπους!

Μία μικρή ελίτ κακοποιεί την ανθρωπότητα»!

«Έχουμε κατασκευάσει φτωχοποιημένους ανθρώπους!

Ο κορωνοϊός είναι ένα πρόβλημα, αλλά είναι ένα πρόβλημα νούμερο 4 ή νούμερο 5 που αντιμετωπίζουμε.

Σαφέστατα πανδημία ανισοτήτων, τα μέτρα που παίρνουμε δημιουργούν πολλούς φτωχούς, περιθωριοποιημένους ανθρώπους, εξαθλιωμένους.

Την ώρα που λίγοι σαν εμάς, κάποιοι σαν εμένα, κλείνονται στο ωραίο τους σπίτι, δουλεύουν από το laptop, δίνουν οδηγίες ή συμβουλές από τηλεπαράθυρα ή κάποιο ζουμ, την ίδια ώρα κάποιοι πεθαίνουν στο δρόμο.

Το 25% των νέων σκέφτονται να αυτοκτονήσουν!

Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται!

Ως λειτουργός της δημόσιας υγείας και ως γιατρός, το βλέπω ως βάναυση κακοποίηση της ανθρωπότητας από μία μικρή ελίτ, μέλος της οποίας θεωρώ πως είμαι και εγώ ο ίδιος»!

«Τα περιπολικά και τα απαγορευτικά μου θυμίζουν μία προϊστορική κοινωνία.

Στις πανδημίες πεθαίνανε τρεις στη φυλή, ο φύλαρχος καλούσε τον μάγο της φυλής, ο μάγος της φυλής έλεγε ότι ο θεός Μολώχ και η θεά Μαλά έχουν δυσαρεστηθεί, πρέπει να σκοτώσεις 20 νέους.

Ο φύλαρχος σκότωνε 20 νέους, πέθαιναν άλλοι δύο (από την πανδημία) και μετά ο μάγος της φυλής έλεγε “σας έσωσα” και ο φύλαρχος έβαζε άλλο ένα φτερό στο καπέλο του».

«Λυπάμαι πάρα πολύ»!

«Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο απροχώρητο, η επιστήμη έχει παραμεληθεί πλήρως, δεν καταλαβαίνουμε τι κάνουμε, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν, συγκεκριμένα πράγματα που ξέραμε από πριν την πανδημία, επιπλέον άλλα τα οποία μάθαμε την τελευταία χρονιά.

Η συνέχιση των τυφλών δρακόντειων lockdown είναι ένα τραγικό λάθος, και για την Ελλάδα ακόμα τραγικότερο»!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο απογειο της επιτυχιας του , 

αφησε την τν 

Οι κατινες ας ουρλιαζουν τωρα 

και οι τσιπηδες . 

Ο Αρης Σερβετάλης ηδη εγραψε ιστορια 

Καθως δεν ειναι ανοητος 

ξερει πως η καριερα του ελαβε τελος 

στην Ελλαδα της υστεριας 

Κ το ζει με απολυτη γαληνη . 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ !



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτός από τα  2.400 αστυνομικά αυτοκίνητα που πήρε το καθεστώς.

Περιμένετε να πάρουν και τανκς για να πειστείτε πως βιώνουμε μια υγειονομική κρίση;;;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περίπου στις 50.000 εκτιμώνται οι θάνατοι από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού βάσει των συνδυασμένων στοιχείων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων έως τις 13 Νοεμβρίου και του ιστότοπου αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου των CDC ή VAERS.

Ειδικότερα,

Τα στοιχεία του ιστότοπου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, έως τις 13 Νοεμβρίου, που προέρχονται από αναφορές σχετικά με τα εμβόλια των Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson και AztraZeneca, «δείχνουν» 30.551 θανάτους και 3.760.361 εκατομμύριο παρενέργειες λόγω των εμβολίων.Από την άλλη, ο ιστότοπος αναφοράς των ΗΠΑ, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου του CDC, ή VAERS, έχει αναφέρει 18.853 θανάτους και 1,7 εκατομμύρια παρενέργειες έως τις 12 Νοεμβρίου.

Σχολιο.- Μιας και είδες τα στατιστικά των εμβολίων στην ΕΕ, μήπως πρόσεξες πόσες από τις 3.760.000 παρενέργειες είναι βαριές βλάβες; Κατά τα τέλη Σεπτέμβρη που κοίταξα τελευταία ήταν περίπου 1.100.000 και αποτελούσαν το 50% των συνολικών παρενεργειών...

Σχολιο.-  επίσης να γνωρίζουμε ότι μόνο το 1% καταγράφετε

Σχολιο.- Γι' αυτό είμαι σχεδόν βέβαιος όσον αφορά στην Ελλάδα. Για άλλες χώρες πιθανώς να είναι κοντά στο 10%. Αυτό είναι το ανώτερο όμως όριο που δίνουν οι προηγούμενες έρευνες πάνω σε αυτό το ζήτημα. Απλώς δεν το λαμβάνω υπόψη, επειδή και αυτές οι παρενέργειες που έχουν αναφερθεί σίγουρα δεν είναι όλες από το εμβόλιο. Επίσης, θέλω να παραμείνω μετριοπαθής. Είναι αρκετά αυτά τα νούμερα από μόνα τους, για ν' ανατριχιάσει κανείς. Στα τέλη Σεπτέμβρη, που τα είχα υπολογίσει, οι θάνατοι έβγαιναν ένας στις 20.000 δόσεις (επομένως ένας πλήρως εμβολιασμένος εμφάνιζε κίνδυνο 1/10.000 να πεθάνει, πολύ υψηλός για εμβόλιο) και 1/500 (δηλαδή 1/250 για πλήρη εμβολιασμό) να πάθει σοβαρή βλάβη. Δεν είναι λογικό να πιστέψω ότι το πραγματικό ποσοστό είναι 1/5, δεν συνάδει με την κοινή εμπειρία. Οπότε παραμένω για την ώρα σε αυτά τα νούμερα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουμε φτάσει σε εποχή που η ψυχοπάθεια θεωρείται υγεία και η υγειής αντιμετώπιση της ζωής με λογική θεωρείται ψυχοπάθεια



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαζόπουλος: μετά την β δόση εμφολίου, έπαθα θρόμβωση στο πόδι. Δεν ξέρω αν προέρχεται από το εμφολιο.

Μπάα... αποκλείεται Λάκη μου...απλή αναφυλαξια



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυστραλία: Ο Στρατός μεταφέρει δια της βίας θετικούς στον κορωνοϊό σε στρατόπεδα καραντίνας

22/11/2021 - 21:13

Σύντομα και στην Ευρώπη - «Θα υπάρξει επίπτωση στην ψυχική τους υγεία αλλά θα τους μεταφέρουμε έτσι κι αλλιώς»

Ο Στρατός της Αυστραλίας έχει ήδη αρχίσει να απομακρύνει με τη βία κατοίκους στις βόρειες επικράτειες που έχουν βγει θετικοί σε τεστ για τον κορωνοϊό και τους μετακινεί στον καταυλισμό καραντίνας του Χάουαρντ Σπρινγκς που βρίσκεται στο Ντάργουιν.

Αυτό  αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ μετά τον εντοπισμό εννέα νέων κρουσμάτων  Covid-19 στην κοινότητα Μπιντζάρι. Η κίνηση έρχεται μετά τη ν ανακοίνωση ενός νέου σκληρού lockdown στις κοινότητες τόσο του Binjari όσο και του κοντινού Rockhole το βράδυ του Σαββάτου.

O καταυλισμός καραντίνα στο Howard Springs έχει χωρητικότητα 2.000 ατόμων ταξιδιωτών από το εξωτερικό και περίπου 1.000 ατόμων που ταξιδεύουν εντός της Αυστραλίας.

«Οι κάτοικοι του Binjari και του Rockhole μπορούν να φύγουν από τις κατοικίες τους για πέντε λόγους», δήλωσε ο πρωθυπουργός  της βόρειας Επικράτειας, Michael Gunner. Έτσι στις περιοχές αυτές μπορεί κάποιος να λείψει από το σπίτι του μόνο για αγορά τροφίμων και προμηθειών, άσκηση έως και δύο ώρες. θέμα υγείας, εργασία ή εκπαίδευση, εάν δεν μπορεί να γίνει από το σπίτι, όπως και για να εμβολιαστεί στην πλησιέστερη δυνατή τοποθεσία.

«Μπορούν να φύγουν μόνο για ιατρική περίθαλψη, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή όπως απαιτείται από τη νομοθεσία», διευκρίνισε.  

«Είναι πολύ πιθανό ότι περισσότεροι κάτοικοι να μεταφερθούν σήμερα στο Χάουαρντ Σπρινγκς, είτε ως θετικοί είτε ως στενές επαφές των θετικών», συνέχισε, προσθέτοντας

«Έχουμε ήδη εντοπίσει 38 στενές επαφές από το Μπιντζάρι, αλλά αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί. Αυτοί οι 38 μεταφέρονται τώρα.»

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό χθες το βράδυ. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη περίπου 20 στελεχών του αυστραλιανού Στρατού  καθώς και στρατιωτικών φορτηγών για να βοηθήσουν στη μεταφορά των θετικών περιπτώσεων και των στενών επαφών τους».

«Κάνουμε μια αξιολόγηση σήμερα για τους επιπλέον πόρους που μπορεί να χρειαστούμε από τις ομοσπονδιακές αρχές και ο Πρωθυπουργός είναι έτοιμος να βοηθήσει περαιτέρω – τον ευχαριστώ για αυτό», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο αστυνομικός επίτροπος της περιοχής παραδέχθηκε ότι η  μετακίνηση των θετικών κρουσμάτων σε στρατόπεδα καραντίνας μπορεί να έχει κάποιες επιπτώσεις στην ψυχική τους ισορροπία, αλλά θα το κάνουν έτσι και αλλιώς.

«Έχουμε επίγνωση του γεγονότος ότι αυτό μπορεί να έχει κάποιες επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των ανθρώπων καθώς και στη γενική ευημερία τους, αλλά οι μεταφορά θα γίνει», δήλωσε ο αστυνομικός επίτροπος Jamie Chalkner.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ 1 ΚΙΛΟ ΓΟΠΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΡΙΣΤΕ 5ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ...ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΩ? 4 ΕΧΩ ΣΕ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ (10 ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ) ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ Η ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ!!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ ΡΕεεεεεεεεεεεε



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό τό ανεκδιηγητο κυβερνητικό σουργελο η Μίνα γκαΓκά εξακολουθεί νά προκαλεί ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΑΊ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ προσπαθωντας νά αποτρέψει τίς προσλήψεις Μονιμων Νοσοκομειακων Γιατρών στό ΕΣΥ...

Θύελλα ξεσήκωσε η «μεθόδευση» Γκάγκα με το «foundation year» στους αποφοίτους Ιατρικής: 

Η κυβέρνηση βρήκε τρόπο να καλύψει τα τεράστια κενά στο ΕΣΥ: προσθέτει σε όλους τους αποφοίτους έναν χρόνο κατά τον οποίο θα παρέχουν υποαμειβόμενη εργασία σε δημόσια νοσοκομεία και αγροτικά ιατρεία υπό τον μανδύα της «μεταπτυχιακής εκπαίδευσης» ● Στο προσχέδιο που έχει εγκριθεί, το πρόγραμμα αναφέρεται ως «έμμισθο» και «πιλοτικό» για τους νέους πτυχιούχους που θα ορκιστούν τον Φεβρουάριο 2022 ● Σφοδρές αντιδράσεις νοσοκομειακών γιατρών, πανεπιστημιακών και φοιτητών...

**Πριν ενα χρόνο σέ τηλεοπτική της εμφανιση οταν ρωτηθηκε για τό αν χρειαζεται νά προσληφθούν Μονιμοι Γιατροί στό ΕΣΥ,δήλωνε:

«ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ ΚΑι ΠΛΕΟΝΑΖΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρκαλοχώρι Κρήτης. Δεν έχουν εισπράξει ούτε ευρώ δύο μήνες μετά το σεισμό

https://www.youtube.com/watch?v=njTyfO-IG7I

Δύο μήνες χωρίς σπίτι, χωρίς οικονομική ενίσχυση. 

Ποιος φταίει γι αυτό; 

Κάποιος ηθοποιός; 

Κάποιος υγειονομικός σε αναστολή; 

Οι ανεμβολιαστοι γενικώς;

Τι δικαιολογία θα βρουν για να μην πάρουν την πολιτική ευθύνη;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυστρία, Γερμανία και Ιταλία σιγά σιγά σφίγγουν την θηλιά και φέρνουν τον υποχρεωτικό καθολικό εμβολιασμό από την πίσω πόρτα.

Αυστρία, Γερμανία και Ιταλία...

Μάλιστα

Όπως τότε...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!

ΜΗΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ,

ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ;


Αν από τα νούμερα της 7ης Νοεμβρίου  αφαιρέσουμε τα νούμερα της 27ης Σεπτεμβρίου  βρίσκουμε τι ακριβώς συνέβη μέσα σε αυτές τις 41 μέρες που μεσολάβησαν.

Ετσι έχουμε για τους θανάτους που σχετίζονται με Covid:

1) Πλήρως εμβολιασμένοι: 972 θάνατοι (!)

2) Ατελώς εμβολιασμένοι: 163 θάνατοι

3) Ανεμβολίαστοι: μόλις 442 θάνατοι (!)

Το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό!

Στο μεσοδιάστημα των 41 ημερών μεταξύ 2 αυτών "μελετών", πέθαναν με Covid περίπου 3πλάσιοι εμβολιασμένοι, από όσοι πέθαναν ανεμβολίαστοι!

Καθημερινά δηλαδή, κατά μέσον όρο, πέθαιναν μόλις 11 ανεμβολίαστοι, όταν ταυτόχρονα πέθαιναν 28 εμβολιασμένοι (24 πλήρως και 4 ατελώς)....

Μα κάθε βράδυ, όλα τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια μας λένε το ακριβώς αντίθετο! Οτι οι ΜΕΘ για Covid είναι ασφυκτικά γεμάτες με βαριά πάσχοντες συμπολίτες μας, "που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανεμβολίαστοι". Οτι περίπου το 90% των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι.

Αυτό δεν ακούμε κάθε βράδυ;

Ομως αποδείχθηκε με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ ότι πεθαίνουν σχεδόν 3 πλάσιοι εμβολιασμένοι από όσοι ανεμβολίαστοι...

Επειδή "ένα κι ένα κάνει δύο" και για να μην τρελαθούμε εντελώς, προκύπτουν 2 σοβαρότατα θέματα.

ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ

Υπάρχουν μόνο 2 εκδοχές και 3η δεν υπάρχει:

- ή τα ΜΜΕ λένε ψέμματα 

- ή τα ΜΜΕ λένε αλήθεια

1η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Τα συστημικά ΜΜΕ κάθε βράδυ να λένε ψέματα και να βγάζουν το άσπρο, μαύρο.

Στην περίπτωση αυτή πρέπει να κινηθεί εισαγγελέας, για να διερευνήσει την "διασπορά ψευδών ειδήσεων, με σκοπό την κατατρομοκράτηση του κόσμου κλπ", όπως αυτά καθορίστηκαν από την πρόσφατη τροποίηση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα και να σχηματίσει κατηγορητήριο κατά των υπεθύνων, πράγμα όχι και ιδιαίτερα δύσκολο, αν σκεφτούμε ότι ΟΛΑ τα συστημικά κανάλια λένε ΚΑΘΕ βράδυ, το ΙΔΙΟ ακριβώς ψέμα.

2η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Τα συστημικά ΜΜΕ να λένε αλήθεια και πράγματι η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ να είναι ανεμβολίαστοι.

Τότε, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ πέθαναν οι σχεδόν 3πλάσιοι θανόντες εμβολιασμένοι;

Τους κρατούν σκόπιμα έξω από τις ΜΕΘ, για να μην χαλάσει το αφήγημα που θέλει την συντριπτική πλειονότητα στις ΜΕΘ να την κατέχουν οι ανεμβολίαστοι;

Ετσι οι εμβολιασμένοι καταλήγουν "σαν το σκυλί στο αμπέλι", είτε σε ράντζα στους διαδρόμους, είτε σε κοινούς θαλάμους, είτε (ακόμη χειρότερα) τους διανέμουν σε διάφορες άλλες κλινικές των νοσοκομείων,, πράγμα που εκτός από την άδικη μεταχείριση των εμβολιασμένων εμπεριέχει και το έγκλημα της ΣΚΟΠΙΜΗΣ διασποράς του Covid;

Μιλούμε για έγκλημα, πολύ βαρύτερο της διασποράς ψευδών ειδήσεων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιδού και η άποψη των εργαζόμενων της γνωστής παράστασης του Σερβετάλη, ασφαλώς με μεγάλη ευπρέπεια διατυπωμένη.

Το νέο είναι ότι έγινε αντικατάσταση του Σερβετάλη και η παράσταση τελικά συνεχίζεται!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ξαφνικά όλοι οι αριστεροί αστέρες του δικαιωματισμού θυμήθηκαν... τη Σοβιετική Ένωση επειδή λέει είχε πριν από πολλά χρόνια επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στον πληθυσμό της κατά της ευλογιάς.

Ας μη συζητήσουμε αν πράγματι ήταν υποχρεωτικός (δεν το ξέρω αλλά αμφιβάλλω αν το ξέρουν κι εκείνοι που το λένε) ή το ότι η ευλογιά και το εμβόλιο εναντίον της είναι εντελώς άλλο πράγμα από τον κορονοϊό και το εμβόλιο που τον αφορά.

Να συζητήσουμε ότι αν θέλετε να επικαλείστε τη Σοβιετική Ένωση και τον υπαρκτό σοσιαλισμό... να τον επικαλείστε ΣΕ ΟΛΑ, ΝΤΑΑΑΑΑΞ;

Π.χ. στο μεταναστευτικό - να θυμηθείτε τι έκανε ο Ζίβκοφ στη Βουλγαρία μόλις πήγε να κουνηθεί εκεί η μουσουλμανική μειονότητα και πώς ο Σουλεϊμάνοφ έγινε Σουλεϊμάνογλου.

Ή στο θέμα της κατάργησης των παρελάσεων, την οποία υποστηρίζετε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πώς νομιμοποιείται ο Μητσοτάκης να εισηγείται στην ΕΕ τα σκληρότερα "μέτρα κατά της πανδημίας", όταν στη χώρα που ο ίδιος κυβερνάει τα έχει κάνει θάλασσα και έχει έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς θανάτων;

Σχολιο.- Γιατι γραφετε και ξαναγραφετε οτι εχει το μεγαλυτερο αριθμο θανατων η Ελλαδα οταν δεν ισχυει κατι τετοιο; Εστω οτι εχει μεγάλο αριθμο θανατων, πολυ μεγαλο, εστω οτι ο Μητσοτακης ειναι μαλακας. Αλλα το να λες οτι εχει το μεγαλυτερο ειναι φεικ νιουζ

Σχολιο.- να μπεις στο ourworldindata να βαλεις αριθμο θανατων δεκατετραημερου αναλογικα με τον πληθυσμο να δεις ποσες ευρωπαϊκες χωρες εχουν πολυ μεγαλυτερο απ την Ελλαδα. Τέταρτη είναι η Ελλάδα στους αριθμούς θανάτων στην ΕυρωΕνωση μετά από Βουλγαρία Ρουμανία,, Ουγγαρία. Και αν βάλουμε και την Ρωσία και Ουκρανία που είναι στην Ευρώπη, τότε είναι έκτη.

Σχολιο.- Ο μέσος παγκόσμιος δείκτης είναι 568,63 θάνατοι ανά εκατομμύριο. Στην Ελλάδα είναι υπερδιπλάσιος. Απο τις εικοσιπέντε (25) ευρωπαϊκές χώρες, μόνο οι τέσσερις (4) είναι πάνω απο την Ελλάδα.

Σχολιο.- Σοφιστείες; Σε αναλογικό αριθμό θανάτων μεταξύ 182 χωρών η Ελλάδα βρίσκεται στην 137η θέση από το τέλος. Σοφιστεία είναι αυτό; Στην σκληρότητα των απαγορευτικών μέτρων που έχουν ληφθεί, η Ελλάδα στην 3η θέση στον κόσμο και την 1η στην Ευρώπη. Σοφιστεία; Στον παγκόσμιο δείκτη ανάπτυξης ήμασταν πέρυσι στην 171η θέση με ύφεση 8,2%, πέντε περίπου μονάδες μεγαλύτερη από την ύφεση του παγκόσμιου μέσου όρου και 3,5 μονάδες πάνω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ. Μόνο 39 χώρες είχαν να επιδείξουν χειρότερη επίδοση. Για να μην πιάσουμε και το χρέος που εκτοξεύθηκε. Με στοιχεία από έρευνες παγκόσμιων οργανισμών και φορέων. Μόνο σε έναν τομέα τα πήγε καλά η Ελλάδα, στη διαδικασία εμβολιασμού. Όλα τα άλλα τα κάνανε πουτάνα. Αυτή είναι η αλήθεια, τι να κάνουμε.

Σχολιο.- 12η χώρα παγκοσμίως σε θνητότητα. Δες τα στοιχεία από το euromomo.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να μην Ξεχνάμε.

Σαν σήμερα το 1942 έγινε άλλη μια χρυσή σελίδα του Λαού μας ΓΟΡΓΟΠΌΤΑΜΟΣ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25 Νοεμβρη 1942...

Όταν ο Άρης μοίρασε πόστα στον Νικηφόρο ανέθεσε την εφεδρεία. Ο νεαρός καπετάνιος δυσαρεστήθηκε, ήθελε να είναι μπροστά.

Ο Άρης του έβαλε τις φωνές " κρίμα κι είσαι και της Σχολής, δεν ξέρεις πως οι μάχες κερδίζονται με τις εφεδρείες;" 

Όταν ξεκίνησε η επιχείρηση, με τα πρώτα πυρά του Ιταλικού Βορείου φυλακίου της Γέφυρας οι άντρες του Ζέρβα εγκατέλειψαν τρέχοντας, στις φωνές του Άρη απάντησαν " μας έβαλαν καπετανιε"! " Τι θέλατε να κάνουν μωρέ, να μη σας βάλουν;" απάντησε ο Άρης κι έκανε νεύμα στον Νικηφόρο!

Η εφεδρεία του ΕΛΑΣ ουσιαστικά έκρινε τη μάχη και το δημοτικό τραγούδι βγήκε αμέσως...

" Βροντάει μάνα μ στον Γοργοπόταμο

Το αντάρτικο ντουφέκι..."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη»

«Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ραφαέλα Πλαστήρα στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ. 


Αποχώρησε από τον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» η Σταρ Ελλάς με μήνυμα στήριξης στην Παλαιστίνη

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 -  21:03



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ο Άδωνις έκλεινε νοσοκομεία τον Ιανουάριο του 2015, διέλυε την Πρωτοβάθμια και ήθελε την δόξα του Τόμσεν, η διακεκριμένη επιστήμονας Ματίνα Παγώνη, διοργάνωνε προεκλογικές συγκεντρώσεις, με μορφωμένους υποτίθεται γιατρούς, για να ακούνε τον τηλεπωλητή... αυτές τις δύο φωνές μαζί. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις την κατάντια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περί Άρη Σερβετάλη :

-Φαντασθειτε λοιπόν τον Sidney Poitier να πρωταγωνιστεί σε θεατρική διασκευη του «επιθετικα» αντιρατσιστικού βιβλίου του Boris Vian,«Θα φτύσω στους τάφους σας» και μάλιστα ν’απαγορευεται στους νέγρους η είσοδος στο θέατρο…θα συνέχιζε να πρωταγωνιστεί σ’αυτο το θεατρικό φιάσκο…???

-Τι νομίζετε εσεις οι αχαρακτήριστοι κιτρινιστες,που κραυγάζετε εξ ονοματος της ΔΗΘΕΝ επιστημης την οποία αγνοείτε και που τα βάζετε με τον ανθρώπινο αυτοσεβασμό και το ήθος του ΚΑΘΕ καλλιτέχνη,ως ήθο-ποιητή…???

-Τελικά η εμβολιολαγνεια ταυτίζεται ΑΠΟΛΥΤΑ με τον κανιβαλισμό,τον σκοταδιστικό μεσαίωνα και τον ναζισμο,εκτος από τον γεροτζιαφικο ταλιμπανισμο…ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 'ίδιο για όλες τις πολιτικές στις 27 χώρες-μέλη... π.χ. Ασφαλιστικό Κατρούγκαλου... Ήταν μια ευρωπαϊκή οδηγία, όπως αυτή η "μεταρρύθμιση" Χατζηδάκη (αυτή αποφασίστηκε τον Απρίλη του 2019... κι αν τις εκλογές κέρδιζε, ακόμη και η «αριστερά», π.χ. ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα έπρεπε να εφαρμόσει)... Το θέμα είναι γιατί αυτά τα γνωστά, τουλάχιστον στα κόμματα που συμμετέχουν στο "παιχνίδι" (ευρωβουλή και σια) αποκρύπτονται και όχι μόνον δεν δείχνουν τον ένοχο, το τέρα ΕΕ, αλλά μας παραμυθιάζουν με "αγωνιστικά" αιτήματα, όπως το ΚΚΕ, όταν ξέρουν πως δεν μπορούν να υλοποιηθούν...

Έτσι, δεν είναι ζήτημα του πόσο δεξιός, ή "αριστερός" είναι -για παράδειγμα- ο Τσίπρας (συριζα)... Δεν πούλησε λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηρόδρομο και πάει λέγοντας... ως "πολιτική"... Απλά, όφειλε να είναι λογιστής του Διευθυντηρίου... Δεν μπορείς να έχεις κρατική ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ... διότι "ασκείς αθέμιτο ανταγωνισμό" στους "επενδυτές"...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Έγγραφο-«πύραυλος» του ΓΕΝ «βυθίζει» την κυβέρνηση: «Οι εμβολιασμένοι νοσούν περισσότερο από Covid-19»!

22/11/2021 - 15:29

 Με ένα έγγραφο του οποίου του περιεχόμενο μοιάζει με τα αποτελέσματα βολής αντιπλοϊκού πυραύλου Exocet στην πολιτική του «τείχους ανοσίας» που δήθεν θα έστηνε η κυβέρνηση με τους μαζικούς εμβολιασμούς (έναν μύθο που υιοθέτησαν βέβαια και οι περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα), συνέταξε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Αρχηγείο του Στόλου) 

Mε τα όσα περιέχει το έγγραφο, όχι μόνο «εξαερώνεται» ο ισχυρισμός της κυβέρνησης ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν σε χαμηλότερο ποσοστό από τους ανεμβολίαστους και μάλιστα στα ποσοστά που υποστηρίζει η κυβέρνηση (δηλαδή ότι τα ποσοστά των νοσούντων είναι της τάξης του 87% για ανεμβολίαστους και το μόνο το 13% είναι εμβολιασμένοι), αλλά τεκμηριώνεται ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν σε ποσοστό μεγαλύτερο από τους ανεμβολίαστους! 

Στο έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων αποδεικνύεται για πρώτη φορά και επίσημα με σφραγίδα κρατικής υπηρεσίας, ότι οι εμβολιασμένοι που νοσούν από Covid-19 είναι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους!

Να σημειώσουμε ότι για τα ανεμβολίαστα στελέχη ισχύει και καραντίνα μίας εβδομάδας, εκτός από τα PCR και rapid τεστ που κάνουν, μέσα στο ναύσταθμο.

Τώρα μετά τα αποτελέσματα αυτά που δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι μολύνονται περισσότερο από τους ανεμβολίαστους, πλέον και οι εμβολιασμένοι προτείνεται να τίθενται σε καραντίνα, μιας εβδομάδας πριν τους επιχειρησιακούς ή εκπαιδευτικούς πλόες, όπως αναφέρεται στο έγγραφο!

Να σημειώσουμε ότι ανεμβολίαστα και εμβολιασμένα στελέχη δεν διαβιούν μαζί πριν τους πλόες και άρα δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι μεταδίδει ο ένας στον άλλο.

Είναι σαφές ότι οι εμβολιασμένοι μολύνονται από το κοινωνικό τους περιβάλλον και είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα για την οποία υπάρχει επίσημη παραδοχή από κρατική αρχή ότι νοσούν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους και είναι πλέον βέβαιο ότι όλοι οι εμβολιασμένοι μολύνονται σε ανάλογο ποσοστό και σε συνδυασμό με την έλλειψη μέτρων προστασίας (ήταν το «τυράκι» για να εμβολιαστούν) μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του ΠΝ όπως αναφέρονται στο έγγραφο: «Από τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων τριάντα (30) ημερών προκύπτει σημαντική αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε εμβολιασμένο προσωπικό. Συγκεκριμένα για το ανωτέρω χρονικό διάστημα (σ.σ.: το έγγραφο συντάχθηκε το Νοέμβριο), σε σύνολο 89 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, τα 45 αφορούσαν εμβολιασμένα στελέχη ποσοστό 50,56% έναντι 44 μη εμβολιασμένων στελεχών, ποσοστό 49,44%»!

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα του εγγράφου το οποίο βρίσκεται όλο στην διάθεση του pronews.gr, αλλά δεν δημοσιεύεται αυτούσιο για λόγους εθνικής ασφαλείας (κωδικοί επικοινωνιών, κρυπτογραφικοί κώδικες κλπ.).

Τι σημαίνουν τα παραπάνω: Ότι ο εμβολιασμός όχι απλώς δεν αποτελεί πανάκεια και λύση, αλλά δημιουργεί μια ψευδή εικόνα ασφάλειας, χωρίς να υπολογίσουμε διακριβωμένους θανάτους, παρενέργειες κλπ.

Με αποτέλεσμα οι εμβολιασμένοι να αποτελούν κινητές βόμβες μετάδοσης του Covid-19, κάτι που συμβαίνει και με την τρίτη δόση, όπως αποδεικνύεται από την γεωμετρική αύξηση των μολυσμένων που κάνουν την τρίτη δόση.

Ότι τουλάχιστον τα συγκεκριμένα εμβόλια και βασικά της Pfizer/ΒιοNTech απλά «εκπαιδεύουν» τον ιό πώς να μεταλλάσσεται για να «ξεφεύγει» από αυτά, χωρίς να υπολογίζουμε και πάλι τις παρενέργειες κλπ. κλπ.

Ότι η κυβέρνηση ψεύδεται για το όλο θέμα. Αλλά αυτό δεν είναι είδηση...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ελευθερία στην ΕΕ 

Αυστρία : Στρατός ελέγχει παντού. Ακόμα και μέσα  στο τραίνο… 

Ο νέος στρατοκρατικός καπιταλιστικος ολοκληρωτισμος είναι εδω...

Σχολιο.- Δεν έχει τέτοια τρένα στην Αυστρία! Και δεν έχω δει τουλαχιστον εξω να φοράνε παραλλαγη.

Δεν είναι Αυστρία



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλό θα ήταν η ΚΑΕ ΑΕΚ και ο ΕΣΑΚΕ να τονισουν ότι 10 ημέρες πριν το εγκεφαλικό επεισόδιο ο καλαθοσφαιριστης Στέφαν Γελοβατς είχε εμβολιαστεί και με τη δεύτερη δόση του εμβολίου της pfizer. Οφείλουν να το αναφέρουν.

Σχολιο.- Εγώ έγραψα σε μια μπασκετική σελίδα, το the basketbook ότι μπορεί να οφείλεται στο εμβόλιο ό,τι έπαθε ο Γέλοβατς και έπεσαν να με φάνε, διέγραψαν το σχόλιο στο τέλος, ούτε καν το άφησαν να υπάρχει ως εκδοχή...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



21 Νοεμβρίου

Όχι στα λοκνταουν, 3η δόση μόνο σε ευπαθείς ομάδες και εκτός από τα εμβόλια υπάρχουν και φάρμακα, πρέπει να μάθουμε να ζουμε με τον ιό και να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας! Από το χθεσινο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1 Κύπρου ο καθηγητής του Στανφορντ  John Ioannidis



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αναστολή των τακτικών χειρουργείων κατά 80% στο ΕΣΎ. 7000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ εργαζόμενοι στο ΕΣΥ μετά τις αναστολές .880 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα για τη δημόσια υγεία- Σαν να σου λέει :αν πάθεις κάτι πήγαινε στον ιδιωτικό τομέα. Ντροπή που αφήνουμε τον Μητσοτάκη να στέκεται απάνω. Ειλικρινά ντροπή.

Αυτοί και στο δρόμο να πεθάνεις δεν θα νοιαστουν. Θα έχεις την τύχη νεκρού αδέσποτου ζώου.

Σχολιο.- Και οι 300 πρεπει να πεσουν....

Αντε βρες αντικαταστατες που  θα ελεγξουν οι εντολεις ομως...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γι' αυτό προωθούν τόσο το τρίτο φύλο και συνεχώς φτωχοποιούν όλο και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Για αυτό κουβαλάνε συνέχεια λαθρομετανάστες. Από την έννοια τους για την υπογεννητικότητα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Edward Snowden εξηγεί πώς η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους της, κλέβει τις πληροφορίες τους και τις αποθηκεύει σε ένα μυστικό κέντρο δεδομένων. Ο Edward Snowden λέει τα πάντα για την εμπειρία του στη CIA, NSA, FBI και την κυβέρνηση ως εργολάβος.

Ο Edward Snowden εξηγεί περαιτέρω ότι πρέπει να αναλάβουμε δράση ενάντια στη μαζική παρακολούθηση εναντίον του αμερικανικού λαού.

Αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό και εκπαιδευτικό βίντεο το οποίο θα σας δώσει διαφορετική οπτική για πολλά πράγματα, Θα ακούσετε απίστευτες συμβουλές που είναι πολύ σημαντικές.

https://www.youtube.com/watch?v=5KEBC9Ng4tA



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Αφρική, λένε τώρα, δεν έχει ουσιαστικό θέμα κοβιντ. Και οτι οι «ειδικοί» ξύνουν το κεφάλι τους για τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

Πέραν από το δημογραφικό που όντως παίζει κάποιον ρόλο, στο μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής οι δομές υγείας είναι ανύπαρκτες. Είδε μήπως κανείς εικόνες από γεμάτα με κοβιντ πτώματα στους δρόμους, στις σαβάννες, στις ζούγκλες; 

Όχι! Και ρωτάω ο αφελής. Πώς γίνεται αυτό σε μια ήπειρο σχεδόν τελείως ανεμβολιαστη χωρίς συστήματα υγείας; Τι να φταίει; 

Και κάτι ακόμα: στην Αφρική δεν υπάρχουν υποδομές για ψηφιοποίηση της ζωής. Ο νοών νοείτο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παιδιά να σας κάνω ένα σορτκατ να γλιτώσετε από πολλες μελλοντικές σκοτούρες και διλήμματα.

Όσοι είστε κατά του Σερβετάλη να αρχίζετε σιγά σιγά (μάλλον καλύτερα γρήγορα γρήγορα) να συνηθίζετε στην ιδέα:

1.του τυπωμένου κρέατος από gmo σόγια , (το κανονικο σιγά σιγά θα απευθύνεται σε παρά παρά πολύ λίγους και εκλεκτούς)

2.της εξαλειψης των μικρομεσαίων αλλά και σχετικά λίγο μεγαλύτερων ακόμα επιχειρήσεων

3.της πανακριβοποιησης των βασικών ειδών 

4.της αγορας οικονομικων σκουπιδοφτηνιαρικων τροφών και συναφών επεξεργασμένων από μεγααλυσιδες προϊόντων της Amazon. 

5. Της αδυναμίας αποπληρωμής βασικών υποχρεώσεων

6. Της αυξησης φόρων και προσθήκης νέων αβάσταχτων φόρων ατομικης υπευθυνοτητας κατανάλωσης 

7.Της πληρους ιδιωτικοποίησης της υγειας, παιδείας, των δημοσίων υπηρεσιών και φορέων γενικά

8.Του μεγαλύτερου τσουνάμι ανεργίας 

9. Του μεγαλύτερου παγκοσμιου μνημονίου της ιστορίας 

10. Της μεγαλυτερης αρπαγής της κατοικίας των γονιών σας και εξαναγκασμού σε υπέρογκα ενοίκια όλων σας

11. Την απόλυτη δεσμεύση των οικονομιών σας και τον εξαναγκασμό σας σε κάθε είδους «συμμόρφωση» αν και εφοσον είστε χρήσιμοι και έχει καποιο νόημα η ύπαρξη σας στο τσιφλίκι των αφεντάδων σας. 

Έτσι πάνε αυτά.

Μην ρωτήσετε πως σχετίζονται με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Όλα σχετίζονται και θα έρθουν ακριβως επειδή τα θελετε.

Και περαν αυτών ερχονται κι αλλά χειρότερα.

Η ατομικη ανθρώπινη ζωή και αξία ένα απόλυτο τίποτα με ημερομηνία και λήξης και δυνατότητα «απενεργοποίησης»

Ατομικη ευθύνη δεν θελετε;

Ε ατομικά θα μας γ¥$%^¥ και δεν θα μπορεί να κοιτάξει το τομαρακι του κανενας σας σαν έρθει εκείνη η ώρα. 

Δεν θέλατε Σύνταγμα,

Δεν θέλατε ατομικά δικαιώματα,

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι λοιπόν μια τύπισσα "πολύ προοδευτικη ",ξέρετε από αυτές που "δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους "και μιλάει για το γνωστό θέμα του αρνητη ρινοκερων (Άρης Σερβετάλης)και τον λούζει ως " Ψεκας και παρτακιας κτλ κτλ κτλ "και της λέω ,έσεις τι γνώμη έχετε για τον διαχωρισμό των ανθρώπων ? Είστε υπέρ του αποκλεισμου από τον κοινωνικό ιστό ?

Και ....με μπλόκαρε 

Νομίζω πως το θέμα δεν είναι ο Σερβεταλης η το γεγονός ότι είναι ενθεος και ανεμβολιαστος (έχουν ΛΥΣΣΑΞΕΙ βέβαια διότι τους ξεμπροστιασε όλους )αλλά το αληθινό θέμα είναι ότι είναι όλοι τους ΥΠΕΡ του διαχωρισμού των ανθρώπων και δεν τολμούνε να το πούνε στα ίσια 

Ρινόκεροι με ιδανικά πρετ α πορτε

Σχολιο.- η μόνη εξήγηση που βρίσκω για να κατανοήσω τη σημερινή σχιζοφρένεια των ντόπιων αριστερών είναι ο πρωτόγονος φόβος του θανάτου ,της ασθένειας,που μάλλον παραλύει κάθε ικανότητα λογικής και σπέρνει πανικό.σαν τρομαγμένα κοτόπουλα σκόρπισαν τα κινήματα κι οι κινηματικοί ,όχι όλοι βέβαια,απ'τον φόβο του ιού,τον ατομικό φόβο του καθενός για τη ζωούλα του!και κάπως έτσι ψαχνόμαστε (όσοι μείναμε) μήνες τώρα ,τι κακό ειν'αυτό που μας βρήκε,και βρεθήκαμε ξαφνικά να προσπαθούμε να πείσουμε τους ...δικούς μας πως οι αποκλεισμοί,οι διώξεις,οι εξοντωτικές ποινές ,η τρομοκρατία εναντίον μιας κοινωνικής ομάδας ...δεν είναι καλά πράγματα και δεν γίνονται ...για το καλό μας!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το βρίσκω απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Άρης Σερβετάλης. Μόνο σε εμβολιασμένους πρέπει να παίζουμε"

"δεν καταλαβαίνω πως στήθηκε μια παραγωγή με επικεφαλής έναν ανεμβολιαστο εγώ δε θα έπαιζα ποτέ σε αυτήν κλπ κλπ

Ξένια Καλογεροπούλου 

#ρινοκερος

(Εσύ θα επαιζες τον Ρινόκερο Ξένια. Γιατί είσαι η ίδια παχύδερμο και ρινόκερος )



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ 

Τρομοκρατημένες μαθήτριες προσπαθούν να προστατευθούν από τους ισραηλινούς στρατιώτες που επιτίθενται σε παλαιστίνιους σε δρόμο της Ιερουσαλήμ με άλογα ειδικά εκπαιδευμένα στη βία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Α) "Γεια σας, θα θέλαμε να σας κάνουμε ένεση στο μπράτσο σας, 

δεν σας πειράζει να υπογράψετε εδώ;"

Β) "Παρακαλώ; Να υπογράψω τι;"

Α) "Είναι η συναίνεση σας μετά από ενημέρωση: 

λέει ότι σας έγινε η ένεση οικειοθελώς και ότι γνωρίζατε τι κάνατε"

Β) "Μα εγώ δεν θέλω να κάνω καμία ένεση, 

γιατί να δώσω τη συγκατάθεσή μου;"

Α) "Α, καταλαβαίνω, αλλά αν δεν συμφωνήσετε αυθόρμητα, 

θα σας αφαιρέσουμε το μισθό. 

Φυσικά είστε ελεύθερος να επιλέξετε"

Β) "Ωπς, μοιάζει λίγο με την ελευθερία του 

όταν σου ζητάνε «ή το πορτοφόλι ή τη ζωή σου». 

Αλλά συγγνώμη, τουλάχιστον, για να καταλάβω, τι θα μου κάνετε; 

Τι περιέχει αυτή η ένεση;"

Α) "Χαίρομαι που αρχίζετε να πείθεστε. 

Δεν θα αποφύγω την ερώτησή σας: 

θα σας κάνουμε μια ένεση με επιστημονικά «πράγματα» 

και θα το κάνουμε για το καλό σας και για το καλό όλων. 

Δεν θα έλεγα ότι χρειάζεται να μάθετε περισσότερα.

Β) "Με συγχωρείτε, αλλά μου φαίνεται λίγο. 

Ίσως ξέρετε κάτι παραπάνω; 

Ή μήπως ξέρει αυτός που θα μου κάνει την ένεση;"

Α) "Όπως είπατε, ίσως. Όχι, στην πραγματικότητα 

δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι το υλικό, 

ούτε αυτός που θα κάνει την ένεση ξέρει. 

Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχουν αυτοί που το έκαναν για σας

και είναι επιστήμονες με τη σφραγίδα και πιστοποιητικά"

Β) "Συγγνώμη, τότε για ποια συγκατάθεση μετά ενημέρωση μιλάμε; 

Πέρα από το ότι δεν με βλέπω να δίνω συγκατάθεση, 

αλλά ούτε εσείς δεν ξέρετε τίποτα γι' αυτό, πόσο μάλλον εγώ. 

Τουλάχιστον επιτρέψτε μου να ενημερωθώ 

και να αξιολογήσω τη συγκατάθεσή μου"

Α) "Α, βλέπω ότι εσείς είστε και εχθρός της επιστήμης, 

όπως και ανατρεπτικός εγωιστής. 

Σας είπα ότι όσοι ξέρουν περισσότερα από εσάς 

έχουν πει ότι είναι πολύ καλό και ότι είναι πολύ καλό για όλους. 

Και μην σκεφτείτε ότι μπορεί να τα λένε μόνοι τους, σωστά; 

Νομίζετε ότι πουλάνε πτυχία στο διαδίκτυο;

Β) "Θεέ μου, αλλά τότε ποια "πληροφόρηση" πρέπει να έχω 

για να υπογράψω τη "συγκατάθεση μετά την ενημέρωση"; 

Ποια είναι η ενημέρωση που εσείς μου δίνετε; 

Οπότε, εσείς αναλαμβάνετε την ευθύνη 

για ό,τι υπάρχει στο περιεχόμενο της ένεσης;

Α) " Μα τι λέτε; Δεν έχω ιδέα τι είναι, ούτε που με νοιάζει. 

Και σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπογράψετε, 

ελεύθερα φυσικά, για να αφαιρέσετε κάθε ευθύνη από εμένα.

Β) "Α, κατάλαβα. Τουλάχιστον όποιος μου κάνει την ένεση, 

θα είναι υπεύθυνος για κάτι;"

Α) "Ας μην αστειευόμαστε. 

Αυτός που κάνει την ένεση είναι ένας σαν εσάς, 

και πριν έρθει εδώ εγγυηθήκαμε ότι δεν θα ευθύνεται για τίποτα, 

αλλιώς με τίποτα δεν θα ήταν εδώ"

Β) "Εντάξει, αλλά αν ούτε ο εμβολιαστής ούτε εσεις ξέρετε τίποτα, 

ή είστε υπεύθυνος για οτιδήποτε...., 

τουλάχιστον όποιος έφτιαξε αυτά τα πράγματα, 

θα είναι υπεύθυνος αν κάτι δεν πάει τόσο καλά όπως λέει;"

Α) "Εμ, όχι, ο κατασκευαστής, 

στον οποίο προκαταβάλαμε τα χρήματα για την προμήθεια, 

ζήτησε και έλαβε νομική διαβεβαίωση 

να μην είναι υπεύθυνος για οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα 

που σχετίζεται με το υλικό που μας παρέδωσε"

Β) "Επιτρέψτε μου να καταλάβω: 

όποιος μου κάνει ένεση με το υλικό 

δεν ξέρει και δεν απαντά γι' αυτό, 

όποιος με αναγκάζει να το κάνω την ένεση 

δεν ξέρει και δεν απαντά γι' αυτό, 

όποιος έφτιαξε το υλικό ίσως ξέρει, 

αλλά σε καμία περίπτωση δεν απαντά γι' αυτό. 

Τι γίνεται όμως αν, θεός φυλάξοι, κάτι δεν πάει καλά; 

Κι αν μου συμβεί κάτι; Ποιος πληρώνει; 

Και αν μου συμβεί κάτι σοβαρό, 

ποιος θα φέρνει φαγητό στα παιδιά μου για να φάνε; 

Θα υπάρξει τουλάχιστον κάποια αποζημίωση;"

Α) «Σας βλέπω να επιμένετε με το αντιεπιστημονικό σας πείσμα.

Δεν θα υπάρξει καμία αποζημίωση γιατί, 

όπως σας είπα από την αρχή, 

το πράγμα εγχέεται για το καλό σας και για το καλό όλων. 

Συνεπώς το πράγμα είναι καλό κι όχι κακό. 

Κι αφού κάνει καλό, είναι αδύνατο να συμβεί κάτι κακό. 

Και αν κάτι συμβεί, αυτό θα είναι ακριβώς μια τυχαία περίπτωση.

Σας συμβουλεύω να μην βάζετε αυτές τις ανατρεπτικές ιδέες 

στο κεφάλι της οικογένειάς σας, 

δηλαδή να νομίζουν ότι παραπονιέστε, 

για να κερδίσετε χρήματα από αυτούς που σας κάνουν καλό.

Ωστόσο, και χωρίς χρέωσή σας,

σε περίπτωση ατυχούς μοιραίας σύμπτωσης, 

θα φροντίσουμε να στείλουμε 

ένα στεφάνι με λουλούδια στην οικογένεια. 

Οι προτιμήσεις σας στο είδος των λουλουδιών;"



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



23 Νοεμβρίου

Επειδή δε θα το ακούσουμε/δούμε/διαβάσουμε σε κανένα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, σήμερα, η εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis Φρουζή και 2 ιατρών για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Στο σκεπτικό της δίωξης, μεταξύ άλλων η κα. εισαγγελεύς αναφέρει: 

Ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος «συμφώνησε και έλαβε από τον Κωνσταντίνο Φρουζή […] και για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της εταιρείας αυτής (σ.σ.: Novartis) συνολικό ποσό τουλάχιστον 200.000 ευρώ». Ο Ανδρ. Λοβέρδος φέρεται να έλαβε το ποσό αυτό προκειμένου «να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της ως άνω εταιρείας, η οποία απέκτησε τεράστιο οικονομικό όφελος, κατά παράβαση των καθηκόντων του». Το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ κι εσύ) ζημιώθηκε με δισεκατομμύρια €.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι βουλευτής, υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αγαπημένο παιδί των συστημικών ΜΜΕ και σίγουρος συνεργάτης της ΝΔ σε περίπτωση που εκλεγεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Δεν είμαστε Κολομβία. Εκεί η μαφία έφτιαχνε κανένα σχολείο, έδινε κανένα δώρο στον κόσμο για να έχει στήριξη και να αναδιανέμει τον πλούτο. Η Ελλαδική μαφία τα κρατάει όλα για τον εαυτό της...και είναι και ταυτόσημη με την εξουσία. Μην ξεχάσετε να κόψετε απόδειξη στην επόμενη αγορά σας. Το κράτος έχει ανάγκη από έσοδα."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυξημένος ο κίνδυνος κατάθλιψης λόγω παρακολούθησης τηλεόρασης και διαβάσματος των εφημερίδων

Σύμφωνα με νέα μελέτη η παρακολούθηση τηλεόρασης και της καθεστωτικής προπαγάνδας  σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την τιμώρησαν γιατί ήθελε να σώσει τους ασθενείς της

 Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, 11:56

Η Μαίρη Τάλι Μπόουντεν είναι γιατρός στο Χιούστον του Τέξας με πολύ μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών Covid-19.  Στα σχεδόν δύο χρόνια της πανδημίας έχει εξετάσει και νοσηλεύσει περίπου 2.000 ανθρώπους που ήρθαν αντιμέτωποι με την ασθένεια με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όμως η Μαίρη Τάλι Μπόουντεν έχει τολμήσει να σταθεί απέναντι στο ιατρικό κατεστημένο του Χιούστον. Το νοσοκομείο Methodist,  με το οποίο έχει συνεργασία, υποχρεώνει το προσωπικό του να εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Επίσης είναι κάθετα αντίθετο στη χορήγηση ιβερμεκτίνης σε όσους νοσούν από κορωνοϊό, ενώ η Μαίρη Τάλι Μπόουντεν την έχει συνταγογραφήσει σε περίπου 800 ασθενείς της χωρίς να διαπιστώσει καμία παρενέργεια.

Το αποτέλεσμα ήταν η Μπόουντεν να πέσει θύμα ενός ανελέητου διασυρμού, όταν το νοσοκομείο ανέστειλε τη συνεργασία του μαζί της και δημοσιοποίησε το γεγονός στην εφημερίδα Houston Chronicle. Παράλληλα, ο διαδικτυακός όχλος έχει επιδοθεί σε συστηματικό bullying εις βάρος της με υβριστικά μηνύματα και πολύ κακές αξιολογήσεις της δουλειάς της. Και όλα αυτά επειδή η γιατρός πιστεύει στη θεραπευτική δράση της ιβερμεκτίνης κατά του Covid-19, αν και η συγκεκριμένη χρήση της δεν έχει λάβει την απαραίτητη άδεια από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων,  και επειδή έχει μιλήσει δημοσίως κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Όπως λέει η ίδια στο βίντεο δεν ήθελε ποτέ να μιλήσει δημόσια για αυτό το θέμα. Εξαναγκάστηκε, όμως, μετά τη διακοπή της συνεργασίας της με το νοσοκομείο και την δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη.  



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΠΑΓΩΣΑΝ» ΟΛΟΙ στις Σέρρες! ΥΓΙΗΣ 60ΧΡΟΝΟΣ έκανε το εμβόλιο και πέθανε μπροστά στη γυναίκα του...

«Παγωμάρα» προκαλεί ο θάνατος ενός 60χρονου ανδρός ο οποίος πέθανε μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης γυναίκας του μέσα στο σπίτι τους!

Ο ίδιος είχε εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα "Εμβολιασμός κατ οίκον" εμβολιαζόμενος στο σπίτι του με το μονοδοσικό της J&J.

O εκλιπών ΔΕΝ είχε ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα αλλά ήταν απλά υπέρβαρος. Η κατάρρευσή του ήρθε μερικές στιγμές μετά τον εμβολιασμό του.

Τοπικά μέσα  γράφουν πάντως ότι επικοινώνησαν με γιατρούς που τους διαβεβαίωσαν  ότι δεν έφταιγε το εμβόλιο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΝΕΙΔΟΣ η διαφήμιση της ντροπής από τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ...

Krikor Tsakitzian 

Όνειδος για τη χώρα η διοίκηση του ΟΑΣΘ (Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης), που τόλμησε να προσβάλει με το χειρότερο τρόπο ένα ολόκληρο λαό όπως ο Αρμενικός, που στέκεται σταθερά χωρίς παρεκκλίσεις στο πλευρό των Ελλήνων, με οποιοδήποτε κόστος εδώ και πολλές δεκαετίες.

Ο καθηγητής που βρίσκεται στο τιμόνι του οργανισμού, ο Γεώργιος Σκόδρας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, όχι μόνο αγνόησε τη στενή φιλία και την κοινή πορεία των δύο αυτών λαών, αλλά ταυτόχρονα βεβήλωσε τη μνήμη των χιλιάδων Αρμενίων που έπεσαν νεκροί στο πεδίο της μάχης, για την υπεράσπιση του Shushi στο Αρτσάχ ή αλλιώς Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Χιλιάδες νέοι άνθρωποι έπεσαν μαχόμενοι για τα ιδανικά τους, από τα πυρά των εισβολέων Αζέρων που επιβουλεύθηκαν τα ιερά Αρμενικά χώματα και με τη βοήθεια των Τούρκων, κατάφεραν να τα καταλάβουν. Οι Αζέροι εισβολείς βάφτισαν προκλητικά την Αρμενική περιοχή Shushi σε Susa και την χαρακτήρισαν Αζερική.

Ακριβώς ένα χρόνο από τη δραματική εξέλιξη του πολέμου, θέλησαν να προκαλέσουν τους Αρμένιους μέσα στην Ελλάδα, μιας και θεωρείται η μεγαλύτερη κοινότητα στη χώρα.

Βρήκαν διαθέσιμο το συγκεκριμένο κύριο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και του έδωσαν εντολή να διαφημίσουν τη λεία τους στα αστικά λεωφορεία της συμπρωτεύουσας, όχι για να έλξουν Έλληνες ή ξένους τουρίστες στην περιοχή του Ναγκόρνο Καρμπάχ, αλλά για να προκαλέσουν το Αρμενικό λόμπι στην Ελλάδα και να αποδείξουν ότι όλα στην εποχή που ζούμε έχουν την τιμή τους και εξαγοράζονται, όπως οι συνειδήσεις, ιδίως αν αυτές είναι ανύπαρκτες και τότε το τίμημα είναι ακόμα πιο χαμηλό.

Για μερικά Αζερικά πετροδόλαρα ο καθηγητής χτίζει τη δική του καριέρα στο πλευρό του δικτάτορα Αλίεφ.

Δεν μένει να πει ναι ακόμα κι όταν θα θελήσει να διαφημίσει στη χώρα μας τα Βαρώσια ο Τούρκος πρόεδρος του ψευδοκράτους της κατεχόμενης Κύπρου Μουσταφά Ακιντζί, πετώντας τους στα μούτρα μερικές Τουρκικές λίρες.

Δεν πρέπει να νιώθει και πολύ περήφανος για την επιλογή του ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Εάν νιώσει έστω και μια στάλα ντροπή για το γεγονός ότι κυκλοφορούν τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης ντυμένα με τη διαφήμιση των Αζέρων προκαλώντας τους Αρμένιους δείχνοντας την αλλαγή ακόμα και του ονόματος της ιστορικής περιοχής από Shushi σε Susa, τότε πρέπει να κατεβάσει σήμερα το βράδυ τις κατάπτυστες διαφημίσεις και να ξηλώσει από τη θέση του αυτό τον τύπο.

Αλλιώς είναι κι αυτός ίδιος μ’ εκείνον και να περιμένει την αντίδραση του Αρμενικού λαού, αλλά και των Ελλήνων που βρίσκονται στο πλευρό τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΖΗΤΟΥΝ «ΑΙΜΑ»! ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ανεμβολίαστων ΚΑΙ από τα σουπερμάρκετ...

Στην Ελλάδα, στο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίμου συζητούν νέα μέτρα. Οι ακραίοι νοσταλγοί του Χίτλερ και του Μένγκελε ζητούν rapid test ακόμα και στα σουπερμάρκετ, αν όχι υποχρεωτικό εμβολιασμό παντού!

Σύμμαχο σε αυτό βρίσκουν στην Ιρλανδία, όπου ο βουλευτής και εκπρόσωπος για την νομική μεταρρύθμιση, Gerry Horkan, λέει ότι πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο ΑΠOΚΛΕΙΣΜΟΥ των ανεμβολίαστων από τα σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 93%!!!

«Γιατί όχι και στα σούπερ μάρκετ; Γιατί όχι στα μέσα μαζικής μεταφοράς; Ξέρω ότι είναι δύσκολο να αστυνομεύσεις σε μερικά από αυτά τα πράγματα, αλλά πραγματικά, αν θέλεις να συμμετέχεις στην κοινωνία, πρέπει να εμβολιαστείς. Αν δεν θέλεις να συμμετέχεις στην κοινωνία, μείνε στο σπίτι, αυτό είναι δική σου υπόθεση», δήλωσε μεταξύ άλλων!

Έτοιμη να ανακοινώσει την κλιμάκωση των μέτρων κατά του κορονοϊού παρουσιάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση.

Παρά τους περιορισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ μέχρι σήμερα, ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει πολύ υψηλός. Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία όμως δημιουργεί τόσο ο αριθμός των ανθρώπων που χάνουν καθημερινά τη ζωή τους από τον ιό, όσο και εκείνος των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Η πίεση που ασκείται στο ΕΣΥ είναι κάτι παραπάνω από ασφυκτική και στο κυβερνητικό επιτελείο αναζητούν τρόπους προκειμένου να παραμείνει η οικονομία της χώρας «ανοικτή» και φυσικά να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό από το προσεχές Σάββατο να τεθεί σε εφαρμογή ένα πακέτο νέων μέτρων. Όπως σημειώνει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, θεωρείται δεδομένο ότι για να εισέλθουν οι πολίτες στα σούπερ μάρκετ θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test στην είσοδο του καταστήματος.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η κυβέρνηση υποστήριζε ότι δεν υπάρχει λόγος για μια τέτοια απόφαση, αφού δεν παρατηρείται διασπορά του ιού στα συγκεκριμένα καταστήματα. Ίσως όμως είναι μια ακόμα έμμεση «πίεση» στους ανεμβολίαστους προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για την πρώτη δόση.

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει η μέθοδος αγορών «click away» στο λιανεμπόριο, προκειμένου να ψωνίζουν με αυτόν τον τρόπο οι ανεμβολίαστοι, χωρίς δηλαδή να μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το μέτρο των rapid test να εφαρμοστεί και για τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής.

Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση είχε εμφανιστεί αρνητική και για το συγκεκριμένο μέτρο, θεωρείται σχεδόν ειλημμένη απόφαση η υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ενώ πιθανότατα η μια από αυτές θα πρέπει να είναι μάσκα υψηλής προστασίας (FFP2).

Στον αντίποδα, δεν εξετάζεται όρος το παρόν από την κυβέρνηση το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού όπως σε άλλες χώρες. Άλλωστε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με σημερινές του δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση ξεκαθάρισε ότι δεν έχει προκριθεί μια τέτοια λύση.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του emeaGR, υπάρχουν δύο εισηγήσεις της Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, με την μία εξ αυτών να περιλαμβάνει το σενάριο lockdown για ανεμβολίαστους (με την χρήση και SMS). Αν η κυβέρνηση θα πάρει μια τέτοια απόφαση, δεν είναι ακόμα γνωστό. Με το τέταρτο κύμα κορονοϊού όμως να συνεχίζεται, ίσως είναι απλώς θέμα χρόνου.