Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Σαββατο 27 Νοεμβριου 2021


Η Μποτσουάνα λέει ότι η νέα παραλλαγή ανακαλύφθηκε μέσα σε σώματα ανθρώπων πλήρως εμβολιασμένων. 

Kαι τα 4 κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Μποτσουάνα ήταν διπλωμάτες πλήρως εμβολιασμένοι για Covid19!, που εντοπίστηκαν με την νέα παραλλαγή Covid19 γνωστής ως B.1.1.529.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κραυγή αγωνίας από τον διάσημο Βέλγο ιολόγο Geert Vanden Bossche DVM, PhD για τους μαζικούς εμβολιασμούς και ιδιαίτερα των παιδιών.

Σε συνέντευξή του ο Bossche «κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου» για τους εμβολιασμούς των παιδιών, λέγοντας ότι αυτοί θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα, για να συμπληρώσει «εάν κάνω λάθος τότε να με βάλετε στη φυλακή»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περί μετάλλαξης Μποτσουάνα και λοιπών φληναφημάτων.....

Όταν ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier, πριν κάποιους μήνες δήλωνε ότι «τα εμβόλια δημιουργούν τις μεταλλάξεις του Covid-19»! και ότι είναι «μεγάλο σφάλμα οι μαζικοί εμβολιασμοί»** σύσσωμα τα ΜΜΕ έπνιξαν τις δηλώσεις του και συλλήβδην οι κοβιντοπαρανοϊκοί μιλούσαν για ξεμωραμένο αντιεμβολιαστή. 

Τώρα που οι υγειονομικές αρχές της Μποτσουάνα και του Ισραήλ μιλάνε για την εμφάνιση της μετάλλαξης σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα πάλι πιστεύετε ΗΛΙΘΙΟΙ τον Μόσιαλο που ερμηνεύει την εμφάνιση της λόγω μεγάλου ποσοστού ανεμβολίαστων στην Μποτσουάνα και περιμένετε σαν σύγχρονοι Εβραίοι του μεσοπολέμου, τις πολυεθνικές φαρμάκων να παράξουν τα νέα εμβόλια (που με την σειρά τους θα φέρουν τις νέες μεταλλάξεις κοκ)...

Τι άλλο να δούμε για να καταλάβουμε ότι δεν παρακολουθούμε ταινία, δεν είμαστε καν κομπάρσοι σ'αυτήν. Ινδικά χοιρίδια στα εργαστήρια τους είμαστε. Και δυστυχώς για σας εσείς δεν ανήκετε καν στο placebo group (ομάδα ελέγχου)...

Καλά μυαλά. Τίποτ'άλλο...

που θα πάει.....

**«Είναι απαράδεκτο λάθος. Τα βιβλία της ιστορίας θα το δείξουν αυτό, επειδή είναι ο εμβολιασμός που δημιουργεί τις μεταλλάξεις. Οι επιδημιολόγοι γνωρίζουν αλλά σιωπούν.Υπάρχουν αντισώματα, που δημιουργούνται από το εμβόλιο, αναγκάζοντας τον ιό να «βρει άλλη λύση» ή να πεθάνει. Εδώ δημιουργούνται οι παραλλαγές. Είναι οι παραλλαγές που «είναι παραγωγή και αποτέλεσμα του εμβολιασμού» και συνέχισε λέγοντας «η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από την καμπύλη των θανάτων» κλπ κλπ 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κωνσταντίνος Αρβανίτης

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ.

ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ...

ΤΑ ΛΕΜΕ, ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ,

ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΤΟΥΣ.

Η αναφορά από την Μποτσουάνα λέει ξεκάθαρα ότι και τα 4 περιστατικά που ανιχνεύτηκαν με το νέο στέλεχος, ήταν ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι.

Να το ξαναπούμε για εκατοστή φορά;

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ.

Γιατί εκβιάζεις τον ιό να μεταλλαχθεί, για να "επιβιώσει".

Αν ένας εμβολιασμένος κολλήσει κάποια από τις μεταλλάξεις που προκύπτουν τυχαία, αυτή όπως είναι ευνόητο θα είναι ανθεκτική στο εμβόλιο που αυτός έχει κάνει.

Αυτός μετά θα την μεταδώσει και σε άλλους εμβολιασμένους, που θα κολλήσουν για τον ίδιο ακριβώς λόγο που την κόλλησε και αυτός: γιατί είναι ανθεκτική στο εμβόλιο που έχουν κάνει.

Ετσι, αφού εξαπλωθεί αρχικά στον εμβολιασμένο πληθυσμό, μετά θα περάσει και στους ανεμβολίαστους και έτσι θα γενικευτεί...

Οι εμβολιασμένοι είναι τα "βαποράκια" που διαδίδουν τις νέες μεταλλάξεις και φυσικά είναι οι πρώτοι που πληρώνουν το τίμημα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απορώ γιατί κανείς δεν αναφέρει πως η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ χρηματοδοτούν με 20δις τα μπόλια θανάτου και στην Αφρική.

Βρε μπας και πιστεύετε πως το κάνουν από αγάπη;

Σχολιο.- Το μεταναστευτικό κύμα ομως γιατι ενω πριν την πανδημία μας ενημέρωναν 24 ώρες το 24ωρο ,σήμερα ουδεις ασχολειται; Δεν τους κόλα αυτους όλους που έρχονται και με άθλιες συνθήκες τιποτα; μπρε μυστήριο αυτό το λαθρομεταναστευτικο!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προκειμένου να καταστρέψουν- δικτατορικά και διά παντός- τα οικονομικά και δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων θα... ανακαλύψουν 1001 Μεταλλάξεις!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το lockdown είναι ένα ανθρωποκτόνο μέτρο που καταστρέφει περισσότερες ζωές από όσες σώζει. Δεν είναι μέτρο δημόσιας υγείας, αλλά μέτρο δημόσιας τάξης. Προκαλεί την ελεγχόμενη κατεδάφιση της οικονομίας και τον κοινωνικό μαρασμό. 

Σβήνει δηλαδή τη μηχανή της πραγματικής οικονομίας, προκειμένου να διασώσει το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο, αποτρέποντας τον υπερπληθωρισμό, ωθώντας σε πτώχευση τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιταχύνοντας τη μεταφορά του λαϊκού πλούτου στα νύχια της ολιγαρχίας. 

Δεν σοβαρεύεται λίγο η αριστερά λέω εγώ, για να απαιτήσει άμεση ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και θέσπιση υγειονομικών πρωτοκόλλων για κάθε χώρο εργασίας, ώστε να μπορέσει η κοινωνία να μείνει ανοιχτή και υγιής; 

Οι επιδημίες αντιμετωπίζονται μέσα στην πραγματική ζωή με κατάλληλα μέτρα πρόληψης, όχι με αστυνομικά κράτη, apartheid και ολοκληρωτισμό. Για μαζευτείτε λίγο, γιατί σας καταλάβαμε και η ιστορία θα σας γράψει με μελανά γράμματα στις σελίδες της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας κάνουμε μια γύρα να δούμε τι γίνεται παραέξω...

18/11/2021 - 14:08Ν ΙΤΑΛΙΑ

Υγειονομική «χούντα» στην Ιταλία: Δυνάμεις ασφαλείας κάνουν εφόδους σε σπίτια ανεμβολίαστων! 

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια απίστευτη υγειονομική «χούντα» σε όλη την Ευρώπη, με την αστυνομία της Ιταλίας να πραγματοποιεί σήμερα 29 εφόδους σε σπίτια πολιτών που διαμαρτύρονται σε πιστοποιητικά εμβολιασμού. 

25/11/2021 - 13:04 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Μ.Σχοινάς: Έχουμε θεραπείες για τον Covid-19 αλλά δεν τις αγοράζουμε γιατί πρέπει να πουλάμε εμβόλια έως το 2023.

Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ελληνικό ραδιόφωνο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, καθώς υποστήριξε ότι υπάρχουν εγκεκριμένες φαρμακευτικές θεραπείες για τον Covid-19 τις οποίες η Ευρώπη δεν τα αγοράζει γιατί έχει κάνει συμφωνίες για εμβόλια. 

25/11/2021 - 16:24 ΚΟΣΜΟΣ, ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ

Για νέα μετάλλαξη κάνει λόγο ο ΠΟΥ - Αυτή την φορά είναι η μετάλλαξη της Μποτσουάνα.

25/11/2021 - 11:09 ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επικίνδυνα μονοπάτια: Η ΕΛ.ΑΣ παρέλαβε ειδικά περιπολικά για την μεταφορά ασθενών κορωνοϊού - Πού θα τους πηγαίνουν;

Την ώρα που η Αυστρία έχει ανακοινώσει ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 θα είναι υποχρεωτικός για όλους από την 1η Φεβρουαρίου του 2021 και την ώρα που βλέπουμε στην Αυστραλία ο Στρατός να μεταφέρει δια της βίας πολίτες που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό η είδηση ότι η ΕΛ.ΑΣ παρέλαβε περιπολικά ειδικά διαμορφωμένα για τη μεταφορά ασθενών Covid-19 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η διαφορά των φασιστικών και των ολοκληρωτικών μορφών εξουσιας παλαιού η νέου τύπου από την στρατιωτική δικτατορία συνίσταται στο ότι στα ολοκληρωτικά συστήματα δεν υπάρχει μόνο φυσική καταστολή,απαγόρευση και βία,αλλά και ένα αρχικά μαζικό ρεύμα και κοινωνικό κίνημα αντιδραστικού τύπου που επιζητεί την εξόντωση των λάθος σκεπτόμενων και των μιασματων και που στη συνέχεια ,στη δεύτερη φάση,γίνεται όχημα και κίνημα ελέγχου και καταδοσης των εχθρών της ολοκληρωτικής εξουσίας.Καντε την σύγκριση με αυτό που " συναινετικά" διαμορφωνεται σήμερα και θα καταλάβετε την διαφορά και που πάμε.Οι πηγές είναι πολλές αλλά πρέπει να διαθετει κανείς ελεύθερο πνεύμα για να τις συγκρίνει με τα συμβαίνοντα στο τώρα.Ειδος εν ανεπάρκεια.Επισης μια άλλη διαφορά είναι ότι στην κλασσική δικτατορία δεν ενδιαφέρονται για το σωβρακο που φοράς,οσο δεν εκφράζεις τη διαφωνία σου, ενώ στον ολοκληρωτισμό είναι βασικό τους μέλημα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Αυστραλία σκοπεύει να εμβολιάζει για μια επταετία ακόμη, ο Καναδάς για μια 5ετια, ενώ έχεις και τα κνωδαλα να μιλούν για Zero Covid.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Αλλη μία λάθος στρατηγική του Μητσοτάκη που δείχνει "ειδικούς" πειραγμένους στον εγκέφαλο και ελαττωματικό DNA! Προφανώς έχω ήδη πεντακάθαρη εικόνα. για τη Μποτσουάνα όπως είχα εξαρχής και για τη Δέλτα. Θα τους πάρει μήνες πάλι.

Θα μου πείτε γιατί λέω πως είναι γκάφα. Γιατί έτσι.

Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση είναι μια παρέα αποτυχημένων και συνεννοημένων τούβλων.

Υ. Με τα εμβόλια της Αλφα ξεστοκάρισε ο Μπουλάς; Για να ξέρω πόσοι θα πεθάνουν ακόμη στην Ελλάδα απο όσα δεν γίνονται.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφού δεν τους έχουν πάρει ακόμα με τις κλωτσιές, θα λένε ότι θέλουν χωρίς ΝΤΡΟΠΗ!! Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ομολόγησε με θράσος ότι έχουν εγκριθεί θεραπείες για την πανδημία, αλλά δεν τις αγοράζουν για να εξαντληθούν τα εμβόλια των Pfizer και Moderna που αγόρασαν μέχρι και το 2023... Επί ένα μήνα μας τα χει κάνει τσουρέκια ο απατεώνας Κούλης με την "πανδημία των ανεμβολίαστων" κι έχουν φάρμακα και δεν τα δίνουν στον κόσμο... Τι ζούμε? Ειλικρινά ζω για να τους δω στην φυλακή!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Jean Luc Montagnier ζητάει τη διακοπή των εμβολιασμών διότι σε νέους και υγιείς ανθρώπους παρατηρείται εμφάνιση της νόσου Creutzfeldt Jacob. Ο Μοντανιε είναι ο γνωστός ψεκασμενος συνωμοσιολογος ιολογος νομπελίστας που έχει μιλήσει εξαρχής για τα 3 στάδια της νόσου, την έγκαιρη επιθετική παρέμβαση αντιμετώπισης της νόσου, καθώς και για όσα έπονται εφόσον μπούμε σε σπιράλ αλλεπαλληλων δόσεων. Έπρεπε να τον είχαμε κάψει στην πυρά.Έχει μια έγνοια για τη νεολαία πάντως και ειδικά για τα πολύ νέα παιδιά και αυτό του το πιστώνω.

Σχολιο.- Βρε δεν πάνε να κάνουν κι ένα εκατομμύριο δόσεις έκαστος! Εμείς τι φταίμε, που έχουμε υποστεί αποκλεισμούς και, προφανώς, θα υποστούμε κι άλλους με αμιγώς τιμωρητικό χαρακτήρα. Τον Μοντανιέ θα ακούσουν οι πιστοποιημένοι junkies; Έτσι που τους βλέπω και οξυκωδόνη (οπιοειδές φάρμακο) να τους δώσουν, θα την πάρουν χωρίς δισταγμό!

Σχολιο.- Λέει ότι ο μαζικός εμβολιασμός νέων από 6 έως 18 ετών είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

τα έλεγε ο άνθρωπος από την αρχή αυτής της ιστορίας! Ο ιός συνεχώς θα μεταλλάσσεται, άντε να τον πιάσουν!

Σχολιο.- Τι προκαλεί την ασθένεια Creutzfeldt-Jakob;

Η CJD προκαλείται από ένα μολυσματικό παράγοντα που ονομάζεται prion. Τα prions είναι ένας τύπος μικρών πρωτεϊνών που κανονικά βρίσκονται στους ιστούς πολλών θηλαστικών.

Στη νόσο prion, αυτές οι πρωτεΐνες αναδιπλώνονται ανώμαλα σχηματίζοντας συσσωματώματα. Όταν ένα θηλαστικό μολύνεται, οι φυσιολογικές του πρωτεΐνες αρχίζουν να παίρνουν τη λανθασμένη δομή των μολυσματικών prions.

Αυτό προκαλεί εγκεφαλική βλάβη καταστρέφοντας τα νευρικά κύτταρα και παρεμποδίζοντας τις δομές του εγκεφάλου. Η CJD είναι ένας τύπος σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας.

Σε απεικονιστικές εξετάσεις του εγκεφάλου, τα άτομα με CJD φαίνεται να έχουν τρύπες στον εγκέφαλό τους, εκεί όπου τα κύτταρα έχουν πεθάνει. Έτσι, ο εγκέφαλος ομοιάζει με σφουγγάρι.

Υπάρχει λινκ με τον καθηγητή Μοντανιε που συνδέει τα εμβόλια με αυτό?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι πρώτοι ασθενείς στους οποίους βρέθηκε η μετάλλαξη ήταν όλοι τελείως εμβολιασμενοι 

Και διπλωμάτες, ξένοι υπήκοοι.

Την πλήρωσε η Μποτσουάνα όμως, λογικά ενοχλούσαν τα σχεδόν μηδενικά κρούσματα - θάνατοι σε ολόκληρη την Αφρικάνικη ήπειρο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την Γουαδελούπη και την Μαρτινίκα,

Μετά από διαμαρτυρίες στον δρόμο για εβδομάδες ,η γαλλική κυβέρνηση αναβάλλει 

την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών την οποία επιθυμούσε να επιβάλει

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν είσαι ενθεος είσαι σκοταδιστης χριστιανοταλιμπαν 

Αν αγαπάς την πατρίδα σου είσαι de facto ακραίος εθνικιστης και φασίστας 

Α έχεις αμφιβολίες με γενετικής μηχανικής "εμβόλια" μη δοκιμασμένα σε κανονικές συνθήκες είσαι Ψεκας 

Αν είσαι μη εμβολιασμενος είσαι δημόσιος κίνδυνος και παρτακιας και θα πρεπε να σε κλείσουν κάπου να μην απειλεί; την δημοσια ασφαλεια ..

Κτλ 

Αυτά τώρα δεν τα λένε οι καθεστωτικοι φιλελερες η τουλάχιστον οχι μόνο αυτοί, τα λένε παρα πολλοί "αριστεροί "



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Αριστερά της ευθύνης...

Στα χρόνια της πανδημίας ξεπροβάλλει δειλά ένα νέο είδος Αριστεράς, τόσο νέο που μυρίζει ναφθαλίνη. 

Είναι η Αριστερά της ευθύνης, η Αριστερά που επικροτεί τον αποκλεισμό του ενός τρίτου του πληθυσμού από κάθε κοινωνική δραστηριότητα και απαιτεί συνεχώς λοκντάτουν.

Τα οποία μάλιστα εμφανίζει ως αυταπόδεικτες αναγκαιότητες και όποιος διαφωνεί είναι ψέκας ή νεοφιλελεύθερος. 

Αλλά οι ανεμβολίαστοι, λέει, δεν αποκλείονται από κάτι αφού η μόνη εναλλακτική είναι το λοκντάουν! Άλλωστε κάθε μέτρο εις βάρος τους είναι για την προστασία τη δική τους και της κοινωνίας. 

Για κακή τους τύχη όμως, δεν συμφωνεί μαζί τους ούτε ο Μητσοτάκης που ομολόγησε στην Washington Post ότι «κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν». Αυτολεξεί. Ωμά ειλικρινής, είπε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς αστεία φτιασιδώματα. 

Και γιατί να μην είναι ειλικρινής ο Μητσοτάκης όταν η Αριστερά της ευθύνης σπεύδει, όχι μόνο να στηρίξει τις τιμωρητικές και διαχωριστικές πολιτικές του, αλλά και να τις εξωραΐσει, ως σωτήριες και δίκαιες;

Φυσικά οι ανεμβολίαστοι, είτε με λοκντάουν είτε όχι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στις δουλείες τους, στα κλειστά και υπερπλήρη εργοστάσια και μαγαζιά που δεν τηρούν στοιχειώδη μέτρα προστασίας. 

Εκεί τα τεστ είναι αποτελεσματικά αλλά δεν είναι στα θέατρα που, λόγω μειωμένης πληρότητας και υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, ο κίνδυνος μετάδοσης είναι ελάχιστος, ακόμα και αν υπάρχουν φορείς με λανθασμένα αρνητικό αποτέλεσμα. 

Πιθανόν μάλιστα να είναι μεγαλύτερος από τους εμβολιασμένους οι οποίοι δεν ελέγχονται ποτέ, ακόμα και αν έχουν εμβολιαστεί 7 μήνες πριν, ενώ ως γνωστόν και νοσούν και μεταδίδουν, έστω και λιγότερο. 

Για αυτό άλλωστε η Πορτογαλία (90% εμβολιασμένοι) επέκτεινε τα υποχρεωτικά τεστ για είσοδο σε κλειστούς χώρους και σε αυτούς.

Εδώ αντιθέτως, μπορούν να συνωστίζονται παντού ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς κανέναν έλεγχο. Μακριά όμως από όσους προσβάλλουν την αισθητική και τη νοημοσύνη τους με τον «σκοταδιστικό» αρνητισμό τους. 

Η Αριστερά της ευθύνης μασκαρεύει ως κοινωνική ευαισθησία τη θλιβερή προσχώρησή της στον κοινωνικό αυτοματισμό και τον κρατικό αυταρχισμό, αλλά θυμώνει όταν της υπενθυμίζουν ότι έχει μεταμορφωθεί σε καθεστωτική. 

Ας μην τα βάζει όμως με τον καθρέφτη, αυτός δεν δείχνει παρά το πρόσωπό της…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν έχω twitter αλλά μαθαίνω ότι 

υπάρχουν εκεί ήδη σχόλια τύπου "γονείς δεν ειχε να το μαζεψουν;" ή "πήγε εκεί για να κλεψει"

ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

"«Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος πασχίζει να γεννηθεί. 

Τώρα είναι η εποχή των τεράτων».

Αντόνιο Γκράμσι

Σε μια κοινωνία που ανέχεται μια ακροδεξιά διαχειρηση που διαλυει με τσεκούρι δημοσια υγεία ,συνταξεις,μισθούς ,εργασιακά δικαιώματα και διαχωρίζει ανθρώπους χωρίς καμία λογική "υγείας " σε "προνομιούχους "και "λεπρούς ",μια κοινωνία που ανέχεται την λαθροεισβολή με το πρόσχημα της «προσφυγιάς» νέων ισλαμοφασιστών με κινητά που τα βλέπουν στο όνειρο τους οι Έλληνες, σε μια κοινωνία αδιάφορων με μια Αριστερά που ζει στον μικρόκοσμο της και δεν έχει επαφή με λαικα στρώματα ,σε μια κοινωνία της Ομερτά και των διαφόρων μαφιων που έχουν πλέον περάσει στα χέρια Αλβανών και Γεωργιανών,  που κυκλοφορουν παντού μπράβοι χρυσαυγιτες, σε μια χωρα που ανέχεται να εξαθλιώνεται και να εξανδραποδίζεται ο πληθυσμός της για χάρη εισαγώμενων λαθροεισβολέων τους οποίους διασπείρουν πλέον σε όλη την Ελλάδα

τώρα βγαίνει ο καθρέφτης αυτής της κοινωνίας με το εργοστάσιο όπου συντρίφτηκε ένα 8χρονο παιδί. Τσιγγανάκι ήταν αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, παιδάκι ήταν. 

Δεν σπασανε μόνο τα κόκκαλα του παιδιού 

Έσπασε ο δικός μας καθρέφτης της αδιαφορίας σε θρυψαλα 

Και πίσω από τον καθρέφτη φαίνεται το τέρας της αδιαφορίας για την καταστροφή του Ελληνικού Λαού.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μη κατηγορείς την Κόλαση, μάτια μου. Έτσι είναι το τοπίο. Δουλειά σου είναι να φυτεύεις Παράδεισο...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αιμιλία Υψηλάντη (από πού ξαναβγήκε αυτή στην επιφάνεια, που για όποιον δεν θυμάται, είχε γίνει πολύ γνωστή το 1981 σαν βουλευτής του ΚΚΕ ενώ ήταν 20 χρόνια πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ..):

1. Ο Σερβετάλης είναι απαράδεκτος διότι "δεν σέβεται το λειτούργημά του, δεν σέβεται το κοινό του, δεν σέβεται την εργασία των συναδέλφων του και το μεροκάματο των άλλων ανθρώπων, δεν σκέφτηκε τους συναδέλφους του"...

...2. Δεν νοιώθω καθόλου ενοχές που ο Γιώργος Λιάνης παράτησε την οικογένειά του για μένα, διότι "η ελευθερία είναι δύσκολο πράγμα, μία πράξη σου μπορεί να μην έχει μόνο καλό αποτέλεσμα. Κάποιος ίσως ζημιωθεί ή πονέσει, αλλά ο άνθρωπος δεν έχει άλλη επιλογή, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του".

'Ο,τι είναι σε εισαγωγικά, τα είπε έτσι ακριβώς, δείτε και το λινκ!

ΩΡΑΙΟ, Ε; ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΥΠΕΡΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΑΙΜΙΛΙΑ!

Σχολιο.- "ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του"... 

Μπράβο στην κυρία που είχε προβληθεί στην κοινωνία ως αγωνίστρια, κομμουνίστρια, συνδικαλίστρια και προτείνει ο καθένας να κρίνει αποκλειστικά όπως του τα λέει η πάρτη του. Τελικά πολλοί έχουν προσχωρήσει στην "ατομική ευθύνη". Αποδεικνύει ότι και οι καλλιτέχνες μπορούν να έχουν ελλείμματα πολιτικής παιδείας. Αλλά να δικαιολογεί τον Λιάνη (υπεύθυνος για τον εαυτό του), αλλά για τον Σερβετάλη να μην ισχύει γιατί είναι ανεύθυνος για τους συνεργάτες του... Σπασμένος πύργος ελέγχου.

Σχολιο.- και τι είναι η Αριστερά; Βαφτίζεσαι και παίρνεις το άγιο πνεύμα; Μάλλον. Τι ρωτάω κι εγώ;

Σχολιο.- Καταλάβατε γιατί στο αρχαίο θέατρο οι ηθοποιοί φορούσαν μάσκες; Για να μην ξεπετάγονται βεντέτες και χρησιμοποιούν το σανίδι (πάλκο) ως εξέδρα προπαγάνδας εσωψύχων και πολιτικαντισμού. Υπερτιμημένοι πολύ οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστάδες στις μέρες μας. Πέραν της τέχνης τους! όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτέλους κάποια μίλησε - και γυναίκα μάλιστα.

Να είσαι καλά σου εύχομαι κυρία Σαρηγιαννίδη. Δεν έχει σημασία αν συμφωνεί κανείς 100% με αυτά που λέει.

Όμως, η γενική ιδέα είναι σωστή.

Για όποιους σπεύσουν να ειρωνευτούν επειδή το 2014 ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛΛ, έχω να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χάλασε τους ΑΝΕΛΛ και όχι το αντίστροφο - αλλά αυτό είναι θέμα άλλης ανάλυσης.

Ο τίτλος είναι εντελώς παραπλανητικός, δεν αποδίδει το νόημα του άρθρου.


“Μια γυναίκα χωρίς άντρα είναι ένα ψάρι χωρίς ποδήλατο”

* Σύνθημα του Μάη 1968

Σε πολλές μεσογειακές και ορθόδοξες κοινωνίες, το αρρενωπό ιδεώδες δεν είναι τόσο μια πατριαρχική πολιτισμική κατασκευή, όσο μια αρετή που αναδεικνύεται κατά προτεραιότητα από τις ίδιες τις γυναίκες. Είναι αυτές που δίνουν στα αγόρια μέχρι να γίνουν άντρες τα πιο σκληρά μαθήματα αρρενωπότητας. Και αυτό συμβαίνει διότι περιμένουν πολλά από αυτούς και γι’ αυτό μοιάζουν πολύ απαιτητικές απέναντί τους. Προτιμούν να τους κρίνουν πάνω στις πράξεις τους, παρά στα λόγια τους και δεν τους αφήνουν καμία δεύτερη ευκαιρία, αν μια στιγμή ξεφύγουν από τις θεωρούμενες αντρικές αρετές.

Είναι άραγε αυτό επιβίωμα μιας πολύ σκληρής μητριαρχικής πραγματικότητας ή όχι; Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε αρχαιοσπαρτιατικές κοινωνίες του “ταν ή επί τας”, όπου οι μητριαρχικές αναφορές είναι προφανείς, αλλά και σε πιο συγκαλυμμένες σύγχρονες εκδηλώσεις “φαλλοκρατισμού”. Το να κρατήσεις την πόρτα σε μια γυναίκα, να σηκωθείς όταν φτάνει στο τραπέζι, ή να πληρώσεις τον λογαριασμό σε ένα εστιατόριο είναι μορφές ιπποτισμού που δεν είναι καθόλου αναγκαστικά συνώνυμες ενός εμμέσως εξουσιαστικού πατριαρχικού πνεύματος και μιας υποτίμησης των γυναικών.

Οι σύγχρονες δυτικές γυναίκες σε μεγάλο βαθμό βρίσκονται πράγματι σε μια διαδικασία μετάβασης πάνω σε μια “γέφυρα”: από τη μια πλευρά της βρίσκονται τα παραδοσιακά αντρικά και γυναικεία πρότυπα, από την άλλη πλευρά το ξεχαρβάλωμα των ταυτοτήτων και των ρόλων. Πηγαινοέρχονται ανάμεσα στις όχθες. Επί παραδείγματι, επιθυμούν να αρέσουν, να τις διεκδικούν, να τις ερωτεύονται, να τις καταλαβαίνουν και να τις στηρίζουν.

Από την άλλη μεριά, δεν επιθυμούν τη δέσμευση, δεν θέλουν κανέναν “πάνω”, αλλά ούτε και δίπλα στο κεφάλι τους. Οι ίδιες που ζουν σε ένα αέναο παρόν “sex and the city” ευημερίας, μιλούν από μια στιγμή και ύστερα για τα “βιολογικά ρολόγια” τους, καταφεύγοντας κάποιες από αυτές με την ψυχή στο στόμα σε απονενοημένες και εσπευσμένες τεκνοποιήσεις.

Ήδη, το 1977 ο Λαυρέντιος Γκεμερέυ στο βιβλίο του “Η δύση της Δύσης” (σελ. 143) έγραφε: «Η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η γυναίκα της μεταγενέστερης αστικής κοινωνίας είναι θαυμάσια προκαθορισμένη στο να επιταχύνει το τέλος αυτής της κοινωνίας με την συνεχή μείωση της γεννητικότητας. Με την παύση της μητρότητας παύει η ίδια η ανθρώπινη ζωή – εκτός αν η χημική βιομηχανία αναλάβει την αναπαραγωγή του ανθρώπου. Θα είναι άραγε αυτό το επόμενο κεφάλαιο της τεχνολογικής επανάστασης; Ένας τέλειος κόσμος του ρομπότ, μια ανθρωπότητα χωρίς φύλο;»

Απύθμενη κοινωνική υποκρισία

Σήμερα παρατηρούμε όλο και πιο συχνά μια παράλληλη τάση ρομποτοποίησης και επαγγελματοποίησης του μητρικού ρόλου: Η διαπαιδαγώγηση και ανατροφή των παιδιών εγκαταλείπεται στους ειδικούς, η τεκνοποίηση μετατρέπεται σε επιβίωμα κοινωνικής αναγνώρισης του δύοντος “παλαιού” κόσμου. Οι γονείς συμμετέχουν σε σχολές γονέων, σε ομάδες γονέων, συμβουλεύονται ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και διάφορους ειδικούς που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στον χώρο της ψυχικής υγείας και της οικογενειακής συμβουλευτικής. Πολλές φορές εκφράζουν απορίες που επιδέχονται λίγο ή πολύ αυτονόητες απαντήσεις, απλώς και μόνον για να μετακυλήσουν την ευθύνη των επιλογών ανατροφής και διαπαιδαγώγησης στους υποτιθέμενους επιστήμονες που τους πλαισιώνουν.

Παράλληλα, παρατηρείται μια κοινωνική υποκρισία πίσω από κινήσεις φαινομενικά καλών προθέσεων, όπως αυτό του “Κινήματος Metoo”. Ορθώς καταγγέλλεται οποιαδήποτε μορφή βίας (συμβολικής ή άμεσης) προς οποιοδήποτε πρόσωπο που βρίσκεται σε θέση αδυναμίας και δεν μπορεί να αμυνθεί και να απαντήσει αποτελεσματικά στη βία που υφίσταται. Ενίοτε, όμως, η καταγγελτική στάση συγκαλύπτει –συχνά με την συμμετοχή, συνενοχή και συνεισφορά των ίδιων των θυμάτων– μια κουλτούρα αφενός σαγήνης και αρνητικής συναίνεσης, αφετέρου θυματοποίησης, η οποία αξιοποιείται εμπορικά και κοινωνικά από τα ίδια τα θύματα.

Δυστυχώς είναι κοινό μυστικό πως η αξιοποίηση των προσωπικών σχέσεων, ιδιαίτερα όταν αυτές διέρχονται από κλίνες, αποτελεί μια από τις συχνότερες τακτικές κοινωνικής ανόδου και επιτυχίας, όχι μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για πολλούς άντρες. Και πολλές φορές τα θύματα, όχι μόνον συναινούν και υποκύπτουν στις ορέξεις της εκάστοτε αρσενικής ή θηλυκής εξουσίας που θα τους “ξεχωρίσει από το σωρό”, αλλά και αξιοποιούν δεόντως την υλοποίηση των επιθυμιών που διέγειραν, πριν σε κάποιες περιπτώσεις τις καταγγείλουν μετά βδελυγμίας.

Με άλλα λόγια, όλες αυτές οι γυναίκες (αλλά και αρκετοί άντρες), που κάποια στιγμή στη ζωή τους  επωφελήθηκαν από τις πρακτικές της πατριαρχικής κοινωνίας και τις αξιοποίησαν δεόντως υπέρ τους, σήμερα καταγγέλλουν αυτές ακριβώς τις πρακτικές. Με άλλα λόγια, θυματοποιούνται εκ των υστέρων και εμφανίζονται ως όψιμοι κατήγοροι αυτής της κοινωνίας. Ενδεχομένως, συμβάλλοντας στην οντολογική μεταμόρφωση των ηθών και των εθίμων των παραδοσιακών κοινωνιών, συχνά μάλλον προς την κατεύθυνση μιας φαινομενικής βελτίωσης σε βάρος πολλές φορές των πιο συναισθηματικά φορτισμένων εκδηλώσεων (καλών η κακών) των παραδοσιακών δυτικών κοινωνιών.

Στην “πυρά” η Κατρίν Ντενέβ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η οργή με την οποία κάποιες Γαλλίδες “φεμινίστριες” αντέδρασαν σε μια επιστολή που συνυπέγραψε η Κατρίν Ντενέβ, μαζί με άλλες περίπου 100 Γαλλίδες, αναφορικά με την καταχρηστική γενίκευση της νομικής έννοιας της σεξουαλικής παρενόχλησης των αντρών προς τις γυναίκες. Μεταξύ άλλων η επιστολή έγραφε: «Ο βιασμός είναι έγκλημα, αλλά η προσπάθεια να αποπλανήσει κανείς κάποιον, ακόμη κι επίμονα ή αδέξια, δεν είναι. Οι άνδρες τιμωρούνται γενικευμένα, διώχνονται από τη δουλειά τους, όταν το μόνον που έκαναν ήταν να αγγίξουν ένα γόνατο ή να προσπαθήσουν να κλέψουν ένα φιλί. Μια νόμιμη διαμαρτυρία κατά της σεξουαλικής βίας που υφίστανται οι γυναίκες, ιδιαίτερα στην επαγγελματική ζωή τους, έχει μετατραπεί πλέον σε κυνήγι μαγισσών».

Το πολιτικά ορθό καθεστώς στη Γαλλία κατήγγειλε μετά βδελυγμίας όλα τα παραπάνω απολύτως αυτονόητα, που έχουν καταλήξει να ποινικοποιούν το φλερτ σε τέτοιο βαθμό, που καθιστούν τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων αβίωτες. Επί της ουσίας, συνιστούν την “πίσω” πουριτανική και φασίζουσα πλευρά (όπως επισημαίνει και η επιστολή) του ίδιου ακριβώς ιδεολογικοπολιτισμικού νομίσματος που εκ πρώτης όψεως φαίνεται «προοδευτικό και άκρως ριζοσπαστικό» (Ε. Σαρηγιαννίδη “Ψυχοκοινωνιολογικά Θραύσματα της Σύγχρονης Πραγματικότητας”, Αθήνα 2020, εκδ. Ινφογνώμων, σ. 140).

Αναδεικνύεται επομένως, ένα ρεύμα νεοφεμινισμού, το οποίο αμφισβητεί τη βασική διαφοροποίηση αρσενικού-θηλυκού, δηλαδή του οντολογικού συνόρου του γένους. Παράλληλα, ένα άλλο ρεύμα διαφορικού νεοφεμινισμού κυριαρχούμενου από τις λεσβίες, επαναλαμβάνει ότι τα αρσενικά είναι η προσωποποίηση του κακού και ο πόλεμος των φύλων δεν τελειώνει με τίποτα.

Με άλλα λόγια, το πρώτο ρεύμα συγκροτείται γύρω από την ιδέα ότι τα βιολογικά φύλα δεν υπάρχουν και είναι απλά ιδεολογικές και κοινωνικές κατασκευές, ενώ το δεύτερο θεωρεί τους άντρες σαν μονίμως από την φύση τους κατοικημένους από την κουλτούρα του βιασμού και την επιθυμία της γυναικοκτονίας. Και τα δύο ρεύματα του νεοφεμινισμού αντιμετωπίζουν την σχέση των δυο φύλων μόνο από την οπτική γωνία της σχέσης κυρίαρχου-κυριαρχούμενου: Ο λευκός ετεροφυλόφιλος άντρας είναι σε τελευταία ανάλυση ο μόνιμος ένοχος.

Το τέλος του ερωτισμού

Καταλήγουμε έτσι στο τέλος του ερωτισμού και της γοητείας. Διότι τα πράγματα αυτά στηρίζονται στο ημίφως των σχέσεων της γοητείας και της φινέτσας της επιθυμίας. Αυτό το πλαίσιο συντρίβεται από την ιδέα ότι η σεξουαλική παρενόχληση αρχίζει με ένα χαμόγελο και ένα επίμονο βλέμμα. Οτιδήποτε μπορεί να γοητεύσει μια γυναίκα καταγγέλλεται πλέον σαν απειλή. Οτιδήποτε μπορεί να γοητεύσει έναν άντρα στηλιτεύεται σαν στερεότυπο γένους. Η διαπίστωση ότι μια γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει μια επιθυμία σε έναν άντρα θεωρείται τμήμα της κουλτούρας του βιασμού. Η έμμονη ιδέα της συναίνεσης κάνει όλα τα υπόλοιπα. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο σημείο να στηλιτεύουμε τα αγόρια που αυνανίζονται σκεπτόμενα ένα κορίτσι, χωρίς να έχουν ζητήσει την συγκατάθεσή του;

Αν υποθέσουμε ότι οι γυναίκες προτιμούν να κάνει ο άντρας το “πρώτο βήμα”, μήπως καταργώντας αυτό το “πρώτο βήμα” με την κατηγορία της παρενόχλησης σταματάμε αυτομάτως τις ερωτικές σχέσεις πριν καν αρχίσουν; Κι αν το “πρώτο βήμα” ποινικοποιείται ως παρενόχληση, όταν εκπορεύεται από τους άντρες, γιατί δεν θα μπορούσε να ισχύει και το ανάποδο, ώστε να καταργηθεί εντελώς και από τα δύο φύλα; Μήπως τελικά θα ποινικοποιηθεί και θα ενοχοποιηθεί ως υπεύθυνη για όλα τα σεξουαλικά εγκλήματα η ίδια η επιθυμία και το σώμα που την ενσαρκώνει και την εκφράζει;

Η θεωρία του γένους προδίδει στην ίδια την σύλληψή της την πουριτανική έμμονη ιδέα να τελειώσουμε με το φύλο. Η ιδέα του γένους είναι το τελευταίο κόλπο του νεοπουριτανισμού. Ο νεοφεμινισμός αναγεννά την παλιά ηθική τάξη. Φτάνουμε έτσι στο τέλος των διαφορών και την “αποφυλοποίηση” της κοινωνίας. Το ιδεώδες που προτείνεται είναι μια κοινωνία που γενικεύεται το trans και καταλήγει ουδέτερη: μια κοινωνία χωρίς σύνορα, ούτε γεωγραφικά ούτε φύλου, όπου δεν θα υπάρχουν παρά άτομα και γένη εναλλασσόμενα. Ένας κόσμος κλώνων.

Όπως έλεγε ο Baudrillard (Οκτ. 1999) ήδη για την κλωνοποίηση: «Δεν μιλάμε για κλωνοποίηση παρά με όρους βιολογικούς, όμως αυτή η κλωνοποίηση είχε ως προοίμιο μια διανοητική κλωνοποίηση. Το σύστημα του σχολείου, της πληροφορίας και της κουλτούρας των μαζών επιτρέπει να κατασκευάζονται όντα που καθίστανται ακριβές αντίγραφο τα μεν των δε. Η γενετική κλωνοποίηση δεν κάνει παρά να επισφραγίσει αυτή τη διανοητική κλωνοποίηση».

Σχολιο.- Όταν οι αλήθειες πονάνε δε μιλάει κανένας.. Αν χαιδευες τίποτα αυτάκια με το να πεις ότι τα φύλα είναι 752, όλοι οι λευκοί άντρες είναι βιαστες και ότι οι ανελλ ήταν ψεκασμενοι τότε όλοι θα έδιναν συγχαρητήρια….



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



θελουν να εμβολιασουν 5χρονα για να μην κολλησουν κοβιντ λες και κολλανε ή νοσουν βαρια. στην ηλικιακη ομαδα 0-12 ετων η θνητοτητα απ την κοβιντ ειναι πρακτικα μηδεν. ειμαι ο μονος που εχει χασει τον υπνο του?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί να έχει ασυλία το κράτος;

Το υπουργείο οικονομικών, ως διαχειριστής του ελληνικού δημοσίου, έκρινε με εγκύκλιο του από τις 28.9.21 πως το σύνολο της κρατικής περιουσίας είναι ακατάσχετο - ότι εξαιρείται ως μέσο αναγκαστικής εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων από ιδιώτες.

Δηλαδή, το κράτος αποφάσισε μόνο του, ενώ όπου κράτος στην Ελλάδα εννοείται ο πρωθυπουργός ως απόλυτος μονάρχης, να μη συμμορφώνεται με τις αποφάσεις των δικαστηρίων - ούτε καν του ανώτατου. Εάν οποιοσδήποτε λοιπόν κερδίσει αμετάκλητα μία δίκη εναντίον του κράτους, όπως για παράδειγμα τα θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι και το κράτος δεν πληρώσει, δεν θα μπορεί να εκτελέσει την απόφαση – αφού θεσμοθετήθηκε, αντισυνταγματικά προφανώς, η ασυλία του δημοσίου!

Την ίδια στιγμή βέβαια το κράτος εκτελεί ότι αποφασίζει εναντίον των Πολιτών - κατάσχει δηλαδή και πλειστηριάζει, χωρίς να απαιτείται καν δικαστική απόφαση. Πώς είναι δυνατόν επομένως να έχουν εμπιστοσύνη οι Πολίτες στην Πολιτεία και στη Δικαιοσύνη; Χωρίς εμπιστοσύνη όμως, ένα κράτος είναι καταδικασμένο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




«Μεγάλο λάθος για την ανθρωπότητα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

 Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021, 18:26

«Η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ήταν μεγάλο λάθος. Όλοι αυτοί που το αποφάσισαν έχουν παρανομήσει», ανέφερε σε ομιλία του σε επίσημη ημερίδα της κυβέρνησης του Τέξας για τον Covid-19 ο Αμερικανός καρδιολόγος Peter McCullough.

«Όλοι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και όποιος ενέκρινε αυτή την εντολή έχει βάλει σε κίνδυνο τον κόσμο. Τα εμβόλια ήταν η αιτία θανάτου για πολλούς ανθρώπους. Είναι πιο πιθανό να πεθάνει κάποιος από το εμβόλιο στα 65 του έτη, από το να πάρει το ρίσκο να κολλήσει Covid και να πεθάνει από τον Covid», προσθέτει.

Ο Δρ. McCullough αναφέρεται επίσης και σε μια ανάλυση σχετικά με τις επιπτώσεις τον εμβολίων η οποία δόθηκε στον FDA τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και δεν αμφισβητήθηκε.

Παράλληλα μιλά για τις επιπτώσεις των εμβολίων και στα παιδιά τονίζοντας πως: «Οι προειδοποιητικές ενδείξεις για τους γονείς θα έπρεπε να είναι “μην κάνετε το εμβόλιο στο παιδί σας γιατί προκαλεί μυοκαρδίτιδα”. Ο FDA το λέει αυτό. Κάθε σχολείο που είπε “το παιδί πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένο”, αυτό το σχολείο θα έπρεπε να θεωρηθεί υπεύθυνο από τους γονείς επειδή προξένησε άμεσα κακό. Oι έρευνες δείχνουν ότι  τα σκευάσματα προκαλούν μυοκαρδίτιδες».

«Τα υγιή αγόρια έχουν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να νοσηλευτούν με μυοκαρδίτιδα από ό,τι να νοσηλευτούν  λόγω Covid-19. Δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι θετικό το να προσπαθήσεις να βάλεις ένα παιδί στον ρόλο της ανθρώπινης ασπίδας», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου έλαβαν μέρος οι εξής ιατροί: Dr. Peter McCullough, Dr. Bryan Ardis, Dr. Ryan Cole, Dr. Angelina Farella, Dr. Katarina Lindley, Dr. Amy Offutt, Dr. Ray Page

Dr. Dan Stock, Dr. Richard Urso.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπερόπλο της Εφορίας κατά των οφειλετών

Αυτόματες κατασχέσεις καταθέσεων

Η ξενοκρατούμενη ΑΑΔΕ των ευρωενωσιτών τοκογλύφων απέκτησε νέο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης, το Eispraxis.

Θα φακελώνει 3,5 εκατομμύρια οφειλέτες μαζί και την περιουσιακή τους κατάσταση. Θα ενεργοποιεί την αυτόματη είσπραξη χρεών από αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, γιατί οι μεγαλοκαρχαρίες είναι εντός του συστήματος και δεν τους πειράζει κανένας. Άμα δεν βρίσκουν να τα πάρουν από τους οφειλέτες θα γδύνουν τους εγγυητές. Τα λεφτά ως γνωστών που θα παίρνει η ΑΑΔΕ θα φεύγουνξ κατευθείαν για τη Γερμανία και θα πηγαίνουν στα χέρια των τοκογλυφών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παράταση για τις απογραφές έως 13 Δεκεμβρίου. Ο κόσμος αρνείται να αυτοφακελωθεί. Και αρνείται να ξεπουλήσει την Ελλάδα στους λαθροεισβολείς. Παίρνει στο κυνήγι τους υπαλλήλους της απογραφής, τους βρίζει , κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα, με συνέπεια οι μισοί από αυτούς να έχουν παραιτηθεί. Στους υπαλλήλους της απογραφής είχαν τάξει 1.200 ευρώ για κάθε μήνα απογραφής, και τώρα τους λένε ότι είναι 2,3 ευρώ το «κεφάλι». Στην επαρχία έχει καταγραφεί μέχρι τώρα μόνο το 10%.

Ζητάνε ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, ζητάνε να μάθουν πόσα δωμάτια έχει το σπίτι για να βάλουν λαθροεισβολείς,  τα ελληνόπουλα τα θεωρούν περιουσιακό στοιχείο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκβιάζουν τον κόσμο, κόβοντας του το  μισθό και απειλώντας τον ότι θα τον απολύσουν από την δουλειά του, να κάνει το πειραματικό θρομβοεμβόλιο που σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί στο θάνατο, νέους, υγιείς ανθρώπους. Τα παιδιά από 12 έως 24 χρονών τους απαγορεύουν την προσβαση στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο εάν δεν κάνουν την φόλα το θρομβοεμβόλιο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα άσφαιρα ελληνικά παράπονα για τους τουρκικούς εξοπλισμους από την Ισπανία. Η οικονομία είναι πάντα πάνω από την πολιτική. Και ο Μεταξάς το 1937 έδωσε άδεια στον Μπαδοσάκη να πουλάει όπλα στους Δημοκρατικούς, και ο μέλλον δικτάτορας Φράνκο να στέλνει ανοιχτές επιστολές στις εφημερίδες, «Έλληνες  φασίστες τι σας κάναμε και θέλετε να μας καταστρέψετε».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Οσμή σκανδάλου στο ΙΦΕΤ με παράνομες εξαγωγές φαρμάκων που προορίζονται για την Ελλάδα.


Η εταιρεία ΙΦΕΤ «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕ», της οποίας μονομέτοχος είναι ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ):

Καλύπτει τις ανάγκες για φάρμακα σε έκτακτες καταστάσεις ελλείψεων.

Παρέχει πρόσβαση στους ασθενείς σε νέας γενιάς φαρμακοθεραπείες.

Εισάγει φάρμακα για σπάνιες ασθένειες (ορφανά) και φάρμακα για μεμονωμένους ασθενείς.

Καλύπτει τις ανάγκες του υπουργείου σε ανθελονοσιακά φάρμακα και σε ναρκωτικά και τις ανάγκες σε νεοεμφανιζόμενες ασθένειες (π.χ. λύσσα).

Το 2012 εισήγαγε και διέθεσε στην ελληνική αγορά περισσότερα από 650 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα απαραίτητα για τη Δημόσια Υγεία που για διάφορους λόγους δεν κυκλοφορούν από ιδιωτικές εταιρείες στη χώρα μας. Είτε γιατί υπάρχει έλλειψη, είτε γιατί δεν παρουσιάζουν εμπορικό ενδιαφέρον, είτε γιατί πρόκειται για νέα φάρμακα τα οποία δεν έχουν πάρει ακόμα έγκριση στην Ελλάδα, αλλά είναι αναγκαία για τη θεραπεία των σπάνιων παθήσεων.

Αντιστρόφως ανάλογο προς την κρισιμότητα και το εύρος των σκευασμάτων που καλύπτει η ΙΦΕΤ ΑΕ είναι το κόστος των φαρμακευτικών προϊόντων που εισάγει, αφού αντιπροσωπεύει ποσοστό μικρότερο του ~0,4% της συνολικής φαρμακευτικής δαπάνης στην Ελλάδα.

Η ΙΦΕΤ ΑΕ είναι μια εταιρεία που ενώ δεν επιχορηγείται από το κράτος αποτελεί ένα υπερπολύτιμο εργαλείο στα χέρια του. Δημιουργήθηκε και για να καλύπτει τυχόν ελλείψεις στον τομέα του φαρμάκου αποτελώντας έναν κρατικό βραχίονα και είναι ευνόητο ότι η σημασία ύπαρξής της και ο ρόλος της στη δημοσιονομική συγκυρία που ζούμε αυξάνεται εκθετικά. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαύρες σημαίες, ύβρεις κατά Μητσοτάκη, και επεισόδια! Βράζουν στην Κοζάνη για την απολιγνιτοποίηση



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκία. Μεγάλες διαδηλώσεις ενάντια στη φτώχεια και στην οικονομική πολιτική Ερντογάν. Καθημερινές είναι οι συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ καταγγέλλονται εκατοντάδες συλλήψεις διαδηλωτών



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολύ μεγάλη κουβέντα γίνεται για το σημιτικό κεντροδεξιό ΚΙΝΑΛ. Οι στημένες δημοκοπήσεις των πληρωμένων γκαλοπατζήδων να τους σπρώχνουν στο 9,6%. Όλοι αυτοί οι υποψήφιοι που κατεβαίνουν, και οι 6, είναι παιδιά ιδεολογικά του Σημίτη. Καμία σχέση δεν έχουν με τον Αντρέα Παπανδρέου. Όλοι τους λένε ότι το ΚΙΝΑΛ θα το ξανακάνουν ΠΑΣΟΚ, αλλά το σημιτικό ΠΑΣΟΚ χρωστάει τόσα στις τράπεζες, που κάτι τέτοιο κινείται στα όρια της επιστημονικής φαντασίας



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το όνομα της εταιρίας, που επί μέρες αρνούνται να το πουν τα ΜΜΕ! Στην πόρτα του οποίου συνεθλίβη το 8χρονο κοριτσάκι...

"Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος-Αλλατίνη"

Αυτό είναι το... εργοστάσιο, στην πόρτα του οποίου συνεθλίβη το 8χρονο κοριτσάκι, στο Κερατσίνι.

Είναι το όνομα της εταιρίας, που επί μέρες αρνούνται να το πουν τα ΜΜΕ.

Είναι ιδιοκτησίας του κ. Σαραντόπουλου, που παρά το γεγονός ότι είναι και νομικός, εκτός από επιχειρηματίας, αδιαφόρησε για τις συνέπειες και προέτρεψε τους υπαλλήλους του να αδιαφορήσουν και να εξαφανιστούν, από τον χώρο.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΠΙΟ ...ΤΡΕΛΟ ΜΕΤΡΟ της Σουηδίας! ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ υποχρεωτικά τεστ και οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι

Δυο χρόνια μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού οι Σουηδοί δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη που είναι πια στα όριά τους. Το πέμπτο κύμα δεν έχει χτυπήσει με την ίδια σφοδρότητα τη χώρα και η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι ελεγχόμενη.

Παρόλα αυτά η υπουργός Υγείας, Λένα Χάλενγκρεν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σημείωσε ότι η Σουηδία «δεν είναι απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο» και αν κάνει το λάθος να πιστέψει ότι τελείωσε με τον κορωνοϊό θα το πληρώσει πολύ ακριβά.

Για το λόγο αυτό και παρά τον χαμηλό αριθμό των κρουσμάτων η Σουηδία αποφάσισε να πάρει πίσω το μέτρο για τους πλήρως εμβολιασμένους που άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη. Ποιο ήταν αυτό;

Η κυβέρνηση είχε αποφασίσει από την 1η Νοεμβρίου να μην διενεργούνται διαγνωστικά τεστ στα πλήρως εμβολιασμένα άτομα κατά της Covid-19, ακόμη και στην περίπτωση που εκδηλώνουν συμπτώματα. Δηλαδή ένας πλήρως εμβολιασμένος αν είχε συμπτώματα δεν χρειαζόταν να κάνει το τεστ κι έτσι θα μπορούσε να είναι φορέας του κορωνοϊού χωρίς να το γνωρίζει.

Το συγκεκριμένο μέτρο θεωρήθηκε κίνητρο για τους μη εμβολιασμένους. Η κυβέρνηση πίστεψε ότι βλέποντας τα προνόμια των πλήρως εμβολιασμένων οι αρνητές θα δελεάζονταν να κάνουν και αυτοί το εμβόλιο. Το συγκεκριμένο πείραμα όμως απέτυχε παταγωδώς κι έτσι η απόφαση ανακλήθηκε κακήν κακώς. Η Σουηδία μάλιστα μπροστά στον κίνδυνο να ξεφύγει ξανά η κατάσταση μετά το μέγιστο αυτογκόλ πήρε ένα ακόμα μέτρο.

Θα καθιερώσει από την 1η Δεκεμβρίου και για πρώτη φορά ένα υγειονομικό πάσο, που θα είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, για τις εκδηλώσεις άνω των 100 ατόμων. Για τα δεδομένα της Σουηδίας το λες και υπέρβαση…