Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Παρασκευη 26 Νοεμβριου 2021


108 ποδοσφαιριστές κ προπονητές έχουν πεθάνει τους τελευταίους 6 μήνες, από ...οξεία ξαφνικίτιδα. Όλως τυχαίως...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάντε τον παραλληλισμό (της σημερινής εποχής με αυτό που θα διαβάσετε) και εξηγήστε υπομονετικά στον φίλο σας, στον συγγενή ή και γείτονα σας, προειδοποιώντας τον ΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ αν συμβιβαστεί και δεν αντισταθεί, στον σημερινό και διαρκώς κλιμακούμενο ολοκληρωτισμό.

Η Εβραία δημοσιογράφος και συγγραφέας Χάνα Άρεντ στο βιβλίο της "Η κοινοτοπία του Κακού" γράφει. «Δεν ήταν ο Χίτλερ ή ο Χίμλερ που με απήγαγε, με χτύπησε και πυροβόλησε την οικογένειά μου...» … «...Τα εκατομμύρια των νεκρών του Ολοκαυτώματος δεν τα σκότωσαν ο Χίτλερ και ο Χίμλερ.Τα σκότωσε ο τσαγκάρης. ο γαλατάς. ο γείτονας....» ... «Τα πιο φρικιαστικά, τα πιο τερατώδη εγκλήματα διαπράττονται από συνηθισμένα άτομα. Από γραφειοκράτες. Από οικογενειάρχες. Από απλούς ανθρώπους που μετατρέπονται σε φονικά όργανα του ολοκληρωτισμού.»



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα γίνεται συναρπαστικό: Φρέσκο από τον Τύπο. «Η Ευρωπαϊκή Συμβουλευτική Ομάδα για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τον Εμβολιασμό, ο πρώην Αντιπρόεδρος Καθηγητής Κρίστιαν Περόν, δήλωσε χθες ότι όλα τα εμβολιασμένα άτομα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα τους χειμερινούς μήνες διαφορετικά κινδυνεύουν να νοσήσουν από σοβαρή ασθένεια. Η Perronne ειδικεύεται σε τροπικές παθολογίες και αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες. Διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για Μεταδοτικές Ασθένειες του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας. Ο ειδικός στις μολυσματικές ασθένειες επιβεβαίωσε τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης στο Ισραήλ και στο Ηνωμένο Βασίλειο και δήλωσε: «Οι εμβολιασθέντες πρέπει να τεθούν σε καραντίνα και να απομονωθούν από την κοινωνία». Συνέχισε, «οι μη εμβολιασμένοι δεν είναι επικίνδυνοι. Τα εμβολιασμένα άτομα είναι επικίνδυνα για τους άλλους. Έχει πλέον αποδειχθεί στο Ισραήλ - έχω επαφή με πολλούς γιατρούς στο Ισραήλ - έχουν μεγάλα προβλήματα, σοβαρά κρούσματα στα νοσοκομεία είναι μεταξύ εκείνων που έχουν εμβολιαστεί, και στη Μεγάλη Βρετανία επίσης υπάρχει το μεγαλύτερο πρόγραμμα εμβολιασμού και εκεί είναι επίσης προβλήματα». Η τρέχουσα ομάδα εργασίας για την πανδημία COVID-19 στη Γαλλία λέγεται ότι «πανικοβλήθηκε εντελώς» μετά τη λήψη της είδησης επειδή φοβάται μια πανδημία εάν ακολουθήσει τις οδηγίες των ειδικών. Ο Ισραηλινός γιατρός Κόμπι Χαβίβ είπε στο Channel 13 News, «Το 95% των βαρέως ασθενών ασθενών είναι εμβολιασμένοι. Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα αντιπροσωπεύουν το 85-90% των νοσοκομείων. Ανοίγουμε όλο και περισσότερα υποκαταστήματα COVID. Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μειώνεται ή εξαφανίζεται». Σημείωση «Κάθε ενισχυτικό τρύπημα θα κάνει αυτό το 10 φορές χειρότερο!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν η τυραννία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεατροποιώντας ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΕΣ ΤΟΥΣ θα ανεβάσουν και πάλι τον "Ρινόκερο" μόνον για εμβολιασμένους! Και φυσικά χωρίς τον Άρη Σερβετάλη που παραμένοντας Γνήσιος Άνθρωπος ΑΠΕΡΡΙΨΕ πρόταση τους να συμμετέχει μέχρι τον Ιανουάριο στις παραστάσεις «Μόνον για Εμβολιασμένους» που διαχωρίζουν τους ανθρώπους Βάση Ναζιστικών Σκοπιμοτήτων!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ… ΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ

Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ κυρίως απέναντι στα παιδιά μας ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ και της συγκεκριμένης Επιστήμης ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΘΕΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΧΙΡΟΣΙΜΑ- ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ. Τις οποίες Επιστήμονες Τις Έφτιαξαν! 

Επομένως όχι μόνον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΦΟΛΑ- τα οποία τα χρησιμοποιούν ως υπερόπλο και για να στρώσουν τον δρόμο στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Δικτατορία τους- αλλά είναι ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ να αντιταχθεί ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ και στους Κυβερνητικούς Ναζιστικούς Σχεδιασμούς που κρύβονται από πίσω τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με Μάσκες, Εμβόλια και Ραπιν Τεστ, θα προσέλθουν Οι Ρινόκεροι Του Σ.Ε.Η. στην Γενική τους Συνέλευση.

Σχολιο.- Η Συνέλευση του Σ.Ε.Η. γίνεται την Κυριακή 28/11 ώρα 12.00 στο θέατρο Βρετάνια. Τι λέτε. Για να το διασκεδάσουμε και λιγάκι... πάμε έξω απ' την Συνέλευση Των Ρινόκερων με φωτό του Άρη Σερβετάλη;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντράγκι : Υποχρεωτικό το εμβόλιο σε υγειονομικούς, αστυνομικούς, στρατιώτες, εκπαιδευτικούς

ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ

Σχολιο.-  Με αυστηρά πρόστιμα 3.500+€, σε όποιον αρνηθεί να εμβολιαστεί.  Α! να χαθείτε.

Σχολιο.-  Αυτός με ποιου λαού την ψήφο αποφασίζει;

Σχολιο.- Με την ευλογία των ιδιοκτητών των κεντρικών Τραπεζών που παράνομα κλέψαν το εκδοτικό δικαίωμα χαρτονομίσματος από τους Λαούς για να ζούνε αυτοί καλύτερα και όλοι οι υπόλοιποι πλεμπέοι κάθε χρόνο και χειρότερα(!)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΟΝΤΡΙΚΑ. Στην Αγγλία 4 και στην Ελλάδα 2,5 φορές παραπάνω πεθαίνουν από τα mRNA, έναντι όσων δεν τα κάνουν



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

Στη Σουηδία, χωρίς μέτρα, έχουν 0 θανάτους.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜ.

Σχολιο.-  Δεν έκανα καμία ανάλυση, απλά την πρόσθεση των αριθμών... Είδα και άλλα στοιχεία που δεν μου άρεσαν στους πίνακες και για αυτό βάζω και τον σύνδεσμο,

Σχολιο.-  Δηλαδή... Οι θάνατοι εμβολιασμένων ποσοστιαία είναι περισσότεροι από το ποσοστό εμβολιασμένων στην πληθυσμό; Αυτό αποτελεί ένδειξη για ADE. Πολύ ανησυχητικό...

Σχολιο.-  αυτό είναι μια πιθανή εξήγηση. Υπάρχουν κι άλλες. Πχ. Οι επιπλέον να είναι "unknown status" ή "partially vaccinated". Ας δούμε το pdf.

Σχολιο.-  Όπως βλέπετε, τα πράγματα είναι πιο πειραματικά. Προσωπικά, αρνούμαι να συμμετάσχω στο πείραμα. Κι εφόσον υπάρχει τόση μεγάλη λογοκρισία, όχι μόνο στους ειδικούς με εύλογα ερωτήματα αλλά και για όλους όσους έχουν τραυματιστεί από αυτά τα νέα προϊόντα, το θεωρώ ασύλληπτο να το σκέπτεται ο οποιοσδήποτε. ΠΩΣ να πάρεις ενημερωμένη απόφαση όταν οι σημαντικότερες πληροφορίες αποκρύπτονται;

Σχολιο.-  εχουν εμβολιαστει ολες οι ομαδες κ ολες οι ηλικιες οχι μονο οι ευπαθεις επισης ποτε δεν εχει γινει ενβολιο με τοσες παρενεργειες εως κ θανατο αμφισβητουμενη αποτελεσματικοτητα κ υποτιθεμενες μελετες προς μια κατευθυνση του εμβολιασμου, εξαλλου η φυσικη ανοσια ειναι παντα ανωτερη

Σχολιο.- Μην ελπίζεις για τους δασκάλους, ... πολύ φοβάμαι ούτε για τους γονείς.

Είμαι δασκάλα σε αναστολή από τον Σεπτέμβριο, καθώς ανάφερα τα ιατρικά μέτρα (μάσκα- τεστ- πιστοποίηση) και αποχώρησα.

Μέχρι τώρα έχω δεχτεί -αν και είμαι σε αναστολή- μία καταγγελία στην Περιφέρεια και μία μήνυση, ως επικίνδυνη για την δημόσια υγεία και για διέγερση σε ανυπακοή από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μου...

Οι συνάδελφοι μασκοφορεμένοι με δύο μάσκες και εμβολιασμένοι όλοι κάνουν διάλειμμα μάσκας φορώντας μόνον τη μία. Για γέλια και για κλάματα.

Σχολιο.- ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ

Ιατρός Κλεάνθης Γρίβας: "Αυτή η τραγωδία θα τελειώσει με τις παρενέργειες και το αίμα των εμβολι@σμένων .

Είναι κάτι που δε μπορούν να σταματήσουν".



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν μέσα σε 40 μέρες έχεις 972 θανάτους εμβολιασμένων με 2 δόσεις, 163 με μια δόση και 442 ανεμβολίαστων και ακόμα μιλάς για μέτρα ενάντια στους ανεμβολίαστους, τότε αποδεικνύεις περίτρανα ότι τα όποια μέτρα παίρνονται δεν έχουν να κάνουν με την δημόσια υγεία, αλλά με την οικονομία και τους θεσμούς και φυσικά με τις εξαρτήσεις σου από ξένα κέντρα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρε Ρεμαλοάριστοι φταίνε οι ανεμβολίαστοι;

Δείτε τι γινόταν χτες στο Καρα'ι'σκάκη. Τίγκα το γήπεδο. Ο ένας πΆνω στον άλλο. Πήγε φίλος. Κανένας έλεγχος όταν πλάκωσαν οι ορδές. Ντού από παντού.

Και βάζετε τους ανεμβολίαστους για να πιουν ένα καφέ κι ένα ούζο σε εξωτερικό χώρο να κάνουν τεστ;

Και τους απαγορέψατε να μπαίνουν με ράπιντ στα θέατρα και τα σινεμά; Βρε ούστ δολοφόνοι ψυχών και σωμάτων

Ε ψιτ εσείς οι εμβολιασμένοι. Δεν μιλάτε; Την πρωτοχρονιά 3.500. 000 Έλληνες θά ΄ναι ανεμβολίαστοι. Το σύστημα που εμπιστευτήκατε το λέει. Η Γιαμαρέλου. Για μαζευτείτε. Κόψτε την υστερία σας . Και το διχασμό. Και δείτε ποιος είναι ο εχθρός που θέλει το "Καλό σας" Βλαμμένοι.

Ξεστοκάρει πάνω μας. Αντι να τα πετάξει στις χωματερές όπως το 2010 επί Αβραμόπουλου. Λήγουν και τα στέλνει στους τριτοκοσμικούς για να τους "σώσει" κι αυτούς .

Εμπορευματοποίηση της υγείας των αμνών. Το είπε ο ..

Μεγαλέμπορος-Μ.Σχοινάς: Έχουμε θεραπείες Covid-19, αλλά πρέπει να πουλήσουμε τα εμβόλια έως το 2023.

Τι άλλο θέτε να διαβάσετε; Να ξεστραβωθείτε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, έγραψε θαρραλέα στο Facebook την υποστήριξη της στον συνάδελφο της Άρη Σερβετάλη και ασφαλώς κανένα Μ.Μ.Εξαπάτησης δεν προέβαλε ούτε γραμμή απ όσα έγραψε, η καλή και έντιμη αυτή ηθοποιός: 

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαλέγει τις συνθήκες στις οποίες θα εργάζεται και θα εκτελεί τα καθήκοντα του. Και κάποιοι, έχουν το σθένος να διεκδικούν αυτό το δικαίωμα. Ακόμα κι αν δεν είχε ειδοποιήσει παράγωγους και ιθύνοντες πολύ καιρό πριν την ώρα της κρίσης, ο καλλιτέχνης έχει να κουβαλήσει εκτός από μια παραγωγή, έναν εαυτό, ένα ψυχικό σθένος και μια αυτοπραγμάτωση. Κοινώς, τι να τον κάνεις στο σανίδι τον άνθρωπο, αν έχει μείνει μισή η αξιοπρέπειά του. Και ναι, κυρίες κ κύριοι.. υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπροστά στον διαχωρισμό του κοινού , ανατριχιάζουν από φρίκη και αποχωρούν από την κούρσα. Πάντως πολύ πόνος σας έπιασε για τους 20 συνεργάτες του που έμειναν άνεργοι ( γνωρίζοντας εξ αρχής την πιθανότητα αποχώρησης). Όλους εσάς δεν σας είδα ποτέ να πονάτε τους απείρους καλλιτέχνες που λόγο μέτρων κοβιντ δεν είχαν να αγοράσουν γάλα στο παιδί τους. Ούτε στα κινήματα στήριξης καλλιτεχνών σας συνάντησα, ούτε σας είδα στις ουρές έξω απ τα θέατρα τώρα που άνοιξαν, να στηρίξετε..

Με μούτρα η χολή παιδιά για οποίον τολμά και σηκώνει το κεφάλι απ τις ταπεινώσεις που μας βρήκαν.. και λίγο ρισπέκτ που υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους, είτε συμφωνούμε με αυτά, είτε όχι. Σπάνιο το είδος.»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η περιβόητη Πορτογαλία, η οποία προφανώς δεν έχει δώσει ΄΄ψευτοπρονομοια ''για να εμβολιαστούν οι πολίτες της, μολις ειδε το ιο να ΄΄φουντωνει ''επικίνδυνα, παρά τον σχεδον καθολικό εμβολιασμό των πολιτών της , έκανε το εξης απλό ...

Όσοι θέλουν να διασκεδάσουν σε μπαρ και κλαμπ, τα οποία ως γνωστόν ειναι χώροι υπερμετάδοσης ...ΝΑΙ μπορούν ...αλλα ΟΛΟΙ με τεστ ...!! Δεν τα κλεινουν ...Θετουν ενα περιορισμο ..Οσοι εισερχονται, θα ειναι πραγματικα covid free...!!

Eδω ομως το ''προνομοιο'' ήταν αυτο ...ο εμβολιασμενος θα μπορει να διασκεδαζει, ανεξαρτητα απο το αν νόσει ή ειναι φορεας του ιου ...!!

Παραλληλα οχι μονο δεν καναμε κατι να ενισχυσουμε το ΕΣΥ (για καποιες προσθετες ΜΕΘ, που στηθηκαν οπως οπως...εχει επεμβει εισαγγελεας ..), αλλα το αποτελειωσαμε διωχνοντας υγειονομικούς, που ΘΑΑΑΑ αναπληρωθούν ...!!Και φυσικα αρνουμαστε επι της ουσιας την αγορα φαρμακων (εκτος απο ελαχιστα ..για τους ελαχιστους)

Μοναδικο μας μέλημα ...ψαχνουμε να βρούμε τροπους να αποκλεισουμε τους ανεμβολιαστους απο το σουπερ μαρκετ ...

Η μεθοδος που ακολουθούμε δεν ειναι απλα ''η ανοσιας της αγελης ''....είναι ''σφαγή της αγέλης ...''



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι κρύβουν για τον «"Εφιάλτη" τη νέα μετάλλαξη της Μποτσουάνα»!

Eιδησιογραφία: Κορωνοϊός: «Εφιάλτης» η νέα μετάλλαξη της Μποτσουάνα... Συναγερμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση...

Ο τιτάνιος επιστήμονας Μόσιαλος... "Απαγόρευση των πτήσεων από ορισμένες χώρες της Αφρικής... Δυστυχώς, στην Αφρική μόνο το 6,5% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο..."

Τι δεν λένε τα ΜΜΕ κι οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, για να δυναμώνει το "Κόμμα 3η Δόση", σε λίγο 4η;

Οι Υγειονομικές Αρχές της Μποτσουάνα λένε ότι η νέα παραλλαγή βρέθηκε σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα!

Θεραπευτική διακυβέρνηση του κεφαλαίου

Οι Υγειονομικές Αρχές της Μποτσουάνα λένε ότι η νέα παραλλαγή βρέθηκε σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα! 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την ώρα που ζούμε την παλιγγενεσία του Ναζισμού, η Αναρχία κάνει συγκεντρώσεις... κατά της πατριαρχίας και της έμφυλης βίας.

Διαχρονικά τσιράκια του Κεφαλαίου, με ιστορικό προηγούμενο δεκάδες αντεπαναστάσεις και αποσταθεροποιήσεις σε χώρες με ενοχλητικές ηγεσίες. Γνήσιοι ιδεολογικοί απόγονοι του Άγι Στίνα που και κατά την περίοδο της Ναζιστικής Κατοχής, έβλεπαν στα SS τα ταξικά(!!!) τους αδέρφια και καλούσαν τους Αριστερούς να μην πολεμήσουν βαφτίζοντας το ΕΑΜ εθνικιστικό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να μας δοθούν στοιχεία πόσοι λαθρομετανάστες έχουν μπει σε ΜΕΘ από κορωνοϊό, πόσοι έχουν διασωληνωθεί, πόσοι έχουν αποβιώσει και αν ήταν εμβολιασμένοι. Δεν παίζουμε με αυτά. Εδώ έχουμε πόλεμο. Όχι στο ρατσισμό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ...

Η ΝΕΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2021

- Πριν λίγο καιρό, πάλι στις Σέρρες πέθανε ξαφνικά υγιέστατος 23 χρονος αθλητικός τύπος (διαιτητής ποδοσφαίρου).

- Λίγο μετά είχαμε τον 15χρονο στην Αρκαδία, επίσης υγιέστατο και δυνατό παιδι, που η μητέρα του τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του, ούτε 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό του, που αναγκάστηκε να κάνει, γιατί δεν είχε ίντερνετ και υπολογιστή για να δηλώνει τα σελφ-τεστ και να εκδίδει "κάρτα σελφ-τεστ μαθητού".

- Τώρα έχουμε και 13χρονο, που έφυγε από ξαφνικίτιδα.

- Να περιμένουμε και μονοψήφιες ηλικίες από δω και πέρα;

(Ανάμεσα σε όλους αυτούς του νεαρότατους είχαμε φυσικά και ένα σωρό επίσης νέους και υγιείς ανθρώπους, που έφυγαν από ξαφνικίτιδα, με τις νεκροψίες να μην βρίσκουν τίποτα για να αποδώσουν τον θάνατο τους και να βάζουν την ταμπέλα "απροσδιόριστη αιτία θανάτου".

Απλά αναφέρω μόνο τους μικρότερους που θυμάμαι.)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν λίγες ημέρες μάθαμε ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν αυτή που έφερε τις 700 Αφγανές, βουλευτίνες-δικαστίνες μας είπαν (ολίγον λολ), με τις οικογένειες τους στην Αθήνα. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι μόλις 6 από αυτές είχαν φέρει μαζί τους 53 άτομα. Περίπου 9 άτομα η μία. Με έναν απλό πολλαπλασιασμό βρίσκουμε οτι 700 Αφγανές έφεραν γύρω στα 6160 άτομα. Ένα μεγάλο Αφγανικό χωριό δηλαδή. 

Την ώρα που το Λιμενικό κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην μπει τίποτα στην θάλασσα η Μαρέβα έβαλε πάνω από 100 βάρκες με το αεροπλάνο. Και δεν μίλησε ουδείς. 

Τα ρεπορτάζ μάλιστα εκθείαζαν την Μαρέβα για αυτήν της την κίνηση αναφέροντας μάλιστα ότι καμία άλλη χώρα δεν ήταν πρόθυμη να δεχτεί τόσο κόσμο και ότι η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες δέχτηκε περισσότερους Αφγανούς από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Ακόμη και χώρες που είχαν εμπλακεί στον πόλεμο αυτόν αρνηθηκαν να τις πάρουν.

Ένας Αμέντ Χαν, αγνώστου ιδιότητας, με ένα απλό SMS όπως είπε ο ίδιος επικοινώνησε με την αλληλέγγυα Μαρέβα και του έλυσε το πρόβλημα. Ο πρόθυμος οσφυοκάμπτης Μηταράκης έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να τις φέρει, ενώ δήλωσε ότι η Ελλάδα «είναι πρόθυμη να παράσχει άσυλο σε όλες τους, αν δεν υλοποιηθούν οι προσπάθειές τους να βρουν εναλλακτικές λύσεις». 

Η αλληλέγγυα Μαρέβα βέβαια δεν τις πήρε σπίτι της. Τις έφερε στα σπίτια μας. Ο δε Μηταράκης ως συνήθως μοιράζει άσυλα λες και είναι καραμέλες. 

Το ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού ουσιαστικά αντικατέστησε τον υπουργό Εξωτερικών και την κυβέρνηση και αποφάσισε να κάνει εξωτερική πολιτική και να κουβαλήσει 6000 Αφγανούς, γιατί ένας Χαν τις έστειλε SMS σε μία κανονική χώρα θα ήταν σκάνδαλο.

Εδώ έχουμε Πέμπτη με λίγες νεφώσεις και ασθενείς ανέμους στο Αιγαίο. 

Επειδή το φτύσιμο της Μαρέβας πάνω στην ελληνική κοινωνία και στους θεσμικούς είναι άνευ προηγουμένου, ως πολίτης που πλήττομαι από τις Μαρεβιές του καθενός έχω να πω τα εξής:

1. Ο ΠΘ να μαζέψει την σύζυγο και να πάρει το Αφγανοχώρι να το μοιράσει στα πολλά ακίνητα που έχουν και όχι να τους φορτώνει σε εμάς. Χωράνε μια χαρά στα τεράστια σπίτια ΤΟΥΣ. 

2. Την αλληλεγγύη της η Μαρέβα ως σύζυγος Έλληνα πρωθυπουργού οφειλει να την δείχνει στους Έλληνες και όχι στους φίλους του κάθε Χαν.

3. Καλά θα κάνει η Μαρέβα να μην ανακατεύεται σε θέματα που δεν την αφορούν. Της αρέσει δεν της αρέσει η χώρα έχει αρμόδιους υπουργούς για τα θέματα αυτά. Και αυτή δεν είναι μέσα σε αυτούς. 

Η πράξη της είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. 

Και αναρωτιόμασταν γιατί πηγαινοφέρνουν τις μαντιλούδες στα Προεδρικά και στην Βουλή. Να γιατί.

Και τέλος πάντων είναι δυνατόν να είναι όλοι μουγγοί μπροστά σε τέτοιο σκάνδαλο;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνέλληνα...

Δεν είσαι απλό θύμα του νεοφασισμού, αλλά συνένοχος, αφού τους χαϊδεύεις ή έστω απλά τους ανέχεσαι εσαεί!

Μαζί σου τρώμε όλοι, τα σκατά της ξεφτυλισμένης δεξιάς παράταξης που καλό σε τούτο τον τόπο δεν έχει κάνει.

Άντε ξύπνα, και ξεσηκώσου από την τηλεόραση, γιατί θα μας ξεκάνουν τελείως.

Έρχεται νέο lockdown και η ζωή όλων θα γίνει φυλακή όχι μόνο για τα σώματα, αλλά και (κυρίως) για τις ψυχές που επιβιώνουν μέσα στον φόβο, το ψέμα, την απομόνωση και δυστυχούν.

Σε βομβαρδίζουν συνέχεια με ψευδείς αριθμούς θυμάτων, αλλά ποτέ δεν αναφέρουν αναρρώσαντες, πουθενά δεν σου μιλούν για σωστό τρόπο αντιμετώπισης, ποτέ δεν σε προτρέπουν να αγαπάς και να είσαι λεύτερος, αλλά σε πιέζουν να ακολουθείς τους σχεδιασμούς τους, σε εκβιάζουν, σε κλέβουν, σε κοροϊδεύουν ασύστολα.

Έχουν γεμίσει τη χώρα με αλλόθρησκους, που ουδείς γνωρίζει τι μέρος του λόγου είναι, και εσύ πιστεύεις πως πρόκειται για φουκαράδες ξεριζωμένους.

Διαλύουν, διαιρούν, καταστρέφουν, αποδομούν! 

Αν ακόμα δεν μπορείς να δεις καθαρά την πραγματικότητα ως έχει, τότε πας χαμένος. Και μαζί σου όλοι μας.

Όλο αυτό που συμβαίνει, δεν είναι πια μια κρίση, αλλά μια συνωμοσία που οδεύει σε κατάσταση Αρμαγεδώνα.

Τα καθίκια έχουν ξεφύγει. Πρέπει να τους σταματήσουμε.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H ΕΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΔ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΥΡΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΙΤΗΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βόλος: Πέθανε από κορονοϊό πριν βαπτίσει το παιδί του – Σάββατο θα έκανε το εμβόλιο, την Πέμπτη νόσησε

Συγκλονίζει η ιστορία του 40χρονου από τον Βόλο, ο οποίος πέθανε από κορονοϊό ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας. Ο 40χρονος, που ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου, δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που αποκαλύπτει ο πεθερός του, ότι το Σάββατο ήταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά την Πέμπτη νόσησε. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας ετοιμαζόταν για τον γάμο του και την βάπτιση του παιδιού του.

Βόλος: Την ώρα που η σύζυγος και το μωρό τους έπαιρναν εξιτήριο, ο 40χρονος διακομιζόταν στο νοσοκομείο

Σχολιο.- Σέρρες: 60χρονος πέθανε δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του – Τι έδειξε η νεκροψία.

(Αμφιβάλλετε πως η νεκροψία θα "απέδειξε" πως αυτό καμιά σχέση δεν είχε με το εμβόλιο; Πόσο μάλλον οι ασύγκριτα περισσότεροι θάνατοι πάσης φυσεως όσον αφορά εμβολιασ μένους σε σύγκριση με ανεμβολίαστους μετά τον Σεπτέμβρη φέτος....

23:44, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Έπαθα ηλεκτροπληξία. Δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Μου πέταξαν τη μπαλαντέζα μέσα στη θάλασσα. Δεν τηρούσαν κανένα μέτρο ασφάλειας. Είμαι στο καροτσάκι και μου λένε “δε σου οφείλουμε τίποτα” και “πρόσεξε τι θα κάνεις, θα το βρεις μπροστά σου”. Οι γιατροί δε με αναλάμβαναν, μου έλεγαν “δε σε αναλαμβάνω, είσαι υπόθεση”. Μέχρι κι απλήρωτο με έχουν αφήσει, μου χρωστάνε περίπου 14.000 ευρώ αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Είμαι 36 χρονών και μιλάω σαν να είμαι 80. Εγώ δεν ήμουν εδώ, δεν ήμουν σ’ αυτό το γαμημένο το καροτσάκι και τώρα είμαι» μας λέει ο Γιώργος Τόμπρος.
Εργαζόμενος στην Κέρκυρα ως συντηρητής σκαφών, πριν δύο χρόνια είχε ένα ατύχημα. Ένα ατύχημα εν ώρα εργασίας, με ευθύνη της εργοδοσίας λόγω κακοσυντήρησης εργαλείων, όπως υποστηρίζει, μιλώντας στο TPP. Το TPP έχει στη διάθεσή του τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν πρόσληψη, ιατρική γνωμάτευση και πιστοποίηση αναπηρίας.
«Δούλευε ως συντηρητής σκαφών και ένα πρωινό πριν δύο χρόνια προκειμένου να αποπλεύσει ένα τουριστικό σκάφος έπαθε ηλεκτροπληξία από κακή συντήρηση ενός πίλερ που χρησιμοποίησε. Πήγε, ενημέρωσε την εργοδότριά του για το ατύχημα και γύρισε στη δουλειά αλλά δε μπορούσε να δουλέψει. Πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, τον κράτησαν 10-12 μέρες. Η διάγνωση έκανε δύο χρόνια να βγει. Έχει διαγνωσθεί με 85% αναπηρία» αναφέρει στο TPP η δικηγόρος του, Βασιλική Γουνελά.
Αμέσως κινήθηκε ποινική διαδικασία, το περιεχόμενο της οποίας δεν είναι ακόμη γνωστό.
«Χρωστάω 2.800 ευρώ της μάνας μου μόνο από τον Σεπτέμβρη για φάρμακα, χειρουργεία, σύριγγες κλπ. Ένα χειρουργείο μου ευτυχώς καλύφθηκε από συλλογική προσπάθεια ομάδας ποδοσφαίρου. Θέλω 1.800 ευρώ να πάρω ακουστικό να ακούω και δεν έχω. Κανείς δε μου εγγυάται ότι θα ξαναέχω χέρι, ότι θα ξανατρέξω» σημειώνει.
«Ήρθε ο διευθυντής της Μαρίνας να με δει και έφυγε σαν το φάντασμα. Με είδε καμένο και δε νοιάστηκε. Ούτε στον πατέρα μου δεν είπε έστω ότι λυπάται. Ούτε να καταθέσω δε μπόρεσα, ήμουν στο κρεβάτι. Οι δικοί μου κατέθεσαν το ατύχημα. Ο Τύπος το έχει κουκουλώσει. Έχω να αντιμετωπίσω πολλούς. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι. Δέχομαι απειλές» υπογραμμίζει.
Eμείς επικοινωνήσαμε με την εταιρία της οποίας ήταν υπάλληλος ο Γιώργος Τόμπρος, Κύμα ΑΕ και την πρώην εργοδότριά του, η οποία μας είπε: «Για εμένα δεν έχει συμβεί ατύχημα, είναι δηλωθέν ατύχημα. Τα προβλήματα τα είχε από πριν».
Η δίκη, την Παρασκευή 26/11, αφορούσε τα δεδουλευμένα του κ. Τόμπρου. «Πήρε αναβολή. Δεν του χρωστάω τίποτα κυρία μου. Έχει βάλει στόχο ζωής να μας πάρει λεφτά και να βγάλει αναπηρική σύνταξη» ανέφερε η εργοδότρια. Ρωτήθηκε από πότε δούλευε ο Γ. Τόμπρος εκεί και απάντησε «μερικούς μήνες», διευκρινίζοντας «από Φεβρουάριο νομίζω».
Μάλιστα, ρωτήθηκε και γιατί το θέμα δεν έχει γίνει γνωστό στην Κέρκυρα, απαντώντας πως «δε χρειάζεται να είναι γνωστό το θέμα».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόσφατα μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων μου ζήτησε να γίνω επιστημονικός σύμβουλος για μια εκστρατεία ενημέρωσης και εκπαίδευσης εργαζόμενων στην εστίαση για θέματα αναπηρίας. Οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι. 
Επέλεξαν για την εναρκτήρια παρουσίαση του πρότζεκτ ένα covid-free ξακουστό πολιτιστικό κέντρο.
Κατόπιν τούτου αποχώρησα από το πολύ ενδιαφέρον αυτό πρότζεκτ διότι δεν γίνεται να μιλάμε για συμπερίληψη των ανάπηρων ατόμων στην εστίαση και την ίδια ώρα να αποκλείονται άνθρωποι στο όνομα της "καθαρότητας" των χώρων εστίασης
. Είναι τουλάχιστον παράδοξο η συνθήκη της αναπηρίας, η τόσο ταλαιπωρημένη από διακρίσεις και διαχωρισμούς να συζητιέται σε χώρους που εφαρμόζουν άλλου τύπου διαχωρισμούς



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φρίκη στο Κερατσίνι: Η 8χρονη ψυχορραγούσε και υπάλληλος του εργοστασίου την κλωτσούσε να δει αν ζει
Το χρονικό της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στη μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου στο Κερατσίνι
Η μικρή Όλγα το μοιραίο απόγευμα στις 17 και 31 στεκόταν μπροστά στην πόρτα την ώρα που εκείνη έκλεινε. Στο βίντεο φαίνεται να βάζει το χεράκι της πιστεύοντας ότι λειτουργεί με φωτοκύτταρο. Είδε ότι η πόρτα δε σταματά. Έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έφυγε προς τα εμπρός.
Όμως δεν πρόλαβε και η πόρτα την σφήνωσε. Η εικόνα είναι σκληρή και σύμφωνα με το Star αφαιρέθηκε από το βίντεο.
Το κοριτσάκι επί 20 λεπτά πάλευε να πάρει ανάσα, όμως δεν την έβλεπε κανείς και έσβηνε σιγά σιγά αβοήθητη.
Περίπου 20 λεπτά μετά, ένας υπάλληλος πέρασε από δίπλα της. Γύρισε το κεφάλι του και συνέχισε να περπατά σαν να μην ψυχορραγούσε δίπλα του ένα μικρό παιδί. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα, ο υπάλληλος επέστρεψε και αντί να κάνει την αυτονόητη κίνηση και να βοηθήσει το παιδάκι, κατευθύνθηκε στην αποθήκη. Στο βίντεο φαίνεται να μιλά στο κινητό, να περνά πάλι μπροστά από το άτυχο κοριτσάκι και να αδιαφορεί για δεύτερη φορά. Το κοίταξε, έκλεισε το κινητό και συνέχισε να μη δίνει σημασία.
Οι κάμερες του εργοστασίου στο Κερατσίνι όπου κατέγραψαν τους εργάτες να περνούν δίπλα από ένα 8χρονο παιδί που το συνέθλιβε η σιδερένια πόρτα για 20 ολόκληρα λεπτά και στην συνέχεια απλά να ψάχνουν τρόπο τι πρέπει να κάνουν ενημερώνοντας από το τηλέφωνο και πώς θα δικαιολογήσουν αυτόν τον θάνατο μέσω οδηγιών από τα αφεντικά δείχνει τι πραγματικά είναι η κοινωνία -ανεξαρτήτου τάξεων- όταν δεν ελέγχουμε εμείς την κάμερα για να δείχνουμε προς τον εικονικό κόσμο πόσο ευαίσθητοι, πόσο καλοί, πόσο αγωνιστές του δικαίου, πόσο συμπονετικοί είμαστε. 
Και τώρα ας αρχίσουν τα σχόλια για το ότι "δεν είναι όλοι έτσι", "τα αφεντικά έφταιγαν", "πέρασε και ένα ακριβό αμάξι δίπλα από το πτώμα και δεν σταμάτησε"...
Είναι ωραίο πράγμα οι κάμερες που δεν τις ελέγχεις εσύ και ούτε τις ωραιοποιείς με φίλτρα και με γλυκανάλατα λογάκια λεζάντα προώθησης του ψεύτικου εαυτού σου. 
Είναι ωραία η αλήθεια ακριβώς όσο φρικτό είναι ένα σμπαραλιάσμενο κορμί παιδιού που μόνο με το πόδι το αγγίζουμε για να δούμε αν ακόμα αναπνέει την βρομιά μας."
Σχολιο.- Το εργοστάσιο στο Κερατσίνι έχει ονομα
O δημος μιλά για μύλους σαραντοπουλοι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με έχει στοιχειώσει η μικρή ζωή του Άρθουρ. Του μόλις 6 χρονών παιδιού, που το εγκατέλειψε η μάνα του και ο πατέρας με την μητριά του τον τιμωρούσαν γιατί απλά υπήρχε.
Νηστικός για μέρες, τιμωρία να στέκεται όρθιος ακίνητος 14 ώρες την μέρα, ταΐζοντάς τον αλάτι είτε για να τον δηλητηριάσουν είτε για να κάνουν ακόμα πιο τρομακτικό το βασανιστήριο της πείνας, γρονθοκοπήματα σε όλο το κορμί μέχρι το τελευταίο χτύπημα του κεφαλιού του στο πάγκο της κουζίνας που ίσως τελικά να τον λύτρωσε.
Με στοιχειώνει δύο μέρες τώρα το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού το σκελετωμένο αγόρι που προσπαθεί να σταθεί όρθιο από την κακουχία και να μην έχει δύναμη να σηκώσει το παπλωματάκι του από το πάτωμα που του είχαν για κρεββάτι. Στον τοίχο μια ταπετσαρία με πεταλούδες...
Με στοιχειώνει που μονολογεί "δεν θα με ταΐσει κανείς"- "δεν με αγαπάει κανείς" και θα με στοιχειώνει πια για όλη μου την ζωή ξέροντας ότι υπήρχαν και θα υπάρχουν εκατομμύρια Άρθουρ στον κόσμο μέσα στον χρόνο της δικής μου ζωής



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Τελικά, μάλλον όλοι εμείς, οι ''αρνητές, ψεκασμένοι, ακροδεξιοί, χριστιαννοταλιμπάν, συνωμοσιολόγοι'' κλπ κλπ, πρέπει κάπου να χάνουμε, αφού αδυνατούμε να κατανοήσουμε τα αυτονόητα. 
Δεν εξηγείται διαφορετικά. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω το αυτονόητο, στην δήλωση του επιτρόπου Σχοινά, πως υπάρχουν 9 εγκεκριμένες θεραπείες του κόβιντ, αλλά η χώρα μας έχει ΄΄εμβολιοκεντρική πολιτική'' και έχει αγοράσει εμβόλια μέχρι το 23! 
Μου δημιουργείται επομένως, η εύλογη απορία σχετικά με τους ''επιστήμονες'', γιατί εμμένουν στον εμβολιασμό, που δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα και δεν πιέζουν για τις θεραπείες, που θα αποσυμφόριζαν και τα νοσοκομεία και θα αποσυμπίεζαν το τσακισμένο σύστημα υγείας; 
Και εδώ έρχονται τα αναπάντητα ερωτήματα αναφορικά με τις σχέσεις των επιστημόνων, με τις πολυεθνικές των δις σε κέρδη. Αλλά ακόμα και αν πιστέψουμε πως δεν ζούμε σε ένα διεφθαρμένο κόσμο, αλλά στο ''Βασίλειο ουρανών'', όπου όλα είναι αγγελικά, παραμένει μια ερώτηση βασική :
Όταν όλη η κοινωνία, είτε εκβιάζεται με το πιστόλι στον κρόταφο σχετικά με τον εμβολιασμό ή δωροδοκείται με ''χάντρες και καθρεφτάκια'', πως είναι δυνατόν γιατροί, φαρμακοποιοί και λοιποί να είναι έξω από το κάδρο, όταν είναι αυτοί που πρώτοι σέρνουν τον χορό. 
Φυσικά και δεν θα έλεγα ποτέ, πως συλλήβδην ο επιστημονικός κόσμος είναι διεφθαρμένος. Αλλά στην όλη ιστορία βλέπω μια κατηγορία ενόχων, όσων δεν εμβολιάζονται και ένα ακαταδίωκτο και στο απυρόβλητο κόσμο, στον οποίο βασιλεύουν , η αθωότητα, η αλήθεια, και το δόγμα στο οποίο δεν υπάρχει αντίλογος....
Και εμείς οι ''ψεκασμένοι'', δεν τα καταλαβαίνουμε όλα αυτά....."
Σχολιο.- Οι χειρότεροι όλων είναι αυτά τα "συντρόφια" που επειδή δεν συμφωνούμε με την άποψη τους έχουν βάλει σκοπό την δολοφονία του χαρακτήρα μας, ξαφνικά βρήκαν τον στόχο που έψαχναν στην ζωή τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΟΚΤΩ η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των οποίων ΙΣΟΥΤΑΙ με την περιουσία 3.6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ανθρώπων – αυτός είναι ο μισός πληθυσμός του πλανήτη μας.
ΑΥΤΟΙ είναι : Ο Μπιλ Γκέιτς (75 δις, Microsoft), ο Αμάνσιο Ορτέγκα (67 δις, Zara), ο Γουόρεν Μπάφετ (60.8 δις, Berkshire Hathaway), Κάρλος Σλιμ (50 δις, Telecom), Τζεφ Μπέζος (45.2 δις, Amazon), Μαρκ Ζούκερμπεργκ (44.6 δις, Facebook), Λάρι Έλισον (43.6 δις, Oracle), Μάικλ Μπλούμπεργκ (40 δις, Bloomberg LP).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
25 Νοε 2021
Ο ηθοποιός ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ με κοινοποιηση του Ζήταει απάντηση σε 20 Ερωτήματα :
Καλημερα!!!
Θα ήθελα παρακαλώ να απαντηθούν από ειδικούς αν γίνεται οι ερωτήσεις που θα ακολουθήσουν:
1η ερώτηση: Αφού οι ανεμβολιαστοι κάνουν 2,3 τεστ την εβδομάδα και είναι αρνητικοί που ευθύνονται για την αύξηση κρουσμάτων του COVID-19?
2η ερώτηση: Αφού οι ανεμβολιαστοι δεν μπορούν να μπουν σε χώρους εστίασης οι υπάλληλοι των καταστημάτων γιατί συνεχίζουν και φοράνε φιμωτρο;φοβούνται ότι θα κολλήσουν από εμβολιασμενους πελάτες;
3η ερώτηση : που αποδίδονται οι τόσοι ξαφνικοι θάνατοι και τα αυτοανοσα νοσήματα που έχουν εκτοξευτεί;
4η ερώτηση: πέρυσι χωρίς εμβόλιο ΌΛΟΙ γιατί δεν είχαμε τόσους θανάτους από COVID-19?
5η ερώτηση: πως γίνεται αυτός ο ιός να επιβιώνει σε όλες τις καιρικές συνθήκες; (από τα λίγα που γνωρίζω ως αμόρφωτος και άσχετος οι ιοί δεν αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες)
6η ερώτηση: γιατί είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο σε υγιείς ανθρώπους χωρίς υποκείμενα νοσήματα αφού πλέον το μεταδιδουμε όλοι μηδενός εξαιρουμένου;(θέλετε να μας σώσετε με πιθανότητα θανάτου 0.03%;)
7η ερώτηση: γιατί οι υγειονομικοι υπάλληλοι που είναι απαραίτητοι τώρα περισσότερο από ποτέ είναι σε αναστολή;
8η ερώτηση: από πότε η ανεργία και η επαιτεία έγιναν υποχρεωτικές "τιμωρίες ";
9η ερώτηση: ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να διαχωριζετε τους ανθρώπους και να τους μειώνετε με όρους και λέξεις όπως ψεκασμενοι;
10η ερώτηση: από πότε η επιστημονική κοινότητα δεν σέβεται το Σύνταγμα σε συνεργασία πάντα με πολικαντιδες;
11η ερώτηση: ποιοι νομίζετε ότι είστε και ασκείτε εξουσία με ιδεολογία δικτάτορα και φασίστα;
12η ερώτηση: Από πότε ενδιαφέρεστε για την υγεία των πολιτών;(οι στατιστικές λένε άλλα)
13η ερώτηση: Γιατί κάνουν lock down ξανά και ξανά χώρες που άγγιξαν το 90% των εμβολιασμενων;
14η ερώτηση: από πότε νοιαζεστε εσείς περισσότερο για τα δικά μας παιδιά;
15η ερώτηση: πόσοι θα πεθάνουν από COVID-19 το 2022 και πόσοι από πείνα, ανέχεια, καρκίνο, ατυχήματα, πόσοι θα οδηγηθούν σε αυτοκτονία εξ αιτίας σας; 
16 ερώτηση: όσοι είμαστε εμβολιασμενοι γιατί πρέπει να κρατάμε αποστάσεις, να συνεχίζουμε να φοράμε μάσκα, να κάνουμε ξανά επαναληπτικες δόσεις λες και είμαστε χρήστες κάποιας ουσίας;
17η ερώτηση:γιατί πρώτη φορά παγκόσμια όσοι κάνουν το εμβόλιο αποκτούν προνόμια, λαδωνονται τα πιτσιρίκια με 150€ δωροεπιταγες και free giga byte;
18η ερώτηση: σε μελέτες που έγιναν σε προηγούμενες πανδημιες (βλέπε ευλογιά, ισπανική γρίπη κτλ) γιατί οι άνθρωποι αντιμετωπιστηκαν ως άνθρωποι και όχι σαν όντα που όσα δεν υπακούν θα τιμωρούνται;
19η ερώτηση: υπακούμε το γράμμα του νόμου ή το πνεύμα αυτού;
20η ερώτηση και τελευταία: Ρε Έλληνες που χάσαμε το φιλότιμο μας,τη γενναιότητα μας, την αγάπη που είχαμε πάντα για το συνάνθρωπο; Τι επιτρέψαμε να μας κάνουν;;;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Kαι τα 4 κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Μποτσουάνα ήταν διπλωμάτες πλήρως εμβολιασμένοι για Covid19!
26/11/2021
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ανακοινωθέν της Προεδρίας της Covid19 Taske Force της Δημοκρατίας της Μποτσουάνα-Botswana: ”τα 4 κρούσματα μιας νέας παραλλαγής Covid19 γνωστής ως B.1.1.529 αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν τη Δευτέρα 22 Νοέμβρη 2021.Τα 4 κρούσματα ανιχνεύθηκαν μεταξύ ταξιδιωτών που υποβλήθηκαν σε τεστ κι αποδείχθηκαν θετικοί στον SARS-COV-2 σε test ρουτίνας που πραγματοποιήθηκε πριν από το ταξίδι...Η προκαταρκτική αναφορά αποκάλυψη ότι και οι 4 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι για Covid19.” (σσ Φανταστείτε να ήταν πλήρως ανεμβολίαστοι τι θα είχε συμβεί πόσο θα είχε επιταχυνθεί κι ενταθεί ο στιγματισμός το πογκρόμ και η γκετοποίηση σε όλα τα επίπεδα των ανεμβολίαστων.)
Ως προς τη δυναμική της νέας παραλλαγής οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η νέα παραλλαγή του Covid στην Μποτσουάνα διαθέτει «τρομακτικό» αριθμό μεταλλάξεων αναφέρει η independent. 
Είναι επίσης αυτή η παραλλαγή πιο μεταδοτική από την Delta σύμφωνα με Νοτιο Αφρικανού επιστήμονες και τις πρώτες μελέτες αναφέρει το francetvinfo.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρετανοί αξιωματούχοι: Η νέα παραλλαγή του κορωνοϊού έχει πρωτεΐνη ακίδας που είναι «δραματικά διαφορετική» από αυτή στην οποία βασίζονται τα εμβόλια και πιθανόν να μην είναι αποτελεσματικά.
26/11/2021
Η νέα παραλλαγή του κορωνοϊού που εξαπλώνεται στη Νότια Αφρική έχει πρωτεΐνη ακίδας που είναι «δραματικά διαφορετική» από αυτή στην οποία βασίζονται τα εμβόλια, εγείροντας φόβους ότι μπορεί να αποφύγει την ανοσολογική απάντηση, λένε αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου..
Η Βρετανία ανησυχεί για τη νέα παραλλαγή του COVID-19 που εξαπλώνεται στη Νότια Αφρική
Τα εμβόλια μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματικά έναντι της νέας παραλλαγής δηλ. πόσο λιγότερο όταν στην Δέλτα εκμηδενίζεται στους 6 μήνες και στους 3 έχει φτάσει ήδη στο 35%.
Η παραλλαγή έχει διπλάσιο αριθμό μεταλλάξεων από τη Delta
Η Βρετανία απαγορεύει τις πτήσεις από έξι αφρικανικές χώρες
Η πρωτεΐνη Spike του B.1.1.529 είναι δραματικά διαφορετική
Σύμφωνα με (Reuters) η Βρετανία δήλωσε την Πέμπτη ότι ανησυχεί για μια νέα παραλλαγή του κορωνοϊού που εξαπλώνεται στη Νότια Αφρική και μπορεί να καταστήσει τα εμβόλια λιγότερο αποτελεσματικά και να θέσει σε κίνδυνο τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της πανδημίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο 17χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Moto3 καταρρέει σε συνέντευξη τύπου! Εμβολιασμένος; Δυο ακόμη ποδοσφαιριστές ά γραμμής καταρρέουν μέσα στο γήπεδο. Η κατάρα των αθλητών!!
26/11/2021
Ο 17χρονος Ισπανός Pedro Acosta Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Moto3 καταρρέει σε συνέντευξη τύπου κι ενώ ήταν στο podium! Εμβολιασμένος; Το συμβάν έγινε σε εκδήλωση στο Palacio San Esteban στο Murcie. O νεαρός χάνει τις αισθήσεις του φεύγει προς τα πίσω και οι ψυχραιμότεροι σπεύδουν να τον κρατήσουν.
Ο John Fleck ποδοσφαιριστής της Sheffield United μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την κατάρρευση του στο γήπεδο.
Άλλος ένας νεαρός κορυφαίος αθλητής που καταρρέει αιφνίδια στο γήπεδο χωρίς να έρθει σ επαφή με αντίπαλο. Ο Adam Traore, ο επιτιθέμενος της ομάδας της Μολδαβίας Sheriff Tiraspol, πέφτει με πόνους στο στήθος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοκ στο Βέλγιο αυτοκτόνησε ένας 28χρονος αντιεμβολιαστής covid19 νοσοκόμος 5 μέρες μετά την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού στους εκεί υγειονομικούς! Άφησε επιστολή που ενοχοποιεί εργασιακή πίεση. Τι αποκαλύπτει το FACEBOOK του! Καρέ καρέ η πορεία του προς το θάνατο! Ποιός σκότωσε τον Romain;
26/11/2021
Ο Romain Audrit, ένας 28χρονος νοσοκόμος από τα Spa αυτοκτόνησε στις 22 Νοεμβρίου. Ο αδελφός του εξηγεί ότι ήταν οικογενειακά προβλήματα που τον ώθησαν να κάνει κάτι ανεπανόρθωτο. Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, ήταν επίσης λόγω της πίεσης που δέχονται οι υγειονομικοί.
Οι συνάδελφοι του Romain, είναι υπό σοκ. Αυτή τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου αυτοκτόνησε. Ο 28χρονος νοσοκόμος απεικονίζεται ως ένας «εξαιρετικός τύπος», πάντα με καλή διάθεση και που ήξερε να δίνεται στα αγαπημένα του πρόσωπα και στους ασθενείς.
Σύμφωνα με τον αδερφό του τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ρομέν έχασε μια καρκινοπαθή ασθενή με την οποία είχε δεθεί πολύ. Ένα τραγικό γεγονός που τον άγγιξε πολύ. Τραύμα για τον νεαρό ήταν και η απώλεια των γονιών του ως παιδί. Πριν από 23 χρόνια, όταν ο Ρομέν ήταν μόλις πέντε ετών, η μητέρα του πέθανε. «Η ζωή ήταν δύσκολη για αυτόν, από την εξαφάνιση των γονιών μας. »
Εργασιακή πίεση
Σε μια επιστολή που τους απευθύνεται, ο Romain εξηγεί το απονενοημένο του διάβημα λόγω της ολοένα και μεγαλύτερης πίεσης στο επάγγελμα, ειδικά εν όψει της υγειονομικής κρίσης υγείας. Τον τελευταίο καιρό ο νοσηλευτής μοιράζεται στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες και κείμενα για τις δυσκολίες της δουλειάς.(σσ κυρίως τον προβληματίζει η υποχρεωτικότητα εμβολίου) Ο Benjamin αντικρούει αυτές τις δηλώσεις. Για τον ίδιο, ο λόγος που οδήγησε τον αδελφό του στην αυτοκτονία ήταν τα προσωπικά του προβλήματα και τίποτα άλλο.( σσ δυστυχώς το οικογενειακό περιβάλλον πολλές φορές σοκαρισμένο όπως είναι δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων να τιμήσει τους νεκρούς του. Άλλα δείχνουν τα στοιχεία.)
Η κηδεία θα γίνει αυτό το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 9.45 π.μ., στο κρεματόριο Welkenraedt (rue de Yser 146).7sur7.be
Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης πίεσης στο επαγγελματικό του περιβάλλον ο Romain, ο 28χρονος νοσοκόμος αυτοκτονεί. Οι συνάδελφοί του πιστεύουν ότι ήταν η πίεση στη δουλειά που τον ώθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης πίεσης στην εργασία, ο Romain αυτοκτόνησε..
Σε επιστολή του προς τους συναδέλφους και τους συγγενείς του, έκανε λόγο για την ολοένα αυξανόμενη πίεση που δεχόταν στη δουλειά. Και ακόμη περισσότερο από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, όπως μεταδίδει το Sudpresse.
Στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο, ο αδερφός του Μπέντζαμιν ξέσπασε τη θλίψη του, στέλνοντας ένα μήνυμα στη μητέρα του που έφυγε πριν από 23 χρόνια.lalibre
Τι αποκαλύπτει το FACEBOOK του! Καρέ καρέ η πορεία του προς το θάνατο! Ποιός σκότωσε τον Romain;
Μπήκαμε στον προσωπικό του λογαριασμό που είναι ακόμη εν ισχύ με την κωδική ονομασία RomSon Audrit ( Rom όπως Romain, Son όπως soignant=υγειονομικός αλλά και son= γιος αναφορά στην διπλή ορφάνια που από νωρίς έζησε και τον χάραξε ως ανεξίτηλο τραύμα ) .
Εκεί το τοπίο ξεκαθαρίζει το κίνητρο της αυτοχειρίας διευκρινίζεται. Σίγουρα ήταν άτομο επιβαρυμένο από προσωπικά οικογενειακά δράματα του παρελθόντος που τον στιγμάτισαν ωστόσο η χαριστική βολή φαίνεται να είναι οι εργασιακοί λόγοι και ακόμη πιο συγκεκριμένα η απόφαση να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους υγειονομικούς. Στην επιστολή του όπου εξηγεί τους λόγους του μακάβριου εγχειρήματός του και δεν δίνεται στη δημοσιότητα αναφέρεται σύμφωνα με τον βελγικό τύπο η πίεση στο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι συνάδελφοί του εκεί αποδίδουν την αυτοκτονία. Όμως το προφίλ του στο fb είναι καταπέλτης είναι διαφωτιστικό ρίχνει άπλετο φως σε μια εν πρώτοις τόσο σκοτεινή υπόθεση.
Ο Romain φαίνεται ότι είναι και συνειδητοποιημένος και σκεπτόμενος και πολιτικοποιημένος κατά το κοινώς λεγόμενο ψιλιασμένος τύπος. Δεν είναι απλά ένα ευαίσθητο παιδί με τραύματα. Είναι χειραφετημένος έχει άποψη κι ειδικά για κρίση κόβιντ που αγγίζει τόσο τον εργασιακό του τομέα. Έχει πάρει θέση τάσσεται ανοιχτά κατά της πολιτικής επιβολής των εμβολίων θεωρεί ότι είναι θέμα εμπορευματοποίησης της υγείας και μπίζνα των Big Pharma. Είχε ιδεολογικό ζήτημα κι ένσταση κατά της μανιώδους εμβολιακής πολιτικής που τον στόχευσε!
Στις 26 Μαρτίου έχει αντιεμβολιακή ανάρτηση με λεζάντα: ”το να πιστεύεις ότι η φαρμακοβιομηχανία μάχεται κατά των ασθενειών είναι σαν να πιστεύεις ότι οι κατασκευαστές όπλων μάχονται για-υπέρ την ειρήνη”
Μιλούν για αδιόρατες πιέσεις στο εργασιακό περιβάλλον λες και είχε κάποιες προσωπικές κόντρες. Η αλήθεια είναι άλλη. Η εργασία του ήταν η ευτυχία του το νόημα της ζωής του κι όταν αυτό διακυβεύθηκε κατέρρευσε.
Μόλις στις 10 Νοέμβρη λίγες μέρες πριν η βέλγικη κυβέρνηση ανακοινώσει υποχρεωτικό εμβολιασμό για υγειονομικούς με ποινή αναστολής εργασίας έγραφε: ”η ευτυχία μου είναι να εργάζομαι! οι υπέροχοι συνάδελφοί μου .Μια ομάδα υψηλών επιδόσεων..”



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οργή στο twitter για τους τράπερ στους «Πρωταγωνιστές»: «Εξύβριση γυναικών, ομολογία παρανομιών και... η στούκα του MadClip που άξιζαν άλλοι»
26 Νοεμβρίου 2021 - 09:39
Στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» φιλοξενήθηκαν κάποιοι από τους τράπερς, οι οποίοι με αυτά που είπαν ξεσήκωσαν την κοινή γνώμη.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει επιστρέψει στην τηλεόραση με την πετυχημένη εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και σε αυτήν της Πέμπτης είχε πρωταγωνιστές μερικούς από τους «τράπερ» που ακούει η νεολαία. Ο κόσμος είναι η αλήθεια, δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα από αυτά που έλεγαν, καθώς μίλησαν ανοικτά για τις παρανομίες που έχουν κάνει, λέγοντας μάλιστα πως ήταν ένα «σκαλοπάτι» για να βγάλουν λεφτά, ενώ την Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών, διάλεξαν να προβληθεί - όπως λένε- μια εκπομπή, που οι πρωταγωνιστές της, στα τραγούδια τους βρίζουν συνεχώς της γυναίκες και τις παρουσιάζουν ως αντικείμενα του σεξ. Ένας τράπερ μάλιστα, παραδέχεται στην κάμερα πως η τραπ είναι πολύ υβριστική για τις γυναίκες.
Δεν άρεσε επίσης και το «κακιά στιγμή» για το θανατηφόρο τροχαίο του MadClip καθώς και ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως του άρεσε και η ταχύτητα, με τους χρήστες του twitter να γράφουν, πως έτσι όπως τρέχουν θα σκοτώσουν κανέναν άνθρωπο, ενώ οργή προκάλεσε η δήλωση του Light, φίλου του MadClip που είπε: «Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο η στούκα. Χοντρό αυτό που λέω, αλλά… Πως το λένε; Τα καλά παιδιά πεθαίνουν νέα».
Σε άλλες χαρακτηριστικές ατάκες που ειπώθηκαν και προκάλεσαν, είναι αυτή του Toquel: «Η παρανομία ήταν πάντα παρών στη ζωή μου και σε προσωπικό επίπεδο και οι φίλοι μου. Προσπαθούσαμε να τα καταφέρουμε με οποιοδήποτε τρόπο.
Θεοδωράκης: Οι παρανομίες ήταν το σκαλοπάτι για να κάνεις αυτό που ήθελες;
Toquel: Ναι, κάπως έτσι.
Θεοδωράκης: Άλλοι δουλεύουν...
Toquel: Εντάξει, δεν βγάζεις τα ίδια λεφτά. Αν δούλευα δεν θα είχα χρόνο να κάνω τη μουσική μου».
Ο FY είπε ότι στο ΕΠΑΛ που πήγαινε: «Δεν είχα θέμα να κάνω τσαμπουκάδες» ενώ η Ghetto Queen: «Άλλαζα σχολεία λόγω γονιών, μία έμενα με τη μάνα μου μία με τον πατέρα μου- είναι χωρισμένοι- και λόγω κακής διαγωγής».
Σχολιο.- Μόλις είπε ότι έσπρωχνε κόκα έτσι στο χαλαρό... Casual μωρέ!
Σχολιο.- Μπράβο βρε Θοδωρακη...τιμήσες την παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικων.Ακουσαμε ωραίους στίχους ολο νοημα.Για γυναίκες που είναι μόνο για να ανοίγουν τα πόδια τους κ@λαρες, πο@τανες κτλ.. Τι να πω....παραχαζεψες και εσυ...
Σχολιο.- Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών σήμερα κ έβαλαν εκπομπή που οι τραπερς εκπορνευουν την γυναίκα!
Σχολιο.- "κακιά ώρα" θα ήταν αν παρεσερνε έναν αθώο πεζό ή καποιο άλλο διερχόμενο όχημα ή είχε συνοδηγο μαζί του. Απ' τη στιγμή που πίνουν τον κωλο τους και τρέχουν με 200, συγνώμη αλλά δεν το λες και άτυχη στιγμή
Σχολιο.- Ο FY εμπνεύστηκε στίχους του απ'τον Ντοστογιέφσκι λέειι.. Τι εκπομπαρα έκανες ρε Θεοδωράκη;
Σχολιο.- δεν πρόκειται όμως να μείνουν στην ιστορία της μουσικής ως κάτι καλό!!
Σχολιο.- Ρώτα τόν αν έχει διαβάσει κανένα βιβλίο Γιατί ο 2 pac πού αναφέρεσαι γίδι είχε διαβάσει και καμία 100σταρια βιβλία
Σχολιο.- Η ειρωνια είναι πως ο 2pac ήταν ο πιο λυρικός ever. Οταν όλοι μιλούσαν για ναρκωτικά, όπλα , αυτός έλεγε ξεκολλάτε από τα γκέτο , κάντε κάτι καλύτερο.
Σχολιο.- Παράδειγμα προς τους σημερινούς νέους που ακούν αυτό το είδος μουσικής: Με την παρανομία έβγαλα λεφτά για την μουσική μου, τι θα γινόμουν ντελιβεράς; κ.λ.π. Ωρε που πάμε;
Σχολιο.- Πρώτη φορά ακούω ανθρώπους να μιλάνε ανορθόγραφα
Σχολιο.- Μια λέξη αξίζει σε όλη αυτή την υποκουλτούρα της τραπ ..... ΠΑΡΑΚΜΗ και παρακμιακοί έως κριντζ όσοι ακολουθούν αυτα τα χάπατα που νομίζουν ότι είναι και καλλιτέχνες...
Σχολιο.- δεν είναι χόμπι να τρέχεις με το αυτοκίνητο!μπορείς να πάρεις και άλλους στο λαιμό σου!μην τα ισοπεδώνουμε όλα! είναι εγκληματική συμπεριφορά!
Σχολιο.- Τι πρότυπα, τι πνευματικοί τύποι, τι σκατά πετάνε μέσα στα μούτρα μας
Σχολιο.- Διαβάζει financial times για τα οικονομικά του;;;;;Ωχ Παναγίτσα μου...Τι άλλο θα ακούσουμε;Για ηλίθιους μας περνάει;
Σχολιο.- Το πιο ενοχλητικό στα περισσότερα βίντεο και στίχους της τραπ ειναι,νομίζω, ο απίστευτος σεξισμός. Η γυναίκα ως αντικείμενο του σεξ.
Σχολιο.- Μηδενική μουσική παιδεία, απαράδεκτα στιχουργικά απόβλητα, αγορασμένες παραγωγές music banks και τώρα δίνουν συνεντεύξεις γιατί «έπεισαν» ότι είναι στις τάσεις!
Σχολιο.- Μόνο ο τρόπος πού τά εξιστορούν σε εξοργίζει Μαγκιά και έτσι
Σχολιο.- ο συγκεκριμένος έχει ομολογήσει μέχρι τωρα δεκαπέντε εγκλήματα!!
Σχολιο.- Δεν θα γίνω ποτέ υποστηρικτής της τραπ γιατί η φιλοσοφία και η όλη κουλτούρα είναι σαθρή. Η σημερινή και η επόμενη γενιά δεν αξίζει τέτοια πρότυπα. Είναι λυπηρό!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι μισοί δεν φτάνουν στο πτυχίο. Ακόμα και στις  περιζήτητες σχολές ΑΕΙ ο αριθμός αποφοίτων είναι πολύ χαμηλός